Legfontosabb > Fürdő

Hogyan telepítsünk mosogatót a fürdőszobába saját kezűleg - részletes utasításokat

A fürdőhöz való kifolyónak a saját kezével történő megfelelő felszerelése lehetővé teszi, hogy minimálisra csökkentsük annak lehetőségét, hogy a víztartály túleresse a vízkezelő helyiségben. Ebben a szobában szükség van a rend fenntartására, mivel a víz gyorsabban tölti fel a fürdőt, mint az egyesítés. Azonban nem csak a valószínűsége, hogy elárasztják a padlót, hanem elárasztják a szomszédokat. A pásztázó vagy leeresztő-túlfolyó rendszer lehetővé teszi a víz elvezetését a fürdőből a csatornába.

Szabványos leeresztő és félautomatikus kialakítás

A kivitel több csövet tartalmaz, a csatornahálózathoz csatlakoztatott tömlők, valamint 2 fürdőkúpok:

A felső lefolyót úgy tervezték, hogy beállítsa a víz mennyiségét a fürdőben, és csökkentse a túlfolyás valószínűségét. Egy másik lyuk a tál alján található, lefolyóként szolgál. A következő elemek szerepelnek a szabványos leeresztő modell csomagjában:

 • csöves szifon;
 • szárak kisüléshez és túlfolyáshoz;
 • cső a szifon csatlakoztatásához a csatorna rendszerhez;
 • hullámos tömlő a vízbe áramlik a szifonba.

A szifon vagy csővezeték egy zárószerkezet, amely a fürdőszoba csatorna által okozott éles szagok behatolásából áll. A tál vízzel történõ kitöltéséhez egy dugóval le kell fednie az alsó lyukat. A lefolyórendszer megfelelő működése a már elhasználódott tömítések időben történő cseréjét igényli. A félautomatikus eszköz a modern elvezetési modelltől eltér a modernizált kialakítással, amely magában foglalja az összes felsorolt ​​elemet, valamint a továbbiakat:

 1. Parafa szelep.
 2. Kábel, amely a cső irányításáért felelős.
 3. A gyűrű forgó, a szelep, a gomb, a fogantyú.
 4. A mechanizmus lehetővé teszi a parafa csökkentését és emelését.

A teljes rendszer működéséhez a kábelt feszíteni és lazítani kell. Ez a szelep elforgatásával vagy egy speciális gomb megnyomásával történik. A félautomatikus készülék kialakításánál a lefolyó és a túlfolyó nyílása a vezérlőegység mögött található.

A rendszer előnyei közé tartozik a szerkezet kialakítása és kényelmes működése. A félautomata rendszer hiánya nem túl magas szintű megbízhatósága.

Automatikus leeresztő eszköz

Ha a költségvetés lehetővé teszi, akkor vásárolhat egy drága automata modellt. Előnyös lesz egy olcsó standard modell megszerzése. Az automatikus tervek ára 20-55 dollár. Az automatikus mechanizmus megkülönböztető jellemzője egy speciális szelep jelenléte. Miután megnyomta, a dugó automatikusan lezárja a tartályban lévő leeresztő nyílást.

A mellékelt szelepfedél lehetővé teszi a helyzet megtartását. A víz elvezetéséhez egy gombot kell megnyomnia. Automatikus leeresztés és a szelep felemelése a rugó tömörítésének eredményeképpen következik be. Az automatikus leeresztő rendszer a következő fő jellemzőkkel rendelkezik:

 1. A leeresztés kezelését a lábak végzik.
 2. A látható rész kompakt méretű.
 3. A széles választék gombok jelenléte.

Az automatikus vízelvezetés rendszerét gyakran használják gyermekek felszereléséhez. Ennek eredményeképpen a víztartályt nem kell átfordítani a kézi vízelvezetéshez. Az automatikus fürdőszoba túlcsordulásának fő hátránya a gomb helyettesítésének nehézsége.

Ha egy szelep leáll, a rendszer teljesen frissül. Ez komoly hátrány, mivel a fürdőszobában egy automatikus leeresztő készülék ára 60 és 280 dollár között van.

A régi szifon cseréje és gondozása

Ha a fürdőszobában rendszeresen van egy vizes medence a padlón, miután nem teljesen ürítették be a szennyvízcsatornába, ez azt jelenti, hogy a szifon szivárgott. Ebben a helyzetben nem habozhat, vagyis azonnal meg kell kezdenie a régi szifon helyettesítését.

Ellenkező esetben a törés okozhat penészt a megnövekedett páratartalomnak, kellemetlen szagnak és sok más probléma. A szifon cseréje és a fürdő csatlakoztatása a szennyvízcsatornába kézzel történik a következő sorrendben:

 1. A kopott vízelvezető rendszer leszerelése folyamatban van.
 2. Ellenőrizze, hogy vannak-e jelenések a nyak helyén.
 3. Felszerelt gumi tömítés.
 4. A visszatérő cső szorosan támaszkodik a tömítéssel szemben.
 5. A tömítést a szifon elejére helyezzük.
 6. Egy csavart helyezünk be, amely gondosan meghúzva van.
 7. A leeresztő és a túlfolyó nyak hullámosodik.
 8. A szifon a hullámcsövekhez csatlakozik.
 9. A csövekbe bevezetett tömlőt a szifonnal megerősítették egy kupakanyával.

A telepített rendszer nem igényel különösebb gondosságot, ezért elegendő néhány tippet megismertetni, amelyek lehetővé teszik a lecsapódás megfelelő állapotban tartását:

 • a félautomata és az automata részek időszakos feldolgozását teszi szükségessé, ami lehetővé teszi a fém ragyogását;
 • rendszeres ellenőrzéseket szerveznek a lehetséges szivárgások azonosítása érdekében;
 • törött tömítés esetén a tömítés megváltoztatására vagy az ízületek meghúzására van szükség;
 • az eltömődött szifont egy dugattyúval vagy egy ecsettel összekötett ecsettel tisztítják;
 • az eltömődések megszüntetését a vegyi anyagokban lévő lúg felhasználásával végezzük.

A felsorolt ​​intézkedések akkor alkalmazandók, amikor megjelenik az elzáródásokkal kapcsolatos probléma, ezért rendszeresen ellenőrizni és meg kell akadályozni a rendszert.

Mit keres

Kezdetektől fogva meg kell találnod, hogyan kell eltávolítani a régi szifont. Ehhez meg kell adnunk egy gombos készletet az anyacsavarok rögzítéséhez. Ezek könnyen szétszedhetők egy szerszámmal, és az egész rendszert szétszerelik egy bizonyos számú alkatrészrészbe.

