Legfontosabb > Dekoráció

Zsetonok, repedések, karcolások kémcsövekben, mosdókban és raklapokban történő helyi javítása.

Nemrégiben szükségem volt arra, hogy helyreállítsam a fürdőt, amelyben a károsodás következtében egy chip keletkezett. Felhívtam a Vanna-Like társaságot, és biztosítottak nekem, hogy nem lesz nyoma a hasadékoknak. Őszintén szólva, nem számítottam rá, hogy így lesz. Kellemes meglepetés volt. Köszönet a kiváló munkának a mesterének! Barátokat fogok ajánlani.

Moszkva. Kis Bronnaya, 38. Vladimir

A vízminőségi fürdő helyreállítására irányuló kérelmet nyújtott be a Vanna-Like céghez, és azonnal megkérdeztem a minőségről és a végeredményről, amelyre azt mondták nekem, hogy "az eredmény új fürdő lesz", a szakértő nagyon gyorsan érkezett a fellebbezést követő 3 órán belül. A munka körülbelül 2,5 órát vett igénybe, az eredmény egy új fürdő, amint azt már korábban megígértük, szeretnék köszönetet mondani a Vanna-szerű cégnek, kívánom a jólétet és a sikereket!

Moszkva. 1. Zachatievsky per-k, 5. Konstantin

Építő cégem a luxus lakások díszítésével foglalkozik, vannak olyan esetek, amikor a gondatlanság miatt egy eszközt egy drága fürdõbe dobtak, és más vállalatokhoz fordultak, amelyek a sérült terület helyettesítésére irányultak, nem pedig a helyszínen helyet foglalva, ami a helyzetemben nem elfogadható. az apartmanok olyanok, mint egy új Mercedes) Amikor társaim felajánlották, hogy kapcsolatba lépnek a Vanna-val, szkeptikus voltam, de úgy döntöttem, hogy ismét esélyt kapok, és nem hiába jött rá! A cég vezetője kora reggel kérésre jött, és 2 óra alatt eltörölte a legsúlyosabb károkat egy nagyon drága hidromasszázs kádban, a munka végén nem tudtam elhinni a szemem... úgy tűnt, mintha új lett volna a boltból! És ami a legfontosabb, Hatalmas őszinte köszönet a Vanna-Like szakembereinek és közigazgatásainak, mindenkinek ajánlanám mindazokat, akik ilyen problémával szembesültek, és azoknak, akik szeretnék látni minőséget és kiváló eredményeket!

A mosogatók helyreállítása

Áraink

A héjak folyékony akril helyreállítására vonatkozó árak

 • Munkánkban a "Stacril Ecolor" folyékony akril (komponensek - USA, Németország, gyártás - Oroszország)
 • A helyreállítás ára magában foglalja: a szükséges mennyiségű folyékony akril, a Moszkvai körút / gyűrű útján történő szállítás, a padló felemelése, helyreállítás, 1 év garancia
 • Amikor a mester elhagyja a Moszkvai Ring Road / Ring Road-t, a Ring Road / Ring Road-tól +30 rubel per kilométert felszámolunk.

Miért válasszon minket?

Ajánlom ezt a céget

Ezzel a társasággal második alkalommal végeztem el a fürdő helyreállítását. Az első anyósanyám, most magával a feleségével. A szomszéd az utóbbi időben egy másik irodába fordult, ahol ecsettel egyszerűen körbejárta a fürdőt. Nem nagyon szerettem az eredményt. Úgy döntöttem, hogy extra díjat fizetek, hanem ömlesztett akril. Ennek eredményeként a fürdő vele és velem a menny és a föld. A hófehér, sima, általában nem különböztethető meg az újdonságtól. És a szomszéd fürdőjén itt és ott a festék elmozdul.

Bath, mint egy új, köszönöm!

A házvezetõ tönkretette a fürdõnket, folyamatosan tisztítva valamilyen maró hatású eszközzel. Lehetetlenné vált, hogy fürödjünk egy kisgyermeket! Tekintettel arra, hogy a fürdőkád méretei nem gyárilag készültek, elkezdtünk más módszereket keresni a felület frissítéséhez. Egy barát azt javasolta, hogy van egy öntõ folyadék akril. Az interneten fotókat, videókat nézegetett, véleményeket olvastam, várakoztam. Most nagyon örülök. Külön köszönet Vladimir Mesternek. Nemcsak jó szakember, de udvarias, udvarias fiatalember is. Elégedett a munka minőségével és a szolgáltatás színvonalával. Most tanácsot adok minden barátodnak.

Megfordult és nem sajnálta

Első alkalommal javította a fürdő felületét zománccal és ecsettel. De hamarosan a fürdõ kemény és foltos lett. Szakembereknek kellett fordulnom. Most már sajnálom, hogy nem csináltam. Folyékony akril után a felület sima, hófehér, olyan, mint egy fürdõ, amely csak friss a boltból.
A helyreállítás után több hónap telt el, nincs kizsákmányolás jele. Köszönöm a mesternek és az egész cégnek.

Mindenkinek tanácsot fogok adni

A fürdőem már 20 éves, de nem volt idő új vásárlásra. Túl sok nehézség: távolítsa el a régiet, vegyen egy újat, emelje fel a padlóra, szerelje fel. Szomszéd azt tanácsolta, hogy frissítse a régi fürdő folyékony akril.
Az interneten találtam ezt a céget. Megérkezett egy okos fiú, és a tapasztalt szememben nagyon felkészülten dolgozott a felszínen. Nyugdíjasként kedvezményes munkát is kaptam, ami duplán kellemes. Az egyetlen negatív - többet kellett várnia, mint egy nap, amíg a fürdő meg nem szárad.

