Legfontosabb > Tartozékok

Görgős redőnyök a fürdőszobában

És anélkül, hogy a kis WC-k elveszítik a hangerőt a kommunikációnak köszönhetően - csövek és méterek, amelyek elrejtése nélkül is megrontják a WC belsejét. Zárja le a csövet "szorosan" nem, és ezért kell kitalálni, hogyan kell csinálni a legkisebb veszteség. Az ilyen megoldások egyikeként a WC-ben a roller blind.

Ezek meglehetősen olcsóak, nem igényelnek nagy teret, tökéletesen elrejtik a kommunikációt, anélkül, hogy akadályoznák a hozzáférést.

Mi a roló a WC-hez? Valójában ezek speciálisan tervezett redőnyök, amelyeket egy speciálisan tervezett tengelyre lehet feltekerni. Zárak, üzletek - ezek közül sokan pontosan ilyen építmények segítségével záródnak le. De a WC-ben nem kell zárak, anti-vandálgás bevonatok és egyéb dolgok, ezért az otthoni redőnyök sokkal kevesebbet költenek. És ami a legfontosabb, megbízhatóan elrejtik a csöveket a WC-ben, ami elrontja az egész belső teret.

A fürdőszobai redőnyök típusai és előnyei

A WC-hez tartozó görgős redőnyök nagyjából két kategóriába sorolhatók - a gyártás anyaga és a beszerelési módszer szerint. Az anyag szerint a következő redőnyöket különböztetjük meg:

 • alumínium
 • fa
 • műanyag
 • átlyukadt

A legolcsóbb és legelterjedtebb típusok műanyag redőnyök. Könnyen gyártják, kiváló munkát végeznek magas páratartalmúak és jól néznek ki.

A redőny és a csövek mellett a redőnyök lehetővé teszik, hogy egy kis tárhelyet szervezzen.

A szerelési módszer szerint kétféle redőnykapu van szaniter szekrényhez:

Most a telepítés különbségeire térünk vissza.

A redőnykapuk típusai a WC-ben a beszerelési módszer szerint

Három telepítési mód van:

1. Inlay. Ez a legegyszerűbb módja a telepítésnek, amikor a szerkezet a falak felületéhez csatlakozik. Vékony falakhoz is alkalmas, például amikor a csöveket a gipszkartonból elválasztják a helyiségektől.

2. A doboz kívülről. Ebben az esetben a redőnyöket a falhoz kell beszerelni, de a doboz a külső résznél marad. Ez egy időigényesebb telepítési módszer, mint az előző.

A redőnykapu felszerelésének legegyszerűbb módja

3. Helyezze be a doboz belsejét. Ezzel a telepítéssel a nem túl kellemes redőnydoboz rejtve lesz az egészségügyi szekrényben, ami azt jelenti, hogy a megjelenés nem fog semmibe veszíteni. A legfontosabb ebben az esetben az, hogy a szekrény hely magában foglalja a dobozt.

A doboz rejtve van a szekrényben, és nem érti a szemet

A redőnyök előnyei és hátrányai

Hagyományosan kezdjük el az előnyök felsorolásával:

 • Nagy választék különböző színekkel és rajzokkal együtt.
 • Kényelmes hozzáférés az összes kommunikációhoz
 • Hosszú élettartam és magas nedvességállóság
 • Megbízható mechanizmus
 • Egyszerű tisztítás
 • Az a képesség, hogy bármilyen WC-ben vagy fürdőszobában telepíthető
 • Könnyen személyre szabható (festés, rajzolás és dekoráció)

Szokatlan redőnyök a város képével

A kis gombok megkönnyítik a mechanizmus felemelését és csökkentését

A WC-ben a redőnyök hátrányai vannak, de közülük kevesen vannak, és egyáltalán nem kritikusak:

 • A műanyag redőnyök meglehetősen könnyen összegyűlik a port
 • Számos cég kínálja a nem túl jó minőségű redőnyök beszerzését, vagy rosszul telepítve vannak.

Valódi fotó redőny a WC-ben

Csak csöveket és métereket zártak le itt, de ennek következtében a fennmaradó hely elpazarlott.

A redőnyök segítségével sikeresen el lehet öltözni egy mosógépet is a WC-ben.

Rolling redőnyök a WC-hez

Gyönyörű és praktikus redőnyök a WC-ben a gyártó által kínált "ALIZA" (Moszkva). Ez az egyszerű kiegészítő nem csak a ház és a lakás, hanem egy tiszteletre méltó szálloda vagy üzleti központ számára is kiváló. A redőnyök segítségével elrejtheti a víz vagy csatorna csomópontjainak csúnya helyeit, elszigeteli a vízmérőket és a szűrőket. Az anyaggyártás különbözik a higiénikus és egyszerű gondozástól, háztartási vegyszerek használatával képes ellenállni a tisztításnak. Az árnyalatok és textúrák széles választéka lehetővé teszi, hogy egy olyan opciót válasszon, amely tökéletesen illeszkedik a belső térbe.

Szeretne olcsón átalakítani egy fürdőszobát vagy egy fürdőszobát egy hibátlanul berendezett szobába? Hívjon minket! Örömmel segítünk Önnek a megfelelő modell kiválasztásában, elfogadjuk az alkalmazást, rövid időn belül elkészítjük és telepítjük mindent a lehető legjobb módon!

előnyök

A vízvezeték-redőnyök belső habarcsokkal vannak feltöltve, így sikeresen elszigetelik a hangokat. Még akkor is, ha a vízvezetékeket PVC csövekből készítik, nem hallja semmilyen extra zaj.

