Legfontosabb > Tervezés

Vízvezeték javítás a fürdőszobában

Moszkvai és moszkvai régióban bármilyen összetettségű vízvezeték

Hívja fel a vezetéket Moszkvában és MO-ban. Gyere gyorsan!

Alacsony vízbeállítás

Zuhanykabin javítás

Hívja fel a vízvezeték-szerelőt:

A lakások javításával kapcsolatos vízvezeték a teljes vízellátási és csatornahálózatok és -szerelvények részleges vagy teljes cseréjének megvalósítása, az új vízvezeték-berendezések és különböző berendezések telepítése. Gyakran a javítások többsége a konyhában és a fürdőszobában van, mivel ezek a szobák a legfontosabb kommunikációkat tartalmazzák, ami az összes munka alapját képezi.

Hívja fel a vízvezeték-szerelőt Moszkvában

A járművének valódi mestere nem lesz sok nehézséggel gyorsan és magas szinten, hogy meghatározza a legmegfelelőbb megoldást egy adott vízvezeték-problémára, függetlenül attól, hogy milyen nehéz lehet. A "Vízvezeték-szerelő 24" vállalat több mint 10 éve kínál mosógéppel kapcsolatos vízvezeték-ellátást, ami tökéletesen alkalmas arra, hogy tökéletesen elsajátítsa ezt a rést. Szakembereink bármikor professzionális vízvezeték-szolgáltatásokat kínálhatnak a berendezések kiválasztásánál, hogy segítsék a minőségi beszerelést vagy javítást.

Ma cégünket leggyakrabban a következő kérdésekkel foglalkozom:

 • A minőségi vízvezeték anyagok kiválasztása;
 • Sanitaryware termékek kiválasztása és telepítése;
 • Szaniter felszerelések vásárlása;
 • a pontok ésszerű elosztása, stb.

A professzionális vízvezeték-szerelő időben történő ellátása garantálja az Ön kényelmét! A saját kezű vízvezeték-javítások végrehajtása, különösen drága vízvezetékszerelés esetén nagy hibák számát és a termék károsodását eredményezheti, ami a haszontalansághoz és az új pénzügyi befecskendezésekhez vezet. Így, miután úgy döntött, hogy pénzt takarít meg, a kettős vagy akár háromszoros túlfizetéses helyzet kijön.

Professzionális vízvezeték javítás

Csakúgy, mint a vízvezetékszerelés telepítésénél, csak szakképzett mester, aki ismeri az összes "buktatót" ezen a területen, javításokat kell végeznie. Nem szabad megpróbálnod a legkisebb károkat is megjavítani magad, mert még nagyobb veszteséghez vezethet. Ha a szennyvízcsatorna vagy a vízellátó rendszerben problémák merülnek fel, akkor a vízvezeték-szerelő hívása nemcsak kiküszöböli azokat, hanem időt és pénzt takarít meg.

Ma a cégünkkel kapcsolatban mindig hívhatsz javítót:

 • Zuhanykabinok;
 • WC-tálak;
 • Radiátor javítás;
 • berendezések;
 • Fűtött törölközőtartó;
 • Sololiftov;
 • keverők;
 • Szivárgás megszüntetése és így tovább.

A "Vízvezeték-szerelő 24" cég viszont:

 • Professzionális és pontos vízvezeték-javítás tapasztalt szakemberek által, modern anyagok és legújabb technológiák felhasználásával;
 • A vízvezeték-javítási szolgáltatások indokolt árai;
 • Professzionális tanácsadás a mestereknek minden érdeklődésre számot tartó területen.

A 24-es vízvezeték-szervizeléssel kapcsolatban nem kell aggódnia a vízvezeték-berendezések egészségével és teljesítményével kapcsolatban!

Csővezeték elosztása a fürdőszobában: a rejtett és nyílt lerakó rendszerek elemzése

Hagyja a fürdőszobában a javításokat a vízcsövek teljes cseréjével? A kommunikáció lapján általában sok idő és pénz vesz igénybe. Elfogadom, szégyen lesz, ha hamarosan javítás után az egyik cső szivárog, vagy komolyabb lesz a leállás. Ennek elkerülése érdekében nemcsak ötletre van szüksége, hanem ismernie kell a csővezetékek alapelveit is a fürdőszobában.

Sok, még kezdő házi mester is készen áll a vízvezeték-munkák elvégzésére. És ez teljesen lehetséges, mivel az új technológiák és anyagok jelentősen leegyszerűsítik a mérnöki rendszerek telepítését és karbantartását. A csövek elosztása a fürdőszobában vagy a kombinált fürdőszobában is elvégezhető.

Ez a cikk megvitatja a csővezetékek elveit a fürdőszobában. Megmagyarázzuk a különbségeket a tömítések rejtett és nyitott rendszerei között, és elmondjuk, hogyan kell elvégezni a közművek bekötését. Az anyag tematikus fotókat, grafikonokat és videókat tartalmaz, amelyek segítenek jobban megérteni a probléma lényegét.

Hogyan kezdjünk?

Ne vegyen példát azokról, akik "szemmel" szeretnek mindent megtenni. Kezdje el a jövőbeli elrendezési tervet. Ez feleslegesnek és túl bonyolultnak tűnhet, de ennek ellenére egy ilyen projektre van szükség. Ezzel pontosan meghatározhatja az egyes vízvezetékberendezések optimális helyét, kiválaszthatja a szükséges csővezetékek alkatrészeit és elemeit, és meghatározhatja azok fogyasztását.

Ajánlatos elindítani a projektet a fürdőszobába tervezett egészségügyi berendezések listájáról. Fontos tudni, hogy ha a házban van egy külön WC és egy fürdőszoba, akkor mindkét szobához elrendezési tervet kell készíteni. Ez annak a ténynek az eredménye, hogy kommunikációjuk összeköttetésben áll, és külön nem szerelhető fel.

Miután eldöntötte a vízvezeték-listát, meg kell jelölnie, mely csöveket kell az egyes készülékekhez eljuttatni.

Navigálhat ehhez a sémához:

 • Bármilyen típusú fürdő vagy zuhanyzó. Csatlakoztatja a hideg, meleg vizet, valamint a szennyvizet.
 • Mosdókagyló. Csatorna, meleg és hideg vízellátás.
 • Bidé. Csatlakozás a forró, hideg vízellátáshoz és a szennyvízcsatornához.
 • WC-tál Csatlakoztatja a hidegvizet és a csatorna vezetékét.
 • Mosógép. Csatorna és hidegvízellátás.

A következő szakaszban ki kell alakítanod a jövőbeli projekt alapját. Ehhez pontosan elvégzik a helyiség pontos mérését, amely alapján a rendszer később elkészül. Kívánatos a grafikonpapír megfelelő méretarányú elvégzése.

Minden méretet szigorúan be kell tartani. Ez egy fontos projekt végrehajtásának fontos feltétele. Hasonlóképpen megmérik az összes egészségügyi berendezést is. Méreteikre azért van szükség, hogy a készüléket "a lehető legpontosabban" illesszék be a helyiségbe.

