Legfontosabb > Bútor

Hogyan válasszunk függönyt a fürdőszobának?

A fürdőszoba belsejében minden részletnek, legyen az fal, vízvezeték vagy függöny, meg kell felelnie mind a működési, mind az esztétikai követelményeknek. Amikor a javítás befejeződött, a vízvezeték telepítve van, és a bútorokat kiválasztják, itt az ideje választani a zuhanyzókat, amelyek harmonikusan kiegészítik a helyiség légkörét, és megvédik az új belsőséget a nedvességtől és a párától.

Alapvető követelmények és funkciók

A fürdőszobai különleges függönyöknek meg kell felelniük a következő követelményeknek:

 • jól illeszkednek a többi helyiséghez;
 • a falak, padlók és bútorok védelme a vízből és a habból;
 • védje a szobát a káddal vagy a zuhanyzóval a gőzön.

A zuhanyzás nem csak személyes higiéniát jelent. Ez is egy módja annak, hogy felélénkítsen egy éjszakai alvás után, és lazítson egy kemény munka után. A beállításnak pihentetőnek kell lennie. Még ez is, első pillantásra, a jelentéktelen részleteket, mint egy függönyt, a belső stílusstílussal összhangban kell kiválasztani. Meg kell egyesítenie a szoba dekorációjával, kiegészítve az átfogó képet.

A függönyök használata a fürdőszobában a helyiségek víz és hab védelme miatt.

Elég, hogy lezárja a vásznat, hogy a permet nem szétesik egymástól különböző irányokban, tükörre, éjjeliszekrényre, törölközőre, hajszárítóra és mosógépre. A nedvességnek káros hatása van nem csak a berendezésre, hanem a csempe közötti varratokra is.

A függöny ellenáll a gőz terjedésének a forró zuhany alatt a szoba egészében, a kapucnival gyorsabban veszi fel az áramlást. A párolgás nem stagnál, a páratartalom nem haladja meg a normát, a helyiségben marad.

A késztermék textúrájától és a gyártás alapjául szolgáló anyagtól függően a következő típusú függönyöket különböztetjük meg:

 1. Puha vagy függöny (textil, polietilén, vinil, szilikon),
 2. Merev vagy keret (műanyag, üveg).

Bár a függönyökhöz a fürdőszobában (videó)

Fürdőszobai függönyök

A puha függöny a legnépszerűbb és legnépszerűbb lehetőség a modern fogyasztói piacon. A vásznok mérete 180 x 180 cm, 180 x 200, 200 x 200 és 220 x 200 cm méretű függönyök találhatók. A telepítéshez barra van szükség, a telepítési folyamat egyszerű. A design változatos: a sima ruhadaraboktól a függönyökig, mintákkal, sőt fotókkal. A funkcionális dekoráció időről-időre megváltoztatható, frissítve a helyiség belsejét.

Biztonság a textilszalagok használatában - tagadhatatlan előnye. Nem okoz allergiás reakciókat, kizárólag kiváló minőségű, környezetbarát alapanyagokból készül. Szükség esetén mosógépben mosható és vasalható. A vászon pamutszálból, poliészterből vagy ezek keverékéből készült. A különleges impregnálás miatt az anyag víztaszító tulajdonságokkal rendelkezik. A termék egyszerűen elhagyja a szennyeződést, a szeny- nyezővízzel könnyen eltávolítható.

Válasszon a műanyag függöny előnyére alacsony költséggel. A műanyag termékek fő hátránya a rövid élettartam. Gyorsan elhasználódnak, elveszítik vonzerejüket, megszakadnak. Másrészt, a régi függöny eltávolítása az erkélyről a függönyökhöz a fürdőszobában, új akasztót is felakaszthat - egy olcsó és gyors mód a belső tér frissítésére.

A vinil függöny egy másikfajta puha függöny a sarokkádra, egy rendes fürdõre és egy zuhanyra. A polietilénhez képest drágábbak, ugyanakkor a termékek praktikusak és tartósak. Különböző szennyeződést és víztaszító tulajdonságokat. A vinil árnyékolók tartósak, ellenállnak a klórnak, könnyen tisztíthatók és moshatóak.

Szilikon függöny - a kiegészítők piacán újdonság. Vízálló, praktikus, könnyen tisztítható szennyeződéstől. A szolgáltatás élettartama nem rosszabb, mint a vinil. De a legfontosabb előny a textúrák sokfélesége. A 3D hatású átlátszó függöny tökéletesen illeszkedik a modern fürdőszoba belsejébe.

Fürdőszobai függöny kiválasztása (videó)

Kemény függönyök

Ők a függönyök utánzása a zuhanyozáshoz. Annak érdekében, hogy ilyen típusú terméket telepítsen a helyiségben, nincs szükség sávra, hanem olyan keret segítségével kerülnek felszerelésre, amelyhez a paneleket csatlakoztatják. A tervezés szerint:

Forgatható 90 fokos forgatással, tágas szobákhoz. A hajtogatás több szakaszból áll, amelyek összehajtogatják, és felszabadítják a helyet. Csúszó, több szárnyból összeállított, a fürdő elrendezésétől és hosszától függően. A csúszó függönyök felszerelése leggyakrabban falról falra.

A termék anyaga az alábbiakra oszlik:

A műanyag csúszó modellek fő előnye a rugalmasság. A különleges plaszticitás miatt minden geometriai forma felépítése lehetséges, így akár szögletes fürdőként is használhatók. A viszonylag alacsony költség miatt ezt a lehetőséget a fogyasztók széles köre számára elérhetővé teszik. A keretes műanyag függönyök egymástól függetlenül telepíthetők, mivel az anyag könnyű és könnyű.

A legdrágább az összes felsorolt ​​- üvegfüggöny - a legtartósabb. Az üveg könnyen tisztítható csepegésektől, habtól, piszoktól és foltoktól. Az ilyen belső megoldások előnyei közé tartozik a kifogástalan, valóban kifinomult megjelenés. A hiányosságok között - a magas ár, a súly, a törékenység.

A zuhanyzás után le kell mosni a habot és a piszkot a függönyökről. A műanyag és üvegtermékek rongyosan törölhetők. Puha vászon elterjedt és száraz legyen. Az egyszerű ajánlások betartása lehetővé teszi a káros baktériumok, gomba és penész reprodukcióját a termékek felületén, valamint növeli azok élettartamát.

A fürdőszoba műanyag függönyei

A fürdőszobában kialakított formatervezés nemcsak az elegáns kiegészítők és a vízvezeték kiválasztható, hanem a fürdő megfelelő függönyének megválasztásával is. A textíliák vagy a PVC függöny használata, amely sok ember számára szokásos, nem igazolható esztétikai vagy anyagi okokból. Az ilyen függöny nem védi teljesen szappannal és vízsugarakkal, és élettartama (megjelenés nélkül) nem haladja meg a két évet.

 • Gazdasági - a minimális működési idő 3-5 évig tart;
 • Esztétikus - egy megfelelően megválasztott függöny hangsúlyozza a tervezést, és szükség esetén elrejti a fürdőszoba hibáit;
 • Higiénikus - a szövet felületével kezelt különleges készítmény meggátolja a kórokozók baktériumok és mikroorganizmusok megjelenését.

