Legfontosabb > Csapok

A mosdó alá tartozó fürdőszoba tányérja: a típusok, a választás és a megfelelő telepítés

Nem kell professzionális tervezőnek lenni ahhoz, hogy megértse, hogy a mosogató alatt lévő fürdőszoba egy ilyen fő helyiség egyik fő jellemzője.

Ezért felelősségteljesen kell választani, és megrendelés előtt részletesen meg kell érteni ennek a vagy az anyagnak az előnyeit és hátrányait.

A tabletop előnyei a talapzatra

A legtöbb esetben a gyártók monokróm bútorokat kínálnak a fürdőszobában. Ezért nem mindig kapjuk meg a belső eredeti és szokatlan megjelenést. Különösen problémák merülnek fel a helyiség elrendezésében, amelynek nem szabványos méretei vannak.

Ennek a problémának köszönhetően a háziasszony inkább fürdőszobát szeretne felszerelni a fürdőszobában. Mi az? Gyönyörű, és még néhány kiegészítő polc hasznos mindenféle tartozék, például por vagy mosószer tárolásához. De egy ilyen döntés triviális és túl tipikus.

Ha ki akarsz állni, és megmutatod a vendégeknek az ízlésed kifinomultságát, akkor a legjobb megoldás egy asztal tetejére rendelni. A legfontosabb dolog az, hogy válasszon egy szokatlan modul, a fényes és telített színek, amely lesz a csúcspontja a belső tér.

A szakértők azt javasolják, hogy válasszon ki egy tervet a vízvezetéktől függően. Például az asztali mosogató sokoldalú megoldás, amely ideális esetben egy fából és egy üvegmodulon is megjelenik.

Nos, beágyazott modellek esetén a könnyen vágott anyagokból készült asztallap jó megoldás. Ez lehet kompozit, MDF vagy az összes kedvenc forgácslap.

Ha a fürdőt minél kifinomultabbá és luxusosabbá kívánja tenni, akkor a monolit bútorok kiváló választást jelentenek. És könnyű gondoskodni róluk, és a vízvezeték-összekötés folyamatában nem lesz nehézség és szükség van valamire vágni.

A fürdőszobai bútorok követelményei

Bútorok megrendelésekor egy ilyen helyiségben sok vásárló nem veszi figyelembe azokat a tényezőket, amelyek közvetlenül befolyásolják a termék tartósságát. Ennek eredményeként ez hamarosan romlik, és ki kell cserélni.

A mosogató alá helyezett mosdó számára, amely évek óta hűségesen működik, először nedvességállónak kell lennie. Egy speciális bevonatnak köszönhetően a termék nem félek a permetről, és nem fog megduzzadni víz esetén.

A fürdőszobai modulnak feltétlenül tisztán és rendes megjelenésűnek kell lennie. A tervezésnek tömörnek és érdekesnek kell lennie. Ezenkívül fontos, hogy a bútorok tágasak és ellenállnak a különféle porok és mosószerek hatásainak.

A munkalapok áttekintése

A fürdőszobai bútorok szinte minden nap feltöltődnek. A gyártók százai kínálnak olyan terméket, amely nem csak az alacsony ár, hanem az eredeti design, valamint a díszítő elemek jelenlétének köszönhető. Ezért, hogy valamit vegyen fel magának, nem lesz nehéz.

Fürdőszoba termékosztályozás

A piacon megtalálható valamennyi fajta az anyagtól függően több kategóriába sorolható. Ez lehetővé teszi a jobb tájékozódást a tartományban, és ennek megfelelően gyorsabban határozza meg a vásárlást.

Tehát ma a pultok készülnek:

 • DSP vagy MDF;
 • természetes vagy mesterséges kő;
 • tömörfa;
 • üveg;
 • műanyagból.

Ezenkívül az ilyen típusú bútorok problémamentesen készíthetők a gipszkarton lapokból. Kerámia mozaik, cserép vagy fényűző díszítő kövek készítésével készült.

Annak meghatározásához, hogy melyik asztal jobb a megrendeléshez, figyelembe kell venni az egyes anyagok fenti előnyeit és hátrányait.

Praktikus és olcsó forgácslap

Amikor a fürdőszoba javítására szánt költségvetés súlyosan korlátozott, a legjobb megoldás egy forgácslap modul beszerzése lenne. Napjainkban nagy kereslet, alacsony költség és tisztességes minőség miatt.

Gyakran a fafaragó bútorok rajzolása drágább anyagot utánoz. Például természetes fa, kő vagy mozaik. De ma a monokróm teljesítmény népszerű, hiszen segít a fürdőszoba minél tömörebb kialakításában a minimalizmus stílusában.

A forgácslap fő előnye az erőssége. Az anyag nem fél a sokkokatól és idővel, karcolások vagy apró darabok nem jelennek meg a felületén. Ráadásul az ábra nem fakul és nem veszít telítettségnek a tisztítószerek hatása miatt.

Ami a hiányosságokat illeti, ez a fajta modul fél a víztől. A termék belsejében lévő nedvesség esetén megduzzad és elveszíti piacképes megjelenését. A gyártók megoldják ezt a problémát, ha a műanyag széleit a lemez alapjára csomagolják.

De ez a technológia csak egyenes szakaszokra vonatkozik. Ha a bútorok nem szabványos formában vannak, akkor az él egyszerűen ragasztva van.

Természetes kő monumentációja

A lakosság lelke és jólétének valódi indikátora természetes kőből készült asztallap. Szokatlan szerkezete és összehasonlíthatatlan megjelenése azonnal vonzza a szemet.

A design mellett ez a változat kiváló teljesítményt nyújt. Természetes kőből készült bútorok valóban évtizedekig szolgálnak.

Nem ajánlatos önállóan részt venni a kőtermékek telepítésében. Elvégre speciális eszközökre van szükség a munkához. A legjobb megoldás az, hogy ezt a mesternek bízza. Az ilyen szolgáltatás ára általában a modul árának egyharmada.

A nehéz bútorok telepítésekor figyelni kell a szerelvényekre, és gondoskodniuk kell azok megbízhatóságáról és a termék becsült súlyának való ellenállásra.

A természetes kőből készült munkalapok sokoldalú belső tételek. Szinte minden modern vagy klasszikus belső térben harmonikusan fognak kinézni. De az ilyen bútorok óvatos gondoskodást igényelnek.

A mesterséges kő népszerűségének okai

Más fajtákhoz képest a mesterséges kőből készült modulokat az egyedülálló előnyök teljes listája különbözteti meg. Kiváló teljesítményt tanúsítottak az elégedett ügyfelek és a szakképzett szakemberek.

Kétféle mesterséges kő van:

 1. Akril. Alumínium-hidroxidból, akrilgyantából, pigment adalékanyagokból és ásványi töltőanyagból áll. Ez a kompozíció lehetővé teszi, hogy számos kreatív ötletet és ötletet hajtson végre;
 2. Agglomerált. Ezt a nyersanyagot márvány lapkákból, kvarcból és gránitból állítják elő. A keveréket egy poliészter gyantával kötik össze. Az anyag felületén bármilyen mintát hozhat létre, akár szövetmintát, krokodilbőrt vagy bármi mást.

