Legfontosabb > Tartozékok

Csúszó fürdőfüggöny - modern és stílusos splash védelem

A modern vízvezeték-piacot rendszeresen frissítik új termékekkel. Az egyikük - a fürdőszobába csúszó függönyök. Ők arra használják, hogy megvédjék a szobát a fröccsenőktől és kiegészítsék a belső térben. Rövid ideig nagyon népszerűvé vált.

A fogyasztók vonzódnak a megjelenésükhöz, az esztétikájukhoz, a környezetbarátséghez, a tartóssághoz, a praktikumhoz, a fürdőszoba átalakításához egy kézmozdulattal egy kézmozdulattal, és ugyanakkor szervesen illeszkednek a fürdőszobába.

Gyártási anyagok

A csúszó redőnyök gyártásához különböző anyagokat használtunk: polisztirol (műanyag), üveg (üveg), plexiüveg.

műanyag

Előnyök:

 • gyönyörű és stílusos;
 • olcsó;
 • biztonságosnak
 • eredeti színezés;
 • egyszerű gondozás.

A hátrányok közé tartozik a rövid élettartam: legfeljebb 3-4 év.

üveg

Előnyök:

 • működőképes;
 • szép;
 • tartós;
 • edzett üvegből készült, olyan biztonságos.

Hátrányok miatt talán magasabb a műanyaghoz képest.

A szakértők javasolják, hogy válasszon üvegből készült függönyöket, amelyek színezettek vagy mattok. Erőssége miatt az edzett üveg hasonló az autóüveghez. Még akkor is, ha valahogy sikerül megszakadnod, akkor olyan meglehetősen sima darabokra bomlik, amelyek nem bántanak.

Ezenkívül ez az anyag nem igényel komplex ellátást. Elég gumi szivacsot és kis mennyiségű terméket használni az üvegfelületek mosásához. A gyártás során az ilyen üveg felületére antibakteriális bevonatot alkalmaznak, így zuhanyozás után nem lesz folt. A megrendelő kérésére bármilyen minta vagy díszítés alkalmazható az üvegre. Ezért egy ilyen fürdőképernyő kiváló hely lehet a szoba dekorációjának.

Vannak olyan költségvetési lehetőségek is, amelyek műanyagból készült fürdőszobai függönyöket tartalmaznak. Azonban vannak hátrányai. Így idővel a műanyag zavaros lehet, és a felületén foltok keletkeznek. Ezenkívül nem olyan tartós, mint az edzett üveg, és egy csapás eredményeképpen megrepedhet.

A minőségi függönyöknek vízállónak kell lenniük. Ennek ellenőrzéséhez, közvetlenül a beszerelés után nyissa ki a csapot, és öntsön vizet minden varraton és ízületen. Minőségi függönyök nem engedik a vizet.

nyalánkság

Milyen előnyei vannak a függönyök csúszásának? Először is:

 • vonzó, modern megjelenés;
 • egyszerűség és egyszerű használat;
 • az anyag szilárdsága, hosszú élettartama és a helyiség megbízható védelme a víz és a fröccsenő anyagok beléptetésétől;
 • tömörség;
 • egyszerű telepítés;
 • az a képesség, hogy könnyedén befordul egy közönséges fürdőszobát egy zuhanytálcába, miközben sokkal kisebb költséggel jár, mint egy fix zuhanyzó.

ellenérvek

Van azonban egy ilyen kialakítás és hátrány:

 • formák alakulhatnak ki a tartókon és a tömítéseken rendszeresen;
 • ha a görgősmechanizmus rossz minőségű, akkor csökkenthető a hasznos élettartam. Ezért nagyon fontos, amikor a vásárlás figyeli őket.
 • amikor opálos anyag függönyét választja, további világítást kell tennie.

A készülék függönyétől függően többféleképpen oszthatók meg:

 • mozdulatlan;
 • összecsukható, a harmonika elvének megfelelően;
 • csuklós - a szokásos ajtók formája;
 • csúsznak, ruhásszekrényként viselkednek.

A szegmensek számának megfelelően a függönyök a következőkre oszthatók:

 • egy szakasz;
 • két vagy három szakaszból áll. Ez a lehetőség ideális egy téglalap alakú fürdõhöz;
 • négy szakasz. Sarokfürdőkhöz;
 • öt és hat szekció - minden fürdésre alkalmas.

Viszont a kétszakaszos függönyöket fel lehet osztani:

 • Összecsukható szárny - mindkét rész összecsukva, majd a fal felé mozog. Ezt a típust a legösszetettebbnek és kényelmesebbnek kell tekinteni.
 • Félcsuklós ajtók - ha az egyik rész állandóan a falhoz van rögzítve, rögzítve van, a második pedig mozgatható, és szükség esetén egyszerűen eltávolítható. Egy ilyen modell balra vagy jobbra, a fürdő helyétől függően.
 • Swing ajtók - tágas fürdőszobákban használják. Ez a lehetőség könnyen használható és a telepítés szempontjából legegyszerűbb.

Háromszakaszos függönymodellek többféle típusból állnak:

 • Csúszás, amelyen mozgó és rögzített alkatrészek váltakoznak. A csúszka-rendszernek köszönhetően kényelmesen megközelítheti a fürdőszobát bármelyik oldalról.
 • Összecsukható harmonika - meglehetősen kompakt lehetőség, amely szükség esetén teljesen hajtogatható.

A négyszekletes függönyök egyszerűen a fürdőszobába zuhannak. Leginkább a sarokkádhoz használják. Ebben az esetben teljesen kovácsolt. A tervezési jellemzők tekintetében teljesen keret nélküliek vagy alumínium kerettel rendelkeznek. Termelésükhöz könnyű, olcsó, de rövid élettartamú műanyag vagy edzett üveg védő bevonattal használható.

Tippek a választáshoz

Mielőtt vásárolni szeretne, el kell döntenie, hogy hány szekció van függönyökkel.

A leggyakoribb három részmodellek, amelyekben egy vagy két elem mozog. Az ilyen paramétereket, mint a konfigurációt és a szekciók számát a fürdő alakja és mérete alapján határozzák meg.

Az első dolog, amelyre figyelmet fordítunk, a termék megjelenése. Ebben az esetben mindez a fürdőszoba stílusától és a személyes preferenciáitól függ. Ebben az esetben az anyag, amelyről a függönyt készítik, lehet egyszólamú, mintázat, matt vagy átlátszó.

A műanyag függönyök megvásárlásának eldöntésében színes mintákkal díszített modelleket ajánlunk. Újraélesztést hoznak a legelterjedtebb és lakonikus belső térben.

