Legfontosabb > Tartozékok

Rácsos rolók a WC-ben: nézetek, telepítési módszerek és valódi fotók

És anélkül, hogy a kis WC-k elveszítik a hangerőt a kommunikációnak köszönhetően - csövek és méterek, amelyek elrejtése nélkül is megrontják a WC belsejét. Zárja le a csövet "szorosan" nem, és ezért kell kitalálni, hogyan kell csinálni a legkisebb veszteség. Az ilyen megoldások egyikeként a WC-ben a roller blind.

Ezek meglehetősen olcsóak, nem igényelnek nagy teret, tökéletesen elrejtik a kommunikációt, anélkül, hogy akadályoznák a hozzáférést.

Mi a roló a WC-hez? Valójában ezek speciálisan tervezett redőnyök, amelyeket egy speciálisan tervezett tengelyre lehet feltekerni. Zárak, üzletek - ezek közül sokan pontosan ilyen építmények segítségével záródnak le. De a WC-ben nem kell zárak, anti-vandálgás bevonatok és egyéb dolgok, ezért az otthoni redőnyök sokkal kevesebbet költenek. És ami a legfontosabb, megbízhatóan elrejtik a csöveket a WC-ben, ami elrontja az egész belső teret.

A fürdőszobai redőnyök típusai és előnyei

A WC-hez tartozó görgős redőnyök nagyjából két kategóriába sorolhatók - a gyártás anyaga és a beszerelési módszer szerint. Az anyag szerint a következő redőnyöket különböztetjük meg:

 • alumínium
 • fa
 • műanyag
 • átlyukadt

A legolcsóbb és legelterjedtebb típusok műanyag redőnyök. Könnyen gyártják, kiváló munkát végeznek magas páratartalmúak és jól néznek ki.

A redőny és a csövek mellett a redőnyök lehetővé teszik, hogy egy kis tárhelyet szervezzen.

A szerelési módszer szerint kétféle redőnykapu van szaniter szekrényhez:

Most a telepítés különbségeire térünk vissza.

A redőnykapuk típusai a WC-ben a beszerelési módszer szerint

Három telepítési mód van:

1. Inlay. Ez a legegyszerűbb módja a telepítésnek, amikor a szerkezet a falak felületéhez csatlakozik. Vékony falakhoz is alkalmas, például amikor a csöveket a gipszkartonból elválasztják a helyiségektől.

2. A doboz kívülről. Ebben az esetben a redőnyöket a falhoz kell beszerelni, de a doboz a külső résznél marad. Ez egy időigényesebb telepítési módszer, mint az előző.

A redőnykapu felszerelésének legegyszerűbb módja

3. Helyezze be a doboz belsejét. Ezzel a telepítéssel a nem túl kellemes redőnydoboz rejtve lesz az egészségügyi szekrényben, ami azt jelenti, hogy a megjelenés nem fog semmibe veszíteni. A legfontosabb ebben az esetben az, hogy a szekrény hely magában foglalja a dobozt.

A doboz rejtve van a szekrényben, és nem érti a szemet

A redőnyök előnyei és hátrányai

Hagyományosan kezdjük el az előnyök felsorolásával:

 • Nagy választék különböző színekkel és rajzokkal együtt.
 • Kényelmes hozzáférés az összes kommunikációhoz
 • Hosszú élettartam és magas nedvességállóság
 • Megbízható mechanizmus
 • Egyszerű tisztítás
 • Az a képesség, hogy bármilyen WC-ben vagy fürdőszobában telepíthető
 • Könnyen személyre szabható (festés, rajzolás és dekoráció)

Szokatlan redőnyök a város képével

A kis gombok megkönnyítik a mechanizmus felemelését és csökkentését

A WC-ben a redőnyök hátrányai vannak, de közülük kevesen vannak, és egyáltalán nem kritikusak:

 • A műanyag redőnyök meglehetősen könnyen összegyűlik a port
 • Számos cég kínálja a nem túl jó minőségű redőnyök beszerzését, vagy rosszul telepítve vannak.

Valódi fotó redőny a WC-ben

Csak csöveket és métereket zártak le itt, de ennek következtében a fennmaradó hely elpazarlott.

A redőnyök segítségével sikeresen el lehet öltözni egy mosógépet is a WC-ben.

Rácsos redőnyök a WC-ben és a fürdőszobában

Az ajtókon vagy ablakokon jól ismert ablakok most már megtalálhatók a WC-kben és a fürdőszobákban. Igaz, a funkció a fürdőszoba a tekercs egy kicsit más. Leggyakrabban úgy tervezték, hogy elrejtsenek egy ajtót vagy egy olyan rést, amelyben vonzó kommunikáció van. Az ilyen redőnyök nagyon kényelmesek a rendszeres mérőolvasások vagy a szűrőkben lévő patronok cseréje esetén.

Cél és méltóság

Bármilyen fürdoszoba egy látható területre osztható, amelyben bélés, bútor, vízvezeték van, valamint egy rejtett terület, amelyet különböző kapcsolatok, kommunikáció, szelepek, pultok és hasonlók képviselnek. Megkülönböztetni őket, és vonzóbbá tenni a fürdőszoba belsejét, különböző technikai megoldásokat használnak. Például egy függöny készült műanyagból vagy szövetből, ami olcsó lehetőség, de egy kicsit esztétikus.

Ha úgy dönt, hogy bezárja a forgácslap kommunikációs dobozát, akkor a csövekhez való hozzáférést is ronthatja, még akkor is, ha elhagyja a nyílást, lehet, hogy messze van a szivárgástól. Vakok, bár esztétikusabbak, de különleges gondosságra van szükségük, és nem mentenek el a zajtól.

A modern és egyre népszerűbb módja annak, hogy a WC-ben és a fürdőszobában elrejtsék a kommunikációt és a berendezéseket, a redőnyök felszerelése. Van egy meglehetősen vonzó megjelenésük, amely lehetővé teszi még a fürdőszoba belsejének javítását is. Ha ez szükséges, a redőnyök gyorsan felemelkednek, és teljes hozzáférést nyújthatnak a mérőhöz vagy a csőhöz.

