Legfontosabb > Bútor

Fürdőszoba munkalapok

Mosogató fürdőszoba "Hajó" bármilyen méretű rendelésre - 4500 dörzsölje

Promóció július 16-tól augusztus 13-ig 2018 - integrált autómosó ajándék

A mesterséges kőből készült mosogató modell költsége csak 2018 augusztus 13-ig kedvezményben részesül.

anyag - öntött márvány fő paletta

a költségek a táblázat a modell kedvezményes áron - 9000 rubel

lábazat - 1000 rubel

Mosogató, művészet. alsó ragasztás

Ár 21 000 rubel telepítéssel

A termék ára 15 000 rubel.

Ár 22 000 installációval

A termék ára 18000

Ár 26 000 darabos telepítéssel

A termék ára 22000

A termék ára 17000 m / p

A termék ára 7000 rub / m2

Költség a legközelebb a 2500 dörzsölje.

Ár 22 000 installációval

A termék ára 18000

Ár 13500 telepítéssel

9900 termék ára

Ár 22 000 installációval

A termék ára 18000

Ár 22 000 installációval

A termék ára 18000

Ár 25 000 installációval

A termék ára 20 000

Ár 18500 telepítéssel

A termék ára 15 000

Ár 18.000 telepítéssel

A termék ára 14000

Mosogató, művészet. szokás

Ár 24500 telepítéssel

A termék ára 20 000

Ár 22 000 installációval

A termék ára 18000

Ár 27.000 telepítéssel

A termék ára 23000

Ár 24 000 darabos telepítéssel

A termék ára 20 000

Ár 22 000 installációval

A termék ára 18000

Ár 22 000 installációval

A termék ára 18000

Ár a telepítés 40.000

A termék ára 30 000

Ár 24 000 darabos telepítéssel

A termék ára 20 000

Ár 23 000 telepítéssel

A termék ára 18000

Ár a 49500-as telepítéssel

Termékköltség 44000

Ár 19000-es telepítéssel

A termék ára 15 000

Ár 19000-es telepítéssel

A termék ára 15 000

Mosogató, művészet. fuvarlevél

Ár 18.000 telepítéssel

A termék ára 12000

Ár a telepítés 16.000

A termék ára 13000

Ár 22 000 installációval

A termék ára 18000

Ár 17 000 installációval

A termék ára 15 000

Ár 18.000 telepítéssel

A termék ára 14000

Ár 26 000 darabos telepítéssel

A termék ára 22000

Ár a 27200 telepítéssel

A termék ára 19000

Ár a telepítés 16.000

A termék ára 12000

A pult alatt a mosogató

countertop a mosogató alatt

A fürdőszoba sajátos mikroklíma meghatározza a bútorok és azok tulajdonságainak alapvető követelményeit. Az állandó túlzott páratartalom megtiltja a nedvességtől féltett anyagból készült munkalapok - faforgácslap, fa stb. Számára az ideális megoldást. Az EternoStone tartós fürdőszobája a nedvességtől nem függő. Emellett ma is nagyon népszerű a mesterséges kőből, kvarcból és egyéb megbízható anyagokból készült munkalapok gyártása.

A mosogató alatt lévő modern munkalapokat jó vízállósággal és mechanikai sérüléssel szembeni ellenállással kell jellemezni. Ezenkívül nem lehet porózus felület, mivel ez hozzájárul a nedvesség felhalmozódásához a "gödrökben". Mindezek a fogyasztói tulajdonságok márvány asztallapokkal rendelkeznek, amely egyszerűen tisztítható a szokásos vízzel, további erőfeszítések nélkül. Ugyanakkor egy ilyen felület több mint egy évig tart, megőrizve eredeti megjelenését, és nem igényel további költséges ellátást. Ezenkívül a márvány nagy nedvességtartalmú, hosszú ideig tartó érintkezést nem okoz. Nem fog "vezetni" az idővel, ami megtartja a többi bútor geometriáját közvetlen kapcsolatban az asztallappal változatlanul.

A fürdőszobának a megfelelő színválasztékkal ellátott padlólapja egy fényes elem lesz, amely kiegészíti a formatervezést. Segítségével sikeresen elhelyezheti a szükséges ékezeteket, vagy akár elrejtheti a szoba hátrányait.

Azonban sokkal fontosabb, hogy az öntött öntött márványból készült asztallap mindig szorosan illeszkedik, és jól illeszkedik a mosogató kontúrjához. Csak ebben az esetben a bútorok többi része megbízhatóan védett a nedvességtől.

A fürdőszoba megrendelésre készült munkalapok

A mesterséges kőből készült munkalapok gyártásának szükségessége akkor fordulhat elő, ha a fürdőszobában már van mosdó, és a közeljövőben történő cseréjét nem tervezik. Fontos, hogy a mosdó alá a padló a fürdőszobában ellenálljon a hirtelen hőmérsékletváltozásnak, és ne nedvesen nedvességet képez a felületén.

Fontos, hogy a fürdőszoba gyártása a mérések eltávolításával kezdődött a fürdőszobában. A szoba jellemzője gyakran korlátozott hely, amelyet a lehető leghatékonyabban kell használni. Ezért nem szabad megengedni egy extra, ésszerűtlen részt, amely a fürdő már hiányos területét elfoglalja, hogy a pulton működjön.

A fürdőszobában a mai egyedi mosdócsúcs a belső tér egyéniségének hangsúlyozása. A bútorok ezen részének önálló kiválasztása garantálja, hogy az asztallap tökéletesen illeszkedik a fürdőszobába. A termék anyaga megbízhatóan védi a fürdőszobai bútorokat a nedvességtől való penetrációtól, jelentősen megtakarítva a pénzt a rendszeres és gyakran drága gondozásban.

Fürdőszobai mosdók

Vegye meg a mosdókat (tálaló mosogatók) a fürdőszobában

Ma nehéz megfelelni egy mosdókagylóval ellátott fürdőszobában, mert ez a termék nagymértékben leegyszerűsíti számos higiéniai eljárás végrehajtását, és a használati gyakoriság tekintetében még a WC-t is meghaladja. A mosogató típusától, alakjától és méretétől függően nemcsak a kényelem, hanem a tervezés koncepciójának rövidsége is függ. Napjainkban a modern divatirányzatok hatására egyre nagyobb népszerűségnek örvendő a pulton vagy a mosdókagyló mosdója. A tervezési funkciók lehetővé teszik a helyiség praktikus használatát a fürdőszobában, és különösen a munkaterületen, amelyen fel van szerelve. A fuvarlevél különbözik a beépített mosogatóktól, mivel a termék szélessége sokkal magasabb, mint az alap. Így a táblaszekrény tárolóhelyként szolgálhat a különféle higiéniai termékek és a különféle kis elemek számára a fürdőszobában. A szerelési módszer alapján ez a modell kevés helyet igényel a csatorna számára, és az asztallap vagy a szekrény maga is elrejthető.

