Legfontosabb > Bútor

Hogyan válasszuk ki a zuhanykabinot: a választás szabályai és a legjobb modellek értékelése

A kényelem és a sokoldalúság miatt a zuhanyfülkék egyre inkább otthoni fürdőszobákba kerülnek. Ezek különböznek az anyagkészítésben, a konfigurációban és a méretben. A gyártók örömmel töltik el a modellt és a különféle funkcionalitást.

De hogyan válasszuk ki a zuhanykabinot, hogy ne csak a kezelések során a lehető legkényelmesebb legyen, hanem harmonikusan illeszkedjen a fürdőszobába?

Hogyan válasszuk ki a zuhanyzót

Egyrészt a zuhanykabin higiéniai eljárásokat tervez, másrészt a fürdőszobában lévő bútor. A modell kiválasztásánál figyelembe kell venni mind a tisztán funkcionális képességeket, mind az általános megjelenést.

Először is el kell döntenie a vízvezeték beszerzésének elvárásairól, vagyis annak meghatározásáról, hogy miért vásárolta meg. Ellenkezõ esetben a felmosó berendezés, amelynél felesleges funkciók tartoznak, vagy egy nem ábrázolt és szükségtelen "szekrény" egy zuhanyfejjel jelenik meg a fürdőszobában. Ennek eredményeképpen ez a hulk egy ilyen értékes helyet fog elfoglalni a fürdőszobában, és ennek semmi értelme.

A legfőbb korlátozás a zuhanykabin kiválasztásánál a fürdőszoba méretei. A vágy, hogy a rendelkezésére áll egy pezsgőfürdő vagy egy török ​​gőzkabin, érthető, de nem mindig megvalósítható. A fürdőszoba mérete korlátozott, néhány további funkciót gyakran el kell hagyni a kis méret és a szükséges minimális készlet mellett.

Nézzük meg, hogyan válasszuk ki a modern zuhanykabin megfelelő módon, hogy megfeleljen az alábbi kritériumoknak.

1. kritérium: raklap anyaga és alakja

Néhány zuhanykabinban egyáltalán nincs rakéta. Azonban ez az opció megköveteli egy speciális padló elrendezését a zuhanytálca belsejében, kiváló minőségű vízszigeteléssel. Ha a zuhanyozófülke önellátására vonatkozó tervek önmagukban is jobbak, akkor azonnal válasszon egy terméket egy mini-fürdővel. Egy ilyen modell könnyebb összeszerelni, bárki, aki elolvashatja az utasításokat, és csavarkulcsot és csavarhúzót használ, fel tudja szerelni.

A zuhanytálcák a következőkből készülnek:

 • öntöttvas - klasszikus és tartós, de hosszútávú anyag;
 • acél - tartós, de zajos lehetőség;
 • akril (műanyag) - olcsó, könnyen telepíthető és stílusos modellek;
 • fajansz - szilárd és elegáns változat;
 • mesterséges márvány - tartós, csendes és a legdrágább lehetőség.

A fémtálcák nem félnek a nehéz tárgyak esésétől. Akril, kerámia és márvány társaik ilyen helyzetben azonnal megrepednek vagy repedeznek. És ha még egy kis akrilfoltot még meg lehet javítani, akkor a fajanszot és a márványt ki kell dobni, új raklapot vásárolni.

Másrészt az acél és az öntöttvas zománc sötétedhet az idő múlásával. A műanyag, a kerámia és a márvány hasonló támadást kizárt.

Maga a zuhanykabin alakja közvetlenül függ a kiválasztott fürdő formájától. Kerítésszerkezete a szerelés során közvetlenül a raklapra szerelhető. A legtöbb banális lehetőség - négyzet vagy téglalap. De a fali zuhanykabinok kör alakúak vagy annak felére is kiterjednek, és a sarokmodellek egy negyed kör vagy egy ellipszis alakúak.

A lekerekített tálak elegánsabbak és kevesebb helyet foglalnak el a fürdőszobában. A kiálló szögtől még mindig kevés értelme van. De ha a fürdőszoba nagy, akkor inkább egy klasszikus téglalap alakú fürdőkád vagy jacuzzi záró ajtókkal a zuhanyozáshoz ilyen belsőben lenne jobb.

A méretű raklapok a legkülönbözőbbek. Mindegyik oldal 0,6 és 2 méter közötti lehet. A sekély modellek lapos fenékkel készülnek, alátétek nélkül. Meg kell választani, ha csak zuhanyra van szüksége. A mély, 30 cm-es vagy annál magasabb oldalú mély változatok már "fekvő" és "ülő". A második esetben kis kinyúlással vannak ellátva a sarokban vagy a kabin egyik oldalán, amelyen ülhet.

2. kritérium: Az ajtók kinyitásának módja

A nyitott ajtók a zuhany alatt egy vagy két. Ha a zuhanycsomag kicsi, akkor egy ajtó elegendő. A választás itt csak a fürdőszoba kialakításától függ. Az egyik belsejében egy kompakt tágas zuhanykabin ideális nyílászáróval, míg a másik számára a legjobb megoldás egy tágas modell egy pár klasszikus szárnyas ajtóval.

A zuhanykabinban lévő ajtók:

 • lengő vagy csuklós;
 • csúszó;
 • összecsukható "könyvek" formájában.

A lengőajtók zsanéroit csak az összes fémből kell kiválasztani. A préselt fémpor vagy szilícium olcsó analógjai rövid életűek. A tolóajtóknál a legfontosabb a görgőkre vonatkozó útmutatók anyaga. Ne mentse itt. Az olcsó műanyag vezetőkkel való modellezés nem bölcs. Nem tartanak sokáig. A legjobb megoldás az acél vagy alumínium "sínek".

Az ajtók gyártására szolgáló anyag lehet:

 1. Plexi.
 2. Üveg (temperált vagy triplex).
 3. Polisztirol.

A Triplex a legbiztonságosabb és legtartósabb. Azonban gyakran túl drága az otthoni zuhanyzásnál. Az ár legnagyobb költségvetése a polisztirol ajtók. De rövid életük és olcsó megjelenésük van. A klasszikus egy üveg, amely megreked. Noha nehéz, sokkal előnyösebbnek tűnik, mint a műanyag.

A jellemzők készletén található plexiüveg az utolsó két lehetőség közepén helyezkedik el. Azonban, amikor kiválasztja, érdemes megemlíteni az anyag súlyos mínuszát: könnyen karcolódhat. És akkor lehetetlen megcsiszolni vagy más módon megszüntetni a karcolást.

3. kritérium: nyitott és zárt dobozok

Az építés típusa és a feszesség függvényében minden zuhanytálcának két típusa van: zárt és nyitott. A kritériumnak megfelelő választást a vevő pénzügyi lehetőségei és a doboz funkcionalitása határozza meg. Például egy gőzfürdő jelenléte csak zárt típusú modellben lehetséges. És itt az utóbbi ára mindig magasabb lesz, mint egy nyitott kabin, amelynek rendszeres zuhanyzója és szórófejje van.

A szerény funkcionális elemek (gyakran csak zuhanyfej) és a minimalista kialakítás miatt a nyitott kabinok olcsóbbak, mint a zárt hidroboxok. Az utóbbiak felső fedele és zárt. A készülék zajtalanítja a gőzfürdőt a fürdőszobában. De az ilyen modellek költsége 2-4-szer magasabb, mint a nyitott alternatívák.

A nyitott vagy zárt zuhanykabin kiválasztásakor meg kell érteni, hogy az első típusú modellhez tartozó fürdőszobának magas színvonalú vízszigeteléssel kell rendelkeznie. A forró vízből származó gőz a működés közben sokat fogy, a fürdőben lévő páratartalom magas lesz. A belsőépítészet költsége és a vízhatlanabb bútorok gyakran meghaladják az olcsó nyitott zuhanytálcát választó megtakarításokat.