Fürdőszobai műanyag függönyök - online vásárlás.

A fürdőszobai műanyag válaszfalak megvásárlásakor, amelynek ára nem különbözik lényegesen a szabványos PVC-ből, figyelembe kell venni, hogy az ilyen partíció egyetlen jelentős hátránya az átláthatóság gyors csökkenése. 2-3 év elteltével (a működés intenzitásától függően) a műanyag zuhanyfüggönyek elkezdnek homályosodni. Egy ilyen helyzetből kifolyólag egy matt vászon megszerzése, amely nem átláthatósága miatt nem fog kitörni, és a teljes használati idő alatt kifelé vonzó lesz.

 • alkalmassága;
 • hosszú élettartam - 3-5 év;
 • a megjelenés megőrzése a teljes használati idő alatt - a matt vásznat megválasztva;
 • könnyű ápolás különleges kezeléssel történő kezelés miatt;
 • a parazita mikroorganizmusok hiánya.

A fürdőszoba műanyag függönye (a kép a szekcióban található) könnyű konstrukciót, viszonylag alacsony költségű és biztonságos működést mutat, míg a csökkentett élettartamot a gazdaságos telepítés indokolja. Ez a lehetőség a legmegfelelőbb a szállodák, szállodák és egyéb tömeges látogatások számára. További előny az anyag könnyű feldolgozása, amely lehetővé teszi a különböző típusú gyártást. Kényelmes, például egy harmonikafüggöny - tér tökéletesen elmentve.

A műanyag részek katalógusa a zuhanyzóval fotókkal és árakkal

Az online boltban santehnika-msk.ru lehet kapni minden függöny. Ugyanakkor a látogatók kényelméért egy kényelmes szűrőt fejlesztettek ki, ahol a műanyag zuhanytálcák közül választhat:

A kényelmes szűrőkatalógus lehetővé teszi, hogy megismerkedjen az egész családdal:

A fürdőszobában lévő műanyag válaszfalak kiválasztása, ahol az ár alapvető, a kényelmes keresőmenüt is használhatja, amely eljuttatja a megfelelő szakaszt. Minden típusú függöny megfelelő kialakítású és típusú raklapokkal van felszerelve.

Csak ezen a télen: Csehország teljes értékesítésének nagykereskedelmi áron. Vigyázz a promóciós kódokra, vagy regisztráljon az állandó kedvezményekre!

A költségek akár 10% -át is megtakaríthatja az összes szükséges vízvezeték megvásárlásával egy készletben! Adja meg a részleteket a vezetőknél.

Hogyan válasszunk műanyag függönyöket a fürdőszobának: mindenkinek tudnia kell

Fürdőszobai függöny - nem csak esztétikus, de praktikus elem is, amely megakadályozza a padlón a fröccsenést és nedvességet. A fürdő zuhanyzójának vagy fürdésének kényelme, a fürdőszoba tisztasága és tisztasága függ a kialakítás funkcionalitásától. A legpraktikusabb választás függöny - műanyag függöny a fürdőszoba, fény, nem törékeny és könnyen tisztítható.

Műanyag fürdőszobai redőnyök

A fürdőszobai műanyag függönyök a következő kategóriákra vannak osztva:

 1. Puha - nemszövött anyagból, teljes vízzárással.
 2. Merev - rögzített szárnyak nyitó mechanizmussal és anélkül.

Puha függönyök

Úgy tűnik, hogy a fürdőszobai függönyök hasonlítanak a függönyökhöz, amelyek horgokkal vannak a bárhoz. Az alacsony költségek és a különböző színek miatt népszerűek. Az ilyen függönyök legelterjedtebb anyagai a következők:

A legegyszerűbb és legolcsóbb a polietilén, de ugyanakkor a leginkább megbízhatatlan. Ez az anyag gyengén védett a padlón lévő nedvességtől és kényelmetlen a zuhanyzás közben. Ezenkívül a penész néha megjelenik a műanyag függönyökön. Figyelembe véve azt a tényt, hogy lehetetlen lemosni őket, de nehéz lemosni őket, a polietilénből készült függönyök használati ideje nem hosszú.

A vinil függönyök gyakorlatiasabbnak számítanak. Sűrűek, képesek ellenállni a kézi és gépi mosásnak, nem zavarják a zuhanyzó vagy a kád elfogadását, hatékonyan taszítják a nedvességet és a piszkot. A vinil műanyag függönyök költsége magasabb, mint a polietilén, de hosszú élettartamot indokol.

A vinil termékek kialakítása sokszínű - egy átlátszó függöny a fürdőszobához, sűrű, átlátszatlan monofonikus függöny vagy világos mintával ellátott termék. A vinil függönyöket szilikon függönyöket bocsátanak a fürdőszobába, általában átlátszóak, rajzokkal vagy térfogatú alakzatokkal. Szintén népszerű a fürdő vinil-vinil függöny, ami érdekes, háromdimenziós hatást eredményez.

Merev szerkezetek

A fürdőszobába tartozó, függőleges függönyök, amelyek különböző nyílásokkal ellátott rögzített szerkezetek, üvegből vagy műanyagból készültek. Megbízhatóan védik a fürdőszobából a víz kipárolgása ellen, és kényelmesek a higiéniai eljárások során. A kemény műanyag zuhanytárcsák is szép megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobának, és praktikusak - tartósak, hosszú ideig használják és képesek több tisztítási cikluson átmenni.

Külsőleg, mind az üvegből, mind a műanyagból készült fürdőszobai függönyök hasonlóak, de a műanyagnak számos előnye van a hasonló üveghez képest. Például a polikarbonát zuhanyzók vizuálisan megkülönböztethetetlenek az üvegektől, de tartósabbak és könnyűek.

Műanyag függönyök: anyag és formatervezés

A zuhanyzóval vagy fürdõkkel ellátott műanyag függönyök számára közös anyagok PVC és polisztirol, amelyeknek köszönhetõen a mintáknak olyan gyakorlati tulajdonságai vannak:

 • Teljes vízálló.
 • Biztonság - a mechanikai deformáció során a függönyök nem szétesnek darabokra.
 • Könnyű súly.
 • Egyszerűség a távozáskor.
 • Megfizethető költség.
 • Kanyar alakú termékek gyártásának lehetősége.

Ami a hátrányokat illeti, az üveghez képest műanyagból a következők tartoznak:

 • Kevesebb tartósság.
 • Rövidebb élettartam.
 • A hosszú távú vízzel szembeni instabilitás - az idő függvényében az ilyen függönyök átláthatósága csökken.

Azonban gyakrabban választják ki a merev partíciók műanyag verzióját. A rögzítés módja szerint a szerkezet keret és keret nélküli. Az első esetben a paneleket olyan keretbe helyezzük, amely biztonságosan rögzítve van a zuhany vagy a kád oldalán, valamint a helyiség falán. A második esetben egy műanyag képernyőt szerelnek a fürdő oldalán vagy a zsanérokon elhelyezett profilra.

