Legfontosabb > Tartozékok

Fürdőszoba TV Moszkvában

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

4 online áruházban

3 online áruházban

3 online áruházban

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A televíziók ára a moszkvai boltokban a fürdőszobában

A helyszínen a fürdőszobákhoz tartozó televíziók a jellemzők szerint választhatók, részletes fényképek, olvasási kritikák és a moszkvai online áruházak árainak összehasonlítása. Könnyű TV-t vásárolni a fürdőszobában (hitelenként is)! Csak meg kell menni a kedvenc ajánlata, olvassa el a fizetési feltételeket, és hagyja a szállítási kérelmet Moszkvában.

Fürdőszoba TV: a kiválasztás és a telepítés alapvető szabályai

Üljön vissza a fürdõszobába, hogy megnézze a kedvenc filmedet - úgy tűnik, hogy ez irreális? Csak nem a mi korunkban - ma mindenki telepítheti a TV-t a saját fürdőszobájukba, ezáltal a rutinszerű fürdési folyamatot egy kellemes kikapcsolódási munkává alakíthatja. De mielőtt vásárolni és elkezdené telepíteni a készüléket saját kezével, először ki kell értékelnie az ilyen fürdőszobai megoldások minden előnyét és hátrányát, másodszor, hogy megtudja, hogyan kell megfelelően kiválasztani a TV-t, és harmadszor, hogy megismerkedjen vele telepítési szabályok. Erről mindent megtud.

A TV-készülék előnyei és hátrányai a fürdőszobában

Az előnyökről szólva, először is meg kell jegyezni, hogy a fürdőszobai televíziók nedvességálló modellek, amelyeket olyan speciális technológiával állítanak elő, amely biztosítja a berendezés ellenállását még a víz behatolásához is. A készülék csak akkor károsodhat, ha közvetlenül a fürdőbe esik. Talán ez a legfontosabb plusz ilyen eszközök. De nem az egyetlen.

Egy másik előnye a kényelem. A TV-készülék beépítése a fürdőszobába sokkal kényelmesebbé teszi a szobát - itt több mint egy órára késni fog.

És természetesen lehetetlen tagadni, hogy a készülékek jelentősen megváltoztatják a fürdőszoba belsejét. Különösen harmonikusan a beltéren néz ki a high-tech stílusban, minimalizmusban vagy modernben.

Ami a fürdőszobai televíziók hátrányait illeti, a legfontosabbak a technológia magas költségei. Ennek oka a drága anyagok, az egyedülálló hűtési és korróziógátló technológiák használata az eszközök gyártása során. Egy másik hátrány az, hogy a fürdőszobának kiváló minőségű TV-t választanak, sokkal nehezebb, mint a hagyományos modell.

A finomságok a TV-t választották a fürdőszobában

A technika kiválasztásánál különös figyelmet kell fordítani a következő tényezőkre:

 • A vízállóság szintje. Nem lehet alacsonyabb, mint az IP65, különben a TV a szobának magas páratartalma miatt használhatatlanná válik.
 • Méretek. Ne csak a televízión átívelő személyes preferenciákat, hanem a fürdőszoba méreteit is vegye figyelembe: a berendezés nem akadályozhatja a szekrények szabad megnyitását és a helyiség rendeltetésszerű használatát.
 • Akusztika és kép. Ami a képet illeti, minden itt normális - a képnek minél világosabbnak kell lennie. De az akusztika nehezebb: a hagyományos beépített hangszórók nem illenek bele, ezért jobb a beépített rendszert használni.

Tanács. Ne használjon akusztikát a fürdőszobában hangszóró membrán papír alapanyaggal - nedvesség hatására, deformálódhat, ami a készülék hangminőségének romlásához vezethet.

 • A látószög Válasszon egy TV-t egy képernyővel, amely kényelmesen megtekinthető minden fürdőszobából.
 • A játék típusa. A legjobb lehetőség egy olyan eszköz, amely támogatja mind a közvetlen jelzést, mind a különböző formátumú külső adathordozók lejátszását.
 • Biztonságos távirányító. A televízió távirányítójának magas szintű védelemmel kell rendelkeznie a nedvesség ellen.
 • A gyártók. A lényeg - ne vásároljon vízálló berendezéseket az ellenőrizetlen vállalatoktól. A Videotree, a MarineTV, a TileVision, az EnviroVisio és a Ad Notam említhetők azon jóhiszemű márkák között, amelyek már sikeresen megalapozódtak a piacon.

A TV változata a telepítés típusán

Azt is meg kell fontolnunk, hogy a TV-készüléket a fürdőszobába helyezzük, mivel ez különösen fontos tényező a technológia megválasztásában. Vásárlás előtt győződjön meg róla, hogy eldönti, hol és hogyan fogja a TV-t telepíteni. Valójában számos lehetőség létezik.

 1. Hangos TV. Az ilyen felszerelést speciálisan erre a célra felszerelt tartóra, polcra vagy konzolra kell helyezni. Ez egy kényelmes és olcsó lehetőség. Az üzembehelyezéshez szükséges berendezések megtalálhatók a hardverraktárakban. A legfontosabb dolog - olyan erős tartók kiválasztása, amelyek képesek ellenállni a technológia súlyának.

A TV a fürdőszobában

A TV-készülékek telepítési folyamatának sajátosságai vannak, amelyek segítségével mindenki megismerheti azokat, akik úgy döntöttek, hogy saját kezükben végeznek ilyen műveletet.

 • Beépített TV telepítése. Ezt a berendezést már kész dobozokkal és részletes telepítési utasításokkal adták el. Mindössze annyit kell tennie, hogy készletezzen fel eszközöket és kövesse a javasolt útmutatót.
 • Vezeték nélküli TV-készülék beszerelése. Ez a készülék a konzolokra van felszerelve - felszerelhetõk is lehetnek. És felkapja az adapterről az antenna jelét, amit a TV-vel is értékesítenek. A készülék az akkumulátorról töltődik fel, ezért teljesen önálló: töltse fel az akkumulátort, helyezze be a TV-készülékbe, és élvezze a figyelmet.
 • Univerzális TV telepítése. Először döntsd el, hogyan kíván telepíteni egy ilyen eszközt: ha falba építesz, akkor kövesse az utasításokat, ahogy az első opció; ha polcra vagy konzolra van szerelve, akkor először a kívánt típusú és méretű külső elemet szerelje fel a fürdőszobában, majd gyárilag szerelt szerelvényekkel felszerelje rá.

Ne felejtsük el, hogy a fürdőszobának a szoba jellegéből adódó megvásárlása komolyabb megközelítést igényel, mint egy hasonló hálószoba vagy nappali gép beszerzése. A technika csak akkor lesz sikeres befektetés, ha minden részletre átgondolkodik - a megfelelő modell kiválasztása a termék közvetlen telepítéséhez.

Fürdőkádas televíziók

Kemény nap után olyan kellemes, hogy áztassa a meleg fürdőt illatos sókkal, de mi a rossz szerencséje - ebben az időben a kedvenc műsorod a tévében van, és gyorsan ki kell zuhanyozni, hogy ne hagyja ki a show-t. Ismerős helyzet? Azt javasoljuk, hogy ne osszuk meg örömüket, mert a modern technológia fejlődésének köszönhetően a fürdőszobai televíziók nem ismertek fikciónak. A nedvességálló, vízálló televíziók egyre népszerűbbek. Ezzel a technikával megvásárolhatja a kedvenc sorozatát vagy egy érdekes programot a vízkezelés megszakítása nélkül.