A redőnyök mögött elrejtheti a vízellátó és szennyvízelvezető rendszert, a métereket és a szűrőket, a polcokat különböző háztartási eszközök befogadására. A fürdőszobát többé nem pusztítja el a por, a rongy és a mop.

A kommunikációhoz való könnyebb hozzáférés

A fürdőszobában található görgős redőnyök a problémás területeken sokkal praktikusabbak, mint a csempék vagy a panelek. Baleset esetén nem kell szétszerelni őket. Lehetséges szivárgási pontok állnak rendelkezésre, valamint számlálók a mérések és a szűrők cseréjére.

A vécé mögött a mosdóban lévő görgölők sokáig tartanak. Nem fognak elhalványulni, nem rothadnak a felesleges nedvességtől, nem torzulnak, nem rozsdásodnak, nem engedik meg a gomba vagy a penész terjedését. Gyönyörű kilátásuk díszítik a szobát, kellemes a szem.

Használt profilok

A vécé szaniter szekrényének redőnykapacitása nem egy szilárd, egy darabból álló anyag, hanem egyéni lamellák (profilrudak). A termék funkcionalitása egészében attól függ, hogy egy adott helyiségben mennyire helyes.

A fürdőszobában lévő redőnyök túlzott nedvességnek és a gombaképződés kockázatának vannak kitéve. Ugyanakkor nincs túlzott mechanikai terhelés rájuk, nincsenek vandalizmus kockázatok. Ezért a legjobb megoldás a habosított lamellák alkalmazása jó korrózióálló és zajszigetelő tulajdonságokkal, valamint elegendő szilárdsággal. Ezek a redőnyök nagyon csendben nyitottak, anélkül, hogy kellemetlenséget okoznának, de hosszú ideig szolgálnak, és kellemes eredeti megjelenést biztosítanak. Egy szép bónusz a habosított lamellák alacsony árai.

Segítségnyújtás egy adott modell kiválasztásánál, a szoba jellemzőitől függően, a vállalat tanácsadói telefonon

Görgős redőnyök a fürdőszobában

Görgős redőnyök a fürdőszobában

Rácsos redőnyök a fürdőszobában - praktikus és szép

Rolling redőnyök a fürdőszobában 50% -os kedvezménnyel, szabadon hagyva a mérőt, gyártás 3-5 nap alatt, szállítás Moszkvában és a régióban, telepítés 2 óra alatt

Meg akarja tisztítani a fürdőszobát:

csövek és számlálók elrejtése, de állandó hozzáférésük van hozzájuk,

Szerelje fel a redőnyöket a fürdőszobában - így gyorsan hozzáférhet a csövekhez és további fűzőket kaphat a mosószerek tárolásához. Természetesen esztétikai szempontból a redőnyök sokkal szebbek, mint egy rendes ajtó vagy függöny. A redőnyök (redőnyök, redőnyök) a fürdőszobában úgy vannak tervezve, hogy eltakarják a technikai rést, mint pl. A vízvezeték redőnyök.

Hívjon bennünket, vagy tegyen fel kérést a weboldalon keresztül, és kiválaszthatjuk a megfelelő kialakítást a fürdőszobához.

Roller redőny előnyei

A hely hatékony kihasználása
A poros szekrényben lévő csövekkel ellátott rést egy kényelmes tárolószekrénybe lehet átállítani. Ön eldönti, hogy hány polcot helyezzen el az egészségügyi szekrénybe.
A redőny kialakítása átgondolt és kompakt. A vászont egy mennyezetbe helyezik, amely a mennyezet alá van szerelve, vagy egy résen belül helyezkedik el. Vegye figyelembe, hogy a doboz belsejébe történő beszereléshez 15-18 cm mélységű mélységre van szüksége, de a doboz szinte láthatatlan lesz.

Megbízhatóság és további zaj és hőszigetelés
A fürdőszobában található redőnyök alumínium habosított profilból készülnek. Az alumínium tartós anyag, amely teljesen ellenáll a korróziónak. Mivel a fürdőszoba magas páratartalmú, alumínium redőnyök - a legjobb megoldás.
A habtöltés feladata zaj és hőszigetelés. Rögtön észre fogod venni, hogy mennyire csendesebb a szobába, és végül megállt a padlón.

Egyszerűség és egyszerű használat
A vezérlésnek két típusa van: kézi és automatikus. A fürdőszobákba beépített redőnyök esetében a kézi vezérlés jobban megfelel. A vízvezeték szekrények mérete kicsi, és a redőnyök nyitása / zárása egyszerű. Ha az automatikus vezérlőtípust választja, akkor a redőnyök vezérléséhez elég lesz egy gomb megnyomása.

sokoldalúság
A redőnyök rendelésre készültek, így bármilyen méretűek lehetnek. Egy kis vízvezetéknyílást hagyhat, amely csak a csapok és mérőkészülékekhez való hozzáférést biztosítja, vagy a fürdőszobában a szegély teljes hosszában, akár a padlón is felszerelheti a redőnyöket. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a minimális szélessége a redőnyök a fürdőszobában - 450 mm.

megjelenés
A redőnyök mindig modernek és szép megjelenésűek. A színek széles választéka lehetővé teszi, hogy a redőnyök színét a falhoz illeszkedjenek, vagy fordítva, hogy kiemeljék a rácsos redőnyöket. Ha valami nagyon különlegeset szeretne, tetszés szerinti matricát rendelhet a redőnyökre.

Rácsos redőnyök a WC-ben 2990 rubel / m2 (laponként)

Lásd még:

Kedvezmény -30%
minden redőny

Önszállítvánnyal és telepítéssel önállóan

Rendelni akarok!