Ha még mindig nincs határozott döntés a vízvezeték elhelyezkedésével kapcsolatban, folytassa a következő lépéseket. Papíron, pontosan a felépített méreteknek megfelelően és a skála elrendezésével megegyező méretben, minden egyes vízvezeték szerelvény sematikus ábrázolása készült.

Ezután kivágják, és az így kapott számok a helyiség elrendezésének megfelelően beállíthatók úgy, hogy a műszerek legjobb helyét elérjék.

A következő követelményeket kell figyelembe venni. Az első a szennyvízcsatorna felújítójától hagyományosan telepített WC-t. Optimális esetben az illesztésen keresztül történő felengedése a felszálló egységhez van csatlakoztatva. Nagy távolság a felszállóktól, és még inkább a csővezetékben lévő fordulatok jelenléte zavarokat okozhat, és nem teszi lehetővé a berendezés normális működését.

A vízvezeték-szerelő készülékeket lehetőleg úgy kell elhelyezni, hogy a csatornák a WC-en keresztül kerüljenek. Ez az elzáródások nagyon jó megelőzése lesz.

A vécéhez a lehető legközelebb van a csatorna felújítóhoz ajánlott, hogy egy káddal vagy zuhanytálcával alacsony vízelvezetővel helyezze el. Ez azért szükséges, hogy megakadályozzuk a hajlamosító hajlamokat. A többi vízvezeték felszerelést bármilyen kényelmesen el lehet helyezni.

Ezenkívül kívánatos a szerelvények műszaki dokumentációjának alapos vizsgálata a csatlakozáshoz. Ha feltételezhető egy tipikus változat, amely biztosítja a csővezeték egyszintű elrendezését és a készülék szennyvízkivezetési tengelyének tengelyét, akkor nem merül fel probléma. Ha az atipikus kapcsolat feltételezhető, fel kell készülnie minden jellemzőjére.

A kapcsolat leggyakrabban a WC-ben lehet. A modelltől függően kisülésük ferde vagy egyenes lehet, valamint a padlóra vagy falra irányítható.

Atipikus lehet a csatlakozás és a zuhanytálca és a fürdők. A lecsapódásuk szétválasztása számos módon hajtható végre. Mindezeket a jellemzőket figyelembe kell venni a tervezési szakaszban.

Miután a vízvezeték telepítési helyek rögzítettek, a munka a megfelelő csővezetékek elhelyezésével kezdődik. A rendszer méretét szigorúan be kell tartani, csak így lehet a csövek helyes elrendezése a fürdőszobában.

Fontos árnyalat. A vízvezeték és a bútorok "elrendezésében" való részvétellel kapcsolatban ne felejtsük el, hogy a helyiség minden ajtaja nyitva kell lennie, és minden készüléknek kényelmesen használhatónak kell lennie.

A műszaki kommunikáció elrendezésének típusai

A vezetékezés megtervezése előtt ismernie kell a létező struktúrák típusát. Csak hárman vannak. És az egyik, az aljzatokon átmenő, gyakorlatilag nem használják. Ezért nem vesszük figyelembe.

Írja be az # 1-et. Soros elrendezés

A hideg és forró víz felhúzóitól az első fogyasztóhoz vezető csapokat alkalmazzák. Ebből csöveket helyeznek a második és tovább. A vízbevitel minden egyes pontja egy tee-el van ellátva, amelyikhez a fogyasztó csatlakozik. Általánosságban ez egy nagyon egyszerű rendszer. Csak akkor használható, ha a vízhasználók száma kicsi.

Ez annak a ténynek köszönhető, hogy egyszerre több vízkiosztó pont aktiválásával a nyomás nehezen gyengülhet, és elégtelen lehet a berendezés megfelelő működéséhez. Ez a következetes elrendezés fő hátránya.

Azonban az egy fürdőszoba és kis mennyiségű használt vízvezetékkel rendelkező apartmanok esetében ez a lehetőség lehet a legjobb. A rendszer jelentős hátrányai közé tartozik a csere vagy javítás egyik vízelvezető berendezés kikapcsolásának képtelensége.

És ez valószínűleg minden. Míg a szekvenciális elrendezés előnyei sokkal többet. Először is, egyszerű a tervezés és a telepítés. Nem lesz komplex rendszer, minden nagyon egyszerű. Ezenkívül ez az elrendezés a leggazdaságosabb megoldásnak tekinthető. A csövek és egyéb elemek fogyasztása lényegesen alacsonyabb lesz, mint más rendszereknél, a beszerelés költsége is minimális.

2. típus. A kollektor típusának bekötése

A kollektor típusú séma feltételezi, hogy minden fogyasztó a főutcához csatlakozik. Ehhez használjon egy különleges elemet, a gyűjtőt. Ez egy speciális eszköz, amely elosztja a víz áramlását.

Egy összetettebb verzióban, és ez a legjobb, minden kollektor kivezetésén egy elzáró szelep van. A kollektor típusú kábelezés a legalkalmasabb választási lehetőség.

Ennek több oka is van. Az első a nyomásesés hiánya a rendszerben. Minden fogyasztó ugyanazt a jó víznyomást kapja, még akkor is, ha a vízszivattyú minden pontját egyidejűleg működtetik.

Ha valamilyen oknál fogva a rendszer nyomása túl alacsony, akkor a fogyasztók egyikére, például a WC-re átmenetileg korlátozhatja a vízellátást, hogy növelje a nyomást másokra.

Ezenkívül a kollektor bekötése lehetővé teszi, hogy a vízvezetékből le kell tiltani a vízvezeték-szerelvényeket, ha ki kell cserélni vagy javítani kell őket. A rendszer nagyon megbízható. Valójában egy tömör cső minden fogyasztóhoz megy, kapcsolat és egyéb elem nélkül.

A szivárgás csak a gyűjtő területén vagy a készülék közelében található. Itt lesz könnyű felismerni. Emiatt a kollektoros vezetékekkel ellátott csövek rejtett módszerrel biztonságosan felszerelhetők.

Egy másik plusz az egyszerű használat. Ha probléma merül fel a vízvezeték szerelvénnyel, és például egy szivárgás van a keverőben, akkor nincs szükség a mosdó alá mászni. Elég, ha leállítja a meghibásodott elemet vezető szelepet a kollektoron, és várja meg a szakemberek érkezését.

Még egy nő vagy gyermek, aki nem ismeri a vízvezeték finomságait, meg tudja csinálni. Ebben az esetben az összes többi berendezés megfelelően működik.

Azonban a kollektor bekötése bizonyos hátránnyal jár. Először is, a tulajdonosnak több lesz, mint egy következetes rendszer, az összeg. Ez annak köszönhető, hogy minden egyes fogyasztónak fiókot kell elhelyeznie. Sokkal több anyag lesz.

Ezenkívül a kollektorok és az elzáró szelepek felszerelése akkor szükséges, ha a szelepek nincsenek felszerelve. És a rendszer maga sokkal bonyolultabb lesz, mint a sorozatos.

A vízvezetékek felszerelésének módszerei

A vízvezeték-szerelés telepítéséhez két lehetőség közül választhat: rejtett és nyitott. Vizsgáljuk részletesebben az utóbbit. A kültéri telepítés feltételezi, hogy a csövek és egyéb segédeszközök közvetlenül a falra vagy a padló felett helyezkednek el. Rendkívül megkönnyíti és csökkenti a beszerelésük árát. De a fürdőszoba átfogó nézete szenved ettől.

