Legfontosabb > Bútor

"Akril-Moszkva" - Moszkvai akrillák helyreállítása

Az Acryl-Moscow cég 2007 óta működik Moszkvában és a moszkvai régióban.

"Acryl-Moscow" -

cég felső osztály!

A lélekkel dolgozunk érted.

Siess fel a problémás fürdővel

Rendelje meg a fürdőt cégünkben!

A legfejlettebb technológiákkal foglalkozó "Liquid bath" (folyékony akrilos öntés módszere) "Acryl-Moscow" mindig a legmagasabb színvonalú munkavégzést végzi!

Az ömlesztett akril helyreállítása nem igényli a kád felszámolását és ártalmatlanítását. Nem csak pénzt takarít meg, hanem 20 évig is szolgál.

Sok oka van annak, hogy az ügyfelek a fürdőhelyreállítási szolgáltatásokra vonatkoznak:

 • az akril bevonat ideális, tartós és környezetbarát;
 • az akril nem szennyezi a szennyeződéseket, nem hámlik le és nem hámozik le;
 • nem kell vásárolni vásárolni egy új fürdő, pénzt költeni a szállítás és a telepítés;
 • a helyreállítási munkák csak 2-3 órát vesz igénybe;
 • A fürdőkupak frissítésének ez a módja optimális a lakás kiadása vagy értékesítése során.

Miután megkapta a rend, a szakemberek a „akril-Moszkva” a lehető leghamarabb el fog jönni az otthoni és kapcsolja egy régi rozsdás fürdő egy fényes új szépség!

Mindig örülünk, hogy veled együttműködünk!

A régi akril eltávolítása

1 000 dörzsölje

Ha a fürdőt előzőleg zománcozották (festékeltávolítás)

700 dörzsölje

A műanyag leeresztő szétszerelése

200 dörzsölje

Vasaló / vasaló leeresztése

600 dörzsölje

Új pántoló szilva készlet

500 dörzsölje

300 dörzsölje

Az akril bélés eltávolítása (fürdő a fürdőszobában)

1 200 dörzsölje

Csiszoló súroló fürdő

500 dörzsölje

Tömeges akril sarok

300 dörzsölje

Ismételt elhagyás a vízelvezető akril helyreállítása után

1 000 dörzsölje

A mester távozása Moszkvában (Moszkvában - ingyen!)

100 dörzsöléstől

Akril mosdóbevonat

1000 dörzsölje

A kiváló minőségű akril kádak helyreállítása!

Ha nem könnyedén nézed a fürdődet, de kellemetlen használni.
Ha a fürdő eltávolításával történő felújítás nem szerepel a tervekben..
Ha úgy gondolja, hogy a jó vízvezeték ára túl magas..
Ha nem akarod túlfizetni a zománc javítására..

 • Gyönyörű modern fürdőszoba hófehér fényes fürdőszobával
 • Robusztus bevonat kiváló tulajdonságokkal
 • A legjobb áron - mindössze 3 ezer rubel
 • Hivatalos 3 éves garancia

A technológia: a kád van töltve akril gyöngy (folyékony polimer), amelynek jelentése egymástól függetlenül és fokozatosan lefelé folyik, töltő minden repedések és elrejtik alatt az összes hibáit. A bevonat sűrű és egyenletes, a fürdő tökéletesen festetlen csíkok és buborékok nélkül.

Akril - a legmodernebb, megbízható és környezetbarát anyag. Ha az akril bevonat száraz, akkor készen áll arra, hogy több mint 20 éve szolgálja Önt. Az új zománc nem reped, nem fog lehúzódni az idő múlásával, vagy mérgező anyagokat bocsát ki. A méltóságteljes akril ellenáll a több száz csepp zuhanyfejnek és több ezer hirtelen hőmérsékletváltozásnak. Véletlenül elrontani ilyen zománc az életkörülményekben lehetetlen!

A fürdő helyreállítása

A fürdők természetes helyreállítása folyékony akrilnal vagy akril bélés beépítésével! Végezze el a kezelés napján! Nagyon jó lehetőség, ha egy olyan tartályt nézünk, amely már rég elvesztette az eredeti megjelenését, már nem erős, és nincs vágy vagy lehetőség arra, hogy helyettesítsük. A bevonat helyreállításához szükséges anyagok kiválasztásától függően az új fürdő behelyezése 3-15 évig elhalasztható. Ezért az öntöttvas fürdő helyreállítása különösen előnyös a tulajdonosok számára. Egy ilyen "örök" képességgel, hogy a rész valóban kár.

Továbbra is megoldani néhány kérdést: hogyan lehet helyreállítani a zománcot és kinek adni ezt a munkát. A saját kezű fürdők restaurálása - vonzó ötlet. De érdemes kiszámítani az előnyöket. Tehát...

 • Meddig tart ez a munka?
 • Mennyibe kerülnek az anyagok?
 • Mennyi a munkaideje?
 • Biztos vagy benne az eredmény?

Ez a vállalkozás bízhatóbb a BANN-REPAIR cégnél. Végül is a régi bevonatok restaurálásával foglalkozunk 2003-ban! És a régi fürdők zománcának helyreállítása a mi vállalkozásunk. Elhatároztad? Válasszon anyagot és módszert.

Fürdő restaurációs módszerek

Először is meg kell mondani, hogy a fürdőhelyek helyreállítása nem igényli a bontást. És ez persze nagyon, nagyon kényelmes. A munka több órát vesz igénybe, és a használatra való készenléti idő függ a helyreállítás módjától.

A BANN-REPAIR cég szakemberei az RF-t kínálják a fürdőhelyek helyreállításának minden módjára:

Kérjük, vegye figyelembe: az akril bélések szabványosított termékek, amelyek csak három méretben kaphatók. Ezért a módszer, sajnos, még nem mindenki számára elérhető.

Garanciánk - a szakemberek képessége, a technológia és a minőségi anyagok betartása.

A fürdő helyreállítási költsége

A választás, a vásárlás az új vagy helyreállítása fürdők, az ár meghatározó tényező. Biztosan örülsz, hogy még a legdrágább módszer a helyreállítás, valamint az összes kapcsolódó munkát, olcsóbb, mint a költségek a legolcsóbb fürdő.

Válassza ki a helyreállítási módszert, és megtudja, mennyit helyreáll az akril fürdők, vagy a zománcburkolat a helyszín megfelelő oldalain.

Most a folyékony akril kádak helyreállítása egyre népszerűbb, a bevonatgyártási eljárás ára egy új fürdő költségének egyharmadát jelenti. A felújított tartály hosszú élettartama miatt ez egy nagyon ésszerű választás.

Munkánk

Helyreállító fürdő fedele

A zománcfürdők javítása gyakran kevesebb időt vesz igénybe, mint az új vízvezetékek beszerelése. Az egyetlen kivétel a töltőfürdő eszköze - teljesen készen áll a működés befejezését követő 36 órára.

De még ebben az esetben is az ár azt mondja, hogy súlyos szó a fürdők visszaállításáról: nyereséges. A vásárlás költségeinek minimalizálása mellett első látásra vannak rejtett előnyök. Nem kell bérelni egy autót, hogy eltávolítsa a régi tartályt, a bontás után nem kell eltávolítania a törmeléket.

