Legfontosabb > Bútor

A fürdő helyreállítása

A fürdők természetes helyreállítása folyékony akrilnal vagy akril bélés beépítésével! Végezze el a kezelés napján! Nagyon jó lehetőség, ha egy olyan tartályt nézünk, amely már rég elvesztette az eredeti megjelenését, már nem erős, és nincs vágy vagy lehetőség arra, hogy helyettesítsük. A bevonat helyreállításához szükséges anyagok kiválasztásától függően az új fürdő behelyezése 3-15 évig elhalasztható. Ezért az öntöttvas fürdő helyreállítása különösen előnyös a tulajdonosok számára. Egy ilyen "örök" képességgel, hogy a rész valóban kár.

Továbbra is megoldani néhány kérdést: hogyan lehet helyreállítani a zománcot és kinek adni ezt a munkát. A saját kezű fürdők restaurálása - vonzó ötlet. De érdemes kiszámítani az előnyöket. Tehát...

 • Meddig tart ez a munka?
 • Mennyibe kerülnek az anyagok?
 • Mennyi a munkaideje?
 • Biztos vagy benne az eredmény?

Ez a vállalkozás bízhatóbb a BANN-REPAIR cégnél. Végül is a régi bevonatok restaurálásával foglalkozunk 2003-ban! És a régi fürdők zománcának helyreállítása a mi vállalkozásunk. Elhatároztad? Válasszon anyagot és módszert.

Fürdő restaurációs módszerek

Először is meg kell mondani, hogy a fürdőhelyek helyreállítása nem igényli a bontást. És ez persze nagyon, nagyon kényelmes. A munka több órát vesz igénybe, és a használatra való készenléti idő függ a helyreállítás módjától.

A BANN-REPAIR cég szakemberei az RF-t kínálják a fürdőhelyek helyreállításának minden módjára:

Kérjük, vegye figyelembe: az akril bélések szabványosított termékek, amelyek csak három méretben kaphatók. Ezért a módszer, sajnos, még nem mindenki számára elérhető.

Garanciánk - a szakemberek képessége, a technológia és a minőségi anyagok betartása.

A fürdő helyreállítási költsége

A választás, a vásárlás az új vagy helyreállítása fürdők, az ár meghatározó tényező. Biztosan örülsz, hogy még a legdrágább módszer a helyreállítás, valamint az összes kapcsolódó munkát, olcsóbb, mint a költségek a legolcsóbb fürdő.

Válassza ki a helyreállítási módszert, és megtudja, mennyit helyreáll az akril fürdők, vagy a zománcburkolat a helyszín megfelelő oldalain.

Most a folyékony akril kádak helyreállítása egyre népszerűbb, a bevonatgyártási eljárás ára egy új fürdő költségének egyharmadát jelenti. A felújított tartály hosszú élettartama miatt ez egy nagyon ésszerű választás.

Munkánk

Helyreállító fürdő fedele

A zománcfürdők javítása gyakran kevesebb időt vesz igénybe, mint az új vízvezetékek beszerelése. Az egyetlen kivétel a töltőfürdő eszköze - teljesen készen áll a működés befejezését követő 36 órára.

De még ebben az esetben is az ár azt mondja, hogy súlyos szó a fürdők visszaállításáról: nyereséges. A vásárlás költségeinek minimalizálása mellett első látásra vannak rejtett előnyök. Nem kell bérelni egy autót, hogy eltávolítsa a régi tartályt, a bontás után nem kell eltávolítania a törmeléket.

Az öntöttvas fürdő helyreállítása különleges téma. A zománc bevonat, még a legmagasabb minőség, még a gondos gondosság mellett is, a tökéletesen tisztított víz használata nem tart sokáig. De önmagában ez a fürdő több száz éve működtethető. Tulajdonosai öntöttvas kád fürdőkád-REMONT.RF azt javasolja, hogy visszaállítsa akril kádak - ez azt jelenti, több hibamentes élettartamot 15-25 éves javított tulajdonságú hő megtakarítás.

A fürdő helyreállítása folyékony akrilnal vagy zománccal:

Vegyél anyagot az önmegújításhoz:

AZ AKRÉL FOLYADÉKÁNAK FOKOZATÁNAK VISELKEDÉSE SZAGYAN ÉS A FINNACRYL ÉS STACRIL SPECIALLY DURABLE POLYMERS A MOSKOVA ÉS MOSKOVA RÉGIÓBAN.

Mindannyian szeretünk fürödni, különösen akkor, ha tiszta és hófehér. Idővel azonban a külső ütközés hatására a bevonat durva lesz, pórusok és repedések jelennek meg, és a fürdő sárgulni kezd. Ez a fajta nem hoz örömet, de szomorúságot okoz. Szerencsére, hogy visszaadja a korábbi fényességet, nincs szükség arra, hogy kivágja a forrást a költségvetésből, hogy új fürdőt vegyen fel, és ezzel együtt szétszerelésre, telepítésre és elkerülhetetlen javításokra! Elég, hogy rendelje el a helyreállítási szolgáltatást - a folyadék akril helyreállításának folyamatát egy speciális technológiával.

A művet öt évnél hosszabb tapasztalattal rendelkező kézművesek és a legmagasabb minőségi anyagok teszik.
Cégünk figyelemmel kíséri az összes gyártó termékeinek termelését és új termékek tesztelését végzi, így a legjobbakat kínálja az ügyfeleknek! Minden szakember több mint 1000 fürdőt helyreállít, ami lehetővé teszi számunkra, hogy több mint 10 éve garantáljuk az új bevonat élettartamát!

Fő profilunk az öntöttvas, acél, akril fürdők, raklapok, mosogatók helyreállítása. De egy lenyűgöző munkaidő után nem szabványos feladatokkal szembesültünk, mint például a forgácsok, repedések, a pezsgőfürdő helyreállítása, valamint a kis medencék és egyéb tartályok javítása.

Nézze meg a videót a fürdő ömlesztett akril helyreállításáról:

A felhasznált anyagok tanúsítványai

 • Tapasztalt kézművesek
 • Szárítás 8 óra
 • 3 év garancia
 • Megfizethető ár

Kényelem, egyszerűség és biztonsági frissítések.

A bevonat helyreállítása otthon történik, mivel az öntöttvas vagy akril fürdők visszaállításának technológiája nemcsak a sebesség és a gazdaságosság tekintetében különbözik a gyárból. A fő különbség az, hogy a gyárban a fürdőket kvarcszerű szilikátok borítják, amelyek sütés közben üveges felületet képeznek. Folyékony akril és epoxigyanták helyreállítása közben a térhálósodás szobahőmérsékleten történik. Így nincs szükség a tartály mozgatására, beleértve a szomszédos karimákat és csatlakozásokat is. A bevonat vastagsága lehetővé teszi a szintezés rendellenességét, beleértve a forgácsokat, az alsó kopásokat és a beépítéskor keletkező torzulásokat. A mesternek csak két órája van, és a teljes polimerizáció ideje 8, 16, 36 óra. A felhasznált anyagok biztonságosságát az állami vizsgálatok és a Rospotrebnadzor megfelelő tanúsítványai igazolják. Jelenleg az akril szag nélkül készül, ami egy újabb eredmény az anyagok minőségének javítása és az egészségvédelem terén.

