Legfontosabb > Bútor

A régi öntöttvas fürdő helyreállítása: az előnyök és hátrányok

Mint minden bevonattal, a zománc idővel vékonyabbá válik, rozsdafoltok, foltok, zsetonok jelennek meg rajta. Ha a leghatásosabb kémiai tisztítószerek, amelyek a csiszolóanyagokat tartalmazzák, nem oldják meg a problémát, a legtöbb tulajdonos úgy dönt, hogy megváltoztatja a berendezést.

De miután megvizsgálta az anyagi költségekkel járó munkaerő-intenzitást, elkezdett alternatív lehetőségeket keresni a régi öntöttvas fürdő frissítésével kapcsolatban. Az esztétikailag csúnya megjelenés ellenére a design, amely teljes mértékben megfelel a fő funkció teljesítésének, az összes teljesítményjellemzőnek megfelelően, még fél évszázadon át tart. Az egész a zománc bevonat. Ez azt jelenti, hogy új dolgokra van szükség, és az új technológiáknak köszönhetően ez a manipuláció a lehető legrövidebb idő alatt zajlik le.

Az öntöttvas fürdő helyreállítása vagy cseréje?

A radikális módszer a szaniterek cseréje. Mindenekelőtt meg kell számolni, hogy ez az eljárás mennyibe kerül. Összefoglaljuk a hagyományos klasszikus fürdő költségét a szállítási költséggel, beleértve a szállítást és a rakodást, figyelembe véve a kívánt padlót. A régi felszerelések szétszerelését és új telepítését a cég árlistájával összhangban végezzük. A legkonzervatívabb becslések szerint legalább 13 ezer rubel lesz. Ez nem veszi figyelembe a fal és a burkolat károsodását, ami elkerülhetetlen bármilyen típusú szerelési munkával. A repedt töredékek részleges cseréje és kozmetikai javításokra lesz szükség. Következtetés - megszabadulni a régi és telepíteni egy új fürdőszobát nagyon nehéz és drága.

Nem lenne jobb gondolkodni a helyreállítással, a régi fürdő jó funkcionalitásával, hígított vagy mosott fehér szaténnel? Ráadásul egy nagy összeg nem garantálja a kiváló eredményt, mivel a legkevésbé költségvetési kapacitás megvásárlása eredetileg azt jelentette. A jobb minőségű vagy tervezési projektek költségei jelentősen növekedhetnek. Ha a módszer tulajdonosai nem megfelelőek, akkor a rendelkezésre álló és hatékony helyreállítási lehetőségekre gondolnak. Fontos, hogy ezt a kérdést megfelelő módon közelítsük meg, kiválasztva a legjobb megoldást.

Akril bevonat

A régi felszíni réteg helyreállítása az akril öntésével a legnépszerűbb módja. A legtöbb fogyasztó egyszerűsége és alacsony költsége miatt nagyra értékelte a know-how technológiát. Ezzel a módszerrel a folyékony szintetikus tömeget a fürdő belső burkolatára öntjük.

Az ömlesztett akril előnyei:


hosszú kopásállóság. Megfelelő alkalmazás esetén a működési élettartam 8-15 évre szól;

A szintetikus anyagok sűrűsége és plaszticitása miatt sima, sima felületű struktúra alakul ki;

A folyadék tömege mindenféle hibát és karcolást simít.

Az akril nagy sebességgel kerül alkalmazásra, egy egyszerű alkalmazási technológia lehetővé teszi, hogy a felület ömlesztett rétege 6 mm-re legyen.

A kitöltést az adott szag hiánya jellemzi, így az allergiás betegek, a gyermekek és az idősek nem igényelnek más lakást a javítás során.
Az ömlesztett akril jelentős hátrányai:

• a készítmény hosszú szárítása - 3 nap
• Lefedettségi érzékenység. Elfogadhatatlan, hogy a porra, porra, a szárító síkra kerüljön, ellenkező esetben romlik.
• A technológiai műveletek látszólagos egyszerűsége rendkívül megtévesztő. Valójában az akril öntése bizonyos képességeket igényel a folyadék tömegével való munka során.
• Viszonylag magas anyagköltségek a zománcozáshoz képest. De a költség a kifizetetlen működési idő és a magas színvonal miatt fizet.

Öntöttvas fürdő zománcozása

Gyakran a festés a legrégebbi módszer a helyreállítás, amikor speciális zománcot alkalmaznak egy kopott bevonat. A tulajdonosnak gondolnia kell, hogyan kell frissíteni a régi berendezéseket? Kétféle típusú zománcokat biztosítanak: professzionális használatra és háztartási célokra. Az első legvékonyabb struktúra, akkor legalább 3-5 rétegt kell alkalmazni. Ez időigényes eljárás. Az utóbbiakat vastagabb szerkezet jellemzi, és ennek megfelelően a kétrétegű szerelés könnyebben alkalmazható. A folyékony bevonatot hengerrel vagy ecsettel kell felhordani, megpróbálja egyenletesen elosztani a megtisztított vásznat.

A zománcozás előnyei:

• a helyreállítás legkedvezőbb választási lehetősége;

• nincs szükség szétszerelni a lefolyót, és a túlcsordulás nem igényel rekonstrukciót;

• Ez a módszer nemcsak az öntöttvas termékekre, hanem az acéltartályokra is vonatkozik.

A zománcozás a következő hátrányokkal jár:


rövid élettartam, kevesebb, mint 5 év;

a szárítási idő körülbelül egy hét;

a kijáraton a bevonat nem fényes, egyenetlen, deformációra érzékeny;

egy vékony réteg zománc nem képes elfedni a cseppeket, a csipeket, amelyek végül kifelé futhatnak;

a sárga színű festék megjelenése a működés során, mivel az eredeti gyári epoxi bevonat gyökeresen különböző összetételű.
A hideg zománcozás a legolcsóbb és legegyszerűbb módja a helyreállításnak. Összehasonlítható a vászon színezésével, speciális összetételű. A zománc élettartamának meghosszabbítása érdekében figyeljen a következő ajánlásokra:

• a felújított öntöttvas bevonat megmosása, nem olyan csiszoló tisztítószerek, amelyek sértik a bevonat integritását, de szükség van mosószer vagy szappan oldására;
• Az új tartályt védeni kell a fújástól, az éles tárgyak megkarcolhatják az akril vásznat;
• A zománc nem tartja be a forró vizet, megrepedhet. A fürdő feltöltésével, mielőtt a csapot forró vízzel kinyitná, először hagyja hidegnek, és nem fordítva.

Akril bélés

A 3 lehetőséghez kiegészítő felszerelésre van szükség - akril bélés, amelyet a "fürdő a fürdőben" szerel fel. Az ilyen kétrétegű kivitelezés körülbelül 15 évig tart. Ugyanakkor új akril betétet helyeznek el a régi konstrukció belsejében, ami ideális esetben ismétli a körvonalakat. A kiegészítő elem stabilitását technikai tapadó hab segítségével végezzük.

Ez a módszer előnyös:


az akril tartósabb anyag, mint a zománc;

a tökéletes illesztésnek köszönhetően a vasöntvény minden hibája és deformációja kiegyenesedik;

az inert anyag nem sárgul a szolgáltatás végéig;

kétrétegű konstrukció sikeresen ötvözi az akril és az öntöttvas összes előnyét.

Az akril bélés hátrányai:


a leeresztő szifon szétszerelése;

az akril-konstrukciót nem szabad könnyű vagy vékony öntöttvas területekre alkalmazni, különben a fürdő kanyarodik és a ragasztóréteg távolodik a rögzítő bélésről;

a "fürdő-fürdő" módszerrel az anyagoknak meg kell felelniük a szabványoknak. Alacsony minőségű betétek vagy nem fémkompozíciók ragasztására szánták, minden erőfeszítést lemondanak;

a betét óvatos mérését, egy milliméterig. A legkisebb eltérések a fő struktúra paramétereivel elfogadhatatlanok.
Mindhárom helyreállítás módja - egyszerű és hatékony, előkezel a zsírtalanítás és a piszok és mészkészlet eltávolítása. Meg lehet szabadulni zsíros nyomok oxálsav vagy szódabikarbóna használatával. Ezután folytassa alapos sweep-el, eltávolítva a plakkot és a deformált töredékeket, hogy sík síkot kapjon. A következő lépés polírozás, amelynek célja durva felület kialakítása. A ragasztóval érintkező szövet egyenetlensége biztosítja a maximális tapadási fokot.

