Legfontosabb > Csapok

Mosogató mosogató (41 fotó): a választás és a beépítés jellemzői

Hogyan helyezhetek mosógépet a mosogató alá? Milyen méretű mosáshoz, mosáshoz és mosógéphez szükséges? Milyen ajánlásokat kell követni a telepítés során és hogyan kell a mosogatógépet rögzíteni? Kitaláljuk.

Érdekes és racionális megoldás kis helyiségméretekhez.

Miért van rá szüksége?

Miért van szüksége mosógépre a mosdó alá? Nincs más hely rá?

A hely ebben az esetben egy kulcsszó. A kis lakásokban gyakran hiányzik.

Ne feledje: Hruscsovban és kis családokban a konyha gyakran nem haladja meg az 5 négyzetmétert. Az egyik olyan kevés hely, ahol még mindig megpróbálhat egy mosógépet - egy fürdőszobát elhelyezni. De itt van a probléma: a medencében egy keskeny átjáró fekszik a mosogatón, ahonnan nem akarsz megszabadulni.

A megoldás nyilvánvaló: használja a helyet alatta.

Lehetséges problémák

Miért nem ilyen népszerű megoldás, még a szűk lakáskörülmények között is?

 • A mosógép magassága - akaratlanul - korlátozott lesz. Ha a mosogatót egy teljes méretű (85 centiméteres) egységet felemeli, akkor a teteje a padlóról 105-110 cm távolságra lesz. Nem okoz kellemetlenséget egy magas embernek, de a gyerekek biztosan kellemetlenek lesznek.
  A kompakt automata gépek korlátozottak (legfeljebb 3,5 kg száraz vászon), és az ár 10-30% -kal magasabb, mint a teljes méretű.

A mosogató kényelmes magassága megvizsgálja a kompakt készülékeket.

 • Minden gépet elektronikusan vezérelnek. Ami természetesen nem szereti a vízzel való érintkezést. Elkerülve azt, amikor a készülék közvetlenül a mosogató alatt van, nem triviális feladat.
 • Végül, a vászon egyenetlen eloszlása ​​a tartályban a centrifugálás során... jól érted. Az egység egy kis hippóvá változik, akinek mániákus vágya van a táncra. Minden, ami közel van, nem illuzórikus veszélynek van kitéve; mindenekelőtt a mosogató mosogató a kockázati zónában van.

Annak tisztázása érdekében, hogy a mosogató és a mosógép egy ellentétes pulton belül helyezkedik el, az elmúlt két probléma mentett.
Továbbá: a padló alatti 90 cm magasságú asztallap alatt egy teljes méretű autót helyezhet el; természetesen, az extra tér költsége miatt.

A képen látható kialakítás egy mosógép szabványos formájú tényezőt is tartalmazhat.

bevásárlás

Tehát mi kínálhat a modern piac?

Mosógépek

Valójában a követelmény egy tömörség. A fő kritérium alacsony magasság; emellett kívánatos, hogy a gép minimális mélységben legyen (távolság az elülső falról a hátulra).

Nézzünk néhány javaslatot a vezető gyártókról.

 • Electrolux EWC 1150 - 3 kg-os terhelésű és 67x50x55 cm méretű termék. Kiskereskedelmi ára körülbelül 16 ezer rubel. Nincs szárítás és gőzfunkciók; de a kitermelés nagyon tisztességes sebességgel zajlik - akár 1100-ig.
 • A Candy Aqua 100 F3 kissé nagyobb terhelést (3,5 kg-ig). Méretek - 70x51x44 cm; a minimális mélység lehetővé teszi a készülék nagyon szűk helyeken történő használatát.
 • A Zanussi FCS 1020 C egy termék, amelynek mérete 67x49x51,5 cm, három kilogramm terhelés és 1000 fordulatú spin.

Ahogy könnyen látható, a jellemzők meglehetősen szabványosak, és a méretek ugyanazon értékek köré változhatnak.

"Baby"? Nem, nem rokonok.

mosogatók

Nos, mi legyen a mosogató a mosógép alatt?

Rögzítés - általában fal. A talapzat eltűnik: a mosogató alatt lévő tér foglalt. A némileg ritkább telepítési mód a mosogatógép mosogatójának szekrénye; Rendszerint házi készítésű laminált faforgácslapból vagy rétegelt lemezből és felületi rétegből készült szerkezetek használatosak.

A szélesség megegyezik vagy meghaladja a mosógép szélességét. A fő feladat az, hogy megvédje a fedelet fröccsenéstől és vízcseppektől.

A mosogató mélysége legalább 7-8 centiméterrel meghaladja a mosógép mélységét.

Mi az oka ennek az utasításnak?

 1. Rendszerint a fal melletti helyet forró és hideg víz és a szennyvízcsatorna szállítja. Még az ideális esetben is - ha 50 mm átmérőjű csatornacsövet használnak, és a falhoz közel van felszerelve - a gép előre mozog. Végül is apró résre van szükség a berendezés és a szennyvízrendszer között, ami nem teszi lehetővé a fonás során keletkező rezgések megtörését a csőszerelvények és csatlakozások között
 2. Ezenkívül, ha a készülék elülső felülete a mosdókagyló elülső élével van felszerelve, akkor a felhasználónak tisztán anatómiai jellegű problémái vannak: a térdeinek ütköznek. Ideális esetben a mosogatónak kb. 5 centiméterrel előre kell lennie.

A magasság minimális. Minél kisebb az alulról a mosogató tetejére eső távolság, annál valószínűbb, hogy a padlóhoz képest kényelmesen állítja be.

A felszabadulást a nagyon hátsó falra visszük vissza. A lefolyószerkezet ilyen elrendezése a szifont a kockázati övezetből hozza ki: közvetlenül a csatorna felett van, garantáltan nem sérül meg, ha túlzott rezgés van a centrifugálás során.

Jobb és rossz mosdókagyló.

Tisztázzuk még egyszer: az összes fenti követelmény releváns abban az esetben, amikor a mosdó közvetlenül az automatikus gép fölött helyezkedik el.
A mosógép mosogatófelületén található mosdófelület felszerelhető szabványos lefolyóval.
Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, amikor a mosogató és a mosógép alatti szekrény szélessége legalább egy méter: a mosdó vagy a mosdó a rezgésforrástól távol van.

felszerelés

Hogyan rögzítsük a mosogatót vagy a mosogatót a mi esetünkben? Nehéz megtenni ezt a munkát a saját kezével? Nézzünk néhányat a legnépszerűbb módokon.

Horgony csavarok

Valójában ugyanezt a módszert használják a mosdókagylók talpra való rögzítésénél: lyukak vannak fúrva a falon, amelybe a sapka helyére hosszú csavarral ellátott csavarokat csavarják. Aztán egy mosogató van lógva a szálak kiálló a falból; rögzítse két anyáját műanyag béléssel.

A mosdót csak horgony csavarokkal lehet megtartani.

Ezt a csatolási módot a mi esetünkben használjuk, de számos fenntartással.