Szolgálat a magasságban

Szuper! Meglepődtem, de a fürdő valóban újszerű! Erre a cégre egy évvel ezelőtt jelentkeztem, jött Andrei egy nagyon kompetens mester, aki elmondta mindent, megmutatta, elmagyarázta, hogyan kell a felületet ápolni. Azok, akik azt mondják, hogy a fürdő a helyreállítás után nem szolgál sokáig, nem igaz! A legfontosabb dolog - ne dörzsölje meg a fémszivacsokat, és tisztításkor ne használjon erős vegyszereket. Eddig a zománc olyan új, nem örülünk :)

Nagy megoldás egy aszimmetrikus fürdő számára

Megrendeltem ezt a vállalatot, hogy helyreállítsa a fürdőt folyékony akrilnal. Az a tény, hogy a fürdõm szabálytalan formájú, de kellemetlen volt - miután egy nehéz tárgy esett egy csúnya repedés aljára a felszínen.
Én kategorikusan nem volt hajlandó új terméket vásárolni, mivel az előző vásárlás meglehetősen drága volt. Úgy döntöttem, hogy visszaállítom a felületet. És soha nem sajnáltam a döntést! A mester mindent nagyon gyorsan és pontosan megtett. Rövid idő után már elfelejtettem, hogy a fürdőkád legkiemelkedőbb helyén valamilyen hiba volt. Köszönjük ismét!

Előnyök

HOSSZÚ TÁVÚ TAPASZTALAT

Cégünk hosszú történelemmel rendelkezik, ami azt bizonyítja, hogy olyan nehéz feladatunkkal bízhatunk, mint a fürdő helyreállítása.

HATÉKONYSÁG

Mindig megpróbáljuk a lehető leggyorsabban elvégezni a munkát, anélkül, hogy megsértenénk a javítási és rehabilitációs munkákat.

ANYAGOK

Munkánk során olyan jól ismert márkákból származó anyagokat használunk, amelyek idővel bizonyították és rendelkeznek az összes szükséges minőségi tanúsítvánnyal

MUNKA AZ EREDMÉNYRE

Nem nyereségre törekszünk, hanem olyan minőségi eredményre törekszünk, amely bárki, még a legigényesebb ügyfelet is kielégít.

EGYÉNI MEGKÖZELÍTÉS

Mindig igyekszünk egyedi megközelítést alkalmazni ügyfeleinkre, és figyelembe vennünk minden kívánságát a munkánkban.

MEGBÍZHATÓSÁG

Cégünk évek során sikerült létrehoznunk egy megbízható céget, amelyre minden helyzetben számíthat.

Fizessen egy mennyiségmérőt ma!

Dokumentumaink és tanúsítványaink

Garanciánk

MUNKAKARASZTÁS

Garanciát adunk minden munkának - 1 év. A garancia meghosszabbításával további fizetés iránti igényt kérhet

HATÉKONYSÁG

Minden munkát a lehető leggyorsabban végezzük, de minden szabványt és technológiát szem előtt tartva.

MINŐSÉGI BIZONYÍTVÁNY

Az alkalmazott anyagok tanúsítvánnyal rendelkeznek és megfelelnek a nemzetközi minőségi előírásoknak.

TAPASZTOTT MESTÁK

Cégünk mesterei tapasztalt szakemberek, akik ismerik üzleti tevékenységüket.

Te kérdezel - válaszolunk

1Mit válasszon: akril bélés vagy folyékony akril?

Sajnos, a héjak akril bélés nem létezik. A héj-bevonat helyreállítása folyékony akril segítségével történik.

2 Mennyi lesz az új lefedettség?

A folyékony akrilbevonat bevonására a készülék élettartama legfeljebb 15 év.

3 Meddig tart a mosogató helyreállítása?

Ez az eljárás 1-2 óráig tart.

4A munka után azonnal használhatja a mosdót?

Nem. Amint a mester befejezi az összes munkát, akkor várni kell az akril szárításának az üzemidejére. A várakozási idő az akril márkától függően 16-36 óra.

5 Biztosítja a munkát?

Természetesen! Szolgáltatásaink ára 1 év garanciát tartalmaz. Pótlólagos illetékmentesség esetén a jótállási időszak 2 vagy 3 évre hosszabbítható.

6 Hogyan hívja a mérőt?

Ezt a weboldalunkon a megfelelő űrlap kitöltésével teheti meg. Vagy egyszerűen hívja fel a telefon tetején felsorolt ​​telefonszámot.

Tehát dolgozunk

Csak bizonyított és jól ismert márkájú eredeti anyagokkal dolgozunk, és hivatalos tanúsítványaink is vannak

Minden munkánkért tisztességes garanciát vállalunk, amely szerint készek vagyunk teljesíteni az ügyfelünknek a kijelölt garanciális időszak alatt fennálló kötelezettségeinket.

Több mint 10 éve a piacon, aminek következtében értékeljük hírnevünket, és igyekszünk teljesíteni az ügyfelekkel szembeni összes kötelezettséget

Lehetőség fizetni a munkákra bármilyen kényelmesen elérhető módon - készpénz, nem készpénz, bankkártyás fizetés

Mester munkatársaink, amelyekkel kapcsolatban a rosszul működő és a pillanatnyi nyereségre törekvő mesterek társaságunkban nem maradnak

Nagy tapasztalatokkal rendelkezünk, amelyeknek köszönhetően szigorúan dolgozunk az összes technológiának megfelelően, és csökkentsük az ügyfél kérését a garanciális esetekre.