Az öntöttvas fürdő helyreállítása különleges téma. A zománc bevonat, még a legmagasabb minőség, még a gondos gondosság mellett is, a tökéletesen tisztított víz használata nem tart sokáig. De önmagában ez a fürdő több száz éve működtethető. Tulajdonosai öntöttvas kád fürdőkád-REMONT.RF azt javasolja, hogy visszaállítsa akril kádak - ez azt jelenti, több hibamentes élettartamot 15-25 éves javított tulajdonságú hő megtakarítás.

Akrilfürdő helyreállítása - "Acryl-MSC"

Még a fürdőkád legmegfelelőbb működése sem tarthatja örökre tökéletes megjelenését. Kis háztartási károk, karcolások, tisztítás nem megfelelő eszközökkel - mindez elhomályosítja a felületet, ami homályos, szürke, és végső soron megromolja az egész fürdőszoba megjelenését.

Nem szabad elhamarkodott döntéseket hoznia, és elkezdheti lebontani a fürdőt. A modern javítási technológiák lehetővé teszik a felület fehérségének és fényes ragyogásának helyreállítását, amely sok időt és jelentős összeget takarít meg a tulajdonos számára.

A fürdő helyreállítása a zománc helyreállítására, a fürdőkád kopott felületére. A fürdő modernizációjának modern módszere az "Ömlesztett fürdő". Ezt a módszert folyékony (tömeges) akril alkalmazásával alkalmazzák. A lefedettség minősége csak az összes elvégzett munkafolyamat szabályainak kötelező betartásával érhető el. A fürdőszobai akril helyreállításának eljárása két fázisban zajlik:

Fürdőfelület előkészítés

 1. Csiszolós sweep;

A fürdő előkészítésének folyamata a rozsda és a mészkő alapos tisztításával, a szilikon és a cement maradványokkal kezdődik, a sarokcsiszolók (bolgár) segítségével, csiszoló fúvókával.

Tisztítás után a felületet kémiai összetétellel kezeljük a szerves anyag eltávolítására (fertőtlenítés).

A bevonás előtt a harmadik lépésben a fürdőterületet oldószerrel és szakemberrel kell zsíroldni.

Akril bevonat

 1. A munkadarab előállítása;

A két komponensből, az akrilből és a keményítőből álló anyagot homogén tömegig gyúrjuk. Nem ajánlott keverőgépet használni. Ehhez illesszen be egy kis feldolgozott fadarabot. Fontos, hogy az akrilát óvatosan az edény sarkában és falában keverje össze. Egy ilyen készítménynek egy ideig (5-10 perc) állni kell a felhordás előtt.

 • Az anyag felhordása a felületen;

  Folyékony akril a fürdő oldalára kis mennyiségű öntéssel töltik fel. Miután az akril bevonásra került a fürdő összes falához, meg kell kezdeni a fürdő oldalainak kiegyenlítését, majd a fel nem töltött részek faláról a spatulákkal alulról felfelé emelve. A végső szakasz a kád aljához igazodik, hogy a kád kívülről leereszkedjen és eltávolítsa a cseppeket.

  Az akril szárítása során egy fedett fürdőben nem ajánlott egy szomszédos mosogatót használni a vízcseppek behatolásának elkerülésére. 24 órán belül célszerű lezárni a fürdőszobát, hogy a por ne essen a felületre.

  Fontos! A fürdő akril helyreállításának minősége elsősorban a mester szakszerűségétől függ. Különböző cégek állítólag "behozott anyagot" kínálnak, de a fürdőhelyreállítási szolgáltatási piacon az összes meglévő akrilgyártmányt Oroszországban gyártják.

  Szagtalan anyag! Nem mérgező! A kikeményedési idő 24-36 óra!

  Garancia a munkában 3 év! Az anyag élettartama 15-20 év!

  Mesterek legalább 5 éves szakmai tapasztalattal! Regisztráció Moszkva!

  Egy szerződést kötünk és egy munkát végezzünk!

  Helyreállító fürdő folyékony akril felhasználásával

  Az akrilalapú fürdő restauráció vezető szerepet tölt be a helyreállítási technológiák jelenlegi piacán, melynek felületét vékony, de tartós, új anyagból álló réteggel fedjük le. A biztonság, a munka gyorsasága, kiváló eredményei, a bevonat tartóssága és a különböző mértékű romlottságú felületeken való felhasználhatósága miatt a helyreállítási módszert a fogyasztók széles körben használják és bízzák.

  Az akril fürdők bevonására alkalmas anyagok már számos cégnél vásárolhatók, amelyek a fürdők javítására szakosodtak. Azonban ennek az anyagnak a megmunkálása szakképzettséget és bizonyos készségeket igényel, ezért tökéletesen sima felületet kapjon csíkok, rétegek és rések nélkül, jobb tapasztalt kézművesek szolgáltatásainak használata.

  A fürdő helyreállításához szükséges eszköz

  A munka megkezdése előtt a kádat leválasztják a szennyvízcsatornáról, a szifont és a csapot eltávolítják, és a tartályba felesleges akril tartály kerül behelyezésre.

  Az előkészítési eljárás a régi bevonat eltávolításával kezdődik. A felületet alaposan meg kell tisztítani, különös figyelmet fordítva a repedésekre és forgácsokra. Különösen mély károsodás van gittal. Ezután a fürdőt kémiai kezelésnek vetjük alá speciális eszközökkel és zsírtalanítjuk, majd megszárítjuk. Csak ezután a felület bevonásra késznek tekinthető.

  A munkadarabot közvetlenül a munka megkezdése előtt készítik el. Az egyik legfontosabb jellemzője a szag és az abszolút biztonság hiánya mind a mester, mind a bérlők számára. Az akrilok elkezdenek kis csepegtetni, az oldalaktól kezdve, a perem körül. A folyamat során a mester leereszkedik alsó és alsó szintre, amíg az anyag a fürdő alját fedezi. Ezután egy spatulával simítsa ki az eljárás során keletkező sagokat, és távolítsa el az akril felesleget a leeresztő nyíláson keresztül. Az akril teljes szárításának időtartama 24-36 óra, amely után egy szifont és egy keverőt szerelhetünk be a fürdőbe, és csatlakoztathatjuk a csatornarendszerhez.

  Az akril fürdő helyreállításának előnyei

  A fürdő folyadék akril helyreállítása olyan technológia, amely számos előnnyel jár, mint más módszerek:

  • Kevesebb, mint 36 óra alatt minden fürdés megjelenik egy új termék megjelenésén. Sem a teljes csere, sem a zománcfestés nem ad ilyen időmegtakarítást;
  • A folyékony akril bevonat sokkal olcsóbb, mint egy új fürdő. És ha úgy gondolja, hogy nemcsak fürdést, hanem új vízvezetéket kell vásárolnia, valamint javítania kell a falakat és a padlót, akkor a helyreállítás előnyei nyilvánvalóvá válnak.
  • Az ömlesztett akril vékony, de tartós réteget képez a fürdő felületén. Az anyag plaszticitása ellenáll a forgácsolásnak és repedésnek. A takarékosság élettartama legalább 15 év, megfelelő gondossággal.
  • A fényes megjelenésű akril felület teljesen csúszós, még nedvesedés után is. Ezáltal a bevonat biztonságos a gyermekek és az idősek számára.
  • Az akril nem igényel komplex ellátást vagy speciális tisztítószereket. A puha ruhával vagy szivaccsal a szokásos szappan könnyedén megtisztítja a felületet. Nagyon fontos, hogy az akril megakadályozza a mikroorganizmusok kialakulását, ami a fürdőt higiénikusvá teszi.

