Legfontosabb > Bútor

Pultos mosdók

Mosogató IFO Orsa 411180100 félig süllyesztett

Bútorbemutató Aquanet Elegance 00183610 75 egy kerettel

Bútorborda Santek Baikal 1WH110259 75

Bútorbemutató Aquanet Calypso 00185476 60 fehér, keretezett

Bútorbemutató Aquanet Calypso 00185343 70 fehér, keretezett

Bútorbemutató Aquanet Style 00185345 75 fehér

Sink Jacob Delafon Structure EGH112-00 45x35 cm

Aquanet Dreja Lagoon 75 mosogatópult

Bútorbemutató Aquanet Elegance 00183609 105 egy kerettel

Bútorbemutató Aquanet Style 00185346 85 fehér

Mosogató Jacob Delafon Struktura EGF112-00 50x40 cm

Bútorbemutató Dreja Drea 105

Aquanet bútorhomlokzat Domino 00185340 90 keretben

Mosogató Jacob Delafon Struktura EGD112-00 60x48 cm

Bútorbemutató Aquanet Style 00184263 105 fehér

Bútorbemutató Aquanet Shenxin 70 (008U) (7116)

Bútorbemutató Aquanet Shenxin 80 (008U) (8116)

A bútorok mosogatója Roca America 327206000 85 cm

Bútorbemutató Aquanet Sanovit Atria 00182319 9075-KL 75

Mosogató Jacob Delafon Struktura EGC112-00 65x48 cm

Aquanet Dreja Lagoon 105-as mosogatópult

Bútorbemutató Aquanet Line 00164743 60 Marmite Pernilla

Mosogató Jacob Delafon Struktura EGE111-00 55x40 cm

Bútorbemutató Roca America 327205000 105 cm

Mosogatók a fürdőszobába munkalapok

A falra szerelhető és süllyesztett mosogatók alternatívájaként egy egy darabos mosogató található egy pulttal. Többféle funkciót egyesít: egy tárolópolcot és egy mosdót a higiéniai eljárásokhoz. Ez a design funkcionális, praktikus, megbízható, könnyen tisztítható és könnyen telepíthető.

besorolás

A katalógusban szereplő online áruházunkban mindenféle ízlést alkalmaznak. Polc az egyik oldalon és a tál két oldalán, dupla mosogató, egy nagy asztal.

A katalógusban a modellek nemcsak formában különböznek (négyzet alakúak, téglalap alakúak, kerekek és más modellek is), hanem színben is.

Méretek. Kompakt mosogatóasztal asztalig 50 cm-ig, normál 55-60 cm, nagy 60 és több.

A mélység legjobb a 25 cm-nél nagyobb választáshoz, így a víz nem forog.

A szerelés módjával számlát, medált vagy talapzatot választhat.

A mosdó alá tartozó fürdőszoba alapterülete - érdekes megoldások és beépítési lehetőségek

Nem lehet elképzelni egy mosdó nélküli fürdőszobát. Végtére is, az első, amit egy személy akkor tesz, amikor felébred, hogy mossa az arcát. És azt akarom, hogy az mosdó nem csak esztétikailag tetszetősnek tűnik, hanem a helytakarékosság érdekében is, ami nem annyira ebben a teremben. Éppen ezért most megpróbáljuk kitalálni, hogy a fürdőszoba mosdó alá helyezett mosdója segíthet ezzel. Érthető, hogy megértsük, mi lehet a mosogató alá helyezni, és hogy nehéz-e különféle higiéniai eszközökkel felszerelni a szekrényt. Segítséget nyújt ez a fotó utasítások és különböző gyakorlati tanácsok.

Olvassa el a cikket:

Típusú munkalapok a mosdó alatt a fürdőszobában és a különbségek közöttük

Először azzal, hogy a pultok kiválasztása a fürdőszobában csak a tulajdonostól és preferenciáitól függ. Napjainkban többféle anyagot használnak gyártásuk során - ez az alapja a mosdókagylónak:

 • mesterséges vagy természetes kő;
 • természetes tömörfa;
 • MDF vagy forgácslap;
 • üveg (természetes vagy szerves);
 • gipszkarton, amely később csempézett.

Az egyetlen dolog, amely befolyásolhatja a padlót a fürdőszobában a mosogatóhoz, a teherhordó fal szilárdsága.

A mi országunkban legnépszerűbbek voltak az asztalos és MDF-ből készült fürdőszobai munkalapok, de az üvegalapok szinte nem maradtak mögötte, gyönyörködve szépségük és esztétikájuk miatt.

Munkalapok a fürdőszobában lévő felső szintekhez - ahogy vannak

Miután foglalkozott a hamis kúpokkal ellátott munkalapok gyártásával foglalkozó anyaggal, figyelmet kell fordítania a telepítésük módjára. Az a tény, hogy a telepítés mind felfüggeszthető, mind kültéri, és itt már vannak némi árnyalatok. Például a felfüggesztett szerkezetek inkább esztétikailag kellemesek, de ugyanakkor összetettebbek a kötőelemekben és nagyobb pontosságot igényelnek a használatban. Ha egy padlóállvány van felszerelve, ami jelentősen növeli az erősséget, akkor a rögzítőt csak úgy kell kiszámítani, hogy a mosogató ne mozduljon oldalra.