Az áruházunk honlapja számos elegáns TV-modellt mutat be az AVIS Electronics-tól. Katalógusunkban kiválaszthatja és megvásárolhatja a kívánt modellt.

A nedvességálló TV kiválasztása

 • beépített vagy beágyazott 19 "/ 22" / 26 "-es képernyő-átlójú szélesvásznú televíziókészülékek;
 • az Android 4.0.4 vagy hagyományos televíziók alapú modellek;
 • exkluzív tükörmodellek vagy ismerős TV-k, keretekkel vagy anélkül.

A televíziókészülék kialakítása olyan harmonikus és egyszerű, hogy akár egy komplex szobatervbe is könnyen illeszkedhet. Tükör TV használható tükörként.

Minden televízió teljesen felszerelt:

 • vízálló távvezérlők;
 • vízálló és beépített hangszórók;
 • A tévék vezetékes és vezeték nélküli interfészekkel rendelkeznek.

Üzletünk gondoskodik ügyfeleiről, ezért örömmel ajánljuk:

 • a fürdőszobák, szaunák és medencék széles választékát kínálja;
 • jó kedvezmények és promóciók, amikor jelentősen csökkentheti a vásárlás költségeit;
 • szakképzett tanácsot, amely segít meghatározni a választást.

Fürdőszoba TV: hogyan kell kiválasztani és telepíteni

A közelmúltban jelentősen megnőtt a televíziók iránti kereslet. Talán ilyen népszerűségük nem volt az első megjelenésük óta. Sokan ma úgy döntenek, hogy kicserélik a TV-jüket, mert már nem rendelkeznek nagy átlós méretű képernyővel és kiváló minőségű képekkel. Azt akarják, hogy a tévékészüléke a vonzó megjelenést és a maximális technikai tartalmat ötvözi. Végül is, a mai televíziós technológiának köszönhetően nemcsak a kedvenc TV-műsorokat tekintheti meg, hanem sétálni az interneten.

Ezért van ma a lakásban minden szobában és még a fürdőszobában is, bár nemrégiben nem gondoltunk rá. Ebben a cikkben megpróbálunk választani egy TV-t a fürdőszobában, hogy előre tudhassa az ilyen eszközök előnyeit és természetesen hátrányait, és ha szükséges, megtalálhatja a helyes megoldást erre a helyiségre. Különösen azért, mert ez a kérdés sokak számára nagyon fontos.

TV a fürdőszobában

Rögtön azt kell mondanunk, hogy olyan fürdőszobák vannak, amelyek nem illeszkednek a TV telepítéséhez. Például, egy kis szobában, még érdekes tévéműsorok is egyszerűen kényelmetlenek, és miközben fürödnek egy zuhanykabinban, nincs idő erre. De ebben a cikkben fogunk beszélni a fürdőszobákban, ahol a TV szükséges attribútum, és az emberek, akik nem akarják megszakítani a megtekintését egy érdekes műsor, vagy a következő sorozat a kedvenc sorozat, még a vízi kezelések.

TV a fürdőszobában

Előnyei és hátrányai a televízió telepítése a fürdőszobában

Annak érdekében, hogy tisztázzuk, azonnal mondjuk el, hogy a gyártók különleges típusú televízióberendezést állítanak elő a magas páratartalmú helyiségekbe való beépítésre. Az ilyen nedvességálló televíziók ellenállnak a magas páratartalomnak, nem félnek a víztől és a közvetlen ütéstől. Lássuk, milyen előnyökkel jár az ilyen berendezések felszerelése a fürdőszobában. A pozitív pontok a következő pontokat tartalmazzák:

 1. Amint azt már említettük, ezek a televíziós rendszerek kifejezetten nedves területeken való használatra készültek, ahol a rövid távú közvetlen érintkezés a vízzel nem zárható ki. Ezért nincs ok arra, hogy aggódj egy drága eszköz egészségéért. Természetesen szenvedhet, ha véletlenül egy fürdőtartályba esik. De általában a tulajdonosok inkább a falra akasztják a vízvezeték szerelvényektől.
 2. Egy televíziós rendszer megtalálása egy ilyen szobában lehetővé teszi, hogy a lehető legkényelmesebb és kényelmesebb legyen. Mi a kényelem? A hosszú, mozgalmas nap végén a relaxáció hatásának elérése érdekében vízkezeléseket vehet igénybe, ugyanakkor élvezheti kedvenc TV-műsorainak és esti televíziós műsorainak megtekintését. Ráadásul a modern eszközök képességei lehetővé teszik, hogy pontosan megnézhesd, mit szeretne látni és mi érdekli Önt.
 3. Úgy gondolják, hogy a fürdőszoba falán levő TV tökéletesen kiegészíti a kialakítását. Ez megmagyarázhatja a tervezők ajánlását, hogy egy televíziós rendszert a fürdőszobai berendezési tárgyakra gondolva a belső tér szükséges elemeként tekintsenek.

Ezek a gyártók által létrehozott előnyök. Csak egy hátrány jár ellensúlynak - ez a televíziók magas ára. Nagy költségük olyan egyedi gyártási technológiák alkalmazásának köszönhető, amelyek lehetővé teszik az alkatrészek hermetikusan zárt térben való hűtését, valamint különleges anyagok és más innovatív megoldások használatát, amelyek meglehetősen költségesek a gyártók számára.

TV a fürdőszobában

A vízálló televíziós rendszerek kiválasztásának kritériumai

Képességei és funkciói tekintetében a nedvességálló TV hasonlít más analógokhoz.

A meglévő fajtáikról szólva érdemes megjegyezni, hogy sokféleségüket a méret, a jelzés módja és a telepítés módja határozza meg: a falra fektetés vagy beágyazás. Általában véve a vízálló TV-t a fürdőszobában kell figyelnie a különbségekre jellemző tulajdonságokra:

 1. A termék méretei, ebben az esetben a képernyő átlójának mérete. Kiválasztásakor fontolja meg a szoba méretét. Egy szűk fürdőszobában egy nagy képernyő egyszerűen nem szükséges, de egy tágas szobában egy kis képernyő elveszik a belső térben, és kényelmetlenül nézni.
 2. Akusztikai modell. A beépített hangsugárzó rendszer választása előnyösebb, mert akkor nem kell keresni egy olyan helyet, ahol külön hangszórókat kell elhelyezni. Ráadásul nem minden hangszóró telepíthető nedves helyeken. A hangszóró membránja nagyon gyakran papírból készült, így a nedves levegőnek való kitettség káros hatással van rá.
 3. Lehetséges telepítési mód. Jobb, ha egy csuklós modellt választasz, amely a konzolra van szerelve, nem pedig beépítve. Ez utóbbit a javítás elején kell megvásárolni annak érdekében, hogy előre megismerhesse a méreteit.
 4. A látószög Ami a képernyőn történik, mindenhol jól láthatónak kell lennie.
 5. Védelmi osztály A jelzőnek legalább IP65-nek kell lennie.
 6. Nem kevésbé védett kell a távirányító. Ez a távirányító nem nedves, és ha véletlenül felengedik a vízbe, a felületen marad.

Tekintettel arra, hogy az ilyen elektronikai eszközöket kínáló boltok széles körű választékot kínálnak, gondosan meg kell gondolni. És ne kísértsék meg egy olcsó modell, nagyon helyénvaló emlékeztetni egy fanyar, aki mindig fizet kétszer.

Az alábbi videó bemutatja a fürdőszobai televíziós rendszerek jelenlegi típusát és paramétereit.