  Örülünk, hogy meglátogatjuk ügyfeleink között!

  az "Acryl-MSK" vállalat vezetője, Vladynlav Dobrynin

  TÖBB ACRYLIC FŰRÉSZEK

  3. cselekvési szám! Ebben a hónapban 1000r kedvezmény az EURO-24 fürdőre!

  AKKUMULÁTOR FÜRDŐ EURO STANDART-24

  EURO 24 24 órán át szagtalan szárítás, környezetkímélő, hipoallergén és antibakteriális tulajdonságok

  Akrilgyártás
  Finnacryl Kft. Finnország / EU

  fürdőkád 1,2 méter

  3490 2500 rubel

  fürdő 1,5 méter

  3890 2890 rubel

  fürdő 1,7 méter

  3990 2990 rubel

  4. cselekvési szám! Ebben a hónapban 1000r kedvezmény a fürdőkre EURO PREMIUM-16!

  AKKUMULÁTOR FOGADÓ EURO PREMIUM-16

  „PREMIUM AKRIL» EURO 16 DRYING SZAGTALAN 16 óra, környezetbarát, hipoallergén és antibakteriális tulajdonságokkal

  Akrilgyártás
  Finnacryl Kft. Finnország / EU

  fürdőkád 1,2 méter

  5500 4300 rubel

  fürdő 1,5 méter

  5990 4500 rubel

  fürdő 1,7 méter

  5990 4700 rubel

  5. cselekvési szám! Ebben a hónapban 1000r kedvezmény a fürdőben SUPER PREMIUM-8!

  TÁMOGATÓ PREMIUM BATHTUB

  „AKRIL SUPER PREMIUM» EURO 8 DRYING SZAGTALAN 8 óra, környezetbarát, hipoallergén tulajdonságai, nano részecskék ezüst küzdelem baktériumok és üledékek

  Akrilgyártás
  Finnacryl Kft. Finnország / EU

  fürdőkád 1,2 méter

  5700 4700 rubel

  fürdő 1,5 méter

  6100 5100 rubel

  fürdő 1,7 méter

  6300 5300 rubel

  BATHTUB BATH EcoVanna

  36 ÓRA SZÁRÍTÁSI GYÁRTÓ RUSSIA

  fürdőkád 1,2 méter

  2490 rubel

  akril EcoVanna Oroszország

  fürdő 1,5 méter

  2790 rubel

  akril EcoVanna Oroszország

  fürdő 1,7 méter

  2890 rubel

  akril EcoVanna Oroszország

  A KIEGÉSZÍTŐ MŰVEK ESETÉN CSATLAKOZIK AZ ÜGYFÉL VESZÉLYÉBEN

  A műanyag csatorna eltávolítása ingyenes

  Öntöttvas szilva eltávolítása bontása 400 r

  Automatikus vagy félautomata 200 r eltávolítása

  Új szilva hullámossággal, vasalóval, lánccal és dugóval 400 r

  Akril mosdó vagy mosogató 1000r

  Műanyag képernyő a fürdő alatt 1450 p

  Ha a fürdőt 400 (400) ecsettel festették (zománcozott)

  Zsetonok, repedések eltávolítása mind a 200 r-nál

  Szilikon fürdõtömítés szabad

  Színválaszték Szabad: fehér, kék, rózsaszín, krém stb.

  Indulás moszkvai szabad. Indulás a Moszkva körgyűrűhöz 100 p.

  A munkához 2 lehetőség van, a "csatorna-túlfolyás" eltávolításával vagy eltávolítás nélkül. Választhat, mi felel meg legjobban. Lehetőség van a csatorna-túlfolyás rögzítésére 24, 16 vagy 8 óra elteltével, a kiválasztott anyag típusától függően.

  rajz akril kisülési szilvával

  A videó bemutatja a munka akril és edzés 36 óra, de erkölcsileg elavult, és azt javasoljuk, ma, hogy válasszon egy modernebb bevonatokat egy időben önteni 24, 16 és 08:00.

  A túlcsordulás szétszerelése akkor történik, amikor a fém leeresztő csészéket újakkal kívánja kicserélni. De ha nincs hozzáférése a mosogatóhoz, például van egy csempézett képernyő, akril alkalmazható a túlcsordulás szétszerelése nélkül.

  akril alkalmazása a csatorna kicserélése nélkül

  (a videó 36 órás akril árnyalatot mutat, de már elavult, és 24 órás, 16 órás vagy 8 órás megszilárdítási időtartamú bevonatokat ajánlunk)

  Ha a fürdő alján a víz korábban stagnált a hornyoknál, akkor az akril feltölti és a fürdő alját szintre emeli. Akrill bevonat ütésálló. Minden munka 2-2,5 órát vesz igénybe a fürdő állapotától függően. Az alkalmazás során az Euro-akril nem bocsát ki semmiféle szagot, és néhány óra alatt a fürdőszobát használhatják. Az akril ömlesztett fürdő élettartama 15-25 év. Az akril bevonat mindig megújítható és újratölthető.

  Mit kell főzni a mester érkezése előtt?

  Használja a fürdőszobát a kapitány megérkezése előtt, mint rendesen. A fürdő mosásához vagy szárításához nincs szükség. Világosnak kell lennie a fürdőben. Csavarja le a lefolyót nem szükséges. Csak vegye ki a fürdőszobai törölközőt és a kádban lévő összes csövet.

  Munkaterv

  Mester tisztítja a fürdő felületén alkalmazása előtt az akril cement, és egy vizes tintacseppek kő mosási fürdő több detergens majd szárad. Ezután a mester átadja az akril felületét a fürdő felszínén.

  Az általunk alkalmazott európai akril megfelel az európai környezetvédelmi előírásoknak, és nem bocsát ki semmilyen szagot, ellentétben a helyi gyártók akriljaival.

  Itt fizetheti a fürdő helyreállítását banki átutalással.

  alkalmas öntöttvas, akril és acél fürdők számára

  Az európai akril szétszórt!

  Nem rendelkezik pórusokkal és nem szennyezi a szennyeződéseket. Könnyen tisztítható normál szappannal.

  Akril fürdõ "meleg" az érintésre, sima és még csúszásmentes.

  A fürdő tökéletesen sima, magas fényességű felületet biztosít.

  A zománcfürdővel ellentétben az ömlesztett akril fürdő sokkal erősebb és esztétikusabb.

  Ha kétségei vannak, milyen módszert választani, javasoljuk a cikk olvasását:

  Mit válasszon? - Zománc vagy BULK ACRYL? - Tippek az ügyfelek számára.

  Az ár-minőség kritériumai:

  Zománcfürdők - alacsony költségvetési lehetőség, 3 hónapig tart. legfeljebb 5 évig.

  Akril bevonat - átlagosan 1000 rubel drágább, 15-25 évig tart és frissíthető.

  Összehasonlítva a tömeges akril bélés nem igényel szét a csempe a szélén a fürdő!

