Legfontosabb > Tartozékok

Baba gumi szőnyegek

A "Supermix" mini-fürdő szőnyegek "érdekes és informatívvá teszik a baba fürdőzését. Tudatlanul ismerte az állatvilág képviselőit: egy baglyot, halat, bálnát. A fényes színek örömteli érzelmeket fognak fel, és felemelik a lelküket.

Egy sor mini-fürdő szőnyeg "Barátok az elefánt" lesz gyakorlati és alku. Az ilyen termékek számos előnnyel járnak. Aranyos kiegészítők díszítik a fürdőszobát. Használhatók felnőtt szőnyeg mellett.

A szőnyeg, amely három fényes merényes sellővel, szeszélyes halakkal és irizáló buborékokkal szolgál, felkeltik minden korú lányt.

A szivárványos buborékokat és a négy vidám rákot egy könnyű lila háttéren ábrázolják, amelyek közül az egyik a héjban hever.

Az igazi akváriumhoz hasonló fürdőkád vonzza a figyelmet olyan csecsemők figyelmére, akik nem mindig szívesen vesznek úszni.

A három rosszindulatú delfin mellett a tartozék a teknősöket, a medúzaféléket, a tengeri csillagot és még a szeszélyes tengeralattjárót is ábrázolja.

A fürdőszobában tökéletesen rögzített segédeszköz tartozéka. Ez csökkenti a sérülések kockázatát és növeli a vízkezelés kényelmét.

A "Mix" mini fürdőszőnyegek a színek és a különféle formák fényességével jellemezhetők. Aranyos kacsák, teknősök, halak hosszú ideig fogják fel a figyelmet a gyermek, felvidítani, fordítsa a fürdőzési folyamat egy érdekes játék állatokkal. Számukra a legkisebbek képesek megkülönböztetni a színeket, és az idősebb gyermekek megismerkednek az állatvilág legfontosabb képviselőivel.

A "Underwater World" mini-fürdő szőnyegek nem csak újítják meg a szobát, otthoni stílusban, egyéniséget mutatnak a dizájnhoz, de jó szolgálatot is nyújtanak a baba fürdőzésénél.

A "Glazastiki" fürdőszobai mini-gazebos készlet 4 aranyos tartozékot tartalmaz, amelyek segítenek az unalmas vízzel kapcsolatos eljárások diverzifikálásában. A világos design és érdekes formák biztosan érdeklik a baba.

A "Vicces állatok" mini-fürdő szőnyegek világos dizájnt vonzanak. A telített színek nem irritálják a szemet, és örömteli érzelmeket okoznak. A gyermek nem csak megismerkedik az állatvilág új képviselőivel, hanem barátokkal is velük. Úszni egy ilyen társaságban sokkal szebb és szórakoztatóbb.

A mini kacsafürdő szőnyeg tökéletesen illeszkedik a belső térbe. A termék sárgászöld színű, világos, fekete és fehér árnyalatokkal. Ez a design élénkíti a szobát, új stílusokat ad hozzá.

A boldog tengeri élet vonzza a különböző korú gyermekek figyelmét. A tartozék olyan tapadókorongokkal van felszerelve, amellyel biztonságosan rögzíthető a fürdőben.

Csintalan csajok vonzzák a gyermek figyelmét. Örömmel fogadja a fényes képeket és a vizet.

Mini-szőnyegek egy fürdőszobához "Medve kölyök" fellazítja a hangulatot mind a felnőttek, mind a gyerekek számára. Egy aranyos medve hordó mézzel azonnal megnyeri a szimpátia a baba. A homok-narancssárga tartozék új színekkel teszi a szobát.

A "Puss and Dog" mini fürdő szőnyegek érdekes tervrajzokkal rendelkeznek. Ezek az állatok mindig a gyerekek legjobb barátai voltak, így imádják az új ruhákat. Fényes és aranyos design kis állatokkal - nem az egyetlen előny.

A gyerekek élvezni fogják a tengeri életet, beleértve a halakat, de a medúzaikat, a teknősöket és még a valódi gyöngyökkel rendelkező héjakat is.

A kék színű ovális kiegészítőre rajzfigurák, hálókkal és virágokkal vannak ábrázolva. A szőnyeget szitakötők, buborékok és vízi liliomok díszítik.

Mini-fürdő szőnyegek "Goose" - nagy design megoldás azok számára, akik szeretnék díszíteni a szobát. Az alap pasztell színeket (kék, gyöngyház, szürke) vörös színű impregnálással hígítják. Ennek a színsémanak köszönhetően a termék szokatlan ízű. Bármilyen belső térben szervesnek tűnik.

A "Dragonfly" mini-fürdő szőnyegek lehetőséget adnak a baba számára, hogy baráti kapcsolatot létesítsenek ezzel a jumperrel. A tervezést gazdag piros szín jellemzi, de sikeresen hígítják semleges szürke és kék árnyalattal, így nem okoz kellemetlenséget és feszültséget a szemében.

Mini-fürdő szőnyeg "Girafik" - olyan termékek, amelyek egyszerre több funkciót is ellátnak. A fényes kialakításnak köszönhetően a fürdőszobának csodálatos dísze lesz. A lágy PVC, amelyből készültek, kielégíti az egészségügyi előírások minden követelményét.

Mini-fürdő szőnyegek "Zsirárok" - a költségvetési lehetőség belsőépítészet. Kedvezőek, de érdekes formatervezésnek köszönhetően átalakíthatják a szobát. A kék háttér nyugodt, sárga és narancssárga árnyalatú fényt ad, pozitív érzelmeket okoz. A baba élvezni fogja az egzotikus állatok fürdését.

A Zebra mini fürdő szőnyegek bemutatják a gyermeket ezeknek az afrikai bennszülötteknek. A kontrasztos színek megkapják a figyelmét, mert a gyerekek mindent fényerejűek és szokatlanok. Nem csak dekoratív, hanem a termékek praktikusságát is vonzza

Mini-fürdő szőnyeg "Kitty" - hasznos vásárlás. Ezek a gyerekek számára egy fényes játék és egy elegáns kiegészítő a szoba belsejében. Egy érdekes történeti kép érdekli a baba. A macskák fürdőzése sokkal szórakoztatóbb és kellemesebb lesz.

Gumi szőnyegek a gyermek fürdőszobájában

A fürdőzés és a vízzel kapcsolatos eljárásoknak biztonságosnak és kényelmesnek kell lenniük a gyermek és szülei számára. Ennek eléréséhez a legjobb módja egy gyermek fürdőszőnyeg megvásárlása.

Az online áruházunkban különféle gyermektakaró szőnyegeket vásárolhat:

 1. csúszásgátló: ezek a modellek teljesen lefedik a kád vagy a zuhany alját;
 2. mini-szőnyegek: a fürdő bármely részéhez rögzítve, csúszásgátló hatásúak is;
 3. üléssel: egy baba fürdő szőnyeg, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen elhelyezett a baba, ez megkönnyíti az anya fürdését.

Az online áruházunkban baba szilikon és gumi fürdő szőnyegeket vásárolhat. A modellek alakja, mérete és színe is változik.

Baba fürdő szőnyeg érdemes megvenni, mert a termékek biztosítják:

 1. Biztonság és kényelem úszás közben. A babakocsi szőnyegei megbízhatóan védik a babát a véletlen esésekből és sérülésekből. A legnagyobb biztonságot a következő biztosítja:
 2. alulról felszívódó tapadókorongok, amelyek biztonságosan rögzítik a terméket, és megakadályozzák, hogy még a gyermek aktív mozgásával is mozogjanak;
 3. a felsőkhöz és a felső résekhez, amelyek zavarják a lábak és a test testének csúszását.
 4. Egészségügyi előnyök. A dombormintának köszönhetően a gyermek csúszásmentes fürdőkád masszázs hatása van. Javítja a vérkeringést és fejleszti a baba lábát.
 5. Fascination. A gyermekek kis fürdő szőnyegei lehetővé teszik a játék pillanatát a fürdés folyamatában. Ez felkelteti a baba hangulatát, enyhíti a víz és a fürdés félelemét.