Hagyja kérését, és 10 percen belül visszahívjuk

Rácsos redőnyök 500 * 1100 mm

 • PD / 45N profiloszlop (w)
 • Tengely RT40x.5
 • SB45 / 137 doboz (w)
 • SL emelőblokk
 • Hajtásrugó 4SIM04 / 8 Jobbra
 • Szeles az idő. kerület (SP) 1a - 7 (37,7 m / s)

Rácsos redőnyök 500 * 600 mm

 • PD / 45N profiloszlop (w)
 • Tengely RT40x.5
 • SB45 / 137 doboz (w)
 • SL emelőblokk
 • Hajtásrugó 4SIM04 / 8 Jobbra
 • Szeles az idő. kerület (SP) 1a - 7 (37,7 m / s)

Redőnykapuk 1000 * 1000 mm

 • PD / 45N profil doboz (W)
 • Tengely RT40x.5
 • SB45 / 137 doboz (W)
 • SL emelőblokk
 • Hajtásrugó 4SIM04 / 8 Jobbra
 • Szeles az idő. kerület (SP) 1a - 7 (37,7 m / s)

Rácsos redőnyök 1000 * 1600 mm

 • PD / 45N profiloszlop (w)
 • Tengely RT40x.5
 • SB45 / 150 doboz (w)
 • SL emelőblokk
 • Hajtórugó 4SIM04 / 13 Jobbra
 • Szeles az idő. kerület (SP) 1a - 7 (37,7 m / s)

Redőnyök 640 * 1200 mm

 • PD / 45N profiloszlop (w)
 • Tengely RT40x.5
 • SB45 / 137 doboz (w)
 • SL emelőblokk
 • Hajtásrugó 4SIM04 / 8 Jobbra
 • Szeles az idő. kerület (SP) 1a - 7 (37,7 m / s)

640 * 800 mm-es redőnyök

 • PD / 45N profiloszlop (w)
 • Tengely RT40x.5
 • SB45 / 137 doboz (w)
 • SL emelőblokk
 • Hajtásrugó 4SIM04 / 8 Jobbra
 • Szeles az idő. kerület (SP) 1a - 7 (37,7 m / s)

700 * 1000 mm-es redőnyök

 • PD / 45N profiloszlop (w)
 • Tengely RT40x.5
 • SB45 / 137 doboz (w)
 • SL emelőblokk
 • Hajtásrugó 4SIM04 / 8 Jobbra
 • Szeles az idő. kerület (SP) 1a - 7 (37,7 m / s)

750 * 1600 mm-es redőnyök

 • PD / 45N profiloszlop (w)
 • Tengely RT40x.5
 • SB45 / 150 doboz (w)
 • SL emelőblokk
 • Hajtórugó 4SIM04 / 13 Jobbra
 • Szeles az idő. kerület (SP) 1a - 7 (37,7 m / s)

A Rollet-Market-ben megrendelt olcsó redőnyök a Moszkvai WC-ben

Példa a megrendelés teljes összegének kiszámítására

Modern vászon a WC-ben az építési paraméterek megismételése ablak redőny-zsalu rendszerek. Ugyanakkor az ilyen termékek előállítása gyakran pontosabb felszerelést igényel, mivel a legkisebb rések és rések is rossz hangszigetelést és megnövekedett páratartalmat eredményeznek a helyiségben.A csővezetékek, vízmérők és más WC-k közti kommunikáció legjobb módja a vízvezeték-redőny beépítése. Az ilyen szerkezetek használata lehetővé teszi, hogy mentse a fürdőszoba stílusos és vonzó belső terét, és szükség esetén kényelmes hozzáférést biztosít a vízellátó rendszerhez.

Milyen előnyei vannak a gördülő redőnyöknek a WC-ben a Rollet-Market-ből

A Rollet-Market termékcsaládba tartozó összes egészségügyi toalett a legmagasabb minőségi és teljesítményjellemzőkkel rendelkező tanúsított termékek. Termékeink biztonságos anyagokból készülnek, a gyártási és szállítási folyamat minden szakaszában ellenőrizzük a hibákat és a hibákat.

Ha úgy dönt, hogy a rolót a WC-ben vásárolni tőlünk, akkor a megfelelő választás. Termékeinket a következők jellemzik:

 1. higiénikus, biztonságos, könnyen tisztítható anyagok felhasználásával.
 2. a könnyű kezelhetőséget és a termékek egyszerű telepítését. Az ügyfelek számára kínált struktúrák telepítésekor nincs szükség a falak szétszerelésére, a rendszereink könnyen szétszerelhetők, és lehetővé teszik számunkra, hogy a nyitott ajtókkal ellentétben jelentős térmegtakarítást érjünk el.
 3. a gumitömítő tömítések görgős redőnyeiben való jelenlét, növelve a termékek élettartamát, csökkenti a zajhatásokat a redőnykapuk bezárásakor;
 4. gyönyörű és modern design, amely jól illeszkedik a WC belsejébe.
 5. nagy szilárdságú, hang-, hővédelem paraméterek, ami különösen fontos a csövek alacsony hangszigetelésével.

A cég által a WC-kben alkalmazott redőnyök árán közvetlenül függ a gépesített vagy automatizált emelő mechanizmusok használatától a termékekben. Az elektromos meghajtású termékek hagyományosan kicsit többet költenek, azonban sokkal kényelmesebb használni.

A Rollet-Market által kínált Roller-rácsok a WC-hez korróziónak ellenálló anyagból készülnek. A termékek széles színválasztékkal állnak rendelkezésre, így mindig megtalálja az Ön fürdőszobájához illő termékeket.

Ha szükség van a betörésbiztos redőnyökre megerősített profilokkal, akkor mindig van valami, amit felajánlunk. Szükség esetén az ilyen termékeket a lehető legrövidebb időn belül az Ön egyéni megrendelésére lehet tenni.

