Legfontosabb > Dekoráció

Nagykereskedelmi kádas zuhanytálca csaptelepek

A szaniter felszerelések gyártója a Profsan gömbcsapos fürdőkáddal ellátott fürdőszobai nagycsapokat kínál. Rendelkezhet velünk a vízvezeték nagy nagykereskedelmi tételekben Oroszországgal történő leszállításkor.

Zuhanylabda kapcsoló

A zuhanycsapos kapcsolót egyre inkább használják a fürdőszoba csapok. Vizuálisan úgy néz ki, mint egy tekercs, de a terv jelentősen eltér. Maga a mechanizmus szimulálja a gömbcsapok működését, ezért hasonló névvel rendelkezik. A kapcsoló tartalmaz egy sárgaréz gömböt, amely a tömítések között forog. A gömbnek derékszögű fúrásai vannak. Az O-gyűrűk, amelyek között a golyó be van húzva, Teflonból készülnek.

A gömbmechanizmus minden részét a lehető legnagyobb pontossággal kell elvégezni. Az erőfeszítéseket rekord tartó tartóssággal jutalmazzák. Az orosz zacskó golyóscsapokat gyakorlatilag nem befolyásolja a kapcsolódási pontok törése. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a labda mechanizmus szinte soha nem hibázik a normál kopás miatt.

Érdemes csak a nagy szuszpenziók érzékenységét észlelni. Vagyis csak olyan részecskék, mint a homok károsíthatják a mechanizmust. Azonban a vízszűrő jelenléte a keverőben kiküszöböli ezt a valószínűtlen problémát.

jellemzői

A zuhanytálca általános jellemzői, fürdőszobai csaptelep és káddal jellemzik a legtöbb zuhanyzóval felszerelt csaptelepet. A különbség csak az a mechanizmus, amely az öntöződobozból az ürítőcsatornára való átkapcsolást szolgálja.

 • A csapok falra vannak szerelve és a fürdőszobában használják.
 • Az orosz Profsan csapok szállítási terjedelmét mindig tartalmazzák a zuhany használatához szükséges komponensek: egy egyszerű öntöződoboz, egy tömlő, egy gömbcsuklós zuhanykapcsoló, egy öntözőtartó a testen és egy falra szerelhető.
 • A csapszeg alacsony.
 • Az anyaggyártó szaniterek kiváló minőségű sárgaréz.
 • A katalógusban bemutatott zuhanycsőrű csaptelepek mindegyike sárgaréz golyóval van ellátva.
 • A GOST szerint ezek a keverők az orosz gyártás Profsan Sm-VUDRNSHLA vagy Sm-VUDRNShlr.

Zuhanylabda kapcsoló sorozat

A következő zuhanycsap csapokat kínáljuk:

 • Profsan PSM 157 sorozat, egy továbbfejlesztett modell jelenlétében;
 • A Profsan 160-as sorozat az egyetlen ilyen típusú modell, egy kiöntött kifolyóval és egy eredeti öntöződobozzal, a többiek pedig aerátorral;
 • PSM 165 típus - a klasszikus változat.

Ball mixer: eszköz, szétszerelés és javítás saját kezű

A kis háztartási problémák megoldásának szokása elpusztíthatatlan. És ez nem is a pénzügyletek megmentéséről szól, bár soha nem felesleges. Van valami nagyon vonzó és érthető az olyan belső térben való életben, amely nem csak a szeretetből van megfogva, hanem önmagában is megtestesül. De a kézzel készített modern vízvezeték-berendezések javítása bonyolult lehet ugyanazokból a csapok különböző mintáiból. Ma elmondjuk, hogyan kell szétszerelni a gömbcsapot és javítani. Ez segíteni fog abban, hogy ne szakemberekhez forduljon, ha a probléma önmagával megoldható.

Mi a jó gömbcsap?

Újabban nem volt alternatíva a szelepkeverőhöz. Így egy golyós kapcsolóval ellátott egykaros keverő megjelenésével a felhasználóknak választaniuk kellett volna: melyik daru kellene? Kiderült, hogy a gömbszerkezet nagy a kereslet. Ez az ilyen típusú keverő kiemelkedő teljesítményjellemzőinek köszönhető.

Használjon egy új daru nagyon kényelmes. Nem kell semmit csavarnia ahhoz, hogy beállítsa a szükséges hőmérsékletet és víznyomást. Egyszerűen tegye a kart a kívánt helyzetbe. Ez az elemi eljárás az idő múlásával automatikusan történik.

Azok, akik régóta kedvelték ezt a designot, tudják, hogy közel áll a forgatógombhoz, hogy mind a nyomás, mind a víz hőmérséklete a lehető leginkább kényelmes legyen. A kezdők számára hasznos, hogy megtudja, hogy a víznyomás szabályozott, amikor a fogantyú felfelé és lefelé mozog, és a hőmérséklet balra jobb.

Ráadásul úgy vélik, hogy a legmegbízhatóbb golyós mixer nem található.

Egykaros keverő golyós kapcsolóval

Sajnos, a modern csapok, valamint a szelepszerelvény, időről időre lebontják. Végül is ugyanazokat az anyagokat használják termelésükben: fém, gumi és műanyag, amelyek működés közben vagy külső tényezők hatására elhasználódhatnak.

A gömbcsap javításához meg kell értened a készüléket, és szükség esetén szét kell szedni. A golyóeszköz összetétele a következőket tartalmazza:

 • forgó fogantyú; A lényege, hogy egy kar, amelyet néha "pillangónak" neveznek.
 • rúd; A szeleptömítés egy anyával és egy alátét segítségével történik, amely szintén benne van.
 • házat anyával; Ebben a testben a labda patron és a szár.
 • labda patron; Gumi nyereggel van rögzítve.

A golyóspatron nem elválasztható elem, amelynek három lyuk van: a bejövő forró és hideg víz számára, valamint a megfelelő hőmérséklet és nyomás kivétele a vegyes vízbe.

A design daru algoritmusa meglehetősen egyszerű:

 • amikor a kar felemelkedik, a golyó elfordul;
 • a golyóspatronon lévő lyukak elkezdenek igazodni az üléseken lévő hasonló furatokhoz;
 • a lyukak egybeesésétől függően változik a sugárnyomás.

Ball Mixer hiba

Ha óvatosan kezeli a keverőt, anélkül, hogy túlzott erőfeszítéseket tenne, ha nincs rá szükség, akkor ennek a terméknek a termékei régóta szolgálhatnak. Azonban a következő hibák jellemzőek számukra:

 • Ha a kart a blokkoló helyzetben van, akkor a csapból a víz áramlása nem áll le.
 • A hibás golyós mixer biztosítja, hogy a víznyomás túl alacsony legyen, annak ellenére, hogy a ház vízellátó rendszerében a nyomás nem esett vissza, amit egyéb csapok megnyitásával lehet ellenőrizni.
 • A víz hőmérsékletének beállítása a keverőkben megszakadt: lehetetlen a kívánt paraméterek elérése, mivel a forró és hideg áramlás keverése kaotikus módon történik.

