Legfontosabb > Bútor

TV a fürdőszobában: áttekintés a jó modell kiválasztásának kritériumairól

A modern szerkentyű gyorsan fejlődik és egyre funkcionálissá válik. Ha a televízió vevője viszonylag korábban megváltozott egy kis átló vagy elégtelen képminőség következtében, ma a felhasználók megpróbálják megváltoztatni azt, hogy olyan eszközzel rendelkezzenek, amely maximális technikai tartalommal rendelkezik, ami lehetővé teszi nemcsak a kedvenc programok megtekintését, hanem az internet felfedezését is.

A televíziókészülékek között olyan készülékek jelentek meg, amelyek nedves környezetben dolgoznak, így a fürdőszobában tévés TV-t vásárolni kívánó emberek száma gyorsan növekszik. Hogyan ne hibázzon a nedvességálló készülék kiválasztásában? Kitaláljuk.

Televíziós vevőkészülék - szeszély vagy szükséglet?

Nehéz azt állítani, hogy a televízió, amely a fürdőszobából való kilépés nélkül figyelhető, a kényelmes dolgok közé tartozik. A pihentető fürdőkádban fekvő kedvenc sorozatok fejlesztésének követésére irányuló lehetőség sokak számára csábítónak tűnhet.

Ez a szórakozás azonban valószínűleg nem minden fürdőszobában van. Meg kell értened, hogy egy kis helyiségben, ahol szaniter felszerelések vannak, képtelen lesz TV-műsort nézni, és időnként lehetetlen látni a képernyőt a zuhanykabinból. Így, ha úgy dönt, hogy vásárol egy tévét, akkor kell józanul értékelnie a saját fürdőszobát és a saját képességeit.

A helyiség, amelyben a televízió vevőt telepítik, legalább tágasnak kell lennie. Ezenkívül a felületnek lehetővé kell tennie a készülék felszerelését. Ha a tulajdonos úgy véli, hogy a fürdőszobája talán felszerelhető televíziós vevőkészülékkel, tudnia kell, hogy az eszköz eltér a társaiktól.

Először is, a fürdőszobákban való használatra tervezett televíziók speciálisan olyan technológiák, amelyeket kifejezetten nedves helyiségekben való használatra terveztek.

Nem félnek a magas páratartalomtól, és a vízzel való rövid távú közvetlen érintkezés esetén is hatékony marad. Természetesen ha az eszközt a fürdőbe dobja, akkor meghibásodik, de a képernyőn vagy a tokra eső vízcseppek nem veszélyesek.

Ez a hatás egy teljesen zárt burkolaton keresztül valósul meg. A berendezés előnye jelentősen megnöveli a költségeket, hiszen a TV-készüléket speciális hűtőrendszerrel kell felszerelni, mivel az alkatrészek hevítésének eredményeképpen létrejövő meleg levegő nem kivehet.

Az eszközök vízálló távirányítókkal vannak felszerelve, amelyek nem félnek a nedves kézktől és még a véletlen víz alá is esnek. Ezenkívül minden fürdőkádas televízió a nedvességtől védett hangszórókkal van felszerelve. Azonban teljesítményük nem feltétlenül elegendő, akkor érdemes egy hordozható hangsugárzó rendszert felvenni egy speciális nedvességálló tokban.

Az ilyen televíziók vonzereje miatt el kell ismernünk, hogy költségeik meglehetősen magasak. Ez annak köszönhető, hogy meg kell védeni a nedvességet, arra kényszerítve a gyártókat, hogy speciális ötvözetek alkatrészeit használják fel, korróziógátló vegyszerekkel lefedjenek, hűtőrendszert telepítsenek és még sok másat.

A vízálló televíziók típusai

A fürdőszobához tervezett televíziókészülékek négy csoportra oszthatók.

Csuklós felszerelés

A falra vagy a mennyezetre szerelhető eszközök speciális tartókkal. Ezenkívül a szerelt televíziók állványokra vagy polcokra is elhelyezhetők. A leggyakrabban beszerelt alkatrészek a készülékhez vannak mellékelve. Az ilyen modellek előnye tekinthető annak a lehetőségnek, hogy azokat bármely kényelmes helyre mozgatják.

Ehhez csak akkor kell leválasztania a készüléket a tápegységről, és el kell távolítani a tartóból. Egy másik plusz az egyszerű telepítés.

A kivitelezéshez nem lesz szükség munkaigényes munka elvégzésére, elegendő a szerelvényt megfelelő helyen elhelyezni, amely mind a mennyezeten, mind a falon helyezhető el. A felszerelt televíziók előnyei szintén alacsonyak, a más típusú eszközökhöz képest.

A hátrányt tekintik a megjelenésüknek. Néhányan hasonlítanak a felső monitorok, amelyek látható a vasútállomásokon, a box office és a boltokban. Azonban a megjelenésük nem befolyásolja a funkcionalitást, amely nem különbözik a többi módosítástól.

Beágyazott modellek

Az ilyen eszközök újak a piacon. Rendszerint egy üvegfelület vagy egy fali rés mögött helyezkednek el. Egy ilyen eszköz egy tükör mögött helyezkedik el, különösen látványosnak tűnik. Ebben az esetben, ha a tv-készülék ki van kapcsolva, a tükör a rendeltetésszerű használatra szolgál, és bekapcsolásakor televíziós műsorokat nézhet.

A készülék tervezési jellemzői lehetővé teszik, hogy az üveg vagy tükörpanelen bárhová elhelyezhető. Emlékeztetni kell arra, hogy az ilyen modellek gyakran távoli akusztikával rendelkeznek, amely szintén falra vagy mennyezetre van szerelve.

A televíziókészülék jobb beillesztésére a fürdőszoba belsejébe beilleszthető a dekoratív keret. Aranyozott és ezüstözött alumínium keretek nagyon népszerűek. A televíziók beépíthetők a falba vagy a mennyezetbe.

Mindenesetre a készüléket a készlethez mellékelt speciális telepítési dobozba helyezik. Ez a doboz, és fel van szerelve a mennyezetre vagy falfelületre. Meg kell érteni, hogy az ilyen televíziós vevőkészülék telepítése meglehetősen munkaigényes építési munkát igényel.

A beágyazott szerkezetek előnye az esztétikus megjelenésük, valamint a nedvesség behatolásának lehetőségének teljes hiánya a készülékbe. Azonban ezek az eszközök hátrányai is vannak. Először is munkaigényes telepítés. Továbbá lehetetlen a beépített berendezés dőlésszögének megváltoztatása, és ez nem mindig megfelelő. "Mozgassa" a TV-t egy másik falon is, nem fog működni. Ennek a technikának egy másik hátránya a magas költségek, leggyakrabban ezek magasabb árszegmensek.

Univerzális eszközök

Ez a csoport kétféle módon telepíthető berendezést tartalmaz:

 • egy mennyezetbe vagy falba ágyazva;
 • egy speciális tartóra szerelve.

Az ilyen eszközök megvásárlása akkor indokolt, ha még nem döntöttek arról, hogy a fürdőszobában melyik TV-készülék kerül telepítésre, vagy ha nem kíván jelentősen felújítani a beágyazott készülék telepítéséhez szükséges nagyjavítást.

