Legfontosabb > Fürdő

A fémfürdő helyreállítása. Hasznos tippek és anyagok kiválasztása

Frissítse a fürdő minden otthoni mesterét. Ez egy kis türelmet, a szükséges anyagokat és eszközöket igényel. Bármi is mondható, ne higgye el: a fémfürdő helyreállítása nem annyira bonyolult, mint a szakemberek festették. Az embernek csak el kell kezdenie, és magának a folyamat ismerőse lesz!

Fémfürdő: zománc javítás

Nem számít, mennyire gondosan kezelik a házi feladatot fém fürdővel, végül úgy tűnik feldarabolva, karcolódnak, amelyben a rozsda felhalmozódik. Előfordul, hogy a pénzügyek nem teszik lehetővé új tálat vásárolni, hanem egyszerűen megjavítani. De minden rendben van. Miért könnyebb megjavítani egy acélfürdőt, mintsem új terméket vásárolni?

 1. A tálca szétszerelése és összeszerelése időt vesz igénybe;
 2. A falburkolat romlik;
 3. A pénzt a tál és egyéb apróságok vásárlására, eltávolítására fordítják.

Az acélkád helyreállítása nem igényel ilyen beruházásokat, különösen akkor, ha speciális szerszámokat használ. Például lakk. A termék tartóssága miatt a termék nem rosszabb, mint a zománcozott bevonat, és alkalmazása egyszerű és egyszerű. Képes vezetni egy ecsettel vagy hengerrel, ami azt jelenti, hogy majdnem megjavitja a kezedben lévő vasfürdőt.

Fontos! A festéklakk helyett inkább nem csak az erőt és a minőséget, hanem a szagok és a hosszú szárítási folyamatot is előnyben részesítik.

Ezt a lakkot szaküzletekben adják el, és három összetevője van, amelyeket a munka megkezdése előtt kevernek össze. A bevonat minősége a tál előkészítésétől függ. Ezért szükséges a felületek nagyon alapos tisztítása, a mészlerakódások eltávolítása, köszörülés és egyszerű porelszívás.

Előkészítése fürdőszoba tál javításra

 1. A fémfürdők javítása a zsírtalanítással, a felületek mosásával és szárításával kezdődik. Hasznos törölni a porat a helyiségben (a lakk gyorsan megragadja a kis részecskéket).
 2. A mély karcolások helye, delaminált zománcozás, gipsz epoxi vagy poliészter.
 3. Zárja le a lefolyót, írja be a vízfürdőbe, és öntsön egy eszközt a plakett eltávolítására. Az előírt időtartam lejártát követően az összes víz leeresztésére.
 4. Zárja be az ablakokat, vegye ki az összes fürdő textíliát és hozzon létre egy optimális termikus környezetet, kb. 20-22 fokot.
 5. Amint a fürdőt megtisztítják, mosják, el kell távolítani a lefolyó és túlfolyó elemeket. Ezt követően, amikor a fém fürdőszoba javítása befejeződik, a kiegészítők behelyezhetők, vagy akár újak is helyettesíthetők.

Fontos! A kevert lakk kompozíció "életképes" 40 percig, és a kompozíció teljes szárításának ideje nem kevesebb, mint 5 nap. Az időszak alatt a szobát teljesen le kell zárni, beleértve az ablakokat (legalább az első 24 órában). Kiderül, hogy a fürdőszobát 5 napig nem használhatja.

 1. Ha csak egy karcolás van az acélfürdőben, akkor felhígíthatja a lakk egy részét, és fedje le a kefével. De minden esetben ezt a helyet először csiszolni kell.

Fontos! Munka után (lakkozás) a szokásos módon gondoskodhat a fürdőszobáról: minden háztartási tisztítószer alkalmas. Ezen kívül lakk vásárlásával sem költhet pénzt szerszámokra, mivel a készlet tartalmaz utasításokat, katalizátort, keményítőt, szerszámokat - mindent, kivéve a védőszalagot és a fürdőápolási termékeket.

Az előző réteg tisztítása a frissítés előtt

Tudnia kell, hogy ez a lakk különböző színárnyalatokban kapható, és pontosan meghatározhatja a leginkább tetszett tartományt! Kiderült, hogy a vasfürdők helyreállítása nemcsak gyakorlatiasabb, mint az újak megvásárlása, hanem új kialakítás létrehozását is segíti a szobájában! Tehát mindent megtisztítanak, a por törlődik, itt az ideje, hogy megkezdjük a fém fürdőszoba javítását:

 • Óvatosan szárított fürdőtálca a szalag szélével, és vízvezeték (csaptelep, szerelvények) filmmel borítva.
 • Keverjük fel a lakkot, adjunk hozzá egy keményítőt és öblítsük újra legalább 3 percig. Ezután öntsük a katalizátor folyadékot és keverjük újra.
 • A lakk felületére egy ecsettel alkalmazzon lakkot. A mozgásnak mindkettőn át kell haladnia.
 • A görgő elosztja a bevonat egyenletességét, promazyvaya minden széle.

Tipp Ha a görgő nem éri el a szélét, vegyen egy kefét a kezében. Ezzel gyorsan és egyszerűen festheti az acélfürdőt.

Ez az egész eljárás a lakk használatára. Miután csak a bevonatot kell szárazra hagyni és örömmel élvezni! Hogyan lehet helyreállítani az ismert acélkád lakkot, de vannak még lehetőségek.

A "A fürdő helyreállítása" című cikk segítséget nyújt az egyes fürdőkádak összetettségének és költségeinek felmérésében, és a kezdeti stádiumban lévő fürdőkád választásával kérheti Önt.

Festékek, lakkok, zománcok

És a lakk mellett, hogyan kell festeni egy vasfürdőt? Természetesen zománcok. Például:

 • "Aqualore" zománc - kiváló eszköz a zománc helyreállításához. Meg tudja erősíteni a zsetonokat és szolgálni a fürdőt nem kevesebb, mint 5 év.
 • Az Epoxin 51 egy teljes körű fürdő zománc. Csak ecsettel dolgozhat.
 • A "Svetlana" készlet egy pépes, kétkomponensű keverék, amelyet fémek zománcozásának helyreállítására mutattak be. Ezenkívül csiszolt zománc helyreállítására, repedések csempékre, porcelánra, mosogatókra és más kiegészítőkre való beágyazására szolgál. Nem fél a vízzel való érintkezéstől. Biztosítja a sima felületet az egész területre.

Tipp Ha kis repedések és zsetonok vannak, valamint szabálytalanságokat, a Svetlana megbirkózik az ilyen feladatokkal.

Acélfürdő javítás

Minden öregedésnek van kitéve, és van egy bizonyos élettartama, ez a fürdőre is vonatkozik. Különösen akkor, ha acélbetét van zománc bevonattal. De mivel az ilyen nehézkes vízvezeték-berendezések szétszerelésének és cseréjének folyamata gyakran hosszú és fáradságos, poros építési és felújítási munkálatokhoz kapcsolódik, sokkal több oknál fogva érzékeny, hogy egy acélfürdőt javítanak. Amennyire lehetséges és hogyan kell végrehajtani - meg fogjuk mondani ebben a cikkben.

Miért kopik az acélfürdő fedele?

A kád elkészítéséhez használt acél vastagságától függően az alkalmazott bevonat minősége, a garanciális időtartam 10 és 20 év között változik. A piac leggyakrabban 10 éven át tartó garanciális időszakot jelent. A kapcsolat nagyon egyszerű:

 • Minél nagyobb az acél vastagsága, annál kevésbé alakul ki a súlyterhelés.
 • Minél kevésbé alakul a test, annál jobb és erősebb lesz a zománc, annál kevésbé esik a zománc leválása.

Mindezektől megtehetjük az első tényezőt, amely befolyásolja a bevonat károsodását - egy nagyon vékony acélból, amelyből készült, és a bevonat gyenge minőségét. Azonban gyakran, amikor érdeklődtek az acélkád javításával kapcsolatban, ez a tényező már nem befolyásolható.

Nézzük meg a hazai tényezőket, amelyek befolyásolják a zománc elvékonyodását, kopását, sárgulását, zsetont és repedéseket. Annak tudatában, hogy mi zavarja a zománcfürdőt, meghosszabbíthatja az életét, minimalizálva ezeknek a tényezőknek a hatását, és ha lehetséges, teljesen megszüntetheti őket.