4. kritérium: További funkciók

A csatorna öntözési lehetősége minimális, amely nélkül a zuhany nem képes. Azonban a modellek túlnyomó részében van egy oldallap, amelyen szórófejek állíthatók be a szórófejet és a szórófejet felül, valamint háttérvilágítással és ventilátorral.

További funkcióként a zuhanyzó jelen lehet:

 • Rádió és telefon - azok számára, akik szívesen énekelnek és fontos hívást várnak.
 • Hidromasszázs a lábakhoz - olyan vízsugarak, amelyek nyomásra állíthatók, amelyek tonizálják a bőrt és lazítják az izmokat.
 • Fény - zárt zuhanytálcához szükséges.
 • Szellőztetés - a fülkében lévő levegő keringtetésének biztosítása és a felesleges gőz eltávolítása.
 • A trópusi zuhany egy speciális vízeloszlási rendszer, amely megteremti az eső hatását a trópusokon belül.
 • Török gőzfürdő - egy gőzfejlesztő jelenlétét jelenti.
 • Kontrasztos zuhany - automatikus vízszabályozó fúvókák, amelyek a beállított időintervallumnak megfelelően változnak a rendkívül forró és nagyon hideg víz között.
 • Az aromaterápiás rendszer a gőzgenerátor kiegészítése, amely lehetővé teszi, hogy aromás olajokat adjon az előállított gőzbe.
 • Hőmérők - olyan eszközök, amelyek a víz hőmérsékletét fenntartják az adott paraméterekben, függetlenül a vízellátó rendszer nyomásesésétől.

Mindegyik elem kiválasztása, amennyire ez szükséges, csak a vevő preferenciáitól függ. De minél többet a kiválasztott zuhanykabin modellben, annál szélesebb a zuhanykabin funkcionalitása és minél magasabb az ára. És minden további funkció az elkerülhetetlen növekedés a bódéban.

Tippek a zuhanykabin kiválasztásához

Ha egy lakásban vagy magánházban lévő csövekből származó víz áramlik keményen, akkor jobb, ha megtagadja a "trópusi zuhany" elkülönítését, ellenkező esetben a kis lyukakkal ellátott sprinklerek gyorsan elzáródnak az üledékekkel, és egyszerűen nem működik megfelelően.

A kívánt modell kiválasztásakor feltétlenül ellenőrizni kell az ajtók működését: hogyan nyitják és zárják be. A leveleknek simán, csendesen és könnyedén és zárt állapotban kell mozogniuk / lengeniük - szorosnak kell lenniük. Ezek akadályt képeznek a víz fröccsenésében, ezért egy teljes mágneses mágnesszalaggal kell rendelkezniük az érintkezési ponttól fentről lefelé.

Ha a kabinra csak reggeli és este zuhanyozásra van szükség, akkor a modellt mindenfajta hidromasszázs, gőzfejlesztő és rádióvevő nélkül választani kell. Egy egyszerű doboz alacsony raklap és egy öntözés elég lehet, és ez a lehetőség olcsó. Nincs értelme drága vízvezeték beszerzésében, amelynek funkcionalitását nem fogják teljes mértékben használni.

Mielőtt elmész az üzletbe, hogy kiválaszthasson egy zuhanykabinot, helyesen és objektíven kell értékelnie a fürdőszobában rendelkezésre álló helyet. Túl nagy doboz egy kis fürdőszobában foglalja el az egész padlót, és nem hagy helyet egyéb vízvezetékhez. Sőt, az egészségügyi berendezések elrendezésére vonatkozó terv kidolgozásakor nem szabad megfeledkeznünk a csővezetékek és a villamos energia összekapcsolásáról.

Az elektromos vezetékekkel minden nagyon egyszerű, a fürdőszoba bármely pontján eldobhatja őket. A szennyvízzel minden kicsit bonyolultabb. A főzőedényben általában az egyik sarkában található. Ezzel a szöggel egy zuhanycsövet kell elhelyezni a falhoz egy csatornacsővel. Minél rövidebb a lefolyó a zuhanykabinból a felszállóba, annál kevésbé valószínű, hogy eldugul.

Ha gyermekek vannak a családban, akkor jobb, ha egy mély tálcával ellátott zuhanykabinot választ. Az ilyen nyitott ajtókkal ellátott doboz könnyedén bejuthat a zuhanyzóból egy fürdős fürdőbe. A fürdőben ezenkívül kézzel is meg lehet mosni a ruhákat, vagy áztatni a mosás előtt.

A legnagyobb gyártók értékelése

A hazai piacon a vízvezeték-zuhanyozók bemutatásra kerülnek orosz és külföldi egységek. Ráadásul a költségek nagymértékben függenek a gyártótól. Ugyanezen funkciók esetén kétszer-háromszor többet fizethet. Valójában ez a díj a márka számára.

A híres "Jacuzzi" cégnek, amely háztartásgá vált, sokat keres a boltokban. De a minőség a vízvezeték ez a gyártó Olaszország, természetesen magas.

A hazai gyártók közül kiemelkedik a Radomir és a BAS. Ezek a piacon a legrégebbi és legnagyobb vállalatok. Az akril tálcával nagyon jó tusoló kabinokat kínálnak az Aquanet és az Watercolor. Kompakt doboz keresésekor figyelmet kell fordítani az Aqua Joy társaságra, amely csak a kis fürdőszobába épített vízvezeték szerelésére szakosodott. És ha egy tervezőmodellre van szüksége, jobb, ha megállítja a választását a "Laniver" zuhanyfülkékről.

A behozatal költségvetési szegmensét világszerte működő gyár - Kína képviseli. Ugyanakkor ellentmondásos minõségû tisztán kínai termék létezik, és a közép-királyságban az európaiak által felügyelt gyárakban tûzolt kabinok vannak. Az utóbbiak nagyon megérdemlik a végrehajtást, házasság és minőségi anyagok nélkül. Itt választhat az "Appolo", "Aqualux", "AquaStream", "Goldman" és "Optima" márkanevek közül.

A németek (Edelform, Wasserfalle, Westerhof, csehek (Luxus és Riho), finnek (Oras, Ido, Nimo, Finn mester ") és az olaszok (" Primo "," Valencia "). Minden terméke kiváló minőségű kivitelezést és számos különféle kiegészítő funkciót kínál. És minél újabb, minél magasabb a berendezések ára.

Valójában a költség átlagos szegmensének minden európai gyártója ugyanazt a minőségi zuhanykabinokat kínálja. Itt, amikor kiválasztja, nagyobb figyelmet kell fordítania a márka, hanem a javasolt funkcionalitás és tervezés.

Hasznos videó a témában

A zuhanyzók kiválasztására, műszaki jellemzőire és működésére vonatkozó fontos ajánlások a következő videókban találhatók.

Minden a zuhanyzók jellemzőiről és töltéséről:

Zuhanykabin kiválasztása - ami jobb az ár és a funkcionalitás szempontjából:

Hogyan kell vásárolni egy zuhanykabin, mit kell figyelni:

Nehéz választani egy megfelelő zuhanykabinot a piactól. De ha megpróbálja, akkor az ideális ár-minőség arány biztosan megtalálható. Csak akkor szükséges azonnal eldönteni, hogy mely funkciók és modulok szükségesek, és melyeket eldobhat.

A zuhanykabinok funkcionalitásának és töltésének megfelelően számos lehetőség kínálkozik, így mindig van lehetőség arra, hogy a jellemzők és a költségek szempontjából optimális modellt keressenek és megtalálják.

Zuhanykabin gyártók (gyártók értékelése)

Az online áruházunkban az orosz piacon a legnépszerűbb és legismertebb szinte minden gyártó számára zuhanykabint vásárolhat.