Az utóbbi esetben a TV-vevőt fel lehet szerelni a konzolra, és szükség esetén használhatja, és amikor az idő a javításra kerül, helyezze be a beágyazott modellt a megfelelő helyen.

Exkluzív modellek

Ezek a televíziók, amelyek létrehozása során a legfrissebb tudományos fejleményeket használják. Például olyan modelleket szabadítanak fel, amelyek nem rendelkeznek saját képernyővel. A készülék bármilyen képet vetít az üvegfelületre. Ennek eredményeképpen nézheti kedvenc televíziós programját a zuhanyajtón vagy közvetlenül az ablakon. Egy másik típusú ilyen berendezés a fürdő oldalába épül.

Természetesen nagyon kényelmes egy nagy tálban a hidromasszázs, miközben egyidejűleg nézed kedvenc filmedet. Nyilvánvaló, hogy az ilyen exkluzív eszközök költsége nagyon, nagyon magas.

Mi kell nézni a TV kiválasztásakor?

Számos modell létezik a televízióban a fürdőszobában. Annak érdekében, hogy felveszi a "saját" készülékét e fajta között, figyelmet kell fordítania néhány fontos kritériumra.

1. kritérium - méretek

Egyesek úgy vélik, minél nagyobb a vevő átlója, annál jobb. Valójában ez teljesen nem így van. A képernyőméretnek a készüléktől a helyig, ahonnan a programot figyel. A minimális távolság három átlós távolságnak számít. Ha közelebb helyezi a TV-t, a szem egyszerűen nem látja az egész képet, és néhány információ hiányzik.

Ezenkívül figyelembe kell vennie a helyiség méretét is. Egy apró szobában a nagyképernyő teljesen helytelen, míg a kis monitor elvész a tágas falon. A szakértők javasolják, hogy válasszanak a fürdőszoba képernyők mérete 17 és 32 cm.

A zuhanykabinok 10-17 hüvelyk átlójú készülékeket használnak. Ne felejtse el a készülék súlyát, amely fontos a szerelt modellek esetében. Minél nagyobb az átló, annál nagyobb a súlya. Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze a kiválasztott hardver tartóinak megbízhatóságát és tartósságát.

Az átló méretén túl fontos a TV-vevő formátumának kiválasztása. Ő viszont a felbontástól függ. Ez a műszer karakterisztikájának neve, amely megmutatja, hogy hány pont vagy pixel alkotja a kép képét.

Minél nagyobb ez a szám, annál világosabb a kép. Például a 640x480 kép homályos lesz, de az 1600x900 vagy 1920x1080-as képek kiváló minőségűek. A felbontás határozza meg a televíziós vevő formátumát, vagyis hogyan viszonyul egymáshoz a pártjai. Standard televíziók esetén a leggyakoribb arány 4: 3, szélesvásznú - 16: 9.

2. kritérium - akusztika

A hangminőség közvetlenül attól függ, hogy milyen hangszórók vannak a televízió felszerelésével. Ha a két hangsugárzó szabványos sztereó hangja nem elegendő, gondoskodni kell arról, hogy a kiválasztott modell támogassa a Dolby Surround, a Dolby Digital, a Dolby Prologic és hasonló hangrendszereket.

Az ilyen hangsugárzók csatlakoztatása lehetővé teszi a surround hangzás élményét, amely majdnem ugyanaz, mint a moziban. Fontos megjegyezni, hogy a csatlakoztatáshoz speciális vízhatlan hangszórókat kell választani, különben nagyon hamar kudarcot vallanak.

Egy másik árnyalat az akusztika erejéhez kapcsolódik. Úgy gondolják, hogy minél magasabb ez a mutató, annál jobb a hangminőség. Ugyanakkor, még alacsony névleges hangerőn is, a jelentős hangsugárzó teljesítmény kisebb torzítást biztosít az audioáramnak.

Egy kis helyiségben az optimális hangszóró teljesítménye 10-15 watt. Néhány olcsó eszközön a gyártó csak egy mono hangszórót telepít, ami jelentősen megrontja a hangminőséget. Ügyeljen a beépített hangszórók számára. Legalább kettőnek kell lennie.

3. kritérium - látószög

A LED, az LCD és a vetítővászon képminősége a megtekintési szögtől függően változik. A kis látószöggel rendelkező készülék tiszta képét csak a képernyővel pontosan elhelyezett ülések láthatják. A fürdőszobában ezek az eszközök nem fognak működni, mert a kép nem mindenhol látható.

Átlagosan a látószögnek körülbelül 176 ° -nak kell lennie, így a fuzzy kép csak akkor lesz látható, ha a képernyő oldalán található. Az optimális látószög 180 °, amelynél a kiválasztott nézettől függetlenül a kép ugyanolyan minőségű marad. Ez a szög minden plazmamodellek esetében jellemző.

4. kritérium - a nedvességtől való védelem szintje

A nemzetközi szabványoknak megfelelően a készülékházak védelmi fokozatának speciális besorolása a víz, a por és a szilárd tárgyak belsejéből származik. Ez az Ingress Protection Rating. Ezen osztályozás alapján a fürdőszobai televízió védelmi fokának legalább IP65-nek kell lennie. Ez biztosítja a készülék védelmét a vízsugarakatól, a folyamatos permetezéstől, a függőleges cseppektől és a vízből eső formájában.

Ha ez elégtelennek tűnik, válasszon egy eszközt IP68 védelemmel. Ezek az eszközök képesek ellenállni a vízbe való merülésnek, így akár a medencében is elhelyezhetők.

5. kritérium - további jellemzők jelenléte

A fürdőszoba felszerelésére tervezett televíziók felszerelhetők az SmartTV funkcióval. Egy ilyen kísérlet a számítógép és a televíziós vevőkészülék hibridizációjára fordítja az eszközt egyfajta PC-re vagy hasonló okostelefonra, amely képes letölteni a különböző alkalmazásokat.

Az intelligens TV szinkronizálható táblagéppel vagy okostelefonnal, csatlakoztathatja az eszközt az internethez, és használhatja kedvenc böngészőjét, interaktív alkalmazásokat, online mozifilmeket és egyéb szolgáltatásokat. A SmartTV teljesítménye a televíziózás sajátos modelljétől függ, ezért minden lehetséges képességeit tisztázni kell az eladóval.

Híres márkák a piacon - válasszon egy modellt

Az első ilyen típusú tévékészülékeket Angliában fejlesztették ki kifejezetten a drága szállodák számára. A berendezés védett volt nemcsak a nedvességtől, hanem az alacsony hőmérsékletektől is. A szokatlan eszközöket a szállodák látogatói hamar elismerték, és otthoni használatra vásároltak. A nedvességálló eszközök nagy népszerűségnek örvendenek az európai országokban.

Az első generációs otthoni televízió a fürdőszobába tartozik a TileVision és az AquaVision márkájú márkák. Különlegessége volt a hordozható akusztika.

A második generációs eszközök a WestVision márkájú modellhez tartoznak. Előnyei:

 • nagy látószög;
 • beépített akusztika az ügyben;
 • magas képminőség;
 • különböző eszközök tervezése.

A második generációs televíziók három testszínben kaphatók. A WestVision modellmodellje ma a legszélesebbnek számít. 8 eszközt tartalmaz. A piacon megtalálható angol márkák mellett megtalálhatja a német Ad Notam és a kínai MarineTV tévéit is. Ezek a gyártók az orosz piacon értékesített nedvességálló televíziók több mint kétharmadát teszik ki.

