Legfontosabb > Fürdő

Előnyei és hátrányai öntapadó film a fürdőszobában

Amikor gyorsan és olcsó módon frissíteni kell a fürdőszoba belsejét, az öntapadós fólia a fürdőszobába ment. Ez egy költségvetési megoldás, ugyanakkor az anyag lehetővé teszi különböző tervezési ötletek megvalósítását. Ahol a filmet használják, a típusai, előnyei és hátrányai, valamint a telepítési szabályok ebben a cikkben kerülnek ismertetésre.

Leírás és hatály

Véleményünk szerint a fürdőszoba javítása drága öröm, és a falburkolatot csak professzionális szolgáltatások bízhatják meg. Az öntapadó film elpusztítja ezt a sztereotípiát: segítségével önállóan frissítheti a fürdőszoba megjelenését anélkül, hogy sok időt, energiát és pénzt költene.

Az öntapadó nedvességálló film egy vékony finomanyag a fürdőszobában. Az elülső oldal PVC-ből készült, további poliészter réteggel, ami az anyag ragyogását és védi a sérüléstől. Belülről a film speciális ragasztókészülékkel van impregnálva, de könnyen eltávolítható a bontáshoz. Az anyag viszonylag közelmúltban jelent meg, de már népszerűsége, főként a megfizethető ár, valamint a különböző színek és textúrák miatt.

Az öntapadó fólia különböző szélességű tekercsek formájában kerül forgalomba: 45-90 cm, a tekercs hossza 2 és 15 méter között változik. Így a fürdőszobában nemcsak megfelelő színű, hanem a befejező anyag szükséges paraméterei is egyszerűen választhatók.

A film alkalmas különböző felületek beillesztésére: falak, ajtók, bútorok. Nemcsak otthon, hanem nyilvános helyeken is befejeződik. Tehát a takaró találkozik a tornateremekben, medencékben, óvodákban, irodákban, poliklinikákban.

Az öntapadó fólia a fürdőszobában háromféle:

 1. Corkboard. Mesterséges anyagból áll, továbbá védő viaszréteggel van ellátva. A szerkezet hasonlít a természetes parafából, kellemes, esztétikus megjelenésű. Hosszú távon eltér a működéstől.
 2. Szövet vagy szatén utánozza a textilszövetet.
 3. Valójában öntapadós fólia: a ragasztóval bevont bevonat könnyen telepíthető, nagy választékban.

Milyen minták a polcokon a ragasztófóliákon:

 • sima,
 • rajzokkal és dísztárgyakkal
 • fényes,
 • matt,
 • durva,
 • ólomüveg (átlátszó vagy árnyékolt),
 • fa, kerámia, természetes kő és más textúrák utánzása,
 • fluoreszcens hatással,
 • 3D rajzokkal,
 • tükörrel és fémes bevonattal.

Tipp Fólia kiválasztása a fürdőszobai ragasztáshoz, ügyeljen a piktogramokra az utasításokban, és ne támaszkodjon vastagságra vagy fényre. Magas páratartalom esetén csak a megfelelő címkével ellátott film alkalmas.

Jelölés a vízállóság típusán

Ez feltétlenül a tekercs hátoldalán helyezkedik el, és a nagyobb tisztaság kedvéért apró kép-ikonokként van kialakítva. Ha egy hullám húzódik, akkor az anyag egyszerűen vízálló, két mosható, három hullám azt jelenti, hogy a ruha nagyon mosható.

Ecsettel és egy ecsettel és mosószerrel történő feldolgozás megengedett. A három hullám által keltett kefe azt jelzi, hogy a film ellenáll a mechanikai sérülésnek, és kis aprítószerekkel ellenáll a tisztításnak.

Előnyök és hátrányok

Miért kellene öntapadó filmet választania? Itt vannak az előnyei:

 1. Vízálló. Vannak matt anyagok, amelyek ragasztják a festett és más falakat, hogy megvédjék őket a fröccsenő vízből.
 2. Ez méltó helyettesítő vinil mosható tapéta számára.
 3. Képes viselni a meglehetősen magas hőmérsékletet, akár 80 fokkal. Ez ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek.
 4. Tökéletesen rögzít szinte minden felületen: kerámia csempe, fa, gipsz, fém, üveg, rétegelt lemez, gipszkarton stb.
 5. A nagy választék lehetővé teszi, hogy végtelen számú tervezési lehetőséget válasszon. A film mindenféle színt, mindenféle textúrát utánozza. Van matt és fényes mintázat. Vannak lehetőségek a fotó háttérkép típusához - például ha gyermek van a házban, a szeretett rajzfilm hőseihez hasonló falakat szeretne.
 6. Elég könnyű telepíteni, nincs szükség további ragasztásra is, mivel a ragasztó alapját a gyártó biztosítja. Nincs szükség külső burkolatra a burkolat miatt.
 7. Jó teljesítmény.
 8. Minimális karbantartást igényel.
 9. Viszonylag olcsó és mindig értékesíthető.
 10. Ha fáradt a szín vagy a minta, ez a bélés gyorsan és olcsón cserélődik egy újra.

A fenti előnyökkel jár az anyag negatív jellemzői:

 1. Nem szükséges az anyagot egyenetlen felületre felhelyezni, mivel minden repedés, homokszemcsék, shcherbinki és egyéb hibák jelennek meg rajta. Nagyon vékony, szűk a felületen. A kiváló minőségű telepítéshez a falak további feldolgozása szükséges.
 2. Nem fog működni mindaddig, amíg csempe. Az átlagos élettartam a fürdőszobában 3 év. Bár egyes gyártók 10 évig hívják a számot.
 3. A felület blokkolja a levegő hozzáférését a falhoz, ezért a nedvesség és a kondenzátum felhalmozódik a felületen vagy a mélységben. Ezért a gomba és a penész kockázata. A fungicidekkel impregnált film nem áll rendelkezésre. A penész elterjedésének elkerülése érdekében a falak megfelelő megoldással vagy alapozással kell kezelni a kívánt tulajdonságokkal a film rögzítése előtt.

Hogy ragaszkodj egy filmhez a fürdőszobában

Ha öntapadós tekercseléssel dolgozik, kicsit készségre van szüksége, de általában nem nehéz az anyag behelyezése. A munkához szüksége lesz:

 • szerelési kés a vágáshoz;
 • ollók javításhoz;
 • toll vagy ceruza az anyagon és a falon való jelöléshez;
 • vonalzó és mérőszalag;
 • feltűrt spatula vagy gumibetét;
 • hajszárító

Hajszárító szükséges a felmelegedéshez és a ragasztó hátlapjának megfelelő ragasztásához. Az öltöző gumibetétnek javítania kell az alkalmazást. Az elemet kifejezetten olyan papírra és filmre tervezték, amely mechanikai sérülésnek van kitéve.