A lefedettség helyreállítása szakaszokra oszlik

1. Előkezelés.
- pormentes koptató tisztítás
- különleges kezelés
- semlegesítés
- Az öblítés
- szárítás

2. A fürdő helyreállítása akrilokkal vagy zománccal.

2.1 Az epoxigyantával való helyreállítás egy előzetesen megtisztított, matt felületen történő egyenletes alkalmazásra történik. A rétegenként réteges ecset alkalmazásának technikája lehetővé teszi a polimer nagyfokú tapadását a vastagság közvetlen irányításával az életképessége során. Más szavakkal, a szárítási sebesség jó kombinációja és a rétegek rövidebb idő alatt történő egységes alkalmazásának lehetősége lehetővé teszi a kívánt vastagság egyenletes bevonását a foltok képződése nélkül. A zománcfürdő élettartamát csak a működési feltételek korlátozzák. Az epoxi zománcokat legfeljebb 5-6 évig tervezik, de gondos használat mellett az élettartam legfeljebb 8 év lehet. Az egyetlen dolog, amit a zománfürdők félnek, a fújások még nem is nehéz tárgyakkal (zuhanyzó öntöződoboz, üveg, kölni). Ennek eredményeként különböző hibákat kapnak:

 • A szilikát üveg (gyári zománc) felrobbanhat és forgácsolhat.
 • Akril bevonat - Finnacryl vagy STACRIL, alul 5 mm vastag, többszörösen ellenállóbb az ütközésnél, mint az üveg, de megsérülhet, ha erős kristályvázával vagy kalapáccsal sújtja, például öntöttvas esetén. csak olyan akril rétegen, amelyet sokszor meg lehet javítani.
 • Az 1 mm vastagságú epoxi zománc sokkal érzékenyebb az ütközésekre, de még ez a látszólag vékony védelem is megtartja a sík felületet, anélkül, hogy a gyári zománc megszakadna az öntöttvasból.
2.2 A folyékony akril helyreállítása úgy történik, hogy a kefére kefélés nélkül a belső felületre öntjük. A STACRIL egy egyedülálló polimer, amelyet az ECOLOR 2004-ben (St. Petersburg) fejlesztett ki, ez az egyetlen akrilpolimer Oroszországban. Importált analógokból finn termék - Finnacryl. Összetételének minden esélye arra, hogy a felületek helyreállításához a legjobb megoldásnak számít. Ez a rendkívül tartós polimer egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, ha fürdőfestékként használják. Ennek a polimernek a dömpingellenes és önterülő tulajdonságai szükségessé teszik a legvilágosabb kritikusok véleményének megváltoztatását. Az epoxi polimer kompozíció kopásállósága, szárítási sebessége, tiszta fehér színe, a színezés lehetősége, mindezen tulajdonságok lehetővé teszik számunkra, hogy a modern lakástulajdonosok számára megoldást találjanak a megbízhatóság és az esztétika legkomplexebb problémáira. Az ömlesztett fürdő működési ideje 10 év alatt túljutott! Ez idő alatt hatalmas népszerűséget szerzett, és pozitív visszajelzésekkel felrobbantotta az internetet.

A BASF epoxi-zománc polimerizációja nagyon gyorsan megy végbe - 20 perc alatt / rétegben. Ezután a stabil kötések kialakulása és a polimer mátrix szerkezete, majd a reakciósebesség lelassul, és kompresszió következik be - "petrifikálás" 25 ° C alatti hőmérsékleten, az eljárás 24 órát vesz igénybe.

A folyékony akril polimerizációja nagyon gyorsan megy végbe, 5 mm / alatti - stabil kötéseknél, és a polimer mátrix szerkezete 30-50 perc alatt előfordul, majd a reakciósebesség lelassul és kompresszió következik be - a "petrifikálás" 25 ° C hőmérsékleten 8, 16, 36 óra. A polimerizáció mértéke jelzi az anyag minőségét és termelésének gyárthatóságát. Csak a cégünkben, a mesterek besorolása fokozat szerint történik. Az első osztályú mester szabadon dolgozhat folyékony akrilfinnacril szárítással 8 órán keresztül, mert a munka sebessége nagyon magas (20-25 perc) és a felelősség magas mértéke, az 1 és 2 osztály dolgozhat a 16 órás időtartammal, ahol a polimer kompozíció életképessége 35-40 perc, a 3. osztályú mester pedig a 36 órás kompozícióval dolgozik, amelynek életképességi küszöbe 50 - 60 perc Ez az oka annak, hogy a legtöbb magánmester nem képes magas színvonalú anyagokkal dolgozni, a helyiség hőmérséklete jelentős szerepet játszik a kikeményedési folyamatban. Ha padlószellőztető van, irányítsa a meleg levegő áramlását a fürdő alatt legalább néhány órán át.

FÜST ELŐTT és után a helyreállítás folyadék akril.

Az öntöttvas fürdő helyreállítását két különböző kompozícióban végezzük, e tekintetben a következőket kell figyelembe venni:

1. Folyékony akrilfürdõk helyreállítása esetén ellenõrizze az elvezetõ rendszert, és tájékoztassa a vezetõt arról, hogy milyen anyagból készül a szifon, függetlenül attól, hogy van-e hozzáférés a fürdõ alatt és milyen méretû (ha van). Annak a ténynek köszönhetően, hogy a fürdő felszínén több mint 3 kg anyagot kell önteni, amelyek az oldalukon keresztül áramlanak és hajlamosak áramlani az alja mentén a legalacsonyabb pontig - a lefolyó nyakában. Ezért a szifont a munkálatok ideje alatt el kell távolítani annak elkerülése érdekében, hogy a készítmény bejusson a csatornába.

 • Ha a szifon műanyag - jól felkészült, a munka gyors, további költségek nélkül.
 • Ha öntöttvas - azt le kell szerelni, és cserélni kell egy műanyag lefolyóval. És itt van két lehetőség:
  • Maga megváltoztatja a vasszifont, így előkészíti a fürdőt a mester érkezéséhez.
  • A mester cserépet öntöttvas csövek műanyag - a szolgáltatás költsége 1900 rubel (beleértve az új szifon).
  • Szükség esetén a munkavállaló vízvezeték szolgáltatásokat nyújt.

2. Kedves moszkoviták! Ne engedje, hogy meggyőzze a csatorna nyakát egy műanyag pohárral! Ez egy szélsőséges intézkedés abban az esetben, ha nem lehetséges a szifon cseréje. Nagyon nehéz a mesterek számára, hogy átalakítsák az ilyen sérült fürdőket. Az ilyen fürdőkád felújításának díja 1000 rubel. Ha az Ön esetében nem lehet különféle okokból eltávolítani a szifont - Rendelje zománcozás, logikusabb.

Az ömlesztett fürdő (folyékony akril) nem "bélés". Ez a módszer a legmodernebb módja a zománc bevonat helyreállításának. Az ilyen helyreállítás után a megjelenés olyan lesz, mint egy új fürdő, és a műszaki jellemzők meghaladják a gyári termelést! Az akril képes visszaállítani a legrászorultabb felületet, még akkor is, ha helyileg nem létezik gyári zománc, zsetont és csillagot mechanikai károsodásból, ha a kémiai expozícióból származó barázdák vannak. A galériánkat megtekintve láthatjuk, hogy a zománcozás és a folyékony akril átváltoztathatja például a pezsgőfürdőt, és vele együtt az egész fürdőszobát!

A régi öntöttvas fürdő helyreállítása: az előnyök és hátrányok

Mint minden bevonattal, a zománc idővel vékonyabbá válik, rozsdafoltok, foltok, zsetonok jelennek meg rajta. Ha a leghatásosabb kémiai tisztítószerek, amelyek a csiszolóanyagokat tartalmazzák, nem oldják meg a problémát, a legtöbb tulajdonos úgy dönt, hogy megváltoztatja a berendezést.

De miután megvizsgálta az anyagi költségekkel járó munkaerő-intenzitást, elkezdett alternatív lehetőségeket keresni a régi öntöttvas fürdő frissítésével kapcsolatban. Az esztétikailag csúnya megjelenés ellenére a design, amely teljes mértékben megfelel a fő funkció teljesítésének, az összes teljesítményjellemzőnek megfelelően, még fél évszázadon át tart. Az egész a zománc bevonat. Ez azt jelenti, hogy új dolgokra van szükség, és az új technológiáknak köszönhetően ez a manipuláció a lehető legrövidebb idő alatt zajlik le.