  Ezenkívül nem szükséges a csempézett képernyő szétszerelése a fürdőszoba alatt!

  Szintén nem szükséges szétszerelni a lefolyót (példa a 2. videóban).

  A módszeres ömlesztett fürdő az ügyfél pénzét takarítja meg. Miért? olvasható a cikkben:

  Insert vagy ömlesztett fürdő?

  A mosolyod az arcodon

  ez a legmagasabb

  munkánk értékelése!

  Bármilyen kérdés? Hívjon most!

  8 (495) 409-52-00

  Munkaidő 09: 00-22: 00 között dolgozik.

  Mestereink kényelmes időben jönnek el. A fürdés helyreállítása a holnap és a héten történik.

  Az akril fürdők visszaállítása a városokban

  Moszkva, Aprelevka, Balasiha, Bronnitsy, Vidnoe, Vereya, Volokolamsk, Vysokovsk, Voskresensk, Golitsyno, Dzserzsinszkij, Dedovsk Dmitrov, Domodedovo, Dolgoprudny Dubna, Drezna, Yegoryevsk, vasúti, Zsukovszkij, Zvenigorod, Zelenograd, Zaraysk, Istra, Ivanteevka, Klimovsk, Kashira, Klin, Kolomna, Kotelniki, Korolev, Krasznoarmejszk, Krasnogorsk, Krasnoznamensk, Krasnozavodsk, Kubinka, Kurovskoye, Lobnya, Likino-Dulyovo, Losino-Petrovszkij, Lytkarino, Lukhovitsy, Lyubertsy, Mozhaisk, Mytischi, Moszkva, Naro-Fominsk, Noginsk, nyaklánc, Odintsovo, Ozyory, Orekho on-Zuevo megvilágít, Pavlovsky Posad, Podolsk, Protvino, Pushchino, Pushkino, Ramenskoye, Roshal, Reutov, Ruza, Serpukhov, Sergiev Posad, Solnechnogorsk, Stupino, Staraya Kupavna Troitsk, Taldom, Fryazino Khimki Khotkovo, Csehov, Chernogolovka, Shatura, Shcherbinka, Shchelkovo, Elektrougli, Elektrogorsk, Elektrostal, Jubilee, Yakhroma.

  Akril töltőanyag egy high-tech és környezetbarát anyagokból előállított nyersanyagokból nyugati cégek Du Pont Dow Franciaország Németország amelyet szerte a világon, hogy visszaállítsa a bevonófürdő. Ez az anyag, tapasztalt kézművesek minőségileg visszaállítani a fürdő a lehető leghamarabb, elég hívjon minket.

  A fürdő helyreállítása 2490 rubelből.
  A fürdők restaurálása Moszkvában és M.O.

  5 éves garanciával
  és 25% kedvezmény

  Minden fürdés 2 órán belül!

  A fürdők felújítása szakszerűen kulcsrakész.
  Kopott fürdő fedél? A felület kellemetlen és csúnya lett?
  Ma a fürdőt a helyreállítás segítségével vissza lehet állítani!

  A KÉSZÜLÉKEK VISSZAÁLLÍTÁSÁNAK LEHETSÉGES MÓDSZEREI:

  A kádak restaurálása akrilból 2490₽-ból

  A fürdő folyadék akril helyreállítása remek módja annak, hogy a vízvezeték-szerelőhöz nagyszerű kilátás nyíljon és jelentősen megnövelje élettartamát. A fürdő akril helyreállítása lehetővé teszi, hogy teljesen frissítse a bevonatot néhány óra alatt, így hófehéren tiszta és sima. A fürdő folyadék akril helyreállítását több lépcsőben végzik, tapasztalatot és türelmet igényelnek. Annak érdekében, hogy ne kockáztassa az időt és pénzt, gondoskodjon a [...]

  A fürdőben lévő akril betét 3990 ° -tól

  Akril paszta - akril bélés telepítés - oly módon, hogy javítsák a megjelenését a fürdőszobában, pénzt takarítanak meg a vásárlást, szállítás és a telepítés egy új fürdő és javítások elvégzése. A "Moszkvai akrilbélés telepítése" szolgáltatás számos szervezet által felajánlott. A társaság „MosGorVanna” teszi a telepítést betétekkel felszerelt útlevél minőségű eredeti termék cégek ISKomp.

  Fürdő zománcozás 3000 ₽-tól

  A fürdős zománcozás olcsó és időigényes módszer egy olyan bevonat helyreállítására, amely elvesztette vonzó megjelenését. Ez a helyreállítási eljárás alkalmas öntöttvas és acéltermékekre. A zománcfürdő bevonat lehetővé teszi a szín frissítését, az érdességet, a foltokat és az elmosódásokat. A fürdő zománc helyreállítását is igénybe veszik, ha szükséges a karcolások, zsetonok és repedések elrejtésére. A zománcfürdő fő előnyei - nincs szétszerelés, [...]

  Színes fürdő

  Színes fürdő (színező fürdő) - érdekes tervezési megoldás. A sötétítő paszta segítségével bármilyen árnyékot adunk a fürdő akril bevonatának és zománcának. Képzelje el a fantáziát, és felismerjük a vágyat. Bármilyen módon visszaállíthatja a fürdőt, legyen szó akár fürdőről, zománcról vagy akril betétről, kombinálható a fürdő színének megváltozásával. Semmi sem vonzóbb, mint [...]

  Zsetonok és karcolások helyi javítása

  A fürdők repedéseinek, forgácsainak és karcolásának javítása - Ez a szolgáltatás azoknak ajánljuk, akiknek a hagyományos restaurálás nem megfelelő (nem szabványos formájú és méretű fürdők tulajdonosai számára, fürdők hidromasszázs rendszerekkel, drága vagy új fürdők). A módszer megválasztása a fürdőkádban lévő zsetonok javításától, vagy a hiba jellegétől és mértékétől függ. Az ilyen jellegű helyreállítás sajátossága a helység. A hibák fő típusai a következők: [...]

  Egyéb szolgáltatások

  Gyakran előfordul, hogy a fürdő helyreállításának ára felesleges extrák miatt emelkedik. szolgáltatásokat a gátlástalan cégek. Az egyetlen dolog, ami szükséges a fürdő tisztítása, ha korábban valamit fedett, az összes többi hozzá. a szolgáltatásokat csak az Ön kérésére teszik és nem szükségesek. Például azt ajánljuk, hogy cserélje ki a régi csatorna / túlfolyócsövet annak érdekében, hogy a fürdő még szebb és nemes [...]

  MIÉRT A TÁJÉKOZTATÁS TÁJÉKOZTATÁSA AZ USA-BÓL?

  A fürdő helyreállítása
  Profilunk 2008 óta, és ebben az időben mestereink nagy élményt halmoztak fel!

  Kulcsrakész fürdők restaurálása - elvégezzük az összes szükséges előkészítő és ellenőrző munkát.

  Alacsony árak
  fürdők visszaállítására! A költségek helyreállítása a fürdő akril - 2500 rubel.

  Olyan szakemberekből álló csapat vagyunk, akik felelősséget vállalnak munkájuk sikerességéért.

  3 év garancia
  a folyékony akril helyreállításával kapcsolatban.

  Hogyan dolgozunk:

  A fürdőt visszaállítja, vagy telefonon hív.

