Legfontosabb > Bútor

Fürdős csaptelepek fali zuhanyzóval

fedélzeti kád zuhanykeverővel 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Elfogadjuk a cookie-k használatát (nézze meg részletesen az adatvédelmi szabályzatunkat). Beállíthatja a cookie-beállításokat a lefthand menüben.

 • Legjobb mérkőzés
 • Ár (emelkedő)
 • Ár (csökkenő)
 • Megrendelések száma
 • Az eladó értékelése
 • Hozzáadás dátuma (újból régibe)

Nincs találat

Nincs igényelhető termék a "fedélzeti zuhanyfülkés zuhanycsaptelep" számára.

Nincs találat

Nincs igényelhető termék a "fedélzeti zuhanyfülkés zuhanycsaptelep" számára.

Csaptelepek a fedélzeten

A GPD Espina MTK70 keverő a fürdőkádban

Lemark Omega LM3115C keverőt a fürdőbe

Mixer Lemark egység LM4515C a fürdő fedélzetére

Lemark Atlantiss LM3215C keverőt a fürdőbe

Mixer Oras Saga 3946F a fürdő fedélzetére

Lemark állapotjelző LM4415C keverővel a fürdő fedélzetére

A GPD Atros MAK67 keverő a fürdőkádban

Hansgrohe Focus E2 31930000 keverő a fürdő fedélzetén

A GPD Atros MAK65 keverő a fürdőkádban

A GPD Atros MAK66 keverő a fürdőkádban

Lemark Luna LM4145C keverőt a fürdőbe

Lemark Omega LM3145C keverőt a fürdőbe

Grohe Eurodisc Cosmopolitan 33192002 keverő a fürdő fedélzetén

Mixer Lemark Poseidon LM4245C a fürdő fedélzetére

Lemark Shift LM4345C fürdőcsaptelep

Lemark Atlantiss LM3245C keverőt a fürdő fedélzetére

Mixer Lemark Shift LM4347C a fürdő fedélzetére

Lemark státusz LM4445C keverővel a fürdő fedélzetére

Lemark Mars LM3545C keverővel a fürdő fedélzetére

E.C.A. keverő Lotus 102153002 a fedélzeten

Mixer Lemark egység LM4545C a fürdő fedélzetére

Kád csaptelep Bravat Iguassu F5173218CP-1-RUS 3 lyukú zuhanyzóval

Kád csaptelep Bravat Angel F5172217CP-1-RUS 3 lyukú zuhanyzóval

Csaptelep Bravat Niagara F5140197CP-RUS fürdőkáddal 3 lyukú zuhanyzóval

Hibaüzenet

Kérjük, írja le az aktuális oldal hibáját, és javítani fogjuk!

Fürdős csaptelepek a fürdőszobákhoz - az előnyök és hátrányok

A fürdőszobai felszerelésnek szépnek, kényelmesnek és praktikusnak kell lennie. Mindezeket a kritériumokat egy fürdőkádon elhelyezett süllyesztett keverő teljesíti, amely tökéletesen illeszkedik minden belső stílushoz és új lehetőségeket nyit meg a mindennapi használatra. Milyen előnyei és hátrányai az ilyen típusú vízvezetékeknek?

Mortise keverő és annak előnyei

A fő előnyös szempontok, amelyek megkülönböztetik a fürdőkád fürdőszobai csaptelepét:

 • tervezése;
 • ergonómia;
 • gyakorlatiasság.

Figyelembe véve az egyes fő előnyöket, érdemes megjegyezni, hogy a gyönyörű formatervezés az első dolog, amit a vásárlók figyelnek. A mortise mixer a minimalizmus, a tömörség, a pontosság és az elegancia szempontjából figyelemre méltó. Mivel a készülék funkcionális része (csövek, huzalozás, rögzítés) el van rejtve a szeme elől, a fürdőszoba fedélzetébe épített keverők esztétikusak, teljesek. Különböző kialakításokban kapható, gyakran megtalálható elegáns, gravírozott és faragott modellekkel.

Az ergonómia egy másik jelentős előny. Mivel a látható részen csak a legszükségesebb elemek (csapok, karok, szelepek, öntöződobozok) vannak, az eszköz károsodásának veszélye sokkal alacsonyabb, mint a klasszikus eszközök esetén. Az összes alkatrész tisztítását és karbantartását nagyban megkönnyíti az egyszerű felépítés és az összekötő elemek hiánya.