A következő előnyt kiváló hangszigetelésnek nevezik, amely a fürdőszobában használt műanyag csövek értékes tényezőnek számít. Ezen túlmenően a redőnyök telepítése önállóan is elvégezhető, lehetővé téve a telepítés megmentését. Rolleta higiénikus anyagból, amely ellenáll a nedves tisztításnak. A porfestésnek köszönhetően a görgős zsalu hosszú ideig és hosszú ideig megőrzi vizuális megjelenését.

A redőnyök segítenek elrejteni a mosdókat, háztartási tárgyakat vagy eszközöket tároló polcokat. Ilyen kivitelben a fürdőszoba megjelenése nem szenved a mop, a rongyok és a por dobozok megjelenésétől. És a nagyobb racionalitással a fürdőszobát is használhatja, miközben csökkenti az otthoni rendetlenséget.

tervezés

A szaniter tekercsben ugyanaz, mint a redőnyök nyílászáróinak nyílásában. Nyitáskor a különálló lamellát egy olyan tengelyre kell feltekerni, amely a dobozban van (a nyíláson vagy a belsejön kívül van elhelyezve).

Ennek a tengelynek a belsejében van egy kiegyenlítő rugó, amely megakadályozza a szalag spontán leeresztését. Amikor a redőnyök zárva vannak, egy sűrű, a résen átívelő web. A tekercs zárt helyzetét rögzíthetjük a reteszt, de egy megbízhatóbb alternatíva lenne a rendszeres külső zár.

Ha a fürdő nyílása 52 cm-nél kisebb, a rugó mechanizmust nem használják, de a redőnyöket kábelköteggel kell felszerelni.

A redőnykapuk szerelése ajánlott a nyílás teljes magasságához, mivel lehetetlen kitalálni, hogy a csövek szivárognak-e. Szorosan zárva a nyílás egy részét, akkor elveszíted ennek a lehetőségnek a fő előnyét - az a képesség, hogy minden kommunikációhoz eljuss.

Hogyan válasszunk

A redőnyök sajátosságai befolyásolják funkcionalitásukat és költségüket.

Először mérje meg a nyílást a redőnyök metrikus mutatóinak pontos meghatározásához. Tehát ismerni fogja a kívánt termék szélességét és magasságát, valamint a doboz méreteit, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a redőny hosszához. Ezután válassza ki azt a meghajtótípust, amely lazítaná és lazítaná a vászonot. A legjobb megoldás egy inerciális rugó lenne, hiszen bizonyos beállításokkal lehetővé teszi a redőnyök rögzítését és leengedését a kívánt magasságban. Az automatikus emelőrendszerrel ellátott redőnyök drágábbak.

Az egészségügyi hengerek kiválasztásának következő ízvilága a beépítési módszer. Az egész szerkezet behelyezhető a nyílásba, vagy kívülről bélés. Azt is el kell döntenie, hogy ki fog részt venni a redőnyök beszerelésében.

Az önszerelés bizonyos ismereteket és képességeket igényel további berendezések javításához. A telepítési hibák nem csak a termék jótállási szolgáltatásának megszüntetését, hanem a fürdőszobai dekoráció megrongálódását is okozzák. Ha kétségei vannak, akkor jobb, ha a redőnyöket árusító cég üzembe helyezési tervét bízzák meg.

Fontos meghatározni a fürdőszoba görgőjének megjelenését és anyagát. Az alumínium profil legáltalánosabb termékei. Gyárilag bevonattal bevonják a korróziót.

Gyakran a fürdőszobában installálnak műanyagból készült redőnyöket, mivel ez a design könnyebb és színpalettája szélesebb. A fürdőszobában dekoratív redőnyökkel felszerelve támogatja a szoba kialakítását, és érdekes színes megoldást vagy képet adhat hozzá.

Ha nem egy lakóházban, hanem nyilvános helyiségben van a redőny, akkor a betörés elleni védelem fontos. Jó választás lenne az acél redőnyök, amelyek kiváló minőségű zárszerkezettel rendelkeznek.

Külső kialakítás

A fürdőszoba elrendezése nemcsak a legegyszerűbb megoldást választja. A redőnyök választása után a formatervezés is esztétikusnak bizonyul. A hengerelt lamellákat olyan porszórással festik, amely képes ellenállni az intenzív használatnak, a páratartalom változásának, a hőmérséklet-különbségnek. Mivel alkalmasak az utcákon és a fürdőszobákban való használatra.

Mivel a gyártott redőnyök színe nagyon változatos, nagyon könnyű választani a megfelelő árnyékot a fürdőszoba és a WC belsejébe. A fehér redőnyök semleges megoldást jelentenek, de ne hagyja ki a lehetőséget a fotónyomtatás vagy rajzoláshoz a fürdőszobai tervezéshez. Így a redőnyöket a fürdőszoba belső részének központi tárgyává teheti. Ha a fürdőszobája több árnyalatú csempe burkolattal van ellátva, megrendelheti a görgős redőnyöket olyan kivitelezéssel, amely alkalmas ilyen célra. A gyártók vásznak és dobozok különböző tervezési lehetőségeket kínálnak, de vásárlás előtt érdemes megnézni őket a kész fürdőszoba belső terében.

A redőnyök fogantyúi szintén nagyon változatosak. Rendelkezhetnek egy szokásos ajtófogantyúval, egy horoggal, egy labdával, egy félköríves konzolral vagy valami mással.

Telepítési módok és telepítési funkciók

Optimálisan gondoskodni a vízvezeték-redőnyök beépítéséről, amikor a WC és a fürdőszobát javítják, a csöveket megváltoztatják, szűrőket, métereket és egyéb berendezéseket telepítenek. A redőnyök telepítése ebben az időben lehetővé teszi, hogy elkerülje a külön telepítés költését, ami szükséges ahhoz, hogy a javítási munkálatok befejeződhessenek. Az egészségügyi eszközök telepítése és a csövek cseréje után azonnal látni fogja, hogy mit kell elrejteni, és milyen helyeken kell a redőnyök megfelelőnek lennie.