Az 1. módszer. Nyissa ki a tömítést

A nyílt telepítés előnyei magukban foglalják a műszaki kommunikáció állapotának folyamatos nyomon követését. A csövek mindig láthatóak, és a szivárgás megjelenése nem észrevehető.

Egy ilyen csővezeték felszerelése rendkívül egyszerű. A részletek a helyükön vannak rögzítve és rögzítve. Még egy kezdő vízvezeték-szerelő is képes megbirkózni a munkával, természetesen az elemek kombinálásának módjával. A telepítési költség minimális.

A hátrányok közé tartozik a nyitott csövek mechanikai károsodásának lehetősége. De nagyon fontos a műanyag részeknél. Az acélcsövek nem olyan könnyen károsodnak. Emellett a mérnöki kommunikáció mindenki számára elérhető, ami természetesen csúnya. Ezt a hátrányt lehet küzdeni. A huzalozási projekt végrehajtásakor meg kell próbálnia kiválasztani egy helyet a csőfektetéshez, hogy azok a lehető legszembetűnőbbek legyenek.

Nyilvánvaló, hogy ilyen módon nem lehet teljesen elrejteni őket. Ezért az otthoni kézművesek mindenféle formatervezést használnak az esztétikai csövek elrejtésére. A legegyszerűbb módja annak, hogy fedezzék őket a dobozban.

Leggyakrabban műanyag panelekből vagy gipszkartonból készült. Az utóbbi nedvességállónak kell lennie, mivel a fürdőszobában használják.

Ha a hely lehetővé teszi, akkor tökéletesen használható olyan hamis falak, amelyek mögött a csöveket lefektetik. A redőnyök jó megoldásnak tűnnek, különösen jól néz ki a mosdó mögött.

A kommunikáció maszkolásának megválasztásával meg kell értened, hogy az esztétika nem akadályozhatja a funkcionalitást, ezért minden maszkolási szerkezetnek olyan nyílásokkal kell rendelkeznie, amelyeken keresztül a csövek vizsgálata és szükséges javítása végbemegy.

Ezenkívül nem javasoljuk a csövek maszkolását. Ez például acélból készült alkatrészek. Hajlamosak a korrózióra, amely különösen gyorsan fejlődik a magas páratartalom mellett. Ezért csak a tiszta képet használják.

Maximálisan - zárja le a könnyen eltávolítható dobozokat, és rendszeresen végezzen vizsgálatokat a külső korrózió megjelenéséért, amelyek azonnal kezdenek harcolni.

2. módszer. A műszaki kommunikáció rejtett elhelyezése

A csövek elrejtése rejtett fürdőszobában az alkatrészek beépítésével történik az épületszerkezetek speciálisan vagy újonnan kialakított üregekbe beépítése. Ezek lehetnek a falakon kavargó kis fülkék vagy vésők, amelyek mérete kissé meghaladja a csövek átmérőjét.

A rejtett elhelyezkedéshez tartozik a csővezeték elhelyezésének esztrichbe való behelyezése, amikor a betonhabarcsréteg fel van szerelve a részeken.

E lehetőség kétségtelen előnye az esztétika. A műszaki kapcsolatok és a kommunikáció teljesen láthatatlan. A csővezetékek csövek vagy víztömítések formájában falra vagy padlóra vannak helyezve. A csövek véletlen károsodása nem lehetséges.

A módszer jelentős hátrányai közé tartozik a komplexitás, a költség és a csővezeték állapotának nyomon követésének képtelensége.

Vegyünk több rejtett telepítést. Először is, ez nem mindig lehetséges. Vágás vagy gouging strobe a falakon megengedett magánházak, épített szilárd tömb vagy tégla, valamint a lakások szabad tervezés.

Az utóbbiban a falak nagyobb vastagságúak. Minden más esetben esetleges ellentmondások az építési szabályzattal.

A csapágyszerkezetek jelentős terhelés alatt vannak. A hornyok jelentősen gyengítik őket. A nagyobb vastagságú falak esetében ez megengedett. A szabványos, a leggyakrabban használt tipikus épületekben, nem.

A shtrob táblák kivitelezése szigorúan tilos minden típusú épületben. Alternatívaként a hornyokat egy falburkolat mögé, egy esztrichbe vagy egy felsõ mennyezetbe lehet helyezni, ha szükséges.

Nehézségek merülhetnek fel a szennyvízcsatornával, ha a padló alatt el kell álcázni. Ez akkor történik, amikor például a fürdőszigeti kommunikációra van szükség, a szoba közepén vagy nagy távolságra a falig. A szennyvízcsövek nagy átmérőjűek, így azokat nem lehet az esztrichbe helyezni.

Ebben az esetben túl nagy és nehéz lesz, ami túlságosan nagy terheléssé válik a padlón, ami egyszerűen nem képes elviselni. A legjobb megoldás - egy kis dobogó építése, amely alatt elegendő hely lesz a közművek számára. A tervezés keret vagy blokk lehet.

Függetlenül attól a helytől, ahol a csővezetéket eltemetik és annak célja, az alkatrészek felszerelési módja nem változik. A vonal összes eleme egy speciális házba illeszkedik, az utóbbi az előkészített technológiai üregbe kerül.

A csővezeték elhelyezése után az üregek tömítettek, az alap síkja egyenetlen. Szükség esetén illessze be a bevonatot.

A rejtett telepítés fő hátránya, hogy képtelen nyomon követni a csővezeték állapotát. Ezért minden elemnek olyan korrózióállónak kell lennie, amennyire csak lehetséges és szorosan kapcsolódik. Az illetékes telepítés nagyon fontos.

A rejtett telepítés legjobb módja a műanyag, réz és fém csövek.

Egy másik fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni a süllyesztett csöveknél, hogy megakadályozza a kondenzátum kialakulását. Ha ez megtörténik, nedvesség jelenik meg a szerkezet belsejében, amely előbb-utóbb meg fogja okozni a megsemmisítését.

Ezért javasoljuk, hogy a csövet forró vízzel helyezze a hidegre. Ezenkívül mindkét részt be kell szigetelni a szigetelőanyagba, például merilonba vagy hasonlóba.

Tulajdonságok input kommunikáció a lakásban

Miután eldöntöttük, milyen típusú csőszerelést a WC-ben és a fürdőszobában, befejeztük a projekt elkészítését. Annak érdekében, hogy a rendszer hibátlanul működjön, fontos, hogy a kommunikáció a lakáshoz megfelelően történjen. Nézzük meg, hogyan kell csinálni.

Először is, a beömlőnyílásnál egy zárószelepnek kell lennie, ami szükség esetén le tudja állítani a vízellátást. Ha a szelepek már megvannak, akkor ellenőrizni kell a minőségét.

Az új épületekben általában jó minőségű csomópontok vannak telepítve, régi házaknál az elavult készülékek képesek állni. Ajánlatos a jó minőségű bemeneti gömbcsapot felhelyezni.

Fontos pont. Ha be kell zárnia / kinyitnia kell a készüléket, akkor simán meg kell tennie. A fogantyún lévő éles csavarás hidraulikus sokkot idézhet elő, ami károsíthatja a vízvezetékberendezést.