A gyakorlatiasság egy újabb plusz, ami megmagyarázza az ilyen típusú eszközök népszerűségét. Szigorú irányíthatóság, alacsonyabb beépítési magasság, közvetlen helyszín a fürdő fedélzetén - mindezen tényezők hozzájárulnak a sugárhajtáshoz, minimális mennyiségű fröcsköléssel és zajjal. Ebben az esetben a tartály feltöltése gyorsabb, és a víz hőmérséklete elég magas marad, ami megtakarítja az erőforrásokat és az időt.

Hátrányok a csaptelepek beépítették a fedélzeten fürdőszoba

Vannak olyan gyenge pontok, amelyek megmagyarázzák, hogy a fürdőhöz csatlakoztatott csaptelepek miért nem alkalmasak minden alkalomra. A legfontosabb hátrányai ennek a berendezésnek:

 • zuhanycsatlakozás;
 • anyagi korlátok;
 • komplex javítás.

Az ilyen típusú csaptelepek szerkezete olyan, hogy a zuhanycsőhöz külön doboz van elrendezve, melyben a tulajdonosnak szüksége van rá. Amint a tulajdonos úgy dönt, hogy használja a zuhanyt, akkor a csövet húzza a kívánt hosszúságúra, majd helyezze vissza a tömlőt a helyére. A hajlékony csövet hajlított állapotban a dobozban tárolják, és a felhasználó nem tudja ellenőrizni helyzetét, vagy önállóan helyezi el a tömlőt, ezért az anyagi károsodás nagyon gyorsan megtörténik. Egy cső átlagos élettartama 6 hónapról 2 évre szól.

A fúrókészülék felszerelése bizonyos korlátozásokkal is társulhat - nem illik az öntöttvas, kerámia és porcelán fürdőkhöz, mivel ezek az anyagok megsérülhetnek vagy megsérülhetnek a telepítés során. Leggyakrabban ilyen típusú keverők vannak felszerelve akril modellekre, bár vannak olyan esetek, amikor fém fürdőkre vannak szerelve.

Ha bármilyen probléma merülne fel a készülékkel, akkor a fürdőszoba tulajdonosának el kell fogadnia azt a tényt, hogy a javítások sok időt vesz igénybe. Ehhez a kapacitást el kell távolítani, mivel ez az egyetlen módja annak, hogy elérjük az eszköz funkcionális részét. Ezért nagyon nehéz a saját erőfeszítésekkel kiküszöbölni a károkat - rendszerint erre a célra a mestereket meghívják.

A fürdőkádra szerelt csaptelepek

A többi típusú keverőhöz hasonlóan a faltarendszer-beállításoknak két fő kategóriája van:

 • egy fogás;
 • dvuhzahvatnye.

Az egyedülálló markolókanalak könnyen használhatóak, mivel minimális erőfeszítést igényelnek. A vezérlőrendszer leggyakrabban egy karon alapul.

El kell ismernünk, hogy a három lyukú fészekkeverő egy egycsapos minta, amelyben egy csapot csaptelepre terveznek, a másik pedig egy karhoz és egy zuhanycsőhöz. Az ő esetükben a forró és hideg víz áramlása egy készülékben van, és a kar esztergálása vagy felemelése miatt keverednek.

A duplex csapok hagyományosabb megjelenést mutatnak - két különböző szelep, amelyekkel beállíthatja a forró és hideg víz áramlási sebességét. Ilyen modelleket találtak a fúrótorony-keverők között is.

Tervezési jellemzők

A rejtett szerkezet lehetővé teszi a racionális térhasználatot, elkerülve a túlzott torlódást a helyiségben. Hasonló célokra a sarokfürdőket választják - kevés helyet foglalnak el és tökéletesen illeszkednek a kis helyiségekbe. Ezért, amikor sarokkád-keverőt vásárolnak, az ügyfelek gyakran választják a falsílási lehetőségeket.

Mivel a zuhanycső egy külön dobozban van behúzva, annak hosszát semmi sem korlátozza. Ez bizonyos szabadságot biztosít mozgás és tisztítás közben, valamint lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy önállóan válassza ki az eszköz tervét.

