Legfontosabb > Bútor

A legfontosabb 15 fürdőszobai kiegészítő, amelyek mind a gyermekek, mind a felnőttek számára vonzóak

Minden szülő, ritka kivétellel, szembesül a gyermek vonzerejével a fürdés, a fogmosás és mossa a kezét. Ragaszkodhatsz, esküszöm, századik alkalommal, hogy elmagyarázza a higiéniai eljárások fontosságát, és még inkább ravaszul. Ha izgalmas játékot teszel a fürdőszobába, akkor egyetlen gyerek sem tud ellenállni.

Tésztaadagolók

Ne lepődjön meg, ha a paszta túl gyorsan befejeződik. Különleges adagoló ember, állat vagy rajzfilm figura formájában. A paszta összenyomása játékgá változik. Maga a adagoló könnyen felszerelhető a tapadókorong falán.

Fúvókák egy csővel tésztával

Ehelyett különleges fogásokat használhat a fogkrém csövére, ami örömet okoz majd a gyermekeknek.

Vicces kefék

A fogkefék maguk nem kevésbé lesznek érdekesek. A hercegnő, az írógép, a dinoszaurusz vagy a szuperhős formájú tollat ​​már játéknak tekintik, nem pedig egy közönséges fogkefét.

Ezenkívül speciális védőkupakkal vagy akár háttérvilágítással is felszerelhető. De vásárláskor győződjön meg róla, hogy az ecset alkalmas az életkorra: nagyon vastag fogantyút nehéz megtartani, és túl nagy a fej, hogy megvédje a fogait.

csészék

Természetesen a keféket valahová kell tárolni. Az állatok formájával világos műanyag poharak vonzzák a figyelmet, és organikusan szemmel láthatóak a kefével.

tartók

Ha nincs olyan sok polc a fürdőszobában, használhat speciális tapadókorong tartókat. Jelentősen megtakarítják a helyet, hozzátesszük a fürdőszobát és nagyon eredetiek. És ami a legfontosabb, akkor kényelmes magasságban lóghat a gyermek számára.

Fúvókák a daru szélén

Csodálatos, hogy egy egyszerű fúvóka a legáltalánosabb műanyagból képes egy csapot átalakítani.

Most már nem keverőgép, hanem elefánt vagy kacsa, amely még mindig kéznél van, hogy kezeit vízfolyás alá helyezze. A kézmosás már nem jelent problémát.

Szokatlan szappan

A gyermek tenyerei azonnal eljutnak az alakos szappanhoz virág, írógép vagy állat formájában. Nem csak kezeket, hanem az egész testet is akarják. Remek ötlet, hogy a fürdés közben gyermekellátást fektessek be.

Vásárolhat kész színes alakokat. Vagy mentse és főzzük őket:

 • Ehhez a legáltalánosabb baba szappan, penész és kukoricaolaj szükséges. Szappannal felhúzzuk és vízben vagy mikrohullámú sütőben olvassuk le. Ne melegítse túl! A maximális hőmérséklet 60 ° C. Az alap csak megolvad.
 • A fehér szappan kímélhető az élelmiszer-színezéssel, de az illóolajokkal nagyon óvatosnak kell lennie. Miután a szappan megolvadt, öntsük öntőformába.
 • A formákat előzetesen kenősítették kukoricaolajjal, hogy könnyebben elérhessék. Ha vannak buborékok, majd szórjuk hígított alkohollal vagy vodkával. Hagyja fagyni egy napra.

A szappanhoz különféle űrlapokat vásárolhat (amelyeket ismételten használnak), használjon szilikont sütéshez, jégformákhoz vagy homokozó játékokhoz.

Baba kéztörlő

Különösen egy gyermek számára, speciális mikroszálas baba kézi törölközőt is felakaszt. A víz gyorsabban elnyeli a vizet, mint egy egyszerű frottír ruhával, a lágyabb és fényesebb design vonzza a figyelmet. A törülközők számára jobb, ha külön magasságú kampót szerelnek fel. Gyakran a gyerekek nem törlik meg a kezüket, mert egyszerűen nem érik el.

Baba matricák kiválasztása a fürdőszobában

Sok szülő kívánja a fürdőszoba belsejét gyönyörűbbé és eredetibbé tenni, örömmel gyermekeit. A vízi eljárások elfogadása a gyerekek számára kellemesebb lesz, ha színes képek vesznek körül.

A fürdőszoba felújítása hosszú és drága folyamat. Azonban van egy olcsó és gyors módszer a szoba megjelenésének frissítésére. Segítségével lenyűgöző eredményeket érhet el pillanatok alatt. A fürdőszobai matricák nagyon népszerűek. Ez a cikk az előnyeiről, fajtáiról, valamint a választék árnyaltairól szól.

Általános információk

A matricák a fürdőszobai dekoráció és más helyiségek töredékévé váltak a közelmúltban. 2009-ben Franciaországban kezdték használni a lakberendezést. A dekoráció világszerte egyre népszerűbbé vált, és idővel elérte Oroszországot. Jelenleg számos témával ellátott matricák vannak. A különböző színek és méretek lehetővé teszik a megfelelő helyszín kiválasztását.