Kiválaszthatja a fülke méretét, alakját vagy célját. Ha bármilyen kérdése van - hívjon bátran, és segítünk neked, és válaszolunk minden kérdésre.

ESBANO - zuhanyzó Spanyolországból

Az ESBANO zuhanykabinját 24 000-ről 45 ezer rubelre vásárolhatja.

FRANK zuhanykabinok

Frank egy húszéves történelemmel és minőségi hagyományokkal rendelkező márka. Ez a márka viszonylag korábban érkezett Oroszországba, míg Európában nagyon népszerű. A Frank zuhanykabinok nemcsak a gyakorlati tervezést, hanem az összes modern funkció jelenlétét is örömmel látják az orosz fogyasztók számára, mint például a hidromasszázs vagy a krómterápia.

Költségük 22,600 és 278,800 rubel között változik, a kabin konfigurációjától és működésétől függően.

Záporok RIVER

A folyóvizek nevezhetők turistaosztályú márkának, csak 15 000-51 000 rubelt vásárolhatnak, ami viszont elfogadható egy átlagos család számára. Gyakran választják azok, akiknek nemcsak az elegancia és az egyszerű építés, hanem a kabin kompaktsága és persze megbízható minősége is szükséges. A folyami gyártók nem csak alapvető funkciókat kínálnak, míg a zuhanykabin használatakor élvezheti a hidromasszázs vagy törökfürdőt.

Zuhanykabinok DETO

A DETO márka innovatív installációs technológiájával vonzza a figyelmet: a telepítés nem igényel tömítőanyagokat vagy szilikonokat - a kabin szivárgás nélkül működik, és a boldog tulajdonosoknak nincs gondjuk a gomba vagy a penész. Ennek a márkának a fejlesztése a legmagasabb komfortérzetet, megbízhatóságot és a termékek minőségét tükrözi.
Ami az ár kérdését illeti, akkor nem kell túlfizetni, és ilyen kabinok vannak 32 500 - 64 200 rubelből.

Az orosz gyártmányú zuhanykabinok

Szinte minden belföldi zuhanyzó kínál hasonló előnyökkel és hátrányokkal rendelkező termékeket.

Relatív olcsóság.
Kiválaszthat egy modellt abszolút pénztárcába. A legolcsóbb 12 ezer rubelből. (gyártó "ROYAL BATH") a mesés 114 ezer rubelre. (az orosz-német "BANDHOURS" modellje).

Egyszerű telepítés.
A szerkezetek a helyi kommunikáció követelményei szerint készültek: megfelelő dugaszok az orosz stílusú aljzatokhoz.

Mindig elérhető.
A helyi gyártóktól származó záporok mindig készleten vannak, és nincs szükség túlfizetésre a szállítási költségeket illetően a gyártó országából Oroszországba vezető utasszállítás esetén.

Az orosz zuhanyszerkezetek hátrányai

 1. A legolcsóbb orosz modelleket nem szabad magas színvonalon várnod.
 2. Standard kivitel. Nagyon ritka a szerkezet fényes, emlékezetes kialakítása, leggyakrabban ezek a klasszikus fehér vagy acél kabinok, amelyek üvegfalai a leggyakoribb formák.

Aquanet zuhanykabinok

Az orosz Aquanet cég már bebizonyosodott a helyi vízvezeték-piacon. Sok hazai vásárló megjegyzi, hogy ez gyakorlatilag a legjobb zuhanyzók.

A felhasználói értékelés alapján a minősítés lehetővé teszi, hogy ezt a vállalatot német és olasz gyártókkal egyeztesse. A tartomány árkategóriája 14-82 ezer rubel. a fülke számára. Így kiválaszthat egy modellt bármilyen családi költségvetéshez. A legdrágább "Aquanet" fülkék a modern zuhanyzó teljes spektrumaival rendelkeznek:

 • nagy tálca vagy mini fürdő;
 • különböző vízszintes és különböző magasságú hidromasszázs-fúvókák;
 • világítás, tükör és ventilátor;
 • további funkciók, például a "trópusi zuhany".

RGW zuhanykabinok

Ez az egyik vezető gyártó zuhanykabinok Oroszországban. A német-orosz márka széles körben ismertté vált külföldön, ennek a márkának a zuhanyzók a népszerű üdülőhelyek drága szállodáin vannak. Ugyanakkor a kabinok könnyen összeszerelhetők és teljesen megfoghatatlanok a karbantartásra.

Az RGW-ből 20 000-ről 77 000 rubelre lehet vásárolni.


A legjobb zuhanykabinok - a zuhanykabinok és a gyártók minősítése


1. hely

Niagara (Kína). A kínai gyártók 80x80, 90x90 méretű és 150x1500, 135x135 méretű és egyéb méretű fülkeket kínálnak különböző méretű fürdőszobákhoz tervezve. A mély és alacsony raklapú modellek, jó funkciók 13-57 ezer rubelre vásárolhatók.

2 hely

Stílus (Kína). A kínai zuhanyzók a legnépszerűbb funkciók, alacsony ár és a design megoldások jó választéka a helyi gyártókhoz képest. A vállalat modellje 13-20 ezer rubelre vásárolható.

3. hely

Parly (Kína). Hagyományosan olcsó. A márkájú modellek a "Gazdaság" és a "Standard" kategóriákba tartoznak. A funkciók kis halmazát kompenzálja az összeszerelés egyszerűsége és a kabin ára. A legdrágább opciók minden szabványos fejlesztést és egy hi-tech stílusú dizájnt kínálnak. A költségtartomány 13-34 ezer rubel.

1. hely

TIMOeco (Oroszország). A közös orosz-finn termelés viszonylag alacsony áron garantálja a hagyományosan magas színvonalú európai termékeket. A kedvenc rádióállomás dalainak hidromasszázsja lehetővé teszi, hogy teljes körűen élvezze a fürdőzést.
A modellek ára 28-53 ezer rubel.

2 hely

Fekete-fehér (Dánia). Ezt a céget a fürdőszobai bútorok terén "trendkészletnek" tartják. Minden modell elegáns és egyben elegáns kivitelben készül. A zuhanyzók minden lehetséges tulajdonsággal és biztonságos, tartós edzett üveggel rendelkeznek.
Árkategóriában 30-78 ezer rubel.

3. hely

Orans (Németország). A zuhanyok hidromasszázs modelljeinek egyik úttörője. Minden termék szabványos és többfunkciós zuhanyzókra oszlik. Minden itt van, és a falak biztonságos műanyagból készülnek, és akár szándékos hatásokkal is, lehetetlen megsérteni a töredékeket. Árkategóriában 38-364 ezer rubel.

13 legjobb zuhanyzó

Az európai és a kínai zuhanykabinok hatalmas választéka nehéz választást jelent a vevő számára. A meglévő modellek sokfélesége zavarhatja bárkit, így annak érdekében, hogy ne költjenek több pénzt, határozza meg egyértelműen a szükséges funkciókat.

Először is - milyen zuhanyt nem érdemes megvenni?

Bár az olcsó csatornák kedvezőek az alacsony árak miatt, jelentős hátrányaik vannak. Ezért, függetlenül attól, hogy a kínai gyártók milyen mértékben dicsérik magukat, függetlenül attól, hogy keményen próbálják kabinjaikat különböző funkciókkal tölteni, függetlenül attól, hogy beszélnek az olasz-finn-amerikai design és termelésről, függetlenül attól, hogy mennyire csábította az ár, a kínai modellek minősége rosszabb, mint a valóban európai. A "kínai" telepítése során gyakran nehéz a rossz minőségű alkatrészek miatt. Működés közben számos modell felborul és repedésbe kerül a terhelés fenntartása nélkül, az üveg egy pillanatra összeomolhat, minden fényes lélek, vágó, toll, öntöződoboz, vízmozgás leáll, a fülke elkezd áramlani, az akrilfényes fehér a boltban kibővül és sárga színűvé válik. Gyakran előfordul, hogy a jótállási szolgáltatás nem teljes.