A felsővezeték típusai

Az egészségügyi termékek modern tervezõi különféle anyagokat használnak a mosogatók gyártásához, és megvásárolhatják a mosdók számláját:

 • porcelán, fajansz;
 • üveg;
 • akril;
 • kőből vagy fából készült;
 • fém.

Mint minden termék esetében, a hüvelyes mosogatónak számos előnye van, amelyek közül a következőket kell figyelembe venni:

 • Megfizethető ár. A kialakításának egyszerűsége miatt a hüvelyes mosogató sokkal olcsóbb, mint más típusú, mivel csak egy tartályt tartalmaz, amelynek nyílása csövek ellátására szolgál.
 • Egyszerű telepítési módszer. Annak érdekében, hogy ilyen mosogatót telepítsen, egyszerűen tegye rá a pultra, és álcázza a kommunikációs elemeket.
 • Helyet takarít meg.

Az online áruházban Moszkvában egy héj fölött (mosogató tál) vásárolni kedvelik azokat, akik értékelik a modern stílust, a tervezés rövidségét, és a szobába való praktikus részleteket is kedvelik. Néhány felesleges mosogatómodell esetében a keverőnek nincs lyuk, azonban ezt a hátrányt könnyedén ellensúlyozza az a tény, hogy bárhonnan fel lehet szerelni a falra vagy asztalra, kiválasztva az Ön számára a legmegfelelőbb megoldást. Az ilyen mosogatók kiváló minőségű modern modellei könnyen tisztíthatók, tartósak és nagyon jól illeszkednek a fürdőszobák belsejébe.

A mosdó alá tartozó fürdőszoba alapterülete: stílusos és ergonomikus tárgy, kényelmes elrendezéssel

A különféle vízvezeték- és fürdőszobai bútorok hatalmas választéka segít abban, hogy a távoli múltban ugyanolyan típusú és unalmas elrendezések és belső terek maradjanak. A mosdó alá tartozó fürdőszoba alapterülete - a legfontosabb jellemző, amely lehetővé teszi, hogy a szobába praktikus, esztétikus és funkcionális legyen. Ugyanakkor egy kozmetikai és egyéb piperecikkek tárolására szolgáló tág modul jelenik meg.

Ha nem tudja, hogyan rendezheti megfelelően a helyet a fürdőszobában, és hogy melyik asztalra van lehetősége választani, akkor a felülvizsgálat segít a megfelelő választás, az ergonomikus belső kialakítás és a független telepítés elvégzésében.

A Tabletop kiváló módja annak, hogy összegyűjti a felületén lévő összes nagytárgyat, beleértve a polcokat és a mosógépet.

Különböző munkalapok a mosdó alatt a fürdőszobában

A modern piac óriási választékot kínál mindenféle vízvezeték és a kényelmes belső kialakítás szükséges elemeihez. Különböző meglepő változatosság és asztalterítők a fürdőszobában.

Ezek a termékek a műszaki paraméterekben különböznek egymástól:

 • a forma alakja függ a funkcionalitástól;
 • A méretek közvetlenül függenek a mosdó és a helyiség méreteitől. A kompakt modellt sarokként ismeri fel;
 • Az anyag befolyásolja a szerkezet teljesítményét és minőségét. Ha az anyag nem ellenáll a nedvességnek, a bevonatnak feltétlenül meg kell adni ezt a tulajdonságot.

A kötőelemek módszere szerint érdemes megemlíteni a következő lehetőségeket a mosdók a fürdőszobában:

 • A felfüggesztett modelleket speciális rögzítők rögzítik;
 • a félig felfüggesztési lehetőség az egyik oldalon a fal felületére való rögzítést és a második lábbal történő felszerelést jelenti;
 • Az útlevél opció úgy néz ki, mint egy fiók, amely csúszó polcokat és fiókokat tartalmaz mindenféle tartozék tárolásához.

A fürdőszobában lévő munkalapok eltérőek lehetnek a tervezési jellemzőkben:

 • szilárd modellek olyan szerkezetet képviselnek, ahol a mosdó és az asztallap egyenként készülnek. Ezek a készletek kifinomult megjelenést kölcsönöznek a teremnek;
 • egyes modellekben van egy lyuk a jövőbeli mosáshoz. Ez a lehetőség külön megvásárolható, ha megfelelően végzi el a méréseket;
 • speciális kialakítás a felületmosáshoz. Ugyanakkor a lyuknak kisebbnek kell lennie, mint a mosogatóforma, így a tál teljesen lefedi.

A munkalap kiválasztásánál ne felejtsük el, hogy fontos figyelembe venni néhány árnyalatot, mert a fürdőszoba sajátossága a magas páratartalom és a hőmérséklet ingadozása. Tekintsük ezeket a pontokat:

 • az elemnek ellenállónak kell lennie a nedvességgel szemben;
 • ne korrodáljon;
 • ellenálljon a mosószereknek;
 • működik.
Opció lógó felületen

Ez a bútor különböző anyagokból készül: üveg, mesterséges és természetes kő, fa, valamint laminált MDF és forgácslap. A munkalapok gipszkartonból is készülhetnek.

Az eredeti asztal egyik változata a videóban található:

Az Ön információiért! A tágas kialakítás minden belső térre illeszkedik, és kiváló higiéniai teljesítmény jellemzi. Gyakran az ilyen termékek mesterséges kőből készülnek.

Hogyan válasszunk ki egy pultot a mosdóhoz a fürdőszobában

A pultfogóra a pult mosogatóhoz megfelelő mosogató. Ebben az esetben a tálca fémből, üvegből és kerámiából készül. Lapos alja van, amellyel a felszínhez van rögzítve. Ebben az esetben a tabletta tetején helyezkedik el. Ugyanakkor a mosogatók eltérő konfigurációjúak lehetnek.

A felületi modellek bármely konfiguráció asztali számítógépein telepíthetők.

Ahhoz, hogy ilyen mosogatót helyezzen el, speciális bútorokat kell felvennie egy ilyen telepítéshez. A munkatérben egy leeresztő nyílást kell biztosítani. Ebben az esetben a keverőt gyakran külön a falra vagy a tabletta felületére szerelik fel. Egy megfelelően szerelt rendszerben a kommunikációs vonalak nem láthatók, mivel zárva vannak.

Ezek a modellek eredetiek és gyönyörűek.

Itt vannak az előnyei a mosogató a fürdőszoba a pulton:

 • modern és gyönyörű design;
 • a hasznos tér megtakarítása;
 • további hely a tálcán a tartozékok elhelyezése céljából;
 • a tárolóhely használata az asztal alatt;
 • kényelmes helyen a sarokban.

Az ilyen modelleknek jól illeszkedniük kell a belső térbe. Figyelnie kell a tervezésre, méretre és alakra.

A pult és a medence ugyanabban a stílusban készül

Népszerű négyszögletes és négyzet alakú. Könnyen szerelhetők szekrénybe vagy mosógépbe. A tágas szobákhoz ovális vagy kerek modellek állnak rendelkezésre. A méretek mérete a helyiségtől függ.

