Legfontosabb > Fürdő

Ruhásszekrény a fürdőszobában

Csúsztatható szekrény - a kabinet legracionálisabb és legmodernebb modellje, ahol az esztétika, a funkcionalitás és a tartósság együttes. Az ilyen kialakítás a fürdőszobában eredetinek tűnhet, de nagyon indokolt: a fürdőszobában sok tárolóhely szükséges, és mindenféle polcok, szekrények, fiókok, olykor olyan zavaróak, hogy csak egy bútornak köszönhetően problémákat akarok megoldani. A tágas fürdőszobának való megmentés egy szekrény beépítése lesz - tágas és ergonomikus kialakítás.

Különlegességek

A csúszó szekrény rendelkezik a kellemes jellemzőkkel. Mi a helyzet akkor, ha a beépített vagy szekrényes kialakítást egy fürdőszobában kell elhelyezni?

 • A design lehetővé teszi, hogy magadban tegyen magának különféle tárgyakat: a higiéniai termékekből és mosóporokból a törülközőkhöz és a textíliákhoz.
 • A szekrény tolóajtója a fürdőszobában nem igényel további helyet a kinyitáshoz, így egy kis helyiségben is elhelyezhet egy padlószekrényt.
 • Ruhásszekrény a fürdőszobában tükrökkel - a választás praktikus és hasznos; A teljes hosszúságú tükör lehetővé teszi, hogy megnézze magát és rendezze a lehető legjobban.
 • A padlóról a mennyezetre történő építkezés a legelőnyösebb a szekrények modellek között, mivel lehetővé teszi, hogy összegyűjtse az összes elemet egyetlen helyen; Ez a design lehetővé teszi, hogy még egy mop, vasalódeszka, séta a fürdő és minden egyéb kiegészítők.
 • A WC-vel ellátott fürdőszobai szekrény eredeti helymeghatározási módként szolgálhat: helyezze el a kétoldalas ruhásszekrényt a szobában.
 • A fürdőszoba tükörrel ellátott szekrényének egyik hátránya az lesz, hogy a tükrök felborulnak; Csak egy jól működő szellőztető rendszer képes megoldani ezt a problémát. Ellenkező esetben gyakrabban kell "kiszívni" a fürdőszobát.

Beépített szekrény a fürdőszobában

A fürdőszoba olyan helyiség, ahol sok szükséges dolgot tárolnak. Hol találja meg nekik a szükséges helyet és hogyan kell megszervezni őket? A funkcionális és modern megoldás a készenléti ház vagy beépített szekrények beszerzése a fürdőszobában megrendelésre, ami pontosan belép a szobába, racionálisan a tér használatával. Vegye figyelembe a fürdőszobai szekrények néhány jellemzőjét, hogyan szerezzük be őket, és mit keressünk.

Beépített szekrény a fürdőszobában - modern megoldás

A fürdőszoba megfelelő használatában nagyon fontos szerepet játszik a tárolóterek megszervezése. Számos polccal ellátott szobát állíthat össze, vagy beépített szekrényt építhet be a fürdőszobába, ami nagyon praktikus, mivel kényelmesen és funkcionálisan használja a belső teret.

A fürdőszoba szekrény praktikus megoldás az összes tartozék, háztartási vegyi anyag, kozmetikumok és kis dolgok elhelyezésére, és nem csak. Itt elrejthetjük a mosógépet és a szárítógépet, és még egy ruhásszekrényt is elhelyezhetünk.

Beépített szekrény a fürdőszobában - fotó

A fürdőszoba szekrény lehet beépített és önálló bútor. Beépített szekrények a fürdőszobában, akkor is be a mélyedést minden szélességben. Bent a legkülönbözőbb magasságú polcokra tervezhetők, amelyek különböző méretű elemek tárolására alkalmasak - ezek lehetnek:

 • törülközőtartók;
 • horgok a hajszárítóhoz;
 • polcok kozmetikumokhoz;
 • mop és vödör rekesz;
 • öltöző;
 • piszkos mosodai kosár;
 • niche a mosógéphez.

A beépített ruhásszekrény felszerelése a fürdőszobában megrendelésre, a polcok és rekeszek számának és méretének megfelelően tervezhető az Ön igényeinek megfelelően.

Ha elég helyed van és nagy fülke van, akkor gondolj a mosógép elhelyezésére. Ugyanakkor a szekrény alsó részében a gépnél kissé nagyobb szegmenset kell tervezni, és a gép felett el kell tervezni a polcokat a mosószer és más mosószerek tárolására.

Photo. Az alján lévő mosógép szekrények, valamint a háztartási vegyszerekhez használt szárító vagy praktikus polcok felül.

A fürdőszoba szekrényei különböző méretűek, formák és kivitelezési módok lehetnek. Egy nagy szekrénytől egy egész falig egy keskeny, magas magasságú panelhez, amely lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a felső polcon lévő dolgokhoz. Mindez az ízlésünk és igényeink függvénye.

Mi van a fürdőszobában?

Még egy kis helyiségben lévő fürdőszobában is helytakarékos lehet a szoba méretének megfelelő szekrény beszereléséhez. A rendelésre készült szekrény egy praktikus megoldás, amely lehetővé teszi, hogy helyet foglaljon a fürdőszobában tárolásra, ami soha nem túl sokat. Mindazonáltal meg kell fontolnia néhány dolgot, amelyet a bútor kiválasztásakor kell irányítani. Először is, ez az anyag, amiből az elkészül.

Ha beépített szekrényt szeretne tolóajtókkal felszerelni, ki kell választanunk azokat a megfelelő profilokat, amelyek ellenállnak a nedvességnek. Az alumínium vagy acél profilok tökéletesen megmutatkoznak, a többrétegű cinkbevonat pedig ellenáll a korróziónak.

Az ajtótömítésre figyelve emlékeztetni kell arra, hogy a rattan vagy a bambusz bevonatok nem ajánlottak, mivel a nedvesség jelenléte deformálódást okozhat. Ugyanez vonatkozik a laminált lapokra is. Legjobb a színes üveg vagy tükör használata, amely emellett optikailag növeli a helyiség területét, és nagyobb teret hoz létre. Ezenkívül a fürdőszobában gyakran elvégezzük az arc és a test kezelések sorát, így egy további tükör nem lesz felesleges ebben a teremben.

A lakkozott MDF fürdőszobai bútorfelületeket is készíthet.

Egy alternatív megoldás akár vak is lehet. Nagyon egyszerű, hogy egy ilyen beépített szekrényt a fürdőszobában a saját kezével, csak annyit kell tennie, hogy a polcokat helyezze a fülkébe, és rögzítse a függöny sínt a tetején. A világos függöny mögött rejtett polcok gyorsan és könnyedén kinyílnak, továbbá csodálatos díszítésűek és további kényelmet biztosítanak a belső térnek.

Mint az ajtó anyaga, műanyag vagy plexi is használják, ami megfelel a belső szín és a stílus.

Ez a bútor díszítő szerepet tölt be. Ehhez meg kell választani egy érdekes, eredeti színű redőnyöket, amelyek díszítik a belső tér, vagy előcsarnok díszítő üveg díszes mintával. Látható az üvegen szépen összehajtogatott törölközőkkel vagy parfümös palackokkal a belsőt vonzza.