Miért van kényelmes redőny a WC-ben, hogy rendeljen tőlünk

Ha Moszkvában szeretné megvásárolni a redőnyöket a legkedvezőbb áron, a cégünkben lévő fürdőszobai redőnyrendszerek megrendelése lehetővé teszi, hogy elkerülje a túlfizetéseket, a szállítási határidőket és más gondokat. A redőnyeink nem csak rendes, hanem "láthatatlan" beépített csövekkel is felszerelhetők, rendkívül megbízhatóak, horganyzott acél tengelyekből, vasalt acélból és alumíniumvezetékekből.

Kiválasztanak bennünket, hogy megrendeljük a redőnyöket a WC-ben, számos előnye van. A velünk való együttműködés előnyei a következők:

 • A cég alkalmazottai minden ügyfél számára egyedi megközelítést alkalmaznak, ezért óvatosan és azonnal hajlandóak az ügyfelek által a redőnyökre, a termékek szállítására és beszerelésére irányuló kéréseket;
 • ügyfeleink felkérést kapnak arra, hogy megvásárolhassák a redőnyök vízvezetékét a színpaletták széles választékával;
 • mi biztosítjuk a szakértő sürgős távozását a munka költségének méréséhez és becsléséhez, többféle lehetőséget kínálunk a termékek szállítására, beleértve a futárszolgálatot és a telepítést;
 • A rendszeres és nagy ügyfelek számára a Rollet-Market bevezette a nyereséges kedvezményes rendszereket és különleges promóciós ajánlatokat.

Azok számára, akik igazi áron vásárolnak redőnyöket a WC-ben, de még mindig nem tudják eldönteni a termékmodellt, tanácsadóink kiválasztják a termékeket megfelelő emelő mechanizmussal, a legjobb anyaggal és profil-töltőanyaggal.
Ahhoz, hogy Rollet-Market-ben vásárolhasson valódi rolót a WC-hez, amelynek ára megfelel a pénzügyi lehetőségeinek, javasoljuk a weboldalunkon feltüntetett online számológép használatát. Néhány másodperc múlva tudni fogja, hogy mennyi redőnyök fognak költeni egy fürdőszobát, amelynek paraméterei a termék szélessége, magassága, profilja és textúrája, az elektromos meghajtású termékek és a mechanikus emelőelemek.

Nagyon törődünk ügyfeleinkkel és mindent megteszünk, hogy velük együttműködve mindig elégedettek maradjanak. A Rollet-Market a legmegbízhatóbb beszállítója a Moszkvában található mosdók számára készült kész és egyedi kialakítású roll-out rendszereknek, amit a vásárlói munkánk pozitív visszajelzései is mutatnak.

A ár a redőnyök a fürdőszobában kulcsrakész - 8600 13500 rubel. A pontos összeg az ügyfél nyitásától, kéréseitől és további munkájától függ (pl. A vászon kivétele a lefolyócső alatt lehetséges).
Saját költségen történő szállítás esetén a független mérés és telepítés biztosítja a termelésből származó termékek kedvezményét.

Rolling redőnyök a WC-hez

Mikor érdemes rácsosokat elhelyezni a fürdőszobában?

A legjobb a vízvezeték redőnyök telepítése, mielőtt a csempe a WC-ben. Ez pénzt takarít meg a csempére és gyönyörű eredményt biztosít, anélkül, hogy az útmutatók és a csempe között hiányos lenne. A fürdőszobai redőnyök azonban bármikor felszerelhetők.

Fontos! A redőny kialakítása magában foglalja azt a dobozt, amelyben a vászon sodrott. A legsikeresebb lehetőség az, amikor a doboz nem látható, azaz nem látható. a szekrény belsejében rejtve van. Mérete a termék magasságától függ. A doboz mérete leggyakrabban 137-180 mm.

A termék gyönyörű behelyezése érdekében a javítás előtt célszerű a szakembereink ingyenes konzultációját kihasználni a nyitás előkészítésének szakaszában. Az ingyenes szakembert 8 (495) 777-55-07 számú többcsatornás telefonon hívhatja.

Nagyon kedvező árakat azok számára, akik lakások javításában vagy ajtók beszerelésében vesznek részt - hívja fel a mérőt, hogy kapjon ajánlatot.

Fotók munkánkról

Elnézést kérünk a fotók minőségéért, ezeket a telepítõink készítik el.

Görgős redőnyök a fürdőszobában

A méréstől a telepítésig 3 nap.
Mindent megteszünk magunknak, ezért mindent megteszünk a kijelölt időpontban.

PHOTO PRINT

A berendezésünk lehetővé teszi
végezzen valódi redőnyöket
színét.

100% MINŐSÉGI GARANCIA

Garanciaunk 3 év.
Azt akarjuk, hogy még mindig hosszú legyen
elégedettek voltak a minőséggel
munkánkat.

ÉVES TAPASZTALATOK

használjuk
modern technológia
gyártás és telepítés
redőny

AZ ÜGYFELEK

elégedett marad az eredményhez
munkánkat

AZ ÜGYFELEK

lépjen velünk kapcsolatba
újra és ajánlani
a barátaimnak

HOGYAN MŰKÖDIK

GYAKRAN KÉRDEZZETT KÉRDÉSEK

Milyen első csempe vagy redőny?

Mi az első csempe vagy redőny?