Az olcsó európai gyártók gyakorlatilag ugyanazt a Kínát fordítják. Például a TIMO zuhanytálcák - amelyekről azt írják, hogy Finnországban készülnek - valójában Kínában készülnek. A TIMO zuhanykabinok minősége egyébként nagyon jó az árért - de ez a fogyasztói csalás szükségessége nem egyértelmű. És nem is kell jó jótállási szolgáltatásról beszélni.

Ugyanakkor, az Appollo, az Aquamarine és sok más kínai gyártó nem rejti el eredetüket, fejleszti az infrastruktúrát és az üzleti tevékenységet, és nagyszerűen érzi magát az orosz piacon.

Ezért, ha a költségvetés korlátozott - elég lehet megfelelő modell kiválasztása a költségvetési kínai zuhanyzók között. Gondosan közelítse meg a vásárlást, tekintse meg az összetevők minőségét és az elkészített anyagokat, kérje az eladók garanciáit, rendelje hozzá a telepítést tapasztalt kézművesekhez - és egy olcsó zuhanykabin jól szolgál majd.

Óvakodj az orosz gyártók zuhanykabinjaitól. Biztonságosabb választani egy közös európai-orosz gyártmányú kabinet.

Figyelmeztettük a nehézségeket és a minősítést - a legjobb zuhanyzókat a kézművesek és az ügyfelek véleménye szerint.

Ido Showerama 8-5 (Finnország)
a legjobb nyílt tető nélküli zuhanyzó

Az Ido Showerama egy híres finn gyártó minőségi zuhanykabinja. Mindent a legkisebb részletgondozásra terveztek, a formatervezés figyelembe vette a funkcionalitás és a kényelem követelményeit. A modell különböző méretekben választható, edzett 6 mm-es átlátszó, matt, mintás vagy színezett üveggel. A paletta márványból készült, ami hatalmas és fenntartható.

Előnyök: kézi öntöződoboz és teljes értékű trópusi zuhany jelenléte, az üveg alumínium profilba van szerelve, kiváló minőségű pecsétek, az eredeti forma leeresztése.

Hátrányok: drága pótalkatrészek

A besorolás: 9.9 a 10

Beszámolók: "Nincs penész és penész, nem kell valami szilikonot zsírozni minden hónapban. Valódi esőzuhany, a régi verzióban csak kézi öntöződoboz volt. De ha valami megtört, az alkatrészeket nehéz megtalálni, és az árak harapnak. De mégis, határozottan ajánlom! "

IFO Solid SKR (Svédország)
a legjobb szabadtéri zuhanyzó hidromasszázs

Becsült ár: 70 000 rubel.

A svéd gyártótól származó IFO Solid SKR zuhanykabinja modern lakonikus dizájnnal rendelkezik. A modell sajátossága a látható varratok hiánya, nevezetesen a víz és a szennyeződés.

Előnyök: 10 év garancia, termosztát jelenléte

Hátrányok: mechanikus felső zuhany

A értékelés: 9.7 a 10

Vélemények: "Nagyon zárt kabinok vannak a piacon. Fehér a bennük. Ezért a választás egy nyitott fülkére esett, de hidromasszázst is akartam. A svédek természetesen nyomon követik a minőséget. "

Albatros T09 A900 MS (Olaszország)
a legjobb hidromasszázs doboz alacsony raklapon

T09 A900 MS - jó hidromasszázs kabin, tetővel a híres olasz Albatros márkától. A falak és a raklapok kiváló minőségű európai akrilfehér színűek. A biztonsági edzett üvegek átlátszó ajtói, a trópusi esőhatású fejtámlák, a hidromasszázs, a függőleges masszázs, az ülés, három polc, melyek közül kettő eredetileg a házban van elrejtve, és az összes alkatrész kiváló minősége teszi a zuhanykabinot a legjobb kategóriába.

Előnyök: az igazi olasz minőség, a törökfürdő korszerűsítésére és felszerelésére való képesség.

Hátrányok: az ilyen funkciókért a költségek még mindig magasak

A értékelés: 9.8 a 10

Vélemények: "Összehasonlítottam a kínai társaim és a zuhanycsarnok között. "A kínaiak" erre az árra természetesen sokkal funkcionálisabbak, de a minőség, srácok, páratlan. Szinte semmi, amiért panaszkodnék. Ebben a fülkében még a szag is kedvezően hasonlítható össze. "

LAGARD LYRA H (Németország)
a legjobb hidromasszázs doboz magas rakodóval

Becsült ár: 87 000 rub.

A LAGARD LYRA H zuhanykabinja 8 mm vastag ütésálló vörös üvegből készül. A nagy erős akril tálca lehetővé teszi, hogy fürödjenek egy kisgyermeket. A trópusi zuhanyzó, a hidromasszázs, a LED-fények, az elektronikus vezérlés, a rádió, a szellőztetés, az ozonáció, a védelem elleni védelem, a víznyomás elleni védelem, a Hansgrohe tartozékai a többfunkciós, kényelmes és stílusos zuhanytartót teszik. A szerelvény abszolút szilikonmentes.

Előnyök: Erős serpenyő, törökfürdő jelenléte.

Hátrányok: Magas ár.

A értékelés: 9.8 a 10

Vélemények: "Egy nagyon jó minőségű hidromasszázs kabin, és egy nagy raklap lehetővé teszi, hogy fürödjenek egy kis baba, már nincs szükségünk baba fürdőre. Az ár csak nagyon nagy, de a német minõség megéri. "

Jacuzzi Amea Twin Premium (Olaszország)
a legjobb hidromasszázs doboz nyitott fürdővel

Becsült ár: 189 000 dörzsölje.

Az elit olasz gyártó Jacuzzi lenyűgöző sorozatú Twin zuhanykabinok, amelyek neve önmagáért beszél. A híres olasz tervező, Carlo Urbinati vett részt a gyűjtemény létrehozásában. A kényelmes és praktikus fürdő harmónikusan kombinálható egy hidromasszázs zuhanytálcával, felső zuhannyal, tükörrel, polccal, üléssel. Ezen túlmenően a fürdõk hatalmas méretei: 180 cm hosszúak és 86 cm szélesek. A kiváló minőségű szerelvények és díszítés teszi ezt a komplexumot.

Plusz: elegáns és exkluzív.

Hátrányok: Magas ár.

A értékelés: 9.5 a 10

Vélemények: "Jacuzzi - a legjobb zuhany! Még csak megy a fürdőszobába, úgy érzem magam, mint egy hölgy egy arisztokratikus családból, és amikor ezt a darabot tervezem, boldog vagyok. "

Novitek Evelyn (Finnország)
a legjobb hidromasszázs doboz zárt fürdővel

A Novitek Evelyn egy híres finn gyártó újdonsága. A mély, 170 cm-es méretű és 240 literes térfogatú fürdő lehetővé teszi, hogy bőven áztassa a habot. Ha hidromasszázs eljárást szeretne, akkor a lábak, a hát és a nyak hidromasszázása az Ön rendelkezésére áll. A legfelső trópusi zuhany felszívja a fáradtságot, és élénk lesz. A keverőnek öt pozíciója van, és termosztáttal van felszerelve. Kiegészíti a pilótafülke rádiót, tükröket, két ülést és két polcot.

Előnyök: Nagy kád, a kabin kétszemélyes elhelyezésére alkalmas, sok hasznos funkcióval rendelkezik.

Hátrányok: Magas ár.