 • A terhelés, amelyet a talapzat általában magára emel, itt lesz a mosdó hátsó falán (pontosabban a szerelési lyukak fajanszján). Ezért a hátsó falnak olyan vastagnak kell lennie, amennyire csak lehetséges - ellenkező esetben nem ellenáll a tehernek.
 • Az a platform, ahol a mosdó a falhoz illeszkedik, a lehető legnagyobb területre van szüksége; annál közelebb vannak a szerelőfuratok felső széléhez, annál erősebb a tartó.
 • Az ilyen rögzítéssel ellátott mosdókagyló tömegének mérsékeltnek kell lennie; nincs további terhelés. Például a mosógép horgonycsavarokkal ellátott asztallapját tartalmazó notorikus mosogató nem elvileg rögzített.
 • A mosogató és a fal között szükség van egy csillapító szalag gumi vagy szilikon. A szélsőséges esetekben az egyik felületen alkalmazott szilikon tömítőanyag kialszik.

zárójelben

Egy sokkal robusztusabb megoldás, amely maximális szerkezeti erőt biztosít. A mosdó teljes súlya egy acélpárra vagy egy öntöttvas vasalóra merül fel, amely mereven fel van szerelve a fő falra; A mosogatógépen lévő masszív mosdókagyló általában asztalra van rögzítve.

Nuance: a konzolok falra történő rögzítéséhez jobb, ha nem műanyag dübelekkel horgonyt használnak, hanem egy horgonyt.
Először is egy mészkőből, mészkőből és habszivacsból származó falakra vonatkozik.

Tartók és horgonyok - a legjobb kombináció a megbízhatóság szempontjából.

konzol

A mosogató és a mosógép padlódeszka nemcsak a szekrény függőleges falaira, hanem fémkonzolokra is képes. Ebben az esetben a falra szerelhető horgonyok előnyben részesíthetők; emellett a konzolnak legalább a képrész szélességének kétharmada legyen.

Számos konzolfajta alkalmas a mi céljainkra.

következtetés

A mosogatógépek mosogatószerkezetének telepítésével világosabbá válik a bemutatóban bemutatott videó. Sok szerencsét!

Mosogatóval mosogatóasztalok: hogyan válasszuk ki?

A mosógép a legismertebb háztartási készülékek, amelyek szinte minden otthonban megtalálhatók. A tényleges probléma az elhelyezése. Ez különösen fontos, amikor egy kis helyet szervezünk. Azok, akik szokásos lakásokban élnek, eljutnak a mosógép különböző trükkjeihez, amilyen ergonómiai szempontból lehetséges.

Típusok és tervek: jellemzők

Az Ön által választott modell és telepítési mód elsősorban a fürdőszoba méretétől függ. A kiválasztott mosdókagyló asztallal határozza meg a szoba szépségét és kényelmét.

A táblaszerkezeteket általában két nagy csoportra oszthatjuk.

 • Szilárd, ahol a mosdó és a padló egy. A bemutatott modellek általában üvegből vagy természetes kőből készülnek. Előnye az, hogy nincs olyan hely, ahol a káros baktériumok felhalmozódhatnak és gomba alakulhatnak ki. Hátrányként érdemes kiemelni azt a tényt, hogy a bemutatott attribútum drága, különösen más típusokhoz képest.
 • Munkaasztal, amelyen egy héjhéj található. A bemutatott típus sokkal olcsóbb, mint az előző, míg a telepítés nagyon egyszerű. Ez a kialakítás nemcsak mosógépet, hanem mindenféle fiókot, polcot stb. Ennek a moduláris asztalnak a negatív oldalán érdemes kiemelni azt a tényt, hogy a mosogató közelében lévő varrások nem védettek. Ebben a szakadékban valószínűleg felhalmozódik a nedvesség, ami a káros baktériumok szaporodásához vezet.

Fontos megjegyezni, hogy a munkaterület a fürdőszobában különböző verziókban kivitelezhető.

Különböző anyagokból készülhet. A választás megállítása erre a változatra, úgy véli, hogy nedvességálló, különben a tabletta hamarosan alkalmatlanná válik.

Tekintsük a legáltalánosabb anyagokat a termék gyártásához.

 • Természetes vagy műkő. Az ilyen asztallap fényűző és drága lesz. Nagyon tartós, különböző vegyszerekkel tisztítható, melynek jellemzője a tartósság és az ellenállóképesség a különböző típusú külső agresszorokkal szemben.
 • Fa, amellyel kényelmesen és kényelmesen kialakíthatja a fürdőszobát. Ez drága fát használ, melyet viszonylag rövid élettartam jellemez, ezért nem praktikus a fadoboz használata a fürdőszobában.
 • Üveg, amely Oroszországban nem különösen népszerű. Ahhoz, hogy ilyen asztalt használjon, olyan tökéletes csövekkel kell rendelkeznie, amelyek vonzónak tűnnek. Ezenkívül az üveg különös gondot fordít.
 • Forgácslap és MDF, melyet csak különleges bevonattal lehet használni a fürdőszobában. Meg kell azonban jegyezni, hogy ha egy ilyen asztallap megsérül, akkor a felesleges nedvesség miatt tovább megduzzad. Emiatt a termék hamarosan használhatatlanná válik.

Előnye és hátránya

Azok, akiknek asztal alatt van mosogatógépük, vegye figyelembe az ilyen elrendezés sok előnyét.

 • A mosogató, amelyet a munkaasztal egészíti ki, a leginkább ergonómikusan szervezi meg a háztartási eszközök fölötti helyet. A kapott felületen kozmetikumokat, törölközőket, higiéniai termékeket és különböző apró tárgyakat helyezhet el.
 • A tabletta jelenléte lehetővé teszi a mosógép megóvását a károktól és a különböző negatív hatásoktól. Ne felejtse el, hogy a nehéz tárgyakat közvetlenül a háztartási készülékekre helyezi, és károsítja a felületét. Az alaplap képes teljes mértékben megbirkózni a terheléssel. Ezenkívül a mosógépet nedvességtől és mosószerektől védik.
 • A tervezett megoldás lehetővé teszi, hogy a fürdőszobát ugyanabban a stílusban rendezzék. A tábla teteje más belső részletekhez kapcsolódó tárgyaként működhet.

Ennek a kialakításnak két fő hátránya van.

 1. Amikor kiválasztják az asztallapot, kiválasztják egy adott háztartási készülék modelljére. A mosógép mérete és műszaki jellemzői alapján. A legjobb megoldás egy olyan beépített írógép kiválasztása, amely harmóniában áll a bútorok színével és stílusával.
 2. Ha az Ön választása megállt egy mesterséges vagy természetes kőből készült asztallapon, akkor készen kell állnia a nagy pénzkiadásokra. Az egyéb anyagok sokkal kevesebbet költenek, de a kőpadok látványosabbnak tűnnek.

Hogyan válasszunk?

Ha úgy döntenek, hogy a mosdó egy asztali tetején a fürdőszoba, akkor figyelembe kell vennie a sokféle meglévő struktúrák. A megfelelő választáshoz fontos szempontokat és bizonyos ajánlásokat kell figyelembe venni.

Figyelembe kell venni a gyártás anyagát. Az ilyen munkalapok gyártói különböző nyersanyagokat használnak a szóban forgó termék előállításához. El kell ismerni az alapanyagok előnyeit és hátrányait.