Elmúltak azok a napok, amikor az egész család, lelkileg tartva, összegyűlt a nappaliban egy televízió vevőkészülék képernyőjén. Ma TV-k telepíthetők minden szobában és még a fürdőszobában is. Elegendő kiválasztani a nedvességtől védett speciális modelleket.

Annak érdekében, hogy az eszköz hosszú ideig működjön, pontosan követni kell a gyártó által a telepítésre vonatkozó ajánlásokat. A berendezések felszereléséhez, különösen beágyazott modell esetén, jobb, ha szakértőket hívhat meg. Gyorsan és hatékonyan végzik el az összes olyan munkát, amely garantálja az új TV hosszú és zavartalan működését.

Fürdőszoba TV

 • Beépített tv
 • 22 "-os képernyő (56 cm)
 • Beépített vibrációs dinamika
 • Digitális DVB-T2 tuner
 • Beépített tv
 • 27 "-os képernyő (69 cm)
 • Beépített vibrációs dinamika
 • Digitális DVB-T2 tuner
 • Beépített tv
 • 32 "-os képernyő (80 cm)
 • Beépített vibrációs dinamika
 • Digitális DVB-T2 tuner
 • Operációs rendszer Android TV 6.0
 • Bluetooth 4.0
 • 4K Ultra HD támogatás

Vízálló TV a fürdőszobákhoz és zuhanyzókhoz

Ha időt szeretne a fürdőszobában vagy a zuhanyzóban tölteni, akkor feltétlenül figyeljen olyan technikákra, mint a vízálló TV. Ez a kompakt készülék kifejezetten a magas páratartalmú helyiségekbe történő beépítésre készült (fürdőszoba, szauna, fürdőkád). Ennek a nedvességálló TV-nek köszönhetően a vízkezelés még kellemesebbé és érdekesebbé válik.

A katalógusunkban nagy választék található az AVEL fürdőszobába szerelt és beépített TV-hez. Ráadásul speciális vízálló hangszigetelő hangszórókat és vízálló távvezérlőket is vásárolhat tőlünk.

Az AVEL fürdőszobai televíziók egyszerű minimalista kialakításúak. Bármely belső térbe harmonikusan illeszkednek. Válassza ki a fürdőkád felszerelésének legmegfelelőbb modelljét fehér vagy fekete keretben. Egy exkluzív modell készült a kifinomult embereknek - egy tükör TV a fürdőszobában. Kikapcsolt állapotban ez a multifunkcionális eszköz rendes tükörként használható, kiegészítve a helyiség belsejét. Ebben az esetben a tévét teljesen tükrözheti, és csak egy tükörképet tartalmazhat.

Az online áruházunkban vízálló TV-t vásárolhat a fürdőszobában vagy a zuhanyzóban megfizethető áron. A katalógus bemutatja a gazdaságos modelleket és a prémium berendezéseket. Mindenki kiválaszthatja, hogy mi helyes neki. A kényelmes szűrő segítségével a berendezések különböző jellemzői szerint válogathatók: átlós, színes, az Android technológiák elérhetősége.

Fürdőszoba TV Moszkvában

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

4 online áruházban

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

4 online áruházban

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

4 online áruházban

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A televíziók ára a moszkvai boltokban a fürdőszobában

A helyszínen a fürdőszobákhoz tartozó televíziók a jellemzők szerint választhatók, részletes fényképek, olvasási kritikák és a moszkvai online áruházak árainak összehasonlítása. Könnyű TV-t vásárolni a fürdőszobában (hitelenként is)! Csak meg kell menni a kedvenc ajánlata, olvassa el a fizetési feltételeket, és hagyja a szállítási kérelmet Moszkvában.

Fürdőkádas televíziók

Kemény nap után olyan kellemes, hogy áztassa a meleg fürdőt illatos sókkal, de mi a rossz szerencséje - ebben az időben a kedvenc műsorod a tévében van, és gyorsan ki kell zuhanyozni, hogy ne hagyja ki a show-t. Ismerős helyzet? Azt javasoljuk, hogy ne osszuk meg örömüket, mert a modern technológia fejlődésének köszönhetően a fürdőszobai televíziók nem ismertek fikciónak. A nedvességálló, vízálló televíziók egyre népszerűbbek. Ezzel a technikával megvásárolhatja a kedvenc sorozatát vagy egy érdekes programot a vízkezelés megszakítása nélkül.

Az áruházunk honlapja számos elegáns TV-modellt mutat be az AVIS Electronics-tól. Katalógusunkban kiválaszthatja és megvásárolhatja a kívánt modellt.

A nedvességálló TV kiválasztása

 • beépített vagy beágyazott 19 "/ 22" / 26 "-es képernyő-átlójú szélesvásznú televíziókészülékek;
 • az Android 4.0.4 vagy hagyományos televíziók alapú modellek;
 • exkluzív tükörmodellek vagy ismerős TV-k, keretekkel vagy anélkül.

A televíziókészülék kialakítása olyan harmonikus és egyszerű, hogy akár egy komplex szobatervbe is könnyen illeszkedhet. Tükör TV használható tükörként.

Minden televízió teljesen felszerelt:

 • vízálló távvezérlők;
 • vízálló és beépített hangszórók;
 • A tévék vezetékes és vezeték nélküli interfészekkel rendelkeznek.

Üzletünk gondoskodik ügyfeleiről, ezért örömmel ajánljuk:

 • a fürdőszobák, szaunák és medencék széles választékát kínálja;
 • jó kedvezmények és promóciók, amikor jelentősen csökkentheti a vásárlás költségeit;
 • szakképzett tanácsot, amely segít meghatározni a választást.

Fürdőszoba TV: hogyan kell kiválasztani és telepíteni

A közelmúltban jelentősen megnőtt a televíziók iránti kereslet. Talán ilyen népszerűségük nem volt az első megjelenésük óta. Sokan ma úgy döntenek, hogy kicserélik a TV-jüket, mert már nem rendelkeznek nagy átlós méretű képernyővel és kiváló minőségű képekkel. Azt akarják, hogy a tévékészüléke a vonzó megjelenést és a maximális technikai tartalmat ötvözi. Végül is, a mai televíziós technológiának köszönhetően nemcsak a kedvenc TV-műsorokat tekintheti meg, hanem sétálni az interneten.

Ezért van ma a lakásban minden szobában és még a fürdőszobában is, bár nemrégiben nem gondoltunk rá. Ebben a cikkben megpróbálunk választani egy TV-t a fürdőszobában, hogy előre tudhassa az ilyen eszközök előnyeit és természetesen hátrányait, és ha szükséges, megtalálhatja a helyes megoldást erre a helyiségre. Különösen azért, mert ez a kérdés sokak számára nagyon fontos.

TV a fürdőszobában

Rögtön azt kell mondanunk, hogy olyan fürdőszobák vannak, amelyek nem illeszkednek a TV telepítéséhez. Például, egy kis szobában, még érdekes tévéműsorok is egyszerűen kényelmetlenek, és miközben fürödnek egy zuhanykabinban, nincs idő erre. De ebben a cikkben fogunk beszélni a fürdőszobákban, ahol a TV szükséges attribútum, és az emberek, akik nem akarják megszakítani a megtekintését egy érdekes műsor, vagy a következő sorozat a kedvenc sorozat, még a vízi kezelések.