Ha a fürdőszobában fát akarunk használni, akkor szem előtt kell tartanunk, hogy a magas páratartalom miatt a helyiségben nehéz lesz megvalósítani.

Érdekes modern megoldás a kézzel érintkező bútorok, amelyek kézzel érintkeznek. Az ajtó jó anyaga ebben az esetben lakkozott MDF.

Ha nem szeretné, hogy a bútorok összefonódjanak a fürdőszobai falakkal és a dekorációval, épp ellenkezőleg, világosan látható és dekoratív, válasszon olyan anyagot, amelynek érdekes felülete van. Az ajtó is furnérozható vagy festett és fényes. Az ilyen bútorok mélysége meglehetősen sekély. Mindazonáltal még a 15-20 cm-es mélységű polcokon is nagyszámú kis tárgy, kozmetikum, háztartási vegyi anyag szállítható.

Beépített szekrény egy fülkében

A szekrénynek a fürdőszobában lévő résbe ágyazása lehetővé teszi a polcok, fiókok és fülkék különböző kombinációinak megvalósítását. Például beágyazhat egy szekrényt egy fülkebe, amely egy függesztett WC felhelyezése vagy egy mosogató alatt lévő rést jelent. A lógó szekrény méretének megfelelően pontosan megrendelhető, a padló és az ajtó színeiben keskeny beágyazott palackokkal, a fürdőszobában pedig vonzó és praktikus belső térrel.

Niches - díszítő vagy praktikus, akkor is létre a polcok oldalán a mosdó WC, a WC és a bidé, vagy a plating a fürdő.

Építhetsz egy szekrényt a WC és a mennyezet felépítése felett, és sok helyet ad nekünk, hogy különböző tárgyakat tároljunk.

Az üregek összetételének nem kell szimmetrikusnak lennie. Számuk, méretük és formájuk a szobájuk és a beépített vízvezeték jellemzőitől függően változhat. A fülkék sok lehetőséget kínálnak a helyiségek gyakorlati használatára, és helyettesíthetik a szokásos fürdőszobai bútorokat.

A fürdőszobában lévő üregek is kreatívak vagy szokatlanok lehetnek, például nyitottak a felső részen, vagy a panel mögött rejtve, oldalról hozzáférhetőek. Hány fürdőszoba, annyi érdekes ötlet.

Beépített szekrény a fürdőszobában - a legjobb tárolórendszer egy kis helyiségben

A fürdőszoba 85-ből 100-ból nagyon kicsi. További 10-13% esik egy közepes méretű helyiségre, a fennmaradó 2% pedig luxus apartmanok gazdagsága, ahol már nem szoba, hanem fürdőkomplexum.

A beépített szekrények az univerzális és leginkább jövedelmező megoldás minden típusú helyiséghez.

Szükségem van egy ilyen dologra a fürdőszobában?

A beépített kialakítás fő jellemzője az állóképesség. A moduláris vagy szekrénybútoroktól eltérően, a szétszerelés után nem telepíthető más helyre. A betöltést, a szárny méretét, a keret elemeit, ha voltak, bizonyos nem szabványos méretekre tervezték, és figyelembe véve a falak és a padló egyedi jellemzőit, rendszerint az érdességük mértékét.

Hívni ezt a hátrányt nagyon nehéz - ez a minőség minden beágyazott szerkezet, nem csak a bútorok.

Mi a kényelmes beépített szekrény a fürdőszobában?

 • Foglalkozik a fel nem használt tér - résekkel, sarkokkal, kiugrásokkal és így tovább. Ugyanakkor a tartalom nem különbözhet a testmodelltől.
 • Rendszerint az összes helyet foglalja el - a padlótól a mennyezetig, vagyis a terület legnagyobb részét kihasználja. És egy kis falikellék opciója elvégzi a fali szekrény minden funkcióját.
 • Bármilyen módon készült: tükrözött szárny behelyezésekor a nagyméretű tükör jelenlétét biztosíthatja a fürdőszobában, kivéve a mosogató felett. Az üvegen történő fotónyomtatás vagy a klasszikus kialakítású ajtó kiválasztása révén hangsúlyozhatja a tervezési döntést. És elrejtheti a szekrényt a panel mögött, ami pontosan reprodukálja a fal végét.
 • Beépített szekrény - a legjobb hely a kommunikációs és vezérlõberendezések befogadására.
 • A konstrukció magától is meg tudod csinálni: a legtöbb munka itt nem kapcsolódik az alkatrészek gyártásához, hanem a felületkezeléshez.

A következő videó bemutatja a beépített szekrények előnyeit a fürdőszobában, és mennyire kényelmes elrejteni a szaniterberendezést:

Különféle termékek

A beépített szerkezet formáját és tartalmát az építészeti jellemzők határozzák meg. A tervezés - és ez valójában csak a szárnyra vonatkozik - a stílusnak megfelelően választják ki.

A töltés szabványos: az alsó rekeszben van egy mosodai kosár, a központban rendszerint két fiók van elhelyezve, a felső részét pedig a polcok foglalják el.

Beépített szekrény fürdőszoba mosógéppel

Egy rést

Az ilyen alakzatok a helyiségben, például egy bizonyos építészeti projekt eredményeként vagy egy nagyszabású átalakítás eredményeképpen jelennek meg.

 • Niche helyett jelzálogos ablak vagy szellőzőnyílás - a fürdőszoba és a WC között, a konyha és a fürdőszoba között. A nyílás kicsi mélységű, a fürdőrész felső részén helyezkedik el, így a falikárpit alternatívájaként való használatára utal.

Ha a nyílás kicsi vagy túl magas, érdemes eltávolítani néhány sor téglát annak érdekében, hogy a rést tágasabbá tegye. Feltéve, hogy ez egy belső válaszfal, és nem egy csapágyfal.

 • Egy kapu nyitható ajtóval. Javasoljuk, hogy szó szerint 1-2 sor téglát helyezzen el úgy, hogy a fülke a lehető legnagyobb legyen, és helyettesíti a padlót. A mélység kisebb lehet, mint a standard 32 cm, a legtöbb tartozék még mindig megtalálható.
 • Konstruktív - vagyis a projektben rejlő. Ez általában akkor következik be, ha egy szellőző doboz egy lakáson keresztül történik. Ennek eredményeként egy kis helyiségben, mint egy konyha vagy egy fürdőszoba, egy keskeny terület jelenik meg a doboz és a fal között. Néha nyílt zuhanyzó van elrendezve itt, ha a körülmények megengedik, de gyakrabban ez a terület könnyebben tölthető polcokkal.
 • A fülke mesterségesen is kialakítható - pl. Egy nedvességálló gipszkartonból készült válaszfal felszerelésével. Ebben az esetben egy kis világító szekrénybe is építhet.

Beépített szekrény a fürdőszobában

Szög típusa

Ellentétben állomásozó társaikkal, teljesen le kell szedni őket, hogy átkerüljenek egy másik helyre, és valószínűleg más szögben nem alkalmasak. Nagyon gyakran a sarokpolcok ennek az elvnek megfelelően vannak beállítva, de nyílt szerkezeteknél a textíliák vagy a szennyezett ruhák gyorsan nedvesednek.