A bevonat élettartamát csökkentő tényezők a következők:

 1. A fürdő rendszeres tisztítása szerszámokkal, amelyek nagy csiszolószemcséket tartalmaznak.
 2. A fürdőkád felületének tisztítására szolgáló eszközök használata, amely klórt tartalmaz, a WC-tálak tisztításához használt eszközöknek is tulajdoníthatók. A készítményben lévő savak megsemmisítik a zománcozott bevonatot.
 3. A tisztítás során fémszivacsokat és ecseteket használjon.
 4. A rendszeres tisztítás a felületről a szappan és a zománc maradványaiból, ami a sárgaság megjelenését eredményezi.
 5. Nagy mennyiségű kalcium csapvízben vagy túl kemény vízben.
 6. A csapok és keverők folyamatos vízáramlása hozzájárul a rozsdás foltok megjelenéséhez.
 7. A fémfelületek jelenléte a fürdő felületén, pl. Bevonat nélküli szappanládák, fésűk, csapok.
 8. Mechanikai károsodás, például olyan nehéz tárgyak esése, amelyek képesek a chipen a padlón.
a tartalomhoz ↑

Egy régi fürdõhely új vagy helyreállításával?

Ha így történik, akkor a fürdõ elvesztette esztétikai megjelenését, és vissza kell állítani, akkor érdemes az acélkád helyreállítását elvégezni. Ez az eljárás meglehetősen drága, ha szakemberekhez fordul. Azonban, miután megvizsgálta a helyreállítási módszerekről, a munkák algoritmusáról és a lefedettség helyreállításáról szóló tippeket, mindezt önállóan lehet elvégezni. Így ez az eljárás 2-3-szor olcsóbb lesz. Nem is beszélve a megtakarításról a fürdő cseréjéhez képest.

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy célszerű új fürdőt vásárolni, mint a hajóparancsnokok helyreállítását. De ne felejtsük el, hogy a csere költsége nemcsak egy új fürdő költségeit tartalmazza, hanem:

 • a régi fürdő szétszerelésének költsége;
 • a bélésanyagok megújításának költsége, amely valahogy szenved a leszerelés során;
 • valószínűleg a vízvezeték-csere helyett.

Ahogy láthatja, a fürdő cseréje azzal fenyeget, hogy a fürdőszoba majdnem teljes javítását végzi.

A fürdő helyreállításának módjai

Milyen lehetőségek vannak a fém fürdő helyreállítására? Három fő módja van:

 1. Új zománcozási réteg alkalmazása.
 2. Tömeges fürdő folyékony akril felhasználásával.
 3. Az akril bélés telepítése.

A kád javításának minden lehetséges módja önállóan, saját kezűleg megoldható. A fogyóeszközök nyilvánosan értékesítésre kerülnek. Ha több idő, vágy és szükséges információ van, minden tulajdonos meg tudja csinálni. Ha nincs ideiglenes forrása, sok olyan kézműves van a piacon, akik ilyen szolgáltatásokat nyújtanak az Ön számára elfogadható módon.

A fürdő elkészítése a helyreállításhoz

A helyreállítás elvégzéséhez a következő előkészítő munkát kell elvégezni:

 • Alaposan mossa le az egész felületet, tisztítsa meg a szennyeződéstől.
 • Megszabadulni a kalcium lerakódásoktól a felszínen.
 • A felületet csiszolópapírral vagy csiszolótárcával simítsa.
 • Rozsda jelenlétében kezelje ezeket a területeket a rozsda átalakításával, majd ezen területek homokszórásával.
 • Alaposan mossa le az összes őrlést és port megőrző szemetet.

Fontos! A helyreállítási munkálatok végrehajtása során, különösen, ha festeni vagy új bevonat rétegét önteni, ajánlatos alaposan tisztítani az egész fürdőszobát, mivel szárításkor az új zománc önmagához vonzhatja a porrészecskéket.

 • Az egész felületet zsírtalanítóval zsírozza meg egy szöszmentes ruhával.
 • Zsetonok és repedések jelenlétében azokat előzetesen zsíroldott gumiabronccsal kell lezárni.
 • A kisméretű és sekély zsetonokat kis ecsettel, autóipari zománnyal lehet lefedni, majd finom szemcsés zománcpapírral lehűteni.

Fontos! A zománc vagy az akril réteg felhordása esetén a felületet teljesen zsírtalanítani kell, még akkor is, ha zsírtalanítás után kis repedést zár be.

 • Az utolsó lépésben alaposan mossa le a fürdőt meleg vízzel, majd szárítsa meg hajszárítóval;

Most biztonságosan léphet a bevonattal!

Fém fürdő zománcozás

Ezzel a módszerrel bevonat visszanyerését, zománcot használnak, amelyet egy keményítővel keverünk össze.

A zománcozás hasznos részletei és jellemzői:

 • Zománcot a tisztított és előkészített felületre ecsettel, hengerrel vagy szórással kell felhordani;
 • a festék és a keményítő keverése után a keveréket nagyon gyorsan kell alkalmazni, mivel a gyártótól függően használhatatlanná válik 40-80 perc alatt;
 • ne feledje, hogy a keverék meglehetősen éles szagú, ezért az alkalmazást védő maszkban kell elvégezni;
 • ezt a bevonatot nagyon vékony rétegben alkalmazzák három szakaszban;
 • az egyes rétegek alkalmazása közötti idő 15-20 perc;
 • a teljes szárítási idő 72 óra;
 • A bevonat sima, fényes felülettel rendelkezik.

Fontos! Annak érdekében, hogy a megújított lefedettség a lehető leghosszabb legyen, a szakértők javasolják, hogy a szárítási időt 5 napra növeljék.

Az ömlesztett akril használata

Az ömlesztett akril fémből készült fürdő, valamint a zománc esetében javítani kell két komponens - folyékony akril és keményítő keverékét. Az alábbi típusú lefedettség használatának néhány jellemzője:

 • a keverék felhasználási ideje nem haladhatja meg az alap és a keményítő összekeverésének időpontjától számított 1,5 órát;
 • az ömlesztett akril használata nem toxikus, a zománctól eltérően;
 • a fürdő felülete melegebb lesz az akril réteg miatt;
 • lehetőség van színek és árnyékok megválasztására pigmentek hozzáadásának köszönhetően;
 • a felhordást a fürdő köré öntve végezzük - a fürdők oldaláról kiindulva, a kör mentén, a víz alatti, a teljes lefedettség határán kell, amíg az egész felület egyenletesen folyadékkal töltött;

Fontos! Helyezzen egy kis edényt a fürdőlefolyó alá, ahol a felesleges folyékony akril áramlik, hogy elkerülje a további tisztítást.

 • a keveréket egyenletesen alkalmazzák, anélkül, hogy foltokat és folyadékokat hagynának el, tökéletesen eloszlatva a felszínen, így könnyű használni kezdőknek is;
 • a száradási idő 48 óra.

Fontos! Az épület hajszárítóját alaposabb szárítással lehet használni.

Akril bélés telepítése

A fémfürdő helyreállításának leggyorsabb és legkevésbé időigényes módja az akril bélés telepítése a régi fürdő alapjára.

Az akril bélés telepítésének előnyei:

 • Ez a módszer nem igényel olyan alapos előkészítő folyamatokat, mint az új bevonatréteg alkalmazása esetén;
 • a telepítési folyamat összesen körülbelül 3 órát vesz igénybe;
 • a kész fürdőszoba ugyanazon a napon használható;
 • alkalmas azok számára, akik szétszerelik a régi fürdőt, meglehetősen nehézkesek és bélés anyagokat károsítják;
 • a legjobb megoldás, ha rossz minőségű fürdőt szereltek fel a javítás során, amikor a fürdőszobai javítások teljesen megfelelnek Önnek, de a fürdő maga nem elégíti ki, és a régebbi bontása nem megfelelő;
 • a fürdő csökkentett hővezető képessége;
 • Kap egy teljes értékű akril fürdő, az alap, amely egy régi fürdő.

Ami a javítási munkát illeti:

 • A felszerelés hab felhasználásával történik;
 • a bélés maximális méretének megfelelő kiválasztásával csak a bélés kifelé irányuló oldalai illeszkednek a fürdő méreteihez a kirakós játékkal;
 • a beszerelés után használjon tömítőanyagot a fürdő teljes peremén, valamint a lefolyó lyukak helyén.
a tartalomhoz ↑

Hogyan kell törődni a fürdőszobával a restaurálás után?