  Ingyenes konzultációt adunk Önnek, megadjuk a részleteket, a munkaterületet és a munkaidőt.

  A mester jön hozzátok, szerződést kötött, és elvégzi a fürdő helyreállításához szükséges összes munkát.

  Fogadja a munkát, kap garanciát és élvezze a friss fürdő évek óta!

  Fürdő restaurálás - fürdőkúra Moszkvában

  A professzionális fürdő helyreállítását szakembereink speciális anyaggal alkalmazzák a régi készítésű fürdőfelületre - az európai minőségű folyékony akril, mint a Stacril, AKReal, Plastall és FinnAkryl, Epoxin, EcoEmalka, AKReal zománcok vagy akril betétek. Ha Moszkvában vagy Moszkvában egy nagy szilárdságú bevonattal szeretné megrendelni a fürdőt, hívjon minket!

  A fürdő helyreállítása egyszerű - MosGorVanna működik az Ön számára!

  Több mint 9 éves sikeres munkával a MosGorVanna több mint 9000 pályázatot végzett a fürdők restaurálására és helyreállítására. Több ezer ügyfelünk elégedett volt kézművesünk munkájával, alacsony árakkal és egy tökéletesen friss fürdőszobával, még legalább 15-20 évig!

  hagyja kérését most,
  kap egy ingyenes konzultációt a mester és egy 25% -os kedvezményt

  Munkánk és tapasztalatunk:

  Mi több, mint 9 éve restauráltuk a fürdőket Moszkvában. Ez idő alatt kiterjedt tapasztalattal rendelkezünk a zománcozásban, a folyékony akril helyreállításával, akril betétek felszerelésével és sok más kapcsolódó munkával. A portfólió részben munkáinkról készült fotókat tartalmaz!

  Helyreállító fürdő 1,5 m

  A fürdő bevonatának helyreállítása a "Stakril 24" technológiával.

  Helyreállító fürdő 1,8 m

  A fürdő bevonatának helyreállítását az "Ezüst Nano" technológiának megfelelően hajtották végre.

  Jacuzzi kád visszaállítása

  Működik a "Stacril Luxe" fürdőtechnika helyreállításán.

  A komplex alakú akrilfürdő helyreállítása

  Működik a "Stacril 24" fürdőtechnika helyreállításán.

  Bath helyreállítás Shungit anyaggal (fekete szín).

  Működik a "Shungit" fürdőanyag helyreállításán.

  A fürdő helyreállítása STACRIL 16 Luxe technológiával

  A fürdő fedeleinek visszahelyezése a "Stakril 16 Luxe" technológiával.

  Talajfürdő 1,7 m

  A fürdő bevonatának helyreállítása a "Stakril 24" technológiával.

  A fürdő helyreállítása: mit kell tudni

  Még akkor is, ha a fürdő öntöttvasból, acélból vagy akrilból készül, külső felülete minimális díj ellenében helyreállítható. Ezenkívül jobb, ha folyékony akrilral történik, mivel egyetlen más módszer sem nyújt ilyen stabil és tartós eredményt.

  A fürdő folyadék akril helyreállításakor az anyag teljesen kitölti a repedéseket, elrejti az aprított, régi foltokat és kopások. Ennek eredményeképpen a lakásban tökéletesen sima hófehér kád van, fényes ragyogással, hasonlóan az üzletekben értékesített új termékekhez.

  Azonban csak szakemberek végezhetnek akril bevonatot ideálisan simán, buborékok, elmosódások, a kívánt optimális vastagságú réteg nélkül, és töltse ki a fürdőkő falvastagságát. A "MosGorVanna" cég mesterei kilenc éves tapasztalattal rendelkeznek, és tökéletesen megbirkózhatnak a fürdőszoba felújításával!

  Visszajelzés munkánkra

  Célunk az élet kényelmesebbé tétele, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

  Köszönöm a minőségi munkát, nincs por és szennyeződés, és a fürdő olyan, mint az új. A mester ismeri a munkáját, szép munkát. Sok szerencsét!

  A mesterek barátokat ajánlanak. A fürdõ jól néz ki, nem foltok, azok, amelyek az interneten írták. Attól tartottam, hogy új fürdőszobát raknak el a fürdőszobámban, de Paul minden rendben megfogalmazott.

  Akril fürdőbevonatot készítettünk. Köszönöm a kiváló minőségű és hatékony munkát. Remélem, hogy a lefedettség sokáig tart, és a céged benyomása pozitív marad. Úgy gondolom, hogy ajánlom a társaságot barátaimnak és rokonainak. Még egyszer - Köszönöm!

  Szeretném kifejezni hálámat Alexander Mester, valamint a MosGorVanna Társaság által végzett munka minőségére. Köszönöm!

  Fürdő restaurálás - Moszkvai fürdőkúra szolgáltatás ára

  A "MosGorVanna" cég a munka minden évében segít pénzt megtakarítani. A fürdő helyreállításának költsége magában foglalja az új bevonat és a varázsló munkájának árát, ami lényegesen alacsonyabb, mint a vízvezeték üzletek új termékeinek árai.

  • Tudjuk, mennyire fontos az Ön számára, hogy ne fizesse túl a szolgáltatásokat, ezért a legalacsonyabb árat kínáljuk a piacon, a magas színvonalú munka mellett. A "MosGorVanna" cég fürdőjének helyreállítása ára 2,490 rubel.
  • A fürdő helyreállítási szolgáltatás ára már tartalmazza az összes anyag költségét - a számítások teljesen átláthatóak és egyértelműek az ügyfél számára.
  • Megértjük, mennyire értékeli az idejét, ezért nagyon gyorsan végezzük el az akril helyreállítását - a fürdőkád teljesen átalakul néhány óra alatt!

  Amikor a fürdő helyreállítása szükséges, a piacon lévő ár fontos érv. A "MosGorVanna" vállalat nem túlbecsüli a szolgáltatások költségeit, és minőségét a legmagasabb szinten tartja.

  A "MosGorVanna" tapasztalt mestere képes lesz a fürdőkúra helyreállítására, néhány év alatt néhány év alatt ragyogni és újdonságra készíteni! Szeretné ellenőrizni? Hívja.

  Helyreállító fürdő folyékony akril - gyors és olcsó módszer

  A fürdőváltozás a "másodlagos javítás" legproblémásabb szakaszának nevezhető. Rendszerint nemcsak a szétszereléssel és a vízvezetékkel kapcsolatos munkák, hanem a csempe részleges megsértése is társul a falon és a padlón. Szerencsére a modern építési technológiák jelentősen leegyszerűsíthetik ezt a folyamatot, nevezetesen a fürdő saját kezével történő helyreállítását. Az egyik legnépszerűbb módszer a folyékony akril használata. Ebben a cikkben elmondjuk.

  Vissza kell állítanom a kádat?

  Mielőtt közvetlenül az adott technológia megfontolásába lépnénk, nézzük meg, van-e értelme visszaállítani a fürdőt, és nem könnyű újból helyettesíteni.