Fejlesztés mini padlószőnyegekkel

A mini-szőnyegek nemcsak a gyermek biztonságát garantálják, hanem hozzájárulnak a fejlődéshez és a tanuláshoz is. Gyermek játszó szőnyeg segít:

 1. Fejleszteni a vizuális felfogást: fényes foltok a fürdő különböző részeiben a legkisebb kisgyerek is vonzza.
 2. Vizsgálja meg az alakzatokat és a színeket, tanulja meg objektumok számlálását: az anya maga is hívhat fogalmakat, vagy kérdezheti a gyermeket: "Milyen színű ez a figurának?", Stb.
 3. Tágítsd meg a látószögedet: sok modell állatok, rovarok, közlekedés formájában van.
 4. Fejleszteni a kezek finom motoros készségét: gyönyörtelen gyermekek szétszedni a mini-szőnyegeket és visszaszerezni őket.
 5. Fejleszteni kell a tapintást: a játék során a baba baba szőnyegeket érez a fürdőszobában, megvizsgálja a textúrát.
 6. Fejtsd ki a beszédet és a fantáziát: az idősebb gyermekek képesek figurákkal jeleneteket készíteni vagy róluk történeteket készíteni.

A gyermekgumi és szilikon fürdőszőnyeg számos előnnyel jár:

 1. Tartósság. A tapadókorongok a felülethez való csatlakoztatás után még a hosszabb használat után sem veszítik el tulajdonságukat.
 2. Környezetbarát. Környezetbarát anyagokból készült termékek, nem toxikusak.
 3. Gyakorlatiasság. A fürdős fürdőszobai szőnyegek könnyen felszerelhetők, a gondozásban nem szokványosak.
 4. Sokoldalúságát. A termékek minden fürdőszobában, zuhanyzókban, mini-medencékben használhatók.
 5. Az európai minőségi és biztonsági előírások betartása.

Ha úgy döntött, hogy rendel egy gyermek fürdőszőnyeget, akkor ismerkedjen meg a használatának jellemzőivel:

 1. A fürdőszobában lévő fürdőszőnyeg sima, teljesen megszáradt felületre van kötve, tisztítószerek nélkül.
 2. Fürdés után a terméket alaposan ki kell öblíteni és alaposan meg kell szárítani, hogy elkerülje a penészedést vagy a penészgombást.

Az online áruházunkban egyszerűen vásárolhat egy megfelelő gyermektakarót egy megfizethető áron. A praktikus tartozék segít a fürdőzés izgalmas, kényelmes és biztonságos kezelésének.

Baba fürdő szőnyeg

Gyermek fürdőszőnyeg - minden szülő fürdőszobájának attribútuma, aki gondoskodik a baba biztonságáról. Minden otthonában kell lennie, és lehetőleg nem.

Jellemzők és cél

A fürdőszoba egyéni képének létrehozásához olyan különböző tulajdonságokat kell tartalmaznia, amelyek nemcsak a biztonságot garantálják, hanem a teljes belső részei is. Ezek közé tartozik a csúszásmentes fürdőmedence. Nem csak a gyermekét védi fürdőzés közben, hanem kényelmesebbé teszi a szobát. Gyakran ez a tulajdonság a fürdő díszítése is, ezáltal támogatja a szoba általános képét: szín, méret vagy textúra.

Az anyag, amelyből ezeket a fürdőszobai tulajdonságokat készítik, "polivinil-kloridnak" nevezzük. Antibakteriális összetételű, az anyag ellenáll a penészgaporításnak. Azonban, miután fürödni kezdett ezekkel a termékekkel, jobb, ha folyó vízzel öblítse le őket és szárítsa meg őket.

Nem kevésbé híresek fürdőkészülékeikről olyan cégek is, mint az IKEA, a BabyOno, a Canpol Babies és a "I Run to the Swim" kínai fürdő sorozat.

Érdemes megjegyezni, hogy ilyen tartozék olcsó, ezért nem szabad megmentenie rá. Válasszon választást nagyon felelősen. Van olyan anyagdarab, ahonnan lehet. Csak akkor, ha egy adott típusú anyaggal találkozunk, arra lehet következtetni, hogy megvásároljuk-e vagy sem.

anyagok

Háromféle anyag létezik, amelyeket a fürdetés ilyen attribútumának előállítása során használnak:

 • A PVC - a rendelkezésre állás és a rövid élettartam szempontjából kiemelkedő. Néhány év múlva viszont ki kell cserélnie: a gyermek felnő, és szüksége lesz egy nagyobb példányra, vagy talán egyáltalán nem is kell. Ez az anyag semleges a vízhez és könnyen elvisel különböző hőmérsékleteket a fürdőszobában, és a termék színjellemzői idővel nem változnak. A szőnyeg különbözőképpen nézhető ki: különféle figurák szövései, kötött minták. A csúcsváltozatokat különösen hasznosnak tartják: a csúszásgátló hatás mellett képesek lábmasszázsra is a gyermeke számára.
 • Gumi - a leghíresebb csúszásmentes anyag. Még a csúszásgátló eszköz hiányában is, az attribútum ezen változata nem teszi lehetővé a lábak csúszását. A gumitermékek jellemzői a lágyság és a gyors vízmelegedés.
 • Szilikon - ez a szőnyeg egyre népszerűbb a szülők körében. A gyermek súlya alatt az anyag sűrűvé válik, a tartónak megfelelő mélyedés történik. Ez lehetővé teszi, hogy a gyermek teste ne csússzon el. Különböző formák és textúrák fogják kellemesen meglepni a vevőt: a színpaletta és a gyönyörű design könnyen beilleszkedik a fürdő belsejébe, és örömet okoz a gyermeke számára.

modell

A baba szőnyegeknek mindig van egy tartójuk: olyan szopókák, amelyek megakadályozzák, hogy a fürdőszoba alján haladjanak. Vegye figyelembe a termék számos modelljét.

Modellek elkülönítése méret szerint:

 • Nagy példányok. Az ilyen modelleket úgy tervezték, hogy teljesen lehúzzák a fürdő alját. Még a baba túl aktív játéka esetén a szőnyeg rögzítésre kerül.
 • A szőnyegek közepes méretűek. Általában különféle állatok vagy növények formájában készülnek, és a fürdőt csak részben zárják le. De ez elég ahhoz, hogy a baba ne essen.
 • Mini padlószőnyegek. Kis termékek tépőzárral vagy tapadókorongokkal. A kád fenekére vagy falaira szerelve több példányban. A baba, aki a fürdőben ül, nagyon szereti a kis fényes állatokat, rajzfilmeket vagy titokzatos növényeket nézni és ragadni. Így a szőnyegek ezen kategóriája nem csak a baba biztonságáért felelős, hanem egy csodálatos informatív játék is, és a szokásos fürdőzés izgalmas eseménygé válhat.

Hagyományosan az ilyen háztartási tárgyak két kategóriába sorolhatók:

 • Masszázs. Ők megkülönböztetik a duzzanat, amely lehetővé teszi, hogy masszírozza a lábát a gyermek. Ez a tulajdonság elsősorban gumi vagy gumi.
 • Csúszásálló. Ezek a padlószőnyegek a hátoldalon található tapadókorongokkal vannak felszerelve. Elég, hogy egy ilyen példányt a fürdő aljára helyezzenek - és minden készen áll, nem megy sehova.

