Kategória: Csapok
Fürdőszoba Fűtők
Csapok

Mennyire fontos a fürdő fűtése télen! Egy meleg fürdőben vagy meleg zuhany alatt kijönni akarok, ugyanabban a meleg szobában találok magam. És a gyermekes családok számára a fürdőszoba fűtése kötelezővé válik.

A készülékek típusai és jellemzői az akril fürdőkbe épített habarcskeverők
Csapok

Rendkívül praktikus, praktikus és esztétikailag vonzó a fürdőszobában, ahol a tervező bölcsen megközelítette a belső tárgyak elrendezését gazdaságos és praktikus helyhasználat céljából.

Fürdőszoba képernyő: a legjobb modellek és a beszerelés árnyalatai
Csapok

A fürdőképernyő olyan szerkezet, amely különböző anyagokból készül, és a kommunikáció elrejtésére szolgál. Konstruktív szempontból az ilyen védőpaneleknek számos lehetősége van, amelyek lehetővé teszik a legmegfelelőbb termék kiválasztását egy adott beltér számára.

Segítsen nekem választani egy akril fürdőt
Csapok

Javítások a fürdőszobában. A fürdőválaszték továbbra is fennáll. Szem ez az ">
Tud valaki mondani erről a gyártóról? Az alak olyan. de kivéve itt, Orelben nincs helye ennek a vásárlásnak vagy egy hasonló modellnek.

"Akril-Moszkva" - Moszkvai akrillák helyreállítása
Csapok

Az Acryl-Moscow cég 2007 óta működik Moszkvában és a moszkvai régióban."Acryl-Moscow" -cég felső osztály!A lélekkel dolgozunk érted.Siess fel a problémás fürdővel

A fürdőszoba átalakítása a panelben P-46 - falak, válaszfalak, egészségügyi szekrények. Mi a legjobb?
Csapok

Üdvözlünk!
Kérem, segítsen tanácsotAzt tervezem, hogy a P-46 panelházban felújítom a fürdőszobát. Elkezdett lerombolni a vízvezetékeket (azeida), én a kombinált fürdőszoba.

Hogyan rögzítsük a mosdót a fürdőszobában a falhoz: részletes utasítás a szereléshez
Csapok

A modern falra szerelt mosdók az egyik legfontosabb elemei a kombinált fürdőszoba és fürdőszoba. Ezek különböznek a táblagépbe épített modellektől, a rögzítés módjától.

Cső doboz a WC-ben
Csapok

A fürdőszoba belsejét gyakran csövek veszik körül, amelyek nélkül természetesen nem képesek ellátni funkcióit. Ebben az esetben csak egyetlen út van - hogy a lehető legkevésbé láthatóvá tegyék őket, miközben megőrizzék a hozzáférési lehetőséget, ha szükséges.

Kis mosdók a WC-ben
Csapok

A kombinált fürdőszoba tulajdonosai sok kellemetlenséget szenvednek, de ez az elrendezésnek is vannak bizonyos előnyei. Például minden higiéniai eljárás elvégezhető egy helyen, nem pedig a WC és a fürdőszoba között.

A legjobb döntések, hogyan lehet dobozba tenni a csöveket a fürdőszobában
Csapok

Lehetséges egy doboz építése?A doboz kialakítása általában meglehetősen kemény, és nem jelenti azt, hogy a csövek javítását egyszerűen le lehetne bontani.

Kaszkádkeverő funkciók
Csapok

Az egészségügyi termékek korszerű gyártóinak fő elve az összes olyan termék funkcionalitása és esztétikai vonzereje, amely a szállítószalag alá kerül. Ha korábban, ahhoz, hogy vizet szerezzen, elég volt ahhoz, hogy valaki bekapcsolja a szelepet, de ma szüksége van valamire, nevezetesen a stílusra, a szépségre, az ergonómiára és a modern designra.

Tűzálló lapok
Csapok

Dekoratív falpanelek FIREPROTEC HPLA tűzállóságú FIREPROTEC HPL tűzálló falpanelek kiváló minőségű nem éghető FIERPROTEK SML Premium Standard vagy GSP (gipszkarton) alapúak. A beltéri használatra készült HPL paneleket óvodákban és iskolákban, irodákban és sok más területen használják, hogy kényelmes és barátságos légkört teremtsenek.

ABC javítás
Csapok

Építsen házat függetlenül az alapítványtól a tetőigZuhany, hogy megadja a saját kezét. A legjobb lépésenkénti utasításokHogyan építsünk egy nyári zuhanyt a saját kezünkkel a fából?
Ahhoz, hogy saját kézzel fahulladékot építsen az országban, kövesse az alábbi utasításokat:

A fürdőszoba műanyag panelekkel - elegáns, jó minőségű, olcsó
Csapok

Műanyag panelek - kényelmes és olcsó megoldás a fürdőszoba befejezéséhez. Nem foglalják el az első helyet az anyagok listáján, amellyel a fürdőszoba falát kipréselnék, de szükség esetén gyors, költséghatékony és stílusosan frissítik a belső teret.

A csempék alatt rejtett rejtett láthatatlan fedélzetet csinál magának: gyártás és telepítés
Csapok

Gyakran a fürdőszobában végzett javítások során fel kell szerelni a láthatatlan ajtót. Egy ilyen eszköz egyszerűen pótolhatatlan, mivel hozzáférést biztosít a csővezeték vagy tárolóhelyek fontos elemeihez.

Mi frissítjük a szilikon ízületeket a fürdőszobában: tippeket és személyes élményt
Csapok

Nem is olyan régen, új otthonba költöztem, ahol minden szépnek tűnt, kivéve a falak és a fürdőszoba padlóján lévő repedezett ízületeket.

Rácsos redőnyök a WC-ben és a fürdőszobában
Csapok

Az ajtókon vagy ablakokon jól ismert ablakok most már megtalálhatók a WC-kben és a fürdőszobákban. Igaz, a funkció a fürdőszoba a tekercs egy kicsit más. Leggyakrabban úgy tervezték, hogy elrejtsenek egy ajtót vagy egy olyan rést, amelyben vonzó kommunikáció van.

Akril alaplap fürdőszobához
Csapok

ÚJ: Fürdőszoba fékezésKínálunk egy szolgáltatást az akril lábazathoz. Látszólag, azt gondolhatja, hogy kerámiából készült. Az akril lábazat kiváló tömítettsége évek óta enyhíti a szivárgást.

Miért jelennek meg a mosógép erős rezgései, mikor forgatnak és hogyan kell kezelni?
Csapok

A mosógép megfelelő felszerelésével a rezgés a forgatás alatt minimális. De néha a mosógép teljesen ismeretlen karaktereket mutat be "akrobatikus" trükkökkel, amelyeket fokozott zajok kísérnek, és néha kopognak és csikorgatnak.

Barna fürdőszoba design +75 fotó ötletek
Csapok

Fürdőszoba - az otthoni kényelem fontos eleme. Ebben teljesen védtelenné válik, feltárja a hibáit, megoldja a "kényelmetlen" élettani kérdéseket. Csak a fürdőszobában lehet pihenni, szünetet tartani a gyermekek zajától és zűrzavarától, a partnerekkel való bajoktól, munkahelyi problémáktól.