Kötelező elem a víz kiürítése, amely a hidraulikus zár funkcióját hajtja végre a kupak kicsavarásával. Bizonyos esetekben az anyák "nőnek" a fonalhoz, és szinte lehetetlen kézzel lecsavarni őket. Itt a bolgár menteni fog.

Mielőtt eltávolítaná a régi szifont, meg kell ismerned magad a fürdőszobában. A szorító anyák csavarozásához kulcsos készletet kell használni, ami megkönnyíti a régi rendszer szétszerelését egy bizonyos számú alkatrészre. A leeresztő és a túlfolyó nyak rögzítésénél szükség van a csavar meghúzására. Ugyanakkor fontos, hogy ne károsítsa az elemet az erőd kiszámításával.

Annak érdekében, hogy az alkatrészek biztonságban és szivárgásmentesek legyenek, szilikon tömítőanyag szükséges a csatlakozások bevonására. Az összeszerelés megkezdése előtt ezeket használni kell, mert gyorsan szárad. A leeresztő csere lecserélhető fekvő vagy ülő helyzetben.

A szifon cseréjekor ne feledjük, hogy a szabály az, hogy a munka minősége függ a tartály szorosságától. Csak szakszerűen elvégzett javítások oldják meg a problémát a lefolyóval. Szakértői tanácsok segítenek kitalálni, hogyan kell a szifont helyettesíteni.

A mosdó megfelelő felszerelése a fürdőszobában a következő ajánlások betartásához szükséges:

 1. A munkavégzés során a sorozatot tiszteletben kell tartani.
 2. A különböző csatlakozások kezeléséhez pecsétek szükségesek.
 3. A szigorítás részeként legyen óvatos.
 4. A menetes elemeket a kéz végével csavarja meg, 1/4 teljes fordulattal.

A fürdőszobának a csatorna összekapcsolásához az anya egyenletes meghúzását igényli, ezért stabilitását minden esetben ellenőrizni kell. Folytassa a szifon felszerelését a fürdőszobában a saját kezével, csak miután biztonságosan rögzítette a tálat, és szükség esetén be kell állítania és szintre kell állítania. A konténer és a padló között legalább 15 cm-es résnek kell lennie.

Szifonok, hullámok, adapterek, szilva

A szilvák, hullámok, szifonok és adapterek a konyhában, a fürdőszobában és más helyiségekben történő vízelvezetéshez használhatók. Ezek nélkül az összetevők nélkül nagyon nehéz lenne magas színvonalú vízkibocsátást megszervezni. Például a mosogató szifonok nem csak a mosogató víz eltávolításának gyors eltávolítására szolgálnak, hanem azért is, hogy kellemetlen szagot tartsanak a cső belsejéből. Ugyanez vonatkozik a hullámosságokra és egyéb vízelvezető szerkezetekre is. Ugyanakkor az adapterek a csővezetékek szerves részét képezik, ami nagymértékben egyszerűsíti a vízszerkezetek beépítését.

A leggyakoribbak a műanyag - modern, minőségi anyag.

Megvásárolható egy mosogató szifon és más kiváló minőségű alkatrészek megfizethető áron a mi vízvezeték-és építőanyagok vízvezeték üzlet Medvedkovo.

Fürdőszobai csatorna: eszköz és telepítés

Minden házban olyan dolgok vannak, amelyeket a tulajdonosok nem figyelnek, amíg megfelelően működnek. Az egyik ilyen eszköz egy kádas lefolyó vagy egy úgynevezett szifon. Vízzárként működik, megakadályozza a szagot a csatorna belsejében.

Annak érdekében, hogy ezzel az egészségügyi eszközzel kicserélhesse önmagát, tudnia kell, hogy milyen fürdőlepedések léteznek, valamint megismerkedjen a szifon eszközzel és a telepítés módjával.

A leeresztő szerelvények kialakítása

Először is meg kell találnod, hogy a lefolyó a fürdőszobában van elhelyezve. Ez segít elkerülni bizonyos zavarokat, amelyek felmerülhetnek, ha a készülék helytelenül van felszerelve, például a szennyvíz illata a fürdőszobában vagy rossz víz kiáramlása.

A szifon kialakítása meglehetősen egyszerű. Rendszerint négy fő részből áll. A teljes részegységben több lehet, de csak a kiegészítés egyszerű részeként szolgálnak.

A kifolyócső a kád alján lévő lyukba van szerelve. Két elemből áll.

Az alsó rész egy cső, amelynek tölcséres kiterjesztése és egy belső anyagra van nyomva. A felső rész egy tál alakú krómozott rész, lyukakkal. Nagy csapadékként csapda. Ez a két elem hosszú csavarral van összekötve. Fontos, hogy ne felejtsük el a csatlakozás tömítettségét, és helyezzük el a megfelelő gumitömítést.

A túlfolyócső ugyanúgy van elrendezve, mint a lefolyó. A fürdőszobában lévő lyukba van szerelve. Ez a rész elvégzi a felesleges víz lecsapolásának funkcióját a fürdő túlcsordulása esetén.

A szifonok sokféle kialakításban kaphatók, de általában egyszerű kivehető csőből állnak. Ez egy hidrozaslon, ami nem engedi, hogy a szivárgás a csatornába jusson a szobába. Nagyon fontos szerepet játszik a vízszigetelés térfogata. Ha a szennyvízcsatorna szellőzése nem működik megfelelően, akkor túlnyomás keletkezik, és a vízszelepből származó víz kivezethető a lefolyóba. Ez tartós és rendkívül kellemetlen szagot eredményez. Ezért ajánlott egy szivattyúval ellátott fürdőkádra választani, amelynek térfogata legalább 300 köbcentiméter.

A leeresztő szerelvények kétféle hullámos tömlővel vannak ellátva - nagyobb átmérőjűek és kisebbek. A kisebb cső az egyik végén a túlfolyóhoz, a másik a szifonhoz van csatlakoztatva. A víz ebben a szegmensben nyomás nélkül érkezik, és ez a tömlő könnyen húzható a megfelelő csatlakozásokon. A tömítés ebben az esetben nem szükséges. Meg kell jegyezni, hogy vannak olyan vízvezeték-pántok modellek, amelyek biztosítják a tömlő rögzítését a túlfolyáshoz egy kupakanyával.

A nagyobb átmérőjű fürdőszobát lefedő hullámcsík úgy van kialakítva, hogy a szifonból a csatorna felé irányítsa a vizet. Vannak olyan típusú leeresztő szerelvények, amelyekben ezt a funkciót egy merev fúvóka végzi. Az ilyen rendszer megbízhatóbb, de nem olyan egyszerű, mint egy hajlékony tömlõ. A hullámcső másik előnye a hosszúságának könnyű beállítása lehet.

