Legfontosabb > Tartozékok

Rácsos redőnyök a WC-ben és a fürdőszobában

Az ajtókon vagy ablakokon jól ismert ablakok most már megtalálhatók a WC-kben és a fürdőszobákban. Igaz, a funkció a fürdőszoba a tekercs egy kicsit más. Leggyakrabban úgy tervezték, hogy elrejtsenek egy ajtót vagy egy olyan rést, amelyben vonzó kommunikáció van. Az ilyen redőnyök nagyon kényelmesek a rendszeres mérőolvasások vagy a szűrőkben lévő patronok cseréje esetén.

Cél és méltóság

Bármilyen fürdoszoba egy látható területre osztható, amelyben bélés, bútor, vízvezeték van, valamint egy rejtett terület, amelyet különböző kapcsolatok, kommunikáció, szelepek, pultok és hasonlók képviselnek. Megkülönböztetni őket, és vonzóbbá tenni a fürdőszoba belsejét, különböző technikai megoldásokat használnak. Például egy függöny készült műanyagból vagy szövetből, ami olcsó lehetőség, de egy kicsit esztétikus.

Ha úgy dönt, hogy bezárja a forgácslap kommunikációs dobozát, akkor a csövekhez való hozzáférést is ronthatja, még akkor is, ha elhagyja a nyílást, lehet, hogy messze van a szivárgástól. Vakok, bár esztétikusabbak, de különleges gondosságra van szükségük, és nem mentenek el a zajtól.

A modern és egyre népszerűbb módja annak, hogy a WC-ben és a fürdőszobában elrejtsék a kommunikációt és a berendezéseket, a redőnyök felszerelése. Van egy meglehetősen vonzó megjelenésük, amely lehetővé teszi még a fürdőszoba belsejének javítását is. Ha ez szükséges, a redőnyök gyorsan felemelkednek, és teljes hozzáférést nyújthatnak a mérőhöz vagy a csőhöz.

A következő előnyt kiváló hangszigetelésnek nevezik, amely a fürdőszobában használt műanyag csövek értékes tényezőnek számít. Ezen túlmenően a redőnyök telepítése önállóan is elvégezhető, lehetővé téve a telepítés megmentését. Rolleta higiénikus anyagból, amely ellenáll a nedves tisztításnak. A porfestésnek köszönhetően a görgős zsalu hosszú ideig és hosszú ideig megőrzi vizuális megjelenését.

A redőnyök segítenek elrejteni a mosdókat, háztartási tárgyakat vagy eszközöket tároló polcokat. Ilyen kivitelben a fürdőszoba megjelenése nem szenved a mop, a rongyok és a por dobozok megjelenésétől. És a nagyobb racionalitással a fürdőszobát is használhatja, miközben csökkenti az otthoni rendetlenséget.

tervezés

A szaniter tekercsben ugyanaz, mint a redőnyök nyílászáróinak nyílásában. Nyitáskor a különálló lamellát egy olyan tengelyre kell feltekerni, amely a dobozban van (a nyíláson vagy a belsejön kívül van elhelyezve).

Ennek a tengelynek a belsejében van egy kiegyenlítő rugó, amely megakadályozza a szalag spontán leeresztését. Amikor a redőnyök zárva vannak, egy sűrű, a résen átívelő web. A tekercs zárt helyzetét rögzíthetjük a reteszt, de egy megbízhatóbb alternatíva lenne a rendszeres külső zár.

Ha a fürdő nyílása 52 cm-nél kisebb, a rugó mechanizmust nem használják, de a redőnyöket kábelköteggel kell felszerelni.

A redőnykapuk szerelése ajánlott a nyílás teljes magasságához, mivel lehetetlen kitalálni, hogy a csövek szivárognak-e. Szorosan zárva a nyílás egy részét, akkor elveszíted ennek a lehetőségnek a fő előnyét - az a képesség, hogy minden kommunikációhoz eljuss.

Hogyan válasszunk

A redőnyök sajátosságai befolyásolják funkcionalitásukat és költségüket.

Először mérje meg a nyílást a redőnyök metrikus mutatóinak pontos meghatározásához. Tehát ismerni fogja a kívánt termék szélességét és magasságát, valamint a doboz méreteit, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a redőny hosszához. Ezután válassza ki azt a meghajtótípust, amely lazítaná és lazítaná a vászonot. A legjobb megoldás egy inerciális rugó lenne, hiszen bizonyos beállításokkal lehetővé teszi a redőnyök rögzítését és leengedését a kívánt magasságban. Az automatikus emelőrendszerrel ellátott redőnyök drágábbak.

Az egészségügyi hengerek kiválasztásának következő ízvilága a beépítési módszer. Az egész szerkezet behelyezhető a nyílásba, vagy kívülről bélés. Azt is el kell döntenie, hogy ki fog részt venni a redőnyök beszerelésében.

Az önszerelés bizonyos ismereteket és képességeket igényel további berendezések javításához. A telepítési hibák nem csak a termék jótállási szolgáltatásának megszüntetését, hanem a fürdőszobai dekoráció megrongálódását is okozzák. Ha kétségei vannak, akkor jobb, ha a redőnyöket árusító cég üzembe helyezési tervét bízzák meg.

Fontos meghatározni a fürdőszoba görgőjének megjelenését és anyagát. Az alumínium profil legáltalánosabb termékei. Gyárilag bevonattal bevonják a korróziót.

Gyakran a fürdőszobában installálnak műanyagból készült redőnyöket, mivel ez a design könnyebb és színpalettája szélesebb. A fürdőszobában dekoratív redőnyökkel felszerelve támogatja a szoba kialakítását, és érdekes színes megoldást vagy képet adhat hozzá.

Ha nem egy lakóházban, hanem nyilvános helyiségben van a redőny, akkor a betörés elleni védelem fontos. Jó választás lenne az acél redőnyök, amelyek kiváló minőségű zárszerkezettel rendelkeznek.

Külső kialakítás

A fürdőszoba elrendezése nemcsak a legegyszerűbb megoldást választja. A redőnyök választása után a formatervezés is esztétikusnak bizonyul. A hengerelt lamellákat olyan porszórással festik, amely képes ellenállni az intenzív használatnak, a páratartalom változásának, a hőmérséklet-különbségnek. Mivel alkalmasak az utcákon és a fürdőszobákban való használatra.