Az öntöttvas fürdő helyreállítása vagy cseréje?

A radikális módszer a szaniterek cseréje. Mindenekelőtt meg kell számolni, hogy ez az eljárás mennyibe kerül. Összefoglaljuk a hagyományos klasszikus fürdő költségét a szállítási költséggel, beleértve a szállítást és a rakodást, figyelembe véve a kívánt padlót. A régi felszerelések szétszerelését és új telepítését a cég árlistájával összhangban végezzük. A legkonzervatívabb becslések szerint legalább 13 ezer rubel lesz. Ez nem veszi figyelembe a fal és a burkolat károsodását, ami elkerülhetetlen bármilyen típusú szerelési munkával. A repedt töredékek részleges cseréje és kozmetikai javításokra lesz szükség. Következtetés - megszabadulni a régi és telepíteni egy új fürdőszobát nagyon nehéz és drága.

Nem lenne jobb gondolkodni a helyreállítással, a régi fürdő jó funkcionalitásával, hígított vagy mosott fehér szaténnel? Ráadásul egy nagy összeg nem garantálja a kiváló eredményt, mivel a legkevésbé költségvetési kapacitás megvásárlása eredetileg azt jelentette. A jobb minőségű vagy tervezési projektek költségei jelentősen növekedhetnek. Ha a módszer tulajdonosai nem megfelelőek, akkor a rendelkezésre álló és hatékony helyreállítási lehetőségekre gondolnak. Fontos, hogy ezt a kérdést megfelelő módon közelítsük meg, kiválasztva a legjobb megoldást.

Akril bevonat

A régi felszíni réteg helyreállítása az akril öntésével a legnépszerűbb módja. A legtöbb fogyasztó egyszerűsége és alacsony költsége miatt nagyra értékelte a know-how technológiát. Ezzel a módszerrel a folyékony szintetikus tömeget a fürdő belső burkolatára öntjük.

Az ömlesztett akril előnyei:


hosszú kopásállóság. Megfelelő alkalmazás esetén a működési élettartam 8-15 évre szól;

A szintetikus anyagok sűrűsége és plaszticitása miatt sima, sima felületű struktúra alakul ki;

A folyadék tömege mindenféle hibát és karcolást simít.

Az akril nagy sebességgel kerül alkalmazásra, egy egyszerű alkalmazási technológia lehetővé teszi, hogy a felület ömlesztett rétege 6 mm-re legyen.

A kitöltést az adott szag hiánya jellemzi, így az allergiás betegek, a gyermekek és az idősek nem igényelnek más lakást a javítás során.
Az ömlesztett akril jelentős hátrányai:

• a készítmény hosszú szárítása - 3 nap
• Lefedettségi érzékenység. Elfogadhatatlan, hogy a porra, porra, a szárító síkra kerüljön, ellenkező esetben romlik.
• A technológiai műveletek látszólagos egyszerűsége rendkívül megtévesztő. Valójában az akril öntése bizonyos képességeket igényel a folyadék tömegével való munka során.
• Viszonylag magas anyagköltségek a zománcozáshoz képest. De a költség a kifizetetlen működési idő és a magas színvonal miatt fizet.

Öntöttvas fürdő zománcozása

Gyakran a festés a legrégebbi módszer a helyreállítás, amikor speciális zománcot alkalmaznak egy kopott bevonat. A tulajdonosnak gondolnia kell, hogyan kell frissíteni a régi berendezéseket? Kétféle típusú zománcokat biztosítanak: professzionális használatra és háztartási célokra. Az első legvékonyabb struktúra, akkor legalább 3-5 rétegt kell alkalmazni. Ez időigényes eljárás. Az utóbbiakat vastagabb szerkezet jellemzi, és ennek megfelelően a kétrétegű szerelés könnyebben alkalmazható. A folyékony bevonatot hengerrel vagy ecsettel kell felhordani, megpróbálja egyenletesen elosztani a megtisztított vásznat.

A zománcozás előnyei:

• a helyreállítás legkedvezőbb választási lehetősége;

• nincs szükség szétszerelni a lefolyót, és a túlcsordulás nem igényel rekonstrukciót;

• Ez a módszer nemcsak az öntöttvas termékekre, hanem az acéltartályokra is vonatkozik.

A zománcozás a következő hátrányokkal jár:


rövid élettartam, kevesebb, mint 5 év;

a szárítási idő körülbelül egy hét;

a kijáraton a bevonat nem fényes, egyenetlen, deformációra érzékeny;

egy vékony réteg zománc nem képes elfedni a cseppeket, a csipeket, amelyek végül kifelé futhatnak;

a sárga színű festék megjelenése a működés során, mivel az eredeti gyári epoxi bevonat gyökeresen különböző összetételű.
A hideg zománcozás a legolcsóbb és legegyszerűbb módja a helyreállításnak. Összehasonlítható a vászon színezésével, speciális összetételű. A zománc élettartamának meghosszabbítása érdekében figyeljen a következő ajánlásokra:

• a felújított öntöttvas bevonat megmosása, nem olyan csiszoló tisztítószerek, amelyek sértik a bevonat integritását, de szükség van mosószer vagy szappan oldására;
• Az új tartályt védeni kell a fújástól, az éles tárgyak megkarcolhatják az akril vásznat;
• A zománc nem tartja be a forró vizet, megrepedhet. A fürdő feltöltésével, mielőtt a csapot forró vízzel kinyitná, először hagyja hidegnek, és nem fordítva.

Akril bélés

A 3 lehetőséghez kiegészítő felszerelésre van szükség - akril bélés, amelyet a "fürdő a fürdőben" szerel fel. Az ilyen kétrétegű kivitelezés körülbelül 15 évig tart. Ugyanakkor új akril betétet helyeznek el a régi konstrukció belsejében, ami ideális esetben ismétli a körvonalakat. A kiegészítő elem stabilitását technikai tapadó hab segítségével végezzük.

Ez a módszer előnyös:


az akril tartósabb anyag, mint a zománc;

a tökéletes illesztésnek köszönhetően a vasöntvény minden hibája és deformációja kiegyenesedik;

az inert anyag nem sárgul a szolgáltatás végéig;

kétrétegű konstrukció sikeresen ötvözi az akril és az öntöttvas összes előnyét.

Az akril bélés hátrányai:


a leeresztő szifon szétszerelése;

az akril-konstrukciót nem szabad könnyű vagy vékony öntöttvas területekre alkalmazni, különben a fürdő kanyarodik és a ragasztóréteg távolodik a rögzítő bélésről;

a "fürdő-fürdő" módszerrel az anyagoknak meg kell felelniük a szabványoknak. Alacsony minőségű betétek vagy nem fémkompozíciók ragasztására szánták, minden erőfeszítést lemondanak;

a betét óvatos mérését, egy milliméterig. A legkisebb eltérések a fő struktúra paramétereivel elfogadhatatlanok.
Mindhárom helyreállítás módja - egyszerű és hatékony, előkezel a zsírtalanítás és a piszok és mészkészlet eltávolítása. Meg lehet szabadulni zsíros nyomok oxálsav vagy szódabikarbóna használatával. Ezután folytassa alapos sweep-el, eltávolítva a plakkot és a deformált töredékeket, hogy sík síkot kapjon. A következő lépés polírozás, amelynek célja durva felület kialakítása. A ragasztóval érintkező szövet egyenetlensége biztosítja a maximális tapadási fokot.

Helyreállítása vagy nem - objektív következtetések

Az előnyök és hátrányok mérlegelése után a tulajdonosnak el kell döntenie: szétszerelni vagy helyreállítani a szükséges vízvezetékberendezéseket. Viszont az illetékes és képzett helyreállítási munkák kiváló minőségű anyagok felhasználásával, a frissített fürdő újdonságnak tűnik. Ha lehetséges, bízz a tapasztalt kézművesekkel, akik a jó oldalon bizonyították magukat. Ezután kitűnő eredményt jelentett a viszonylag kis források számára.