TV a fürdőszobában

A TV készülékek elhelyezése a fürdőszobában

Mielőtt kiválasztaná a fürdőszobai televíziós eszközt, el kell döntenie, hogy hol helyezkedik el. Ne felejtsd el drága elektronikát vásárolni, majd keresse meg a meglévő belsővel való kombinációját. Eddig négy lehetőség közül lehet választani:

 1. Felfüggesztett elektronikus modellek. Telepítésük a tartószerkezet mögött rejtett záróelemekkel történik, és ha úgy nézi, úgy tűnik, hogy a levegőben lebeg. Ugyanakkor a szerkezet dimenziói jól láthatóak. A csuklós modelleket - ha szükséges - állványra lehet helyezni és polcra rakni.
 2. Beágyazott elektronikus eszközök - ez egyike az új termékeknek. Rendszerint bármely üvegfelület vagy falfülke mögött helyezkednek el. Kívánt esetben akár a mennyezetbe is ágyazható. Jól kombinálják minden belső térrel, és lehetővé teszik új tervezési megoldások megvalósítását. A tervezés mélyen a falba ágyazva kiküszöböli a nedvesség behatolását a berendezés belsejében.
 3. Univerzális modellek. A nevük szerint kitalálhatja, hogy fel lehet őket szerelni a falra és annak belsejébe, vagyis amennyire szüksége van rá. Hasonló modellek felszerelhetők egy tartóelemre, vagy beilleszthetők a mennyezetbe. A falba épített szerkezetet gyakran kiegészítő díszként használják, amelyhez gyönyörű keret van. Természetesen az ilyen eszköz megvásárlása nagyon drága a tulajdonos számára.
 4. Az értékesítés nemrég megjelent egy új termék - ez egy tükör TV. Ezeket az eszközöket tükör és televízió eszköz két funkciójának elvégzésére tervezték. Ha nincs használatban, akkor a szerkezet egy közönséges tükörnek tűnik, amelyet gyakran egy gyönyörű baguette keretez. Ha be van kapcsolva, nagy képminőségű TV-kké válik. A szerelvény magas színvonala biztosítja a modell hosszú működését, és a stílusos kialakítás lehetővé teszi a helyiség belső térének jobb cseréjét.

A szerelési lehetőség megválasztása

Minden típusnak saját telepítési lehetőségei vannak. Ezért, mielőtt folytatná a szerelést, ismerkedjen meg a TV-készülékhez tartozó gyártó utasításával. Ezenkívül a készlet további olyan elemeket is tartalmaz, amelyekkel az eszköz csatlakozik a hálózathoz és egyéb eszközökhöz. Ezenkívül a beépített szerkezettel együtt a gyártó egy, a helyiség felújítása során szerelt kábelezést is kínál, és befejezése után egy panelt helyeznek a dobozba.

Tükör TV a fürdőszobában

A vezeték nélküli beágyazott eszköz telepítésekor ügyeljen arra, hogy töltse fel az elemeket. Az antenna adapter csatlakoztatása után csak a kábelezés fedelét zárja le. A vezeték nélküli modell autonóm működésének köszönhetően bárhol elhelyezhető.

Az univerzális TV modell háromféle módon telepíthető:

 • helyezze egy mozgatható konzolt;
 • a falra támaszkodjon egy konzolon;
 • Helyezzen be a falba, mint egy vezeték nélküli TV.

A fenti szerelési módok mindegyikében a gyártó által kínált kötőelemeket kell használni. A távoli konzol TV-vásárláskor felvehető a boltba. Az univerzális modell telepítésénél kettős kimenetet kell tartani.

A tükörbe integrált TV

Nedvességálló eszközök gyártói

Az első nedvességálló televíziós vevőkészüléket Angliában szabadultak meg. Egy idő után népszerűvé vált az összes európai országban. És ma már számos brit gyártó van a piacon, köztük a TechVision, a West Vision AquaVision, a Videotree, kivéve, hogy hasonló termékeket készítenek a német cég Ad Notam, valamint a kínai MarineTV. Ezek a vállalatok akár 23 nedvességálló televíziós rendszert termelnek a mai piacon lévők számára.

Fürdőszoba TV

 • Beépített tv
 • 22 "-os képernyő (56 cm)
 • Beépített vibrációs dinamika
 • Digitális DVB-T2 tuner
 • Beépített tv
 • 27 "-os képernyő (69 cm)
 • Beépített vibrációs dinamika
 • Digitális DVB-T2 tuner
 • Beépített tv
 • 32 "-os képernyő (80 cm)
 • Beépített vibrációs dinamika
 • Digitális DVB-T2 tuner
 • Operációs rendszer Android TV 6.0
 • Bluetooth 4.0
 • 4K Ultra HD támogatás

Vízálló TV a fürdőszobákhoz és zuhanyzókhoz

Ha időt szeretne a fürdőszobában vagy a zuhanyzóban tölteni, akkor feltétlenül figyeljen olyan technikákra, mint a vízálló TV. Ez a kompakt készülék kifejezetten a magas páratartalmú helyiségekbe történő beépítésre készült (fürdőszoba, szauna, fürdőkád). Ennek a nedvességálló TV-nek köszönhetően a vízkezelés még kellemesebbé és érdekesebbé válik.

A katalógusunkban nagy választék található az AVEL fürdőszobába szerelt és beépített TV-hez. Ráadásul speciális vízálló hangszigetelő hangszórókat és vízálló távvezérlőket is vásárolhat tőlünk.

Az AVEL fürdőszobai televíziók egyszerű minimalista kialakításúak. Bármely belső térbe harmonikusan illeszkednek. Válassza ki a fürdőkád felszerelésének legmegfelelőbb modelljét fehér vagy fekete keretben. Egy exkluzív modell készült a kifinomult embereknek - egy tükör TV a fürdőszobában. Kikapcsolt állapotban ez a multifunkcionális eszköz rendes tükörként használható, kiegészítve a helyiség belsejét. Ebben az esetben a tévét teljesen tükrözheti, és csak egy tükörképet tartalmazhat.

Az online áruházunkban vízálló TV-t vásárolhat a fürdőszobában vagy a zuhanyzóban megfizethető áron. A katalógus bemutatja a gazdaságos modelleket és a prémium berendezéseket. Mindenki kiválaszthatja, hogy mi helyes neki. A kényelmes szűrő segítségével a berendezések különböző jellemzői szerint válogathatók: átlós, színes, az Android technológiák elérhetősége.

TV a fürdőszobában: kilátás és telepítés

TV a fürdőszobában - néhány luxus, mások számára - szükség. De a szokásos módszer nem alkalmas nedves helyiségekre. TV kiválasztása a fürdőszobába!

tartalom

Sokféle televízió van mind a lakóegységek, mind a fürdőszobák számára. És a fő különbség a telepítés típusában. Így a fürdőszoba TV-k:

 • felszerelt
 • süllyesztett
 • egyetemes
 • egzotikus

A rögzített TV-ket a konzolrendszerre közvetlenül a falba szerelik. Fő előnye, hogy bármilyen helyiségben felszerelheti a TV-t a fürdő bármely részében, és beállíthatja a képernyő irányát ízlésének megfelelően. Természetesen természetesen szabad helyet is igényel, ezért ez a lehetőség nem feltétlenül alkalmas egy kicsi és szűk helyiségre, mivel egyszerűen nem lesz képes felszerelni a szabad helyet.