Az agglomerátum kiváló szilárdsági tulajdonságokkal rendelkezik. Az egyetlen erősebb anyag, mint ő gyémánt. Ezért nem félek megkarcolni a kvarc felületét.

Természetes és esztétikus fa

Ez a fajta munkalap ideális azoknak a vásárlóknak, akik a lehető legkönnyebben és funkcionálisabban kívánják otthonuk kialakítását. A fa modul teljesen ártalmatlan az egészségre, esztétikai, és megérinti ez csak pozitív érzelmeket.

Az asztal természetes jellege kétségtelenül melegen és kényelmesen kitölti a fürdőszobát. De annak érdekében, hogy a bútorok megtartsák a vonzerejét, gondosan kell gondoskodni és gondosan kezelni. Elvégre elég puha, nem ellenáll a sokkoknak és könnyű karcolni.

A fadoboz élettartama maximalizálása érdekében időnként szükség van egy réteg lakkra és speciális impregnálással.

A kifinomultság és az üveg könnyedsége

Rendszerint az üvegből készült bútorokat pontosan felszerelt mosdókkal együtt értékesítik. Nem ajánlatos külön vásárolni az alkatrészeket. Végtére is, függetlenül választja az optimális méretek és illeszkedik az anyag szinte irreális.

Az üvegtábla előnyei nyilvánvalóak. Ez a modul stílusos és modern megjelenésű, a termék szó szerint tele van eleganciájával és luxusjával. De csak a modern stílusban készült fürdőszobákhoz használható.

Az üveg nem fél a mosószerektől, sőt a savaktól. De annak tisztasága érdekében keményen kell kipróbálni. Végtére is, a foltok szinte azonnal megjelennek. Ezenkívül az anyag meglehetősen törékeny, ezért a lehető legaktuálisabban kell kezelnie.

A műanyag modul előnyei és hátrányai

A műanyag munkalapok a legrosszabb választás. Az egyetlen olyan idő, hogy ilyen bútorokat rendelhet a fürdőszobában, nagyon korlátozott költségvetés.

Végül is a műanyag modul a legegyszerűbb megjelenésű, karcolásokra és repedésekre hajlamos. Ezzel egyidejűleg a napsugárzás, és a penész megjelenhet a felszínen.

Fő kiválasztási kritériumok

A piacon lévő asztalok sokféle típusa, anyaga és márkája kétségtelenül sok kérdést fog előidézni a felkészületlen vásárlók számára. Annak érdekében, hogy ne tévesszük el a vásárlást, szükséges tudni, hogy mely paramétereket kell kiemelt figyelmet fordítani.

A bútorok felszerelése és formája

A padlófelület egyszerű használata a mosdókagyló alatt nagyban függ attól a bázistól, amelyhez csatlakozik. Ezenkívül a keret hatással van a modul működésére.

Ma kétféle alapja van: fal és padló. Ezek közötti különbség elsősorban a telepítés módjában áll.

A fal változata nagyban leegyszerűsíti a padló tisztítását a fürdőszobában. De ez a megoldás nem fog működni, ha minden négyzetmétert megszámolnak. Végül is a fali modul kapacitása valamivel kisebb, mint a vastagsága. A szereléshez horgonyokat használnak rögzítőelemekként.

A szabadtéri szerelési módszer nem okoz problémát, még akkor sem, ha egy tapasztalatlan mesterrel fog foglalkozni. Végtére is mindössze annyit kell tennie, hogy a lemez helyére kerüljön. Ezután módosítania kell a modul szintjét a lábak segítségével. Az utolsó lépés a csövek összekapcsolása a mosdóval.

Megjelenés és szín

A termék árnyalatát a fürdőszoba általános kialakításától függően kell kiválasztani. Igen, előnyben részesítheti azt a világos színt, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza a modult a többi bútor közül.

De fontos megjegyezni az intézkedést, nehogy teljesen elrontsák a benyomást ilyen tervezési döntéssel.

Napjainkban a gyártók egyszerűen kínálnak hatalmas színvilágot és árnyalatokat az egészségügyi termékekben. A bútorok sokféle stílusban készülnek, kiegészítve eredeti dekorációs elemekkel.

Így minden ízléssel és jövedelemszinttel rendelkező vásárló képes választani magának a legjobb megoldást.

Mi befolyásolja a munkalapok költségeit?

A bútorok esetében a termék ára a minőség és a funkcionalitás alapján kerül kiszámításra. Ugyanez vonatkozik a munkalapokra is.

Pontosabban, a csekken feltüntetett számot a következő paraméterek befolyásolják:

 • a fürdőszoba mérete - minden itt elemi: minél nagyobb a szoba, annál drágább lesz;
 • anyag - természetes fa, kő és természetesen az üveg a legdrágább nyersanyagok, és az asztal, MDF és műanyag az olcsóbb kategóriába tartozik;
 • szerelvények - semmi esetre sem lehet megtakarítani az ilyen alkatrészeket, mert a bútorok funkcionalitása és tartóssága a szerelvények minőségétől függ;
 • méretei és formája - egy szokatlan alakú és lenyűgöző vastagságú termék sokkal többet jelentene, mint a klasszikus forma egy modulja.

A fenti listát ki kell egészíteni azzal, hogy szekrények, fiókok, polcok - mindez növeli a bútorok költségeit is. Ezért, mielőtt megrendelne, meg kell gondolnia, hogy valóban szükség van-e erre vagy az elemre.

Telepítési szabályok

A kívánt modul megvásárlásával elkezdheti telepíteni. Az a folyamat, hogy a régi pultot újra cseréljük, még egy tapasztalatlan mester számára sem okoz nehézséget. Ráadásul a munka nem több, mint két vagy három óra.

A telepítés során a következő eljárást kell követni:

 1. Megszabaduljon a béléstől és a tömítőanyagtól. Először is meg kell nézni, hogy vannak-e rajzszegmensek. Ha igen, gondosan törölni kell őket, és félretéve. Ezután vágja le a tömítőanyagot egy éles késsel, és húzza ki a repedésekből.
 2. Szedje le a vizet. Ehhez tegye a vizet a mosogató alá, és lazítsa meg a szifont. Ugyanakkor meg kell nyitni a csapot a maradék felszabadításához.
 3. Tegyen címkéket és távolítsa el a régi pultot. A ceruzával vagy a jelölővel körbe kell kapcsolnia a régi terméket. Ez a megoldás nagymértékben egyszerűsíti az új modul telepítését. Ezután csavarja le a csavarokat, és távolítsa el a terméket.
 4. Vágjon lyukakat a vízvezetékhez. Ebben a szakaszban meg kell mérni a távolságot a modul tetejétől a csőig. Ezután le kell vágnia egy lyukat.
 5. Telepítsen egy új pultot. A terméket be kell vinni a fürdőszobába, és össze kell hasonlítani a korábban feltüntetett jelekkel. Biztosítani kell, hogy a lemez pontosan olyan vízszintesen és függőlegesen legyen. Ha nem, akkor a tömítéseknek ki kell használni a beállításokat.
 6. Rögzítőelemek. Most 10 cm-es lyukon kell fúrni a falat, ahol meg kell ütni a toll-körmökön.