A vécéfülkék beépítésének manipulálása a WC-ben vagy a fürdőszobában meglehetősen egyszerű, ezért szakemberek bevonása nélkül is elvégezhetők. Ugyanakkor a redőnyök beszerelésére irányuló munka nem igényel nagy munkahelyet. A mosógép vagy egyéb elemek áthelyezése a telepítés során nem szükséges. A redőnyök behelyezése a fürdőszobába saját kezűkkel, a jelöléseket a vezetők alatt és a rögzítőelemek furatát használja. A pontosság itt fontos, hogy a vászon ne lógjon a jövőben. Ezután telepítsen egy görgősoros meghajtót, majd folytassa a vászon felszerelését, és az utolsó lépés a fedél felhelyezése a dobozra.

A redőnykapu felszerelésének kiválasztásához figyelembe kell venni a nyílás kialakítását. A fürdőszobai redőnyök fő felszerelési módszerei a következők:

 • Egy dobozban a nyíláson belül. Ezt a módszert tekintik a legoptimálisabbnak, de fontos, hogy a kommunikáció lehetővé teszi a doboz felszerelését. A méréseket a falak kiegyenlítése után végezzük el, de a csempe lefektetése előtt a redőnyöket könnyedén fel lehet ragasztani a falra.
 • Egy dobozban a nyíláson kívül. Ezt a módszert akkor használjuk, ha a doboz nem illeszkedik a nyílásba. A méréseket a csempe lefektetése után végezzük, és a rögzítést a lapon végezzük. Ezért ez a telepítés akkor is kiválasztásra kerül, ha a homlokzati munka befejeződött. A doboz méretének meghatározásakor figyelembe kell venni a nyílás magasságát, mert ha a forma magas, akkor a tengelyen lévő teljes nyílása több lamella fordulatot fog gyűjteni.
 • Vnakladku. Ezt a módszert használják vékony falak a fürdőszobában, például, ha készült gipszkarton. Ezután a doboz csak kívül esik, és az alsó sínnel van ellátva. Az ilyen szerelés nem csökkenti a nyílás magasságát, és nem igényli a mennyezethez való rögzítést. Ebben az esetben a doboz kialakítása meglehetősen megbízható és egyszerű.

Tekintse meg a videót a redőnyök megfelelő választásáról.

Redőnyök a fürdőszobába

Sokan azt feltételezik, hogy a redőnyök csak védelmi funkciókat végeznek. Ezeket a termékeket azonban más célra is felhasználhatják. Tehát nagyon alkalmasak ahhoz, hogy a fürdőszobában a szükséges komfortérzetet biztosítsák. Az a tény, hogy ezek a védőszerkezetek képesek lezárni a végtelen csöveket és a helyszíni szellőzést, valamint a csöcsök zömét muffolni.

Redőnyök a fürdőszobában: fotó

Felületre szerelt

Kifelé

Doboz belül

Általában véve a fürdőszobában lévő redőnyök egyre népszerűbbek, mivel számos előnnyel rendelkeznek. Például ez a design nagyon praktikus és nem zavarja a kommunikációhoz való hozzáférést. Ez egyszerű és egyszerű telepíthető, ezért ez a folyamat nem sok időt vesz igénybe. A redőnyök különböznek a hő és a vízszigetelés kiváló mutatói mellett, nem járulnak hozzá a penész és a gomba kialakulásához. Ezek a termékek nem igényelnek különösebb gondosságot, ezért tisztításkor minden mosószert használhat.

Elsődleges színek

A fürdőszobában lévő redőnyökre vonatkozó áraink

Standard megoldás

Méretek: W - 700, V - 1000
Profil: PD39N hab töltött
Menedzsment: manuális
Mechanizmus: tavaszi tehetetlenség

Régi ár: 5 962 dörzsölje.
Új ár: 4 767 rub.

Méretek: W - 700, V - 1000
Profil: AR / 39 (N) hab töltött
Menedzsment: manuális
Mechanizmus: tavaszi tehetetlenség

Régi ár: 6 304 dörzsölje.
Új ár: 5 039 rub.

Méretek: W - 500, V - 1500
Profil: AR / 39 (N) hab töltött
Menedzsment: manuális
Mechanizmus: tavaszi tehetetlenség

Régi ár: 6 870 dörzsölje.
Új ár: 5 494 rub.

Méretek: W - 500, V - 1500
Profil: AR / 39 (N) hab töltött
Menedzsment: manuális
Mechanizmus: tavaszi tehetetlenség

Régi ár: 6 870 dörzsölje.
Új ár: 5 494 rub.

Méretek: W - 600, B - 1700
Profil: AR / 39 (N) hab töltött
Menedzsment: manuális
Mechanizmus: tavaszi tehetetlenség

Régi ár: 8 069 dörzsölje.
Új ár: 6 449 rub.

Méretek: W - 700, V - 2000
Profil: AR / 39 (N) hab töltött
Menedzsment: manuális
Mechanizmus: tavaszi tehetetlenség

Régi ár: 9 823 dörzs.
Új ár: 7 869 rub.

Méretek: W - 800, V - 2000
Profil: AR / 39 (N) hab töltött
Menedzsment: manuális
Mechanizmus: tavaszi tehetetlenség

Régi ár: 10 700 dörzsölje.
Új ár: 8 547 rub.

Jó mennyiségű kedvezményt biztosítunk

 • 25% kedvezmény 0 és 100 ezer rubel megrendeléskor;
 • 30% kedvezmény 100-200 ezer rubel rendelés esetén;
 • 35 ezer rubel rendelés esetén 35% kedvezmény.

Felszerelési módszerek

Amikor valakit választasz egy fürdőszobához, akkor figyelmet kell fordítanunk a színsémára, amely lehet klasszikusan fehér vagy dekoratív árnyalatú, például fa vagy fém. Ebben a kérdésben nincsenek korlátozások, és a saját preferenciáid alapján irányíthatók. Ezek a termékek műanyagból vagy alumíniumból készülhetnek. A műanyag lapok ellenállnak a magas páratartalomnak, azonban nem különböznek a tartósságtól. A gyakori nyitás és zárás különböző meghibásodásokat okozhat. Az alumínium modellek elfogadhatóbbak, mivel elég erősek és hosszú élettartamúak. Ugyanakkor a felületüket különleges porfesték borítja.