Ennek a problémának a legjobb megoldása a beágyazott technológia. Tehát a TV-t egy rést, egy szekrényt és akár a mennyezetbe is lehet szerelni. Képzeld el - fekszel a fürdőszobában, a teljes magasságodra feszítve, és a mennyezetre nézel... És van egy film!

Az univerzális televíziók kettős csatlakozóval rendelkeznek, közvetlenül a felszínre szerelhetők, összeomlanak a falba, és lyukak vannak a konzolok számára, és felszerelhetők formátumban. Kényelmesen, ha bizonytalan, hol és hogyan telepítheti a TV-t, vagy gyakran szeretne javításokat végrehajtani a fürdőszobában.

Egzotikus televíziós lehetőségek - a választás nem azok számára, akik mentésre használják. Ezek a televíziók általában szabályozott védelmi rendszerrel rendelkeznek, és például közvetlenül a kádba vagy a jakuzziba vannak felszerelve.

A legérdekesebb vízálló modellek közül érdemes megjegyezni egy tévékészülék tévéképernyőjét. Kikapcsolt állapotban ez a csoda technika rendszeresen elvégzi a normál tükör funkcióit, miközben a tükörfelület nem köpül, és nem torzítja a képet. A modern stílusban berendezett belső kialakításhoz egy flush-szerelt modellt is fel lehet venni, a klasszikus megoldásokhoz tervezett design pedig tévés tükrökkel díszített faragott kereteket tartalmaz. A tükörszekrényt a mosogató felett vagy a fürdőfejjel ellenkező falon lehet elfordítani.

Egy másik stílusos újdonság, amely a fürdőszoba felszerelésére alkalmas, egy tükör TV-vel. Ebben az esetben egy nagy tükör, amely fel lehet helyezni a falra vagy mennyezetre, a beágyazott LCD-TV kisebb. Különösen lenyűgöző ez a szokatlan tartozék a zuhanyzóban és a fal mellett a fürdő közelében. Ennek a döntésnek az az előnye, hogy a tükörfelület egy része továbbra is alapvető funkcióit látja el, még akkor is, ha kedvenc filmje vagy talk showja a TV képernyőjén található.

A TV a fürdőszobában ↑

A fürdőszobában, a zuhanyzókon vagy az uszodában lévő nedvességálló TV-k nem félnek a magas páratartalmú és fröccsenő részektől, nem félnek a hőmérsékletváltozástól és a kondenzáció kialakulásától a képernyő felületén. A praktikum titka az ügy feszességében és az egyedi anyagok és technológiák használatában rejlik.

Tartalmaz egy vízálló konzolt, amely a nedves helyiségben is kiaknázza magát, nem fél a nedves kézktől és véletlenül a vízbe esik. A fürdőszobai televíziók mindegyike beépített hangszórókkal van felszerelve, de a surround hangzás kedvelői további hordozható hangszórókat vesznek fel vízálló tokban.

Egy külön csoportban fürdőt kell beépíteni a beépített tévékkel. Rendszerint ezek luxus fürdők hidromasszázzsal, ami hosszú vízkezelést jelent. Ilyen funkcionális vízvezeték telepíthető mind a különálló fürdőszobában, mind a hálószobában.

Ami a technikai paramétereket illeti, azok nem különböznek a hagyományos televíziós technológiától. A saját preferenciái alapján kiválaszthatja a megfelelő átlójú modellt és a kívánt felbontást, az ideális számú színt és számos további csatlakozót és funkciót, amelyek kibontakoztatják a néző fürdőkád képességeit.

Hogyan telepítsünk egy TV-t a fürdőszobában ↑

A telepítési módszer szerint a nedvességálló televíziós vevőkészülékek egy kis résszel (kis kiugrással vagy flössel) beágyazhatók, a falra függesztve vagy a falhoz rögzített konzolra rögzítve. A kád oldalán kis méretű modellek is felszerelhetők, ha a vízvezeték kialakítása ellenáll a további terhelésnek.

A beágyazott modelleket egy speciális dobozba (mellékelve) helyezzük el, amelyet a javítási szakaszban a falba telepítenek. Természetesen a falhoz illő képernyő látványosnak tűnik, de ezzel a telepítéssel lehetetlen megváltoztatni a hajlásszöget, ami nem mindig megfelelő, ha különböző zónákból származó tévéműsorokat néz. A legelterjedtebb a tartószerkezetre való felszerelés lehetősége, ráadásul ez a típusú rögzítő a legkönnyebben használható, ha a fürdőszobában nincs tervezett javítás.

Egy antennához vagy más jelforráshoz való csatlakoztatás útján a televíziók vezetékesek és vezeték nélküliek lehetnek. Kétségtelen, hogy a vezetékek hiánya megkönnyíti a tévékészülék beépítését a fürdőszobába saját kezűleg, ami különösen fontos azokban az esetekben, amikor a helyiségnek nem kell nagyszerűen átalakítania.

A nedves helyiségek TV-készülékének kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy figyeljen az áramforrásra. A vezeték nélküli modellek egyszerűen telepíthetők az akkumulátort működtető készülékekkel, mivel nem kell gondolni az elektromos csatlakozókra és a kábelezésre. A villamos energiával közvetlenül összekapcsolt szabványos berendezések bizonyos ismereteket és biztonsági óvintézkedéseket tesznek szükségessé. A TV-készülék felszerelése a fürdőszobában nem éri meg. Ez a munka a legjobb, ha a szakemberek hasonló tapasztalattal rendelkeznek.

Működési biztonság ↑

Minden nedves fürdőszobában használt felszerelés különös figyelmet igényel. Ne feledkezzen meg néhány szabályról:

 • Semmilyen esetben ne tegye a szokásos TV-t a fürdőszobába! Legalábbis tele van azzal a ténnyel, hogy a vásárlása nagyon gyorsan meghiúsul. De ez a leginkább ártalmatlan. De a rövidzárlat a nedvességtől - sokkal veszélyesebb.
 • Ne helyezze az álló TV-t a polcokra vagy a fülkébe. Bármi is használja a készüléket, áramot generál. Egy sikertelen mozdulat, megrázta, csúszott, megérintette a tévét. Ha a fürdőkádban dolgozik, katasztrófa elkerülhetetlen.
 • Kövesse a használati utasításokat. Még a vízálló tok ellenére sem szabad ismét fürödni a TV-készülékről, nedves rongyokkal mosni, hacsak a készülék közvetlenül a fürdőbe nem kerül, és nem jelent közvetlen vízzel való érintkezést.
 • Vezetékes tévékészülék telepítésekor gondosan el kell rejteni az összes kábelezést, a védett aljzatokat nedvességálló doboz és blokkoló rendszerrel. Használat után kapcsolja ki a TV-készüléket a hálózati csatlakozóból, és csukja le a foglalatot. Az ideális megoldás az aljzatok és a vezeték nélküli vezetékezés.
 • A villamos energia elleni védelem mellett ne felejtse el az egészségét is. Ne tegye le a TV-t túl közel a szeméhez - 1,5 m távolságban kell lennie, különben a látóteret megnő.

Fürdőszoba TV: magának a luxus kényelmét

Ha a lakástulajdonosok szeretik áztatni a forró vizet, majd vásárolni egy TV-t a fürdőszobában, akkor biztosan ezt még nagyobb lelkesedéssel fogják megtenni.

Természetesen, feltéve, hogy a választás olyan speciális modellekre esik, amelyeket kizárólag nedves környezetben történő munkavégzésre terveztek.

Fürdőszoba tv

Tekintsük, mi kínálja az elektronikai piacon a fürdőszoba belsejében.