Talán ezek az elemek alkotják a szifont. Annak érdekében, hogy megtanulják, hogyan kell megfelelően elvégezni a lefolyót a fürdőszobában, érdemes részletesen megvitatni a kötőelemek és a tömítés jellemzőit is. A modern szifonok tömítéséhez kétféle gumit vagy szilikon tömítést használnak - lapos és kúpos.

A lefolyócsap telepítésénél különös figyelmet kell fordítani arra, hogy a kúpos alakzat tömítése vastag élrel kerüljön az anyára és vékony legyen a cső vége felé. A gumiabroncs éles vége szorosan illeszkedik az ellenfél belsejébe. Csak ebben az esetben a csatlakozás megbízhatóan lezárható.

Mivel a gumikészítmények korlátozott élettartammal rendelkeznek, a nagyobb megbízhatóság érdekében szilikont minden egyes tömítéshez fel lehet szerelni. A szifon alkatrészek tömörítéséhez és összeszereléséhez kapulapként szolgál.

A leeresztő eszközök típusa

Csak kétféle fürdőkád-elvezető rendszer létezik. Ez egy jól ismert eszköz, amely láncon található dugóval és automatikus eszközökkel van ellátva, amelyek a közelmúltban jelentek meg a piacon.

Ezeknek a termékeknek a lényeges különbsége a szokásos társaiktól az, hogy a parafa nyílását a fürdő túlfolyására szerelt mechanizmus segítségével végezzük. Ez azt jelenti, hogy a víz leöblítéséhez nem kell hajlítani, és húzza ki a dugót a leeresztő nyílásból. Ehhez csak a karral kell forgatni.

Ami a hagyományos szennyvízrendszert illeti, a különbségek lehetnek kerek vagy négyzetes csövek keresztmetszete. A csatornahálózathoz való csatlakozás más része is lehet - rugalmas hullámos tömlő vagy merev cső lehet. A különbségek lehetnek a tömítő termékekben - a tömítések laposak vagy kúposak lehetnek, és gumiból vagy szilikonból készülhetnek.

A félautomata leeresztő rendszerekben a dugó nyílása a leeresztő csomóponthoz csatlakozó kábellel és a túlfolyóba szerelt kerekkar segítségével történik. A dugót kinyitni vagy becsukni, egyszerűen forgassa el a gombot.

Az automatikus leeresztő rendszer a következőképpen működik. A leeresztőnyílást a ráhelyezett gomb megnyomásával blokkolja. Újra nyomva a víz lefolyik. Vannak még automatikus vízelvezető berendezések, amelyek vízellátási funkcióval rendelkeznek.

Ezek a modellek lehetnek a fürdők optimális megoldásai, amelyek miatt valamilyen oknál fogva nincs lehetőség keverő felszerelésére. Ilyen készülékeknél a beszerelés során a vízvezetékcsövek a túlfolyáshoz vannak csatlakoztatva, vagyis a víz a felső nyíláson keresztül jut be a fürdőbe.

Ez a rendszer abszolút garanciát jelent az árvíz elleni védelemre, mert amint a tartály egy bizonyos szintre fel van töltve, a kínálat automatikusan leáll.

Szerelőpántok

Az egészségügyi termékek gyártói részletesen összeállítják termékeiket. Úgy tűnik, hogy ha szigorúan ragaszkodnak hozzá, akkor nem merül fel kérdés. De ahogy a gyakorlat azt mutatja, még olyan egyszerű ügyben, mint amikor a mosdót a saját kezével a fürdőszobába telepítjük, sok árnyalat van. A telepítés szakaszainak részletes tanulmányozása segít tanulni.

Mielőtt a lefolyót a fürdőszobába telepítené, előbb le kell szednie a régi készüléket. Óvatosan távolítsa el az összes szennyeződést a pántszalag csatlakoztatásakor a fürdőszobába. A tömítéseket a lehető legközelebb kell elhelyezni, hogy ne zavarjanak. A leeresztő aljzat alsó része a gumiból készült aljzatba kerül a kád külső oldalán lévő lyukba. Felülről állítsa be a felső csapdát és rögzítse a csavarral. Ne feledkezzünk meg arról, hogy nem szükséges túl nagy csavarodás, mivel ez megtörheti a műanyag alsó részt. A legfontosabb dolog a tömítés tömörítése.

A felső túlcsordulás ugyanúgy van beállítva. Ebben az esetben jobb, ha a kimeneti csövet kissé maga felé irányítja, hogy a szifonhoz csatlakoztassa. A túlfolyó egy flexibilis tömlővel csatlakozik a lefolyóhoz. Nem szabad vágni, jobb, ha óvatosan hajlítsa a felesleget.

A kifolyócsőhöz szifon van csatlakoztatva. Nem lesz helyénvaló gondosan megvizsgálni azokat a helyeket, ahol a tömítő gumigyűrűk helyezkednek el - nem szabad öntési hiba, éles széle vagy villanás. Törölni kell őket egy fájllal. A hidraulikus zár a kupak csatlakozásához egy kupakanyával van összekötve. Persze, ne felejtsd el a tömítést. Ez igaz a lefolyószerelvények minden típusára és modelljére, beleértve az automatikus rendszereket is.

A kifolyócső a csatornahálózatba a szifonnal együtt egy tömítéssel ellátott záróanya segítségével van felszerelve. Bizonyos esetekben a pántok a csatornahoz való csatlakoztatásához egyszerűen helyezze be a tömlőt a megfelelő PVC csőbe. Előfordulhat, hogy szükség van egy gumi mandzsetta beépítésére az aljzat belsejében, különösen akkor, ha a csatlakozás egy öntöttvas csatorna-csőhöz van kötve.

A szifont óvatosan és gondosan össze kell szerelni - sok kis gumibetét van a pántoló készletben, amely könnyen elvész, és a helyes beszerelés nélkülük lehetetlen.

Miután összeszerelték és csatlakoztatták a készüléket, ellenőrizni kell a szerkezet megbízhatóságát és szorosságát. Ehhez csatlakoztatnia kell a leeresztő dugót, és kis mennyiségű vizet kell a fürdőbe tenni, a térfogat egyharmadát. Ezután eltávolíthatja a kupakot és gondosan ellenőrizheti az összes ízületet. Ha a szerelvények nem engedik át a vizet, akkor azt jelenti, hogy a kád teljesen üzemkész. Abban az esetben, ha a lefolyó a fürdőszobában szivárog, az anyákat meg kell húzni. Ha ez nem segít, akkor szét kell szerelni a kapcsolatot, és össze kell szerelni.