Helyreállítása vagy nem - objektív következtetések

Az előnyök és hátrányok mérlegelése után a tulajdonosnak el kell döntenie: szétszerelni vagy helyreállítani a szükséges vízvezetékberendezéseket. Viszont az illetékes és képzett helyreállítási munkák kiváló minőségű anyagok felhasználásával, a frissített fürdő újdonságnak tűnik. Ha lehetséges, bízz a tapasztalt kézművesekkel, akik a jó oldalon bizonyították magukat. Ezután kitűnő eredményt jelentett a viszonylag kis források számára.

Az öntöttvas fürdő helyreállítása

Az öntöttvas fürdő megváltoztatása meglehetősen nehézkes és költséghatékony folyamat. Ezért jobb, ha olyan szakemberek szolgáltatásait használják, akik visszaállítják a terméket, meghosszabbítva annak élettartamát. A Bio-Vanna cég hatékonyan alkalmazza a fürdők visszaállítását.

Moszkvában a legjobb áron kínáljuk az öntöttvas fürdő helyreállítását

2003-tól régi öntöttvas fürdőt javítunk. Cégünk gyorsan és hatékonyan végzi a megrendeléseket. Az öntöttvas edény többféle módon frissíthető. Kínálunk szolgáltatásokat:

Mindegyiknek különleges előnyei vannak. Az öntöttvas kád javítására a legalkalmasabb bevonat a folyékony akril, amelyet "öntözőfürdőnek" is neveznek. Ez a technológia egy speciális eszköz alkalmazásával áll a tál felületén. Ez egyenletesen kiszárad, és fényes fehér felületet alkot, több mint 10 éve.

A szolgáltatás ára 2900 rubelből indul. Sokkal olcsóbb új fürdőt vásárolni. Jelentkezhet online. Várja a rendelését! Kérem, frissítse a hófehér hőálló fürdőszobát!

Hogyan lehet öntöttvas kádat saját kézzel kijavítani?

Az öntöttvas fürdő szilárd, tartós egészségügyi berendezés, gyakorlatilag kimeríthetetlen javítási lehetőséggel. Ha a zománcfelületen apró repedés vagy csip jelent meg, akkor nem szükséges új, legalább 10-12 ezer rubel költséget vásárolni, az edény megjelenését és funkcionalitását az öntöttvas fürdő saját kezével történő javításával lehet teljesen helyreállítani. Ebben a cikkben három hatékony módszert fogunk megfogalmazni az öntöttvasból készült egészségügyi berendezések helyreállítására.

Felkészülés a javításra

Ha a zománcon repedés, aprítás, kopás jelent meg, és maga a fürdő sárga színűvé vált és durva lett, nem szükséges elhalasztani a javítást. Annak érdekében, hogy a restaurálás eredménye hosszabb legyen, és ellenálljon a mechanikai terhelésnek, érintkezésbe lép a vízzel és a hőmérséklet csökkenésével, a felületet gondosan fel kell készíteni a munkára. Az előkészítő szakasz általában az idő és erőfeszítés több mint felét veszi a zománc visszaállítására a saját kezével. A következő műveletekből áll:

 1. A szennyezéstől való tisztítás. A fürdő felületét por és szennyeződés tisztítja egy közönséges lúgos alapú mosószerrel, majd bőven mossa folyó vízzel.

Fontos! Mielőtt elkezdené javítani a vízvezeték-berendezések felszerelését, ki kell értékelnie az esemény megvalósíthatóságát. Ha a sérülés egyedülálló, akkor saját kezetével megjavíthatja a fürdőt. Nagy károsodás és átmenő lyukak esetén jobb, ha szakemberhez fordul.

tömítő chips

Egy kisebb, akár 2 cm átmérőjű vagy repedésű hasítás mechanikai ütés vagy ütéshatás eredménye, ez a leggyakoribb károsodás, amely könnyen kezelhető a helyi javítással a saját kezével. Javítani kell az ilyen károsodásokat közvetlenül a felismerés után speciális gitt és zománc segítségével. A chiplezárási technológia a következő:

 • A hasítás körüli terület tisztítható szennyeződéssel mosószerrel. Jobb, ha nem használsz csiszolóanyagot, mivel súlyosbítja a zománc megsemmisítését.

Ne feledje, hogy a zománc felületén a zsetonok helyi javítása ideiglenes hatást fejt ki, ami csak elhalasztja a globális események időtartamát. Az aeroszol zománcok rosszabbodnak, de sokkal könnyebb őket használni.

festmény

Ha sok zseton és repedés van a zománc felületén, és rozsdás és vízkőmentes betétet adnak hozzájuk, akkor a fürdőt nem lehet javítással javítani. A régi, erősen sérült öntöttvas fürdő eredeti megjelenésének helyreállításához használjon festést. A festék felhordása előtt a tálat tisztítják a szennyeződésektől, a zománcburkolatot eltávolítják, zsírtalanítják, majd alaposan megszárítják. Festéshez használja a következőket:

 1. Folyékony akril. Az öntöttvas fürdő saját kezével történő festésére szolgáló keverék két komponensből áll: folyékony akril és keményítő. A vastag, de műanyag, folyékony konzisztenciájú vegyületet a tálca belső felületére öntéssel vagy görgővel alkalmazzuk. Száraz festett fürdő 3-5 napig, amely alatt nem lehet nedvesíteni vagy megérinteni. A bevonat sima, sima és fényes, legalább 8-15 évig szolgál, nem sárgul, mivel a réteg vastagsága legalább 6 mm.

Figyelj! A fürdő saját kezével történő festéséhez jobb folyékony akril használata, mivel sokkal könnyebb és egyenletesebb, mint az epoxi zománc. Ennek a módszernek a hátránya a magas költségek és a hosszú szárítási idő.

Akril bélés telepítése

Ha a régi fürdő felülete nem egy kis repedés, hanem többszörös forgács és deformáció, akkor akrilból készült különleges betét segítségével javítható. Az akril bélésforma pontosan megismétli a régi tálca geometriáját, behelyezik benne, majd ragasztós ragasztóval és tömítőanyaggal rögzítik. Ennek a módszernek a hátrányai a következők:

 • Nagy költségek A kiváló minőségű akril bélés drága, a betét ára több mint az öntöttvas fürdő költsége.
 • Korlátozott hatótávolság. Nehéz választani egy betétet egy öntöttvas kád modelljére, különösen, ha nem tartozik a szabványosak közé.

Az akril bélésből készült öntöttvas kádak helyreállításának fő előnye az eljárás hatékonysága, mivel vele együtt a tálak helyreállnak, még akkor is, ha lyukakon keresztül vannak. Ez a betét legalább 15 évig tart, amiért biztosan fizetni fog.

Öntöttvas fürdő helyreállítása

Öntöttvas fürdők nem a semmi nagyon népszerű a vásárlók körében. Annak ellenére, hogy a piac tele van akril és acél adókkal, az öntöttvas modellek nemcsak a divatból erednek, hanem erősítik pozíciójukat is. Ennek a követelménynek az oka nagyon egyszerű - az öntöttvasból készült fürdő tartós, és ugyanakkor tökéletesen megtartja a hőt. Azonban idővel az öntöttvas fürdő bevonata kitágul, zsetonok, foltok és repedések jelennek meg rajta. Ilyen helyzetben csak két megoldás létezik a probléma megoldására: a zománc visszaállítása az öntöttvas fürdőkádra vagy egy új vásárlás.