Mivel a gyártott redőnyök színe nagyon változatos, nagyon könnyű választani a megfelelő árnyékot a fürdőszoba és a WC belsejébe. A fehér redőnyök semleges megoldást jelentenek, de ne hagyja ki a lehetőséget a fotónyomtatás vagy rajzoláshoz a fürdőszobai tervezéshez. Így a redőnyöket a fürdőszoba belső részének központi tárgyává teheti. Ha a fürdőszobája több árnyalatú csempe burkolattal van ellátva, megrendelheti a görgős redőnyöket olyan kivitelezéssel, amely alkalmas ilyen célra. A gyártók vásznak és dobozok különböző tervezési lehetőségeket kínálnak, de vásárlás előtt érdemes megnézni őket a kész fürdőszoba belső terében.

A redőnyök fogantyúi szintén nagyon változatosak. Rendelkezhetnek egy szokásos ajtófogantyúval, egy horoggal, egy labdával, egy félköríves konzolral vagy valami mással.

Telepítési módok és telepítési funkciók

Optimálisan gondoskodni a vízvezeték-redőnyök beépítéséről, amikor a WC és a fürdőszobát javítják, a csöveket megváltoztatják, szűrőket, métereket és egyéb berendezéseket telepítenek. A redőnyök telepítése ebben az időben lehetővé teszi, hogy elkerülje a külön telepítés költését, ami szükséges ahhoz, hogy a javítási munkálatok befejeződhessenek. Az egészségügyi eszközök telepítése és a csövek cseréje után azonnal látni fogja, hogy mit kell elrejteni, és milyen helyeken kell a redőnyök megfelelőnek lennie.

A vécéfülkék beépítésének manipulálása a WC-ben vagy a fürdőszobában meglehetősen egyszerű, ezért szakemberek bevonása nélkül is elvégezhetők. Ugyanakkor a redőnyök beszerelésére irányuló munka nem igényel nagy munkahelyet. A mosógép vagy egyéb elemek áthelyezése a telepítés során nem szükséges. A redőnyök behelyezése a fürdőszobába saját kezűkkel, a jelöléseket a vezetők alatt és a rögzítőelemek furatát használja. A pontosság itt fontos, hogy a vászon ne lógjon a jövőben. Ezután telepítsen egy görgősoros meghajtót, majd folytassa a vászon felszerelését, és az utolsó lépés a fedél felhelyezése a dobozra.

A redőnykapu felszerelésének kiválasztásához figyelembe kell venni a nyílás kialakítását. A fürdőszobai redőnyök fő felszerelési módszerei a következők:

 • Egy dobozban a nyíláson belül. Ezt a módszert tekintik a legoptimálisabbnak, de fontos, hogy a kommunikáció lehetővé teszi a doboz felszerelését. A méréseket a falak kiegyenlítése után végezzük el, de a csempe lefektetése előtt a redőnyöket könnyedén fel lehet ragasztani a falra.
 • Egy dobozban a nyíláson kívül. Ezt a módszert akkor használjuk, ha a doboz nem illeszkedik a nyílásba. A méréseket a csempe lefektetése után végezzük, és a rögzítést a lapon végezzük. Ezért ez a telepítés akkor is kiválasztásra kerül, ha a homlokzati munka befejeződött. A doboz méretének meghatározásakor figyelembe kell venni a nyílás magasságát, mert ha a forma magas, akkor a tengelyen lévő teljes nyílása több lamella fordulatot fog gyűjteni.
 • Vnakladku. Ezt a módszert használják vékony falak a fürdőszobában, például, ha készült gipszkarton. Ezután a doboz csak kívül esik, és az alsó sínnel van ellátva. Az ilyen szerelés nem csökkenti a nyílás magasságát, és nem igényli a mennyezethez való rögzítést. Ebben az esetben a doboz kialakítása meglehetősen megbízható és egyszerű.

Tekintse meg a videót a redőnyök megfelelő választásáról.

Rolling redőnyök a fürdőszobában

A helyes megjelenítés és a helytakarékosság érdekében sokszor telepítik a rolók árnyékolókat a fürdőszobában, melyet a kívánt méret szerint megrendelhetnek. E célból speciális egészségügyi rendszereket alkalmaznak, amelyeket védőszerkezet réteggel borítanak. Idővel nem veszítik el a vizuális vonzerőt, és ellenállnak a penész, a gombák és a baktériumok ellen.

A széles választékú színek és a bármilyen méretű redőnyök készítése ezt a lehetőséget biztosítja a szoba kényelmes elrendezéséhez. Lehetőség van a redőnyök beépítésére a fürdőszobában több feladat megoldására egyszerre.

Hogyan zárja le a fülke a fürdőszobai redőnyökben?

Vízvezeték csövek a fürdőszobában mindig láthatóak. Az esztétikai megjelenés elrejtése az egyik legfontosabb feladat, amelyet meg kell oldani a helyiségek helyreállítása során. Van egy modern módja ennek a helyzetnek - rolling redőnyök a fürdőszoba, akkor megvenni őket a megfelelő egészségügyi méretű rést.

A redőnykapu rendszerek telepítése egyszerre két problémát jelent a fürdőszobában:

 • elrejti az összes csövet;
 • A kommunikációhoz való hozzáférés bármikor lehetséges.

Redőnyök a fürdőszobába: a mosógép bezárásának módja

A mosógép fürdőszobába történő beszereléséhez bizonyos problémák merülnek fel, mivel minden műszaki eszköz esetében a nemkívánatos magas páratartalom mellett a víz és a szappan oldatok belépése a felület gyors szennyeződéséhez vezet. Könnyen megoldható, ha a gépet védett helyre telepíti. Nedvességtől és szennyeződéstől bezárhatja a fürdőszobai redőnyök beszerelésével, speciális vízvezeték-redőnyöket kell vásárolnia.

Annak érdekében, hogy a fülke nem üres legyen, a mosógép fölé kényelmesen helyezhetünk el polcokat törölközőkhöz, tisztítószerekhez és egyéb dolgokhoz.

Rácsos redőnyök a fürdőszobában és a beépített polcok eltakarására

A falakba épített polcokat az ellátás és a tisztítószerek mosásához abszolút módon nehezen lehet fenntartani. A palackok, üvegek, kefék és rongyok elrejtéséhez elegendő a redőnyök behelyezése a fürdőszobába, az ilyen megoldás ára 4770 rubel. A gördülőlap egy erős szerkezet, amely a szekrényt tömíti.

A kádban lévő ilyen redőnyök, amelyeket a szekrény méretének megfelelően lehet megvásárolni, különböző típusú telepítéssel rendelkeznek. Lehetőség van mind a telepítésre, mind a beépítésre. A doboz helyzete is kétféle: belül és kívül.

Milyen előnyökkel jár a redőnyök beépítése a fürdőszobába?