Rendszerint szivárgások fordulnak elő, mivel a menetes csatlakozás gyengén be van húzva, vagy a kialakult torzulásnak köszönhető. Ezenkívül a helytelenül beszerelt tömítés elcsúszhat a helyéről és deformálódhat. A rágógumi is rágható, ezért ha a kádat a saját kezével a fürdőszobába cseréli, akkor különösen óvatos és körültekintő.

A szerelvények árnyalata

Általánosságban a gyártó egyértelmű útmutatást mellékelt arra vonatkozóan, hogy miként lehet a fürdőszobában levő csatornát megváltoztatni. Mielőtt elkezdené felépíteni, célszerű gondosan elolvasni a sémát.

A vízvezeték-pántok beszerelésekor hasznos, ha a fürdő csatornáján lévő lyukak éleit csiszoló anyaggal tisztítják, ha egyenetlenül vannak. Ez biztosítja, hogy az íny tökéletesen feküdjön.

Az anyák meghúzása előtt győződjön meg róla, hogy a tömítések pontosan és pontosan vannak felszerelve. Mielőtt összeállítaná a szerkezetet a jobb tömítés érdekében, a tömítőelemeket egészségügyi sziiikkel kezelhetjük.

Tudnia kell, hogy a csatorna beömlőcsonkja a padlószinttől legfeljebb 150 mm magasságban van. Abban az esetben, ha a csatornacsövet a fürdőszobában cserélik le, meredekségének legalább egy centiméter per méteres kommunikációnak kell lennie. Ez a víz gyors és megbízható leeresztéséhez szükséges. A szennyvízelvezető csőnek legalább 50 mm keresztmetszetűnek kell lennie.

A szerelést követően szerelje be a kádat a helyére úgy, hogy a szerelvények kifolyócsője szoros kapcsolatban legyen a szennyvízcsatornával, majd a termék teljesen üzemkész.

A vízvezeték nagyon könnyen felszerelhető. A kézikönyv alapos felülvizsgálata és az ajánlások betartása mellett mindenki megtalálható.

Válassza ki a legjobb fürdőlefolyó-túlfolyó rendszert

Vízvezeték-felszerelés telepítésekor fontos, hogy a megfelelő választás egy adott modell mellett legyen. Ez a cikk a fürdő lefolyó-túlfolyó rendszerére összpontosít. Annak érdekében, hogy kiderüljön, melyik szifon jobb, alaposan meg kell vizsgálni az egyes vízelvezető rendszerek előnyeit és hátrányait. A szifon helyes modellje még nagyobb kényelmet biztosít a vízkezeléshez.

Vízlefolyó-túlfolyó rendszer: műszaki jellemzők

A kábelköteg, más néven csatorna-túlfolyó rendszer, olyan szerkezet, amely hermetikusan összekapcsolt csatlakozásokból áll. Ez biztosítja a szennyvíz elvezetését a csatornába, és védi a fürdőt a túlfolyástól.

A túlfolyó- és vízelvezető rendszer szükségszerűen szifonnal van felszerelve, amely megakadályozza a kellemetlen szagok megjelenését a fürdőszobában. A túlfolyó lyukból a víz belép a csatornába a segédcsőn keresztül. A leggyakrabban használt hullámcső, amely a kívánt méretre feszíthető és a lefolyóhoz vezethet bármely irányba.

Tipp A vízelvezető rendszer kiválasztásánál figyelembe kell venni a fürdő nyílásait körülvevő összes külső részt. Minőségi termékben rozsdamentes acélból készültek.

A fürdőleeresztő rendszer vásárlásakor feltétlenül figyelni kell az alkatrészek minőségére. Fontos, hogy ellenőrizze a tömítések és a bilincsek jelenlétét is, mivel egyikük hiánya szükségképpen árvízhez vezet a fürdő első töltése után. A tömítések szükségesek a szerkezet szorosságának biztosításához és a szivárgás megelőzéséhez.

Jelenleg nagyszámú pánt található. Az egyszerű műanyag szifonoktól a krómozott fémből készült, különleges díszítéssel. A modern technológiák lehetővé teszik a leginkább szeszélyes ügyfelek igényeinek kielégítését. A lefolyó-túlfolyó rendszerek a következőkre oszthatók:

 • egy egyszerű dugattyúval ellátott szifon;
 • félautomatikus rendszer;
 • automatikus leeresztő-túlfolyó rendszer;
 • automatikus töltési típus.

Mindegyik rendszer rendelkezik saját előnyökkel és hátrányokkal. Annak érdekében, hogy eldöntsük, melyik vízcsatorna túlfolyása jobb a fürdéshez, minden egyes építményt részletesebben meg kell vizsgálni.

Az automatikus rendszer hátrányai és előnyei

Az automatikus fürdõcsúszás az egyik legösszetettebb terv. A struktúrában nem különbözik mástól. Ennek a pántszalagnak a legfontosabb jellemzője a leeresztő rész felszerelése egy kattanáscsökkentő szeleppel.

A rendszer nagyon kényelmes, és nem igényel semmilyen kiegészítő eszközt: forgó karok vagy zárókupakok. A felhasználó könnyed megnyomásával bezárja a leeresztő nyílást, és az ismételt művelet lehetővé teszi a víz elvezetését a csatornába. Nagyon kényelmes, hogy közvetlenül a fürdőben szabályozza a szelep lábát. Egyszerűen csak lépjen rá, miközben a zuhany alatt áll.

Ennek a rendszernek azonban számos hátránya van, meg kell jegyezni, hogy a szifon gép:

 1. Drága öröm. A jó minőségű automata rendszer többszöröse lesz, mint egy hagyományos, mechanikus szifon, amelynek fürdőcsatlakozója van. Ezért a választás gyakran olcsóbb modellekre esik.
 2. Gyakori bontások. A lecsapoló nyílás automatikus átfedéséből álló rendszer, amely nem megfelelő minőségű anyagokból készült, gyorsan meghibásodhat. Az ilyen struktúra megszerzésének különös figyelmet kell fordítania a vállalat és a származási ország számára. A német gyártók a legjobbak közül választották magukat: a termék minőségét gondosan figyelemmel kísérik a márka megőrzése érdekében.

Figyelembe kell venned azt is, hogy amikor a rugó meghibásodik, a szelepet tartja és működésbe hozza (az automatikus rendszer legsebezhetőbb része), az egész szerkezet helyére kerül.