Mielőtt elkezdené a javítást, meg kell értenie a hiba okait, amely a fent felsoroltak valamelyikében jelent meg.

Üzemzavarok típusai

Van hely a golyóspatron és a gumi ülések között, amelyekkel ez az elem rögzítve van. A gömbcsap hibája leggyakoribb oka az eltömődés. Még egy kis szempillantás első pillantásra a kapcsolat szivárgásához vezethet. Ennek eredményeképpen a gumiszalag deformálódhat, ami miatt a gömbtartó használhatatlanná válik.

Egy másik gyakran előforduló bontás a zár kitakarása. Mint ilyen, a javítás ebben az esetben nem szükséges. Ezt a problémát megoldja az egészségügyi eszköz egyszerű tisztítása. Ennek ellenére a daru szét kell szedni. De akkor, amikor összegyűjtjük, minden rendben lesz.

Víz fordulhat el a forgatógomb sapka alatt. Ebben az esetben szorosan húzza meg a csatlakozót. Ha a víz áramlása megtorpant, az okát laza kapcsolatba rejtették.

A probléma megoldásának legegyszerűbb módja a szellőztető eltömődésével. Hogy akadályozhatja a normál víznyomást. Ha eltávolítja a levegőztetőt és megpróbálja bekapcsolni anélkül, hogy a nyomásváltozásból világossá válna, a légzőkészülék okozta-e a hibát. A lélegeztetőgépet ki lehet öblíteni és behelyezni. És egyszerűen átválthat egy újra, akárcsak a rész teljes kudarca esetén.

Az O-gyűrűk is elhasználódhatnak. Ebben az esetben a víz a csap csapágyazása alól kifolyhat. Az ilyen hiba kiküszöbölhető a sérült pecsétek cseréjekor. A munka megkezdése előtt kapcsolja ki a vízellátást, majd távolítsa el a keverőt, húzza ki a szekerekből, és csavarja le a rögzítő anyát. A kopott tömítést egy azonos átmérőjű termék váltja fel. Ha a tömítés megfelelően illeszkedik, akkor a helyükön erőforrással lesz felszerelve. Csak a daru összegyűjtésére marad.

A helyzet rosszabb, ha maga a golyóspatron megtörik. Megtörhet, és sajnos, akkor nem javításra szorul. Csak egy újat kell kicserélnie. Hasonlóképpen a keverő testének mechanikai károsodása esetén is fellépnie kell. Javítsa ki semmilyen célra. Könnyebb megvenni és telepíteni egy új csapot. Ha nincs lehetősége arra, hogy azonnal cserélje ki a csapot, akkor olyan tömítőanyagot használhat, amely ideiglenesen kiküszöböli a szivárgást, de ne felejtse el, hogy a készüléket módosítani kell. És minél előbb, annál jobb.

Különösen gyakran problémák merülnek fel a vízellátó rendszerben keringő víz keménységének következtében. És a keverő típusa, amit használsz, nem igazán számít. Annak érdekében, hogy a keverők ne kerüljenek végtelenre, olyan szűrőt kell elhelyezni, amely tisztítja a vizet. Még a durva tisztításra szolgáló eszköz is képes blokkolni azokat a részecskéket, amelyek miatt az egészségügyi készülékek fő bontása megtörtént.

Elindítjuk a javításokat

Tegyük fel, hogy minden óvintézkedést megtettek, de a mixer gömbcsapjának javítása elkerülhetetlen. A gömbkeverő javításához természetesen meghívhatja a vízvezetéket. De jobb, ha megpróbálod ezt a munkát saját kezeddel elvégezni. Nincs benne szuper összetett. Csak hallgassa meg tanácsunkat.

A javítási munkák elvégzéséhez olyan eszközökre van szükség, amelyeknek előzetesen fel kell készülniük, hogy kéznél legyenek.

 • állítható csavarkulcs;
 • Allen kulcs;
 • egy csavarhúzó, amely szükség esetén és vékony tűként is cselekedhet;
 • fogó;
 • zseblámpa.

Kezdetben zárja le a hideg és meleg vizet, különben a vízvezeték szerelvényekkel való manipuláció árvízhez vezethet. Ne felejtsük el, hogy a csapban lehet maradék víz, amelyet szintén le kell engedni. A munka megkezdése előtt a mosogatót egy rongygal kell lezárni. Ez az intézkedés megvédi a lehetséges károktól.

Most folytathatja a keverő bontását.

Ebben az esetben a munkák sorrendje a következő:

 • A keverő testén egy dekoratív sapkának kell lennie, amelyet el kell távolítani.
 • A dugó alatt egy lyuk, amelyen keresztül juthat a csavarhoz, amely a keverőkarot tartja. Ezt a csavart ki kell csavarni.
 • Most a kar szabad és eltávolítható. Ha a daru hosszú ideig be van építve, és senki nem húzta le, jelentős erőfeszítésre lehet szükség ebben a szakaszban. Fontos, hogy óvatosan járjunk el, és ne károsítsunk semmit.
 • Tehát a daru kupola és a műanyagból készült excentrikus kupola elérhetővé vált számunkra. Mindkét részt el kell távolítani. Alatta van a labda patron. A szétszerelés során észlelhető bármilyen szennyeződést gondosan el kell távolítani.
 • A golyós kapcsolót eltávolítják a keverőből. Minden oldalról meg kell vizsgálni. Amint azt korábban említettük, amikor károsodást észleltünk ez után, akkor egy újat kell kicserélni. A gömbölyű tömítőanyaggal történő permetezésnek nincs értelme.
 • Vizsgálja meg a gumitömítéseket. Elveszíthetik a rugalmasságot vagy egyszerűen elhasználódhatnak. A pecsétjeik helyére újakat kell elhelyezni. A gömbkapcsolót rögzítő elemek szintén javíthatók. Ha sokáig dolgoztak, akkor ezt egyszerűen csak megelőző intézkedésként kell elvégezni.

Csak a keverő összegyűjtésére marad. Ezt fordított sorrendben kell végrehajtani.

További információ a javításról, amelyet innen szerezhet:

Ha mindent megtett, akkor a keverőnek újra kell működnie. Azonban a szivárgás lehet a kifolyó alatt, amelyet más néven az orr vagy gander. Ezután távolítsa el a kifolyót, és cserélje ki a régi O-gyűrűket újakra.

Különös figyelmet kell fordítani a keverőre abban az esetben, ha van egy régi vízellátó rendszer a házban. Ebben az esetben a rozsda és más szennyeződések részecskék elzárhatják a kapcsolóban lévő lyukakat, amelyeken forró és hideg víz folyik. Ezeket az eltömődést ruhával vagy kézzel tisztítják. Az ilyen eljárást rendszeresen, akár megelőző intézkedésként kell végrehajtani.

Egy másik probléma, amely bajba hozhatja a gömbcsapok tulajdonosait, az a bosszantó zaj, amely a víz megnyitásakor jelentkezik. A levegő és a víz áramlása által keletkező rezgéseknek köszönhető. A gumipárnákra gyakorolt ​​hatása miatt rezgésnek is indulhatnak. Ennek elkerülése érdekében csökkentheti a víznyomást, felszerelhet szűrőt, vagy jobban illesztheti a gumitömlőket.