Ezután a lemez rögzítéséhez egy tömítőanyagot kell ráhelyezni a végső felületre, és nedves ujjal megkenni. Javasolt pontosan a szilikonkészítményt használni.

A végső szakasz a díszítő elemek rögzítése. Ez lehet egy lábazat vagy egy ajtó. Szintén szükség van a faanyag tömítéssel, hogy lefedje az ízületek és a régi lyukak a körmök.

Hogyan törődjünk a fürdőszobai bútorokkal?

Az időben történő takarítás kiterjeszti a munkaasztal élettartamát. Ugyanakkor több ajánlást is be kell tartani.

Először is, a laminált forgácslap termékét nedvesíteni kell. Ha ilyen felületet törölne, elegendő törölni a port egy nedves ruhával, és törölje száraz ruhával.

Ahhoz, hogy megszabaduljon a forgácslap felületén kialakult forgácsoktól, meg kell:

 1. Különleges ragasztót kell alkalmazni a sérülés helyére és a tapaszt.
 2. Várja meg, amíg az oldat megszárad és ragacsos lesz.
 3. Helyezzen el egy javítást.
 4. Rögzítse a sérülési helyet maszkolószalaggal. A ragasztót teljesen le kell szárítani.

Az üvegpultok tisztításához a legjobb eszköz a tükrök és ablakok számára. Ugyanakkor, hogy megszabaduljon a régi foltoktól, használhat szivacsot vagy műanyag spatulát.

A természetes kőből készült padlózat tisztításához a legjobb a meleg, szappanos megoldás használata. Ne feledje, hogy a bor, a kávé és a tea szennyeződéseit azonnal el kell távolítani. Végül is felszívódhatnak és semmilyen módon nem távolíthatók el.

Ajánlatos mosogatni a faasztalot nem túl koncentrált szappanoldattal. A bonyolultabb és makacsabb szennyeződések eltávolításához csiszolószivacsot használhat.

Ha a termék felületén látható csuklótestek vannak, azokat fából készült gitttel lezárják, majd a károsodási helyeket dörzsölik és bevonják a lakattal.

Hasznos videó a témában

Hogyan készítsünk egy konkrét munkalapot a saját kezünkkel:

A különböző anyagokból és különböző gyártókból származó fürdőszobai bútorok összehasonlítása:

Az asztallap praktikus és funkcionális bútor. Ha helyesen választja, javíthatja a szoba kialakítását, így valóban fényűző. Ebben az esetben a jól megválasztott bútorok nem csupán a fürdő összes hiányosságának elrejtésére szolgálnak, hanem jelentősen leegyszerűsítik és felgyorsítják a tisztítást.

mi a pultot a fürdőszobába?

Azt hiszem, hogy egy padlót készítek a fürdőszobában annak érdekében, hogy felszerelhessek egy fektetett vagy félig süllyesztett mosdót, hogy mit tegyek? hogyan kell feldolgozni?), 2) nedvességálló MDF-t? de hogyan kell kezelni a végeit a vágás után, hogy minden ne dagadjon? Mi mást gondolsz az anyagokról? A PSIsk.kamen nem alkalmas a költségre (az opció költségvetésre van szüksége, és nem túl időigényes, például egy csempézett asztallap) sajnálom-mozog, vagy hogyan történik itt. A bútorok és a belső térben kérdeztem, de csend van, és legalább megtudom, honnan származnak. (itt az emberek sok fürdőszobát láttak).

jobb megrendelni a pultot a mesterséges kő, drágább, de biztonságosabb és szebb. Chipboard, MDF, még nedvességálló nedves és menjen dombok

Fűtés, vízellátás és szennyvíz a lakásban és a ház saját kezével

A fűtés telepítésének mestere

A fürdőszoba padlója: a típusok, az anyagok és a saját kezű készítésének folyamata

A fürdőszoba pultja: a választás szabályai

A fürdőszoba munkaterületének helyes megválasztása nemcsak növelheti a fürdő hasznos felületét, hanem növeli funkcionalitását is. A belső tér szerves részeként egy megfelelően kiválasztott munkafelület kényelmesebbé teszi a fürdőszobát, és egyedi és tiszteletre méltó megjelenést tesz lehetővé.

Ez a cikk a megfelelő munkadarab kiválasztására szolgál a munkalapok gyártásához, a telepítés helyének megválasztásához és a fürdőszoba munkapultja felállításához szükséges egyéb árnyalatokhoz.

A fürdőszobai munkalapokra vonatkozó követelmények

Kiválasztásánál munkalapok a fürdőszobában, valamint egyéb bútorok ebben a szobában, szükséges, hogy figyelembe vegyék a sajátos működési feltételek, amelyek elsősorban közé tartozik a magas nedvességtartalom és változékonysága hőmérsékleti körülmények között. Olyan rövid a fürdőszobai felsők alapvető követelményeinek listája az alábbiak szerint formulázható:

 • Nedvességállóság;
 • Korrózió;
 • A különböző kémiailag aktív közegek (mosószerek) hatása ellenállók;
 • Funkcionalitás (polcok, fiókok, háztartási készülékek felszerelésének lehetősége);
 • Megjeleníthető megjelenés.

A szerkezetek típusai és jellemzői

A tábla szerkezeti felépítése és a telepítés módja közvetlenül befolyásolja az ergonómiát és a használhatóságot.

Számos besorolási kritérium létezik, amelyek a táblázatokat különböző kritériumok szerint rendszerezik. Például a fürdőszobai felsőrészek teljes "családja" két nagy csoportra osztható a mosogató szerelési módja szerint, pontosabban az elhelyezés módja szerint:

 • Tömör asztallapok olyan szerkezetek, amelyekben az asztallap és a mosdó egy. Ezek a minták üvegből, természetes vagy mesterséges kőből készülnek. Fő előnye a higiénia - nincs helye a szennyeződés felhalmozódásának. Az ilyen munkalapok a nagyméretű fürdőszobák kifinomult belsőtermeiben előnyösek, kiegészítve a szobák gazdag díszítését. A hátrányok közé tartozik a gyenge funkcionalitás és általában a nagy geometriai méretek;
 • Munkalapok a falsíkhoz vagy a pult mosogatóhoz. Ez a konstrukciós típusú munkalap megfelelőbb a lakóházban lévő fürdőszobában. Fő előnye a modularitás - az ilyen munkalapok kialakítása magában foglalhat egy mosdó- és testápolási termékek rekeszét.. Mosógéppel lehet a pulton alatt elhelyezni a fürdőszobában stb. Ezeknek a munkalapoknak az egyik legfontosabb előnye a telepítés és karbantartás egyszerű (bár viszonylagos).