Ha a vásárlásról beszélünk, akkor érdemes megfontolni néhány olyan kérdést, amelyek jelentősen befolyásolják a probléma árát, nevezetesen:

 • az új fürdő költsége mellett a régi modell bontását és annak elhelyezését is figyelembe kell venni;
 • a vásárolt fürdő szállításának, szállításának és betöltésének költsége jelentősen növeli a végső költséget;
 • az öntöttvas fürdők visszaállítása lehetővé teszi az ilyen pillanatok elkerülését, mint a telepítés és a csatlakoztatás, mert amikor visszaállítja a zománcot, nem kell túlfizetnie a telepítéshez és a szétszereléshez.

Öntöttvas fürdő helyreállítása

Ha nem szoktak pénzt költeni és időt vesztegetni, biztosan érdekel egy olyan szolgáltatás, mint az öntöttvas fürdő helyreállítása. A modern technológiák és az innovatív anyagok lehetővé teszik a lehető legrövidebb időn belül, hogy a fürdőkádba visszatérjen egy sugárzó megjelenés és megjelenés különleges költségek nélkül.

Előnyök

Minőségi anyagok Németországból közvetlenül a gyártótól

Az anyag nem mérgező, szagtalan! Fagyasztás - 20 óra

Fizetés nélkül dolgozunk a szerződés alapján. Felelős megközelítés

Képzett kézművesek. Több mint 10 éve helyreállítjuk a fürdőket

Garancia legfeljebb 5 év! Az anyag élettartama 15 év

A megbízás gyors végrehajtása. Technikai támogatás

Akrilfürdő helyreállítása - "Acryl-MSC"

Még a fürdőkád legmegfelelőbb működése sem tarthatja örökre tökéletes megjelenését. Kis háztartási károk, karcolások, tisztítás nem megfelelő eszközökkel - mindez elhomályosítja a felületet, ami homályos, szürke, és végső soron megromolja az egész fürdőszoba megjelenését.

Nem szabad elhamarkodott döntéseket hoznia, és elkezdheti lebontani a fürdőt. A modern javítási technológiák lehetővé teszik a felület fehérségének és fényes ragyogásának helyreállítását, amely sok időt és jelentős összeget takarít meg a tulajdonos számára.

A fürdő helyreállítása a zománc helyreállítására, a fürdőkád kopott felületére. A fürdő modernizációjának modern módszere az "Ömlesztett fürdő". Ezt a módszert folyékony (tömeges) akril alkalmazásával alkalmazzák. A lefedettség minősége csak az összes elvégzett munkafolyamat szabályainak kötelező betartásával érhető el. A fürdőszobai akril helyreállításának eljárása két fázisban zajlik:

Fürdőfelület előkészítés

 1. Csiszolós sweep;

A fürdő előkészítésének folyamata a rozsda és a mészkő alapos tisztításával, a szilikon és a cement maradványokkal kezdődik, a sarokcsiszolók (bolgár) segítségével, csiszoló fúvókával.

Tisztítás után a felületet kémiai összetétellel kezeljük a szerves anyag eltávolítására (fertőtlenítés).

A bevonás előtt a harmadik lépésben a fürdőterületet oldószerrel és szakemberrel kell zsíroldni.

Akril bevonat

 1. A munkadarab előállítása;

A két komponensből, az akrilből és a keményítőből álló anyagot homogén tömegig gyúrjuk. Nem ajánlott keverőgépet használni. Ehhez illesszen be egy kis feldolgozott fadarabot. Fontos, hogy az akrilát óvatosan az edény sarkában és falában keverje össze. Egy ilyen készítménynek egy ideig (5-10 perc) állni kell a felhordás előtt.

 • Az anyag felhordása a felületen;

  Folyékony akril a fürdő oldalára kis mennyiségű öntéssel töltik fel. Miután az akril bevonásra került a fürdő összes falához, meg kell kezdeni a fürdő oldalainak kiegyenlítését, majd a fel nem töltött részek faláról a spatulákkal alulról felfelé emelve. A végső szakasz a kád aljához igazodik, hogy a kád kívülről leereszkedjen és eltávolítsa a cseppeket.

  Az akril szárítása során egy fedett fürdőben nem ajánlott egy szomszédos mosogatót használni a vízcseppek behatolásának elkerülésére. 24 órán belül célszerű lezárni a fürdőszobát, hogy a por ne essen a felületre.

  Fontos! A fürdő akril helyreállításának minősége elsősorban a mester szakszerűségétől függ. Különböző cégek állítólag "behozott anyagot" kínálnak, de a fürdőhelyreállítási szolgáltatási piacon az összes meglévő akrilgyártmányt Oroszországban gyártják.

  Szagtalan anyag! Nem mérgező! A kikeményedési idő 24-36 óra!

  Garancia a munkában 3 év! Az anyag élettartama 15-20 év!

  Mesterek legalább 5 éves szakmai tapasztalattal! Regisztráció Moszkva!

  Egy szerződést kötünk és egy munkát végezzünk!

  Helyreállító fürdő folyékony akril felhasználásával

  Az akrilalapú fürdő restauráció vezető szerepet tölt be a helyreállítási technológiák jelenlegi piacán, melynek felületét vékony, de tartós, új anyagból álló réteggel fedjük le. A biztonság, a munka gyorsasága, kiváló eredményei, a bevonat tartóssága és a különböző mértékű romlottságú felületeken való felhasználhatósága miatt a helyreállítási módszert a fogyasztók széles körben használják és bízzák.

  Az akril fürdők bevonására alkalmas anyagok már számos cégnél vásárolhatók, amelyek a fürdők javítására szakosodtak. Azonban ennek az anyagnak a megmunkálása szakképzettséget és bizonyos készségeket igényel, ezért tökéletesen sima felületet kapjon csíkok, rétegek és rések nélkül, jobb tapasztalt kézművesek szolgáltatásainak használata.

  A fürdő helyreállításához szükséges eszköz

  A munka megkezdése előtt a kádat leválasztják a szennyvízcsatornáról, a szifont és a csapot eltávolítják, és a tartályba felesleges akril tartály kerül behelyezésre.

  Az előkészítési eljárás a régi bevonat eltávolításával kezdődik. A felületet alaposan meg kell tisztítani, különös figyelmet fordítva a repedésekre és forgácsokra. Különösen mély károsodás van gittal. Ezután a fürdőt kémiai kezelésnek vetjük alá speciális eszközökkel és zsírtalanítjuk, majd megszárítjuk. Csak ezután a felület bevonásra késznek tekinthető.

  A munkadarabot közvetlenül a munka megkezdése előtt készítik el. Az egyik legfontosabb jellemzője a szag és az abszolút biztonság hiánya mind a mester, mind a bérlők számára. Az akrilok elkezdenek kis csepegtetni, az oldalaktól kezdve, a perem körül. A folyamat során a mester leereszkedik alsó és alsó szintre, amíg az anyag a fürdő alját fedezi. Ezután egy spatulával simítsa ki az eljárás során keletkező sagokat, és távolítsa el az akril felesleget a leeresztő nyíláson keresztül. Az akril teljes szárításának időtartama 24-36 óra, amely után egy szifont és egy keverőt szerelhetünk be a fürdőbe, és csatlakoztathatjuk a csatornarendszerhez.

  Az akril fürdő helyreállításának előnyei

  A fürdő folyadék akril helyreállítása olyan technológia, amely számos előnnyel jár, mint más módszerek:

  • Kevesebb, mint 36 óra alatt minden fürdés megjelenik egy új termék megjelenésén. Sem a teljes csere, sem a zománcfestés nem ad ilyen időmegtakarítást;
  • A folyékony akril bevonat sokkal olcsóbb, mint egy új fürdő. És ha úgy gondolja, hogy nemcsak fürdést, hanem új vízvezetéket kell vásárolnia, valamint javítania kell a falakat és a padlót, akkor a helyreállítás előnyei nyilvánvalóvá válnak.
  • Az ömlesztett akril vékony, de tartós réteget képez a fürdő felületén. Az anyag plaszticitása ellenáll a forgácsolásnak és repedésnek. A takarékosság élettartama legalább 15 év, megfelelő gondossággal.
  • A fényes megjelenésű akril felület teljesen csúszós, még nedvesedés után is. Ezáltal a bevonat biztonságos a gyermekek és az idősek számára.
  • Az akril nem igényel komplex ellátást vagy speciális tisztítószereket. A puha ruhával vagy szivaccsal a szokásos szappan könnyedén megtisztítja a felületet. Nagyon fontos, hogy az akril megakadályozza a mikroorganizmusok kialakulását, ami a fürdőt higiénikusvá teszi.

