Legfontosabb > Csapok

Mozaik a fürdőszobában - mit kell tudni

Annak érdekében, hogy egyedi megjelenést biztosítson minden egyes szobának, bizonyos tervezési technikákat alkalmaznak. Ma a fürdőszobában lévő mozaik még a legközönségesebb belső térben is vonzerejét, eredetiségét és kifinomultságát mutatja. Mindez azonban csak akkor történik meg, ha a mozaikpanelt mindenféle finomsággal lefektetik, és a fürdőszoba általános kialakítását gondosan átgondolták. Jelenleg a fürdőszoba mozaikja hatékony eszköz a szoba díszítésére.

A fal vagy a padló egyenetlen részei kis méretű kerámialapokkal is megmunkálhatók. És a mozi kép egy igazi fénypontja lesz a szobának. A fürdőszobai regisztrálási folyamatot megkülönböztetik a meggondolatlanság, a bonyolultság és a munkásság. Ez annak köszönhető, hogy egy ilyen módszernek figyelembe kell vennie minden részletet, legyen az megjelenése, a különböző árnyalatok vagy az elemek teljes száma. Ezen túlmenően, padlózott padló, felszerelt fűtési rendszer.

Típusok és jellemzők

A fürdőszobában lévő mozaikok különböző alapanyagokból készülnek, kőből, zománcból vagy üvegből, fémből, kerámiából vagy porcelánból készült kőből. Különleges esetekben más anyagokat is lehet használni, még akkor is nagyon ritka, mint például mesterséges akvamarin, aranyozott fólia, gyöngyház, valamint drágakövek. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai, de mind padló- vagy falfelületként használják őket. Mozaik típusai a fürdőszobában:

 • Glass. Ez az anyag főként a velencei nyersanyagokból készült. Az így kapott termékeket a hosszú élettartam, a vízállóság, a nagy terhelés ellenállóképessége, valamint a különböző gombák, penész és egyéb mikroorganizmusok ellenállása jellemzi. A fürdőszobában lévő üvegmozaik kültéri esztétikájához is alkalmas, ráadásul hatalmas színekkel és textúrájú változatokkal rendelkezik, és fémes és tükörstílusú.

Alkalmazási lehetőségek

Nem titok, hogy a fürdőszoba mozaikját különböző célokra és igényekre használják. Ez mind teljesítményt, mind megjelenést jelent. A lapokból, az általános panelekből és a kombinált lehetőségekből külön lapkák találhatók. Miért válik széles körben a mozaikok használata, amit a tapasztalt tervezők aktívan használnak. Ehhez tudnia kell, hogy milyen és milyen formában kíván díszíteni. A csempe a következő műveletekre alkalmas:

 • fal dekoráció;
 • a padló lefektetése;
 • egy kötény formájában nézve;
 • beágyazott rések létrehozása;
 • nem szabványos formanyomtatványok regisztrálása és egy másik.

Gyakran előfordul, hogy sok házban és apartmanban a fürdőszobákat nem nagyméretű, vagy külön fürdőszoba és WC nem osztja meg. Általában egy jól megválasztott mozaik vizuálisan kibővíthet egy korlátozott helyet, valamint vizuálisan különböző zónákra oszthatja azt. Például egy jó lehetőség kerámia burkolólapokkal szemben helyezkedik el a nagy tükörrel szemben lévő falon.

A mozaikelemek a szoba vizuális bontásán túl külön funkcionális zónákat hoznak létre. Ehhez a részleges falvágás ugyanolyan hangszínnel történik, mint a padló, ami a szintek közötti zökkenőmentes átmenet érzetét kelti. A felület többi részét rendes csempékkel lehet bevágni. Az ízlésesen keretezett területek egyenként vagy egészben egyenletes vagy torzított csíkok formájában néznek ki.

A helyiség díszítése során a csíkokat néha jelentős szerepet játszhatják, de a design segédelemeként is működhetnek. Például a falon több vékony vonal, hasonlóan a padlóhoz hasonló mintákkal kombinálva, sokféle változatot hoz az egyszerű belső térben. Kiváló vétel, ha kicsi és nagy csempéket választanak egymással szemben.

Igény szerint a fürdőben lévő mozaik nemcsak a padlón, hanem a fal felszínén is elhelyezhető. Ez lehetővé teszi, hogy kissé hígítsa a kép egyhangúságát, és ha színes játékot alkalmaznak, akkor a benyomás még fényesebb lesz. Ezenkívül egy egyszerű, de nagyon hatékony technikát használnak a térhígítás egy vagy két falra monokróm mintázattal való megosztására.

Ha eredeti helyiséget kíván hozzáadni a zuhanyzóhoz, akkor kérjen segítséget a téglalap alakú elemektől. Lehetővé teszik, hogy a szoba teljesen nyitott legyen minden dicsőségében az egyszerű vétel miatt - vízszintes beépítés.

A mozaik használata a saját otthonában mindig tele van érdekes felfedezésekkel. Széles körű lehetőségek nyílnak meg képzelete segítségével, még egy korlátozott területen is. És nem számít, milyen stílust fognak megvalósítani ebben a teremben, legyen az antik vagy modern, vagy avantgarde.

Figyelj! A mozaikelemek nemcsak kaotikus rajzok, hanem összképek, sőt műalkotások is. Az ilyen panel a tulajdonosának büszke forrása lehet, mivel stílusa és bizonyos hatása van, különösen a vendégek számára. Ugyanakkor a megjeleníthető megjelenés nem befolyásolja az anyag teljesítményét, amely egy évig tart.

Szín kiválasztása

A mozaikos termékek fő jellemzője az univerzalizmus. Ezek az elemek egy hangon játszhatók le, kontrasztot játszhatnak, vagy egyszerre több árnyalatot kombinálhatnak. Az ilyen paletta lehetővé teszi a legigényesebb tulajdonos kérését is. A végső választás azonban még jobb, ha egy előre kiválasztott koncepcióra összpontosít, különben lehetőség van arra, hogy valami olyasmit kapjunk, ami nem volt várható.

A mozaikot zökkenőmentes átmenetként használják a meglévő szabálytalanságok, a mennyezet és a padló, a két fal és így tovább. A klasszikus lehetőség az átmenet a sötétről a szürkére, valamint a kontrasztos színek - fekete-fehér. A szabályoknak megfelelően egy sötét aljnak óvatosan fényesnek kell lennie, bár néha érdemes ellenkezőjét tenni. A különböző árnyalatok kombinációját sokkal ritkábban alkalmazzák, de kevésbé lenyűgözőnek tűnik.

Az elemek pixelelrendezését kaotikus sorrendre tervezték, mivel a fő akcentusok itt nem léteznek. A monoton zuhanyzó is előnyös. Egy ilyen kialakításban nem rossz, hogy adjunk hozzá egy kis gyöngyházat, vagy helyezzen ki néhány csíkot a háttérben a matt falakon. A fémelem mindig stílusosnak, dráganak, de hidegnek tűnik. Miért ajánlott használni az egyes elemek hangsúlyozására?

Mozaik fürdőkád és zuhanyozáshoz

Kínálunk mozaikot a fürdőszoba és a zuhany. A kerámiából, üvegből, gyártási kőből készült mozaikot, Kínát, Törökországot és Spanyolországot bemutatjuk katalógusunkban. Üvegmozaik - az ár és a minőség legjobb választéka. A fürdőszoba kerámia mozaikja hasonló a kerámia burkolatokban, de sokkal elegánsabb és elegánsabb. A mozaikkő nagyon kedvelt anyag az irigylésre méltó nedvességállóság és tartósság miatt. De bármilyen anyagot választottál, a fürdőszoba és a zuhany egy mozaik cseréje eredeti megoldás lesz a belsőépítészet számára. Egy speciálisan kezelt felületnek köszönhetően a mozaik sok évig tart.