Sifon félautomatikus eszköz és annak legjobb oldala

A félig automatikus leeresztő-túlfolyó rendszer a könnyű használat ellenére meglehetősen bonyolult kialakítású. A szennyvíz elvezetésére és a túlfolyó rendszerre vonatkozó szabványos, hermetikusan csatlakoztatott csatlakozások mellett az ilyen típusú modellek elzárószeleppel vannak felszerelve, amelyet a túlfolyó nyílásra szerelt kar aktivál. Dekoratív fogantyú vagy szelep formájában készül.

Egy ilyen lefolyórendszer kezelése meglehetősen egyszerű. A felhasználó forgatja a vezérlőkart 90 ° -ot, és az átfedő rúd felemelkedik, megnyitja a leeresztő nyílást, és ha az ellenkező irányba fordítja a gombot, a rúd lecsökken, lehetővé téve a fürdő vízzel való kitöltését.

A rendszer a segédkábelnek köszönhetően működik, amelynek feszültsége lehetővé teszi a parafa emelkedését és esését. A szelepvezérlő gombja változtatható. A legnépszerűbb modellek a következő formában készülnek:

 • gombbal;
 • forgó gyűrű;
 • kezelni;
 • dekoratív szelep.

Az ilyen rendszerek túlfolyószerkezete a lefolyószerkezet fogantyúja alatt található. Ezáltal a heveder sokkal esztétikusabb és stílusosabb megjelenést kölcsönöz. Az ilyen rendszerek egyik előnye az egyszerű használat. A fürdőkád tetején található fogantyú elfordításával a felhasználónak nem kell nedvesítenie a kezét, vagy a fürdő alja fölé kell vinnie.

És ha egy ilyen rendszer hiányosságairól beszélünk, akkor meg kell jegyezni, hogy a tervezés meglehetősen bonyolult, és sok összekötő és mozgó alkatrész van, ezért figyelmet kell fordítani a felelősségteljes és lelkiismeretes gyártók modelljére, akik már bizonyították magukat az egészségügyi szerelvények piacán.

Van egyfajta félautomata csatorna-túlfolyó rendszer, amely lehetővé teszi a kád feltöltését. Ez az összes automatikus és félautomata pánt. Az ilyen szerkezet felépítéséhez vízcsatlakozás szükséges. Ezzel a pántolószalaggal megakadályozhatja a kád feltöltéséhez szükséges keverőt.

Gazdasági rendszer. Olcsó és könnyű.

A fürdőszoba leeresztő rendszer legegyszerűbb kialakítása mechanikus leeresztő-túlfolyó rendszer. Nincs benne mozgó alkatrész vagy kar, ezért a legbiztosabb az összes többi pántszalag típusnál.

A rendszer több fő részből áll:

 1. Drain nyak. A fürdő alja, a szifonhoz csatlakozik.
 2. Túlfolyócső. A túlfolyó lyukra szerelve.
 3. Hullámcső. Csatlakoztatja a túlfolyócsövet és a rendszer fő részét.
 4. Szifon. U alakú szerelvény, záróként működik. Megakadályozza a szagok szétoszlását a csatornarendszerből.
 5. Csőcsonk. Szennyvíz szállítása a csatornarendszerbe. A hullámos tömlő vagy egyenes ág cső ilyen fúvóként szolgálhat: a csatornahálózat helyétől függően.
 6. A dugó egy leeresztő nyílást blokkol. Leggyakrabban lánccal van összekötve a túlfolyóba épített rács.

Ez a rendszer nagyon könnyű összeszerelni és telepíteni, bárki képes kezelni, még akkor is, ha nincs mély ismerete a vízvezeték-iparban. Általános szabályként az ilyen szifon meghibásodását a tömítőcsatlakozások kopása okozza.

Tipp A tömítő bilincsek és tömítések élettartamának növelése érdekében szilikonzsírral előkenődhetnek.

Műanyag vagy fém?

Nagyon gyakran a vásárlók megkérdezik a kérdést: "Milyen anyagból kell az elvezető-túlfolyó rendszert létrehozni?". Jelenleg a gyártók több alapanyagot használnak a pántáláshoz:

 • műanyagból;
 • színesfém krómozással;
 • színesfém;
 • rozsdamentes acél.

A műanyag szifonok a legkedvezőbb áron különböznek egymástól, és meglehetősen nagy élettartamuk. De esztétikai megjelenésük sok kívánnivalót hagy maga után. Ugyanez mondható el a vasfém rendszerekről. A gyártási vállalatok egyre inkább felhasználják az ilyen nyersanyagokat.

Színesfémek és rozsdamentes acél - a legdrágább anyag, miközben gyakorlatilag nem hajlamos a korrózióra. Az ilyen nyersanyagokból készült termékek különleges stílussal rendelkeznek, és kiegészíthetik a fürdőszobai dekoráció általános megjelenését. Például, ha a tervező ötlet volt retro stílusú fürdőszoba, akkor egy nyitott típusú fürdőszoba (díszítő képernyő használata nélkül) kezelt sárgarézből készült szifonnal nagyon szerves és stílusos lenne.

A fürdőköpeny vásárlásakor mindig figyeljen a gyártó minõségére és márkájára. Ezek a meghatározó tényezők a lefolyórendszer kiválasztásában. Ez különösen igaz a zárt dekoratív panelekre és fürdőkádra. A felhasználó vágya, hogy a fürdő alatt minél ritkábban nézzen, ezért jobb, ha a legmagasabb minőségű szerkezetet szereli fel, és így hosszú ideig szivárgást szenved.