 • Az MDF viszonylag alacsony költséggel rendelkezik, de számos hátránnyal rendelkezik. Ez az anyag alacsony nedvességállósággal rendelkezik, különösen, ha a laminált bevonat sérült. Érdemes megemlíteni az alacsony erőt, ezért gyakran fordul elő ilyen károsodás. Előnyt érdemes kiemelni a legigényesebb projektek megvalósításának lehetőségét és a nagyszámú tárolódoboz létrehozásának képességét.
 • Az akril kiváló nedvességállósággal jellemezhető. A piac a különböző színű termékekre összpontosít, amelyek fontosak az eredeti belső kialakítás szempontjából. Ez az egyik leginkább elfogadható lehetőség, ahol kiváló ár-érték arány áll rendelkezésre. Ezeknek a munkalapoknak a megjelenése nagyon vonzó, míg az anyag nem fél a nedvességtől és nedvességtől. Határozott előnyt jelent az a lehetőség, hogy az egyéni vázlatok szerint munkalapokat készítsenek.
 • Az egyik leggyakoribb anyag a munkalapok gyártásához mosogató alatt műkő. Fő előnye a különböző textúrák és árnyékok jelenléte, kiváló mechanikai károsodással szembeni ellenállás és különböző külső agresszorok hatása, amelyek lehetnek tisztítószerek és tisztítószerek. Ebben az esetben rendkívül fontos választani azt az opciót, amely tökéletesen harmonizál a fürdőszoba más elemeiben.
 • Természetes kő, melyet a gyönyörű textúra és a kiváló megbízhatóság jellemez. Ez a tabletta több évtizedig tart, mert a kő kitűnő kopásállósággal rendelkezik, és az évek során nem változtatja meg eredeti tulajdonságait. A penész és a penész ellenáll, mely rendkívül fontos a fürdőszobában. Hátrányként csak az anyag magas költségeit és elég nagy építési súlyát lehet kimutatni.

A rendelkezésre álló helytől függően kiválaszthatja az egyik tervet.

 • A mosdót speciálisan kialakított mélyedésbe helyezzük. A héj ebben az esetben nagy, ezért érdemes megfontolni egy ilyen hely rendelkezésre állását. Ilyen szögletes modell kombinálható, és teljesen megteremthető.
 • A padlóburkolat beépített mosdóval rendelkezik, amely egy bizonyos alakú oldalsó tálca résszel van felszerelve. Hasonló lehetőség van arra, hogy tömített ízületek jelenjenek meg, hogy megakadályozzák a nedvesség bejutását.
 • Felfogó mosdók, amelyek a tervezők között keresletet igényelnek. Ebben az esetben lehetséges megvásárolni egy eszközt egy szív, egy ovális vagy egy virág alakjában. Ez a design nagyon eredetinek tűnik, és finomabbá teszi a belső teret.
 • Az értékesítés során vannak olyan modellek, amelyek a falhoz történő beszerelést biztosítják. Ez a lehetőség helyet takarít meg.
 • A tartószerkezetből álló konzolok. A falhoz és a padlóhoz vannak rögzítve. A hasonló megoldás bármely helyiségben alkalmazható, a tartósság és a biztonság szempontjából eltérő. Lehetőség van egy hasonló konstrukció elkészítésére önállóan, gipszkarton vagy tégla bevonásával.
 • Kültéri munkalapok, a szekrényhez hasonlóan. Különféle szekrényekkel vannak ellátva, ahol mosogatószerek, higiénia és kozmetikumok tárolhatók.

Gépi követelmények

Figyelembe kell venni, hogy a mosogató alatt lévő berendezésnek kompakt méretűnek kell lennie. A gyártók olyan kisméretű eszközöket kínálnak, amelyek legfeljebb 3 kg maximális terheléssel jellemezhetők. Ezek a modellek rendszerint nem többek mint 70 cm-es magasságban. Az ilyen eszköz egy mosogatóval történő összekapcsolása esetén a padlószint a padlóról 90 cm-re lesz. Ebben az esetben lehetetlen megállítani a választást egy függőleges fedélen lévő mosógépen, mivel ezek a termékek nem kompatibilisek az asztallappal.

A felszerelés helyét fel kell szerelni a szükséges kommunikációval.

Le kell fednie egy vízelvezetőt, áramot és vizet. Megállíthatja a választását egy olyan mosógéppel, amely maximálisan 5 kg-ig terjed, de szűk modelleket kell választania.

Gyakorlatilag a mai napon értékesített mosógépek fehérben készülnek, de manapság olyan háztartási készülékek találhatók, amelyek színe hasonló lesz a kályhához és a mosdóhoz. Nem kell ugyanazt az árnyékot választania, de összhangban kell lennie a fürdő teljes belsejével. Egy mosógépet egyszerre kell kiválasztani az asztallap és a mosogató között, vagy a kiválasztás után.

telepítés

Ebben az esetben szükség van egy asztali, mosogató és mosógép telepítéséről. Ebben a helyzetben egymással kapcsolatban állnak egymással. Mind a 3 elem telepítésénél kell gondolkodnod. Ha valahol hibát követ el, akkor az arra vezethet, hogy például a mosógép egyszerűen nem tud belépni az elkészített nyílásba.

Gyakran előfordul, hogy az emberek hibát követnek el a pulton kiválasztásában, és megszerzik azt a modellt, amely nem illik a háztartási készülékekhez. A felszerelés előtt figyelembe kell venni a különböző pontokat.

Fontos, hogy figyeljünk néhány árnyalatra:

 • Mielőtt megvásárolná és felszerelné a pultot, a mosót és a mosógépet, meg kell korrelálni a felsorolt ​​elemek méreteit. Felhívjuk figyelmét, hogy a szükséges kommunikációhoz elengedhetetlen bizonyos mozgástér.
 • Különös figyelmet kell fordítani a mosógép magasságára. Számos szabványos modellt viszonylag nagy magasság jellemez, mivel fontos a táblagép jelentős növelése. Jobb, ha leállítja a választást az alacsony mosógépeken, mivel a magas asztallap bizonyos kényelmetlenséget okoz a használat során.

A mosogató és a mosógép munkapultja kiválasztása a fürdőszobában

Nem mindenki rendelkezik tágas fürdőszobával. Egyre nagyobb méretű, kis méretű fürdőszobák, amelyek túl sok különböző nem megfelelő alkatrésszel, polcokkal és szekrényekkel vannak tele. Ebben a fürdőszobában nincs elegendő hely a mosógép befogadására, amely a modern élet szerves részét képezi. Azonban egy kis fürdőszoba is esztétikusabbá, gyönyörűvé, praktikusabbá és nem rosszabbá tehető a nagy fürdőszoba funkcionalitásában. A mosogató és a mosógép megfelelő kiválasz- tott munkalapja segít megtakarítani a helyet, és tágabbá és kényelmesebbé teheti fürdőszobáját.