Miért választják a vásárlókat a boltunk? Olvassa el véleményét:

Fürdőmozaik

A fürdőszoba szerves része az otthonának, mint egy konyha vagy egy hálószoba. Ennél több! Ez a tisztaság, a frissesség és a pontosság koncentrációja minden részletében. Ha a kérdés az elnyelő anyagok tervezésére és kiválasztására vonatkozik, számos további kérdés merül fel, mivel csak ebben a helyiségben folyamatosan magas a páratartalom és gyakori hőmérséklet-csökkenés az év bármely szakában. Az egyik leginkább praktikus, kényelmes és egyszerűen elegáns megoldás a mozaik mozaik. A tényleges üvegből, és néha csillám hozzáadásával a mozaik rendkívül tartós és immár a nedvesség és a hőmérséklet hatásaival szemben. Ráadásul még a vegyi anyagok és a csiszolóanyagok sem befolyásolhatják.

A fürdőszoba mozaikjának előnyei:

 • Teljes vízálló. Még akkor is, ha nagy mennyiségű víz kerül a felületre, ez nem okoz semmilyen kárt az anyagban;
 • Könnyen törődhet. A felület tisztításához nincs szükség speciális szerszámokra. A legtöbb esetben egyszerűen törölje le nedves ruhával;
 • Exkluzív design. Kiválaszthatja, hogyan kell elhelyezni a mozaikot, létrehozni saját rajzokat, geometriai formákat stb.
 • Űrgazdálkodás. A mozaik, mint bármely más nézőanyag, nem teszi lehetővé, hogy vizuálisan bővítse a szobát, növelje azt, hozzon hozzá egyfajta szabadságot és könnyedséget, összpontosítson a megfelelő elemekre, és elvonja a feleslegeseket;
 • Kedvező ár. Ellentétben sokféle csempe és más anyagok, mozaik valóban olcsó;
 • Könnyű dolgozni. Mozaik, akkor is könnyedén fel tudsz tenni magát még egy minimális mennyiségű tudással és készséggel.

A fürdőmozaik kialakítása mindig stílusosnak tűnik, és nem veszíti el lényegét. Eredeti panelek, határok és élek, modern mozaikokkal díszítettek, nagyon látványosak és fényesek. De ezzel egyidejűleg, túlzott boncolás és nyomorúság nélkül. Ráadásul a mozaik jól illeszkedik más burkolóanyagokkal is. Használhatja a szokásos kerámia burkolatokat, de kiegészíti a design-betétek a többszínű mozaik. Az ilyen kompozíciók nagyon stílusosak. A különböző kombinációk száma minden ízhez korlátlan. Most azonnal megrendelheti a fürdőszobának megfelelő mennyiségű mozaikot, a gyártótól, kedvező áron, és igazán egyedivé teheti fürdőszobáját. Engedje szabadon a fantáziáját, legyen kreatív és még nagyobb választási szabadságot hozzon velünk.

Fürdőszoba mozaik panel

A fürdőszoba mozaikja, mintái, keverékei, határai. Termelés a lehető legrövidebb idő alatt. Stab és mátrix panelek. Bármilyen mozaikos műtárgy. Gyorsan. Minőségileg. Kedvezmények. Megdermedt. Szállítás.

 • felajánljuk a befejező lehetőségeket és azonnal kiszámítjuk a munka költségeit;
 • Az üvegmozaikokkal szerzett tapasztalataink több mint 10 éve vannak;
 • üvegmozaik panel árak 20% -kal a piaci árak alatt vannak;
 • minden panel összehangolódik Önnel és szigorúan meghatározott feltételekkel teljesítik;
 • minden mozaikot egy átlátszó öntapadó fólián hajtanak végre;
 • megrendelheti egy panel telepítését tőlünk;
 • egyedülállóvá tesszük szobád belsejét!

A mozaik jellemzői magukért beszélnek:

- a vízfelvétel hiánya;
- nagy szilárdság és tartósság;
- kopásállóság / fading;
- agresszív szerekkel szembeni ellenállás;
- az egyszerű gondozás;
- hajlítható felületeken történő elhelyezése.

A fenti előnyök mellett a fürdőszobai felületek mozaikjának díszítése során az anyag további finomítása nélkül is megakadályozható, és elkerülhető a ráncos varrások kialakulása, amelyek kerámia burkolólapokkal vagy porcelán kőzetekkel szemben állnak.


Különösen szép a fürdőszoba belsejében fog kinézni panelek a mozaik, akkor hozzá elegancia a belső. Cégünk bármely összetett mozaikpanel gyártásával foglalkozik! A Sicis, a Bisazza, a Trend vezető gyártói szimulált paneleket kínálunk Önnek. Vegyünk egy reprodukciót egy kép vagy egy plot által kínált. Vegyünk egy eredeti mintát vagy egy díszet.
Amikor paneleket rendel a cégünkhöz, tanácsot adunk Önnek, hogy milyen formában használja a mozaikot a szobájához. Szükség esetén megszervezzük a mérő távozását. Azt javasoljuk, hogy melyik anyagot kell használni a panel felszereléséhez.

Kerámia és üvegmozaik elhelyezése önmagát csinálja

A mozaik tervezési ötletek megvalósításának folyamata nagyon nehézkes és fáradságos, de nem hiszem, hogy a mozaikok lefektetése lehetetlen feladat egy megfelelően tapasztalt és rendezett otthoni mester számára.

Kevéssük azt állítja, hogy a mozaik sokkal érdekesebb és gazdagabb, mint a hagyományos kerámia burkolatok, egyenetlen a díszítő és befejező konvex elemekben, de a telepítési munkák költsége is arra késztet, hogy mindent magunkhoz vegyünk. Itt semmi sem lehetséges, de az a személy, aki először találkozott ilyen típusú munkával, nehéz lesz. A fő nehézség egy minőségi alapozás előkészítésében rejlik, melynek tökéletesen zökkenőmentesnek kell lennie, valamint az elvégzett munkának és a technológiának megfelelő kemény munkának.

Mozaik: az anyag típusai és előnyei

Teljes vízállóság, tartósság, tartósság és egyedülálló megjelenés teszi majd tökéletesnek ezt az anyagot. A csempe nem mozdul el a mozaikban, nem zavaros, savakkal és lúgokkal szemben ellenáll. Megáll a magas hőmérséklet és a hirtelen csepp. Minden felkészített felületen elhelyezhető, és a használati élettartam gyakorlatilag korlátlan. Az anyag tökéletesen ellenáll a nedvesség- és fénykémiai vizsgálatoknak, emellett nem fél a mechanikai sérüléstől. Semikirkuláris elemek vagy oszlopok esetén semmi sem egyenlő a mozaikokkal.

A mozaik sok anyagból készül, de a legnépszerűbb kerámia és üveglapok.

 • Az üvegmozaik egy homok ötvözet, más komponensekkel és színező adalékokkal. Jó víztaszító tulajdonságokkal rendelkezik, széles színskála. Fő jellemzője a csempe és az elfogadható ár változó átláthatósága. Előnyös az üvegmozaik a fürdőszobában, mert teljesen vízálló.
 • A kerámia mozaik különböző árnyalatú kerámia lapokból készül, lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen rajzot készítsen, különböző textúrájú. Erõsebb, mint az üveg, és nagyon ellenáll a kopásállóságnak.