Javítás folyékony akril, zománcozott, önterülő fürdővel és még sok minden más

Kulcsrakész fürdőszoba javítása

 • Szerkezet leszerelése és cseréje, csövek elhelyezése
 • Kiváló minőségű elektromos kábelezés
 • Kárpitozás, csempézés
 • Függesztett mennyezetek szerelése
 • Fürdő, zuhanyzó, mosogató, WC szerelése
 • A fürdőszobai bútorok, ajtók felszerelése
 • Tiszta határidők, valós becslés
 • Tervezett tervezési projekt

Hogyan dolgozunk

6 ok, hogy lépjen kapcsolatba cégünkkel

 • Az időt és a költségeket 5-szer csökkentik.
 • Az új berendezések (fűrészelt falak, sérült ajtók helyreállítása, a szomszédos csempék cseréje) szükségtelen javítása nem szükséges,
 • A felújított bevonat élettartama: Zománc bevonat - legalább 5 év Akrill bevonat - legalább 15 év
 • Moszkvában és a moszkvai régióban több mint 8 éve foglalkozunk a folyékony akril fürdőkkel, melynek során óriási tapasztalatot szereztünk
 • Az évek során csak profi és csúcstechnológiai anyagokat és bevált technológiát alkalmazunk.
 • A teljes jótállási időszak alatt, valamint az után is szolgálunk Önnek

Részletek a cégről és a technológiaról

A cég "RusEmal" - egy csapat mesterek zománcfürdők, mosogatók, jacuzzi és zuhanyfülkék folyékony akril és epoxi festék. Ennek a technológiának a alkalmazása terén nem arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb ügyféllel kapcsolatos problémát megoldjuk (beleértve a mérési szakaszban felmerült problémákat). Ehelyett egy nagyon különleges problémát megoldunk - a zománcozott felület kopását - és ezt a legmagasabb szakmai színvonalon végezzük!

Miért folyékony akril és zománcozás?

A folyékony akrilfürdõk helyreállítása, valamint mosogatók, zuhanytálcák és egy jacuzzi helyreállítása ezzel a technológiával hatékony, de rendkívül gazdaságos módon javítja a bevonatot. Az ilyen munkálatok sokkal olcsóbbak, mint egy akrilbélés telepítése, és persze sokkal jövedelmezőbbek, mint egy új fürdő beszerzése a telepítéssel.

A kádak, mosdók, raklapok és jacuzzik egyéb előnyei is vannak, amelyekről tudnia kell:

 • A sérült felület helyreállítása esetén nem szükséges szétszerelni a lapkát a széleken. Figyelembe véve, hogy a csempe helyreállítása nem lesz lehetséges, ez az előny kiküszöböli a cseréjének szükségességét, vagy műanyag képernyőt kell készítenie.
 • A fürdők, mosogatók és más felületek részleges zománcozása lehetséges. A helyi károk miatt ez jelentős megtakarítást jelent a családi költségvetés számára.
 • A fürdő folyadék akrilnal történő javítása után új akril fürdőnek tűnik, még akkor is, ha a régi öntöttvas vagy acél valójában a polimer réteg alatt rejtőzik.
 • Az ezzel a technológiával visszaállított felület nem tűnik hidegnek. Sima és kellemes alkalmi megérintésekkel.

Ezekre és néhány más előnyre fókuszálva Moszkvában, sok évvel ezelőtt, szervezetünk fő profiljaként folyékony akriljavítást választottunk, és ennek a konkrét tevékenységnek a napjainkig betartandók.

Miért kritizáltak néha a folyékony akril vagy zománcfürdő javítását?

Tisztában vagyunk azzal a negatív tapasztalattal, hogy a fürdők, mosdók, jacuzzisok, zuhanytálcák javításával kapcsolatban egyes ügyfelek szembesülnek. És még többet tudunk az ilyen problémák okairól. Mindenekelőtt a helyreállítás technológiájának megsértésével járnak, ami lehetővé teszi bizonyos magánmesterek számára.

Valóban, a folyékony akril- és epoxigyantával való helyreállításhoz tapasztalat és professzionális felszerelések szükségesek. Ez azért fontos, mert csak azért van szükség, mert a polimer rétegnek a fémhez való megfelelő illeszkedése szükséges:

 • alaposan tisztítsa meg a felületet;
 • ipari szárítógépekkel mély száradást biztosít.

A cselekvések végrehajtása és a szakmaiság hiánya ahhoz vezet, hogy a festék vagy az akril végül megreped és lehámul. És nem akarunk következtetéseket levonni a technológia egészéről negatív példákon alapulva, amelyek valóban megtörténnek a gátlástalan végrehajtók miatt.

A moszkvai folyékony akril kádak javításának elvégzése, mint a mosdók, jacuzzi és zuhanytálcák helyreállítása, vállalati garanciát nyújtunk minden egyes szolgáltatásért. Ez azt jelenti, hogy felkészültek arra, hogy minden hibát teljesen felszámoljanak, ha felmerülnek. Szerencsére ez nagyon ritkán fordul elő, hiszen tudjuk, hogy a restaurálási technológia egésze vagy szinte teljesen, kiváló minőségű anyagokat használunk, és professzionális felszerelésünk van a munkához.

Hol kezdjem?

Tudjon meg többet a javítás sajátos módszereiről a "Munka típusai" oldalon, nézze meg az önterülő fürdők, mosdók, jacuzzi és tálcák árait, és keressen minket az Ön számára! A mesterünk készen áll a megadott címre a közeljövőben való meglátogatásra!

Az öntöttvas fürdő helyreállítása

Az öntöttvas fürdő megváltoztatása meglehetősen nehézkes és költséghatékony folyamat. Ezért jobb, ha olyan szakemberek szolgáltatásait használják, akik visszaállítják a terméket, meghosszabbítva annak élettartamát. A Bio-Vanna cég hatékonyan alkalmazza a fürdők visszaállítását.

Moszkvában a legjobb áron kínáljuk az öntöttvas fürdő helyreállítását

2003-tól régi öntöttvas fürdőt javítunk. Cégünk gyorsan és hatékonyan végzi a megrendeléseket. Az öntöttvas edény többféle módon frissíthető. Kínálunk szolgáltatásokat:

Mindegyiknek különleges előnyei vannak. Az öntöttvas kád javítására a legalkalmasabb bevonat a folyékony akril, amelyet "öntözőfürdőnek" is neveznek. Ez a technológia egy speciális eszköz alkalmazásával áll a tál felületén. Ez egyenletesen kiszárad, és fényes fehér felületet alkot, több mint 10 éve.

A szolgáltatás ára 2900 rubelből indul. Sokkal olcsóbb új fürdőt vásárolni. Jelentkezhet online. Várja a rendelését! Kérem, frissítse a hófehér hőálló fürdőszobát!

TÖBB ACRYLIC FŰRÉSZEK

3. cselekvési szám! Ebben a hónapban 1000r kedvezmény az EURO-24 fürdőre!

AKKUMULÁTOR FÜRDŐ EURO STANDART-24

EURO 24 24 órán át szagtalan szárítás, környezetkímélő, hipoallergén és antibakteriális tulajdonságok

Akrilgyártás
Finnacryl Kft. Finnország / EU

fürdőkád 1,2 méter

3490 2500 rubel

fürdő 1,5 méter

3890 2890 rubel

fürdő 1,7 méter

3990 2990 rubel

4. cselekvési szám! Ebben a hónapban 1000r kedvezmény a fürdőkre EURO PREMIUM-16!

AKKUMULÁTOR FOGADÓ EURO PREMIUM-16

„PREMIUM AKRIL» EURO 16 DRYING SZAGTALAN 16 óra, környezetbarát, hipoallergén és antibakteriális tulajdonságokkal

Akrilgyártás
Finnacryl Kft. Finnország / EU

fürdőkád 1,2 méter

5500 4300 rubel

fürdő 1,5 méter

5990 4500 rubel

fürdő 1,7 méter

5990 4700 rubel

5. cselekvési szám! Ebben a hónapban 1000r kedvezmény a fürdőben SUPER PREMIUM-8!