Különféle anyagok a munkalapok gyártásához: előnyök és hátrányok

Miután eldöntötte a tabletta kialakítását, folytatjuk az anyag megválasztását, amelyből elkészítjük. Megjegyzendő, hogy az anyagválasztás nagyban függ a kiválasztott designtól, de ezt az alábbiakban tárgyaljuk. Árpultok a fürdőszobához, viszont közvetlenül attól függ, hogy milyen anyagból készült.

Tekintse meg a fürdőszoba munkalapokhoz használt alapanyagokat, röviden felsorolja az előnyöket és hátrányokat.

Természetes kő

Szabályként, a gyártás a munkalapok használt természetes márvány. Ez az anyag lehetővé teszi, hogy matt vagy fényes megjelenést biztosítson a felületének. A különleges feldolgozás és megfelelő megvilágítás eredményeként a márvány (felülete) képes színes és árnyalt színpalettát előállítani. Továbbá az alábbiak is hozzáadhatók az anyag előnyeihez jellemzői:

 • Megbízhatóság, tartósság és tartósság;
 • Magas hangelnyelési szint;
 • Meglepő megjelenés.

A természetes kő hiányosságainak felsorolását megelőzően meg kell jegyezni, hogy ezt az opciót nem lehet "alacsony költségűnek" minősíteni. A munkalap közepes méretű kőből készül, olyan költséggel, mint a kis méretű "közepes költségvetésű" javítás költsége.

Ennek az anyagnak a hátránya is jelentős súlya, és ennek következtében az ilyen szerkezetek szállításával és telepítésével kapcsolatos nehézségek.

Fotó kőpadló a fürdőszoba

Mesterséges kő

A mesterséges kő összetett anyag, amely polimerekből és természetes ásványi anyagokból (kvarc, márvány stb.) Áll. A modern iparág elsajátította a mesterséges kő termelését, amely nem különbözik a természetes megjelenésétől vagy textúrájától.

előnyök mesterséges kő használata:

 • Tartósság, tartósság, mechanikai károsodással szembeni ellenállás;
 • Könnyű gondozás;
 • higiénia;
 • Jó hangelnyelés;
 • A színes és tervezési megoldások széles választéka.

A mesterséges kő használata lehetővé teszi, hogy a kívánt forma (bármi komplexitás) asztalát készítse, ami jelentősen kiterjeszti a "nyitott tereket a tervezők képzeletének".

hiányosságokat műkő:

 • A hosszú, asztalos (több mint 3 méteres) gyártása során észreveszik a csatlakozásokat;
 • A mesterséges kőből készült munkalapok valamivel olcsóbbak lesznek, mint egy hasonló kőből készült termék, bár sokkal drágábbak, mint bármely más design;
 • Az akril munkalap érzékeny a magas hőmérsékletekre;
 • A kvarc agglomerátumból készült termékek nem javíthatók.

Fotó pultok a fürdőszobába műkő

Üveg fali fürdőszoba munkalapok

Az üvegasztalok mindig szilárd öntött kivitelben vannak, mivel az üveg nem állítható "önállóan" a kívánt mérethez. Ezek a minták kifinomult kinézetűek, ellenállnak a mechanikai felületi sérülésnek, ellenállnak a mosószereknek és a penésznek is. Egy másik, nagyon fontos előnye ezeknek a terveknek ésszerű áron.

K hiányosságokat Üveg munkalapok a következők:

 • törékeny;
 • Az üveg teteje gondos karbantartást igényel, különben a megjelenése szenved.

Fotó üveg fürdőszoba munkalapok

faipari

Egy fából készült munkafelület meleg és kényelmes légkört biztosít a fürdőszobában. A munkalapok tűlevelű fákból, tömör tölgyből és teakből készülnek.

A fürdőszoba fából készült munkalapok előnyei közé tartozik az egyedi megjelenés. De ez a hatás nem tartós. Még az ilyen termékek legkörültekintőbb kezelése és gondos karbantartása is nem tart több mint 10 évet.

Ezenkívül a természetes keményfa magas költsége és az anyag feldolgozásának többletköltsége miatt gazdasági szempontból nem kivitelezhető a fa használata.

Fotó fa munkalapok a fürdőszoba

Laminált forgácslap és MDF

A fürdőszoba mosogatóhoz való hozzáállása, amelyet préselt zsetonból vagy papírból készítenek, nagyon szkeptikus. Azonban a modern technológiák, különösen a forgácslap és az MDF különleges védőanyagokkal történő bevonása lehetővé teszi az ilyen anyagokból készült szerkezetek használatát, mint a pultot a fürdőszoba mosogatója alatt.

méltóság MDF és MDF munkalapok:

 • Megfizethető ár;
 • Az a képesség, hogy bármely konfigurációhoz egy pultot készítsen;
 • Egyszerű telepítés, amely lehetővé teszi, hogy a saját kezével egy pultot készítsen a fürdőszobába.

Fő hátrány az adatanyagok a törékenységük. A felület kisebb mértékű mechanikai károsodása elkerülhetetlenül (és elég gyorsan) vezethet az egész szerkezet helyére.

Fotópultok a faforgácslap és az MDF fürdőszoba számára

Gipszkarton lapok

Figyelembe véve a gipszkarton (még nedvességálló), mint az anyag, hogy a padlót a mosdó alatt a fürdőszobában, akkor tudnia kell, hogy ez az anyag csak akkor tekinthető támogató struktúrát. Az ilyen asztallapok gyártása és felszerelése után a felületét átfedik. Ehhez használhat üveg- és kerámialapokat, mozaikokat, díszkőt, stb. A dekoratív elemek széles választéka, a gipszkartonok egyik legfontosabb előnye. Ezen anyag előnyei közé tartozik az is, hogy nem túl magas költséggel, könnyű szállítást, feldolgozást és a késztermék beszerelését.

Fotó gipszkarton fürdőszoba felsők

A gipszkarton fürdőszobájában lévő mosogató alatt lévő padlódeszka képes arra, hogy olyan embert alakítson ki, akinek nincs különleges ismerete és készsége. Elég, hogy szabad idődel és vágyakkal rendelkezzenek.

Lépésről-lépésre, hogyan készítsünk gipszkarton fürdőt

Mint minden más design, a gipszkarton padlófülke számos tervezési funkcióval rendelkezik, amelyeket figyelembe kell venni. Annak érdekében, hogy egy fürdőszoba pultot saját kezével, a következő anyagok és eszközök szükségesek:

 • Nedvességálló gipszkarton (2-3 lap);
 • Fém profil. A profil típusa és mennyisége függ a létrehozott struktúra összetettségétől;
 • zárójelben;
 • Mosószeres gitt;
 • Rétegelt lemez (több lap);
 • Epoxi ragasztó;
 • Elektromos szerszámok (perforator, jigsaw);
 • Ollók fémhez;
 • Védő oldat epoxigyázzal;
 • Csempék, üveglapok vagy mozaikok a befejező munkákhoz.