A mozaiklapok különféle méretű modulok formájában kerülnek értékesítésre, amelyekben az egyes mozaikforgácsok egy speciális sorrendben vannak rögzítve egy speciális hátsó rácson vagy egy, az elülső részen levő papír hátlapon. A bélés folyamat meglehetősen bonyolult, de a mozaik a saját kezével teljesen lehetséges, komoly megközelítéssel, a technológiával való ismerkedéssel és néhány munkamegálsággal.

Kerámia és üvegmozaik alapú technológia

A mozaik csempés munkája számos lépést tartalmaz:

 • alapítvány előkészítése;
 • vázlat készítése;
 • elrendezése;
 • csomagolva;
 • injektálás.

Alapítvány előkészítése

A mozaik felhelyezése előtt alaposan fel kell készíteni a felületet. Kezdje el a tisztítást a régi bevonat maradványaiból, ha vannak ilyenek. Ha a felületen cseppenként több mint 5 mm 1 m2-enként, a falak vakolattal és alapozottak. Minőségi alap készítése és minden rendellenesség eltávolítása után az alapot 7-10 napig teljesen megszáradni hagyjuk. A legkisebb különbségek jelenlétében a mozaik modul rugalmas bázisa megismétli formáit, és ennek következtében a felület egyenetlen lesz.

A ragasztó választékának jellemzői

A ragasztókeverék kiválasztása során számos tényezőre kell összpontosítani, amelyek között a felhasznált csempe típusa alapvető fontosságú.

 • A legtöbb kerámia ragasztóbázis alkalmas kerámiamozaikra. De itt a helyes választás nagyban függ attól, hogy milyen alapon ragasztják meg a csempe. Amikor egy csatlakozóra, vakolatra vagy betonra néz, ragasztót használjon
  kerámia keverék. Ha a telepítés vízszigetelésen történik, akkor a rendszer "meleg
  padló vagy régi csempe rugalmas ragasztóval. És mivel a kerámia mozaik mozaikjának sűrű, átlátszatlan szerkezete van, a ragasztó színe bármilyen lehet.
 • Az üvegcserép szerkezete általában áttetsző vagy átlátszó, ami azt jelenti
  az alatta látható alap látható, ezért csak fehér ragasztó keveréket ajánl. Ez lehet csemperagasztó vagy egyéb, nagy nedvesíthetőségi jellemzőkkel rendelkező fehér ragasztóanyag. A poliuretán alapú ragasztókeverékek és a kész vízbázisú csempe ragasztók üvegmozaikokhoz is alkalmazhatók. Ha a mozaik nem átlátszó, bármilyen színű, rugalmas keverékre ragaszthatja.

Tipp Egyes mesterek, papíralapú mozaikcsempék ragasztják fel epoxi habarcsot, ennek az eljárásnak az az előnye, hogy a ragasztás után az egyes forgácsok végei félig telnek.

A mozaikra helyezett tapadóoldat vastagabb konzisztenciájú, mint a cserép esetében. Ezt úgy végezzük, hogy az egyes lapkák ragasztása során ne ragasszunk ragasztórétegbe.

Fal jelzések

Mielőtt megkezdené a mozaik megmunkálását, papírra és jó minõségû jelölésre van szükség, vonalainak pontossága, elsõsorban a kezdõ, nagymértékben függ a végleges burkolat egyenletességétõl és megjelenésétõl. Monofonikus vagy vegyes csempékkel néha néha a felszínen azonnal megjelölés történik, mivel minden egyes sík felületre helyezett egyes mozaikmodul mérésre kerül, és a kapott mérést vízszintesen és függőlegesen átvisszük a felületre, hogy a rácsot elérjük.

Mozaik fektetés

A javított helyiség hőmérséklete +5 és +30 között legyen.
A mozaikot a második sor kezdetétől olvassuk le és a felszínre helyezzük, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a minta kombinációja helyes, és a kényelem érdekében a helyes sorrendben a padlóra van helyezve.
A ragasztót a tojás helyére egy 3-4 milliméter fogú hézaggal ellátott fogazott simítóval kell felhordani, és egyenletesen meg kell húzni, anélkül, hogy feltöltené a területet 1 m2-nél nagyobb területre.
Néha egy vékony rétegragasztó-keveréket alkalmaznak a mozaikmodulra, hogy elemei jobban tapadjanak a felületre.

A csempe gyengéden alkalmazható, anélkül, hogy túlzott erőt fejtene ki, és simítóval vagy gumi sisakkal lenne egyenetlen. Ha a ragasztó behatolt a mozaik közötti varratokba, akkor a megfelelő méretű illesztéssel vagy keresztvel tisztítják. A modulok közötti varrásoknak meg kell egyezniük a zsetonok közötti távolsággal.
15 - 20 perccel a modul telepítését követően visszakerül a védőpapír eltávolításához. Nedves szivaccsal előre nedvesítse. Távolítsa el a jobb alsó szélről.
A teljes bélelési folyamat során szigorúan figyelik a mozaik blokkjai közötti távolságokat, mivel egy puszta falon kissé lecsúszhatnak a saját súlyuk alatt. Ha a ragasztókeverék réteget egy filmréteggel borították fel, akkor egy hornyolt simítóval frissítik, és csak ezt követően ragasztják fel a mozaikot.
A sorok mentén a mozaikmodult egy építő késsel vágják le, az egyedi forgácsokat különleges mozaikvágókkal vágják.

Jellemzői a frize lefektetése a mozaikból

A mozaik frizura a fő csempe lefektetése után van elhelyezve, és benne van egy passz. A kerámia burkolatok vastagsága azonban általában többszörös, mint a mozaik vastagsága, amely a beépítés után egyenesben vagy minimálisan süllyesztett. Ezért a frize alatt szükséges az alap készítéséhez.

A lefektetett csempe sarkait maszkoló szalaggal tölti be. A bal oldali átjárót tégla ragasztóval tölti meg, és egy egyszerű farostlemez-sablonral nyújtja, amelyen egy párkány van. A kiemelkedés szélessége megegyezik a passz szélességével, és a mélység megegyezik a mozaik csempe magasságával. A szükséges mennyiségű ragasztó alkalmazása után eltávolítják a burkolólap szélét védő maszkoló szalagot. A ragasztó egy napig marad. Miután megszáradt, egy mozaikból készült frízet felvisszük az előkészített felületre, ha a csempe szintjét jelöli, a felületet csiszolják. És csak ezt követően, a mozaikra kiválasztott ragasztókeveréket alkalmazzák, és a frize elkezd ragasztani.

A varratok kitöltése

Fugázásnál ajánlott kétkomponensű keveréket választani a mozaiklap típusától függően, mivel különbség van a kerámia és üveganyagok keverékei között. A simítóelegyet vízzel hígítjuk az utasításokban meghatározott arányban. Ha a fürdőszobában lévő mozaikot dörzsöljük, akkor a keveréknek továbbá gombaellenes tulajdonságokkal kell rendelkeznie.

Mielőtt megkezdi a fugázást, a mozaik felületét alaposan megtisztítják a maradék ragasztóról, és ahol a csíkok között áll, eltávolításra kerül. A habarcsot csak vízszintes és függőleges irányban gumi spatulákkal alkalmazzuk. Körülbelül 0,5 m2-t kezelünk egyszerre.
A spatula átlós elmozdulásaival a felületen maradt felesleges habarcsot eltávolítjuk, és az elegyet az utasításoknak megfelelően egy ideig hagyjuk megszáradni. A mozaikot nedves szivaccsal tisztítják a habarccsal, a felületet flanelszal és minden flannelette ruhával csiszolják.