Válasz: Ez nem tisztességes, ha először a csempeit helyezzük el, majd helyezzük el a redőnyöket - akkor a telepítés után egyenetlen nyílás esetén hiányos maradhat. Továbbá, ha a csempe nem sima, de megkönnyebbül - akkor a vezető lazán fekszik, majd a réseket tömítőanyaggal kell lezárni. Ha biztos benne a balkonban - először behelyezheti a redőnyöket, majd beállíthatja a burkolólapokat, de ebben az esetben nehezebb lesz a redőnyök eltávolítása, ha szükséges.
Tehát a választás, mint mindig, a tiéd.

Rolling redőnyök a WC-ben vásárolni telepítéssel

A vízvezeték-redőnyök beszerelésének költsége a WC-ben 3250 rubelből., a termék ára 3900 rubelből indul. Tudja hívni szakembereinket a munka költségének kiszámításához (a hívás és a számítás teljesen ingyenes), hívja a +7 (495) 544-36-81 számot, vagy hagyja kérését a visszajelzési űrlapon keresztül. Kérem tekintse át a redőnyök katalógusát.

A "Santehpomosch" cég a Moszkvában és a moszkvai régióban telepíti a WC-ket a redőnyökre, amelyek képesek hatékonyan elrejteni azokat a műszaki füleket, amelyekben víz- és csatornahálózatok találhatók. Az ilyen megoldás ma már nem sikeresebb alternatívák, és a gazdag gazdag tapasztalataink a ragyogó eredmények középpontjában állnak az esztétikai álcázás megteremtésében a fürdőszobákban és a fürdőszobákban.

A rácsok ára a WC-ben

* Az ár tartalmazza: a redőnyök gyártását, szállítását és beszerelését.

A redőnyös redőnyök futó méretének hozzávetőleges költsége

* AR / 39 / profilonkénti költség. Költség AR / 45 + 25% a költséghez.

Mi kiválasztjuk Önnek a töltő-, profil- és reteszelőmechanizmus legjobb változatát, amely biztosítja a redőnyök maximális működését egy adott belső térben.

Rácsos redőnyök a fürdőszobában a SantehHelp cégtől

A redőnyök sorrendjének fő előnyeit soroljuk fel cégünkben:

 • a mérő szabad távozása;
 • az egészségügyi redőnyök gyors felállítása (legfeljebb 3 munkanap);
 • technikailag kompetens és gyors telepítés (legfeljebb 1 óra);
 • hasznos tippek a rögzített függönyök használatához;
 • hivatalos szerződés megkötése;
 • a szolgáltatásaink készpénz nélküli fizetési lehetősége bankon vagy műanyagkártyán keresztül;
 • a beépített redőnyökre vonatkozó hivatalos garancia;
 • szabott inspiráló árképzés;
 • a hitelezésre való lehetőség;
 • csak a szlávok dolgoznak a cégünkben

A javasolt megoldás előnyei

A WC-ben lévő egészségügyi zárszerkezetek nagyságrendje sokkal praktikusabb, mint bármely más, a technikai fülkék maszkítására szolgáló eszköz, amelyek általában az álló partíciók telepítéséhez kapcsolódnak.

A fürdőszobai redőnyök a következő előnyökkel rendelkeznek:

 • lehetőség nyílik a kommunikáció kiszolgálására a rögzített maszkoló panelek szétszerelése és utólagos telepítése nélkül;
 • minden hasznos tér megőrzése;
 • gyors gyártási idő és egyszerű telepítés;
 • könnyű gondozás;
 • modern megjelenés;
 • széles töltőanyag-színek (5 alap és 21 kiegészítő);
 • a termékek megfizethető költsége és a telepítési munka

Fotók munkánkról

A színek hengerek

A fürdőszobába ágyazott redőnyök a csempe színéhez vagy a belső kiegészítők színeihez igazíthatók, ami megőrzi a környező tér teljes színegyensúlyát. Szükség esetén javasoljuk az acél vandálbiztos redőnyök reteszelő mechanizmussal történő felszerelését, valamint a kép rajzolását.

Roller redőnyök a WC-ben fotónyomtatással

Víztisztító redőnyök - a belső tér vonzó teljessége!

Roller redőny alternatíva

A redőnyök mellett cégünk gyönyörű és változatos szanitereket gyárt a WC-helyiségekben. Kérjük, olvassa el ezt az ajánlatot.

Videóink

Ebben a videóban vizuálisan felmérheti a vízvezeték-redőnyök megjelenését a WC-ben és a munka költségeit a telepítés során saját kezükben.

Rolling redőnyök a WC-hez
A tervezés jellemzői és típusai

A redőnyöket a tervezők tervezték ablakok és ajtókba való beépítésre. És mi csak azt javasoljuk, hogy használja őket "nem a rendeltetéshez", a legapróbb miniatűr és tisztán profilt használva. A redőny beépítésének legfőbb nehézsége a korlátozott hely, amely a pengét emelő mechanizmust állítja be, és minimalizálja a nyílás görbületének hatását.

A bal oldali képen látható a redőnykapu. A kialakítás oldalirányú sínekből, dobozból és vászonból áll. A doboz mind a nyíláson belül, mind a külsõ helyen helyezkedhet el. A telepítés típusa nem változtatja meg a tervet.

A doboz belsejében egy rugó-inerciális mechanizmus van, kompenzálja a vászon súlyát, és lehetővé teszi, hogy megmaradjon abban a helyzetben, amelyben megállt.

Útmutató.

Az oldalakon vannak olyan útmutatók, amelyeken belül a web mozgásban van. Az útmutatókat az oldalfalakhoz rögzítik. Tartják az egész struktúrát. Így a szereléshez csak az oldalsó falak elegendőek. Semmi sem lehet a szerkezet felett és alatt. Az útmutatók 53x22 mm vagy 53x60 mm. Lásd a rajzokat

doboz

A felhúzott vászon (a lécekből összeállítva) a tengely tetején van feltekercselve. A tengelyt egy védődobozba kell helyezni. A tengelyen belül van egy rugó, amely egyensúlyba hozza a vászon súlyát, így a redőnyök a saját súlyuk alatt nem lazulnak, és nem igénylik a rögzítést. Nagyon kényelmes használni.