 • Sarok kialakítása - ugyanazok a háromszögek keresztmetszetben, amelyeken egy szárny található, amely védi a dolgokat. A keret és az ajtó mellett a mennyezetre is szüksége van. Elvileg a design fel lehet emelni a mennyezetre, de a polcok olyan magasak a fürdőszobában, hogy nem használják.
 • A beépített szerkezetek ritkán fordulnak elő trapéz alakúak, mivel nem vesztesek: a hátsó falak hiánya, amelyek már a legolcsóbb anyagból készülnek - farostlemez, megkülönbözteti a testtől.

Beépített szekrény a mosógép fölött

Radius modellek

Csak tágas fürdőszobákra van felszerelve. A kisebb helyiségekben lévõ ajtókhoz nincs hely, és egy nagy teremben érdemes egy szekrényt elhelyezni sugaras homlokzatokkal.

Beágyazható egy meglévő résszel, egy sarokban, egyenes fal mentén vagy egy sarok és egy fal megragadása révén. Az önkényesen görbületi formának köszönhetően az építkezés kombinálható bármilyen vízvezeték- és mosógéppel, sőt az elegáns homlokzat mögött is elrejtheti.

A radiális szekrények megjelenése természetesen nagyszerű. A fürdőszobák esetében azonban külön töltőanyagokat és tartozékokat kell kiválasztani. Érdemes megemlíteni, hogy ez a legdrágább megoldás.

Dupla ruhásszekrény a fürdőszobában

Árpolitika

A beépített szekrény alapértelmezés szerint egyéni végrehajtást jelent. És nem csak a szárny megjelenésére vonatkozik, ebben az esetben csak a méret változik, hanem a keret mérete, az elemek száma és a töltés.

Ha a fürdőszobát és a bútorokat hosszabb ideig használják, akkor a szekrénynek, még a beépített anyagnak is megfelelőnek kell lennie: MDF vagy faforgácslap vízálló impregnálással. Ezért a termék ára kissé magasabb lesz, mint az ugyanazon designé, például a folyosón.

A beépített modell keretből, töltésből és ajtóból áll. A három komponens anyaga és kialakítása, valamint a méretek meghatározzák a költségeket.

 • A keret antiszeptikus vegyületekkel kezelt hagyományos fából készült fa. Bizonyos esetekben csak egy keretre van szüksége a szárny alatt, és ha az ajtó csúszik, akkor anélkül is megteheti. Ebben az esetben a fiókok polcai és útmutatók közvetlenül a felületre vannak rögzítve.

A befejező résfalat különös figyelmet kell fordítani. Itt nem szabad megengedni a kondenzátum felhalmozódását.

 • Töltés - rendszeres polcok, fiókok, fiókok, mosodai kosár. Az elemek szabványosak, csak méretükben változhatnak, sőt még csak enyhén is. Azonban egy nagy értékű szekrény tartalmazhat olyan nem szabványos cellákat, mint a mosógép rekesz, a fűtő tartály és mások.
 • Az ugyanolyan kivitelű ajtó - csuklósan olcsóbb lesz, mint a csúszás. Ezenkívül az utóbbit a padlóba kell szerelni, ami nem mindig lehetséges. A fürdőszobában javasoljuk, hogy az MDF-től akrillal vagy akrilfóliával válasszon opciót, ami megbízhatóbb. Több elegáns, de drága modellek üveges és tükörbetétekkel.

Ha a cél nem az, hogy gondoskodjon a beépített szekrényről, hanem éppen ellenkezőleg, hogy elrejtse a szeme elől, akkor a legegyszerűbb ajtó, amely illeszkedik a falhoz vagy illeszkedik a falhoz.

Még a megközelítőleg a modell költségeit sem lehet felhívni. Elképzelni, hogy egy adott projekt mennyibe kerül, kapcsolatba kell lépnie a bútorgyártóval, legalábbis telefonon, vagy használnia kell az online számológép egyikét a cég weboldalán.

Ha a fürdőszoba területe lehetővé teszi, beágyazhat egy igazán tágas és elegáns szekrényt, mint a következő videóban:

Beépített szekrény a fürdőszobában csináld magad

A folyamat két szakaszra oszlik: a fülke feltöltése és a szárny felhelyezése. Szükséges a rés méretének pontos mérése és felkészítése a munkára.

Ha a fülke a nyílás lefektetésének eredménye, akkor a lejtőket ki kell egyenlíteni és vakolni kell, amennyire csak lehetséges. A nedvességálló gipszkarton és a festék falát át tudja vinni. Támogatást és háttérképeket használnak, de csak nem szőttek. A színeket a fürdőszoba stílusának megfelelően kell kiválasztani, és nem azért, mert az ilyen vágás a javítás után maradt. Ha ez a módszer nem lehetséges, akkor jobb, ha a festett gipszkartonra tér vissza.

 • A fülke sekély mélységében a keret általában nincs felszerelve, emellett ebben az esetben a fiókokat sem használják. A mosodai kosár vagy álló helyzetben van, vagy rögzített a csuklós ajtón: ebben az esetben a szekrényben lévő szekrényt nem egy, hanem két ajtó zárja el.

Ha a kapacitás súlyos, keretet kell készíteni, majd fel kell szerelni a polcokat. Ezután a tervezés stabilabb lesz, mert a terhelésnek többet kell elviselnie.

Ebben az esetben a dobozok elrendezése. Számukra a kerethez rögzítenek sínek, amelyekhez a vezetők fel vannak szerelve.

 • Ha a polcokat kivehetjük, akkor egyszerűen csak a támasztókra illeszkednek. Ha helyhez kötött, majd rögzíti a bútorok sarkát.
 • A keret és a töltés méretei nagyon egyediek és a réstől függenek. Azonban, annál könnyebb a falak itt, annál könnyebb lesz felszerelni a szekrényt.
 • Az ajtó rendelhető vagy vásárolható kész méretű. Nem szükséges a milliméter méretig való teljes megfelelés, mivel a szárny nem a nyíláson, hanem a nyíláson van felszerelve.
 • A nyílás oldalai rögzített forgácslap vagy MDF a mennyezetre vagy a rés magasságának megfelelő hosszúságúak. Az utóbbi esetben a felső bárra van szüksége - a szépségért.
 • Ajtópántok - a szokásos "békák" a kész kerethez vannak rögzítve, majd az ajtó rögzítve van.
 • A panelajtót függetlenül levághatjuk a megfelelő méretű forgácslapból vagy MDF lapból, vagy rendelhetünk anyagvágást és szegélyezést.
 • Ha egy kosárral ellátott ruhadarab van a projektben, akkor a szárny kisebb lesz és rögzítve van. A nyílás alján a jelzálog a pántok alá van szerelve, majd a "doboz" homlokzata csatlakozik hozzájuk.

Rendelkezhet, vagy készíthet fiókkosárat a fülke méretének megfelelően: ebben az esetben útmutatókra lesz szükség. Ez a lehetőség azonban csak akkor lehetséges, ha a fülke a padló szintjén végződik.