Miután elvégezték a helyreállítási munkálatokat, a fürdőkád tíz évig szolgálhat Önnek a következő óvintézkedéseknek megfelelően:

 • Tisztítás közben ne használjon durva súrolószereket vagy fémgyapotot;
 • Ne öntsön kémiai keveréket a fürdőbe, ha nem biztos benne, hogy kompatibilisek a frissen bevont bevonattal;
 • a lakásban vagy a házban használjon vízbemeneti szűrőket;
 • rendszeresen távolítsa el a szermaradványokat a szivacsból és vízből a sárga foltok megjelenésének megakadályozására;
 • ne hagyja a fémtárgyakat hosszú ideig a fürdőben;
 • ne engedjék meg, hogy a nehéz tárgyak leesnek;
 • Tisztítószerek vásárlásakor gondosan fontolja meg, milyen felületeket lehet használni;
 • ne engedje lefolyó csapok;
 • fémmedencék elhelyezése a fürdõszobában, alá kell helyezni egy törülközőt vagy rongyot;
 • öblítse le az egész felületet minden használat után.
a tartalomhoz ↑

Videó felvétel

Mint látható, mindenki választhatja magának a legjobb megoldást a fürdő helyreállítására, és nem szükséges az egész szobát javítani és nagy pénzeket költeni rajta. És tudva a fürdőszobát ápoló tanácsot, akkor jelentősen meghosszabbítja az új bevonat élettartamát, és régóta elfelejti a fürdőszobában végzett javításokat.

Acélkád javítása

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül és 40% -ot takarít meg!

 1. Töltse ki az alkalmazást
 2. Vásároljon árajánlatot a mesterektől
 3. Válasszon művészeket ár és vélemény alapján
Megrendelést javító acélfürdő

Nézze meg a házat - Moszkva, Krasnodonskaya utca, 49/17

Visszajelzés a feladatról

minden jó, jól sikerült

Nézze meg a házat - Dybenko Street, 22K2, Moszkva

Visszajelzés a feladatról

Minden jó - időben, gyorsan, szépen - köszönöm.

Nézze meg a házat - Okskaya utca, 2 / 15k1, Moszkva

Visszajelzés a feladatról

Gyorsan, egyértelműen, kompetensen. Szükség esetén ismét Vladislav szolgáltatásait fogom használni.

Nézze meg a házat - Marino, Moszkva, Moszkva

Visszajelzés a feladatról

Nagyon tetszett nekem, a munka tökéletesen megtörtént, a fürdő új, köszönöm.

Nézze meg a házat - Odintsovo, fehérorosz utca

Visszajelzés a feladatról

Denis gyorsan és hatékonyan megszüntette a problémát, megvásárolta a szükséges anyagokat és fogyóeszközöket. Most a kád biztonságosan rögzített és szigetelt. Denis is segített a mosógép felszerelésével. Köszönjük ismét!)

Nézze meg a házat - Prospect Vernadskogo, 85, Moszkva, Oroszország

Visszajelzés a feladatról

Köszönet Eugene-nak! Minden időben javításra került!

 1. Hasonlítsa össze a kifejezéseket, és válassza ki a legjobbat.
 2. Visszajelzés csak az érdeklődő szakemberektől
 3. Ne pazarolja el az időt a közvetítőkkel való kommunikációban

Ha a fürdőn apró felületek vannak, és úgy dönt, hogy megjavítja azt, akkor keressen egy vízvezeték-szerelő szakembert a Yuda honlapján. Regisztráltunk sok privát előadót és céget, amelyek Moszkvában működnek.

A Yuda honlap a következő előnyökkel rendelkezik:

 • az előadók adatait az igazgatás ellenőrzi a pontosság érdekében
 • A moszkvai vízvezeték-javítás szakemberei széles választékkal rendelkeznek
 • az ügyfél határozhat meg az acélfürdő javításának árát önállóan, vagy ha javításra alkalmatlanná válik, beszélje meg az ajánlattevővel
 • A Yuda egyszeri vagy rendszeres fürdőjavításként rendelhető

Zsetonok a fürdőben nagyon tiszta és független, de jobb meghívni ezt a szakember otthon. Kizárólag képes lesz a sérült fürdő megfelelő és pontos javítását végezni, és teljes mértékben kiküszöbölni az összes hibát a felületéről.

Miért van szükség mesterszolgáltatásokra?

Az otthoni amatőr képes lesz a fürdőkád kiváló minőségű helyreállítását a forgácsolásról csak akkor, ha a károsodás nemrég alakult, és nem súlyosak. Ellenkező esetben még inkább megsemmisítheti a fürdőt.

Az acél sérült fürdőkészülékekkel foglalkozó szakember a következő eljárásokat hajtja végre a fürdők felületén fellépő hibák kiküszöbölése érdekében:

 • szintezés, ahol csiszolt
 • a fürdõ fényes színének megfelelõ választása
 • ha a repedések repedtek, a mester fúróval vágja a zománcot a végeikre

A következő a chipek felszámolása. A sérült területet csiszolópapírral és oldószerrel kezeljük. Ezután két réteg redukálószert alkalmaznak egy professzionális ecsettel. Miután a zománc teljesen száraz (általában szárítás 2-4 napig tart), a fürdő felhasználható rendeltetésszerű használatára.

Szakembereink magas színvonalú munkát kínálnak. A Yuda weboldal garantálja adataik pontosságát.

Mennyibe kerül a fürdő javítása?

A fürdő helyreállításának költsége a következőktől függ:

 • a fürdők általános állapota, amelyek acélfelülete sérült
 • a munkában használt eszközök
 • bevonat típus (zománc, akril)
 • a mester tapasztalata, akinek megbízod az acélfürdőedet

A zománcfürdõket általában hosszabb ideig javítják, de alacsonyabb áron. Ez annak köszönhető, hogy a stakril drágább anyag. A fürdők mindkét fajtájának helyreállítására fordított idő ugyanolyan.

Hogyan helyezhetek el megrendelést a yudu számára?

Ahhoz, hogy felhívja a mestert, aki az acél sérült fürdőkre vonatkozó hibáinak megszüntetésében vesz részt az Ön házában, kérjük, hagyjon fel kérést honlapunkon. A feladatban részletesen leírja a vállalkozóra vonatkozó követelményeket és javaslatokat a helyreállításra.

Ajánlatos kiemelni a következő pontokat a kérelemben:

 • a fürdetés állapota (milyen zsetonok vannak rajta)
 • a mester szolgáltatásainak kívánt ára (az előadóknak felajánlhatja a munkájuk költségének megnevezését)
 • a fürdő kijavítására tervezett időpont

Miután közzétettük a pályázatot, számos előadóművünk biztosan reagál. Csak azt kell választanod közülük, aki szerinted a leghatékonyabban és szakszerűen javíthatja a fürdőt. A munka minőségét a Yudu előadóművészek értékelései, valamint a korábbi ügyfelek visszajelzései erősítik meg.

Régi fürdők restaurálása: zománc, akril, bélés

Idővel a fürdő elveszíti vonzó megjelenését. Vannak foltok és a rozsda jelei, a fény fénye eltűnik, és az érintetlen lesz. Minden ami arra utal, hogy itt az ideje megváltoztatni a régi fürdőt. És ezek nem kis kiadások. Ráadásul a fürdőkupak cseréjekor az egész fürdőszoba javítása nélkül lehetetlen, a kisebb költségek pedig közepesek, vagy akár nagyok is. De van egy alternatív - do-it-yourself fürdő helyreállítás. Számos olyan anyag van a piacon, amellyel önállóan frissítheti fürdőjét a megfelelő minőségben.

Fürdő restaurációs módszerek

Most van három módszer a régi fürdőhelyek helyreállítására:

1. A fürdő zománcozott felületének helyreállítása.

2. Helyreállítás folyékony akrilnal.

3. Helyreállítás a bélés telepítésével.

1. módszer: általános zománcozás

Öntöttvas és acél zománcozott fürdők - lakosztályaink leggyakoribb fajtái. Ezeket a GOST 18297-96 szerint gyártják, amely 1997 óta működik. A GOST szerint a fürdőre vonatkozó garancia 2 év. De ahogy azt a gyakorlat mutatja, a zománcot csak 10 évig tartják fenn.

A gyárban található fürdők zománc nagyon egyszerű. Először is, a külső felület vörösen forró, majd a zománc porát a belső felületre szitálják, és egy ideig állni hagyják a por fémmel történő szinterelését. A külső felületet ismét melegítse, amíg a por megolvad. Az eredmény egy sima, fényes zománcozott bevonat. Nyilvánvaló, hogy otthon az öntöttvas fürdő helyreállításának ez a módja nem megfelelő.

Miért általában elhasználódik a zománc?

A zománcozott felület kopása két tényező következménye:

 • A csiszolóporokat vagy klórtartalmú anyagokat tartalmazó tisztítószerek használata.
 • Kémiai reagensek használata vízhálózatok tisztítása során.

E tényezők sokéves expozíciója következtében a fürdő zománcozott felülete vékonyabb lesz, durva lesz, és rozsdásodni kezd.