A gömbkeverő élettartamát nem csak külső tényezők befolyásolják, hanem az anyag, amelyből a szelep maga történik. Az értékesítés gyakran olcsó modellek, amelyek szilíciumból készülnek - szilícium ötvözetből és alumíniumból. Rövid élettartamúak, de nagyszerűek a tanárok számára, hogy mindent megtegyenek a saját kezükben. És egy hosszú és problémamentes szolgáltatás esetén jobb egy drágább, de egyben megbízható modell kiválasztása.

Hogyan lehet javítani a golyós mixer a fürdőszobában

Ez a fajta hibás mixer a fürdőszobában, amit szeretnénk mondani, meglehetősen gyakori. Ezért úgy döntöttünk, hogy ebben a cikkben megfontoljuk a golyós mixer ilyen jellegű javítását a fürdőszobában. Tehát megpróbáljuk átkapcsolni a vizet a kifolyóról a zuhanyra, ugyanakkor a kapcsolókar spontán vált. Kiderül, hogy a víz normálisan folyik a kifolyónyílásból, és lehetetlen bejutni a zuhanyba.

Megpróbáljuk megtalálni a hiba okát a sajátunkon. Véletlenszerűen kell cselekednie, mert számos oka lehet az ilyen hibának.

Az intézkedések kezdeti sorrendje a következő:

 • csavarja le a kupakot, majd távolítsa el a tömlőt;
 • távolítsa el a felső tömítést, korábban vékony tűvel;
 • Cserélje ki az újonnan eltávolított tömítést egy új, vízzel megnedvesítve a beszerelés előtt;
 • szerelje össze a keverőt, és helyezze vissza az eredeti működési pozícióba.

Ha a meghibásodás oka a felső tömítés volt, akkor cseréje esetén a hiba megszűnik. Ha tévednénk, akkor semmi borzasztó: a tömítések nem fogyasztható anyagok, ezért előbb-utóbb cserélni kell őket.

A zuhany még mindig nem működik? Aztán foglalkozunk az alsó tömítéssel.

 • átfedő forró és hideg víz;
 • távolítsa el a rugalmas tömlőt;
 • ezután az adapter, a kifolyó és a váltókar elfordulása: el kell távolítanunk őket;
 • most már hozzáférhet az excenterhez, amelyet szintén el kell távolítani;
 • a következő legyen az orsó: lebontjuk is;
 • és itt van az alsó tömítőgyűrű, távolítsa el, és cserélje le egy újat;
 • a keverő a szétszerelés fordított sorrendjében van összeállítva.

Mielőtt az új tömítésekhez megy a boltba, győződjön meg róla, hogy magának van egy készlete ezekről a fogyóeszközökről. Általában néhány ilyen típusú pótalkatrész szerepel a keverőben. Ha nincsenek tömítések vagy elveszítik őket, akkor ezeket 3-4 mm-es vastagságú tömör gumi felhasználásával készíthetik el.

Helyesen javítsa ki a keverőt, és ne felejtse el mindazt, amit ez a videó segít:

Zuhany csaptelepek

Ez a katalógus széles skálájú csaptelepet tartalmaz a zuhanykabinhoz, melyet azonnali kiszállítással értékesítenek Moszkvában és az Orosz Föderáció más régióiban.

A javasolt kiválasztás kiterjed az orosz és külföldi gyárak legnépszerűbb módosításaira. Csak a gyártó által gyártott minőségi termékekkel dolgozunk, és az utolsó tanúsítvánnyal.

A zuhanycsapot jogosan tekintik a hidromasszázs dobozok legszeszmerőbb részének, amely élesen reagál a rossz vízminőségre és a hőterhelésre. Az ilyen vízvezetékberendezések "magja" egy kazetta a zuhanycsapok váltási módjaihoz, amelynek minősége közvetlenül befolyásolja a daru tartósságát.

A márkás keverők átlagos élettartama 3 év, míg az ismeretlen eredetű termékek kudarcot vallanak egy hónap használat után.

Néha elegendő a zuhanycsaptelep kapcsolópatronjának megváltoztatása, amely teljes mértékben visszaállítja a csomópont működését. De a legtöbb esetben meg kell változtatni a szabályozó szelepet forró és hideg vízzel, előnyben részesítve a jó hírnevet kínáló gyári termékeket. Ezért a kiváló minőségű zuhany csaptelepek nagy követelményeket támasztanak a szaniter felszerelések tulajdonosainak széles közönsége körében.

Mennyire jóak a zuhanycsapok?

 • a legtöbb termék sárgarézből és egészségügyi bronzból készült krómozott külsővel;
 • Az új generációs kerámia patronok figyelemre méltóak a különféle külső tényezők ellen, többek között a bejövő víz kisebb szennyeződéseivel szemben;
 • az eszköz rendszeres helyre történő felszerelése minimális időt vesz igénybe, és nem igényel munkaigényes műveleteket;
 • A keverők élettartama 3 év és annál idősebb, a zuhanykabin aktív használatával
 • név
 • név
 • ár
 • ár
 • névleges
 • névleges
 • vissza
Rendezés:

A kategóriában a legnépszerűbb termékek a következők:

 • A zuhanykabin keverője 3 tartalommal, amelyek segítségével a víz a felső öntöződobozban, az oldalsó fúvókákon és a kombinált opcióban mozog. Ezek az eszközök két patron munkájának köszönhetően működnek, amelyek közül az első hideg és forró vizet elegyít, a második pedig egy kapcsoló funkcióját.
 • A 4 pozíciós zuhanycsaptelep négyféle üzemmódra van tervezve, amely szabályozza a felső öntöződoboz vízellátását, az oldalsó zuhanyt rugalmas csővel, a fúvókákra és a kombinált üzemmódra. E csoport termékei olyan kazettákkal vannak ellátva, amelyek a felsorolt ​​funkciókat terjesztik.

Minden vízvezeték-felszerelést márkás dobozok garanciájával árulnak el, minden olyan felszereléssel, amely a megfelelő telepítéshez szükséges.

Keresek, ahol vásárolni egy zuhanycsaptelep Moszkvában a legalacsonyabb áron? Érdekli a kiváló minőségű vízvezeték ismert gyártók? Szeretne egy zuhanycsap csaptelepet a lehető leghosszabb ideig tartani?

A kategóriában a szaniterek legjobb választékát kínáljuk, melyet a közvetlen szállítások egyedülálló árán értékesítünk!

A zuhanyzó keverőjének pontos meghatározása:

 • mérje meg a gombok középpontjainak vagy a keverőlapon lévő lyukak közötti távolságot (ha már lebontották)
 • megtudja, hogyan csatlakoztassa a fülke kábelezését: bilincs vagy anyát

A nyilak képei mutatják a kapcsolódási lehetőségeket és a középső távolság mérését

Nagykereskedelmi kádas zuhanytálca csaptelepek

A szaniter felszerelések gyártója a Profsan gömbcsapos fürdőkáddal ellátott fürdőszobai nagycsapokat kínál. Rendelkezhet velünk a vízvezeték nagy nagykereskedelmi tételekben Oroszországgal történő leszállításkor.