Milyen anyagokat használnak a munkalapok gyártásában

Az asztallap különböző anyagokból készülhet: kő, üveg, fa és gipszkarton. Sok lehetőséget kész formában értékesítenek. Néhány termék megrendelhető egyedi méretben. A gipszkarton modellje egy bizonyos helyen végez. Az ilyen varaint egymástól függetlenül lehet megtenni.

Dupla lehetőség márvány felületre

Titkai a tervezési munkalapok készült műkő a fürdőszobában

A modern belső terek egyik legnépszerűbb megoldása a mesterséges kőből készült fürdőszoba pultja. A mesterséges kő összetett anyag, amely természetes ásványi anyagokból és polimerekből készül. Ez az anyag nem különbözik a természettől.

Itt van az anyag előnyei:

 • tartósság, mechanikai károsodással és szilárdsággal szembeni ellenállás;
 • az egyszerű gondozás;
 • magas hangelnyelési szint;
 • széles színválaszték és design lehetőségek.
Szilárd öntvény

A mesterséges kőből készült mosogatópultok különböző kialakításúak lehetnek.

Érdemes megemlíteni néhány hátrányt:

 • nagy szerkezetekben észlelhetők a dokkolási varratok;
 • magas költségek;
 • az akril termékek érzékenyek az emelkedett hőmérsékletekre;
 • A kvarc opciók nem javíthatók.

Az akril kő szinte ugyanaz, mint a természetes szikla. A munkálatok a múlt század 60-as évekből készültek. A felszínén a baktériumok és a penész nem termesztenek. Az ilyen asztallap harmonikusan minden belső térben néz.

Vannak modellek kompozit anyagból, amely 90% -os természetes kvarcból áll. Kiváló tartóssággal rendelkezik.

Az akril kő nem szabványos kialakítása tökéletesen illeszkedik a sarokba.

Az Ön információiért! A kompozit kvarc lemezeket kvarc és speciális gyanta felhasználásával készítik el. A magas hőmérséklet hatására a levegőt eltávolítják a nyersanyagból, és az anyagot nem porózus, és ezért ellenáll a nedvességnek.

A fa munkalapok a fürdőszoba számára

A fürdőszoba fából készült munkalapok segítségével igazán kényelmes belső teret hozhat létre. Leggyakrabban ilyen termékek teak vagy tölgy. Az előnyöknek tartalmazniuk kell az eredeti megjelenést. Ha ezt a designot választja, ne feledje, hogy még a jó minőségű bevonó termék esetében sem fog élni 10 évnél hosszabb ideig. Ugyanakkor, ez a lehetőség magas áron.

Alkalmazza és opciókat az MDF-ből. Ebben az esetben a felületeket különleges védőszerekkel borítják. A hiányosságok a hiányosságoknak tulajdoníthatók, mivel kisebb károsodások esetén is szükség van a termék megváltoztatására.

Kényelmes lehetőség egy nagycsalád számára

Üveg munkalapok használata

A tömör formatervezésnek van egy üvegből készült munkalapja a fürdőszobában, mivel ez az anyag nem állítható a kívánt mérethez. Ez a lehetőség ellenáll a mechanikai károsodásoknak, a mosószereknek és a penésznek.

De vannak hátrányok, amelyeket nem szabad megfeledkezni. Ez az anyag törékenysége. Továbbá a termék jó gondosságot igényel, mert ha nem távolítja el a foltokat időben, akkor a termék nem lesz jelen.

Kompakt üvegfelület

Mi a jó márvány tető

Ha tetszik a természetes anyag, akkor választhat egy márvány munkalapot a mosdó alatt a fürdőszobában. Ez az anyag fényes és matt megjelenést kölcsönöz a felületnek. Megfelelő megvilágítással a márvány az árnyalatok és színek egyedi palettáját tükrözi. De más előnyei:

 • erősség, nagy teljesítmény és megbízhatóság;
 • jelentős hangelnyelés;
 • könnyű gondozás;
 • elegáns megjelenés.
Márvány mestermű klasszikus stílusban

A hátrányok magukban foglalják a termék magas költségeit, valamint sok súlyát.

Szokatlan műanyag lehetőségek

A műanyag fürdőszobában lévő munkalapok erősebbek és megfizethetőek. Könnyen telepíthetők, és a termékek kezelése nem bonyolult. Ez az anyag nem pórusos szerkezettel rendelkezik, melynek köszönhetően a szennyeződés nem áthatol rajta, és könnyen kezelhető a felületen egy szappanoldat és egy rongy segítségével.

A műanyag szerkezetek mindenféle felületet utánozhatnak.

A műanyag termékek különböző konfigurációkkal, textúrákkal és színpalettákkal rendelkeznek. Hasonló tárgyak akrilból készülnek, amellyel a tervezők szokatlan 3D-s rajzokat hoznak létre.

 • univerzális alkalmazás;
 • anyag-ellenállóképesség és hőmérséklet-csökkenés;
 • nedvességállóság és hajlékonyság;
 • az anyag praktikussága;
 • hosszú élettartam.

Az Ön információiért! Az akrilbevonatú termék vízszintes bevonattal rendelkezik, és az alsó felületet speciális védő impregnálással kezelik.

Hol értékesítik a minőségi munkalapot a mosdó alá tartozó fürdőszobában: a gyártók árai

A fürdőszobai tetők árai a gyártótól függenek. Megvásárolhatja a rendelésre megrendezésre kerülő turistaosztályokat vagy luxusmodelleket. A költség a termék méretétől és anyagától függ.

Ha a fürdőszoba mosogatója alatt egy pultra van szüksége, akkor bizonyos opciók feltárása után megvásárolhatja a megfelelő opciót.

Lehetőség van egy mosogatógép padlólapjának kialakítására, és lépésről-lépésre történő mosogatásra: do-it-yourself telepítés

Helyezheti a mosógépet és a mosogatót ugyanazon az asztalon. Ehhez a kivitelezés kézzel történhet. Miután elkészítette az anyagokat és eszközöket, összeállíthat egy egyszerű verziót.

Egy ilyen mosdófülke mosogatóval ellátott pultjának elkészítéséhez több lapra van szükség a gipszkartonhoz, egy fémprofilhoz, egy nedvességálló tulajdonságú gitthez, egy elektromos szerszámhoz, egy védő epoxi alapú megoldáshoz és egy csempe, mozaik vagy csempe üvegből.

Tekintse meg az alapszintű lépéseket egy pultfedél felszerelésével a mosdókagylóval a fürdőszobában.

A házi készítésű munkalapok gyártásánál figyeljen az anyaglapok nedvességtől való védelmére. Ugyanakkor a termék nem lehet olyan hely, ahol nedvességet gyűjthet.

A legigényesebb lépés a felületek kikészítése. Ugyanakkor egy érdekes tervezési megoldás átalakíthatja a belső teret.

Kapcsolódó cikk:

Az ergonomikus hely kialakítása lehetővé teszi egy mosógép mosogató alá helyezését. Ha nem tudja, hogyan teljesítheti terveinket, akkor a felülvizsgálatunk segít. Megtanulja, hogyan válasszon technikát, és készítse el a telepítést.