A zománcozott felület helyreállítása

A do-it-yourself zománc restaurálás meglehetősen egyszerű folyamat. Két lépcsőből áll: felszín előkészítése és új zománcozási réteg alkalmazása.

Mi szükséges a munkához?

Szüksége lesz a következő eszközökre és anyagokra:

 • az elektromos fúró egy fúvókával csiszoló kerék formájában;
 • csiszolópor;
 • csiszolópapírral;
 • rozsda-átalakító (például "Tsinkar");
 • zsírtalanító (például Nefras);
 • szálmentes szalvéta;
 • Ecsetek természetes sörtékből vagy spray-ből;
 • légzőkészülék és kesztyűk;
 • zománc, előnyösen kétkomponensű (zománc és keményítő).

Előzetes szakasz: felületkészítés

Nagyon fontos szakasz. Minél alaposabban tisztítják a fürdő felületét, annál jobb az új zománcréteg.

 1. a régi zománcot csiszolóporral megszórjuk, és csiszolópapírral vagy elektromos fúrógépre szerelt csiszolókoronggal megtisztítjuk;
 2. a korrózióval, rozsdás átalakítóval megtámadott feldolgozási területeket fél óráig tartsa, majd tiszta csiszolópapírral;
 3. mossa le a zománcot és zsiradékot vízzel;
 4. alaposan kezelje a fürdőt zsíroldószerrel, szöszmentes ruhával;
 5. töltse fel a fürdőt forró vízzel és hagyja 10 percig felmelegedni;
 6. ürítse le és törölje szárazra szöszmentes ruhával; győződjön meg róla, hogy a felszínen nincsenek szálak vagy más idegen elemek.

A fő szakasz: a zománcozás

 1. a gyártó utasításai szerint a zománcot és a keményítőt bizonyos arányban összekeverik és alaposan összekeverik;
 2. tegye az első zománcréteget ecsettel vagy szórással;
 3. tartson fenn egy bizonyos időtartamot az utasításoknak megfelelően;
 4. tegyél fel egy második zománcréteget.

Ez a helyreállítási folyamat zománcozott fürdő kezével végződik. Ajánlatos legalább egy héttel a fürdő működése előtt ellenállni. Nagy időbe telik a zománc polimerizációjának befejezése.

Az új zománc élete 6-8 év lesz.

2. módszer: a fürdő folyadék akril helyreállítása

Ez a fürdőkúra helyreállításának módja viszonylag korábban jelent meg, köszönhetően egy különleges anyag üvegszerű megjelenésének.

Mit állítunk vissza?

A Stakril egy kétkomponensű akril anyag, amelyet kifejezetten a fürdő helyreállításához terveztek. Magában képviseli az akrilt és egy külön beszerezhető keményítőt. Az akril és a keményítő kombinációjakor kezdődik a polimerizációs folyamat, és ha felszínre kerül, akkor a készítmény 4-6 mm vastagságú, kiváló minőségű akrilfóliává változik.

A Stakril előnyei

A Stakril három figyelemre méltó tulajdonsággal rendelkezik, amelyek segítik gyorsan és hatékonyan a fürdő helyreállítását:

1. Viszkozitás

Az optimálisan kiválasztott üvegecskék viszkozitási együtthatója 4 mm vastag akril bevonatot hoz létre a fürdő falain és alul 6 mm mélyen.

2. folyadék

A fluiditás hatása lehetővé teszi az üveg számára, hogy egymástól függetlenül borítsa a fürdő felületét és egyenletesen feküdjön.

3. Késleltetett polimerizáció

Ennek a minőségnek köszönhetően biztonságosan és viszonylag kényelmesen végezheti munkáját a fürdő helyreállításán, anélkül, hogy félhet, hogy az akril túl gyorsan keményedik.

A polimerizáció után az akril felülete mechanikai és ütésálló, sokkal jobb, mint egy akril bélés vagy zománcozott réteg.

Teljesítménytechnológia

A folyékony akril fürdõk restaurációs technológiája még egyszerûbb a zománcozásnál, és a következõkbõl áll:

1: Felület előkészítés

Ez a szakasz nem különbözik a zománcozott felület helyreállításától. Ismételje meg ugyanazokat a lépéseket. Ezután húzza ki a szifont és tegyen egy tartályt a mosogató alá, ahol a felesleges akril áramlik.

2: folyékony akril alkalmazása

 • akrilsavas keveréket készítünk a gyártó utasításai szerint;
 • lassan öntsük a kész keveréket a fürdő felső szélére, mihelyt a sugár eléri a közepét, elkezdjük egyenletesen mozgatni az üvegréteg áramát a fürdő peremén;
 • amikor a kör bezáródik, az eljárást megismételjük, középen kezdve.

Az ömlesztett helyreállítás folyamatának folyamatosan kell zajlani, ezért a megfelelő méretű pohár kapacitását meg kell ragadnia. Nem szabad megmenteni - jobb, ha egy kicsit több akrilsal tölti ki, mint amennyire hiányzik, az extra a tartályba kerül a leeresztő lyuk alatt.

Az akril polimerizációja, típusától függően, 1-4 nap. Válasszon a stakril hosszú szárítási idővel, ebben az esetben az akril felülete jobb lesz.

A felújított fürdő élettartama kb. 20 év.

3. módszer: a fürdő helyreállítása a béléssel

A legegyszerűbb, de a legdrágább helyreállítási módszer a bélés telepítése. Ezenkívül a kád tökéletesen helyreállítható a saját kezével, mivel ez a módszer lehetetlen, mivel a bélésgyártást a gyárban gyártják.

Lehetőség van arra, hogy rendeljenek egy bélés gyártását a vállalkozás egy adott fürdőjéhez, és telepítsd magadnak.

Technológiai telepítés bélés:

 1. alaposan tisztítsa meg és zsírtalanítsa a fürdő felületét;
 2. helyezze be a bélést a fürdőbe;
 3. ellenőrizze a dokkoló ürítések helyességét;
 4. a metsző bélés a falburkolat vonala mentén;
 5. helyezzen speciális ragasztót a fürdő belső felületére és a bélés külső oldalára, és rögzítse őket;
 6. az ízületeket szilikonnal zárják.

A bélés telepítése után hideg vizet öntünk a fürdőbe, és egy napig tartjuk. Ezután a felújított fürdő üzemkész.

A bélés 10 évig szolgál.

Mennyibe kerül a fürdő helyreállítása?

Összefoglalva, a fentiekben ismertetett módszerek alapján összehasonlító elemzést készítünk a fürdőkúra helyreállításának költségeiről.

Zománcfürdő

A "Tikkurila" finn társaság által gyártott "Reaflex 50" zománc ára 1 kg-ra 550 rubel. Orosz készlet helyreállítása "Svetlana" költségek 750 rubel. Ennek eredményeképpen 1300 rubelt kell fizetnie.

Tömeges helyreállítás

Ha készletet vásárol a folyadék akril helyreállításához, mint pl. A Plastall, ez körülbelül 2000 rubelt fog fizetni. Ebben az útban mindent megteszünk a független munkához, akár egy video leckével rendelkező CD-lemezt is.

Akril bélés

A bélés és a polimer ragasztó költsége 2800-3000 rubel.

A legjobb megoldás az ömlesztett helyreállítás módja, amelyben egy gyönyörű és tartós bevonat egy kis pénzt kap. Ráadásul bármelyik ilyen módszer sokszor olcsóbb, mint egy új fürdő vásárlása és telepítése.

Acél fürdők visszaállítása

Az acél fürdők visszanyerése, a kár állapotától és méretétől függetlenül:

tartós bevonatok - akár 15 év szolgálati idő

a zajcsökkentés és a hőteljesítmény növelése

komplex javítás - sarkok cseréje és vízvezeték javítás

A gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi szabályzatot

Ingyenes konzultáció!

hívja vissza 5 percen belül

A gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi szabályzatot

C 19-től augusztus 31-ig kedvezmény 400r
amikor megrendelést a fürdő évfordulója tiszteletére!

Az acél fürdők magas színvonalú helyreállítását modern módszerekkel végezzük, biztonságos akril és zománc bevonattal. Tapasztalt személyzet ismerete az anyagok tulajdonságairól és a technológia megértéséről.

Hogyan sérült meg az acélfürdő?