Maga a mosdó a fürdőszobai munkalapon különböző anyagokból készülhet, mint például:

 • fajansz, kerámia vagy porcelán;
 • fémből;
 • akril;
 • mesterséges vagy természetes kő;
 • üveg.

Most pedig megpróbáljuk megérteni, hogy a táblák különböző anyagokból származnak.

Minden a közelben van, és a mosógép és a mosdó

Mik azok a szintetizátorok a mosogatók számára, és melyek azok mindegyikének jellemzői?

A termék előállítása nagyon fontos szerepet játszik a szerelési módok kiválasztásában. Éppen ezért érdemes komolyan fontolóra venni egy pultot vásárolni a mosogató alá. Végül is lehet, hogy a telepítése lehetetlen. Ebben az esetben feltétlenül kitalálnia kell a terméket a termék telepítéséhez, anélkül, hogy egyidejűleg elrontaná.

Meg fogjuk érteni az ilyen árnyalatokat.

Mesterséges kandalló a mosogatóval

Bár ez az anyag tisztességes súlya, még mindig sokkal könnyebb, mint a természetes, természetes kő. Minden pozitív tulajdonságával, mint például a természetes, tartós és helyreállítható egyszerűség, még mindig két nagyon kellemetlen tulajdonsága van. Nagyon könnyű karcolás, és fél a magas hőmérsékletektől.

A mesterséges kő úgy néz ki, mint a természetes gránit

És mégis, ha a mester nem biztos benne a csapágyfal erõsségének, és a mosogató kõalapjának telepítésére való törekvés nagyszerû, akkor a mûkõ kõbõl készült fürdőszobába való munkapult nagyon jó megoldás lenne. Az ilyen anyagok előnyei a természetes nem csak kisebb tömegben. A mesterséges kő szélesebb színspektrummal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy sokkal könnyebb választani egy olyan árnyékot, amely illeszkedik a belső térbe, vagy éppen ellenkezőleg, esztétikailag jobban ellentétes lesz.

Homlokzat a természetes faanyagba - az előnyei és hátrányai

Azok számára, akik inkább a természetes és a meleg anyagokat, lehet, hogy megfelelő tömb. De van néhány kellemetlenség. A fa fürdőszobájában végzett munkalapok különös gondosságot igényelnek. Végül is ez a természetes anyag rosszul ellenáll a nedvességnek, még akkor is, ha bőségesen lakkozott. Ezenkívül a gomba nedves helyiségekben alakulhat ki, amely nem csak a tömb színét rontja, hanem el is pusztítja a szerkezetét.

Úgy tűnik, hogy egy egyszerű asztal, és elég drága

És mégis, bizonyos működési szabályoknak megfelelően, az ilyen munkalapok hosszú ideig tartanak a fürdőszobában, örömmel melegítik és megjelenik. A fő feladat itt egy szárazbb éghajlat fenntartása, ami azt jelenti, hogy a kényszerített szellőztető készülék nagyon örülni fog. Ezenkívül időszakos kezelést igényel olyan speciális detergensekkel, amelyek megsemmisítik a gombát.

Alig van valami jobb, mint a természetes fa.

Üveg a asztalhoz - szépség, stílus és praktikum

Számos embernek tűnik, hogy az üveg meglehetősen törékeny anyag, és nem alkalmas arra, hogy nagy mennyiségű mosogatót helyezzen rá. De ez egy nagyon rossz vélemény. Az a tény, hogy ha elég vastag, majdnem olyan erős, mint egy kő (persze, feltéve, hogy nem kalapál). Emellett az üveg a pultra a fürdőszobában van előnye. Például abszolút nem fél az agresszív vegyi tisztítóktól, nem karcolja meg, és ami a legfontosabb - nagyszerűen néz ki, és tökéletesen illeszkedik minden belső és színsémához.

De van egy vastag üveg és egy hátrány, amelyet meg kell említeni - nagyon sok a súlya, ezért a kérdés tartós kötőelemekből és szilárd támasztófalból áll. Vagy alternatív megoldásként egy üveggyűrű felszerelése. Ha azonban az asztal alatt az üvegcsésze a szokásos, akkor az egész varázsa ez az anyag eltűnik. Aztán az ilyen anyag magas árát kárba veszik.

Természetes kő és jellemzői

A fürdőszobák mosogatója alá tartozó márványpadlók - ez a tervezési ötletek magassága. De a megjelenés minden esztétikája miatt vannak olyan árnyalatok, amelyek miatt sokan kénytelenek elhagyni a telepítést. Ez a hatalmas súlyról szól. És a probléma nem csak a telepítés során keletkezik (néha egyszerűen lehetetlen), de még a közlekedésben is. Ez az oka annak, hogy leggyakrabban a márvány vagy gránit munkalapok felállításakor használják a hüvelykujjokat, amelyek nélkül nem lehet ilyen súlyt rögzíteni.

Természetes márvány nagyon gazdag

Ami a gondozást illeti, a természetes kő meglehetősen ellenáll a különféle vegyi anyagoknak, ezért a tisztaság fenntartása nem nehéz.