Tipikusan az ilyen matricák anyaga vinil, köszönhetően a termékeknek saját egyedi tulajdonságaik vannak. A matricák az alábbiak szerint készülnek: a vinil kivágja a képet a kontúr mentén, majd a film rögzítőfedére helyezi. Néha a legösszetettebb módszert alkalmazzák. A termékek gyártásában ilyen módon a modern fotónyomtatási technológiával.

Meg kell jegyeznünk, hogy jelenleg is vannak más, a piacon megtalálható anyagok alapján készített matricák.

 • Szilikonból készült Az ilyen matricák az alapjaikban fertőtlenítő adalékanyagokat tartalmaznak, amelyek megvédik őket a káros mikrobák kialakulásától. Hosszabb élettartamuk is van. Az egyetlen hátránya a magas költségek, ami miatt sokan inkább vinil alapú matricákat preferálnak.
 • A gumiból. Az ilyen termékek hullámos szerkezetűek. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően padlóra alkalmasak. Tehát a díszítő célok mellett a hullámos matricák végzik a csúszás megszüntetésének funkcióját, ami lehetővé teszi, hogy biztonságosan mozogjon a padlón.

teljesítmény

A matricák nagy népszerűségnek örvendenek a helyiségek kialakításában, elsősorban dekoratív tulajdonságaik miatt. Megváltoztathatják a belső térséget, fényességet és egyéniséget adva. Emellett a matricák segítségével hangsúlyozhatja az adott belső stílus főbb jellemzőit.

Azonban az ilyen díszítéseknek más előnyei vannak.

 • Nedvességgel szemben ellenállnak, és ellenállnak a hőmérséklet változásainak is, ezért alkalmasak fürdőszobákban és más hasonló területeken való használatra.
 • A termékek könnyen karbantarthatók. A címke szennyeződéstől való tisztításához nedves ruhával vagy szivaccsal kell törölni. Ugyanakkor a dekorációs elemek nem takarnak le a nedves tisztítás során.
 • A matricák legfeljebb öt évig tarthatnak (a termék megfelelő tapadása egy csempe vagy más felületre).
 • Nem veszítik el az eredeti színüket napfénynek kitéve, ezért fürdőszobai dekoráció megvásárlásával pár szobát vagy konyhát szedhet.
 • A termékek ragaszthatók bármilyen felületre (tükör, fal, bútor, mennyezet stb.).

Ne csak a háttérképre és a rosszul festett felületekre ragasszák őket, mert ha a jövőben eltávolítja a matricát, akkor a felület megsérülhet.

 • Gyorsan kijönnek. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan megváltoztassa a szoba megjelenését.
 • Jó minőségű termékeket többször is lehet használni. Vagyis le lehet vágni a díszített felületről, majd ragasztani újra, vagy díszíteni egy másik helyet.
 • A vinil és szilikon matricák környezetbarátak, mivel nem tartalmaznak olyan vegyi anyagokat, amelyek károsak lehetnek az egészségre.
 • Ezek a termékek könnyen ragaszkodhatnak a sajátjához. Ugyanakkor a gyerekek segíthetnek a felnőtteknek a szoba díszítése során is.
 • A matricák eltávolítása után nincsenek nyomok a felületen.

Vannak olyan termékek is, amelyek nedvesek. Ennek eredményeként a kép megszerzi a hanghatást. Ez a jelenség nemcsak a gyermekek, hanem a felnőtt generációk körében is élvezet.

A választás árnyalatai

A gyermekek számára készült matricákkal kapcsolatos legjobb megoldás az összes tündérmese számára ismerős karakterek képei. Ebben az esetben a dekoráció megváltoztatható: a gyermekek karikatúráitól a képregény karakterekig, amikor a gyermek felnő. Továbbá, a termékek a csempék a fürdőszoba, lehet, hogy egy másik téma. A fürdőszobát virágokkal, felhőkkel, halakkal és más tengeri élettel díszítheti. Mindez attól függ, milyen a képzelete és a csecsemő preferenciái.

Az ilyen képek pozitív hatással vannak a gyermek pszichéjére, felemelve a hangulatot. Sok gyerek nem szereti a vízzel kapcsolatos eljárásokat, és egy ilyen egyszerű módszer lehetővé teszi a gyermek érdeklődését, aki örömmel veszi a fürdőszobába.

Színes képeket használva a fürdés gyerekek szórakoztató és izgalmas folyamat lehet. Szórakoztató és oktató játékok a vízkezelések során soha nem leszel felesleges.

A kisgyermekes családok számára a szobák szilikonból készült, kiterjedt termékeivel gondoskodnak.

 • érdekesek;
 • Kellemesek a tapintásra, és a gyermekek tapintható érzései is fontosak.

Népszerű ma és vízálló gumi matricák a tapadókorongon. Kiváló lehetőség a csecsemő családok számára, hogy díszítik a fürdőszobát fekete-fehér matricákkal, amelyek a vízbe csapódáskor színtelenek lesznek. A kaméleon "varázslatos" hatása meglepetést és szórakozást jelent minden gyermek számára.

A formatervezés finomságai

Különböző tényezők alapján kiválaszthatja a matricák ragasztására szolgáló helyeket. A matricákat a baba fürdőhelyéhez közel helyezheti el, hogy megérintse őket, vagy egyszerűen eloszthassa azokat a falakon, hogy a gyerek fürdés közben láthassa őket.

