Legfontosabb > Tervezés

Csúszó fürdőfüggöny - modern és stílusos splash védelem

A modern vízvezeték-piacot rendszeresen frissítik új termékekkel. Az egyikük - a fürdőszobába csúszó függönyök. Ők arra használják, hogy megvédjék a szobát a fröccsenőktől és kiegészítsék a belső térben. Rövid ideig nagyon népszerűvé vált.

A fogyasztók vonzódnak a megjelenésükhöz, az esztétikájukhoz, a környezetbarátséghez, a tartóssághoz, a praktikumhoz, a fürdőszoba átalakításához egy kézmozdulattal egy kézmozdulattal, és ugyanakkor szervesen illeszkednek a fürdőszobába.

Gyártási anyagok

A csúszó redőnyök gyártásához különböző anyagokat használtunk: polisztirol (műanyag), üveg (üveg), plexiüveg.

műanyag

Előnyök:

 • gyönyörű és stílusos;
 • olcsó;
 • biztonságosnak
 • eredeti színezés;
 • egyszerű gondozás.

A hátrányok közé tartozik a rövid élettartam: legfeljebb 3-4 év.

üveg

Előnyök:

 • működőképes;
 • szép;
 • tartós;
 • edzett üvegből készült, olyan biztonságos.

Hátrányok miatt talán magasabb a műanyaghoz képest.

A szakértők javasolják, hogy válasszon üvegből készült függönyöket, amelyek színezettek vagy mattok. Erőssége miatt az edzett üveg hasonló az autóüveghez. Még akkor is, ha valahogy sikerül megszakadnod, akkor olyan meglehetősen sima darabokra bomlik, amelyek nem bántanak.

Ezenkívül ez az anyag nem igényel komplex ellátást. Elég gumi szivacsot és kis mennyiségű terméket használni az üvegfelületek mosásához. A gyártás során az ilyen üveg felületére antibakteriális bevonatot alkalmaznak, így zuhanyozás után nem lesz folt. A megrendelő kérésére bármilyen minta vagy díszítés alkalmazható az üvegre. Ezért egy ilyen fürdőképernyő kiváló hely lehet a szoba dekorációjának.

Vannak olyan költségvetési lehetőségek is, amelyek műanyagból készült fürdőszobai függönyöket tartalmaznak. Azonban vannak hátrányai. Így idővel a műanyag zavaros lehet, és a felületén foltok keletkeznek. Ezenkívül nem olyan tartós, mint az edzett üveg, és egy csapás eredményeképpen megrepedhet.

A minőségi függönyöknek vízállónak kell lenniük. Ennek ellenőrzéséhez, közvetlenül a beszerelés után nyissa ki a csapot, és öntsön vizet minden varraton és ízületen. Minőségi függönyök nem engedik a vizet.

nyalánkság

Milyen előnyei vannak a függönyök csúszásának? Először is:

 • vonzó, modern megjelenés;
 • egyszerűség és egyszerű használat;
 • az anyag szilárdsága, hosszú élettartama és a helyiség megbízható védelme a víz és a fröccsenő anyagok beléptetésétől;
 • tömörség;
 • egyszerű telepítés;
 • az a képesség, hogy könnyedén befordul egy közönséges fürdőszobát egy zuhanytálcába, miközben sokkal kisebb költséggel jár, mint egy fix zuhanyzó.

ellenérvek

Van azonban egy ilyen kialakítás és hátrány:

 • formák alakulhatnak ki a tartókon és a tömítéseken rendszeresen;
 • ha a görgősmechanizmus rossz minőségű, akkor csökkenthető a hasznos élettartam. Ezért nagyon fontos, amikor a vásárlás figyeli őket.
 • amikor opálos anyag függönyét választja, további világítást kell tennie.

A készülék függönyétől függően többféleképpen oszthatók meg:

 • mozdulatlan;
 • összecsukható, a harmonika elvének megfelelően;
 • csuklós - a szokásos ajtók formája;
 • csúsznak, ruhásszekrényként viselkednek.

A szegmensek számának megfelelően a függönyök a következőkre oszthatók:

 • egy szakasz;
 • két vagy három szakaszból áll. Ez a lehetőség ideális egy téglalap alakú fürdõhöz;
 • négy szakasz. Sarokfürdőkhöz;
 • öt és hat szekció - minden fürdésre alkalmas.

Viszont a kétszakaszos függönyöket fel lehet osztani:

 • Összecsukható szárny - mindkét rész összecsukva, majd a fal felé mozog. Ezt a típust a legösszetettebbnek és kényelmesebbnek kell tekinteni.
 • Félcsuklós ajtók - ha az egyik rész állandóan a falhoz van rögzítve, rögzítve van, a második pedig mozgatható, és szükség esetén egyszerűen eltávolítható. Egy ilyen modell balra vagy jobbra, a fürdő helyétől függően.
 • Swing ajtók - tágas fürdőszobákban használják. Ez a lehetőség könnyen használható és a telepítés szempontjából legegyszerűbb.

Háromszakaszos függönymodellek többféle típusból állnak:

 • Csúszás, amelyen mozgó és rögzített alkatrészek váltakoznak. A csúszka-rendszernek köszönhetően kényelmesen megközelítheti a fürdőszobát bármelyik oldalról.
 • Összecsukható harmonika - meglehetősen kompakt lehetőség, amely szükség esetén teljesen hajtogatható.

A négyszekletes függönyök egyszerűen a fürdőszobába zuhannak. Leginkább a sarokkádhoz használják. Ebben az esetben teljesen kovácsolt. A tervezési jellemzők tekintetében teljesen keret nélküliek vagy alumínium kerettel rendelkeznek. Termelésükhöz könnyű, olcsó, de rövid élettartamú műanyag vagy edzett üveg védő bevonattal használható.

Tippek a választáshoz

Mielőtt vásárolni szeretne, el kell döntenie, hogy hány szekció van függönyökkel.

A leggyakoribb három részmodellek, amelyekben egy vagy két elem mozog. Az ilyen paramétereket, mint a konfigurációt és a szekciók számát a fürdő alakja és mérete alapján határozzák meg.

Az első dolog, amelyre figyelmet fordítunk, a termék megjelenése. Ebben az esetben mindez a fürdőszoba stílusától és a személyes preferenciáitól függ. Ebben az esetben az anyag, amelyről a függönyt készítik, lehet egyszólamú, mintázat, matt vagy átlátszó.

A műanyag függönyök megvásárlásának eldöntésében színes mintákkal díszített modelleket ajánlunk. Újraélesztést hoznak a legelterjedtebb és lakonikus belső térben.

A függönyök mozgatásához ugyanazok az elvek használhatók, amelyek a szekrényben dolgoznak. Ezért nagyon fontos a választás során, hogy figyeljen a tartozékokra, amelyek biztosítják a hosszú távú működést és az összes elem csendes mozgását. Különös figyelmet fordítsunk a hengerekre - ez a rész gyakran sikertelen.