Műanyag munkalapok - közös gazdasági lehetőség

És természetesen nem hagyhatja figyelmen kívül ezt a költségvetési lehetőséget, pl. Műanyag munkalapok a fürdőszobában. Minden előnyben részesülnek, mint például az alacsony költségek, az alacsony súly és a könnyű telepítés, két nagy hátrányuk van - alacsony a szilárdság és a külső tényezőkre való érzékenység. Ez azt jelenti, hogy a hőmérséklet csökken, valamint az agresszív tisztítószerek ellenjavallt.

A legtöbb költségvetési lehetőség - műanyag

Mégis, hasonló mosogatópultok meglehetősen gyakoriak. Mind a szekrényre, mind a különálló helyre szerelhető, rögzítve a falra. Gyakran a mosdókhoz hasonló bázisok szolgálják a mosógép tetejét. Ez a megoldás a fürdőszobát takarít meg, és egy kis területen néha feltétlenül szükséges.

A mosdó alá a fürdőszoba - a márkák áttekintése és az árak fotó példákkal

Ha figyelmet fordít arra a költségre, melynek van egy padlója a mosdó alá a fürdőszobában. Meg lehet vásárolni annyira különböző, hogy egy ilyen termék elérhető a lakosság bármely szegmensében. Fontolja meg a költségvetésből az elitre vonatkozó számos lehetőséget, hogy könnyebben kezelhesse a következő költségeket.

Ahogy láthatja, az árkategóriák hatalmasak. Éppen ezért érdemes eldönteni, hogy mely anyagot fogják használni a fürdőszoba munkalapoknak - az ár nagyon függ attól.

A pultot a mosogató alá és a mosógépet a saját kezével kell felszerelni

Sokan érdekelnek abban a kérdésben, hogy nehéz-e a mosdó és a mosógép alá egy pultot a saját kezeimmel felszerelni, hogy helyet takarítson meg a fürdőszobában. Ennek megértéséhez vegye fontolóra a lépésről lépésre szóló utasításokat a fotó példákkal:

Ami az ilyen munkák elvégzéséhez szükséges anyagot illeti, ez más lehet - itt mindenki ízlése. Ezért az eredmény minden esetben teljesen más és egyedi. Kínálunk néhány fényképet a hazai kézművesek hasonló munkáiról.

Mosógép a mosogató alá, ebben a cikkben megnézzük a mosógép mosogatóval, kiválasztási paraméterekkel, árakkal és a háztartási készülékek legjobb márkáinak áttekintésével kapcsolatos lehetőségeket.

Érdemes megfontolni azt a lehetőséget is, hogy egy szekrényt a padló alá helyezzünk egy mosdóval a fürdőszobában. Hogy képes a nagy szilárdságú szerkezet szükséges erősségét biztosítani.

A pultra szerelés a fürdőszobában a szekrényen - a legkényelmesebb lehetőség

Különleges készségek, amelyek ilyen munkát nem igényelnek. Ugyanakkor az ilyen telepítés lehetővé teszi a természetes kőből vagy tömör fából készült, nehezebb munkalapok beszerelését.

Nagyon funkcionális szekrény a asztal alatt

Annak érdekében, hogy a szekrényt a mosogató táljába helyezzük, meg kell választanunk azt a helyet, amely a legalkalmasabb az otthoni kézműves számára. A mosdó maga is utolsó szerelésre kerül, ezért csakúgy, mint maga a asztallap, átmenetileg eltávolításra kerül. A szegélykő a sarokelemekhez vagy a rendszeres rögzítésekhez rögzítve van a rögzítőcsavarok falán. Ellenõrizve szilárdságát és stabilitását, az asztallap fel van téve és rögzítve is.

Leggyakrabban a padlólapot már beépített mosdókagylóval vásárolják, ezért az utolsó dolog a vízellátó tömlők és a leeresztő szifon rögzítése.

És ez egy másik tervezet

Áttekintés a mosdók a munkalapok a fürdőszobában

A fürdőszobák pultjaihoz felszerelt mosdókagylók igen változatosak. A méreten kívül ugyanolyan formában és gyártási anyagban is eltérhetnek. Természetesen értékük nem mindig ugyanaz. Próbáljuk megfontolni a legnépszerűbb márkákat és a héjak formáit, összehasonlítva az áraikat. A nagyobb objektivitás érdekében csak a felső mosdókagylóra kell figyelni, amely csak a munkalapokra telepíthető.

Nagyon szokatlan héjforma

Nyilvánvaló, hogy a mosogató szabványos mérete nem létezik, de úgy dönt, ha figyelmet kell fordítania a kényelmesen elhelyezkedő lakásokra és könnyű használni. Ami egy olyan paramétert illeti, mint a padlólap magassága a fürdőszobában, itt érdemes választani, hogy kényelmes volt az egész család mosása. Általában 70-80 cm, de ha kisgyerek van a házban, akkor kevesebb lehet.

Ezeket a mosdókat külön kell értékesíteni a pultról.

Amikor egy mosdót választasz a pulton alatt a fürdőszobák számára, akkor azt is meg kell fontolnod, hogy mekkora lesz a súlya a kályhával. És az anyag, amelyből készült, szintén fontos. Ami az űrlapot illeti, teljes szabadság van a fantázia számára.