  Örülünk, hogy meglátogatjuk ügyfeleink között!

  az "Acryl-MSK" vállalat vezetője, Vladynlav Dobrynin

  Hogyan lehet megjavítani egy öntöttvas fürdőt?

  Az idő múlásával a fürdő működése közben nem sikerül. Különösen ez vonatkozik a szovjet készítésű öntöttvas fürdőkre. De mit tegyek? Vásároljon új vagy öntöttvas fürdőt? Természetesen úgy döntesz, de érdemes megjegyezni, hogy egy új fürdő megvásárlása meglehetősen drága élvezet, ezért javasoljuk javítások elvégzését. De előtte meg kell vizsgálni minden tulajdonságát.

  Az öntöttvas fürdő javításának módjai

  A fürdő javításának lehetőségeit figyelembe véve csak kettőt választhat ki:

  1. Alkalmazása zománc. Amely viszont fel lehet osztani az eszköz a zománc és a folyékony akril alkalmazása.
  2. A készülék egy akril bélés.

  Mindegyik lehetőségnek olyan tulajdonságai vannak, amelyeket figyelembe kell venni a munkavégzés során. Nézzük meg minden javítási módot részletesebben.

  zománcozás

  Az első módszer egy új zománc felhordása. Ne feledje, hogy csak akkor használható, ha a fürdő maga sértetlen, és Ön csak a megjelenése miatt összetéveszthető (ami jelentősen romlott a hosszú működési idő alatt).

  Az ilyen jellegű helyreállítási munkák több szakaszra oszthatók:

  1. Zománc választása.
  2. A fürdő felületének elkészítése.
  3. Bevonat.

  Annak érdekében, hogy minden munkát megfelelően elvégezzen, meg kell vizsgálni az egyes szakaszok jellemzőit

  A zománc megválasztása a fürdőhöz

  Az első és nagyon fontos a zománc választása, amelyet később fel kell használni a felületre. Ennek megfelelően a kiválasztáshoz néhány funkciót meg kell tudnia:

  1. A bevonat számos módon alkalmazható: ecsettel vagy hengerrel, valamint aeroszolok formájában. Ne feledje, hogy az aeroszolok teljes helyreállításához nem fog működni..
  2. A fürdőhöz zománcot is fel kell tüntetni a készlethez a munkához szükséges minden alkatrészhez.
  3. A kétkomponensű készítményekhez keményítőre van szükség, amely az árnyék szerint kerül kiválasztásra.

  Tekintsük a legmegfelelőbb megoldásokat az ilyen munkákra:

  1. A hazai gyártó "Rend House" - "Svetlana" és "Fantasia" zománcai. A zománcokat a fürdők visszaállítására szánt készletekben mutatják be. Kétkomponensű zománc részeként és a felület előkészítéséhez.
  2. Epoksin-51. Ez egy kétkomponensű keverék, amelyet ecsettel alkalmaznak. Tulajdonságai miatt a kompozíció tökéletesen sima felületet biztosít és megszünteti a foltok előfordulását. Egy ilyen kompozíció élettartama eléri a 9 évet.
  3. Stakril zománc. Ezt a készítményt folyékony akril formában állítjuk elő, amelyet öntési eljárással kívánunk alkalmazni. Fontos megjegyezni, hogy csak sima felületeken alkalmazható repedések, zsetonok, halmok és lyukak jelenléte nélkül, mivel nem takarja el az ilyen hibákat.

  A munkához illeszkedni minden olyan faj, amely ma a legnépszerűbb.

  Most, hogy az anyagot kiválasztotta, közvetlenül elvégezheti a munkák kivitelezését.

  Alapítvány előkészítése

  Mielőtt közvetlenül elkezdené alkalmazni a kompozíciót a fürdő felületére, gondosan előkészítse. Közvetlenül a készítményt az alábbiak szerint végezzük:

  1. Tisztítsa meg a fürdő belső felületét a régi bevonatból. Tisztítsa meg a szabálytalanságoktól és a rozsdától, speciális fúvókákkal (fémes kefe). Nagyon fontos, hogy tökéletesen megtisztítsa a felületet, így nincs rajta régi bevonat vagy rozsda.
  2. Tisztítás után alaposan öblítse le a fürdőt vízzel.
  3. Azt is meg kell aggódnia a fertőtlenítés, amely a savanyú kő és az oxálsav.
  4. A következő lépés az öntöttvas fürdő felületének zsíroldása, ez a javítás nagyon fontos pontja. Különleges kompozíciókat használnak erre.
  5. A zsírtalanítás után 5-10 percig öntsön forró vizet, majd öblítse le és ürítse ki a vizet.
  6. Ezután törölje szárazra az egész felületet, utána kívánatos, hogy egy kis idő álljon fenn, hogy biztos legyen a bevonat szárazságában.

  A készítmény elkészülte után közvetlenül a zománcozásra hajthat végre, és a választás függvényében más lesz. Nevezetesen, a szokványos zománcot és a folyékony akrilt különböző módon alkalmazzák. Mindegyiket részletesebben elemezzük.

  Zománc bevonat

  A készítmény befejezése után a fürdő zománcozással történő javítását folytatjuk, amely a következőképpen történik:

  1. Keverés és zománc keveréke. Ez a kompozíció a fürdőbe kerül.
  2. Az öntöttvas fürdő felszínére zománc első réteget ecsettel kell felhordni és hagyni 10-20 percig száradni.
  3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szárítási idő kissé hosszabb lehet, attól függően, hogy melyik összetétel van kiválasztva.
  4. Ezután ugyanazzal az időközzel alkalmazza a második, majd a harmadik zománcréteget.

  A munka befejezésekor hagyja teljesen megszáradni a fürdőszobát. Ajánlatos a készítmény alkalmazása után legfeljebb 2-3 nappal használni.

  Továbbá néhány nap elteltével meg kell tölteni a zománcot. A folyamat a következő:

  1. Az öntöttvas fürdő helyreállítása vagy javítása ezzel a módszerrel körülbelül 4 órát vesz igénybe. A zománc cseréje után kezdődik.
  2. A módszer egy további (negyedik) zománcréteg alkalmazása a fürdő felületén.
  3. Ha új bevonatot alkalmaztunk korábban, akkor teljesen megszáradni kell, majd egy további réteget kell alkalmazni.

  A megerősítés, érdemes figyelembe venni néhány funkciót:

  1. Az utolsó réteg alkalmazása után a zománc jól száradjon.
  2. A fürdőt három napig nem lehet használni.
  3. Az öntöttvas fürdő helyreállítása önállóan elvégezhető, figyelembe véve a zománcozásra vonatkozó részletes utasításokat.
  4. Használhatja a szolgáltatásokat és a vállalatokat a helyreállításhoz. Vannak azonban árnyalatok is.
  5. Figyelembe kell venni azt a tényt, hogy egy ilyen zománc élettartama másfél év.
  6. Ezt a fürdőszobát óvatosan kell használni. Mivel a zománc karcolt, azt csak puha ruhával és gélekkel lehet mosni.
  7. Egy és fél év múlva új javításra lesz szükség.

  De mégis, bár rövid távon, de nem drága. Így a fürdőszobának évek óta vonzó megjelenését meg lehet tartani, és nem szabad rozsdásodni és teljesen romlani.