Túlfolyó szilva

Kategória: Túlfolyó szilva

 • Termék kód: 228363
 • Méretek (dv): 57x37
 • 5.2
 • 4
 • Anyag: műanyag / rozsdamentes. acél
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228773
 • Méretek (dv): 65,7x28,5
 • 5
 • 5.2
 • Anyag: műanyag
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228779
 • Méretek (dv): 56x12,5
 • 5
 • 5.2
 • Anyag: polipropilén
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228427
 • Méretek (dv): 23x55,4
 • 5.2
 • 4
 • Anyag: műanyag / rozsdamentes. acél
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228566
 • Méretek (dv): 20x37
 • 5
 • 5.2
 • Anyag: műanyag / rozsdamentes. acél
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228364
 • Méretek (dv): 57x49
 • 5.2
 • 5
 • Anyag: rozsdamentes. acél / sárgaréz
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228782
 • 5.2
 • 5
 • Hossz, cm: 72,5
 • Anyag: műanyag
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 354847
 • Méretek (dv): 80x60
 • 5.2
 • 5
 • Anyag: rozsdamentes. acél / műanyag
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228559
 • Méretek (dv): 49x49
 • 5.2
 • 4
 • Anyag: műanyag / rozsdamentes. acél
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárás nélkül
 • Termék kód: 228016
 • Méretek (dv): 28x29
 • 5
 • 5.2
 • Anyag: polipropilén
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228749
 • Méretek (dv): 10x10
 • A kisülési átmérőhöz, cm: 5.2
 • Csatlakozási átmérő, cm: 4
 • Anyag: Sárgaréz
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228726
 • Méretek (dv): 10x10
 • A kisülési átmérőhöz, cm: 5.2
 • Csatlakozási átmérő, cm: 4
 • Anyag: Sárgaréz
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228788
 • Méretek (dv): 57x49
 • 5.2
 • 5
 • Anyag: műanyag / sárgaréz
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228752
 • Méretek (dv): 10x10
 • A kisülési átmérőhöz, cm: 5.2
 • Csatlakozási átmérő, cm: 4
 • Anyag: Sárgaréz
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228373
 • Méretek (dv): 57x37
 • 5.2
 • 5
 • Anyag: műanyag / rozsdamentes. acél
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228529
 • Méretek (dv): 61x10,3
 • 5.2
 • 5
 • Anyag: műanyag
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 321806
 • Méretek (dv): 60x37
 • 5
 • 5.2
 • Anyag: műanyag / rozsdamentes. acél
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral
 • Termék kód: 228774
 • Méretek (dv): 72,5x31,9
 • 5
 • 5.2
 • Anyag: műanyag
 • Kinevezés: fürdéshez
 • Vízzárral

A katalógusunkban a szilva, a modulációkat nagy választékban mutatják be - több tucat modellt. Az ilyen termékek két részből állnak, az egyiket a szifonra szerelik a vízkivezetés helyén, a második pedig magasabb, hogy megóvja a szanitereket a túlfolyástól.

Mind a költségkeret-modellek, mind pedig valami drágább. Gyakran az árindex a gyártó, a gyártási ország és az anyag mutatója.

Kiválasztásakor ne hagyja figyelmen kívül a hosszát, átmérőjét, anyagát és külső megjelenését.

Leeresztő tömlő Moszkvában a Tega Baby fürdőhöz

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

4 online áruházban

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

7 online áruházban

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

1 online áruházban

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

6 online áruházban

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

3 online áruházban

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A Moszkva raktárakban lévő tega baba fürdő leeresztő tömlőjének ára

A weboldalon kiválaszthatja a tega baba kád elvezetőtömlőt a jellemzőknek megfelelően, megtekintheti a részletes fényképeket, olvashatja a véleményeket és összehasonlíthatja Moszkva online áruházainkat. Könnyű a tega baba fürdőbe (beleértve a hitelre is) vásárolni. Csak meg kell menni a kedvenc ajánlata, olvassa el a fizetési feltételeket, és hagyja a szállítási kérelmet Moszkvában.

Fürdőkád: a szifonok fajtái és tulajdonságaik, az önellátás elve

Régóta megszoktuk néhány dolgot, és néha nem veszik észre a jelenlétüket, amíg nincs probléma velük. Az egyik ilyen nélkülözhetetlen termék a fürdőleeresztő, amelyet gyakran szifonnak neveznek. Feladata vízzárás biztosítása, amely megakadályozza a szennyvízszagok bejutását a helyiségbe. Ez a cikk arról szól, hogy ebben a cikkben foglalkozunk, amelyben a vannaja.net oldalon együtt fogunk foglalkozni a fajtákkal, így választ adunk a szifon kiválasztására, valamint megtudjuk a helyettesítő technológiát, amely segít önnek abban, hogy önmagát megváltoztassa.

Bath szifon fotó

Fürdőkád: eszköz és fajták

Kezdjük a szifonszerkezettel, mert ennek a tudásnak köszönhetően lehetetlen megoldani néhány tisztán hazai problémát, például egy kellemetlen szagot a fürdésből vagy a rosszul kifolyó vízből.

A szifon a fürdőszobában nagyon egyszerű. Négy különálló részre osztható - talán több, ha figyelembe vesszük az összekötés és az összeszerelés kényelmét szolgáló további összekötő elemeket, amelyek nem jelentenek különleges jelentést.

 1. Drain nyak - a fürdő alján található lyukba van szerelve, és két részből áll. Az alsó rész, amely egy kiterjedésű cső és egy beültetett anya, valamint egy felső része krómozott csésze formájában. A fürdőt ezen részek közé helyezzük, amelyek viszont egy hosszú fém csavarral vannak összekapcsolva. A csatlakozás tömítettségét speciális tömítés biztosítja.
 2. Túlfolyó nyak. Elvileg ugyanolyan módon van elrendezve, mint a lefolyó, de nincs közvetlen kimenete vízhez, hanem oldalsó. Feladata a felesleges víz eltávolítása a fürdőből ellenőrizetlen töltés esetén.

Fürdő szifon eszköz

Fürdőkád leeresztő fotó

Ez az összes olyan rész, amelybe gyakorlatilag minden modern szifont szét lehet szedni - az egyetlen dolog, amit tudni kell, hogy megoldja a fürdőszoba szifon összeszerelésének problémáját, az egyes részei úgynevezett típusú csatlakoztatásáról szól. Kétféle lehet: az első esetben lapos tömítés használható, a második esetben kúpos. Mindkét esetben az úgynevezett kupakanyát használják a szifon alkatrészek csatlakoztatásához.

By the way, a kúpos tömítések - vannak beállítva éles szélén az anyacsavar. A vékony résznek az ellenkező oldalon kell lennie, és nem fordítva. Ellenkező esetben szivárog, a szilikon használata, és végül az emberek vízvezetékeket okoznak és több pénzt fizetnek - ez nagyon gyakran történik.

Most a fürdőkád lefolyószifonjainak fajtáiról - nem sok ilyen van. Ha nem veszi figyelembe a technológiai és tervezési jellemzőket, akkor csak kettő van: a megszokott szifon, amelynek dugója és az úgynevezett leeresztőcsapoló gép. A köztük lévő különbség a parafa nyílásának rendszerében rejlik, amelyet a túlfolyáson szerelt speciális kar elforgatásával hajtanak végre. Ezzel nem kell hajlítani, és húzza ki a dugót a lyukból, elég, hogy a kerek karot a fürdő teteje alatt helyezzék el. Ha egyszerű szifonokról beszélünk, akkor csak a fúvókák (kerek vagy téglalap alakú), a csatlakozó elemek a csatornahálózathoz (hullámos vagy merev fúvóka) és a csatlakozások tömítéséhez (kúpos vagy egyenes tömítések) eltérhetnek.