A doboz mérete a szerkezet magasságától függ.

A 137 h137 mm-es doboz építési magasság 1600 mm

A 150x150 mm-es doboz 2000 mm-es építési magassággal használható

A 165х165 mm-es dobozt 2880 mm-es magassággal tervezték

A 180x180 mm-es doboz 3650 mm-es építési magassággal használható

Egyes vállalatok gyakran nem tudják, hogyan kell megfelelően beállítani a mechanizmust, és további rögzítést kínálnak a rögzítéshez.

Fontos! Ha a nyílás szélessége kevesebb, mint 380 mm, akkor lehetetlen a rugós szerkezetet beépíteni a redőnykapukba, mivel a rugó nem illeszkedik a tengelybe. Ebben az esetben egy kötélszerkezet van telepítve (lásd a fotókat a Működésünkben).

A redőnyök háromféle módon szerelhetők fel:

1) Beépítés nyílásba, doboz belsejében.

2) Beépítés nyílásba, külső doboz.

3) Telepítés a "bélés" dobozon kívül. A választható rögzítési mód a nyílástól függ.

Az első telepítés típusa

(a nyíláson, a doboz belsejében) a legoptimálisabb. A legfontosabb az, hogy lehetővé tegyük a kommunikációt a doboz elmélyítéséhez.

A mérőt jobban hívják a falak szintezését követően (ha a szelvény kiegyenlíti őket) ELŐTT a csempe behelyezése előtt. Ebben az esetben a redőnyöket a falra kell szerelni. A beépített kialakításnál a csempe burkolólapokat az ajtó felé helyezi. Így az útmutató, ahogyan az a csempe vastagságán vízbe fulladt, és a varrás helyén a vezető és a burkolat helyén nem látható. Láthatja a lécek konvex oldalát, lásd: "Építési szín és anyag"

Gyakran olyan helyzet áll fenn, hogy a falazó már kiegyenlítette a falakat, készen áll a csempék behelyezésére, és nem tudja (nem akarja) várni, amíg cégünk megtervezi és telepíti a redőnyöket. Semmi baj ezzel. A mérőnk a burkolattal beszélni fog a nyílásra vonatkozó összes követelményről, és a mérés után elkezdheti a burkolást.

A második típusú telepítés

(a nyíláson, a külső dobozon) akkor használják, ha a kommunikáció a nyíláshoz közel helyezkedik el, és a doboz nem illeszkedik be.

Ebben az esetben meg kell hívnia a mérőt, miután a lapkát az oldalfalra helyezte. Ebben az esetben a szerkezet fel lesz szerelve a lapra.

Fontos! Az oldalfalon lévő csempe legalább 5 cm-re mélyen a nyílásba kerüljön. Láthatja a lécek homorú oldalát, lásd: "Építési szín és anyag"

Ha a falak már csempézettek, ez nem is ijesztő, a mesterek kicsit módosulnak (de ugyanazon az áron) a csempere.

Amikor a szerkezetet a nyílásba szerelik, a nyílás tényleges szélességét a két vezető 53 mm szélessége csökkenti mindkét oldalon. Hasznos magasságot csökkent a doboz magassága. Lásd az alábbi képet.

Figyelembe kell venni, hogy ha a nyílás alacsony, akkor a doboz által elrejtett térfogat elfogadhatatlanná válik. Például, ha kezdetben a rekesz 500 mm-es magassága van, a minimális dobozméretű (137 mm) méretű szerkezet beszerelése után a hasznos térfogat 500-137 = 363 mm. A dobozok 137 mm, 150 mm, 165 mm, 180 mm és 205 mm méretűek. A doboz mérete a nyílás magasságától függ. Minél nagyobb a szerkezet magassága, annál több lapot kell feltekerni a tengelyen, hogy teljesen nyissa ki a nyílást.

A harmadik típusú telepítés

- a bélésen. Ezt akkor használják, ha a fal, amelyre a redőnyöket telepíteni kívánja, vékony, például amikor a lapkát gipszkartonra helyezzük. Felszíni szerelésnél a doboz kívül esik és az alsó vezető hozzá van adva. Ezzel a telepítéssel a nyílás magassága nem csökken a doboz magasságáig. (lásd alább)

Görgős redőnyök a fürdőszobában

+7 (495) 646 84 83

+7 (903) 725 18 28

 • Rólunk
 • A redőnyökről
 • árak
 • Rendelés
 • Lépjen velünk kapcsolatba
 • videó
 • Munkánk
 • Rolling redőnyök a WC-hez
  Roller blind a garázshoz
  Rolling redőnyök adni
  Automatikus kapuk
 • Hengerelt rácsok
  Rácsos redőnyök a pavilonokban
  Redőnyök az üzlethez
  Roller blindek a bank számára
 • akadályok
  profilok
  vezetés
  Színtartomány
 • Bútor redőnyök
  automatizálás
  Pótalkatrészek
  zárak
 • Rolling redőnyök a WC-ben és a fürdőszobában vásárolni kedvezményes áron 10%!

  AKCIÓ! SUMMER 2018! -10% -tól ÁRAK! NÖVEKEDÉS!

  Küldje el a redőny méreteit Viber, WhatsUp +79037251828 vagy mail [email protected]

  és megkapja a számítást egy személyre szabott engedményt az Ön számára!