A padlón csúszásgátló matricák használhatók. A fürdőszobában ez a pillanat különösen fontos, mert a magas páratartalom esetén a padló ebben a teremben gyakran csúszós. Így Ön és a gyermekek védelmét biztosítja a lehetséges esésekhez kapcsolódó kellemetlen helyzetekről.

A matricák nem csak díszíthetik a szobát, hanem elrejthetik a felületek hibáit (pl. Repedt csempék, apró csipek, karcolások, foltok stb.). Ez a dekoráció lehetővé teszi, hogy felületes javítás nélkül végezhesse el. Nem kell pénzt költenie csempe, festmény vagy rétegelt lemez mosható tapéta cseréjére.

Gyönyörű képek lehetővé teszik a kozmetikai "javítás" a szobában egyszerű matricák ragasztott a falra.

A fürdőszoba kialakításának lehetősége nemcsak a gyerekek szórakoztatását, hanem a belső stílus egészét is felismerheti. Például a bambusz elemekkel ragasztott képeket a burkolólapon a japán stílus légkörével hozhatja létre. Fancy díszek vagy fényes virágok válhatnak a fenntartott árnyalat lakonikus szembenézésének "kiemelésére". És a matricákhoz illő matricák harmonikusan egészítik ki.

A legfontosabb dolog az, hogy minden apró részletre átgondoljuk a részleteket, és válasszuk ki a megfelelő képet. Így könnyedén és gyorsan átgondolhatja a bosszantó felületet egy gyönyörű pompássággal a gyermekek szemébe, ami örömet okoz majd neked. Kiválaszthatja a hagyományos fürdőszobák kék és halványzöld árnyalatait, amelyek nyugtató hatással vannak, vagy megállnak egy kellemes meleg palettán (barack, rózsaszín).

Ha a fürdőszobát semleges árnyalatú csempe díszíti, fényes képekkel díszítheti. Ha a felületet gazdag színekben készítik, akkor jobb egy nyugodt matricát választani.

Egy másik lehetőség a címkék használatára - bizonyos területeken való megosztásra. Szép szimbólumokkal rendkívüli módon megjelölheti a szükséges tárgyak helyét, vagy kijelölheti a szobák célját. Például, a fürdőszoba ajtót lehet jelezni egy jel, és a kapu a WC-szobába - egy másik szimbólum. Ezek a matricák gyorsan segítenek a gyerekeknek navigálni a környezetben.

Ez nem csak az ajtókra vonatkozik, hanem a belső térre is. Ha van egy kombinált típusú fürdőszobája, akkor matricák segítségével megoszthatod a szükséges területeket. Ha megpróbálod, maximális eleganciával és tévedéssé válhatsz. Ez a belsőépítészet átalakítja a szobát egyedi, egyszerű és kellemes környezetbe.

Az öntapadós termékek széles választékának köszönhetően szabadon engedheti meg képzeletét és életre keltheti a tervezési ötleteket. A vízálló matricák kiválóan alkalmasak fürdőszobájának díszítésére. Gyönyörködnek a családdal a szépségével sokáig, és ha valamit megváltoztatni szeretne, egyszerűen megváltoztathatja a képet, és nem kell sok éven át várnia, vagy nagy pénzeket költen a javításokra. Ezért a matricák kiváló lehetőséget kínálnak a gyermekek hangulatának megváltoztatására, akik érlelésüket megváltoztatják, és azok számára, akik szívesen kísérleteznek a belső térrel.

Ragassza be a terméket könnyen. Csak a védőréteget kell eltávolítani, és óvatosan ragassza be a matricát a kívánt felületre. Könnyedén nyomja meg és várjon néhány másodpercet. A kép letörése ugyanolyan egyszerű és egyszerű.

Baba matricák

A matricák minden szobát szórakoztatnak, érdekesek, fényesek és szórakoztatnak. A gyermek matricák viszonylag olcsóak - megszüntetik a tapétázás és a munkaigényes befejező munkák szükségességét. Az összes termék kiváló minőségű film alapú, és nem tartalmaz ártalmas anyagokat.

A kereskedelmi forgalomban kapható gyermektabletta fő témája:

 • fényes minták és fotók;
 • kicsi vagy nagy képek állatokról és rajzfilmfigurákról;
 • pozitív képeket minimalista stílusban;
 • mesés és fantasztikus történetek.

A gyermekek matricái

Sima felületen történő felhasználásra előkészített termékek - nem csak a falakon, hanem bútorokon, tapétán, üvegeken, még háztartási készülékeken is.

 • az alkalmazás egyszerűsége;
 • elfogadható ár;
 • megengedett hőmérséklet-tartomány (-40 és +80 ° С) lehetővé teszi a dekoráció használatát a helyiségen kívül is;
 • Szükség esetén a kép könnyen lehúzható.

Ha a "Dekretto.ru" online áruház termékeit 3 ​​ezer rubel mennyiségben vásárolja meg, a moszkvai futárszolgálat (a Moszkvai Ring Roadon belül) ingyenes. A termékek valóban olcsó megvásárlására nézd meg promócióinkat.