  Folyékony akril

  Az öntöttvas vasalat helyreállításának második módja a folyékony akril alkalmazása. Az egész folyamat a technikával összhangban történik:

  1. Kezdetben tisztítsa meg a felületet egy fúróval, vagy kézzel. Végezze el a szükséges munkát. Ezután öblítse le és tisztítsa meg a felületet a törmelék és a por.
  2. A bázist alvó anyag segítségével defakálni kell.
  3. Öntsük az akril bevonatot a fürdő teljes felületére.
  4. Maga a folyamat a felső oldalakon és a falak mentén kezdődik, ez úgy történik, hogy a falak mentén nincs további szivárgás.
  5. Helyezzen egy tartályt a leeresztő nyílás alá, hogy több anyagot összegyűjtsen.
  6. Ezzel a módszerrel a réteg vastagsága majdnem 6 mm.
  7. Közvetlenül a munkafolyamat maga 4 óráig tart. Pontosan rajzolni kell, hogy nem léteznek olyan foltok, amelyek megrongálhatják a megjelenést.
  8. A fürdőszobát csak 3-4 nap után használhatja. Mivel az akril hosszú ideig erősödik és teljesen nedvességállóvá válik.
  9. Miután az akril megkeményedett, a bevonat rezisztens lesz a csiszolószerek, mosószerek és karcolások ellen. Ezért könnyen lemosható még egy fém ecsettel is.

  Akril bélés

  Az öntöttvas fürdő javításának másik módja egy akrilbélés eszköz.

  1. Amikor a fürdő alapja rossz állapotban van, és lehetetlen egyszerűen a zománc helyettesítésével.
  2. Olyan esetekben, amikor vágyakozásra van szükség egy új megjelenéshez, a szójaszerű vízvezetékhez.
  3. Emellett aktívan használják a "rekonstrukció" a fürdő. Mint tudják, a fémek nagyon jól átveszik a hőt. És általában minden fém- és öntöttvas termékben a víz nagyon gyorsan lehűl, nem engedi élvezni. Ekkor jött az akril bélés eszköze a mentéshez.

  Ezenkívül érdemes megemlíteni a megoldás számos előnyét:

  1. A bélés kopásálló.
  2. Elég tartós.
  3. A művelet során nem változtatja meg a színt és tulajdonságait.
  4. Megfelelő nedvességállósággal rendelkezik.
  5. Könnyű karbantartani és működtetni.
  6. Ezenkívül egy sima bevonattal rendelkezik, ami miatt szennyezi a szennyeződéseket.
  7. Immun a háztartási festékekhez, valamint a háztartási vegyszerekhez.
  8. Gyorsan felmelegszik és lassan lehűl.

  De fontolja meg közvetlenül, hogy a javítási folyamat maga is megy:

  1. Ezt az egészségügyi akril bélésanyagot használják, amelyet ebben az esetben be kell illeszteni a fürdőbe.
  2. Először készítsd el a bélést, mert eredetileg nincsenek lyukak a túlfolyáshoz és a kiömléshez.
  3. Meg kell őket vágni. Ezt úgy tehetjük meg, hogy a béléscsövet behelyezzük a fürdõbe, és a lyukak hátoldalán húzási jeleket helyezünk el.
  4. Az összes nyílást körülvevő helyet le kell zárni.
  5. A technológia szerint az öntöttvas fürdőnek körülbelül 5 mm körüli hézagnak kell lennie. A bélés széleit ezen a rés mentén kell megjelölni, a felesleges területeket el kell vágni.
  6. Közvetlenül a felületet zománcból és törmelékből kell tisztítani, majd zsírtalanítani kell, mint a korábbi esetekben.
  7. Kétkomponensű habot vagy speciális masztix ragasztót óvatosan akril behelyezni a fürdőbe.
  8. Az elsőt az egész felületen kell alkalmazni. Ellenkező esetben üregek alakulnak ki az akrilbélés alatt, és meg fog süllyedni. Emiatt előfordulhat, hogy gödrök és repedések keletkeznek.
  9. A tömörség a fő feltétel. Ezért a ragasztókompozíciót alaposan kell felhordani az egész felületre, majd helyezzük el a bélést és vegyünk egy teljes fürdő vizet, és hagyjuk néhány órára.
  10. Így a víz súlya alatt a bélés szilárdan megnyomja a bázist, és elosztja a ragasztókészítményt, ami segít elkerülni a nyílások lehetőségét.

  Fontos! Akrilbélés vásárlásakor feltétlenül kérjen minőségi tanúsítványt. Szintén ellenőrizze annak épségét a vásárlás helyén.

  következtetés

  Amint azt észrevetted, az öntöttvas fürdő helyreállítása és javítása nem annyira sok lehetõség, ugyanakkor a lehetõ legegyszerûbbek, ezért lehetõvé teszi az önálló munkavégzést (még akkor sem, ha valaki segítséget nem kap). Azt is javasoljuk, hogy nézzen meg néhány videót, amelyek világosan megmutatják a javítás összes módját, és újra látni fogja, hogy milyen könnyű mindent megtenni magától.

  Öntöttvas fürdő javítás

  Azt hiszem, ez a probléma sokak előtt jelentkezik. Hogyan lehet helyreállítani egy régi öntöttvas fürdőt minimális költséggel? Tavaly nyáron meg kellett oldanom. Ezért úgy döntöttem, megosztom a tapasztalataimat ebben a kérdésben.

  A fürdőszobai felújítás régen érkezett. A mennyezet sötét volt, a fürdőszoba zománcozott padlója megrepedt és sárga színűvé vált, a csempe varrása folyamatosan megfeketedett. A fürdőszoba mosása és tisztítása megnehezítette.

  Így a nyári szünetben, amikor elküldtem a gyerekeket, hogy magasra menjenek az országba, és összegyűjtötte a bátorságomat, rohantam a vízerősség támadásához.

  Ahogy kitaláltam a mennyezetet és a csempe nem fest. Dióhéjban azt mondom, hogy a mennyezet alumíniumból készült, és a cserépen csak az volt, hogy minden varrat újracsomagolták a ceresite habarccsal. Nagyon jó volt.

  A régi öntött vasaló nehezebb volt. Mit és hogyan kell csinálni, sokáig döntött. A női fél felajánlotta, hogy egyszerűen új fürdőt vásárol. A Lerua-ban lévő 1,7 m-es méretem körülbelül 11 ezer darab árkategóriával állt.

  De elképzelni, hogyan kell kihúzni a régiet a szobából, és még inkább, miután megbecsülte a nehézségeket az újabb sodrással - ezt az opciót teljesen megtisztítják.

  Helyre kell állítani a régiet.

  Googling, poyanddeksiv és általában a megoldás módjait keresve találtam meg három lehetőség közül ma.

  1. A zománcozott bevonat helyreállítása.

  A legolcsóbb módja. De sok hibát. Ez arról szól, hogyan kell festeni egy fürdőfestéket. Csak akkor alkalmazz új zománcot. De a különbség a zománccal, amelyet a fürdő gyártása során alkalmaznak, óriási.

  Hátrányok - gyorsan sárga színűvé válik, érzékeny a forgácsolásra, erős szag a munka során, szárad és egy kis bejelentett élettartam (kb. 5 év) hosszú ideig.

  2. Akril bélés.

  Az akril erősebb, mint a zománc, nem válik sárgára, ideálisan sima felületet, 24 órán belül használható, hosszú ideig szolgál (akár 20 évig).

  Ezt a módszert jó barátom szülei használják. Az eredmény egyszerűen elképesztő.

  Azonban nem volt hátrány.

  Először a fürdő méretét veszíti el, mert a bélés a régibe van behelyezve, és a habra is ragaszt. Így a belső hangerő kisebb lesz.

  De ami a legfontosabb, az idő a régi fürdőszoba és az új bélés a pórusok a hab kondenzátum. Lehetetlen szellőztetni, és a nedvesség és a kifáradás szaga nagyon kellemetlen.

  Valahol az interneten, még olvassa el a felülvizsgálatot, hogy a bélés kezdett "csikorgatni". Meg lehet látni azt a habot, amelyre "ragadtak", és a bélés elakadt.

  Általában elutasítottam az első két módszert, és megálltam a harmadiknál.

  3. Folyékony akril helyreállítása.

  Ugyanaz a barátom azt mondta nekem, hogy ilyen módon helyreállítja a fürdőt (üveg).

  Elégedett voltam az eredmény, a repülés 1,5 év - minden rendben van.