  A 08/28/2018-tól 16:00 óráig beérkezett megrendeléseket a 08/24/2018-tól 10:00 órától lehet beérkezni

  A mérési kérelmek elfogadása: 25-26.08.2018

  Roller redőnykészlet 500x1500 mm-re az RH45 (AR45) profilból, rugós mechanizmussal és reteszeléssel mindössze 4400 rubel!

  3 év garancia, forrás 10 000 nyitó - záró.

  Teljesen készen áll a redőnyök készítésére előre fizetés nélkül!

  Az öntelepítés egyszerű!

  A készlethez részletes utasítások vannak a telepítésre.

  Mérés, szállítás és beszerelés Moszkvában szakértőink - 3000 rubel "kulcsrakész"

  A szerkezet minimális szélessége 30 cm!

  Megrendelésre csak meg kell mérni a nyitást, küldje el nekünk a nyitó vagy a kész szerkezet méretét a mailben [email protected] vagy [email protected]

  Küldünk neked egy specifikációt a redőnyök vázlatával a megerősítéshez.

  Küldjön nekünk egy igazolt specifikációt.

  Jöjjön az irodába - fizesse meg és vegye be! Irodánk és termelésünk: Aviamotornaya metróállomás, Yuryevsky Pereulok 16A, Leroy Merlin közelében a város bevásárlóközpontjában.

  Gyártási idő - 4 óra! (általában 1 munkanapon belül)

  Szállítás Moszkvában munkanapokon lehetséges - a szállítási költség 600 rubel

  A habprofil előnyei 45 mm

  1. A felszálló és a csövek zajszigetelése 25% -kal magasabb, mint a 37, 39, 41 profil

  2. Viseljen ellenállást.

  3. 30% -kal erősebb - nincs csukló vagy karcolás.

  Irodánkban a vécé, a profilok, a szerelési lehetőségek sorozata a redőny mintái.

  Megtanítjuk és bemutatjuk, hogyan szereljünk fel 30 perc alatt egy redőnykát!

  Költségszámítási példa:

  Nyitási szélesség: 850 mm
  Rekesznyílás: 1850 mm
  Telepítés típusa: Beépített
  Építési szélesség: 850 mm
  A szerkezet magassága: 2000 mm
  Profil típusa: RH45
  Web súly: 4,33 kg
  Maga a szerkezet súlya: 9.04 kg
  Építési terület = 850 x 2000 = 1,7 m2
  Építési költség = 2 x 2500r. = 5000r.
  Tavaszi + 800r.
  Teljes készlet teljes készlet 5800r.

  Nyitási szélesség: 440 mm
  Rekesznyílás: 1250 mm
  A telepítés típusa: Szállítmány
  Építési szélesség: 550 mm
  A magasság magassága: 1400 mm
  Profil típusa: RH45
  Web tömeg: 1,39 kg
  Maga a szerkezet súlya: 4,65 kg
  Építési terület = 550 x 1400 = 0,8 m2
  Építési költség = 1,3 x 2500r. = 3250r.
  Tavaszi + 800r.
  Teljes készlet teljes készletben 4050r lesz.

  * - több mint 2 négyzetméteres redőnyök. a szokásos árlista szerint számítva

  Kész redőnyök. Tartunk árakat! Siessen fel, hogy megvásárolja a redőnyöket a régi áron!

  Beépítési lehetőségek roller redőny a WC-hez

  Az UV-nyomtatással képeket alkalmazunk a szaniter árnyékolókra

  Nagyszerű megoldás a WC-hez!

  Bizonyára sokan már látták a gyönyörű redőnyöket, amelyek díszítik az irodák, garázsok és nyári házak ajtaját. De ez nem minden kényelmes eszköz használata. Gondolt már valaha, hogy valódi redőnyt szereltek be a WC-ben? Lakosztályaink nem rendelkeznek ezzel a bútorokkal, és kevesen tudják, hogy ez nagyon kényelmes és hatékony választási lehetőség. Valaki rácsokat telepít a WC-ben, és bezárják az összes csövet. Ez persze esztétikailag kellemesnek tűnik, de nem oldja meg teljesen a problémát, a vakok mellett különös gonddal kell eljárni. Nézzük meg az előnyöket, hogy a bérlők mechanikus redőnyöket szereltek be a fürdőszobában, miért olyan drágább lehetőségről van szó, amelyet nyereségesnek és praktikusnak tartanak...

  Zsalu a WC-ben - szükség vagy fölösleges?

  A fürdőszobákhoz és a WC-khez készült rolók nem azért készültek, hogy megvédjék a betöréstől, más funkciókat is ellátnak - vízvezetékeket. A WC-ben van egy csomópont az összes egészségügyi egység egy lakás vagy ház. Nem hoznak nekünk esztétikai örömöt, miközben meggondoljuk őket, de lehetetlen "felborítani" őket a falba. Szűrők, átfedő vízcsapok a lakásban, vízmérők, mindez szükségszerűség, amit meg kell vizsgálnunk, mert bármikor hozzáférést kell biztosítani számukra. Minden lakásban ezt a kérdést saját maga határozza meg. Javasoljuk a redőnyök beszerelését. A javítás során új kommunikációs csöveket tartanak a fürdőszobában, és szaniter szerelvényeket szerelnek fel, ezért éppen ebben a pillanatban gondolni kell a redőnyökre. A telepítéshez speciális telepítést igényel, jobb előre gondolni.

  A szakértők elvégzik a szükséges méréseket, és megfelelő másolatot készítenek a WC-re. Az a hely, amelyet a redőnyök bezárnak, nem igényel ugyanolyan költséges befejeződést, mint a többi WC vagy fürdőszoba fal. Ezután a WC-ben nem kell többletköltséget nyújtani a roller blind-okhoz, és a megvásárolt pénzt figyelembe véve kell megvásárolni. Ezenkívül vízvezeték-baleset esetén nem kell szétszerelni a cserép- vagy kárpitelemeket, és azonnal meg fogja érezni az akvizíció előnyeit.