A értékelés: 9.8 a 10

Vélemények: "Kiváló hidromasszázs doboz káddal. Hosszú választotta és kérte az árat. Mivel nem korlátozzuk a méretet, nagy hidromasszázsfürdőt akarunk, hogy fürödni tudhassunk férjünkkel. Nagyon elégedett. Az ár magas, de... Vagy vásároljon kínaiat és változtassa meg 3-4 év alatt, vagy finnül - és élvezze a 15-20 éves minőségét. "

Am.Pm Bourgeois (Németország - Olaszország)
a legjobb hidromasszázs doboz, turkás fürdővel és alacsony tálcával

A kis méretű fürdőszobákhoz tervezett, európai gyártótól származó Bourgeois zuhanykabinok gyűjteménye a tökéletesség és kifinomult stílus magassága.

Az Am.Pm Bourgeois hidromasszázs kabinból és gőzfürdőből áll. A hidromasszázs kabin egy érintőképernyős kijelzővel, nyolc függőleges fúvókával, három hátsó fúvókával, egy felső esőzuhanyral és egy zuhanyfejjel rendelkezik.

A gőzfürdő digitális vezérlőrendszeren működik. Számos egészséges funkciót lát el: megszünteti a méreganyagokat, hidratálja és megfiatalítja a bőrt, javítja az immunrendszert, csökkenti a stresszt. A pilótafülkeben rádió van a kellemes tartózkodásra, rajongó, tükör, polcok a samponra, ülés. Akril raklap 16 mm magas.

Előnyök: európai építési minőség, kényelem, hidromasszázs, gőzfürdő, stabil kialakítás, kiváló minőségű akril.

Hátrányok: Magas ár, rossz minőségű rádióvétel.

A értékelés: 9.5 a 10

Vélemények: "Vannak hátrányai, de általában úgy gondolom, hogy a legjobb zuhanykabinot választottam magamnak. Kompromisszum az olcsó Kína 30-40 ezer rubel és drága európai összeszerelése 180.000 rubel. "

Luxus 532 (Cseh Köztársaság)
a legjobb hidromasszázs doboz, turkás fürdővel és magas tálcával

A Luxus 532 fülke egy négyszög alakú, mély tálcával, melynek egy átlátszó kontúrja félkör alakban is van, ami különleges eleganciát ad. A nagyméretű szélesség és magasság miatt két ember kényelmesen aludhat a kabinban. A design sok hasznos funkciót biztosít, még egy telefon és egy kihangosító is van felszerelve. Az ajtók árnyalatú ablakai enyhítik Önt egyfajta mészkészlet, hidromasszázs, felső trópusi zuhany, világítás, rádió, polcok, ülés, és természetesen egy gőzgenerátor a török ​​fürdő számára, ami sok örömet okoz a vízkezelésben.

Előnyök: Színezett üveg, a fürdő eredeti formája.

Hátrányok: Az európai minőség ellenére a garancia csak 1 év.

A értékelés: 9.6 a 10

Vélemények: "Egy jó tágas zuhany, semmi sem törik, jól működik. Vettem 8 hónapja, de még mindig élvezem. A masszázs gyönyörűen, néha csak a kedvéért, és én megyek. Minden gondosan és hatékonyan történik. A barátnők féltékenyek voltak. Most támogatják a férjüket.

Grande Home ITC 1812
a legjobb hidromasszázs doboz finn szaunával

Becsült ár: 290 000 dörzsölje.

A győztes ebben a jelölésben meghatározta a saját dalunk torkát, és egy kínai gyártó modelljét választotta. Ennek oka az, hogy az európaiak nem termelnek zuhanyzókat a finn szaunával kombinálva. Egyszerűen kínálnak külön szaunát és egy külön hidromasszázs dobozt. Ennek a gyártónak a védelmében azt mondhatjuk, hogy termékei szigorúan az európai piacra koncentrálódnak, ezért nagyon kvalitatívak. A leírt modell elektronikus termosztatikus keverővel, érintőképernyős kezelőpanellel, sárgaréz hidromasszázs fúvókákkal, ozonizátorral, LED-es krómterápiával, gőz szaunával, infravörös szaunával, FM-rádióval, alumínium profilmal és edzett üveggel.

Előnyök: multifunkcionális modell, kiváló minőségű alkatrészek, jó szintű szolgáltatás.

Hátrányok: Kínai gyártó - egyesek riasztanak, de alternatívaként - ismét, csak kínai modellek.

A értékelés: 9.3 a 10

Vélemények: "A hidromasszázs zuhanykabin nagyon magas minőségű és többfunkciós modellje. A finn infravörös szauna jelenlétében eltér. Ugyanabban a komplexumban és török ​​fürdőben és szaunában. A barátok most nem mennek a szaunába, hanem nekem J ".

Luxus 023D (Cseh Köztársaság)
a legjobb olcsó hidromasszázs kabin

Becsült ár: 22000 rubel.

A cseheket mindig megkülönböztették azzal a képességgel, hogy ugyanazokat a németeket kihasználják, és a modelljeikben megtestesüljenek. A Luxus ezt megerősítette. A minőségi anyagok, a jó design és a legújabb technológiák megtestesülnek ebben a zuhanyzóban - a legjobb az olcsóbb. Nagy szilárdságú akril, átlátszó 5 mm-es üveg, stabilan álló alacsony raklap, elegáns betétek az ülésen és a falakon - mindez díszíti a kabinet, és megbízik a megbízhatóságot. Az űrlap (negyed kör) lehetővé teszi, hogy bármilyen fürdőszobába telepítse. A kabin minden szükséges funkcióval rendelkezik: egy trópusi felső, valamint egy multifunkcionális kézi zuhany; hátsó hidromasszázs 6 állítható fúvókával; kényelmes polcok szappan és sampon, tükör, ülés; rádió, többfunkciós távirányító, fényszórók és szellőzés. Itt mindent kényelmesebbé és kellemes időtöltésre gondolnak.

Előnyök: Fenntartható formatervezés, kényelem, akril anyagok, ötféle hidromasszázs berendezés.

Hátrányok: Az önszerelés nehézségekkel küzd.

A értékelés: 9.6 a 10

Vélemények: "A költségvetés zuhanyzója, és a berendezés lenyűgöző. Vannak hidromasszázs, fények, különböző állványok, polcok. Nincs értelme összehasonlítani a drágább modelleket, mert minden megfelel. Remélem, sokáig tart. "

RAVAK BLIX BLCP4
a legjobb zuhanyzó

Becsült ár: 27 000 rubel.

A cseh gyártó nagyon könnyű zuhany kialakítása. Valójában ez csak egy 6 mm vastagságú átlátszó biztonsági üveg, amelyet alumínium profilokba helyeznek. Az ajtók csúsznak, ami helyet takarít meg a fürdőszobában. Az ergonomikus fogantyú megkönnyíti a nyitás lehetőségét. Minden üvegrész védett réteggel van bevonva a piszok és mészlerakódások ellen.

Előnyök: olcsó, kiváló minőségű alkatrészek.

Hátrányok: Az alap konfigurációban nincs raklap, meg kell vásárolnod többet.

A értékelés: 9.7 a 10

Vélemények: "Légmodell. Minden nagyon egyszerű és átgondolt. Mi mást kell még bedobni és zuhanyozni? Nincs szükségem ezekre a hidromasszázsra és más csíkokra. By the way, tényleg nincs folt a vízből a poharakra. "

ECO 200 Comfort
a legjobb nyári zuhany

Becsült ár: 15 300 rub.

Ha nagyszerű vidéki házzal rendelkezik, amely télen nem fagy be, akkor elvileg bármelyik fent említett fülkéből választhat. De leggyakrabban az országban élünk nyáron, és ez a zuhanyzó a legjobb hely rá. A kabin bárhol telepíthető, télen szétszedhető és behozható a házba. A készülék egy 200 literes, 2 kW fűtési teljesítményű tartállyal rendelkezik, amely 50 ° C-os hőmérsékletűre melegíti a vizet. A kabin nedvességálló ponyvával van ellátva, szellőzőrács van, a keret acélprofilból készült, a tálca pedig fa lécekből készül.