TV a fürdőszobában

Előnyei és hátrányai a televízió telepítése a fürdőszobában

Annak érdekében, hogy tisztázzuk, azonnal mondjuk el, hogy a gyártók különleges típusú televízióberendezést állítanak elő a magas páratartalmú helyiségekbe való beépítésre. Az ilyen nedvességálló televíziók ellenállnak a magas páratartalomnak, nem félnek a víztől és a közvetlen ütéstől. Lássuk, milyen előnyökkel jár az ilyen berendezések felszerelése a fürdőszobában. A pozitív pontok a következő pontokat tartalmazzák:

 1. Amint azt már említettük, ezek a televíziós rendszerek kifejezetten nedves területeken való használatra készültek, ahol a rövid távú közvetlen érintkezés a vízzel nem zárható ki. Ezért nincs ok arra, hogy aggódj egy drága eszköz egészségéért. Természetesen szenvedhet, ha véletlenül egy fürdőtartályba esik. De általában a tulajdonosok inkább a falra akasztják a vízvezeték szerelvényektől.
 2. Egy televíziós rendszer megtalálása egy ilyen szobában lehetővé teszi, hogy a lehető legkényelmesebb és kényelmesebb legyen. Mi a kényelem? A hosszú, mozgalmas nap végén a relaxáció hatásának elérése érdekében vízkezeléseket vehet igénybe, ugyanakkor élvezheti kedvenc TV-műsorainak és esti televíziós műsorainak megtekintését. Ráadásul a modern eszközök képességei lehetővé teszik, hogy pontosan megnézhesd, mit szeretne látni és mi érdekli Önt.
 3. Úgy gondolják, hogy a fürdőszoba falán levő TV tökéletesen kiegészíti a kialakítását. Ez megmagyarázhatja a tervezők ajánlását, hogy egy televíziós rendszert a fürdőszobai berendezési tárgyakra gondolva a belső tér szükséges elemeként tekintsenek.

Ezek a gyártók által létrehozott előnyök. Csak egy hátrány jár ellensúlynak - ez a televíziók magas ára. Nagy költségük olyan egyedi gyártási technológiák alkalmazásának köszönhető, amelyek lehetővé teszik az alkatrészek hermetikusan zárt térben való hűtését, valamint különleges anyagok és más innovatív megoldások használatát, amelyek meglehetősen költségesek a gyártók számára.

TV a fürdőszobában

A vízálló televíziós rendszerek kiválasztásának kritériumai

Képességei és funkciói tekintetében a nedvességálló TV hasonlít más analógokhoz.

A meglévő fajtáikról szólva érdemes megjegyezni, hogy sokféleségüket a méret, a jelzés módja és a telepítés módja határozza meg: a falra fektetés vagy beágyazás. Általában véve a vízálló TV-t a fürdőszobában kell figyelnie a különbségekre jellemző tulajdonságokra:

 1. A termék méretei, ebben az esetben a képernyő átlójának mérete. Kiválasztásakor fontolja meg a szoba méretét. Egy szűk fürdőszobában egy nagy képernyő egyszerűen nem szükséges, de egy tágas szobában egy kis képernyő elveszik a belső térben, és kényelmetlenül nézni.
 2. Akusztikai modell. A beépített hangsugárzó rendszer választása előnyösebb, mert akkor nem kell keresni egy olyan helyet, ahol külön hangszórókat kell elhelyezni. Ráadásul nem minden hangszóró telepíthető nedves helyeken. A hangszóró membránja nagyon gyakran papírból készült, így a nedves levegőnek való kitettség káros hatással van rá.
 3. Lehetséges telepítési mód. Jobb, ha egy csuklós modellt választasz, amely a konzolra van szerelve, nem pedig beépítve. Ez utóbbit a javítás elején kell megvásárolni annak érdekében, hogy előre megismerhesse a méreteit.
 4. A látószög Ami a képernyőn történik, mindenhol jól láthatónak kell lennie.
 5. Védelmi osztály A jelzőnek legalább IP65-nek kell lennie.
 6. Nem kevésbé védett kell a távirányító. Ez a távirányító nem nedves, és ha véletlenül felengedik a vízbe, a felületen marad.

Tekintettel arra, hogy az ilyen elektronikai eszközöket kínáló boltok széles körű választékot kínálnak, gondosan meg kell gondolni. És ne kísértsék meg egy olcsó modell, nagyon helyénvaló emlékeztetni egy fanyar, aki mindig fizet kétszer.

Az alábbi videó bemutatja a fürdőszobai televíziós rendszerek jelenlegi típusát és paramétereit.

TV a fürdőszobában

A TV készülékek elhelyezése a fürdőszobában

Mielőtt kiválasztaná a fürdőszobai televíziós eszközt, el kell döntenie, hogy hol helyezkedik el. Ne felejtsd el drága elektronikát vásárolni, majd keresse meg a meglévő belsővel való kombinációját. Eddig négy lehetőség közül lehet választani:

 1. Felfüggesztett elektronikus modellek. Telepítésük a tartószerkezet mögött rejtett záróelemekkel történik, és ha úgy nézi, úgy tűnik, hogy a levegőben lebeg. Ugyanakkor a szerkezet dimenziói jól láthatóak. A csuklós modelleket - ha szükséges - állványra lehet helyezni és polcra rakni.
 2. Beágyazott elektronikus eszközök - ez egyike az új termékeknek. Rendszerint bármely üvegfelület vagy falfülke mögött helyezkednek el. Kívánt esetben akár a mennyezetbe is ágyazható. Jól kombinálják minden belső térrel, és lehetővé teszik új tervezési megoldások megvalósítását. A tervezés mélyen a falba ágyazva kiküszöböli a nedvesség behatolását a berendezés belsejében.
 3. Univerzális modellek. A nevük szerint kitalálhatja, hogy fel lehet őket szerelni a falra és annak belsejébe, vagyis amennyire szüksége van rá. Hasonló modellek felszerelhetők egy tartóelemre, vagy beilleszthetők a mennyezetbe. A falba épített szerkezetet gyakran kiegészítő díszként használják, amelyhez gyönyörű keret van. Természetesen az ilyen eszköz megvásárlása nagyon drága a tulajdonos számára.
 4. Az értékesítés nemrég megjelent egy új termék - ez egy tükör TV. Ezeket az eszközöket tükör és televízió eszköz két funkciójának elvégzésére tervezték. Ha nincs használatban, akkor a szerkezet egy közönséges tükörnek tűnik, amelyet gyakran egy gyönyörű baguette keretez. Ha be van kapcsolva, nagy képminőségű TV-kké válik. A szerelvény magas színvonala biztosítja a modell hosszú működését, és a stílusos kialakítás lehetővé teszi a helyiség belső térének jobb cseréjét.

A szerelési lehetőség megválasztása

Minden típusnak saját telepítési lehetőségei vannak. Ezért, mielőtt folytatná a szerelést, ismerkedjen meg a TV-készülékhez tartozó gyártó utasításával. Ezenkívül a készlet további olyan elemeket is tartalmaz, amelyekkel az eszköz csatlakozik a hálózathoz és egyéb eszközökhöz. Ezenkívül a beépített szerkezettel együtt a gyártó egy, a helyiség felújítása során szerelt kábelezést is kínál, és befejezése után egy panelt helyeznek a dobozba.