Közvetlenül a golyóscsap után ajánlott különleges szivárgásvédelmi rendszert felállítani, és elzáró szabályozott szeleppel ellátott. Miután felszerelte az önmosó főszűrőt. Ez eltávolítja a durva szennyeződéseket a vízből, ami jelentősen megnöveli az eszközök élettartamát. Mögötte kell elhelyezni a készülékeket, vízmérőket, ha szükséges.

Ezután csatlakoztathat egy vízáram szabályozót. Ez nem egy kötelező elem. Csak akkor szükséges, ha problémák vannak a víz nyomásával. Továbbá a nyílt vagy rejtett szerelési típus szekvenciális vagy kollektoros huzalozása történik.

Hasznos videó a témában

A csövek elhelyezésének részleteit a fürdőszobában:

A rejtett huzalozás végrehajtása:

A vízellátás és a szennyvíz következtetéseinek kiaknázása:

Függetlenül gondoskodik a csövek a fürdőszobában vagy a kombinált fürdőszoba elég képes otthoni mester. A tapasztalatlan vízvezeték-szerelőnek szigorúan követnie kell az utasítások követelményeit, helyesen és hatékonyan végezze el az összes munkát, válassza ki a megfelelő csöveket és egyéb elemeket. Nem olyan nehéz. Ha kétségei vannak a saját képességeivel kapcsolatban, kérjen szakképzett mentort, vagy kérjen segítséget szakemberektől.

Rovatcím: "Vezetékek és egészségügyi munkák saját kezűkkel"

Kérdések a vízvezetékekről, a csövekről, a fűtésről, a fürdőszoba javításáról és a vízzel kapcsolatos minden kérdésről.

A vízvezeték szerelése és cseréje a lakásban

A vízvezeték javítása és cseréje két szakaszra osztható: a helyiségtisztítás után a csővezetékek cseréjét és a vízvezeték-berendezések cseréjét a befejező munkák befejezése után kell elvégezni. Ebben az esetben egy szennyezett wc-t, mosdót és fürdőszobát kell használnia, el kell távolítani őket, majd ideiglenesen be kell helyezni őket, de még mindig jobb, mint másodszor új vízvezeték-szerelőt vásárolni.

A szükséges eszközök mellett a vízvezeték szereléséhez védőfelszerelést is igényel: gumi kesztyű, kötény, védőszemüveg, gumi sapka és légzőkészítő szirom. A kalapban lévő kötény helyett a műanyag esőkabát jól működik. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a szomszédok közül bármely pillanatban bármikor áramolhat.

A csatorna elrendezésének helyére a felszálló csere kerül. Kétszer távolítják el a WC-t és a régi pipát középen, 150-200 mm-es résszel, egy csiszolóval metszve, egy kört a fémre. A vasöntvényt nehéz vágni, de nem szükséges a szerszámra támaszkodni: ez csak megnehezíti a munkát és megnöveli az eszköz kopását.

Ezután fémszalagok vagy két nagy teljesítményű lapos csavarhúzó helyezkednek el a vágásokba, és váltakozva 400 g-os csapos kalapáccsal vagy kalapáccsal váltakozva hajtják őket a szünet állványára. Nem lehet hámozni, kilogramm éles sárgaréz törmelék összeomlik a fején.

Ezután a felszálló felső egyensúlya biztonságosan rögzítve van, és az alsó két ember kétségtelenül megdőlt, amíg a keresztkapcsolóban lévő rögzítés gyengül, és nem jön ki belőle. Ugyanígy távolítsa el a régi felszálló tetejét (itt kell különösen óvatosnak lenni) és a kereszttartót.

Az új felszálló kívánatos zajcsillapító (hangelnyelő) műanyag, PVC vagy (jobb, de drágább) propilén. Zajcsökkentő csatorna fehér, hosszanti zöld és piros csíkkal. Számos hamisítvány van a piacon, ezért tanúsított tanúsítványokat kell vásárolnia, jelezve a szolgáltatás élettartamát és a zajcsökkentés mértékét; ezt a helyiség kiszámítása határozza meg.

A hagyományos PVC-ből készült állvány hangszigetelő gumi tömítésekkel és bilincsekkel van a falhoz rögzítve, és a rés és a mennyezet közötti rés vibrációelnyelő anyaggal van feltöltve. A zaining nem megfelelő, a rögzítőhab jól átadja a hangot.

A szennyvízvezetékeket legalább 3 cm / m-es és legfeljebb 15 cm / m-es lejtők megfigyelésével kell elvégezni; ha a lejtés túl magas, a víz lecsapja a csövet, és a szennyezés körül áramlik. Ha rejtett szennyvízre van szükség, akkor a falak csatornái az alaphajzat javítása során megrongálódnak. Ehhez legalább 1,3 kW-os ütés szükséges, 60-80 mm-es betonvésővel és marginális vágásokhoz - ugyanolyan erejű a bolgár, mint egy kört a kőből 200 mm-re.

A csatorna szélességének tartalmaznia kell vízvezetékek beépítését. A technikai kommunikáció elrejtésére vonatkozó aranyszabály az, hogy minden hajlítás függőleges, nincsenek kanyarok a falakban! A fő csatorna átvezet a padlón, figyelembe véve a befejező bevonat vastagságát.

A szennyvízvezetékek bekötésekor rendszeres tömítésekkel kell felszerelni, mielőtt a zsírokat vékony réteg szilikon tömítőanyaggal felszerelné. A tömítések, hogy a tömítőanyagot nem nyomják át a telepítés során: a "kolbász" belsejében az elzáródások forró ágyává válik. A tömítés és az alatta lévő csatlakozó szerelési felülete teljesen lezárva kell lezárni.

A vécécsésze felszerelése, a szekrényszekrény U-keretének vagy C-fém profiljának és nedvességálló (zöld) gipszkarton (GVL) burkolatának felszerelése a nikkelezett öncsavart csavarokkal lezárja a csatornarendszereket. A vízvezeték végleges kikészítése a falakkal együtt történik.

Megjegyzés: az új vízvezeték megválasztása a lakásban a javítás előtt történik, annak érdekében, hogy előre tudják, milyen magasnak kell lennie a függőleges csatornáknak, de a falhoz való rögzítése végül a befejeződésen keresztül történik. A beépített fürdőképernyő befejezéséhez is. A költség, a tartósság és különösen a higiénia szempontjából a legjobb megoldás a felső WC-en kívül egy félig süllyedt mosdó és egy akril fürdő; egy forgalmas családban, gondoljon egy dupla mosdókagylóra. Ha a régi öntöttvas kádat helyre kell állítani, akkor jobb, ha javítást végez.

Vízvezeték javítás a fürdőszobában

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül és 40% -ot takarít meg!

 1. Töltse ki az alkalmazást
 2. Vásároljon árajánlatot a mesterektől
 3. Válasszon művészeket ár és vélemény alapján
Rendeljen javításokat a fürdőszobában

Indulás a házhoz - Narodnoi Militia Street, 3, Moszkva, Oroszország

Visszajelzés a feladatról

Alexander, hatékonyan és gyorsan megoldotta a problémámat. Eszmével jött, és megvásárolta a szükséges anyagokat. Köszönöm szépen!