A redőnyök a fürdőszobában háromféleképpen telepíthetők, nevezetesen - a nyitó dobozban kívül, a nyitó doboz belsejében és beágyazott. Természetesen kívánatos telepíteni a nyílásba és ugyanakkor eltávolítani a dobozt belülről. Ez a lehetőség csak akkor lehetséges, ha a kommunikáció lehetővé teszi, hogy a dobozhoz egy mélyedést készítsen. A távközlési konstrukciók szoros elhelyezkedése kívül van elhelyezve. A fal lehet túl vékony, ezért lehet, hogy nem lehet kívülről telepíteni. Szóval, elő kell vezetnie az alját, és ki kell kapcsolnia a dobozt. Az inlay behelyezése nem csökkenti a nyílást a doboz magasságához.

Rolling redőnyök a fürdőszobában

A fürdőszobai redőnyöket úgy tervezték, hogy növeljék az esztétikumot és helyet takarítanak meg, amikor elrejthetik az egészségügyi kommunikációt, ugyanakkor bármikor szabadon hozzáférhetnek hozzájuk. Különös figyelmet kell fordítani az ellenőrzés kényelmére. Számos mód van arra, hogy előnyben részesítsük a tehetetlenségi rugót, a funkcionális követelmények és a pénzügyi megfontolások alapján. A redőnyök meglehetősen praktikusak, festett és lakkozott bevonattal van ellátva, amely nem hajlamos a korrózióra, és jól tolerálja a magas páratartalom.

előnyök

Védelem a kíváncsiskodó szemektől

A vakok teljesen lezárják a csöveket és a pultot a fürdőszobában, ami nagyban növeli a szoba esztétikáját, javítja a belső kialakítást.

A redőnyök felszerelése lehetővé teszi, hogy helyet takarítson meg a szobában, ahol minden centiméter számít. Nemcsak a csöveket, hanem a fürdőszoba alatti helyet is bezárják.

A széles színpaletta lehetővé teszi, hogy kiválassza azt a lehetőséget, amely tökéletesen illeszkedik a szoba kialakításába, nem tűnik ki a sorból, hanem a szoba díszítésévé válik.

A redőnyök egyszerűen nyitottak és záródnak, ami nem igényel bizonyos készségeket és ismereteket, valamint felesleges pénzügyi költségeket és szolgáltatásokat.

Az ilyen típusú hengereket minden típusú épületben használják.

Használt profilok

A fürdőszobai redőnyök különleges igényeket támasztanak a profil minőségével kapcsolatban, ahol a biztonság nem döntő fontosságú, mivel a tekercselés, az esztétika, a nedvességállóság és a korrózióra való hajlam fontosabb. Ezért előnyös a gördülő hengerlés habszivattyúval való profiljának előnye.

Hab profilok

A fürdőszobai redőnyök profiljai bármely árkategóriában megvásárolhatók, de előnyben részesítik a gazdaságos PD sorozatot. Előnye nem csak alacsony költség, hanem a tekercselés, a festés optimális paraméterei, a kiváló minőségű hab feltöltése deformáció nélkül.

A redőny beépítése a fürdőszobába

Gyakran a redőnyök telepítése a fürdőszobában a lakásjavítási szakaszban történik, ami segít elkerülni a felesleges problémákat és a pénzügyi költségeket, mivel a telepítéshez szükség lesz a fürdőszoba újratervezésére, legalábbis kisebb kozmetikai változásokra. A redőnyök nemcsak képesek elrejteni az egészségügyi kommunikációt, a csöveket és a vízmérőket, hanem a fürdőszobában is elhelyezik a redőnyöket az esztétikus tér elrejtésére, de a megfelelő pillanatban is szabad hozzáféréssel rendelkeznek. A vakok szerelésénél alkalmazott építési munkák során nem szabad figyelmen kívül hagyni azokat a szakértőket, akik pontosan elvégzik a méréseket, és helyesen elhelyezik a dobozokat és útmutatókat. A telepítés minősége a használat kényelmétől és hosszú távú használatától, valamint a szolgáltatás hívásainak gyakoriságától függ. A legjobb megoldás közvetlenül a helyszínen választható meg, a szoba jellemzői és jellemzői alapján.

Redőnyök a fürdőszobába

Redőnyök a fürdőszobába

Roller redőnyök a fürdőszobában - praktikus, kényelmes, szép

A fürdőszobai redőnyök 3565dr / m2-es termelő árakon vásárolhatók meg,
3 napos gyártás, redőnyök szállítása Moszkvában és MO-ban, telepítés 1 óra alatt.

A fürdőszobában szűknek kell lennünk. Hol lehet helyet venni samponok, porok, kefék, rongyok tárolására? A beépített ajtónyílás, amely bezárja az egészségügyi szekrényt, megakadályozza a szekrényt vagy a polcokat. Az is lehetetlen, hogy megtervezzük a rést - a csövekhez való hozzáférés nyitva kell lennie. Mi a teendő?

Rolling redőnyök a WC-hez

Mikor érdemes rácsosokat elhelyezni a fürdőszobában?

A legjobb a vízvezeték redőnyök telepítése, mielőtt a csempe a WC-ben. Ez pénzt takarít meg a csempére és gyönyörű eredményt biztosít, anélkül, hogy az útmutatók és a csempe között hiányos lenne. A fürdőszobai redőnyök azonban bármikor felszerelhetők.

Fontos! A redőny kialakítása magában foglalja azt a dobozt, amelyben a vászon sodrott. A legsikeresebb lehetőség az, amikor a doboz nem látható, azaz nem látható. a szekrény belsejében rejtve van. Mérete a termék magasságától függ. A doboz mérete leggyakrabban 137-180 mm.

A termék gyönyörű behelyezése érdekében a javítás előtt célszerű a szakembereink ingyenes konzultációját kihasználni a nyitás előkészítésének szakaszában. Az ingyenes szakembert 8 (495) 777-55-07 számú többcsatornás telefonon hívhatja.

Nagyon kedvező árakat azok számára, akik lakások javításában vagy ajtók beszerelésében vesznek részt - hívja fel a mérőt, hogy kapjon ajánlatot.