Tükör TV a fürdőszobában

A vezeték nélküli beágyazott eszköz telepítésekor ügyeljen arra, hogy töltse fel az elemeket. Az antenna adapter csatlakoztatása után csak a kábelezés fedelét zárja le. A vezeték nélküli modell autonóm működésének köszönhetően bárhol elhelyezhető.

Az univerzális TV modell háromféle módon telepíthető:

 • helyezze egy mozgatható konzolt;
 • a falra támaszkodjon egy konzolon;
 • Helyezzen be a falba, mint egy vezeték nélküli TV.

A fenti szerelési módok mindegyikében a gyártó által kínált kötőelemeket kell használni. A távoli konzol TV-vásárláskor felvehető a boltba. Az univerzális modell telepítésénél kettős kimenetet kell tartani.

A tükörbe integrált TV

Nedvességálló eszközök gyártói

Az első nedvességálló televíziós vevőkészüléket Angliában szabadultak meg. Egy idő után népszerűvé vált az összes európai országban. És ma már számos brit gyártó van a piacon, köztük a TechVision, a West Vision AquaVision, a Videotree, kivéve, hogy hasonló termékeket készítenek a német cég Ad Notam, valamint a kínai MarineTV. Ezek a vállalatok akár 23 nedvességálló televíziós rendszert termelnek a mai piacon lévők számára.

Fürdőszoba TV

A tévék új korszakot tapasztalnak - a technológia észrevehető ismerőse nem elég szuper kép
nagy átlós.

Jöjjön előtérbe:

 • karcsú kivitel;
 • nedvességállóság;
 • eredeti megoldások.

Mindez megtestesült az elit brit televíziók WestVision fürdőszobájának egyedülálló gyűjteményében, amely mennydörgött Európában, és most Oroszországot meghódította.

 • Beépített vízálló modellek LCD képernyővel
 • Stílusos televíziók a tükörben
 • Luxus arany modellek, Swarovski kristályokkal díszítve.

* A WestVision védjegye hivatalosan bejegyzett. Óvakodj a hamisítványoktól!

A program Country válaszol a Westvision fürdőszobai tévékért.

A program részletesen leírja a TV-készülék jellemzőit és előnyeit a fürdőszobában, jobb látni magának.

TEST DRIVE: új szolgáltatás a Westvision-tól

Szakembereink egy szabad Westvision TV-t hoznak az otthonába, hogy el tudják képzelni, mi lesz a felújítás után.
További információ

Westvision bemutatóterem

Meghívjuk Önt, hogy látogassa meg a Westvision bemutatótermet, és nézze meg a TV-t a fürdőszobában különböző változatokban.
További információ

Opcionális helyhez kötött vezérlőpanel

Ez a távvezérlő olyan telepítődoboz, amely egy résbe illeszkedik. Csatlakoztatható a TV-panelhez bármilyen hosszúságú vezetékek (csavart érpár) használatával,
annak előnyei:
1. Érintse meg a gombokat
2. Háttérvilágítás
3. Nedvességálló
4. WestVision vállalati logó
5. Szállás bármely kényelmes helyen

Westvision vonalbővítés

A vízálló TV-modellekben a Westvision megjelent modellek - óriások: 98 és 110 hüvelyk átlós! Érdeklődés a tanácsadókkal:
+7 (495) 661-71-8
+7 (495) 961-31-49
(800) - 555-77-82

Fekete gyémánt

A Westvision tartozékkészletet egy új fekete beszerelő dobozral egészítették ki. A javítási szakaszban a TV-készülék falra szereléséhez szükséges telepítési dobozok megvásárlásával a Westvision vevők javítják a javításokat!

A Westvision egy álom

Bútor MagazineInterior nevű Westvision TV álom

A modern luxus nem csak drága, hanem praktikus is

A luxus megoldások ma nemcsak magas költségek, hanem csodálatos funkciók is.

Ha az autó BMW, ha a TV a WestVision

Számos olyan híres cég neve van, amely már régóta háztartásnevévé vált.

Apple matrica a WestVision TV-n - a bizalmi minőség jelképe

Miért vannak Apple matricák a WestVision-en?

Westvision a Buildex 2013-ban

A Westvision TV-k gyűjteményét a Buildex 2013 egyik legnagyobb kiállítása, kivitelezése és javítása keretében mutatták be

Vásárlás Westvision könnyebbé válik

Most a Novokuznetsk és a Samara lakói megvásárolhatnak Westvision elit tévékészüléket a városukban

MOSBUILD 2012

Westvision - a MOSBUILD 2012 legnagyobb építőipari és belsőépítészeti eseményének résztvevője

Fotók a kiállításról galériánkban.

újdonság

A WestVision újdonságot jelent - egy teljesen nedvességálló rádiós távvezérlő, amely kompatibilis a sorozat minden vízálló TV-jével.

TV a tükörben

Bemutatjuk Önnek a legújabb újdonságot - tükör TV-t! Most egy hatalmas tükört telepíthet a falra egy beépített TV-vel.

TV színes keretezés

Készíthet egy olyan tévékészüléket, amely tökéletes a belső téredhez a keretszín kiválasztásával.

A fürdőszobában a legnagyobb nedvességálló TV

A legnagyobb vízálló LCD TV a WestVision fürdőszobájában megjelent az orosz piacon. Az új óriás átlója 52 ".

HDMI csatlakozás és Ethernet-vezérlés

Most a második generációs WestVision fürdőszobai televíziókészülékek HDMI kábellel vannak felszerelve és Etherneten keresztül vezérelhetők.

Kiállítás tavaszi - jó kezdet a 2014-es szezonban

A tavasz elején növekedni fog az üzleti kilátások, és tovább erősíti a WestVision képét. Számos rangos fórumon mutatjuk be magunkat, amelyek mindegyike lehetővé teszi számunkra, hogy bemutassuk a vállalat termékeinek különböző szegmenseit.

Gyorsított élet ritmus vagy TV a fürdőszobában

A multifunkcionalitás lehetővé teszi, hogy akár az események dühöngésében is lépést tarthasson az életével.

Új szalonok Oroszországban

Új szalonok St. Petersburg, Rostov-on-Don, Ulyanovsk fürdőszoba fürdőszobája.

Designer WestVision TV-k a Golden Ring Clubban

Április 7-én az Arany Arany Gyűrű Klub bemutatta az új elit WestVision TV-készüléket a híres orosz festő, Nikas Safronov támogatásával.

Hozzáférés a FÁK és a balti piacokhoz

Az elmúlt években a Westvision jelentősen bővítette értékesítési területét, és most már elkezdi eladni a televíziókat a FÁK és a balti országok között. Nap mint nap egyre több cég lép be partnerhálózatunkba, ami növeli a kereskedelmi kapcsolatok hatékonyságát, és teljesen új fejlettségi szintre veszi az üzleti tevékenységet.

Az általunk gyártott televíziókat jól fogadták a fogyasztók a FÁK és a balti országok között. Ez jól bevált marketingpolitikát jelez, és megerősíti a berendezés felülmúlhatatlan teljesítményét.