A fürdőszoba redőnyök beszerelésével (amelynek ára meglehetősen megfizethető) számos problémát megoldhat: a redőnyzáró óvatosan becsukja a vízvezetékcsöveket, a beépített szekrények polcát vagy a mosógépet.

Tehát megemlítjük ezeknek a struktúráknak a hasznos előnyeit:

 • A redőnyök rendelésre készültek, ezért a szerkezet méretei lehetnek;
 • Nagy színválaszték;
 • Roller redőnyök a fürdőszobában, amelynek ára 4770 rubelből indul ki.
 • A redőnykapu felszerelése mind a javítás alatt, mind a javítás után lehetséges.
 • A kivitelezés során speciális hab alkalmazható a bakteriális raid, a gomba és a penész megjelenése ellen.

A belső tér érdekes részletekkel kiegészítve, a fürdőszobában található redőnyöket egyéni vázlatok szerint alkalmazzák. Így a szoba érdekes és egyedi lesz a stílusában.

Rolling redőnyök a fürdőszobában

A fürdőszobai redőnyöket úgy tervezték, hogy növeljék az esztétikumot és helyet takarítanak meg, amikor elrejthetik az egészségügyi kommunikációt, ugyanakkor bármikor szabadon hozzáférhetnek hozzájuk. Különös figyelmet kell fordítani az ellenőrzés kényelmére. Számos mód van arra, hogy előnyben részesítsük a tehetetlenségi rugót, a funkcionális követelmények és a pénzügyi megfontolások alapján. A redőnyök meglehetősen praktikusak, festett és lakkozott bevonattal van ellátva, amely nem hajlamos a korrózióra, és jól tolerálja a magas páratartalom.

előnyök

Védelem a kíváncsiskodó szemektől

A vakok teljesen lezárják a csöveket és a pultot a fürdőszobában, ami nagyban növeli a szoba esztétikáját, javítja a belső kialakítást.

A redőnyök felszerelése lehetővé teszi, hogy helyet takarítson meg a szobában, ahol minden centiméter számít. Nemcsak a csöveket, hanem a fürdőszoba alatti helyet is bezárják.

A széles színpaletta lehetővé teszi, hogy kiválassza azt a lehetőséget, amely tökéletesen illeszkedik a szoba kialakításába, nem tűnik ki a sorból, hanem a szoba díszítésévé válik.

A redőnyök egyszerűen nyitottak és záródnak, ami nem igényel bizonyos készségeket és ismereteket, valamint felesleges pénzügyi költségeket és szolgáltatásokat.

Az ilyen típusú hengereket minden típusú épületben használják.

Használt profilok

A fürdőszobai redőnyök különleges igényeket támasztanak a profil minőségével kapcsolatban, ahol a biztonság nem döntő fontosságú, mivel a tekercselés, az esztétika, a nedvességállóság és a korrózióra való hajlam fontosabb. Ezért előnyös a gördülő hengerlés habszivattyúval való profiljának előnye.

Hab profilok

A fürdőszobai redőnyök profiljai bármely árkategóriában megvásárolhatók, de előnyben részesítik a gazdaságos PD sorozatot. Előnye nem csak alacsony költség, hanem a tekercselés, a festés optimális paraméterei, a kiváló minőségű hab feltöltése deformáció nélkül.

A redőny beépítése a fürdőszobába

Gyakran a redőnyök telepítése a fürdőszobában a lakásjavítási szakaszban történik, ami segít elkerülni a felesleges problémákat és a pénzügyi költségeket, mivel a telepítéshez szükség lesz a fürdőszoba újratervezésére, legalábbis kisebb kozmetikai változásokra. A redőnyök nemcsak képesek elrejteni az egészségügyi kommunikációt, a csöveket és a vízmérőket, hanem a fürdőszobában is elhelyezik a redőnyöket az esztétikus tér elrejtésére, de a megfelelő pillanatban is szabad hozzáféréssel rendelkeznek. A vakok szerelésénél alkalmazott építési munkák során nem szabad figyelmen kívül hagyni azokat a szakértőket, akik pontosan elvégzik a méréseket, és helyesen elhelyezik a dobozokat és útmutatókat. A telepítés minősége a használat kényelmétől és hosszú távú használatától, valamint a szolgáltatás hívásainak gyakoriságától függ. A legjobb megoldás közvetlenül a helyszínen választható meg, a szoba jellemzői és jellemzői alapján.

Görgős redőnyök a fürdőszobában

Számolja ki a fürdőszobában lévő redőnyök költségét

Amikor megkezdi a javításokat a fürdőszobában vagy a fürdőszobában, felmerül a kérdés, hogyan kell bezárni a vízvezeték szekrényt? Kevés ember szeret, amikor a gyönyörű csempeburkolat, a vízvezeték csövek és a különböző kommunikáció hangulata ellenére.

Jelenleg szokásos a fürdőszobát úgy befejezni, hogy kellemesen helyezkedjen el benne, ezért a fürdőszobában lévő összes csőnek el kell rejtenie saját és kíváncsi szemét.

Cégünk felkínálja a redőnyöket a fürdőszobában, és megoldja a fenti problémákat.

Melyek az előnyei?

Rolling redőny a fürdőszobában növeli a hangszigetelést

A fürdőszobában lévő redőnyökhöz habbal töltő profilot használunk - ez további hangszigetelést biztosít. A közepes méretek (60 cm szélesség és 180 cm magasság) a szerkezet súlya mindössze 6 kg, ami lehetővé teszi a redőnyök rögzítését a fürdőszobában szinte bármilyen alapon, például a gipszkartonhoz.

A fürdőszobai redőnyök lehetővé teszik a helytakarékos és a kommunikációhoz való szabad hozzáférést

Ellentétben a swing ajtókkal, a redőnyök a fürdőszobában nem sok helyet foglalnak el. A vászon felhajlik a dobozban, teljesen megnyitja a nyílást. Ez megkönnyíti a csövek javítását, ha szükséges.

A fürdőszobában lévő redőnyök a tartósságukról híresek

A redőnyök zökkenőmentes működése tíz évig tarthat.

A legfontosabb dolog az, hogy felelősségteljes megközelítést alkalmazzunk a redőnykapuk gyártójának megválasztására, amely értékesíteni fogja Önt a tervezésből, kiváló minőségű alkatrészekből

A rolling shutter termelésének ideje egy fürdőszobában

A fürdőszobai redőnyök gyártása 2-3 napot vesz igénybe, és a telepítés 2-4 órát vesz igénybe.