Fotók munkánkról

Elnézést kérünk a fotók minőségéért, ezeket a telepítõink készítik el.

Rolling redőnyök a fürdőszobában

A helyes megjelenítés és a helytakarékosság érdekében sokszor telepítik a rolók árnyékolókat a fürdőszobában, melyet a kívánt méret szerint megrendelhetnek. E célból speciális egészségügyi rendszereket alkalmaznak, amelyeket védőszerkezet réteggel borítanak. Idővel nem veszítik el a vizuális vonzerőt, és ellenállnak a penész, a gombák és a baktériumok ellen.

A széles választékú színek és a bármilyen méretű redőnyök készítése ezt a lehetőséget biztosítja a szoba kényelmes elrendezéséhez. Lehetőség van a redőnyök beépítésére a fürdőszobában több feladat megoldására egyszerre.

Hogyan zárja le a fülke a fürdőszobai redőnyökben?

Vízvezeték csövek a fürdőszobában mindig láthatóak. Az esztétikai megjelenés elrejtése az egyik legfontosabb feladat, amelyet meg kell oldani a helyiségek helyreállítása során. Van egy modern módja ennek a helyzetnek - rolling redőnyök a fürdőszoba, akkor megvenni őket a megfelelő egészségügyi méretű rést.

A redőnykapu rendszerek telepítése egyszerre két problémát jelent a fürdőszobában:

 • elrejti az összes csövet;
 • A kommunikációhoz való hozzáférés bármikor lehetséges.

Redőnyök a fürdőszobába: a mosógép bezárásának módja

A mosógép fürdőszobába történő beszereléséhez bizonyos problémák merülnek fel, mivel minden műszaki eszköz esetében a nemkívánatos magas páratartalom mellett a víz és a szappan oldatok belépése a felület gyors szennyeződéséhez vezet. Könnyen megoldható, ha a gépet védett helyre telepíti. Nedvességtől és szennyeződéstől bezárhatja a fürdőszobai redőnyök beszerelésével, speciális vízvezeték-redőnyöket kell vásárolnia.

Annak érdekében, hogy a fülke nem üres legyen, a mosógép fölé kényelmesen helyezhetünk el polcokat törölközőkhöz, tisztítószerekhez és egyéb dolgokhoz.

Rácsos redőnyök a fürdőszobában és a beépített polcok eltakarására

A falakba épített polcokat az ellátás és a tisztítószerek mosásához abszolút módon nehezen lehet fenntartani. A palackok, üvegek, kefék és rongyok elrejtéséhez elegendő a redőnyök behelyezése a fürdőszobába, az ilyen megoldás ára 4770 rubel. A gördülőlap egy erős szerkezet, amely a szekrényt tömíti.

A kádban lévő ilyen redőnyök, amelyeket a szekrény méretének megfelelően lehet megvásárolni, különböző típusú telepítéssel rendelkeznek. Lehetőség van mind a telepítésre, mind a beépítésre. A doboz helyzete is kétféle: belül és kívül.

Milyen előnyökkel jár a redőnyök beépítése a fürdőszobába?

A fürdőszoba redőnyök beszerelésével (amelynek ára meglehetősen megfizethető) számos problémát megoldhat: a redőnyzáró óvatosan becsukja a vízvezetékcsöveket, a beépített szekrények polcát vagy a mosógépet.

Tehát megemlítjük ezeknek a struktúráknak a hasznos előnyeit:

 • A redőnyök rendelésre készültek, ezért a szerkezet méretei lehetnek;
 • Nagy színválaszték;
 • Roller redőnyök a fürdőszobában, amelynek ára 4770 rubelből indul ki.
 • A redőnykapu felszerelése mind a javítás alatt, mind a javítás után lehetséges.
 • A kivitelezés során speciális hab alkalmazható a bakteriális raid, a gomba és a penész megjelenése ellen.

A belső tér érdekes részletekkel kiegészítve, a fürdőszobában található redőnyöket egyéni vázlatok szerint alkalmazzák. Így a szoba érdekes és egyedi lesz a stílusában.

Rácsos redőnyök a fürdőszobában (35 fotó): az alapvető telepítési módszerek

Ez a cikk megvizsgálja a fürdőszobai redőnyöket, azok jellemzőit és jellemzőit, valamint a beépítés alapvető módszereit.

Sokan nem tudják, mi a roló a fürdőszobában és mit jelentenek. Mindenki megszokta az ablakokba épített redőnyöket, de a WC-ben vagy a fürdőszobában lévő ablakok nagyon ritkán találhatók még az új elrendezésben.

Eközben a fürdőszobába helyezett redőnyök eltérő funkciót töltenek be - falfülkébe, nyílásokba és különféle vízvezeték-összeköttetésekre bontják, amelyek nagy mennyiségben vannak jelen minden fürdőszobában.

A fürdőszobában és a WC-ben lévő lakásokban sok különböző kommunikáció koncentrálódik, a szűrőkön át, és vízmérővel végződik, így ezeken a helyeken a redőnyök különösen szükségesek és hasznosak nem esztétikai, hanem funkcionális szempontból.

A hidraulikus redőnyöket általában a fürdőszoba javításánál a fürdőszoba javítása során egyidejűleg a csövek cseréjekor, valamint a mérők, szűrők és vízmelegítők telepítésekor telepítik. Ekkor a legjobb, ha a redőnykapuk felszerelésére kerül sor, mivel külön telepítésük külön javítást igényel, ami jelentősen növeli a pénzügyi költségeket.

A hengerzár idejében történő beszerelése esetén a fürdőszobában nincs szükség újratelepítésre, hogy hozzáférést biztosítson a csövekhez.

Hasznos: a kiváló minőségű redőnyök szintén jó hangszigetelést biztosítanak.

Ráadásul a redőnyök kiváló megoldást jelentenek a különféle kommunikáció elrejtésére, tökéletesen ötvözve a fürdőszobában vagy a fürdőszobában. A redőnyök bármilyen színben, vagy az ügyfél kérésére - több színben is megmunkálhatók, ami gyakran akkor történik, ha vannak panelek a fürdőszobában vagy a WC-ben.