Mozaik a fürdőszobában

Származási ország: Kína Gyártó: Natural Mosaic Collection: Sandy Popular

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: fehér Kivitelezés: üveg Felület: csiszolt

Ár: 732 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Natural Mosaic Collection: Sandy Popular

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: szürke Felület: domborított

Ár: 732 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Natural Mosaic Collection: Sandy Popular

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: fehér Kivitelezés: üveg Felület: csiszolt

Ár: 813 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Natural Mosaic Collection: Sandy Popular

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: fehér Kivitelezés: üveg Felület: csiszolt

Ár: 813 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Natural Mosaic Collection: Sandy Popular

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: Kék Design: Üveg Felület: Polírozott

Ár: 813 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Natural Mosaic Collection: Sandy Popular

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: Kék Design: Üveg Felület: Relief

Ár: 813 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Natural Mosaic Collection: Sandy Popular

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: kék, kék Design: üveg Felület: Relief

Ár: 813 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Natural Mosaic Collection: Sandy Popular

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: Kék Design: Üveg Felület: Relief

Ár: 813 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Natural Mosaic Collection: Sandy Popular

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: zöld Felület: Relief

Ár: 813 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Natural Mosaic Collection: Sandy Popular

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: Zöld Design: Glass Felület: Relief

Ár: 813 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Natural Mosaic Collection: Sandy Popular

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: barna Design: üveg Felület: domborított

Ár: 813 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Natural Mosaic Collection: Sandy Popular

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: barna Design: üveg Felület: domborított

Ár: 813 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Natural Mosaic Collection: Sandy Popular

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: Kék Design: Üveg Felület: Relief

Ár: 813 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Natural Mosaic Collection: Sandy Popular

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: Kék Design: Üveg Felület: Relief

Ár: 813 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Natural Mosaic Collection: Sandy Popular

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: Bézs Design: Üveg Felület: Relief

Ár: 813 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Natural Mosaic Collection: Sandy Popular

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: Zöld Design: Glass Felület: Relief

Ár: 813 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Natural Mosaic Collection: Sandy Popular

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: Kék Design: Üveg Felület: Relief

Ár: 813 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Natural Mosaic Collection: Sandy Popular

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: Lila Design: Üveg Felület: Domborított

Ár: 813 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Natural Mosaic Collection: Sandy Popular

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: Lila Design: Üveg Felület: Domborított

Ár: 813 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Natural Mosaic Collection: Sandy Popular

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: Lila Design: Üveg Felület: Domborított

Ár: 813 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Natural Mosaic Gyűjtemény: Alma Popular

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: kék, többszínű kivitel: üveg Felület: csiszolt

Ár: 813 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Hall Collection: Avantage sorozat

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: Kék Design: Üveg Felület: Polírozott

Ár: 831 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Hall Collection: Avantage sorozat

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: Bézs Design: Üveg Felület: Polírozva

Ár: 831 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Hall Collection: Avantage sorozat

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: Többszínű Kivitelezés: Üveg Felület: Polírozva

Ár: 831 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Caramelle Gyűjtemény: Mix üvegmozaik

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: kék, kék Design: üveg Felület: keverjük össze

Ár: 843 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Camelot kerámia Gyűjtemény: standard keverék

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: Kék Design: Üveg Felület: Polírozott

Ár: 869 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Camelot kerámia Gyűjtemény: standard keverék

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: kék, kék Design: üveg Felület: csiszolt

Ár: 869 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Camelot kerámia Gyűjtemény: standard keverék

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: Kék Design: Üveg Felület: Polírozott

Ár: 869 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Camelot kerámia Gyűjtemény: standard keverék

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: Zöld Design: Üveg Felület: Polírozott

Ár: 869 rubel / m 2

Származási ország: Kína Gyártó: Camelot kerámia Gyűjtemény: standard keverék

Az elérhetőség ellenõrzése a menedzserrel

Szín: szürke Design: üveg Felület: csiszolt

Ár: 869 rubel / m 2

A befejező anyagok egyik legnépszerűbb típusa a csempe, de nem minden gyűjteménynek egyedi dekoratív elemei vannak. Ilyen esetekben sok vásárló és tervező vesz további elemeket más gyűjteményekből. A közelmúltban sokan a lakberendezésre szakosodtak, megoldást nyújtottak a fürdőszoba mozaikjának megválasztására. Így a színes és texturális belső megoldások kiválasztásával számíthat több száz, de nem több ezer mozaik típusra. Természetes kőből, tengeri kavicsok, üveg vagy tükör mozaik és sok más típus között.

Egy csempe vásárlásához egy mozaik mozaikját:

Mi is lépést tartunk az idővel, ezért kínálunk Önnek sok lehetőséget a szükséges finiser kiválasztásához. A katalógus részében található szűrő lehetővé teszi, hogy mindkét gyűjteményt és terméket kiválasztsa a szükséges feltételeknek megfelelően, például:

Természetesen a Moszkva, Moszkva régió és Oroszország összes városa számára a legjobb áron vásárolhat egy mozaikot a fürdőszobában.

A gyártók és a minőség:

Minden vevő és potenciális vásárló a legjobb áron és a legjobb minőségben keresi a befejező anyagokat. Az arany középen egy kínai mozaik. Egy évtizeddel ezelőtt olasz és spanyol volt a legnépszerűbb, de az ilyen anyagok ára jelentősen megemelkedett a többi analóghoz képest, átlagosan többször. A kínai gyárak, miután megértették, mi ez az "ízletes" szegmens, néha nagyobb sávot hoztak létre, és áron jövedelmezőbbé váltak, és az ilyen anyagok minősége továbbra is magas volt.

Termékek a mozaik csempe promóciójára a fürdőszobában:

A fürdőszoba magas páratartalomnak és gyakori hőmérsékletváltozásoknak van kitéve, ami teljesen kiküszöböli a dekoráció legtöbb építőanyagának használatát. De használták széles körben:

- stílusos, praktikus beton,

- eredeti, univerzális mozaik, változatos a színe, a textúra, a forma és az anyag.

A fürdőszoba mozaikok megrendelésének előnyei

Az anyagot speciális speciális mozaikos ragasztóval lehet egy speciális felületen felhúzni. A fürdőszobában lévő cserépmozaik lehetővé teszi számodra, hogy valódi tervezői remekműveket alkosson, ideálisan a komplex domború és homorú formák - medencék, szökőkutak, padok, szegélyek, oszlopok, vázák, szobrok kiemelésére és kiemelésére. Az anyag apró részleteit a titokzatosság és a komplexitás belsejébe helyezi, biztosítva a felhasználó állandó érdeklődését. Ha szeretné, megváltoztathatja a színeket és a textúrákat, akkor művészi vásznat hozhat létre.

A fürdőszobában található mozaik nagy plusz szerkezete, amely nem veszi fel a nedvességet, a szagokat, könnyű tisztítani speciális eszközök nélkül, fertőtlenítsen anélkül, hogy elárvulna és változatlan színű lenne - hosszú ideig érintetlen maradt, és tisztán tartotta a fürdőszobát.

Az előnye a mozaik a fürdőszobában - az ár

Minden vonzerővel az ár nagyon megfizethető lehet. Bár nem kizárt az elit, exkluzív, drága modellek természetes kőből, fa, tükrök.

A csempe egy fürdőszoba mozaikja sokkal gazdaságosabb, mint a nagyobb formájú anyagok. Abban az esetben, ha újra meg kell vásárolnia az egész dobozt egy cseréphez vagy egy teljes méretű műanyag laphoz. A mozaik formájában lévő befejező anyag "segíti" a miniatűr részleteket a rácson, amely dokkoláskor nem különböztethető meg az egész vászonból. Ha nem lehetett ugyanazt az árnyalatot felvenni, teljesen le lehet szétszedni a kiegészítő lemezt az alkatrészeibe, vagy színben játszani, zavarba hozni őket, vagy meghatározni a sötét, rejtett, másodlagos helyeket a fürdőszobában.