  Rácsos redőnyök a WC-ben - ez nagy segítség a házhoz. Gyönyörűnek és funkcionálisnak tűnnek a használatban. Telepítésük helyén általában szellőzőnyílások is vannak, amelyekből gyakran hideg levegő jut be. A redőnyöknek köszönhetően kitűnő hőszigetelő jelenik meg a WC-ben, ami szintén védelmet nyújt az idegen zaj ellen.

  A vágya szerint a redőnyöket bármilyen színű fürdőszobában készítjük. Nem gondolhatsz rájuk, amikor csempéket vagy paneleket választasz a fürdőszoba és a WC számára. A redőnyök megrendelésénél bármely színtartományon belül választhat magának bármilyen lehetőséget. A sokkal jobb faforgácslemez, rétegelt lemez és panelek kezelik a fürdőszoba díszítő kommunikációját.

  Az egyik legfontosabb előnye a könnyű hozzáférés. A bútorokat vagy a mosógépet nem kell elmozdítani, csak emelje fel a zárat, és elkezdheti a javításokat, vagy bármilyen más műveletet végrehajtani. Rácsos redőnyök a WC-ben - stílusos és modern! A higiéniás helyiségek javításánál a legnagyobb összeget költjük. Végtére is, a vízvezeték és a csempe meglehetősen nagy költségek. Visszatértünk egy tartós és tartós javítási lehetőséget, amelyet újra kell cserélni, gyakran a csövek és más közművek problémái miatt. Most, amikor van a redőny a wc-nál, nem kell újra elvégeznie a javításokat! Végtére is, nem csak javítás, hanem funkcionális szoba is van! Telepítse a redőnyöket a fürdőszobában! A vízvezeték elrejtése egy gyönyörű falhoz. Nem fosztja meg tőle az összeköttetést és díszíti a falat. A redőnyök könnyen használhatóak, még egy idős ember vagy egy gyermek is képes kezelni az irányítást.

  Felhívjuk figyelmét arra, hogy a redőnyöket a telepítő készlethez mellékelt részletes telepítési utasítások segítségével telepítheti. Az abszolút többség meghívja a szakmai munkát. Cégünk több éve lépett be a piacon, és remek munkát végezünk feladatunkkal. Szakembereink a legfejlettebb anyagokat használják, és felelősek munkájuk minőségéért. Megismerhetjük a galériában található munkáink mintáit egy webhelyen. Ha tetszik nekünk, és nagyon reméljük, gyorsan megbecsülheti a megrendelés hozzávetőleges költségét. Írja be a méréseket a webhelyen található sablonba, és megtudhatja a költségeket. A redőnyök minimális költsége 7 000 rubel a rugó mechanizmussal. Vannak elkészített méretek 45 hab fehér profilból: 500x1500mm, 600x1500mm, 800x1700mm. Telepítési kérelmet is hagyhat. A fürdőszobai redőnyök a leggazdaságosabb és leglátványosabb tulajdonosokat állították be. Miért overpay, ha azonnal talál egy remek megoldást?

  A vécéhálós redőnyök megfizethető és legmodernebb megoldás.

  Vakok a WC-ben és a fürdőszobában

  Sok ember, a "Vakok a WC-hez" keresőmezőbe írva, olyan termékeket kereshet, amelyek jelentése és célja szempontjából teljesen más. Tekintse meg a lehetőséget, amikor a redőnyökre vonatkozik.

  A redőnyök bizonyos mértékig a redőnyök csoportjába tartoznak és gyakran "védő vakok" vagy "redőnyök" néven ismertek.

  A redőnyök alumínium lamellákból állnak, a dobozban lévő tengelyre csavarozva és alumínium vezetőkkel a széleken. A védő redőnyök úgy vannak megtervezve, hogy megvédjék az ablakokat a szobába való belépéstől, hogy megóvják a napsütést és a melegséget, télen csökkentik a hőveszteséget. A redőnyök is használják az ajtók, nyílások, kirakatok ablakainak átfedésére. A biztonsági vakok ára ezen tényezők és paraméterek függvénye is.

  A WC-ben vagy a fürdőszobában a redőnyök kiválóan használják a kommunikációhoz való hozzáférést. Korábban mindenféle nyílást és ajtót használt, de a tapasztalat azt mutatja, hogy a redőnyök minden tekintetben meghaladják őket. Nem nyitnak fel nyílt térben, nem gravitálnak, mint a láthatatlan nyílások, és legfőképpen méretük bármi lehet. A WC-k árnyékolókéhoz hasonlítható a jó takarók ára.

  Rendelhető falra falú redőnyökhöz a falig és a mennyezetmagasságig, és hozzáférést biztosít minden csőhöz, vízmérőhöz és vízmelegítőhöz. A redőnyök nem rozsdásodnak, nem fakulnak fel, ellenállnak a tisztítószereknek és a fertőtlenítőszereknek, csökkentik a csövek zajszintjét, a 10 éves élettartamot.

  A weboldalunkon vannak olyan példák, ahol ár és fényképek állnak rendelkezésre a WC-vel ellátott biztonsági redőny beépítésével kapcsolatban.

  A költség kiszámolásához hívhat bennünket, vagy kérést küldhet e-mailben.

  Hívjon és küldjön nekünk e-mailt, mi mindig készen állunk arra, hogy vasaló redőnyöket és másokat készítsenek 1 napra és fizetés nélkül!