Indulás a házban - Nakhabino tér hegyi hamu 7

Visszajelzés a feladatról

Nézze meg a házat - Leninsky Prospekt 72/2, Moszkva, Moszkva

Visszajelzés a feladatról

Kitűnő mester, udvarias és tapasztalt, pontos, jó eszközök!

Home Exit - 71, Kutuzovsky Prospect, Moszkva, Oroszország, 121357

Visszajelzés a feladatról

Minden rendben van, azonnal kapcsolatba lépett, a mester megszüntette a problémát, amit senki sem tudna megoldani!

Nézze meg a házat - Moszkva, Oroszország, 125167

Visszajelzés a feladatról

Minden rendben, gyorsan és világosan történt

Nézze meg a házat - 11. Parkovaya Street 21, Moszkva

Visszajelzés a feladatról

Minden jó. Andrey asszisztens érkezett, jó munkát végzett, hasznos tanácsokat adott. Azt javaslom.

Indulás a ház - a község Nemchinovka, Odintsovsky kerület, Moszkva régióban

Visszajelzés a feladatról

Nagyon köszönöm a javítást. Minden gyorsan és időben egyértelmű. A munkákat magasan képzett mesterek végzik. Udvarias, képzett munkások és vezető. Mindenkinek ajánlom mindazokat, akik idegek és túlfizetések nélkül szeretnék minőségi javítást végezni.

Indulás a házhoz - Taganskaya ul., Moszkva, Oroszország

Visszajelzés a feladatról

Minden jól történt.

Nézze meg a házat - Berezovaya street, 13, Vidnoe, Leninsky kerület, Moszkva régióban

Visszajelzés a feladatról

Ez egy nagyon jó mester. Megértette a problémát, a feladat gyorsan és pontosan befejeződött. Ezen kívül segített más kérdésekben a vízvezeték, ő konzultált, hogy mit és hogyan. Köszönöm a segítséget! A varázslót javaslom. Ha szükséges, akkor biztosan használni fogja.

Indulás a házhoz - Nakhimovsky pr., D. 22

Visszajelzés a feladatról

Nézze meg a házat - Myachkovsky Boulevard, Moszkva

Visszajelzés a feladatról

Profesional. Minden tiszta. Megállapította az eldugulás igazi okát. Megszüntette, és megfelelő, nem késedelmes összeget vett. Pontosan udvarias. A hírnév elismerése. Előtte 30 perc múlva egy gazember jött. nem szakította meg a 12000r-re feltöltött füstöt. szóval elküldtem 1500-at a hívásért, Vitalij mindent összeköttetett, miután ez a szerencsétlen mester áttörte az elzáródást és mindent, amit 2000R-nak fizettem. Ezért azt javaslom Vitaly-nak, hogy tisztességes és becsületes ember legyen.

 1. Hasonlítsa össze a kifejezéseket, és válassza ki a legjobbat.
 2. Visszajelzés csak az érdeklődő szakemberektől
 3. Ne pazarolja el az időt a közvetítőkkel való kommunikációban

A fürdőszobában végzett javítások segítenek előállítani a Yuda művészeket. Itt 20 perc alatt megtalálja a szakmai segítséget:

 • a fürdőszobában található minden vízvezeték szerelése, javítása vagy cseréje (zuhanykabinok, jacuzzi, mosdókagylók stb. - egyszerű modellektől az elektronikus és szenzoros típusokig)
 • elosztása, telepítése és javítása
 • vízmérők, radiátorok, fűtött törölközőtartók telepítése
 • rögzítse a cső szivárgását
 • távolítsa el a vízvezetékek elzáródását

A javítás megkezdése

A fürdőszobában történő javítás általában egy tapasztalt szakemberrel való konzultációval kezdődik, amely segít meghatározni a csövek állapotát. Ettől függően függ az ilyen csövekhez beszerelt és csatlakoztatott vízvezetékszerkezet hosszú távú működése, valamint a dekoratív fürdőszoba kivitelének épsége. A folyamatos csövek tönkreteszik a legdrágább és minőségi javításokat egyik napról a másikra.

Ha kiderül, hogy a csöveket ki kell cserélni, a vízvezeték-szerelő Yuda segítséget nyújt:

 • az új kommunikáció kiépítésének és terjesztésének tervét kidolgozva (figyelembe véve, hogy milyen típusú vízvezeték-felszerelés lesz a helyiségben és hogyan fogják elhelyezni)
 • a beszerzéshez szükséges szükséges mennyiség kiszámításakor (csövek, szerelvények, könyök és egyéb fogyóeszközök a kommunikáció telepítéséhez)
 • az anyag megvásárlásakor és az apartmanok / házak szállítása esetén, ha nincs erre személyes ideje
 • közvetlenül a kommunikáció telepítésében

A meglévő csövek kicserélése vagy javítása után a fürdőszobát szaniterekkel lehet betölteni.

Modern vízvezeték

A modern piac óriási választékot kínál a vásárlók számára az összes kategóriában. A vízvezeték nem kivétel. Annak érdekében, hogy az összes belső tételt helyesen megválasztották, és az új vízvezeték-szerelő tökéletesen illeszkedjen a rendelkezésre álló helyre, hosszú ideig szolgálta Önt, és nem okozott problémát működés közben, kérjen szakmai tanácsokat a Yudu művészektől. Felszólítanak:

 • hogyan befolyásolja az elektronikus vízvezeték az érintéstől?
 • milyen vízvezeték segít a vízfogyasztás csökkentésében
 • milyen vízvezetékhez szükséges minimális idő a telepítéshez
 • milyen vízvezeték a legbiztonságosabb a házhoz, ahol van egy kisgyermek, és sok hasznos információt

A professzionális vízvezeték-szerelőnek a Yuda-n keresztül történő meghívása lehetőséget nyújt arra, hogy ne csak kompetens tanácsokat szerezzen, hanem egy tapasztalt szakembert is "kulcsrakész" munkával bízzon meg - a fürdők, zuhanykabinok, mosdók és egyéb dolgok kiválasztásáért és közvetlen beszereléséért.

A vízvezetékszerelvények feltételei és költsége Yuda

A javító fürdők sokféleképpen tarthatnak és költenek. Mindez a megoldandó feladatok mennyiségétől, a javítási anyagok költségétől és az ügyfél által meghatározott határidőtől függ. De amikor megbízást adsz a professzionális vízvezeték-szolgáltatásokra a Yudu-nál, biztos lehetsz benne, hogy:

 • a szükséges munka a lehető legrövidebb idő alatt megtörténik
 • a munkát a legkedvezőbb áron végezzük

Ahhoz, hogy előnyös lehetőségeket kínáljon azoknak a szolgáltatásoknak, amelyek nem kétségesek a minőségen, az Udu webhelyének mesterei az egészséges versenynek köszönhetően. Csak azok a szakemberek regisztrálják a Yuda-t, akik nem félnek a személyes adatok többlépcsős ellenőrzéséről, és akik pozitív vevői értékeléssel megerősíthetik professzionalizmusukat. Miután a Yuda előadóművészek listájába került, minden mester igyekszik minél több munkát végezni, és a lehető legjobban végzi el - a Yuda minősítése, ami azt jelenti, hogy a kereslet, a kereset attól függ.