Egy másik jellemző a kaszkád keverő telepítésének képessége. Ez a típusú vízvezeték úgy néz ki, mint egy lapos fenekű csaptelep, amely vizet szolgáltat valódi vízesés formájában. A kaszkádcsapok sok változata létezik. Mindegyiknek látványos megjelenése van, a luxus és a gazdagság hangsúlyozásával. Meg kell jegyeznünk, hogy a kaszkádmodellek a legtöbb esetben fésűsek, és csak alkalmanként a falra vannak szerelve.

Néhány modellben elérhető kerámia kazetta lehetővé teszi, hogy a keverő elég hosszú legyen. Ennek köszönhetően a maradék alkatrészek (a zuhanycső kivételével) jelentősen lelassulnak, ami gazdaságilag és nyereségessé teszi a habarcskeverőt.

Árak és telepítés

A mortise mixer költsége függ a jellemzőitől, a gyártás anyagaitól, az akció mechanizmusától, a tervezéstől. Több tucat fajta van. Például a kerámia patronokkal rendelkező modellek kicsit drágábbak, mint mások, de sokkal tovább tarthatnak. Figyelembe kell venni a márkát és az országot, ahol az árukat előállították. Általában az árak nagyban különböznek, ezért bárki megtalálhatja azt a lehetőséget, amely kielégíti érdekeit, és pénzügyi szempontból is megfelelő.

A szerelési munkálatok csak néhány órát igényelnek, de speciális felszerelést igényelnek - a tartály tartályában lyukak vannak, a vízcsöveket a megfelelő helyre helyezzük, és további rögzítéseket hozunk létre. Gyakran a habarcskeverő telepítése megegyezik a fürdő telepítésével, és egyetlen munkaterületen történik. Földelésre lehet szükség. Az ilyen típusú eszközök telepítésének igénye folyamatosan növekszik, és most a szolgáltatások ára a legtöbb vásárló számára elérhető.

Mortise keverők - ez egy viszonylag új típusú egészségügyi berendezés, amely lehetővé teszi a fürdőszoba kényelmesebbé, biztonságosabbá és gyönyörűbbé tételét. Kezdetben kísérleti alternatívát vezettek be a falakhoz, de a gyártók egyre népszerűbbé váltak, és e termékek tömegtermelése hamarosan megkezdődött. Hazánkban néhány évvel ezelőtt jelentek meg, de már sikerült vezető szerepet vállalnia az egészségügyi berendezések piacán.

Most mindenki vásárolhat és telepíthet egy hálókészüléket otthonában. Az ilyen eszközök megfelelő kezelése és időben történő ellenőrzése évekig szolgálhat, anélkül, hogy elvesztené funkcionalitását, megbízhatóságát és vonzó megjelenését.

A készülékek típusai és jellemzői az akril fürdőkbe épített habarcskeverők

Rendkívül praktikus, praktikus és esztétikailag vonzó a fürdőszobában, ahol a tervező bölcsen megközelítette a belső tárgyak elrendezését gazdaságos és praktikus helyhasználat céljából. A fürdőkád keverő csak megfelel a feladatoknak. Használható mind a zuhanyozáshoz, mind a kényelmes fürdéshez. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy sok helyet nem szabad elosztani a keverő számára.

Megkülönböztető jellemzők

Az építőipar és az új technológiák nem állnak fenn: új vízvezeték-termékeket rendszeresen gyártanak, régi termékek módosítása zajlik. Az öntöttvas és zománcozott fürdők elhalványulnak a háttérbe. Régóta egy korszerűbb és akril káddal pótolják, ami sokkal erősebb, és nem olyan súlyos, mint az öntöttvas ellenfele.

A vízvezeték-ipar vezető gyártói ma Németország, Csehország és Belgium. Ez a három ország joggal vezet a kiváló minőségű keverők és egyéb vízvezeték-termékek értékesítésében. Mindhárom felszabadult felállás nagyon népszerű és híres termékeinek magas minőségű mutatóiról. Ebben a tekintetben, amikor megtervezi a vásárlás egy faltartó típusú keverő, figyeljen a származási ország. Ezen országokban a szaniter termékek széles választéka lehetővé teszi, hogy a megfelelő csaptelepet választja az Ön preferenciáitól és pénzügyi lehetőségeitől függően.