A fürdőszobában kialakított redőnyök tervezése és felszerelése

Kezdetben a redőnyöket ajtókhoz és ablakokhoz való beszerelésre szánták, és a fürdőszobába ágyazott redőnyöket "helytelen használatnak" nevezik.

A redőnyök egy felhajló vászon, amely lamellákból van összeállítva, amely a tengely tetején van feltekercselve, védődobozba helyezve. Ennek a tengelynek a belsejében van egy rugó, amely kiegyensúlyozza a vászon súlyát, és nem teszi lehetővé, hogy a görgős redőnyök saját tömegükön keresztül rögzüljenek.

Sok gyártó nem képes a megfelelő mechanizmust létrehozni, ezért a redőnyöket egy kiegészítő zárral rögzíti.

Fontos: abban az esetben, ha a nyílás szélessége kisebb, mint 52 cm, lehetetlen rugószerkezetet használni a redőnyzárban, ezért szerelje fel a redőnyöket a fürdőszobában (redőnyök) egy zsinórozással.

Felszerelési módszerek

A redőnyök felszerelésének három alapvető módja van:

 1. A doboz belsejében;
 2. A nyitó dobozban;
 3. "Inlay", doboz kívül.

A telepítés módja a nyílás egyedi kialakításától függ.

Vegye figyelembe ezeket a módszereket részletesebben.

A doboz felszerelése a nyíláson belül

A nyílászáró belsejében lévő nyílászáró beszerelése a legoptimálisabb, és fontos, hogy a rendelkezésre álló kommunikáció lehetővé tegye a doboz elmélyítését. A méréseket a falak összehangolása után kell elvégezni, de a csempe lefektetése előtt - ez lehetővé teszi, hogy a redőnyöket a falhoz rögzítsék.
Ezután a csempe az összeszerelt szerkezetről az ajtó felé terelődik, kiderül, hogy a vezetőt egy csempe vastagsága süllyeszti, és a csempe és a vezető közötti kötés észrevehetetlen - csak a lécek konvex oldala látható.
Ha a falak már összehangoltak és a csempeburkolatok behelyezése a fürdőszobába megkezdődött, egyszerűen tisztázzuk a nyílás követelményeit, mérjenek és folytassák a csempék elhelyezését, majd telepítsék a redőnyöket.

 • A doboz kinyitása a nyíláson belül történik, amikor a kommunikáció a nyílás közelében található, és a doboz nem illeszkedik be. Ebben az esetben a méréseket az oldalfalon lévő csempe lefektetése után végezzük, és a rögzítést a lapon végezzük.
 • Fontos: ugyanakkor az oldalfalakra helyezett csempe legalább 5 cm-re kell, hogy legyen a nyílás mélységében úgy, hogy a lamellák homorú oldala látható maradjon.

  Beépítési doboz a nyíláson kívül

  Abban az esetben, ha a burkolólapokkal ellátott falak felülete már befejeződött, a kialakítás kissé módosul és a csempere van szerelve. A szerkezet nyílásba történő szerelése csökkenti hasznos szélességét a vezető szélességének kétszeresével (mindkét oldalon 53 mm), és hasznos magassága a doboz magasságához.

  Ebben az esetben alacsony nyitó esetén a doboz elfogadhatatlan mennyiséget eredményezhet. Tehát, ha a nyílás kezdeti magassága 500 mm, akkor a szerkezet felhelyezése után (a doboz minimális mérete 137 mm, 150, 165, 180 és 205 mm-es dobozok is vannak), a hasznos térfogat csak 363 mm (500-137).

  A doboz méretét a nyílás magasságától függően választják meg, míg a nagyobb magasságú kivitelnél a nyílás teljes megnyitása nagyobb számú, a tengelyre felcsavart fordulatszámot igényel.

  Az inlay beépítése akkor használatos, ha a redőnyök vékony falra vannak szerelve, például - a gipszkartonra helyezett lapok. Ebben az esetben a dobozt csak kifelé helyezzük, és az alsó irányvonal is hozzá van adva.
  Ebben az esetben a nyílás magassága nem csökken a doboz magasságáig. A doboz felülről beilleszthető a vezetőkbe, és nincs szükség a mennyezetre történő további szerelésre, ezért az eredmény meglehetősen egyszerű és megbízható doboztervezés.

  A redőny beépítése a fürdőszobába saját kezűleg lehetővé teszi számunkra, hogy a tervezés szempontjából még modernabbnak tűnjön, míg a redőnyök felszerelése meglehetősen korlátozott munkahelyet igényel, és a javítások nem igénylik a mosógép vagy más tárgyak mozgatását az objektum eléréséhez.

  Redőnyök a fürdőszobába

  Telepítés 60 perc alatt, szabad mérés, ára 3 000 rubel.

  Az üzenetet kaptuk, kezelőink rövidesen kapcsolatba lépnek Önnel.

  Price roller blind a fürdőszobában

  Hagyja kérését, és a méretedet 2 percen belül kiszámítjuk

  gyártók

  Gyártási ország: Fehéroroszország

  Gyártási ország: Oroszország

  A fürdőszobai redőnyök: egy univerzális álruhában levő kommunikáció

  Nemrégiben a lakóépületek, kávézók és éttermek, kormányzati és kereskedelmi intézmények területén gyakran kezdtek egészségügyi zárószekrényeket beépíteni a fürdőszobába. Ezek a szerkezetek kifejezetten a fürdőszobák felszerelésére lettek tervezve, elrejtve csöveket és egyéb kommunikációkat. A fürdőszobában található görgős redőnyök - ezeknek a termékeknek az egyik fajtája, amely többfunkciós kialakítású, amelyeket a következőkre terveztek:

  • külső szigetelésű vízvezeték szerelvények;
  • a mérők, szűrők, szivattyúk, vízmelegítők, forgalmazók és hasonló berendezések védelme;
  • díszítő szoba, látványos megjelenésük.