Plusz: Olcsó, ideális zuhanyzó nyáron az országban.

Hátrányok: Rövid élettartam, de ha a fülke egy fészer alatt van, akkor több évszakig is eltarthat.

Értékelésünk: 10-ből 10-ből (egyszerűen azért, mert ebben a kategóriában nincs egyenlő)

Vélemények: "Vettem, hoztam, építettem, vízre öntöttem, fűtöttem, zuhanyoztam. Nem kell várni a napsütéses napokra, a kabin fűtése van, és a tartály 200 literes. Nagyszerű választási lehetőség.

AM.PM Admire Suite
a legjobb elit multifunkcionális zuhanykomplexum

Becsült ár: 985 000 rubtól. a konfigurációtól függően

A csodálatos lakosztály nem csak egy jó zuhany, számos funkcióval, egy egész fürdőszoba, amely a ház designját alkotja. Választhat bármilyen felszerelést az Ön kívánságaitól és lehetőségeitől függően. Ez egy kitűnő víz-multifunkcionális fülke gőzfürdővel, aromaterápiával, krómterápiával, vízeséssel, esőzuhannyal, termosztátos csaptelep, 8 mm vastag edzett üveg, Bluetooth, fa dekorációval ellátott ajtók és 4,5 Kw szauna elektronikus vezérléssel, vörösfenyő belső díszítéssel, valamint egy teljes funkcionalitású WC WC-vel és bidével. Ez valójában egy elit komplex.

Előnyök: Egy exkluzív modell, amely a tulajdonos legmagasabb státusát hangsúlyozza.

Hátrányok: Fürdőszoba és WC-szoba az autó árához.

Osztályzat: 9.0 out of 10

Vélemények: "Ez a" Maseratti "zuhanykomplexum. Biztos vagyok benne, hogy kevés embernek van ilyen eszköze. "

Milyen zuhanyt vásárolni jobb?

A legjobb zuhanykabin kiválasztásakor döntsön az Ön számára szükséges célról és funkcionalitásról. Nincs értelme túlfizetni azokat a marketing harangokat és sípokat, amelyeket soha nem fog használni. Ezután válasszuk ki a raklap formáját és magasságát, valamint a kabin méretét. Értékelje, hogyan érezheti magát a fülkében a vízkezelések során. Ehhez lépjen be a kabinba, és emelje fel a karokat a könyökökön, mint a fej mosásakor. Ha a könyöke nem ragaszkodik semmihez - ez a méreted.

Ha a csaptelep víz kemény, akkor a kazán üvegrészeire vízkőzet keletkezik. Ezért javasoljuk, hogy nem átlátható kabinokat vásároljon, hanem színezett, matt vagy mintás üveg.

És egy másik fontos ajánlás: ne telepítse a telepítést. Ez első pillantásra a látszólagos megtakarítás komoly gondot jelenthet a további működés során. Használja a szolgáltatásokat, a szolgáltató központokat vagy a szakembereket.

20 legjobb zuhany a vevői értékelés alapján

A zuhanyzó már régóta megfizethető módja a szervezet élénkítésének és a pazarlott erő visszaállításának. Számos ingatlantulajdonos preferálja a zuhanykabinokat a klasszikus fürdőszobákhoz. Bizonyos esetekben ez annak köszönhető, hogy helyet kell megtakarítani egy szűk helyiségben. Más fogyasztók több egészséges szolgáltatást igényelnek. Valóban, a modern zuhanyzókban az egész masszázsszalon, a török ​​fürdők és a fizioterápiás szobák is elrejthetők. Fontos tényezők a megfelelő modell kiválasztásakor a tervezés és az ár. Ez a technika más és más.

Tusoló típusok

Nyílt típus modellek tekinthetők a leginkább megfizethető és egyszerű. Nincsenek mennyezetük, ezért kommunikálnak a helyiséggel. Bizonyos esetekben ez jelentős hátrányt jelent, mert valaki számára a nyitottság nem döntő. A legelterjedtebbek a nyitott kabinok negyedik kör alakúak. Szintetikusnak is nevezik őket.

A zárt típusú kabinokat monoblokknak hívják. Ezek egy lezárt kapszula, amely teljesen elszigetelt a helyiségekből. Ezek a modellek általában nagy méretűek, funkciók széles köre van, és a doboz belsejében a mikroklím sokkal melegebb, mint a helyiségben.

Azok, akik szeretnek zuhanyozni és fürödni a fürdőben, válasszon egy kombinált zuhanyzót. Megkülönböztető jellemzője a magas vagy mély raklap jelenléte. És ha figyelembe vesszük, hogy egyes modellek legfeljebb 150 cm hosszúságúak és körülbelül 60 cm magasságban vannak, akkor a felhasználó egy zuhanykabinban két egységnyi egészségügyi felszerelést kap. A tágas modellek azonban sok szabad helyet foglalnak el a szobában.

A mi véleményünkben a legjobb zuhanyzók voltak. A minősítés elkészítésekor a szakértők figyelembe vették a pályázók műszaki paramétereit, az árkategóriát, valamint a fogyasztói értékelést.

12 legjobb zuhanyzó

Feature Rating

A reggeli zuhanyozás lehetővé teszi, hogy felfrissüljön, és a nap folyamán gyorsan megújulhat és felfrissülhet. Éppen ezért a zuhanyok kereslet, amelyben szinte minden otthonban: a helytakarékosság hogy inkább egy teljes fürdőszoba, valamint tágas szobákat használunk; vízvezeték eszköz.

Gyakorlatilag minden ismert vízvezeték cégek kínálják kabinjaikat és dobozaikat. A piac elsősorban az európai és kínai vállalatok gyártói: Am.Pm, Artex, Cersanit, Luxus, Niagara, Erlit, Timo, Appollo és mások. Az európai árak magasabbak, de jobb minőségűek, bár egyes márkák részben vagy teljesen összeszerelik a termékeket Kínában.

A fogyasztók számára nagyon nehéz önállóan megérteni egy adott modell funkcionális képességeit. A minősítéssel könnyedén navigálhatsz, és elkerülheted a túlfizetés lehetőségeket, amelyek soha nem fognak elérhetővé tenni.

A legjobb olcsó nyitott zuhany: a költségvetés legfeljebb 15 ezer rubel.

A nyitott zuhanyozók, amelyeket "sarkoknak" is neveznek, a mennyezet hiányában a zártestektől különböznek, ami lehetővé teszi számukra, hogy a fürdő falához csatolják őket. Az egyik leggyakoribb a sarokformátum, csak két partíció és egy raklap. Az ilyen modellek kompakt, és lehetővé teszik a helytakarékosságot, valamint a pénzügyeket, mivel költségeik alacsonyak. De az ilyen zuhanyzók funkcionális tartalma sokkal korlátozottabb, mint a zárt típusú kabinoké. Másik előnye az a képesség, hogy nyissa modellek a berendezés még szobákban alacsony mennyezet, ami nagyon kényelmes, ha telepítve van a külvárosi területeken, például a tetőtérben.

3 Niagara NG 003

A Niagara NG 003 szögletes zuhanysága a vevõk által a kellõen magas építési minõségû és a gyártás során felhasznált anyagoknál különbözik versenytársaitól. A modell két tolóajtóval van ellátva, fehér átlátszatlan edzett üvegből és egy alacsony, 13 cm-es akrilból készült tálcából. Az ilyen raklap kényelmesebb az idősebbek és a gyermekek számára, mert nem kell lépést tenni az oldalról, valamint a vizuális "könnyedség", mert az üveg válaszfalai szinte a padlószinttől indulnak.