Meg kell fontolnunk, hogy milyen formában lehet a kagyló és milyen előnyökkel vagy hátrányokkal rendelkeznek mindegyikük.

Mosogató egy fürdetőlevélre asztalnál. Az anyagban figyelembe vesszük a mosogatók, a gyártási anyagok, a méret, a forma, a kiválasztási kritériumok, a népszerű modellek és a gyártók áttekintését, a beszerelési árnyalatokat, előnyeit és hátrányait.

Mosdóforma - ez a paraméter a kényelem szempontjából fontos?

Nem csak akkor lesz kényelmes használni, akár nem, attól függően, hogy a mosogató alakját. A tervezés szempontjából a belső térbe is illeszkednie kell. Ügyeljen a különböző mosogatókra, összehasonlítva őket az információk beszerzése során annak érdekében, hogy végül eldönthesse, melyik még mindig jobb egy adott fürdőszobában.

Kerek formájú, mint klasszikus lehetőség

Ha figyelmet fordít az ősi festményekre és freskókra, akkor ez a forma nagyon gyakori volt. Most azonban ezek a mosogatók kevésbé gyakoriak. És ez nem meglepő, mert nem túl kényelmes. Az egyetlen lehetőség egy olyan héj elhelyezésére, amely igazán kényelmes használni, ha könnyen megközelíthető három oldalról. De a modern fürdőszobák négyzetével ez a megoldás rendkívül problémás.

A kerek mosogató meglehetősen régimódi változata.

Lehetőség van igazolni egy ilyen mosogató szerelését, ha a helyiség antik stílusú. De azon kívül, hogy tökéletesen illeszkedik egy hasonló belső térbe, más pozitív tulajdonságait nem tartják be. Bár talán ez a vélemény szubjektív.

A kerek mosogató felállítása a pultra indokolt, ha a kályha hosszabbítót tartalmaz a szerelési területen. Ellenkező esetben túl sok tárolóhely fog elfoglalni. De mégis, néhány lakóházban csak egy vízcsap van a fürdőszobában és a mosdóban, ami megnehezíti a használatát. Amikor egy vízvezeték-objektumból egy másikba fordítja, kiderül, hogy a forduló egy része a padlóra esik. A mosdóban lévő kerek mosogató is indokolt, ha tusolófülke van felszerelve. Ebben az esetben két vagy három oldalról lehet megközelíteni.

Bár ez a tál elég modernnek tűnik

Ami a gyártás anyagát illeti, akkor kevés lehetőség van. Napjainkban a polcokon leggyakrabban fém (konyhai) és kerámia kerek mosogatók képviseltek.

Ovális alakú mosdó - a legnépszerűbb modell

Valójában a legnépszerűbbek ma a felső ovális héjak. Az a tény, hogy a legmegfelelőbbek és praktikusabbak. Továbbá, ez az űrlap lehetővé teszi, hogy a mosogatóhoz közel álljon, még együtt is, és ne zavarja egymást. És ez a minőség nagyon népszerű, különösen a reggelen, amikor a család siet a munka. Ezenkívül az ovális nagyon erősen nyújtható.

Természetesen a túl hosszúkás héjak hátrányai is vannak. Végül is a vízcsap "gander" nem érheti el az oldalsó éleket. Ez azt jelenti, hogy az ilyen mosogatógépeknél gondosabban kell karbantartani. Hasonló mosogatók is fel lehet függeszteni.

Oval - a leggyakoribb forma

A hosszúkás alak miatt a szerelőfuratoknak nem annyi teherük van, mint a kerekek. Ennek ellenére az ovális héjak leggyakrabban a munkalapokon vannak elhelyezve. Végtére is sokkal könnyebb beállítani, például az éjjeliszekrény lábát, mint egy rosszul beszerelt horgonycsavart újbóli fúrással a mosdó szintjének szintre állításához.

Téglalap alakú mosdó vagy modern stílus

A fürdőkádak számára kialakított négyszögletes mosdók viszonylag korábban megjelentek. Korábban ilyen jellegű találkozó talán ipari üzletekbe vagy vendéglátóhelyekbe. De fokozatosan ezek a formák vándoroltak először a lakás konyháiban, majd utána elérték a mosogatót.

A stílus szempontjából meglehetősen esztétikusak. Könnyen illeszkedik a belső térbe, és egyszerűen telepíthető is. De ha figyelsz rájuk, akkor a helyzet még bonyolultabb, mint az ovális mosdókagylóknál. De ennek ellenére népszerűsége növekszik, bár úgy tűnik, hogy nincs objektív oka ennek.

A legmodernebb forma. És mi a különleges ebben?

Az ilyen héjak a legtöbb színnel rendelkeznek, szemben a többi formával, ami logikus magyarázat - a növekvő kereslet miatt a gyártók bővítik a vonalukat.

Mindenesetre, függetlenül attól, hogy az otthoni mester mennyire süllyed el, telepíteni kívánja, a legfontosabb az, hogy jól illeszkedik a belső térben és színben, valamint annak szilárd telepítéséhez. A különböző típusú mosdókagylók tisztaságának tisztázása érdekében javasoljuk, hogy nézze meg a már telepített mosdók kis galériáját a fürdőszoba alatti munkalapokkal, amelyekről a képek alul vannak.