Az ilyen példányok másik jellemzője: egyes gyártók speciális mintadarabokat gyártanak, amelyek a víz hőmérsékletének +40 fokos emelkedése esetén megváltoztatják a termék színét. Ez egyfajta jelzés a szülőknek, hogy hígítsa a hideg vizet, amelyben a gyermek ül.

A Valiant az orosz vevői cégek közül számos olyan népszerű, amely ilyen mini- szőnyegeket kínál a fogyasztónak. A készlet 6 darab különböző formájú, amelynek külső felülete számos csúszásgátló tárgyat tartalmaz: bordák, tüskék vagy dudorok. Ezen eredeti termékek belseje tapadókorongokkal van felszerelve.

követelmények

Ha a gyermek szőnyegét nem használják a fürdőszobában, akkor nem szükséges. Nem világos, hogy az anyag hogyan viselkedik állandó hőmérsékletváltozások mellett. Lehetséges, hogy ha meleg vízzel van kitéve, olyan anyagokat bocsát ki, amelyek veszélyeztetik a baba egészségét.

Ezért vannak olyan követelmények, amelyek a gyermekszőnyegek e kategóriájára vonatkoznak:

 • Nagy csúszásgátló tényezővel kell rendelkeznie;
 • Az anyagnak környezetbarátnak kell lennie;
 • Vízzel és gőzzel szembeni ellenállás;
 • Ellenállás a gyakori szélsőséges hőmérsékletekhez.

szín

A gyermekek számára legelterjedtebb színválaszték színes színes szín. De csendesebb árnyalatokat talál. Nem számít, hogy van-e fiú vagy lány, a legfontosabb az, hogy szereti a gyönyörű és vicces szőnyegeket, amellyel időt tölt a fürdőszobában.

Tippek a választáshoz

Készítettünk neked néhány tippet egy ilyen termék kiválasztásáról:

 • Ügyeljen a méretre - a szőnyegnek le kell fednie a fürdő legnagyobb részét.
 • A latex alap kívánatos - a szőnyeget lehet mosni a mosógépben.
 • Fa hibák nélkül. Végül is a gyerek könnyedén levághatja az anyag egy részét, és húzza a szájába.
 • Érdemes kiválasztani a szintetikus hipoallergén anyagokat, mivel a természetes anyagok nem tudják biztosítani a szükséges csúszásgátló hatást a víz alatt.
 • Amikor ilyen terméket vásárol a szupermarketben, fordítson figyelmet a csúszásgátló tulajdonságaira. Elég, ha egy függőleges felületre hajlik, hogy biztosítsa a termék minőségét: a szőnyeget meg kell tartani rajta. Ha sikerül ez a teszt, akkor érdemes megvenni egy ilyen terméket.
 • Kérje az eladótól a megvásárolt áruk minőségi tanúsítványát. Végül is az anyag káros anyagokat tartalmazhat, erős szagot vagy mosható festéket tartalmazhat.
 • Ellenőrizze az ütköző és a tapadókorongokat.
 • Figyelje a gyermek kedvenc karaktereit. Talán a bolt raktárain esnek.
 • Vegyen szőnyeget antibakteriális bevonattal.
 • Funkcionalitás. Különös figyelmet kell fordítani további funkciók jelenlétére, például hőjelzőre vagy beépített háttámlára és fogantyúkra.
 • Lehet, hogy a szőnyeg egy bizonyos fényponttal egészíti ki a belső téredet, ami még kellemesebbé és kényelmesebbé teszi a fürdőszobát.

Hogyan kell használni?

 1. Először a termék kizárólag a fürdő száraz és tiszta felületére illeszkedik. Ha a fürdőben maradék nedvesség van, akkor jobb, ha egy szalvétával gyűjtjük össze, és csak akkor fedjük le az alját egy szőnyegen.
 2. Másodszor, a szőnyeg használata után folyó vízzel kell mosni, vagy ha az anyag megengedi, mosógépben kell mosni.
 3. És végül ne felejtsd el megszáradni.
 4. Fontos megjegyezni, hogy a szopók a felszínre nehezebbek lesznek, ha szappan van rájuk.

Példák elhelyezése

A mini szőnyeg oktatási játék.

A gyermek kádfürdő krokodil alakjában nemcsak a gyermek, hanem a felnőtt számára is érdekes lehet.

A csúszásgátló delfinek alakú szőnyeg nem csak védi a gyermeket a leeséstől, hanem fényes színeket is ad az egész környezetnek.

Most pedig felajánljuk, hogy meghallgassák a fiatal szülők véleményét a baba fürdőszőnyegről.

Gumi szőnyegek a fürdőszobában

A fürdőszobában lévő gumi szőnyegeket már régóta szerette az ügyfelek a kényelem és a praktikusság miatt. Az ilyen egyszerű dolog számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik a használatának biztonsága tekintetében.

Különlegességek

A fürdőszobában a leggyakrabban használt szoba egy lakásban vagy házban, különösen akkor, ha kisgyermeke van, mert a fürdőben nemcsak zuhanyozni, hanem szórakoztatni a kicsiket is. Ezért a boltok csak egy hatalmas választékot kínálnak a fürdőszoba hasonló tartozékai számára.

A gumiprofilok fő előnyei:

 • Nem lehet deformálódni;
 • Nem háztartási vegyi anyagoknak kitettek;
 • Sűrű szerkezettel rendelkezzen;
 • Könnyen tisztítható;
 • Ne nedvesítsük és ne felszívja a nedvességet;
 • Kopásálló;
 • A felület gyors száradása;
 • Ellenálljon a sima felületek csúszásának;
 • Dielektromos tulajdonságaik vannak, amelyek segítenek megakadályozni az áramütést.

A szőnyegek is ellenállnak a dekoratív kozmetikumok foltjainak, és nem impregnálták az illatszerrel. Ezenkívül egyes gumitartók előállítása során antibakteriális anyagokat adnak a készítményhez.

Ez különösen praktikus a nyilvános szaunák és zuhanyozók számára, mivel megakadályozza a gombás organizmusok fertőzését.

Annak érdekében, hogy a fürdést gyermekek tájékoztatóbbá és érdekesebbé tegyék, a gyártók olyan termékeket állítanak elő, amelyek a víz hőmérsékletétől függően megváltoztathatják a színüket. Vannak olyan modellek is, amelyek megváltoztatják a színeket, amikor nedvességet kapnak rájuk. A legnépszerűbb ma a szőnyeg, amely a fénytől a vérvörösig változik.

faj

A fürdőszoba kiegészítők gyártói tökéletesen teljesítették az eredeti és a színes modellek gyártását a szükséges műszaki jellemzőkkel együtt.

A leggyakoribb és legnépszerűbb padlószőnyegek:

 • gyermekek;
 • Anti-vibrációs;
 • csúszásgátló;
 • Masszázs.

gyermek

A dolog egyszerűen elengedhetetlen a babák és az óvodás korú gyermekek fürdéséhez. Gumírozott modellek biztonságot nyújtanak a fürdő alja mentén, így a baba még egy aktív és mobil játékban sem csúszik.

A gyermekmodellek fő különbségei:

 • Rendelkeznek csúszásgátló védelemmel;
 • Minőségi anyagokból készülnek, különböző árnyalatokkal és fényes nyomatokkal;
 • A szőnyeg alsó részén található tapadókorongokkal van ellátva, ami garantálja, hogy erősen tapad a felületre.

Ezek a szőnyegek használhatók a WC-ben vagy olyan helyeken, ahol a padló csúszófelülettel rendelkezik.