Olyan sok munka

A nagyobb előnyök kedvéért olcsóbban vásárolnak olcsóbb, ismeretlen eredetű anyagokat, és olyan bizonytalan minőségűek, amelyeket nem tanúsítottak.

Független garanciát nyújtanak legfeljebb 5-8 évig, de a garancia igénylésével az ügyfelet mindenféle ürügytől megtagadják

A vállalatok egy vagy két évig léteznek, majd új név alatt bezárják és nyitják meg, hogy ne válaszoljanak garanciális kötelezettségeikre.

A bizonytalan eredetű vállalatok gyakran hivatalos dokumentumok nélkül dolgoznak, amelyekhez csak készpénzben lehet fizetni

Állandó személyi forgalom, ezért nem tudjuk, ki pontosan és milyen képesítéssel dolgozik a létesítményben

A nagyobb előnyök kedvéért mindent megmentenek és nem felelnek meg a technológiának, mivel tudják, hogy később nem kell viselniük a garanciális kötelezettségeket.

Fizessen egy mennyiségmérőt ma!

Professzionális mosogató restaurálás

A "Beillesztett" cég nem csak fürdők, hanem mosogatók helyreállítását is végzi, valamint minden egyéb fajansz és kerámia szaniteráru helyreállítását. Ha észreveszi, hogy a zseton megjelenik a mosogatón, repedések vagy a felület elvesztette korábbi fehérségét, ne rohanjon, hogy újat vásároljon. Van egy sokkal megfizethetőbb módja annak, hogy visszaadja az eredeti megjelenését. A folyékony akril héjak helyreállítása ma nagyon népszerű.

Ez az eljárás nem sok időt vesz igénybe, és az eredmény kellemesen meglepődni fog - mintha most új mosdót vásároltál.

Visszaállítjuk a vízvezeték eredeti fényét és újdonságát minden helyzetben:

 • Zseton a fajansz mosogatóban
 • Fehér folt után forró
 • Sárga felület
 • És egy másik.

Csak hívjon minket, és a mesterünk ingyenes tanácsokat ad arra vonatkozóan, hogy miként történik ez a munka, milyen anyagokat fognak használni, és mit fog kapni ennek eredményeképpen.

Értékeld a szolgáltatás minőségét: (6 értékelés, átlag: 5.00 az 5-ből)

Zsetonok és karcolások helyi javítása

A fürdők repedéseinek, forgácsainak és karcolásának javítása - Ez a szolgáltatás azoknak ajánljuk, akiknek a hagyományos restaurálás nem megfelelő (nem szabványos formájú és méretű fürdők tulajdonosai számára, fürdők hidromasszázs rendszerekkel, drága vagy új fürdők).

A módszer megválasztása a fürdőkádban lévő zsetonok javításától, vagy a hiba jellegétől és mértékétől függ. Az ilyen jellegű helyreállítás sajátossága a helység. A hibák fő típusai a következők:

 • a fürdő fedele levágása az oldalakon, a határok a fürdőleeresztővel, a fürdőfelület;
 • a karcolásoktól eltérő kád repedések javítása, a kár mélysége;
 • a fürdőben lévő lyukak eltávolítása.

Zsetonok javítása a fürdőben vagy mosogatóban

Javítsák meg a forgácsokat, repedéseket és karcolásokat az öntöttvas és acél fürdők és mosdók között. A felületi károsodás (forgácsolás, mély karcolás, öntöttvas zománcos repedés) javítása során a mester megjavítja a hibát, megtisztítja annak eredeti alakját, majd kiválasztja a zománc árnyékát, hogy illeszkedjen a fürdőbe, majd a szárítás után több rétegben alkalmazza a kompozíciót. Az eredmény az, hogy a sérült terület nem észrevehető, és nem különbözik a fürdő általános hátterétől.

Javítás az akril fürdők repedésein keresztül. Amikor egy akril fürdőben áteresztő repedést javítanak, a repedést fúrják, merevséget kötnek hozzá, akkor a javítás ugyanúgy folytatódik, mint az előző esetben.

A fürdő ragyogása helyreállítása

A fürdő ragyogása zománcok és akrilok használata nélkül. A sekély karcolásokkal és kopásokkal a fürdõ fényessége és eredeti megjelenése a speciális ékek köszörülésével és polírozásával érhetõ el. paszták. A munkaterület nem számít - a hiba megszűnik 1 cm-es területen a fürdő teljes felületén, ha szükséges.

Szintén elérhető a szolgáltatás - A hidromasszázs rendszerek szétszerelése a fürdők integritásának helyreállításával.

Az öntöttvas fürdő felszínén kis repedések lehetnek bevonva a zománcra, hogy megfeleljenek a hangnak, de ha a repedések minden felületen átmentek (általában a hőmérsékleti ingadozások alján történik), akkor a fürdőt nem lehet helyben javítani;.

A fürdőben fellépő hibák kiküszöbölése

A fürdőkád forgácsolásához a munkavállaló a legjobb zománcokat használja: víz és hőálló. A legnehezebb szakasz az, hogy pontosan kiválassza az árnyékot, mert körülbelül 286 fehér árnyalat van. Ez csak a szakembereknek szól. A speciális zománc minden egyes alkalmazása után a MosGorVann szakértő szárazza a területet. A munka eredménye a látható határok hiánya a helyreállítási helyszínen.