Mi lehet a mosdókészülék anyaga és színe?

Számos anyag van, amelyből a mosdókagyló készül, és ez már említésre került. A legtöbb modern megjelenésű üveg tál kagyló, de a költségek meglehetősen magasak. Ami az erőt illeti, akkor nem rosszabbak a kerámiával szemben. Ezek a termékek meglehetősen ritkák és nem nagyon népszerűek.

De milyen anyag nagyon gyakori a műanyag. Végtére is, a mosdókagylók gyártásához használt speciális formája, ami nagyon hasonlít a zománcra. Például, ha figyeljen a pultonba épített akril mosdókagylóra, akkor nem valószínű, hogy valaki az első alkalommal megkülönbözteti a kerámiából. Ráadásul az ilyen termékek árai a leginkább elfogadhatóak a többieknél.

Elég aranyos akril munkalap

A hüvelymosó beépítése a pultra, javítás nélkül a belső térben

Ha a fürdőszobát nem kell javítani, de tényleg megváltoztatnám és javítanám a helyzetet, akkor egy pult felhelyezése elég jó megoldás. Ezenkívül nem igényel sok munkát.

A legegyszerűbb megoldás egy szekrény felszerelése, amelyre később egy mosogatóval ellátott kályha kerül telepítésre. Ehhez a következő lépéseket kell végrehajtania:

 1. Szerelje szét a mosdót a falról és vegye le oldalra.
 2. Állítsa be a szekrényt a megfelelő helyre.
 3. Horgony csavarokkal és sarkokkal rögzítse.
 4. A tányér tetejére rögzítjük.
 5. Helyezze a mosogatógépet a helyére, és csatlakoztassa a tömlõket.

Ha az otthoni mester nem bízik képességeiben, vagy a munkamenetben valami baj van, jobb szakembert hívni és bízni vele.

A csatlakozásoknak száraznak kell lenniük - nincs szivárgás.

Végezetül

Nem kétséges, hogy a pult használata a mosdó alá a fürdőszobában indokolt. A fő feladat itt nem csak a helyes megválasztása, hanem az összes szabálynak megfelelő telepítés, és pontosan akkor, amikor a mosdó működése a legkényelmesebb.

Nem számít, hogy mely asztali és mosogató anyagot választanak, milyen alakúak és színesek. Napjainkban bármelyikük minősége meglehetősen elfogadható. Végtére is, nincs értelme az ilyen termékek meghamisításában. Az egyetlen dolog, amit figyelmet kell fordítani a mosogató vagy asztal megválasztásakor és megvásárlásakor, a chipek, repedések és gyári hibák vizuális hiánya.

A pulton kiválasztása a mosdó alá a fürdőszobában

Jelenleg a fürdőszobákban a tervezési döntések halmaza megtestesül. A higiéniai eljárások helyzete kifinomult helyszínsé vált, maximális funkcionalitással és kényelemmel. A fürdőszobák még kényelmesebb használatához kiváló minőségű pultot kell választani a mosogató alá.

Különlegességek

Ehelyett a mosdókagyló vagy a szokásos polcok alatt lévő szekrények vízszintes felületre vannak állítva, amely nagy asztalként használható. Minden szükséges tartozékot saját higiéniájukhoz igazíthat. Egy mosogató és egy csaptelep harmonikusan épül fel a felületre. Mosógép, mosodai kosár és praktikus fiókok törölközőkhöz vagy egyéb dolgokhoz csendben az asztal alja alatt helyezkednek el.

Amikor kiválasztja, először figyeljen arra a helyiségre, ahol az asztallap fel van szerelve. A gőz, a víz, a magas páratartalom és a hőmérsékletváltozás állandó hatása különleges követelményeket támaszt az anyagokhoz, amelyekből azt meg kell tenni. Ezért a táblagép kiválasztásánál figyelembe kell venni nemcsak a dekorációs és esztétikai paramétereket, hanem a termék gondozási jellemzőit is, valamint a termék funkcionális tulajdonságait.

Ezenkívül fel kell hívni a figyelmet arra, hogy a padlófelület munkapadja a mosdókagylóval a folyamatos működés során különféle tisztító- és tisztítószereknek lesz kitéve.

A fürdőszoba a padlófelület a belső tér külön eleme. Ezek különböznek egymástól konfigurációjukban, méretükben és méreteikben, az anyagoktól, amelyekből készültek, valamint a rögzítés módjáról. Néha több mosogató helyezhető el ugyanazon asztalra. Ezek szögletesek, többszintűek és különböző belső kanyarokkal rendelkeznek.

Fontos árnyalat a munkalapok szerelésénél a szerkezet rögzítése.

A rögzítés módja szerint a táblaszerkezeteket három típusba osztják.

 • Hamis. A padlóra támaszkodva vagy lábbal, például asztalhoz vagy éjjeliszekrényhez rögzítve.
 • Függeszteni. Felfüggesztve a falhoz speciális erős tartókkal.
 • Polupodvesnye. Az egyik oldalon felfüggesztették a falat, mint a felfüggesztett szerelési opciót, a második pedig a padlóra van szerelve, mint a felszíni szerelésnél.