A modellek típusai és jellemzői

A típus típusa és beépítési módja teljesen függ a fürdőszoba méretétől, és hatással van a szépségre és a könnyű használatra. Az összes munkalapot két csoportra lehet felosztani a telepítés és elhelyezés módja szerint:

 1. Szilárd öntött tömbök. Ebben az esetben a munkalap és a mosdó egyetlen egység. Szabályszerűen szilárd modellek üvegből vagy természetes kőből készülnek (gazdaságos változatként, műkőből). A szilárd tabletta jó, mert nincs helye a patogén baktériumok felhalmozódásának. Van hátránya is - jelentős készpénzt igényel.

A munkaasztal beállításai

Tehát az optimális konstrukciót választottad, most itt az ideje, hogy eldöntsd, milyen anyagból készül a munkalap.

Fontos! A táblagép kiválasztásakor ne feledje, hogy a nedvességtől nem ellenálló anyag hamar elveszítheti eredeti megjelenését, és az egész szerkezetet újra kell cserélni.

Az ilyen anyagokat használó, a fürdőszobában használt munkalapok gyártásához:

 1. Kő (természetes vagy mesterséges). Az asztallap felülete különösen tiszteletre méltó, drága és gyönyörű. Nagyon tartós, nem tisztítható mosószerekkel, nagy kopásállósággal, nem fél a hirtelen hőmérsékletváltozásoktól és a túlzott nedvességtől.

Mit kell keresni, amikor egy pultot választanak a fürdőszobába

A mosogató és mosógéppel ellátott egy munkalap kiválasztásánál előnyben részesítsük a csuklós szerkezeteket. Bár a padló lehetőségei olcsóbbak és ergonómikusabbak, a felszín alatti autó felépítése meglehetősen nehéz feladat. Semmi esetre sem szabad az anyagokat megtakarítani, mert egyszer minőségi munkafelületet készített, sok éven át szolgál.

Egyetlen munkalap előnyei és hátrányai

Egy fürdőszoba a fürdőszobában megoldja a háztartások számát, amelyek számos apró szórakoztató területre vonatkoznak:

 • a mosógép fölött további munkafelület, amelyre higiéniai termékeket helyezhet el anélkül, hogy több helyet lenne a polcokon vagy a szekrényben. Azonban nem hoz létre további polcokat és rekeszeket, mivel a szabad helyet a gép fogja elfoglalni.
 • a kommunikáció kiváló maszkolása, ha nem lehetséges, és ideje a csőnek az esztrich vagy a falak alatt történő tisztítására. Az asztallap munkafelülete elrejti az összes hibát.
 • harmonikusabbá teszi a dizájnot, segít enyhíteni a készülékek, szekrények, szappanok és egyéb apróságok fürdőszobájának telítettségét, amelyek szükségesek a háztartások számára a napi higiénia érdekében.

Az ilyen struktúrák fő hátránya a pénzügyi költségek, amelyek néha igen jelentősek. Azonban, miután egyszer kiváló minőségű, egységes munkalapot készített, sok éven át komfortot kölcsönöz a fürdőszobában.

Táblázatfőzési tanácsok

A kőpadló felülete egy speciális impregnálással nedvesített ruhával tisztítható. Ez az eszköz olyan átlátszó filmet alkot, amely nem látható a szemnek, és képes védeni a természetes anyagot a túlzott nedvességtől.

Az üveg és a fényes asztallapok tisztításához ne használjon súroló súrolószivacsokat és porszerű anyagokat, könnyen karcolhatja a felületet, aminek következtében a felület dekoratív hatása csökken. Ha gondoskodik róla, használjon üvegtisztítót és puha ruhát vagy papírtörölközőt.

A fafelületeket időről időre olajozni kell. A jobb abszorpcióhoz speciális olajat alkalmaznak egy meleg asztallapra.

A keményfából és a forgácslapból készült munkalapokat száraz, puha ruhával vagy papírtörölközővel minden használat után szárazra kell törölni. Még vízcseppeket sem szabad a felületükre hagyni, különben rövid idő alatt egy ilyen asztallapot használhatatlanná válik.

A fürdőszoba felsõ lépcsõje: TOP 100 gyönyörû fotó a tökéletes tervezéssel

A fürdőszoba olyan hely, ahol bizonyos tulajdonságai megkülönböztetik a többi helyiségtől.

Ha nem minden részletre mélyül, akkor érdemes kiemelni két legfontosabb pontot - a hely kis méretét, valamint a csövekhez való folyamatos hozzáférést.

A mosogató alatti miniatűrök minimálisra csökkentik a nagyon kicsi méretű kellemetlenségeket. Meg kell jegyezni, hogy a pultnak a fürdőszobában történő felszerelése, megfelelő teljesítményével, számos problémát megold.

Ellenőrző szerelés

Ebből a pillanattól a drága beszerzés megvalósíthatósága várható. A padlólap behelyezése a fürdőszobába kétféleképpen.

A felfüggesztés típusának kialakítása a következő előnyökkel jár:

Kényeztető ellátás. A rögzítés a közvetlenül a falra szerelt záróelemek használatával történik. Nincsenek függőleges támaszok.

Mivel a padló és az asztal között nincs semmi, érdemes racionálisan kitölteni a teret. Használt pult a fürdőszobában a mosógép vízszintes terhelésű vászon.

Van mínusz - a telepítés korlátozott. Annak ellenére, hogy vonzó a pult, nem lehet telepíteni minden fürdőszobában.

Tabletop lábak

A falakat függőleges támogatással csökkentik. Vannak olyan típusú munkalapok, amelyek nem kapcsolódnak a tartóhoz.

A lábak enyhén megnehezítik a tisztítási folyamatot, ráadásul a hely "rejtett". A fürdőszobában a kövekből készült falburkolat egy érdekes, elegáns és szép lehetőség, de nem mindig kényelmesen használható.

Tabletop típus

A szilárd csempe előnyei:

 • A termék "higiénikus". Monolitikus konstrukció, azaz mosogató. Nincsenek hiányosságok, nincsenek kötések, ezért nincs semmiféle szennyeződés felhalmozódása.
 • Könnyű telepítés, mivel nincs szükség behelyezni a mosogatót a telepítés végrehajtásához.

hátránya:

 • Az ár nagyon magas.
 • Alacsony fenntarthatóság - a mosogató nem változtatható meg.

A felület típusának mosogatója alatt a padlólapnak az alábbi előnyei vannak:

 • A polcon tegye a vízvezetékeket.
 • Nem kell mosogatni.

Hátrányok, ahogyan a vélemények azt mutatják, egyáltalán nem.

A süllyesztett mosogatófelületnek a következő hátrányai vannak:

A rend helyreállításához időre van szükség, mivel a szennyeződés olyan helyeken halmozódik fel, ahol a polc érintkezésbe kerül a vízvezetékkel.

További információk itt:

Nem könnyű telepítés. Ahhoz, hogy tökéletes legyen az eredmény, a készségeket és a drága eszközt kell használnod. Ha van egy nagy behúzás, akkor lehetséges, hogy hiányos lesz, és nem lesz könnyű elvégezni a tömítést.

Pult anyaga

Természetes kő - gránit, márvány, drága, és a padló vastagsága megfelelő. És minden előnye, hogy a kőpadok a fürdőszobában vannak a tervezéssel kapcsolatban.

A fő hátrányok a termék és a súlyának ésszerűtlenül magas költségei. Ezenkívül a telepítés csak szakembercsapatot végezhet.