A fürdőzseton javításának díja

Sok olyan vállalat létezik a piacon, amely alacsony költséggel vonzza az ügyfeleket. A fürdőben lévő zsetonok és repedések javításának ára függ a tényezőktől:

 • hibakategória;
 • a mélység, a méret és a károsodás területe;
 • minden munkát elvégeztek a hiba megszüntetése érdekében
 • fürdő típusa: akril, kvarc, acél, öntöttvas vagy kerámia,
 • a munka minőségének minősége;
 • a kötelezettségek teljesítésének volumene és alapossága.
 • az idő, amire szükséged lehet egy chip vagy egy repedés javítására.

Árpolitika MosGorVanna - távozás konzultációra - ingyen. A zsetonok, repedések vagy karcolások kiküszöbölésére irányuló munka 2500 rubelből áll. Fontos feltétel: szeretnénk, ha elégedett lennénk!

Moszkvai és a moszkvai régió műkőből készült asztallapok javításával és helyreállításával kapcsolatos szolgáltatások

Megsérült a munkalap? Vágott vagy repedt a pulton vagy a mosogatón? Ne aggódjon, hívjon minket a számon: +7 (915) 472-28-75 mindent meg fogunk javítani!

Rólunk

Szervezetünk egy mesterséges akril kőből készült termékekből álló professzionális kézművesek csoportja, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. Törekszünk arra, hogy a minőségi és megfizethető mesterséges kőből készült termékek javítását és helyreállítását minden egyes ügyfelünk számára megkönnyítsük. Miért sokkal nyereségesebbek az áraink, mint a többi szervezet? Válaszolunk neked, hogy nem kell hatalmas munkatársakkal, vezetõkkel és vezetõkkel rendelkeznünk, nem teszünk értelmetlen "csalást" egy adott munka költségén, közvetlenül az ügyfelekkel dolgozunk. Professzionális felszerelésünk van az arzenálunkban, és hatalmas munkatapasztalattal rendelkezünk a hátunk mögött, ami első pillantásra segít a legveszélyesebb esetek kezelésében is.

Népszerű cikkek

Tányérok (mosogatók) típusai

Mesterséges akril kő

Hogyan válasszunk mosogatót a konyhában?

A mosogató szerelése a pulton

Szakmai mesterek mesterséges kőből készült termékek javításában.

Mesterséges munkalap

Munkalap. Hasznos tippek a konyhai munkalapok használatához

MUNKALAPOK GYÁRTÓ

Megrendelhet minket egy asztaltól egy mesterséges kőből kedvező áron! A velünk készült asztaltervek a következők:

 • Minőség (a megbízás szakmai végrehajtása);
 • Környezetbarát (természetes akril kő);
 • Garancia 2 év (a gyártó kőből 10 év);
 • A legalacsonyabb árak (kőből közvetlenül vásárolunk).

Fényképek a javított termékekről

MŰVEK TÍPUSAI

INFORMÁCIÓ

Termékek típusai

Közösségi hálózatokban vagyunk

Fejlesztve a jtemplate Joomla sablonokkal együtt

MIÉRT FELELŐSSÉG AZ USÁHOZ?

Megfelelő ár. Arra törekszünk, hogy a termékek mesterséges kőből történő javításának és helyreállításának költségeit - ELÉRHETŐ;

Szakmai megközelítés. Feladatunk az, hogy megtaláljuk a kár okát, a kár megszüntetését és a problématerület erősítését, hogy elkerüljük a probléma megismétlődését.

Éves tapasztalat. Széles körű ismeretek az összes mesterséges kő jellemzőiről és jellemzőiről. A mesterséges kő piacon több mint 11 éve. Ebben az időben nagy tapasztalatokra tettünk szert, amelyek segítenek megbirkózni a legnehezebb feladatokkal.

A munkákat a Festool szakmai eszköz végzi. A munkát csak speciális berendezéssel végezzük, csatlakoztatott porszívóval - ami megakadályozza a por és a forgács terjedését. Minőségi eszköz - a mester sikerének kulcsa!

Sürgős indulás. Minden megrendelés azonnal végrehajtásra kerül, és nem kell várnia néhány napot. Az alkalmazások egy napon belül feldolgozásra kerülnek, és a mester távozása másnap lehetséges.

Gyorsan minőséget jelent! Javítási munkák, amiket arra törekszünk, hogy gyorsan, de MINŐSÉG PRIORITÁST!

Kapcsolataink

Top Akril a mesterséges akril kővel dolgozó szakemberek szakmai csapata. Számunkra kiváló akciós kőgyártást rendelhet kedvező áron Moszkvában és a moszkvai régióban. Szakterületünk a munkalapok, mosogatók, ablakpárkányok, bárpultok és más mesterséges akril kőből készült termékek gyártására és javítására. Szakmai mesterségeink javíthatják a mesterséges kőből készült termékeket. Mindig örömmel tájékoztatjuk Önt a termék hibájából, repedésekből, forgácsokból, karcolásokból stb. Mesterek készek arra, hogy tájékoztassák és megmagyarázzák a mesterséges kőből készült termékekkel kapcsolatos összes technikai szempontot, az üzemeltetési szabályokat, a kövek jellemzőit, a repedések és a forgácsok előfordulását és még sok mást. Ha ránk szól, mindig megkapja a minősített szolgáltatásokat mesterséges kőből készült termékek javításában és gyártásában.