Kezelési lehetőségek

A vezetés különböző módon történhet:

 1. Rugó-tehetetlenségi mechanizmus - a fürdőszobában a legnépszerűbb vezérlőmechanizmus.
 2. A szalag és a cord kezelése. Ez az ellenőrzési módszer nagyon kis szélességű nyílásokra alkalmas.
 3. Automatikus vezérlés. Leginkább nagy tárgyakra, magánházakra és nagy nyílásokra van szükség.

Mit kínálunk?

Rejtett doboz

Méretek: 800x1600
Profil: PD / 45N
Meghajtó: Kézi

Ár: 5490 rubel

A fürdőszobában

Méretek: 700x2000
Profil: PD / 45N
Meghajtó: Kézi

Ár: 5770 rubel

Doboz belül

Méretek: 450x1500
Profil: PD / 45N
Meghajtó: Kézi

Ár: 3980 rubel

csőhálózat

Méretek: 600x2400
Profil: PD / 45
Meghajtó: Kézi

Ár: 5880 rubel

Színtartomány

Standard színek

Mindig elérhető

 • fehér (RAL 9016)
 • szürke (RAL 7038)
 • barna (RAL 8014)
 • bézs (RAL 1019)
 • Ezüstszínű fém (RAL 9006)

Kiterjesztett színek

A meghosszabbított színbázisból történő megrendelés átfutási ideje hosszabb és drágább.

Redőnyök a fürdőszobába

Telepítés 60 perc alatt, szabad mérés, ára 3 000 rubel.

Az üzenetet kaptuk, kezelőink rövidesen kapcsolatba lépnek Önnel.

Price roller blind a fürdőszobában

Hagyja kérését, és a méretedet 2 percen belül kiszámítjuk

gyártók

Gyártási ország: Fehéroroszország

Gyártási ország: Oroszország

A fürdőszobai redőnyök: egy univerzális álruhában levő kommunikáció

Nemrégiben a lakóépületek, kávézók és éttermek, kormányzati és kereskedelmi intézmények területén gyakran kezdtek egészségügyi zárószekrényeket beépíteni a fürdőszobába. Ezek a szerkezetek kifejezetten a fürdőszobák felszerelésére lettek tervezve, elrejtve csöveket és egyéb kommunikációkat. A fürdőszobában található görgős redőnyök - ezeknek a termékeknek az egyik fajtája, amely többfunkciós kialakítású, amelyeket a következőkre terveztek:

 • külső szigetelésű vízvezeték szerelvények;
 • a mérők, szűrők, szivattyúk, vízmelegítők, forgalmazók és hasonló berendezések védelme;
 • díszítő szoba, látványos megjelenésük.

3 ok, hogy valódi rácsokat vásároljanak a fürdőszobában

 1. A redőnyök behelyezése a fürdőszobába egyszerre számos előnnyel jár: a csövek zajszigetelése, a piszkozatok megszüntetése, a helyiség hőszigetelése. Ezek a termékek sokkal kényelmesebbek és esztétikailag kellemesek, mint a hagyományos függönyök, válaszfalak, és teljesen kardinális csövek.
 1. Ezek a tervek pénzügyileg rendelkezésre állnak. Ma lehetséges, hogy olcsó rolling redőnyök a fürdőszobába szinte bármilyen méretű és színes mindössze 3000 rubelt. Az egyedi termékjellemzők (különleges szín és textúra) kiemelik egyediségét, és látványosabbá teszik a fürdőszobát.
 1. Ezek a termékek tartósak, kopásállóak, tartósak és könnyen moshatók. Az anyag nem fél a korróziótól. Tarthatnak addig, ameddig szükséges, több mint egy javítást élvezhetnek, és képesek lesznek hosszú évekig védelmet biztosítani a fűtési, csatorna- és vízvezetékek számára.

Telepítési lehetőségek

Ha kész fürdőszobai redőnyöket akar vásárolni, feltárja a telepítés lehetőségét.

Ha a helyiségben rendelkezésre álló szaniter szekrény lehetővé teszi, hogy a tartály felső részébe a redőnyök tekercselésére szolgáló tengelyt helyezzünk el, akkor biztonságosan megrendelhetjük a szerelési tervet egy belső keret dobozával. Ehhez körülbelül 20 cm-es hornyra van szükség. Fő előnye a redőnyök összecsukható mechanizmusának esztétikája és érzékelhetősége, mínusz a rendszerhez való hozzáférés hiánya problémák esetén.

Ha a kommunikáció közeledik a nyíláshoz, akkor a doboznak külső keretet kell létrehoznia. Ez valamivel gyorsabb, és lehetőséget teremt a rendszer működésének megfigyelésére. Szükség esetén a javításhoz egyszerűen elvégezheti a javítást. Ugyanakkor az egészségügyi szekrény fölé tapadt doboz kissé megrongálta a fürdőszoba teljes képet.

előnyök

Lehetséges színező lehetőségek

Milyen profilból készültek a szerkezetek?

Azt is hallja, hogy gördülő gördülő profilnak hívják.

Miért ez a profil, és nem extrudált vagy megtekinthető?

Mivel ez a profil nem hajlamos a korrózióra és a penészre (mosható és nem aggódhat), a töltőanyag nem engedélyezi a cső zajt, és az árnál ez a lehetőség a legelmaradottabb.

tervezés

Vizuálisan ezek a megoldások a nyílás tetején elhelyezett dobozokból készültek, amelyek belsejében vannak csövek, rugalmas háló töltőanyaggal, vezetőkkel és reteszelő mechanizmussal. A redőnyök kézzel vagy automatikusan nyithatók. Ebben az esetben a vászon fel van varrva a tengelyen, a védődobozban állva.

Ingyenes konzultáció

Időt takarít meg. Hagyja kérését, és minden kérdésben ingyenesen 5 percen belül tanácsot adunk Önnek.

Elvégzett munka

A cégről

áruk

Gyors linkek

Lépjen velünk kapcsolatba

Különleges ajánlat
csúszó kapuk
alapítva

Speciális ár
a szekcióban
a kapu

Szuper ár
Csúszó kapuk
motorral

Szuper megosztás
egy szeptikus tartályon
Astra!

Szekcionált kapuk
egy különleges áron!

Nyitási szélesség: 3000 mm, ajtómagasság: 2 000 mm
Szendvicspanel vastagság: 40 mm
Elektromos hajtáskészlet (Doorhan, Nice, Cake, Faac)
A kapuk automatizálása

Július 1-ig az ár
57 000 dörzsölje.

Hívjon bennünket éjjel-nappal!
+ 7 495 508-25-48

Különleges ajánlat
vásárlásakor csúszó kapuk!