Beépítési és nyitási lehetőségek

A merev műanyag szerkezetek mozdulatlanok, mint például egy függönyszárny a fürdőszoba számára, vagy a panelek megnyitásának lehetősége. A függönyrendszer egy képernyő formájában egy rögzített partíció, amely a zuhanyzóban van elhelyezve. Egyrészt, egy ilyen partíció nem zavarja fel a fürdőszobát, másrészt - gondoskodni kell a higiéniai eljárások gondos elfogadásáról. Ezért előnyben kell részesíteni a nyílászárók vagy csúszó panelek opcióit.

A zuhanycsatlakozások megnyitása a következő módon lehetséges:

 • Csúszó műanyag függöny a mellékhelyiséghez.
 • Műanyag csúszó padló függöny zuhanykabinokhoz.
 • Csuklós ajtókkal való szerkezet.
 • Összecsukható függöny a fürdőszobához, ami hasonlít egy ajtó-harmonikára.

Általában kiválasztott csúszó panelek vagy összecsukható függönyök a fürdőszobában, mert A swing ajtók szabad helyet igényelnek a fürdőszoba vagy a zuhany előtt, és ez egy kis terület fürdőszobájában problémát jelent. A fürdőszoba zuhanyfüggönyének könnyű anyagból kell készülnie, így a műanyag műanyag változata optimális.

Hogyan válasszuk ki a műanyag függönyöket

Ha egy műanyagot választanak a jövő függönyének vagy partíciójának a fürdőszobában, akkor ne siessen, hogy menjen az építőanyag-tárolóra, először döntenie kell az építés típusáról, a méretekről, a működési feltételekről és így tovább. Ez lehetővé teszi a keresés körének szűkítését és már a helyszínen történő kiválasztását, ha az adott esethez megfelelő több modell közül választhat.

Alapvető kiválasztási paraméterek

Függöny, kemény függöny vagy fürdőszoba képernyő - mit válasszunk? A következő paraméterek elemzése segít a kérdés megválaszolásában:

 1. A zuhany vagy a fürdőszoba mérete.
 2. A szoba mérete.
 3. A fürdőszoba kialakításának jellemzői.

A legfontosabb dolog, amely meghatározza a függöny típusát és modelljét - a fürdőszoba vagy a zuhany méretét. Kész, merev műanyag szerkezetek szabványos konfigurációkban készülnek, ezért alig vannak alkalmasak szabálytalan formájú kabinok és fürdők számára. Ilyen esetekben a védő kerítés optimális gyártása megrendelésre vagy egyszerű opció - puha függöny. De még ebben az esetben is fontos, hogy milyen méretű a kád vagy a zuhany, és milyen távolságban helyezkedik el a bár. Ha nem veszi figyelembe a késztermék méretét, előfordulhat, hogy a fürdőszoba függönyének magassága nem elegendő, vagy éppen ellenkezőleg túlzott.

A padlófelület szintén befolyásolja a végső modellválasztást. Ha a helyiség kicsi, akkor jobb, ha a paneleket pántos ajtókkal elutasítjuk. A csúszó vagy összecsukható paneleken maradhat, vagy inkább a műanyag függönyt a rúdra. Ha a függönyöket egy tágas helyiségbe választjuk, akkor a swing nyitása megengedett. De ebben a helyzetben egy rögzített képernyő nem lesz praktikus - nedvesség és gőz terjedni fog az egész területen, és gyakrabban kell megtisztítani egy ilyen helyiségben.

Figyelembe véve a tervezési jellemzőket, érdemes figyelmet fordítani nemcsak a csempe és a kiegészítők színére - a bútorok és a szaniterek formája is meghatározó. A szigorú geometriai vonalú helyiségekben a képernyők és más merev szerkezetek megfelelőek. A klasszikus belső terekben elegáns színek magas színvonalú vinyl harmonikus, puha függönye lesz. A szokatlan szerző belseje igényel exkluzív függönyök a fürdőszobában - a szokásos lehetőségek egyszerűsítik a teljes dizájnt.

Mit kell keresni a vásárláskor?

Egy adott termékmodell meghatározása után alaposan meg kell vizsgálnia és ismernie kell a főbb jellemzőket:

 1. Jellemzői. Érdeklődjön az eladótól, hogyan mossa le a zuhanytálca műanyag függönyét a fürdőszobában, és milyen gyakran kaphat teljes körű információt a termék gondozásáról. Egyes tervek alaposabb működési feltételeket igényelnek - például a tervezési mechanizmusok folyamatos kenése speciális eszközökkel. Ha ez időigényes, jobb egy egyszerűbb modellt preferálni, amellyel a függönyök tisztítása a fürdőszobában nem jelent problémát.
 2. A gyártó utasításainak és kiegészítő elemeinek elérhetősége. Az utasítások segítenek a kapu megfelelő összeszerelésében és további részletek - a sérült elem kicserélése váratlan helyzet esetén.
 3. Az anyagok és kiegészítők minősége. Ez a jellemző elengedhetetlen a nyitott mechanizmusú merev szerkezetekhez. A törékeny zsanérokat és a műanyag tartószerkezeteket figyelmeztetni kell - lehetséges, hogy egy ilyen termék gyorsan felhasználhatatlanná válik.
 4. A termék minősége. Elég, ha van egy külső ellenőrzés - a szerkezet paneljeinek simának, torzítás és deformáció nélkül kell lennie, maga a műanyag karcolás és forgács nélkül, és az ajtónyitó mechanizmusnak megfelelően kell működnie.

A modern gyártók széles választékát kínálják puha függönyöknek és merev válaszfalaknak fürdők és zuhanyozók számára. A fürdőszobai függönyök ötlete olyan változatos, hogy köztük ideális modell minden fürdőszobához - vinyl 3d függönyök, félköríves függönyök, rolók a fürdőszoba és mások számára. A műanyagot arra használják, hogy ezeket a lehetőségeket többnyire tartós, praktikus és esztétikus anyagokká tegye, és képes legyen a legszokatlanabb modelleket és termékterveket megvalósítani. A műanyag függöny megfelelő megválasztása a fürdőszobában hatékonyan díszíti a belső térséget, és megbízható védelmet nyújt a szobában a nedvességtől és a gőzöktől.