Baba fürdőszobai matricák

2 találat az Ön kérésére

A gyermekek számára készült matricák: hogyan kell megválasztani és megvásárolni

A Fair Masters egy olyan hipermarket, amely sok, kézzel készített üzletet egyesíti a különböző eladókból a világ minden tájáról.

A vásárlók és a kézművesek közvetlenül együttműködnek, anélkül, hogy további közvetítői jutalékokat és jutalékokat fizetnének. A mesterek maguk határozzák meg a munkák árait, valamint a szállítási és fizetési feltételeket, maguk is vevőként küldenék a vásárlást. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Mester Vásárán minden egyes áruházban különböző fizetési és kézbesítési módokat lehet használni - válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet. Ön megvitatja az összes lépést, és közvetlenül vásárolja meg az eladóját, ami azt jelenti, hogy nem kell harmadik felekkel kommunikálnia - gyorsan és teljes mértékben ismerni fogja a legfontosabb dolgokat, és először vásárolhatja meg a terméket.

Válassza ki, amit szeret? Adja meg a mester minden részletét azáltal, hogy kapcsolatba lép vele az "Üzenetek" között - beszélje meg az összes árnyalatot személyes beszélgetés közben, és ha szükséges, javítson.

A kiterjedt és részletes katalógusunk lehetővé teszi, hogy gyorsan válaszd ki, hogy mire van szüksége - a mesterek által használt ár, szín, kulcsszavak és anyagok szűrői mentésre kerülnek. A szerző fotói, a részletes leírás, a méret és a részletes vevői áttekintések teljes képet alkotnak - világos képet kap arról, hogy mit fog vásárolni.

Ha megtalálta, amire szüksége van, de szeretné kissé megváltoztatni a munkájának megjelenését, hozzáadni vagy eltávolítani néhány részletet, növelni vagy csökkenteni a termék méretét, megváltoztatni a színt, lehetősége van arra, hogy megrendelését közvetlenül a mesternek rendelje meg. Jó vásárlás!

A gyermekek fürdőszobájában lévő matricák: friss dekoráció a fürdőszobai dekorációhoz

A fürdőszobában lévő matricák a gyerekek számára - Kiváló választás a kerámia burkolólapok díszítésére A kis kiegészítők nem csak a díszítő matricákat tartalmazzák, a fürdőt szilikon matricákkal is díszítik, amelyek nem csak a karcolásokat maszkolják, hanem csúszásgátló bevonatként is szolgálnak. A kiegészítők választéka nagyon nagy, és a fürdőszobában lévő különféle tárgyak lenyűgöző és érdekes fürdést tesznek lehetővé.

Érdekes gyermek kiegészítők: csábítják a babát

Önmagában a fürdősbaba a fürdőszobában lenyűgöző folyamat számukra, új szemszögből tanulják meg a világot. A vízi eljárások gyakori elfogadása azonban hamarosan a gyermeket viseli, majd mindenféle segítők segítenek a szülőknek. A szokásos gumi kacsák és gyíkok mellett, amelyek szintén gyorsan hordták a gyermeket, a fürdőszobában sokféle izgalmas elem található.

A baba elfogyasztása szórakoztatóvá vált, különböző tartozékokkal körbevéve. A gyermek minden bizonnyal olyan, mint a nagy mennyiségű szilikon matrica állatok, csúszásgátló szőnyegek, szopókák, csapos fúvókák formájában játékok. A fürdés folyamatának kiterjesztése érdekében az intelligens szülők érdekes tevékenységeket is folytatnak szeretteik számára.

Sok hasonló játék van - van egy por, amely nyálkahártyává változik, sziszegő bomba habokkal, szappanbuborékok a görögdinnye méretével. Érdekes lesz minden gyerek számára, hogy üljön a fürdőszobában, és talán még a szappanfejet is lehetővé teszi, mert tudják, hogy ez a foglalkozás nagyon kevéssé kedveli a gyerekeket.

Hidrogél a fürdőszobában - szórakozás a baba számára

Hogyan csalogasson gyermekeket úszás közben:

 1. Ujj festékek. A névből nyilvánvaló, hogy a baba az ujjával húzhat. Tehát fejleszt a motoros készségeket, valamint a tapintható érzeteket. A festékek nagyon könnyen moshatók le a csempékről, és teljesen ártalmatlanok a gyermek számára, ha véletlenül lenyelik.
 2. Markers. Színes jelölők, amelyeket rajzolhat a fürdőszobában és a csempe. Mossa meg őket nem nehéz, és a gyönyörűség a gyermek nem lesz a határ.
 3. Szilikon matricák. Különböző matricák vonzzák a gyermek szemét, felfedezhetik az elsődleges színeket, és csak a "ragtapasz ragasztásával" játszhatják be a babát.
 4. A hidrogél. Kis, többszínű golyók, amelyek vízzel érintkezve növekedni kezdenek. A gyerekek szeretik elkapni őket a fürdőszobában. Az egyetlen negatív az, hogy 10 órán át kell áztatni.
 5. Többszínű hab. A hab spray, amely összekeverhető, és új színeket vagy mintákat hoz létre a habból. Ez a tevékenység nagyon érdekes a gyerekeknek és akár a felnőtteknek is.
 6. Jelly a fürdőhöz. Ha meg akarsz lepni egy gyermeket, hatalmas fürdőt hozhat létre színes zseléből, és behelyezheti a nyughatatlan gyermeket.