Fotók beépített szekrények a fürdőszoba belsejében

Csúsztatható szekrény - a fürdőszoba belső kialakításának fontos eleme

A fürdőszoba nagyon kicsi, de fontos az egész család számára. És teljesen világos, hogy a hangulat és az időjárás a házban attól függ, milyen kényelmesen fel van szerelve. A kis helyiségben a fürdőszoba elég sok dolog és felszerelés. Annak érdekében, hogy a szoba gyönyörűvé, kényelmesebbé és biztonságossá válhasson, érdemes felszerelni egy szekrényt.

Példák a megvalósított projektekre

A ruhásszekrény betöltése

Anyagok és lehetőségek

Szerelvények - a vezető gyártók széles választéka ▼ ▲

A szekrények gyártása és szerelése során csak a világ legjobb gyártóinak eredeti szerelvényeit használjuk: zárak, rögzítők, zárak, fogantyúk, emelő mechanizmusok, pántok, leállások, csúszó rendszerek stb.

Chipboard - a legjobb ár és több mint 100 textúra közül választhat a ▼ ▲

Laminált forgácslap - az egyik legnépszerűbb anyag a bútorgyártás során. Az LSDP előnyei alacsony költséggel, különböző színekkel és kiváló működési jellemzőkkel bírnak.

Rétegelt faforgácslapból készült, forgácsolt és karcolásálló szekrények, amelyek ellenállnak a vegyi és a mechanikai igénybevételnek.

A legnépszerűbb színek és textúrák az alábbiak. Technikusunk bármikor kényelmesen eljuthat otthonába teljesen szabadon, és bemutatja az esetleges lehetőségek teljes körű katalógusait.

MDF zománc - világos paletta és széles színválaszték ▼ ▲

A festett homlokzatok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, más anyagokkal szemben pedig nagyobb mechanikai sérüléssel és széles színválasztékkal szemben ellenállnak.

Technológusunk teljesen ingyenes, teljes színskálait mutatja be, méréseket és tanácsokat ad minden kérdésben.

MDF AGT - több mint 100 tervezési lehetőség és minőségbiztosítás ▼ ▲

Az AGT panel egy minőségi MDF, amely három rétegű, fényes PVC fóliával van bevonva az első oldalon, fehéren pedig durva PVC-fóliával.

Az AGT-lemezek vonzóbbak a zománcozott homlokzatokhoz képest, az árak, a környezetbarát és a nagyfokú fényesség.

A legnépszerűbb színek és textúrák az alábbiak. Technikusunk bármikor kényelmesen eljuthat otthonába teljesen szabadon, és bemutatja az esetleges lehetőségek teljes körű katalógusait.

Tükör - többféle lehetőség: a szokásostól a színig ▼ ▲

A tükörrel ellátott szekrény - a leggyakoribb lehetőség lett, amely könnyen illeszkedik a belső térbe.

A tükör vizuálisan növeli a helyet, amelyben található, könnyebbé teszi és kiegészítő díszítőelemként szolgál.

A legnépszerűbb tükör színek az alábbiak. Technikusunk bármikor kényelmesen eljuthat otthonába teljesen szabadon, és bemutatja az esetleges lehetőségek teljes körű katalógusait.

Homokfúvás - a kabinet homlokzatának egyedisége ▼ ▲

A homokfúvott üveg vagy tükör kiváló tervezési lépés, amely szinte bármilyen belső térben díszíthet. Számos technikát alkalmaznak a homokfúvás minta alkalmazásához, aminek eredményeként különböző lehetőségek állnak rendelkezésre: matt mintázat a tükör felületén és fordítva - tükörmintázat a matt felületen.

Az alábbi rajz példáit nézheti meg, és használhatja az egyiket a projektben, vagy megvitathatja egy tökéletes más rajz létrehozását a rajz szerint.

A legnépszerűbb képek az alábbiak. Technikusunk bármikor kényelmesen eljuthat otthonába teljesen szabadon, és bemutatja az esetleges lehetőségek teljes körű katalógusait.

Öko-bőr - a szekrény tökéletes stílusa évekig ▼ ▲

Az Ecoskin a természetes bőr teljes analógja, de az állatok megszerzéséhez nem sérült meg az állatok. Az Ecoskin olcsóbb, mint a valódi bőr, és nem különbözik kívülről.

Szekrények faux bőrrel - remek módja annak, hogy díszítse a belső tér, hogy szilárdság és stílus. Az öko bőr bármilyen szín és mintázat lehet.

A legnépszerűbb gyűjtemények az alábbiak. Technikusunk bármikor kényelmesen eljuthat otthonába teljesen szabadon, és bemutatja az esetleges lehetőségek teljes körű katalógusait.

Fényképnyomtatás - korlátlan lehetőségek a szekrény egyediségére ▼ ▲

A fotónyomtatás másik módja annak, hogy a szekrényed egyedi legyen. A nyomtatáshoz bármilyen kép használható, a választást csak a felbontás mérete korlátozza.

A különböző képek széles archívuma bármilyen témában megtalálható például a www.shutterstock.ru oldalon

Üvegfestő - bármilyen díszítés a szekrény üvegén vagy tükörén ▼ ▲

Színes üveg - a legdrágább és leglátványosabb változata a kivitelezés a homlokzat a kabinet. Az ólomüveg ablak a szekrényhez a már meglévő üresen vagy egyedi projekt részeként készíthető. A fantázia számára nincsenek korlátozások - a modern technológia lehetővé teszi bármilyen minta végrehajtását, bármilyen összetettség és szín kontúrjaival.

Lásd az általunk végrehajtott projektek példáit, az alábbiakban néhány projekt.

Szekrények a fürdőszobában megrendelésre

A törölközők és kozmetikumok tárolására szolgáló csodálatos hely egy egyenes, sarok vagy beépített szekrény. Mögötte eltakarja a fal összes hibáját, és egy rezisztens bevonat véd a repedések és a káros mikroorganizmusok ellen. Az MDF polcokon és az edzett üvegből, amely magasságban állítható, tökéletesen elhelyezett kiszerelt tartályok és folyékony vagy ömlesztett tisztítószerekkel ellátott üvegedények.

A fürdőszobában lévő csúszó szekrénynek számos előnye van a rendes bútoroknál:

 • a fürdőhely hatékony használata;
 • sokoldalúság;
 • megoldja a nem szabványos elrendezés problémáit;
 • kényelmes tárolási rendszer.

Ruhásszekrény a fürdőszobában

"TD Commander" örömmel kínálja a gyártó szekrényét és beépített szekrényeit a fürdőszobában. Egy ilyen megoldás lehetővé teszi egy kényelmes tárolórendszer megszervezését, a vízfűtő berendezések, mosógép, szárító elrejtését esztétikai homlokzat mögött. Ezen túlmenően az ajtó tükör formájában történő kitöltése átfogó képet nyújt a teljes növekedésről, vizuálisan növeli a helyet és javítja a megvilágítást.

A csuklós ajtókkal ellátott fürdőszobai bútorokkal ellentétben a szekrények egy síkban nyitottak, így helytakarékosak.

Kész megoldásokat kínálunk, emellett bármilyen bonyolultságú fürdőszobai bútorokat egyedi méretek szerint rendelhetünk. Megoldást találunk bármely tágas és kicsi helyiségre.

A KOMANDOR tudja, hogyan szerelje fel a fürdőszobát!