Általános belső koncepció

Ha a fürdőszobája szerény méretű, akkor a fürdőkád függönyök valódi találatot fognak találni. Különösen akkor, ha zuhanyozni szeretne, de nincs külön hely a külön zuhanyzóhoz. Ez a probléma egyszerűen megoldható a függönyök telepítésével. Ezenkívül megvédi a padlót vagy a szőnyeget a felesleges fröccsenéstől. És ha a lakása a fürdőszobát kombinálja, akkor a függönyök felszerelése kétszeresen indokolt. Ebben az esetben nem kell várnia a sorra, és a belső tér további, stílusos elemet fog szerezni.

Ha meg kell hangsúlyoznod a stílus egységét, elegendő telepíteni a függönyöket, mind a fürdőszoba felett, mind az alatta. Ez biztosítja a szoba egyediségét és a kommunikációhoz való szabad hozzáférést. Ez a végrehajtás a vonzerő és a praktikusság legjobb kombinációja.

felszerelés

A telepítés nem is képzett személy. Függetlenül attól, hogy milyen anyagból készült, annak alapja a tartószerkezet, amely négy állványból áll. Függőlegesen kell felerősíteni a falra.

Ezekre merőleges, a támasztórúd a tetején van rögzítve, az alsó pedig a fürdőszobához van kötve. Ehhez szintetikus, fúró és rögzítő anyagok szükségesek (csavarok, dugók).

Először a válaszfal elemei jönnek össze, amelyek után meghatározzák a fal felső pontjait, ahol a függönyt rögzítik. Meg kell jegyezni, hogy a kapott szerkezet alsó része szorosan illeszkedik a fürdő oldalához.

A falon furatokat készítenek egy fúróval, amelybe beillesztik a tüskéket. Csavarok segítségével rögzítse a keret rögzítését. A műanyag vagy üveglap behelyezése előtt győződjön meg arról, hogy a kialakítás biztonságos. Miután ellenőrizte a formatervezést a tartósság érdekében, lehetőség van függöny-betét készítésére. Annak érdekében, hogy a szerelés után víz ne szivárogjon az ízületek között, azokat bármilyen tömítőanyaggal kell kezelni.

A csúszó függönyök csinálják magukat

Akik szeretnék, önállóan csúsztatható függönyt készíthetnek. A műanyag felhasználásának legegyszerűbb módja, de a tapasztalt szakemberek könnyen megbirkózhatnak az üveggel.

Az alumínium alkalmas a keret gyártására. Ezzel az anyaggal könnyű dolgozni, és a nagy páratartalmú helyiségekben jó érzés.

A legkönnyebb kialakítás egy háromlépcsős rendszer, amelyben két levél rögzül, míg a harmadik mozgatható és az ajtókat helyettesíti. Két függőleges állványra van szükség a falon való rögzítéshez és a szerkezet felső és alsó részén szerelt vezetőkhöz. Még mindig három szárnyat kell főzni. Az alsó sínt a fürdőszoba oldalára kell szerelni, a felső pedig 120-140 cm-es távolságban.

Sliding Bath képernyők

Dobor a RITSA VP 185 (150x7x4)

Zárja be a fürdővég "Málta" üvegét

Zárja be a fürdőkád "Málta" műanyagot

Zárja be a fürdőkád "Jamaica" műanyagot

Zárja be a fürdőkád "Jamaica" üvegét

Zárja be a fürdő végén a "Style" műanyagot

Zárja be a fürdő végén "Atlanta" műanyagot

Zárja be a fürdő végét "Breeze" pohárral

Zárja be a fürdőkád "Ahin" üvegét

Zárja be a fürdő végét "Ahin" műanyagból

Vakok a fürdő arcán "Verona" műanyag

Zárja be a fürdő végén a "Breeze" műanyagot

Záró a fürdőben Baikal 75 PR R

Zárja be a fürdőben a WW100 100G1-80

Zárja be a fürdőben a WW100 100G1-90

Fürdőszobai fürdő "Cameron" műanyag

Zárja be a fürdőben a WW100 100D1-80

Zuhanykabin Eger 120 MT fürdőhöz

Zuhanykerítés Eger 135 MT fürdőhöz

Vakok a Radomir Standart Coupe fürdőben (150x140)

Fürdőszobai függönyök

A csuklós kivitel hagyományos nyílási rendszer, amikor az ajtó csuklós. A csuklós ajtószerkezet hátrányai közé tartozik az ajtó által elfoglalt nagy hely, valamint a nedvesség a padlóról, amikor kinyílik.

A tolóajtó kialakítása olyan rendszer, amely lehetővé teszi, hogy az ajtók az alsó és a felső profil hornyai mentén mozogjanak. Nem foglal helyet, kis fürdőszobákhoz. Ennek a kialakításnak a hátrányai közé tartozik a fizikai hatásokkal szembeni alacsony ellenállás.

Összecsukható ajtó kialakítás - az ajtókat összehajtogatják "harmonika".

 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. újdonság

Elfogadjuk a fizetést:

115487, Moszkva, 2. Nagatinsky Ave, 6a, 1. o

Online áruházunk magas színvonalú termékek vásárlását kínálja alacsony áron. Szállítás Moszkvában és Oroszországban.

Sanicom Vállalat © 2010-2017 Minden jog fenntartva.
Minden védjegy a megfelelő tulajdonosok közé tartozik. A webhely egyes részeinek másolása, amelyhez
függetlenül attól, hogy az űrlap a szerzői jog tulajdonosának engedélye nélkül tilos.

Ez a weboldal csak tájékoztató jellegű, és semmilyen körülmények között sem lehet az interneten közzétett tájékoztató anyagok és árak az Orosz Föderáció Polgári Törvénykönyve 437. cikkének rendelkezései által meghatározott nyilvános ajánlattételnek.

Szállítási költség Moszkvában és Moszkvában:
Az áru ára a weboldalon a szállítási költségeket nem tartalmazza. A Moszkvai Ring Roadon belüli szállítás költsége a megrendelés összegétől függ:

 • Akár 5000 dörzsölje. - 750 rubel.
 • 5000 dörzsölje. akár 65 000 - 550 rubel.
 • 65 000 rubelből. - ingyen.

A moszkvai körgyűrűn kívül a megfizetett költség 40 rubel / 1 km-re a moszkvai körgyűrűtől fizetendő.

A szállítás az áruknak az ügyfél bejáratába történő szállítását jelenti. Lehetséges emelkedkedés közvetlenül a lakáshoz. Az emelés költsége a menedzsernél.

Bizonyos termékek esetében a Moszkvai körgyűrűben a szállítási költség csökkentett / megnövekedett, a termék kártyája az ár alatti.

Az Orosz Föderáció régiói részére történő szállítás költségei a következőkből állnak:

 • a szállítási társaság szolgáltatásainak költsége, amelyet az egyes szállítmányozó vállalatok külön számolnak ki a szállítmány mennyiségének, tömegének és szállítási feltételeinek megfelelően;
 • Szállítási költség Santehnica.ru a szállítási terminál és a rakomány clearance - 750 rubel.
 • További információ a régiókba történő szállításról itt olvasható.