Minden termék bőrgyógyászati ​​vizsgálaton esik át és 2-3 éves gyermekek számára engedélyezett.

Fényes rajzoló tollak a fürdőszobában - a tökéletes megoldás

Minden gyerek szereti rajzolni, vele, bárhol és bármi mással. És ha a gyerekszobában levő rajz papírra és állványra korlátozódik, akkor a fürdőszobában teljes egészében kószálhat.

Köszönhetően egy ilyen népszerű találmánynak, mint a mosdókagylónak, a csecsemő képes lesz festeni a csempékre. A markerek összetételében ártalmatlan anyagok is találhatók, amelyek nem károsítják a gyermeket, még akkor sem, ha lenyelték. De mégis, ha egy gyermek 2 évnél fiatalabb, ne hagyja egyedül ezt a játékot. A mag tartalmaz olyan nem veszélyes komponenseket, mint a szappan, a viasz, a parabén és az élelmiszer-színezés.

Az ilyen feltűnő tollak mind a falakon, mind a testen festhetők. A rajzolás könnyen lemosható vízzel.

A markerek segítenek megtartani és szórakoztatni a babát a fürdés folyamatában. Néhány gyermek arra törekszik, hogy azonnal hagyja el a fürdőt, és a markerekkel idő lesz fürödni.

A gyermek képes lesz egy csempere festeni a speciális jelölők segítségével a fürdőszobában

A kreativitás fejlesztésének ez a módja minden gyermek számára biztosan vonzó. De ezek a ceruza (fonott tollak) számos hátránnyal rendelkeznek.

Hátrányok a fürdőhöz:

 • A mag kicsi - 3,5 cm, nem elég sokáig;
 • Csúszik, különösen a testen;
 • Nedves felületen terjed;
 • Egy vízfolyás vagy egyszerűen a vízben gyorsan feloldódik;
 • Egy kis terhelés megszakadhat.

A hiányosságok ellenére ez érdekes, tájékoztató, ártalmatlan és érdekes találmány.

Szilikon matricák a gyermek fürdőszobájában: fényes dekorációval fürdőkád

Ha belefáradt a fürdőszobád belsejébe és a monokromatikus csempe fényes akcentussal hígít, a falon lévő szilikon matricák mentésre kerülnek.

Vízálló matricák ragaszthatók bárhol - a fürdőszoba oldalán, hogy képet kapjanak a matricákról. A mosógép oldalsó paneljein, a tükrön vagy a fürdő üvegajtón lehet megformálni.

Szilikon vízálló matricák a fürdőszobában ragaszthatók bárhol a helyiségben

Ragasztani őket nagyon egyszerű:

 1. Tisztítsa meg a felületet a szennyeződéstől és nedvességtől.
 2. Az összeszerelő film, amely körvonalazza az éleket, ezért nem szabad elmenni, amikor matricát ragaszt.
 3. Óvatosan csatlakoztassa a matricát a ragasztó hátlap eltávolítása után.
 4. Távolítsa el a levegőt puha, száraz ruhával.

A volumetrikus szilikon alakzatok közvetlenül a fürdőszobába ragaszthatók. A gyermek képes lesz ülni és megérinteni a fényes, lágy matricákat, tanulni az állatokat vagy az ábécét - az üzleti élet örömeivel ötvözni. A matricák tisztíthatók por- és szappanfoltoktól, nem szívják fel a nedvességet és megőrzik színeiket.

Az ilyen matricák élettartama meglehetősen nagy, ha nem tisztítja őket porral és fémgyapottal.

Díszítjük a fürdőszobát: gyermek matricát a fürdőszobába

Sok gyerek szeret a fürdés folyamatát, de néha kínzássá válik, majd a szülők elveszik az összes játékot a vízben, csak hogy nyugodtan mosogassák a gyermekeiket. A kisbaba elterelése és a fürdés mulatsága érdekében a fürdőszobát úgy kell felszerelni, hogy a gyermek úszni vágyik.

Először is különféle tartozékok - gumi játékok, fogkefék, fényes törölközők és matricák a fürdőszobában. Ezek a kis képek átalakíthatják a szoba megjelenését, megváltoztathatják és érdekesebbé tehetik a babát. Abban a pillanatban, a gyerekek matricája a fürdőszobában nagyon nagy - a hétköznapi halakról az egész képekre, amelyeket ragasztani kell egy hatalmas vászonra a falon.

A fürdőszobai matricák érdekesebbé teszik a fürdést

A színes matricák rajzfilmfigurák vagy állatok formájában kedvelik a gyermeket, az úszás pedig szórakoztató és informatív lesz.

A baba egy tündérmesék formájában fürödhet, ahol a mesebeli karakterek körülvesznek a baba. A játék formájában szervezett edzés után tanítani tudja a baba felismerését az állatok és a madarak számára, a térfogatmérő matricák beillesztésével a fürdőkád köré a gyermek elérhetõségében. Meg tudja mutatni, hol van az orr, a szeme, és elmondja, hogyan különböznek egymástól a kis állatok.

Továbbá, ha kívánja, speciális fürdőlepedő ragasztókkal is vásárolhat.