Az öntapadó fólia telepítésének elkezdése előtt fel kell készíteni a felületet:

 1. Az egyenetlen falakat csiszolni kell, különben minden hiba megjelenik egy vékony filmen keresztül.
 2. Ha a felület fából készült, akkor őrölt és lakkozott.
 3. A fémfelületeknek primerre van szükségük. Jobb, ha a keveréket egy akrilbázissal két rétegben dolgozzák fel.
 4. A gipszkarton jól köpött és megtisztult.
 5. Ne felejtse el tisztítani az előkészített falat a portól, és vízzel és semleges eszközökkel zsírtalanítani. A kezelés után az öntapadó fólia jól tapad minden felületre.

Tipp Az öntapadó film sikeresen díszíti nemcsak a falakat, hanem a csöveket is a fürdőszobában.

Hogyan lehet a befejező anyagot ragasztani?

 1. Először le kell vágni a tekercset megfelelő darabokra. A különleges jelölés a négyzetekkel a varrás oldalán segít ezzel, nagyon kényelmes navigálni őket.
 2. Méréskor mindkét oldalon 2 centiméteres készletet kell készíteni.
 3. Ha a különleges díszítéssel vagy csempe utánzással ellátott film, akkor levágja a széleit az arcról.
 4. Kezdje el a fóliát a felszínhez rögzíteni, és fokozatosan elválasztja a papírréteget. Először csavarja ki a 3-3,5 cm-es darabot, óvatosan illessze a ragadós részt a kezelt, tiszta és száraz felületre.
 5. A mellékelt részt azonnal ki kell simítani egy gumibetétes vagy feltolható simítóval. A mozgások a központtól a széle felé irányulnak, így a felület szintre kerül, a véletlenszerű légbuborékok kijönnek.
 6. Ezután rendkívül óvatosan járunk el: egy kézzel eltávolítjuk a papírokat, a második pedig a filmet különböző irányokban sima módon simítja, hogy az összes légbuborék kijönjenek.
 7. Mi a teendő, ha még több buborék marad, és az egész film már ragasztott? Csak átszúrja őket egy vastag tűvel, és óvatosan simítsa egy gumibetétbe.
 8. És ha a film egyenetlenül megragadt és egy hajtás keletkezett? Szükség van arra, hogy élesen levágja a film egy részét és csatlakoztassa újra.
 9. Kerülje el a tekercs ragasztását, és az alkatrészek károsodás nélkül történő elválasztása meglehetősen problémás.
 10. A tapadóréteg teljesen megszáradni fog.
 11. Ha egy kerek vagy domborított felületet ragasztottak, akkor a film szárításához hajszárító javasolt. A fűtött levegő egyenletesen elosztja az anyagot.

Hogyan válasszunk

Az öntapadó filmek segítségével bármilyen belső tér kialakítható: diszkrét, világos, klasszikus, modern. Számos ajánlásunk van a befejező anyagok kiválasztásával kapcsolatban:

 1. Az első dolog, amire figyelmet kell szentelned a film színének és mintázatának kiválasztásakor, hogyan fogják összeilletni a többi fürdőszobával. Nos, amikor illik az általános tervezési ötlethez.
 2. Ha feltételezzük, hogy a film fényes folt lesz, az akcentus a belső térben, akkor az összes többi felületnek és bútornak nem kell élesen ellentétben lennie.
 3. A monoton, enyhén durva falakkal ellátott fürdőszoba látványosnak tűnik (a kívánt hatás érdekében mattfilm készült), krómozott szerelvényekkel és drága fajansz szaniterekkel kombinálva.
 4. A különálló zóna kialakítása, nem pedig a teljes tér, lehetővé teszi a fürdőszoba vizuális bővítését.
 5. Egy fürdőszobában nyomtatott formában a tengeri tájkép nagyon jellemző.
 6. Az öntöttvas fürdő frissíti a felületet fémes hatású filmmel.
 7. Érdekes megoldás egy mennyezeti film egy égbolt és felhők mintájával, de ez meglehetősen gyakori technika. A merészebb döntés egy fotórajz, például egy erdő a távoli falon.
 8. A fürdőszoba tisztasága kedvezően hangsúlyozza a fehér filmet.

Kezelési szabályok

Öntapadó film - nem szeszélyes anyag. Időről időre elegendő ahhoz, hogy nedves szivaccsal törölje le. A nem tapasztalt foltokat semleges tisztítószerekkel távolítják el. Ha a szennyezés erős, próbáld meg megszabadulni tőle vodkával vagy alkohollal. Csak az agresszív oldószerek és a nagy frakciókat tartalmazó csiszolóanyagok használata tilos.

Könnyen telepíthető, olcsó és praktikus - az öntapadós fólia indokoltan vezető szerepet játszik a fürdőszoba befejező anyagai között. A választék széles választéka lehetővé teszi, hogy megtalálja a megfelelő választást minden belső tér számára.

Öntapadó film a csempe alatt

Nagyon köszönöm! 5+ alatt dolgozik! Ugyanazon a napon kiadott megrendelésre mindent elküldtünk. Minden tökéletesen csomagolt, a minőség szuper! Köszönjük ismét a jó munkát!

Köszönöm. Nagyon jó vse.paneli tetszett, könnyű dolgozni velük.

Film tégla, kő, márvány, cserép

Öntapadó fólia katalógus, tégla, kő, márvány és cserép. Egy téglafal, vagy mozaik csempe utánzása után a könnyű és egyszerűbb lett a d-c-fix minőségű, kiváló minőségű német film.

Öntapadós falfólia a fürdőszobában: praktikus do-it-yourself javítás

Az a kijelentés, hogy a fürdőszoba javítása nagyon drága öröm, már nem releváns. Ez lehet gyönyörű, eredeti, praktikus és nem drága. Ha csak a dekoráció a falak használt öntapadós fólia a fürdőszobában.

Ez egy meglehetősen új anyag, amely még nem kapott széles körű elfogadást, és gyakran kapcsolódik a nem vonzó mosható háttérképek a közelmúltból, ami alapvetően rossz. A különféle színek és textúrák lehetővé teszik egy nagyon érdekes kialakítás elérését, és ha helyesen hajtják végre, egy ilyen kivitel legfeljebb 10 évig tart.

Öntapadó fólia a fürdőszobák számára, hogyan kell választani

A fürdőszobába öntapadós tapéta egy befejező anyag, amelynek hátoldalán a ragasztóalapot speciális papírral védik. A film 45-95 cm széles és 15 méteres hosszúságú tekercsek formájában kerül eladásra.

Az öntapadós háttérképek négy formában érkeznek:

 • Cork: A szerkezete természetes parafából készült. Az anyag felületét ezenkívül viaszalapú kompozícióval vonjuk be. PVC film. Mesterséges anyagból áll. Szín, mintázat és textúra változatos. A megnövekedett működési időtartamban eltér.
 • Szatén: Az ilyen háttérképet a fürdőszoba befejezésére is nevezik szövetnek.
 • Öntapadó film: Kényelmes, mivel saját ragasztó bevonattal rendelkezik. A legmegfelelőbb és legmegfelelőbb megoldás a fürdőszoba befejezéséhez. A színváltozatok nagyon változatosak lehetnek, a monokromatikus vagy összetett minták és dísztárgyak közül. Természetes anyagok, például fa vagy természetes kő utánzása is lehetséges.