A kézbesítés általában az alkalmazás kézhezvételét követő napon történik. A szállítási szolgáltatás hétfőtől szombatig működik 09: 30-18: 30 között.

Az ügyfél igénylésének kérésére este 18: 30-22: 00 között lehet.
A szolgáltatás költsége "Szállítás este" - 350 rubel. + 10 rubel. 1 km-re a Moszkva körgyűrűtől (hozzáadva az alapárhoz).

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megrendelés utáni napon történő szállítás nem mindig lehetséges, mert a szállítási szolgáltatás terhelésétől függ. A korábban kapott megrendeléseknek elsőbbségi szállítási határidejük van. Az áru átvételére a következő napon ajánlatos megrendelni az aktuális nap 14-00-ig. A rendelés napján történő szállítás a Santehnica.ru vezetőjével egyetértésben lehetséges.

A raktárból történő árufelvétel a diszpécser előzetes egyeztetésével lehetséges.
Raktár cím Moszkvában: Nagatinskaya metró, Kolomenskaya metró, 2. Nagatinsky Ave., 6a, 2. o.
A raktár működik: Hétfőtől péntekig - 09: 30-tól 17: 00-ig, szombaton - 09-30-tól 15-00-ig, vasárnap.

Fizetési módok: itt láthatja

Használhatja a "Felkelni a padlóra" szolgáltatást. Ezt a szolgáltatást fizetik. Az online áruház munkatársai közvetlenül a lakásba szállítják megrendelését, függetlenül attól, hogy van-e lift a házban.

Az alábbiakban a termékcsoporttól függően a költség standard számítása található. Az emelkedés végső költsége a padlóra, mindig ellenőrizheti a menedzserünket. Jó vásárlást kívánunk Önnek.

Tolófülke függönyök

Üveg függöny a fürdő csúszó - egy nagyszerű lehetőség esztétikailag és megfelelő kiosztása helyet a fürdőszobában. A design szabadon csúszik az útmutatók mentén, az egyéni keretek könnyen mozgathatók egyik oldalra egy mozgással.
Az online áruházban a Vanna-vanna.ru-nál alacsony áron és gondosan szállított csúszda függönyöket vásárolhat a fürdőszobában. Válasszon olyan tartozékokat, amelyek segítik a fürdőszoba stílusos és funkcionális kialakítását.

Csúsztatható függönyök kiválasztása a Vanna-vanna.ru-nál

A katalógusunkban klasszikus téglalap alakú csúszófüggönyök és sugárirányú él - jacuzzi és különböző méretű aszimmetrikus fürdők. Hagyományosan a laza elem az alsó és a felső vezetők mentén mozog, így nem nyílik meg a tér. A tervek általában két, három vagy négy keretből állnak.
A weboldalunkon fürdőkádhoz csúsztatható függönyöket vehetünk fel:
Minden méret - a legkisebbtől a legnagyobbig.
tiszta és matt üvegrel;
műanyag vagy fém kereten.
A megrendelést az alkalmazás megerősítése után azonnal be kell vinni. Garantáljuk az áruk pontos szállítását - a szállításunk speciális eszközökkel rendelkezik az áruk biztonságának biztosítása érdekében.

Sarokfüggönyök a fürdőszobához: a tervezési jellemzők és a kiválasztási kritériumok

A vonzó belsőépítészet divatos trivia. Ezek lehetnek különböző díszítő elemek, textíliák részletei vagy megfelelően megválasztott lámpák. A fürdőszoba helyzetének átalakításához és befejezéséhez sok érdekes elemet használhat. Ezek közé tartozik a gyönyörű sarok árnyékolók. Lássuk közelebb ezeket a hasznos elemeket.

Különlegességek

Azok az idők, amikor a fürdőszobai függönyök egyszerűek és monotonok voltak, régóta feledésbe merültek. Ma ezek a részletek új formákat és stílusokat nyernek. A jól megválasztott fényes függöny segítségével díszítheti és átalakíthatja a fürdőszoba belsejét, így "élve" és gazdagabbá teheti.

Ezek az elemek azonban nemcsak az érdekes színek miatt, hanem nem triviális formában is frissíthetik a helyiség belsejét. Ha ilyen tulajdonságok kombinációjára fordul, akkor hatékonyan felújíthatja a fürdőszoba belsejét.

Napjainkban számos lehetőség van a sarokfedők beszerelésére, amelyek a fürdőszobai betűkészleteket fedezik. Minden munkát kézzel lehet végezni. A legfontosabb az, hogy felelősségteljesen megközelítsük az ügyet és használjunk minőségi anyagokat. Akkor az eredmény nem fog csalódni.

Előnyök és hátrányok

Az eredeti sarokfüggönyök nagyon népszerűek ma, és ez könnyen megmagyarázható a sok pozitív tulajdonsággal, amelyek benne rejlik.

 • Először is, az ilyen típusú függönyök védő tulajdonságait ki kell emelni. Segítségükkel kiváló minőségű és hatékony kerítést hozhat létre, amely védi a fürdő belsejét a vízből, nedvességből és gőzből.
 • A sarokvédők sokoldalúak. Be lehet helyezni egy olyan helyiségben, amelyben egy tál teljesen alakos - lehet négyszögletes vagy négyzet vagy kerek vagy szögletes modell.
 • Az ilyen redőnyöket lezárják. Külön gumitömítéssel rendelkeznek. Ezeknek az összetevőknek köszönhetően kizárják a fürdőszobában lévő padlókon lévő pocsolyák megjelenését.
 • A sarokfüggöny funkcionális. Ezek az elemek akár alternatív zuhanóként is működhetnek. Ezenkívül egy hasonló részlet kitölti a belső teret.
 • Ezek a függönyök higiénikusak. Nagyon könnyű gondoskodni a kemény függöny lehetőségekről - minden szennyeződéstől mentesen moshatók. A ruhaneműket szükség esetén a mosógépbe is lehet küldeni. A mosás után jó minőségű függönyök nem esnek, és nem veszítenek el.
 • Lehetőség van szögletes redőnyök beszerelésére a gyakorlatilag bármilyen tervezési és helyiségi helyiségekben.
 • Az ilyen alkatrészek beszerelése nem sok erőfeszítést, időt és pénzt igényel.

Jelenleg a sarokvédők vonzónak és praktikusnak bizonyultak. De mégis, számos hátránnyal rendelkeznek.