TÁMOGATÓ PREMIUM BATHTUB

„AKRIL SUPER PREMIUM» EURO 8 DRYING SZAGTALAN 8 óra, környezetbarát, hipoallergén tulajdonságai, nano részecskék ezüst küzdelem baktériumok és üledékek

Akrilgyártás
Finnacryl Kft. Finnország / EU

fürdőkád 1,2 méter

5700 4700 rubel

fürdő 1,5 méter

6100 5100 rubel

fürdő 1,7 méter

6300 5300 rubel

BATHTUB BATH EcoVanna

36 ÓRA SZÁRÍTÁSI GYÁRTÓ RUSSIA

fürdőkád 1,2 méter

2490 rubel

akril EcoVanna Oroszország

fürdő 1,5 méter

2790 rubel

akril EcoVanna Oroszország

fürdő 1,7 méter

2890 rubel

akril EcoVanna Oroszország

A KIEGÉSZÍTŐ MŰVEK ESETÉN CSATLAKOZIK AZ ÜGYFÉL VESZÉLYÉBEN

A műanyag csatorna eltávolítása ingyenes

Öntöttvas szilva eltávolítása bontása 400 r

Automatikus vagy félautomata 200 r eltávolítása

Új szilva hullámossággal, vasalóval, lánccal és dugóval 400 r

Akril mosdó vagy mosogató 1000r

Műanyag képernyő a fürdő alatt 1450 p

Ha a fürdőt 400 (400) ecsettel festették (zománcozott)

Zsetonok, repedések eltávolítása mind a 200 r-nál

Szilikon fürdõtömítés szabad

Színválaszték Szabad: fehér, kék, rózsaszín, krém stb.

Indulás moszkvai szabad. Indulás a Moszkva körgyűrűhöz 100 p.

A munkához 2 lehetőség van, a "csatorna-túlfolyás" eltávolításával vagy eltávolítás nélkül. Választhat, mi felel meg legjobban. Lehetőség van a csatorna-túlfolyás rögzítésére 24, 16 vagy 8 óra elteltével, a kiválasztott anyag típusától függően.

rajz akril kisülési szilvával

A videó bemutatja a munka akril és edzés 36 óra, de erkölcsileg elavult, és azt javasoljuk, ma, hogy válasszon egy modernebb bevonatokat egy időben önteni 24, 16 és 08:00.

A túlcsordulás szétszerelése akkor történik, amikor a fém leeresztő csészéket újakkal kívánja kicserélni. De ha nincs hozzáférése a mosogatóhoz, például van egy csempézett képernyő, akril alkalmazható a túlcsordulás szétszerelése nélkül.

akril alkalmazása a csatorna kicserélése nélkül

(a videó 36 órás akril árnyalatot mutat, de már elavult, és 24 órás, 16 órás vagy 8 órás megszilárdítási időtartamú bevonatokat ajánlunk)

Ha a fürdő alján a víz korábban stagnált a hornyoknál, akkor az akril feltölti és a fürdő alját szintre emeli. Akrill bevonat ütésálló. Minden munka 2-2,5 órát vesz igénybe a fürdő állapotától függően. Az alkalmazás során az Euro-akril nem bocsát ki semmiféle szagot, és néhány óra alatt a fürdőszobát használhatják. Az akril ömlesztett fürdő élettartama 15-25 év. Az akril bevonat mindig megújítható és újratölthető.

Mit kell főzni a mester érkezése előtt?

Használja a fürdőszobát a kapitány megérkezése előtt, mint rendesen. A fürdő mosásához vagy szárításához nincs szükség. Világosnak kell lennie a fürdőben. Csavarja le a lefolyót nem szükséges. Csak vegye ki a fürdőszobai törölközőt és a kádban lévő összes csövet.

Munkaterv

Mester tisztítja a fürdő felületén alkalmazása előtt az akril cement, és egy vizes tintacseppek kő mosási fürdő több detergens majd szárad. Ezután a mester átadja az akril felületét a fürdő felszínén.

Az általunk alkalmazott európai akril megfelel az európai környezetvédelmi előírásoknak, és nem bocsát ki semmilyen szagot, ellentétben a helyi gyártók akriljaival.

Itt fizetheti a fürdő helyreállítását banki átutalással.

alkalmas öntöttvas, akril és acél fürdők számára

Az európai akril szétszórt!

Nem rendelkezik pórusokkal és nem szennyezi a szennyeződéseket. Könnyen tisztítható normál szappannal.

Akril fürdõ "meleg" az érintésre, sima és még csúszásmentes.

A fürdő tökéletesen sima, magas fényességű felületet biztosít.

A zománcfürdővel ellentétben az ömlesztett akril fürdő sokkal erősebb és esztétikusabb.

Ha kétségei vannak, milyen módszert választani, javasoljuk a cikk olvasását:

Mit válasszon? - Zománc vagy BULK ACRYL? - Tippek az ügyfelek számára.

Az ár-minőség kritériumai:

Zománcfürdők - alacsony költségvetési lehetőség, 3 hónapig tart. legfeljebb 5 évig.

Akril bevonat - átlagosan 1000 rubel drágább, 15-25 évig tart és frissíthető.

Összehasonlítva a tömeges akril bélés nem igényel szét a csempe a szélén a fürdő!

Ezenkívül nem szükséges a csempézett képernyő szétszerelése a fürdőszoba alatt!

Szintén nem szükséges szétszerelni a lefolyót (példa a 2. videóban).

A módszeres ömlesztett fürdő az ügyfél pénzét takarítja meg. Miért? olvasható a cikkben:

Insert vagy ömlesztett fürdő?

A mosolyod az arcodon

ez a legmagasabb

munkánk értékelése!

Bármilyen kérdés? Hívjon most!

8 (495) 409-52-00

Munkaidő 09: 00-22: 00 között dolgozik.

Mestereink kényelmes időben jönnek el. A fürdés helyreállítása a holnap és a héten történik.

Az akril fürdők visszaállítása a városokban

Moszkva, Aprelevka, Balasiha, Bronnitsy, Vidnoe, Vereya, Volokolamsk, Vysokovsk, Voskresensk, Golitsyno, Dzserzsinszkij, Dedovsk Dmitrov, Domodedovo, Dolgoprudny Dubna, Drezna, Yegoryevsk, vasúti, Zsukovszkij, Zvenigorod, Zelenograd, Zaraysk, Istra, Ivanteevka, Klimovsk, Kashira, Klin, Kolomna, Kotelniki, Korolev, Krasznoarmejszk, Krasnogorsk, Krasnoznamensk, Krasnozavodsk, Kubinka, Kurovskoye, Lobnya, Likino-Dulyovo, Losino-Petrovszkij, Lytkarino, Lukhovitsy, Lyubertsy, Mozhaisk, Mytischi, Moszkva, Naro-Fominsk, Noginsk, nyaklánc, Odintsovo, Ozyory, Orekho on-Zuevo megvilágít, Pavlovsky Posad, Podolsk, Protvino, Pushchino, Pushkino, Ramenskoye, Roshal, Reutov, Ruza, Serpukhov, Sergiev Posad, Solnechnogorsk, Stupino, Staraya Kupavna Troitsk, Taldom, Fryazino Khimki Khotkovo, Csehov, Chernogolovka, Shatura, Shcherbinka, Shchelkovo, Elektrougli, Elektrogorsk, Elektrostal, Jubilee, Yakhroma.

Akril töltőanyag egy high-tech és környezetbarát anyagokból előállított nyersanyagokból nyugati cégek Du Pont Dow Franciaország Németország amelyet szerte a világon, hogy visszaállítsa a bevonófürdő. Ez az anyag, tapasztalt kézművesek minőségileg visszaállítani a fürdő a lehető leghamarabb, elég hívjon minket.