Az év legjobb ajánlatát kínáljuk a kapu piacon:

 • Behúzható ajtók porvédő bevonattal 1 év garanciával!
 • A készlet tartalmazza a DoorHan által gyártott csúszó konzolrendszert.
 • Automatika - vezető világmárkák elektromos meghajtása (Nice, Came, Doorhan, Faac).
 • Cvay építése a kapu alatt
 • Telepítés "kulcsrakész" az automatizálás telepítésével és tesztelésével.

A készlet ára csak
68 500 dörzsölje.

Figyelem! Az ajánlat július 1-ig érvényes.

Hívjon bennünket éjjel-nappal!
+ 7 495 508-25-48

Vásárolni csúszó kapuk elektromos meghajtással
a burkolat alatt a kész ajtón magas áron!

Csak az év július 1-jéig, egy csúszó kaput építünk be.
festéssel, elektromos hajtással és felszereléssel
55 000 dörzsölje.

Ehhez az árhoz kap:

 • A profil 60x40 mm-es téglalap alakú profil, profil vastagsága 2 mm, bordák 40x20 mm.
 • A modern "Dorkhan" csúszó konzolrendszer.
 • Elektromos hajtás a világ vezető gyártóitól (Doorhan, Nice, Faac vagy Came).
 • Professzionális installáció automata és hangolással. A kapukat 4,3 m-es szélességű nyílásokba helyezik be, a kapu magassága 2,2 m-ig.

Várjuk a hívását éjjel-nappal!
+ 7 495 508-25-48

Astra + Szállítás + Telepítés
mindössze 90 300 rubelt!

Mit tartalmaz az Astra árengedménye?
Indulásmérnök a telepítési helyszín ellenőrzésére
Állomás szállítása
Egy gödör átvágása az állomás alatt (homok, vályog, agyag)
Csővezeték telepítése (bemeneti vagy kimeneti cső)
Elektrolitikus VVG 4x1.5
Az AU eltávolítása az autó oldaláról és az állomás leeresztése a gödörbe
Az állomás feltöltése vízzel és egyidejű csiszolással
A csatorna csővezeték beillesztése és hermetikus felülete
A PND 25 kifolyócső beillesztése és hermetikus opája, az állomás vízének kényszer-elvezetése esetén
Az elektromos kábel bemenete az állomásra és a terminálokhoz való csatlakozás
Kompresszorok telepítése az állomáson belül, indítsa el őket
Kényszerített ürítésű állomások esetében - szivattyú kényszerített kisüléssel történő felszerelése
Az állomás elindítása az AU munkájába, a tulajdonos kezelése az állomással való együttműködésre
Jótállás a berendezésen és a telepítésen

Július 1-ig az ár
90 300 dörzsölje.

Hívjon bennünket éjjel-nappal!
+ 7 495 508-25-48

Redőnyök a fürdőszobába

Sokan azt feltételezik, hogy a redőnyök csak védelmi funkciókat végeznek. Ezeket a termékeket azonban más célra is felhasználhatják. Tehát nagyon alkalmasak ahhoz, hogy a fürdőszobában a szükséges komfortérzetet biztosítsák. Az a tény, hogy ezek a védőszerkezetek képesek lezárni a végtelen csöveket és a helyszíni szellőzést, valamint a csöcsök zömét muffolni.

Redőnyök a fürdőszobában: fotó

Felületre szerelt

Kifelé

Doboz belül

Általában véve a fürdőszobában lévő redőnyök egyre népszerűbbek, mivel számos előnnyel rendelkeznek. Például ez a design nagyon praktikus és nem zavarja a kommunikációhoz való hozzáférést. Ez egyszerű és egyszerű telepíthető, ezért ez a folyamat nem sok időt vesz igénybe. A redőnyök különböznek a hő és a vízszigetelés kiváló mutatói mellett, nem járulnak hozzá a penész és a gomba kialakulásához. Ezek a termékek nem igényelnek különösebb gondosságot, ezért tisztításkor minden mosószert használhat.

Elsődleges színek

A fürdőszobában lévő redőnyökre vonatkozó áraink

Standard megoldás

Méretek: W - 700, V - 1000
Profil: PD39N hab töltött
Menedzsment: manuális
Mechanizmus: tavaszi tehetetlenség

Régi ár: 5 962 dörzsölje.
Új ár: 4 767 rub.

Méretek: W - 700, V - 1000
Profil: AR / 39 (N) hab töltött
Menedzsment: manuális
Mechanizmus: tavaszi tehetetlenség

Régi ár: 6 304 dörzsölje.
Új ár: 5 039 rub.

Méretek: W - 500, V - 1500
Profil: AR / 39 (N) hab töltött
Menedzsment: manuális
Mechanizmus: tavaszi tehetetlenség

Régi ár: 6 870 dörzsölje.
Új ár: 5 494 rub.

Méretek: W - 500, V - 1500
Profil: AR / 39 (N) hab töltött
Menedzsment: manuális
Mechanizmus: tavaszi tehetetlenség

Régi ár: 6 870 dörzsölje.
Új ár: 5 494 rub.

Méretek: W - 600, B - 1700
Profil: AR / 39 (N) hab töltött
Menedzsment: manuális
Mechanizmus: tavaszi tehetetlenség

Régi ár: 8 069 dörzsölje.
Új ár: 6 449 rub.

Méretek: W - 700, V - 2000
Profil: AR / 39 (N) hab töltött
Menedzsment: manuális
Mechanizmus: tavaszi tehetetlenség

Régi ár: 9 823 dörzs.
Új ár: 7 869 rub.

Méretek: W - 800, V - 2000
Profil: AR / 39 (N) hab töltött
Menedzsment: manuális
Mechanizmus: tavaszi tehetetlenség

Régi ár: 10 700 dörzsölje.
Új ár: 8 547 rub.

Jó mennyiségű kedvezményt biztosítunk

 • 25% kedvezmény 0 és 100 ezer rubel megrendeléskor;
 • 30% kedvezmény 100-200 ezer rubel rendelés esetén;
 • 35 ezer rubel rendelés esetén 35% kedvezmény.

Felszerelési módszerek

Amikor valakit választasz egy fürdőszobához, akkor figyelmet kell fordítanunk a színsémára, amely lehet klasszikusan fehér vagy dekoratív árnyalatú, például fa vagy fém. Ebben a kérdésben nincsenek korlátozások, és a saját preferenciáid alapján irányíthatók. Ezek a termékek műanyagból vagy alumíniumból készülhetnek. A műanyag lapok ellenállnak a magas páratartalomnak, azonban nem különböznek a tartósságtól. A gyakori nyitás és zárás különböző meghibásodásokat okozhat. Az alumínium modellek elfogadhatóbbak, mivel elég erősek és hosszú élettartamúak. Ugyanakkor a felületüket különleges porfesték borítja.