A sikeresen kiválasztott matrac önmagában is érdekes játék, amikor fürödni kezd. Ezért, különösen a gyermekek számára, olyan szőnyegeket készítenek, amelyek csúnya felületűek, kedvenc rajzfigurákkal vagy egyszerűen kontrasztos élénk színekkel. Annak érdekében, hogy a gumitömlő jobban tapadjon a felületre, ajánlott azt elhelyezni, mielőtt közvetlenül kitölti a fürdőt vízzel.

masszázs

A modelleknek olyan speciális felülete van, amely masszázs hatással van a lábakra. A gyártók széles választékot kínálnak ilyen szőnyegekből - a klasszikus formáktól a láb vagy a hal formájában.

Jellemzők:

 • Fürdés vagy zuhanyozás után a szőnyeg pihentető hatással van a lábakra, és masszírozza a szükséges pontokat.
 • Csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik.
 • A masszázs kívánt hatásától függően kiválaszthatja a konvex részek kívánt számával és méretével rendelkező terméket.

A masszázsszőnyegek szintén gumiból készültek, de a technikai jellemzőkben lényegesen rosszabbak a gumiból. A kádban, a zuhanyzóban vagy akár közvetlenül a vízkezelő helyek előtt is elszórhatják őket.

Ezeknek a termékeknek a terápiás tulajdonságai javítják a vérkeringést a láb felületén, ami kedvező hatást gyakorol a test egészére. A domború felületeket modellező modellekkel, amelyek megjelenése és szenzációja stilizált, a folyami homok, kagyló vagy kövek alatt stilizált. Különböző színekben értékesítik őket.

Ajánlások felhasználásra:

 • Síkfa lábak megelőzése és kezelése;
 • Komplex masszázs a láb reflex pontjain.
 • Feszesítő hatása a boka izmainak és szalagjainak.

rezgéscsillapító

Gumi szőnyegek, amelyek megakadályozzák a bútorok és háztartási készülékek csúszását. Főleg a mosógép működtetésekor elnémítja a zajt, továbbá megbízhatóan rögzíti lábát a padló felületére. Az ilyen szőnyegek használatának köszönhetően a mindennapi életben megnövekszik a berendezés élettartama, és a háztartásoknak nincsenek túlzott rezgések és hangok.

A rezgéscsillapító szőnyegek lenyűgöző méretűek és sűrűek, ami meghosszabbítja a termék élettartamát. Érdemes megjegyezni, hogy a gumitermesztés tartóssága és minősége a helyes és rendszeres ellátástól is függ. Ezenkívül a speciális szőnyegek a mosógép súlya alatt is képesek deformálódni, ezért szükség esetén változtatni kell a kellemetlen helyzetek elkerülése érdekében.

antisliding

Talán ez a leggyakoribb modell, mert ez a fajta termék nagyon sokoldalú. A csúszásgátló szőnyegek mind a gyermekek, mind a felnőttek, valamint az idősebbek számára egyaránt alkalmasak. A méret a szőnyeg változik a kicsi a mérsékelten nagy. A legmegbízhatóbb a gumikalap építése a tapadókorongokon.

A gyártók mindenféle ízlést és színt állítanak elő a hengerelt gumitermékek széles választékával. Így nem nehéz választani egy modellt fürdő, WC vagy zuhanyzó számára. A szőnyegek különféle formái lehetővé teszik a szobának dekoratív dekorációját.

Hol feküdni?

Talán egy speciális elhelyezési helyre van szükség csak a termékek rezgéscsillapító modelljeihez. Végül is egy mosógép elfoglalja a helyiség egy bizonyos részét.

Más típusú szőnyegek elhelyezhetők a tulajdonos számára kényelmes helyen. Így pl. A szőnyegeket a fürdőbe (zuhanytálca) helyezzük el, és előtte. Ilyen intézkedéseket kell alkalmazni a balesetek és sérülések elkerülése érdekében a vízügyi eljárások elfogadása során és azt követően. Ez a döntés különösen fontos a kisgyermekek és az idősek jelenlétében. A gumi termék segít fenntartani az egyensúlyt, és megakadályozni a lábak csúszását.

A fürdőszobában lévő gumi szőnyegek tekercsek formájában vásárolhatók meg, amelyek lehetővé teszik, hogy a padló teljes felületén, vagy akár kádban egy monolitikus rétegben eloszthassák őket. Ez az opció kényelmes és kicsit olcsóbb lesz, mint több egyedi termék vásárlása.

A legfontosabb szabály a termék eredeti megjelenésének és tartósságának megőrzésére - rendszeres karbantartás. Vízkezelés után elegendő a nedvesség eltávolítása a szőnyeg felszínéről. Tehát elegendő a padlószőnyeg száraz ruhával törölni, és a terméket kiszáradni a fürdőből. Azonban ne tegyen gumibetétet a fűtés és az elektromos készülékek közvetlen közelében. Ellenkező esetben a szőnyeg deformálódhat és kellemetlen szagokat okozhat.

A szőnyegek nagyon jól felszívják a szagokat, például a cigarettafüstöt, így havonta egyszer érdemes megtisztítani a terméket egy különleges eszközzel a szagok eltávolítására.

A gumi szőnyegek gondozásának szabályai meglehetősen egyszerűek, és betartása biztosítja a tartósságot, és megfelelő szinten tartja a termék műszaki jellemzőit.

A termékek költségei

Az ár függ a szőnyeg anyagától, márkájától és felvételétől. Például egy szabványos gumi matrac a raktárban 150 dollár feletti vásárlói költséget jelent. Az ilyen modellek ugyanolyan árnyalatúak, mint az alacsony minőségű gumi. A szőnyegek a szopókon és anélkül lehetnek.

A szokatlan felületű termékek (például durva) sokkal drágábbak. Massage és pimply csúszásgátló szőnyeg vásárolható ezer rubel és így tovább. Márkázott azonos fele kiváló minőségű gumi fog állni az ügyfelek legalább 3000 rubel. De a rendelésre készült termékek és a tervezőszőnyegek sokkal többet fognak fizetni.

Tehát mielőtt kiválasztaná a fürdőszobában egy bizonyos gumitömítőtípust, el kell döntenie, hogy milyen célra kerül felhasználásra. Előnyben részesítjük a minőségi termékeket tapadókoronggal. Az ilyen modellek hosszabb ideig tartanak és hosszú ideig várják a tulajdonosukat.

Baba gumi szőnyegek

A "Supermix" mini-fürdő szőnyegek "érdekes és informatívvá teszik a baba fürdőzését. Tudatlanul ismerte az állatvilág képviselőit: egy baglyot, halat, bálnát. A fényes színek örömteli érzelmeket fognak fel, és felemelik a lelküket.

Egy sor mini-fürdő szőnyeg "Barátok az elefánt" lesz gyakorlati és alku. Az ilyen termékek számos előnnyel járnak. Aranyos kiegészítők díszítik a fürdőszobát. Használhatók felnőtt szőnyeg mellett.

A szőnyeg, amely három fényes merényes sellővel, szeszélyes halakkal és irizáló buborékokkal szolgál, felkeltik minden korú lányt.

A szivárványos buborékokat és a négy vidám rákot egy könnyű lila háttéren ábrázolják, amelyek közül az egyik a héjban hever.

Az igazi akváriumhoz hasonló fürdőkád vonzza a figyelmet olyan csecsemők figyelmére, akik nem mindig szívesen vesznek úszni.

A három rosszindulatú delfin mellett a tartozék a teknősöket, a medúzaféléket, a tengeri csillagot és még a szeszélyes tengeralattjárót is ábrázolja.

A fürdőszobában tökéletesen rögzített segédeszköz tartozéka. Ez csökkenti a sérülések kockázatát és növeli a vízkezelés kényelmét.

A "Mix" mini fürdőszőnyegek a színek és a különféle formák fényességével jellemezhetők. Aranyos kacsák, teknősök, halak hosszú ideig fogják fel a figyelmet a gyermek, felvidítani, fordítsa a fürdőzési folyamat egy érdekes játék állatokkal. Számukra a legkisebbek képesek megkülönböztetni a színeket, és az idősebb gyermekek megismerkednek az állatvilág legfontosabb képviselőivel.