Várjuk a javaslatait

Az év elején elvárások és remények társulnak. A WestVision esetében a legfontosabbak a kereskedői hálózat fejlesztésével kapcsolatosak. Arra törekszünk, hogy üzleti partnereink kezdeményezésével maximalizáljuk az értékesítést. Kik ezek az emberek? A bevásárlóközpontok, a technikai szalonok, az egészség- és SPAipar, az építő- és a tervező cégek, valamint mindazok tulajdonosai támogatják a kényelmes belső tér kialakítását termékünkkel - az egyedülálló angol WestVision televíziókkal.

Nyílt együttműködésre és partnereink számára a legkedvezőbb feltételek mellett. A márkakereskedők felkínálják a szükséges promóciós anyagokat a termék promóciójához, bemutatótermekhez és a technikai kérdésekkel kapcsolatos folyamatos tanácsadáshoz. Hívás: 8 (495) 661-71-08, 8 (495) 961-31-49, 8 (800) 555-77-82.

Westvision Company - a "Country Response" programban az NTV csatornán

2013 nyarán a Westvision szakemberei részt vettek a "Dachny Answer" TV-show forgatásában. A zuhanyzóban nedvességálló TV-t telepítettek, amely a "szoba" designjává vált. Zuhanyzást és TV-t nézhet egyszerre, például a legfrissebb híreket.

Az interneten letölthet egy videót, amely bemutatja a TV képességeit.

A Diagon-tól nedvességálló Westvision TV-k jelentek meg.

Most rendelhet egy nedvességálló, kiváló minőségű TV-t, amely a legnagyobb az azonos szintű modelleknél. A képernyő mérete 82 hüvelyk! A készülék felszerelhető a zuhanyzóval vagy a fürdőszobában. Könnyen testre szabható és tökéletesen kombinálható a környező beltérrel. Nagyszerű kép, stílusos design, tiszta hang!

72 hüvelykes televíziók és sok más modell is rendelkezésre áll. Rendelés, a megadott időpontban leszállítjuk a berendezést a megadott címre.

Új fejlesztések az elektronikában és a TV-tervezésben

Folyamatosan fejlesztjük a prémium minőségű televíziókat, eredeti ötleteket találunk mind a tervezésükhöz, mind pedig a technikai jellemzőik javításához. Különösen úgy döntöttünk, hogy visszatérünk az infravörös távirányító használatához. Az RS-232C és a HDMI X2 D interfészek is megjelentek, az OSD menü helyett egy kényelmesebb és ergonómikusabb opcióval bővült.

A Black Diamond szerelődoboz fekete és matt árnyalatokkal gazdagodik. A tévékészülék, különösen a hátlap felépítése most képes kielégíteni a legigényesebb ügyfelek igényeit is!

A Westvision részt vesz a Buildex 2014 kiállításon

A Westvision a nemzetközi kiállítás kiállításának egyik résztvevője lesz, amelyet a Crocus Expo IEC-n tartanak 2014 április 1-jétől április 4-ig. Ez az esemény az építkezés, a tervezés és a belsőépítészet területén szerzett tapasztalatcserére szolgál. A kiállítási terület ebben az időben összefogja az említett iparágak ezreit. A forgalmazók és a gyártók lehetőséget kapnak arra, hogy partnerségeket hozzanak létre, bemutassák termékeiket, és szakértői értékelést kapjanak az általuk kínált termékekről.

A hangszórókra már nincs szükség.

Jó hír azoknak, akiknek nincs hozzászokva ahhoz, hogy felállhassanak a közönséges emberekkel, és nem akarnak olyanok lenni, mint a többiek. A WestVision egy új termékkel rendelkezik, amely teljesen sajátos tulajdonságokkal rendelkezik.

A fejlesztők elhatározták, hogy elhagyják a hangszórókat, amelyek elfoglalják a helyüket a televíziókészülékben, és ezáltal kihasználják a használható területet, amelyet a képernyő területének növelésére használtak. A hangsugárzó rendszert oly módon tervezték, hogy a hang közvetlenül az üveghez kerüljön. Ebben az esetben az akusztikai jellemzők és a hangminőség figyelhető meg.

Ha meglepetésként szeretne barátait és szeretteit, hogy emlékezetes ajándékot készítsen, akkor az új modell a tökéletes megoldás. Már elfogadunk előzetes előkészületeket a tévékészülék nélküli hangszórókhoz, és maga a modell látható a helyszín bemutatótermében. Várakozunk a számok hívására: 8 (495) 661-71-08, 8 (495) 961-31-49, 8 (800) 555-77-82.

A nedvességálló WestVision átvette a tesztet az NTV csatornán

Az NTV "Miracle of Technology" projekt, amely az élet különböző területein az új technológiákkal foglalkozik, a nedvességálló WestVision tesztjeit és annak távvezérlőjét tesztelte a teljes vízbe merítés feltételeinek megfelelően.

A lélek és a lélek számára: mi más hiányzik a fürdőszobában? A program szerzői elgondolkodtak ezen a kérdésen, és úgy döntöttek, hogy nem volt elegendő TV. Az ütközéses teszt, amelyben a nedvességálló WestVision és a vízhatlan távirányító egy aranyhal akváriumba került, néhány percig tartott. A több millió televíziós közönség szemében a teszt elhaladt, megőrizte az összes mutatót, és továbbra is normál módban dolgozott. Maxim Belis, a vízálló televíziók szakértője elmondta, mi történik és beszélt a WestVision egyedi TV-sorának többi tagjáról.

Hogyan lehet függetlenül a medencét egy multimédiás rekreációs központba fordítani?

A pihenés a medencében még kényelmesebbé és élvezetesebbé teheti, ha a helyiséget audiorendszerrel és televízióval felszerelheti szakemberek segítségével vagy önmagában. Az egyetlen feltétel az olyan eszközök beszerzése, amelyeket kifejezetten magas páratartalomra terveztek és jól védettek a vízgőz áthatolásától.

Belsőépítészet a nagyméretű fürdőszobában: néhány tipp a technológia kiválasztásánál

Ma tágas fürdőszobák nemcsak vidéki házakban és nyaralókban, hanem modern apartmanokban is megtalálhatók. A projekt fejlesztése és egy ilyen helyiség kialakítása meglehetősen érdekes és érdekes foglalkozás, mivel a szükséges bútorok és vízvezeték-berendezések elhelyezése problémákat vet fel a háttérbe, így kreatív ötleteket biztosít.

TV a recepción: hogyan kell megvilágítani a várakozást

Számos, a nyilvánosságot nyújtó szervezet, például a biztosítótársaságok, a bankok, a szolgáltató központok, az autószervizek és a nagy üzletek rendelkeznek egy különleges váróteremmel, ahol a látogató kényelmesen eltöltheti az időt.

A szokásos tükör új funkciói

Azok, akik nem akarják elfelejteni a kedvenc programjaikat, mindig a legújabb események mellett szeretnék tartani, és mint érdekes, nem konvencionális megoldásokat, az új tévéstechnika a tükör belsejében mindenki számára vonzó lesz. A tükörfelületre épített láthatatlan TV egyedülálló és érdekes fejlesztés, amely szokatlan megoldássá vált a helyiség kialakításában.

TV a tükörben: mítosz vagy valóság

A világon folyamatosan új technikai találmányok jelennek meg, amelyek az életet világosabbá és kényelmesebbé teszik. Az egyik szokatlan és érdekes termék a tükörbe épített TV.