A redőnyök a fürdőszobában háromféleképpen telepíthetők, nevezetesen - a nyitó dobozban kívül, a nyitó doboz belsejében és beágyazott. Természetesen kívánatos telepíteni a nyílásba és ugyanakkor eltávolítani a dobozt belülről. Ez a lehetőség csak akkor lehetséges, ha a kommunikáció lehetővé teszi, hogy a dobozhoz egy mélyedést készítsen. A távközlési konstrukciók szoros elhelyezkedése kívül van elhelyezve. A fal lehet túl vékony, ezért lehet, hogy nem lehet kívülről telepíteni. Szóval, elő kell vezetnie az alját, és ki kell kapcsolnia a dobozt. Az inlay behelyezése nem csökkenti a nyílást a doboz magasságához.

Redőnyök a fürdőszobába

Redőnyök a fürdőszobába

Roller redőnyök a fürdőszobában - praktikus, kényelmes, szép

A fürdőszobai redőnyök 3565dr / m2-es termelő árakon vásárolhatók meg,
3 napos gyártás, redőnyök szállítása Moszkvában és MO-ban, telepítés 1 óra alatt.

A fürdőszobában szűknek kell lennünk. Hol lehet helyet venni samponok, porok, kefék, rongyok tárolására? A beépített ajtónyílás, amely bezárja az egészségügyi szekrényt, megakadályozza a szekrényt vagy a polcokat. Az is lehetetlen, hogy megtervezzük a rést - a csövekhez való hozzáférés nyitva kell lennie. Mi a teendő?

Rolling redőnyök a WC-hez

Mikor érdemes rácsosokat elhelyezni a fürdőszobában?

A legjobb a vízvezeték redőnyök telepítése, mielőtt a csempe a WC-ben. Ez pénzt takarít meg a csempére és gyönyörű eredményt biztosít, anélkül, hogy az útmutatók és a csempe között hiányos lenne. A fürdőszobai redőnyök azonban bármikor felszerelhetők.

Fontos! A redőny kialakítása magában foglalja azt a dobozt, amelyben a vászon sodrott. A legsikeresebb lehetőség az, amikor a doboz nem látható, azaz nem látható. a szekrény belsejében rejtve van. Mérete a termék magasságától függ. A doboz mérete leggyakrabban 137-180 mm.

A termék gyönyörű behelyezése érdekében a javítás előtt célszerű a szakembereink ingyenes konzultációját kihasználni a nyitás előkészítésének szakaszában. Az ingyenes szakembert 8 (495) 777-55-07 számú többcsatornás telefonon hívhatja.

Nagyon kedvező árakat azok számára, akik lakások javításában vagy ajtók beszerelésében vesznek részt - hívja fel a mérőt, hogy kapjon ajánlatot.

Fotók munkánkról

Elnézést kérünk a fotók minőségéért, ezeket a telepítõink készítik el.

Rácsos rolók a WC-ben: nézetek, telepítési módszerek és valódi fotók

És anélkül, hogy a kis WC-k elveszítik a hangerőt a kommunikációnak köszönhetően - csövek és méterek, amelyek elrejtése nélkül is megrontják a WC belsejét. Zárja le a csövet "szorosan" nem, és ezért kell kitalálni, hogyan kell csinálni a legkisebb veszteség. Az ilyen megoldások egyikeként a WC-ben a roller blind.

Ezek meglehetősen olcsóak, nem igényelnek nagy teret, tökéletesen elrejtik a kommunikációt, anélkül, hogy akadályoznák a hozzáférést.

Mi a roló a WC-hez? Valójában ezek speciálisan tervezett redőnyök, amelyeket egy speciálisan tervezett tengelyre lehet feltekerni. Zárak, üzletek - ezek közül sokan pontosan ilyen építmények segítségével záródnak le. De a WC-ben nem kell zárak, anti-vandálgás bevonatok és egyéb dolgok, ezért az otthoni redőnyök sokkal kevesebbet költenek. És ami a legfontosabb, megbízhatóan elrejtik a csöveket a WC-ben, ami elrontja az egész belső teret.

A fürdőszobai redőnyök típusai és előnyei

A WC-hez tartozó görgős redőnyök nagyjából két kategóriába sorolhatók - a gyártás anyaga és a beszerelési módszer szerint. Az anyag szerint a következő redőnyöket különböztetjük meg:

 • alumínium
 • fa
 • műanyag
 • átlyukadt

A legolcsóbb és legelterjedtebb típusok műanyag redőnyök. Könnyen gyártják, kiváló munkát végeznek magas páratartalmúak és jól néznek ki.

A redőny és a csövek mellett a redőnyök lehetővé teszik, hogy egy kis tárhelyet szervezzen.

A szerelési módszer szerint kétféle redőnykapu van szaniter szekrényhez:

Most a telepítés különbségeire térünk vissza.

A redőnykapuk típusai a WC-ben a beszerelési módszer szerint

Három telepítési mód van:

1. Inlay. Ez a legegyszerűbb módja a telepítésnek, amikor a szerkezet a falak felületéhez csatlakozik. Vékony falakhoz is alkalmas, például amikor a csöveket a gipszkartonból elválasztják a helyiségektől.

2. A doboz kívülről. Ebben az esetben a redőnyöket a falhoz kell beszerelni, de a doboz a külső résznél marad. Ez egy időigényesebb telepítési módszer, mint az előző.

A redőnykapu felszerelésének legegyszerűbb módja

3. Helyezze be a doboz belsejét. Ezzel a telepítéssel a nem túl kellemes redőnydoboz rejtve lesz az egészségügyi szekrényben, ami azt jelenti, hogy a megjelenés nem fog semmibe veszíteni. A legfontosabb ebben az esetben az, hogy a szekrény hely magában foglalja a dobozt.

A doboz rejtve van a szekrényben, és nem érti a szemet

A redőnyök előnyei és hátrányai

Hagyományosan kezdjük el az előnyök felsorolásával:

 • Nagy választék különböző színekkel és rajzokkal együtt.
 • Kényelmes hozzáférés az összes kommunikációhoz
 • Hosszú élettartam és magas nedvességállóság
 • Megbízható mechanizmus
 • Egyszerű tisztítás
 • Az a képesség, hogy bármilyen WC-ben vagy fürdőszobában telepíthető
 • Könnyen személyre szabható (festés, rajzolás és dekoráció)

Szokatlan redőnyök a város képével

A kis gombok megkönnyítik a mechanizmus felemelését és csökkentését

A WC-ben a redőnyök hátrányai vannak, de közülük kevesen vannak, és egyáltalán nem kritikusak:

 • A műanyag redőnyök meglehetősen könnyen összegyűlik a port
 • Számos cég kínálja a nem túl jó minőségű redőnyök beszerzését, vagy rosszul telepítve vannak.