A mosdófelület gyártásának és felszerelésének folyamata a következő lépéseket tartalmazza:

 1. A keret mérése és felszerelése. Az első fázisban a korábban elkészített tervrajzot a fürdő falaira és padlójára helyezzük át. A méréseket a lehető legnagyobb gondossággal kell elvégezni, és a pontosság érdekében az építési szintet kell használni. Miután a megfelelő jelöléseket a síkra helyezte, folytassa a jövőbeli asztallap fémkeretének összeszerelését;

 1. Meghúzzuk a tabletta oldalszéleit. Az utolsó fordulón, folytassa az asztallap oldalfalainak bélését. A szokásos minta szerint: ragasszon felragasztót az oldalára, és helyezze el a mozaik darabjait, majd állítsa be a felületet. Az asztal teteje teljesen le van fektetve és a mosdókagyló felállítására kész.

Mozaik munkalap

A fürdőszobában a felületkezelő munkalapok az egyik leginkább munkaigényes. Ugyanakkor egy ilyen tervezési megoldás viszont a pultot a fürdőszobai belső tér központi elemévé teheti, és ezáltal a tulajdonosainak finom ízét hangsúlyozhatja. A legfontosabb dolog nem túlzás, és az egész együttes harmóniájának fenntartása.

Mozaikos fotópult

Mosógép a pulton alatt a fürdőszobában

A mosogatógépnek a padlófelület alatt történő felszerelése a fürdőszoba hasznos felületének optimalizálására irányul. Ezenkívül ez az elrendezés lehetővé teszi a kommunikációs rendszer egyszerűsítését.

Photo mosógép a pulton alatt a fürdőszobában

Árpultok a fürdőszobában

A mosdóban lévő padlófelület költsége a fürdőszobában számos tényezőtől függ, amelyek fő eleme természetesen annak az anyagnak a költsége, amelyből készült. Amellett, hogy az anyagköltségek a termékek költségén befolyásolják a népszerűségét a márka és a tervezési funkciók.

A mosdó alá a fürdőszobába: a választás és a független gyártás

Mint kiderült, a fürdőszobában bőséges lehetőséget biztosítanak a tervezésnek. Számos érdekes megoldás kínálja az egészségügyi helyiség kifinomult megjelenését. Ráadásul a funkcionalitás és a kényelem nem szenved, hanem ellenkezőleg, javul. Az egyik ilyen megoldás a mosdó alá tartozó fürdőszoba pult. A szokásos szekrények helyett csak vízszintes sík van, amely alatt mosógépet vagy mosodai kosarat helyezhet.

Milyen anyagok vannak

A mosdó alatti fürdőszoba padlóburkolata különböző anyagokból készül:

 • természetes és mesterséges kő;
 • Forgácslap és MDF;
 • üveg;
 • fűrészáru;
 • gipszkarton kerámia csempével vagy mozaikokkal bélelt.

A mosdó alá tartozó fürdőszobai munkalapok részben késztermékben kerülnek értékesítésre, és ezekből a méretekből és színekből kell választani. Sokan számára azonnal mosogatót kínálnak - nem minden anyag könnyedén befúrható. Kőben és üvegben rendkívül nehéz ezt speciális felszerelés nélkül elvégezni. Néha azonnal felajánlott egy csaptelepet / keverőt és szifont. Minden "töltelék" jól látható, és mindegyiknek ugyanabban a stílusban kell lennie, és a készlet megvásárlása indokolt.

A mosdó alatt lévő fürdőszoba padlószegélye fából készült

A fürdőszoba - üveg, fa, MDF és forgácslemez - munkaterületek egy része megrendelhető a gyártótól saját méretükön. Egy kicsit többet fog fizetni, mint egy készítés, de a méret tökéletes illesztése néha fontos.

A gipszkarton fürdőszobájában lévő asztallap "helyben" van, így mindig házi, és ugyanolyan anyagokkal készül, mint a falak, de leginkább csempe vagy mozaik. Ez a lehetőség önképzésre is alkalmas.

Mosogató a pulttal

Vannak olyan mosogatók is, amelyek egy szilárd öntött asztali tetejűek (más néven úgy is nevezik őket, hogy egy asztallap szilárd vagy öntött vagy eldugott mosogatóval van ellátva). Ezek az egészségügyi termékek porcelánból, fajanszból, műkőből készültek. A készülék teljesen kiküszöböli a víz áramlását, mivel nincsenek varratok - a mosogató csak a síkban lerakódott, minden monolit anyagból készül. Csak egy lyuk van a szifon és a csaptelep beszereléséhez (mivel a csap nem mindig, mivel falmodelleket lehet felszerelni).

Tömör pultos mosdóval

Ezek a termékek nem rosszabbak, csak a porcelán vagy a földi anyag kisebb méretű és alakú választékot tartalmaz. De a mesterséges kőből készült termékek megrendelhetők egyedi mérésekkel, és lehetnek szokatlan formák. Például, mint a fenti képen, még egy lábszárny is van, és az alak nem szabványos - az egyik szél, a másik szélesebb.

Hogyan válasszunk ki egy pultot a mosdó alá a fürdőszobában

Azt érveljék, hogy jobb, ha végtelen, mivel még mindig nincs tökéletes választás. Minden anyagnak vagy formának van előnye és hátránya. Kiválaszthatja a legjobb megoldást erre a helyzetre, de a döntéshez egyértelműen ismernie kell az egyes döntések tulajdonságait, előnyeit és hátrányait. Az operációnak ez a tulajdonsága nem volt kellemetlen meglepetés.

Rendkívül szokatlan lehetőségek vannak.

Laminált faforgácslapból és MDF-ből

A faforgács és MDF pedig fa maradványokból készül. Ez összetört, majd lemezek keletkeznek. A különbség az, hogy a forgácslap gyártásakor nagyobb frakciót használnak, és kötőanyagot adnak hozzá az erősséghez. Ez a kötőanyag formaldehidet bocsát ki, amely nagy mennyiségben káros lehet az egészségre. Ezt a paramétert - a formaldehid emissziót - a dokumentumok szabályozzák és írják. Ezt a latin E betű és a 0-3 közötti szám jelöli. A legbiztonságosabb osztály E0 - az ürülék szintje nem nagyobb, mint a faé. Biztonságos E1 - használható az óvodai bútorok gyártásához. A fennmaradó osztályok nem engedélyezettek lakóhelyi használatra. Ezért, amikor egy pultot választunk a mosogató alá, figyeljünk erre a szempontra.

Nedvességálló MDF fürdőszoba fel

Az MDF gyártása során a fa apró darabokra oszlik, gyakorlatilag szálakká, majd nagy nyomás alatt, extrém adalékok nélkül, sajtolják és ragasztják össze egy természetes kötőanyaggal, amelyet a fa (lignin) tartalmaz. A kész formában a szálak annyira szűkek, hogy a nedvesség majdnem behatol. Ezért, ha a faforgácslap és az MDF munkalap között választ, akkor a második lehetőséget kell választania. Amellett, hogy környezetbarát, kevésbé érzékeny a nedvességre. A fürdőszobában - ez egy nagyon fontos tulajdonság.