Mesterséges munkalapok a fürdőszobában elfogadhatóbb és megfizethetőbb lehetőség. Előnyei:

 • Karbantarthatóság. Van néhány olyan eszköz, amellyel a karcolások "maszkolását" végezzük.
 • A színek kiválasztása.
 • Könnyű gondozás.

A fő hátránya még mindig magasabb, mint az építési piac átlaga, valamint a hőmérséklet csökkenése miatt bekövetkező deformáció.

További információk itt:

Laminált forgácslap

Előnyök:

 • Könnyű kezelni az anyagot, ezért nincs nehézség a telepítéshez.
 • Alacsony ár
 • A színek és a textúrák kiválasztása.

Mínusz fő - fokozott nedvesség felszívódás.

Forgácslap munkalapok kiválasztása

Figyelembe kell venni a laminált széleket. Jobb választani az opciót, ha az inverzió az alsó oldalon történik.

Ha a mosdó alá a mosdóban lévő padló nem szabványos forma, akkor a végeknél fogak vannak.

Fa tető

Napjainkban a fürdőszobában a divatos fából készült padlódeszka a környezettudatosságnak köszönhetően. Számos előnye van ennek a lehetőségnek, de vannak hátrányai is. Mit kell keresni a kiválasztási folyamatban?

További információk itt:

A fürdőszoba sajátosságaiban kissé olyan, mint egy kád - hőmérséklet csökkenés, magas páratartalom. Óvatosan kell eljárni - a fedélzetet rendszeresen áztatják fertőtlenítőszerrel.

Jobb, ha asztalt szeretne megrendelni az ilyen fáról, mint a vörösfenyőt.

Az üveg munkalapnak ilyen hátrányai vannak:

 • Csak vastag edzett üvegt használnak, ezért a szerkezet jelentős súlya.
 • Mosogató a pulton a fürdőszobában jön a készlet, és ezért válasszon egy másik lehetőség nem.
 • Nagyon óvatosan kell használni, mert az üveg törékenysége ismert.
 • A felszínen a válások.

Fürdőszobai építészet

Ha a fürdőszobában van egy rés, akkor a legjobb, ha egy beépített pultot épít fel a fürdőszobában, és bezárja a nyílásokat szekrényekkel.

Talán van saját kiválasztási kritériumai? Vagy ismered a pultok egyéb jellemzőit?

Mindig van lehetősége arra, hogy az interneten megtekintse a fürdőszobában lévő munkaterületek sok fotóját, hogy lássa, hogyan néz ki ez a lehetőség, és miután mérlegelte az előnyöket és hátrányokat, biztonságosan teheti meg a választását.

Munkalapok a mosógép fölött a fürdőszobában

10250 6300 rubel
méterenként

30% kedvezmény
az öntött héjakon

Ingyenes mérés
a szerződés megkötésekor

10 év garancia
a gyártótól

ingyenes
sugárelemek

A mesterséges kő egy modern anyag, amely megbízhatónak, gyönyörűnek bizonyult és a legfontosabb, biztonságos anyagot a házban való használatra.

A kádban közvetlenül a gyártóktól érkező munkalapok megrendelése, a boltraktárban lévő közvetítők elkerülése révén a kiskereskedelmi árak akár 50% -át is megtakaríthatja.

Teljes skálát kínálunk: a méréstől a telepítésig. Az Ön kényelme érdekében naponta (beleértve a hétvégéket) 9-20 órát dolgozunk.

Számolja ki a termékét velünk telefonon (499) 703-20-56 vagy töltse ki az alábbiakban található visszajelzési űrlapot!

Úgy döntöttünk, hogy egy különálló blokkban meghatároztuk azt a kérdést, hogyan kell helyesen elhelyezni a munkalapokat a fürdőszobában, különösen ha a hely korlátozott.

Gyakran felmerül a kérdés, hogy miként helyezzük el a fürdőszobában szükséges bútorokat, éjjeliszekrényeket, polcokat és berendezéseket oly módon, hogy ne legyen rendetlenség. Gyakran szükség van egy mosógép kezelésére és telepítésére, amely nélkül ma már nem lehet elképzelni az életet!

Javasoljuk, hogy vegye fontolóra egy asztal felállítását egy mesterséges kőből készült mosógép felett.

Az ilyen munkalapok lehetnek bármilyen méretűek és alakúak. Az is fontos, hogy az ilyen munkalapok beépítése a fürdőszobába opcionális bútorok: a termék közvetlenül a falra szerelhető.

10250 6300 A POG. METER

Ismerd meg most a pultod árát!

A mosdókagyló problémája egyszerűen megoldható - egy teljes munkalapot rendelhet egy mesterséges kőből öntött mosdóval.

Kívánt esetben az ügyfél megmossa a fő felület színét, vagy kiválaszthatja azt bármely más színnel. Így harmonikus módon társíthatja, például a bútorok színével. Vegye figyelembe, hogy a mosogató tálca jobbra, balra, középen - bárhol az ügyfél kérésére is elhelyezhető! A keverő furatát az ügyfél kívánsága szerint is vágják.

Ha már kiválasztott egy külön mosogatót a boltban, akkor csak egy mosdófelületet rendelhet, amelyen kivágást készítenek a kiválasztott modellhez.

A mosdó és a mesterséges kőből készült mosógéppel ellátott egyszemélyes munkalapok jóak, mivel ez az anyag nagy nedvességállósággal rendelkezik, ami rendkívül fontos egy ilyen helyiségben. Ezenkívül a termékeket a mosogató és a felület közötti varrás nélkül készítik el, ezért a baktériumok nem sokszorozódnak a nedvességtől és a varratokból felgyülemlett szennyeződésektől (nincs varrás!).

Az ilyen asztal megrendelésére további hasznos területet kaphat, amely higiéniai termékek, törölközők, kozmetikumok elhelyezésére használható.

A mosógép fölött lévő fürdőszobában lévő kőpadló felülete nagyon szép és tiszteletre méltó. Sima és kellemes az érintésre, a helyiség hőmérsékletét veszi fel (szemben a természetes kővel), kopásállósága és természetesen nem félek a nedvességtől.

Az ilyen munkalapok gondozása rendkívül egyszerű - csak törölje szivacsot, ruhát vagy szalvétát. Erősen szennyezett, rendszeres gél tisztítószereket használjon. Vagyis az ilyen felületek nem igényelnek különleges gondosságot vagy szakmai eszközöket.

Példák a mosogatógép mesterséges kőből készült fürdőszobában lévő asztali tálcákra, amelyeket a gyártás során hajtanak végre:

Ismerd meg most a pultod árát!

Promóciók és kedvezmények a fürdőszoba munkalapokon

ár
33% kedvezményben
6 300 r. a múltban méter

A méréstől a telepítésig
3-10 nap

Telepítés a szállítás napján

10 év garancia

A készítményben - a természetes összetevők 80% -áig

több mint 500 színben

Hatások: fény, kristály, arany, ezüst, gyöngyház

Különleges egyéni feltételek nagy ügyfelek számára

A mesterséges kő előnyei a fürdőszobában

A fürdőszobák teljesen különböző méretűek - egy apró fürdőszobából, ahol minden centiméter érdemes az arany súlyát, egy nagy tágas szoba egy vidéki házban.