A film felülete lehet:

 • matt;
 • fényes;
 • durva;
 • fémezett.

A fémezett felület lehetővé teszi bizonyos vizuális effektek létrehozását: spekuláris, fluoreszkáló, festett (átlátszó vagy árnyékos) és 3d-effektusú rajzok. A film kiválasztása előtt figyelni kell a gyártót. A termeléssel foglalkozó vállalatok évek óta rendszerint jobb termékeket kínálnak.

Dekoratív film a belsőépítészetben

Nem nehéz a falakat a fürdőszobában ragasztani egy filmmel, hanem azt, hogy ez a döntés hatással lesz-e, különös tekintettel arra, hogy dekorációs elemként nincs film.

Öntapadó film lehetővé teszi, hogy hatékonyan díszítse a csöveket a fürdőszobában. Az ilyen megoldás nagyon hatásosnak tűnhet, ha a megfelelő anyagot választja. A belső térben a rusztikus csövet általában gyönyörű szerkezeti kötéllel csomagolják, de fát is utánozhatják.
A japán vagy kínai stílusban kialakított belső térben a csöveket oszlopokra hasonlítják, piros filmmel ragasztanak és fekete hieroglifekkel díszítik.
A különböző árnyalatok és textúrák filmjeinek kombinációja és geometriájának megváltoztatása lehetővé teszi, hogy hatékonyan zóna le a tér. Gyakran előfordul, hogy a filmet más befejező anyagokkal kombinálják, például csempe vagy folyékony tapéta a fürdőszobában. A nedvességre érzékeny területek kiemelése.

Az anyag előnyei és hátrányai

Mint minden más befejező anyaghoz, az öntapadó filmnek hátrányai és előnyei vannak, amelyeket figyelembe kell venni, mielőtt döntést hozna az egyszerű költségvetési javítás mellett.

előnyök

 • Az anyagot számos szín és textúra képviseli.
 • A film költsége jóval alacsonyabb, mint a többi befejező anyag.
 • Jó minőségű funkciók, amelyek ezeket a háttérképet a fürdőszoba nagyon praktikus lehetőség.
 • A beillesztési munkák időt és energiát igényelnek, nem igényelnek speciális felszerelést, és könnyen elvégezhetők egymástól függetlenül.
 • A ragasztott felület nem igényel további gondosságot.
 • Képes befejezni a különböző típusú felületeket.

hiányosságokat

 • A könnyű ragasztás ellenére a felszín előkészítése meglehetősen nehézkes folyamat, és nem mindig lehetséges különleges élmény nélküli személy számára.
 • A film nagyon vízálló, de ez nem csak plusz, hanem az anyag mínusz. Mivel a fal ilyen bevonat alatt nem lélegzik, ezért a pelenka kiütés és a penész kialakulása lehetséges.
 • A működés időtartama általában nem haladja meg a 10 évet. De lehet plusz azok számára, akik gyakran szeretnek változtatni a belső téren. Az egyszerű telepítés és az alacsony ár lehetővé teszi a kozmetikai javítások gyakoribb elvégzését a szokásosnál.

Előkészítő munka.

A díszítőfólia szinte bármilyen felületen van ragasztva. Nem számít, hogy parafa, üveg, rétegelt lemez, csempe, fa vagy fém. Ragaszkodhat a gittbe vagy felkészületlen gipszkartonhoz, de ilyen felületen az anyag nem tart sokáig.

A javítás sikere elsősorban a fal megfelelő előkészítésétől függ. Teljesen eltávolítják a régi bevonatot, lelapulnak, a gitt két rétegben, finom csiszolópapírral és földdel finomítják.

Amikor a felület teljesen száraz, a falon vízszintes vonalat verítenek, amelyen az első vászon ragasztásra kerül. Általában megpróbálják ezt a címkét tartani a legszembetűnőbb helyen, mivel az első és az utolsó csík másképp fogódzódni fog, mint mások.
Ha folyékony tapéta vagy díszítő vakolat egy fürdőszobához egy filmmel együtt használják, akkor nem szükséges gondosan előkészíteni a falakat ezeken a területeken. A keverékek maguk is elég kis felületi hibákat rejtenek. A falak eléggé alapozottak.

Anyagszámítás

Annak érdekében, hogy kiszámítsa a kívánt filmmennyiséget, előre meg kell ismernie a tekercs szélességét és felvételét. A helyiség méréseit a nyílászárók, ha van ilyen, illetve a fürdőszoba mögötti helyiség figyelembevétele nélkül kell elvégezni. Először is megtudja, hogy hány darab anyagból készült csík lesz szükséges az összes fal ragasztásához. Ehhez a szoba kerületét a tekercs szélessége osztja el. Miután megszámolta, hogy hány sáv érhető el egy tekercsről. Ehhez a felvételeket a falak magassága osztja el, a metszés 5-10 cm-es növekedésével.

A vágóanyag tulajdonságai

Általában a film vágása rossz oldalról történik, amelyen a kényelem érdekében négyzet jelölést alkalmaznak. De egyes esetekben, amikor például a választott filmet egy csempe utánzására keretezték, a jelölést az arcvonás tekintetében végezzük. A hátsó oldalon mindig fel van tüntetve az adott típusú anyaggal való munkavégzésre vonatkozó további utasítások.

Vágóruhát készített egy speciális építő kés hosszán. A filmet a súlyra vagy ollóra vágni nem ajánlott.

A felület beillesztése

Ragassza fel a filmet felülről lefelé. Néhány centiméterrel védő réteget távolítanak el az első szalag felső szélétől. A film a falra és a szintre kerül. Fokozatosan távolítsa el a papírvédelmet 5-6 cm-rel, nyomja meg a tapadó felületet a falhoz. Amikor az egész szalag ragasztva van, egy gumihevedert simít felfelé, lefelé és középen a szélek felé, megpróbálja megszabadulni minden ráncból és légbuborékból.

Fontos! A fal falaira tapadó tapéta ragasztott, de a film mindig összefonódik.

Jobb, ha az átfedő panel szélei a helyiségben lévő fényforrással szemben helyezkednek el. Ellenkező esetben a varratok árnyékot vetnek és láthatóvá válnak. Javasolt elkerülni a sarkokban lévő sávok csatlakozását.

Ha néhány légbuborék még kialakultak, gondosan lyukasztani kell őket egy finom tűvel, és simítani kell őket. Szinte lehetetlen eltávolítani a hajtások és a szabálytalanságokat egy már ragasztott felületről, letépni a szalagot, és ragasztani újra. Ha a filmet domború felületre ragasztják, előmelegítik egy építőszárítóval, hogy rugalmasabbá tegyék.

A dekoratív film gondozása

Az öntapadó fólia nem igényel különösebb gondosságot és könnyen tisztítható, még enyhe tisztítószerek használata esetén is. Tartsuk távol a vegyületeket a csiszoló részecskék és az oldószereket tartalmazó anyagoktól, amelyek károsíthatják a rajzot.