Még akkor is, ha a mosdó alá tartozó fürdőszoba padlófelület nedvességálló forgácslap vagy nagynyomású MDF-ből készül, és egy rétegelt fóliával van bevonva, amelynek tetején egy minta van, ne számítson nagyon hosszú élettartamra. Az ilyen termékek gyenge pontja - az élek és a hátoldal. Csak az elülső felület és az él laminált. A többi nem védett. Az élettartam meghosszabbítása érdekében minden nyílt vágást (a mosogató beépítéséhez szükséges kivágást is) tömítőanyagokkal kell kezelni. Erre a célra a higiéniai tömítőanyagok nagyszerűek, az akváriumokhoz szilikont használhat.

MDF és forgácslemez - gazdaságossági lehetőség

De még ez a kezelés, a szolgáltatás élettartama több év. És a legfontosabb feltétel az, hogy a felületen lévő laminálófólia érintetlen marad. A gondoskodás során az ilyen asztallapok könnyűek - minden szennyeződés könnyen eltávolítható egy sima felületről, de csak olyan nedves ruhát használhat, amely hosszú ideig tartja a vizet a felületen, és nem használja a csiszolóanyagokat. Általánosságban nagyon problémás.

Természetes és műkő

Valójában ezek két különböző anyag, de a megjelenés hasonló lehet. A természetes kőből készült mosogató alatti fürdőszoba alapterülete több centiméter vastag lemezből készül. A lyukak a megfelelő helyeken készülnek, majd polírozva és polírozva.

A kő nagyon szépnek tűnik, de nagy mennyiségeket igényel

Ezek drága modellek, amelyek jól néz ki a tágas fürdőszobákban. Tartósak, nem félnek a vízektől, de sokat mérnek a telepítés során felmerülő nehézségek miatt. Még mindig gondot okozhat az ellátás. Meg kell tudni, hogy melyik kőből készül a tabletta annak érdekében, hogy megtudja, mely mosószereket lehet használni. Például a márvány nem kezelhető klórtartalmú készítményekkel, a gránit ellenáll, és nem ilyen vizsgálatok. Tehát az ellátást egyedileg kell kiválasztani. Általában drága, gyönyörű, megbízható, de gondosan okozhat problémákat.

A mesterséges kő egy apró morzsához kevert természetes kő, összekötve kötőanyaggal (poliészter gyanta vagy akril). Ezt a keveréket egy bizonyos alakra öntjük, a megszilárdulás után monolitikus lemezt kapunk egy integrált mosdóval (vagy anélkül).

A mesterséges kő bármilyen formát ölthet.

Ennek az anyagnak az előnyei az a képessége, hogy bármilyen formát, sokféle színt kapjanak. Magassági teljesítményjellemzők: a mesterséges kő nem fél a víztől, könnyen kezelhető, a mosószereket csiszoló (nem karcolás nélkül) és nedves rongyokat vagy szivacsokat használhat. Az anyag ellenáll a terhelésnek, nem törlődik, annak károsodása érdekében jelentős erő alkalmazására van szükség. És csak az akrilkötő kötőanyagként használatos asztallapok vannak korlátozva - magas hőmérsékleten is megolvadhat. De ha nem tervezik a forró munkát a fürdőszobában, korlátozások nélkül használhatja ezeket a munkalapokat.

Üvegből

Az üveg munkafelület tökéletesen illeszkedik a nagy és kis fürdőszobába. Vigye őket vastag, edzett üvegből. Teljesen átlátszó vagy árnyalattal vagy egyáltalán színezhető. Az anyag nedvességállósága nem okoz kételkedést, de sokan félnek az üveg törékenységétől. Természetesen van esély arra, hogy megtörjék ezt az üvegt, de jelentős erőfeszítéseket kell tennie erre. A kisgyermekes családokban valószínűleg nem kell telepíteni, más esetekben nincs ellenjavallat.

Az üveg jól néz ki, de gyakran meg kell dörzsölni

Csak azt kell szem előtt tartanunk, hogy minden folt az üvegen nagyon észrevehető. Dörzsölje a felületet, hogy folyamatosan ellenőrizze a tisztaságot. Általában, a pohár pult a fürdőszoba alá mosdó - azok számára, akik szeretik tisztítás.

faipari

Sokan azt gondolják, hogy a fürdőszoba a fürdőszobában nem a legjobb választás. Talán ez igaz, de a megfelelő feldolgozással nem kevesebb, mint a fajansz vagy a porcelán. Igen, alaposabb gondozásra van szüksége, de ez a hátrány nem tagadja a fa dekoratív jellegét.

A mosdó alá tartozó fürdőszoba egy fából készült padlófából készülhet tömörfa - egy darab fa, talán összeragasztott rudakból. A második lehetőség olcsóbb, de nem kevésbé dekoratív. A fa nedvességtartalmának védelme érdekében több réteg vízálló lakk. A lakk fényes, félig fényes, félig matt és matt, azaz különböző fokú fényességgel rendelkezik. Tehát a lakkozás nem mindig fényes felület. De ez a védőfólia teljesen vízálló, és a szennyeződést eltávolítják a sima felületről.

Lakkozott lakk

Egy másik módszer a fa védelmére a nedvességtől - az olajokon alapuló védőanyagok impregnálása. Nem rosszabbak, mint a víz elleni védelem, de nem alkotnak filmet, hanem behatolnak a rostokba, megakadályozva a folyosókat a víz számára. Az így kezelt fa természetesnek és természetesnek érzi magát, de nehezebb gondozni a texturált felületre - a hornyok közvetlenül a szennyeződés és a sófelhalmok felhalmozódásához jönnek létre.

Az impregnálás világosabb a fa szerkezetét mutatja

A fürdőszobai munkalapok a védőbevonat időszakos frissítését igénylik. Az olaj-impregnációt évente egyszer kell frissíteni (csak azért, hogy ugyanazt a kompozíciót lefedje), a lakkbevonat évekig tarthat, de helyreállítása sokkal problémásabb (vegye ki a régiet, új rétegeket tölt be). Általánosságban az ellátás megegyezik a fából készült bútorokkal, de meg kell győződnie arról, hogy a víz hosszú ideig nem marad a felületen.

Kerámia vagy mozaik gipszkarton

A gipszkarton munkalapokat olyan mestermesterek készítik, akik a falakon csempeit burkolják. Kívánság szerint megteheti önmagát. Szükség van horganyzott profilra (fontos, hogy ne rozsdásodjon meg) és nedvességálló gipszkartonra. A gipszkarton helyett nedvességálló rétegelt lemez is használható. Mindkét anyag alkalmas további csempe vagy mozaikozásra.

Az ilyen típusú munkalapok a mosogató alatt a fürdőszobában általában asztal formájában készülnek - legalább egy kis segítségre van szükséged, mivel a szerkezet súlya jelentős. A profilok és a gipszkarton technológiája lehetővé teszi mind az egyenes, mind az ívelt felületeket. Tehát az űrlap tetszőleges lehet.