Annak köszönhetően, hogy a mosdó alá a műanyagból bármilyen formájú és méretű fürdőszobába be lehet vinni a fürdőszobába, lehetősége nyílik arra, hogy a fürdőszobában maximálisan kihasználja a helyet: egy kis mosdót vagy egy nagy, széles hasznos felületű padlót készíthet.

A legnépszerűbb lehetőség egy mosogató mosogató, mosogatógép asztalánál.

A mesterséges kőből készült fürdőszobák egyre gyakrabban láthatóak nyilvános fürdőszobákban (bevásárlóközpontokban, mozikban) - a mesterséges kő műszaki tulajdonságainak köszönhetően az ilyen WC-munkalapok ellenállnak a nehéz terheknek és megőrzik gyönyörű megjelenésüket ilyen szélsőséges körülmények között is (például a bevásárlóközpontban naponta több száz látogató működik).

A fürdőkád kőpadlóval gyönyörű, rendezett megjelenésű, mivel a mosogató és a felület között nincs látható kötőelem, amelybe a víz leeshet. A fürdőszoba mosogatója egyenletesen áramlik a pulton, ami elkerüli az extra tisztítást, ami akkor lenne szükség, ha a mosogató és a felület közötti rés van.

Ezért biztos lehet benne, hogy ha úgy döntesz, hogy egy mosógép mosogatója alá kőpadlót vásárol, akkor nem fog csalódni, és biztosan sok éven át szolgál majd.

Cikkek ebben a témában

Cégünk mesterséges kőből készült termékeket rendelésre gyárt. Nálunk asztalteret vásárolhat a konyhához, asztalokhoz, ablakpárkányokhoz, bárpultokhoz és állványokhoz.

Cégünk gyártója, ezért munkadarabokat kínálunk a mesterséges kőből készült fürdőszobához, a gyártó ára alapján!

Készítsen előzetes számítást a termékéről, és derítse ki, mennyit költ a tabletta a mosogató alatt vagy egy mosdóval.

Biztosak vagyunk a munkánk minőségében, ezért garanciát vállalunk a termékekre - 10 évre!

Miért előnyös az Ön számára, hogy megrendeljünk egy munkabútorot a mesterséges kő fürdőszobájába?

Nem vagyunk közvetítők, hanem közvetlenül a termékek gyártója.

Mi magunk végezzünk mindenféle munkát: mérés, szállítás, telepítés.

Minden termékre 10 év garanciát vállalunk.

Munkaasztal a mosógép fölé

Termékkatalógus

A mosógépek a modern lakhatás elengedhetetlen tulajdonságává váltak, ami a szükséges kényelmet biztosítja, de a felszerelés elhelyezkedésének problémája mindig is releváns. A mosógép fölött lévő asztallap stílusos és elegáns, ami a belsőépítészet vonzó harmóniáját nyújtja.

Fotó példák a munkára

Munkalapok a mosdó alatt a fürdőszobában - a legjobb megoldás

A termékek számos előnnyel járnak, amelyek népszerűségükhöz vezetett:

 • a mosógép mosdójában lévő asztali tálca, amelyet a MAG-Stone-nél vásárolhat, kiváló lehetőséget nyújt a készülékek feletti helyiség hatékony és kézzel fogható előnyeinek kihasználására. A felszínen különféle eszközöket készíthet a zuhanyzás és a higiénia igénybevételére: samponok, zselék vagy fürdőhabok. A belső tér eredetisége a potot mesterséges virágokkal, szokatlan szobrokkal vagy más érdekes díszítő elemekkel emeli ki;
 • a mosogatógép mosdója alá tartozó mosdófelület a védőfunkcióval szembeszáll. A termék megakadályozza a mechanikai károsodást és egyéb negatív hatásokat a berendezésre. A nehéz tárgyak gyakran károsíthatják a készüléket, és a praktikus anyagból készült minőségi megoldás ellenáll a terhelésnek és megszünteti a vízbe való belépés veszélyét;
 • a mosogatógépre szerelt munkalapok, amelyek elfogadhatóak, lehetővé teszik, hogy eredeti helyiségben díszítse a szoba belsejét és ellenálljon egy stílusiránynak.

Rendelje meg az ellenséges mosdó mosógép mosógépének mosdóját

A színes és formatervezett megoldások széles választékát kínáljuk, a termék megrendelésének lehetősége, a személyes ízlés alapján, kiváló lehetőséget kínál egy asztali tányér megvásárlására egy mosógépen a fürdőszobában, amely teljes mértékben megfelel az ügyfél igényeinek és érdekeinek.

A modern technológiák használata, a munka minden fázisának szigorú ellenőrzése és a munkavállalók kompetenciája lehetővé teszi a kínált termékek magas színvonalának garantálását.

HOGYAN MŰKÖDIK

1. szakasz

Mérési kérelem. A mérési idő koordinálása

Mosógép a pulton alatt a fürdőszobában

A mosógépek meglehetősen időközönként laktak a lakásokban, de az elhelyezkedésük problémája ma is fontos. A magánházak vagy a nyitott terű lakások tulajdonosai mosogatót is felszerelhetnek a lakásukban, és kényelmesen elhelyezhetik a ruhanemű mosáshoz, vasaláshoz és szárításhoz szükséges tartozékokat. Azok, akik normál városi lakásokban élnek, különböző trükköket kell keresniük egy mosógép telepítéséhez.

Leggyakrabban ezek a helyek fürdőszoba vagy konyha. Ráadásul a konyharész nem a legmegfelelőbb hely egy mosógép számára, mivel a családdal való étkezés örömét zavarná a készülék által kibocsátott zaj, zümmögés és rezgések. A "mosó" beépítéséhez szükséges fürdőszoba a legtöbbet illik, mivel nem sok időt töltünk ebben a teremben, és a működő mosógép hangjai nem fognak bántani minket.

Azonban leggyakrabban a fürdőszoba nem büszkélkedik egy nagy területen, és találni egy extra négyzetméter a mosógép alatt nehéz lehet. Ezért tervezők és tervezők folyamatosan új megoldásokat keresnek. Ma mosogatógépet lehet beépíteni a mosogató alá vagy a szekrénybe beépítve. Az egyik legérdekesebb megoldás az, hogy az egységet a asztal alá szereljük.

Fürdőszobai komfort Comfort-105, mosdóval, 1085 rubel árengedménnyel.

Ár a teljes készlet megrendelésénél: 21 385 rubel. 20 300 dörzsölje.

 1. Comfort-105M szett padlóval és mosdóval - 21 385 rubel.

Ár külön-külön: 21,385 rubel.

A készlet a bal és a jobb oldali változatban elérhető, attól függően, hogy a mosogató tálca helyén van-e.
A készlet tartalma:
Ellenálló mosogató standard öntött öntött csonkkal;
Rozsdamentes köralakú mosdópadló két szekrényes fiókkal;
Rögzítőelemek a mosogatóhoz.

Fürdőszobai komfort Comfort-110D mosógéppel 2 280 dízel árengedménnyel.