  A World Wide Web-ből származó adatok szerint ezen a módszeren is megálltam.

  Ez egy csomó plusz: a szárítási idő legfeljebb 24 óra, nincs réteg a fürdőszoba és a betét, nem sárga, nincs szaga a munka során.

  A mínuszból kiderül, hogy a szifont ki kell önteni (eltávolítani a régi öntöttvas szifont a régi öntöttvas fürdőből nem könnyű feladat), megismétli a fürdő minden rendellenességét (ha van ilyen), kemény tárgyakkal károsíthatja és maró hatású anyaggal festheti.

  Ezek a hátrányok számomra a legkevésbé jelentéktelenek voltak, míg az előnyök előnyösek voltak, és a harmadik lehetőségre helyeztem.

  A következő kérdés merült fel - csináld magad, vagy hívj szakembert.

  Úgy döntöttem, hogy bízom a mesterekben, megtudtam az árcédulát. Kiderült, hogy olcsó, körülbelül 5 k körüli.

  Nos, azt hiszem, szuper, adj kettőt. De még mindig eldöntötte, hogy először megtudja a folyamatot, ha maguk csinálják. Nekem van egy ilyen bizik, azt hiszem, jobban tudok dolgozni, mert "magamért" és "ahol szükségem van a kezemről".

  Egy csomó videót áttekintve találtam egy másik hátrányt az akrilból, ami megszünteti a szőlő valamennyi előnyét. Rengeteg visszajelzés volt arról, hogy az emberek egy új bevonattal kezdték el lehámozni kevesebb mint egy évet. Elkezdtem megérteni, miért - a válasz nyilvánvaló - a fürdés előkészítése előtt rossz. Ennek eredményeképpen az új bevonat gyenge tapadása és hántolása nagyon gyors.

  És akkor találkoztam ezzel a mesterrel.

  Ha ez a barátom a városomban dolgozott volna, fordulna hozzá, és nem fog csalódni.

  Ő az egyetlen, aki megközelítette a kérdést, hogy a régi bevonatot a lehető legsúlyosabban lehúzzák.

  A többi videóban, emberben ez a folyamat olyan egyszerű és egyszerű volt, hogy bizalmatlanságot okozott nekem.

  Egy vibráló forgógéprel van felszerelve (van egy), és durva körökben magam is megpróbáltam tisztítani a fürdőt. Az eredmény megdöbbentett - nem egy rohadt dolog. Ne vegye.

  És ez a mester a videó tisztított daráló és spetskrugom, így még egy porszívó.

  Így a jó minőségű polírozó legyek sok port (a régi zománc), és egy rossz söpörni majdnem ott van.

  Felhívom a mestereket, akiket felhívni akartam - hogyan kérdezzem meg? Használsz porszívót?

  És azt mondják - nem, nincs rá szükség. Nem maradok hátra - de hol van a por? Ön szinte azonnal kitölteni akril? A por ül majd rajta? Felvetettem - igen, majdnem nem fog.

  Igen. - Azt gondoltam, hogy rosszul felkészült! És úgy döntöttem, hogy magam csinálom.

  A csiszolóval felfegyverkezve felvettem egy csiszolótányérlemezt, felmásztam az edényembe, és. elszakadt Ez a kör nem vette a régi zománcot. Itt nem egy kicsit.

  És a legérdekesebb dolog az, hogy már magam is megvettem az akrilokat (csak 1,5k rubel volt). Vettem csak a gyártót, akit hirdetett a videomester. Egyébként az eladó, aki elküldte nekem az anyagot, azt is felrobbantotta, hogy nem kell sok fürdést, elég jó zsírtalanítani.

  Nem vitatkoztam, de az én bizalommal szembeni korlátozás a padló alá esett, és nem hallgattam tovább. Tehát eladták a polírozáshoz szükséges kört is, de aztán nem vásároltam meg. És újra, hogy menjen, nagyon messze volt.

  Régi készletek mentettek meg. Ott találtam ott, mióta a benzinkútnál egy 3M-es kör volt, ami 7 évig üres volt, azt hiszem. Az egész kéz nem emelkedett, hogy eldobja, bár miért nem jöhetett volna fel. És itt jól jött. Itt van a képe, 1 egyenként egyenes.

  Kihúzta ezt a műanyag kifolyót, kivágott egy lyukat, és becsavarta a csiszológépet. A hatás meghaladta az elvárásokat. Tisztában lőtt. De mennyi por volt ott. Nem csatlakoztam a bolgár porszívóhoz. Szóval lezártam a fürdőszobába, felhúzták a szemüvegemet és a légzőkészüléket, és elmentem dolgozni. Hogy kegyetlen hibát követtem el, amikor elképzeltem magam halhatatlanul.

  A zománc a sűrű ködbe lógott a levegőben, és az olcsó légzőkészülékem nem tudott megbirkózni a levegőszűréssel. Ennek eredményeképpen, amikor befejeztem, lélegeztem ezt a zománcot, hogy tényleg rosszul éreztem magam. Állapot, mint a súlyos megfázás. A hidegrázás, a fejfájás és a fájdalom az egész testemben félórán belül fekszenek az ágyba. De a tett megtett.

  Egynaposan feküdt, másnap megnéztem az eredményt - nagyszerű volt. Tiszta, egyenletes, durva bevonat, amellyel biztonságosan önthetünk akrilra, és nem félünk, hogy valami lefúj.

  Öntöttvas fürdő javítás

  Áraink

  A fürdők folyadék akril helyreállítására vonatkozó árak

  • Munkánkban a "Stacril Ecolor" folyékony akril (komponensek - USA, Németország, gyártás - Oroszország)
  • A helyreállítás ára magában foglalja: a szükséges mennyiségű folyékony akril, a Moszkvai körút / gyűrű útján történő szállítás, a padló felemelése, helyreállítás, 1 év garancia
  • Amikor a mester elhagyja a Moszkvai Ring Road / Ring Road-t, a Ring Road / Ring Road-tól +30 rubel per kilométert felszámolunk.

  Árak az akril bélés fürdők restaurálásához

  • Telepítjük az "ISKomp" akrilbevonatot (akril - Ausztria, gyártás - Oroszország)
  • A beszerelési ár magában foglalja: magának az akril betétnek, a mérő távozásának, a betétnek a moszkvai körgyűrű / körgyűrű szállítása, a padló felemelése, a telepítés, új szifon, 1 év garancia
  • Amikor a mester elhagyja a Moszkvai Ring Road / Ring Road-t, a Ring Road / Ring Road-tól +30 rubel per kilométert felszámolunk.

  Példák munkánkra

  Helyreállító fürdő folyékony akril

  Időtartam: 2 óra

  Elvégzett munka: Fürdőbevonat ömlesztett akril

  Restaurációs fürdő akril bélés

  Cím: Moszkva, st. Népi Militia 23k1

  Időtartam: 2 óra

  Elvégzett munka: akril bélés telepítése

  Restaurációs fürdő akril bélés

  Cím: Moszkva, st. Baikal 48k1

  Időtartam: 2,5 óra

  Elvégzett munka: akril bélés telepítése

  Hogyan csináljuk?

  Miért válasszon minket?

  Köszönet Alexander Mesternek!

  Üdvözlünk! Szeretnék elhagyni a véleményét és köszönetet mondani Alexander mesterének.
  Minden munkát (bélés a fürdőszobában, a doboz elkészítése és a mosdó hátsó falán levő műanyag panelekkel való takarás) időben és finom kivitelezéssel történt: tiszta, lélekkel és magas szakmai színvonalon. Alexander mester tanácsolta, hogyan kell jobban csinálni, és úgy dolgozott, mintha mindent megtennének a házában.
  Kedvelte a telefonos tanácsadót is. Tulajdonképpen ezért megállt a társaságnál. A cég méltó, az opció nagyon költséghatékony, ezért minden barátomnak és ismerőstől ajánlom.

  Káprázatos fehérség!