Az ergonómikus szekrények megválasztásának finomságai a pulton lévő fürdőszobában

Figyelemre méltó erő tulajdonságok különböző asztallap egy szekrény alatt mosogató tál egy szállítmány tálba. A fiókos tok praktikus, hiszen számos tartozék tárolására használják. Az asztal segítségével elrejtheti az összes csúnya kommunikációt. Az Ön belsejében egy mosodai kosár is elhelyezhető.

Érdemes átgondolni az ellenfél tálakhoz használható hüvelykujj-beállításokat:

 • a hagyományos megoldás a padló modell. Ugyanakkor a csuklós ajtók és fiókok segítenek sok dolgot elhelyezni;
 • ha nincs elég hely, felfüggesztett szerkezet fog működni. Segít megtakarítani kb. Fél méter hasznos helyet. Ugyanakkor a homlokzaton gyakran telepített egy tükör. Ennek a terméknek a legjobb helye kb. 80 cm a padlóról.

Megbízható és kényelmes szekrények műanyag és fém lábakkal korrózióvédő kompozícióval. Népszerű és mobil lehetőség.

Állj a klasszikus belső térben

Az Ön információiért! A tökéletes megoldás lenne a sarok lehetőség. Alkalmas egy kompakt helyre, és nemcsak a csöveket álcázza, hanem a tárolórendszer kiváló eleme.

Áttekintés a legjobb mosogatók a pulton a fürdőszoba

Tekintsük a fürdőszoba tuskókra vonatkozó lehetőségeket a pulton alatt. Ilyen eszközökben gyakran nincsenek összekötő varratok, amelyek biztosítják a szerkezet tömítettségét. Ez a lehetőség nem igényel komplex ellátást.

Fontos paraméter a padlófelület magassága a fürdőszobában. A polcokat és a szekrényeket szilárd felület alatt lehet elhelyezni. Sok bútordarab a vízvezetékhez, amelyet szabványos méretű mosogatók számára terveztek.

Kontraszt héj tervezése

Ha a helyiségek kis méretűek, lehetséges, hogy egy 50 cm-es szélességű szerkezetet szereljenek fel, a tágas helyiségben pedig egy 90 cm széles asztallap.

Mosogatók lehetnek természetes márványból, rozsdamentes acélból, üvegből, fajanszból és kerámiából. Íme néhány típus:

 • A kerámia termékek kiváló teljesítményt és környezetbarátságot mutatnak. A gyártás során a fajanszmodell áthalad az üvegezés színpadán, ami kiküszöböli az olyan tulajdonságokat, mint a porozitás. Ebben az esetben a termék meglehetősen törékeny, ezért gondos kezelést igényel;
 • A mesterséges kőből készült modellek gyakorlatilag nem különböznek a természetben. A gyártás során különböző edzők, lágyítók és gyanták kerülnek felhasználásra, amelyek a termékek kiváló tartósságát biztosítják;
 • A modern üvegtermékek megbízhatóságukról ismertek. Alkotásukhoz olyan anyagot használnak, amelynek vastagsága legalább 15 mm. Ugyanakkor a késztermékek erősödnek. Az ilyen felületek azonban különös gondosságot igényelnek;
 • fém tárgyak stílusos megjelenést mutatnak a csúcstechnológiájú belső terek kialakításában;
 • Természetes kő lehet tíz év. Ugyanakkor a természetes kő a leggazdagabb szerkezettel rendelkezik.

A termékek higiénikusak, esztétikusak és tartósak. Mivel ezeket a felületeket különleges bevonatokkal kezelik, amelyek karcolódnak, ha csiszolóanyagokat használnak.

A természetes kő választása végül pórusokkal borul, ami megnehezíti a termék gondozását. A kvarc karamzit, amely nem fél a nedvességtől és gyorsan mosható, gyakorlati tulajdonságokkal rendelkezik.

Közös kerámia modellek. Kedvezőek és 10-15 évig tarthatnak. Vannak porcelán és fajansztermékek.

Nem nevezhető fából készült praktikus mosdókagylóknak. Bár ez teljesen eredeti módja annak, hogy diverzifikálják a helyzetet. A fát olyan különleges összetevőkkel kell kezelni, amelyek védik a felületet.

Néhány szabály segít a helyes döntés meghozatalában:

 • a mosdót ugyanolyan stílusban kell elkészíteni, mint a többi bútor;
 • néhány mosogatóban van egy lyuk a keverő számára, míg mások nem;
 • az esetleges áradások elkerülése érdekében a túlfolyás esetén válasszon ki nyílásokkal rendelkező termékeket;
 • apró helyiségekben érdemes beépíteni és szögletes mosdókat telepíteni.

A mosdó kiválasztásakor ügyelni kell néhány jellemzőre is. Fontos paraméter az erőssége, tartóssága és nedvességállósága.

Az Ön információiért! Kiválaszthatja a mosogatók opcióit offset leeresztővel, valamint egy-, két- és háromágyas kivitelben.

Eredeti héj konfigurációk

A mosogató különböző formájú lehet. Téglalap alakúak, oválisak, kerekek és négyzetek lehetnek. Néha a konfiguráció is kiegészítő funkció. Sarok mosdókagylók, széles szélű vagy kettős termékek mosogatói használhatók.

Kerek héj kiválasztása

Belső helyiségek esetén kerek mosogatót használhat a pulton. Ezek a modellek ideálisak a kis fejhallgatók számára. Tágasak és kényelmesek.

Az ilyen mosdóban egy, kettő vagy három tál lehet. A legelterjedtebb lehetőség két kerek kerámia mosogatóval.

Kerek héj

Kerek termék kiválasztásakor vegye figyelembe a következő paramétereket:

 • Az átmérő mindig feltüntethető a csomagoláson. A méret írható oldalakkal vagy anélkül. Az optimális méret 45 cm, ha az asztallap szélétől számított mortise modellnek legalább 5 cm-nek kell lennie;
 • mélység is fontos. A kapacitás nem lehet túl mély, mivel ez kellemetlen lesz. A normál beállítás 20 cm;
 • jobb, ha a kerek mosogató a fürdőszobában lesz egy lyuk a keverő.

Kényelmes ovális alak

Az ovális felső burkolat ellipszis alakú. Ez a lehetőség egyre népszerűbbé válik, köszönhetően ezeknek a funkcióknak:

 • a termékek kompakt méretűek és kerek opciók, de tágasabbak;
 • nincsenek sarkok a belső felületen, amely megóvja a piszok felhalmozódását;
 • a hosszúkás alakok lehetővé teszik, hogy egy nagy mosogatót egy keskeny felületre helyezzenek;
 • az ovális termékek modernek és megjelenésűek.

Van még két tálas modellek, amelyek további kényelmi szolgáltatásokat nyújtanak. Ez egy nagyszerű lehetőség egy eredeti belső kialakításra, amely ovális mosdóval rendelkezik a pulton.