Alternatív megoldások

Amellett, hogy a film az olcsó javítás a fürdőszobában festék, műanyag panelek vagy vízálló tapéta a fürdőszobában. A festékek akril vagy szilikon vizes emulziót választanak. A háttérképeknek nedvességállónak kell lenniük, ami azt jelenti, hogy csak mosható, vinil vagy folyékony lesz. De mindegyik rosszindulatú a filmben bizonyos mutatókban.

A mosható nem sokféle színt és textúrát kínál. A magas költség miatt a vinil nem felel meg a javítási költségvetésnek. A folyékony tapéta nehéz lehet egy bizonyos munkatapasztalat nélkül alkalmazni. A fürdőszoba öntapadó tapéta nagyszerű lehetőség, ha a javításokat gyorsan, olcsó és saját kezűleg kell elvégezni.

Öntapadós vinil padlólapok: kiválasztás és telepítés

A mai napig, a padló között sok új termék, az egyik legnépszerűbb - öntapadós vinil padlólapok. Annak érdekében, hogy megtudja, miért tartoznak hozzá a vezető pozíciók, javasoljuk, hogy fontolja meg az öntapadó vinil csempe tulajdonságait.

jellemzői

Ez az anyag alkalmas a gyakran látogatott helyek padlójára. Ez lehet egy magánlakás vagy egy gyártási műhely.

Az öntapadó csempék egyszerűen telepíthetők, nagy tapadást és magas hangszigetelést biztosítanak. És a hő megőrzésének képessége a vinil csempe iránti keresletet jobban igénybe veszi, mint a kerámiakomplexum.

Most nézzük meg, hogy ez az anyag.

Összetétel és forma:

 • polivinil-klorid (PVC) (a szerkezet alapja).
 • kvarc homok;

Minden komponenst alaposan összekeverünk, majd magas hőmérséklet hatására préseljük. A kvarc homok jelenléte miatt a kompozícióban ezt az anyagot kvarc-vinil csempe is nevezik.

Meg kell jegyezni, hogy a készterméknek több rétege van:

 1. poliuretán;
 2. átlátszó PVC réteg;
 3. rajz;
 4. polivinil-klorid kvarc-homokkal keverve és a termék alapjául szolgál;
 5. öntapadó film.


A rétegek vastagsága 1-4 mm. Az űrlapot általában egy 300 vagy 600 mm-es területű, vagy parkett alakú tér alakjában figyelik meg.

Osztályosztály

Attól függően, hogy aktívan használják a PVC padlóburkolatokat, a következő minősítéssel rendelkezik.

 • 23-31. Ez egy dekoratív osztály, nagyon elegáns megjelenéssel. Ehhez gondos hozzáállás szükséges.
 • 33-42. Használt boltokban, irodákban, oktatási intézményekben. Ez egy kereskedelmi, keresett termék.
 • 43. Különösen tartós vinil bevonat. Az ilyen csempe vastagsága eléri a 4 mm-t. Speciális adalékanyagokkal erősítik, így csúszásgátló és antisztatikus felületet képeznek. Használt tornák és táncklubok.

előnyök

A vinil-laminátum és csempe fő koncepciója a modularitás, amely lehetővé teszi a különböző típusú minták kombinálását és egyedülálló eredmény elérését.

 • Erő. A fenti osztályok határozzák meg. Minél magasabb a fokozat, annál magasabb a tartósság.
 • Ütésállóság. Nem harcol és nem reped, ellentétben a kerámiából készült modellekkel.
 • Megfizethető ár.
 • Az öntapadó modellek jelenléte.
 • Biztonságát. A megjelenés nem változik a megadott működési idő alatt.
 • Könnyű gondozás. Lehetőség van az ilyen burkolatok mosására és tisztítására bármilyen kémiai eszköz alkalmazásával.
 • Lógott nedvességállóság. Abszolút nem veszi fel a vizet.
 • Ökológiai tisztaság. Annak ellenére, hogy a mesterséges alkotóelemek nem rendelkeznek káros kibocsátásokkal, még az óvodában is használhatók.
 • Kis súly.
 • Egyszerű telepítés. A vinil padlóburkolat elhelyezése nem túl nagy.
 • A részleges csere lehetősége. Károsodás esetén nem szükséges a teljes bevonatot megváltoztatni, elég a sérült alkatrész cseréje.
 • Széles tartományban.

Az a képesség, hogy bármilyen mintát alkalmazzon a padlón, lehetővé teszi bármilyen felület utánzását, a homokos parttól az erdei gólyáig.

Így az ilyen anyag magában foglalja a többi típus legjobb tulajdonságait: a parketta szépsége, a linóleum praktikuma és a csempe modularitása.

Az egyes márkák jellemzői


A Tarkett vinil csempe (Tarkett Art Vinyl) például számos további előnnyel jár.

 • Egy másik poliuretán védőréteg. Szintezi a felületet és megakadályozza a szennyeződés belépését.
 • Üvegszálas üveg jelenléte. Megakadályozza a nyújtást és erősíti a terméket.
 • Nagyobb képessége a természetes anyagok utánzására. Fa, gránit vagy tengeri felület - minden természetesebb lesz.


Így a Tarkett vinyl csempe egy tartós és védett anyag, amely 15 év garanciát vállal. A legolcsóbb, alacsony teherbírású típusok 550 rubelből kaphatók.

Szintén a belga cég Vinyls - PVC padlóburkolatának kiválasztásakor. Nem minősülnek kifogásolható minőségüknek, és 25 év garanciát vállalnak.

A Vinilam moduláris kvarc-vinil bevonat kiváló minőségű textúrával rendelkezik, amely nagyon jól utánozza a természetes anyagokat. A négyzetméter ára 1380 rubelről indul.

Fektetés a padlóra

Vinyl parketta feküdt igazán könnyű. A legfontosabb dolog az, hogy megfelelően előkészítse a padlót, ami simának és tisztanak tűnik.

A fektetés során a helyiség hőmérséklete 15 ° C felett legyen, a levegő relatív páratartalma 60% alatt van. Be kell fejeznie az ablakok és ajtók beszerelésével kapcsolatos összes munkát, és ki kell töltenie az összes befejező munkát.
A bevonatnak több napig kell feküdnie a helyiségben, hogy alkalmazkodjon a hőmérséklethez és a páratartalomhoz, egyébként megváltoztathatja a méreteit. A hideghőmérséklettől való hűtést követően sem szabad kitömöríteni, mert az anyag megrepedhet.