Mozaikcserép

Kerámia cserép Marazzi Temari türkiz átlátszó mozaik 20070 N 29,8х29,8 cm

Csempe fal Vidrepur Mixe FG fehér 31.7х31.7 cm

Kerámia cserép Marazzi Temari ezüst mozaik 20058 N 29,8х29,8 cm

Csempe-mozaik Stone4Home fehér 30,5 x 30,5 cm

Mozaik LASSELSBERGER Kendo bézs 30x30 cm

Csempe fal Vidrepur Színek fehér 31.7х31.7 cm

Falcserép Vidrepur Pearl világos zöld 31.7x31.7 cm

Mozaik a rácshomok keverékében 32,7x32,7 cm

Csempe fal Vidrepur Stone4Home fehér 30x30 cm

Falcserép Vidrepur Homedecor világos bézs 31.7x31.7 cm

Falcserép Vidrepur Született szürke 31,7х31,7 cm

Mozaik ELADA Econom fehér és kék 32,7x32,7 cm

Dekor Keramin Quartzite szürke 30x30 cm

Csempe fal Vidrepur Trento fehér 31.7х31.7 cm

Tölgymozaik tölgy 1 színtelen 31x31cm

Mozaik ELADA Crystal bézs-barna 32,7x32,7 cm

Csempe fal Vidrepur Stone4Home fekete 30,5х30,5 cm

Csempe fal Vidrepur Homedecor fehér 31.7х31.7 cm

Csempe fal Vidrepur Edna barna 31.7х31.7 cm

Kerama cserép Marazzi Temari fehér matt mozaik 20059 N 29,8х29,8 cm

Mozaik ELADA Econom white 32,7x32,7 cm

Mozaik Kerama Marazzi Golden Beach bézs 29.8 x 29.8 cm

Aventurin karamell keverék csempe mozaik 32,7х32,7 cm

Kerámia mozaik Stone4Home 1607221 szürke 30,5х30,5 cm

Legutóbb megtekintett

Kapcsolódó kategóriák

Vásároljon csempe mozaikot az OBI online áruházban

Az online áruházépítés és háztartási cikkek Az OBI csempe-mozaikot vásárol a fürdőszoba, a konyha vagy a medence számára. A termékek kerámiából vagy üvegből készülnek, enyhén és fémoxidokkal együtt. A formázás után az anyagot 800 ° C-ig terjedő hőmérsékleten tüzeljék ki. Az ilyen gyártási technológia nagy teljesítményű tulajdonságokat biztosít. Az alkotóelemek kis mérete hozzájárul az erő növeléséhez. A háló alapja ellenáll a nyújtásnak, és nem deformálódik a lefektetés során, növelve a befejező munka sebességét.

A konyhai csempe mozaik előnyei a kötényen vagy a fürdőszoba falai felé nézve választhat és vásárolhat az OBI online katalógusában:
• a színek és a felületi textúrák széles választéka lehetővé teszi, hogy kiválassza a legjobb megoldást a belső kialakításhoz;
• a pórusok nedvességfelszívódásának nullás együtthatója miatt az üvegmozaik vízzel közvetlenül érintkezve, pl. Medencék tálcáiban is használható;
• a rugalmas aljzat segít a lekerekített vagy domborított felületek finom alakításában;
• a mozaik mozaik hipoallergén, nem baktériumok és mikroorganizmusok;
• a bevonat tisztítható szennyeződéstől tisztítószerek segítségével.

Az OBI Moszkvában és más városokban lévő tanácsadók segítenek a különböző befejező anyagok orientálásában. Lehetőség van egy csempe mozaik beszerzésére egy fürdőszobában a weboldalunkon. Az online katalógusban szereplő áruk ára megegyezik a kereskedelmi emelet árlistájával. A szállítás másnap, kényelmes időben történik. A futár az árut hazavigeti, és elfogadja a fizetést.

Ha a regisztrációnál feltüntette a "Megrendelés és elvenni" fogadás módját, néhány órán belül összegyűjtjük megrendelését, és felkészítjük a kiadásra. Az anyagok az Ön legközelebbi OBI áruházának pénztárán várják a kifizetést. A szolgáltatás Moszkvában, Szentpéterváron (St. Petersburg), Volgogradban, Omszkban, Nizhny Novgorodban, Saratovban, Surgutban, Kazanban, Krasnodarban, Ryazanban, Tula-ban, Jekatyerinburgban és Bryanskban érhető el.

Mozaik a fürdőszobában - mit kell tudni

Annak érdekében, hogy egyedi megjelenést biztosítson minden egyes szobának, bizonyos tervezési technikákat alkalmaznak. Ma a fürdőszobában lévő mozaik még a legközönségesebb belső térben is vonzerejét, eredetiségét és kifinomultságát mutatja. Mindez azonban csak akkor történik meg, ha a mozaikpanelt mindenféle finomsággal lefektetik, és a fürdőszoba általános kialakítását gondosan átgondolták. Jelenleg a fürdőszoba mozaikja hatékony eszköz a szoba díszítésére.

A fal vagy a padló egyenetlen részei kis méretű kerámialapokkal is megmunkálhatók. És a mozi kép egy igazi fénypontja lesz a szobának. A fürdőszobai regisztrálási folyamatot megkülönböztetik a meggondolatlanság, a bonyolultság és a munkásság. Ez annak köszönhető, hogy egy ilyen módszernek figyelembe kell vennie minden részletet, legyen az megjelenése, a különböző árnyalatok vagy az elemek teljes száma. Ezen túlmenően, padlózott padló, felszerelt fűtési rendszer.

Típusok és jellemzők

A fürdőszobában lévő mozaikok különböző alapanyagokból készülnek, kőből, zománcból vagy üvegből, fémből, kerámiából vagy porcelánból készült kőből. Különleges esetekben más anyagokat is lehet használni, még akkor is nagyon ritka, mint például mesterséges akvamarin, aranyozott fólia, gyöngyház, valamint drágakövek. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai, de mind padló- vagy falfelületként használják őket. Mozaik típusai a fürdőszobában:

 • Glass. Ez az anyag főként a velencei nyersanyagokból készült. Az így kapott termékeket a hosszú élettartam, a vízállóság, a nagy terhelés ellenállóképessége, valamint a különböző gombák, penész és egyéb mikroorganizmusok ellenállása jellemzi. A fürdőszobában lévő üvegmozaik kültéri esztétikájához is alkalmas, ráadásul hatalmas színekkel és textúrájú változatokkal rendelkezik, és fémes és tükörstílusú.

Üvegmozaik

 • Kobaltkék. A fürdőszobai üvegmozaik egyik fajtája azonban a fagyos érintésében különbözik attól. Ez a fajta kivitel a kis színes üvegek egyes adalékokkal történő összekeverésével készül. Így különféle részecskéket kapunk, ellentétben egymással. Ez a körülmény nem érzékelhető a többszínű színnel, de ha egy árnyékot használ, akkor minden azonnal megjelenik.