Régi fürdők restaurálása: zománc, akril, bélés

Idővel a fürdő elveszíti vonzó megjelenését. Vannak foltok és a rozsda jelei, a fény fénye eltűnik, és az érintetlen lesz. Minden ami arra utal, hogy itt az ideje megváltoztatni a régi fürdőt. És ezek nem kis kiadások. Ráadásul a fürdőkupak cseréjekor az egész fürdőszoba javítása nélkül lehetetlen, a kisebb költségek pedig közepesek, vagy akár nagyok is. De van egy alternatív - do-it-yourself fürdő helyreállítás. Számos olyan anyag van a piacon, amellyel önállóan frissítheti fürdőjét a megfelelő minőségben.

Fürdő restaurációs módszerek

Most van három módszer a régi fürdőhelyek helyreállítására:

1. A fürdő zománcozott felületének helyreállítása.

2. Helyreállítás folyékony akrilnal.

3. Helyreállítás a bélés telepítésével.

1. módszer: általános zománcozás

Öntöttvas és acél zománcozott fürdők - lakosztályaink leggyakoribb fajtái. Ezeket a GOST 18297-96 szerint gyártják, amely 1997 óta működik. A GOST szerint a fürdőre vonatkozó garancia 2 év. De ahogy azt a gyakorlat mutatja, a zománcot csak 10 évig tartják fenn.

A gyárban található fürdők zománc nagyon egyszerű. Először is, a külső felület vörösen forró, majd a zománc porát a belső felületre szitálják, és egy ideig állni hagyják a por fémmel történő szinterelését. A külső felületet ismét melegítse, amíg a por megolvad. Az eredmény egy sima, fényes zománcozott bevonat. Nyilvánvaló, hogy otthon az öntöttvas fürdő helyreállításának ez a módja nem megfelelő.

Miért általában elhasználódik a zománc?

A zománcozott felület kopása két tényező következménye:

 • A csiszolóporokat vagy klórtartalmú anyagokat tartalmazó tisztítószerek használata.
 • Kémiai reagensek használata vízhálózatok tisztítása során.

E tényezők sokéves expozíciója következtében a fürdő zománcozott felülete vékonyabb lesz, durva lesz, és rozsdásodni kezd.

A zománcozott felület helyreállítása

A do-it-yourself zománc restaurálás meglehetősen egyszerű folyamat. Két lépcsőből áll: felszín előkészítése és új zománcozási réteg alkalmazása.

Mi szükséges a munkához?

Szüksége lesz a következő eszközökre és anyagokra:

 • az elektromos fúró egy fúvókával csiszoló kerék formájában;
 • csiszolópor;
 • csiszolópapírral;
 • rozsda-átalakító (például "Tsinkar");
 • zsírtalanító (például Nefras);
 • szálmentes szalvéta;
 • Ecsetek természetes sörtékből vagy spray-ből;
 • légzőkészülék és kesztyűk;
 • zománc, előnyösen kétkomponensű (zománc és keményítő).

Előzetes szakasz: felületkészítés

Nagyon fontos szakasz. Minél alaposabban tisztítják a fürdő felületét, annál jobb az új zománcréteg.

 1. a régi zománcot csiszolóporral megszórjuk, és csiszolópapírral vagy elektromos fúrógépre szerelt csiszolókoronggal megtisztítjuk;
 2. a korrózióval, rozsdás átalakítóval megtámadott feldolgozási területeket fél óráig tartsa, majd tiszta csiszolópapírral;
 3. mossa le a zománcot és zsiradékot vízzel;
 4. alaposan kezelje a fürdőt zsíroldószerrel, szöszmentes ruhával;
 5. töltse fel a fürdőt forró vízzel és hagyja 10 percig felmelegedni;
 6. ürítse le és törölje szárazra szöszmentes ruhával; győződjön meg róla, hogy a felszínen nincsenek szálak vagy más idegen elemek.

A fő szakasz: a zománcozás

 1. a gyártó utasításai szerint a zománcot és a keményítőt bizonyos arányban összekeverik és alaposan összekeverik;
 2. tegye az első zománcréteget ecsettel vagy szórással;
 3. tartson fenn egy bizonyos időtartamot az utasításoknak megfelelően;
 4. tegyél fel egy második zománcréteget.

Ez a helyreállítási folyamat zománcozott fürdő kezével végződik. Ajánlatos legalább egy héttel a fürdő működése előtt ellenállni. Nagy időbe telik a zománc polimerizációjának befejezése.

Az új zománc élete 6-8 év lesz.

2. módszer: a fürdő folyadék akril helyreállítása

Ez a fürdőkúra helyreállításának módja viszonylag korábban jelent meg, köszönhetően egy különleges anyag üvegszerű megjelenésének.

Mit állítunk vissza?

A Stakril egy kétkomponensű akril anyag, amelyet kifejezetten a fürdő helyreállításához terveztek. Magában képviseli az akrilt és egy külön beszerezhető keményítőt. Az akril és a keményítő kombinációjakor kezdődik a polimerizációs folyamat, és ha felszínre kerül, akkor a készítmény 4-6 mm vastagságú, kiváló minőségű akrilfóliává változik.

A Stakril előnyei

A Stakril három figyelemre méltó tulajdonsággal rendelkezik, amelyek segítik gyorsan és hatékonyan a fürdő helyreállítását:

1. Viszkozitás

Az optimálisan kiválasztott üvegecskék viszkozitási együtthatója 4 mm vastag akril bevonatot hoz létre a fürdő falain és alul 6 mm mélyen.

2. folyadék

A fluiditás hatása lehetővé teszi az üveg számára, hogy egymástól függetlenül borítsa a fürdő felületét és egyenletesen feküdjön.

3. Késleltetett polimerizáció

Ennek a minőségnek köszönhetően biztonságosan és viszonylag kényelmesen végezheti munkáját a fürdő helyreállításán, anélkül, hogy félhet, hogy az akril túl gyorsan keményedik.

A polimerizáció után az akril felülete mechanikai és ütésálló, sokkal jobb, mint egy akril bélés vagy zománcozott réteg.

Teljesítménytechnológia

A folyékony akril fürdõk restaurációs technológiája még egyszerûbb a zománcozásnál, és a következõkbõl áll:

1: Felület előkészítés

Ez a szakasz nem különbözik a zománcozott felület helyreállításától. Ismételje meg ugyanazokat a lépéseket. Ezután húzza ki a szifont és tegyen egy tartályt a mosogató alá, ahol a felesleges akril áramlik.

2: folyékony akril alkalmazása

 • akrilsavas keveréket készítünk a gyártó utasításai szerint;
 • lassan öntsük a kész keveréket a fürdő felső szélére, mihelyt a sugár eléri a közepét, elkezdjük egyenletesen mozgatni az üvegréteg áramát a fürdő peremén;
 • amikor a kör bezáródik, az eljárást megismételjük, középen kezdve.

Az ömlesztett helyreállítás folyamatának folyamatosan kell zajlani, ezért a megfelelő méretű pohár kapacitását meg kell ragadnia. Nem szabad megmenteni - jobb, ha egy kicsit több akrilsal tölti ki, mint amennyire hiányzik, az extra a tartályba kerül a leeresztő lyuk alatt.

Az akril polimerizációja, típusától függően, 1-4 nap. Válasszon a stakril hosszú szárítási idővel, ebben az esetben az akril felülete jobb lesz.

A felújított fürdő élettartama kb. 20 év.

3. módszer: a fürdő helyreállítása a béléssel

A legegyszerűbb, de a legdrágább helyreállítási módszer a bélés telepítése. Ezenkívül a kád tökéletesen helyreállítható a saját kezével, mivel ez a módszer lehetetlen, mivel a bélésgyártást a gyárban gyártják.