Ovális alakú termékek

Négyszögletű opció

Eredeti megjelenés téglalap alakú felső szintek vagy beépített lehetőségek. Még a költségvetési modellek képesek lesznek megfelelően díszíteni a szobát egy szokatlan design. A szerkezetek speciális tartókkal vannak felszerelve. Hasonló mosogatók segítenek ergonómiai tér létrehozásában. A kagylószerkezet az éjjeliszekrénybe vagy a munkalapba szerelhető.

Érdekes megoldások megtekinthetők a mosdók fotóján a fürdőszobában a pulttal. Porcelánból, kerámiából és fajanszból készülnek.

A héj, amelyből választani kell az anyag

Tekintse meg a mosogatóanyagok anyagát részletesebben.

üveg

Az avanguard kinézete üvegcsészével mosogat. A szokatlan textúra miatt az üveg lehetővé teszi irreális és mesés hatások létrehozását. Az ilyen modellek könnyen karbantarthatók. Sokféle méretben, alakban és színpalettán állítják elő. Az áttetsző opciók kiegészítő megvilágítással is felszerelhetők.

Ez az anyag nem megy el a divatból, csodálatosan tükörrel, üvegpolcokkal és válaszfalakkal kombinálva. Ha elegáns lámpatesteket ad hozzá, akkor egy kis helyiség tágas és modern térré változik.

akril

Az asztali asztallapú akril mosogatók választéka változatos. Az ilyen termékeket a könnyűség és a szennyezéssel szembeni ellenállás jellemzi. Amikor víz hullik a felületre, gyakorlatilag nincs zaj. De ne kerüljön forró víz vagy forró víz.

fajansz

A fajanszáruból kemény és sima felület áll rendelkezésre, amely könnyen tisztítható mosószerekkel. Az ilyen anyag hosszú ideig fenn tudja tartani eredeti megjelenését. De hátrányai is vannak, például a törékenység. Még egy kisebb ütés okozhat repedéseket. Még kis repedéseknél is van szennyeződés, ami nagyon nehéz megszabadulni.

A porcelán drágább, mert termelése magasabb hőmérsékleteket igényel.

A fajansz különböző mintázattal rendelkezhet

Öntöttvas

Egyes gyártók modern és elegáns öntöttvas mosogatót kínálnak. Az ilyen termékeket különböző rétegű zománc borítja. Az öntöttvas mosogatók tartósak, ahogy mondják, és nincs bontás.

Rozsdamentes acél

Az anyag modellei alkalmasak a nagy technikájú, üvegből és acélból álló belső tér szerelmeseinek. Az ilyen minták könnyen karbantarthatók és praktikusak. Nem félnek a különböző nehéz tárgyak bukásától.

Dupla rozsdamentes acél készlet

márvány

A drága elemekhez egy márványos mosdó tartozik. Ez egy hatalmas termék egy tágas és fényűző tér számára. Az anyag kiválasztásakor figyelembe kell venni a költségvetést és a belső stílust.

Mesterséges kő

Az ilyen anyagokból készült mosdókagylók nehézkesek és alaposak. A mesterséges kő különböző textúrákban jeleníthető meg, és különböző felületeket szimulál. Az ilyen héjak nem pórusosak és nem szívják fel a nedvességet. Az anyag tartós és hőálló.

Kapcsolódó cikk:

Mosogató egy fürdetőlevélre asztalnál. Milyen anyagokat használnak a mosogatók készítéséhez, milyen formák és méretek, a modellek áttekintése, a vízvezeték szerelvény helyes elhelyezkedése, a padlófelület megválasztása a mosogató alá - lásd a kiadványunkat.

A hüvelymosó felszerelése a pulton: hogyan kell csinálni

Ahhoz, hogy egy mosogatót a mosdóhoz egy munkaterületre telepítsen, először helyesen számolja ki a felvételt. Ha nincs elég hely, akkor egy miniatűr mosdót válasszon egy kompakt tálból. A 10-12 cm-es mélységbeállítások kompakt, 13-20 cm közepes és 20-30 nagy. Sok termék illeszkedik a felszínre a 30-80 cm-es tartományban.

A mosogató szerelésének folyamata a következő lépésekből áll:

 • lyukak vágása a táblagépben;
 • a mosogató csaptelepen és csövön történő felszerelés;
 • a mosogató elhelyezése és a szifon rögzítése;
 • ha szükség van a háttérvilágítás és az elektromos áram csatlakoztatására.

Ha a mosdó a padlóba süllyed, a lyuknak meg kell egyeznie a tál méreteivel. Egyszerű lehetőség, ha a mosogató tetejére kerül. Bizonyos esetekben a beágyazott struktúrához egy speciális sablon csatlakozik. A kapcsolat nem okozhat nehézségeket. Minden rugalmas tömlõvel van összekötve. Csőcsatlakozásokhoz használt tömítőanyag.

Reméljük, hogy a mi cikkünk előnyös lesz, és egy funkcionális és stílusos fürdőszoba pultot választ a mosogató alá.

A táblagép létrehozása megtekinthető ezen a videón:

A mosdó alá tartozó fürdőszoba alapterülete - érdekes megoldások és beépítési lehetőségek

Nem lehet elképzelni egy mosdó nélküli fürdőszobát. Végtére is, az első, amit egy személy akkor tesz, amikor felébred, hogy mossa az arcát. És azt akarom, hogy az mosdó nem csak esztétikailag tetszetősnek tűnik, hanem a helytakarékosság érdekében is, ami nem annyira ebben a teremben. Éppen ezért most megpróbáljuk kitalálni, hogy a fürdőszoba mosdó alá helyezett mosdója segíthet ezzel. Érthető, hogy megértsük, mi lehet a mosogató alá helyezni, és hogy nehéz-e különféle higiéniai eszközökkel felszerelni a szekrényt. Segítséget nyújt ez a fotó utasítások és különböző gyakorlati tanácsok.

Olvassa el a cikket:

Típusú munkalapok a mosdó alatt a fürdőszobában és a különbségek közöttük

Először azzal, hogy a pultok kiválasztása a fürdőszobában csak a tulajdonostól és preferenciáitól függ. Napjainkban többféle anyagot használnak gyártásuk során - ez az alapja a mosdókagylónak:

 • mesterséges vagy természetes kő;
 • természetes tömörfa;
 • MDF vagy forgácslap;
 • üveg (természetes vagy szerves);
 • gipszkarton, amely később csempézett.

Az egyetlen dolog, amely befolyásolhatja a padlót a fürdőszobában a mosogatóhoz, a teherhordó fal szilárdsága.

A mi országunkban legnépszerűbbek voltak az asztalos és MDF-ből készült fürdőszobai munkalapok, de az üvegalapok szinte nem maradtak mögötte, gyönyörködve szépségük és esztétikájuk miatt.

Munkalapok a fürdőszobában lévő felső szintekhez - ahogy vannak

Miután foglalkozott a hamis kúpokkal ellátott munkalapok gyártásával foglalkozó anyaggal, figyelmet kell fordítania a telepítésük módjára. Az a tény, hogy a telepítés mind felfüggeszthető, mind kültéri, és itt már vannak némi árnyalatok. Például a felfüggesztett szerkezetek inkább esztétikailag kellemesek, de ugyanakkor összetettebbek a kötőelemekben és nagyobb pontosságot igényelnek a használatban. Ha egy padlóállvány van felszerelve, ami jelentősen növeli az erősséget, akkor a rögzítőt csak úgy kell kiszámítani, hogy a mosogató ne mozduljon oldalra.