Ezért biztos lehet benne, hogy ha az Uda szolgáltatásait rendeled, akkor egy valóban tapasztalt és hozzáértő vízvezeték-szerelő segítségét kapod, amelynek árai közvetlenül arányosak az ügyességével és az elvégzett munka mennyiségével.

A cserélhető vízvezeték-javítási dátumok három-tíz napig terjednek. Nagyon a következő munkakörülményektől függ:

 • Milyen méretű a fürdőszoba?
 • a fürdőszoba kombinált WC-vel (a vízvezeték működik ebben az esetben a növekedés és bonyolultabbá válik)
 • milyen típusú a ház tartozik - tégla, panel vagy Hruscsov (a munkaterület körülményei függenek a szereléstől, a huzalozás és a cső átfedésétől)
 • mi a munkaterület
 • Szükséges-e a fürdőszobának felújítása? A vízvezeték áthelyezhető más sarkokra, illetve a szállítócső megváltozik, és így tovább

Juda javító szakember meghívása: a szolgáltatások megrendelésének módja

A nagyméretű vízvezeték-javítással a kezdeti vízvezeték hívás tisztán konzultál. Eljön az otthonába, hogy megvizsgálja a munka méretét és jelezze a szolgáltatásainak teljes költségét.

Találhat egy jó szakembert a vízvezeték-javításhoz a következő módokon:

 • menj a youdo.com webhelyre, és válassz egy varázslót a korábbi ügyfelek értékelésével, becsléseivel és áttekintéseivel
 • hozzon létre egy feladatot ezen az oldalon, és kezdjen javaslatokat a mesterek munkájától érdeklődőktől
 • használja a mobilalkalmazást
 • hívja az ezen az oldalon feltüntetett kapcsolattartási számokat. Üzemeltetőink segítenek kiválasztani a megfelelő jelöltet, figyelembe véve az Ön kívánságait és követelményeit.

Az első lehetőség jó azok számára, akiknek elegendő ideje van a szükséges szakértő független kereséséhez. A második az elfoglalt emberek és azok számára, akik egy bizonyos áron kívánnak szolgálni. A hozzárendelésben megadhatja a szakértő segítségére költeni kívánt összeget - akkor kapja meg azokat a Yuda mestereket, akik elfogadják az Ön feltételeit. Az első ajánlatok néhány percen belül megkapják a munkát.

A Yudu mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor megrendelhesse szolgáltatásait. A telefonhívás segít Önnek abban, hogy tíz percen belül megtalálja a vízvezeték javítás szakembereit.

Vízvezeték javítás

Moszkvában és a moszkvai régióban dolgozunk

Érkezés - 45 perc

Garancia legfeljebb 3 évig

Vízalatti javítási árak

U0412 ​​ u044b u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - u0431 u0435 u0441 u043f u043b u0430 u0442 u043d u044b u0439.
n u041f u0440 u0438 u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - 45 u043c u0438 u043d u0443 u0442. n ">

Mixer javítás

U0412 ​​ u044b u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - u0431 u0435 u0441 u043f u043b u0430 u0442 u043d u044b u0439.
n u041f u0440 u0438 u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - 45 u043c u0438 u043d u0443 u0442. n ">

WC-javítás

U0412 ​​ u044b u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - u0431 u0435 u0441 u043f u043b u0430 u0442 u043d u044b u0439.
n u041f u0440 u0438 u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - 45 u043c u0438 u043d u0443 u0442. n ">

Zuhanykabin javítás

U0412 ​​ u044b u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - u0431 u0435 u0441 u043f u043b u0430 u0442 u043d u044b u0439.
n u041f u0440 u0438 u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - 45 u043c u0438 u043d u0443 u0442. n ">

Jacuzzi javítás

U0412 ​​ u044b u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - u0431 u0435 u0441 u043f u043b u0430 u0442 u043d u044b u0439.
n u041f u0440 u0438 u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - 45 u043c u0438 u043d u0443 u0442. n ">

A fűtött törölközőtartó javítása

U0412 ​​ u044b u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - u0431 u0435 u0441 u043f u043b u0430 u0442 u043d u044b u0439.
n u041f u0440 u0438 u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - 45 u043c u0438 u043d u0443 u0442. n ">

Telepítés javítása

U0412 ​​ u044b u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - u0431 u0435 u0441 u043f u043b u0430 u0442 u043d u044b u0439.
n u041f u0440 u0438 u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - 45 u043c u0438 u043d u0443 u0442. n ">

Fűtési radiátor javítása

U0412 ​​ u044b u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - u0431 u0435 u0441 u043f u043b u0430 u0442 u043d u044b u0439.
n u041f u0440 u0438 u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - 45 u043c u0438 u043d u0443 u0442. n ">

Csőjavítás

U0412 ​​ u044b u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - u0431 u0435 u0441 u043f u043b u0430 u0442 u043d u044b u0439.
n u041f u0440 u0438 u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - 45 u043c u0438 u043d u0443 u0442. n ">

Kád javítás

U0412 ​​ u044b u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - u0431 u0435 u0441 u043f u043b u0430 u0442 u043d u044b u0439.
n u041f u0440 u0438 u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - 45 u043c u0438 u043d u0443 u0442. n ">

Mosogatójavítás

U0412 ​​ u044b u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - u0431 u0435 u0441 u043f u043b u0430 u0442 u043d u044b u0439.
n u041f u0440 u0438 u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - 45 u043c u0438 u043d u0443 u0442. n ">

Kazánjavítás

U0412 ​​ u044b u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - u0431 u0435 u0441 u043f u043b u0430 u0442 u043d u044b u0439.
n u041f u0440 u0438 u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - 45 u043c u0438 u043d u0443 u0442. n ">

Gömbcsap javítás

U0412 ​​ u044b u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - u0431 u0435 u0441 u043f u043b u0430 u0442 u043d u044b u0439.
n u041f u0440 u0438 u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - 45 u043c u0438 u043d u0443 u0442. n ">

Szifoncsere

U0412 ​​ u044b u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - u0431 u0435 u0441 u043f u043b u0430 u0442 u043d u044b u0439.
n u041f u0440 u0438 u0435 u0437 u0434 u043c u0430 u0441 u0442 u0435 u0440 u0430 - 45 u043c u0438 u043d u0443 u0442. n ">

Javító daru

1 percen belül visszahívjuk

Az adatok bevitelével elfogadja a személyes adatfeldolgozási megállapodást.

  Home »Vízvezeték javítás

Víztisztítási szolgáltatások

Különböző okokból még a legmagasabb minőségű vízvezeték is meghibásodhat. Ha javítani kell a vízvezetékszerelést a lakásban, a legjobb eredmény elérése érdekében próbáljon kapcsolatba lépni egy tapasztalt kézművesekkel.