Az űrlap lehet bármely

Az ilyen típusú munkalapok tulajdonságai és gondozása a mosdó alá tartozó fürdőszobában megegyezik a befejeződéssel - kerámia csempék vagy mozaikok. Az ízületek nedvességálló összetételű fugázása után a felület vízállóvá válik, amely mechanikai igénybevételnek és kopásnak ellenáll. A bonyolultság elhagyása nem különbözik - bármilyen tisztítószert használhat még csiszolószemcsékkel együtt is. Figyelmesebb legyen a maró és klór tartalmú szerekkel, de nem a csempe miatt, hanem a varratok miatt - könnyebbé válhatnak.

A munkalapok szerelése

Háromféleképpen lehet a pultra felszerelni a fürdőszobában:

 • Lóg a zárójelben. Ebben az esetben az alatta maradt tér teljesen ingyenes, ami először megkönnyíti a tisztítást, és másodszor, biztosítja a szabad mozgást a tárgyak és berendezések befogadására. Ezt a telepítési módot lógó asztali tetejűnek nevezik.
 • Szerelés a lábakon. A tervezés megbízhatóbb, de a lábak - ez korlátozás, és néha erõsen beavatkoznak.
 • Telepítés a bútorokra. Számos polc vagy aljzat létrehozása az alján, és asztal felhelyezése a tetejére - az egyik lehetőség a fürdőszoba elrendezésére

A konzolra történő szereléskor válasszon hatalmas modulokat a sarokból vagy egy alakos (négyszögletes) csőből, merevítőkkel. Ha a sarokban lévő nehéz munkafelületeket a konzolra kell helyezni, kívánatos, hogy átlós megerősítéssel rendelkezzenek.

A falra szerelhető munkalapok tartóelemei

A háromszög alakú konzolokon kívül egy négyszögletes szerkezet is található. Alkalmasak porcelán vagy fajansz mosogatók lerakására munkalapokkal, valamint könnyebb választékkal.

Szerelés fémkerettel

Ez a módszer jól néz ki, és kényelmes is: leveszi a kézitisztítót a keresztlécen. Annak érdekében, hogy minden harmonikus legyen, a szifon és ezek a megállók egy színben kerülnek kiválasztásra, és leggyakrabban rozsdamentes acél, de lehetnek más lehetőségek is.

A padló alatti mosogató alá helyezése a fürdőszobában a lábakon nem különbözik a lábak bármely bútoron történő felszerelésétől. A telepítési helyek megjelöltek, a lábakat rögzítőelemekkel rögzítik, amelyek völgye a táblagép vastagságának 3/4-e.

A lábak felszerelése a mosdókagyló alatti mosdópultra - standard eljárás

Nehézségek merülhetnek fel csak porcelán, kő vagy üveg termékek beszerelésekor. Ebben az esetben ragasztó tömítőanyagot (MS-polimerek vagy poliuretán) használhat.

E két módszer telepítése során kívánatos, hogy a szerkezetet a falhoz rögzítse. Egy fém sarkot (rozsdamentes acél vagy horganyzott) csavart az alján, a falhoz való csatlakozásnál. Ez további merevséget és nagyobb megbízhatóságot eredményez.

A bútorok telepítése még egyszerűbb: alumínium vagy horganyzott sarkok bevitele, megerősíthető. Az egyik oldalon a bútorok válaszfalaihoz kapcsolódnak, a másik - az asztallap hátulján (a csavarok anyagától vagy a ragasztó tömítőanyagától függően).

Telepítés bútorokra

Beépítés után a falhoz történő csatlakozást le kell zárni. Nedvességálló tömítőanyagot használhat. Jobb - szilikon egészségügyi vagy akváriumok, még mindig nagyon jó alapuló MS polimerek. Fa munkalapok beszerelésekor meg kell keresni egy olyan kompozíciót, amelyet fával lehet használni.

Fotó ötletek

Ha még mindig nem tudja eldönteni, hogy milyen típusú pultot kell a mosdó alá eső fürdőszobába tenni, talán az érdekes lehetőségek fényképei segítenek neked.

A kifinomult belső, kezeletlen él... kontrasztot ad hozzá

Színes üveg egy jó lehetőség

A fa, elvégre nagyon "felmelegíti" a belső tér

Nagyon szokatlan - az extravagáns döntések szerelmeseinek.

A mosdó alatt lévő fürdőszoba mosogatója a kis fürdőszobában

Az üveg jól néz ki, de gyakran törölni kell

A legeredetibb formát a gipszkartonból és a mozaikból készítheti

mi a pultot a fürdőszobába?

Azt hiszem, hogy egy padlót készítek a fürdőszobában annak érdekében, hogy felszerelhessek egy fektetett vagy félig süllyesztett mosdót, hogy mit tegyek? hogyan kell feldolgozni?), 2) nedvességálló MDF-t? de hogyan kell kezelni a végeit a vágás után, hogy minden ne dagadjon? Mi mást gondolsz az anyagokról? A PSIsk.kamen nem alkalmas a költségre (az opció költségvetésre van szüksége, és nem túl időigényes, például egy csempézett asztallap) sajnálom-mozog, vagy hogyan történik itt. A bútorok és a belső térben kérdeztem, de csend van, és legalább megtudom, honnan származnak. (itt az emberek sok fürdőszobát láttak).

jobb megrendelni a pultot a mesterséges kő, drágább, de biztonságosabb és szebb. Chipboard, MDF, még nedvességálló nedves és menjen dombok

Pult a fürdőszobában saját kezűkkel

Üdvözlet kedves harcosok!
Mivel egy új lakás építésének vége felé szorgalmasan várták, úgy döntöttem, hogy egy kicsit felveszi a régiet :) A javítás 12 évvel ezelőtt történt, és mindezekben az években "elégedett" volt ezzel a képzel együtt:

A mosógép helyzete természetesen nem volt üres - egy mosodai kosár és más kísérők laktak.
Az esztétikai érzéseim szenvedték a mosogató és a gép közötti csúnya szakadék miatt, az öltöző duzzadt forgácslapja, nos, csak frissítést akartam :)

Miután látta a fórum tagjai csodálatos fürdőszobáját, elkezdtem keresni az opciókat egy pultra, melyet egy öntött mosogatóval rendelek meg, mint például:

Az árak azonban csak a selejtek árai voltak, a kívánt termék szerény mérete ellenére.

Egy öntött márványos mosogatóval ellátott padlótól kb. 15 000, és állványra van szükség - így a varangy jóváhagyásának ezen verziója sem kapott: ((

Ezért úgy döntöttek, hogy saját maguk csinálják, és a pultot, valamint a faforgácslap szekrényt, és telepítsenek egy mortise shell!