Maga a mosdó a fürdőszobai munkalapon különböző anyagokból készülhet, mint például:

 • fajansz, kerámia vagy porcelán;
 • fémből;
 • akril;
 • mesterséges vagy természetes kő;
 • üveg.

Most pedig megpróbáljuk megérteni, hogy a táblák különböző anyagokból származnak.

Minden a közelben van, és a mosógép és a mosdó

Mik azok a szintetizátorok a mosogatók számára, és melyek azok mindegyikének jellemzői?

A termék előállítása nagyon fontos szerepet játszik a szerelési módok kiválasztásában. Éppen ezért érdemes komolyan fontolóra venni egy pultot vásárolni a mosogató alá. Végül is lehet, hogy a telepítése lehetetlen. Ebben az esetben feltétlenül kitalálnia kell a terméket a termék telepítéséhez, anélkül, hogy egyidejűleg elrontaná.

Meg fogjuk érteni az ilyen árnyalatokat.

Mesterséges kandalló a mosogatóval

Bár ez az anyag tisztességes súlya, még mindig sokkal könnyebb, mint a természetes, természetes kő. Minden pozitív tulajdonságával, mint például a természetes, tartós és helyreállítható egyszerűség, még mindig két nagyon kellemetlen tulajdonsága van. Nagyon könnyű karcolás, és fél a magas hőmérsékletektől.

A mesterséges kő úgy néz ki, mint a természetes gránit

És mégis, ha a mester nem biztos benne a csapágyfal erõsségének, és a mosogató kõalapjának telepítésére való törekvés nagyszerû, akkor a mûkõ kõbõl készült fürdőszobába való munkapult nagyon jó megoldás lenne. Az ilyen anyagok előnyei a természetes nem csak kisebb tömegben. A mesterséges kő szélesebb színspektrummal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy sokkal könnyebb választani egy olyan árnyékot, amely illeszkedik a belső térbe, vagy éppen ellenkezőleg, esztétikailag jobban ellentétes lesz.

Homlokzat a természetes faanyagba - az előnyei és hátrányai

Azok számára, akik inkább a természetes és a meleg anyagokat, lehet, hogy megfelelő tömb. De van néhány kellemetlenség. A fa fürdőszobájában végzett munkalapok különös gondosságot igényelnek. Végül is ez a természetes anyag rosszul ellenáll a nedvességnek, még akkor is, ha bőségesen lakkozott. Ezenkívül a gomba nedves helyiségekben alakulhat ki, amely nem csak a tömb színét rontja, hanem el is pusztítja a szerkezetét.

Úgy tűnik, hogy egy egyszerű asztal, és elég drága

És mégis, bizonyos működési szabályoknak megfelelően, az ilyen munkalapok hosszú ideig tartanak a fürdőszobában, örömmel melegítik és megjelenik. A fő feladat itt egy szárazbb éghajlat fenntartása, ami azt jelenti, hogy a kényszerített szellőztető készülék nagyon örülni fog. Ezenkívül időszakos kezelést igényel olyan speciális detergensekkel, amelyek megsemmisítik a gombát.

Alig van valami jobb, mint a természetes fa.

Üveg a asztalhoz - szépség, stílus és praktikum

Számos embernek tűnik, hogy az üveg meglehetősen törékeny anyag, és nem alkalmas arra, hogy nagy mennyiségű mosogatót helyezzen rá. De ez egy nagyon rossz vélemény. Az a tény, hogy ha elég vastag, majdnem olyan erős, mint egy kő (persze, feltéve, hogy nem kalapál). Emellett az üveg a pultra a fürdőszobában van előnye. Például abszolút nem fél az agresszív vegyi tisztítóktól, nem karcolja meg, és ami a legfontosabb - nagyszerűen néz ki, és tökéletesen illeszkedik minden belső és színsémához.

De van egy vastag üveg és egy hátrány, amelyet meg kell említeni - nagyon sok a súlya, ezért a kérdés tartós kötőelemekből és szilárd támasztófalból áll. Vagy alternatív megoldásként egy üveggyűrű felszerelése. Ha azonban az asztal alatt az üvegcsésze a szokásos, akkor az egész varázsa ez az anyag eltűnik. Aztán az ilyen anyag magas árát kárba veszik.

Természetes kő és jellemzői

A fürdőszobák mosogatója alá tartozó márványpadlók - ez a tervezési ötletek magassága. De a megjelenés minden esztétikája miatt vannak olyan árnyalatok, amelyek miatt sokan kénytelenek elhagyni a telepítést. Ez a hatalmas súlyról szól. És a probléma nem csak a telepítés során keletkezik (néha egyszerűen lehetetlen), de még a közlekedésben is. Ez az oka annak, hogy leggyakrabban a márvány vagy gránit munkalapok felállításakor használják a hüvelykujjokat, amelyek nélkül nem lehet ilyen súlyt rögzíteni.

Természetes márvány nagyon gazdag

Ami a gondozást illeti, a természetes kő meglehetősen ellenáll a különféle vegyi anyagoknak, ezért a tisztaság fenntartása nem nehéz.

Műanyag munkalapok - közös gazdasági lehetőség

És természetesen nem hagyhatja figyelmen kívül ezt a költségvetési lehetőséget, pl. Műanyag munkalapok a fürdőszobában. Minden előnyben részesülnek, mint például az alacsony költségek, az alacsony súly és a könnyű telepítés, két nagy hátrányuk van - alacsony a szilárdság és a külső tényezőkre való érzékenység. Ez azt jelenti, hogy a hőmérséklet csökken, valamint az agresszív tisztítószerek ellenjavallt.

A legtöbb költségvetési lehetőség - műanyag

Mégis, hasonló mosogatópultok meglehetősen gyakoriak. Mind a szekrényre, mind a különálló helyre szerelhető, rögzítve a falra. Gyakran a mosdókhoz hasonló bázisok szolgálják a mosógép tetejét. Ez a megoldás a fürdőszobát takarít meg, és egy kis területen néha feltétlenül szükséges.

A mosdó alá a fürdőszoba - a márkák áttekintése és az árak fotó példákkal

Ha figyelmet fordít arra a költségre, melynek van egy padlója a mosdó alá a fürdőszobában. Meg lehet vásárolni annyira különböző, hogy egy ilyen termék elérhető a lakosság bármely szegmensében. Fontolja meg a költségvetésből az elitre vonatkozó számos lehetőséget, hogy könnyebben kezelhesse a következő költségeket.

Ahogy láthatja, az árkategóriák hatalmasak. Éppen ezért érdemes eldönteni, hogy mely anyagot fogják használni a fürdőszoba munkalapoknak - az ár nagyon függ attól.