AZ AKRILIKUS JAVÍTÁSA ÉS VISSZATÉRÍTÉSE

Kádak, mosdók, raklapok és egyéb termékek professzionális helyreállítása

Akrilfürdő helyreállítása

Egyedülálló ajánlat!
Fizetünk a hívásért.

A cégünk szinte naponta kap fellebbezések azoktól, akik szembe az a tény, hogy más cégek is azt mondta nekik, hogy ha el is történt az akril kád hiba nem lehet javítani, vagy ki kell töltenie a feldolgozó fürdő akril (sajnos, akkor lesz észrevehető), és hasonló mesék... Általában nagymértékben eltúlozták a problémát, hogy drágább szolgáltatást nyújtsanak. Az akril fürdők visszaállítása szinte minden esetben lehetséges.

Kérjük, nézze meg korábbi munkánk eredményeit, és ha cégünk ura azt mondja, hogy a kád akril felületének károsodása nem távolítható el a helyén, akkor a mester hívása semmit sem fog fizetni!

Az akril fürdőkád elfogadása

Az Akrol cég az akril fürdők, zuhanykabinok és más akril készítmények javításával és helyreállításával foglalkozik. Ha az akril kád, a zuhanytálca vagy a zuhany károsodott (repedések, forgácsok, karcolások) - ne siessen, hogy ideges legyen, mindent rögzíthet. Csak meg kell hívni a szervizközpontot, és meg kell tudni mondani a kár jellegét, amelyet meg kell javítani.

Minden mesterünknek sok tapasztalata van (ez különösen fontos nehéz esetekben), megérkeznek a házba, és helyreállítják és helyreállítják az akril fürdőt és más akril termékeket a helyszínen. Az "Acrol" szakemberei kiválaszthatják a kívánt színt, és helyreállíthatják a "folyékony akril" fürdőt.

Zománc javítás folyékony akrilnal

Csak 10 évvel ezelőtt csak zománcot használtak fel újra a régi fürdők zománcozásának helyreállításához. Függetlenül olyan minőséggel, hogy a fürdő újszerűnek tűnt, lehetetlen. Kell fordulni azokhoz, akik már találkoztak ezzel, és ismerik az összes árnyalatot. Szerencsére az előrehaladás nem hagyta figyelmen kívül ezt a szférát. Jelenleg a fürdők visszaállítására szolgáló megoldás folyékony akril, és most a fogyasztók önállóan visszaállíthatják korábbi megjelenésüket a fürdőkádra és egyéb vízvezetékberendezésekre, és ez nem fog sok időt vesz igénybe.

A mesterek által elvégzett munkák listája:

 • Akril bevonatok helyreállítása fürdők, raklapok és zuhanyzók számára;
 • Az akril fürdő, stb. Termékek visszaállítása akrilnal;
 • A karcolások, repedések, forgácsok és törések megszüntetése;
 • Az akril felületek helyreállítása 99% -os színegyeztetéssel;
 • Az akril termékek (fürdők, bélések, medencék, fürdők "stakrilovym" bevonattal és hidromasszázs masszázsokkal, zuhanykabinokkal, raklapokkal;
 • A repedések, forgácsok, égések, törések útján történő eltávolítása;
 • A külső fényes réteg teljes helyreállítása, az alj megerősítése (megerősítési módszer), a lehajlás és a delamináció megszüntetése.

H kád, kádfelújítás

A fürdő helyreállításának technológiája (akril, öntöttvas, acél) magas színvonalú, ütésálló akril bevonatot jelent. A folyékony akrilát öntéssel alkalmazzák. Ezután a fürdő nagyon gazdag és fényes lesz, mintha teljesen új lenne. A kád alja teljesen lapos lesz. Különösen fontos megjegyezni a különböző színeket. Az akril nagyon ütésálló anyag, amely erősebb a zománcnál, és az akrilfúrás valószínűsége minimális. Az akril termékek megfelelő használatával 15 - 20 évig élnek. A helyreállítás után a folyékony akril 36 órán keresztül teljesen megszárad. Minden munkát az ügyfél otthonában végzik el, nincs szükség a fürdők problémamentes leszerelésére és szállítására.

A fürdő helyreállításának előnyei folyékony akrilnal:

 • Az új felület sima, sima, vastagsága (legfeljebb 6 mm);
 • A végrehajtás sebessége. A munka 2-4 órát vesz igénybe, és a zománc 2 napig szárad;
 • A helyreállítás után elég lesz ahhoz, hogy a fürdőt egy szappanoldattal mossák puha szivaccsal, hogy a fürdő mindig fehér legyen;
 • A fürdő egyre melegebb, mint korábban;
 • A folyékony akril nem hajlamos a korrózióra, még nyílt környezetben sem;
 • A fürdő helyreállítása után az akril nem sötétedik és nem sárgul az idő múlásával;
 • A folyékony akril nem deformálódik a sokk és a hőmérséklet ellenáll az agresszív közegeknek.

Meghívjuk a mesterek együttműködését az akril javításában és azokban, akik Oroszország vidékein akarnak lenni.

Ha nincs ilyen tapasztalata az ilyen típusú munkákban, szakembereink készen állnak az Ön számára ingyenes konzultációra.

Szakembereink az akril termékek javításához és gyártásához szükséges anyagok kiválasztását teszik célba.