Lehetőség van arra, hogy rendeljenek egy bélés gyártását a vállalkozás egy adott fürdőjéhez, és telepítsd magadnak.

Technológiai telepítés bélés:

 1. alaposan tisztítsa meg és zsírtalanítsa a fürdő felületét;
 2. helyezze be a bélést a fürdőbe;
 3. ellenőrizze a dokkoló ürítések helyességét;
 4. a metsző bélés a falburkolat vonala mentén;
 5. helyezzen speciális ragasztót a fürdő belső felületére és a bélés külső oldalára, és rögzítse őket;
 6. az ízületeket szilikonnal zárják.

A bélés telepítése után hideg vizet öntünk a fürdőbe, és egy napig tartjuk. Ezután a felújított fürdő üzemkész.

A bélés 10 évig szolgál.

Mennyibe kerül a fürdő helyreállítása?

Összefoglalva, a fentiekben ismertetett módszerek alapján összehasonlító elemzést készítünk a fürdőkúra helyreállításának költségeiről.

Zománcfürdő

A "Tikkurila" finn társaság által gyártott "Reaflex 50" zománc ára 1 kg-ra 550 rubel. Orosz készlet helyreállítása "Svetlana" költségek 750 rubel. Ennek eredményeképpen 1300 rubelt kell fizetnie.

Tömeges helyreállítás

Ha készletet vásárol a folyadék akril helyreállításához, mint pl. A Plastall, ez körülbelül 2000 rubelt fog fizetni. Ebben az útban mindent megteszünk a független munkához, akár egy video leckével rendelkező CD-lemezt is.

Akril bélés

A bélés és a polimer ragasztó költsége 2800-3000 rubel.

A legjobb megoldás az ömlesztett helyreállítás módja, amelyben egy gyönyörű és tartós bevonat egy kis pénzt kap. Ráadásul bármelyik ilyen módszer sokszor olcsóbb, mint egy új fürdő vásárlása és telepítése.

Akrilfürdő helyreállítása - "Acryl-MSC"

Még a fürdőkád legmegfelelőbb működése sem tarthatja örökre tökéletes megjelenését. Kis háztartási károk, karcolások, tisztítás nem megfelelő eszközökkel - mindez elhomályosítja a felületet, ami homályos, szürke, és végső soron megromolja az egész fürdőszoba megjelenését.

Nem szabad elhamarkodott döntéseket hoznia, és elkezdheti lebontani a fürdőt. A modern javítási technológiák lehetővé teszik a felület fehérségének és fényes ragyogásának helyreállítását, amely sok időt és jelentős összeget takarít meg a tulajdonos számára.

A fürdő helyreállítása a zománc helyreállítására, a fürdőkád kopott felületére. A fürdő modernizációjának modern módszere az "Ömlesztett fürdő". Ezt a módszert folyékony (tömeges) akril alkalmazásával alkalmazzák. A lefedettség minősége csak az összes elvégzett munkafolyamat szabályainak kötelező betartásával érhető el. A fürdőszobai akril helyreállításának eljárása két fázisban zajlik:

Fürdőfelület előkészítés

 1. Csiszolós sweep;

A fürdő előkészítésének folyamata a rozsda és a mészkő alapos tisztításával, a szilikon és a cement maradványokkal kezdődik, a sarokcsiszolók (bolgár) segítségével, csiszoló fúvókával.

Tisztítás után a felületet kémiai összetétellel kezeljük a szerves anyag eltávolítására (fertőtlenítés).

A bevonás előtt a harmadik lépésben a fürdőterületet oldószerrel és szakemberrel kell zsíroldni.

Akril bevonat

 1. A munkadarab előállítása;

A két komponensből, az akrilből és a keményítőből álló anyagot homogén tömegig gyúrjuk. Nem ajánlott keverőgépet használni. Ehhez illesszen be egy kis feldolgozott fadarabot. Fontos, hogy az akrilát óvatosan az edény sarkában és falában keverje össze. Egy ilyen készítménynek egy ideig (5-10 perc) állni kell a felhordás előtt.

 • Az anyag felhordása a felületen;

  Folyékony akril a fürdő oldalára kis mennyiségű öntéssel töltik fel. Miután az akril bevonásra került a fürdő összes falához, meg kell kezdeni a fürdő oldalainak kiegyenlítését, majd a fel nem töltött részek faláról a spatulákkal alulról felfelé emelve. A végső szakasz a kád aljához igazodik, hogy a kád kívülről leereszkedjen és eltávolítsa a cseppeket.

  Az akril szárítása során egy fedett fürdőben nem ajánlott egy szomszédos mosogatót használni a vízcseppek behatolásának elkerülésére. 24 órán belül célszerű lezárni a fürdőszobát, hogy a por ne essen a felületre.

  Fontos! A fürdő akril helyreállításának minősége elsősorban a mester szakszerűségétől függ. Különböző cégek állítólag "behozott anyagot" kínálnak, de a fürdőhelyreállítási szolgáltatási piacon az összes meglévő akrilgyártmányt Oroszországban gyártják.

  Szagtalan anyag! Nem mérgező! A kikeményedési idő 24-36 óra!

  Garancia a munkában 3 év! Az anyag élettartama 15-20 év!

  Mesterek legalább 5 éves szakmai tapasztalattal! Regisztráció Moszkva!

  Egy szerződést kötünk és egy munkát végezzünk!

  Helyreállító fürdő folyékony akril felhasználásával

  Az akrilalapú fürdő restauráció vezető szerepet tölt be a helyreállítási technológiák jelenlegi piacán, melynek felületét vékony, de tartós, új anyagból álló réteggel fedjük le. A biztonság, a munka gyorsasága, kiváló eredményei, a bevonat tartóssága és a különböző mértékű romlottságú felületeken való felhasználhatósága miatt a helyreállítási módszert a fogyasztók széles körben használják és bízzák.

  Az akril fürdők bevonására alkalmas anyagok már számos cégnél vásárolhatók, amelyek a fürdők javítására szakosodtak. Azonban ennek az anyagnak a megmunkálása szakképzettséget és bizonyos készségeket igényel, ezért tökéletesen sima felületet kapjon csíkok, rétegek és rések nélkül, jobb tapasztalt kézművesek szolgáltatásainak használata.

  A fürdő helyreállításához szükséges eszköz

  A munka megkezdése előtt a kádat leválasztják a szennyvízcsatornáról, a szifont és a csapot eltávolítják, és a tartályba felesleges akril tartály kerül behelyezésre.

  Az előkészítési eljárás a régi bevonat eltávolításával kezdődik. A felületet alaposan meg kell tisztítani, különös figyelmet fordítva a repedésekre és forgácsokra. Különösen mély károsodás van gittal. Ezután a fürdőt kémiai kezelésnek vetjük alá speciális eszközökkel és zsírtalanítjuk, majd megszárítjuk. Csak ezután a felület bevonásra késznek tekinthető.

  A munkadarabot közvetlenül a munka megkezdése előtt készítik el. Az egyik legfontosabb jellemzője a szag és az abszolút biztonság hiánya mind a mester, mind a bérlők számára. Az akrilok elkezdenek kis csepegtetni, az oldalaktól kezdve, a perem körül. A folyamat során a mester leereszkedik alsó és alsó szintre, amíg az anyag a fürdő alját fedezi. Ezután egy spatulával simítsa ki az eljárás során keletkező sagokat, és távolítsa el az akril felesleget a leeresztő nyíláson keresztül. Az akril teljes szárításának időtartama 24-36 óra, amely után egy szifont és egy keverőt szerelhetünk be a fürdőbe, és csatlakoztathatjuk a csatornarendszerhez.