  A fürdők általában és az ömlesztett akril helyreállítása számos tagadhatatlan előnnyel jár. Először is, nincs szükség a meglévő javítás megszakítására, függetlenül attól, hogy ez egy csempe vagy tapéta. Ez nemcsak nagymértékben leegyszerűsíti a folyamatot, hanem jelentősen megtakaríthatja a fürdőszoba helyreállítását is. Másodszor, még a "halott" fürdő helyreállítása sokkal olcsóbb, mint helyettesíteni, akkor is, ha ez a legolcsóbb egyenértékű. És végül, a helyreállítás sokkal kevesebb időt vesz igénybe, mint a csere, mert az eljárás nem igényli a víz átfedését és egyéb "vízvezetékkomplikációkat".

  A folyékony akril lehetővé teszi, hogy akár a "halott" fürdőt is megmentse

  A folyékony akril előnyei és hátrányai

  A fürdő helyreállításának egyik leggyakoribb módja a folyékony akril helyreállítása.

  Az anyag egy kétkomponensű folyadék, amely összekeveredve megszilárdul, szilárd felületet képezve, amely tökéletesen elrejti a régi fürdő károsodását.

  A többi helyreállító anyaghoz képest a folyékony akril számos előnnyel jár:

  • Lehetővé teszi a kisebb és nagy hibák elrejtését.
  • Ellenáll a károsodásoknak és szennyeződéseknek. A megfelelő gondossággal az akrilfürdő 10-15 évig vonzó megjelenést kölcsönöz.
  • Növeli a hő- és hangszigetelő fürdőt. A folyadék akrilbevonatú fürdőben lévő víz sokkal hosszabb ideig hűl, mint az acél vagy az öntöttvas vastagsága.
  • Az akrilfürdő könnyen visszaállítható. Ha a fürdőben folyékony akril behelyezése után karcolás volt, problémamentesen eltávolítható, és nem kell frissíteni az egész bevonatot. Ez elég ahhoz, hogy viszonylag olcsó "javító készletet" használjon. Az olcsó javító készlet lehetővé teszi a karcolások és forgácsok szinte semmilyen nyomon követését.
  • A folyékony akril helyreállítása viszonylag alacsony költség mellett kiváló eredményt ad.

  Bár tisztázni kell, hogy a fent felsorolt ​​előnyökkel a folyékony akrilnak több hátránya van. Szárad elég hosszú ideig (24-48 óra), különleges szaga van az alkalmazás során, és nagyon érzékeny a szennyeződésre a szárítási fázis alatt, így a munka során a fürdőt minél alaposabban meg kell védeni a portól és a piszoktól.

  Azonban mindezen hiányosságok többet ellensúlyoznak az anyag előnyei miatt, így biztonságosan elmondhatjuk: az "árszínvonalú" folyékony akrilfülkék helyreállítása első helyen áll a hasonló módszerek között.

  A folyamat előkészítése

  Tekintsük a teljes folyadék akril helyreállítását. Kezdésként nézze meg a "forrásanyagot". Ez a látszólag helyrehozhatatlanul sérült fürdő, amit megpróbálunk helyreállítani.

  Tömeges akril még egy ilyen fürdőszobával is

  A folyékony akril helyreállításának technológiája nem túl bonyolult, azonban ahhoz, hogy minden sikeres legyen, a fürdőt megfelelően fel kell készíteni.

  Először a felületet csiszolóanyaggal kezeljük. Erre a célra a legjobb illeszkedő csiszolót csiszoló fúvókával.

  A felület tisztítása a legmegfelelőbb egy daráló használatával

  Ez először lehetővé teszi a fennmaradó szennyeződések eltávolítását a fürdőfelületről, másrészt felülete durvább lesz, ami nagyban megkönnyíti az akril "beállítását".

  A fürdő feldolgozását követően a por és a piszok maradványait eltávolítják a felületéről, alaposan megtisztítják és zsíroldják bármely improvizált gyógymóddal (például rendes aceton alkalmas erre a célra).

  Ebben az eljárásban az akrilsav alkalmazásának előkészülete teljesnek tekinthető.

  A régi csatorna cseréje és a túlfolyás miatt a felújított fürdő teljesen friss.

  Ideális esetben, mielőtt a folyadékot akril bevinni a fürdőbe, érdemes eltávolítani a régi túlcsordulást és túlfolyást, majd a helyreállítás után cserélje ki őket újakkal. De mivel ez nem érinti a helyreállítási folyamatot, annak érdekében, hogy megmentse ezt a fázist, kihagyhatja azt.

  Lépésről lépésre

  1. Az első lépés az akril megkötése a keményítővel, és hagyjuk 15-20 percig letelepedni a szükséges kémiai reakciók megkezdéséhez. Az akril megkötődés elkerülése érdekében nagyon óvatosan kell keverni.

  Ne feledje, hogy ezt azonnal meg kell tenni a munka megkezdése előtt, mert különben az akril sűrűsödik, és alkalmatlanná válik az öntésre.

 • Az enyhén hígított akrillát közvetlenül a fürdő aljára öntjük, és speciális műanyag spatulát használva elkezd "átfedni" az oldalakon, így a maradék anyag szabadon áramlik a fürdőbe. Az akril alkalmazása a legjobb a műanyag spatula-spatula használatához
 • Amikor a gyöngyök teljesen fel vannak fedve egy akril réteggel, az anyagot továbbra is a fürdő falának középső részén alkalmazzák. Az akril felülről lefelé kerül, amíg a fürdő minden oldalát le nem fedik.

  Ha a kisméretű apró darabok csöpögő folyamatában keletkeznek, akkor ugyanolyan műanyag spatulával simíthatók ki.

 • Ha az egész fürdőt, az alját is beleértve, egy akril réteggel borítják, az elmosódott felületek kissé szintre állnak, és a töltés befejezése befejezettnek tekinthető. Néhány óra múlva a régi fürdő gyakorlatilag felismerhetetlen!
 • Most meg kell várni, amíg az akril teljesen száraz - általában az anyag márkájától függően 24-48 órát vesz igénybe, új túlcsordulást és túlcsordulást telepít (ha természetesen eltávolította a régieket), és ez a helyreállítási munkálat befejezettnek tekinthető.

  Videó: a fürdő helyreállítása töltéssel

  Lehetséges hibák

  Bár a töltési eljárás meglehetősen egyszerű, még a gazdaság hibái során is előfordul, ami hátrányosan befolyásolhatja a végeredményt.

  • Rossz fürdőelőkészítés. Ha a fürdő felületét rosszul megtisztították, rozsdás, szennyeződést vagy zsírt tartalmaznak rajta, akkor a jövőben az akril hámlását okozhatja. Ugyanez vonatkozik a rosszul szárított fürdőre.
  • Helytelen keverés. A folyékony akril komponensek rossz minőségű keveredése esetén, valamint a keveréknek az ajánlott időtartam utáni használatakor a fürdő felülete szivárgást és kidudorodást okozhat, ami nagyon nehéz lesz eltávolítani.
  • A munkát nem megfelelő hőmérsékleti körülmények között végzik. Ajánlott 16-25 ° C-os hőmérsékleten tölteni. Az ilyen mutatóktól való jelentős eltérés hátrányosan befolyásolhatja a végeredményt.

  Nos, és mint valójában bármely munka elvégzése során a fürdő helyreállítása során nem szabad sietni, hanem mindent megtenni, ahogy azt mondják, "érzéssel, érzelmileg, elrendezéssel". Ezután a folyadék akrilnal való fürdő visszanyerésének folyamata gond nélkül áthalad.