Hogyan gyűjtsünk egy fürdő szifont

Ez az egész elmélet, most csak nekünk kell megértenünk egy elvezető szifon telepítésének elvét és finomságait.

Részletek a fürdőszifon típusokról és azok kézzel történő felszereléséről, lásd a videót.

A szifon felszerelése: finomságok és árnyalatok

Elméletileg, ha követi az utasításokat a szifon összeszerelésére, amelyet e termékek gyártóinak szívesen adnak, akkor mindent a lehető legjobb módon kell megtenni. De a legtöbb embernek szinte mindig sok problémája van. Vannak, akiknek technikai gondolkodásuk van, mások gazdasági szempontból is, és egyesek egyáltalán nem. Ne vegye be az utolsó számláját - ha eléred ezt a cikket, akkor nyilvánvalóan egy gondolkodó ember. Nos, rendben van, vissza az összeszerelés finomságaihoz - és egy egyszerű szifon, és egy semiautomatikus fürdőszoba szifonnal majdnem ugyanaz lesz. Annak érdekében, hogy világossá tegyük, hogyan történik ez, fontoljuk meg a munka teljes pontját.

 1. Ha arról beszélünk, hogy a régi szifont újra cseréljük, akkor eltávolítjuk az elsőt, és alaposan megtisztítjuk a szifon ízületét a fürdőszobában - semmi ne akadályozza meg a tömítések működésüket.
 2. Vesszük az alsó túlfolyást, tegyünk egy tömítést, és rögzítsük a leeresztő lyuk aljára. Ekkor tegye a felső bélést a lyukra a másik kezével, helyezze be a csavart és csavarja be. Ezután egy kézzel tartsa a túlfolyó nyak alsó részét, és a másik csavarral húzza meg a csavart. Ne tegye túlzásba - a nyak teste műanyag, így felrobbanhat. Ha csekély szivárgás következik be, a csavart mindig meghúzzuk.
 3. Ugyanúgy rögzítjük a felső túlcsordulást. Jobb irányítani a fúvókát, amely biztosítja a felesleges víz eltávolítását, nem függőlegesen lefelé, hanem kissé oldalra, közelebb hozzád. Tehát kényelmesebb lesz a csatorna nyakához való csatlakoztatása.

Hogyan telepítsek egy fürdő szifont fényképet

A fürdőlefolyó felszerelése a saját kezével

Így van a fürdőkád elvezetése. Remélem, az információ hasznos lesz számodra. Ha elfelejtett valamit, írja meg a megjegyzéseket. Minden kérdésre válaszolok.

Fürdő túlcsordulás: melyik az egyik jobb

Az ürítés-túlfolyás a szifon egyik fajtája, egy speciális szivattyú, amely az automatikus üzemmódban üzemelő csövekből áll. Az ilyen készüléket úgy tervezték, hogy eltávolítsa a vizet, megvédje a fürdőt a szennyvízrendszer kellemetlen szagától, és emberi beavatkozás nélkül töltse fel a fürdőt.

Gyakran az emberek szembesülnek a kihívással - milyen fürdő szifon van jobb? Lássuk.

Először is fontolja meg a rendszer technikai szempontjait. A csatorna-túlfolyás, más módon, egy heveder, egy túlfolyó lyukból áll, a víz áthalad rajta, és egy cső is segíti a rendszert. Csőcsőként a hullámosságból. A szükséges mérethez nyúlik.

Ha a termék kiváló minőségű, akkor az összes külső rész acélból készül, amely nem rozsdás. A külső műanyagból, krómból, sárgarézből, rézből, bronzból készülhet. A műanyag túlcsordulás természetesen olcsóbb, mint más anyagok, de a minőség és a tartósság alacsonyabb. A színesfémek és a színesfémek termékei természetesen hozzáadják a báját, esztétikáját és stílusát a fürdőszobában.

Nagyszámú pántológép van. Rendezzük a legnépszerűbb szifon modelleket:

 • A szimpla dugóval (klasszikus) egy mechanikus rendszer, a legegyszerűbb a kialakításában, valamint a legmegbízhatóbb, ezért hagyományos. A nyak, a cső, a hullámcső, a szifon, a leeresztő cső, a záró sapka alkotja. A mechanizmus csak akkor válik kudarcba, ha a tömítésként használt gumitárcsák elhasználódnak.
 • A félautomata túlfolyó el van látva egy elzáró szeleppel. Ez aktiválódik egy túlfolyó furathoz rögzített karnak köszönhetően. Elég, hogy kilencven fokkal elfordítsa a kart. Amikor kikapcsol.

A dugaszolószelep egy segédkábelre épül, amely felemeli és csökkenti. A fogantyú úgy készíthető, mint egy gyűrű, fogantyú, szelep, gomb.

 • Automatikus rendszer-közepes-komplex minden design. A leeresztő rész belsejében kattintható szelep van. Az ilyen eszköz kényelmes kezelni a lábat is. Egyszer megnyomva blokkolja a lefolyót, a második pedig - a vizet a csatornába engedve. Azonban egy ilyen mechanizmus nagyon drága. De minőségi költségeket fizetnek, ezért választania kell a német gyártók termékeiből, hogy ne változtasson folyamatosan egy újabbra.
 • A legmegbízhatóbb gépnek nagy típusa van, a legösszetettebb típus. Miután létrehozta azt, lehetséges, hogy a keverőt egyáltalán nem szabad kádba helyezni.

Ezenkívül elemezzük, hogy mit tartalmaz a készlet:

 • A lefolyó / túlfolyó rács védi a szennyvízrendszerbe belépő nagy tárgyak ellen.
 • Tömlőcsapok
 • Fülbevalók, tömítések, anyák
 • Szifon térd (eltávolítható)
 • Csatorna
 • Gumírozó
 • Kupak (néha lánccal)
 • A csatorna csavarja

Gyakran előfordul, hogy egy lakás vagy ház tulajdonosai saját kezűleg akarják a rendszert létrehozni. Ehhez helyesen, egyszerűen olvassa el figyelmesen és lassan az utasításokat.

A hagyományos szifon és egy félautomata szifon felszerelése közel azonos.