A "Underwater World" mini-fürdő szőnyegek nem csak újítják meg a szobát, otthoni stílusban, egyéniséget mutatnak a dizájnhoz, de jó szolgálatot is nyújtanak a baba fürdőzésénél.

A "Glazastiki" fürdőszobai mini-gazebos készlet 4 aranyos tartozékot tartalmaz, amelyek segítenek az unalmas vízzel kapcsolatos eljárások diverzifikálásában. A világos design és érdekes formák biztosan érdeklik a baba.

A "Vicces állatok" mini-fürdő szőnyegek világos dizájnt vonzanak. A telített színek nem irritálják a szemet, és örömteli érzelmeket okoznak. A gyermek nem csak megismerkedik az állatvilág új képviselőivel, hanem barátokkal is velük. Úszni egy ilyen társaságban sokkal szebb és szórakoztatóbb.

A mini kacsafürdő szőnyeg tökéletesen illeszkedik a belső térbe. A termék sárgászöld színű, világos, fekete és fehér árnyalatokkal. Ez a design élénkíti a szobát, új stílusokat ad hozzá.

A boldog tengeri élet vonzza a különböző korú gyermekek figyelmét. A tartozék olyan tapadókorongokkal van felszerelve, amellyel biztonságosan rögzíthető a fürdőben.

Csintalan csajok vonzzák a gyermek figyelmét. Örömmel fogadja a fényes képeket és a vizet.

Mini-szőnyegek egy fürdőszobához "Medve kölyök" fellazítja a hangulatot mind a felnőttek, mind a gyerekek számára. Egy aranyos medve hordó mézzel azonnal megnyeri a szimpátia a baba. A homok-narancssárga tartozék új színekkel teszi a szobát.

A "Puss and Dog" mini fürdő szőnyegek érdekes tervrajzokkal rendelkeznek. Ezek az állatok mindig a gyerekek legjobb barátai voltak, így imádják az új ruhákat. Fényes és aranyos design kis állatokkal - nem az egyetlen előny.

A gyerekek élvezni fogják a tengeri életet, beleértve a halakat, de a medúzaikat, a teknősöket és még a valódi gyöngyökkel rendelkező héjakat is.

A kék színű ovális kiegészítőre rajzfigurák, hálókkal és virágokkal vannak ábrázolva. A szőnyeget szitakötők, buborékok és vízi liliomok díszítik.

Mini-fürdő szőnyegek "Goose" - nagy design megoldás azok számára, akik szeretnék díszíteni a szobát. Az alap pasztell színeket (kék, gyöngyház, szürke) vörös színű impregnálással hígítják. Ennek a színsémanak köszönhetően a termék szokatlan ízű. Bármilyen belső térben szervesnek tűnik.

A "Dragonfly" mini-fürdő szőnyegek lehetőséget adnak a baba számára, hogy baráti kapcsolatot létesítsenek ezzel a jumperrel. A tervezést gazdag piros szín jellemzi, de sikeresen hígítják semleges szürke és kék árnyalattal, így nem okoz kellemetlenséget és feszültséget a szemében.

Mini-fürdő szőnyeg "Girafik" - olyan termékek, amelyek egyszerre több funkciót is ellátnak. A fényes kialakításnak köszönhetően a fürdőszobának csodálatos dísze lesz. A lágy PVC, amelyből készültek, kielégíti az egészségügyi előírások minden követelményét.

Mini-fürdő szőnyegek "Zsirárok" - a költségvetési lehetőség belsőépítészet. Kedvezőek, de érdekes formatervezésnek köszönhetően átalakíthatják a szobát. A kék háttér nyugodt, sárga és narancssárga árnyalatú fényt ad, pozitív érzelmeket okoz. A baba élvezni fogja az egzotikus állatok fürdését.

A Zebra mini fürdő szőnyegek bemutatják a gyermeket ezeknek az afrikai bennszülötteknek. A kontrasztos színek megkapják a figyelmét, mert a gyerekek mindent fényerejűek és szokatlanok. Nem csak dekoratív, hanem a termékek praktikusságát is vonzza

Mini-fürdő szőnyeg "Kitty" - hasznos vásárlás. Ezek a gyerekek számára egy fényes játék és egy elegáns kiegészítő a szoba belsejében. Egy érdekes történeti kép érdekli a baba. A macskák fürdőzése sokkal szórakoztatóbb és kellemesebb lesz.

Gumi szőnyegek a gyermek fürdőszobájában

A fürdőzés és a vízzel kapcsolatos eljárásoknak biztonságosnak és kényelmesnek kell lenniük a gyermek és szülei számára. Ennek eléréséhez a legjobb módja egy gyermek fürdőszőnyeg megvásárlása.

Az online áruházunkban különféle gyermektakaró szőnyegeket vásárolhat:

 1. csúszásgátló: ezek a modellek teljesen lefedik a kád vagy a zuhany alját;
 2. mini-szőnyegek: a fürdő bármely részéhez rögzítve, csúszásgátló hatásúak is;
 3. üléssel: egy baba fürdő szőnyeg, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen elhelyezett a baba, ez megkönnyíti az anya fürdését.

Az online áruházunkban baba szilikon és gumi fürdő szőnyegeket vásárolhat. A modellek alakja, mérete és színe is változik.

Baba fürdő szőnyeg érdemes megvenni, mert a termékek biztosítják:

 1. Biztonság és kényelem úszás közben. A babakocsi szőnyegei megbízhatóan védik a babát a véletlen esésekből és sérülésekből. A legnagyobb biztonságot a következő biztosítja:
 2. alulról felszívódó tapadókorongok, amelyek biztonságosan rögzítik a terméket, és megakadályozzák, hogy még a gyermek aktív mozgásával is mozogjanak;
 3. a felsőkhöz és a felső résekhez, amelyek zavarják a lábak és a test testének csúszását.
 4. Egészségügyi előnyök. A dombormintának köszönhetően a gyermek csúszásmentes fürdőkád masszázs hatása van. Javítja a vérkeringést és fejleszti a baba lábát.
 5. Fascination. A gyermekek kis fürdő szőnyegei lehetővé teszik a játék pillanatát a fürdés folyamatában. Ez felkelteti a baba hangulatát, enyhíti a víz és a fürdés félelemét.

Fejlesztés mini padlószőnyegekkel

A mini-szőnyegek nemcsak a gyermek biztonságát garantálják, hanem hozzájárulnak a fejlődéshez és a tanuláshoz is. Gyermek játszó szőnyeg segít:

 1. Fejleszteni a vizuális felfogást: fényes foltok a fürdő különböző részeiben a legkisebb kisgyerek is vonzza.
 2. Vizsgálja meg az alakzatokat és a színeket, tanulja meg objektumok számlálását: az anya maga is hívhat fogalmakat, vagy kérdezheti a gyermeket: "Milyen színű ez a figurának?", Stb.
 3. Tágítsd meg a látószögedet: sok modell állatok, rovarok, közlekedés formájában van.
 4. Fejleszteni a kezek finom motoros készségét: gyönyörtelen gyermekek szétszedni a mini-szőnyegeket és visszaszerezni őket.
 5. Fejleszteni kell a tapintást: a játék során a baba baba szőnyegeket érez a fürdőszobában, megvizsgálja a textúrát.
 6. Fejtsd ki a beszédet és a fantáziát: az idősebb gyermekek képesek figurákkal jeleneteket készíteni vagy róluk történeteket készíteni.