A szekrény és a beépített szekrények kialakítása a fürdőszobában

A fürdőszobai bútorok fő követelménye a nedvességgel és magas hőmérsékletekkel szembeni ellenállás, így a KOMANDOR gyártásához kizárólag vízálló anyagot, például laminált forgácslapot, akril műanyagot, üvegt és tükröt használnak. A nedvességállóság és a korrózióállóság jellemzőinek rendelkezniük kell a fürdőszobai bútorok összes elemével, beleértve a szekrény belső feltöltését is - a szerelvények megfelelnek ennek a követelménynek. A KOMANDOR profilok eloxált vagy film bevonattal rendelkeznek, amely védi őket a korróziótól.

Mint a többi szekrényünkben, a fürdőszobai bútorok egy egyedülálló technológiát használnak a MultiProtect-en - egy sor megoldás, többek között:

 • görgős mechanizmus anti-jump rendszerrel;
 • környezetbarát anyagok;
 • ISO tanúsítás;
 • speciális szoftverek használata a tervezésben és a gyártásban;
 • a hamisítás elleni védelem.

A "TD Commander" szekrényt és beépített szekrényeket kínál tolóajtókkal a fürdőszobában. Bútorokat készítünk egyedi projekten, modern, kiváló minőségű anyagok felhasználásával. Lehetőségünk közé tartozik a fürdőszobás csuklós ajtókkal ellátott szekrények gyártása is.

Több mint 100 méretű acél és alumínium profil, amelyek bármilyen töltelékkel kombinálva vannak. Lehetőség van a szekrények gyártására a Heliodor rendszerrel, keret nélkül, Comfort Touch ajtónyitással, amely egy érintéssel nyitható.

Fürdőszobabútor tervezés

A KOMANDOR márkájú egyedi bútorok nemcsak megbízható design, hanem exkluzív design is. Az ajtók kitöltéséhez és a profil díszítéséhez szükséges opciók és díszítések széles választéka lehetővé teszi a belső terek megvalósítását. Töltésként választható:

 • Chipboard Egger;
 • dekoratív tükrök;
 • festett üveg (sima, mintás, dekoratív matt);
 • eco bőr;
 • akril műanyagok.

Különösen 3D-s és 5D formátumú üvegdekorokat kínálunk. Lehetőségek A "TD Commander" lehetővé teszi, hogy alacsony költségű megoldást találjon a fürdőszobára és a prémium bútorokra.

A bútorok belső feltöltéséhez több mint 60 kiegészítő tartozék áll rendelkezésre - a különböző kombinációk kiválasztásának lehetősége, hogy mindazt, amire szüksége van egy korlátozott területen.

A gyártó fürdőszobai szekrényének rendeléséhez kérjük, lépjen kapcsolatba a város székhelyű KOMANDOR szalonjával.

Fürdőszoba szekrény: típusok, választási lehetőségek és telepítés

Jelenleg a fürdőszobában ugyanabban a szobában vagy egy házban, mint hálószobában, konyhában vagy nappaliban található a teljes szoba. A modern emberek igyekeznek alaposan figyelemmel kísérni a személyes higiéniát, és életük jelentős részét ebben a teremben töltik. Ebből a célból az acél nem csak vízvezetékkel volt felszerelve, hanem minden szükséges bútorral a kényelmes tartózkodáshoz, a helytakarékossághoz, a szükséges dolgok tárolásához és még hangulatos légkör kialakításához.

Az egyik legfontosabb bútordarab egy fürdőszoba szekrény, amely számos hasznos funkciót ötvöz, például kozmetikumok és háztartási vegyi anyagok tárolásával, helytakarékos a szobában, és még a fürdőszobának is különleges stílusát biztosítja.

Különlegességek

A fürdőszoba különbözik a ház többi szobájától, mivel sajátosságai vannak. Mindig magas páratartalom van, hőmérséklet csökken. Ezért a szoba bútorait e tulajdonságok figyelembevételével kell kiválasztani.

A fürdőszobai bútoroknak számos olyan kötelező tulajdonsággal kell rendelkezniük, amelyek hosszú és kiváló minőségű működést biztosítanak.

Nedvességállóság. A fürdőszoba szekrényei nem szabad félni mind a víz közvetlen érintkezésében, mind pedig a magas páratartalomtól.

Hőálló. A bútoroknak nagy hőmérsékleti különbségeket kell tolerálniuk.

Erő. Mivel a szekrények elsősorban háztartási vegyszerek, kozmetikumok és fürdőkádak tárolására szolgálnak, a legerősebb terhelésnek is ellen kell állnia.

Funkcionalitás. Jobb, ha a bútorok egyszerre több funkciót látnak el.

Minőség. A legkedvezőtlenebb körülmények között telepített bútoroknak hosszú távú működésük érdekében kiváló minőségűnek kell lenniük.

Költség. A magas ár nem mindig garantált a magas színvonalon, ezért a bútorok választékát nagyon gondosan kell megközelíteni, figyelembe véve a különböző tulajdonságait.

Továbbá, ha vásárolni szekrények a fürdőszoba, meg kell fontolnia további tényezők.

 1. Méretek. Mindig nagyon egyediek, szigorúan a szoba mérete szerint vannak kiválasztva, hogy ne okozzanak kellemetlenséget a működés során.
 2. Külső kialakítás. A fürdőszoba stílusától és a személyes preferenciáktól függően válogatott. A legfontosabb dolog az, hogy a bútorok harmonikusan összekapcsolódnak a vízvezetékkel és a lakberendezéssel.
 3. Gyártó. A bútorok kiválasztásában fontos szerepet játszik a gyártója. Nem kívánatos az ismeretlen vállalatok szekrényeinek megvásárlása, amelyek valószínűleg nem is felelnek termékeik minőségéért.

Csak az összes fenti tényezőt figyelembe véve, a fürdőszoba tökéletes szekrényei közül választhat, amelyek tartós működést biztosítanak, és hangsúlyozzák a szoba különleges stílust.

Ha figyelembe vesszük a fürdőszobák szekrényeinek osztályozását, akkor több irányba is.

Gyártási anyag

alak

Telepítési hely

További funkciók elérhetősége

mosodai kosarak;

törölközőszárító;

Ma a bútorpiac a vevő számára nagy választékot kínál a fürdőszoba szekrény megvásárlásához, figyelembe véve a vevő kívánságait.

Ezért vásárlás előtt tanácsos azonnal meghatározni, hogy milyen modellt szeretne megvásárolni, és a már teljesen beavatkozott áruházba menjen.

Ehhez alaposabban meg kell nézni a fürdőszobában lévő összes szekrényt.

Kabinetbeállítások

standard

Ezek a legegyszerűbb opció, leggyakrabban négyszög vagy négyzet. Azok kedvelik azokat, akik nem olyan fontosak a bútorok megjelenésének, mennyire funkcionalitásuk és tágasságuk. Az ilyen szekrények gyakran a mosogató felett helyezkednek el, ott van a legjobb hely a fürdőszobában. Semleges árnyalatúak - fehér, tejszerű, kék, szürke.