A mi országunkban egy mixer jelent meg sok évvel ezelőtt. Mindazonáltal a fürdőkádban lévő habarcskeverő koncepciója meglehetősen új keletű volt. Gyakran fel volt szerelve a falfelületre, ami nehézségeket okozott. A fúrási modell a fürdő szegélyezett oldalán van rögzítve. A keverőtestet a fürdőszobai edény külső oldaláról rögzítik, oldalán, így nem rejtve az emberi szemek. Szerszámszabályozó keverő a fürdő oldalán található. Ez a design elegánsnak és megjeleníthetőnek tűnik.

Az új technológiák használata és a gondoskodó optimális feltételek az egészségügyi termékek munkájában lehetővé teszik a gyártók számára, hogy funkcionális és tartós mortise modelleket gyártanak különböző formátumokban.

Azonban nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy egy jó minőségű mutatóval rendelkező keverőnek számos szükséges tulajdonsága van.

 • A fő jellemző az, hogy erős vízellátást és egységes áramlást biztosít a fürdés gyors feltöltéséhez. Megakadályozzák a nagyszámú fröccsenés valószínűségét is. Az adapterrel ellátott modell képes vízzel ellátni a tömlőn keresztül egy zuhanyfejet.
 • Esztétikai tulajdonság. Az oldalra szerelt, előre szerelt keverővel ellátott fürdő nagyon elegáns és elegáns megoldás. A habarcskeverő javára válogatva gyakran kezdik a további lépéseket, amelyek ösztönzik a fürdőszoba díszítését vagy a belsőrész belső cseréjét. Modernségünk tervezői rendszeresen új, egyedi és eredeti modelleket próbálnak kitalálni.

Pozitív oldalak

A faltartó kialakításnak számos előnye van, szemben a falfelülethez rögzített keverőkkel.

 • a szerkezeti szilárdság, a tartósság és a megbízhatóság, amelyet a gyártás idején magas minőségű anyagok felhasználásával biztosítanak;
 • magas funkcionalitású, mivel ennek a típusnak köszönhetően azonnal feltöltheti a fürdőt vízzel a kívánt térfogatra, anélkül, hogy nagy mennyiségű fröcskölt volna a fal felületén;
 • vonalak tömörsége, formai eredetiség és egyedülálló dizájn, amelyek a modernitás és elegancia egy darabjait egészítik ki a belső térben;

Fürdőkád-keverők

A vízelem energia

Frissítse az erősséget a fürdőkáddal ellátott habarcskeverővel. A gyakorlati és esztétikai funkciók eredeti kombinációja a fürdőkádban lévő vízesés kivételes hatását eredményezi. A keverő vízesése bekapcsolása után lehetőség van megfigyelni, hogy a frissítő vízsugár miként keveredik össze a szerelvények tökéletes szépségével.

Összehasonlítható benyomás

Vizuális és hallási érzékelés, amikor vízfürdővel tölti meg a fürdőt, csak kellemes és felejthetetlen benyomást kelt.

A fürdő kialakításában

A fürdő kialakításától függően választhat egy megfelelő fürdőcsapot, amely esztétikai szempontból semmilyen módon nem zavarja a kerámia csempe falra való integritását.

Fürdő / zuhanykapcsoló

Tetszik a vízeséssel történő fürdés, de szeretne zuhanyozni, és nem akarja feladni? Ez nem szükséges, mert a keverő vízesései egy kapcsolóval és kézi öntöződobozzal vannak felszerelve.

Csapok, zuhany rendszerek - csapok akril fürdőkhöz

A keverők fontos típusú vízvezetékberendezések, amelyek meghatározzák a felhasználó tulajdonosának kényelmét. Boltunkban bemutatják a legmodernebb gyártókból álló fürdőkádak és konyhai csapok különféle típusát.

A keverők fő típusai

 • kétszelepes (két daru hideg és meleg vízhez);
 • egykaros keverők (a hőmérsékletet és a nyomást a kart jobbra-balra és felfelé történő mozgatásával állítják be);
 • termosztatikus (a modellek lehetővé teszik a beállított víz hőmérséklet paramétereinek beállítását);
 • érintésmentes (az elzárószelepet infravörös érzékelő vezérli).