  Régóta szeretnék frissíteni a fürdőt, de sokat dolgozom, és nincs idő szétszerelni, megvásárolni és telepíteni. A kijáratot egy barátja javasolta. Rendelt egy vonalhajót, amelynek felszerelése kb. Egy órát vett igénybe.
  A céget a "VladyshVam" tájékoztatta. Felhívtam és elhagytam a kérést. Egy szakember meglehetősen gyorsan megérkezett, elvégezte az összes munkát, vízbe helyezte a fürdőt, és azt mondta, hogy kb. 8-10 órán belül használhatja. Az én benyomásai? Végre kék vizet láttam a fürdőmben! A káprázatos fehér felület, maga a szoba is másképp alakult. Sajnálom, hogy nem tettem ezt korábban.

  Miért fizet egy új fürdőre?

  A javítás a fürdőszobában történt. Úgy döntöttünk, hogy megváltoztatjuk a színsémát, és a szokásos fehér fürdő már elfogyasztott. Az új csempe volt az akvamarin, és úgy döntött, hogy a fürdőt hasonló színű. Nem akartam újat megvásárolni, és egyébként teljesen elégedettek voltunk velünk. Az interneten találhat információkat a lapkákról. Felhívta a "VkladyshVam" társaságot, többféle színválasztékot kínáltunk. A mester megérkezett, gyorsan telepített, egy nap után az új fürdőszobát használtuk. Még nincs panasz.

  Ajánlom ezt a céget

  Ezzel a társasággal második alkalommal végeztem el a fürdő helyreállítását. Az első anyósanyám, most magával a feleségével. A szomszéd az utóbbi időben egy másik irodába fordult, ahol ecsettel egyszerűen körbejárta a fürdőt. Nem nagyon szerettem az eredményt. Úgy döntöttem, hogy extra díjat fizetek, hanem ömlesztett akril. Ennek eredményeként a fürdő vele és velem a menny és a föld. A hófehér, sima, általában nem különböztethető meg az újdonságtól. És a szomszéd fürdőjén itt és ott a festék elmozdul.

  Bath, mint egy új, köszönöm!

  A házvezetõ tönkretette a fürdõnket, folyamatosan tisztítva valamilyen maró hatású eszközzel. Lehetetlenné vált, hogy fürödjünk egy kisgyermeket! Tekintettel arra, hogy a fürdőkád méretei nem gyárilag készültek, elkezdtünk más módszereket keresni a felület frissítéséhez. Egy barát azt javasolta, hogy van egy öntõ folyadék akril. Az interneten fotókat, videókat nézegetett, véleményeket olvastam, várakoztam. Most nagyon örülök. Külön köszönet Vladimir Mesternek. Nemcsak jó szakember, de udvarias, udvarias fiatalember is. Elégedett a munka minőségével és a szolgáltatás színvonalával. Most tanácsot adok minden barátodnak.

  Most tanácsot adok a barátaimnak.

  Az akril behelyezése - elég érdekes dolog. Láttam egy barátom frissített változata a fürdő. Nagyon szépnek tűnik. Úgy döntöttem, hogy visszaállítom a régi fürdőm. Az interneten sok cég találta meg ezt. "Sok" választottam, mert nagyon komoly tapasztalata és normális ára van. Nagyon elégedett vagyok!
  A telepítés során a szifont meg kellett változtatni, de kiderült, hogy az új szifon a készletben van, ezért nem kell külön díjat fizetni. Már 3 hétig használtam a fürdőszobát, és úgy tűnik, mintha most lett volna megvásárolva.

  Megfordult és nem sajnálta

  Első alkalommal javította a fürdő felületét zománccal és ecsettel. De hamarosan a fürdõ kemény és foltos lett. Szakembereknek kellett fordulnom. Most már sajnálom, hogy nem csináltam. Folyékony akril után a felület sima, hófehér, olyan, mint egy fürdõ, amely csak friss a boltból.
  A helyreállítás után több hónap telt el, nincs kizsákmányolás jele. Köszönöm a mesternek és az egész cégnek.

  Mindenkinek tanácsot fogok adni

  A fürdőem már 20 éves, de nem volt idő új vásárlásra. Túl sok nehézség: távolítsa el a régiet, vegyen egy újat, emelje fel a padlóra, szerelje fel. Szomszéd azt tanácsolta, hogy frissítse a régi fürdő folyékony akril.
  Az interneten találtam ezt a céget. Megérkezett egy okos fiú, és a tapasztalt szememben nagyon felkészülten dolgozott a felszínen. Nyugdíjasként kedvezményes munkát is kaptam, ami duplán kellemes. Az egyetlen negatív - többet kellett várnia, mint egy nap, amíg a fürdő meg nem szárad.

  Köszönjük, hogy "Insert"

  A feleségem és én úgy döntöttünk, hogy frissítjük a fürdőt. Hosszú választott egy helyreállítási módszert. Azt olvassák, hogy a bélés a legjobb megoldás, bár drágább, mint egy töltőfürdő és zománcozás. Telepítés után 5 hónap telt el, minden rendben van! A felület sima, tökéletesen fehér, nem tudom elhinni, hogy ez a mi régi fürdő. Barátai félnek, hogy a bélés deformálódhat vagy lehúzható. Semmi ilyesmi nem történt meg. Úgy tűnik, sok a mestertől függ. Telepítettük Ilya-t. A legjobb ajánlások!

  Szolgálat a magasságban

  Szuper! Meglepődtem, de a fürdő valóban újszerű! Erre a cégre egy évvel ezelőtt jelentkeztem, jött Andrei egy nagyon kompetens mester, aki elmondta mindent, megmutatta, elmagyarázta, hogyan kell a felületet ápolni. Azok, akik azt mondják, hogy a fürdő a helyreállítás után nem szolgál sokáig, nem igaz! A legfontosabb dolog - ne dörzsölje meg a fémszivacsokat, és tisztításkor ne használjon erős vegyszereket. Eddig a zománc olyan új, nem örülünk :)

  Nem sajnálom, hogy megfordult

  Úgy döntöttünk, hogy javításokat végeznek a fürdőszobában. És mivel kiszámították a közelgő kiadásokat, idegesek voltak. Egyáltalán nem elegendő pénz. Annak érdekében, hogy legalábbis valamilyen módon menthessünk, úgy döntöttünk, hogy nem változtatjuk meg a régi rettenetes fürdőt, hanem megújítjuk. Megtudtuk, hogy speciális akril-betétek vannak, amelyek közvetlenül a fürdõbe kerülnek. Elhagytak egy kérelmet a helyszínen, nagyon gyorsan hívtak minket! Tekintettel arra, hogy van egy standard fürdő, nem volt probléma a méret a bélés. A kapitány megérkezett, 1 órán belül telepítette a bélést, és azt mondta, hogy 10 óra elteltével lehetett használni.
  Nagyon tetszett a frissített fürdő! Mint csak a boltból. Az árnyalatoktól - maga a mű zajosnak tűnt.

  Nagy megoldás egy aszimmetrikus fürdő számára

  Megrendeltem ezt a vállalatot, hogy helyreállítsa a fürdőt folyékony akrilnal. Az a tény, hogy a fürdõm szabálytalan formájú, de kellemetlen volt - miután egy nehéz tárgy esett egy csúnya repedés aljára a felszínen.
  Én kategorikusan nem volt hajlandó új terméket vásárolni, mivel az előző vásárlás meglehetősen drága volt. Úgy döntöttem, hogy visszaállítom a felületet. És soha nem sajnáltam a döntést! A mester mindent nagyon gyorsan és pontosan megtett. Rövid idő után már elfelejtettem, hogy a fürdőkád legkiemelkedőbb helyén valamilyen hiba volt. Köszönjük ismét!

  Köszönöm a munkát

  Rendelt az akril bélés. Az a tény, hogy nagyon régi fürdőm van, a lakást öröklik a nagymamám. Csak azt lehet elképzelni, hogy milyen fürdővel rendelkezett, ha kb. 30 évig használják. Becslése szerint túl drága volt egy új megvásárlása, és az áthelyezés miatt igen sok a költség. Véletlenül olvassa el az akrilbélésekről szóló cikket az interneten.
  Talált egy cég, az úgynevezett. A kijelölt napon Gennady mester érkezett és gyorsan telepítette a betétet. Többféle színválasztékot ajánlottam, de fehérnek választottam. Eredmény: egy régi öntöttvas kád újat váltott. Nagyon szép és könnyen tisztítható. Különös tiszteletben tartása Gennady a minőségi munka érdekében!