Kicsit ijesztő volt elkezdeni, bár már volt némi tapasztalat az ácsban és a vízvezetékben. Füstöltem az internetet és... rohantam... a szemem fél - és a kezem csinál. Az epikus szakaszai:

Fürdőszoba munkalapok

A fürdőszobai bútorok számos elemet tartalmaznak, a mosdó rögzítésétől és a fali szekrényektől függően. Mindegyikük különleges figyelmet érdemel, és választásukat felelősségteljesen kell megközelíteni.

Ma a legtöbb vásárló nem a szokásos szekrényeket választja a mosogató alá, és a fürdőszoba szép és elegáns munkalapjait.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy ez a választás számos előnnyel jár.

Először is a személyes higiéniai termékek - samponok, parfümök, krémek, fogkefék stb.

Ne felejtsük el, hogy a mosogatók minden munkalapja eredeti formatervezésben és díszítésben különbözik. Ezért könnyedén választhat magának olyan lehetőséget, amely ideális lenne a fürdő teljes belsejében.

A legnépszerűbb termékek monolitikusak. A gyártásuk fő anyaga mesterséges kő.

Az előnyök a munkalapok fürdőszoba a mesterséges kő:
 • Nem tartalmaz toxikus elemeket;
 • Nem alkalmas a rothadásra;
 • Nagy hőállósággal rendelkezik;
 • Nem torzul magas páratartalom mellett.

Ezzel az anyaggal biztos lehet abban, hogy a tabletta mosogatója sok éven át szolgál.

Példák a fürdőszoba munkalapokra és a termékek költségeire *

* 1) Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termék ára magasabb vagy alacsonyabb lehet, mint a kijelölt, a kiválasztott kő színétől függően.

2) A megrendelés teljes költsége kisebb lesz, feltéve, hogy a terméket az ügyfél szállítja és telepíti. De ebben az esetben a gyártó nem vállal garanciát.

3) A mérés, a gyártás, a szállítás és a beszerelés a termék teljes költségét tartalmazza.

FIGYELEM! A jelen pillanatban különleges tevékenységünk van - 10% kedvezmény

MINDEN TÍPUSÚ TERMÉKRE AZ ACRYLIC STONE

A termék gyártása során a felületet többször kezeljük alapozóval és zománccal, ami repedésekkel és karcolásokkal szemben ellenáll, védelmet nyújt a vízzel szemben, és csökkenti a kopás időtartamát.

A mesterséges kő ideális anyag, amellyel bármely tervező segíthet a kliens leginkább extravagáns vágyának megvalósításában. Az ilyen bútorok sokáig maradnak az eredeti állapotában, és évekig tartanak.

Ellentétben egy gerincvelővel, a mosogató teteje közvetlenül a falakhoz van rögzítve. A mosdó jól felépített benne. Ez a design ideális kis és nagyon tágas fürdőszobákhoz.

A táblagép mindig bizonyos terhelés alatt van, így különleges követelményeket támasztanak rajta. Nemcsak szépnek kell lennie, hanem hosszú évekig is nagyon tartósnak kell lennie.

Szeretné megrendelni a fürdőszoba countertop olcsó? Hívjon minket telefonon: +7 (499) 390-63-24; +7 (917) 502-08-20, küldjön egy levelet a Névjegyzék részben megadott e-mail címünkre, vagy használja az ingyenes visszahívási szolgáltatást.

Ha szüksége van egy konyhai munkalapra, vagy úgy dönt, hogy megbízható akril kő ablakpárkát telepít, akkor mindig kiváló lehetőségeket kínálunk Önnek.

Forgácslap táblák

Keres fűrészárut vásárolni

A forgácslapok melamin, furnérozott és laminált. Az utolsó lehetőség az egyik legnépszerűbb.

Természetesen ez a szilárdság és tartósság, amelyek természetesen a természetes anyagokból készültek, természetesen nem tartoznak a forgácslapú munkalapok közé. Mindazonáltal ez egy nagyon méltó lehetőség.

Olcsó lesz, és nem fog működni - a modern feldolgozási technológiák lehetővé teszik a magas műszaki jellemzők elérését.

Laminált faforgácslemez

A tartós és vonzó konyhai munkalap a forgácslap nagyrészt a lefedettségének köszönhető. A felületet általában műanyaggal (laminált) kezelik, ami szinte sebezhetetlenné teszi. Még a súlyos csapások sem károsítják a kártyát, csak a felső réteg romolhat, de ez a probléma megoldható javítással. A laminált asztalnak is jó hőállósága van, és nem fél a hőmérsékletváltozástól.

A forgácslemez nem szereti a vízzel való érintkezést, de a táblákat olyan speciális vegyületekkel kezelik, amelyek nedvességállóvá teszik őket. Tehát nem lehet félni, és vásárolni asztalból készült forgácslap.

A színek megválasztásával kapcsolatos nehézségek nem merülnek fel. Az árnyalatokra nincsenek korlátozások. Mindez a személyes preferenciától függ.

Például a fehér fényes munkalapok nagyon látványosak és harmonikusak, szinte minden belső térben.

Ugyanakkor kísérletezhet, és akár több színt is kombinálhat.

Ha úgy dönt, hogy vásárol egy pultot a konyha faforgács, figyeljen néhány pontot. Fontos megmondani a széleket és a végeket. A rossz feldolgozással elnyelik a nedvességet és megduzzadnak.

Ami az ellátást illeti, nincs semmi bonyolult. Az egyetlen dolog - válasszon puha szöveteket és nem agresszív tisztítószereket. A porok karcolják a felületet, különösen a fényt.

Vegyél forgácslemez-alaplapot

A konyha szépségét és funkcionalitását a bútorok és a részletek határozzák meg. Különleges szerepet kap a tabletta. Ez a munkaterület még a leginkább vonzó fejhallgatókat is átalakíthatja, anélkül, hogy magas pénzügyi költségeket jelentene. Pénzt takaríthat meg a minőség rovására, ha asztalról vásárol asztalra.

Forgácslap - a munkalapok gyártásához használt egyik fő anyag. A látszólagos egyszerűség ellenére nagyon praktikus és megfelel az ilyen felületekre vonatkozó modern követelményeknek. A vizuális fellebbezés mellett a speciális alkatrészek feldolgozása és védelme révén a felület ellenáll a nedvességnek. De bármennyire is kiváló az anyag, minden gondos kezelést és gondoskodást igényel. A működési szabályokat betartva kiterjeszti bútorja és munkalapja életét is.

A forgácslapból készült munkalapok, mint a konyha más részein, jobb megrendelésre. Ezzel elkerülhető a méretek következetlensége, és olyan modellt kaphatunk, amely legjobban megfelel az ár és a formatervezés követelményeinek. Az utolsó problémák nem merülnek fel. Bármely alak, bármilyen szín, fa és természetes kő utánzat - rengeteg lehetőség ésszerű
pénzt.

Honlapunkon megfizethető áron vásárolhat munkalapot forgácslemezből. A katalógus bemutatja a Duropal asztallapok színpalettájának választékát. Csak választania kell a táblaszínt, döntenie kell a méretéről és megrendelésről.