Zuhanylabda kapcsoló

A zuhanycsapos kapcsolót egyre inkább használják a fürdőszoba csapok. Vizuálisan úgy néz ki, mint egy tekercs, de a terv jelentősen eltér. Maga a mechanizmus szimulálja a gömbcsapok működését, ezért hasonló névvel rendelkezik. A kapcsoló tartalmaz egy sárgaréz gömböt, amely a tömítések között forog. A gömbnek derékszögű fúrásai vannak. Az O-gyűrűk, amelyek között a golyó be van húzva, Teflonból készülnek.

A gömbmechanizmus minden részét a lehető legnagyobb pontossággal kell elvégezni. Az erőfeszítéseket rekord tartó tartóssággal jutalmazzák. Az orosz zacskó golyóscsapokat gyakorlatilag nem befolyásolja a kapcsolódási pontok törése. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a labda mechanizmus szinte soha nem hibázik a normál kopás miatt.

Érdemes csak a nagy szuszpenziók érzékenységét észlelni. Vagyis csak olyan részecskék, mint a homok károsíthatják a mechanizmust. Azonban a vízszűrő jelenléte a keverőben kiküszöböli ezt a valószínűtlen problémát.

jellemzői

A zuhanytálca általános jellemzői, fürdőszobai csaptelep és káddal jellemzik a legtöbb zuhanyzóval felszerelt csaptelepet. A különbség csak az a mechanizmus, amely az öntöződobozból az ürítőcsatornára való átkapcsolást szolgálja.

 • A csapok falra vannak szerelve és a fürdőszobában használják.
 • Az orosz Profsan csapok szállítási terjedelmét mindig tartalmazzák a zuhany használatához szükséges komponensek: egy egyszerű öntöződoboz, egy tömlő, egy gömbcsuklós zuhanykapcsoló, egy öntözőtartó a testen és egy falra szerelhető.
 • A csapszeg alacsony.
 • Az anyaggyártó szaniterek kiváló minőségű sárgaréz.
 • A katalógusban bemutatott zuhanycsőrű csaptelepek mindegyike sárgaréz golyóval van ellátva.
 • A GOST szerint ezek a keverők az orosz gyártás Profsan Sm-VUDRNSHLA vagy Sm-VUDRNShlr.

Zuhanylabda kapcsoló sorozat

A következő zuhanycsap csapokat kínáljuk:

 • Profsan PSM 157 sorozat, egy továbbfejlesztett modell jelenlétében;
 • A Profsan 160-as sorozat az egyetlen ilyen típusú modell, egy kiöntött kifolyóval és egy eredeti öntöződobozzal, a többiek pedig aerátorral;
 • PSM 165 típus - a klasszikus változat.

Hogyan válasszunk ki egy fürdőszoba csaptelepet zuhanyzóval

Ha meg szeretné tudni, hogyan kell egy zuhanyzóval felszerelt fürdőszobai csaptelepet választani, akkor nem elég csak eljönni a boltba, és hallgatni az eladó tanácsát. Csak gondosan tanulmányozva az eszköz tervezési jellemzőit, a mechanizmusainak működési elve, előnyei és hátrányai jó választás lehet.

Milyen típusú csaptelep egy zuhanyzóval zuhanyzóval jobb választani

Minden fürdőkeverő két nagy csoportra osztható - ezek csapos és egykaros keverők. Ezek az eszközök önmagukban különböznek vezérlőként és a víz keverését biztosító mechanizmusoktól.

Fürdő - zuhany csaptelep csaptelep

A csaptelep keverők a legnépszerűbbek és könnyebben gyárthatók, ezért olcsóbbak. A nevüket a fő szerkezeti elem nevével kapták meg, amelyen keresztül a vízáramlás áramlása és szabályozása megtörténik.


Crane-box fürdőkád és zuhanycsaptelep.

A készülékek kétféle változatban érkeznek:

1. Féreg - gumi záró mandzsettával. A mandzsetta a rúdra van kötve, amikor a szelepet forgatja, a csigahajtómű tolja a rudat, és lezárja azt a lyukat, ahonnan a víz áramlik.

 • 1. készlet;
 • 2. Tömítőgyűrűk;
 • 3. Slip ring;
 • 4. A dugattyú;
 • 5. Záró tömítés (gumi, szilikon);
 • 6. ház;
 • 7. zsírkamra;
 • 8. Védőhéj;
 • 9. Csavarja be a reteszelő tömítést.

+ Előnyök: Az ilyen típusú daru-doboz fő előnye a termék alacsony költsége és a fémmechanizmus megbízhatósága. Amellett, hogy javítani egy ilyen keverő nagyon egyszerű. Mindez lecsökkent a vastag gumiból vagy szilikonból készült záró mandzsetta cseréjéről.

- Hátrányok: A hiányosságok között meg kell jegyezni, hogy nem túl könnyű használni. A szükséges vízhőmérséklet és intenzitás eléréséhez a szelepet 3-4 alkalommal kell forgatni. Mindezidáig a víz hiába ürül ki, így a daru gazdasága meglehetősen kétséges. A lezáró mandzsetta időnként szivárog, de ha a csere kézzel készült, akkor ez nem olyan nagy probléma.

2. Kerámia - két tányérral rendelkezik, hosszúkás lyukakkal, amelyek közül az egyik rögzítve van a házban, a másik pedig a szárhoz van rögzítve. A szelep elforgatásával és a mozgatható lemez mozgatásával lehetséges a lyukak összehangolása és a vízáramláshoz való hozzáférés.

 • 1. tűzés;
 • 2. készlet;
 • 3. Hangelnyelő;
 • 4. Top kerámia lemez;
 • 5. A tengelydoboz háza;
 • 6. Alsó kerámia lemez;
 • 7. Gumi gyűrű;
 • 8. Kerámia daru doboz szerelvény.

+ Előnyök: A kerámia daru előnyei - ez elsősorban egyszerű használat. Az orsót csak 180 fokos fordulattal (fél fordulattal) vagy 90 fokban forgatja el (negyed). A mechanizmus megbízható és tartós, nem bocsát ki idegen zajokat, és nem igényel túlzott erőkifejtést a nyitáskor.

- Hátrányok: Hátrányok - ez a termék magas költsége. Szilárd szennyeződésekkel szembeni érzékenység, ami a kerámialemezek gyors kopását eredményezi. Maga a daru-tengely doboz szinte lehetetlen javítani, teljesen megváltoztatni.

FONTOS! A kerámia daru esetek gyors meghibásodásának megakadályozása érdekében a durvaszűrőt a vízcsőbe süllyesztették.

Következtetéseket. Ha a pénzügyi lehetőségek lehetővé teszik, ajánlatos egy kerámia csaptelepet vásárolni, de ha a csapvíz piszkos, és a kisebb vízvezeték-javítások nem jelentenek problémát, sokkal olcsóbb a csaptelep beszerzése a féregcsapdán.