Leggyakrabban egy vagy két ajtóval van ellátva, és belül több polc van tárolva. Természetesen nagyobb mértékben a kozmetikumok befogadására vannak tervezve, mivel kis méretűek. A háztartási vegyi anyagok és tisztítóeszközök nem működnek.

sarok

Az ilyen szekrényeket a szoba sarkába helyezzük, esetleg a sarok mosogató vagy WC fölött. Nagymértékben megtakarítják a helyet, mert nem sok helyet foglalnak el. Másrészről nagyon tágasak, mivel elég mélységük van. Az ilyen szekrények kombinálhatók a szoba sarkában lévő mosógéppel. Az alsó részen helyezkedik el, és felülről le lehet rakni a különböző szükséges dolgok tárolására szolgáló polcokat.

Ilyen esetekben a fiókokat nem biztosítják, csak ezredként.

Csuklós ajtókkal vannak felszerelve. Az ilyen típusú szekrények lehetnek falra szerelhetőek és szabadtériak. Azt is elhelyezheti őket egy párban - a padló egyik üres sarkában, a másik pedig a mosogató fal felett.

vízszintes

Ezek a legkényelmesebb fali szekrényekhez tartoznak, mivel kis magasságuk van, ami nagyon kényelmes a használathoz, de a hossza teljesen más lehet. Leggyakrabban ajtókkal felfelé nyílik, ami kétségkívül nagyon kényelmes. A szekrény ezen változata a fal teljes hosszában helyezhető el, több rekeszre osztva és több ajtóval ellátva.

Beépített oszlop

Ahogy nevezik, dobozok. Ideális kis helyiségekben, mivel gyakran kis hossza és szélessége, de nagy magasság. Egy ilyen szekrényben sokféle szükséges elem található, mivel számos polc és fiók található.

Ez a típus nem mindig magas. Lehet a mosogató szintjén, és még az eredeti pulton is kombinálható.

Szekrények

Általában ez a típusú szekrények nem helyezkednek el a fürdőszobában miatt nagy méretük. De ha a szoba területe lehetővé teszi, akkor egy ilyen szekrény egyszerűen elengedhetetlen lesz. A tiszta törölközőktől és fürdőköpenyektől a mosógépig és a piszkos mosodai dobozoktól elfér.

Ez a típus ajtókkal van ellátva, amelyek oldalirányban csúsztatva nyílnak, ami nem zavarja a helyiség mozgását. Kívánt esetben egy nagy tükör elhelyezett egy ilyen tolóajtós szekrény ajtajára, amely kétségtelenül kényelmes megvilágítással is felszerelhető.

Ha a fürdőszoba szekrények helyéről beszélünk, akkor számos lehetőség is van:

Fali szekrények

Kiváló választás a kis vízvezeték helyiségekbe, mivel falra szerelik őket, és nem foglalnak helyet a padlón. A mosdó, a WC, a fürdőszoba vagy a mosógép felett helyezhetők el. Ez a fajta szekrény számos formát, méretet és stílust tartalmaz. Ezek telepíthetők akár egyenként, akár egészben.

A falra szerelhető szekrények hátránya, hogy nem túl tágasak és nem állnak készen a nehéz teher ellen.

Legjobb kozmetikumok, túlméretezett háztartási vegyszerek és törölközők begyűjtése.

Padlószekrények

Közvetlenül a padlóra helyezik őket, nagyobb magasságuk és kapacitásuk van. De a vásárlás előtt jobb, ha azonnal meghatározza a helyiséget egy ilyen szekrény a szobában, így kényelmes megközelíteni, és nem veszi túl sok helyet a fürdőszobában.

A szekrény ezen változatában biztonságosan elhelyezheti a tisztítószerek, háztartási vegyszerek, fürdő kiegészítők szerszámokat és tartozékait. Minden összeállítható egy helyen. A vásárláskor figyelembe kell venni azt is, hogy a padlószekrények lábak vagy lábak nélkül lehetnek. A második lehetőség kétségkívül kényelmesebb és praktikusabb, mivel nincs kapcsolat a padlóval, amely gyakran nedves lehet, sokkal kényelmesebb a tisztítás ilyen kabinet alatt.

Beépített szekrények

Ha a fürdőszobában olyan helyen lehet elhelyezni a szekrényt, például egy fülke, a falban lévő mélyedés, akkor ez a lehetőség a legoptimálisabb. Az egyetlen dolog, amit meg kell rendelni, vagy önállóan, hogy ne tévesszen meg a méretével. Ilyen szekrénybe beépített készülékeket, például mosógépet lehet elhelyezni, és fölé lehet állítani polcokat vagy mosodai kosarat. A szekrény ajtaja nagyon kényelmes felszerelni egy olyan tükörrel, amely vizuálisan megnöveli a helyiség méretét.

Jelenleg a szekrények nem csupán belül vannak polcok.

Gyakran vannak felszerelve további lehetőségekkel, amelyek egyszerűen elengedhetetlenek egy modern fürdőszobában.

A szekrények különböző elemekkel egészíthetők ki.

Mosoda kosár. A padló vagy faliszekrény nagyon kényelmes lesz. A mosógép felett vagy ahhoz közel helyezhető a kényelem érdekében. A kosár leggyakrabban beépített a szekrény kialakításába, és különálló rekeszként néz ki. Így a piszkos ruhák mindig leselkednek a kíváncsiskodó szemek elől.

Törölközőszárító. Az ilyen szekrények króm vagy műanyag hajtogató rendszerrel vannak ellátva, amelyre nagyon kényelmes nedves törölközőket száraz. Használat után összecsukja és bezárja az ajtót úgy, hogy abszolút nincs a helyiségben, és nem rontja el a belső térben.

Világítja meg. Gyakran minden típusú szekrény tükrökkel van felszerelve. Nagyon kényelmes és praktikus, mert a tükörért nem kell további helyet keresnie a falon vagy a padlón. A könnyű használhatóság érdekében egy speciális spotlámpát helyeznek föl, amelyet természetesen a tisztességes szex fogja értékelni. Nagyon kényelmes, higiénikus eljárásokat alkalmazzunk, vagy sminket használjunk egy tükör előtt, amely fényt tartalmaz.

 • Fűtött tükrök. Mivel a vízvezeték mindig magas páratartalmat feltételez, a tükrök hajlamosak verejtékezni. Ennek megakadályozása érdekében jobb, ha olyan tükrökkel rendelkező szekrényeket választanak, amelyek szintén fel vannak szerelve egy fűtési rendszerrel. Ez a design nagyon kényelmes lesz.

anyag

Miután eldöntötte a szekrény típusát, helyét és további funkcióit, ki kell választani azt az anyagot, amelyből készül. Ezt a kérdést nagyon felelősségteljesen kell megközelíteni. A szekrények számára számos lehetőség van, attól függően, hogy milyen anyagból készülnek:

fa

A fa klasszikus anyag a bútorok készítéséhez. A természetes anyagok sok értelmezője minden bizonnyal értékelni fogja a tömör fából készült bútorokat. Sajnos azonban meglehetősen magas költségekkel jár, így nem mindenki számára elérhető lesz.

Ilyen szekrények lehetnek tölgy, hárs, len, wenge vagy teak. A bambusz szekrények a legolcsóbb megoldás.