A pultot a mosogató alá és a mosógépet a saját kezével kell felszerelni

Sokan érdekelnek abban a kérdésben, hogy nehéz-e a mosdó és a mosógép alá egy pultot a saját kezeimmel felszerelni, hogy helyet takarítson meg a fürdőszobában. Ennek megértéséhez vegye fontolóra a lépésről lépésre szóló utasításokat a fotó példákkal:

Ami az ilyen munkák elvégzéséhez szükséges anyagot illeti, ez más lehet - itt mindenki ízlése. Ezért az eredmény minden esetben teljesen más és egyedi. Kínálunk néhány fényképet a hazai kézművesek hasonló munkáiról.

Mosógép a mosogató alá, ebben a cikkben megnézzük a mosógép mosogatóval, kiválasztási paraméterekkel, árakkal és a háztartási készülékek legjobb márkáinak áttekintésével kapcsolatos lehetőségeket.

Érdemes megfontolni azt a lehetőséget is, hogy egy szekrényt a padló alá helyezzünk egy mosdóval a fürdőszobában. Hogy képes a nagy szilárdságú szerkezet szükséges erősségét biztosítani.

A pultra szerelés a fürdőszobában a szekrényen - a legkényelmesebb lehetőség

Különleges készségek, amelyek ilyen munkát nem igényelnek. Ugyanakkor az ilyen telepítés lehetővé teszi a természetes kőből vagy tömör fából készült, nehezebb munkalapok beszerelését.

Nagyon funkcionális szekrény a asztal alatt

Annak érdekében, hogy a szekrényt a mosogató táljába helyezzük, meg kell választanunk azt a helyet, amely a legalkalmasabb az otthoni kézműves számára. A mosdó maga is utolsó szerelésre kerül, ezért csakúgy, mint maga a asztallap, átmenetileg eltávolításra kerül. A szegélykő a sarokelemekhez vagy a rendszeres rögzítésekhez rögzítve van a rögzítőcsavarok falán. Ellenõrizve szilárdságát és stabilitását, az asztallap fel van téve és rögzítve is.

Leggyakrabban a padlólapot már beépített mosdókagylóval vásárolják, ezért az utolsó dolog a vízellátó tömlők és a leeresztő szifon rögzítése.

És ez egy másik tervezet

Áttekintés a mosdók a munkalapok a fürdőszobában

A fürdőszobák pultjaihoz felszerelt mosdókagylók igen változatosak. A méreten kívül ugyanolyan formában és gyártási anyagban is eltérhetnek. Természetesen értékük nem mindig ugyanaz. Próbáljuk megfontolni a legnépszerűbb márkákat és a héjak formáit, összehasonlítva az áraikat. A nagyobb objektivitás érdekében csak a felső mosdókagylóra kell figyelni, amely csak a munkalapokra telepíthető.

Nagyon szokatlan héjforma

Nyilvánvaló, hogy a mosogató szabványos mérete nem létezik, de úgy dönt, ha figyelmet kell fordítania a kényelmesen elhelyezkedő lakásokra és könnyű használni. Ami egy olyan paramétert illeti, mint a padlólap magassága a fürdőszobában, itt érdemes választani, hogy kényelmes volt az egész család mosása. Általában 70-80 cm, de ha kisgyerek van a házban, akkor kevesebb lehet.

Ezeket a mosdókat külön kell értékesíteni a pultról.

Amikor egy mosdót választasz a pulton alatt a fürdőszobák számára, akkor azt is meg kell fontolnod, hogy mekkora lesz a súlya a kályhával. És az anyag, amelyből készült, szintén fontos. Ami az űrlapot illeti, teljes szabadság van a fantázia számára.

Meg kell fontolnunk, hogy milyen formában lehet a kagyló és milyen előnyökkel vagy hátrányokkal rendelkeznek mindegyikük.

Mosogató egy fürdetőlevélre asztalnál. Az anyagban figyelembe vesszük a mosogatók, a gyártási anyagok, a méret, a forma, a kiválasztási kritériumok, a népszerű modellek és a gyártók áttekintését, a beszerelési árnyalatokat, előnyeit és hátrányait.

Mosdóforma - ez a paraméter a kényelem szempontjából fontos?

Nem csak akkor lesz kényelmes használni, akár nem, attól függően, hogy a mosogató alakját. A tervezés szempontjából a belső térbe is illeszkednie kell. Ügyeljen a különböző mosogatókra, összehasonlítva őket az információk beszerzése során annak érdekében, hogy végül eldönthesse, melyik még mindig jobb egy adott fürdőszobában.

Kerek formájú, mint klasszikus lehetőség

Ha figyelmet fordít az ősi festményekre és freskókra, akkor ez a forma nagyon gyakori volt. Most azonban ezek a mosogatók kevésbé gyakoriak. És ez nem meglepő, mert nem túl kényelmes. Az egyetlen lehetőség egy olyan héj elhelyezésére, amely igazán kényelmes használni, ha könnyen megközelíthető három oldalról. De a modern fürdőszobák négyzetével ez a megoldás rendkívül problémás.

A kerek mosogató meglehetősen régimódi változata.

Lehetőség van igazolni egy ilyen mosogató szerelését, ha a helyiség antik stílusú. De azon kívül, hogy tökéletesen illeszkedik egy hasonló belső térbe, más pozitív tulajdonságait nem tartják be. Bár talán ez a vélemény szubjektív.

A kerek mosogató felállítása a pultra indokolt, ha a kályha hosszabbítót tartalmaz a szerelési területen. Ellenkező esetben túl sok tárolóhely fog elfoglalni. De mégis, néhány lakóházban csak egy vízcsap van a fürdőszobában és a mosdóban, ami megnehezíti a használatát. Amikor egy vízvezeték-objektumból egy másikba fordítja, kiderül, hogy a forduló egy része a padlóra esik. A mosdóban lévő kerek mosogató is indokolt, ha tusolófülke van felszerelve. Ebben az esetben két vagy három oldalról lehet megközelíteni.

Bár ez a tál elég modernnek tűnik

Ami a gyártás anyagát illeti, akkor kevés lehetőség van. Napjainkban a polcokon leggyakrabban fém (konyhai) és kerámia kerek mosogatók képviseltek.

Ovális alakú mosdó - a legnépszerűbb modell

Valójában a legnépszerűbbek ma a felső ovális héjak. Az a tény, hogy a legmegfelelőbbek és praktikusabbak. Továbbá, ez az űrlap lehetővé teszi, hogy a mosogatóhoz közel álljon, még együtt is, és ne zavarja egymást. És ez a minőség nagyon népszerű, különösen a reggelen, amikor a család siet a munka. Ezenkívül az ovális nagyon erősen nyújtható.

Természetesen a túl hosszúkás héjak hátrányai is vannak. Végül is a vízcsap "gander" nem érheti el az oldalsó éleket. Ez azt jelenti, hogy az ilyen mosogatógépeknél gondosabban kell karbantartani. Hasonló mosogatók is fel lehet függeszteni.