Az ilyen fürdők zománcát magas hőmérsékletnek kitéve sütik, és az egyik legmegfelelőbbnek tekinthető, de könnyen károsodik:

 • piszok eltávolítása éles vagy karcos tárgyakkal
 • erős ütéseket
 • fehérítő zománc agresszív eszközökkel
 • hirtelen változik a vízhőmérséklet

Az acélfürdő helyreállításának árai

távozás a körgyűrűn kívül

hogyan kell megrendelni

mi szerepel az árban

Akril betét acélcsőben

a mély károsodású fürdők számára

Anyag: ABS polimer

Márkák: Iscom Polisant

készenlét 24 óra

2 lehetőség a különböző hosszúságú fürdők számára

Akril bevonatú acélkád

akril fürdő helyreállítása

Anyag: ömlesztett akril

Márkák: Plastol, Stakril, Ekovanna

szolgál 12-15 évig

3 lehetőség különböző szárítási idővel

Acél fürdős zománcozás

újratelepítési lehetőség

Márkák: EcoEmal, Epoxin

2 különböző gyártó választása

Ami az árat illeti. Legyünk őszinték - egy bizonyos ár alatti helyreállítás nem lehet jó. Szóval mentettek valamire. Pontosan és mire számíthat - olvassa el és tekintse meg az "Olcsó restauráció következményei" c.

Készítse el a bevonatot

Akril bevonat eltávolítása

Műanyag és kerámia filetek felszerelése

Használja az egyik szociális programot, különleges ajánlatot és promóciót, hogy még többet megmenthessen!

Mindig kapcsolatban áll

Lépjen kapcsolatba velünk bármilyen kérdésben, kényelmes és ismerős módon. Fotók küldése, ha mindent meg akar tudni a legkisebb részletességgel.

Messengers: Viber, Vatsap - 8 (952) 288-32-85

E-mail - [email protected]

Lépjen kapcsolatba velünk a szociális hálózatokon keresztül

 • konzultáció (beleértve az online ellenőrzést)
 • elsődleges és másodlagos zománc tisztítása
 • dugó telepítése (ha szükséges)
 • pvc leeresztő rendszer lebontása
Lásd árlista

Három lehetőség az acélfürdő helyreállítására

Válasszon a zománcozás, az önterülő bevonat és az akrilbélés között.

A bélés telepítése megbízható módja a frissítésnek. Hátrányok - csak korlátozott számú acélfürdőhöz állnak rendelkezésre, és nem állítják meg a natív zománc megsemmisítését.

A zománcozás kiváló megoldás, ha egy ideig fürdetni és kis mennyiségű pénzt kell fizetnie, például egy bérelt szállásban.

A folyékony akril (üveg) helyreállítása abszolút univerzális - a fürdő mérete és formája nem számít, a megjelenés "olyan, mint egy boltból". Emellett az önterülő bevonat az acélszerkezetet kevésbé zajos és melegebbé teszi. Ez a legjobb lehetőség, ha "magadnak és sokáig."

A pótdíjakra vonatkozó álláspontunk

Nagyon kellemetlen, ha a fürdő helyreállítását telefonon egy áron rendelik, és a mester a munka végén felhívja a másikat. A kilencvenes évekből származó rendszer még mindig virágzik, de ezzel ellentétesek vagyunk. Azok az ügyfelek, akik "mindent egy rubelért" akarnak, nem az ügyfeleink. Rögtön megfizetjük az árat, és nem kérünk további díjakat a kitalált szolgáltatásokért. Olyan emberekkel dolgozunk, akik a megfelelő árakat, becsületességet és minőséget értékelik.

Hogyan csavarni zúzott zománcot a fürdőszobában

A fürdőszoba, mint más háztartási cikkek, megfelelő gondosságot igényel. Hiányában vagy hiányában a fürdő megjelenése rosszabbodhat. Ráadásul a gondatlan kezelése különböző károkat okozhat.

Annak érdekében, hogy ne vásároljon új fürdőt, amely gyakran nem elég pénz vagy idő, meg tudja kijavítani az ebből eredő hibákat. A csiszolt zománcozott fürdők javítása - olyan egyszerű eljárás, amelyet bárki elvégezhet.

A lehetséges károk típusai

A fürdő és anyaga típusától függően a kár is eltérő lehet. A leggyakoribbak az akril, öntöttvas és acél fürdők. Mindegyiknek hasonló károkat okozhat, amivel meg tudja javítani magát. Üveg, fa és márvány fürdők nem javíthatók: az ilyen modellek kizárólagosnak számítanak, és szakember segítség nélkül mindent megtehet.

A leggyakoribb károsodás:

 • A forgácsolás meglehetősen gyakori károkozási lehetőség. Jobb, ha azonnal bezárjuk, és nem várjuk meg a növekedést;
 • karcolások - ez a probléma az akril fürdők számára a legsúlyosabb, mivel a mély karcolások a fürdőszobát elválthatják;
 • split - csak akril fürdőkre utal, és lehet egy mély karcolás vagy túl vékony fürdő;
 • rozsda - szinte minden fürdőben jelen lehet;
 • lyuk-hiba, a legtöbb időt igényel a javításhoz. Csak szakember vagy speciális bélés segíthet itt.

A kár megelőzése

A különféle hibák elkerülése érdekében minden fürdőkészülékre vonatkozó utasításokat be kell tartani. A termék összes követelményének megfelelően hosszú évekig tökéletes a megjelenése. A szakemberek kádak megfelelő működésének alapvető szabályai:

 • hogy a fürdőbe és annak éleiben ne fektessenek be fémeket és egyéb tárgyakat, amelyek károsíthatják a zománcot;
 • a tisztítónak enyhenek kell lennie, mindenféle csiszolóanyagtól mentesnek kell lennie, és elfogadhatatlan a klórral történő fehérítő használata is;
 • védje meg a fürdőt éles tárgyaktól, ha lehetséges;
 • a javítás során a fürdőt vastag filmből kell lezárni;
 • ne használjon tisztításra és ne öntsön olyan anyagokat, amelyek savakat tartalmaznak a terméken;
 • a fürdőszobának kellően vastag falakkal kell rendelkeznie;
 • Nem tudsz ugrani a fürdőszobában, még egy gyerek sem.

Chip a fürdőben

Az ilyen kár nagyon gyakran éppen a termék használatára vonatkozó követelmények be nem tartása miatt jelenik meg. A megjelenő törés nagyon gyakran figyelmen kívül hagyott, ami rossz. Néhányan azt gondolják, hogy nagyon nehéz ezt megtenni, mások -, hogy ez nem éri meg. Ennek eredményeként a chip nagyobb és szembetűnőbb lesz.

Valójában, ha önállóan javítja a chipet, akkor az eredeti megjelenést még mindig nem lehet visszaállítani a termékre. A fürdők nagyon magas hőmérsékleten készülnek, és ugyanazon felületet nem lehet otthon létrehozni. És ha ez az eljárás helytelenül zajlik le, hamarosan a folt elkezd rozsdásodni vagy teljesen leesik. Ezért fontos, hogy a csipke zománcfürdőt saját kezével helyesen javítsák, figyelembe véve az összes részletet. Maga a folyamat nem sok időt vesz igénybe, és csak gondot és vágyat kíván a jó eredmény elérésére.

Felkészülés a javításra

Az előkészítés nagyon fontos szakasz, amelyet nem szabad kihagyni. A megvalósításától függ a javítás minősége és élettartama. Amint azt korábban említettük, azonnal meg kell javítani a korongot. Ha ez nem történik meg, rozsda alakulhat ki, amelyet el kell távolítani. Ha a chip friss, akkor az előkészítés ezen szakasza kihagyható.

 1. Rozsda eltávolítás. Ez olyan eszközöket igényel, mint a kés, a tű, a csavarhúzó. A rozsda eltávolítására használhatók. Az eltávolításhoz speciális szerszámot is használhat, amelyet a háztartási vegyi anyagok boltjaiban értékesítenek. Ha nincs jelen, akkor egy közönséges tisztítószer lesz. Minden manipuláció után a hasított rozsdából kitisztított folyadékot jól le kell öblíteni vízzel.
 2. A szennyezettség eltávolítása háztartási vegyi anyagokat is alkalmazhat. Nem szabad elfelejteni, hogy az ilyen eszközök nem tartalmazhatnak csiszolóanyagokat.
 3. Alapos tisztítás után a javítási hely jól mosható és alaposan megszárítva hajszárítóval. A felületnek tökéletesen tisztának és száraznak kell lennie.
 4. A zsírtalanítás szükséges eljárás, amely nélkül a vetésállóság jelentősen csökken. A zsírtalanítást acetonnal végezzük, majd ismét hajszárítóval szárítjuk.

A készítmény teljesnek tekinthető. Az előkészítési folyamat minden fotóját és videóját megtekintheti ebben a cikkben vagy a weblap galériájában. Ezt követően megkezdheti a csiszolt zománcfürdő javítását. Ez többféleképpen is elvégezhető, és különböző anyagokat használhat, amelyeket az alábbiakban ismertetünk.