Kapcsolatfelvétel telefonon:
+7 (495) 726-96-64
+7 (996) 802 90 82
Duty technikus +7 977 345 84 85
vagy e-mailben: [email protected]

A műanyag kád repedése egy óra múlva javítható. Először törölje le a fürdőt, majd előkészítse a felületet a sérült terület tisztításával...
Nézd »

Professzionális anyagok a fürdő helyreállításához

Amikor önfelvásárló folyékony akril, CONSULT A SPECIALIST - semmi sem hasonlítható egy tapasztalt mester tanácsaival, aki nap mint nap használja ezeket a technológiákat.

Megmondjuk részletesen, hogyan kell helyesen használni a helyreállításhoz használt anyagokat csak a saját fürdőszobájához.
Konzultációs szakember "

Akrilgyártás javítása (kád, tálca, mosdó, medence).

A javítás zsetonfolyamata meglehetősen időigényes. Sokan tévednek abban, hogy egy kis chipet könnyebb megjavítani, mint egy nagy chip, ez messze nem áll fenn. Számos tényező befolyásolja a chipek javítását. Először is ez természetesen a termék színe és a chip helye. Nehéz dolgozni egy függőleges felületen. Ami a színt illeti, a legnagyobb probléma az árnyalatok. Ha a szín alap, akkor a javítás sokkal gyorsabb. Mindenesetre az eredmény egy lesz, 100% -ban. Ez a rész csupán néhány példát sorol fel.

Kínálunk mosogatók javítását, a mosogató helyreállítását, a mosogató forgácsának javítását, a mosogató repedéseinek javítását, a fürdőkádak javítását, a fürdőhelyek helyreállítását, a fürdők javítását, a fürdő repedéseinek javítását.

A SZEMEK VISSZATÉRÉSE

Idővel hibák jelentkezhetnek a héj felületén: repedések, karcolások, zsetonok. Ennek oka az anyag fokozatos "kopása", valamint a mechanikai sérülés miatt. A modern anyagokból való mosdók költsége meglehetősen magas, így a kisebb károkat okozó új mosogató megvásárlásának nincs értelme. Itt cégünk szakemberei a modern vízvezeték-berendezések helyreállításához segíthetnek.

1997 óta foglalkozunk a vízvezeték helyreállításával. Nagy mennyiségű tudásunk, tapasztalatunk és gyakorlatunk van, melynek köszönhetően a helyreállított mosogatók nem különböztethetők meg az újonnan vásárolt üzletektől.

Szakterületünk a korongok, repedések és karcolások helyreállítása a modern anyagokból:

 • akril;
 • kVAR;
 • Corian;
 • senosan;
 • műkő (márvány, gránit, pala, onyx).

Egyedülálló technológiákat fejlesztettünk ki 100% -os színek és árnyalatok kiválasztásával. A helyreállítási zóna színben nem térhet el a mosogató felületétől. Ez a mi versenyelőnyünk.

Az akril és a kvarc héjak, valamint a mesterséges kőből készült héjak különleges ismereteket és készségeket igényelnek a forgácsok és karcolások eltávolításában. Sérülés történhet bárhol a mosogatófelület felszínén, különösen a lefolyó, csaptelep és más elemek rögzítése esetén. Otthon, speciális eszközök és fogyóeszközök nélkül, a mosogatót nem lehet új állapotba állítani. Gyakran megkérünk segítséget azoktól, akik rögtönzött eszközökkel próbálják helyreállítani a helyreállítást. Az ilyen munkák eredménye kegyetlen.

Ezért javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot cégünk szakembereivel. A mosogatók helyreállításán túl a modern vízvezeték-berendezések javítását és cseréjét is végezzük.

A mosogató helyreállítása sokkal jövedelmezőbb, mint egy új vásárlás. Biztosak vagyunk munkánk minőségében, hogy ügyfeleink számára egy év garanciát vállalunk.

Technológiánk egyedülálló, munkánk kifogástalan.

Ha a helyreállítás a mosogató - akkor a "Water World"!

Az akril fürdők otthoni javítása - forgács és repedések javítása

A közelmúltban, drága, masszív öntöttvas vagy gyorsan hűtött és zajos acél fürdők felváltják a könnyű, modern akril modellek. Nagyon megtartják hőjüket, sokféle méretben, különböző színekben és formákban büszkélkedhetnek.

A kiváló minőségű akril fürdők meglehetősen drágák, az ilyen termékek élettartama a gyártó garanciája szerint legalább 15 év. Használat közben azonban repedtek vagy csiszolhatók, amelyek megrongálják a megjelenést, vagy akár megsértik a mosó tartály szorosságát. Ebben a cikkben megmagyarázzuk, hogyan javíthatja az akril fürdőt a saját kezével.

Az akril modellek működése

Az akril egy olyan polimer anyag, amely nagy teljesítményt nyújt. Tartós, tartós és könnyű. Az anyag kádjai alacsony hővezető képességgel és gyönyörű fényes ragyogással rendelkeznek. Az akril modelleket téglalap alakú, ovális, kör alakú, szögletes alakban állítják elő, amelynek szélessége 70-170 cm és hosszúsága 120-190 cm. Az akril termékek működése a különleges feltételeknek való megfelelést igényli, miközben figyelmen kívül hagyja az akril fürdők javítását:

 • Az akril 150 fokos hőmérsékleten olvad, ezért az anyag fürdőszobájában nem szabad forrós vizet öntenek a deformáció elkerülése érdekében.