A daru-doboz keverő típusának meghatározásához elegendő a lendkerék elfordítása. A kerámiában a fogantyúk csak fél fordulattal fordulnak el, a csigahajtóműben a forgatás folytatódik.

Egykaros kád és zuhany csaptelepek

A kívánt vízhőmérséklet eléréséhez és a vízsugár nyomásának kívánt értékéhez ezeknél a keverőknél egy patron segítségével történik. Az ilyen keverőkben az ember egykarúnak nevezik - az összes folyamat kezelése egy fogantyúval történik.

Annak ellenére, hogy a megjelenés különbözik az előző keverőtől, a kazetta működési elve hasonló a kerámia csaptelep munkájához. A keverést és a víznyomást ugyanazok a kerámia lemezek hajtják egymáshoz képest, amelyek mindegyike előnyös és hátrányos.

Ugyanaz a működési elv és a fő design, mint a kerámia daru doboz.

Két, lyukas kerámialapból áll. Az alsó álló (A), amelyen forró és hideg víz van, és van egy leeresztő nyílás és a felső mozgatható (B).

A víz hőmérséklete és nyomása a két lemezen lévő lyukak regisztrálási területétől függ.

Termosztatikus csaptelepek

Termosztatikus csaptelepek nemrég megjelentek, de már megtalálták a fogyasztóikat. A készülék egy gombnyomásra szolgáló panel, amely a kikapcsoláshoz és a vízhez kapcsol, a hőmérséklet és a víznyomás szabályozója, a furat vagy a csap, hogy kilépjen a sugárból.

A beépített szoftvereszköznek köszönhetően, amely megtartja a sugárnyomás intenzitását, a vízhőmérsékletet, a hőcserélő a legbiztonságosabb az előzőleg felsorolt ​​eszközök közül.

Termosztatikus csapok:

Elektronikus - folyadékkristályos képernyővel ellátva. Ezeknek az eszközöknek a működése hálózati adapter vagy hagyományos akkumulátor csatlakoztatását igényli.

Mechanikus - a folyamat szabályozása fogantyúkkal és szelepekkel. További tápegységekre nincs szükség.

Az ilyen eszköz működési elve a következő. A keverő kamrában lévő víz áramlása szabályozza azt a szelepet, amely nem a hőmérsékletet reagál, hanem az áramlás intenzitását. Ha egy patak nyomása nagyobb vagy kisebb lesz, a második átjáró áteresztőképessége megfelelően változik.

A zuhanyzócső átkapcsolásának mechanizmusának különbsége és kiválasztása

A zuhany-kifolyó kapcsolószerkezet típusának megfelelően a fürdőkád csapok:

1. excentrikus kapcsolókészülékkel, zuhanycsővel. A fogantyú forgatásának köszönhetően, az excenteren keresztül kétszárú rúd mozgatható gumival, a széleken. A kívánt üzemmódtól függően az egyik nyílás zárva van - a zuhanyzóhoz vagy a kifolyóhoz.

+ Előnyök:

 • A mechanizmus meglehetősen megbízható és olcsó. Javítása és még teljesebb cseréje nem nehéz.
 • Minden típusú daruhoz van szerelve, a legfontosabb, hogy megfeleljen a kifolyócső és mechanizmus szerelési átmérőinek.

- Hátrányok:

 • A gumigyűrűk gyorsan elhasználódnak.
 • A termék jelentős méretei, ha a csapot fel kell szerelni a fürdő felett.
 • Gyakori fordulatokkal a kifolyócsuklók lazulnak, és folyamatosan szigorítani kell őket, hogy ne szivárogjanak.

2. A patronos mechanizmussal a zuhanykapcsoló átkapcsolásához. A mechanizmust egy eszköz - egy patron képviseli.

+ Előnyök:

 • A mechanizmus a legmegbízhatóbb és tartósabb, könnyű és gyors cserélhető.
 • Vonzó kialakítása, egyszerű kezelhetőség, kis méret.

- hátránya:

 • A patront nem lehet megjavítani, a meghibásodás után teljes csere szükséges.
 • Előfordulhat, hogy kompatibilitási problémák lépnek fel egyes "univerzális" patronokkal a javító készletekből. Javasoljuk, hogy alkatrészeket csak a keverővel azonos gyártótól vásároljon.

3. Egy golyós átkapcsoló zuhanykazánnal. A főszerelvény egy golyó, amely két gyűrűs tömítés között helyezkedik el. A víz, amely a gömb egyik oldalsó nyílásába esik, bemegy a kifolyóba vagy a zuhanyzóba.

+ Előnyök:

 • Napjainkban a legmegbízhatóbb és tartósabbnak számít.

- Hátrányok:

 • Az eltérítő mechanizmusa beépítve van a keverő házába, és nem választható. Ha a kapcsoló meghibásodik, a javítás nem lehetséges, meg kell változtatni az egész keverőt.

4. A parafa-váltókapcsoló zuhany-kimenettel. A készülék működési elve hasonló az excenterhez. De a reteszelő mechanizmust nem egy forgó fogantyú hajtja, hanem egyfajta sapkát emel vagy leereszkedik.

+ Előnyök:

 • Külsőleg a készülék nagyon kompakt és stílusos.
 • A keverő méretei nem növekednek.
 • A váltás meglehetősen egyszerű, feltéve, hogy a kialakítás dombornyomott kiemelkedéseket biztosít.

- Hátrányok:

 • Nehéz javítani, nagyon nehéz a szükséges alkatrészeket beszerezni.

A mechanizmusok szerint a zuhanykeverő keverők beépítettek és külsőek:

1. Keverők beépített mechanizmusokkal.

+ Előnyök:

A beépített mechanizmusok előnyei a keverő tömörségében, a működés megbízhatóságában és a szivárgások hiányában állnak. Ezenkívül a legtöbb beépített mechanizmussal rendelkező modellek egy mozdulattal működtethetők: egy gomb megnyomásával vagy egy kar elforgatásával.

- Hátrányok:

A fő hátrány a javítás bonyolultsága, az egyetlen kivétel a patrontelep, ahol csak a teljes mechanizmust kell cserélni. Bizonyos modellekben, az eltérítő meghibásodása után az egész keverőt ki kell cserélni.

2. Keverők külső mechanizmusokkal.

+ Előnyök:

Külső mechanizmusok vannak felszerelve a keverő és a kifolyócső között, és egy további kimenet van a zuhanycsőhöz. Fő előnye az egyszerű szerelés, karbantartás és csere.

- Hátrányok:

Elég kényelmetlenek a használatukhoz, a keverők nem túl esztétikusak, ezért a csaptelepnek a fürdő fölött magas magasságban kell lennie. Ha a csaptelep a fürdőszoba és a mosogató között helyezkedik el, és a kifolyó folyamatosan mozog, a külső áttétel használata meglehetősen kétséges, mivel gyorsan elkezd gyengíteni az ízületeket, és a gyakori mozgásoktól szivárog.