A keverők a telepítési helyszínen is különböznek:

Mindegyik modell rendelkezik saját, könnyen kezelhető tervezési funkciókkal.

Ezen felül a modern gyártók különböző formájú, méretű, különböző típusú anyagból készült modelleket kínálnak: a klasszikus krómozott termékektől a gránit keverőkig.

A keverők széles skálája

A mi boltunkban vannak termékek különböző árkategóriákban, különböző mintákban és különböző funkcionalitással. A széles körű választék lehetővé teszi, hogy az ügyfelek számára költségeket és szükségleteket válasszon egészségügyi termékekből, és a tervezés választása lehetővé teszi, hogy olyan modellt vásároljon, amely tökéletesen kiegészíti a belső megoldásokat.

Hatékony tanácsadási segítség

Az üzlet szakemberei segítenek a legmegfelelőbb keverőmodell kiválasztásában:

 • vásárlási költségvetés;
 • a keverő beépítési helye;
 • egyedi tervezési, anyagi és funkcionalitási vágyak.

A szakemberek részletesen beszámolnak a kiválasztott mixer modell minden tulajdonságáról, annak előnyeiről, hátrányairól, valamint a feltételekről és a működési szabályokról, amelyek biztosítják a készülék tökéletes működésének hosszú távú biztosítását.

Előnyök

 • a modellek hatalmas választéka
 • segítség a keverő kiválasztásában,
 • ésszerű és elfogadható árakat.

Csak a legmegbízhatóbb beszállítókkal dolgozunk, és minden megvásárolt csaptelep esetében gyártói garanciát vállalunk.

Ha megbízható modern keverőt kell vásárolnia, akkor mindig megtalálhatja a megfelelő terméket a weblapunk katalógusában. Megpróbáltuk a modelleket keresni a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban. A modellek minõségével és funkcionalitásával, valamint a fizetési és kézbesítési feltételekkel kapcsolatos további kérdéseket a mi vezetõink telefonon vagy e-mailben válaszolnak.

Kád csaptelepek (zuhanyzóval)

márka

A jó fürdő csaptelep nemcsak stílusos és ergonomikus eszköz, hanem megbízható funkcionális eszköz is. A keverő további jellemzői különösen fontosak, ha zuhanyozni szándékoznak vele.

 • Kinevezés: fürdőkáddal

A többfunkciós fürdőkeverők kiválasztásának kritériumai

A fürdőkád-keverő kiválasztásakor a következő tényezőkre van szükség:

 • telepítési módszer;
 • tervezése;
 • tervezés és használhatóság;
 • kivitelezés, tartósság és megbízhatóság;
 • megéri.

Ráadásul fontos részlet a berendezésgyártó hírneve, hiszen még a "név" cégeknek kínált alacsony költségű modellek is gyakran kiváló teljesítményt nyújtanak.

A telepítés típusától függően a keverők olyan szerelvényekre vannak felosztva, amelyek felszerelik a fészket vagy falatípust, valamint a fürdésre szánt példányok. A rögzítés módjának meghatározásakor győződjön meg róla, hogy eldönti, hogy a csövek hogyan kerülnek telepítésre. Attól függően, válasszon egy függőleges vagy vízszintes típust. Ha a kádban való felszereléshez keverőgépet választasz, akkor győződjön meg róla, hogy a tál a szükséges számú lyukkal rendelkezik.

Az ellenőrzési és beállítási módszerrel a kád csaptelepek fel vannak szerelve:

 • szelepek (meleg és hideg víz esetén);
 • kar a keverés és nyomás szabályozására;
 • termosztát a folyadék hőmérsékletének stabilizálására egy adott szinten;
 • érintés nélküli vezérlőrendszer.

Ezenkívül a reteszelő eszközök zuhanyzóval / fürdő kapcsolóval vannak felszerelve, és a modelltől függően hosszú csővel, esőzuhannyal vagy zuhanykabinnal vannak felszerelve.

Online áruházunkban bemutatjuk az európai, ázsiai és hazai vállalatok termékeit. A zuhanásgátlóval felszerelt keverők széles választéka miatt a berendezés kiválasztása a berendezés többi részével összhangban nem okoz nehézséget. Itt megtalálja a modern, vagy klasszikus stílusban készült acél, réz és bronz modelleket. A régi interierek rajongói képesek lesznek egy antik keverőt választani, miközben a technikai újítások rajongói szeretik a beépített világítással rendelkező termékeket.