A gyermekgumi és szilikon fürdőszőnyeg számos előnnyel jár:

 1. Tartósság. A tapadókorongok a felülethez való csatlakoztatás után még a hosszabb használat után sem veszítik el tulajdonságukat.
 2. Környezetbarát. Környezetbarát anyagokból készült termékek, nem toxikusak.
 3. Gyakorlatiasság. A fürdős fürdőszobai szőnyegek könnyen felszerelhetők, a gondozásban nem szokványosak.
 4. Sokoldalúságát. A termékek minden fürdőszobában, zuhanyzókban, mini-medencékben használhatók.
 5. Az európai minőségi és biztonsági előírások betartása.

Ha úgy döntött, hogy rendel egy gyermek fürdőszőnyeget, akkor ismerkedjen meg a használatának jellemzőivel:

 1. A fürdőszobában lévő fürdőszőnyeg sima, teljesen megszáradt felületre van kötve, tisztítószerek nélkül.
 2. Fürdés után a terméket alaposan ki kell öblíteni és alaposan meg kell szárítani, hogy elkerülje a penészedést vagy a penészgombást.

Az online áruházunkban egyszerűen vásárolhat egy megfelelő gyermektakarót egy megfizethető áron. A praktikus tartozék segít a fürdőzés izgalmas, kényelmes és biztonságos kezelésének.

A gyermekek számára készült mini fürdő szőnyegek választékának jellemzői

Sok gyerek szereti a fürdőzést és a vízi élvezetet. De ne felejtsük el, hogy egy csúszós felület potenciálisan veszélyes a gyermekek számára. Ezért sok szülő, gondoskodva a gyermekük biztonságáról és egészségéről, a kis gumi fürdőszobai szőnyegek mellett dönt.

jellemzői

A gyermek fürdő szőnyeg öntapadó szövet vagy konstrukció a tapadókorongon, amely biztonságosan vízszintes vagy függőleges felülethez van rögzítve, és megvédi a csúszástól.

Gyermekek számára kiváló minőségű kiegészítők gyártásához hipoallergén és rugalmas anyagokat használnak. Szilikon vagy gumi minták, valamint hajlító vinyl modellek gyakran megtalálhatók. A csempézett padlókhoz használhat akril padlószőnyegeket.

Ezeknek a fürdőszobai kiegészítőknek a népszerűsége az előnyöknek köszönhető.

A termékek legfontosabb előnyei:

 • A mini-szőnyegek használata miatt a bébi véletlen lecsúszásának vagy leesésének valószínűsége a vízkezelési eljárások során kizárt. Végül is egy tapasztalt anya nem képes megjósolni az aktív morzsák mozgását.
 • Egy speciális antibakteriális bevonatnak köszönhetően a szőnyegek megakadályozzák a káros mikroorganizmusok megjelenését és reprodukálását, amelyek a nedves meleg környezetben nagyszerűen érzik magukat.
 • Néhány gyártó a felnőtt felületű gyermek kiegészítők gyártásával foglalkozik. A baba hatékony lábmasszázsának jótékony hatása van a keringési rendszerre és az egész test egészére. Az ilyen szőnyegek használatával Ön örömmel ötvözi az üzleti tevékenységet.
 • A tépőzáras szilikon modellek alkalmazása a kellemetlen tapintási érzékelések elkerülése érdekében hideg csempe vagy kádfelület érintkezésében. A fürdőkádak jelenléte a fürdőszobában a baba számára csak pozitív érzelmeket biztosít a vízkezelések során.
 • A szopókon lévő tartozékok teljesen biztonságosak a zománc és az akril fürdők felületén, amelyek gyakran károsodnak. Működésük során karcolások vagy ragasztójelek nem maradnak a felületen.

faj

Az érdekes és szokatlan formavilágú színes modellek széles választéka lehetővé teszi, hogy minden ízlés szerint válasszon fürdőszobai tartozékokat. Sok gyártó az új példányok fejlesztésénél nem csak a termék védelmi funkcióit veszi figyelembe, hanem érdekesnek tartja a játékokat és a képzést is.

A nyilvánvaló okokból népszerű, tengeri témaként tekintik. Gyakran megtalálja a kiegészítőket tengeri élőlények formájában - halak, kagylók, tengeri csillagok, polipok. Egész sorozatokat is találhat egy adott témában, amelyek segítségével a babák megismerhetik az állatok, színek vagy formák nevét úszás közben.

A felnőtt gyermekek 1,5 éves és idősebb, izgalmas játék fürdés közben lesz egy sor puzzle tapéták, amelyek csatlakozhatnak a különböző képeket. Az alkatrészek puha felülete és az éles sarkok hiánya biztosítja a megfelelő biztonságot. Talán a gyerek annyira lenyűgözi a puzzle összecsukásának folyamatát, hogy kedvenc játéka nem csak a fürdőszobában lesz. Végtére is, ez a fajta játék kedvező hatással van az intelligencia, a finom motoros készségek és a gyermek képzelőerejének fejlesztésére, ami segít a leleményesség fejlesztésében.

Ne maradjon figyelem nélkül a kíváncsi morzsákra és az olyan modellekre, amelyek színüket megváltoztatják. Amikor bejutnak a meleg vízbe, megváltoztatják az árnyékukat, és ha szárazak, visszanyeri eredeti színüket. Az ilyen szórakoztatás nemcsak örömet okoz a gyermeknek, hanem lehetővé teszi, hogy megismerkedjen a színes árnyalatokkal. Ezenkívül az indikátor megmondja a szülőknek, hogy a forró vizet hűvös vízzel hígítanák hűvös vízzel.

Az építménytípus szerint két fő fajtája van: öntapadós kiegészítők és tapadókorongok. A legmegfelelőbb a ragasztószalaggal ellátott modellek, mert nem szennyezik a szennyeződéseket. Ha a baba le akarja húzni a számokat, és úszni fogja őket vissza, akkor az öntapadó kiegészítők gyorsan használhatatlanná válnak, és a tapadókoronggal rendelkező szőnyegek sokáig tartanak. Ezenkívül a szopók lehetővé teszik, hogy biztonságosan rögzítse a tartozékot a fal falán vagy felületén. Az öntapadó alakok pedig olyan nyomok maradhatnak, amelyek nehezen tisztíthatók.

A fürdőszoba kiegészítők mérete is változik. Nagyméretű szőnyegek szükségesek, mindenekelőtt azért, hogy lefedjék a fürdő alját és megvédjék a babát a leeséstől. Közepesen méretű termékek mind a fenekén, mind a fürdő falán helyezkednek el, és dekorációként szolgálnak a csempe felületén. A miniatűr szőnyegek a legalkalmasabbak a gyermekek számára, úszás közben.

A fürdőszobai kiegészítők gyártásához általában három anyag egyikét használják. A legolcsóbb, de rövid élettartamú PVC termékek. De a gyerekek gyorsan nőnek fel, így a szülők gyakran választják ezt a lehetőséget. A polivinil-kloridból készült termékek jól tolerálják a különböző vízhőmérsékleteket, miközben nem hajlamosak a fakulásra. A vízgumi szőnyegek puha és gyorsan felvett hőmérséklete az anyák körében legnépszerűbb. Ezt könnyen megmagyarázhatják magas csúszásgátló gumi teljesítmény. A szilikon nem rosszabb, mint a gumi és a modern anyag. A szilikon termékeknél, amikor testtömegük van, csökken a nyomás, amely lehetővé teszi, hogy ne csússzon vízzel. A színes és tervezési megoldások széles választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen belső térre válasszon egy szilikon szőnyeget.

Hol kell csatolnom?

Ezeknek a gyermekek fürdőruházásának különlegessége, hogy a vízszintes és a függőleges felületek egyformán jól vannak rögzítve. Ha a szőnyegeket a készlet vásárolja meg, akkor kioszthatja néhányat a játékért, és helyezze a többit a kád vagy a zuhany felületére a baba biztonságának biztosítása érdekében.