Fontos! Az akrilfürdő falainak és aljának felületén a nem megfelelő működés következtében karcolások, repedések vagy forgácsok jelennek meg. Ezek a hibák általában csak elrontják a termék megjelenését, de nem befolyásolják a mosó tartály működését. Ahhoz, hogy a fürdő eredeti megjelenésű legyen, otthoni javításokat végezhet.

Javítási módszerek

Ha működés közben repedések, forgácsok vagy karcolások jelennek meg az akril felületén, amelyek károsítják a termék megjelenését, azonnal meg kell őket javítani. Ha felügyelet nélkül hagyja, a hibák növekedni fognak, elterjednek, majd a fürdő kudarcához vezetnek. A repedések, zsetonok vagy karcolások lezárására a következő módszereket használhatja:

 1. A leggyorsabb, de drága megoldás a fürdőszoba cseréje. Ha a termék élettartama véget ér, cserélhető, ebben az esetben célszerűbb, mint javítani.
 2. Bőséges, elhanyagolt problémák esetén kapcsolatba léphet az akril fürdők javításával foglalkozó cégekkel. Tapasztalat nélkül nem praktikus a termék nagy rekonstrukciója, mivel több árt, mint a jó.
 3. A repedés javításának legolcsóbb módja vagy egyébként az akril fürdők javítása a saját kezével. Ebben az esetben csak egy speciális javító készletre és egy kis időre van szüksége, és a felszerelést otthon is elvégezheti.

Figyelj! Ha akril kádat saját kezével akarja megjavítani, akkor szükséged lesz polírozó lemezre vagy rendszeres szivacsra, fürdőpolírozó paszta, csiszolópapír (800-2000 szemcsékkel), keverék folyékony akril, alkohol, fúró, spatula készítéséhez. A kis repedés vagy karcolás lezárása érdekében nem szükséges akril, a javításokat csak polírozással lehet elvégezni.

Zsetonok és lyukak javítása

Az akrilfürdő helytelen használatának folyamata során előfordulhatnak apró aprítók vagy lyukak. A zsetonok két típusból állnak: kicsiek és mélyek. A kisebb karcolásokat alapos polírozással eltávolítják. Lehetőség van folyékony akril segítségével javítani a mélydarabokat. A hasítás kialakításakor a következő utasítások szerint járjon el.

 • Az acryl felszínét a chip köré óvatosan 800-as szemcsézett csiszolópapírral kezelik.

Fontos! Ha az akril fürdő helyreállítását saját kezével kívánja helyreállítani, javító készlet vásárlásakor vegye figyelembe az akril összetételét. Meg kell felelnie a mosó tartály anyagának, mivel a különböző készítmények különböző tulajdonságokkal rendelkeznek, beleértve a hőtágulást is.

Crack javítás

Ha a működés során nehéz vagy éles tárgy esik az akrilfürdő felszínén, a felszínén repedés jelenik meg. A hiba további elterjedésének megállítása érdekében azonnal meg kell javítania a bevonatot. Ehhez akril fürdők és fúrójavító készlet szükséges. A következő utasításoknak megfelelően jár el:

 1. Először is, távolítsa el a fürdő minden terhelését. Cserélje ki a vizet, tegye ki a tartályt nehéz tárgyakról, hideg.

Tapasztalt kézművesek azt mondják, hogy ha pontosan kiválasztja a folyékony akril színét a fürdőben, valamint óvatosan és gondosan végzi el az őrlést, javítás után a repedés még fényes fényben is láthatatlan lesz. Jobb, ha megvásárol egy javítócsomagot ugyanazzal a gyártóval, amely ezt a fürdő modellt teszi, különben a javított helyek piszkos foltoknak tűnnek.

Tömeges héjak - helyreállítás folyékony akrilnal

Gyors konzultációért hívjon minket telefonon +7 (926) 241-90-84, +7 (495) 926-09-38
vagy kattintson a Hívásvárakoztatás gombra

A moszkvai ömlesztett héjak az egyik leghatékonyabb és legelterjedtebb módja a héj-helyreállításnak a folyékony akril felhasználásával, amely további felhasználásnak bizonyult. A mosogatók javításának egyéb módszereivel összehasonlítva itt egy védőanyag-réteg vastagabb, képes ellenállni a mechanikai károsodásoknak és könnyen ellenállni az edények fújásának, valamint a magas hőmérséklet és az agresszív tisztítószerek hatásainak.

Az akril-mosogatók javításának előnyei

A régi zománcburkolat helyreállításának ez a módja kicsit drágább lesz, de cserébe vizuálisan teljesen új terméket kap, még akkor is, ha mély karcolásokkal és zsetonokkal nézett rá. A fürdők és mosogatók felszínének javítását a folyékony akriltechnológiával analóg módon végezzük.

 • Mielőtt megkezdené a mosogató javítását a fürdőszobában vagy a konyhában, ellenőrizni kell a csapot - fontos, hogy a víz ne folyjon rajta, mert a még nem fagyott akril formájú cseppek képezik a hornyokat;
 • szüntesse meg a régi csatorna szifont;
 • a konyhai mosogatót a ragasztószalag fölé kell tenni, közvetlenül a folyékony akril beöntése előtt, hogy az áramló felesleges folyékony akril ne rontsa el a bútorokat;
 • hogy a tulajdonosok ne véletlenül bekapcsolják a vizet, mielőtt az akril kiszáradna a mosogatóban, a mesterek ragasztják fel a keverőt maszkoló szalaggal.