Belföldi vásárló elérhető termékei a következő gyártóknak:

 1. AquaVision (Egyesült Királyság);
 2. Ad Notam (Németország);
 3. TechVision (Egyesült Királyság);
 4. WestVision (Egyesült Királyság);
 5. EnviroVision (UK);
 6. TileVision (Egyesült Királyság);
 7. MarineTV (Kína);
 8. Videotree (Egyesült Királyság).

Ezek az elektronikus eszközök piacának 95% -át teszik ki, nemcsak a fürdőszobák, hanem a medencék, szépségszalonok és orvosi klinikák számára is. Ez magában foglalja az akusztikus rendszereket, a fürdőszobai rádiót, a CD-ket és az MP3-lejátszókat is, amelyek szélsőséges környezetben dolgoznak az elektronika számára.

Referenciaként: Az angol gyártók dominanciáját egyszerűen megmagyarázzák - kezdetben fürdőszobák televíziós vevőkészülékeire volt szükség a szállodák és gyógyfürdők számára.

És a britek, mint senki más, sokat nem értettek a szállodai kényelemért, ezért elkezdték a negatív hőmérsékletnek és a párás környezetnek ellenálló televíziós technológiát kidolgozni.

A fürdőszobai felszerelések típusai

Hagyományosan a lakások és magánházak összes bemutatott televíziós berendezései a következőkre oszthatók:

 • függöny;
 • beágyazott;
 • univerzális (mindkét alapelv kombinálása);
 • egzotikus.

A csuklós modellekhez olyan eszközök tartoznak, amelyek speciális tartókra vannak szerelve, és maga a TV hasonlít a "föld" elvtársak megjelenéséig - kézzelfogható körvonalai és méretei vannak.

Hangos TV nedves helyiségekben

A beágyazott televíziók egy új irányba mutatnak, amely nem olyan régen jelent meg, amely megkülönböztető jellemzője a nagy üvegfelület mögött található hely.

Leggyakrabban ezek tükrök, ólomüveg ablakok, néha üvegfal panelek vannak, és még vannak olyan modellek is, amelyek biztosítják a fürdőszobában lévő mennyezet helyét.

TV a tükörben

Referenciaként: a beágyazott modellek jellemzője, hogy a képernyőt bármely tükörre vagy dekoratív üvegpanelre helyezi.

Képernyőkiosztási lehetőségek a tükörfelület mögött

A harmadik típus a nedves környezetben olyan univerzális modellek, amelyeket úgy terveztek, hogy különböző módon telepíthetők:

 • egy speciális konzolon;
 • falra vagy mennyezetre való beágyazással:
  • díszítő keret;
  • nélküle.

Változatok univerzális modellek beszereléséhez

Végül a negyedik TV típus egzotikus. Az ilyen modellek értékesítése a legmagasabb árkategóriába tartozik, így csak szakosodott kiállításokon és a gyártók katalógusában találhatók meg.

És mégis, ezek a modellek léteznek, például ilyenek - beépítve a fürdő testébe.

Exkluzív TV akril fürdő esetén

A nedves képernyős televíziók általános jellemzői

Hordozható hangszórók a fürdőszobában

A fürdőszobai televíziók, a telepítési módtól függetlenül, közös tulajdonságokkal rendelkeznek:

 • vízálló távirányítók;
 • vízálló hangsugárzók (beépített és külső);
 • interfészek különböző video jelforrások csatlakoztatásához (DVD-lejátszó, műholdas TV, interaktív IPTV, kábeltévé);
 • további funkciók formájában:
  • beépített rádió;
  • elektronikus órát időzítővel;
  • interfész az intelligens otthoni rendszerhez való csatlakozáshoz.

Válasszuk a TV verzióját

Ha szeretnél vásárolni egy TV-t a fürdőszobában, és nem tudod, mit válassz, akkor meg kell értened, hogy mely kompromisszumok lehetségesek, és amelyek nem.

 1. Értékelje a fürdőszoba állapotát:
  • javítás alatt;
  • már működőképes;
 1. Határozza meg a modellt:
  • felszerelve (a bélés megsemmisítése nélkül);
  • beépített (a falon belüli bemélyedés létrehozása);
  • univerzális (lehetővé teszi a TV helyzetének megváltoztatását).
 1. Meghatározzuk az akusztikát:
  • a TV testébe épített;
  • távirányító (hangszórók, rögzítve bárhol);
 1. Válassza ki a TV jelforrását:
  • éter;
  • mágneses adathordozókból (flash meghajtók, memóriakártyák);
 1. Határozza meg az átló méretét:
  • akár 15 hüvelyk;
  • 15-19 cm;
  • 19-23 hüvelyk;
  • több mint 23 hüvelyk (exkluzív modellek);
 1. Ár szerint válogatunk.

Talán az utolsó tétel ma a legtöbb honfitársa számára központi a választás egy ilyen divatos eszköz a fürdőszobában. Természetesen a legolcsóbb megoldás, de nem a funkcionalitás rovására, fel lesz szerelve modellek.

Kiválasztásakor nem kell túlfizetni, de el kell fogadnia, hogy a nagyobb biztonság érdekében a TV sarokban vagy a mennyezet alatt helyezkedik el. Ha beágyazott technológiát választasz, akkor az elhelyezési lehetőségek sokkal magasabbak, de az ilyen döntések költsége sokkal drágább.

Következtetések: TV-nézés, a fürdőszobában fekvő luxus nemcsak a királyi emberek számára. Ma ez a lehetőség a hétköznapi polgárok számára is elérhető. A legfontosabb dolog az ésszerű megközelítés a modell kiválasztásához.

TV a fürdőszobában: áttekintés a jó modell kiválasztásának kritériumairól

A modern szerkentyű gyorsan fejlődik és egyre funkcionálissá válik. Ha a televízió vevője viszonylag korábban megváltozott egy kis átló vagy elégtelen képminőség következtében, ma a felhasználók megpróbálják megváltoztatni azt, hogy olyan eszközzel rendelkezzenek, amely maximális technikai tartalommal rendelkezik, ami lehetővé teszi nemcsak a kedvenc programok megtekintését, hanem az internet felfedezését is.

A televíziókészülékek között olyan készülékek jelentek meg, amelyek nedves környezetben dolgoznak, így a fürdőszobában tévés TV-t vásárolni kívánó emberek száma gyorsan növekszik. Hogyan ne hibázzon a nedvességálló készülék kiválasztásában? Kitaláljuk.

Televíziós vevőkészülék - szeszély vagy szükséglet?

Nehéz azt állítani, hogy a televízió, amely a fürdőszobából való kilépés nélkül figyelhető, a kényelmes dolgok közé tartozik. A pihentető fürdőkádban fekvő kedvenc sorozatok fejlesztésének követésére irányuló lehetőség sokak számára csábítónak tűnhet.

Ez a szórakozás azonban valószínűleg nem minden fürdőszobában van. Meg kell értened, hogy egy kis helyiségben, ahol szaniter felszerelések vannak, képtelen lesz TV-műsort nézni, és időnként lehetetlen látni a képernyőt a zuhanykabinból. Így, ha úgy dönt, hogy vásárol egy tévét, akkor kell józanul értékelnie a saját fürdőszobát és a saját képességeit.

A helyiség, amelyben a televízió vevőt telepítik, legalább tágasnak kell lennie. Ezenkívül a felületnek lehetővé kell tennie a készülék felszerelését. Ha a tulajdonos úgy véli, hogy a fürdőszobája talán felszerelhető televíziós vevőkészülékkel, tudnia kell, hogy az eszköz eltér a társaiktól.