Az ilyen bútorokat szükségszerűen védő bevonattal kell ellátni, például lakkokkal vagy festékkel, hogy védjék a környezeti hatásokat.

A préselt lemezekről

Forgácslapból vagy MDF-ből készülnek. Meg kell jegyezni, hogy ez az anyag nem tolerálja a nedvességet túlságosan jól, de jóval alacsonyabb költséggel bír, mint a fa. Ezen túlmenően magas hőmérsékleten ezek az anyagok károsak az emberi szervezetre. Leggyakrabban festék- és lakkburkolatokkal borítják, ami esztétikus megjelenést kölcsönöz és védi a külső hatásokat. A hátrányok ellenére ez a lehetőség nagyon kedvelt a rendelkezésre állása és az alacsony költség miatt.

műanyag

Jelenleg a műanyag nagyon gyakori anyag. A fürdőszobában nagyon kényelmes, mivel a nedvesség és a hőmérséklet-különbség jól tolerálja, ráadásul könnyű és nem igényel további gondosságot. A műanyag termékek a legolcsóbbak. A műanyag szekrények sokféle formát, színt és változatot tartalmazhatnak.

fém

A fém nem szereti a vízzel való érintkezést. Ebben az esetben elkezd oxidálni és rozsdásodni. Ezért ez az anyag nem nagyon népszerű elhelyezése a fürdőszobában. Az ilyen anyag kényelmesen elhelyezett anyaga kovácsolás. A kovácsolt termékek nagyon szépnek tűnnek, elegánsak minden szobában. De mivel a leggyakrabban nyitottak, többet szolgálnak díszítésként. Ezeken a gyönyörű csövek, törülközők vagy díszítő alakok kedvezően néz ki.

A rozsdamentes acél szekrényeknek unalmas és rendes megjelenése van, de jó teljesítményük van.

üveg

Ez az anyag elviseli a magas páratartalmat. Az edzett üvegszekrények nagyon tartósak. A lekerekített sarkok segítenek a sérülések csökkentésében.

Ez a lehetőség nagyszerű a kis szobák számára, mivel vizuálisan több helyet biztosít. Talán az egyetlen hátránya, hogy az összes tartalom nem rejtőzik a kíváncsiskodó szemekből. De ez is elkerülhető, ha vásárolni modellek matt vagy színezett üveg.

Gipszkartonból

Az anyag ezen verziója beépített szekrénymodellekhez alkalmazható, amelyeket kézzel készíthetünk, és lehetnek bevonva például festékkel vagy akár kerámia burkolattal.

Az anyag megválasztása nagy jelentőséggel bír a fürdőszobában, mivel olyan különleges környezeti feltételek vannak, amelyek hátrányosan befolyásolják a termékeket. Ezért nagy felelősséggel van szükség ahhoz, hogy megközelíthessük a fürdőszoba szekrény anyagának megválasztását.

méretek

A fürdőszoba szekrényeinek mérete teljesen más lehet. Ezért minden helyiségben mindig megfelelő szekrényt választhat.

A csuklós szekrények kicsiek lehetnek, legfeljebb 15 cm mélységben. Ez a lehetőség természetesen nem túl tágas, de tökéletes a mindennapi használatra szánt szükséges higiénikus eszközökhöz.

A padlószekrények leggyakrabban magasak és nagyok. Magasságuk csak a mennyezet felső magasságában határozható meg.

Ha szekrényekről, esetekről beszélünk, gyakran keskeny kialakításúak, szélessége legalább 20 cm. Sokan szeretik elhelyezni őket egy párban a mosdó mindkét oldalán.

Nincs méretkorlát a szekrény számára. A legfontosabb az, hogy nem veszi túl sok helyet a fürdőszobában, ami jelentős kellemetlenségeket okoz.

szín

A fürdőszobai bútorok színének megválasztását csak a lakó tulajdonosa képzelte el, hiszen a modern bútorpiacon megtalálhatja mindazt, amire csak szüksége lehet. Jobb, ha természetesen betartják a színeket és a bútorokat, akkor a belső tér vonzóbb lesz.

A leggyakoribbak a világos árnyalatok - fehér, tejszerű, bézs, kék.

Néhányan inkább fényes és fülbemászó bútorokat, vagy akár nemes sötét árnyalatokat preferálnak.

Ha nincs pontosan a kívánt szín, akkor mindig lehetséges a kívánt termék megrendelése. Természetesen időbe telik majd, hogy elkészüljön, de egyedi kialakítással és teljes mértékben megfelel az Ön igényeinek.

Stílus és design

A fürdőszobai bútorok stílusát és kialakítását a belső térnek megfelelően kell kiválasztani.

A fehér fából készült bútor tökéletes a Provence stílusban.

A klasszikus belső térben jó megoldás lehet a fából vagy kovácsolt fémből készült megkönnyebbüléssel ellátott bútorok.

A high-tech vagy a modern stílusban, tökéletes termékek fém vagy üveg. Szokatlanul fényes vagy akár fekete színűek is lehetnek.

A helyiség megfelelő bútorokkal való kitöltése egyedülálló kényelmet teremt a fürdőszobában, és minden nap kellemes lesz a szemnek.

Hogyan válasszunk és lógunk?

A fürdőszoba választékának megválasztása elsősorban a területétől függ. Ha a szabad terület lehetővé teszi, akkor a legjobb, ha egy nagy és tágas szekrényt kap. A kisebb helyiségekben egy szekrény vagy sarokkabin szekrény kombinációját választhatja.

A nagyon kis fürdőszobák számára több fali szekrény ideális.

A legfontosabb kérdés megvásárlása után a bútorok elhelyezése és rögzítése. Ezt nem nehéz megtenni. A legfontosabb dolog az, hogy meghatározzák, milyen típusú fal, amelyre függeszteni egy szekrényt. A munkához egy kalapács fúró vagy egy hagyományos fúró szükséges. Maga is jobb a kötőelemek megvásárlása, hiszen az, ami a készletben megtalálható, nem mindig tartós vagy alkalmas.

Az is jobb, ha azonnal kijelöli azt a magasságot, amelyen a szekrény található. Kell használni.

Mielőtt fúrni a falat, jobb, hogy lyukak a máz a csempe. Ez megakadályozza a megsemmisítését.

Hasznos dolgok

Bármely bútor nem szerelhetõ fel. Minõsége gyakran közvetlenül a termék árától függ.

A fürdőszobai szekrényekben a következő tartozékokat használják:

 • toll;
 • horgok;
 • ajtóemelő mechanizmus;
 • kötőelemek;
 • irányítani.

A legjobb kiegészítők a króm termékek. Ezek a legtartósabbak, és vonzó megjelenésűek is. A műanyag vagy az aranyozott hardver kevésbé lesz tartós és gyorsan felhasználhatatlanná válik.

A vásárlás előtt meg kell győződnie arról, hogy minden mechanizmus jól működik, függetlenül attól, hogy kényelmes-e a fogantyúk használata.

Nagyon kényelmes, ha a lámpa a szekrényre is rá van helyezve. Ez lehet akár folt vagy egy elegáns díszítés, ami különlegessége a terméknek.

Tippek és trükkök

Bútor kiválasztásakor a fürdőszobában jobb, hogy kövesse néhány tipp.