Szerint a design asztalok is osztva három típus.

 • Szilárd - ez a tabletta, amely a mosdóval egy. Ez a tabletta nem összecsukható.
 • Beépített mosdóval. A pulton vágott egy lyukat a méret a beágyazott héj.
 • Ellenőrző medencével. A tetején a pultra szerelt számla mosogató, amely könnyen cserélhető, ha szükséges.

Kerek mosogatót vagy tálat alakíthat ki.

anyagok

Ma a fürdőszobai bútorok gyártói számos csúcstechnikai eszközt és a legmodernebb technológiát használnak, így különböző anyagból készült munkalapokat is kínálhatnak.

Természetes kő

Alkalmas azok számára, akik fontos minőségűek és tisztességes megjelenésűek. Ez a tabletta nagyon nemes és drága. Nagyon súlyos. Érdemes megjegyezni, hogy az ilyen asztallapon lévő kő vágási mintázata soha többé nem ismételhető meg, mivel egyedülálló. Fő előnyei a hőállóság, tartósság, kopásállóság. Ez a felület szinte lehetetlen károsodni, és ha karcolások keletkeznek, könnyen polírozhatók. Ennek az anyagnak a hátrányai közé tartozik a termék nagy tömege, a magas költségek, a beépítés és a feldolgozás nehézségei.

Alapvetően a munkalapok gyártásához, márvány és gránit felhasználásával. Sokkal kevésbé - kvarc, onyx és gabbro (fagyasztott magma). Az ilyen asztalok telepítése általában a termék költségének egyharmadát teszi ki, és valószínűtlen, hogy önmagában nem tud ilyen belső tárgyat felszerelni.

Mesterséges kő

Nem rosszabb, mint a természetes, míg a színek és a különböző dekoratív megoldások sokkal szélesebbek, mint a természetes kő. Maga a tervezés a természetes párhuzamhoz képest kissé könnyebb.

Két típusra oszlik.

 • Akrilkő, amely a legelterjedtebb anyag a munkalapok gyártásában. Az akrilgyantából, ásványgyalukból és különböző színű pigmentekből áll. Ennek a kőnek a legfontosabb előnye a karbantarthatóság, a bonyolult formák készítése, az egyszerű gondozás, a költségek sokkal alacsonyabbak, mint a természetes kő, a láthatatlan ízületek. Hátrányok: alacsony szilárdság, savak és festékek foltjai, alacsony hőállóság, beépítési és feldolgozási nehézségek.
 • Kvarc agglomerátum. Kvarcból, gránitból vagy márványforgácsból, poliészter gyantából és különböző adalékanyagokból és színezékekből áll. Magas nyomással készül, ami kiváló anyagot biztosít az anyagnak. Ez a kő kiemelje a következő előnyöket: tartósság, hőállóság, könnyű karbantartás. Hátrányok: nem javítva, a telepítés és feldolgozás bonyolultsága, a nagy tömeg, az akrilkőhöz képest magas költségek, nincs komplex struktúra kialakításának lehetősége.

Természetes fa

A mosdókagyló alatti mosdók háromféle fából készülnek: tölgy, vörösfenyő, teak. A gyártók is kínálnak munkalapok, ragasztva különböző fafajokból és nedvességálló folyadékokkal áztatva. Mindenesetre ezeket a felületeket egynél több speciális lakkréteggel kell lefedni.

A fa előnyei: egyszerű telepítés és feldolgozás, összetett formák kialakításának lehetősége. Hátrányok: alacsony szilárdság, kétséges tartósság.

üveg

Az üveg munkatér sokoldalú, mivel az üveg, különösen átlátszó, szinte minden belső térbe illeszkedik.

Vannak még:

 • Frosted glass countertops - ők a legnépszerűbbek, mert nem árnyékot, fedezik a tartalmát a tabletta alatt, és szinte nincs semmilyen karcolás rájuk;
 • optikai üvegablakok - LED-es világítással, amely gyönyörű fényhatást hoz létre;
 • színes üvegből készült minták és egyedi megjelenésű termékek - több rétegből állnak elő, amelyek mindegyike különböző színű lehet, gyönyörű rajzokkal és 3D hatásokkal is;
 • színezett - különleges, hőre keményedő üvegből készült vagy festett fóliával a felület belső oldalán;
 • tükör - nagyon ritkán használják, mert minden hiba, sőt jelentéktelen csepp víz és ujjlenyomat tökéletesen látható a felületen.

A törékeny megjelenés ellenére az üvegpultok elég erősek és nem könnyű őket megtörni. Az üvegasztalok előnyei: könnyű karbantartás, hőállóság, tartósság, alacsony költség. Hátrányok: sérülékenység a telepítés, feldolgozás és üzemeltetés során.

MDF és forgácslemez

Sokan szkeptikusak az ilyen anyagokból készült munkalapokról, enyhén szólva. De azért, mert alacsony költségük és egyszerű telepítésük van, népszerűek. Az ilyen típusú asztallapok paneljei fahulladékból és fűrészporból készültek. Egy forgácslaphoz adjuk hozzá a mérgező ragasztási szerkezetet. Az MDF nagynyomású. Az erőteljes tömörítés pillanatában egy olyan anyag, amely a ragasztóbázis, felszabadul a zúzott fából. A lemezeket speciális nedvességálló film takarja, amely széles választékot kínál a színek és a különböző minták kiválasztásában.