A kitöltés egyszerre megy végbe - a felhordás után maga a keverék lapos és sima felületet vesz fel. Nem aggódhatsz attól a ténytől, hogy Stakril többlet lesz, hiszen mindegyik lefolyik a leeresztő lyukba, és nem lesz beáramlás a mosogatóra. A legfontosabb az, hogy egy tartályt helyettesítsenek.

Tudjon meg többet: Ár Fénykép / Videó Vélemények

Mennyi ideig tart a javítás?

A mosogató felújítása folyékony akrilnal lehetővé teszi 36 óra elteltével történő használatát. Ezután el lehet távolítani a maszkoló szalagot és visszahelyezni a leeresztő szifont. Miután elvégezte a repedések javítását és a héj aprítását, a felület sima és sima az érintésre. Az akril bevonat elég erős és nem repedt az edények alatt, csakúgy, mint "befogja" az ütéseket és leeső edényeket és nehéz tárgyakat (bár jobb, ha nem szabad visszaélni).
Figyelj! Nem szabad megtéveszteni, hogy a saját kezével megjavítja a mosogatót - ez a folyamat különleges képességeket igényel? anyagokat és eszközöket, ezért tapasztalat hiányában szükség van a szakemberekhez való kapcsolódásra.

Ha érdekel a konyhai mosogatók zománcának folyékony akrilnal történő javításával kapcsolatos szolgáltatás, akkor vegye fel a kapcsolatot a RUSEMAL tanácsadóival telefonon. Segítenek meghatározni a konyhai mosogató javításának szükséges típusát, és elmondani mindent a partnerség feltételeiről. A megrongálódott felület ellenőrzése után a mesterek javasolják a Moszkvában a mosogató javításának költségeit folyékony akrilnal, és a megfelelő időben dolgozni fognak.

A RUSEMALI szakemberei 8 éve felbecsülhetetlen tapasztalatot szereztek és megtanultak megoldani a kádak, raklapok és mosdók integrált szolgáltatási piacán jelentkező problémák kezelését, mert nagyon értékeljük ügyfeleinket és szeretjük munkánkat!

Zománcozott konyhai mosogató

Az alapvető fürdőkúra szolgáltatásaink mellett nagyon hasznos szolgáltatásokat nyújtunk "folyékony akrilos héj restaurálással". Ez a szolgáltatás mindenki számára hasznos lesz, aki sajnálatos állapotban van mosdóban, de valamilyen oknál fogva nincs lehetőség (vagy vágy) arra, hogy egy újat helyettesítsen.
Kérjük, legyen óvatos, csak a vas- vagy öntöttvas héjak helyreállíthatják az akril állapotát. A porcelán mosdókagylók, mosdókagylók sokáig nem állíthatók vissza. Ezeken a felületeken sem az akril, sem a zománc a fürdők számára nem tarthat tovább fél évnél hosszabb ideig. Ezt már ellenőriztük, ne kockáztassuk.
A konyhai mosogatók csak folyékony akrilnal helyreállíthatók, mivel ez a technológia a bevonóréteg vastagabbá teszi, és hosszabb ideig képes ellenállni az ételek és az agresszív mosószerek fújásának.

Annak ellenére, hogy unalmas lenne, ha nem magyarázza meg, hogy milyen mosogatót kap a helyreállítás után. Milyen gyönyörű és hófehér színű, rövid bemutatót készítettünk, hogyan fokozatosan zománcozhatjuk a konyhai mosogatót folyékony akrilnal. Minden fénykép kattintható (ez azt jelenti, hogy az egérrel kattinthat a fotókra, és ez nőni fog), ezért nyugodtan vegye figyelembe a folyamatot.

A mosdó festése előtt ellenőrizni kell a keverőt, fontos, hogy a víz ne áramoljon rajta. Mivel a cseppek még mindig nem fagyott folyékony akrilon folynak, olyan hornyokat képeznek, amelyek egyáltalán nem néznek ki szépet.

Mielőtt a konyhai mosogatót acéllemezzel lemosnánk, amint azt fent írtuk, le kell szednünk a régi szivattyút. Ebben az esetben a leeresztő szifon nagyon öreg volt, és nehéz lenne visszaállítani. Minden gumipárnát kiszáradtunk rajta. Annak érdekében, hogy a helyreállítás helyesen történjen, cserélje ki egy újat.


Közvetlenül a folyékony akril beöntése előtt a konyhai mosogató maszkolószalaggal van vakolva, a mellette lévő konyhaszekrény is ragasztva van, és a hulladéktárolót tartalmazó ajtót papír borítja, hogy a felesleges folyékony akril ne rontsa el a bútorokat. Annak érdekében, hogy a tulajdonosok az automatizmushoz ne véletlenül bekapcsolják a vizet, mielőtt az akril kiszáradna a mosogatóban, a mesterek ragaszkodnak a keverőhöz maszkoló szalaggal. Nos, ettől a pillanattól kezdődően megkezdődik a helyreállítás.


Nos, itt van az eredmény. A régi konyhai mosogató hófehérré változott.


A mosogató felújított folyékony akril 36 óra elteltével használható. Ezután eltávolíthatja a maszkoló szalagot és visszahelyezheti a leeresztő szifont. Sajnálatos módon nincs ilyen fotó a mosogatóról a gyűjtött szivattyúval.