Fürdőszobai függönyök

Kategória: Fürdőszobai függönyök

 • Termék kód: 305932
 • Méretek (pv): 180x200
 • Típus: zuhanyfüggöny
 • Anyag: etilén-vinil-acetát (eva)
 • Termék kód: 349385
 • Méretek (pv): 180x200
 • Típus: zuhanyfüggöny
 • Anyag: etilén-vinil-acetát (eva)
 • Termék kód: 353713
 • Méretek (pv): 180x180
 • 50
 • Vakok a fürdőszobában
 • Anyag: poliészter
 • Termék kód: 349624
 • Méretek (pv): 180x200
 • Vakok a fürdőszobában
 • Anyag: poliészter
 • Termék kód: 336828
 • Méretek (pv): 180x200
 • Vakok a fürdőszobában
 • Anyag: poliészter
 • Termék kód: 292639
 • Méretek (pv): 240x200
 • Típus: zuhanyfüggöny
 • Anyag: poliészter
 • Termék kód: 306267
 • Méretek (pv): 240x180
 • Vakok a fürdőszobában
 • Anyag: Vinyl
 • Termék kód: 353914
 • Méretek (pv): 240x200
 • 100
 • Vakok a fürdőszobában
 • Anyag: poliészter
 • Termék kód: 292065
 • Méretek (pv): 180x200
 • Típus: zuhanyfüggöny
 • Anyag: PVC / Vinyl
 • Termék kód: 305935
 • Méretek (pv): 180x200
 • Típus: zuhanyfüggöny
 • Anyag: poliészter
 • Termék kód: 353719
 • Méretek (pv): 180x180
 • 50
 • Vakok a fürdőszobában
 • Anyag: poliészter
 • Termék kód: 306251
 • Méretek (pv): 180x200
 • Típus: zuhanyfüggöny
 • Anyag: etilén-vinil-acetát (eva)
 • Termék kód: 292260
 • Méretek (pv): 180x200
 • Típus: zuhanyfüggöny
 • Anyag: poliészter
 • Termék kód: 305938
 • Méretek (pv): 240x180
 • Vakok a fürdőszobában
 • Anyag: poliészter
 • Termék kód: 279306
 • Méretek (SW): 183x183
 • Típus: zuhanyfüggöny
 • Anyag: Vinyl
 • Termék kód: 353918
 • Méretek (pv): 180x200
 • 100
 • Vakok a fürdőszobában
 • Anyag: poliészter
 • Termék kód: 358557
 • Méretek (pv): 180x200
 • 90
 • Típus: zuhanyfüggöny
 • Anyag: poliészter
 • Termék kód: 292841
 • Méretek (pv): 240x200
 • Típus: zuhanyfüggöny
 • Anyag: poliészter

Fürdőszoba vakok

Az egyik legkeresettebb tartozék a fürdőszoba kialakításában ma a fürdőszoba függönyök. Nélkülük nem lehet elképzelni a belső térséget! Egyidejűleg több feladatot is ellátnak:

 1. Először is, esztétikus - ma van olyan szövetszövet, amelyek külső megjelenésük szempontjából nagyon érdekesek, ami a belső tér igazi fényes akcentussá válhat. A katalógusban nagy mennyiségű textilmodellek szerepelnek online áruházunk weblapján, ügyeljen arra, hogy a teljes sorozatot tanulmányozzuk és később megvásároljuk Önnek a legmegfelelőbb szövet vagy olajköteg függöny belsejéhez;
 2. Másodszor, ez védő szerepet játszik, mivel a függönyök segítenek abban, hogy jobban magáncélúak és védettek. Ez különösen fontos, ha sok ember van a családban, és valaki hirtelen bármikor megszakadhat a vízfolyamatok közepén. A biztonsági szempontok egy másik fontos szempontja a fürdőszobában lévő anyagok és bevonatok. Az a tény, hogy a vízkezelés során a függöny mindent megvéd a nedvességtől.

Tekintettel arra, hogy a modern gyártóknak lehetősége van arra, hogy az ilyen kiegészítőket meglehetősen kedvező áron vásárolja meg (minimális ár 300 rubel), legalább heti hetente megvásárolhatja és megvásárolhatja őket. Kísérletezzen és új ékezeteket teremtsen belsejében a lehető leggyakrabban, mert a körülöttünk zajló változás az életünk világosabbá és telítetté teszi.

Fürdőszobai függönyök

 • a gyűrűkön
 • a köpenyperemmel
Alkalmazni
 • CARAMEL
 • klasszikus
 • FLORAL LIANA
 • FROST
 • Arany rohanás
 • Inci
 • Lina
 • bolygó
 • Torino
Alkalmazni

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mentse el!

Hétfőtől péntekig
8:00 - 20:00 moszkvai idő

Ingyenes hívások
a régiókból

© Dommio.ru 2012-2018 - Online áruház

Visszajelzés ügyfeleinkről

Minden értékelés

Gratulálunk, Ön egy egyedülálló promóció egy tagja a DOMMIO boltban.

Tanúsítványt adunk Önnek 300 rubelért. az első vásárlás a boltban. *

A program kódja 1pokupka

Csak adja meg a kódot a kosár speciális mezőjébe, vagy adja meg a megrendelésben szereplő megjegyzéseket.

Kínálunk több mint 40.000 a legjobb otthoni áruk szállítási Oroszország egész a kategóriák:

* A tanúsítvány érvényes, ha a megrendelés összege 3000 rubel.

A műanyag fürdőszobai redőny. Tervezési jellemzők

Minden fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal van ellátva, így egyszerűen csak a függönyöket kell használni a szobában, hogy megakadályozzuk a vizet a fürdőszobában, a falakon és a padlón lévő bútorok kifolyására. Ilyen célokra tökéletes függöny a műanyag fürdőhöz.

Miért használja a műanyagot?

A fürdőszobák legpraktikusabb termékei polimer anyagokból készülnek. A fürdőszoba műanyag függönyét könnyű tisztítani, ráadásul nem tapad a testhez, mint a textilmodellek. Az anyagnak jó tulajdonságai vannak:

 • Könnyedség. A műanyag függönyök nehezek, ezért viszonylag egyszerűen telepíthetők;
 • Az anyag nagyon tartós. Ráadásul nem fél a nagy víznyomás hatásától;
 • A műanyag függöny kiváló hőszigeteléssel rendelkezik;
 • A különböző textúrák és formatervezési minták hatalmas választéka lehetővé teszi, hogy kiválassza a megfelelő függöny méretét és stílusát;
 • Alacsony gyártási költség az üvegruhákhoz képest.

Műanyag modellek tervezési jellemzői

A fürdőszobában műanyag függönyöket vagy keret nélkül is felvehet. Ha a vízvezetéknek alacsony az oldala, a műanyag váz függöny megfelelőbb lesz. Továbbá a fogyasztók az együttes lehetőségeken maradhatnak, amelyekben a képernyőnek csak egy része állandóan rögzítve van.

Vannak műanyag függönyök a következő típusokból:

 • Összecsukható műanyag függöny. Az ilyen termékek jól illeszkednek egy kis helyiség belsejébe, mivel elfoglalnak egy kevés használható helyet. Szükség esetén a fürdőszobai harmonika műanyag függönyeit a formaterv egyik oldalán lehet összegyűjteni. Az ilyen függönyök vázai több panelből állnak, amelyek csuklópántok segítségével vannak rögzítve;
 • Műanyag csúszó függönyök a fürdőszobában. Ebben a kiviteli alakban csak a keretmodelleket lehet ábrázolni, amelyeknél a szárnyak a keretek mentén speciális résekben mozognak. A fürdőszobába csúsztatható műanyag függönyök nagyon könnyűek, az ajtók könnyen nyithatók és zárhatók. A modelltől függően több szárny vagy egy mozgatható;
 • Swing függönyök. A rejtett konstrukciók nem különösen népszerűek a fogyasztók számára, mert kényelmetlenek a használatra. A szárnyat a rendes nyitóajtók elve alapján kell működtetni.

A fotó mindhárom terméktípust mutatja be a szoba különböző belső terében. Nyilvánvaló, hogy a fürdő műanyag függönyökkel érdekesnek és rendkívül szokatlannak tűnik, a felhasznált anyagok színének és textúrájának köszönhetően.

Milyen műanyag képernyők készültek?

A műanyag függönyök a fürdőszobában különböző anyagokból készültek:

 • akril;
 • polietilén;
 • plexi;
 • szilikon;
 • polikarbonát;
 • polisztirol;
 • PVC (polivinil-klorid).