Előnyei: alacsony súly, egyszerű telepítés és feldolgozás, egyszerű karbantartás, alacsony költség, gyors gyártási idő. Hátrányok: rövid élettartam, alacsony szilárdság.

gipszkarton

Ezt a gyártási eljárást a padlólap vagy mozaik munkaterületének díszítésére használják. Ehhez használjon horganyzott profilt, hogy ne rozsdásodjon és nedvességálló gipszkarton legyen. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy bármilyen formában asztal. Miután kész, kerámia burkolólapok vagy mozaikok vannak rá.

Az ilyen munkalapok ápolása megegyezik a kerámia burkolatokkal. Előnyök: sokoldalúság, tartósság, könnyű gondozás. Hátrányok: összetett telepítés és szétszerelés.

munkalapok

 • Termék kód: 54120
 • Cikk: 00173320
 • Gyártó: DEMAX
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxD): 110x60
 • Termék kód: 54127
 • Cikk: 00175076
 • Gyártó: DEMAX
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxD): 118x62
 • Termék kód: 54112
 • Cikk: 00169381
 • Gyártó: DEMAX
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxD): 116x59
 • Termék kód: 54129
 • Cikk: 00175659
 • Gyártó: DEMAX
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxD): 115x59
 • Termék kód: 54118
 • Cikk: 00173291
 • Gyártó: DEMAX
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxD): 133x83
 • Termék kód: 54128
 • Cikk: 00175077
 • Gyártó: DEMAX
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxD): 118x62
 • Termék kód: 54122
 • Cikk: 00173746
 • Gyártó: DEMAX
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxD): 136x55
 • Termék kód: 159051
 • Cikk: 81KR011
 • Gyártó: OLYMPIA
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 100x6x52
 • Termék kód: 54115
 • Cikk: 00171646
 • Gyártó: DEMAX
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxD): 118x62
 • Termék kód: 54123
 • Cikk: 00173756
 • Gyártó: DEMAX
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxD): 136x55
 • Termék kód: 159096
 • Cikk: 6632111
 • Gyártó: GSI
 • Anyag: fajansz
 • Méretek (WxHxD): 65x17x48
 • Termék kód: 159057
 • Cikk: 81NI011
 • Gyártó: OLYMPIA
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 120x21x48
 • Termék kód: 274503
 • Gyártó: OPADIRIS
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxHxD): 120x13x54
 • Termék kód: 159030
 • Cikk: 08KRP1
 • Gyártó: OLYMPIA
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 75x16x48
 • Termék kód: 274459
 • Cikk: 4680008920034 / 10.030.01000.001
 • Gyártó: FLORENTINA
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxHxD): 100x17x49
 • Termék kód: 159065
 • Cikk: 8111T71
 • Gyártó: OLYMPIA
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 100x27x60

Ez érdekes lehet:

Munkalapok - mi a kényelme?

A piacon jelenleg széles körben elterjedt, különböző típusú mosogatók közül a fogyasztók elsősorban praktikus és kifelé vonzó modelleket preferálnak. Ezek kétségtelenül munkalapok.

Hogyan juthat extra hely a fürdőszobában?

A Tabletop egy összetett. Nem csak a modernség lélegzetét hozza be a fürdőszobába, hanem lehetővé teszi a tér hatékonyabb kihasználását. A mosogató mellé egy további szabad terület jelenik meg, amelyen szappanos doboz, üveg fogkefe és egyéb kiegészítők elhelyezhetők. A mosdó alatt olyan mosógépet helyezhet el, amely egyébként sok helyet foglalna el.

Ezenkívül a táblagépnek van egy másik előnye. Az összekötő varratok hiánya miatt a vízszivárgás megszűnik. A mosogató gondozása sokkal könnyebbé válik. Hasonló lehetőség - ez a mosogató, szerelve a táblagép a fa, faforgácslap, márvány és egyéb anyagok.

A porcelánról az akrilra

Milyen anyagból készült a tabletta? Ma a fogyasztó széles választékot kínál:

A felsorolt ​​anyagokból származó márványpadlók, valamint a különböző típusú kő, különösen erős. Egy megfizethető lehetőség - a mesterséges kő modellje. Olyan lenyűgözőnek tűnnek, de nem olyan szeszélyesek, mint a márvány. Az akril nagyon népszerű ma - könnyű, tartós és megfizethető. Igaz, az akril a karcolásokra hajlamos, de könnyen eltávolítható egy különleges pasztával.

Üzletünkben különböző mosdófedeleket vásárolhat. Bemutatjuk a weboldalunkon található fotónkat, a termékek teljesen összhangban vannak a valósággal. Vásárlás kényelmes, stílusos, olcsó munkalapok tőlünk!