  Smaltovaya

 • Fazekas. Ami a kerámia mozaikot illeti a fürdőszobában, akkor a megjelenés szempontjából nagyon közel van a szokásos csempékhez. Ez nagyjából csak kisebb. A kerámia termékek különböző textúrákból készülhetnek, például üvegezett vagy matt. A kerámiatermék harmonikusan kombinálható bármilyen felületével, és különleges megjelenést kölcsönöz, ha a helyet antik stílusban végzik.

  kerámiai

 • Kő. Az ilyen anyag szinte minden típusú kőből készül. Ezért a padló vagy a fal megbízható támogatást nyújt a tufa, a márvány, a jázepár, a gránit vagy az onyx számára. Természetesen a munka végső költsége a nyersanyagok felhasználásától függ. Érdemes megemlíteni a kőtermékek egyedi színtartalmát. Az ilyen csempe mozaik a fürdőszobában mindig eredetinek és ízlésesnek tűnik. Ezenkívül a kő elemeket polírozzák, vagy különleges szerkezetűek, zsetonok formájában.

 • Metal. Ez a mozaik a fürdőben egy jó kiegészítő a zuhanyzóban. Nagyon elegáns, stílusos és modern. Valójában a fémtermékek az új design megoldások személyisége. Azonban ez jelentős előny az anyag számára, és hátránya, mivel nem illeszkedik minden belső térbe. A fémlemez matt vagy polírozott, tükrös kivitelben. Az alumíniumot és a rozsdamentes acélt általában alapanyagként használják, azonban más fémek utánozhatják a felső réteget.

  Alkalmazási lehetőségek

  Nem titok, hogy a fürdőszoba mozaikját különböző célokra és igényekre használják. Ez mind teljesítményt, mind megjelenést jelent. A lapokból, az általános panelekből és a kombinált lehetőségekből külön lapkák találhatók. Miért válik széles körben a mozaikok használata, amit a tapasztalt tervezők aktívan használnak. Ehhez tudnia kell, hogy milyen és milyen formában kíván díszíteni. A csempe a következő műveletekre alkalmas:

  • fal dekoráció;
  • a padló lefektetése;
  • egy kötény formájában nézve;
  • beágyazott rések létrehozása;
  • nem szabványos formanyomtatványok regisztrálása és egy másik.

  Gyakran előfordul, hogy sok házban és apartmanban a fürdőszobákat nem nagyméretű, vagy külön fürdőszoba és WC nem osztja meg. Általában egy jól megválasztott mozaik vizuálisan kibővíthet egy korlátozott helyet, valamint vizuálisan különböző zónákra oszthatja azt. Például egy jó lehetőség kerámia burkolólapokkal szemben helyezkedik el a nagy tükörrel szemben lévő falon.

  A mozaikelemek a szoba vizuális bontásán túl külön funkcionális zónákat hoznak létre. Ehhez a részleges falvágás ugyanolyan hangszínnel történik, mint a padló, ami a szintek közötti zökkenőmentes átmenet érzetét kelti. A felület többi részét rendes csempékkel lehet bevágni. Az ízlésesen keretezett területek egyenként vagy egészben egyenletes vagy torzított csíkok formájában néznek ki.

  A helyiség díszítése során a csíkokat néha jelentős szerepet játszhatják, de a design segédelemeként is működhetnek. Például a falon több vékony vonal, hasonlóan a padlóhoz hasonló mintákkal kombinálva, sokféle változatot hoz az egyszerű belső térben. Kiváló vétel, ha kicsi és nagy csempéket választanak egymással szemben.

  Kötény bélés

  Igény szerint a fürdőben lévő mozaik nemcsak a padlón, hanem a fal felszínén is elhelyezhető. Ez lehetővé teszi, hogy kissé hígítsa a kép egyhangúságát, és ha színes játékot alkalmaznak, akkor a benyomás még fényesebb lesz. Ezenkívül egy egyszerű, de nagyon hatékony technikát használnak a térhígítás egy vagy két falra monokróm mintázattal való megosztására.

  Beágyazott rések létrehozása

  Ha eredeti helyiséget kíván hozzáadni a zuhanyzóhoz, akkor kérjen segítséget a téglalap alakú elemektől. Lehetővé teszik, hogy a szoba teljesen nyitott legyen minden dicsőségében az egyszerű vétel miatt - vízszintes beépítés.

  Nem szabványos űrlapok regisztrálása

  A mozaik használata a saját otthonában mindig tele van érdekes felfedezésekkel. Széles körű lehetőségek nyílnak meg képzelete segítségével, még egy korlátozott területen is. És nem számít, milyen stílust fognak megvalósítani ebben a teremben, legyen az antik vagy modern, vagy avantgarde.

  Figyelj! A mozaikelemek nemcsak kaotikus rajzok, hanem összképek, sőt műalkotások is. Az ilyen panel a tulajdonosának büszke forrása lehet, mivel stílusa és bizonyos hatása van, különösen a vendégek számára. Ugyanakkor a megjeleníthető megjelenés nem befolyásolja az anyag teljesítményét, amely egy évig tart.

  Szín kiválasztása

  A mozaikos termékek fő jellemzője az univerzalizmus. Ezek az elemek egy hangon játszhatók le, kontrasztot játszhatnak, vagy egyszerre több árnyalatot kombinálhatnak. Az ilyen paletta lehetővé teszi a legigényesebb tulajdonos kérését is. A végső választás azonban még jobb, ha egy előre kiválasztott koncepcióra összpontosít, különben lehetőség van arra, hogy valami olyasmit kapjunk, ami nem volt várható.

  A csempe színtartománya

  A mozaikot zökkenőmentes átmenetként használják a meglévő szabálytalanságok, a mennyezet és a padló, a két fal és így tovább. A klasszikus lehetőség az átmenet a sötétről a szürkére, valamint a kontrasztos színek - fekete-fehér. A szabályoknak megfelelően egy sötét aljnak óvatosan fényesnek kell lennie, bár néha érdemes ellenkezőjét tenni. A különböző árnyalatok kombinációját sokkal ritkábban alkalmazzák, de kevésbé lenyűgözőnek tűnik.

  Az elemek pixelelrendezését kaotikus sorrendre tervezték, mivel a fő akcentusok itt nem léteznek. A monoton zuhanyzó is előnyös. Egy ilyen kialakításban nem rossz, hogy adjunk hozzá egy kis gyöngyházat, vagy helyezzen ki néhány csíkot a háttérben a matt falakon. A fémelem mindig stílusosnak, dráganak, de hidegnek tűnik. Miért ajánlott használni az egyes elemek hangsúlyozására?

  Mozaik a fürdőszobában

  A modern fürdőszoba mozaik bizonyult nagyon jól. Ez az anyag vonzó megjelenésű, és ami a legfontosabb, biztosítja a tisztaságot és rendkívül könnyen tisztítható.

  A mosogató a fürdőszobában nagyon elegáns megjelenésű, és lehetővé teszi a legösszetettebb kreatív ötletek megtestesülését. Kiválaszthatja a legjobb minőségű fürdőszobák mozaikját a katalógusunkban, itt az anyag széles áron kapható megfizethető áron.

  Boltunkban 399 rubel / m² áron vásárolhat egy mozaikot a fürdőszobában. Raktáron 563 mozaikgyűjtemény.

  Mozaik a fürdőszobában - szépség és tartósság

  A mozaik egyik előnye, hogy lehetőséget nyújt arra, hogy bármilyen méretű, teljes méretű mintát teremtsenek, ezek közül néhány valódi műalkotás. Ami a fürdőszobában lévő mozaikot illeti, mindig látványos, fényűző és divatos.

  Ma a fürdőszoba mozaikja kerámiából, üvegből és kőből készült. Azonban a legjobb megoldás erre a szobatípusra üvegmozaik lesz, mert egyáltalán nem fél a vízből. Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy a mozaikokat a folyadékokhoz folyamatosan érintkező falakhoz alkalmazzuk. Emellett az üveg tartós és tartós.