A függönyök mozgatásához ugyanazok az elvek használhatók, amelyek a szekrényben dolgoznak. Ezért nagyon fontos a választás során, hogy figyeljen a tartozékokra, amelyek biztosítják a hosszú távú működést és az összes elem csendes mozgását. Különös figyelmet fordítsunk a hengerekre - ez a rész gyakran sikertelen.

Általános belső koncepció

Ha a fürdőszobája szerény méretű, akkor a fürdőkád függönyök valódi találatot fognak találni. Különösen akkor, ha zuhanyozni szeretne, de nincs külön hely a külön zuhanyzóhoz. Ez a probléma egyszerűen megoldható a függönyök telepítésével. Ezenkívül megvédi a padlót vagy a szőnyeget a felesleges fröccsenéstől. És ha a lakása a fürdőszobát kombinálja, akkor a függönyök felszerelése kétszeresen indokolt. Ebben az esetben nem kell várnia a sorra, és a belső tér további, stílusos elemet fog szerezni.

Ha meg kell hangsúlyoznod a stílus egységét, elegendő telepíteni a függönyöket, mind a fürdőszoba felett, mind az alatta. Ez biztosítja a szoba egyediségét és a kommunikációhoz való szabad hozzáférést. Ez a végrehajtás a vonzerő és a praktikusság legjobb kombinációja.

felszerelés

A telepítés nem is képzett személy. Függetlenül attól, hogy milyen anyagból készült, annak alapja a tartószerkezet, amely négy állványból áll. Függőlegesen kell felerősíteni a falra.

Ezekre merőleges, a támasztórúd a tetején van rögzítve, az alsó pedig a fürdőszobához van kötve. Ehhez szintetikus, fúró és rögzítő anyagok szükségesek (csavarok, dugók).

Először a válaszfal elemei jönnek össze, amelyek után meghatározzák a fal felső pontjait, ahol a függönyt rögzítik. Meg kell jegyezni, hogy a kapott szerkezet alsó része szorosan illeszkedik a fürdő oldalához.

A falon furatokat készítenek egy fúróval, amelybe beillesztik a tüskéket. Csavarok segítségével rögzítse a keret rögzítését. A műanyag vagy üveglap behelyezése előtt győződjön meg arról, hogy a kialakítás biztonságos. Miután ellenőrizte a formatervezést a tartósság érdekében, lehetőség van függöny-betét készítésére. Annak érdekében, hogy a szerelés után víz ne szivárogjon az ízületek között, azokat bármilyen tömítőanyaggal kell kezelni.

A csúszó függönyök csinálják magukat

Akik szeretnék, önállóan csúsztatható függönyt készíthetnek. A műanyag felhasználásának legegyszerűbb módja, de a tapasztalt szakemberek könnyen megbirkózhatnak az üveggel.

Az alumínium alkalmas a keret gyártására. Ezzel az anyaggal könnyű dolgozni, és a nagy páratartalmú helyiségekben jó érzés.

A legkönnyebb kialakítás egy háromlépcsős rendszer, amelyben két levél rögzül, míg a harmadik mozgatható és az ajtókat helyettesíti. Két függőleges állványra van szükség a falon való rögzítéshez és a szerkezet felső és alsó részén szerelt vezetőkhöz. Még mindig három szárnyat kell főzni. Az alsó sínt a fürdőszoba oldalára kell szerelni, a felső pedig 120-140 cm-es távolságban.

Hogyan válasszuk ki és telepítsük a fürdőszoba ajtaját (41 fotó)

Cikkünk felülvizsgálat, mert mindannyian a "Fürdőszobaajtók" koncepciójában értjük. Tehát az ajtókat a fürdőszobai függönyöknek, a csúszó panelek, valamint a fürdőszoba alá szerelt csuklós szárnyas képernyőként is lehet nevezni.

Ahhoz, hogy világosabbá tegyük, miről beszélünk, olvassa el alább, és olvasd el!

Fürdőszobaajtó függönyök

Fürdőszobaajtó ajtókkal

Ha fürödni szeretne, de nem is képzelheti el az életedet frissítő zuhany nélkül, akkor az ideális megoldás a zuhanyzó függöny kijavítása.

Az ajtófüggöny egy nagyon kényelmes és rendkívül hasznos tartozék, amely illeszkedik a fürdőszoba díszítésébe, még akkor is rendkívül kicsi.

A fürdőszoba függönyök előnyei:

 • praktikus - zuhanyozás közben a víz nem permetezhető a fürdőszoba padlóján,
 • higiénia - ezeket az ajtókat tökéletesen mosják és tisztítják,
 • kényelem - fürdés közben, akkor nem képes önmagadra korlátozni a mozgásokat, attól tartva, hogy a víz a padlóra kerül,
 • esztétika - az ajtózárók frissítik a fürdőszoba belsejét, különösen, ha megfelelően választják ki a design,
 • tömörség - minimális helyet foglalnak el (különösen összecsukható függönyök),
 • könnyű összeszerelés - ha kívánja, maga is felszerelheti a kádajtót,
 • tartósság - a textíliától és olajszőnyeggel szemben.

A modern építőipari piacon a fürdőkádak óriási választékban szerepelnek, különböző alakú, színes és méretű modelleket adnak el.

A gyártási anyagtól függően az ajtófüggöny elkészíthető:

Az üvegajtók vastagsága 4-8 mm. Az edzett biztonsági üvegek ajtói természetesen a versenyen kívül tökéletesen moshatók, jobbak, tartósabbak és persze drágák, és a poliészterből készült ajtók népszerűbbek, mivel minden család számára megfizethetők. A poliészter vakok négyszögletes formában kerülnek forgalomba a szelepek oldalán - egy fehér profil.

A fürdőszobai függönyök megvásárlásakor figyelembe kell venni a fürdőkád szélességét vagy a fülke méretét azon a falon, ahol a fürdőt felhelyezték.

A fürdőfüggönyök három típusból állnak:

A fürdőkád alakjától függően a függönyök a következőkre oszthatók:

 • egy szelvény és három rész - kifejezetten téglalap alakú fürdőkhöz,
 • négy szekció - ideális sarokfürdőkhöz,
 • két, öt és hét szekció - tökéletes minden fürdők számára.

Tekintsük a legnépszerűbb függönyöket a fürdőszobába.