Népszerű gyártók

 • Jacob Delafon (Franciaország)
 • BelBagno (Olaszország)
 • Roca (Spanyolország)
 • Grohe (Németország)
 • SMARTsant (Oroszország)
 • Timo (Kína)
 • Vidima (Bulgária)

A 3Dplitka.ru cég értékeli hírnevét, így csak kiváló minőségű keverők találhatók a megbízható beszállítókból a katalógusunkban. A jól bevált logisztikának köszönhetően a nagyvárosi régióban, valamint Szentpéterváron és Kharkovban gyors szállítást végzünk. Szállítás más városokra a hajózási társaságok végzik.

Lásd még a katalógusban lévő termosztátos bidét termosztátot is

Csaptelep a zuhanyzós fürdőben

Csak online vásárlás esetén

 • Gyártó: Bravat (Németország)
 • Gyűjtemény: Niagara
 • Típus: Mixer

Csak online vásárlás esetén

 • Gyártó: Bravat (Németország)
 • Gyűjtemény: Iguassu
 • Típus: Mixer

Csak online vásárlás esetén

 • Gyártó: Bravat (Németország)
 • Gyűjtemény: Angel
 • Típus: Mixer

Csak online vásárlás esetén

 • Gyártó: Bravat (Németország)
 • Gyűjtemény: Gina
 • Típus: Mixer

Csak online vásárlás esetén

 • Gyártó: Bravat (Németország)
 • Gyűjtemény: Phillis
 • Típus: Mixer

Csak online vásárlás esetén

 • Gyártó: Bravat (Németország)
 • Gyűjtemény: Cobra
 • Típus: Mixer
 • Gyártó: Hansgrohe (Németország)
 • Gyűjtemény: Talis E
 • Típus: Mixer

Csak online vásárlás esetén

 • Gyártó: Bravat (Németország)
 • Gyűjtemény: Whirlpool
 • Típus: Mixer

Csak online vásárlás esetén

 • Gyártó: Bravat (Németország)
 • Gyűjtemény: Gina
 • Típus: Mixer
 • Gyártó: Mariani (Olaszország)
 • Gyűjtemény: Polar
 • Típus: Mixer

Csak online vásárlás esetén

 • Gyártó: Bravat (Németország)
 • Gyűjtemény: Phillis
 • Típus: Mixer
 • Gyártó: Mariani (Olaszország)
 • Gyűjtemény: Polar
 • Típus: Mixer
 • Gyártó: Kludi (Németország)
 • Gyűjtemény: Mérleg
 • Típus: Mixer
 • Gyártó: Grohe (Németország)
 • Gyűjtemény: Essence Új
 • Típus: Mixer
 • Gyártó: Grohe (Németország)
 • Gyűjtemény: Essence
 • Típus: Mixer
 • Gyártó: Ideal Standard (Németország)
 • Gyűjtemény: Melange
 • Típus: Mixer
 • Gyártó: Jacob Delafon (Franciaország)
 • Gyűjtemény: Állás
 • Típus: Mixer
 • Gyártó: Jacob Delafon (Franciaország)
 • Gyűjtemény: Strayt
 • Típus: Mixer
 • Gyártó: Jacob Delafon (Franciaország)
 • Gyűjtemény: Aleo +
 • Típus: Mixer
 • Gyártó: Jacob Delafon (Franciaország)
 • Gyűjtemény: Aleo
 • Típus: Mixer
 • Gyártó: Hansgrohe (Németország)
 • Gyűjtemény: Novus
 • Típus: Mixer

Kosárba helyezett cikk

A kosárba szedett kiválasztott elemek

Az összehasonlításhoz hozzáadott elem

Fürdős csaptelepek fali zuhanyzóval

Ezen az oldalon egy zuhanycsaptelep fürdőkáddal ellátott csaptelepet vásárolhat. Ön is vásárolhat keverőt hitelenként vagy részletekben.

Segítünk Önnek felvenni a terméket

Fel fogunk válaszolni a kérdésekre, tanácsot adunk, rendeljük telefonon: 8 (800) 775-12-15. Vagy visszahívhatunk: visszahívást kérhet.