Oval - a leggyakoribb forma

A hosszúkás alak miatt a szerelőfuratoknak nem annyi teherük van, mint a kerekek. Ennek ellenére az ovális héjak leggyakrabban a munkalapokon vannak elhelyezve. Végtére is sokkal könnyebb beállítani, például az éjjeliszekrény lábát, mint egy rosszul beszerelt horgonycsavart újbóli fúrással a mosdó szintjének szintre állításához.

Téglalap alakú mosdó vagy modern stílus

A fürdőkádak számára kialakított négyszögletes mosdók viszonylag korábban megjelentek. Korábban ilyen jellegű találkozó talán ipari üzletekbe vagy vendéglátóhelyekbe. De fokozatosan ezek a formák vándoroltak először a lakás konyháiban, majd utána elérték a mosogatót.

A stílus szempontjából meglehetősen esztétikusak. Könnyen illeszkedik a belső térbe, és egyszerűen telepíthető is. De ha figyelsz rájuk, akkor a helyzet még bonyolultabb, mint az ovális mosdókagylóknál. De ennek ellenére népszerűsége növekszik, bár úgy tűnik, hogy nincs objektív oka ennek.

A legmodernebb forma. És mi a különleges ebben?

Az ilyen héjak a legtöbb színnel rendelkeznek, szemben a többi formával, ami logikus magyarázat - a növekvő kereslet miatt a gyártók bővítik a vonalukat.

Mindenesetre, függetlenül attól, hogy az otthoni mester mennyire süllyed el, telepíteni kívánja, a legfontosabb az, hogy jól illeszkedik a belső térben és színben, valamint annak szilárd telepítéséhez. A különböző típusú mosdókagylók tisztaságának tisztázása érdekében javasoljuk, hogy nézze meg a már telepített mosdók kis galériáját a fürdőszoba alatti munkalapokkal, amelyekről a képek alul vannak.

Mi lehet a mosdókészülék anyaga és színe?

Számos anyag van, amelyből a mosdókagyló készül, és ez már említésre került. A legtöbb modern megjelenésű üveg tál kagyló, de a költségek meglehetősen magasak. Ami az erőt illeti, akkor nem rosszabbak a kerámiával szemben. Ezek a termékek meglehetősen ritkák és nem nagyon népszerűek.

De milyen anyag nagyon gyakori a műanyag. Végtére is, a mosdókagylók gyártásához használt speciális formája, ami nagyon hasonlít a zománcra. Például, ha figyeljen a pultonba épített akril mosdókagylóra, akkor nem valószínű, hogy valaki az első alkalommal megkülönbözteti a kerámiából. Ráadásul az ilyen termékek árai a leginkább elfogadhatóak a többieknél.

Elég aranyos akril munkalap

A hüvelymosó beépítése a pultra, javítás nélkül a belső térben

Ha a fürdőszobát nem kell javítani, de tényleg megváltoztatnám és javítanám a helyzetet, akkor egy pult felhelyezése elég jó megoldás. Ezenkívül nem igényel sok munkát.

A legegyszerűbb megoldás egy szekrény felszerelése, amelyre később egy mosogatóval ellátott kályha kerül telepítésre. Ehhez a következő lépéseket kell végrehajtania:

 1. Szerelje szét a mosdót a falról és vegye le oldalra.
 2. Állítsa be a szekrényt a megfelelő helyre.
 3. Horgony csavarokkal és sarkokkal rögzítse.
 4. A tányér tetejére rögzítjük.
 5. Helyezze a mosogatógépet a helyére, és csatlakoztassa a tömlõket.

Ha az otthoni mester nem bízik képességeiben, vagy a munkamenetben valami baj van, jobb szakembert hívni és bízni vele.

A csatlakozásoknak száraznak kell lenniük - nincs szivárgás.

Végezetül

Nem kétséges, hogy a pult használata a mosdó alá a fürdőszobában indokolt. A fő feladat itt nem csak a helyes megválasztása, hanem az összes szabálynak megfelelő telepítés, és pontosan akkor, amikor a mosdó működése a legkényelmesebb.

Nem számít, hogy mely asztali és mosogató anyagot választanak, milyen alakúak és színesek. Napjainkban bármelyikük minősége meglehetősen elfogadható. Végtére is, nincs értelme az ilyen termékek meghamisításában. Az egyetlen dolog, amit figyelmet kell fordítani a mosogató vagy asztal megválasztásakor és megvásárlásakor, a chipek, repedések és gyári hibák vizuális hiánya.

Pultos mosdók

Mosogató IFO Orsa 411180100 félig süllyesztett

Bútorbemutató Aquanet Elegance 00183610 75 egy kerettel

Bútorborda Santek Baikal 1WH110259 75

Bútorbemutató Aquanet Calypso 00185476 60 fehér, keretezett

Bútorbemutató Aquanet Calypso 00185343 70 fehér, keretezett

Bútorbemutató Aquanet Style 00185345 75 fehér

Sink Jacob Delafon Structure EGH112-00 45x35 cm

Aquanet Dreja Lagoon 75 mosogatópult

Bútorbemutató Aquanet Elegance 00183609 105 egy kerettel

Bútorbemutató Aquanet Style 00185346 85 fehér

Mosogató Jacob Delafon Struktura EGF112-00 50x40 cm

Bútorbemutató Dreja Drea 105

Aquanet bútorhomlokzat Domino 00185340 90 keretben

Mosogató Jacob Delafon Struktura EGD112-00 60x48 cm

Bútorbemutató Aquanet Style 00184263 105 fehér

Bútorbemutató Aquanet Shenxin 70 (008U) (7116)

Bútorbemutató Aquanet Shenxin 80 (008U) (8116)

A bútorok mosogatója Roca America 327206000 85 cm

Bútorbemutató Aquanet Sanovit Atria 00182319 9075-KL 75

Mosogató Jacob Delafon Struktura EGC112-00 65x48 cm

Aquanet Dreja Lagoon 105-as mosogatópult

Bútorbemutató Aquanet Line 00164743 60 Marmite Pernilla

Mosogató Jacob Delafon Struktura EGE111-00 55x40 cm

Bútorbemutató Roca America 327205000 105 cm

Mosogatók a fürdőszobába munkalapok

A falra szerelhető és süllyesztett mosogatók alternatívájaként egy egy darabos mosogató található egy pulttal. Többféle funkciót egyesít: egy tárolópolcot és egy mosdót a higiéniai eljárásokhoz. Ez a design funkcionális, praktikus, megbízható, könnyen tisztítható és könnyen telepíthető.

besorolás

A katalógusban szereplő online áruházunkban mindenféle ízlést alkalmaznak. Polc az egyik oldalon és a tál két oldalán, dupla mosogató, egy nagy asztal.

A katalógusban a modellek nemcsak formában különböznek (négyzet alakúak, téglalap alakúak, kerekek és más modellek is), hanem színben is.

Méretek. Kompakt mosogatóasztal asztalig 50 cm-ig, normál 55-60 cm, nagy 60 és több.

A mélység legjobb a 25 cm-nél nagyobb választáshoz, így a víz nem forog.

A szerelés módjával számlát, medált vagy talapzatot választhat.