Kötelező anyagok

 1. A fő és a legfontosabb anyag az autós gitt. Egy kicsit vesz igénybe, és a színe a lehető legkisebb legyen. Van egy speciális üveg az üvegszálas, amely szintén alkalmas. Előnye a hőállóság, de az ára magasabb.
 2. Csiszolópapír. Szüksége van egy kicsit, legfeljebb 1-2 lapra. Kisebb legyen, a legolcsóbb.
 3. Speciális aeroszol, amelyet a forgácsok közvetlen javítására terveztek. Színének meg kell egyeznie a fürdő színével. Az árkategória nem számít, de ha van lehetőség arra, hogy jobb modellt válasszunk, akkor jobb, ha aeroszolt választunk hő- és vízállósággal.
 4. Ahelyett, hogy aeroszol, akkor használjon zománc fürdők. Már minden szükséges tulajdonsággal rendelkezik.
 5. Csiszoló polírozó paszta. Szükséges a javítás nyomainak maszkolásához.

Annak érdekében, hogy az összes komponenst ne vásárolja meg külön-külön, azonnal készletet vásárolhat a zsetonok lezárására. Az ilyen készletek jellemzően a következő összetevőket tartalmazzák: gitt, simító, csiszolópapír, spray és / vagy zománc.

Hogyan zárjuk le a zománc forgácsát a fürdőszobában - egy kész készlet vagy egyéni anyagok segítségével - nem számít.

Chip megszüntetése

Beszerzési gitt. Ehhez meg kell keverni a gyantát és a keményítőt, és a gyantának harmincszor kell többet lennie. A masszát egy spatulával keverjük össze, és azonnal felszúrjuk a forgácsra. Ugyanakkor jól kell tompítani. Tudsz egy kicsit többet, mint amire szükséged van: az összes felesleget először ugyanazzal a spatulával lehet eltávolítani, és a kikeményedés után szintre őrölni. Ha a mennyiség nem elegendő, akkor valószínűleg a javításokat újra végre kell hajtani.

 1. A keveréknek kb. Fél órát kell keményednie. Pontosabb időt kell felírni a gipszcsomagon.
 2. Csiszolás. A fürdő minden egyes bevonata megegyezik a csiszolószemcsék méretével, melyet előre kell megvásárolni. Az eljárást addig kell folytatni, amíg a felület teljesen le nem süllyed. Nincsenek legkisebb szabálytalanságok. Ha egy akrilfürdőt meg kell javítani, akkor a javítás során jobb, ha lezárja vagy lezárja azokat a helyeket, amelyek a csiszolópapír véletlenül megsérülhetnek.
 3. A festészet egyszerűbbé és pontosabb és minőségi eredmény érdekében ajánlott egy stencilt használni. A beágyazott felület alakjában van vágva, és szükség esetén rögzített.
 4. A festendő felületet újra zsírtalanítják. Ezt követően festéket alkalmazhat, amelyet alaposan meg kell rázni.
 5. Festés után a sablon elhagyható. A festék rövid ideig szárad, amit a csomagoláson fel kell tüntetni. De a saját fürdőszobához való használata jobb, mint négy nap. Ez biztosítja a gipsz legerősebb ragasztását a fürdőszobában.
 6. Négy nap elteltével polírozógépet használhat a lakk zománcozásához.
 7. Megtekintheti a zsetonok eltávolításának folyamatát ebben a cikkben vagy a weblap galériájában. Itt a szakemberek megtudják, hogyan kell mindent helyesen és biztonságosan megtenni. Fotó- és videóanyagaink segítségével könnyebb elvégezni a javítást.

Crack javítás

Kis repedések

A legfeljebb egy milliméter vastag repedések valamivel könnyebbek, mint a szélesebbek. Ez egy kicsit könnyebb, mint felállítani a zománcot a fürdőbe. Minden munkát szellőztetett területen és védőfelszereléssel kell elvégezni, mivel az epoxi gitt veszélyes az emberi egészségre.

 1. Helyezze a csiszolópapírral megtisztított repedés közelében.
 2. A repedés mindkét végén lyukakat fúróval fúrták, hogy megakadályozzák az elterjedését.
 3. A javítóhelyet alaposan megmossák, zsírtalanítják és szárítják.
 4. Az epoxi-gittet spatulával kell felvinni a repedésre és a furatokra. A keveréket szintetizáljuk, és a felesleget spatulával tisztítjuk.
 5. A 12 órakor bekapcsolt állapotban megkezdheti az őrlést. Az eredménynek olyan sima felületnek kell lennie, amelyen nem szabad szabálytalanul lenni.

Mély repedések

Kezdetben, mint a múltban, a felületet csiszolópapírral tisztították, furatokat fúrtak, az eljárást zsírtalanították és szárították. Felgyorsíthatja azt rendszeres hajszárítóval. Ezután vágjon egy darab építőszalagot, amely egy kicsit több, mint egy repedés. A szalagot ragasztva kell ragasztani és jól sima lesz, eltávolítva a felesleges levegőt az alatta.

A javítások teljesnek tekinthetők, de csak szárítás után: a ragasztott szalagnak legalább három órán keresztül száradnia kell, majd a fürdőt használhatja.

Lyukakon keresztül

A fürdőben egy átmenő lyuk súlyos sérülést okoz, de nem szabad cserélni a fürdőt. Ön meg tudja javítani. Ehhez először fúrtak lyukakat a sérülés végén. Ha nem rendelkezik repedés formájában, akkor ez nem szükséges. Ezután egy elektromos fúró segítségével a károsodási helyet a kráter formájába feldolgozzák. Amikor ez látható fém fürdőszoba. A kényelem és az ilyen "kráter" jobb javítása érdekében a lehető legegyszerűbbnek kell lennie. Most ezt a helyet alaposan öblítik, zsírtalanítják és szárítják.

A használt epoxi-gitt tömítésére. Miután összekeverték az összes alkatrészt, a súlyt egy nyílás szélein alkalmazzák. Ezután erősítő szalaggal ragasztják, és tetejére egy másik gittréteget alkalmaznak. Ezt az eljárást meg kell ismételni, amíg a lyuk teljesen meg nem javul. A szárított gittnek csiszolópapírral kell csiszolni. Ezután a felületnek tökéletesen sima legyen. Kívánt esetben a felület külön zománccal vagy aeroszolral festhető ugyanúgy, mint a chip bezárásakor.

Acél fürdők visszanyerése

A Bio-Vanna cég fém- és öntöttvas fürdők restaurálásával foglalkozik. Ez egy gazdaságosabb módszer, mint egy új termék megvásárlása. Lehetősége van megrendelni a Moszkvában és a régióban lévő acélkád javítását. Szakembereink gyorsan és hatékonyan végzik a munkát. Csak olyan jó anyagokat használunk, amelyek a vízvezeték élettartamát 10-15 évig meghosszabbítják. A szolgáltatások részletes listája ezen az oldalon található.

A fém fürdő helyreállításának ára többszörösen alacsonyabb, mint egy új tál megvásárlásának költsége. Frissítheti a fürdőt 2500 rubelre. Többféleképpen javítjuk a vízvezetékeket:

Minden módszernek előnyei vannak. Cégünk azonban ajánlja az "öntözőfürdő" technológiáját. Ez egy innovatív módszer, amely alkalmas bármilyen fürdőre. Az eredményként kapott bevonat egy egységes fényes szerkezetű, több mint 10 évig szolgál, környezetbarát és megfizethető.

Acélfürdő javítás

Áraink

A fürdők folyadék akril helyreállítására vonatkozó árak

 • Munkánkban a "Stacril Ecolor" folyékony akril (komponensek - USA, Németország, gyártás - Oroszország)
 • A helyreállítás ára magában foglalja: a szükséges mennyiségű folyékony akril, a Moszkvai körút / gyűrű útján történő szállítás, a padló felemelése, helyreállítás, 1 év garancia
 • Amikor a mester elhagyja a Moszkvai Ring Road / Ring Road-t, a Ring Road / Ring Road-tól +30 rubel per kilométert felszámolunk.

Árak az akril bélés fürdők restaurálásához

 • Telepítjük az "ISKomp" akrilbevonatot (akril - Ausztria, gyártás - Oroszország)
 • A beszerelési ár magában foglalja: magának az akril betétnek, a mérő távozásának, a betétnek a moszkvai körgyűrű / körgyűrű szállítása, a padló felemelése, a telepítés, új szifon, 1 év garancia
 • Amikor a mester elhagyja a Moszkvai Ring Road / Ring Road-t, a Ring Road / Ring Road-tól +30 rubel per kilométert felszámolunk.