Mindegyik anyagnak megvannak a maga előnyei, amelyeket érdemes megismerni, mivel lehetővé teszi a fogyasztó számára, hogy gyorsan meghatározza a helyes választást.

PVC modellek

A fürdő PVC-s függönyei több réteg poli (vinil-klorid) -ból állnak, amelyek egymásra helyezkednek.

 • Kiváló hőszigetelő tulajdonságok;
 • Nem fél a mechanikai befolyástól;
 • A szilikonfüggöny az anyag inertségének köszönhetően nem tűnik el az ultraibolya sugarak hatása alatt;
 • Az anyag vízálló és tartós;
 • A PVC függöny nem fél a jelentős hőmérsékleti különbségektől;
 • A színezés utánozható a fa különböző fajtái.

A PVC függöny tökéletesen illeszkedik a szoba belsejébe, ahol sok fürdőszobai bútor található. Ezenkívül a szilikonfüggöny meggátolja a penész és egyéb mikroorganizmusok kialakulását, így a termékek nem igényelnek túl óvatos karbantartást.

A PVC függönyök a fürdőszobában már régóta megalapozták magukat, mint egy praktikus és tartós típusú berendezést, amely lehetővé teszi, hogy melegvízzel tartsa a helyiséget.

Polisztirol termékek

A polisztirolt széles körben használják függönyök gyártásához is. A műanyag függönyökkel rendelkező fülke nagyon jól mutat. Ezenkívül eléggé olcsó, de a polisztirolnak van egy nagy hátránya - törékenysége.

Fontos! Függetlenül attól, hogy milyen jól megtisztítja a fürdőszobát, egy idő után a függöny elhalványul és elveszíti ragyogását. Ezért egy ilyen függöny egy műanyag fürdőszobát csak egy bérelt lakásban lehet ideiglenes használatra felszerelni.

Polietilén modellek

Polietilén redőnyök a fürdőszobában - a leginkább költségvetési opciós felszerelés.

 • Hatalmas termékválaszték különböző színekben;
 • Alacsony költség;
 • Az anyag megfelelő sűrűsége biztosítja a szükséges vízzárási szintet.

A fogyasztói értékelés azt is jelzi, hogy komoly hibák vannak műanyag függönyökkel:

 • a vásznokon egy raid gyorsan kialakul;
 • a nedves függönyök kedvező környezetet biztosítanak a mikrobák kialakulásához;
 • A polietilénből készült fürdőszobai műanyag függöny rövid élettartamú.

Polikarbonát termékek

A polikarbonát fürdő képernyője nem olcsó, de ezt a hátrányt kompenzálja az anyag számos előnye:

 • A polikarbonát speciális vegyületekkel van bevonva, így a vízcseppek nem kiszáradnak a képernyő felületén, hanem lefolynak;
 • A polikarbonát termékek kiváló esztétikai tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek pozitívan befolyásolják a helyiség kialakítását;
 • A kemény és rezisztens műanyag függönyök nem engedik a víz bejutását a padlóra.

Milyen előnyei vannak az akrilfüggönyöknek?

Az akrilfüggönyöket nem lehet tartósnak nevezni, de még mindig népszerűek. Bár nem meglepő, mert az anyagnak fontos előnyei vannak:

 • Melegben vagy zuhanyozva;
 • Az anyag könnyen tisztítható;
 • A termékek rugalmas szerkezete ellenáll a mechanikai sérülésnek.

A plexiüveg jellemzői

A plexi függönyök nem utolsóak a modern fogyasztók érdekei között.

 • Hatáserősség. A plexi ötszer erősebb, mint a hagyományos üveg;
 • Alacsony tömeg. A függönyök sokkal kevesebbet tesznek ki a poliészter és a hagyományos szemüvegek között. Ezért a vászon nem teremt nagy terhelést a tartószerkezetre;
 • Hőmérséklet stabilitás. Az anyag nem fél a magas vagy alacsony hőmérsékletektől, ami minõségben különbözteti meg a plexiüveget a többi anyagtól.

A triplex fürdőszobájának zárja nem volt ideje, hogy megnyerje a legtöbb fogyasztó szívét, de csak idő kérdése. A laminált üvegtermék kiváló műszaki jellemzőkkel rendelkezik, hosszú élettartamot biztosítva.

Telepítési ajánlások

A műanyag függöny behelyezése a fürdőbe nem sok időt vesz igénybe egy szakembertől, de ha még soha nem tett ilyeneket, vegye komolyan a folyamatot.

 • A szelepek minden rögzítésének szigorúan függőlegesnek kell lennie;
 • Annak érdekében, hogy a cserepek ne sérüljenek a lyukak fúrásakor, először készítsék el a hornyokat egy középső lyukkal;
 • A keretbe épített műanyag ajtó szabadon mozoghat a profil belsejében. Ha az ajtók elakadtak, a keret helytelenül lett összeszerelve;
 • A berendezés használata előtt győződjön meg róla, hogy az összes ízületet a falak és a szilikonvezetékek között dolgozza fel.

következtetés

A fürdőszoba képernyõi lehetõvé teszik, hogy néhány órára átalakítsák a szobát. A gyönyörű és eredeti dizájnok olyan hangulatos légkört teremtenek, amely könnyebb lesz a pihenésre és a kemény nap után történő helyreállításra. A műanyag függönyökkel ellátott fürdőszoba remek módja annak, hogy a szoba világosabb és érdekesebb legyen.

Akrilfüggönyök kiválasztása a fürdőszobában

Nagyon fontos, hogy az otthonában a megfelelő akrilfüggöny legyen a fürdőszobában. Ennek legjobb módja a fürdőszoba megfelelő üveg függöny. Lehetséges, hogy a fürdőt lecsukjuk, és elválasztjuk a WC-től, vagy átlátszó, ha a fürdőszobát megosztjuk.

Akrilkád függöny - miért van szüksége?

A fürdőkádban lévő zuhanytálcák most már feledésbe merülnek. Nem olyan kényelmesek, tartósak, megbízhatóak és tartósak, mint a fürdőszoba akrilüveg függönyei. Nem rosszabbak, és még az olajszövet és műanyag függönyök előtt is funkcionalitásukban.

Üvegfüggöny az akril fürdőszobához - ez a képernyő hasonlósága, amely a fürdőszoba oldalára és falaira van kötve. A mennyezet magas vagy alacsonyabb lehet.

Ne féljen vásárolni üvegfüggönyöket, félni, hogy megtörje az üvegt. Kiváló minőségű üvegfüggönyök előállítása során csak a speciális összetételű bevonattal ellátott edzett üveg kerül felhasználásra (vannak olyan modellek is, amelyek nem tartalmazzák ezt a bevonatot). Mindez védi a zárat a behatásoktól, és ha törött, a töredékek nem szóródnak a helyiség körül.

A függönyök szinte nem piszkosak, kivéve a piszkos vízzel való érintkezést. Ezután a falakon vízkő marad. Néha szükség van a függöny tisztítására nem abrazív tisztítószerekkel. A csiszolóanyagok károsíthatják az üveg felületét.