A teljes készlet megrendelésének ára: 21 980 rubel. 19 700 dörzsölje.

 1. Comfort-110D állvánnyal és mosdóval - 21 980 rubel.

Ár külön: 21 980 rubel.

A készlet a bal és a jobb oldali változatban elérhető, attól függően, hogy a mosogató tálca helyén van-e.
Az öntött márványból készült beépített mosdó.
A szekrényház nedvességálló LCB-ből, a nedvességálló MDF homlokzatából készül.
A hajótest és a homlokzat PVH filmmel van bevonva membrán-vákuumos préseléssel. A doboz puha zárószerkezettel van felszerelve.
Színes végrehajtás:
- mosdó fehér vagy színes RAL (+ 2700 rubel) szerint
- test fehér.

Mosdókagyló LOTOS 120 mosogatógéphez függő szekrénnyel 2 665 dl.

A teljes készlet megrendelésének ára: 24.490 rubel. 21 825 dörzsölje.

 1. Countertop mosogató LOTOS-120 szabványos leeresztő - 14 000 rubel.
 2. Mosdókagyló mosdókagylóhoz LOTOS-120 függesztett, rozsdamentes acél betét - 10 100 rubel.
 3. Túlfolyó egy mosdó számára - 390 rubel.

Ár külön: 24 490 dörzsölje.

A készletet bal és jobb oldali mosogatófelületekkel állítják elő, a tál helyétől függően.
Ezenkívül elvégezheti a következőket:
- konzol (650rub);
- szifon felszabadítással (350rub)
- kihúzható talppal, összecsukható tetővel (7100rub), amely a rejtett keréktartókon mozog;
- nagy tükörméret 120x70 (12900rub), LED-es lámpákkal, aljzatokkal és kapcsolókkal ellátva.
A készlet funkcionalitásának bővítéséhez használhat oszloprekeszet (13300 rubel), két oszlopra osztva. A tetején - az üvegpolcokkal ellátott ruhásszekrény, alul - egy üveg polc vagy egy kényelmes mosodai kosár.

Fürdőszobasarok Comfort-120D, mosógéppel 2 475 rubel árengedménnyel.

A teljes készlet rendelésekor: 22 975 rubel. 20 500 dörzsölje.

 1. Comfort-120D álló talapzattal és mosdóval - 22 975 rubel.

Ár külön: 22 975 dörzsölje.

A készlet a bal és a jobb oldali változatban elérhető, attól függően, hogy a mosogató tálca helyén van-e.
Az öntött márványból készült beépített mosdó.
A szekrényház nedvességálló LCB-ből, a nedvességálló MDF homlokzatából készül.
A hajótest és a homlokzat PVH filmmel van bevonva membrán-vákuumos préseléssel. A fiókok puha zárómechanizmussal vannak felszerelve.
Színes végrehajtás:
- mosdó fehér vagy színes RAL (+ 2700 rubel) szerint
- ház és homlokzat fehér, krém, wenge.

A bútorok a LOTOS 120 fürdőszobában, padlóállvánnyal, 2 930 rubel árengedménnyel.

A teljes készlet rendelésekor: 26 690 rubel. 23 760 dörzsölje.

 1. Countertop mosogató LOTOS-120 szabványos leeresztő - 14 000 rubel.
 2. Mosdó mosdó LOTOS-120 padló, rozsdamentes acél betét - 12 300 rubel.
 3. Túlfolyó egy mosdó számára - 390 rubel.

Ár külön: 26 690 dörzsölje.

A készletet bal és jobb oldali mosogatófelületekkel állítják elő, a tál helyétől függően.
Ezenkívül elvégezheti a következőket:
- konzol (650rub);
- szifon felszabadítással (350rub)
- nagy tükörméret 120x90 (13300rub), LED-es lámpákkal, aljzatokkal és kapcsolókkal ellátva.
A készlet funkcionalitásának bővítéséhez használhat oszloprekeszet (13300 rubel), két oszlopra osztva. A tetején - az üvegpolcokkal ellátott ruhásszekrény, alul - egy üveg polc vagy egy kényelmes mosodai kosár.

ALISIA-120 szett: mosogatóasztal asztalhoz mosógéphez, szekrénnyel, 2,640 rubel engedménnyel.

Ár a teljes készlet megrendelésénél: 26 390 rubel. 23 750 dörzsölje.

 1. Mosdó LOTOS Alicia-120 mosógépekhez - 12,600 rubel.
 2. Faliszekrény mosdókagylóhoz LOTOS Alicia-120 két fiókkal - 13 400 dörzsölje.
 3. Túlfolyó egy mosdó számára - 390 rubel.

Az ár külön-külön: 26 390 drab.

A téglalap alakú mosogató-asztallap öntött kőből, offset tálcával, jobb és bal kivitelben kapható.
Az ALICIA bútorok homlokzatai és szekrénye a jól ismert és jól bevált anyagokból készült bútorok - MDF gyártása. Ez az anyag a későbbi alapozással és festéssel jelentősen megnöveli az élettartamot.
A szekrény burkolatát fehérre festették, a fiókok homlokzatát festették, kivéve a standard színű Lotos színeket, vagy a wenge (+ 4000r)
A bútorok ellenállnak a nedvességnek. Ezenkívül az ellátás megkönnyíti a fogantyúk hiányát. Az ajtók közvetlenül a fiókok eleje mögött nyílnak.

Fürdőszobai készlet LOTOS 130 medál állvánnyal, 2 955 rubel árengedménnyel.

Mosogatóval ellátott mosogatóval ellátott mosdó: 4 előny

Általában a fürdőszobáknak van egy kis területe, amelyre mosogatóra van szüksége. A mosogató alatt lévő munkafelületű mosdók eltérő alakúak és méretűek lehetnek.. A mosogatógép asztalainál megfelelően megválasztott mosogató nemcsak helyet takarít meg, hanem a szoba belsejét finomabbá és tisztábbá teszi.

A mosdókagyló előnyei a mosogatógép asztalánál

Néha a fürdőszobában a fő elemek (mosógép, szárító, zuhany, stb.) Ilyen kényelmetlen elrendezése következtében romlik a szoba általános működése, és nő a karcolások, zúzódások, kopások és egyéb sérülések száma. Ez az oka annak, hogy a modern tervezők sokféle háztartási trükköt keresnek, így nem csak kényelmesek, hanem biztonságosak is. Az egyik ilyen újítás a fürdőszobában mosogató és asztal a mosógép alatt.

A mosdókagyló előnyei közül a mosogatógép asztalánál érdemes megemlíteni a kompaktságot és a kiváló esztétikai tulajdonságokat

A fürdőszobában a mosógép alatt lévő padlófülke a tudás ebben az időben. Helytakarékos a helyiség funkcionalitásának és vonzerejének fenntartása mellett.

Ha asztalra szerel egy mosdót, akkor számos előnye van:

 • Védje a mosógépet a károsodástól, víztől és szennyeződéstől;
 • További szabad hely;
 • A telepítés egyszerű, munkaigényes szerelés nélkül;
 • Szokatlan dizájn, amely az egész terem belsejébe lendül.