Mosogatók a fürdőszobába munkalapok

Termék kód: 214009

Méretek (shgv): 100x51x13

Típus: felfüggesztett / felületi / pultos

Termék kód: 123341

Méretek (shgv): 75x52x24

Típus: lógó / asztallap

Termék kód: 124148

Méretek (shgv): 90x50x16,5

Típus: felfüggesztett / felületi / pultos

Termék kód: 124124

Méretek (shgv): 100x54,5x29

Típus: felfüggesztett / asztallap / félig süllyesztett

Termék kód: 123257

Méretek (shgv): 80x48x17

Típus: pult / félig süllyesztett

Termék kód: 123898

Méretek (shgv): 122x42x16

Típus: Szállítmány / Tabletop

Termék kód: 124397

Méretek (shgv): 80x49x20,7

Típus: felfüggesztett / asztallap / félig süllyesztett

Anyag: igény. márvány

Termék kód: 213782

Méretek (shgv): 150x49x21

Típus: felfüggesztett / felszíni / pultos / többszöri

Termék kód: 123732

Méretek (shgv): 130x49x14,5

Típus: felfüggesztett / talapzattal / félig tartó / asztali / félig beépített / többszöri

Termék kód: 124434

Méretek (shgv): 68x42,5x19

Típus: felfüggesztett / felületi / pultos

Termék kód: 122885

Méretek (shgv): 91,5x45x14,5

Típus: felfüggesztett / felületi / pultos

Termék kód: 123900

Méretek (shgv): 152x52x16

Típus: lefektetett / asztalos / többszöri

Termék kód: 124147

Méretek (shgv): 120x50x16,5

Típus: felfüggesztett / felületi / pultos

Termék kód: 213908

Méretek (shgv): 100x47,5x17,5

Típus: felfüggesztett / félig tartó / asztallap / félig beágyazott

Termék kód: 124435

Méretek (shgv): 68x42,5x19

Típus: felfüggesztett / felületi / pultos

Termék kód: 124907

Méretek (shgv): 100x57,5x23,5

Típus: lógó / asztallap

Termék kód: 124473

Méretek (shgv): 75x40x15

Típus: Szállítmány / Tabletop

Termék kód: 122886

Méretek (shgv): 71,5x45x14,5

Típus: felfüggesztett / felületi / pultos

Termék kód: 123602

Méretek (shgv): 130x50x17

Típus: felfüggesztett / felületi / pultos

Termék kód: 123815

Méretek (shgv): 70x46x17

Típus: felfüggesztett / félpótkával / fektetve / asztallapra

Termék kód: 123896

Méretek (shgv): 77x42x16

Típus: felfüggesztett / felületi / pultos

Termék kód: 123604

Méretek (shgv): 130x50x17

Típus: felfüggesztett / felületi / pultos

Termék kód: 123897

Méretek (shgv): 77x42x16

Típus: felfüggesztett / felületi / pultos

Termék kód: 124205

Méretek (shgv): 120x46x15,5

Típus: pult / félig süllyesztett

A szaniterek gyártói által kínált funkcionális eszközök közül a mosdók és a mosdók a fürdőszoba számára kiemelkedik a kényelem és a praktikusság szempontjából: nagyméretű, lapos oldalú mosdókagyló, amelyre a kozmetikumok, fürdőkádak tárolására alkalmasak. Az emeletek a szokásos felsõ és süllyesztett edények alternatívájaként tekintendõk. A termékek mérete, anyaga, színe, konfigurációja változhat. A két tárgy virtuóz kombinációja lehetővé teszi az egészségügyi eszköz számára, hogy számos hasznos funkciót elvégezzen, amelyeket a fogyasztók értékelnek: a tartozék ötvözi a kényelmes polcot a tároláshoz, egy tálat a higiéniai eljárások elvégzéséhez és belső dekorációként működik.

Különféle modellek

A tálalók széles választéka lehetővé teszi, hogy kiválasszon egy gyönyörű és hasznos eszközt, amely egyedivé és luxusvá teszi a fürdőszoba belsejét. Az innovatív gyártási technológiák lehetővé teszik a hibridek hibridek számára, hogy olyan eredeti konfigurációkat hozzanak létre, amelyek megfelelnek a tervezőknek és ügyfeleiknek. Vannak olyan modellek, amelyeken a polc a tálca egyik vagy mindkét oldalán található, dupla mosdókagyló közepén egy nagy asztallal.

A szilárd héjnak olyan előnyei vannak, mint:

 • Könnyű karbantartás és telepítés;
 • A tervezés kizárólagossága;
 • alkalmassága;
 • Gyakorlatiasság.

Vegyél egy mosogató-pultot a fürdőszoba kedveli azokat, akiknek meg kell menteni a helyet: a polc alatt helyezhető hüvelykujj, polcok vagy mosógép. A szilárd öntött edényű pultfedés nem szivárog, ellentétben a beépített mosdókagylóval, amelynek szorossága a helyes telepítéstől függ. A tál és az asztal sima, szilárd felülete kevésbé szennyezett és könnyen tisztítható.

A mosdó-asztallap a fürdőszobában szabványos és modern anyagokból készül: kerámia, plexi, akril, kompozit, fém, mesterséges és természetes kő. Az ilyen anyagokból készült termékeket nagy szilárdsággal, higiéniával, kopásállósággal, kémiai semlegességgel, nedvességállósággal és tartóssággal különböztetik meg.