Hogyan válasszunk matricákat a gyermekek számára (videó)

A gyerekszobákban lévő matricák nem csak zavaró helyszínt jelentenek a baba érdeklődéséhez, hanem a szerény fürdőszobában is. A színes, színes matricák rajzfilmfigurák formájában segítenek a gyermek fantáziájának fejlesztésében, különféle történetekkel a gyermekek bálványairól. A fürdőszobai matricák valóban üdvözülnek az Ön számára!

Tartozékok a falon a fürdőszobában

Octopus és hal

Delfinek játék

Minden ember a fürdőszobában tölti életének egy bizonyos részét. Ebben a térben sikerül egyedül lenni magunkkal és gondolatainkkal. Reggel itt a legfontosabb előkészület az új napra, este pedig meleg vízzel a fürdőszobába bújva lazíthat és lazíthat. Annak érdekében, hogy ez a nyaralás kellemes és teljes legyen, megfelelő életkörülményeket kell létrehozni a lakóterület ezen részében: kényelmes szaniter berendezések, bútorok, tükrök és természetesen gyönyörű dekoráció, amely különleges hangulatot kölcsönöz a rendes belső térnek.

Annak érdekében, hogy évente ne végezzen javítási munkát, ugyanakkor rendkívüli díszítő felületeket alkosson, a tapasztalt gyártók stílusos és kiváló minőségű vinyl matricákat készítettek a fürdőszobában. Ezek a termékek teljesen biztonságosak, nem veszítik el vonzó adataikat hosszú ideig, és egyszerűen alkalmazhatók sík felületekre további szerszámok és kötőelemek nélkül.

Cél Vinyl vízálló matricák

A fürdőszobában lévő matricák védő réteget tartalmaznak, amely megvédi a dekorációt a hőmérsékletkülönbségtől és a nedves környezettől. Az ajtót, a tükröt, a fürdőszoba alját, a padlót, a paneleket, a mosógépet, a kazánt és más sima felületeket díszíthetik. Szükség esetén a matrica könnyen eltávolítható anélkül, hogy szennyeződést hagyna.

A fürdőszoba dekoratív termékek széles választékban kerülnek bemutatásra, minden ízlés szerint:

 • gyönyörű képek különböző színekben;
 • stílusos és szokatlan minták, absztrakciók;
 • érdekes és hűvös feliratok;
 • 3D képek stb.

Tartozékok a fürdőszobában megfizethető áron

Az "AllStick.ru" stílusos dekoráció online boltja nagyméretű, különböző méretű vinyl matricákat kínál.

 • hűvös "hal";
 • "A színek tengere" - jól néz ki a zuhanyok ajtaján;
 • dekor "polcok";
 • gyönyörű korallzátonyok;
 • "Az óceán ajándékai" - fényűző kagylók;
 • "Palmochki" - elhelyezhető a fürdő közelében, egy csodálatos sziget tájaként;
 • "Bather" és más érdekes képeket.

Fedezheti fel az online katalógus teljes kínálatát. Az AllStick.ru a saját termelésű, tartós vinilfilmből készült, kiváló minőségű dekorációs elemeket ad el, amelyek az évek során nem veszítik el eredeti jellemzőiket.

A matricák ára a fürdőszobában megfizethető. A megrendelések kézbesítése online, a város bármely irányában történik.

Matricák a fürdőszoba és a WC számára

124. 95 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; Textilek, EVA, PVC.

Szeptember 11

Művészeti minta; Kínában; 50 cm × 0,1 cm × 70 cm; Műanyag.

122. 75 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; Textilek, EVA, PVC.

Szeptember 11

Szeptember 11

Művészeti minta; A tengerem; Kínában; 50 cm × 0,1 cm × 70 cm; Műanyag.

Szeptember 11

Művészeti minta; Kínában; 50 cm × 0,1 cm × 70 cm; Műanyag.

Szeptember 11

Szeptember 11

disney; talicska; Kínában; Textil, PVC, PVC.

122. 75 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; Textilek, EVA, PVC.

122. 75 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; Textilek, EVA, PVC.

Szeptember 11

Művészeti minta; Kínában; 50 cm × 0,1 cm × 70 cm; Műanyag.

Szeptember 11

Paw Patrol; Paw Patrol; Kínában; 50 cm × 70 cm × 0,1 cm; PVC, karton.

122. 75 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; Textilek, EVA, PVC.

Szeptember 11

Smeshariki; Smeshariki; Kínában; 50 cm × 70 cm × 0,1 cm; A film.

Szeptember 11

Szeptember 11

Művészeti minta; Kínában; 50 cm × 0,1 cm × 70 cm; Műanyag.

122. 75 dörzsölje. - nagy nagykereskedelem

Szeptember 11

Baby I; Kínában; Textilek, EVA, PVC.

Szeptember 11

Paw Patrol; Paw Patrol; Kínában; 50 cm × 70 cm × 0,1 cm; PVC, karton.

Szeptember 11

Művészeti minta; Kínában; 32,5 cm × 0,1 cm × 30 cm; Műanyag.

Szeptember 11

Kínában; 30 cm × 40 cm; Papírt.

Rendeljen most!