Segítenek Önnek a szekrények legjobb és legmegfelelőbb verziójának kiválasztásában:

 • A fürdőszobában lévő szekrényt a szoba stílusával egyesíteni kell.
 • Megfelelõnek kell lennie a színben, nem sok kiállósággal, de nem összefonódik a falakkal.
 • Jobb, ha a szekrény textúrája egybeesik a falak textúrájával. A fényes csempe, üveg, tükör vagy lakkozott szekrények jól alkalmazhatók.
 • A szekrény méreteinek teljes mértékben meg kell felelniük a helyiségnek. A kis szekrények rögösnek tűnnek egy nagy fürdőszobában. Ha a szoba kicsi, akkor egy nagy szekrény egyszerűen elfoglalhatja az összes szabad helyet.
 • A termék kiválasztásánál figyelmet kell fordítani a kis dolgokra, az ajtók nyitására, a meta jelenlétére a szekrény belsejében.
 • A helyes döntés a tartós bútorok választása lesz, sok évig tart panasz nélkül. A termék megvásárlása előtt alaposan meg kell vizsgálni a csipek jelenlétét, festékfestés vagy egyéb hibák jelenlétét.
 • A szerelvények jó és rossz minőségűek lehetnek. Nem lesz nagyon jó, ha a kötőelemek hamarosan rozsdásodnak a vásárlás után.
 • Ha a felület laminálva van, előfordulhat, hogy a működés során valami eltolódik. Ebben az esetben azonnal be kell ragasztani a laminált elemet.
 • Nagyon kényelmesek a szekrények, amelyek tükrökkel vannak világítva. A fali aljzat közelében kell elhelyezni, így a világítást célszerű csatlakoztatni, és nem is nagyon magas szinten, hogy a lámpa cserélhető legyen.
 • A helyet, ahol a szekrényt el kell helyezni, előre kell kiválasztani, és győződjön meg róla, hogy az ilyen helyiség kényelmes.

Gyártók és vélemények

Jelenleg hatalmas számú fürdőszobai bútorgyártó van. Az alábbiakban csak a leggyakoribbak.

 • Ikea. Ez a gyártó széles választékot kínál megfizethető áron. Itt kiválaszthatja az összes típusú szekrényt minden ízléshez - a gazdaságos verziótól a nagyon drága termékekig. Sok vásárló azt mondja, hogy kiválaszthatja a tökéletes csomagot vonzó áron.
 • "Akvaton". Kezdetben az orosz cég, amely fürdőszobai bútorokat gyárt. Ma a spanyol Roca cég része. Ennek köszönhetően sokkal jobb az anyagok és végtermékek minősége. A vevő széles skáláját kínálja a típusok és stílusok áruk, valamint a berendezések további elemeket. A gyártóból származó bútorkészlet 20.000 rubelre vásárolható.
 • Bellezza. Ez a vállalat mindent el állít, amire szüksége van a vízvezeték helyiségekhez, a vízvezetékektől a bútorszerelvényekig. A választék is nagyon nagy, lehet választani egy olcsó változata a bútorok, vagy válasszon luxus bútorok.
 • Obi. Ez egy népszerű hipermarket, amely a vevő számára mindenféle otthoni bútorokat kínál. Az átlagos oroszok számára a legváltozatosabb a Laguna bútorkészlet, amely ötvözi az elfogadható árat, jó minőségű, és szinte minden fürdőszobához illik.

Sikeres példák és lehetőségek

A fürdőszoba szekrény sokféle árnyalattal rendelkezik, ami nagyon praktikus és praktikus lehet.

Természetesen minden, ami kéznél történik a szoba egyéni jellemzői tekintetében, mindig a legalkalmasabb. Így önállóan tervezheti a beépített szekrényt a legalacsonyabb költséggel. Fel lehet szerelni fiókokkal, egy helyet a mosodai kosár elhelyezésére. A kazánhoz vagy oszlophoz külön rekesz is rendelhető. Mivel el vannak rejtve, a fürdő megjelenése sokkal esztétikusabb lesz.

Ha egy padlószekrényt vagy egy szekrényt választasz, akkor például egy mosógépet helyezhet el, és külön helyet készíthet olyan elemek tisztítására, mint a mop, a vödrök és a medencék.

Vannak apró padlószekrények, amelyek kényelmesen a fürdőszoba közelében helyezkednek el, a szükséges személyi higiéniát elhelyezheti rájuk.

Összefoglalásként megjegyezhető, hogy amikor egy fürdőszobát rendezünk vagy felújítunk, akkor jobb, ha nem hagyunk figyelmen kívül egy elemet, például egy szekrényt. Ráadásul lehetőségük és konfigurációjuk hatalmas. Bármelyik szobának lehetősége van a legjobb megoldás kiválasztására.

Kis fürdőszobákhoz a horizontális szekrények jól fel vannak szerelve, ami valójában nagyon tágas. Könnyű felszerelni őket egy háttérvilágítású tükörrel és elhelyezni őket a mosogató felett.

Széles helyiségekben, szimmetrikusan elhelyezve a szekrénybe helyezett szekrények, vagy egy nagy szekrény, amely nem csak kozmetikai kiegészítők, hanem háztartási gépek, például mosógép számára is helyet biztosít.

A költségvetés alapján kiválaszthatja a gyártás anyagát. A legdrágább termékek tömör fából készülnek. Nagyon elegánsnak tűnnek és sokáig tartanak. A legfontosabb, hogy védő bevonattal kezelik őket.

Az edzett üvegből vagy műanyagból készült termékek nagyon modernek.

Ezek az anyagok nem félnek a páratartalomtól és a hőmérséklet különbségektől, ezért ezek a fürdőszoba egyik legmegfelelőbb megoldásai.

Az artsy barokk stílusú szerelmeseinek köszönhetően a kovácsolt fémből készült polcok is megtesznek. Nem olyan funkcionálisak, de hangsúlyozzák a fürdőszoba design eleganciáját.

A belső színsémától függően kiválaszthatja a bútor bármely színét. Ma sok üzlet kínál termelési termékeket megrendelésére a vázlatokon és figyelembe véve az összes kívánságot. Nagyon kényelmes. A legfontosabb, hogy személyesen megértsük és elképzeljük, hogy melyik modell tökéletesen illeszkedik a belső térbe, kompakt lesz és ugyanakkor tágas is.

A bútor mûködése közben óvatos gondoskodást igényel, mivel a fürdőszoba kedvezőtlen körülményeket jelent, amelyek hátrányosan befolyásolhatják a belteret.

Ajánlatos a bútorokat száraz ruhával törölni, különösen akkor, ha gyakran vizet kap. Víztaszító spray-k és polírozók is használhatók, így extra fényt és megjelenést kölcsönöz az új terméknek. Ha a fürdőszobában fűtött padló van, akkor jobb, ha a padlótermékeket a lábakkal kedvezzük, így az alsó része nem túlmelegszik. Ezen kívül az ilyen szekrények kényelmes tisztítani.

A fürdőszobában lévő szekrény nem csak praktikus és funkcionális. A stílus és a szín tökéletes választása révén egyedülálló légkört teremthet a szobában.

Hogy hogyan készítsd el a saját szekrényedet a fürdőszobában, nézd meg a következő videót.