Kétszemélyes összecsukható ajtók a fürdőszobában

Az ilyen függöny csak két fő részből áll, amelyek könnyen összecsukhatóak, majd az egész szerkezet a falhoz fordul. Összecsukva ez az ajtófüggöny szinte nem megy végbe. Az épületboltokban a kétszelvényű függönyök szélessége 1045 mm.

Halmozott - és rendelje meg!

Ajtók beépítési méretei

Kétrészes, félig összecsukható függönyajtók

Az ilyen függönyök két részből állnak: az első rögzített, a második pedig összecsukható. A szárnyak könnyedén beakadnak a kádba. Ez a modell kétféle - a bal és a jobb oldali változatokhoz. A kétrétegű félig összecsukható ajtók általában biztonsági üvegből készültek. Két tartó segítségével - rövid és hosszú függöny biztonságosan rögzítve a fal falához.

Félig összecsukható csúszó modell

A kétszárnyú ajtó beépítési méretei

Három szekcióajtó

Csúszó háromelemes függöny a fürdőszobában: három egyenlő szélességű részből áll: egy fix és két csúszó. Ezek az ajtók kiválóan alkalmasak a fülkebe helyezett fürdők számára, mivel a 180 fokos szelepek elfordítása egyszerűen lehetővé teszi a fürdőhöz való hozzáférést mind jobbra, mind balra. Három elem segítségével a fürdőkád kellemes zuhanysarokká változik.

Ez a modell tökéletes a hagyományos fürdőkhöz - öntöttvas vagy akril.

A csukló csörömpölése zuhan

A három részből álló ajtók vázlatos képe

Tricuspid fürdőfüggöny

A teljesen összecsukható típus három elemének modellje. A zuhanyzás után könnyen és gyorsan visszafordulhat a falhoz. Az ilyen függöny szabványos méretei a fürdő alatt 1255 mm (szélesség) és 1330 mm (magasság). Tökéletes négyszögletes fürdők számára.

Teljesen összecsukható kialakítás

Telepítési méretek "treshki"

Négyszekletes ajtók

Ez a lehetőség - a fürdés és zuhanyzás nagy szimbiózisa. A négyszárnyú függönyajtók ideálisak egy szögletes fürdőhöz. Köszönjük, hogy a fürdő feletti helyet biztonságosan bezárják a kíváncsiskodó szemek.

Kényelem és meleg a higiéniai eljárások elfogadása során

Négyszeres képernyő szekvenciája

Öt elemű "harmonikusok"

A praktikusság és a helytakarékosság szempontjából a fürdőszobai ajtó a harmonika formájában a leghatékonyabb. Általában a függöny modelljének teljes szélessége 1135 mm.

Öt az egyben - érdekes design és praktikum.

A "harmonikusok"

A Ravak, az Aquaform, a Vagnerplast Selena, a Huppe, a Sokolglass, a Radaway Treviso stb. Fürdőszobái nagyon népszerűek az ügyfelekkel.

Opcionálisan festett üveg függönyök a fürdőszobában

A fürdőkádak nem csak átlátszó üvegből vagy poliészterből készülhetnek. Ha van egy kombinált fürdőszoba, akkor a függönyök kiválasztásakor érdemes figyelni az átlátszó ajtókra.

Ahogy láthatja, a zuhanyajtók-függönyök segítik a fürdőszobát rendkívül kényelmes és higiénikus helyiség kialakításában - tökéletesen védik a környező bútorokat és tárgyakat a kifröccsenő vízektől. A redőny-mechanizmus rendkívül egyszerű és könnyen használható. Tehát a választás a tiéd!

Fürdőszobaajtó ajtókkal

Most beszéljünk a képernyőről, de nem a kék és a folyékony kristályról, hanem a műanyagról, a gipszkartonról, a fából és az üvegről. A fürdőkád bezárja a víz- és csatornacsöveket, de a fürdőszoba dekorációját - nem az egyetlen célját.

Ha a kád alatt lengő vagy tolóajtókkal ellátott kialakításúak, akkor a háztartási vegyi anyagok palackainak és üvegedényeinek jó része elhelyezhető.

Az ajtók is megtakarítanak egy hosszú és teljesen nemkívánatos eljárást, amely eltávolítja a teljes képernyőt a csövek szivárgása esetén.

Kényelmes, gyönyörű és funkcionális


És ha úgy döntesz, hogy elmegyünk tovább, akkor felhívjuk a figyelmüket egy szekrény-szekrénybe. Az ajtók mögött speciális polcok találhatók a háztartási tárgyak kényelmesen tárolásához: kesztyűk, kefék, rongyok és egyéb eszközök.

Azonban egy ilyen terv megtervezése többször is drágább lesz, mint az ajtókkal ellátott rendszeres képernyő, ezért az ilyen "bútorok" iránti igény valamivel alacsonyabb.

Üvegfüggöny a fürdőszobában

Amikor egy ilyen többfunkciós szoba belsejét formálják, mint egy fürdőszoba, minden részlet fontos. Fontos tervezési elem a fürdőkád vagy a zuhanyzó üvegajtók függönyei, amelyek megvédik a helyiséget a nedvességtől. Az anyag, a méret, a kialakítás, a rögzítés módja és a függöny megnyitása egyik fontos tényezője a szoba képének kialakulásának, valamint a könnyű használhatóságnak a meghatározásában. Nézzük meg részletesebben a helyiségek megbízható és praktikus védelmének lehetőségét a zuhanyzó vagy a fürdõzónában, széles választékú fürdő design tervek alapján.

Üvegfüggöny - előnyei és hátrányai

Az üveg nagyon praktikus és kényelmes az anyagok használatára. Könnyen használható a fürdőszobában anélkül, hogy megzavarná esztétikáját, sőt átalakítaná a helyet. Ez az anyag kiváló nedvességálló tulajdonságokkal rendelkezik, és ellenáll a hőmérséklet változásainak. De ez nem minden előnye. Tehát néhány vitathatatlan előnye az üvegfüggöny használata a fürdőszobában:

 • függönyök védik az egész fürdőszobát a nedvességtől a zuhanyzótól vagy a fürdőtől;
 • Könnyű kezelni az üvegfelületeket, háztartási vegyszereket lehet használni, és a felület nem veszíti el az esztétikai megjelenését;
 • az anyag tartóssága, kopásállósága és gyakorlati tulajdonságai;
 • maguk az üvegfelületek nem hajlamosak a gomba kialakulására és terjedésére;
 • könnyű felvenni a kívánt méretű és alakú függönyöket;
 • változatos tervezési lehetőségek - választhat sima üveg vagy hullámosított, átlátszó vagy matt, színezett vagy mintás, nyomtatott, díszített ólomüveg, lézeres vésett;
 • a biztonság még a hasadáskor is - egy különleges filmnek köszönhetően lehetetlen vágni magad a szilánkokkal;
 • az edzett üveg nagyon tartós, ellenáll a sokknak és a mechanikai igénybevételnek.