A Partner termékekkel megjelölt termékeket külön rendelheti, anélkül, hogy tárcsázta volna az Ön területének minimális összegét (10 000 rubel). Bővebben

Most nem használja a webhely összes funkcióját

A böngésző beállításaiban a cookie-kkal és a helyi tárolókkal történő adatcsere le van tiltva, ami a webhely helytelen működéséhez vezethet.

Bath Stickers "Vicces arcok" (BB007)

Jegyzet a "Matricák a fürdéshez" Vicces arcok "(BB007)"

Játékok - játékhasználati elemek, beleértve azokat is, amelyeket a fürdőszobában játszanak, különálló tárgyakkal, mechanizmusok nélkül.
3 éves gyermekek számára.
Made in China.

Küldünk levelet a kapott bónuszról, amint valaki kihasználja ajánlását. Mindig ellenőrizheti az egyensúlyt a "Személyes hely"

Küldünk egy levelet a kapott bónuszról, amint valaki a linkét használja. Mindig ellenőrizheti az egyensúlyt a "Személyes hely"

Hol lehet megvásárolni ezt a játékot? Rendszeres boltban vagy online? Könyv a "Labirintusban"! Nálunk olcsóbb és olcsóbb játékot tudsz vásárolni, mint bárhol máshol. Vásárlói vélemények, valamint további anyagok segítenek Önnek abban, hogy a megfelelő választás: kivonatok, fotók és illusztrációk.

Baba fürdőszobai matricák

A javítások mindig sok nehézséggel járnak, de mindnyájan könnyen feledésbe merülnek, amikor a lakás egy álomház lesz. Ha egyszerûen nincs idõ és pénz a tõkejavításhoz, akkor a kozmetikum mentésre kerül.

Számos módja van ennek a szobának átalakítására, de amikor egy kisgyerek él a házban, akkor mindenféle trükköt kell megtennie. Az egyikük - díszítő matricák a fürdőszobában.

Tervezés varázslat

A szoba dekorációjának megkezdése előtt meg kell érteni, hogy a legszembetűnőbb, első pillantásra a részletek is befolyásolják az észlelést. A matrica nem csak átalakíthatja a szobát, hanem egy bizonyos stílust hoz létre, hangsúlyozza a gyermek egyéniségét.

Díszítsd a fürdőszobát teljesen más:

 • a falat, amire a fürdő található, és amely segít a legkisebbeknek abban, hogy ne féljenek a vízkezeléstől;
 • helyezze a matricákat egy adott helyen a szobában, ezáltal a gyermek személyes sarkát jelöli;
 • a matricák összetétele a fürdőszoba mennyezetén eredeti és esztétikailag kellemesnek tűnik.

Ez csak egy kis lista azokról a lehetőségekről, amelyek segítenek átalakítani a fürdőszobát. Ennek a dekorációnak a különlegessége, hogy nincsenek korlátozásai a használatukra. Mindössze a képzeletre van szükség, valamint a matricákkal együtt.

A választás előnyei

Fürdőszoba - magas nedvességtartalmú és gyakori hőmérsékletváltozás, ami logikus aggodalomra ad okot a dekoráció tartósságára vonatkozóan. A matricák vízálló anyagból és tapadó bevonatból készülnek. Következésképpen nem kell aggódni, ha a víz rájuk kerül, ez nem befolyásolja sem a megjelenését, sem a hegyét. A ragasztó biztonságosan megtartja az ábrát bármilyen felületen, akár kerámiából, üvegből, márványból vagy más felületből. Miután befejeződött a fürdőszobai dekoráció, biztonságosan víztisztítást végezhet.

Ez a díszítés nem toxikus filmből készül, ami biztonságossá teszi az egészséget.

A fürdőszobai matricák nem igényelnek különös gondosságot. A felületről levágja a port, vagy eltávolítja a kozmetikai részecskéket, a háztartási vegyi anyagok nagyon egyszerűek. Mindenre szüksége van egy nedves ruhával. A matricák karbantartása során nem ajánlott fémkeféket, kemény keféket és maró hatású tisztítószereket használni.

Távolítsa el ezt a díszítést nem nehéz. Az eltávolítás után a felület teljesen érintetlen marad.

Ötletek és témák

A fürdőszoba matricák gazdag témákban és számos stílusos megoldásban találhatók. A motívumok lehetnek mindenféle:

 • Nature. A díszítés egyik legnépszerűbb témája. A falon a fürdőszoba könnyen válik egy virágos rét, ahol kamilla, mák terjedése, a méhek szorgalmasan zúgnak, és az állatok szétzúznak;
 • Vízalatti világ. Ez a választás nagyon logikus, mivel a szoba dekorációja közvetlenül kapcsolódik a célhoz. A mennyezet vagy a falak a tengerfenék vagy óceán vizekké válhatnak, melyeket minden fajta hal és korall termesztenek, valamint halászhajókat és kalózhajókat;
 • Monokróm matricák. Ez a díszítés nyugodtabb és modern fürdőszobákhoz készült. A gazdag színek lehetőséget nyújtanak a belső refinement és stílus kialakítására. A matricák bonyolult mintázata csodálatos képet alkot a szemmel.