  Megfelelő gondoskodás

  Mint mondtuk, az akril több mint tíz éve képes megtartani eredeti vonzó megjelenését. Ennek ellenére gondosan törődnie kell vele. Az akril felületet mosószerrel nem szabad mosni egy csiszolóanyaggal. Ez vonatkozik a ruhákra és a mosogatórongyokra is, amelyekkel törölni fogja a fürdőt. Egy hagyományos folyékony termék, amelyet edényekhez használnak, tökéletes az akril mosásához, bár speciális "tisztítószerek" is beszerezhetők speciális folyékony akril készítményekkel.

  Különleges ápolószerek vannak az akril számára, de ha nincsenek meg a szokásos mosogatószerekkel, akkor megteheti.

  Mégis, ha nagy akváriumot fürdesz akril fürdõbe, akkor egy speciális gumi matracot kell megvásárolnia, amely megvédi az akril felületet a karmaiktól.

  Amint láthatja, a fürdő folyadék akril helyreállítása viszonylag egyszerű eljárás, és nem igényel komoly kiadásokat. Biztosak vagyunk abban, hogy tanácsunknak köszönhetően könnyen megbirkózhatunk vele. Sok szerencsét a javítással!

  A fürdő helyreállítása

  A fürdőszoba olyan szoba, ahonnan a nap minden családban kezdődik és végződik. A fürdőt naponta fizikai igénybevételnek, mechanikai igénybevételnek vetik alá, hő- és hidegvíz használatakor hőmérséklet-ingadozásnak vannak kitéve. A fürdőfedél integritásának megsértése esetén a moszkvai fürdőhelyek helyreállítása az esztétikai harmóniát és az egészségügyi tisztaságot biztosítja.

  Annak érdekében, hogy frissítse a megjelenést, helyreállítja a tisztaságot, ragyog a fürdő fedele feltalált sokféleképpen. Napjainkban a fürdő bevonatok helyreállításához a legnépszerűbb módszerek a következők:

  A fürdőfelület ömlesztett akril helyreállítása. A módszer lényege a folyékony akril alkalmazása az elkészített, tisztított síkon.

  Akril bélés telepítése sérült fürdőre.

  Korábban, a korszerű technológiák felhasználása előtt különböző bevonatok helyreállítása érdekében a régi fürdők javítása nem becsapott senkit azzal a lehetőséggel, hogy a fürdőszobát piszokba és porba zúzza. A bevonat integritása és színfrissítése szükséges:

  • Nagymértékű munkát végez a fürdő lebontásával. Ami elkerülhetetlenül az elvezető szerelvények, a szomszédos csempék integritásának megsértéséhez vezet.
  • Az elkészített felület mechanikus feldolgozása. Ezenkívül a fürdőszobában további porlasztást biztosít.
  • Zománc felhordása az előkészített síkra ecsettel.

  A fürdő gyógyulásának modern módszerei:

  • Hatékonyabb
  • Rövidek
  • gazdaságosan
  • A helyreállítási munkák eredménye elégedettséget eredményez és hosszú ideig fennmarad.

  Akrilkád javítása: a zománc helyreállítása részletesen

  Ha a régi öntöttvas betét leszerelése helyett úgy döntöttél, hogy megpróbálja helyreállítani a tálat, akkor nézd meg a fürdő akrillel való javításával kapcsolatos véleményeket. Gyakran előfordul, hogy a felhasználók inkább ezt a lehetőséget választják, mivel pénzeket takarítanak meg, és kivonják az öntöttvas fürdőt, amely megőrzi a hőt, nincs sem vágy, se szükség. A felülvizsgálatok kis ellenőrzése, a folyamatban részt vevő vállalatok hívása és a varázsló felhívása. Egyébként a munkálatok nem fognak sok időt vesz igénybe, és teljesen lehet helyreállítani a fürdőt akrilokkal saját kezével.

  Akril, hogy helyreállítsa a fürdőt: mit kell szembe néznie

  Tehát az előkészítő folyamat első szempontja a költség. A fürdő bevonatának helyreállítása akril segítségével hatalmas számú céget és privát mestert kínál. De az ár a következő tényezőkön alapul:

  1. A munkavállalók képzettségi szintje. Egy jó szakember nem lehet olcsó.
  2. A szakemberek munkája. Ha csak az akrilmentes fürdők javítása, a tömítőcsuklók és a falfali ízületek nélkül, akkor nem fog sok mindent ehhez a munkához.

  Tipp Legjobb a varrás kitöltése akrilnal, mivel a befejeződés és a tömítés nem lesz szükség a "lábazaton" a tál szélén vagy a rés tömítőanyaggal történő feltöltéséhez.

  1. Opcionális bevonat: kézi, tömeges vagy interkaláris. Az első módszer nem garantálja a szilárdságot és a tartósságot, a harmadik pedig a bevonat frissítése akril béléssel.

  Tipp A legegyszerűbb és a legjobb az utolsó lehetőség. Teljesen megfelel a betűtípus frissítésének minden követelményének, és a helyreállítási folyamat sokkal gyorsabb lesz, mint bármely más verzióban. De itt fontos a megfelelő mester kiválasztása, a segítségnyújtás felhasználói visszajelzést adhat a vállalatról és a szolgáltatások szakmai színvonaláról.

  A felhasználók válaszai alapján kiválaszthatja a munka kellemetlen jellemzőit:

  1. Az aceton szaga. Az akril fürdők felújítása az öntési módszerrel oldószerek használatával jár, így a legjobb megoldás a gyermekek és háziállatok eltávolítása a lakásból.
  2. Előkészítő munka. Ahhoz, hogy a bútorok, hogy hagyja el a szobát a tartozékokat és egyéb apróság szükséges, mielőtt a kapitány.
  3. Az akril bevonat megkötésének időtartama. A végső megszilárdulást általában 4-5 napon belül végezzük. A fürdőszoba használata teljesen lehetetlen.
  A folyékony akril hosszú ideig szárad és erős szagú

  Minden helyreállítási módszernek előnyei és hátrányai vannak. De ha meg akarja javítani a fürdőt akrilnal, akkor még részletesebben meg kell néznie a lehetőségeket.

  Javítsd meg az akril fürdőt

  A fürdő saját akciókkal történő frissítése lehetővé teszi, hogy a betűtípust az eredeti megjelenéséig helyezze vissza, és egyidejűleg ne adja meg a vagyont. Egyszerű és érthető tippek segítik elő a csésze hófehérjét, még akkor is, ha előtte kegyetlenül kihasználták egy tucat évig. A modern anyagok felhasználásával kiválaszthatja a bevonat helyreállításának három lehetséges módját. Tehát, hogyan kell frissíteni egy fürdő akril?

  Kézi üzemmód

  A fürdőszobának az akrilfesték kézi úton történő javítása egyszerű: erre a célra speciális kopásálló zománcot használnak. A folyékony zománc vagy aeroszol formájában tárolt áruházban forgalmazott összetétel.

  Fontos! Az aeroszol bevonatolásnál sokkal kényelmesebb a használat, de ez a zománc sokkal kevésbé szolgál a szokásosnál.