A polikarbonát és akril felületekhez képest jelentős hátrányok miatt a műanyagokat csak egy mínusz üvegfüggönynek lehet nevezni - a magas árat.

A fürdőkád vagy a zuhanyozás típusai

A modern fürdőszobákban az üvegfüggönyök négy típusának egyikét használják a legmagasabb páratartalmú (fürdőkád vagy zuhany) szegmenshez a szobából:

 • összecsukható ("harmonika");
 • csúszó (rekeszes ajtók);
 • swing;
 • statikus.

A függöny típusát a szoba kialakítása, annak mérete, az adott ajtónyitási lehetőség (a szabad helyiség a zuhanyzó vagy a fürdőszoba előtt) függvényében választja ki. A függöny típusa függ a legmagasabb páratartalmú zónától, a kád vagy a zuhany méretétől.

A nyitás típusának szétválasztása mellett az összes függönyt keretre vagy anélküli termékekre is fel lehet sorolni. A keretmodellek üvegtáblák, amelyek műanyag vagy fém keretbe vannak behelyezve (leggyakrabban a fém a legtartósabb és tartósabb anyag). A keret nélküli függönyök üvegek, rögzítéssel és nyitással ellátott szerelvények.

Összecsukható korlátok

Az összecsukható üvegfüggönyök jelenleg nem népszerűek a fürdőszobában magas páratartalmú övezetek kerítéséhez. A kamraajtók széles körű elosztása előtt az úgynevezett "harmonika" -ot gyakran használják kis méretű helyiségekben. Többszörösen összecsukható, az összecsukható függöny kis helyet foglal el. Csuklópántokkal összekötött üvegruhák, leggyakrabban keretezett keret. Ennek eredményeként az ilyen függöny gyártása nagyobb anyagmennyiséget és költségnövekedést igényel, ami azt is jelenti, hogy a piaci ár is emelkedik.

Csúszó függönyök

Elég népszerű módja annak, hogy kinyissa a függönyöket a fürdőszobában - a kupé elvén. Ezt a módszert mindenütt széles körben használják - a belső ajtók nyitásától a szekrényekbe történő tárolás módjától. A kupé elv szerint megnyitott út kényelmes, mivel nincs szükség további szabad helyre ajtókra vagy függönyökre - az üvegtáblák vezetők mentén mozognak. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a helyiségeket kis helyiségekben lehessen rendezni, a rendelkezésre álló helyhiány miatt.

A tolóajtók a keret változatban (a legelterjedtebb, kényelmesen működő kivitelben) is megjeleníthetők, és csak üvegszerkezettel, csak rögzítő szerelvényekkel vannak felszerelve. A keretmodelleknek nincs fogantyúja - maga a függönykeret használható az üvegszövet mozgatásához az útmutató mentén. A keret nélküli termékeknél a fogantyúkat gyakran biztosítják - egyszerű használat és kevesebb kéznyomás az üvegfelületeken.

A tolóajtók a fürdőszobában (vagy a serpenyőben) leereszkedhetnek, a fürdőszobában vagy a WC-vel ellátott zuhanytartók védelme a kombinált fürdőszobában...

Vagy támaszkodhat a fürdő felszínén, valami olyasmi, mint egy hidrobox - olyanok számára, akik szerették megvédeni a többi helyiséget a vízfoltok ellen, hanem a gőzfürdő hatását a vízkezelések során is...

Swing ajtók

A csuklópántos nyílászárók olyanok, mint a rendes ajtók, csak üvegek. Az ilyen ajtóhoz zuhanyzóval vagy káddal sok szabad hely van a kényelmes használathoz. Ha a rudak kifelé nyílnak, akkor sok helyre van szükség a kabin vagy a fürdőszoba előtt, de ha a nyílás befelé fordul, akkor elég tágas hidroxidra van szüksége. Röviden, az üvegfüggönyök fajtája közép- és nagyméretű fürdőszobákhoz alkalmas.

A tervezés szempontjából a redőnyök számos lehetőséggel rendelkezhetnek. Átlátszó vagy matt, színezett vagy mintás, dombornyomott vagy sima, fotónyomtatással vagy sima. A kiegészítők kivitelezésének stílusa, főként a fogantyúk is változatosak lehetnek. Ezeket a fürdőszobai kiegészítőkkel együtt kell használni.

Statikus redőnyök vagy képernyő-képernyő

A statikus típusú függöny üvegcsúszda, amely a padlóhoz van kötve (zuhanykabin esetén) vagy fürdőként, a mennyezethez vagy véghez is hozzá lehet férni anélkül, hogy elérné. Egyrészt a helyiségek helyét kapja, amely nem teljesen zárva van a helyiségek többi részéből (ami jó azok számára, akik félnek a zárt helyiségektől), másrészt a szélvédő szélessége elegendő ahhoz, hogy megakadályozza, hogy a zuhanyfej kifröccsenjen a szegmensen kívül eső ruhákon és belső tárgyakon. a legmagasabb páratartalom mellett.

A statikus redőnyök-válaszfalak egyik előnye - mindenféle stílust illeszkednek a lakberendezéshez, minden méretű fürdőszobában. A tágas fürdőszobában vagy egy kis helyiségben a vízkezeléshez áttetsző képernyőképernyőt lehet felszerelni a zuhanyzó vagy a fürdőszoba burkolatához. Ha nem akarod, hogy kirakja a tervet, akkor csak válasszon egy téglalap alakú átlátszó üveglapot, és biztos lehet benne, hogy egyformán illeszkedik egy olyan kis fürdőszobába, amelyet egy modern stílusú vagy nagy méretű teremben díszítenek, melynek belseje klasszikus stílusban készül.

Az üvegből készült szitanyomás nemcsak tömör és univerzális megjelenést kölcsönöz. Könnyen telepíthető és később kiaknázható. A szerelvények és a keret nélküli üvegfelület gondozása hihetetlenül egyszerű - csak üvegtisztítót és puha szivacsot használjon, majd a vízkezelés után is szárítsa meg a felületet, így a függöny sok éven át szolgálja anélkül, hogy elveszítené eredeti megjelenését.