Kihúzók - amelyek a legmegfelelőbbek a fürdőkád és a zuhany csapok számára

A legnépszerűbb fürdőszoba csaptelep modell hosszú csővel van ellátva. Abban az esetben, ha a fürdőszoba és a mosdó mosogatója egymáshoz közel helyezkednek el, nem szükséges további csaptelep beszerelése. A forgó kúpos pénzt takarít meg az eszközök telepítése során, de a működés során további beruházásokat igényel. A gyakori forgási manipulációk gyengítik a cső és a keverő közötti kapcsolatot. Amikor egy forgódugattyúval rendelkező keverőt vásárol, fordítson figyelmet a készülék mozgási szögére és a daru hosszára. A legjobb megoldás több mint 30 cm széles választékkal.

A fürdőszobákban rövidebb lyukak jelentek meg, mint a hosszúak, de sikerült megszállniuk a rést. Az ilyen modellek fő előnye a szükséges hely kis területe, és a közvetlenül a fürdő szélére telepíthető képesség. A kis helyiségekben a keverőhöz egy rövid csatorna üdvözlendő.

A csap csaplyukának megválasztása a mosdó és a fürdőszoba elhelyezkedésétől függ, a helyiség területén, a keverő tervezett telepítési helyén.

Kútfej: megtakarítás vagy kényelem

A megfelelő modell kiválasztásakor ügyeljen a kifolyócsőre. A fúvóka két típusból áll: légzőkészülék vagy zuhanyzó öntöződoboz.

Az első lehetőség vízfogyasztást takarít meg. A szellőztetőben az úgynevezett "kavitációs hatás" fordul elő: vízáramlás és levegő keverése. Ha a csap nem teljesen nyitott, a kimenet jó víznyomás.

A második két üzemmódban használatos: zuhany vagy sugár. A víz áramlása sok áramlásra oszlik, így kiküszöbölve a fröccsenés hatását.

A második lehetőség sokkal kényelmesebb, az első gazdaságosabb.

Zuhanyfej kiválasztása

A zuhanyfejek választéka hatalmas. Arra a kérdésre, hogyan válasszon csaptelepet a fürdőszobában, ismerkedjen meg a zuhanyfej típusával és funkcióival. Különböző funkciók, tervezés, öntöző terület, anyag - hogyan lehet a megfelelő választást?

A legnépszerűbb anyagok műanyag vagy fém. A fém öntöződoboz erősebb, tartósabb és drágább. A műanyag - olcsóbb, de rövidebb élettartamú, egyszerűen megszakad.

A modern zuhanyfej egyszerűen köteles többféle vízellátási és permetezési módot biztosítani. Jets lehet intenzív, csepegtető, masszírozó - figyeljen a számra és a különböző módok.

Öntözés

Öntöződoboz állítható üzemmódokkal

Beépítés típusa zuhanyfej: fal, mennyezet vagy kézi. Válassza ki a kézikönyvet - vigyázzon a tartóra.

A kád-zuhany csaptelepek típusai és típusai

A fürdőkád és a zuhany csapok szerelési lehetőségei a következők lehetnek:

A klasszikus és leggyakrabban használt telepítési módszer. Ajánlott magasság - 20-30 cm a fürdő széléhez képest. A kifolyócső hosszának kiválasztásakor győződjön meg arról, hogy a vízsugár nem esik a szélén, hanem magát a fürdőbe.

Egy speciális racken

Ezt akkor használják, amikor a fürdõ a faltól távol helyezkedik el. A telepítés bonyolultságát egy érdekes fürdőszobai belső tér igazolja.

Egy egyre népszerűbb rögzítési módszer. Bonyolult építésű fürdőkészülékhez használják a már elkészített lyukakkal a keverő felszereléséhez. Kívánt esetben a lyukakat önmagadból készítheted.

Egy ritka és drága telepítési módszer a tervezési projektekben.

Acél, sárgaréz, kerámia vagy silumin - válaszd a legjobbat

A fürdőszoba felszerelése, ne csak a működtetés, a kivitelezés és a keverő rögzítési módjának figyelembevételével járjon el. Mindenképpen ellenőrizze az eladóknak, hogy milyen anyagot készített:

 • A rozsdamentes acél a legpraktikusabb és legnépszerűbb megoldás. Az acél csaptelep megbízható, tartós, olcsó, minden belső térben jól néz ki.
 • A sárgaréz vagy bronz hosszabb élettartamú, stílusos megjelenésű, de többet költ.
 • A kerámiák sokféle designot, érdekes formát vonzanak. A hátrányok közé tartozik a törékenység és a magas ár;
 • A Silumin egy olcsó, de megbízhatatlan anyag. A keverő élettartama bármely konfiguráció 1-2 év.

Ha olyan kiváló minőségű keverőre van szüksége, amely jól működik és hiba nélkül is működik - állítsa meg a sárgaréz vagy acél választását.

Mixer Cover

A keverők külső bevonására zománcot, krómot és rozsdamentes acélt használnak, különböző lerakódásokat alkalmaznak.

 • A zománcozott bevonatok matt vagy szemcsés szerkezetűek. A zománcfelületen nincsenek nyomok az ujjak és vízcseppek megérintésével.
 • A krómozott bevonat növeli a keverő erősségét és higiéniáját. Gyönyörűek és könnyen kezelhetők.

A kérdés, hogy hogyan kell kiválasztani a megfelelő csapot a fürdőszoba, így nem bánni a vásárlás szinte megoldódott. Van azonban egy másik kritérium is, amelyet kívánatos figyelembe venni a vízvezeték beszerzése során.

Gyártók és márkák

Grohe

Szeretne kapni a híres német minőséget és viszonylag olcsó árakat - figyeljen a Grohe csapokra. A vállalat a huszadik század vége felé lépett piacra, és továbbra is erős pozíciót tart fenn a keverők gyártói és exportőrei között.

Termékjellemzők:

 • Óvatosan ellenőrizzék a termelés minden egyes szakaszát.
 • A daruk gyártásához szükséges anyagok arányának szigorú betartása.
 • Korrózióvédelem.
 • Minden századik egészségügyi eszköz kiáramlásának minősége.

DAMIXA

Dán gyártója stílusos fürdőszoba csapok kombinált minőség és felismerhető egyedi stílus az eszközök. Több mint 80 éve létezik, sok vásárló sikerrel értékelte a márkát - közel 50 ezer keverő kerül naponta a boltok polcain.

Termékjellemzők:

 • Használja a legújabb innovatív technológiák előállításához.
 • Hivatalos ötéves garancia.
 • A vízfogyasztás jelentős csökkenése.
 • Stílusos kialakítás és teljes megfelelés.

A finn vállalkozásoknál készített keverők tökéletes kombinációja a modelltervezésnek, az elektronikának, a modern anyagoknak és ötvözeteknek.

Termékjellemzők:

 • A kötelező pad tesztek elhagyása megakadályozza az egészségügyi termékek szivárgásának vagy törésének valószínűségét.
 • A vízellátó rendszer nyomás- és hőmérsékletkülönbségének automatikus kompenzálása.
 • Megbízhatóság, tartósság, könnyű használat.
 • A vízkészletek gazdaságos használata.