TV a fürdőszobában: luxus vagy megfizethető szórakozás?

Minden házban TV áll rendelkezésre. Az ilyen eszköz szinte minden helyiségbe helyezhető. De lehet elhelyezni a fürdőszobában? Igen, ha ez egy különleges TV, amelynek számos sajátossága van.

Szükségem van egy ilyen TV-re?

Ha a fürdőszobában van egy kompakt zuhany, akkor nem lesz idő TV nézésére. De ha sok időt töltesz a fürdőkádban végzett fürdőfolyamatokkal kapcsolatban, akkor biztosan gondolkodsz további szórakozásról. Ebben az esetben a TV nagyon megfelelő. És mégis csak a hely jelenlétében lehet telepíteni. Ha a szoba kicsi, és az összes falat polcok és szekrények foglalják el, akkor az eszköz egyszerűen nem lesz telepítve.

A fürdőszobai technológiák jellemzői

TV a fürdőszobában eltér a normál. Főbb jellemzői a biztonságot és a zavartalan működést:

 • ilyen eszköz vízhatlan hangsugárzókat tartalmaz, amelyek megakadályozzák a víz belépését;
 • a távvezérlő vízálló, így félelem nélkül használhatja;
 • vannak bemenetek a különböző videojel-források csatlakoztatásához, kép megjelenítéséhez a képernyőn;


Kényelmes szálláslehetőség választása. A fürdőszobában nem csak a TV-t helyezheti a szekrényre, amely esetben megsérülhet. Ezért a gyártók több lehetőséggel is rendelkeztek a falra vagy a mennyezetre történő szerelésre.

Hogyan lehet választani?

Hogyan válasszunk TV-t a fürdőszobában? Számos kritérium van, és érdemes részletesebben megoszlatni mindegyiküket.

Felszerelési módszer

A telepítés módjától függően számos típusú TV található:

 • szerelt televíziók. Az eszköz a falhoz van rögzítve egy speciális rögzítőelem segítségével. A kijelző túlnyúlik a felületen, ami nem mindig megfelelő. De ha szeretné, az eszköz mindig eltávolítható vagy áthelyezhető;
 • A süllyesztett televíziók közvetlenül a felszínre vannak szerelve, vagyis falra vagy mennyezetre. A csomagban megtalálható az a speciális doboz, amelyben az eszköz megtalálható. Ez kényelmes, mert a TV nem fog sok helyet foglalni. De másrészt, hogy áthelyezni bármikor csak nem fog működni. Egyes beépített televíziók tükrözik a felületeket, és helyettesíthetik a hagyományos tükröket, és ugyanakkor láthatatlanok maradnak kikapcsolt állapotban. Ezenkívül bizonyos modellek dekoratív kereteket is tartalmazhatnak;
 • Az univerzális modellek kétféle felszerelési lehetőséget kínálnak: a felületre vagy a zárójelek használatára. Ezt az opciót optimálisnak lehet nevezni;
 • Az egzotikus modelleket nemcsak a falakba lehet helyezni, hanem a vízvezeték elemekhez is, például kádakban vagy mosdókban (néha benne vannak).

Érdekes lesz Angol, mély és aszimmetrikus - válasszon egy fürdőt egy kis helyiségnek

A választás érdekében ki kell értékelned a fürdőszoba, a mennyezet és a falak állapotát. Például ha tervez vagy javítást végez, használhatja az egyik falat. De ha a partíció egy hordozó, akkor jobb, ha nem érinti. Nem éri meg a kockázatot abban az esetben, ha az épület romlott.

méretek

A méretek az eszköz telepítéséhez használt szabad területektől függenek. Egy kis fürdőszobához egy 15 cm-es átlós TV is alkalmas. Közepes méretű helyiség esetén a 15-19 hüvelyk átlója optimális. Ha a szoba területe nagy, kiválaszthatja a 19-23 hüvelyk átlójú modellt. Vannak olyan televíziók is, amelyek lenyűgözőbb méretűek, de exkluzívnek, ritka és költségesek.

akusztika

Az oszlopok hordozhatóak vagy beágyazhatók. Az utolsó lehetőség optimális, mivel nem kell keresni egy speciális telepítési helyet. De a távoli hangszórók lehetővé teszik a hang javítását és a háromdimenziós hang hatását. De számukra megfelelő helyet kell találnia, ami néha problémás.

Érdekes 3 egyszerű ötlet, hogyan készítsünk polcokat a fürdőszobában saját kezűleg

Áramforrás

Az áramforrás lehet antenna (kábel vagy műhold) vagy hordozó (memóriakártya, lemez vagy DVD lejátszó). Egyes modellek több csatlakozó jelenlétét feltételezik, amelyek lehetővé teszik a forrás módosítását.

További jellemzők

A fürdőszobai televízió a következő kiegészítő funkciókkal is felszerelhető:

 • elektronikus óra. Lehet, hogy van egy időzítő és még egy ébresztőóra is;
 • a közös otthoni rendszerhez ("intelligens otthon") való csatlakozás képessége;
 • beépített rádió.

Mi mást figyelni?

Vannak még fontosabb pontok:

 • hang és képminőség. Értékelje a vásárlás előtt a boltban;
 • a vezetékek jelenléte. A vezetékes modelleknek kábelezésre van szükségük, és a vezeték nélküli készülékek akkumulátorról működnek és feltöltést igényelnek;
 • nedvesség elleni védelem. A szintet egy speciális jelölés jelzi. Jobb, ha egy modellt választasz IP65 vagy újabb jelöléssel. Egy ilyen eszköz nemcsak cseppeket, hanem közvetlen vízáramot is képes ellenállni;
 • Design - A TV-nek be kell illeszkednie a szoba belsejébe, és részévé kell válnia, vagy akár egy fényes akcentust is.

felszerelés

A rögzített TV-t a konzolra kell helyezni (a szokásos szögekkel vagy csavarokkal rögzíteni a falra). Beágyazható modell esetén először készítsen egy rést. Helyezzen be egy dobozt, majd csatlakoztassa a kijelzőt. A meglévő vezetékek a legjobbak a falban.

Ügyeljen arra, hogy kövesse az utasításokat. És ha a telepítés nehéz, akkor jobb, ha kérni segítséget szakértők. Hagyja, hogy a TV a fürdőszobában ne csak hasznos eszköz legyen, hanem egy eredeti belső részlet is.

Fürdőszoba TV

Vízálló TV a fürdőszobákhoz és zuhanyzókhoz.

A TV mindennapi életünk szerves részét képezi, így a PlayAuto.ru AVEL (AVIS Electronics) márkájú vízálló TV-k teljes választékát kínálja. A fürdőszoba és a zuhanyzó televíziók elegánsan beépíthetők otthona fürdőszobájába, amely a legmerészebb tervezési megoldásokat testesíti meg.

Ha időt szeretne a fürdőszobában vagy a zuhanyzóban tölteni, akkor feltétlenül figyeljen olyan technikákra, mint a vízálló TV. Ez a kompakt készülék kifejezetten a magas páratartalmú helyiségekbe történő beépítésre készült (fürdőszoba, szauna, fürdőkád). Ennek a nedvességálló TV-nek köszönhetően a vízkezelések még kényelmesebbek lesznek.