Mivel a dekoráció helye nem csak a szoba falaira korlátozódik, más célokra is felhasználható. Például különböző adatok a gyermekek vizuális eljárásai során szórakoztatják a gyermekeket, és ez a folyamat kevésbé nehéz lesz mind a gyermekek, mind a szülők számára. Ha a gyerek lelkesedik, és a szobák falai már régóta a vászonjává válnak, akkor a matricák megmentik őket kreatív kísérletektől. Hívja fel egyszer a gyerekeket, hogy válasszon matricát a fürdőszobába, és díszítse őket egy bizonyos helyen a szobában, és ezt lelkesen csinálja. A különböző állatok, a víz alatti lakosság, a madarak, a szigetek, az érdekes tárgyak képei gazdagítják a gyermekek szókincsét, érdekesebbé és újabbá válnak. Vannak matricák, amelyek a színeket a víz beléptetésével kapják. Az ilyen elemek a színek emlékezésének vagy a baba színezésének módjaként használhatók. Ebben az esetben ügyeljen a matrica felületének minőségére. Meg kell ellenállni az érintésnek.

Ha a matricák sokasága zavarba jött, és nincs semmi lehetősége egyértelműen meghatározni a témát, akkor mindig stílusos döntésekből indulhat:

 • A dekoráció hajlamos, főleg a belső tér hangsúlyozására, hangsúlyozni. A jövőbeli matricák színének megválasztásakor figyelembe kell vennie a szoba színtartományát, különben egyszerűen nem lesz látható;
 • A különleges tervezési döntés fekete-fehérben lesz. Ez egy klasszikus változat, amely kiemeli a kívánt helyeket, hozzáadja a stílust a szobához;
 • Nagyon eredeti és érdekes megjelenés hasonló elemek a nagy változatban vagy megkönnyebbüléssel;
 • A tükrös matricák segítenek a helyiség bizonyos területeinek összpontosításában is.

alkalmazás dekoráció

Stick matricák a csempe vagy más felület a fürdőszobában nem lesz nehéz. Mennyi ideig tart a dekorációs folyamat csak az elemek számától és méretétől függ. A felület, amelyen a díszítés helyén van, síknak kell lennie, különben nem tartják nagyon hosszú ideig. Gipsz vagy tapéta - nem a legalkalmasabb hely a matricák alkalmazásához, mert rosszul tartják egy instabil felületen.

Annak érdekében, hogy a tervezési kísérlet biztonságosan haladjon, számos szabály van:

 • Az első dolog, hogy vigyázzon a munka megkezdése előtt, felületi tisztaság. Közvetlenül fütyül a kötődés minőségétől. A felület tisztításához meleg vízzel alaposan meg kell mosni és alaposan meg kell törölni egy száraz ruhával;
 • Ha nem biztos benne, hogy az egyszerű mosás elég, használhat alkoholt. Meglazítja a ragasztáshoz szükséges helyet;
 • A rögzítőfóliák használatával meg kell jelölni az elemek alkalmazásának határait. Ez nagyban megkönnyíti a feladatot, különösen akkor, ha a matricáknak kompozíciót kell alkotniuk. A kész munka nem lesz aszimmetrikus;
 • Nem ajánlott hirtelen eltávolítani a védőréteget az elem ragasztófelülete felől. Miután pontosan meghatározta a helyet, fokozatosan távolítsa el a védőréteget és rögzítse az elemet;
 • Miután rögzítette a matricát, vasaljon egy darab puha anyaggal, ha azt az elem tervezése megkívánja, gondosan megszabaduljon a kialakult légbuborékoktól.

A dekoráció ilyen eredeti eleme, a matricák a fürdőszobában vásárolhatók meg hardverraktárakban és hipermarketekben, valamint egyedi megrendelést készíthetnek a tervezőnek. Az exkluzív módon készített matrica sokkal költségesebb lesz, de az ügyfelek rendkívüli döntéseit fogja megtestesíteni.

Tartozékok a fürdőszobában - nagyon szokatlan és kellemes ajándék a gyermek számára. A gyerekek matricái új helyet biztosítanak gyermeke számára a kreativitásnak és hozzájárulnak a világ tudásához. Talán ez egy olyan ajándék, amely segíteni fog a barátainak vagy rokonának, hogy a ház falai épen megmaradjanak, és a gyermek kreativitását más irányba irányítsák. A rokonok és a barátok számára egy kreatív ajándék lesz egy matrica egy fotó formájában. A kisbabák fotói örülni fognak neki, és mindenki körülötte.

A körülöttünk lévő környezet megváltoztatása mindig hasznos, mivel lehetővé teszi a fantáziák és a vágyakozás kifejezését. A matricák egyszerűen és biztonságosan olcsóbbá teszik az új életet az ismerős helyiségbe.

Óvodai matricák (111)

Az óvodában lévő matricáknak köszönhetően úgy érzed magad, mint a varázslók: a mesés világok létrehozása most sokkal könnyebb! Szóval, varázslatos varratokkal, és nyissa meg a galériát. Itt megtalálja a megtestesült gyermek fantáziái élénk táncát: mesés házak, szép állatok, újjáéledt repülőgépek, gyönyörű robotok, fényes vonatok, kedvesek

tündérek. Ezek és más matricák az óvodában egy egyedülálló aurát hoznak létre a baba szobájában. Ők lesznek a kulcsa a jó hangulat, tiszteletteljes hozzáállás az állatok, kifejlesztett figuratív gondolkodás, segít, hogy nő egy kedves és érzékeny személy.