Általában puha csúszásmentes tartozékok kerülnek a következő felületekre:

 • A kád vagy a zuhanytálca alját úgy, hogy a baba lábai ne csússzanak aktív játékok során.
 • A zuhanyfalak, a fürdőkád vagy a fürdő oldalán levő fal, úgy, hogy a gyerek állva maradjon, amíg fürödik. Ezenkívül ez az elrendezés lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy könnyedén elérhessék a vicces alakokat és játszanak. A fürdőszoba falán ízletes szőnyegek különleges hangulatot keltenek.
 • Néha a szülők szilikon vagy gumi szigetek a padlón, kiegészítve a fő szőnyeg.

Annak érdekében, hogy ezt a tulajdonságot megfelelő módon rögzítse a fürdőzéshez, biztosítani kell, hogy a fürdő vagy a fal felülete teljesen száraz legyen. Ez lehetővé teszi a szőnyeg legbiztosabb rögzítését, és megakadályozza a szerszám kialakulását alatta. A vízkezelés után a szőnyeget le kell mosni a csap alatt, óvatosan eltávolítani a szappan és sampon maradványait, vagy mosógépben lemosni, ha a gyártó ezt az óvatossági módot engedélyezi. Akkor alaposan szárítsa meg a terméket, hogy tovább élvezhesse a kis nyugtalanságot.

Hogyan válasszunk?

A szőnyeg kiválasztásakor az egyik legfontosabb mutató a biztonság, így a termék nem tartalmazhat az emberi egészségre veszélyes anyagokat. Mivel ez a kiegészítő gyermekeknek készült, ezért hipoallergénnek kell lennie. Az eladó által megszerzett bizonyítványok megmondják, hogy az áruk megfelelnek a megállapított szabványoknak. A szülőknek nem szabad megijedniük attól a ténytől, hogy a fürdős szőnyegek szintetikusak, mivel a természetes anyagokból származó minták nem rendelkeznek ilyen csúszásgátló tulajdonságokkal.

Meg kell választani a termékeket a jól ismert gyártók, ilyen vásárlás lesz praktikusabb. A kiváló minőségű termékek hosszú ideig nem veszítik el eredeti megjelenésüket, még a mindennapi használat során is, a rajz rajta jól megmarad, és a szín nem károsodik. Ezenkívül a szőnyeg szélei nem repednek fel és nem lesznek összeolvasztva, és a gyermek nem tud fojtani egy kis darabra.

A terméket egy helyen kell biztonságosan rögzíteni, ugyanakkor könnyű helyről-helyre mozgatni, mint csecsemőt. A boltban tesztet végezhet úgy, hogy ragasztja a terméket függőleges felületen. Ha jól működik, akkor egy ilyen szőnyeg megvásárolható.

A design kiválasztása pusztán egyéni kérdés. Kiválaszthat egy szőnyegtípust egy téma közül, vegyen fel tartozékokat egy fürdőszobai dizájnhoz, vagy figyeljen a képekre a kedvenc bébi karakterek másolatainak kiválasztásával.

Népszerű gyártók

Az egyik legelterjedtebb hazai termékgyártó vállalat, amely gyermekbútorokat gyárt, a Valiant márka. Más vállalatokkal összehasonlítva a Valiant felismerhető formatervezési mintákkal, eredeti és élénk mintákkal várja a gyerekeket és a felnőtteket. Nyersanyagként a cég előnyben részesíti a magas minõségû, hitelesített vinilszálakat.

Az első használat során az ügyfelek véleménye szerint a szőnyegek enyhe szagot kelthetnek, amint azt a gyártó figyelmeztette. Ez annak a speciális antibakteriális impregnálásnak köszönhető, melynek során a gyártó összes termékét feldolgozzák. Az erős tapadókorongok jelenléte elegendő mennyiségben lehetővé teszi a szőnyegek megfelelő rögzítését a kívánt felületen. Ezenkívül speciális lyukak vannak felszerelve a vízelvezetéshez, ami szintén hozzájárul a tartozék jó rögzítéséhez. Kiváló minőségű kivitel és hosszú élettartam, valamint elfogadható áron teszik a gyártó termékeit többek között.

Gyermek fürdő szőnyeg

Gyermek fürdőzése a fürdőszobában nem könnyű feladat. Ezt minden felelősséggel kell megközelíteni. Ahhoz, hogy könnyebbé tegyék a gyermekek fürdőzését, különleges gyermekmedence-szőnyegeket találtak fel. Úgy tervezték, hogy a gyerek ne csússzon a fürdőszobában a vízkezelés folyamatába, azaz hogy ez a folyamat örömet, ne fizikai sérülést okozzon. Az ilyen szőnyegek sok szempontból csökkentik a felnőtt félelmét és félelmét attól a ténytől, hogy a gyermek esik. Ezenkívül a szőnyegek kényelmet és komfortot kölcsönöznek a fürdőszobába. Így a gyermek szőnyegek kényelmesek és hasznosak mind a gyermekek, mind a felnőttek számára.

A fürdőszobai szőnyeg követelményei gyermekek számára

Az ilyen szőnyegek két fő típusa létezik:

Az első típus a fürdőszoba padlófelületén van elhelyezve, így amikor a gyermek meleg kádból vagy hidroboxból jön ki, a gyermek nem érzi a hideg és nedves padlót, és nem csúszik. A második típus közvetlenül a fürdő aljára kerül. Biztosítják a gyermekek biztonságát az úszás folyamatában.

Minden alomnak meg kell felelnie a következő követelményeknek:

 • Nem szabad elcsúszniuk. Ezt a fő követelményt a konvexitás és a tapadókorongok biztosítják a szőnyeg mindkét oldalán. A tapadókoronggal ragaszkodnak a fürdőszoba vagy a padló felületéhez.
 • Az alomnak melegítenie kell a baba lábát, megakadályozva, hogy érintkezzenek a hideg padlóval és a káddal.
 • Örömmel kell lenniük. Színes és szokatlanul megtervezett szőnyegek, amelyek képeket mutatnak az állatokról és a játékokról, minden gyereknek érdekelni fogják, ezzel egy kellemes élményt ötvözve egy hasznos eszközzel.

anyagok

Gyermek szőnyegek vagy fürdőkádak:

 • pamut;
 • gyapjú;
 • gumi;
 • vinil;
 • poliészter;
 • fából;
 • akril;
 • és habosított PVC-ből.

A pamut ágynemű modellek a fürdőszobában kényelmet és komfortot kölcsönöznek. Melegséget érzünk, ha rájuk van, biztonságban vannak, könnyen felszívják a nedvességet és gyorsan száradnak. A hátoldalon lévő szilikon bevonat nem teszi lehetővé a szőnyegek csúszását. Egy hagyományos mosógépben moshatók.

A mikroszálas padlószőnyegek vágott poliészterből készülnek. Tökéletesen felszívják a nedvességet, és olyan textúrájúak, amelyeken nagyon kellemesek lehetnek.

A fürdőszőnyeg gyártására egy másik népszerű anyag a gumi. A gumi termékek különböznek az összetételük és a gumi típusoktól, amelyekből készültek. Ezért az első dolog, amelyet meg kell fontolni, amikor gumimatracokat vásárolnak, a kompozíció. Nem vásárolhat ilyen alomot, amelynek gyártása ipari gumit használt. Győződjön meg arról, hogy nincsenek káros adalékanyagok a készítményben.

Minden gumitömítésnek számos előnye van:

 • A hátsó oldalán található tapadókorongoknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a fürdő felületéhez, és még akkor sem csúsznak el, ha hosszú ideig vízben vannak.
 • Legyen egy lábmasszázs.
 • Rengeteg alak, szín és formatervezés van.
 • Könnyű mosni és hosszú szolgálni.