 • A sarokvédők puha fajtáira általában a mikrobákat általában aktívan propagálják. Ez gyakran penész, penész és kellemetlen szagok kialakulásához vezet.
 • Először is, a szőtt árnyékolók nem fognak szivárogni a mosásból, de idővel elkezdenek elhalványulni és deformálódni is.
 • A modern piacon divatos üvegfüggönyök vannak, amelyek nagy igényeket támasztanak. Azonban nem bírják a megbízhatóságot. Nagyon károsak és szinte lehetetlen kijavítani.
 • Valóban megbízható és csúcsminőségű függönyök csúszó mechanizmussal nagyon drágák, ezért sok vásárló megtagadja a vásárlást.
 • A műanyag redőnyök szintén érzékenyek a mechanikai károsodásra - nem zuhanhatnak fel hirtelen, mivel ez egy nap a megsemmisüléshez vezet.
 • A kemény alkatrészek cseréje drága öröm.
 • Egyes rögzítők felszereléséhez előzetesen be kell illeszteni a falakat. Ez a folyamat időt vesz igénybe.

faj

A fürdőszobában sokféle divatos sarokfüggöny van. Ismerjük meg jobban.

kemény

Ha megbízhatóbb és tartósabb függönyöt szeretne telepíteni a fürdőszobában, akkor forduljon a modern, kemény megoldásokhoz, amelyek megtartják alakjukat.

üveg

A legdrágább modellek üvegből készülnek. Természetesen az ilyen alkatrészek gyártásánál csak edzett anyagot használnak. Ellenkező esetben a függöny nagyon sokáig tart.

Az üvegből készült sarokfüggöny a következő pozitív tulajdonságokkal rendelkezik:

 • Könnyű gondoskodni az ilyen modellekről - elegendő egy nedves szivaccsal törölni egyszerű tisztítószerekkel (de nem csiszolóanyagokkal);
 • üveg függöny elegáns és drága;
 • évekig szolgálnak, ha óvatosan és gondosan kezelik őket;
 • vizuálisan tágabbá és világosabbá tegye a teret;
 • még évek múlva sem veszítik el vonzerejüket;
 • Könnyen illeszkedik bármilyen árnyék belsejébe.

E modellek hátrányai közé tartozik a viszonylagos törékenység és a magas költségek.

műanyag

Nagyon eredeti és hatékony védőszerkezeteket kapnak műanyagból. Ezek bármilyen alakúak és színesek lehetnek. Nem félnek a magas páratartalomtól. Ráadásul a műanyag függönyök nem rothadnak, és nem válnak a káros baktériumok táptalajává.

Ezek a védőszerkezetek nem teszik lehetővé a víz áthaladását a fürdőkádon kívül, még akkor sem, ha az erős víznyomás be van kapcsolva.

A merev modellek eltérő kialakításúak lehetnek.

 • A klasszikus egyszerű sima kemény függönyök. Nagyon könnyen törődnek velük, és higiénikusak.
 • A durva felületek matt függönyökkel rendelkeznek. Átlátszatlanak, ezért leggyakrabban a kombinált fürdőszobában vannak.
 • A díszítő mintával és díszítéssel ellátott változatok még a legdöbbenetesebb és lakonikusabb együttest is felderíthetik.
 • A kemény függönyök, filmburkolattal kiegészítve, ugyanolyan népszerűek. Alkalmazható különböző minták és dísztárgyak, valamint átlátszó betétek.

szőtt

A legegyszerűbb és megfizethető még mindig függöny a különböző típusú szövet (más név - rugalmas függöny). Az ilyen sarokformák könnyűnek és diszkrétnek tűnnek. Nem igényelnek trükkös gondosságot. Minden, ami a tulajdonosoktól megköveteli, időről időre meg kell mosni az anyagot, hogy a baktériumok ne legyenek rá halmozódni.

A szőtt árnyékolók nagyrészt előnyben részesítik a műanyag lehetőségeket. A textil lehetőségek sokkal érdekesebbek és drágábbak.

A szögletes alakú szőtt függönyök különböző anyagokból készülnek.

Áztatott pamut

A legnépszerűbb és legnépszerűbb ma igazságosan elismert függönyök készült áztatott pamut. Környezetbarátak és tartósak. Az ilyen szöveteket speciális, különleges készítményekkel impregnált, szerves pamutból készítik, amely tovább védi az anyagot a magas páratartalmú vízből és a tartós gőzből.

poliészter

Ez egy másik népszerű anyag, amelyet ma számos iparágban használnak. A poliészter legfontosabb jellemzője a víztaszító képesség. A zuhanyzás folyamán a víz fokozatosan leereszkedik egy ilyen függöny mentén, anélkül, hogy az ideálisan sima felületen maradna.

A gyártási folyamatban a modern poliészter függöny sok teszt. Ezeknek a káros anyagoknak a jelenléte kizárt.

Pamut és poliészter

Gyakran az árnyékolók gyártásában összetett anyagok, például pamut és poliészter. Ezeknek az összetevőknek a pozitív tulajdonságai miatt az eredmény kiváló minőségű, tartós és tartós függönyök, amelyek nem félnek a nedvességtől, és tökéletesek a fürdőszobába való beépítéshez.

A fürdőszoba szögletes függönyei különböznek a nyílás / zárás módján.

 • Csúszott. Ezek a konstrukciók kompakt és kényelmesek. Javasoljuk, hogy telepítsék egy kis terület telephelyén.
 • Csúszott. Az ilyen kialakítások görgős mechanizmusokkal rendelkeznek. A szelepek nyitása és zárása ebben az esetben úgy történik, hogy a szalagokat (vagy egy szövedéket) oldalra mozgatják. Az ilyen mechanizmus működése sok szempontból hasonló a szekrényhez.
 • Swing. Az ilyen opciók függöny a legnépszerűbb és gyakoribb. Ezzel a kialakítással a szárny kifelé és befelé nyitható. Nem ajánlatos kapcsolatba lépni az ilyen rendszerekkel kis helyiségek elrendezésében, mivel a nyitás idején sok helyet foglalnak el.
 • Összecsukható. Ez a mechanizmus nagyon hasonlít a képernyőhöz vagy a "harmonika" -hoz. Összecsukva nagyon kevés helyet foglal el. Összehajtható függönyök nagyszerűek a kis fürdőszobák számára, de amikor kiválasztja őket, figyelmet kell fordítania a termékminőségre - a gyengén felhajtható formatervezés gyorsan meghibásodik.

Kiválasztási szabályok

Először el kell döntenie, hogy mi lesz a függöny - puha (anyagból) vagy kemény (üvegből vagy műanyagból). Ebben az esetben az ideális lehetőség választása kizárólag az otthoni tulajdonosok ízléseitől függ.

Mielőtt kiválasztaná a megfelelő színes szövött szövetet, tudnia kell a függöny pontos méretét. Ha az anyag túl rövid, akkor nem nyújt megfelelő védelmet a fürdőszobában a víz behatolásával szemben. A mérések hibáinak megakadályozása érdekében helyénvaló meghatározni a megfelelő anyag hosszát és szélességét.