Ezeknél a mintáknál lapos szifont válasszon, amely csökkenti az eltömődés esélyét, és a csaptelep lyuk a falon vagy a kályhában készül, bár maga a mosogató is lehet.

A mosogató asztalra szerelésének fő feltétele a vízszintes lefolyórendszer elhelyezése a mosogató oldalán.

A műszaki jellemzők szerint a munkalapokkal ellátott mosdókagylók a munkalap méretének, alakjának és a gyártás anyagának megfelelően vannak felosztva. A rögzítés módjától függően is alkalmazható - felfüggesztve, félig felfüggesztve. Amikor a bútorok a mosogató rögzítésének alapjaként működnek, használjon patch tapadót. A felfüggesztett rögzítés a falhoz rögzíthető speciális tartóelemek (záróelemek) segítségével, amelyeket félig felfüggesztett rögzítéshez is használnak. A félig felfüggesztéses rögzítési módszer magában foglalja az asztallap külső lábakkal történő kiegészítő rögzítését. Egyes modellek bármelyik ilyen módon felszerelhetők.

Milyen asztallap a mosogató és a mosógép között választhat

Az egyik vagy másik rögzítési módszer attól is függ, hogy melyiket választotta. A mosdókabinok egy padlófülkével a fürdőszobában 3 típus közül választhatnak: padlótancsok beágyazott mosdókkal, hamis mosdókkal, tömör öntött polcokkal.

A tömör konstrukciók egy, a mosogatóval kombinált munkalapok, egy csomagban, ami megakadályozza a baktériumok felhalmozódását, valamint a penész vagy gomba megjelenését.

Amikor a mosogató és a mosógép alatt egy pultot választanak, figyelembe kell vennie a teret és a stílust

A felső burkolatokkal ellátott munkalapok lehetővé teszik, hogy a dizájnt exkluzív és szokatlan legyen (pl. Egy virág alakú mosogató). A falburkolatokkal ellátott munkalapok egy mosdókagyló kiválasztását javasolják, a padlólap jellemzőinek megfelelően (anyag, forma, méret). Amikor a mosogatót egy munkalapra választjuk, különös figyelmet kell fordítanunk az anyagról, amelyből készült.

Ezek lehetnek a következő anyagokból készült munkalapok:

 • Kő (természetes vagy mesterséges);
 • MDF Il DSP;
 • üveg;
 • Wood;
 • Gipszkartonból.

Természetes vagy természetes kőből készült, tartós, tartós, fizikai és kémiai hatásoktól mentes modellek, de ezek a modellek drágák és nehezebbek. A fából készült termékeket, valamint a forgácslap és az MDF anyagból készült munkalapokat kis áron különböztetik meg, de a különleges kezelés hiányában rövid életűek lehetnek, és fogékonyak penész és penészképződésre. Az üvegfelületek kiválasztásánál célszerűbb a matt vagy színezett modellek kiválasztása, mivel az átlátszó felületen látható a kommunikáció, amelyet a tabletta el kell rejteni.

A mosógép mosógépének felszerelése a tábla alján a fürdőszobában

A mosogatógép asztal alatt legyen keskeny, kompakt és kicsi legyen, legfeljebb 70-80 cm legyen, vízszintes borítással, és ne nyúljon túl a táblaszél határain.

A berendezés telepítésének helyére minden kommunikációt meg kell tenni: szennyvíz, vízellátás és villamos energia. Legjobb, ha a munkalapot néhány cm-rel magasabbra helyezzük, mint a mosógépet, hogy csökkentsük a készülék tetején lévő terhelést.

A mosógép jobb, ha a mosogató másik oldalára helyezi

Amikor a mosdót a mosdóban lévő munkafelületre telepíti, meg kell fontolnia néhány árnyalatot:

 1. A vásárlás és a beszerelés előtt méréseket kell végezni, figyelembe véve az egész hely szabad helyiségét, a mosógép magasságát, a tabletta anyagát és vastagságát.
 2. Készítsen vásárlást és kommunikáció előkészítését (csövek szennyvíz és hideg víz, nedvességálló aljzatok stb.).
 3. A mosogató szereléséhez szükséges beszerzési eszközök (tartók, rögzítők, bilincsek és szilikon tömítőanyag).

A rögzítőelemeket és a fémhorgaszt a munkalapok és mosogatók méretei szerint szerelik fel, és a mosogatók felületét szilikon tömítőanyaggal kezelik. Ezt követően vízvezeték-kommunikációt hoznak létre, és az ízületeket is feldolgozzák. Ha szilárd modellt választasz, általában megkönnyíti a mosogató és a talapzat felszerelését, mivel ez egyidejűleg történik.

A mosogató telepítésének meg kell kezdenie a hely azonosításának helyét, ahol a berendezést elhelyezni kell - ezen a helyen sík padlónak kell lennie, hogy ne legyen rezgés.

Más modellek használata esetén a modell kerete telepítésre és rögzítésre kerül. A keret legoptimálisabb anyaga gipszkartonnak minősül, nedvességnek ellenálló. A kereten egy asztali egység van felszerelve, és maga a mosdó található egy tetején vagy egy speciális résbe. Javasoljuk, hogy az összes éleket és csatlakozásokat egy tömítőanyaggal kezeljék úgy, hogy nedvesség ne kerüljön a nyílásokba, és ne keletkezzen gomba vagy penész.

Mosogató és mosógép egy pulton alatt: hogyan kell törődni

A mosogató és a munkaasztal az egyik legmegfelelőbb és kényelmes megoldás a fürdőszobában. Bár ez a design megkülönböztethető a könnyű tisztítással, minden esetben különös gondosságot igényel.

A mosógépet időről időre ajánlott kihúzni és tisztítani a mögött felhalmozott szemetet.

Kezelés:

 1. A mosogató és a munkaasztal megfelelő karbantartása attól függ, hogy milyen anyagból készültek.
 2. A mesterséges vagy természetes kőből készült modellek speciális impregnáló kezelést igényelnek.
 3. Az üveg- és kerámiafelületeket üvegtisztítókkal tisztítják.
 4. Ne felejtse el, ha asztalra, forgácslapra, MDF-re vagy fafajtára választ, akkor különös gonddal kell.

Ne engedje, hogy a víz a padlófelületen vizet jelenjen meg, és a helyiségben túlzott páratartalmat. A mosogató és a padlófülke gondozásánál fontos, hogy ne jelenjenek meg karcolások (különösen üveg- vagy kőtermékek esetén), és rendszeresen kezeljék azokat egy különleges megoldással, amely védő réteget hoz létre a felületen.

A fa asztalokat rendszeresen speciális olajjal kell lefedni, és minden művelet után szárazra kell törölni, elkerülve a felhalmozódást és a nedvesség felszívódását.

Mosogató beépítése asztalhoz a mosógép alatt (videó)

A mosogató és a padlófülke gondozásához szükséges valamennyi eszköz bármely hardverboltban vásárolható meg. A mosogatógép alatti mosogató tökéletes mind a kis szobák, mind a nagy szobák számára. A mosogató és a asztallap modelljének és kialakításának választása nagy felelősséggel történik. Ne feledje, hogy a helyes választás az egész fürdőszoba ergonómiájától és funkcionalitásától függ.