  Az akril fürdő helyreállításának előnyei

  A fürdő folyadék akril helyreállítása olyan technológia, amely számos előnnyel jár, mint más módszerek:

  • Kevesebb, mint 36 óra alatt minden fürdés megjelenik egy új termék megjelenésén. Sem a teljes csere, sem a zománcfestés nem ad ilyen időmegtakarítást;
  • A folyékony akril bevonat sokkal olcsóbb, mint egy új fürdő. És ha úgy gondolja, hogy nemcsak fürdést, hanem új vízvezetéket kell vásárolnia, valamint javítania kell a falakat és a padlót, akkor a helyreállítás előnyei nyilvánvalóvá válnak.
  • Az ömlesztett akril vékony, de tartós réteget képez a fürdő felületén. Az anyag plaszticitása ellenáll a forgácsolásnak és repedésnek. A takarékosság élettartama legalább 15 év, megfelelő gondossággal.
  • A fényes megjelenésű akril felület teljesen csúszós, még nedvesedés után is. Ezáltal a bevonat biztonságos a gyermekek és az idősek számára.
  • Az akril nem igényel komplex ellátást vagy speciális tisztítószereket. A puha ruhával vagy szivaccsal a szokásos szappan könnyedén megtisztítja a felületet. Nagyon fontos, hogy az akril megakadályozza a mikroorganizmusok kialakulását, ami a fürdőt higiénikusvá teszi.

  Örülünk, hogy meglátogatjuk ügyfeleink között!

  az "Acryl-MSK" vállalat vezetője, Vladynlav Dobrynin

  A zománc helyreállítása saját fürdőszobájával

  A javítás során mindenhol szeretnék rendelni, beleértve a fürdőszobát is. Egy új falburkolat, gyönyörű mennyezet, friss vízvezeték... De van egy fontos árnyalat - egy régi fürdõ, rettenetes sárgás és repedt bevonattal, amelynek felszínén meglehetõsen ijesztõ fekete zsetonok lehetnek. Nem olyan könnyű megváltoztatni ezt a kényelem elemét egy lakásban, ahogyan úgy tűnik, és ez drága öröm. De van kiút. Az elveszett bevonat típusa helyreállítható, és nagyon gyors és olcsó. Ebben az esetben a szakemberek segítsége nélkül könnyű megbirkózni. A saját kezű zománc visszaállítása meglehetősen igazi, és nem igényel őrült pénzügyi költségeket.

  A zománc helyreállítása saját fürdőszobájával

  Miért "menteni" a fürdőt?

  Mielőtt megtanulná, hogyan kell újraéleszteni a régi bevonatot a fürdőszobában anélkül, hogy teljesen kicserélné, meg kell kitalálnia, miért kell egyáltalán visszaállítani. Miért nem könnyebb vásárolni és telepíteni egy újat?

  Visszaállítjuk a zománcfürdőt

  Az új fürdőszoba sok pénzt, és különösen - kiváló minőségű, öntöttvas. Természetesen normál fémt is vásárolhat, de egy bizonyos kényelmetlenséget biztosít a lakásban élő lakosoknak: a vízzel való töltést hangos hangzás kíséri, amelyet még a szomszédok is hallhatnak a vékonyfalú házakban.

  Új fürdőt kell telepíteni, a régiet lebontva. És ez nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik. Az ilyen munkák nagy mennyiségű szemetet fognak okozni, a nehézeken kívül. Ugyanakkor a nők nem képesek megbirkózni vele - mindenképpen erős férfi kezekre van szükség, és azok, akik mindent lebontanak, elviselni fogják. És valószínű, hogy mindenki csak új zománc bevonatot alkalmazhat.

  Az öntöttvas fürdő szétszerelése

  Szerencsére a fürdőben lévő gyári zománc nagyon tartós, és néhány lakástulajdonosnak még egy ilyen eljárással sem kell szembenéznie, mint a helyreállítása. Ez az alkalmazás speciális technológiájának köszönhetően valósul meg. A fürdő billetje erős fűtésre van kitéve, és csak ezután védő bevonattal, azaz zománccal borítja. Elméletileg évszázadokig tarthat, de a fürdő folyamatos tisztítása és feldolgozása miatt ez nem történhet meg. Épp ellenkezőleg, a fürdő lassan, de biztosan elveszti a megjelenését, a zománc sárga színűvé válik, és nem lesz sima az érintés, de durva.

  Igen, zománcra nem csak a szépségre van szükség, hanem védi a fürdőt a különféle agresszív tényezők (pl. Tisztítószerek, különböző hőmérsékletű víz) hatásától. Zománc nélkül a fém elveszti néhány tulajdonságát - például a sérülés helyén az öntöttvas rozsdásodni kezd, és a rozsda tovább terjed tovább, és megsemmisíti a terméket.

  A zománc megvédi a fürdőt az agresszív tisztítószerektől.

  Figyelem! Ha a zománc sebzését időben nem szünteti meg, akkor a rozsda elpusztíthatja az egész terméket vagy drasztikusan megváltoztathatja a fürdő megjelenését.

  Természetesen a lakás gyári feltételei nem hozhatók létre, és ideális esetben visszaállítják a zománcot is. De újra felhasználható, ami segít a gyönyörű és rendezett megjelenésnek. És ez felesleges pénzügyi és fizikai költségek nélkül történik.

  Figyelj! A zománc, amelyet egyedül alkalmaznak otthon, nem fog képes szolgálni mindaddig, amíg a gyárban dolgozik, de még mindig képes átalakítani a régi fürdőjét egy hosszú ideig. De óvatosan kell kezelni - kevésbé ellenáll a mechanikai / kémiai hatásoknak, és még bizonyos anyagokkal való érintkezés miatt is képes megváltoztatni a színt.

  A fürdő helyreállítása előtt és után

  Általánosságban elmondható, hogy a fürdőszoba megjelenésének helyreállítása a következő.

  1. Akrill bevonat - az úgynevezett önterülő fürdő. A szerkezet belseje folyékony akrilnal van feltöltve.
  2. Akril burkolat - értékesített hardverraktárakban vagy megrendelésre. Illeszkedik a fürdőben.
  3. A régi fürdő új helyére való cseréje.
  4. Zománc bevonat - határozottan, speciális festékkel a tál belső felületére.

  Akril bélés a fürdőben

  Mi szükséges?

  A helyreállításhoz bizonyos anyagok és eszközök szükségesek:

  • légzőkészülék;
  • kefe, henger zománcozáshoz;
  • régi ruhák vagy kötény;
  • gumikesztyű;
  • csiszológép vagy csiszolópapír;
  • régi rongyok;
  • primer;
  • aceton;
  • egy készlet a fürdőhelyek helyreállításához - egyszerűen fel, zománc fürdőkhöz.

  Mi szükséges a zománc helyreállításához?

  Most az építőipari piacon nagy választékban találunk különböző fürdőszobai zománcokat, mind a szakemberek, mind a hazai kézművesek számára. Ugyanakkor, ha kezdõ vagy, akkor jobb, ha a legegyszerûbb lehetõséget kapja - ez nem igényel speciális készségeket, ha használják. Az ilyen zománcokat mind aeroszolos dobozokban, mind palackokban (ecsettel vagy kis görgővel ellátva) adják el.

  Zománc fürdetéshez egy dobozban

  Figyelj! A legjobb, ha az ecsettel való alkalmazásra szánt kompozíciót használja - tökéletesen lefedi a régi bevonatot, könnyen kezelhető vele. Az aeroszol termékeket akkor választják ki, ha szükséges egy kis chip helyreállítása - ebben az esetben a zománc egyenetlenül fekszik.

  A kád helyreállításához használt készlet általában két komponensből áll - maga a keményítő és a zománc. Olyan készítményre is fel kell készülni, amely elősegíti a fürdést a festéshez. Egyébként a zománc cseréje nagyszerű lehetőség a fürdő új színének megválasztására. Ez utóbbit kék, piros, zöld és más színekkel lehet festeni különleges színek segítségével.

  Helyreállítás - nagyszerű esély a fürdő színének megváltoztatására

  Táblázat. Készletek a fürdőhelyek helyreállításához.