  3 ok, hogy valódi rácsokat vásároljanak a fürdőszobában

  1. A redőnyök behelyezése a fürdőszobába egyszerre számos előnnyel jár: a csövek zajszigetelése, a piszkozatok megszüntetése, a helyiség hőszigetelése. Ezek a termékek sokkal kényelmesebbek és esztétikailag kellemesek, mint a hagyományos függönyök, válaszfalak, és teljesen kardinális csövek.
  1. Ezek a tervek pénzügyileg rendelkezésre állnak. Ma lehetséges, hogy olcsó rolling redőnyök a fürdőszobába szinte bármilyen méretű és színes mindössze 3000 rubelt. Az egyedi termékjellemzők (különleges szín és textúra) kiemelik egyediségét, és látványosabbá teszik a fürdőszobát.
  1. Ezek a termékek tartósak, kopásállóak, tartósak és könnyen moshatók. Az anyag nem fél a korróziótól. Tarthatnak addig, ameddig szükséges, több mint egy javítást élvezhetnek, és képesek lesznek hosszú évekig védelmet biztosítani a fűtési, csatorna- és vízvezetékek számára.

  Telepítési lehetőségek

  Ha kész fürdőszobai redőnyöket akar vásárolni, feltárja a telepítés lehetőségét.

  Ha a helyiségben rendelkezésre álló szaniter szekrény lehetővé teszi, hogy a tartály felső részébe a redőnyök tekercselésére szolgáló tengelyt helyezzünk el, akkor biztonságosan megrendelhetjük a szerelési tervet egy belső keret dobozával. Ehhez körülbelül 20 cm-es hornyra van szükség. Fő előnye a redőnyök összecsukható mechanizmusának esztétikája és érzékelhetősége, mínusz a rendszerhez való hozzáférés hiánya problémák esetén.

  Ha a kommunikáció közeledik a nyíláshoz, akkor a doboznak külső keretet kell létrehoznia. Ez valamivel gyorsabb, és lehetőséget teremt a rendszer működésének megfigyelésére. Szükség esetén a javításhoz egyszerűen elvégezheti a javítást. Ugyanakkor az egészségügyi szekrény fölé tapadt doboz kissé megrongálta a fürdőszoba teljes képet.

  előnyök

  Lehetséges színező lehetőségek

  Milyen profilból készültek a szerkezetek?

  Azt is hallja, hogy gördülő gördülő profilnak hívják.

  Miért ez a profil, és nem extrudált vagy megtekinthető?

  Mivel ez a profil nem hajlamos a korrózióra és a penészre (mosható és nem aggódhat), a töltőanyag nem engedélyezi a cső zajt, és az árnál ez a lehetőség a legelmaradottabb.

  tervezés

  Vizuálisan ezek a megoldások a nyílás tetején elhelyezett dobozokból készültek, amelyek belsejében vannak csövek, rugalmas háló töltőanyaggal, vezetőkkel és reteszelő mechanizmussal. A redőnyök kézzel vagy automatikusan nyithatók. Ebben az esetben a vászon fel van varrva a tengelyen, a védődobozban állva.

  Ingyenes konzultáció

  Időt takarít meg. Hagyja kérését, és minden kérdésben ingyenesen 5 percen belül tanácsot adunk Önnek.

  Elvégzett munka

  A cégről

  áruk

  Gyors linkek

  Lépjen velünk kapcsolatba

  Különleges ajánlat
  csúszó kapuk
  alapítva

  Speciális ár
  a szekcióban
  a kapu

  Szuper ár
  Csúszó kapuk
  motorral

  Szuper megosztás
  egy szeptikus tartályon
  Astra!

  Szekcionált kapuk
  egy különleges áron!

  Nyitási szélesség: 3000 mm, ajtómagasság: 2 000 mm
  Szendvicspanel vastagság: 40 mm
  Elektromos hajtáskészlet (Doorhan, Nice, Cake, Faac)
  A kapuk automatizálása

  Július 1-ig az ár
  57 000 dörzsölje.

  Hívjon bennünket éjjel-nappal!
  + 7 495 508-25-48

  Különleges ajánlat
  vásárlásakor csúszó kapuk!

  Az év legjobb ajánlatát kínáljuk a kapu piacon:

  • Behúzható ajtók porvédő bevonattal 1 év garanciával!
  • A készlet tartalmazza a DoorHan által gyártott csúszó konzolrendszert.
  • Automatika - vezető világmárkák elektromos meghajtása (Nice, Came, Doorhan, Faac).
  • Cvay építése a kapu alatt
  • Telepítés "kulcsrakész" az automatizálás telepítésével és tesztelésével.

  A készlet ára csak
  68 500 dörzsölje.

  Figyelem! Az ajánlat július 1-ig érvényes.

  Hívjon bennünket éjjel-nappal!
  + 7 495 508-25-48

  Vásárolni csúszó kapuk elektromos meghajtással
  a burkolat alatt a kész ajtón magas áron!

  Csak az év július 1-jéig, egy csúszó kaput építünk be.
  festéssel, elektromos hajtással és felszereléssel
  55 000 dörzsölje.

  Ehhez az árhoz kap:

  • A profil 60x40 mm-es téglalap alakú profil, profil vastagsága 2 mm, bordák 40x20 mm.
  • A modern "Dorkhan" csúszó konzolrendszer.
  • Elektromos hajtás a világ vezető gyártóitól (Doorhan, Nice, Faac vagy Came).
  • Professzionális installáció automata és hangolással. A kapukat 4,3 m-es szélességű nyílásokba helyezik be, a kapu magassága 2,2 m-ig.

  Várjuk a hívását éjjel-nappal!
  + 7 495 508-25-48

  Astra + Szállítás + Telepítés
  mindössze 90 300 rubelt!

  Mit tartalmaz az Astra árengedménye?
  Indulásmérnök a telepítési helyszín ellenőrzésére
  Állomás szállítása
  Egy gödör átvágása az állomás alatt (homok, vályog, agyag)
  Csővezeték telepítése (bemeneti vagy kimeneti cső)
  Elektrolitikus VVG 4x1.5
  Az AU eltávolítása az autó oldaláról és az állomás leeresztése a gödörbe
  Az állomás feltöltése vízzel és egyidejű csiszolással
  A csatorna csővezeték beillesztése és hermetikus felülete
  A PND 25 kifolyócső beillesztése és hermetikus opája, az állomás vízének kényszer-elvezetése esetén
  Az elektromos kábel bemenete az állomásra és a terminálokhoz való csatlakozás
  Kompresszorok telepítése az állomáson belül, indítsa el őket
  Kényszerített ürítésű állomások esetében - szivattyú kényszerített kisüléssel történő felszerelése
  Az állomás elindítása az AU munkájába, a tulajdonos kezelése az állomással való együttműködésre
  Jótállás a berendezésen és a telepítésen

  Július 1-ig az ár
  90 300 dörzsölje.