  Modern mozaik segítségével díszítheti az egész fürdőszobát - falakat, padlókat és mennyezetet, színes mintázattal díszítve őket. Mindez a képzelőerejétől és készségétől függ. A minőségi mozaik, melyet a katalógusunkban bemutatunk, nem fog elhalványulni, és nem fogja elveszteni a színét.

  Jó választás megfizethető áron - mozaik a fürdőszobában

  A FAP Havanna egy példa a mozaikcsempe gyűjteményének egy fürdőszobában. Meleg és bájos, átadva a múlt világának kifinomultságát és érzéseit. Itt az élő előadásban - az eredeti színtervben. Ezt és sok más gyűjteményt megtalálja katalógusunkban.

  A fürdőszoba mozaikja megfizethető áron lesz kifinomult dekoráció az otthonában Vagy talán ki tudod hozni egy igazi mesterművet?

  Hírek és kapcsolódó cikkek

  Ne hagyja ki a legfrissebb divatbemutatót a spanyol Baldocer gyárból katalógusunkban: a Code, Woodland és Boulevard gyűjteményekről.

  Örömmel kínáljuk Önnek a legfrissebb híreket a katalógusunkban: Ibero Intuition és Impronta Square.

  Tekintse meg a legfrissebb trendeket a katalógusunkban: Mirage Quarziti 2.0, Mirage Reve, Mirage Signature, Mirage Stones 2.0 szemcsés felületen.

  Vessen egy pillantást az új gyűjtemények a porcelán csempe a katalógusban: Casainfinita Leeds, Undefasa Royal Gold, Grespania Cubana.

  Ebben a cikkben válogattunk a "travertin alatt" porcelán és kerámia burkolólapok közül. Válassz!

  Vessen egy pillantást az új katalógusok gyűjteményeiről: Equipe Evolution és Naxos Surface.

  Ebben a cikkben összegyűjtöttük Önt 7 gyűjtemény kerámia csempe és porcelán csempe, amelyben a hatszögletű mozaik jelen van dekorációként. Válassz!

  Ebben a cikkben röviden leírjuk, hogy milyen kerámiatípusok leginkább a vízzel érintkezésbe kerülő felületek befejezéséhez szükségesek.

  Vessen egy pillantást a 7 gyűjteménye rózsaszín kerámia csempe a fürdőszobában, amit összegyűjtött a mi cikkünkben. Talán itt az ideje frissíteni a belső teret?

  A nyolcszögletű formátum már régóta ismert, de a tervezők és gyártók érdeklődése az ilyen csempékre csak az utóbbi években nőtt. Mit kínál a modern piac?

  Csempézett mozaik használata a fürdőszobában: 67 fotó gyönyörű fal- és padlóburkolási lehetőségekkel

  A mozaik csempe a fürdőszoba megfelelő díszítésére alkalmas; Ez megfelel a szoba minden követelményének.

  Mi mozaik?

  A mozaik dísze több apró kerámiából, üvegből vagy kőből készült. A legtöbb esetben a darabok négyszögletesek.

  A mozaik és a csempe közötti fő különbség a kis méret.

  A díszítő felületek mozaikja nagyon hosszú ideig kezdett használni. Az ókori Görögországban és Rómában használták rajzokat a templom falaira.

  A mozaik kiválóan alkalmas olyan díszítő helyiségekben, ahol magas a páratartalom, elsősorban a fürdőszobákban.

  A mozaik szilárd anyagból készült anyagokból készül. Termikusan feldolgozott agyagot leggyakrabban használják, de mozaikból készült fa paneleket is találhat.

  Számos mozaik bevonat létezik. Az egyik legnépszerűbb a kerámia mozaik. A mozaik ilyen darabjai jól illeszkednek a nedvességhez, könnyen elhelyezhetők.

  A piac különböző színű kerámiamozaikkal rendelkezik. A széles választékból kiválaszthatja a megfelelő beltéri egységet. Az ilyen mozaikok előállításához használják a porózus szerkezetű kerámiákat.

  Gyakran megtalálja a kő mozaik bevonatát. Gránitból, márványból, néha jáspisből készült. Ezen anyagok keménységének köszönhetően az anyag nagy szilárdsága és tartóssága érhető el.

  Az üvegmozaik üvegből készül, amelyet különleges kezelésnek vetnek alá, ennek köszönhetően nagy szilárdság érhető el. A felület matt, színező komponensek hozzáadásra kerülnek az üveghez. A kis üvegcserép jól néz ki a fürdőszoba kialakításában.

  Különös figyelmet érdemel az enyv mozaik. Smaltoy-t olyan üvegnek nevezik, amely szokatlan tulajdonsággal rendelkezik: a fényben rejlik. A zománc mozaik másképp néz ki, a fénytől függően változhat. E tulajdonság miatt a lakkozott mozaik bevonat világos rajzokat, absztrakciókat generál.

  A mozaik fémet ritkán használják. Általában egy ilyen mozaik kiegészíti a csempe alapvető mintáját. A fém mozaik acéllemez, amelynek vastagsága gumi alapon történik.

  Nézze meg, hogyan választhat egy csillárt a fürdőszobában: fotók, modellek modern és klasszikus dizájnnal, beépített csillárral készített készenlétben.

  Tekintse meg a jelen cikkben szereplő fürdőszobai csúszdákról készült fotókat.

  A mozaik bevonat előnyei

  A mozaiknak számos előnye van. Az olasz "mozaik" -ról lefordítva a "kis alkatrészek összetétele".

  A kicsi méret a legfontosabb előnye ennek az anyagnak. Ezzel mozaikot használhat a nehezen elérhető felületek kialakításához, például kerekített formában. Ez a funkció nagy jelentőséggel bír a fürdőszoba dekorációjánál - egy kis helyiséggel rendelkező helyiségben, ahol sok díszes alak van.

  Egy másik előnye a formák sokfélesége. A mozaiklapok eltérő alakúak lehetnek, és nagyon fontos a helyiségek kialakításához. Köszönhetően a sokszögű darab a mester hoznak létre érdekes kompozíciókat. Az ismerős csempe nem rendelkezik ilyen képességekkel.

  A mozaik környezetkímélő anyag, szinte minden összetevő természetes eredetű. A mozaik cseréje egészségre kímélő.

  Az egyik fő oka a nagy népszerűsége mozaik csempe - tartósság. Ez az anyag könnyen használható. A mozaik bevonat fő minősége nagy nedvességállóság.

  A fürdőszobában lévő kerámia mozaikcsemek egyáltalán nem szívják fel a folyadékot, a vízabszorpciós együttható nulla. Ennek a bevonatnak köszönhetően, amely mozaikból készül, nem nagyon összeomlik, és nem igényel különösebb gondosságot. Könnyű tisztítani.

  A mozaik jó mechanikai károsodással és hirtelen hőmérsékletváltozással szembeni ellenállóképessége, nem fakul, nem sötétedik. A mozaik a szokásos lapokkal kombinálható.

  A fürdőszoba belső burkolatának mozaikjai kiválóak az ékezetek elhelyezése, díszítő funkciók elvégzésére és a belső kialakítás különleges eredetiségére.

  Minták és képek

  A mozaikcsempe fő jellemzője, hogy különféle színekben szokatlan dísztárgyakat készíthet. Számos évszázaddal ezelőtt mozaikból készített rajzok túlélték a mai napig. Ez a legjobb bizonyíték arra, hogy egy ilyen kikészítés tartós.

  Vannak elkészített mozaikblokkok, amelyek már alkalmazzák a mintát, csak felületüket díszítik.