A Niagara NG 003-ban nincs előre telepített keverő és öntöződoboz, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy ízlése szerint kiválassza őket. A zuhanykabin nyitott kialakításának köszönhetően további felszerelést lehet felszerelni a víz ellátásához és melegítéséhez, ami rendkívül kényelmes a telepítéshez országon kívüli, víz nélkül. A fülke könnyen használható és karbantartható. Minden szennyeződés és szennyeződés könnyen eltávolítható mosószeres szivaccsal.

2 Parly Z90

A Parly Z90 zuhanyzónája a legjobb árat kínálja a kategóriák között. Olcsó, tartós anyagból készült, fel van szerelve a legszükségesebb funkciókkal. A zuhanyfej, csaptelep és kilincsek rozsdamentes acélból készültek. A magas akril tálca beépített üléssel és kivehető képernyővel rendelkezik. A tolóajtók vastag, matt üveggel (5 mm) vannak ellátva, átlátszó mintával, virág formájában, amely különleges eleganciát kölcsönöz a kabinnak.

A zuhanycsészének (90 × 195 × 90 cm) kompakt méretei kis fürdőszoba esetén is alkalmasak. A sarokkal ellátott, szálcsiszolt alumínium profil nagyon praktikus megoldás, mivel sokkal kisebb, mint a fényes króm esetében észrevehető száraz fröccsenés. A bemutatott modellben egyetlen, hanem egy kettős henger van a készletben, amely nagyobb megbízhatóságot és tartósságot biztosít a tolóajtó csúszó mechanizmus számára.

A zuhanyzók előnyei:

 • A fürdőszobai helytakarékosság. A legkisebb helyiségekben is felszerelhető.
 • Csökkentett vízfogyasztás. A fogyasztás mértéke mintegy kétszeresére csökken.
 • Biztonság. Az anyagok megfelelő kiválasztásával megszünteti a sérülésveszélyt.
 • További funkciók: LED-ek, zene, beépített telefon, hidromasszázs.
 • Nagy választék az összetevőkből. Lehetőség arra, hogy modellt válasszon bármilyen térre és bármilyen igényre.
 • Széles árkategóriában.
 • Gyors és egyszerű telepítés.

A zuhanyzók hátrányai:

 • A többfunkciós zárt modellek sok szabad helyet igényelnek a fürdőszobában, és többet költenek a nyitott kabinoknál.
 • Nagy víznyomás szükséges. Ha a kabinban vannak olyan lehetőségek, amelyek megváltoztatják a vízáramlást (masszázs-fúvókák, trópusi zuhany stb.), Akkor működésük legalább 1,5 bar nyomást igényel.
 • Állandó gondozás. Időnként fehér szárnyak gyűlnek össze a zuhany alatt a szárított víz fröccsenése és a mosószerek használata. Különösen figyelemre méltó az átlátszó és sötét üvegek modellekben.
 • A pihentető fürdő befogadásának képtelensége. A kombinált két-az-egy modellek nem alkalmasak minden szobának, és drágábbak lesznek az árban.

1 Nara folyó 80/43 b / c

A rangsorban a NARA 80/43 B / K folyó vitathatatlan vezetője, melynek optimális ár-csomag aránya van. A funkcionális pilótafülke készlet tartalmazza az összes szükséges elemet: egy nagyméretű akril tálca cserélhető képernyővel és beültetett üléssel, valamint egy klasszikus, egykaros keverővel és öntözéssel, amely kényelmesen rögzíthető a központi kezelőpanelen. Az öntöző kanna eltávolítható és kézi zuhanyként használható.

Négyszög kör alakú, a modell kompakt méretű (80 × 190 × 80 cm), lehetővé téve a kis helyiségekben történő telepítését is. Tökéletes az országban történő telepítéshez. Az elülső rész, amely két tolóajtót és a hátsó falat tartalmaz, edzett temperált üveggel és krómozott fagyos profilokkal van felszerelve, ami növeli a zuhany működését a működés során. A központi állvány és az összes tartó tartós műanyagból készül. A zuhany lezárt és nem szivárog.

A legjobb olcsó zárt zuhanyzók: a költségvetés akár 25 ezer rubel.

Zárt zuhanytálcák, úgynevezett monoblokkok, teljesen lezárt kapszulák, amelyek minden komponensét: ajtók, tálca, tető, falak, keverő, öntöződoboz. Ezek a modellek a nyílt kabinokhoz képest nagy méreteket, funkciók széles skáláját, valamint magas árat képviselnek. A tervezési funkciók lehetővé teszik, hogy ilyen zuhanyzókba ágyazódjon függőleges és vízszintes pezsgőfürdő, esőzuhany, gőzfejlesztő a szauna hatására és még sok más. Ha elegendő hely van, egy fürdőszoba és egy kabin kombinálható, így kettő egyben.

3 Timo TE-0780

A félkör alakú Timo TE-0780 a legjobb zárt vezetőfülke az elérhető szolgáltatások és az elérhetőség arányában. Fel van szerelve egy magas akril akril tálca (42 cm), amely lehetővé teszi, hogy egy sitz fürdőt vegyen be. Az elülső üvegfalak áttetszőek és praktikusak, mivel eltakarják a szárított vizes fröccsenést. Vannak lehetőségek a függőleges hidromasszázs és a hidromasszázs a hátsó, valamint az esőzuhany.

További funkciók közé tartozik a tetőn elhelyezett LED-világítás, szép kék színt és beépített rádiót biztosít, amely lehetővé teszi kedvenc dalainak meghallgatását, miután a mosás során dupla töltést kapott. Ezenkívül a zuhany alatt szellőzés van, amely megakadályozza a magas páratartalmat, a páralecsapódást és a penészedést. Minden paraméter beállítása egy kényelmes elektronikus panelen történik.

2 Niagara NG 2508

A Niagara NG 2508 költségvetési zuhanyzó szögletes alakja és egy monoblokkos mérete (90 × 220 × 90 cm). A falak tartós fényes pohár fekete színűek, így nem csak a szilárdság, hanem a felvonulás is megjelenik. A magas akril tálca oldalán található vízelvezető speciális védőhálóval rendelkezik, amely megakadályozza a haj bejutását a csőbe. Szükség szerint eltávolítani és tisztítani kell, hogy a víz könnyedén kiszabadulhasson.

A modellcsomagot kibővítették, és a polcra, pihenésre, keverőre szerelve az öntöződoboz tartalmaz egy esőzuhanyt és egy fúvókát a központi vezérlőpanelen található függőleges hidromasszázs számára. A nyilvánvaló hátrányok miatt a felhasználók megállapítják a kézizuhany, a műanyag csőbilincsek (erős nyomás) és az önszerelés lehetetlenségének hiányát, ezért jelentős összegeket kell fizetnie.

1 Erlit ER 3509TP

Az Erlit ER 3509TP sarokkabinja az analógok között az ár és a minőség legjobb arányát jelenti. A teljes falra szerelt kerítés, a tető és a magas akril tálca a modell teljesen áthatolhatatlan, és nem igényel további tömítőanyagot a szerelés során. Az átlátszatlan elülső falak edzett üvegből készülnek, a profilok és az ajtókilincsek krómozott acélból készülnek. A kabin belsejében tükör, polc és ülés található, amely lehetővé teszi a vízkezelést maximális kényelem mellett. A keverőrendszer előtelepítve kétféle zuhanyzóból áll: kézi és trópusi. A kivehető öntöződoboz kényelmesen fel van szerelve a középső részre, míg a második a tetőbe épül.