  Hívjon bennünket éjjel-nappal!
  + 7 495 508-25-48

  Redőnyök a fürdőszobába

  Az interneten és a hardverraktárakban felmerülő kérdések alapján sok vásárló nem is tudja, mi a vízvezeték-redőny, és miért hívják őket. Természetesen mindenki szokott látni a redőnyöket házak és irodák ablakain, és még csak nem is tudják, hogy ezek az eszközök más helyeken is használhatók.

  Az egészségügyi betétek jellemzői

  A fürdőszobában és a WC-ben a legtöbb kommunikáció a kazánok, a WC, a fürdőkád, a vízmérők, a szűrők stb. Kínálatától függ. És ezek a vegyületek meglehetősen esztétikus megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobának, de nem lehet őket nélkülözni.

  A vízvezeték-redőnyök ezeket a célokat szolgálják. Fő feladata, hogy elrejti a falak nyílásait vagy fülkéit, a vízellátó kommunikációt, ami egy funkcionális szempontból szükséges egy szobában.

  Rolling redőnyök - felfelé és lefelé mozgó vászon, lamellákból áll. A formatervezés során egy különleges tengelyre van feltekercselve, a tetején helyezkednek el, és védődobozba rejtve.

  A tengely közepén elhelyezkedő rugónak köszönhetően a redőny súlya kiegyensúlyozott és nem lazul, még akkor is, ha nincs rögzítés. Bizonyos rendszerekben a reteszelést a zárszerkezet felett vagy alatt található kiegészítő zárral végzik.

  Ha a fürdőszobában lévő nyílás, amelyen a tekercset el kell helyezni, kisebb, mint 50 cm, akkor a rugó mechanizmusa nem használható, és a vezérlést kábelmérő mechanizmus segítségével végzik el.

  Milyen telepítési lehetőségek vannak és hogyan kell kiválasztani a megfelelőt

  Meséld el a telepítés legnépszerűbb módjait.

  • Doboz a nyíláson belül. Ez a telepítési lehetőség a legoptimálisabbnak tekinthető, de mielőtt kiválasztaná, gondoskodnia kell arról, hogy a kommunikáció a fürdőszobában legyen, hogy lehetővé tegye a doboz elmélyítését. A méréseket a falak kiegyenlítése után kell végrehajtani, de legfőképpen a csempe behelyezése előtt, ami lehetővé teszi a redőnyök falra történő rögzítését. Ezután folytassa a csempéket a tervezéstől az ajtóig. Ha ezt a telepítési lehetőséget használja, akkor kiderül, hogy az útmutatót a csempe vastagsága süllyesztette, és a kialakított varrás teljesen láthatatlan lesz. Ha a csempe már ott van, akkor csak meg kell mérnie a nyitó és telepítse vízvezeték hengerek.
  • A nyitó dobozban. Ezt a beállítást a nyitáshoz közeli kommunikációk jelenlétében használják, és megakadályozzák az elhelyezést a dobozban. Amikor már a falon lévő csempe már rendelkezésre áll, méréseket végeznek, majd a redőnyöket felszerelik. Fontos figyelembe venni, hogy a csempe a nyílás mélységébe megy (legalább 5 cm), és csak a lamellák homorú része marad láthatóvá.
  • Kifelé "inlay". Ha a falak már béleltek, akkor a telepítés után a tervezés közvetlenül fel van szerelve. A negatív pont az, hogy a beépítés után a fürdőszoba már kis helyiségének hasznos területe mindkét oldalán a vezető szélessége (kb. 50-53 mm) és magasságában a doboz magasságával csökken. Alacsony nyitással ez a telepítési lehetőség elfogadhatatlan. Ez a fajta telepítés csak akkor használható, ha a redőnyök vékony falra vannak felszerelve, például a gipszkartonra van helyezve. Ebben az esetben a dobozt kívülről kell elhelyezni, és az alsó vezetőt hozzá kell adni, amely a nyílás magasságát változatlanul hagyja. A doboz a felső vezetőkben van felszerelve anélkül, hogy a redőnyrögzítőt a mennyezetre kell felszerelni, és az eredmény szilárd, megbízható és meglehetősen kényelmes kivitelű lesz.

  Amint látja, az egészségügyi betétek telepítési opcióját a fürdő nyílásának kialakításától függően kell kiválasztani.

  Mit kell keresni, amikor valaki egy redőnyöt választ a fürdőszobában

  Amikor elkezdi felvenni a redőnyöket a fürdőszobában, figyelembe kell vennie néhány funkciót:

  • emelőszerkezet típusa;
  • profil anyag;
  • profil töltőanyag;
  • szükséges vagy nem zárolási mechanizmus.

  A tulajdonságoktól és rendelkezésre állásuktól függően az egészségügyi hengerek ára és funkcionális jellemzői összeadódnak.

  Megmagyarázzuk, hogyan lehet a legjobban megközelíteni a választási kérdést.

  Ha a görgős redőnyöket magánházba vagy lakásba telepítik, akkor nincs szükség betörésálló szerkezetre. Elég elegáns alumíniumprofilt választani egy megbízható szelepen az alsó lemezen. Ugyanakkor az ár jelentősen alacsonyabb lesz a védelmi opcióhoz képest.

  A lakás körülményei között nincs szükség automatikus emelőberendezésekre, elegendő, ha a redőnyöket tehetetlenségi rugó mechanizmussal vásárolja meg.

  Ha az egészségügyi hengereket nyilvános helyen helyezték el, előnyben részesítsék az acélrészből készült betörésbiztos szerkezetet, amely jó minőségű zárószerkezettel rendelkezik.

  A vízvezeték-görgős rendszerek a legjobb választás azoknak a tulajdonosoknak, akik szeretik a kényelmet, a kényelmet és a praktikumot.