Valódi fotó redőny a WC-ben

Csak csöveket és métereket zártak le itt, de ennek következtében a fennmaradó hely elpazarlott.

A redőnyök segítségével sikeresen el lehet öltözni egy mosógépet is a WC-ben.

Rolling redőnyök a fürdőben

+7 (495) 646 84 83

+7 (903) 725 18 28

 • Rólunk
 • A redőnyökről
 • árak
 • Rendelés
 • Lépjen velünk kapcsolatba
 • videó
 • Munkánk
 • Rolling redőnyök a WC-hez
  Roller blind a garázshoz
  Rolling redőnyök adni
  Automatikus kapuk
 • Hengerelt rácsok
  Rácsos redőnyök a pavilonokban
  Redőnyök az üzlethez
  Roller blindek a bank számára
 • akadályok
  profilok
  vezetés
  Színtartomány
 • Bútor redőnyök
  automatizálás
  Pótalkatrészek
  zárak
 • Rolling redőnyök a WC-ben és a fürdőszobában vásárolni kedvezményes áron 10%!

  AKCIÓ! SUMMER 2018! -10% -tól ÁRAK! NÖVEKEDÉS!

  Küldje el a redőny méreteit Viber, WhatsUp +79037251828 vagy mail [email protected]

  és megkapja a számítást egy személyre szabott engedményt az Ön számára!

  A 08/28/2018-tól 16:00 óráig beérkezett megrendeléseket a 08/24/2018-tól 10:00 órától lehet beérkezni

  A mérési kérelmek elfogadása: 25-26.08.2018

  Roller redőnykészlet 500x1500 mm-re az RH45 (AR45) profilból, rugós mechanizmussal és reteszeléssel mindössze 4400 rubel!

  3 év garancia, forrás 10 000 nyitó - záró.

  Teljesen készen áll a redőnyök készítésére előre fizetés nélkül!

  Az öntelepítés egyszerű!

  A készlethez részletes utasítások vannak a telepítésre.

  Mérés, szállítás és beszerelés Moszkvában szakértőink - 3000 rubel "kulcsrakész"

  A szerkezet minimális szélessége 30 cm!

  Megrendelésre csak meg kell mérni a nyitást, küldje el nekünk a nyitó vagy a kész szerkezet méretét a mailben [email protected] vagy [email protected]

  Küldünk neked egy specifikációt a redőnyök vázlatával a megerősítéshez.

  Küldjön nekünk egy igazolt specifikációt.

  Jöjjön az irodába - fizesse meg és vegye be! Irodánk és termelésünk: Aviamotornaya metróállomás, Yuryevsky Pereulok 16A, Leroy Merlin közelében a város bevásárlóközpontjában.

  Gyártási idő - 4 óra! (általában 1 munkanapon belül)

  Szállítás Moszkvában munkanapokon lehetséges - a szállítási költség 600 rubel

  A habprofil előnyei 45 mm

  1. A felszálló és a csövek zajszigetelése 25% -kal magasabb, mint a 37, 39, 41 profil

  2. Viseljen ellenállást.

  3. 30% -kal erősebb - nincs csukló vagy karcolás.

  Irodánkban a vécé, a profilok, a szerelési lehetőségek sorozata a redőny mintái.

  Megtanítjuk és bemutatjuk, hogyan szereljünk fel 30 perc alatt egy redőnykát!

  Költségszámítási példa:

  Nyitási szélesség: 850 mm
  Rekesznyílás: 1850 mm
  Telepítés típusa: Beépített
  Építési szélesség: 850 mm
  A szerkezet magassága: 2000 mm
  Profil típusa: RH45
  Web súly: 4,33 kg
  Maga a szerkezet súlya: 9.04 kg
  Építési terület = 850 x 2000 = 1,7 m2
  Építési költség = 2 x 2500r. = 5000r.
  Tavaszi + 800r.
  Teljes készlet teljes készlet 5800r.

  Nyitási szélesség: 440 mm
  Rekesznyílás: 1250 mm
  A telepítés típusa: Szállítmány
  Építési szélesség: 550 mm
  A magasság magassága: 1400 mm
  Profil típusa: RH45
  Web tömeg: 1,39 kg
  Maga a szerkezet súlya: 4,65 kg
  Építési terület = 550 x 1400 = 0,8 m2
  Építési költség = 1,3 x 2500r. = 3250r.
  Tavaszi + 800r.
  Teljes készlet teljes készletben 4050r lesz.

  * - több mint 2 négyzetméteres redőnyök. a szokásos árlista szerint számítva

  Kész redőnyök. Tartunk árakat! Siessen fel, hogy megvásárolja a redőnyöket a régi áron!

  Beépítési lehetőségek roller redőny a WC-hez

  Az UV-nyomtatással képeket alkalmazunk a szaniter árnyékolókra

  Nagyszerű megoldás a WC-hez!

  Bizonyára sokan már látták a gyönyörű redőnyöket, amelyek díszítik az irodák, garázsok és nyári házak ajtaját. De ez nem minden kényelmes eszköz használata. Gondolt már valaha, hogy valódi redőnyt szereltek be a WC-ben? Lakosztályaink nem rendelkeznek ezzel a bútorokkal, és kevesen tudják, hogy ez nagyon kényelmes és hatékony választási lehetőség. Valaki rácsokat telepít a WC-ben, és bezárják az összes csövet. Ez persze esztétikailag kellemesnek tűnik, de nem oldja meg teljesen a problémát, a vakok mellett különös gonddal kell eljárni. Nézzük meg az előnyöket, hogy a bérlők mechanikus redőnyöket szereltek be a fürdőszobában, miért olyan drágább lehetőségről van szó, amelyet nyereségesnek és praktikusnak tartanak...

  Zsalu a WC-ben - szükség vagy fölösleges?