Habosító keverők a fedélzeti fürdőben

 • Megjelenítés:
 • 20
 • 40
 • 80
 • Részletek:

Összes pozíció: 58

 • Gyártó: Hansgrohe
 • Típus: Egykaros
 • Telepítés: Beépített
 • Forma: klasszikus
 • Legjobb ár
Kád csaptelep Lemark Állapot LM4445C beépített, 3 lyukas, kiegészítőkkel, króm, fürdőkád csaptelep Lemark állapot L.
 • Gyártó: Lemark
 • Típus: Egykaros
 • Telepítés: Beépített
 • Forma: klasszikus
 • Gyártó: Ravak
 • Telepítés: fedélzeti fürdőn
 • Hossz, cm: 20
 • Szélesség, cm: 15
 • Legjobb ár
4 lyukas fürdőcsaptelep Rav Slezak D471.5P Dunai 4 lyukas fürdőcsaptelep.
 • Gyártó: Rav Slezak
 • Típus: Egykaros
 • Telepítés: fedélzeti fürdőn
 • Alakzat: lekerekített
 • Gyártó: Hansgrohe
 • Típus: Egykaros
 • Telepítés: Beépített
 • Forma: Hightech
 • Legjobb ár
Fürdő csaptelep Iddis Vane VANSB40I07 4 lyuk Fürdő csaptelep Iddis Vane VANS.
 • Gyártó: Iddis
 • Típus: Egykaros
 • Telepítés: fedélzeti fürdőn
 • Alakzat: lekerekített
 • Legjobb ár
4 lyukas fürdőkád Rav Slezak D470.5P Dunai 4 lyukas fürdőcsaptelep.
 • Gyártó: Rav Slezak
 • Típus: Egykaros
 • Telepítés: fedélzeti fürdőn
 • Alakzat: lekerekített
 • Legjobb ár
3 lyukas fürdőkád Rav Slezak D470.5S Danube Fürdőkád 3 lyukú keverő.
 • Gyártó: Rav Slezak
 • Típus: Egykaros
 • Telepítés: fedélzeti fürdőn
 • Alakzat: lekerekített
 • Legjobb ár
4 lyukas fürdőcsaptelep Rav Slezak D473.5P Dunai 4 lyukas kádcsaptelep.
 • Gyártó: Rav Slezak
 • Típus: Egykaros
 • Telepítés: fedélzeti fürdőn
 • Alakzat: lekerekített
 • Legjobb ár
4 lyukas fürdőkád Rav Slezak D474.5P Duna 4 lyukas fürdőcsaptelep.
 • Gyártó: Rav Slezak
 • Típus: Egykaros
 • Telepítés: fedélzeti fürdőn
 • Alakzat: lekerekített
 • Gyártó: Am.Pm
 • Típus: kaszkád
 • Telepítés: fedélzeti fürdőn
 • Alakzat: lekerekített
 • Legjobb ár
4 lyukas fürdőkád Rav Slezak D469.5P 4 lyukas fürdőcsaptelep.
 • Gyártó: Rav Slezak
 • Típus: Egykaros
 • Telepítés: fedélzeti fürdőn
 • Alakzat: lekerekített
 • Gyártó: Hansgrohe
 • Típus: Belső
 • Telepítés: fedélzeti fürdőn
 • Alakzat: lekerekített
 • Legjobb ár
3 lyukas fürdőkád Rav Slezak D471.5S Danube Fürdőkád 3 lyukú keverő.
 • Gyártó: Rav Slezak
 • Típus: Egykaros
 • Telepítés: fedélzeti fürdőn
 • Alakzat: lekerekített
 • Legjobb ár
Lemark egység LM4545C beépített 3 lyukú fürdőcsaptelep kiegészítőkkel, króm Lemark egység LM4 fürdőcsaptelep.
 • Gyártó: Lemark
 • Típus: Egykaros
 • Telepítés: Beépített
 • Forma: klasszikus
 • Legjobb ár
Lemark Artlantiss LM3241C beépített 4 lyukú fürdő keverő tartozékokkal, króm Lemark Artlanti fürdőcsaptelep.
 • Gyártó: Lemark
 • Típus: Egykaros
 • Telepítés: Beépített
 • Forma: klasszikus
 • Gyártó: Ideal Standard
 • Telepítés: fedélzeti fürdőn
 • Alakzat: lekerekített
 • Hossz, cm: 20
 • Legjobb ár
3 lyukas fürdőkád Rav Slezak D469.5S Danube Fürdőkád 3 lyukú keverő.
 • Gyártó: Rav Slezak
 • Típus: Egykaros
 • Telepítés: fedélzeti fürdőn
 • Alakzat: lekerekített