Ha kész függönyöket választ, javasoljuk, hogy tekintse át a katalógusunk teljes részét:

Az alábbiakban a fürdő üvegfüggönyökkel (fotó) mutat.

Az akrilfüggöny előnyei és hátrányai

A függönyeknek előnyük és hátrányuk van. Miután elolvastad őket, megértheted, vásárolni akrilfából készült üvegfüggönyöket.

 • Egy elegánsabb, "drága" és stílusos megjelenés a szoba egészének;
 • Alacsony karbantartási követelmények - csak törölje le a rongyot;
 • Nagyon kis valószínűség a gomba előfordulásának és reprodukciójának (a fürdő egyik problémája);
 • A válások, amelyek már ritkán jelennek meg, nagyon könnyen tisztíthatók;
 • Nem csak szabványos modelleket állítanak elő, megrendelhetők;
 • Ütésálló üveg, amely nem szétdarabolja darabokra;
 • Minta vagy mintázat alkalmazása;
 • Viseljen ellenállást - akár tizenöt évig is szolgálhat, és néhány drága példányt - még tovább;
 • A fürdőkád speciális eszközzel kezelt zárja, szinte lehetetlen a paraziták megjelenése;
 • Stabilitás magas hőmérsékletnek kitéve (600 fokos hőmérsékleten megkötött);
 • Az összenyitható fürdőszobát eloszthatja, vagy elválaszthatja a helyet egy kis fürdőszobában;
 • A megjelenés bármikor megjeleníthető;
 • Viszonylag alacsony költség.

A szoba díszítésének érdekes eleme a fotónyomtatással ellátott függöny, ezért nehezebb belőlük választani őket, mert a legtöbb esetben nem monokróm, hanem színmintája:

Amint látja, az üvegfüggönyök tele vannak pluszokkal, de számos hátránya van. Például olyan helyeken, ahol a szilikon tömítőanyag van elhelyezve, penész nőhet, ami jellemző a magas páratartalmú akril fürdőben.

A fürdőkád falán függönyökkel halk foltok jelennek meg. A rossz vízminőséghez kötődik, azonban ha törölni szeretné a fürdőt minden zuhany után, a problémák elkerülhetők.

Másik hátránya az üvegtípusok ára. Egyes modellek drága, jó minőségű és tartós üvegeket használnak. Kevesebbet fizetni, sokan vásárolnak műanyag vagy polikarbonát függönyt. Az ilyen képernyők hasonlóak az üveghez, csak a minőségben különböznek egymástól.

A burkolatok a szövet fürdőszobájában eredetiek lehetnek.

Az ilyen fürdőfüggöny tökéletesen illeszkedik bármilyen stílushoz.

A redőnyök népszerűsége az utóbbi időkben lendületet kap, a csavart mechanizmus miatt kapta a nevüket, aminek eredményeképpen tekercsekké válnak, amelyek miatt nagyon kevés hely van a házban, nagyon praktikus, nézd meg magad:

Függönyök kiválasztása

Ha van akril kád, akkor gondolj a függöny megvásárlására. Meg kell választanunk a színt, alakot, képet, és el kell dönteni a méretet is - az akril fürdőszobájának függönyének meg kell felelnie a méretnek.

Önnek is el kell döntenie a csúszó mechanizmus típusát. Válassza ki azt, amelyik illik a fürdetéséhez (figyelembe kell vennie a méretet), és az ajtó kinyitásakor nem zavarja a bútor többi részét.

A függöny alapja műanyag, polikarbonát, edzett üveg. Válassza ki, számolja ki a pénzét és figyelembe veszi a lehetséges hiányosságokat. Például műanyag, sötét karcolások és állandó foltok képződnek az idő múlásával.

Az alap lehet átlátszó, matt, dombornyomásos vagy speciális film. Ha a fürdőszobát a mosdóból a kombinált fürdőszobában szeretné elválasztani, akkor jobb, ha matt függőleges függönyt vásárol. Jobb, ha edzett üveg, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek. Vigyázzon a képernyőre: megszakadhat, ha nem vagy óvatos.

A képernyők persze drágábbak, mint az olajfüggönyök, ám sokszor kényelmesebb. A műanyag függönyök ára eltér az üveg árától. Ha aszimmetrikus fürdőkhöz szeretne függönyöt vásárolni, akkor jobb, ha a képernyőt átviszi.

A megragadás az ablak összetételének szerves része. Nem mindig mindig megfelelően választott függönyök, figyelembe véve a gyakorlati tanácsokat és ajánlásokat - a sikeres eredmény kulcsa. Csak néhány részlet és az egész ablak dísze elegánsabbnak tűnik. A tulajdonosok kifinomult hangsúlyt fektetnek a belső térre, jól nézik ki, sikeresen díszítik az ablakokat, mivel a befejezett összetétel szerves részét képezik:

A kép egy példát mutat az akril aszimmetrikus fürdő függönyének megválasztására.

A függöny típusai

Napjainkban válogathat az akril fürdőszobájának függönye a különböző lehetőségek közül. A függönyök kiválasztásához a fürdőszobában használhatja a könyvtárat:

Van egy függöny a fürdőszobában, szövetből készült, de kevésbé kényelmes és kevésbé szolgál.

Mielőtt kiválasztaná a designt, fontolja meg, milyen gyakran használja a zuhanyzót és mennyire kényelmes a zuhanyfüggöny. Figyeljen továbbá a keverő helyére és használatának gyakoriságára is. Csak ekkor érheti el a katalógust.

képernyők

Számos modern lehetőség van, amelyekhez a fürdőszoba alkalmas akril (viszonylag alacsony áron megvásárolhatók). Ezek a következők:

 • Üveg képernyők. Az üvegfüggönyök nagyszerűek a modern stílusban. Csuklós ajtó vagy görgős szerkezet segítségével nyithatók. Üvegblokkokból állnak, amelyek fel vannak szerelve válaszfal formájában;
 • Függöny képernyőn. Nagyszerű a kis fürdők számára, mivel szinte nem foglalja el a szabad helyet. A területet üvegfal választja el. Gyakran az üvegfüggönyöket használják a fürdőszobákban, ahol egyesítik a fürdőszobát, hogy díszítse a fürdőt. Mielőtt elkezdené a telepítést, meg kell találnia egy helyet, ahol telepíteni kell a szerkezetet. Lehetőség van kombinálni egy keverőt egy mosdóval. Tökéletesebb a tágas fürdőszobában, mivel nem vizuálisan növeli a helyiséget a szobában.

Zuhanyzás közben a függönyt le kell zárni, hogy a permet nem terjedhet át a helyiségben.

A sarokfüggöny beépítése

Még a szögletes akril fürdők is függőleges helyiségben rendeződnek egymástól, így számos lehetőség áll rendelkezésre ilyen függöny felszerelésére:

A zuhanykar magas helyzete, különösen akkor, ha a fürdő hosszanti oldalán található;

Ha vízcsap csapot szerelnek be. Ha rendelkezésre áll, akkor a telepítés lesz a legjobb megoldás, mivel csak egy akrilfülke sarokfüggöny képes ellenállni a nyomásnak;

A függöny felszerelése a kádra a hidrobox készülékben.

Kiderül, hogy sok esetben egy akril sarokfüggöny a fürdőszobában a legjobb megoldás. Segítségével megoldhat bizonyos problémákat és javíthatja a fürdőszoba problémáit.