Rattan szőnyegekből készült. Az ilyen szőnyegek nagyon érdekesnek tűnnek, és rendelkeznek a fa termékek minden hasznos tulajdonságával. Melegek és biztonságosak.

Az akril szőnyegek is nagyon puha és kellemes az érintő textúra. Fő előnye a tartósság, amelyet maga az akril tulajdonsága magyaráz. Az akril szőnyegek hosszú ideig nem veszítik el alakjukat, színüket és eredeti megjelenésüket. Antibakteriális bevonattal jellemezhető, amelyet különleges gyártási megoldásokkal alkalmaznak. Az ilyen szőnyegek vásárlásakor jobb választani azokat a szőnyegeket, amelyek összetétele 85% akrilból és 15% poliészterből áll.

A "habos" vagy PVC szőnyegek polivinil-klorid habból készülnek. Ezt az anyagot a szupermarketekben tekercsekben értékesítik. A PVC nem tartalmaz toxikus elemeket, amelyek allergiás reakciót okozhatnak. Az ilyen szőnyegek nem csúsznak, kellemesek az érintésre és egyszerű használatuk. Nem félek semmilyen meleg vagy hideg vagy gyakori használatból, és nem is mosnak mosogatógépben. A PVC nem szakad meg, és hosszú ideig megtartja mind a formát, mind a színt. Ezen kívül most nagyon fényes modellek PVC szőnyegek érdekes felület, utánozza a formája a szövés, minták, stb, amelyek a tökéletes lábmasszázs.

A bambusz egy környezetbarát anyag, kiváló baktériumölési képességgel. Bambuszból készült szőnyegek elnyelik a vizet, majd elpárolognak. Hosszú ideig ne veszítse el minőségét és megjelenését.

tervezés

Nem az utolsó kritérium a baba fürdő alom megvásárlásakor a design. Ma könnyű megtalálni a szőnyeget, amely megfelelne vágyainak és harmonizálni a fürdőszobájában. De sokkal fontosabb, hogy a gyermek kedveli a szőnyeget. A fényes, színes szőnyeg állatok és mesés karakterek formájában, vagy a képével örömmel gyermekeit, és valamilyen játékot hoz a fürdési folyamatba. Ez mind a nagy, mind a nagyon fiatal gyermekekre vonatkozik. Az újszülöttek számára a szőnyeg fényes és érdekes kialakítása jó forrás lehet a tanuláshoz, hozzájárulva az aktív mozgáshoz a fürdőszobában és általában a fejlődésben.

Mini padlószőnyegek

A kisméretű szőnyegeket kis gumi vagy szilikon termékeknek nevezzük, amelyek különböző formájúak, tépőzárral vagy tapadókorongokkal. Állatfajok, mesefigurák és tárgyak lehetnek. A fürdőszoba alján és oldalán ragadhatnak. Az ilyen mini szőnyegek érdekesek lesznek, mind a kisgyermekek, mind a nagyok számára. A fürdőzés sokkal szórakoztatóbb lesz. Egyes mini szőnyegek mindkét oldalon tapadókorongok vannak. Az egyik oldal úgy van kialakítva, hogy bármilyen felülethez illeszkedjen, a másik pedig játékhoz vagy fürdő tartozékhoz.

Puzzle matracok

Ezek a szőnyegek jellegzetes hornyok vannak a végeken. Ezek több részből állnak, amelyeket össze kell kötni, így egy kép jelenik meg. A szőnyegeket és a rejtvényeket 6 hónapos gyermekeknek tervezték, azaz azok számára, akik már ülnek és talán mászik. Ők számukra egyfajta oktatási játék. A kirakós szőnyegek előállításához rendszerint csak biztonságos, hőszigetelő, könnyű és tartós anyagokat használnak. Nincsenek éles sarkok és éles szagok az alkatrészek összegyűjtésében. Nem szünetelnek és könnyen moshatók. Használhatók a fürdőszobában, vagy csak játszanak velük az óvodában. A rejtvények összecsukásának folyamata hozzájárul a gyermek figyelem, emlékezés, intelligencia és finom motoros készségek fejlesztéséhez. Elkezdi megkülönböztetni a színeket, döntéseket hozni, és általában megadja neki a lehetőséget, hogy sok időt fordítson a haszonra. A szétszerelt puzzle-matrac nagyon kevés helyet foglal el.

Fűtött szőnyeg

Érdekes találmányt készítettek a fürdőszőnyegek gyártói. Felszabadították a fűtött szőnyegek gyűjteményét, melyet fűtőtesttel szereltek fel, amely teljesen biztonságos a hajlékony infravörös film számára. Az ilyen szőnyeg felületét 40 ° -ra melegítik, így egyszerűen lehetetlen égni. A padlófűtéses szőnyegek több réteg magas minőségű szőnyegből állnak.

Tippek a választáshoz

Komolyan kell venni a gyermekek fürdőtábláját. Végtére is, a gyermek biztonsága a fürdéskor függ. Az alábbiakban felsorolunk néhány ajánlást, amelyek alapján magabiztosan vásárolhatja ezt a terméket:

 1. Az első paraméter a baba szőnyeg megvásárlásakor az anyag és annak minősége. Ebben a kérdésben először a gyermeke korának, majd a tartozék működőképességének kell vezérelnie. A szőnyegek textilmodellei nem javasoltak 3 évesnél fiatalabb gyermekek fürdésére. Számukra jobb, ha mind szilikon, mind minőségi gumi szőnyegeket választanak. Káros adalékanyagok jelenléte az anyag tartalmában, éles szagokban és mosható festékben nem elfogadható. A nagyobb biztonság érdekében kérheti az eladók minőségi tanúsítványát, amely megerősíti az áruk biztonságát.
 2. A második minőség, amely feltétlenül a szőnyegeken kell lennie - csúszásgátló bevonat mindkét oldalon. Az oldalra, amelyet a kád padlóján vagy alján helyeznek el, olyan tapadókorongoknak kell lenniük, amelyek megakadályozzák a szőnyeg mozgását. A hátsó oldalon is megkönnyebbüljön, hogy a gyermek maga ne csússzon rajta. Emellett a dombormű felület masszírozza a lábat.
 3. Válasszon puha és kellemes tapintású modellt. A baba lábát fel kell melegíteni a vízkezelés alatt és után.
 4. Egy másik paraméter, amelyet figyelembe kell venni a tartozék megvásárlásakor. Az újszülött fürdőjének kiszámított példánya nem alkalmas a nagygyermekre. Ezért vásárolni a gyermek korától függően.
 5. A szőnyegek vásárlásakor figyeljen azokra a mintákra, amelyek ábrázolják gyermeke vagy állata hősökét. Ez nemcsak a gyermek figyelmét fogja fel magára vonni, hanem fő társát a fürdőszobában.
 6. Néhány fürdőszőnyegben antibakteriális bevonatot alkalmaznak. Megakadályozzák a baktériumok, csírák és kullancsok terjedését. Jobb, ha előnyben részesítjük az ilyen szőnyegeket.
 7. Számos funkció jelenléte nem szükséges a fürdőkádhoz, de vannak olyan funkciók, amelyek megkönnyítik a gyermek fürdőzésének folyamatát. Például egyes kisgyermekes modellek beépített háttámlákat és fogantyúkat tartalmaznak. Egyesek termo padokkal vannak felszerelve, amelyek színe a víz mértékétől függ.
 8. És végül, nem fáj, ha a kiválasztott szőnyeg a fürdőszoba belsejébe illeszkedik. Mivel a szőnyeg nem szolgálhat egy napra, de a helyesen megválasztott modell komfortot, új színeket és talán egy új szálat ad a szobába.