Előzetesen határozza meg a rögzítő függöny típusát. A leggyakrabban használt ruhák a speciális rudakon vannak elhelyezve. A méretüket sem szabad figyelmen kívül hagyni. Például egy túl nagy és vastag rész kellemetlenül néz ki egy kis helyiségben, vagy egyáltalán nem illik hozzá. Ilyen körülmények között kényelmes teleszkópos rudakat ajánlunk.

Csak kiváló minőségű és megbízható anyagokat válasszon. Ez vonatkozik a rúdra és a függönyre. A rossz minőségű kialakítás nem tart sokáig magas páratartalmú körülmények között.

A sarokvédők kiválasztása mellett ne felejtsük el, hogy a fürdőszobának elsősorban kényelmesnek és funkcionálisnak kell lennie. Minden részletnek, amely benne van, egy bizonyos funkcióval kell rendelkeznie. Ebben az esetben a dekoratív függöny egy praktikus szép részlet a fürdőszoba elrendezéséhez. Ha a design megfelelően lett telepítve, évekig fog működni, és nem okoz problémát.

Hasznos tippek

Ha a fürdőszoba belsejében egy kis könnyedséget és tágasságot kíván adni, akkor az üvegajtókra kell utalnia. Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy még az edzett üveg is törékeny anyag, ezért gondosan kell kezelni.

Kombinált fürdőszobákhoz ajánlatos összecsukható vagy csúszó függönyöket vásárolni. Ha úgy dönt, hogy telepíti az üvegbeállításokat, jobb, ha fagyos másolatokat vásárol.

Ne vegye fel a függönyt a falhoz. Jobb vásznon vásárolni, szemet gyönyörködtető vagy kontrasztos színekkel festett, különböző fényerővel. Ellenkező esetben a belső tér homályos és monoton lehet.

Nem ajánlott olyan függönyök és redőnyök felszerelését, amelyek megkönnyebbüléssel rendelkeznek ilyen helyiségekben - túl nagy nedvesség és szennyeződés halmozódik fel benne, és az ilyen alkatrészek tisztítása nehezebb lesz, mint az egyszerű sima felületek.

Ha oldalsó függönyt szeretne telepíteni, akkor fontolóra kell vennie néhány fontos árnyalatot. Ügyeljen a falra - ha szabálytalanságok vannak rajta, akkor az építkezés kijönhet. Minden mennyiségi hibát meg kell szabadulni.

Az üvegajtókat gyakrabban kell tisztítani (lehetőleg minden mosás után). Ellenkező esetben felgyülemlik a mész, ami elég nehéz lehet megszabadulni.

Csúszás és vászonzár a fürdőszobában: csináld magad

A fürdőszobában a különféle kiegészítők fontos szerepet játszanak, így az élet kényelmesebbé válik. A tervezők termékei finomabbak és eredetiek, de felajánlottak túlzott áron. Mi a teendő, ha elegáns kiegészítőket szeretne a fürdőszobában? Van megoldás - ha nem tudsz vásárolni, megteheti magad. Például egy saját kezű fürdőszobához tartozó csúszó függöny még jobban alakulhat ki, mint egy tervező.

Csak egy kis fantáziát kell mutatnia, alkalmaznia kell a kreatív képességeit, és olyan egyedi dolgokat készíthet, amelyek jobban díszítik a fürdőszobát, mint a legjobb kézművesek termékei.

Típusú függönyök a fürdőszobában

Az anyagok függvényében a függönyök műanyagra és szövetre oszthatók. Az anyag lehetővé teszi a fantázia maximális használatát. Ez a nagyszámú különböző anyagnak köszönhető, és a szövetfüggöny elkészítése nagyon egyszerű. Ez egy nagyszerű lehetőség a pénz megtakarítására.

A szövetfüggönyök egyszerű, kombinált, összetett és dekoratív elemekkel ellátott termékekre oszthatók. A legegyszerűbb függöny a fürdőszobában - olyan termék, amelynek létrehozása egyfajta anyagot használt.

Kombinált több különböző típusú szövet használatát jelenti. Bonyolult megoldások tervezésénél különböző elemek - hajtások, hajtogatások. A díszítőelemekkel díszített modelleket k.sv technológiák felhasználásával lehet készíteni, de a minták és a hímzés jelenléte megkülönböztethető.

A textiltermékeket egyszerűen az emelvényen lógatják a gyűrűkkel. Érdekes lehet a szobát díszíteni.

A műanyag termékek sokkal egyszerűbbek, mint a szövetek. Átlátható vagy matt felületek, amelyek a fürdőre vannak felszerelve. Az ilyen formaterveket különböző matricákkal, strasszokkal és képekkel díszítik. Az ilyen függönyök fontosak, amikor elegáns és elegáns designot kell kapnunk - ez a leggyorsabb és legegyszerűbb lehetőség.

A modern flexibilis műanyag típusok különböző színekben és árnyalatokban és különböző áttetszőségűek lehetnek - ezek a tényezők lehetővé teszik az ilyen típusú válaszfalak használatát minden belső térben.

Műanyag és üvegszerkezetek

Számos ilyen típusú termék létezik: csuklós, csúszó, összecsukható és szögletes. A swing ajtók hagyományos szárnyas ajtókat képviselnek. Csúszó - ez a válaszfal, hengerrel vagy más csúszó mechanizmussal van felszerelve.

Összecsukható üvegfüggönyöket bármilyen típusú kádra szerelhetünk - maga az ajtó összehajtható, mint egy harmonika.

A tágas szobákhoz alkalmas szárnyfüggöny - a kinyitáshoz sok hely szükséges. Kis fürdőszobák esetén jobb a csúszó modellek kiválasztása.

Anyagkiválasztás

Ahhoz, hogy saját kezűleg készítsen egy ruhadarabot a fürdőszobába, először ki kell választania a megfelelő anyagot. Vannak bizonyos követelmények:

 • A szövetnek vízállónak és vízállónak is kell lennie - a függöny a fürdőszoba mellé kerül, és meg kell védenie a falakon, a padlón és a bútorok belsejében a nedvességtől.
 • Az anyagnak könnyen tisztíthatónak kell lennie. A termék folyamatosan érintkezik vízzel, kozmetikumokkal és szappannal. A termék felületén szükségszerűen elkenődik. Az anyagot úgy kell megválasztani, hogy könnyen tisztítható mosószerrel.
 • A szövetnek olyannak kell lennie, hogy függetlenül működjön az otthon rendelkezésre álló eszközök és eszközök segítségével.

  Függöny süllyesztett anyagból

  A legegyszerűbb megoldás, hogyan lehet stílusos függöny a fürdőszoba -, hogy varrni a késztermék a boltban gyönyörű dekoratív fodrok. Ehhez szükség van egy darab vízálló anyagból, olló a munka, a varrógép, valamint egy vonalzó és egy ceruza.

  Először is, a felületén a szövet egy ceruza jelölés, amely majd hímzett fodros. Számuk és szélességük - fantázia. Ezután a szövetet méretű csíkokra vágják - hossza 5 cm-rel hosszabb, mint a függöny hossza. Ezután a szalagot a függönyön feltörjük a megjelölt jelöléseken, majd a varrógépet eltakarják a varrógép elején.