A vinil padlólapok elhelyezése a következő lépésekből áll:

 • Először készítsen elő, és ha szükséges, egyenletes és száraz bázist zsírtalanítson. Ha a padló kezdetben görbült, az emésztést esztrich vagy önterülő keverék alkalmazásával végezzük. A 2 m-nél kisebb, legfeljebb 3 mm-es magasságkülönbség megengedett.
 • Egy helyiségben kívánatos, hogy ugyanabból a tételből származó anyagokat használjon, ami a csomagoláson van feltüntetve, így a szín azonos.
 • Nem megengedett a vinil parketta előzetesen rögzített linóleum, laminált, festett padló, farostlemez, forgácslap, rétegelt lemez vagy bármely más olyan alap, amely a hőmérséklet és a páratartalom miatt dimenzióváltásnak van kitéve.

Ha nincs nedvességmérő a beton nedvességtartalmának megváltoztatására, ellenőrizheti más módon. Ehhez vágjunk egy darab 1 * 1 m-es műanyag fóliát, és ragasztással ragasszuk be a széleket a padlóra egy napig. Ha a polietilén belsejében páralecsapódás jelentkezik, azt jelenti, hogy ez a bázis nem alkalmas lefektetésre.

 • Közvetlenül a behelyezés előtt a felületet eltávolítják és kezeljék egy alapozóval a tapadás növelése érdekében.

 • A telepítés első fázisa - a szoba központjának meghatározása. A hagyományos kerámia burkolattól eltérően PVC analógokat helyeznek el a helyiség közepétől. A jelöléshez meg kell mérni a szoba hosszát és szélességét, ketté kell osztani őket, és húzni kell két merőleges vonalat a középponton keresztül, amint azt a kép mutatja.

 • Az első csempe van elhelyezve, a központból kiindulva, egy olyan szektorban, amely távolabb van a bejárattól. A telepítés történhet "rétegenként", mint a szokásos laminátum, vagy a piramis módszer. Az első esetben a sorokat egymás után helyezzük el, a másodikban pedig a teljes sorok kerülnek először, majd a fennmaradó lapok fel vannak szerelve.

 • A vinilbevonatot is el lehet helyezni egy bejáratnál, összekötve, átlósan. A csempék elmozdulását általában akkor végezzük, amikor a fa utánozható négyszögletes formákat készítünk. A négyzet alakú kerámia lapkákat kerámiák nélkül helyezzük el.
 • A burkolat átlós áthelyezése a padló további jelölését igényli. Ehhez két átlós vonalat kell kijelölni a szoba közepén. Alternatív megoldásként az első csempe a sarkok közé kerülhet, az elsődleges jelölés kereszteződésében a padló közepén. Ez a módszer nehezebbé válik, nagy kiadásokat igényel, de az eredmény látványos lesz.

 • Az öntapadó vinil csempe öntése nagyon egyszerű. Ehhez csak távolítsa el a védőfóliát az aljáról, és kézzel fogva simítsa a padlót a padlóhoz, hasonlóan a rendes matricához. A feltörekvő légbuborékok kiürülnek.

 • Ha a Click-click csatlakozással rendelkező modelleket megvásárolja, akkor a ragasztó használatához nincs szükség a telepítésre. Az ilyen paneleket úgy csatlakoztatjuk, mint egy hagyományos laminátumot - a zárakat szögben behelyezzük és leengedjük.
 • Nehéz lesz telepíteni a hagyományos PVC csempéket öntapadós réteg nélkül és zárolni. Ezek általában kvarc-vinyl fajok és néhány extrudált modellek. Csomagolásuk jelzi, hogy melyik ragasztó használata jobb. A ragasztó diszperziós fajtáit csak az alapon alkalmazzák, és az érintkezőket - a csempe alapjára és hátoldalára. Az akril diszperziós ragasztó leggyakrabban alkalmas, 250-350 g / m2-es fogyasztása.

 • Körülbelül 1-2 nap elteltével a ragasztó megszárad, és használhatja az új padlót.
 • Ez a videó segít megtanulni a moduláris PVC burkolat felszerelését:

  Ahhoz, hogy gyönyörű és megbízható padló legyen, elég egy padlóhoz vinyl csempe. A Tarkett Art Vinyl padlóburkolatot a hosszú tartósságú tartósság jellemzi. Az öntapadós termékek kiválasztása nagyban megkönnyíti a telepítési folyamatot.

  Előnyei és hátrányai a parafa padló. Parafa laminátumot a padlón saját kezekkel fektetnek be. Utasítások a fotótól.

  Hogyan válasszunk jó alapanyagot a laminált padlónak és megfelelően helyezzük a padlóra. A népszerű típusok jellemzői, vastagsága.

  Hogyan készítsük el a hornyolt táblák padlóját a saját kezükben. Technika a rönk, beton és esztrich burkolására.

  Öntapadós film "Fehér csempe" Gekkofix 13653, szélesség - 45 cm

  Öntapadós film "Fehér csempe" Gekkofix 13653, szélesség - 45 cm

  Kiváló megoldás a konyhabútorok felújításához vagy konyhai kötény beillesztéséhez. A fehér csempe alatt látható film nagyon természetesnek és esztétikusnak tűnik.

  Dekoratív csempe használható a fürdőszobában, mivel nem fél a nedvességtől, és könnyen tisztítható a szennyeződés eltávolításával.

  Filmszélesség: 45 cm

  Az ár 1 m. Tételre van megadva

  Tekintse meg a kő alatt lévő film egyéb lehetőségeit: (A film márvány, kő, csempe alatt)

  Öntapadó fólia a fürdőszobában

  Az építészeti szupermarketekben vagy online áruházakban megjelenő fürdőszoba öntapadó fóliája különböző rajzokon, számlákon és virágokon különbözik. Az alacsony ár és a tisztességes választék lehetővé teszi, hogy kiválassza a megoldást, amely megfelel az Ön ízlésének, és amellyel teljesen átalakíthatja a szobát.

  Az anyag fő előnye a rendelkezésre állás. Alacsony költséggel és elég gyorsan frissítheti a falakat, bútorokat, zónákat és szoros kommunikációt. Bizonyos esetekben az öntapadós fólia fürdőszobájának beillesztése segíteni fogja az időt, amíg alapos javításra nem kerül.

  Az idő, amikor az anyagot bemutatták szinte az egyetlen szín "márványozott" több árnyalatú már régen eltűnt. Napjainkban a gyártók óriási számú megoldást kínálnak, amely kielégíti a legigényesebb vásárlók ízét.

  Az öntapadó film tulajdonságairól

  Mint minden építőanyaghoz, a tapadóalapú filmnek megvan a maga sajátossága. De a legfontosabb az alacsony ár, amely lehetővé teszi a lakások és házak tulajdonosai számára, hogy a fürdőszobában javításokat végezzenek.

  Az anyag fő előnyei a következők:

  • Elérhetőség. A film minden hardverraktárban és szupermarketben kerül értékesítésre. Árkategória - alacsony, amely lehetővé teszi a javításokat, még korlátozott költségkeret mellett is.
  • Hatalmas választék. Különböző rajzokat és színeket vásárolhat, beleértve a filmes fotó tapétát is.
  • Vízálló. Az egyik legfontosabb tulajdonsága a fürdőszoba befejezéséhez. Különösen fontos a bútorok, a fa és az MDF védődobozok díszítéséhez.