Amikor vízvezeték-javításokra lehet szükség

  Javítsd ki a mosdót. Egy csepegtető csap vagy egy eltömődött szifon mosogató a fürdőszobában vagy a konyhában közös dolog, amíg minden teljesen meg nem szűnik, segítünk neked megoldani ezeket a problémákat.
  Javítsák meg a kazánt. Itt minden sokkal bonyolultabb lehet, mivel fennáll a tartály oxidációjának veszélye, és a kazán rendszeres karbantartására van szükség. De a javítás nehézsége hozzáteszi, hogy a kazán csaprészén kívül egy elektromos rész is van, és néha elektronikus is. A bontásuknak meg kell bajlódniuk.
  Javító golyóscsap. Ha a gömb alakú patronnal ellátott keverő még nincs teljesen eltört, akkor nem lehet rohanni a csaptelep kiürítéséhez. Vannak módok egy gömbcsap és egy forgattyúházzal ellátott daru javítására is.
  A WC felújítása. A fürdőszoba egyik legfontosabb része azonban hajlamos a törésre. Komplikálja a helyzetet, hogy még mindig szükség van a javítási részre, mivel a legtöbb a fal mögé rejtőzik.
  Jacuzzi javítás. Néha meg kell fizetnie a javítás örömét. A különféle vízellátó eszközök meghibásodhatnak vagy szivároghatnak.
  Javítási bidé. Az eszköz egyszerű eszköze, gyakran gondoskodik, de nagyon alkalmas javításra.
  Helyreállítási zománc fürdők. A javítás ezen része sokkal könnyebbé teszi az életét. A helyettesítő fürdők általában óriási nehézséget jelenthetnek a tulajdonosok számára. És zománcának helyreállítása csak átalakítja. Ha törődsz a fürdőddel, nincs mód a régi felszámolására, vagy csak a szükségtelen baj elkerülését, akkor ez a módszer az Ön számára.
  Szűrők cseréje. Az ivóvíz szűrők mosógépekhez és mosogatógépekhez vagy medence szűrőkhöz rendszeres tisztítást igényelnek. Lépjen velünk kapcsolatba ebben a kérdésben.
  A szivattyúállomás javítása. Sok ház és nyaraló vízellátása a szivattyúk hatékonyságától függ. Egyes házak tárolórendszerrel vannak felszerelve. A műhiba víz nélkül hagyhatja Önt. Moszkvában és Szentpéterváron egy szivattyútelep javítását ajánljuk.
  A fűtési rendszer javítása. Ez egy nagyon tág téma. A fűtési rendszerek működésének nagyszámú hibája jár, bármilyen javítást a mi mestereink végezhetnek.

Miért kell a vízvezeték javításával kapcsolatban felvenni a kapcsolatot cégünkkel?

 • Már több mint nyolc éve javíttuk a vízvezetékeket.
 • Garancia legfeljebb 3 év mindenféle szolgáltatásra.
 • A házigazda szabad távozása a házban.
 • A "Személyi szolgáltatások központja" mesterei a legmegfelelőbb felszereléssel és eszközökkel vannak felszerelve.
 • Az egész hétköznapot, a hét minden napján és az ünnepnapokon dolgozunk.
 • Meg tudjuk vállalni a szükséges anyagok és alkatrészek megvásárlását és szállítását a javításhoz.
 • Rendszeres vásárlói kedvezményekre.
 • Fizetni kell a szolgáltatásokért készpénzzel vagy hitelkártyával.

Természetesen a fürdőszobában a vízvezeték javítása hirtelen kijönni fog, de nincs ok arra, hogy pánikba kerüljön, minden bontásért mester lesz.

Víz árai

A fürdőszobában végzett javítások, csövek cseréje, új vízvezeték szerelése, minden vásárló meg akarja érteni a vízvezeték-munka költségeit, amellyel végül megszűnik. A végső ár meghatározásához érdemes meghívni egy szakembert házába, hogy részletesen megismerhesse a becsült mennyiséget, és feltüntetheti a vízvezeték-munka árait. Azonban közzétesszük az ilyen típusú szolgáltatásokra vonatkozó árlistát, így Ön mindig magához vonzza a hozzávetőleges számításokat, és megismerheti az áraink körét.

A vízvezeték minimális rendelése - 1500 p.

A munkák értékelése és az anyagok számítása - 600 rubel.

Indulás a Moszkva körgyűrűhöz - +30 R / km

Felhívjuk figyelmüket, hogy a fürdőszobai berendezések beszerzési árai nem tartalmazzák a fürdőszobai felszerelések és tartozékok költségeit. Ezek az arányok csak a szakemberek által gyártott vízvezetékre érvényesek. Ha tanácsadási szolgáltatásra és mester segítségére van szükség bizonyos anyagok megvásárlásában, segítünk megoldani ezt a problémát.

A javasolt árlista tükrözi a vízvezeték-szolgáltatás költségeit cégünknél. Ha nehéz az Ön számára az árlistában való navigálást, akkor telefonon ellenőrizheti diszpécsereink telefonszámát, hogy mennyibe kerül a vízvezeték szolgáltatás költsége.

Beszélhet a vízvezeték-szerelő hívása a házon, miután elküldte az elektronikus alkalmazást a weboldalról vagy hívott minket. Moszkvában és a legközelebbi moszkvai régióban dolgozunk.

A FŰTŐK A KÉSZÜLÉKBŐL KÉSZÍTETT JAVÍTÁS

A mester Moszkvában való távozása - INGYENES.

Nagyon nehéz elképzelni az életünket olyan egészségügyi létesítmények nélkül, melyeket kezdetben felbecsülni kell, ha bármilyen vízvezeték elem felhasználhatatlanná válik. De ez a gyakorlat szerint nem ritka. Ezért a fürdőszoba vízvezetékének javítása a leginkább keresett nagyvárosi területeken, ahol a lakók a maximális kényelem mellett éltek, de ennek hiányában nincs elegendő idő a vízvezeték megfelelő állapotának ellenőrzésére. Gyakran előfordulhat, hogy a kudarc nagyon súlyos lehet, hogy az erre szakosodott cégnél vízvezeték-szerelési munkákat és szolgáltatásokat kell rendelni.

A WC felszerelése:
1. A kerethez egy leeresztő tartály van csatlakoztatva.
2. A jelölés a keret alatt történik. Általában a falon két helyre, kettőre a padlóra van szerelve.
3. A tartály a vízellátáshoz van csatlakoztatva.
4. Ezután a keret rögzítve ellenőrizni tudja vízszintes helyzetét és függőleges szintjét.
5. Szerelt díszdoboz gipszkarton lapok.
6. Szerelje be maga a WC-t.

Kétségtelen, hogy szinte mindenki elvégezheti saját fürdőszobai javítószerelvényeit, és kijavít egy kis problémát - cserélje ki a tömítést a csaptelepen, vagy tisztítsa meg a pépet. Mindazonáltal, a vízvezeték-munka a házban felsorolja a listán sokkal több tevékenységet, amelyek gyakran igényelnek egy magasan képzett szakembert.

Mi hatékonyabb? Önjavító vízvezeték vagy szakember?

A kisebb vízvezeték-javítások önmagukban nemcsak előre nem látható költségek kialakulásához, hanem további nehézségekhez is vezethetnek. Ezért jövedelmezőbb lesz a szakosodott vállalatok szolgáltatásainak igénybevétele. Cégünk több mint 5 éve teljes körű vízvezeték-szolgáltatásokat nyújt, és széles körű tapasztalattal rendelkezik ezen a területen.