  A videó: hogyan kell varrni egy függöny a fürdő.

  Műanyag válaszfal

  A kész megoldások széles választéka áll a piacon, de nem mindenkinek. Az anyag nagyon praktikus és kényelmes, de a designt gyakran nem különbözteti meg az eredetiség. De használhatja az utat a késztermék díszítésére.

  A műanyagok tökéletesen kombinálhatók bármely molekuláris ragasztóval, így a legegyszerűbb függönyedet vásárolhatja meg a boltban. Számos dekorációs lehetőség van - ezek az alkalmazások, a dekoupage, a fresco és a mozaik. Alkalmazás esetén a virágok, az állatok és az absztrakt képek formájában lévő különféle műanyag elemek szorosan ragasztva vannak.

  Annak ellenére, hogy az alkalmazás nagyon egyszerű, ez a függöny nagyon eredeti és stílusos.

  A decoupage technika az egyik legnehezebb elvégezni, de a leglátványosabb is. Ehhez vásároljon fehér akril.

  Ahhoz, hogy a saját kezű függönyedet készítsünk a dekoupage technikával, több lépcsőn kell átesnie:

  1. A függönyt sík felületre forgatják.

  2. A vászont a kívánt színben festettük és várjuk, amíg jól szárad.

  3. Ezután előkészítse a képeket a dekoupláláshoz és a festett felületet vízzel és PVA ragasztóval dolgozza fel.

  4. A képeket az elkészített felületre ragasztják, a tetejét ismét fehér ragasztóanyaggal bevonják.

  5. Az utolsó lépés az eredmény rögzítése, ezért a felületet nedvességálló lakk borítja.

  Csúsztatható kivitel

  Egy ilyen vak a fürdőszobában a fürdőt egy lezárt dobozba fordítja - helyettesítik a zuhanykabinot. Ebben az esetben a paneleket három falra rögzítik, a függönyöket a fürdő mérete és típusa alapján választják ki. Ma különböző típusú szerkezetek készülnek különböző fürdőkhöz: négyszögletes képernyő, sarok, előgyártmány, kanyargós. Szerkezetileg van egy szekció, két szakasz, három rész és többszöri képernyő.

  A szerelés az alsó és a felső síneken történik. A felső rész az oldalfalakra rögzített profilokon van rögzítve, az alsó rész a fürdő dobozára van felszerelve.

  A csúszós, mozgatható panelek a felső profilhoz tapadnak és görgők segítségével mozognak. A görgők alsó részén nem lehet.

  Mielőtt ilyen képernyőt készítesz, meg kell határoznod, hogy mi lesz. A legegyszerűbb módja annak, hogy egy függöny, amely két vagy három téglalap alakú panelek.

  Háromszekciós függöny rajzolása

  A függöny létrehozása a következő lépéseket tartalmazza:

  1. A csúszófüggönyök gyártásához pontosan meg kell mérni a profilok és a szárnyak méretét. Ezután a panel közvetlenül elkészül - kivágódik műanyagból, és a profilt vágja a kívánt méretre.

  2. Ezután a falon fel kell tüntetni a függőleges csapágyprofil telepítésének helyét, fúrjon lyukakat és csavarokkal rögzítse a részt. Az alsó sín a tömítőanyagra a fürdőszoba edény oldalára van szerelve.

  3. Ezután a profilba egy műanyag lapot helyeznek el - könnyen el kell távolítani. Minden, a fürdőszoba függöny készen áll a kezével. Tartozékok matricákkal, strasszokkal vagy világos színben festve.

  Csúszó függönyök a fürdőszobában

  Termék kód: 173599

  Méretek (pv): 120x145

  Telepítés típusa: kád

  Ajtólap anyaga: műanyag

  Termék kód: 173601

  Méretek (pv): 130x145

  Telepítés típusa: kád

  Ajtólap anyaga: műanyag

  Termék kód: 172363

  Méretek (pv): 120x150

  Ajtólevél anyaga: üveg

  Telepítés: kád

  Termék kód: 173608

  Méretek (pv): 140x145

  Telepítés típusa: kád

  Ajtólap anyaga: műanyag

  Termék kód: 173598

  Méretek (pv): 120x145

  Telepítés típusa: kád

  Ajtólevél anyaga: üveg

  Termék kód: 172364

  Méretek (SW): 135x150

  Ajtólevél anyaga: üveg

  Telepítés: kád

  Termék kód: 175302

  Méretek (SW): 150x140

  Ajtólevél anyaga: üveg

  Telepítés: kád

  Termék kód: 172365

  Méretek (SW): 150x150

  Ajtólevél anyaga: üveg

  Telepítés: kád

  Termék kód: 173681

  Méretek (pv): 160x140

  Telepítés típusa: kád

  Ajtólevél anyaga: üveg

  Termék kód: 173591

  Méretek (SW): 150x145

  Telepítés típusa: kád

  Ajtólevél anyaga: üveg

  Termék kód: 175304

  Méretek (SW): 170x140

  Ajtólevél anyaga: üveg

  Telepítés: kád

  Termék kód: 173592

  Méretek (SW): 150x145

  Telepítés típusa: kád

  Ajtólap anyaga: műanyag

  Termék kód: 212003

  Méretek (SW): 150x145

  Ajtólevél anyaga: üveg

  Telepítés: kád

  Termék kód: 175330

  Méretek (pv): 160x140

  Ajtólevél anyaga: üveg

  Telepítés: kád

  Üveg: egy mintával

  Termék kód: 173577

  Méretek (SW): 170x140

  Ajtólevél anyaga: üveg

  Telepítés: kád

  Üveg: egy mintával

  Termék kód: 173572

  Méretek (SW): 150x140

  Ajtólevél anyaga: üveg

  Telepítés: kád

  Üveg: egy mintával

  Termék kód: 212004

  Méretek (SW): 150x145

  Ajtólevél anyaga: üveg

  Telepítés: kád

  Termék kód: 171173

  Méretek (pv): 190x140

  Telepítés típusa: kád

  Ajtólap anyaga: polisztirol

  Termék kód: 173603

  Méretek (pv): 160x145

  Telepítés típusa: kád

  Ajtólevél anyaga: üveg

  Termék kód: 173584

  Méretek (SW): 170x145

  Telepítés típusa: kád

  Ajtólap anyaga: műanyag

  Termék kód: 212005

  Méretek (SW): 170x145

  Ajtólevél anyaga: üveg

  Telepítés: kád

  Termék kód: 173586

  Méretek (SW): 170x145

  Telepítés típusa: kád

  Ajtólevél anyaga: üveg

  Termék kód: 173602

  Méretek (pv): 160x145

  Telepítés típusa: kád

  Ajtólap anyaga: műanyag

  Termék kód: 212006

  Méretek (SW): 170x145

  Ajtólevél anyaga: üveg

  Telepítés: kád

  Számos kerettel rendelkezik a fürdőszobában. De ha a legvonzóbb és bemutatható designot kívánja nyújtani, megvásárolnia kell a fürdőszobába csúszó függönyt. Ezeket az eszközöket a legmodernebb és stílusos megjelenés jellemzi, ami tökéletesen kiegészíti a belső térséget.