Különféle lehetőségek az üvegfüggönyök tervezéséhez

Tehát úgy döntöttél, hogy az üvegfüggöny mérete, a nyílása vagy a helyhez kötött opciót választotta. Ideje kiválasztani az üveg vászon tervezését. Természetesen figyelembe kell venni a fürdőszoba stílusát, valamint azt, hogy a fürdőkád vagy a zuhanytálca figyelemre méltó, akcentussal vagy harmonikusan illeszkedjen a szoba képének átfogó képébe.

Az egyik legegyszerűbb, tömör és sokoldalú lehetőség - átlátszó üveglap szerelvény nélkül. Az opció valóban win-win, de nagyon triviális. Mi diverzifikálja az ilyen egyszerű, de ugyanakkor fontos elemet a fürdőszobában, mint egy üvegfüggöny? Például az eredeti forma - a hagyományos téglalaptól való bármilyen eltérés egy kis lépés lesz egy egyedi belső kialakítás felé.

Azok számára, akiknek meg kell őrizniük a zuhanyzó területét, be kell tartani a matt üvegfüggönyöket. Tehát egy nagy családban, ahol a fürdőszobában van - egy kombinált fürdőszobának van hihetetlen igénye, különösen a reggelen és az estén az ágykészítés közepén, egynél több háztartásban lehet használni. Míg valaki élvezi a vízkezelést, és az üvegfüggönyök homályos felületei mögé rejtőzik, a többi családtagja megöli a fogát.

Matt lehet, hogy nem a függöny teljes felülete, hanem csak egy bizonyos szint. Az üvegtermékek átláthatóságának és tompaságának kombinációja tömörnek, de ugyanakkor eredetinek is tűnhet.

A színezett üveg nagyszerűen jelenik meg a fürdőszobai belső kialakítás modern stílusában.

Eredeti és ugyanakkor tökéletesen kifogástalan üveg, kimondott textúrájú. Legyen szó akár megkönnyebbülésről vagy valamiféle rajzról - a fürdőszoba belseje minden esetben előnyös lehet.

A nyomtatott üveg még hatékonyabb. Jelenleg számos speciális technikával rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy bármilyen képet alkalmazzon az üvegfelületen. A képzettel ellátott redőny elkerülhetetlenül a fürdőszoba belsejének akcentussá válik.

Bizonyos esetekben az üvegfüggöny kiegészítők dekoratív elemként használhatók - arany tartók, faragott fogantyúk a klasszikus barokk stílus szempontjából relevánsak. Az eredeti formájú és kialakított krómozott szerelvények díszíthetik a modern fürdőszoba belső térét.

Fürdőszobai képernyők

Termékek oldalanként:

Üvegfürdős képernyők

A fürdőszoba belsejét nem csak az egészségügyi eszközök alapján hozták létre, hanem különféle elemek segítségével is. Ezek közé tartozik a törülköző tartók, függönyök és polcok. A fürdőszoba belsejének felszerelésével meg kell érteni, hogy a függönyök megakadályozzák a víz fröccsenését, és esztétikai funkciót is végeznek. Gyönyörű modell kiválasztása, beleszólást, hangsúlyozhatja az eredeti designt. A legnépszerűbb üvegszéf függönyök.

Függönyfunkciók

Egyesek úgy vélik, hogy a fürdőfüggöny nem a legfontosabb tartozék, így megtakaríthatja. Végül is őseink zuhanyoztak és fürdtek, nem tudva a függönyök létezéséről. De mindazonáltal szükséges. Ennek több oka is van:

 • Ez megakadályozza, hogy a padlón és a fürdőszobákon víz fröcsköljen. Ezért védi a szobát a gomba és a penész megjelenésétől.
 • Kényelmes mikroklímát képez a zuhanyozás és fürdés közben történő mosáshoz.
 • Zónáztatja a helyet, elválasztva a fürdő területét a helyiség többi részéből.
 • Díszítő funkciót hajt végre, kiegészíti a belső térben vagy az akcentussal.

Fürdőszobai képernyők

A fürdő nem csak fürdésre alkalmas. Fürdőszobai függöny vagy ajtó használatával kényelmesen zuhanyozhat, miközben a fürdőszobában víz nélkül fröccsen. A fürdőkád függönyök és ajtók széles választékát kínáljuk. Alkalmasak nemcsak az eredeti RAVAK fürdők számára, hanem minden klasszikus téglalap alakú fürdőhöz is. A redőny egy részleges (80 és 110 cm szélességű) válaszfalakat képez, hogy megakadályozza a víz fröcskölését, és az ajtók a fal körül falról falra tömítik a teljes helyet.

A fürdőfüggönyök megakadályozzák, hogy a padlón vizet fröcsögjenek, így a fürdőszoba száraz és biztonságos marad. Ezt nem csak felnőttek, hanem olyan gyerekek is fel fogják ismerni, akik szeretik a vizet. A fürdőkád függönyének köszönhetően kényelmesen zuhanyozhat a fürdőben.

Toló üvegfüggönyök

A fürdőszobai függönyök a tartósság, a higiénia és az egyszerű gondozás miatt egyre inkább helyettesítik a műanyag és polietilén képernyőket. A csúszó modellek egy pillanatban átalakítják a fürdőt egy zuhanykabinba, és nem vesznek sok helyet, és védik a szobát a fröccsenőktől. Az üvegek esztétikus megjelenései és harmonikusan kiegészítik a fürdőszobák modern kialakítását magánlakásokban, szállodákban, gyógyfürdőkben és fürdőkben.

Milyen üvegt válasszon

A biztonságos, edzett üvegből készült üvegcsúszós függönyöket készítünk a fürdőszobában: ha sérült, sima szélekkel apró darabokra tör, ami megszünteti a vágások lehetőségét.

Leggyakrabban a vakoknál használják a színtelen vagy tisztított üvegeket. Tökéletesen átadja a fényt, és a nyitott tér illúzióját hozza létre. Az áttetsző és színezett ablakok csökkentik az áttetszőségt és részben gátolják a nézetet. Használata szükségessé teheti további világítás beszerelését.

Üvegtáblák gyártása Moszkvában

A tervezés szerint kétféle üvegcsúszda van a fürdőhöz:

 • keret: a függönyök egy közös kereten vannak rögzítve, amelyen belül speciális görgőket telepítenek, amelyek lehetővé teszik a szárny mozgását és eltávolítását;
 • keret nélküli: a felső támasztórúd vasúti mechanizmussal van ellátva.

A szelepek száma a fürdő méretétől függően 2-6, a legelterjedtebbek a kétrészes modellek. A magasság a személy felső határáig vagy magasságáig terjedhet.