Példák munkánkra

Helyreállító fürdő folyékony akril

Időtartam: 2 óra

Elvégzett munka: Fürdőbevonat ömlesztett akril

Restaurációs fürdő akril bélés

Cím: Moszkva, st. Népi Militia 23k1

Időtartam: 2 óra

Elvégzett munka: akril bélés telepítése

Restaurációs fürdő akril bélés

Cím: Moszkva, st. Baikal 48k1

Időtartam: 2,5 óra

Elvégzett munka: akril bélés telepítése

Hogyan csináljuk?

Miért válasszon minket?

Köszönet Alexander Mesternek!

Üdvözlünk! Szeretnék elhagyni a véleményét és köszönetet mondani Alexander mesterének.
Minden munkát (bélés a fürdőszobában, a doboz elkészítése és a mosdó hátsó falán levő műanyag panelekkel való takarás) időben és finom kivitelezéssel történt: tiszta, lélekkel és magas szakmai színvonalon. Alexander mester tanácsolta, hogyan kell jobban csinálni, és úgy dolgozott, mintha mindent megtennének a házában.
Kedvelte a telefonos tanácsadót is. Tulajdonképpen ezért megállt a társaságnál. A cég méltó, az opció nagyon költséghatékony, ezért minden barátomnak és ismerőstől ajánlom.

Káprázatos fehérség!

Régóta szeretnék frissíteni a fürdőt, de sokat dolgozom, és nincs idő szétszerelni, megvásárolni és telepíteni. A kijáratot egy barátja javasolta. Rendelt egy vonalhajót, amelynek felszerelése kb. Egy órát vett igénybe.
A céget a "VladyshVam" tájékoztatta. Felhívtam és elhagytam a kérést. Egy szakember meglehetősen gyorsan megérkezett, elvégezte az összes munkát, vízbe helyezte a fürdőt, és azt mondta, hogy kb. 8-10 órán belül használhatja. Az én benyomásai? Végre kék vizet láttam a fürdőmben! A káprázatos fehér felület, maga a szoba is másképp alakult. Sajnálom, hogy nem tettem ezt korábban.

Miért fizet egy új fürdőre?

A javítás a fürdőszobában történt. Úgy döntöttünk, hogy megváltoztatjuk a színsémát, és a szokásos fehér fürdő már elfogyasztott. Az új csempe volt az akvamarin, és úgy döntött, hogy a fürdőt hasonló színű. Nem akartam újat megvásárolni, és egyébként teljesen elégedettek voltunk velünk. Az interneten találhat információkat a lapkákról. Felhívta a "VkladyshVam" társaságot, többféle színválasztékot kínáltunk. A mester megérkezett, gyorsan telepített, egy nap után az új fürdőszobát használtuk. Még nincs panasz.

Ajánlom ezt a céget

Ezzel a társasággal második alkalommal végeztem el a fürdő helyreállítását. Az első anyósanyám, most magával a feleségével. A szomszéd az utóbbi időben egy másik irodába fordult, ahol ecsettel egyszerűen körbejárta a fürdőt. Nem nagyon szerettem az eredményt. Úgy döntöttem, hogy extra díjat fizetek, hanem ömlesztett akril. Ennek eredményeként a fürdő vele és velem a menny és a föld. A hófehér, sima, általában nem különböztethető meg az újdonságtól. És a szomszéd fürdőjén itt és ott a festék elmozdul.

Bath, mint egy új, köszönöm!

A házvezetõ tönkretette a fürdõnket, folyamatosan tisztítva valamilyen maró hatású eszközzel. Lehetetlenné vált, hogy fürödjünk egy kisgyermeket! Tekintettel arra, hogy a fürdőkád méretei nem gyárilag készültek, elkezdtünk más módszereket keresni a felület frissítéséhez. Egy barát azt javasolta, hogy van egy öntõ folyadék akril. Az interneten fotókat, videókat nézegetett, véleményeket olvastam, várakoztam. Most nagyon örülök. Külön köszönet Vladimir Mesternek. Nemcsak jó szakember, de udvarias, udvarias fiatalember is. Elégedett a munka minőségével és a szolgáltatás színvonalával. Most tanácsot adok minden barátodnak.

Most tanácsot adok a barátaimnak.

Az akril behelyezése - elég érdekes dolog. Láttam egy barátom frissített változata a fürdő. Nagyon szépnek tűnik. Úgy döntöttem, hogy visszaállítom a régi fürdőm. Az interneten sok cég találta meg ezt. "Sok" választottam, mert nagyon komoly tapasztalata és normális ára van. Nagyon elégedett vagyok!
A telepítés során a szifont meg kellett változtatni, de kiderült, hogy az új szifon a készletben van, ezért nem kell külön díjat fizetni. Már 3 hétig használtam a fürdőszobát, és úgy tűnik, mintha most lett volna megvásárolva.

Megfordult és nem sajnálta

Első alkalommal javította a fürdő felületét zománccal és ecsettel. De hamarosan a fürdõ kemény és foltos lett. Szakembereknek kellett fordulnom. Most már sajnálom, hogy nem csináltam. Folyékony akril után a felület sima, hófehér, olyan, mint egy fürdõ, amely csak friss a boltból.
A helyreállítás után több hónap telt el, nincs kizsákmányolás jele. Köszönöm a mesternek és az egész cégnek.

Mindenkinek tanácsot fogok adni

A fürdőem már 20 éves, de nem volt idő új vásárlásra. Túl sok nehézség: távolítsa el a régiet, vegyen egy újat, emelje fel a padlóra, szerelje fel. Szomszéd azt tanácsolta, hogy frissítse a régi fürdő folyékony akril.
Az interneten találtam ezt a céget. Megérkezett egy okos fiú, és a tapasztalt szememben nagyon felkészülten dolgozott a felszínen. Nyugdíjasként kedvezményes munkát is kaptam, ami duplán kellemes. Az egyetlen negatív - többet kellett várnia, mint egy nap, amíg a fürdő meg nem szárad.

Köszönjük, hogy "Insert"

A feleségem és én úgy döntöttünk, hogy frissítjük a fürdőt. Hosszú választott egy helyreállítási módszert. Azt olvassák, hogy a bélés a legjobb megoldás, bár drágább, mint egy töltőfürdő és zománcozás. Telepítés után 5 hónap telt el, minden rendben van! A felület sima, tökéletesen fehér, nem tudom elhinni, hogy ez a mi régi fürdő. Barátai félnek, hogy a bélés deformálódhat vagy lehúzható. Semmi ilyesmi nem történt meg. Úgy tűnik, sok a mestertől függ. Telepítettük Ilya-t. A legjobb ajánlások!

Szolgálat a magasságban

Szuper! Meglepődtem, de a fürdő valóban újszerű! Erre a cégre egy évvel ezelőtt jelentkeztem, jött Andrei egy nagyon kompetens mester, aki elmondta mindent, megmutatta, elmagyarázta, hogyan kell a felületet ápolni. Azok, akik azt mondják, hogy a fürdő a helyreállítás után nem szolgál sokáig, nem igaz! A legfontosabb dolog - ne dörzsölje meg a fémszivacsokat, és tisztításkor ne használjon erős vegyszereket. Eddig a zománc olyan új, nem örülünk :)

Nem sajnálom, hogy megfordult

Úgy döntöttünk, hogy javításokat végeznek a fürdőszobában. És mivel kiszámították a közelgő kiadásokat, idegesek voltak. Egyáltalán nem elegendő pénz. Annak érdekében, hogy legalábbis valamilyen módon menthessünk, úgy döntöttünk, hogy nem változtatjuk meg a régi rettenetes fürdőt, hanem megújítjuk. Megtudtuk, hogy speciális akril-betétek vannak, amelyek közvetlenül a fürdõbe kerülnek. Elhagytak egy kérelmet a helyszínen, nagyon gyorsan hívtak minket! Tekintettel arra, hogy van egy standard fürdő, nem volt probléma a méret a bélés. A kapitány megérkezett, 1 órán belül telepítette a bélést, és azt mondta, hogy 10 óra elteltével lehetett használni.
Nagyon tetszett a frissített fürdő! Mint csak a boltból. Az árnyalatoktól - maga a mű zajosnak tűnt.

Nagy megoldás egy aszimmetrikus fürdő számára

Megrendeltem ezt a vállalatot, hogy helyreállítsa a fürdőt folyékony akrilnal. Az a tény, hogy a fürdõm szabálytalan formájú, de kellemetlen volt - miután egy nehéz tárgy esett egy csúnya repedés aljára a felszínen.
Én kategorikusan nem volt hajlandó új terméket vásárolni, mivel az előző vásárlás meglehetősen drága volt. Úgy döntöttem, hogy visszaállítom a felületet. És soha nem sajnáltam a döntést! A mester mindent nagyon gyorsan és pontosan megtett. Rövid idő után már elfelejtettem, hogy a fürdőkád legkiemelkedőbb helyén valamilyen hiba volt. Köszönjük ismét!