  Azonban elegendő egy pillantást vetni a fényképre egyszerre, és világossá válik, hogy ezek a függönyök tökéletesen kiegészítik a belső teret. Azonban a vonzó design nem az egyetlen előny.

  A csúszós kialakítás a függöny széleihez igazodóan illeszkedik a fürdőszoba oldalához. Tehát - a csatlakozás lezárásra kerül. Ez biztosítja, hogy egyetlen csepp víz ne jöjjön ki a fürdőből. A tulajdonosok számos pozitív véleménye csak megerősíti ezt az előnyt.

  Az ilyen függönyök üvegből vagy műanyagból készültek. Ráadásul az első lehetőség sokkal vonzóbb, mivel az üvegtermékek sokáig megtartják vonzó megjelenésüket. Hagyja, hogy az ilyen függönyök ára kissé magasabb legyen, mint a műanyag.

  Vásárlás csúszó függönyök a fürdőszoba megrendelésre vagy szabványos modellek kell a raktárban a szaniter Satra.ru. A legnagyobb gyártók - Cezares, RGW, River, stb. - rendkívül alacsony áron. Ebben az online áruházban is megrendelheti a függönyök gyors szállítását és professzionális felszerelését, ami biztosítja a maximális tartósságot és a praktikusságot.

  Érték törlése Típus: zuhanyfüggöny a fürdõszobában

  Érték törlése Ajtószerkezet: csúszó

  Sliding Bath képernyők

  Dobor a RITSA VP 185 (150x7x4)

  Zárja be a fürdővég "Málta" üvegét

  Zárja be a fürdőkád "Málta" műanyagot

  Zárja be a fürdőkád "Jamaica" műanyagot

  Zárja be a fürdőkád "Jamaica" üvegét

  Zárja be a fürdő végén a "Style" műanyagot

  Zárja be a fürdő végén "Atlanta" műanyagot

  Zárja be a fürdő végét "Breeze" pohárral

  Zárja be a fürdőkád "Ahin" üvegét

  Zárja be a fürdő végét "Ahin" műanyagból

  Vakok a fürdő arcán "Verona" műanyag

  Zárja be a fürdő végén a "Breeze" műanyagot

  Záró a fürdőben Baikal 75 PR R

  Zárja be a fürdőben a WW100 100G1-80

  Zárja be a fürdőben a WW100 100G1-90

  Fürdőszobai fürdő "Cameron" műanyag

  Zárja be a fürdőben a WW100 100D1-80

  Zuhanykabin Eger 120 MT fürdőhöz

  Zuhanykerítés Eger 135 MT fürdőhöz

  Vakok a Radomir Standart Coupe fürdőben (150x140)

  Üvegfüggöny a fürdőszobában

  Amikor egy ilyen többfunkciós szoba belsejét formálják, mint egy fürdőszoba, minden részlet fontos. Fontos tervezési elem a fürdőkád vagy a zuhanyzó üvegajtók függönyei, amelyek megvédik a helyiséget a nedvességtől. Az anyag, a méret, a kialakítás, a rögzítés módja és a függöny megnyitása egyik fontos tényezője a szoba képének kialakulásának, valamint a könnyű használhatóságnak a meghatározásában. Nézzük meg részletesebben a helyiségek megbízható és praktikus védelmének lehetőségét a zuhanyzó vagy a fürdõzónában, széles választékú fürdő design tervek alapján.

  Üvegfüggöny - előnyei és hátrányai

  Az üveg nagyon praktikus és kényelmes az anyagok használatára. Könnyen használható a fürdőszobában anélkül, hogy megzavarná esztétikáját, sőt átalakítaná a helyet. Ez az anyag kiváló nedvességálló tulajdonságokkal rendelkezik, és ellenáll a hőmérséklet változásainak. De ez nem minden előnye. Tehát néhány vitathatatlan előnye az üvegfüggöny használata a fürdőszobában:

  • függönyök védik az egész fürdőszobát a nedvességtől a zuhanyzótól vagy a fürdőtől;
  • Könnyű kezelni az üvegfelületeket, háztartási vegyszereket lehet használni, és a felület nem veszíti el az esztétikai megjelenését;
  • az anyag tartóssága, kopásállósága és gyakorlati tulajdonságai;
  • maguk az üvegfelületek nem hajlamosak a gomba kialakulására és terjedésére;
  • könnyű felvenni a kívánt méretű és alakú függönyöket;
  • változatos tervezési lehetőségek - választhat sima üveg vagy hullámosított, átlátszó vagy matt, színezett vagy mintás, nyomtatott, díszített ólomüveg, lézeres vésett;
  • a biztonság még a hasadáskor is - egy különleges filmnek köszönhetően lehetetlen vágni magad a szilánkokkal;
  • az edzett üveg nagyon tartós, ellenáll a sokknak és a mechanikai igénybevételnek.

  A polikarbonát és akril felületekhez képest jelentős hátrányok miatt a műanyagokat csak egy mínusz üvegfüggönynek lehet nevezni - a magas árat.

  A fürdőkád vagy a zuhanyozás típusai

  A modern fürdőszobákban az üvegfüggönyök négy típusának egyikét használják a legmagasabb páratartalmú (fürdőkád vagy zuhany) szegmenshez a szobából:

  • összecsukható ("harmonika");
  • csúszó (rekeszes ajtók);
  • swing;
  • statikus.

  A függöny típusát a szoba kialakítása, annak mérete, az adott ajtónyitási lehetőség (a szabad helyiség a zuhanyzó vagy a fürdőszoba előtt) függvényében választja ki. A függöny típusa függ a legmagasabb páratartalmú zónától, a kád vagy a zuhany méretétől.

  A nyitás típusának szétválasztása mellett az összes függönyt keretre vagy anélküli termékekre is fel lehet sorolni. A keretmodellek üvegtáblák, amelyek műanyag vagy fém keretbe vannak behelyezve (leggyakrabban a fém a legtartósabb és tartósabb anyag). A keret nélküli függönyök üvegek, rögzítéssel és nyitással ellátott szerelvények.

  Összecsukható korlátok

  Az összecsukható üvegfüggönyök jelenleg nem népszerűek a fürdőszobában magas páratartalmú övezetek kerítéséhez. A kamraajtók széles körű elosztása előtt az úgynevezett "harmonika" -ot gyakran használják kis méretű helyiségekben. Többszörösen összecsukható, az összecsukható függöny kis helyet foglal el. Csuklópántokkal összekötött üvegruhák, leggyakrabban keretezett keret. Ennek eredményeként az ilyen függöny gyártása nagyobb anyagmennyiséget és költségnövekedést igényel, ami azt is jelenti, hogy a piaci ár is emelkedik.