Összefoglalva

A megadott adatok elemzése után bizonyos következtetéseket levonhat arról, hogy mely csaptelepet választhat a zuhanyzóval ellátott fürdőszobában.

A középosztálybeli fogyasztók számára az egykaros keverő a legoptimálisabb a minőségi teljesítmény és az árkategóriában. A kapcsolókészülék beépített zuhanykazetta - patron.

A daru-dobozos működési elvekkel rendelkező, excentrikus kapcsolóként használt eszközök nem csak elavultak, hanem rövid élettartamuk is van.

A jövő termosztatikus mechanizmusaihoz. Amint a programozható keverők ára csökken, értékesítésük élesen emelkedik.

Zuhany csaptelepek

Cikkek és tippek a választáshoz

Most a fürdőszoba vagy a zuhanyzó nem csak higiéniai terület, hanem egy hely a kikapcsolódásra és a kikapcsolódásra. Ezért nagyon nagy igényeket támasztanak a vízvezeték minőségével kapcsolatban. A fürdőkád egyik szerves komponense egy minőségi zuhanycsap.

Mit kell keresni a megfelelő zuhanycsaptelep kiválasztásakor?

Zuhany csaptelep

A zuhanycsapok típusa szerint:

 • Egykaros. Ezek a modellek egy fogantyúval rendelkeznek, amellyel a forró és hideg víz ellátásának beállítása történik. A Vidima keverők meglehetősen érdekes egykaros modellek. A telepítés egyszerűsége megkülönböztető jellemzője.
 • Dvuhventilnye. Egy ilyen zuhanycsaptelep két érintkezővel a külön meleg és hideg vízellátáshoz még mindig releváns.
 • Az érintés nélküli. Ebben az esetben a vízáramlás automatikusan, tapintatlan érintkezés nélkül történik.
 • Termosztatikus. Ilyen esetekben beállíthat egy speciális programot, amelyen keresztül a víz a megadott hőmérsékletre kerül.

Tipp Vásárolhat egy zuhanycsapot az interneten, ami nagyon kényelmes azok számára, akik időt és időt igényelnek, és szakértői tanácsokat kapnak.

A telepítés típusa

A rögzítés típusa alapján különbséget tesz:

A telepítés fajtája elsősorban a csövek elosztásának módjától függ a fürdőszobában. Megkülönböztetik a rejtett és a külső rögzítés típusát is. A beépített csaptelepek általában nehezebbek telepíteni (ebben az esetben a csövek a falba kerülnek), de a külsőeknél sokkal inkább esztétikusnak tűnnek.

Az anyag, ahonnan a zuhanycsaptelep készült

Egy nagyon olcsó zuhanykeverő tartalmazhat silumin, műanyag vagy vas részeket, ami hátrányosan befolyásolja a termék tartósságát, mivel a víz káros hatással van az anyagra. A réz, bronz és krómozott fémeket általában kiváló minőségű kád- vagy zuhanycsapok előállítására használják. Az Aqualux mixer például kombinálja a funkcionalitást és az igazi olasz minőséget.

A hírlevélre való feliratkozással tájékoztatást kaphat a promóciókról, árengedményekről és különleges ajánlatokról. Az előfizetés után elküldjük Önnek a "Csalás varázslók, vagy hogyan lehet felismerni a gátlástalan építőket".

* Szükséges mezők

Kád csaptelep zuhanygolyós kapcsolóval - kifolyócső

Figyelem! A kétkaros csaptelep csaptelepek mind gumi, mind pedig kerámia csaptelepekkel vannak kiegészítve. A termék kiválasztásánál ne felejtse el megadni a csaptelepek típusát. Alapértelmezés szerint a termékárak gumi csaptelepekhez készült keverőkre vonatkoznak.

A fürdőkádak Varion zuhanycsapos kapcsolóval vannak felszerelve. A belső átmenőfuratok nagy átmérője miatt a mechanizmus a leginkább ellenáll bármilyen szennyeződésnek. A kapcsoló nem befolyásolja a víz nyomását a vízellátó hálózatban. A kialakítás egyszerűsége nagy megbízhatóságot és tartósságot biztosít a mechanizmus számára. A PTFE alapú párnák egyedülálló anyaga meggátolja a ragasztást ritka használattal.

Zuhany csaptelepek golyósellenőrző szeleppel - Árak

A zuhany csaptelepeket a kút teljes hiánya különbözteti meg - a vízbe eső víz azonnal belép a zuhanyzó öntöződobozba.

A golyóspatron rozsdamentes acélból készült, és úgy néz ki, mint egy sima golyó, egy kis csapjal belül. A csapnak a keverő fogantyúján átmenő helyzetének megváltoztatásával megváltoztathatja a csapból érkező hideg és forró víz nyomását és mennyiségét. Ő is felelős a vízellátás be- és kikapcsolásáért.

válogatás. alapértelmezés szerint

4 online áruházban:

Fürdő csaptelep Hansgrohe Talis S 32475000

A kifolyó alakja hagyományos. Stop szelep - labda patron. Test anyaga - réz. Beépített. Telepítési módszer - függőleges. Fogantyú hossza 67 mm. A szerelőfuratok száma - 1. A visszacsapó szeleppel. A keverő típusa - egy rögzítés. Bevonat - króm. A bélés típus kemény. Kinevezés - a zuhanyozáshoz. A csatlakozó mérete 3/4 ", mérete 122h150h179 mm.

vásárolni online

Mixer Rav Slezak Mississippi MS083 Chrome

Csatlakozás mérete - 1/2 "Bevonat - króm Lezáró szelep - gömb alakú patron Bélés típusa - merev Beépített keverő típus - egy állkapocs Számos szerelési lyukkal 1. Test anyaga - réz, kifolyó forma - hagyományos. Telepítési mód - függőleges, magasság: 146 mm, szélesség: 106 mm, mélység: 75 mm.

vásárolni online

Tres Tresmostatic 190547 króm a zuhanyhoz

A bélés típus kemény. Test anyaga - réz. Telepítési módszer - függőleges. Kinevezés - a zuhanyozáshoz. Szerelési lyukak száma - 1. Zárószelep - golyóspatron. Beépített. Bevonat - króm. A kifolyó alakja hagyományos. A keverő típusa - egy rögzítés. Termosztáttal.

vásárolni az Santeh-Russia online áruházban

Mixer Rav Slezak Mississippi MS083 (Array)

Beépített. A bélés típus kemény. Csatlakozás mérete - 1/2 "Keverő típus - egy állkapocs, számos szerelőnyílással 1. Zárószelep - gömb alakú kazetta, beépítési mód - függőleges, cél - zuhanyozáshoz Bevonat - króm Test anyag - sárgaréz, kifolyó forma - hagyományos. magasság: 146 mm, szélesség: 106 mm, mélység: 75 mm.

az online áruházban santehnika-online

Oras Il Bagno Alessi 8560 zuhanycsaptelep

Bevonat - króm. Stop szelep - labda patron. Gyors telepítési rendszerrel. Telepítési módszer - függőleges. A szerelési lyukak száma - 2. Keverő típus - egyszeres felszedés. Egy öntöző kannával. S alakú excenterekkel. Kinevezés - a zuhanyozáshoz. A csatlakozó mérete - 1/2 "A zuhanyzó öntözés tartója - a keverőn.