  Egy másik nagyszerű tulajdonság az egyszerű használat és gondozás.

  A fürdőszobában lévő öntapadó film nem tart hosszú működtetést, ezért ideiglenes, de meglehetősen esztétikus megoldásként alkalmazzák. Két vagy három év elteltével a rajz "feltérképezni" kezd, az élek szorongása zavart. A falakon az anyag hosszabb ideig tart, de az intenzíven használt helyeken gyorsan használhatatlanná válik.

  Az ilyen tulajdonság, mint a vízállóság, másrészt figyelembe vehető - a film megakadályozza a levegő hozzáférését az alap, a fa megáll "légzés" ilyen esetekben. De van egy érv - azokban a helyiségekben, ahol bútorok vannak homlokzatok természetes fából, a filmet nem használják.

  Mikor van az öntapadó film tényleges használata?

  Különösen a javítások korlátozott költségvetésével kapcsolatban felmerül a kérdés - lehetséges-e ragasztani az öntapadó fóliát a fürdőszobában? Lehetséges, hogy azonnal elveszti a megjelenését, vagy a nedvesség hatására a falak vagy más felületek mögött marad?

  Biztosítjuk Önt - nem fog működni. A ragasztóanyag alaphoz erősen ragaszkodik az alaphoz, különösen nagy tapadási fokon.

  Be lehet ragasztani egy filmet minden falat, vagy egyiküket. Különösen lenyűgöző fotóképet keres. Ezzel a megoldással teljesen megváltoztathatja az egész fürdőszoba belsejét. Ha a padlóburkolatok márványra is illeszkednek, akkor az egész szoba teljesen eltérő megjelenést kölcsönöz.

  Használhatja a filmet és díszítő célokat. Általában ilyen esetekben ilyen mintát választanak ki, amelynek töredékeit kivághatják és beilleszthetik monokromatikus kerámia burkolólapokra. Általában jó lehetőség az újdonság és hangulat hatásának megteremtésére.

  Az öntapadó film használatával bizonyos területekre is koncentrálhat. Például a mosdókagyló vagy törölközők és fürdőköpenyek körül. A polcokon beilleszthet bármilyen kis dolgot.

  Gyakran az anyagot használják a vízvezeték-elrendezést lefedő védődobozok díszítésére. Ebben az esetben érdemes figyelni erre a pillanatra - ha a bőrt gipszkartonból készítik, vékony réteg gipszet kell felhordani a felületére.

  Szükséges eszközök

  A munka kezdetén éles kést, építőszárítót, puha spatulát vagy gumibotot, uralmat, ceruzát kell készíteni. Épület hajszárító hiányában háztartási, de nagy teljesítményű.

  Szabályok a vágáshoz vagy a film vásárlásához

  A szükséges anyagmennyiség kiszámítása ugyanúgy történik, mint a tapétázás során. Először is meg kell határozni a szükséges sávok számát, és a kerületi méretet "töretlenül" kell mérni, vagyis figyelembe kell venni az ablakokat és az ajtókat.

  Minden lapnak 10-15 centimétert kell adni a fal szabálytalanságai esetén. Ha egy geometrikus mintával rendelkező filmet választanak, 35-40 centimétert adnak a szalaghoz. Ezután kiszámolja, hogy hány darabot kap egy tekercsről és meghatározza a tekercsek számát. A film ilyen nagy kiterjedésű, mivel nagyon könnyen károsodik.

  A vágást rossz oldalon végezzük, ahol van egy jelölés a mintázat beállításakor - az elülső oldalon.

  Hogyan öntsük fel a fürdő öntapadó fóliát

  Ahhoz, hogy a film ragasztásakor tökéletes eredményt érjen el, a munkaterületet gondosan fel kell készíteni. Előfeltétel - a legkisebb törmelék, a por és a kis vetületek hiánya. Mindegyik tényező külön-külön képes csökkenteni a "nem" beillesztését.

  A falakat be kell vakolni, szintre kell helyezni és át kell menni felülről egy alapozóval. Általában nagy tapadású akrilfestékeket használnak fel ilyen célokra. Festés után kemény kendővel, ecsettel vagy vászonszövetekkel átmennek a felületen, hogy eltávolítsák a keletkezett csomókat.

  A fém-, üveg- és műanyag felületeket zsírtalanítani kell, és a porrészecskéket is el kell távolítani.

  Fontos. Tudnia kell, hogy a film nagyon gyorsan ragad, és egyes esetekben lehetetlen megjavítani. Továbbá, ha eltávolít egy nagy védő réteget, akkor a film összeragadhat. Itt a már elrontott darabot biztosan kell dobni.

  A film a gondosan megjelölt vonal tetején áll. Először távolítsa el a védőréteg egy kis darabját, és nyomja meg a szélét. Ezután óvatosan vezesse le a darabot, fokozatosan felszabadítva a ragasztóréteget, és azonnal mozgassa az anyagot kézzel, középen a szél felé. Erre a célra használjon puha spatulát vagy nemezelt gumibetétet. Ragasztás után az alsó él éles késsel vágja le az alsó határon.

  Fontos. Filmeknél nem ollós ollókat használnak, hanem építési vagy irodai kést.

  A formázott légbuborékot gyengéden eltávolítjuk, könnyű mozdulatokkal a szél felé, ha ez nem segíti, akkor a duzzadt helyeket finoman átszúrják egy tűvel, és kiszorítják a levegőt, majd simítással.

  A domború helyek és sarokcsavarok, pl. A fürdőszoba és a WC használatára szolgáló ajtók esetében az építési hajszárító használata látható. A fűtött fólia nyúlik, finoman és pontosan a felületen ráncok és üregek nélkül helyezkedik el. A hajszárító beállításának javítása érdekében a tapadt film teljes felületén járhat, különösen a sarkok és a csavarások gondos feldolgozásával.

  A tükör, üveg és fém felületek előmelegítve vízzel és mosószerrel. Ez korrigálja a képet, és helyére teszi.

  Fontos. A falakon, a fára, a lemezekre, az egyenetlen ragasztás eltávolítható, ha éppen egy filmcsíkot élesen megránt. De egy óra múlva lehetetlen lesz.

  Végezetül

  Az öntapadó film a konyhában is használható - frissítse a bútorok homlokzatát, kötényt, a falon szokásos tapéta helyett, amely gyors és gazdaságos módja a szoba frissítésének.

  Öntapadós film D-C-fix, Gyűjtemény, "Tile white"

  • Kiskereskedelmi ár
  • 1 419 dörzs. / roll

  Mennyiség, tekercs Adja meg a darabszámot. A számológép kiszámítja a költségeket.