  Csúszó függönyök

  Elég népszerű módja annak, hogy kinyissa a függönyöket a fürdőszobában - a kupé elvén. Ezt a módszert mindenütt széles körben használják - a belső ajtók nyitásától a szekrényekbe történő tárolás módjától. A kupé elv szerint megnyitott út kényelmes, mivel nincs szükség további szabad helyre ajtókra vagy függönyökre - az üvegtáblák vezetők mentén mozognak. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a helyiségeket kis helyiségekben lehessen rendezni, a rendelkezésre álló helyhiány miatt.

  A tolóajtók a keret változatban (a legelterjedtebb, kényelmesen működő kivitelben) is megjeleníthetők, és csak üvegszerkezettel, csak rögzítő szerelvényekkel vannak felszerelve. A keretmodelleknek nincs fogantyúja - maga a függönykeret használható az üvegszövet mozgatásához az útmutató mentén. A keret nélküli termékeknél a fogantyúkat gyakran biztosítják - egyszerű használat és kevesebb kéznyomás az üvegfelületeken.

  A tolóajtók a fürdőszobában (vagy a serpenyőben) leereszkedhetnek, a fürdőszobában vagy a WC-vel ellátott zuhanytartók védelme a kombinált fürdőszobában...

  Vagy támaszkodhat a fürdő felszínén, valami olyasmi, mint egy hidrobox - olyanok számára, akik szerették megvédeni a többi helyiséget a vízfoltok ellen, hanem a gőzfürdő hatását a vízkezelések során is...

  Swing ajtók

  A csuklópántos nyílászárók olyanok, mint a rendes ajtók, csak üvegek. Az ilyen ajtóhoz zuhanyzóval vagy káddal sok szabad hely van a kényelmes használathoz. Ha a rudak kifelé nyílnak, akkor sok helyre van szükség a kabin vagy a fürdőszoba előtt, de ha a nyílás befelé fordul, akkor elég tágas hidroxidra van szüksége. Röviden, az üvegfüggönyök fajtája közép- és nagyméretű fürdőszobákhoz alkalmas.

  A tervezés szempontjából a redőnyök számos lehetőséggel rendelkezhetnek. Átlátszó vagy matt, színezett vagy mintás, dombornyomott vagy sima, fotónyomtatással vagy sima. A kiegészítők kivitelezésének stílusa, főként a fogantyúk is változatosak lehetnek. Ezeket a fürdőszobai kiegészítőkkel együtt kell használni.

  Statikus redőnyök vagy képernyő-képernyő

  A statikus típusú függöny üvegcsúszda, amely a padlóhoz van kötve (zuhanykabin esetén) vagy fürdőként, a mennyezethez vagy véghez is hozzá lehet férni anélkül, hogy elérné. Egyrészt a helyiségek helyét kapja, amely nem teljesen zárva van a helyiségek többi részéből (ami jó azok számára, akik félnek a zárt helyiségektől), másrészt a szélvédő szélessége elegendő ahhoz, hogy megakadályozza, hogy a zuhanyfej kifröccsenjen a szegmensen kívül eső ruhákon és belső tárgyakon. a legmagasabb páratartalom mellett.

  A statikus redőnyök-válaszfalak egyik előnye - mindenféle stílust illeszkednek a lakberendezéshez, minden méretű fürdőszobában. A tágas fürdőszobában vagy egy kis helyiségben a vízkezeléshez áttetsző képernyőképernyőt lehet felszerelni a zuhanyzó vagy a fürdőszoba burkolatához. Ha nem akarod, hogy kirakja a tervet, akkor csak válasszon egy téglalap alakú átlátszó üveglapot, és biztos lehet benne, hogy egyformán illeszkedik egy olyan kis fürdőszobába, amelyet egy modern stílusú vagy nagy méretű teremben díszítenek, melynek belseje klasszikus stílusban készül.

  Az üvegből készült szitanyomás nemcsak tömör és univerzális megjelenést kölcsönöz. Könnyen telepíthető és később kiaknázható. A szerelvények és a keret nélküli üvegfelület gondozása hihetetlenül egyszerű - csak üvegtisztítót és puha szivacsot használjon, majd a vízkezelés után is szárítsa meg a felületet, így a függöny sok éven át szolgálja anélkül, hogy elveszítené eredeti megjelenését.

  Különféle lehetőségek az üvegfüggönyök tervezéséhez

  Tehát úgy döntöttél, hogy az üvegfüggöny mérete, a nyílása vagy a helyhez kötött opciót választotta. Ideje kiválasztani az üveg vászon tervezését. Természetesen figyelembe kell venni a fürdőszoba stílusát, valamint azt, hogy a fürdőkád vagy a zuhanytálca figyelemre méltó, akcentussal vagy harmonikusan illeszkedjen a szoba képének átfogó képébe.

  Az egyik legegyszerűbb, tömör és sokoldalú lehetőség - átlátszó üveglap szerelvény nélkül. Az opció valóban win-win, de nagyon triviális. Mi diverzifikálja az ilyen egyszerű, de ugyanakkor fontos elemet a fürdőszobában, mint egy üvegfüggöny? Például az eredeti forma - a hagyományos téglalaptól való bármilyen eltérés egy kis lépés lesz egy egyedi belső kialakítás felé.

  Azok számára, akiknek meg kell őrizniük a zuhanyzó területét, be kell tartani a matt üvegfüggönyöket. Tehát egy nagy családban, ahol a fürdőszobában van - egy kombinált fürdőszobának van hihetetlen igénye, különösen a reggelen és az estén az ágykészítés közepén, egynél több háztartásban lehet használni. Míg valaki élvezi a vízkezelést, és az üvegfüggönyök homályos felületei mögé rejtőzik, a többi családtagja megöli a fogát.

  Matt lehet, hogy nem a függöny teljes felülete, hanem csak egy bizonyos szint. Az üvegtermékek átláthatóságának és tompaságának kombinációja tömörnek, de ugyanakkor eredetinek is tűnhet.

  A színezett üveg nagyszerűen jelenik meg a fürdőszobai belső kialakítás modern stílusában.

  Eredeti és ugyanakkor tökéletesen kifogástalan üveg, kimondott textúrájú. Legyen szó akár megkönnyebbülésről vagy valamiféle rajzról - a fürdőszoba belseje minden esetben előnyös lehet.

  A nyomtatott üveg még hatékonyabb. Jelenleg számos speciális technikával rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy bármilyen képet alkalmazzon az üvegfelületen. A képzettel ellátott redőny elkerülhetetlenül a fürdőszoba belsejének akcentussá válik.

  Bizonyos esetekben az üvegfüggöny kiegészítők dekoratív elemként használhatók - arany tartók, faragott fogantyúk a klasszikus barokk stílus szempontjából relevánsak. Az eredeti formájú és kialakított krómozott szerelvények díszíthetik a modern fürdőszoba belső térét.