Ha akril kádja üvegfüggönyrel rendelkezik, akkor sokáig tart. Meg kell választani a megfelelő méretű, színes, amely illeszkedik a szoba általános légkörébe. Meg kell értenie a telepítés bonyolultságát is. Mindez segíteni fog abban, hogy elegáns és tiszta fürdőszobát készítsen.

A függöny behelyezése a fürdõszobába egy videó, valamint a függöny kiválasztása az akril fürdőszoba számára.

A fürdőszobai műanyag függönyök (39 fotó): piaci felülvizsgálat

A modern világ óriási számú találmányt kínál, amelyeket az emberi élet javítására és megkönnyítésére terveztek, így kényelmesebbé téve azt. Ezen találmányok egyike a műanyag redőnyök a fürdőszobában. Ők védik a fürdőszobát a fröccsenőktől, amelyek mosogatás közben keletkeznek, és esztétikus megjelenést adnak a fürdőszobának.

A fürdőszobában sokféle műanyag függöny van: csuklós, csúszó, képernyő, geometriai alakban és a bejárat helyén. A legjobb, hogy megvásárolja a függöny, műanyag, matt, színes vagy műanyag, mintát, majd miután hosszú ideig a zár jó állapotban van, és nem piszok. A fürdőszoba kiegészítők közül választhatnak műanyag redőnyök, képernyők is. Ezek a függönyök 1-5 darabból állnak, a csuklópántra szerelve.

Egyszárnyú függöny modellek, vagy kissé behajlítva befelé, kifelé vagy hajtogatva, majd a falhoz rögzítve. Nagyon könnyű használni, és alapvetően állandóan a fürdő oldalán vannak, mert nem zavarják a mindennapi életben.

A fürdőszobai függönyök sokrétű kialakítása - összehajtható. Tulajdonságaik alapján hasonlóak a zárt összecsukható szerkezetekhez, és csak a zárt zóna geometriájában különböznek.
Az ilyen összecsukható képernyők nagyon kényelmesek azokban az esetekben, amikor a fürdő nem szabványos konfigurációjú.

A műanyag függöny beépítése a fürdőszobába

A keret 3-szeres csúszó műanyag függöny alapfelszereltségéhez tartozik:

 • 2 oldalsó szerelési profil;
 • 3 mozgatható szárny;
 • 2 függőleges keret keret részlet;
 • A keret 2 vízszintes vázrésze;
 • önmetsző csavarok.

Először be kell szerelni a csavarokat a függőleges oldalkerethez a keret két horizontális - felső és alsó.

Ezután be kell helyezni az ajtót a kisebb, a hiányzó oldalkeret oldalától, amely csavarokkal van rögzítve, az ajtókat a keretbe helyezve.

A fürdőszobai műanyag függöny

A következő lépés, amikor felveszi a váz műanyag függöny a fürdőszobában, hogy meghatározza a jelöléseket a telepítéshez.

Az erre a célra a telepítési profilt kell jegyezni, majd egy lyukat fúr a 4 fal a két oldalsó szélén a kád (2 az egyik oldalon - a felső és alsó, a másik két azonos módon).

Ezután a beépítési profil a műanyag függöny keretéhez csatlakozik. További helyek csatlakozási függönyök a fürdőszoba és a falak meg kell bizonyosodni arról, hogy menjen szilikon, amely után a kész függöny helyezni a fürdő és csavarozható a rögzítő profilt.

Ha a készlet külön fogantyúkat tartalmaz, csatlakoztassa őket a függönyhöz. Ezután óvatosan vágja le a védőfóliát a kerület mentén és távolítsa el.

Telepítés után ellenőrizze a függöny tömítettségét. Ehhez a fürdő oldalán vízzel kell a vizet a műanyag függöny ízületére önteni. A tömítettség hibái ugyanazon szilikon tömítőanyag segítségével kijavíthatók.

Szükség esetén a fürdőt egy műanyag függönykel is lezárhatja a végén. Ehhez egyes függönymodellek egy sor mellékelemet adtak el.

Keret műanyag függöny a fürdőszobában

Hasznos tippek a műanyag függönyök beépítéséhez a fürdőszobában

  1. Kemény függöny nem csatlakoztatható minden fürdőhöz. Ezért fürdővásárláskor világosan el kell döntenie, hogy zárva lesz-e valamivel és pontosan mit jelent.
   Ha az a cél lenne a műanyag függöny, meg kell figyelni, hogy teljesen sík kád pereme, mint a többi a fürdőszoba tervezés, mivel a rengeteg és a modern design trendeket, lehetetlen lesz, hogy csatolja a merev zár.
  2. Műanyag függönyök beszerelésekor pontosságot kell követni. A falak gyakran egyenetlenek az apartmanokban, és a függőlegesektől való kis eltérés a panelek észrevehető torzítását okozza. Ezért a legjobb választani egy olyan modellt, amely szabályozható hurkokkal vagy speciális állványokkal rendelkezik.
  3. Ha telepíti a műanyag függöny, amely lefedi a teljes területet, a fürdőben, majd a telepítés kell arról, hogy hagyjon egy rést a mennyezet és az ajtó a jó szellőzést.
  4. A fürdőszobai műanyag függönyök kiválasztásánál figyelembe kell venni a fürdőszoba méretét és a szabad tér mennyiségét, nem csak a függöny kialakítását.
   Mivel, ha veszel egy műanyag swing függönyt, amely kinyílik, mint az ajtók, akkor szükségük lesz egy további szabad hely.

  A fürdőszobai műanyag függöny

  Keret függöny a fürdőszobában

  1. Könnyű gondozás. Vásárláskor tanácsos azonnal kérdezni a függöny ápolásáról. És ennek megfelelően, annál kevesebb gondot igényel - annál jobb.
   Azt is meg kell tanulnod, hogyan kell törődni a csúszásgátló mechanizmussal, mivel egyesek időről időre kenést igényelnek.
  2. Élettartam Fontos továbbá előre megismerni, hogy a kiválasztott struktúra élettartama mennyi ideig tart, hogy ne csak olyan helyzetben találkozzunk, amely csak akkor telepítette és rövid ideig kihasználta az új függönyt.

  Textil fürdőszobai függönyök

  Szín - fehér, sárga, mintás, kék

  Szín - bézs, fehér, zöld, rózsaszín, mintával

  Szín - fehér, mintás, szürke

  Szín - bézs, kék, barna, mintával

  Szín - bézs, kék, zöld, mintával

  Szín - bézs, kék, barna, mintával

  Szín - bézs, sárga, zöld, barna, mintával

  Szín - zöld, mintával

  Szín - zöld, mintával

  Szín - zöld, mintával

  Szín - sárga, piros, mintás

  Szín - rózsaszín, mintával

  Szín - rózsaszín, mintával

  Szín - fehér, kék, sárga, zöld, piros, mintás

  Szín - minta, kék

  Szín - egyszólamú, kék

  Szín - bézs, fehér, mintás, kék

  Szín - fehér, kék, mintával

  Szín - fehér, kék, mintával

  Szín - bézs, zöld, mintás

  Szín - fehér, sárga, mintás, szürke

  Szín - barna, vörös, mintás, szürke, kék

  Szín - kék, sárga, rózsaszín, mintával

  Szín - bézs, fehér, barna, mintával

  Szín - fehér, kék, mintás, kék

  Színes - bézs, barna, mintás, lila

  Szín - fehér, mintás, szürke, fekete.