  Hasonló termékek
  • Kiskereskedelmi ár
  • 980 dörzsölje. / roll
  • luxus
  • Kína
  • Kiskereskedelmi ár
  • 980 dörzsölje. / roll
  • luxus
  • Kína
  • Kiskereskedelmi ár
  • 980 dörzsölje. / roll
  • luxus
  • Kína
  • Kiskereskedelmi ár
  • 980 dörzsölje. / roll
  • luxus
  • Kína
  • Kiskereskedelmi ár
  • 980 dörzsölje. / roll
  • luxus
  • Kína
  • Kiskereskedelmi ár
  • 980 dörzsölje. / roll
  • luxus
  • Kína
  • Kiskereskedelmi ár
  • 980 dörzsölje. / roll
  • luxus
  • Kína
  • Kiskereskedelmi ár
  • 980 dörzsölje. / roll
  • luxus
  • Kína
  • Kiskereskedelmi ár
  • 980 dörzsölje. / roll
  • luxus
  • Kína
  • Kiskereskedelmi ár
  • 980 dörzsölje. / roll
  • luxus
  • Kína
  Megtekintett termékek
  • Kiskereskedelmi ár
  • 1 419 dörzs. / roll
  • D-C-fix
  • Németország

  Az öntapadó film egy olyan anyag, amely szinte korlátlan lehetőségeket kínál: alkalmazások széles választékát, tervező fantáziák megvalósítását, egészségbiztonságot és tartósságot. Az öntapadó film vízálló anyag, azaz vízálló anyag. Használható a magas páratartalmú helyiségekben. Nem is félek a magas hőmérsékletektől, és akár 80 ° C-ig is képes ellenállni. A mai napig több száz színű öntapadó film: márvány és kő, fa, ólomüveg és tükör. Számtalan mintázat, minta, szín és ügyes kombináció, beleértve a határok különleges választékát, korlátlan lehetőséget kínál a tervezőknek. Matt színű, matt és fényes monokróm öntapadó fóliák díszekkel, mintákkal és szerkezetekkel, művészi eleganciával vagy divatos fémmel, öntapadós fóliák tisztán dekoratív befejeződéshez vagy gyakorlati célokra a formatervezés egyedi részleteinek kiemelésére vagy a bútorok frissítésére - öntapadó a filmeket nagyon széles körben használják mindenhol. Például sokkal előnyösebb a bútorok öntapadó filmmel történő frissítése, mint új. Továbbá, ha szükséges az ablakok megvédése a kíváncsiskodó szemektől a függöny használata nélkül, akkor a legjobb megoldás az átlátszó, színezett üveg öntapadó fólia.

  • Németország
  • Németország

  A szállítási költség "a bejárathoz":

  • szállítás a TTR-ból Moszkvai Ring Road-ra - 500 rubel. (legfeljebb 10 kg);
  • szállítás a TTC-ből a Moszkvai Gyűrű felé - 900 rubel;
  • a harmadik szállító gyűrű belsejébe történő szállítás - 1 000 rubel;
  • szállítási kívül a Moszkva Ring Road - 900 rubel. + 30 rubel / km. (60 km-ig) / + 40 rubel / km. (61 km-től).

  A szállítási lehetőséggel a megadott szállítási idő legfeljebb 2 óra lehet. A szolgáltatás ára 1350 rubel. Moszkvában. * Adja meg a részletek a menedzser.

  A szabad autó jelenlétében a szállítás a megrendelés napján lehetséges. A szolgáltatás ára 2000 rubel. a megrendelés és a szállítási cím nagyságától függően. ** Adja meg a részleteket a kezelővel.

  A szállítási költség "az áru 1300 kg feletti bejáratánál":

  • szállítás a TTK-ról MKAD-ra a 1300 kg - 1800 rubel felett;
  • a rakomány szállítása több mint 1300 kg - 2000 rubel a TTC belsejébe;
  • szállítási kívül Moszkvai Ring Road a rakomány több mint 1300 kg - 1800 rubel. + 30 rubel / km. (60 km-ig) / + 40 rubel / km. (61 km-re);

  Felhívjuk figyelmét, hogy a Moszkvai körgyűrű szállítási költségeit csak a Moszkvai Gyűrű kilométerétől számított legrövidebb úton, függetlenül attól, hogy a szállítási cím Moszkvában vagy a Moszkvai régióban van-e, messze a metrótól vagy más körülményektől.

  Megrendelésünket "a bejárathoz fogjuk szállítani". Ez azt jelenti, hogy:

  • a vezető-szállítmányozó a lehető legközelebb áll a bejárathoz;
  • a gépkocsivezető adja meg a megrendelt anyagokat a karosszériából, és el kell fogadnia azokat;
  • érkezés után a továbbító meghajtó vár, amíg el nem érkezik, de nem több, mint 20 perc, hogy ne késlekedjen a következő ügyfelek számára.

  Ne felejtsük el, hogy szállításkor "a bejárat előtt" meg kell majd vinni az anyagokat, szállítani és felemelni őket, így előzetesen meg kell adni a megrendelés súlyát és méretét.

  Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a három méternél hosszabb tárgyak emelésekor a lépcsőkön levő tűzjelződések, ajtók és egyéb akadályok jelenléte a teher nagysága miatt lehetetlenné teheti a felemelést. Ebben az esetben arra kérjük Önt, hogy előre értékelje az emelés lehetőségét.

  A szállítást, a kirakodást és az emelést kizárólag a továbbító meghajtó hajtja végre. Ha a tekercs súlya meghaladja a 60 kg-ot, kérjen előzetesen egy asszisztenst, ezáltal időt takarít meg a kirakodás során. Egy 60 kg-ot meghaladó tömegű tekercs nem képes az áruszállítót egyedül felemelni.

  Megrendelés szállítás "az ajtó" akkor a pénztárnál. Ne felejtsd el elmondani nekünk, hogy van-e lift a bejáratnál, és hogy lehet-e kirakni az autót a bejáratnál.
  A kézbesítés végső költségeit a kezelő a megrendelés beérkezése és megvitatása után számítja ki.

  A szállítási határidõnk valamelyikén felveheti megrendelését.
  A felkeresési pontok címe és nyitvatartási ideje itt található.

  • Mindenképpen ellenőrizze az anyagot, amikor beérkezik, és győződjön meg róla, hogy jó minőségű és megfelel az Ön elvárásainak. Megtagadhatja a megrendelés beérkezését, ha bármilyen problémát észlel;
  • A jó minõségû szeletelt anyagok visszatérítését csak a végrehajtás után hajtják végre. Vissza tudjuk vinni az anyagot, értékesíteni és az értékesítés után visszaküldeni a pénzt.

  * A szállítási költség a Moszkva harmadik szállítási gyűrűjén kívül történő szállításra szolgál.
  ** A szállítási költség a moszkvai régióban történő szállításkor változhat

  Szállítás az Orosz Föderáció régiói részére, szállítási vállalatokat biztosítunk.
  Csak nagy, stabil és jól ismert cégekkel működünk együtt! Az alábbiakban felsorolt ​​összes közlekedési vállalat optimális az ár / minőség / szállítási idő tekintetében.

  A megbízás szállításának költsége raktártól a fuvarozóhoz - 1000 db.
  A megrendelésnek a raktárból a rakomány szállítási társaságába történő szállításának költsége meghaladja a 1300 kg-ot - 2000 p.