A gyártás megkezdése előtt elkészít egy rajzot, a szakaszok számát, azok konfigurációját és méreteit összehangolják. Az üveglapokat a rajz szerint készítik, majd feldolgozzák.

ÜVEG MŰHELY

Üveg függönyök a fürdőszobában

Üveg függönyök a fürdőszobában

Kapcsolja be a fürdőzést örömére a műhelyünkben lévő fürdőszobai üvegfüggönyökkel. Kiváló minőségű termékeket kínálunk, amelyek nagy szakítószilárdságot biztosítanak, és megakadályozzák, hogy a vízcseppek leesnek a padló felületére és a bútorokra.

A felajánlott függönyök nagy szilárdságú üvegajtók. Teljesen biztonságosak és praktikusak.

Hogyan válasszuk ki a függöny az üveg fürdőszoba

Az üvegajtók népszerűsége napról napra növekszik. A nemkívánatos nedvesség behatolás elleni védelem mellett a dekoráció további eleme lesz, és díszíti a fürdőszobát.

Üvegműhelyünk széles választékát kínálja a fürdőszobafüggönyöknek. Segítünk abban, hogy megtalálja a termék legjobb változatát, figyelembe véve nem csak az Ön kívánságait, hanem a szoba egyéni jellemzőit is.

A fürdőszobába különböző függönyöket kínálunk. A széles választékú modellek lehetővé teszik a legmegfelelőbb lehetőség kiválasztását, figyelembe véve a fürdőkád és a zuhany méretét. A függönyök alkalmasak minden méretű helyiségre.

A kínálatunk

Figyelembe véve az ügyfelek minden kívánságát, az alábbi modelleket kínáljuk a fürdőszobába:

 • egyajtós ajtók;
 • többszörös tervek;
 • csúszó termékek.

Kerekített termékek esetén cégünk félkör alakú szelepek felszerelését kínálja.

A téglalap alakú fürdők kialakításánál a függönyök felszerelése az oldalak mentén történik.

Üvegburkolat jellemzői

Üvegműhelyünk nagyszilárdságú edzett üvegből készült függönyöket kínál. Csak kiváló minőségű és teljesen biztonságos anyagok gyártásához használják.

Üvegfüggönyök a fürdőszobában hihetetlenül praktikusak. Nem igényelnek különös gondosságot, megtartva egy gyönyörű és ragyogó megjelenést.

Biztosítsa az üvegfüggönyök magas színvonalát és kényelmét a fürdőszobában - vegye fel a kapcsolatot az üvegműhelyünk specialistáival, és hozzon létre egy gyakorlati és stílusos terméket!

Felejtsd el a padlón a fröccsenést és a pocsolyákat a fürdőszobai üvegfüggönyökkel

Moszkvai fürdőszobai üvegfüggönyök és üvegmûhelyünk moszkvai régiója megoldja a víz fröcskölésének problémáját, és a helyiség legjobb dekorációjává válik. Tartós üveglapokat kínálunk. A termékek egyedi stílusának megteremtéséhez díszítjük őket rajzokkal, mintázatokkal, színezett üvegekkel és gravírozással, amely a kész modellek eleganciáját és egyediségét adja. Védje a fürdőszobáját a műhelyből származó üvegfüggönyökből!

Üveg függöny elválasztó üvegek a fürdőszoba - fotó

A megfelelő ajtó kiválasztása a fürdőszoba és a WC számára

A fürdőszoba és a WC-ajtók eltérnek a többi szobától. Nekik praktikusaknak kell lenniük, és ugyanakkor be kell illeszkedniük a fürdőszobába és az egész házba. Mielőtt ajtókat vásárolna, megtanulhatja, hogyan válasszák ki őket.

A fürdőszoba és a WC számára szolgáló ajtó kiválasztásának szempontjai

Függetlenül attól, hogy kombináltak egy fürdőszobát vagy egy különálló fürdőszobát, gondosan hozzá kell járulnia ahhoz, hogy vásároljon egy ajtót a fürdőszoba és a WC számára. Hogyan válasszuk ki, hogy nem kell néhány év múlva megváltoztatnunk? Kezdetektől figyelembe kell venni a szobák sajátosságait. Az ajtóknak nedvességgel, nedvességgel és gőzzel szemben ellenállónak kell lenniük. Ennek a funkciónak és kiegészítőknek (zsanérok, gombok, reteszek) sokkal tartósabbnak kell lenniük, mint más belső kialakításokban.

Ha a szobában van egy kapucni, és megfelelően működik, akkor semmi probléma nem okozhat a nedvességgel szemben. Figyelembe kell azonban venni, hogy milyen gyakran és mennyi ideig szándékozik használni a fürdőszobát. Ez nagymértékben függ a családtagok számától. Továbbá, amikor kiválasztja az ajtótervezést, fontolja meg a szobák méretét és a vízvezeték építését. Fontos, hogy az ajtók jól szigetelt hangok legyenek és megtartják a hőt.

Milyen anyagot szeretne

A beltéri ajtók gyártóinak többsége:

 • fa (beleértve az MDF-et, forgácslemezt és furnér);
 • üveg;
 • műanyagból.

faipari

A faajtók különlegessége, hogy "lélegezhetnek": felszívják és elengedik a nedvességet. A fürdőszobában ez a folyamat különösen figyelemre méltó - az ajtók megduzzadnak. Ennek elkerülése érdekében rendszeresen festeni vagy nyílt lakkot kell festeni. Ne legyen felesleges és antiszeptikus kezelés. A fa összeomlik, ha víz fröccsent rá. Ezért kis helyiségek esetén az ajtók nem alkalmasak.

Tanács. Annak érdekében, hogy az ajtókeret ne csúszósodjon időben, azt először biztonságosan rögzíteni kell. Horgony csavarokat és habot használj erre.

A faajtók előnyei:

 • nézzen nemes és kényelmet teremt a lakásban;
 • kiváló minőségű anyagból (általában tölgy vagy bükk);
 • a megfelelő gondossággal, antiszeptikus és lakk használatával hosszú ideig tarthat.

Hátrányok a fa termékek:

 • a költségek nagyon drágák;
 • a magas páratartalom miatt gyakran repedések fedeznek fel, ami a tulajdonosokat rendszeresen visszaállítja;
 • a gondoskodás nagyon drága.

Forgácslap, MDF, furnér és laminált.