  Szín - fehér, mintás, szürke

  Méretek (LxW) (cm) - 180x180

  Méretek (LxW) (cm) - 180x180

  Szín - fehér, sima

  Szín - fehér, sárga, zöld, rózsaszín, mintával

  Méretek (LxW) (cm) - 180x180

  Szín - fehér, rózsaszín, mintás, szürke, fekete

  Szín - fehér, mintás, szürke

  Szín - fehér, sima

  Szín - bézs, kék, narancssárga, mintával

  Szín - fehér, kék, mintás, kék

  Szín - fehér, mintás, szürke, fekete.

  Szín - fehér, piros, mintás, szürke, fekete

  Vakok a fürdőszobában a házban

  A fürdőfüggöny egyre népszerűbb a vásárlók körében. És mindezt a megfizethető költségek, a kiváló minőségű és praktikus működés kombinációjának köszönheti. A fürdőszobai textíliák függönyei, amelyeket internetes áruházunkban vásárolhatunk, poliészterből készültek, tartós és szerény anyagból készültek, így akár mosógépben moshatók is. A minták sokasága miatt a függönyök a fürdőszobában egy igazán egyedi hangulatot hozhatnak a szépség és a szépség terén.

  A fürdőszobai műanyag függönyök (39 fotó): piaci felülvizsgálat

  A modern világ óriási számú találmányt kínál, amelyeket az emberi élet javítására és megkönnyítésére terveztek, így kényelmesebbé téve azt. Ezen találmányok egyike a műanyag redőnyök a fürdőszobában. Ők védik a fürdőszobát a fröccsenőktől, amelyek mosogatás közben keletkeznek, és esztétikus megjelenést adnak a fürdőszobának.

  A fürdőszobában sokféle műanyag függöny van: csuklós, csúszó, képernyő, geometriai alakban és a bejárat helyén. A legjobb, hogy megvásárolja a függöny, műanyag, matt, színes vagy műanyag, mintát, majd miután hosszú ideig a zár jó állapotban van, és nem piszok. A fürdőszoba kiegészítők közül választhatnak műanyag redőnyök, képernyők is. Ezek a függönyök 1-5 darabból állnak, a csuklópántra szerelve.

  Egyszárnyú függöny modellek, vagy kissé behajlítva befelé, kifelé vagy hajtogatva, majd a falhoz rögzítve. Nagyon könnyű használni, és alapvetően állandóan a fürdő oldalán vannak, mert nem zavarják a mindennapi életben.

  A fürdőszobai függönyök sokrétű kialakítása - összehajtható. Tulajdonságaik alapján hasonlóak a zárt összecsukható szerkezetekhez, és csak a zárt zóna geometriájában különböznek.
  Az ilyen összecsukható képernyők nagyon kényelmesek azokban az esetekben, amikor a fürdő nem szabványos konfigurációjú.

  A műanyag függöny beépítése a fürdőszobába

  A keret 3-szeres csúszó műanyag függöny alapfelszereltségéhez tartozik:

  • 2 oldalsó szerelési profil;
  • 3 mozgatható szárny;
  • 2 függőleges keret keret részlet;
  • A keret 2 vízszintes vázrésze;
  • önmetsző csavarok.

  Először be kell szerelni a csavarokat a függőleges oldalkerethez a keret két horizontális - felső és alsó.

  Ezután be kell helyezni az ajtót a kisebb, a hiányzó oldalkeret oldalától, amely csavarokkal van rögzítve, az ajtókat a keretbe helyezve.

  A fürdőszobai műanyag függöny

  A következő lépés, amikor felveszi a váz műanyag függöny a fürdőszobában, hogy meghatározza a jelöléseket a telepítéshez.

  Az erre a célra a telepítési profilt kell jegyezni, majd egy lyukat fúr a 4 fal a két oldalsó szélén a kád (2 az egyik oldalon - a felső és alsó, a másik két azonos módon).

  Ezután a beépítési profil a műanyag függöny keretéhez csatlakozik. További helyek csatlakozási függönyök a fürdőszoba és a falak meg kell bizonyosodni arról, hogy menjen szilikon, amely után a kész függöny helyezni a fürdő és csavarozható a rögzítő profilt.

  Ha a készlet külön fogantyúkat tartalmaz, csatlakoztassa őket a függönyhöz. Ezután óvatosan vágja le a védőfóliát a kerület mentén és távolítsa el.

  Telepítés után ellenőrizze a függöny tömítettségét. Ehhez a fürdő oldalán vízzel kell a vizet a műanyag függöny ízületére önteni. A tömítettség hibái ugyanazon szilikon tömítőanyag segítségével kijavíthatók.

  Szükség esetén a fürdőt egy műanyag függönykel is lezárhatja a végén. Ehhez egyes függönymodellek egy sor mellékelemet adtak el.

  Keret műanyag függöny a fürdőszobában

  Hasznos tippek a műanyag függönyök beépítéséhez a fürdőszobában

   1. Kemény függöny nem csatlakoztatható minden fürdőhöz. Ezért fürdővásárláskor világosan el kell döntenie, hogy zárva lesz-e valamivel és pontosan mit jelent.
    Ha az a cél lenne a műanyag függöny, meg kell figyelni, hogy teljesen sík kád pereme, mint a többi a fürdőszoba tervezés, mivel a rengeteg és a modern design trendeket, lehetetlen lesz, hogy csatolja a merev zár.
   2. Műanyag függönyök beszerelésekor pontosságot kell követni. A falak gyakran egyenetlenek az apartmanokban, és a függőlegesektől való kis eltérés a panelek észrevehető torzítását okozza. Ezért a legjobb választani egy olyan modellt, amely szabályozható hurkokkal vagy speciális állványokkal rendelkezik.
   3. Ha telepíti a műanyag függöny, amely lefedi a teljes területet, a fürdőben, majd a telepítés kell arról, hogy hagyjon egy rést a mennyezet és az ajtó a jó szellőzést.
   4. A fürdőszobai műanyag függönyök kiválasztásánál figyelembe kell venni a fürdőszoba méretét és a szabad tér mennyiségét, nem csak a függöny kialakítását.
    Mivel, ha veszel egy műanyag swing függönyt, amely kinyílik, mint az ajtók, akkor szükségük lesz egy további szabad hely.

   A fürdőszobai műanyag függöny

   Keret függöny a fürdőszobában

   1. Könnyű gondozás. Vásárláskor tanácsos azonnal kérdezni a függöny ápolásáról. És ennek megfelelően, annál kevesebb gondot igényel - annál jobb.
    Azt is meg kell tanulnod, hogyan kell törődni a csúszásgátló mechanizmussal, mivel egyesek időről időre kenést igényelnek.
   2. Élettartam Fontos továbbá előre megismerni, hogy a kiválasztott struktúra élettartama mennyi ideig tart, hogy ne csak olyan helyzetben találkozzunk, amely csak akkor telepítette és rövid ideig kihasználta az új függönyt.