Összes pozíció: 58

Az internetes áruházban több mint 50 000 elemet tartalmaz a vízvezeték-, fűtőberendezés, klímaberendezés és elektromos termék raktáron és rendelésre.
A katalógus több száz céget kínál - az olcsó hazaitól a külföldiig. Az eladások pedig még jövedelmezőbbé teszik vásárlásait.

Lehetősége van vásárlásra kiskereskedelemben és nagykereskedelemben - magánszemélyekkel és jogi személyekkel dolgozunk, megbízásokat adunk Moszkvában, valamint az Orosz Föderáció régióiban. Költség és biztonságos a vásárlás a hivatalos weboldalon biztonságos adatátviteli protokollok használatával.

Melyik a jobb választás az akril fürdõkhöz szokásos vagy horgas keverõkhöz?

Sokan emlékeznek a viszonylag új időkre, amikor őfelsége az öntöttvas fürdő a fürdő királynője volt. Néhány egyéb opciót, amint azt mondják, nem idézett. De most egyre több lakástulajdonos választ az olcsó, könnyű és kényelmes akril fürdők. A tagadhatatlan előnyök mellett az akril fürdők új, korábban ismeretlen módszereket kínálnak a berendezések, különösen a csapok felszereléséhez. Milyen akrilfürdős csaptelep keverő lenne jobb? Hogyan különböznek egymástól? Melyek az egyes mixerek előnyei és hátrányai? Hogyan szereljük fel a csapot a fürdőszobában?

Mi a mortise keverő? Műszaki jellemzők

Az építőipar fejlesztésével évente új befejező anyagok, szerszámok, készülékek és vízvezetékek jelennek meg. Ha nemrégiben elfogadták az öntöttvas vagy zománcfürdõk telepítését, ma már könnyû és megbízható akril helyet foglalnak el. Ennek következtében a jól ismert kombinált csapok, amelyeket mind a fürdőszobában, mind a mosogatóban használtak, a múlt relikviává váltak. Ezeket a fürdőszobában új, külön süllyesztett csaptelepek váltották fel. Ennek köszönhetően könnyebbé vált a kommunikációs kommunikáció folyamata, nincs szükség csövekre a fal melletti falak telepítéséhez.

A fürdőkádon lévő kagyló keverők, amint látható, és a nevek be vannak ágyazva (becsapódva) az akrilfürdő oldalába. A keverő kialakítása ugyanakkor sokkal kompaktabb és esztétikusabbnak tűnik, mivel a csúnya részek és a kommunikáció a felhasználó szeme elől el van rejtve. A teljesen más megjelenés, a szerkezeti elemek rendkívüli rögzítése és a módosított vízellátás a fogyasztó megérdemelt népszerűsége.

Tájékoztatásul: Nemrég megjelentek a piacon még fejlettebb verziók, nevezetesen a kádas keverők, amelyek a fürdő oldalába épültek. Javított ergonómia, jobb befejezése. Ezeknek az eszközöknek a fő feladata puha (fröccsenés nélkül) és a fürdés gyors feltöltése.

A beépített kaszkád csaptelep a fürdőben olyan vizet eredményez, amely hasonlít a vízesésre. Kívánt esetben kiválaszthatja a fénymásolatot, a hőmérséklet függvényében "vízfestés". Az ilyen megoldás a fürdőszoba kialakításánál a lakóteret átfogó belső teret biztosít.

Bár a beépített csapok a fürdőszobában megfelelnek az összes modern követelménynek, de a nem megfelelő és szakszerűtlen telepítés és a helytelen használat jelentősen rontja a teljesítményt. Ezért a vízvezeték-szerelést és a kommunikációt szakembereknek kell elvégezniük, akik garanciát vállalhatnak munkájukra.

A fényképen a mortise mixerek különböző változatai láthatók.