Először is, a fürdőszobákban való használatra tervezett televíziók speciálisan olyan technológiák, amelyeket kifejezetten nedves helyiségekben való használatra terveztek.

Nem félnek a magas páratartalomtól, és a vízzel való rövid távú közvetlen érintkezés esetén is hatékony marad. Természetesen ha az eszközt a fürdőbe dobja, akkor meghibásodik, de a képernyőn vagy a tokra eső vízcseppek nem veszélyesek.

Ez a hatás egy teljesen zárt burkolaton keresztül valósul meg. A berendezés előnye jelentősen megnöveli a költségeket, hiszen a TV-készüléket speciális hűtőrendszerrel kell felszerelni, mivel az alkatrészek hevítésének eredményeképpen létrejövő meleg levegő nem kivehet.

Az eszközök vízálló távirányítókkal vannak felszerelve, amelyek nem félnek a nedves kézktől és még a véletlen víz alá is esnek. Ezenkívül minden fürdőkádas televízió a nedvességtől védett hangszórókkal van felszerelve. Azonban teljesítményük nem feltétlenül elegendő, akkor érdemes egy hordozható hangsugárzó rendszert felvenni egy speciális nedvességálló tokban.

Az ilyen televíziók vonzereje miatt el kell ismernünk, hogy költségeik meglehetősen magasak. Ez annak köszönhető, hogy meg kell védeni a nedvességet, arra kényszerítve a gyártókat, hogy speciális ötvözetek alkatrészeit használják fel, korróziógátló vegyszerekkel lefedjenek, hűtőrendszert telepítsenek és még sok másat.

A vízálló televíziók típusai

A fürdőszobához tervezett televíziókészülékek négy csoportra oszthatók.

Csuklós felszerelés

A falra vagy a mennyezetre szerelhető eszközök speciális tartókkal. Ezenkívül a szerelt televíziók állványokra vagy polcokra is elhelyezhetők. A leggyakrabban beszerelt alkatrészek a készülékhez vannak mellékelve. Az ilyen modellek előnye tekinthető annak a lehetőségnek, hogy azokat bármely kényelmes helyre mozgatják.

Ehhez csak akkor kell leválasztania a készüléket a tápegységről, és el kell távolítani a tartóból. Egy másik plusz az egyszerű telepítés.

A kivitelezéshez nem lesz szükség munkaigényes munka elvégzésére, elegendő a szerelvényt megfelelő helyen elhelyezni, amely mind a mennyezeten, mind a falon helyezhető el. A felszerelt televíziók előnyei szintén alacsonyak, a más típusú eszközökhöz képest.

A hátrányt tekintik a megjelenésüknek. Néhányan hasonlítanak a felső monitorok, amelyek látható a vasútállomásokon, a box office és a boltokban. Azonban a megjelenésük nem befolyásolja a funkcionalitást, amely nem különbözik a többi módosítástól.

Beágyazott modellek

Az ilyen eszközök újak a piacon. Rendszerint egy üvegfelület vagy egy fali rés mögött helyezkednek el. Egy ilyen eszköz egy tükör mögött helyezkedik el, különösen látványosnak tűnik. Ebben az esetben, ha a tv-készülék ki van kapcsolva, a tükör a rendeltetésszerű használatra szolgál, és bekapcsolásakor televíziós műsorokat nézhet.

A készülék tervezési jellemzői lehetővé teszik, hogy az üveg vagy tükörpanelen bárhová elhelyezhető. Emlékeztetni kell arra, hogy az ilyen modellek gyakran távoli akusztikával rendelkeznek, amely szintén falra vagy mennyezetre van szerelve.

A televíziókészülék jobb beillesztésére a fürdőszoba belsejébe beilleszthető a dekoratív keret. Aranyozott és ezüstözött alumínium keretek nagyon népszerűek. A televíziók beépíthetők a falba vagy a mennyezetbe.

Mindenesetre a készüléket a készlethez mellékelt speciális telepítési dobozba helyezik. Ez a doboz, és fel van szerelve a mennyezetre vagy falfelületre. Meg kell érteni, hogy az ilyen televíziós vevőkészülék telepítése meglehetősen munkaigényes építési munkát igényel.

A beágyazott szerkezetek előnye az esztétikus megjelenésük, valamint a nedvesség behatolásának lehetőségének teljes hiánya a készülékbe. Azonban ezek az eszközök hátrányai is vannak. Először is munkaigényes telepítés. Továbbá lehetetlen a beépített berendezés dőlésszögének megváltoztatása, és ez nem mindig megfelelő. "Mozgassa" a TV-t egy másik falon is, nem fog működni. Ennek a technikának egy másik hátránya a magas költségek, leggyakrabban ezek magasabb árszegmensek.

Univerzális eszközök

Ez a csoport kétféle módon telepíthető berendezést tartalmaz:

 • egy mennyezetbe vagy falba ágyazva;
 • egy speciális tartóra szerelve.

Az ilyen eszközök megvásárlása akkor indokolt, ha még nem döntöttek arról, hogy a fürdőszobában melyik TV-készülék kerül telepítésre, vagy ha nem kíván jelentősen felújítani a beágyazott készülék telepítéséhez szükséges nagyjavítást.

Az utóbbi esetben a TV-vevőt fel lehet szerelni a konzolra, és szükség esetén használhatja, és amikor az idő a javításra kerül, helyezze be a beágyazott modellt a megfelelő helyen.

Exkluzív modellek

Ezek a televíziók, amelyek létrehozása során a legfrissebb tudományos fejleményeket használják. Például olyan modelleket szabadítanak fel, amelyek nem rendelkeznek saját képernyővel. A készülék bármilyen képet vetít az üvegfelületre. Ennek eredményeképpen nézheti kedvenc televíziós programját a zuhanyajtón vagy közvetlenül az ablakon. Egy másik típusú ilyen berendezés a fürdő oldalába épül.

Természetesen nagyon kényelmes egy nagy tálban a hidromasszázs, miközben egyidejűleg nézed kedvenc filmedet. Nyilvánvaló, hogy az ilyen exkluzív eszközök költsége nagyon, nagyon magas.

Mi kell nézni a TV kiválasztásakor?

Számos modell létezik a televízióban a fürdőszobában. Annak érdekében, hogy felveszi a "saját" készülékét e fajta között, figyelmet kell fordítania néhány fontos kritériumra.

1. kritérium - méretek

Egyesek úgy vélik, minél nagyobb a vevő átlója, annál jobb. Valójában ez teljesen nem így van. A képernyőméretnek a készüléktől a helyig, ahonnan a programot figyel. A minimális távolság három átlós távolságnak számít. Ha közelebb helyezi a TV-t, a szem egyszerűen nem látja az egész képet, és néhány információ hiányzik.

Ezenkívül figyelembe kell vennie a helyiség méretét is. Egy apró szobában a nagyképernyő teljesen helytelen, míg a kis monitor elvész a tágas falon. A szakértők javasolják, hogy válasszanak a fürdőszoba képernyők mérete 17 és 32 cm.

A zuhanykabinok 10-17 hüvelyk átlójú készülékeket használnak. Ne felejtse el a készülék súlyát, amely fontos a szerelt modellek esetében. Minél nagyobb az átló, annál nagyobb a súlya. Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze a kiválasztott hardver tartóinak megbízhatóságát és tartósságát.

Az átló méretén túl fontos a TV-vevő formátumának kiválasztása. Ő viszont a felbontástól függ. Ez a műszer karakterisztikájának neve, amely megmutatja, hogy hány pont vagy pixel alkotja a kép képét.