 • El kell kezdeni azzal, hogy a fürdőt maga a helyre helyezze, ahol mindig ott kell lennie. Ügyeljen arra, hogy a leeresztő nyílástól a padlóig tartó távolság 15 cm-nél nagyobb legyen.
 • Szükség esetén távolítsa el a régi szifont és alaposan tisztítsa meg a csatlakozópontokat, a cső belső részeit.
 • Helyezze a tömítést az alsó túlfolyócső végére és ragassza a leeresztő nyílásba. Ezzel együtt egy kis átfedést csatoljon a lyukba. Óvatosan csavarja be a csavart. A kúpos tömítést a cső vége felé kell viselni, vastagon a csavaranyagra. Egy kézzel csavarhúzóval húzza meg a csavart, a másikat pedig - tartsa az alsó túlfolyócsövet.
 • Állítsa be a felső túlcsordulást is. Csúsztassa kissé a fúvókát a közelebbi oldalra, és ne függőlegesen lefelé, hogy egyszerűsítse a nyak felszerelését.
 • Használjon hullámos tömlőt, hogy összekapcsolja a túlfolyást a lefolyóba. A csatlakozás lezárásához helyezzen anyát.
 • Csatlakoztasson egy vízzárót a nyakra. Fontos, hogy előtte ellenőrizzük, hogy nincs-e hiba (sorja, öntvény). Ha van ilyen, tedd le őket. Csatlakoztassa a csavart egy lapos anyával, lapos vagy kúpos mandzsettával.
 • Csatlakoztassa a csatornát a szifonhoz. Ne felejtse el szilárdan lezárni a csatlakozásokat a szilikon tömítőanyag feldolgozása mellett.
 • Ha minden tételt szükség szerint szállít, ellenőrizze a vízszigetelést. Ha szivárgás van, húzza meg az anyákat. A víz szivárgásának oka elhajlik. Olyan merev csatlakozás miatt keletkezik, amelyet az utasításoknak megfelelően nem szereltek fel, vagy a hab megsérül a fürdő szigetelésében alkalmazott berendezéssel.

Pótalkatrészek pezsgőfürdőhöz és pezsgőfürdőhöz

Termék kód: 99-213837 Cikkszám: 233307030
Márka: JACUZZI

Termék kód: 99-11310 Termék: 81000137001
Márka: TEUCO

Termék kód: 99-1076721 Cikkszám: 81003460001
Márka: TEUCO

Termék kód: 99-43250 Cikkszám: SNZY0114
Márka: APPOLLO

Termék kód: 99-8973275 Cikk: 138561
Márka: VIEGA

Termék kód: 99-43655 Cikkszám: SLDD0126
Márka: APPOLLO

Termék kód: 99-213934 Cikkszám: 233257511
Márka: JACUZZI

Termék kód: 99-10788 Cikkszám: 81513320
Márka: TEUCO

Termék kód: 99-11313 Cikkszám: 81571120
Márka: TEUCO

Termék kód: 99-10767 Cikkszám: 81000132020
Márka: TEUCO

Termék kód: 99-107671 Cikkszám: 81000132001
Márka: TEUCO

Termék kód: 99-1330 Cikkszám: 81099300
Márka: TEUCO

Termék kód: 99-09612 Cikkszám: 129398.305
Márka: HOESCH

Termék kód: 99-1131 Cikkszám: 81000137020
Márka: TEUCO

Termék kód: 99-897330 Cikkszám: 351076
Márka: VIEGA

Termék kód: 99-4325 Cikkszám: SNZY0114
Márka: APPOLLO

Termék kód: 99-10795 Cikkszám: 81000136020
Márka: TEUCO

Termék kód: 99-630259 Cikk: UPCON0123
Márka: VILLEROY BOCH

Termék kód: 99-630257 Cikk: UPWAS0002
Márka: VILLEROY BOCH

Termék kód: 99-09611 Cikkszám: 12939601
Márka: HOESCH

Termék kód: 99-89732600 Cikk: 575397
Márka: VIEGA

Termék kód: 99-667182 Cikk: 575779
Márka: VIEGA

Termék kód: 99-667123 Cikkszám: 333287
Márka: VIEGA

Termék kód: 99-10770 Cikkszám: 81000131001
Márka: TEUCO

Termék kód: 99-092709 Cikkszám: 4RA0000721
Márka: ALBATROS

töltéssel a túlfolyáson keresztül

Termék kód: 99-092704 Cikkszám: L00301101100600
Márka: ALBATROS

Termék kód: 99-0927 Márka: ALBATROS

Termék kód: 99-092712 Cikkszám: 4R19001600
Márka: ALBATROS

Termék kód: 99-11311 Cikkszám: 81000137022
Márka: TEUCO

Cím: 23, 5. Donskoy Proezd, Moszkva, 119334, Moszkva, 3. emelet, Térkép

Telefon: +7 (495) 937-2237, +7 (495) 921-3242 E-mail: [email protected]

Nyitva tartás: Hétfő - Szombat 10.00-18.00, vasárnap - Zárva

Fióktelepei Oroszország: St. Petersburg, Krasznodar, Rosztov, Novoszibirszk, Crimea, Nyizsnyij Novgorod, Szimferopol, Stavropol, Jalta, Omszk, Szevasztopol, Kazan, Kerch, Samara, Voronyezs, Jaroszlavl, Vlagyivosztok, Orenburg, Izhevsk, Jekatyerinburg és mások.

tartozékok

Megbízható alkatrészek a mosogatóhoz, a fürdőszobához, a WC-hez és egyéb vízvezetékhez - garancia arra, hogy holnap nem kell javítani a modern, egyszerűen elkészített fürdőszobát. A szifon, a mosogatók, mosogatók, dugók és dekorációs szalagok túlfolyása nem lehet kevesebb, mint egy kád, mosdó vagy WC.

Az összetevők gyártásához leggyakrabban használják:

A legnépszerűbbek a műanyag termékek a tartósságuk, a korrózióállóság és az árdiverzitás miatt. Ha a mosogató csapokról beszélünk, fordítsanak figyelmet a krómozott modellekre. A kiváló minőségűek mellett stílusos kialakításúak, és jól illeszkednek a modern fürdőszoba belsejébe.

A mosogató fölé öntés nem teszi lehetővé a vizet a mosdóból való kiöntéshez, megvédve a fürdőszobából való véletlen áradástól. Az öntöttvas részek hihetetlenül szépek és tartósak, de nehéz lehet megakadályozni az eltömődésektől.

Az online áruház VodoParad termékcsaládja a vízvezeték-elemeket tartalmazza, beleértve a kifolyókat, a mosogatók túlcsordulását, a híres európai márkájú csaptelepek rejtett alkatrészeit. A termékek nemcsak szép megjelenést, hanem megbízhatóságot is jelentenek a működésben.