  A fürdőszobákhoz és a WC-khez készült rolók nem azért készültek, hogy megvédjék a betöréstől, más funkciókat is ellátnak - vízvezetékeket. A WC-ben van egy csomópont az összes egészségügyi egység egy lakás vagy ház. Nem hoznak nekünk esztétikai örömöt, miközben meggondoljuk őket, de lehetetlen "felborítani" őket a falba. Szűrők, átfedő vízcsapok a lakásban, vízmérők, mindez szükségszerűség, amit meg kell vizsgálnunk, mert bármikor hozzáférést kell biztosítani számukra. Minden lakásban ezt a kérdést saját maga határozza meg. Javasoljuk a redőnyök beszerelését. A javítás során új kommunikációs csöveket tartanak a fürdőszobában, és szaniter szerelvényeket szerelnek fel, ezért éppen ebben a pillanatban gondolni kell a redőnyökre. A telepítéshez speciális telepítést igényel, jobb előre gondolni.

  A szakértők elvégzik a szükséges méréseket, és megfelelő másolatot készítenek a WC-re. Az a hely, amelyet a redőnyök bezárnak, nem igényel ugyanolyan költséges befejeződést, mint a többi WC vagy fürdőszoba fal. Ezután a WC-ben nem kell többletköltséget nyújtani a roller blind-okhoz, és a megvásárolt pénzt figyelembe véve kell megvásárolni. Ezenkívül vízvezeték-baleset esetén nem kell szétszerelni a cserép- vagy kárpitelemeket, és azonnal meg fogja érezni az akvizíció előnyeit.

  Rácsos redőnyök a WC-ben - ez nagy segítség a házhoz. Gyönyörűnek és funkcionálisnak tűnnek a használatban. Telepítésük helyén általában szellőzőnyílások is vannak, amelyekből gyakran hideg levegő jut be. A redőnyöknek köszönhetően kitűnő hőszigetelő jelenik meg a WC-ben, ami szintén védelmet nyújt az idegen zaj ellen.

  A vágya szerint a redőnyöket bármilyen színű fürdőszobában készítjük. Nem gondolhatsz rájuk, amikor csempéket vagy paneleket választasz a fürdőszoba és a WC számára. A redőnyök megrendelésénél bármely színtartományon belül választhat magának bármilyen lehetőséget. A sokkal jobb faforgácslemez, rétegelt lemez és panelek kezelik a fürdőszoba díszítő kommunikációját.

  Az egyik legfontosabb előnye a könnyű hozzáférés. A bútorokat vagy a mosógépet nem kell elmozdítani, csak emelje fel a zárat, és elkezdheti a javításokat, vagy bármilyen más műveletet végrehajtani. Rácsos redőnyök a WC-ben - stílusos és modern! A higiéniás helyiségek javításánál a legnagyobb összeget költjük. Végtére is, a vízvezeték és a csempe meglehetősen nagy költségek. Visszatértünk egy tartós és tartós javítási lehetőséget, amelyet újra kell cserélni, gyakran a csövek és más közművek problémái miatt. Most, amikor van a redőny a wc-nál, nem kell újra elvégeznie a javításokat! Végtére is, nem csak javítás, hanem funkcionális szoba is van! Telepítse a redőnyöket a fürdőszobában! A vízvezeték elrejtése egy gyönyörű falhoz. Nem fosztja meg tőle az összeköttetést és díszíti a falat. A redőnyök könnyen használhatóak, még egy idős ember vagy egy gyermek is képes kezelni az irányítást.

  Felhívjuk figyelmét arra, hogy a redőnyöket a telepítő készlethez mellékelt részletes telepítési utasítások segítségével telepítheti. Az abszolút többség meghívja a szakmai munkát. Cégünk több éve lépett be a piacon, és remek munkát végezünk feladatunkkal. Szakembereink a legfejlettebb anyagokat használják, és felelősek munkájuk minőségéért. Megismerhetjük a galériában található munkáink mintáit egy webhelyen. Ha tetszik nekünk, és nagyon reméljük, gyorsan megbecsülheti a megrendelés hozzávetőleges költségét. Írja be a méréseket a webhelyen található sablonba, és megtudhatja a költségeket. A redőnyök minimális költsége 7 000 rubel a rugó mechanizmussal. Vannak elkészített méretek 45 hab fehér profilból: 500x1500mm, 600x1500mm, 800x1700mm. Telepítési kérelmet is hagyhat. A fürdőszobai redőnyök a leggazdaságosabb és leglátványosabb tulajdonosokat állították be. Miért overpay, ha azonnal talál egy remek megoldást?

  A vécéhálós redőnyök megfizethető és legmodernebb megoldás.

  Vakok a WC-ben és a fürdőszobában

  Sok ember, a "Vakok a WC-hez" keresőmezőbe írva, olyan termékeket kereshet, amelyek jelentése és célja szempontjából teljesen más. Tekintse meg a lehetőséget, amikor a redőnyökre vonatkozik.

  A redőnyök bizonyos mértékig a redőnyök csoportjába tartoznak és gyakran "védő vakok" vagy "redőnyök" néven ismertek.

  A redőnyök alumínium lamellákból állnak, a dobozban lévő tengelyre csavarozva és alumínium vezetőkkel a széleken. A védő redőnyök úgy vannak megtervezve, hogy megvédjék az ablakokat a szobába való belépéstől, hogy megóvják a napsütést és a melegséget, télen csökkentik a hőveszteséget. A redőnyök is használják az ajtók, nyílások, kirakatok ablakainak átfedésére. A biztonsági vakok ára ezen tényezők és paraméterek függvénye is.

  A WC-ben vagy a fürdőszobában a redőnyök kiválóan használják a kommunikációhoz való hozzáférést. Korábban mindenféle nyílást és ajtót használt, de a tapasztalat azt mutatja, hogy a redőnyök minden tekintetben meghaladják őket. Nem nyitnak fel nyílt térben, nem gravitálnak, mint a láthatatlan nyílások, és legfőképpen méretük bármi lehet. A WC-k árnyékolókéhoz hasonlítható a jó takarók ára.

  Rendelhető falra falú redőnyökhöz a falig és a mennyezetmagasságig, és hozzáférést biztosít minden csőhöz, vízmérőhöz és vízmelegítőhöz. A redőnyök nem rozsdásodnak, nem fakulnak fel, ellenállnak a tisztítószereknek és a fertőtlenítőszereknek, csökkentik a csövek zajszintjét, a 10 éves élettartamot.

  A weboldalunkon vannak olyan példák, ahol ár és fényképek állnak rendelkezésre a WC-vel ellátott biztonsági redőny beépítésével kapcsolatban.

  A költség kiszámolásához hívhat bennünket, vagy kérést küldhet e-mailben.

  Hívjon és küldjön nekünk e-mailt, mi mindig készen állunk arra, hogy vasaló redőnyöket és másokat készítsenek 1 napra és fizetés nélkül!