Minél nagyobb ez a szám, annál világosabb a kép. Például a 640x480 kép homályos lesz, de az 1600x900 vagy 1920x1080-as képek kiváló minőségűek. A felbontás határozza meg a televíziós vevő formátumát, vagyis hogyan viszonyul egymáshoz a pártjai. Standard televíziók esetén a leggyakoribb arány 4: 3, szélesvásznú - 16: 9.

2. kritérium - akusztika

A hangminőség közvetlenül attól függ, hogy milyen hangszórók vannak a televízió felszerelésével. Ha a két hangsugárzó szabványos sztereó hangja nem elegendő, gondoskodni kell arról, hogy a kiválasztott modell támogassa a Dolby Surround, a Dolby Digital, a Dolby Prologic és hasonló hangrendszereket.

Az ilyen hangsugárzók csatlakoztatása lehetővé teszi a surround hangzás élményét, amely majdnem ugyanaz, mint a moziban. Fontos megjegyezni, hogy a csatlakoztatáshoz speciális vízhatlan hangszórókat kell választani, különben nagyon hamar kudarcot vallanak.

Egy másik árnyalat az akusztika erejéhez kapcsolódik. Úgy gondolják, hogy minél magasabb ez a mutató, annál jobb a hangminőség. Ugyanakkor, még alacsony névleges hangerőn is, a jelentős hangsugárzó teljesítmény kisebb torzítást biztosít az audioáramnak.

Egy kis helyiségben az optimális hangszóró teljesítménye 10-15 watt. Néhány olcsó eszközön a gyártó csak egy mono hangszórót telepít, ami jelentősen megrontja a hangminőséget. Ügyeljen a beépített hangszórók számára. Legalább kettőnek kell lennie.

3. kritérium - látószög

A LED, az LCD és a vetítővászon képminősége a megtekintési szögtől függően változik. A kis látószöggel rendelkező készülék tiszta képét csak a képernyővel pontosan elhelyezett ülések láthatják. A fürdőszobában ezek az eszközök nem fognak működni, mert a kép nem mindenhol látható.

Átlagosan a látószögnek körülbelül 176 ° -nak kell lennie, így a fuzzy kép csak akkor lesz látható, ha a képernyő oldalán található. Az optimális látószög 180 °, amelynél a kiválasztott nézettől függetlenül a kép ugyanolyan minőségű marad. Ez a szög minden plazmamodellek esetében jellemző.

4. kritérium - a nedvességtől való védelem szintje

A nemzetközi szabványoknak megfelelően a készülékházak védelmi fokozatának speciális besorolása a víz, a por és a szilárd tárgyak belsejéből származik. Ez az Ingress Protection Rating. Ezen osztályozás alapján a fürdőszobai televízió védelmi fokának legalább IP65-nek kell lennie. Ez biztosítja a készülék védelmét a vízsugarakatól, a folyamatos permetezéstől, a függőleges cseppektől és a vízből eső formájában.

Ha ez elégtelennek tűnik, válasszon egy eszközt IP68 védelemmel. Ezek az eszközök képesek ellenállni a vízbe való merülésnek, így akár a medencében is elhelyezhetők.

5. kritérium - további jellemzők jelenléte

A fürdőszoba felszerelésére tervezett televíziók felszerelhetők az SmartTV funkcióval. Egy ilyen kísérlet a számítógép és a televíziós vevőkészülék hibridizációjára fordítja az eszközt egyfajta PC-re vagy hasonló okostelefonra, amely képes letölteni a különböző alkalmazásokat.

Az intelligens TV szinkronizálható táblagéppel vagy okostelefonnal, csatlakoztathatja az eszközt az internethez, és használhatja kedvenc böngészőjét, interaktív alkalmazásokat, online mozifilmeket és egyéb szolgáltatásokat. A SmartTV teljesítménye a televíziózás sajátos modelljétől függ, ezért minden lehetséges képességeit tisztázni kell az eladóval.

Híres márkák a piacon - válasszon egy modellt

Az első ilyen típusú tévékészülékeket Angliában fejlesztették ki kifejezetten a drága szállodák számára. A berendezés védett volt nemcsak a nedvességtől, hanem az alacsony hőmérsékletektől is. A szokatlan eszközöket a szállodák látogatói hamar elismerték, és otthoni használatra vásároltak. A nedvességálló eszközök nagy népszerűségnek örvendenek az európai országokban.

Az első generációs otthoni televízió a fürdőszobába tartozik a TileVision és az AquaVision márkájú márkák. Különlegessége volt a hordozható akusztika.

A második generációs eszközök a WestVision márkájú modellhez tartoznak. Előnyei:

 • nagy látószög;
 • beépített akusztika az ügyben;
 • magas képminőség;
 • különböző eszközök tervezése.

A második generációs televíziók három testszínben kaphatók. A WestVision modellmodellje ma a legszélesebbnek számít. 8 eszközt tartalmaz. A piacon megtalálható angol márkák mellett megtalálhatja a német Ad Notam és a kínai MarineTV tévéit is. Ezek a gyártók az orosz piacon értékesített nedvességálló televíziók több mint kétharmadát teszik ki.

Elmúltak azok a napok, amikor az egész család, lelkileg tartva, összegyűlt a nappaliban egy televízió vevőkészülék képernyőjén. Ma TV-k telepíthetők minden szobában és még a fürdőszobában is. Elegendő kiválasztani a nedvességtől védett speciális modelleket.

Annak érdekében, hogy az eszköz hosszú ideig működjön, pontosan követni kell a gyártó által a telepítésre vonatkozó ajánlásokat. A berendezések felszereléséhez, különösen beágyazott modell esetén, jobb, ha szakértőket hívhat meg. Gyorsan és hatékonyan végzik el az összes olyan munkát, amely garantálja az új TV hosszú és zavartalan működését.

TV kiválasztása a fürdőszobában

Néhány évvel ezelőtt még azt sem gondolhatnánk, hogy a fürdőszobát TV-t választanánk, de ma ez nagyon aktuális kérdés, ezért érdemes gondolkodni és dönteni a választásról.

A fürdőszobában lévő TV nem minden személy számára alkalmas, és nem minden szobához, mert csak zuhanyzókkal ellátott fürdőszobák vannak, ahol egyszerűen nincs idő a pihenésre és TV-nézésre, vagy olyan kis szobák, ahol lehetetlen TV-t telepíteni. De ma megfontoljuk a fürdőszobákat, ahol szükség van a TV-vel, és azok, akik valóban a világ eseményeit szeretnék látni, vagy csak érdekes filmeket nézni, amíg eljárásokat hajtanak végre.

A TV-k előnyei és hátrányai a fürdőszobában

A TV a fürdőszobában meglehetősen érdekes, de mielőtt a berendezést nedves helyiségbe telepítené, nem zavarja, hogy fontolja meg egy ilyen vállalkozás előnyeit és hátrányait.

A TV-készülék beépítésének előnyei a fürdőszobában

Először is, ez jó kiegészítő a designhoz, különösen akkor, ha magas tech és más modern stílusokat vizsgálunk, ahol a maximális design a technikán nyugszik.

Beleértve, ez egy informátor az eseményekről valós időben. akkor nem kell ülnie az interneten, vagy nézni valamit a rekordban, és több időt tölt rajta, ha mindig munkanap után fürödhetsz és egyszerre nézhetsz híreket vagy kedvenc tv-sorozatodat.