  A régi akrilfürdő teljes javítása három fő szakaszra osztható:

  1. új bevonat felszíni előkészítése;
  2. alapozó és tömítés;
  3. végső feldolgozás.

  Tipp Az akril fürdők javításával meg kell nézni a bankokat az árukkal (zománc). A gyártónak részletes információkat kell tartalmaznia a készítmény összetételéről és használati utasításáról.

  Az első szakasz - sztrippelés

  El kell kezdeni a tálca belső felületének tisztításával és kiegyenlítésével. Fontos figyelni az alaposságra és óvatosságra. Ezenkívül az összes munkát szigorúan meghatározott szabályok szerint végzik.

  1. A felület csiszolásához és az előző rétegtől történő tisztításhoz nemcsak a smash lemezeket, hanem a közönséges, durva frakciókat tartalmazó tisztítószereket is használhatja.

  Fontos! A kézi tisztításnak chipekkel és karcolásokkal kell kezdődnie! Különösen ez a lehetőség megfelelő, ha feltételezzük, hogy nem teljes, hanem részleges helyreállítása a fürdő akril.

  1. A felület csiszolása után öblítse le az anyagot, töltse fel a fürdőt forró vízzel és hagyja 15-20 percig.

  Fontos! Minél alaposabban tisztítják a felületet, annál jobb lesz a zománc, és a fürdőszobának helyreállítása akrilnal kevesebb időt vesz igénybe. Ugyanakkor az új lefedettség élettartama megnő. Ha a fürdő felületét rosszul tisztítják, a zománc egy idő után elkezd hámozni és "rongyokkal" lógni.

  1. A csipek javítása szükséges a csupaszítás után, de az alapozás előtt. Miután a fürdőszobában lévő vizet kiöntötték és a felületet megszárították, a csipeket egy epoxi keverékkel vagy egy nitro-zománc és szuperkláv keverékével dörzsöljük.

  Fontos! A repedéseket teljes felületen, polírozott felületen kell tölteni, anélkül, hogy a legkisebb hornyok és tuberclesek lenne. Egyébként a régi fürdőszobai akril helyreállításának nincs értelme, a festék elkezd lehámulni a nem törölt peremektől.

  Második szakasz - Primer

  Az akril fürdők felújítása felületi felkészítést igényel egy új zománcréteg felhordására. Ezt az eljárást úgy hajtjuk végre, hogy a bevonat jobban tapadjon a bázisra és ellenálljon a készítmény gyors megsemmisítésének. A felület bármilyen speciális láncindítóval (aeroszol) alapozható. De a legjobb, ha megnézzük a vásárolt zománc utasításait, jelzi az ajánlott talaj keverék összetételét és típusát. Az alapozás után a fürdő belső felülete teljesen kiszárad.

  Fontos! Elengedhetetlen, hogy a teljes felületet a lehető legpraktívebbé kell alapozni. A buborékok megjelenése - a jövőbeli forgácsok garanciája és a régi fürdő akrilos helyreállítása nem 5 év, de sokkal korábban.

  Zománcozás - a harmadik szakasz

  A természetes hajszálak, a tampon és a zománc szokásos kefei mindazok, amire szükség van a régi bevonat megújításához. Tipp A legjobb, ha egy szövetcsomót használnak, mivel az ecsetszálak ragaszkodhatnak a zománc rétegre, és a bevonat típusa sérülhet.Az akril bevonatot több rétegben kell felhordni, megelőzve az előzőeket. Az utasítások gondos elolvasása minden kérdésre megadja a választ: a zománc típusát, a további rétegek alkalmazását és így tovább.

  Fontos! A zománc bevonat száradása sok időt vesz igénybe, és a helyiség hőmérséklete nem lehet 20-23 ° C alatt.

  A szárítás teljes ciklusa általában 5-7 napig tart. A fürdőszoba jelenleg nem használható.

  Javítás tömegesen

  Javítsák meg a fürdőt akril kannában és megfizethetőbb módon. Az ömlesztett módszer sokkal gyorsabb, mint az előző, és számos előnye van:

  1. Sebesség és kényelem. A fürdő akril helyreállítása az öntés során gyorsan megtörténik, és nem okoz problémát másoknak. Az összes munka 3-4 óránál hosszabb időt vesz igénybe, míg az anyagnak szinte nincs szaga.
  2. A biztonság és a teljesítmény minősége. A rakodási módszer kevés kölcsönhatást biztosít a munkaterület és az alkalmazási anyag között. Ezért a mester hibájának házassága gyakorlatilag kizárt. A fürdők ilyen helyreállítása akrilokkal a kezükben elég gyakran történik, bár megköveteli az óceán felületének pontosságát.
  3. Megbízhatósági lefedettség és gazdaságosság. A fürdő akril tartalmának helyreállításával kapcsolatos költségek kiszámításakor ne feledje: a normál tál nem több, mint 5 kg folyadékot tartalmaz, míg a bevonat sűrűsége (vastagsága) elég hosszú ideig tart.
  4. Hosszú élettartam. Ha a kézi helyreállítás módja 5 évig meghosszabbítja a fürdőkád "élettartamát", akkor a csomagoláson a garancia 24 hónapig tart, és a megfelelő gondossággal a tál tartja a tökéletes megjelenést akár 15 évig is.

  Fontos! Ha nem tudja hívni a varázslót, és szeretné megtudni, hogyan kell visszaállítani a kád akrilát, akkor nézze meg a videó bemutatóját. A végeredmény a munkafolyamatok pontosságától és alaposságától függ. Továbbá ne felejtsük el, hogy a tálca belső felületének előkészítésének folyamata magában foglalja a sztrippelést és az alapozást.

  Liner telepítési módszer

  A "fürdő-fürdő" módszer az egyik legegyszerűbb, megbízható és praktikus. Olyan edény restaurálására alkalmas, amely már több mint egy tucat éve szolgált, és megsemmisült, rozsdásodott és a működés egyéb kellemetlen következményei voltak. A régi kádak restaurálása akril bevonattal öntöttvas betűkkel történik, mivel ezek tartósak és hosszú élettartamúak.

  A helyreállítási módszer egyszerű: egy speciálisan elkészített akril bélés bármilyen alakú és színű, beágyazva van a fürdőkádba és rögzítve. A megbízhatóságot nemcsak tömör ragasztással, hanem a varratok szilikon gittal való lezárásával is biztosítják. A régi fürdő akril (bélés) frissítésére való képesség drága lesz, de az eljárás megéri: a bélés garanciája legalább 5 év. A felhasználó véleménye szerint a tálca akár 15-20 év intenzív használatra is képes.

  Fontos! A régi akril fürdők javítását a bélésen keresztül csak szakmai mester segítségével lehet elvégezni! Lehetőséged van arra, hogy önmagadban készítsen betétet, figyelembe véve az összes árnyalatot.

  Végezetül

  Ahogy láthatja, a fürdőszobát akril segítségével frissítheti külön költségek és problémák nélkül. Az összes javasolt lehetőségnek vannak előnyei és hátrányai, de alaposan tanulmányoznia kell a technikai részleteket, hogy pontosan lefedje az álmodott lefedettséget. Az akril egy meglehetősen tartós anyag, ellenáll az idő hatásainak, könnyen tisztítható és a tál felületét a kívánt sima felületre helyezi. Ez a kényelem és a kényelem a vízkezelések során.