  Nagyon élveztem a szolgáltatást.

  Ajándékot adott a nagyanyjának - frissített fürdőnek. Ezt az oldalt megtaláltam az interneten, és megrendeltem. Hívja vissza azonnal! Természetesen nem gyakran rendelek meg az interneten keresztül, bárhol is lehet, de meglepett.
  Egy fiatalember Artyom nevével jött, méréseket végzett a fürdőszobában, majd később elkezdte a telepítést. A bélés telepítését gyorsan elvégeztem, aztán megtöltöttem a fürdőt vízzel, és azt mondtam, hogy 10 órát várjak, utána pedig felhasználhatom.
  A munka során rendkívül udvarias és nagyon jó benyomást keltett. A munka maga nem panasz, a nagymama örül!

  A cégnek köszönhetően

  Nemrég vásárolt egy lakást, a másodlagos. Ennek megfelelően mindenhol a korábbi tulajdonosok után kellett javítani. A fürdőszobában javításra volt szükség különösen élesen. Azonban a lakásvásárlás után a pénz szempontjából nem minden olyan sima, és úgy döntöttünk, hogy a lehető legkevesebbet csináljuk. Különösen nem mertek új fürdőt venni, mert a régi nagyon kvalitatív volt, csak fájdalmasan kopott. Úgy döntöttünk, hogy akril bélést telepítünk.
  A társasághoz fordulva "Helyezze be". A kapitány megérkezett, gyorsan telepített egy új bélést. Nem mondhatok semmi rosszat a munka minőségéről, a fürdő újszerűnek tűnik, és pénzért sokkal olcsóbb, mint az új!

  Jó társaság

  Az ez év februárjában megrendeltem egy akril betétet az "InsertsVam" cégtől. A régi öntöttvas kádat megrémítették, ezért ezt a lépést kellett tennie. Általában elégedett voltam a munka minden árnyalatával, a zaj kivételével. Valahogy zajos volt. Nos, minden rendben van. Három hónapnál hosszabb ideig használom a frissített fürdőszobát, és nincs nyakkendő, rozsda és más dolgok. A legfontosabb, srácok, hogy elvégezzék a parancsnok utasításait. Ha azt mondja, hogy a fém nem kerül a fürdőbe, akkor nem szükséges.
  Általában mindenkinek ajánlom!

  Előnyök

  HOSSZÚ TÁVÚ TAPASZTALAT

  Cégünk hosszú történelemmel rendelkezik, ami azt bizonyítja, hogy olyan nehéz feladatunkkal bízhatunk, mint a fürdő helyreállítása.

  HATÉKONYSÁG

  Mindig megpróbáljuk a lehető leggyorsabban elvégezni a munkát, anélkül, hogy megsértenénk a javítási és rehabilitációs munkákat.

  ANYAGOK

  Munkánk során olyan jól ismert márkákból származó anyagokat használunk, amelyek idővel bizonyították és rendelkeznek az összes szükséges minőségi tanúsítvánnyal

  MUNKA AZ EREDMÉNYRE

  Nem nyereségre törekszünk, hanem olyan minőségi eredményre törekszünk, amely bárki, még a legigényesebb ügyfelet is kielégít.

  EGYÉNI MEGKÖZELÍTÉS

  Mindig igyekszünk egyedi megközelítést alkalmazni ügyfeleinkre, és figyelembe vennünk minden kívánságát a munkánkban.

  MEGBÍZHATÓSÁG

  Cégünk évek során sikerült létrehoznunk egy megbízható céget, amelyre minden helyzetben számíthat.

  Fizessen egy mennyiségmérőt ma!

  Dokumentumaink és tanúsítványaink

  Garanciánk

  MUNKAKARASZTÁS

  Garanciát adunk minden munkának - 1 év. A garancia meghosszabbításával további fizetés iránti igényt kérhet

  HATÉKONYSÁG

  Minden munkát a lehető leggyorsabban végezzük, de minden szabványt és technológiát szem előtt tartva.

  MINŐSÉGI BIZONYÍTVÁNY

  Az alkalmazott anyagok tanúsítvánnyal rendelkeznek és megfelelnek a nemzetközi minőségi előírásoknak.

  TAPASZTOTT MESTÁK

  Cégünk mesterei tapasztalt szakemberek, akik ismerik üzleti tevékenységüket.

  Összehasonlító táblázat

  Te kérdezel - válaszolunk

  1Milyen akril bélés és folyékony akril?

  Az akril bélés egy ABC-műanyag lap, akrilfóliával borított és a fürdő alakjára hajlik. Ez az akril bélés a rögzítőhab segítségével rögzül a régi fürdőhöz, ezzel helyreállítva a felületét.

  A folyékony akril egy speciális epoxi festék, amelyet egy régi fürdőfelület borít.

  2Mit válasszon: akril bélés vagy folyékony akril?

  A két technológia előnyeit és hátrányait hosszú ideig lehet leírni. De röviden, minden esetben, próbálj meg kiválasztani egy akril bélés, mert Ez a technológia megbízhatóbbá teszi, hogy készenléti fürdő fedőlapot hoznak be otthonába, amelyet csak ragasztani kell. Az ömlesztett akril esetében az új bevonat kialakításának munkája az otthonában megfelelő, és ez a folyamat már számos kockázattal jár, mivel nem minden otthon ideális ennek az állapotnak. Másrészt az összes bélés szabványosított, és nem szabványos fürdőhöz csak folyadék akril kiválasztására van szükség. Továbbá az önterülő akril előnye az árnak tekinthető, mert Ez a technológia némileg olcsóbb.

  3Ez lesz az új lefedettség?

  Az akrilbélések esetében az élettartam legfeljebb 20 év. A folyékony akril bevonatán - akár 15 évig.

  4 Meddig tart a fürdő helyreállítása?

  Akrilbélés esetében ez az idő 1,5-2 óra. Folyékony akrilig akár 2-3 óráig.

  5A munka után azonnal használhatja a fürdőszobát?

  Nem. Amint a mester befejezi az összes munkát, akkor meg kell várnia a mûködési idõt. Akrilbélés esetében ez az idő 8-10 óra, a folyékony akril pedig 16-36 óra, az akril márkájától függően.

  6 Foglalkoztatást nyújt Önnek?

  Természetesen! Szolgáltatásaink ára 1 év garanciát tartalmaz. Pótlólagos illetékmentesség esetén a jótállási időszak 2 vagy 3 évre hosszabbítható.

  7 Hogyan hívhatjuk meg a mérőt?

  Ezt a weboldalunkon a megfelelő űrlap kitöltésével teheti meg. Vagy egyszerűen hívja fel a telefon tetején felsorolt ​​telefonszámot.

  Tehát dolgozunk

  Csak bizonyított és jól ismert márkájú eredeti anyagokkal dolgozunk, és hivatalos tanúsítványaink is vannak

  Minden munkánkért tisztességes garanciát vállalunk, amely szerint készek vagyunk teljesíteni az ügyfelünknek a kijelölt garanciális időszak alatt fennálló kötelezettségeinket.

  Több mint 10 éve a piacon, aminek következtében értékeljük hírnevünket, és igyekszünk teljesíteni az ügyfelekkel szembeni összes kötelezettséget

  Lehetőség fizetni a munkákra bármilyen kényelmesen elérhető módon - készpénz, nem készpénz, bankkártyás fizetés

  Mester munkatársaink, amelyekkel kapcsolatban a rosszul működő és a pillanatnyi nyereségre törekvő mesterek társaságunkban nem maradnak

  Nagy tapasztalatokkal rendelkezünk, amelyeknek köszönhetően szigorúan dolgozunk az összes technológiának megfelelően, és csökkentsük az ügyfél kérését a garanciális esetekre.