Az ajtók zajmentes csúsztatását egy puha görgő biztosítja, és a lábak állítható magassága lehetővé teszi, hogy a keretet a kívánt szintre emeljék. A formatervezés további előnyei közé tartozik a megerősített raklap, amely képes elviselni a 210 kg-os súlyt, és egyszerű és érthető utasítások miatt az önszerelés lehetőségét. Annak ellenére, hogy a zárt típusú kabin kompakt mérete (90 × 195 × 90 cm), ezért alkalmas kis helyiségekre.

A legjobb prémium prémium zárt zuhanyzók

3 Timo T-1120 R

A Timo T-1120 R modell tágas méretei (85 × 220 × 120 cm) és magas, 45 cm magas, fehér, kiváló minőségű akrilból készült raklap. A kabin el van látva színezett átlátszó, edzett üveggel (5 mm), ami garantálja a biztonságot. Még akkor is, ha véletlenül törli az üvegt, a sérülés valószínűsége minimális, egyszerűen apró darabokra törik. A zuhanykabin profil tartós repülés alumíniumból készül, ami növeli a szerkezet megbízhatóságát és tartósságát. A doboz ajtóit kettős görgőkkel felfüggeszti, amelyek biztosítják a zajmentes csúszást, mivel a mozgatható elem a műanyag burkolat belsejében található.

A zuhanyzó el van látva egy helyhez kötött üléssel, amely része a raklapnak, egy kézi öntöződoboznak és egy trópusi zuhanynak. Bent van egy üveg hidromasszázs panel, 6 öntisztító fúvókával, valamint egy külön lábmasszázs. További funkciók közé tartozik a rádió, a fényszóró, a függőleges központi panelbe beépített díszvilágítás és a szellőzés. A kezelőfelület az érintőpanelből készül, amellyel könnyen konfigurálható a kabin alapvető funkciói.

2 Niagara NG 909

A Niagara NG 909 zuhanyzónája a legkedvezőbb árat a hasonló modellek között. A boxolás fő jellemzője a török ​​fürdő utánzata. Amikor ez a funkció be van kapcsolva, a gőzfejlesztő elkezd működni, és a kapott gőz egy különleges fúvókán keresztül távozik, és kitölti a kabinat. Beállíthatja a fürdőkád időtartamát és az előremenő hőmérsékletet. A monoblokk alapfelszereltségétől függően egy zuhanytálca, egy függesztett zuhanytálca, a nagy akril zuhanytálcába épített felső zuhanás. A kabin belsejében tükör, polc és szappanadagoló található. A további szolgáltatások közül van rádió és szellőzés.

A doboz átlátszó, edzett üvegből és rozsdamentes acél profilból áll. A központi kezelőpanelen a vízellátó kapcsolók és egy kényelmes kijelző egy érzékelővel, amely lehetővé teszi a szükséges funkciók egyszerű kiválasztását. Hat hidromasszázs fúvókák kiváló minőségű hátmasszázst biztosítanak, és egy külön hidromasszázs platform lehetővé teszi, hogy kemény nap után lazítsa meg lábát.

1 Luxus 535

A luxus 535 szabad zuhanyzó keresett modell a felhasználók körében. Méretei (110 × 203 × 110 cm) jól illeszkednek a tágas fürdőszobába mind a nyári házban, mind a városi lakásban, kiegészítve a belső tér stílusos kialakításával. A monoblokkos falak sűrített (6 mm) áttetsző edzett üveg kék árnyalatból készülnek. Az ajtók csendes csendes mechanizmussal rendelkeznek. Az alacsony raklap (15 cm) vizuálisan megkönnyíti a tervezést, miközben a víz nem folyik a padlóra.

A kabinban hordozható öntöző kannával, beépített esőzuhannyal és hidromasszázs háttal van felszerelve, amely 8 fúvókából áll (a felső hátsó 4, az ágyéki 4 esetében), közvetlenül a tömörített ülés felett. A Luxus 535 további funkciói között van egy rádió, egy kihangosító és két LED-es lámpa: a függőleges és a felső. A modell tükörrel, emeletes polccal, törülközőtartóval és szappanadagolókkal is felszerelt. Az intuitív elektronikus vezérlés segítségével gyorsan beállíthatja és kiválaszthatja a kívánt opciót.

A legjobb kombinált zuhanyzók

3 Erlit SYD 170W

Az Erlit SYD 170W modell az analógok közül a legjobbnak számít, mivel megfizethető. A fülke ózonszűrőkkel rendelkezik, amelyek biztosítják a mikroorganizmusok: vírusok, baktériumok, gombák (penész) elpusztítását. A többszínű lámpák hangulatot teremtenek, és lehetőséget adnak arra, hogy testre szabhasson minden családtagot. Automatikusan bekapcsol, ha mozgásérzékelőket indítanak. A Bluetooth-kapcsolat jelenléte lehetővé teszi nem csak a rádióállomások hallgatását, hanem a saját dalokat is.

A design alapja ABS műanyagból, átlátszó, tömörített üvegből (6 mm) és krómozott acélból készült profilból. A zuhanyajtók szárnyasak, befelé nyílnak. Ezzel helyet takarít meg, és nem tölti le a padlót csepegő cseppekkel - mindegyik egyenesen a fürdőbe esik. Egy összecsukható ülés az átlagos súly háromszorosa lehet, így félelem nélkül, akkor is fel tudsz állni. A felhasználó egyszerű összeszerelést végezhet a tömítőanyag használata nélkül, ami jelentős mennyiségű pénzt takarít meg.

2 Appollo A-0818

Az Appollo A-0818 típusú zuhanyzó gőzzel kettőre készült. Tágas méretei (154 × 221,5 × 154 cm) lehetővé teszik az emberek számára, hogy a vízzel kapcsolatos eljárásokat belülről szabadon érezhessék. A doboz egy teljes méretű káddal van ellátva, hidromasszázs bázissal és függőleges állítható fúvókákkal a hátsó masszázs számára, amely a kabin hátsó falán, két rögzített ülésen és a poliuretán fejtámlákon található. Az erőteljes gőzfejlesztő (3,5 kW) gyorsan gőz alakul ki, és a kabinot török ​​fürdővé alakítja. Kívánt esetben a felhasználó beállíthatja a mellékelt gőz hőmérsékletét.

Mint a többi modellhez hasonlóan, kéz és eső iszap. A kényelem érdekében a komplexnek két polcja van a fürdőkádakhoz és a két tükörhöz. Ezenkívül a kombinált doboz a legfelső fényszóróval, díszvilágítással, szellőzéssel, talpmasszázs funkcióval, ozonációval és rádióval van ellátva. Ha van városi vonal, bejövő hívások érkezhetnek a hangszórón a zuhany alatt. Az opciókat az elektronikus panel vezérli, ahol van egy kijelző és egy érzékelő.

1 Timo T-1155

A Timo T-1155 sarokkabin lett a vezető a minősítés. A széles funkcionalitás és az alacsony ár a modell vonzóvá teszi a vevőt. A zuhanycsapágyban lévő fürdő fehér akrilból készül, csúszásgátló védelmet nyújt, biztosítva a személy biztonságát mosás közben. A kényelmes, széles ülés és a fejtámla kényelmes ülést és fekvő helyzetet, hordozható öntöződobozt és felső esőzuhanyokat biztosít - gyorsan leöblítik állva. A kialakítás krómozott alumínium profil és tartós (5 mm) színezett üveg.

A doboz fel van szerelve egy török ​​fürdő funkcióval, valamint egy hidromasszázs a lábak és a hát. Két fényforrás segítségével kiválaszthatja a kívánt fényerőt: a felső lámpa világít a zuhanyzóval, és a függőleges panelen beágyazott dekoratív izzók eloszlatják a finom kék színt. A rádióhallgatás lehetősége lehetővé teszi a harmadik féltől származó USB-meghajtók csatlakoztatását, hogy kedvenc zenéit élvezhesse. A zuhanyzás szabályozása és beállítása a központi részen rögzített érintőpanellel történik.