Az első két anyag préselt fa táblák, és a furnér egy speciálisan vágott vékony fa lap. Nagyon gyakoriak az ajtók gyártásában. Mindazonáltal a szakértők figyelmeztetnek az ilyen struktúrák törékére, ha a WC-ben vagy a fürdőszobában telepítjük őket. A tulajdonosok szerint ezeknek az anyagoknak az ajtói gyorsan megduzzadnak, és megszűnnek a megszüntetésük, ráadásul nem ellenállnak az erős ütéseknek.

A fa alapú panelek előnyeit alacsony költségüknek köszönheti. Az egész szoba belsejébe illeszkednek. Azonban a nagy nedvességtartalmú instabilitás a legfőbb hátránya a fürdőszobában történő beépítésnek. Ugyanez érvényes a természetes furnérból készült ajtókra is. Úgy néz ki, mint a valódi fa, de sokkal kevesebbet szolgálnak.

A "fa alatt" szereplő költségvetési lehetőségek laminált ajtók. Ezek ugyanazok az MDF szerkezetek, de laminált réteggel - különleges filmmel. Megvédi az ajtót a nedvességtől, könnyen tisztítható, olcsó, sokféle mintázattal rendelkezik.

Az ajtón azonban sok mínusz van:

 • alacsony hangszigetelés;
 • a helyreállítás lehetetlensége (súlyos kár esetén cserélni kell);
 • külső megjeleníthetőség (nagyon egyszerűen néz ki).

üveg

A fürdőszoba és a WC ajtóihoz a gyártók rendkívül tartós anyagot használnak, amelyet nehéz megszakítani.

Ezen struktúrák további előnyei a következők:

 • nedvességállóság;
 • jó hangszigetelés;
 • környezetbarát;
 • képes melegedni;
 • számos modell;
 • vizuális fellebbezés;
 • köszönhetően az üvegnek, a szoba vizuálisan megnagyobbodott.

Az üvegajtók hátrányai a fürdőszobában:

 • kondenzátum leülepedés, amely csepegést hagy az üvegen;
 • gyakori ápolás (rendszeresen törölje le az üvegt, hogy csinos megjelenést adjon);
 • magas költségek.

Tanács. Annak ellenére, hogy az üveg ereje a fürdőszobában van, egy kisgyermekes házban jobb, ha egy ütésálló filmre ráfedik.

Különböző típusú műanyag

Ez az anyag alkalmas nedves területekre. A műanyag ajtó olcsóbb az üvegnél, de számos előnye van:

 • nem fél a víz és a gőz kitettségétől;
 • elég hosszú ideig szolgál;
 • megőrzi a hőt és szigeteli a zajokat;
 • számos megoldást kínál a befejezéshez;
 • higiénikus;
 • könnyen karbantartható.

A hátrány az ilyen ajtók gyors deformálódása nagy terhelés esetén. Ennek biztosításával a gyártók tartósabb terveket készítenek. Speciális lapokkal vannak felszerelve, amelyek megerõsítik a terméket (növelik az erõsséget), vagy alumínium alapon készülnek. Ezek a fémajtók a szokásosnál drágábbak.

A fő ajtókeretek típusai

 1. Swing - a hagyományos változat. Úgy tartják a legstabilabb és megbízhatóbb. Ezek az ajtók jól záródnak, hangszigetelést biztosítva. Jobbak és balra vannak. Szűk helyeken azonban nem feltétlenül kényelmesek, mivel az ajtók nyitására van szükség.

WC és fürdőszoba ajtó kialakítás

A fürdőszobai ajtó kialakításának kiválasztása során figyelni kell arra, hogy mennyire harmonikusan illeszkedik a belső térbe. Például a laminált ajtók szinte azonosak a kialakításban. Ez kényelmes lehet, ha azt tervezi, hogy azokat minden szobában. Gyakran a gyártók díszítik az ilyen konstrukciókat, mint a kő vagy a fa.

A paletták széles választéka műanyag. Ez lehetővé teszi, hogy kiválassza az ajtó kívánt színét, összekapcsolva a többi lakással vagy házzal. Azonban szinte minden tervező figyel az üvegre. Az ajtók homályosak, díszítik őket:

 • festett üvegfestékek vagy többszínű üveg;
 • arany és ezüst festék, permetezést létrehozva;
 • homokfúvó anyagok stb.

Emellett az üvegajtók mattek, tükröződnek, dombornyomásosak. Gyakran ezeket fából, fémből vagy műanyagból készült betétek egészítik ki.

Tippek a választáshoz és a telepítéshez

 1. Gyakran a WC és a fürdőszoba ajtói kisebbek, mint más minták. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a bejáratnál a fürdőszoba általában alacsony küszöböt. Hasznos lehet a vásárlás előtt gondos méréseket végezni.
 2. A fa vagy műanyag ajtó a fürdőszobába telepíthető szellőzőrács. Ez az oldat olyan helyiségekhez alkalmas, ahol nincs természetes szellőztetés.
 3. Tolóajtók beszerelésekor további szigetelő tömítéseket is használjon.

A figyelemre méltó gyártók termékeire fókuszáljon, és telepítse a szakembert. Ez növeli annak valószínűségét, hogy néhány év múlva nem kell megváltoztatnia az ajtót.

A fürdőszoba műanyag függönyei

A fürdőszobában kialakított formatervezés nemcsak az elegáns kiegészítők és a vízvezeték kiválasztható, hanem a fürdő megfelelő függönyének megválasztásával is. A textíliák vagy a PVC függöny használata, amely sok ember számára szokásos, nem igazolható esztétikai vagy anyagi okokból. Az ilyen függöny nem védi teljesen szappannal és vízsugarakkal, és élettartama (megjelenés nélkül) nem haladja meg a két évet.

 • Gazdasági - a minimális működési idő 3-5 évig tart;
 • Esztétikus - egy megfelelően megválasztott függöny hangsúlyozza a tervezést, és szükség esetén elrejti a fürdőszoba hibáit;
 • Higiénikus - a szövet felületével kezelt különleges készítmény meggátolja a kórokozók baktériumok és mikroorganizmusok megjelenését.

Fürdőszobai műanyag függönyök - online vásárlás.

A fürdőszobai műanyag válaszfalak megvásárlásakor, amelynek ára nem különbözik lényegesen a szabványos PVC-ből, figyelembe kell venni, hogy az ilyen partíció egyetlen jelentős hátránya az átláthatóság gyors csökkenése. 2-3 év elteltével (a működés intenzitásától függően) a műanyag zuhanyfüggönyek elkezdnek homályosodni. Egy ilyen helyzetből kifolyólag egy matt vászon megszerzése, amely nem átláthatósága miatt nem fog kitörni, és a teljes használati idő alatt kifelé vonzó lesz.