Gyakorlati és kiváló minőségű elektronika működhet az élő közvetítési módban, vagy megmutathatja, hogy mi érdekli például egy filmet vagy egy külső adathordozótól (lemez vagy flash memóriapánt) történő átvitel.

Hátránya a TV elhelyezése a fürdőszobában

Kezdetben kívánatos volna, hogy fordítsanak figyelmet a berendezés költségeire, mivel a páratartalom elleni védelem sokba kerül, és a telepítés a megfelelő formában a költségvetést is meg fogja növelni.

Egy másik hátrány lehet rossz minőségű termék. Természetesen hozzászoktunk ahhoz, hogy komoly pénzért és a gyártói garanciákért magas színvonalon higyjünk, ami teljes elektronikai biztonságot ígér, de minden tételben házasság van, és ezt meg kell értenie.

Ha értékelte az előnyöket és hátrányokat, és még mindig hajlandó vásárolni és telepíteni a TV-t a fürdőszobában, folytassa.

Fürdőszoba tv gyártók

Manapság sok elektronikai berendezés gyártót ismerünk, de nem mindegyik alkalmas nedves helyiségbe való beépítésre. Ezért bemutatjuk Önnek azokat a gyártókat, akik ezen a területen dolgoznak. Ezek a vállalatok a Videotree, a TileVision, a MarineTV, az EnviroVisio, a WestVision, a Ad Notam és mások, amelyek a piacon bizonyították a legjobban.

Technika a szállás típus szerint

Amikor egy televíziót választasz a fürdőszobába történő beszereléshez, először el kell döntenie, hogy hol és hogyan fog elhelyezni. Nem vásárolhatsz semmilyen elektronikát, és próbálod összeállítani egy kész fürdőszobai belsővel, mindent itt kell gondolni.

Jelenleg a következő lehetőségeket kínáljuk:

 • Lógó felszerelés. Különleges polcokra, állványokra és konzolokra helyezve, ami nagyon kényelmes és nem különösebben drága, különösen a felszerelés beszereléséhez nagyon egyszerű.
 • Beágyazott technológia. Nagyon érdekes lehetőség, mert kiválasztásával TV-t nézhet, például egy nagy fürdőszoba tükör mögött vagy egy különleges védőpanel mögött. Mind szenzoros, mind optikai eltérésekkel járhat, mindez az áron múlik, ami már sokkal komolyabb.
 • Univerzális technológia. A név maga határozza meg az elhelyezés két elvének összekeverését, vagyis a telepítést pontosan úgy, ahogyan azt szeretné, ha szüksége van rá. Ezek a televíziók a falra, a konzolra, közvetlenül a falra vagy a fürdőszoba szekrényére telepíthetők, egy további díszítésűek keret formájában, és így tovább. Hasonló eszközök is olcsó áron.
 • Egzotikus technika. Az elektronika gerincén ez a név még egy kicsit megrémül, hiszen minden nem szabványos sokkal drágább, mint a hagyományos opciók. Az ilyen televíziók közvetlenül a fürdőszoba felett, a fürdőszoba falán, a belsejében és így tovább.

Hogyan válasszunk TV-t a fürdőszobában?

Az összes felelősség megértése érdekében elegendő követelményt kell megfogalmaznod a vásárláshoz, és nem csak egy közönséges technikának, hanem egy olyan elektronikának is, amely egy nedves helyiségben található, ahol nemcsak a párolgás lehetséges, hanem a képernyőre is fröccsenő.

 • Először is, amikor a TV-t választjuk a vízálló TV-k kategóriájából, és nem felejtjük el a biztonságot, a méretek, az átlós, a szélesség általában minden olyan dimenziós paraméterrel foglalkozunk, amelyre a telepítési módszer függ. Itt nem csak a tévéképernyőt kell figyelembe venni, és mennyire tetszik a mérete, hanem a kiváló minőségű telepítés lehetősége, hogy a berendezés megfeleljen a kívánt falnak, nem zavarja a szekrény ajtaját, és így tovább.
 • Miután, győződjön meg arról, hogy kiválasztja a helyet, és győződjön meg róla, hogy az adatokat az első tétellel hasonlítja össze.
 • Kép és hangminőség. Ez egy nagyon fontos választási tényező, és nem számít, hogy melyik technológia, szabványos vagy vízálló. A képnek világosnak kell lennie, meg kell felelnie az aktuális szabványoknak, de az akusztika kívánatos beépített, mivel ebben a helyzetben nem kell külön fürdőszoba hangulatú hangszórókra gondolnia.
 • Ezután válassza ki a lejátszás típusát - közvetlen jelet vagy külső adathordozót, támogassa a különböző effektusokat, győződjön meg arról, hogy a látási szög, akkor minden más, amit ebben a technikában szeretne látni, saját igényei szerint. Sajnos nem tudunk fizikailag felsorolni az összes funkciót, mivel ma van egy olyan téma, amely kicsit más, mint az elektronikai felülvizsgálatok és összehasonlítások.
 • Vigyázzon a tervezésre, mert nagyon fontos. A TV-készüléknek harmonikusan illeszkednie kell a fürdőszoba kialakításába, és ha ez nem megy ki, fordítson figyelmet a különleges díszkeretekre, segédberendezésekre és így tovább.

Győződjön meg róla, hogy figyeljen a TV védelmi szintjére, azt különleges jelöléssel kell ellátni - IP65 és újabb. Ez azt jelenti, hogy a berendezés nem fél a vízcseppektől és még a közvetlen sugárig.

Hogyan lehet TV-t telepíteni a fürdőszobában?

Elfogadom, hogy első pillantásra úgy tűnik, hogy nemcsak nehéz, de gyakorlatilag irreális külső szakmai segítség nélkül. De nem, mert a telepítés elég egyszerű, különösen, ha nem felejted el gondolni, hogyan kell elhelyezni a TV-t, mielőtt megvásárolná.

Beépített TV telepítése

A saját magunkhoz hasonló beágyazott technológiát kínálunk a vevőnek egy külön dobozban és konzisztens telepítési utasításokban. Telepítheti a dobozt a fürdőszoba felújításakor vagy az utólagos felszerelés alatt, majd ha befejezte a munkát, egyszerűen helyezze a panelt a dobozba.

Vezeték nélküli tévékészülék telepítése

Nincsenek nehézségek egyáltalán, mert ez a technika működik az elemek, amelyek fel kell tölteni, ami azt jelenti, a panel teljesen független, és bárhol elhelyezhető. A vízálló TV a falra vagy a mennyezetre a konzolra van szerelve, a helyes irányba fordul és a képet az adapteren keresztül továbbítja.

Univerzális berendezések felszerelése

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a gyártók elővigyázatosan gondoskodtak a telepítésről, lehetőségünk van arra, hogy bárhol és tetszés szerint elhelyezzük az elektronikát, például falra vagy bútorra építsük, falra fonjuk, vagy egy kényelmes konzolon rögzítjük.

Mielőtt megvásárolná ezt a technológiát, mindent újra átgondoljon az utolsó részletekre, az átlós és a hangzástól a berendezés felszereléséhez a fürdőszobában és a TV nedvesség elleni védelemből.

A TV eredeti verziója a fürdőszobában (videó)

TV a fürdőszobában nem játszik fő vagy kötelező szerepet, de sokunk számára ez az elhelyezés nagyon érdekes. Gondoljon bele mindent jól, válasszon kiváló minőségű garanciával, ellenőrizze az eladó és a gyártó integritását az előző ügyfelek pozitív véleménye alapján, és csak akkor vegye ki az árukat és élvezze a vásárlást!