A katalógusunkban nagy választék található az AVEL fürdőszobába szerelt és beépített TV-hez.

Az AVEL fürdőszobai televíziók egyszerű minimalista kialakításúak. Bármely belső térbe harmonikusan illeszkednek. Válassza ki a legmegfelelőbb tévés modellt fürdéséhez fehér vagy fekete keretben, vagy egy exkluzív modellben - tüköres TV a fürdőszobában. A tükör TV többfunkciós eszköz, kikapcsolt állapotban rendeltetésszerű tükörként használható, kiegészítve a szoba belsejét. Ebben az esetben a tévét teljesen tükrözheti, és csak egy tükörképet tartalmazhat.

Az online áruházunkban vízálló TV-t vásárolhat a fürdőszobában vagy a zuhanyzóban megfizethető áron. A katalógus bemutatja a gazdaságos modelleket és a prémium berendezéseket. Mindenki kiválaszthatja, hogy mi helyes neki.

LUXURY TV-k Az AVIS Electronics várja Önt. Az AVEL (AVIS Electronics) a mi kedvencünk.

A vízálló AVEL TV minden modelljénél 2 év garanciát vállalunk!

Fürdőszoba TV: a kiválasztás és a telepítés alapvető szabályai

Üljön vissza a fürdõszobába, hogy megnézze a kedvenc filmedet - úgy tűnik, hogy ez irreális? Csak nem a mi korunkban - ma mindenki telepítheti a TV-t a saját fürdőszobájukba, ezáltal a rutinszerű fürdési folyamatot egy kellemes kikapcsolódási munkává alakíthatja. De mielőtt vásárolni és elkezdené telepíteni a készüléket saját kezével, először ki kell értékelnie az ilyen fürdőszobai megoldások minden előnyét és hátrányát, másodszor, hogy megtudja, hogyan kell megfelelően kiválasztani a TV-t, és harmadszor, hogy megismerkedjen vele telepítési szabályok. Erről mindent megtud.

A TV-készülék előnyei és hátrányai a fürdőszobában

Az előnyökről szólva, először is meg kell jegyezni, hogy a fürdőszobai televíziók nedvességálló modellek, amelyeket olyan speciális technológiával állítanak elő, amely biztosítja a berendezés ellenállását még a víz behatolásához is. A készülék csak akkor károsodhat, ha közvetlenül a fürdőbe esik. Talán ez a legfontosabb plusz ilyen eszközök. De nem az egyetlen.

Egy másik előnye a kényelem. A TV-készülék beépítése a fürdőszobába sokkal kényelmesebbé teszi a szobát - itt több mint egy órára késni fog.

És természetesen lehetetlen tagadni, hogy a készülékek jelentősen megváltoztatják a fürdőszoba belsejét. Különösen harmonikusan a beltéren néz ki a high-tech stílusban, minimalizmusban vagy modernben.

Ami a fürdőszobai televíziók hátrányait illeti, a legfontosabbak a technológia magas költségei. Ennek oka a drága anyagok, az egyedülálló hűtési és korróziógátló technológiák használata az eszközök gyártása során. Egy másik hátrány az, hogy a fürdőszobának kiváló minőségű TV-t választanak, sokkal nehezebb, mint a hagyományos modell.

A finomságok a TV-t választották a fürdőszobában

A technika kiválasztásánál különös figyelmet kell fordítani a következő tényezőkre:

 • A vízállóság szintje. Nem lehet alacsonyabb, mint az IP65, különben a TV a szobának magas páratartalma miatt használhatatlanná válik.
 • Méretek. Ne csak a televízión átívelő személyes preferenciákat, hanem a fürdőszoba méreteit is vegye figyelembe: a berendezés nem akadályozhatja a szekrények szabad megnyitását és a helyiség rendeltetésszerű használatát.
 • Akusztika és kép. Ami a képet illeti, minden itt normális - a képnek minél világosabbnak kell lennie. De az akusztika nehezebb: a hagyományos beépített hangszórók nem illenek bele, ezért jobb a beépített rendszert használni.

Tanács. Ne használjon akusztikát a fürdőszobában hangszóró membrán papír alapanyaggal - nedvesség hatására, deformálódhat, ami a készülék hangminőségének romlásához vezethet.

 • A látószög Válasszon egy TV-t egy képernyővel, amely kényelmesen megtekinthető minden fürdőszobából.
 • A játék típusa. A legjobb lehetőség egy olyan eszköz, amely támogatja mind a közvetlen jelzést, mind a különböző formátumú külső adathordozók lejátszását.
 • Biztonságos távirányító. A televízió távirányítójának magas szintű védelemmel kell rendelkeznie a nedvesség ellen.
 • A gyártók. A lényeg - ne vásároljon vízálló berendezéseket az ellenőrizetlen vállalatoktól. A Videotree, a MarineTV, a TileVision, az EnviroVisio és a Ad Notam említhetők azon jóhiszemű márkák között, amelyek már sikeresen megalapozódtak a piacon.

A TV változata a telepítés típusán

Azt is meg kell fontolnunk, hogy a TV-készüléket a fürdőszobába helyezzük, mivel ez különösen fontos tényező a technológia megválasztásában. Vásárlás előtt győződjön meg róla, hogy eldönti, hol és hogyan fogja a TV-t telepíteni. Valójában számos lehetőség létezik.

 1. Hangos TV. Az ilyen felszerelést speciálisan erre a célra felszerelt tartóra, polcra vagy konzolra kell helyezni. Ez egy kényelmes és olcsó lehetőség. Az üzembehelyezéshez szükséges berendezések megtalálhatók a hardverraktárakban. A legfontosabb dolog - olyan erős tartók kiválasztása, amelyek képesek ellenállni a technológia súlyának.

A TV a fürdőszobában

A TV-készülékek telepítési folyamatának sajátosságai vannak, amelyek segítségével mindenki megismerheti azokat, akik úgy döntöttek, hogy saját kezükben végeznek ilyen műveletet.

 • Beépített TV telepítése. Ezt a berendezést már kész dobozokkal és részletes telepítési utasításokkal adták el. Mindössze annyit kell tennie, hogy készletezzen fel eszközöket és kövesse a javasolt útmutatót.
 • Vezeték nélküli TV-készülék beszerelése. Ez a készülék a konzolokra van felszerelve - felszerelhetõk is lehetnek. És felkapja az adapterről az antenna jelét, amit a TV-vel is értékesítenek. A készülék az akkumulátorról töltődik fel, ezért teljesen önálló: töltse fel az akkumulátort, helyezze be a TV-készülékbe, és élvezze a figyelmet.
 • Univerzális TV telepítése. Először döntsd el, hogyan kíván telepíteni egy ilyen eszközt: ha falba építesz, akkor kövesse az utasításokat, ahogy az első opció; ha polcra vagy konzolra van szerelve, akkor először a kívánt típusú és méretű külső elemet szerelje fel a fürdőszobában, majd gyárilag szerelt szerelvényekkel felszerelje rá.

Ne felejtsük el, hogy a fürdőszobának a szoba jellegéből adódó megvásárlása komolyabb megközelítést igényel, mint egy hasonló hálószoba vagy nappali gép beszerzése. A technika csak akkor lesz sikeres befektetés, ha minden részletre átgondolkodik - a megfelelő modell kiválasztása a termék közvetlen telepítéséhez.