Köszönöm a munkát

Rendelt az akril bélés. Az a tény, hogy nagyon régi fürdőm van, a lakást öröklik a nagymamám. Csak azt lehet elképzelni, hogy milyen fürdővel rendelkezett, ha kb. 30 évig használják. Becslése szerint túl drága volt egy új megvásárlása, és az áthelyezés miatt igen sok a költség. Véletlenül olvassa el az akrilbélésekről szóló cikket az interneten.
Talált egy cég, az úgynevezett. A kijelölt napon Gennady mester érkezett és gyorsan telepítette a betétet. Többféle színválasztékot ajánlottam, de fehérnek választottam. Eredmény: egy régi öntöttvas kád újat váltott. Nagyon szép és könnyen tisztítható. Különös tiszteletben tartása Gennady a minőségi munka érdekében!

Nagyon élveztem a szolgáltatást.

Ajándékot adott a nagyanyjának - frissített fürdőnek. Ezt az oldalt megtaláltam az interneten, és megrendeltem. Hívja vissza azonnal! Természetesen nem gyakran rendelek meg az interneten keresztül, bárhol is lehet, de meglepett.
Egy fiatalember Artyom nevével jött, méréseket végzett a fürdőszobában, majd később elkezdte a telepítést. A bélés telepítését gyorsan elvégeztem, aztán megtöltöttem a fürdőt vízzel, és azt mondtam, hogy 10 órát várjak, utána pedig felhasználhatom.
A munka során rendkívül udvarias és nagyon jó benyomást keltett. A munka maga nem panasz, a nagymama örül!

A cégnek köszönhetően

Nemrég vásárolt egy lakást, a másodlagos. Ennek megfelelően mindenhol a korábbi tulajdonosok után kellett javítani. A fürdőszobában javításra volt szükség különösen élesen. Azonban a lakásvásárlás után a pénz szempontjából nem minden olyan sima, és úgy döntöttünk, hogy a lehető legkevesebbet csináljuk. Különösen nem mertek új fürdőt venni, mert a régi nagyon kvalitatív volt, csak fájdalmasan kopott. Úgy döntöttünk, hogy akril bélést telepítünk.
A társasághoz fordulva "Helyezze be". A kapitány megérkezett, gyorsan telepített egy új bélést. Nem mondhatok semmi rosszat a munka minőségéről, a fürdő újszerűnek tűnik, és pénzért sokkal olcsóbb, mint az új!

Jó társaság

Az ez év februárjában megrendeltem egy akril betétet az "InsertsVam" cégtől. A régi öntöttvas kádat megrémítették, ezért ezt a lépést kellett tennie. Általában elégedett voltam a munka minden árnyalatával, a zaj kivételével. Valahogy zajos volt. Nos, minden rendben van. Három hónapnál hosszabb ideig használom a frissített fürdőszobát, és nincs nyakkendő, rozsda és más dolgok. A legfontosabb, srácok, hogy elvégezzék a parancsnok utasításait. Ha azt mondja, hogy a fém nem kerül a fürdőbe, akkor nem szükséges.
Általában mindenkinek ajánlom!

Előnyök

HOSSZÚ TÁVÚ TAPASZTALAT

Cégünk hosszú történelemmel rendelkezik, ami azt bizonyítja, hogy olyan nehéz feladatunkkal bízhatunk, mint a fürdő helyreállítása.

HATÉKONYSÁG

Mindig megpróbáljuk a lehető leggyorsabban elvégezni a munkát, anélkül, hogy megsértenénk a javítási és rehabilitációs munkákat.

ANYAGOK

Munkánk során olyan jól ismert márkákból származó anyagokat használunk, amelyek idővel bizonyították és rendelkeznek az összes szükséges minőségi tanúsítvánnyal

MUNKA AZ EREDMÉNYRE

Nem nyereségre törekszünk, hanem olyan minőségi eredményre törekszünk, amely bárki, még a legigényesebb ügyfelet is kielégít.

EGYÉNI MEGKÖZELÍTÉS

Mindig igyekszünk egyedi megközelítést alkalmazni ügyfeleinkre, és figyelembe vennünk minden kívánságát a munkánkban.

MEGBÍZHATÓSÁG

Cégünk évek során sikerült létrehoznunk egy megbízható céget, amelyre minden helyzetben számíthat.

Fizessen egy mennyiségmérőt ma!

Dokumentumaink és tanúsítványaink

Garanciánk

MUNKAKARASZTÁS

Garanciát adunk minden munkának - 1 év. A garancia meghosszabbításával további fizetés iránti igényt kérhet

HATÉKONYSÁG

Minden munkát a lehető leggyorsabban végezzük, de minden szabványt és technológiát szem előtt tartva.

MINŐSÉGI BIZONYÍTVÁNY

Az alkalmazott anyagok tanúsítvánnyal rendelkeznek és megfelelnek a nemzetközi minőségi előírásoknak.

TAPASZTOTT MESTÁK

Cégünk mesterei tapasztalt szakemberek, akik ismerik üzleti tevékenységüket.

Összehasonlító táblázat

Te kérdezel - válaszolunk

1Milyen akril bélés és folyékony akril?

Az akril bélés egy ABC-műanyag lap, akrilfóliával borított és a fürdő alakjára hajlik. Ez az akril bélés a rögzítőhab segítségével rögzül a régi fürdőhöz, ezzel helyreállítva a felületét.

A folyékony akril egy speciális epoxi festék, amelyet egy régi fürdőfelület borít.

2Mit válasszon: akril bélés vagy folyékony akril?

A két technológia előnyeit és hátrányait hosszú ideig lehet leírni. De röviden, minden esetben, próbálj meg kiválasztani egy akril bélés, mert Ez a technológia megbízhatóbbá teszi, hogy készenléti fürdő fedőlapot hoznak be otthonába, amelyet csak ragasztani kell. Az ömlesztett akril esetében az új bevonat kialakításának munkája az otthonában megfelelő, és ez a folyamat már számos kockázattal jár, mivel nem minden otthon ideális ennek az állapotnak. Másrészt az összes bélés szabványosított, és nem szabványos fürdőhöz csak folyadék akril kiválasztására van szükség. Továbbá az önterülő akril előnye az árnak tekinthető, mert Ez a technológia némileg olcsóbb.

3Ez lesz az új lefedettség?

Az akrilbélések esetében az élettartam legfeljebb 20 év. A folyékony akril bevonatán - akár 15 évig.

4 Meddig tart a fürdő helyreállítása?

Akrilbélés esetében ez az idő 1,5-2 óra. Folyékony akrilig akár 2-3 óráig.

5A munka után azonnal használhatja a fürdőszobát?

Nem. Amint a mester befejezi az összes munkát, akkor meg kell várnia a mûködési idõt. Akrilbélés esetében ez az idő 8-10 óra, a folyékony akril pedig 16-36 óra, az akril márkájától függően.

6 Foglalkoztatást nyújt Önnek?

Természetesen! Szolgáltatásaink ára 1 év garanciát tartalmaz. Pótlólagos illetékmentesség esetén a jótállási időszak 2 vagy 3 évre hosszabbítható.

7 Hogyan hívhatjuk meg a mérőt?

Ezt a weboldalunkon a megfelelő űrlap kitöltésével teheti meg. Vagy egyszerűen hívja fel a telefon tetején felsorolt ​​telefonszámot.

Tehát dolgozunk

Csak bizonyított és jól ismert márkájú eredeti anyagokkal dolgozunk, és hivatalos tanúsítványaink is vannak

Minden munkánkért tisztességes garanciát vállalunk, amely szerint készek vagyunk teljesíteni az ügyfelünknek a kijelölt garanciális időszak alatt fennálló kötelezettségeinket.

Több mint 10 éve a piacon, aminek következtében értékeljük hírnevünket, és igyekszünk teljesíteni az ügyfelekkel szembeni összes kötelezettséget

Lehetőség fizetni a munkákra bármilyen kényelmesen elérhető módon - készpénz, nem készpénz, bankkártyás fizetés

Mester munkatársaink, amelyekkel kapcsolatban a rosszul működő és a pillanatnyi nyereségre törekvő mesterek társaságunkban nem maradnak

Nagy tapasztalatokkal rendelkezünk, amelyeknek köszönhetően szigorúan dolgozunk az összes technológiának megfelelően, és csökkentsük az ügyfél kérését a garanciális esetekre.