Mixer Rav Slezak Kongo K083R Chrome

Telepítési módszer - függőleges. Test anyaga - réz. Stop szelep - labda patron. Beépített. Kinevezés - a zuhanyozáshoz. A keverő típusa - egy rögzítés. A kifolyó alakja hagyományos. Bevonat - króm. A szerelési lyukak számával 1. A bélés típus merev.

Tres Tresmostatic 190647 króm zuhanyzóhoz

Test anyaga - réz. A szerelési lyukak száma - 1. Beépített. A keverő típusa - egy rögzítés. A kifolyó alakja hagyományos. A bélés típus kemény. Bevonat - króm. Stop szelep - labda patron. Termosztáttal. Telepítési módszer - függőleges. Kinevezés - a zuhanyozáshoz.

a Santeh-Russia online áruházban

Keverő Hansgrohe Talis S 32475000 (Array)

A keverő típusa - egy rögzítés. Stop szelep - labda patron. Test anyaga - réz. Telepítési módszer - függőleges. Kinevezés - a zuhanyozáshoz. Zárószelep A bélés típus kemény. A kifolyó alakja hagyományos. A csatlakozó mérete 3/4 ", számos beépítési lyukkal 1. Beépített, 67 mm-es fogantyúval, bevonattal - krómozott, magasság: 179 mm, szélesség: 150 mm, mélység: 122 mm.

az online áruházban santehnika-online

Hansgrohe Talis S 32475000 Chrome zuhany csaptelep

Csatlakozás mérete - 3/4 "Szerelési mód - függőleges - kifolyó forma - hagyományos Bevonat - króm Megnevezés - a zuhanyhoz A szerelési lyukak száma - 1. visszacsapó szeleppel - keverő típus - egyélű - aljzat típusa merev süllyesztett anyag testek - sárgaréz Zárószelep - golyóspatron Fogantyú hossza 67 mm Méretek 122x150x179 mm.

Oras Nova 7460X króm zuhanytálca

Bevonat - króm. S alakú excenterek. A csatlakozó mérete 3/4 ", a keverő típusa két állkapocs, a tálalás ideje, a bélés típusa merev, a kifolyó formája hagyományos, a termosztát, a test anyaga réz, a szerelési módszer függőleges, számos rögzítőnyílással 2. zárószelep - gömb Szélesség: 260 mm, magasság: 73 mm.

Zuhany csaptelepek

Ön választása

 • Medence csaptelepek | nbsp
 • Konyhai csaptelepek | nbsp
 • Kád csaptelepek | nbsp
 • Bidé csaptelepek | nbsp
 • Zuhany csaptelepek | nbsp
 • Keverők 2 fogantyúval | nbsp
 • Termosztatikus | nbsp
 • Mosogatókhoz hosszú | nbsp
 • Fürdéshez, hosszú | nbsp
 • Egykaros
 • Gyűjtemény Lucky Tap SHD (2)
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyűjtemény Lucky Tap SHD (2)
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyűjtemény Lucky Tap SH (4)
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyűjtemény Lucky Tap SH (4)
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyűjtemény Lucky Tap SH (4)
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyártó Lucky Tap
 • Bravat Drop Collection (29)
 • Gyártó Bravat
 • Gyártó Bravat
 • Bravat Drop Collection (29)
 • Gyártó Bravat
 • Gyártó Bravat
 • Gyűjtemény Bravat New Moon (3)
 • Gyártó Bravat
 • Gyártó Bravat
 • Gyűjtemény Bravat New Moon (3)
 • Gyártó Bravat
 • Gyártó Bravat
 • Gyűjtemény Lucky Tap SH (4)
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyűjtemény Lucky Tap BBO (6)
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyűjtemény Lucky Tap BBD (30)
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyűjtemény Lucky Tap BBS (5)
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyűjtemény Lucky Tap BBD (30)
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyűjtemény Lucky Tap BBS (5)
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyűjtemény Lucky Tap BBD (30)
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyűjtemény Lucky Tap BBD (30)
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyűjtemény Lucky Tap BBO (6)
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyűjtemény Lucky Tap BBD (30)
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyűjtemény Lucky Tap BBD (30)
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyűjtemény Lucky Tap BBD (30)
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyártó Lucky Tap
 • Bravat Drop Collection (29)
 • Gyártó Bravat
 • Gyártó Bravat
 • Gyűjtemény Lucky Tap BBD (30)
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyűjtemény Lucky Tap BBO (6)
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyűjtemény Lucky Tap BBD (30)
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyűjtemény Lucky Tap BBD (30)
 • Gyártó Lucky Tap
 • Gyártó Lucky Tap
 • Bravat Stream gyűjtemény (16)
 • Gyártó Bravat
 • Gyártó Bravat
 • Bravat Gina Gyűjtemény (21)
 • Gyártó Bravat
 • Gyártó Bravat
 • Timo Beverly Gyűjtemény (11)
 • Gyártó Timo
 • Gyártó Timo
 • Timo Classic Kollekció (6)
 • Gyártó Timo
 • Gyártó Timo

Zuhany csaptelepek

A zuhany csaptelep különbözik attól a ténytől, hogy fürdésre szánják, melyet a kifolyócső hiánya jellemez, a víz közvetlenül a tömlõn keresztül jut el az öntözõ kannához. Ennek megfelelően a kapcsoló kiöntő öntözés is.

A keverő kiválasztásakor először is ki kell választani az anyagot, amelyből készült. A sárgaréz egy hagyományos és kiváló minőségű anyag - réz és cink ötvözet. Az ilyen termékek még az érintéssel is jelentősen nagyobbak, mint a krómból olcsóbbak. A korszerűbb anyagok rozsdamentes acél és kerámia.

Másodszor, a keverők tervezése ma is nagy jelentőséggel bír. A gyártók hatalmas termékválasztékot kínálnak mindenféle íz, szín és stílus változatosságához. A klasszikus retro stílusú, bronz színű, hi-tech technológiákkal, vízeséses kifolyóval és háromszög alakú arcokkal.

Ami a más típusú keverőket illeti, el kell döntenie a víz keverő rendszerről. Ezek lehetnek daruk, és ennek megfelelően két szelep a vízáramlás szabályozására. Korszerűbb rendszer - egy patron és egy toll a beállításhoz. A termosztatikus keverők nagyon kényelmesek a zuhanyozáshoz, ami lehetővé teszi, hogy beállíthasson egy meghatározott hőmérsékleti értéket és fenntartsa azt.

Negyedszer, a zuhany csaptelep gyártó nagy jelentőséggel bír. A külföldi gyártók híres márkái - Lemark, Grohe, Hansgrohe. Oroszulról - Rossinka, Aquanet, Triton.