Mixer telepítés:
1. Fél-hüvelykes szerelvényeket csirkefákkal burkolva csavarozzák szorosan a cső kiömlőnyílásaiba;
2. Töltsük fel a forgalmat - két "razdovagoy" vagy gázkulcsot.
3. Egy figyelmeztetés: a mosogató alatt lévő első szám gázkulcsa nem illeszkedik pontosan, tehát ha bérel egy eszközt, kérjen kisebb kulcsot.
4. A kanóc végein a mosogató alatt a keverő alsó rögzítőanyájára és az alsó tömítésre helyeztük.
5. A kanóc végeit felfelé helyezzük a mosogatófelületen lévő lyukon keresztül, összecsomagoljuk a keverőszerelvényeket a tömítéssel vagy anélkül, teljes tömítésekkel és húzzuk meg, ahogy az már leírtuk.
6. A menetes ízületek tetején egy füstöt fűzünk, a keverőt a foglalatba helyezzük, rögzítsük az alsó anyával.

A csaptelepek cseréje és felszerelése, zuhanytálca telepítése, az elzáródások megszüntetése, szifonok, mosogatók, csapok, mosogatók, csövek felszerelése, WC-tálak, mosdók és bélések telepítése mosogatóhoz csak néhány dolog. Ez magában foglalhatja a fürdőszobában egy minőségi javítási vízvezetéket.

- Sürgős távozás - 45 perc!
- Kiegészítők a telepítéshez!
- 3 hónap garancia!
- 20 tapasztalt kézműves!

A cégünkkel minőségi munkát végez a magasan képzett vízvezeték-mesterek, 90 napos garancia, a mester távozása 1 órára.

A mester 1 órás távozása Moszkva bármely kerületére! Hetente héten dolgozunk!

© Moszkvai Mester, 1997-2018
Minden jog fenntartva.

Kulcsrakész fürdőszoba javítása kabinos selejtezéssel

A külön fürdőszoba felújítása az alábbi címre történt: Moszkva, Shipilovskaya St., 44/27, ap.59. Ügyfél: Anatolij Leonidovich

Szóval induljunk el. Kiürítjük a felesleges mennyiséget a fürdőszobából és a WC-ből, és elkezdünk lefaragni a falakról. A munkát egy hagyományos perforátorral végezzük, széles "spatulával". A vízvezeték kabinként megerősített gipszként készült, és ez egy kicsit nehézzé teszi a mennyezet szétszerelését, ugyanúgy, mint néha csak egy forgácslap. Az út során villamossággal foglalkozunk.

Vízvezeték bontás - nagyjavítás

Igen, valószínűleg megkérdezed: - Miért kell megtörni a kabinet, ha később, új falak építésénél fogva, a fürdőszoba újra elkülönül? Válaszolok: - A fürdőszobán át nedvesedett a nedvesség, és a gipszkabinban lévő összes szerelvény egyszerűen rothadt. Új fürdő beszerelésénél vízszigetelést kell végezni (védeni kell a szivárgást a fürdő oldalán, ahol a fal mellett helyezkednek el). Így kiderül, hogy: a vízelvezetés és az új falak építése szükséges intézkedés.

Továbbá: a fürdőt megfordítják és az 1.30 fal mentén helyezkednek el (most már az 1.70-es falon áll). A nedvességálló nyelv- és horonylapok új falainak építése során a fal mérete 1.30-ra nőni fog, és a fürdőfejbe egy csempézett területet adok hozzá.

Minden vízvezeték kommunikációt kicserélnek. A WC-telepítés telepítésre kerül. Új kipufogócsöveket szerelnek fel. Nos, akkor minden rendben van. Így lesz egy újonnan épített egészségügyi kabin, és egy külön fürdőszoba veszi egy új megjelenés.

Santekhkabina törött - mi következik

Ezután a palettán lévő padlólemezt lehúzzuk, és levágjuk a rögzítőszerelvényeket, úgy, hogy amikor a falburkoló lapok falát felhelyezzük, majd kerámia burkolattal szembenézzük, akkor a padló egyenes szögben illeszkedik.

Minden vízvezeték szerelvényt és gömbcsapot felszabadították, és könnyű hozzáférést biztosítottak hozzájuk a vízvezetékek és csövek elosztásához a törölközőre. A konyhában lévő víz ideiglenesen összekapcsolódik (majd átmegy a fésűn).

Különálló fürdőszoba felújítása - falazó falak

A nyelv- és rúdlemezek elhelyezése a "perfix" -on történik (a "forgósávon" és minden durva vakolat keverékre), mielőtt a "konkrét érintkezést" előzetesen feldolgozta a falazat vonalát. A kőművesség sarokkal kezdődik.

A falazat felfelé halad a mennyezeten, és rés marad, lásd 7-8. Zapenim rés clearance habbal és a vakolás, a haszon a hab jól tart.

Néhány funkció a fürdőszoba fürdőszoba felszerelésére

A fürdőszoba mérete, 130x150-es nyelvvel és fürdővel borítva 140 - zsebeket készítünk az "oldalak fülei" alatt, ezért a 140-es, 140-es, 130-as falat szereljük fel.

Ezt követően, miután a csöveket elosztották a mosdó és a mosógép között, amelyek a fürdőszobába mennek, a falat a fürdőszoba és a WC között terítettem, majd az ajtó bejáratát.

A fürdőszobában ajtók behelyezése

Fúrok az ajtó végein a rúd tömítés alá (10-es rúd), és helyezzük el a rúdnyílásokat ezen a sávon.

Következtetések a fűtött törülközőtartón és a fürdőszobai csaptelepen

Miután az áthidalót a központi vízellátó rendszerbe helyezte, polipropilén csöveket osztogat a fűtött törülközőtartón. Az áthidaló gömbcsapjainak következtetései a WC-hez és a fürdőszobához közeli falhoz közelítettek, hogy eltakarják a csöveket, a vödörből kiöblítsék a hornyokat, a csöveket forrasztsák sarokkal és kilépjenek a végálláskapcsolókból, amelyeken a fűtött törülközőtartót a vágás után telepítik.

A keverő alatt egy gumiabroncsot fém falú laminátumra szerelik fel a falra (fém alapú laminált német), csavarjuk be az excentereket és a vakolatot.

Szellőztető rendszer külön fürdőszobában

A szellőzés a fürdőszobában teljesen le lett bontva. Az új légcsatornák felszerelése befejeződött, az összes csatornát tisztították, és a kényszer szellőztetés telepítésével ideális extrakciót biztosítottak. A kipufogócsatornákat felfüggesztett mennyezetre kell lefedni.

Felfüggesztett WC-szerelés felszerelése, telepítése

A telepítés során a legnehezebb az, ha a fali mosdóból és a tartályból a lefolyó hossza megfelelő méretűre van állítva. Ehhez ideiglenesen telepítem két réteg gipszkarton (a várakozásoknak megfelelően), és egy másik réteget, amely szimulálja a jövőbeli cserép vastagságát ragasztóval. Ezzel a tervezéssel a vízkibocsátás összes következménye megegyezik a végső telepítéssel.

Ezután rakja le a lapkát. Elindulok az első sorban a fürdőszobában, anélkül, hogy megfékeznék az alacsony dagályt