  A fürdőszobák belső részében gyakran talál egy színes virágdíszt egy mozaikból. Ilyen mintázattal a szoba falain átalakul, egy ilyen design valódi csodálatot kelt. Ez a dekoráció egyéni, mivel a design vonzza a figyelmet az egyediségével és tükrözi a lakástulajdonosok preferenciáit.

  Virágos minták a fürdőszobában - az egyik legnépszerűbb. A virágdíszek sima vonalakat tartalmaznak, ebből a dekorációból természetes energia származik. A frissesség és a könnyedség hangulata uralkodik a szobában, a személy úgy érzi, hogy közel áll a természeti világhoz. Néha, hogy átalakítsanak egy fürdőszobát, elegendő még egy kis dísz virágból.

  A mozaik nemcsak virágos, hanem keleti díszeket is létrehozhat. A keleti mozaik dísztárgyak hátterében fényűző tükör, háttérvilágítással.

  A fürdőszobában lévő mozaik kicsi kavicsokkal kombinálható. A kis kavicsok, ha együtt használják egy mozaik, nagyon hatékony dekoráció a falak.

  Nagyszerű lehetőség a mozaik mintázata a tengeri témában. Ez a kép a legjobb a fürdőszobában. A víz alatti világ (egzotikus hal, hínár) a fürdő falain mindig előnyösnek tűnik. A kék mozaik a könnyű felületeken klasszikus design a tisztaság sarka számára.

  Kis darabok használatával bármilyen képfelületen létre lehet hozni. Használhat mindkét színes darabot egy egyedi kialakításhoz, és blokkolja a kész rajzokat. Az ilyen blokkok elhelyezése hasonló a kirakós gyűjtéséhez.

  Kiválaszthat egy mozaik mintát a személyes preferenciáitól, a divatirányzatoktól és a stílustól, amelyben a belső tér díszíti.

  A fürdőszoba befejeződik

  Az öntöttvas régi fürdőszobája mozaikokkal díszíthető, és így frissítheti, átalakíthatja a helyzetet.

  A nagy méretű fürdőszobában a padló és a falak felületének díszítése mozaikszerű mintákkal néz ki.

  Egy jó lehetőség az, hogy csak a fal alját díszítse mozaikokkal, például a mosdó mellett.
  A zuhany alatt díszítse a padlót mozaik segítségével, és a tükör körül háromdimenziós mozaikkeretet készít.

  Érdekes, de nem feltűnő mintacsaládból készült mintázat exkluzív a falak díszítése, míg a ház lakói békésen élvezik a szobát, mert az ilyen légkör nyugalmat biztosít, ami különösen fontos a fürdőszobai tervezés szempontjából.

  A mozaik segítségével megvédheti a munkaterületet a nedvességtől, és a díszítéssel megelégedést és eredetiséget biztosít. Úgy tervezhető, mint egy nagy terület, és kis felületek.

  A mozaik lehetővé teszi, hogy kiemelje a dekor konkrét elemét. Ezeknek a díszítő kerámiáknak köszönhetően akár egy kis fürdőszobát zónákra is fel lehet osztani.

  A fürdőszoba bejáratától az ellenkező oldalra telepített nagy tükör segít megtervezni a helyiséget: ennek köszönhetően vizuálisan kibővítheti a terem határait. A tükör egyik oldalán díszítse a falat mozaikos, amely gazdag kék árnyalatú, és világos kék mozaik díszíti a másik oldalt.

  A mozaik betétek nem csak a tükörben, hanem a dekor egyéb elemei mellett is készíthetők, például egy polcra. A mozaikok díszíthetik a rést: harmóniát hoznak a szobába.

  Nagyon esztétikusan néz ki a fürdőszoba körüli mozaik falfelületek felé nézve. A panel mozaikkerete szintén jó megoldás.

  Ha van egy ablak a fürdőszobában, ajánlatos elvégezni az ablakpárkány mozaikburkolatát.

  A mozaik gyönyörű paneleket hozhat ki. A falfelület ilyen díszítése vonzza a figyelmet, ráadásul a falnak egy ilyen díszítéssel ellátott része válik a fő design elemévé.

  A mozaik tökéletes nem csak díszítő falak számára, hanem a padló díszítésére is.

  Kis csempe lehet elhelyezni nyomokat, vagy hogy egy szőnyeg. A mozaikok gyakran a padlót a fürdőszoba mellé vágják, ráadásul ilyen padlóburkolat sokkal biztonságosabb, mint a cserép.

  Ha a fürdőszobát élénk színekben készítik el, akkor egy fényes mozaik egy részéből állhat ki fényes felület. Könnyűvé teszi, és az eredmény elképesztő lesz: különleges légkört teremt a fürdőszobában.

  A mozaiklapok pótolhatatlanok többszintű padló befejezésekor. A lépcsők kényelmesebbek a kis csempe díszítésére, mint a hagyományos méretű lapok.

  A díszítéshez mindkét sík mozaik csempe és mintázat használható. A tervezők általában több árnyalatot kombinálnak, ezért látványos kompozíciókat hoznak létre.

  Példák a fürdőszoba kialakítására Hruscsov - a képen: megtudja, hogyan lehet leginkább felszerelni egy kis fürdőszobát, annál több kombinált - a tervezési technikákat a vizuális terjeszkedés a közeli tér részletes leírása.

  A szekrények részletes áttekintése fürdőszobai tükrökkel világítással vagy anélkül itt található.

  A sarokkáddal felszerelt fürdőszobák fotói a cikkben találhatók: http://prostilno.ru/komnaty/vannaya/uglovaya-vanna.html

  Csempézési módszerek

  A mozaikok letelepítési lehetőségei nagyon kevések. Leggyakrabban a mozaikot rácsként rakják le - ez a legegyszerűbb lehetőség. Ez a módszer lehetővé teszi bármilyen alakú mozaikok használatát, de előnyösen monofonikus.

  A sarok módszer egy mozaikot egy rombusz alakjában állít fel. Van egy mozaik ez a formában eladó, de át lehet vinni átlósan, és egy mini-csempe, amely téglalap alakú, eltolva a varratokat, vagy egymással párhuzamosan. A varratoknak átlósan kell igazodniuk.

  Javasoljuk, hogy két kontrasztos színt használjon, mivel egy ilyen kivitel dinamikusnak tűnik, lehetővé teszi egyenetlen felületek kiegyenlítését, és ennek a telepítési módnak köszönhetően vizuálisan bővítheti a szobát. Ez a design nem triviális, és nagyon szépnek tűnik.

  Egy másik lehetőség az egymásra rakáshoz egy sakk mintázat. Ehhez használja a csempe két kontrasztos árnyalatát, a varratok nincsenek eltolva. A legjobb a fekete-fehér mozaik használata. Ez a módszer alkalmas 3d-s rajzok készítésére, mozaikos és simító falhibákkal.

  Kisebb helyiségekben lineáris formázás végezhető el. Ebben az esetben különböző árnyalatokat és textúrákat választanak ki.

  A vonalak eltörhetnek, metszhetnek, oldalra tolódhatnak. Ez lehetővé teszi, hogy vizuálisan bővítse a helyet. Ezt a módszert alkalmazhatjuk modern és csúcstechnológiájú belső terekben, eklektikus kialakítással.

  A mozaikot karácsonyfa formájában lehet elhelyezni: ebben az esetben sík csempéket használnak.
  A termék elhelyezését is "futtatás alatt" vagy az oldalra való elmozdulással kell megtervezni.

  A mozaikos fürdőszoba díszítése praktikus megoldás: ez a dekoráció nagyon vonzónak tűnik, és a mozaik tartós.

  A csempe-mozaik egy nagyszerű anyag, amely lehetővé teszi, hogy szép fürdőszobákat készítsenek.