  Ön kiszámíthatja a városba jutás költségeit.
  Válasszon ki egy listát a megfelelő szállítási vállalatot, kattintson a nevére és használja a szállítási költség számológépet:

  • Zheldorekspeditsiya
  • Baikal szolgáltatás
  • Üzleti vonalak
  • PEC
  • ZheldorAlliance (korábban Gruzovozoff)

  Ezzel a szállítási móddal azt ajánljuk, hogy rendelje meg a "kiegészítő csomagolás" szolgáltatást, amelynek költsége 500 p.
  A menedzserünk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy tisztázza az összes részletet.

  Ha nem akarsz olyan céget szállítani, amely nem szerepel a listán, a raktárból a szállítmányozónak küldendő megrendelés költsége 1500 r lesz. és 2500 p. 1300 kg feletti terheléseknél. Ez további nehézségekkel és kockázatokkal jár, amikor az áruk szállítása a fuvarozó társasághoz történik.

  Ön kellemesen meglepődne, hogy Oroszország más városaiba történő szállítás olyan olcsó lehet!
  Ne felejtsük el azonban, hogy hatalmas országunkban sok hely van, a szállítást csak a légi közlekedés teszi lehetővé.
  Először is, ez a Szibériában és a Távol-Keleten számos régióra vonatkozik.

  Megrendeléskor ki kell választani a szállítási módot "Szállítás a régiókba", és a megrendeléssel kapcsolatos megjegyzésekben jelezzék a kívánt szállítmányozó céget.

  Győződjön meg róla, hogy a kiválasztott vevővel ellenőrizze, hogy a városba szállított-e.
  Ha ez légiközlekedés, adja meg a szállítás költségeit, ez jelentősen magasabb lehet, mint a rendszeres szállítás költsége.

  Ne felejtse el, hogy miután kiválasztotta a szállítmányozó céget és megrendelt, nem vagyunk felelősek a szállítás költségeiért és a szállítási vállalathoz való jövőbeni kapcsolatáért.

  A kis rakomány Veliky Novgorodra vonatkozó szállítási költsége:

  • a ZhelDorEkspeditsiya szállítmányozó cégtől 5 csomag laminált (10m 2 / 70kg) Moszkvától a Veliky Novgorodig szállítanak kb. 370 p.
  • szállítási határidő - 3-5 nap;
  • a saját költségükön a Velikiy Novgorodepolepatel ZhelDorEkspeditsiya fuvarozó cég raktárából.

  A túlméretezett rakomány Veliky Novgorod szállítási költsége:

  • a linoleum (90m 2 / 180kg) Moszkvából a Veliky Novgorodba történő szállítása a ZhelDorEkspeditsiya fuvarozó cégnél körülbelül 1170 rubel lesz;
  • szállítási határidő - 3-5 nap;
  • a saját költségükön a Velikiy Novgorodepolepatel ZhelDorEkspeditsiya fuvarozó cég raktárából.
  • Németország

  Az áruval történő kézbesítéskor a választott fizetési módra vonatkozó teljes csomagot kap.

  Bankkártyás fizetési megbízás:

  1. Válassza ki a kívánt terméket.
  2. Rendelje meg a rendelést a bejelentkezéskor jelezze a fizetési módot - bankkártyát.
  3. Olvassa el a felhasználói szerződés feltételeit, jelölje be, hogy ismeri és elfogadja a feltételeket. Kattintson a "Checkout"
  4. Miután a megbízó megerősítette a megrendelést, a regisztráció során megadott e-mail címre egy linket kap a kifizetéshez. A helyes fizetéshez a linken be kell jelentkeznie a webhelyen, ellenkező esetben hiba lép fel (fehér lap). A bejelentkezéshez és a jelszóhoz az engedélyezéshez szükséges másolat egy külön levélből, amely közvetlenül a rendelés után érkezett. Továbbá a fizetéshez való link elérhető a fiókjában a weboldalon, a "Saját rendelések" szakaszban.
  5. A fizetési oldalon írja be a hitelkártya adatait: a kártyatulajdonos neve és vezetékneve, 16 számjegyű hitelkártyaszám, kártyakibocsátási dátum és CVV2 / CVC2 kód *** A kártyatulajdonos neve és vezetéknevének meg kell egyeznie a műanyag kártya információival. Nem kell megadnia PIN-kódját! Fizetés megerősítésével adja meg az SMS-ben kapott kódot a bankjából.
  6. Miután a bank megerősítette a fizetési felhatalmazást, az online áruház értesíti a vevőt a megrendelés sikeres megfizetéséről. A "Fizetés sikeres" üzenete után kattintson a "Visszatérés" gombra, és ezzel befejezze a vásárlási folyamatot.
  7. A fizetés elutasítható, ha hiba történt az adatbevitel során, vagy a kártya kibocsátó bank elutasította a tranzakciót.
  8. Kész! Újra online áruházunkban várjuk Önt!

  *** A bankkártya hátoldalán, a mágnescsík alatt, keresse meg az aláírási mezőt. A mező jobb felső sarkában négy számjegy nyomtatódik ki - ez a kártya számlájának száma. Következő a folytatás a mező egy kis fehér téglalap alakú, ahol még 3 számjegy - ez a CVV2 vagy CVC2 kártya biztonsági kódja.

  Az interneten bankkártyával történő fizetés az árukért vagy szolgáltatásokért egyre népszerűbb hazánkban. A bankkártyás fizetést elfogadó cégek száma növekszik, és ennek a fizetési módnak az előnyei minden vásárló számára nyilvánvalóak.

  Az online boltunk büszke a szakemberre
  megközelítés és kiváló minőségű termékek, amelyeket az ügyfelek számára kínálunk. És mindent megteszünk a szolgáltatás minőségének javítása és a szolgáltatásaink elérhetőbbé és kényelmesebbé tétele érdekében. Ezért online áruházunkban bevezettük a hitelkártyás fizetés lehetőségét.


  Mielőtt fizetnék az árut egy műanyag kártyával:

  • győződjön meg róla, hogy a birtokos neve és vezetékneve a bankkártyán van (az ilyen adatok nélküli kártyákat nem fogadják el);
  • csak a kártyatulajdonos fizeti meg az árukat, akiknek igazolniuk kell személyazonosságukat (útlevél);
  • ellenőrizze előre, hogy van-e elegendő pénz a kártyán a vásárlásért.

  A kártya használata nem lehetséges a következő esetekben:

  • a kártyaszám szerepel a stop listában (a stop listából történő kizárás után lehetséges a kártya használata);
  • a kártya lejárt;
  • a kártya zárolva van, ha a PIN-kódot egymás után 3 alkalommal adja meg;
  • a kártyát az Ügyfél kérésére vagy a bank irányába blokkolja (blokkolja az engedélyezett számlaügyleteket a kártyával);
  • a tranzakció számláján a pénzeszközök hiánya vagy hiánya;
  • a bankkal való kommunikáció hiánya a Mobil Bankhoz kapcsolódva.