 • alkalmassága;
 • hosszú élettartam - 3-5 év;
 • a megjelenés megőrzése a teljes használati idő alatt - a matt vásznat megválasztva;
 • könnyű ápolás különleges kezeléssel történő kezelés miatt;
 • a parazita mikroorganizmusok hiánya.

A fürdőszoba műanyag függönye (a kép a szekcióban található) könnyű konstrukciót, viszonylag alacsony költségű és biztonságos működést mutat, míg a csökkentett élettartamot a gazdaságos telepítés indokolja. Ez a lehetőség a legmegfelelőbb a szállodák, szállodák és egyéb tömeges látogatások számára. További előny az anyag könnyű feldolgozása, amely lehetővé teszi a különböző típusú gyártást. Kényelmes, például egy harmonikafüggöny - tér tökéletesen elmentve.

A műanyag részek katalógusa a zuhanyzóval fotókkal és árakkal

Az online boltban santehnika-msk.ru lehet kapni minden függöny. Ugyanakkor a látogatók kényelméért egy kényelmes szűrőt fejlesztettek ki, ahol a műanyag zuhanytálcák közül választhat:

A kényelmes szűrőkatalógus lehetővé teszi, hogy megismerkedjen az egész családdal:

A fürdőszobában lévő műanyag válaszfalak kiválasztása, ahol az ár alapvető, a kényelmes keresőmenüt is használhatja, amely eljuttatja a megfelelő szakaszt. Minden típusú függöny megfelelő kialakítású és típusú raklapokkal van felszerelve.

Csak ezen a télen: Csehország teljes értékesítésének nagykereskedelmi áron. Vigyázz a promóciós kódokra, vagy regisztráljon az állandó kedvezményekre!

A költségek akár 10% -át is megtakaríthatja az összes szükséges vízvezeték megvásárlásával egy készletben! Adja meg a részleteket a vezetőknél.

Üvegfülke függönyök

A csuklós kivitel hagyományos nyílási rendszer, amikor az ajtó csuklós. A csuklós ajtószerkezet hátrányai közé tartozik az ajtó által elfoglalt nagy hely, valamint a nedvesség a padlóról, amikor kinyílik.

A tolóajtó kialakítása olyan rendszer, amely lehetővé teszi, hogy az ajtók az alsó és a felső profil hornyai mentén mozogjanak. Nem foglal helyet, kis fürdőszobákhoz. Ennek a kialakításnak a hátrányai közé tartozik a fizikai hatásokkal szembeni alacsony ellenállás.

Összecsukható ajtó kialakítás - az ajtókat összehajtogatják "harmonika".

 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások

Elfogadjuk a fizetést:

115487, Moszkva, 2. Nagatinsky Ave, 6a, 1. o

Online áruházunk magas színvonalú termékek vásárlását kínálja alacsony áron. Szállítás Moszkvában és Oroszországban.

Sanicom Vállalat © 2010-2017 Minden jog fenntartva.
Minden védjegy a megfelelő tulajdonosok közé tartozik. A webhely egyes részeinek másolása, amelyhez
függetlenül attól, hogy az űrlap a szerzői jog tulajdonosának engedélye nélkül tilos.

Ez a weboldal csak tájékoztató jellegű, és semmilyen körülmények között sem lehet az interneten közzétett tájékoztató anyagok és árak az Orosz Föderáció Polgári Törvénykönyve 437. cikkének rendelkezései által meghatározott nyilvános ajánlattételnek.

Szállítási költség Moszkvában és Moszkvában:
Az áru ára a weboldalon a szállítási költségeket nem tartalmazza. A Moszkvai Ring Roadon belüli szállítás költsége a megrendelés összegétől függ:

 • Akár 5000 dörzsölje. - 750 rubel.
 • 5000 dörzsölje. akár 65 000 - 550 rubel.
 • 65 000 rubelből. - ingyen.

A moszkvai körgyűrűn kívül a megfizetett költség 40 rubel / 1 km-re a moszkvai körgyűrűtől fizetendő.

A szállítás az áruknak az ügyfél bejáratába történő szállítását jelenti. Lehetséges emelkedkedés közvetlenül a lakáshoz. Az emelés költsége a menedzsernél.

Bizonyos termékek esetében a Moszkvai körgyűrűben a szállítási költség csökkentett / megnövekedett, a termék kártyája az ár alatti.

Az Orosz Föderáció régiói részére történő szállítás költségei a következőkből állnak:

 • a szállítási társaság szolgáltatásainak költsége, amelyet az egyes szállítmányozó vállalatok külön számolnak ki a szállítmány mennyiségének, tömegének és szállítási feltételeinek megfelelően;
 • Szállítási költség Santehnica.ru a szállítási terminál és a rakomány clearance - 750 rubel.
 • További információ a régiókba történő szállításról itt olvasható.

A kézbesítés általában az alkalmazás kézhezvételét követő napon történik. A szállítási szolgáltatás hétfőtől szombatig működik 09: 30-18: 30 között.

Az ügyfél igénylésének kérésére este 18: 30-22: 00 között lehet.
A szolgáltatás költsége "Szállítás este" - 350 rubel. + 10 rubel. 1 km-re a Moszkva körgyűrűtől (hozzáadva az alapárhoz).

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megrendelés utáni napon történő szállítás nem mindig lehetséges, mert a szállítási szolgáltatás terhelésétől függ. A korábban kapott megrendeléseknek elsőbbségi szállítási határidejük van. Az áru átvételére a következő napon ajánlatos megrendelni az aktuális nap 14-00-ig. A rendelés napján történő szállítás a Santehnica.ru vezetőjével egyetértésben lehetséges.

A raktárból történő árufelvétel a diszpécser előzetes egyeztetésével lehetséges.
Raktár cím Moszkvában: Nagatinskaya metró, Kolomenskaya metró, 2. Nagatinsky Ave., 6a, 2. o.
A raktár működik: Hétfőtől péntekig - 09: 30-tól 17: 00-ig, szombaton - 09-30-tól 15-00-ig, vasárnap.

Fizetési módok: itt láthatja

Használhatja a "Felkelni a padlóra" szolgáltatást. Ezt a szolgáltatást fizetik. Az online áruház munkatársai közvetlenül a lakásba szállítják megrendelését, függetlenül attól, hogy van-e lift a házban.

Az alábbiakban a termékcsoporttól függően a költség standard számítása található. Az emelkedés végső költsége a padlóra, mindig ellenőrizheti a menedzserünket. Jó vásárlást kívánunk Önnek.