Legfontosabb > Fürdő

Készletek fürdő helyreállításához. Készletek áttekintése és alternatívája a zománcozáshoz

Ha a fürdő bevonata elvesztette korábbi fényességét és simaságát, és nincs vágy vagy lehetőség arra, hogy teljesen lebontsák és kicseréljék a betűtípust, akkor itt az ideje felújítani a vízvezetéket. Szakembereket hívhat meg, és pénzt takaríthat meg magának az összes munkának. Ez utóbbi esetben készenléti készletre van szükség a fürdő helyreállításához.

A fürdő helyreállításához használt eszközök készlete

Tekintsük a legnépszerűbb készleteket: milyen eszközöket hoz létre a kád helyreállításához, és hogyan különböznek egymástól.

Ezek a készletek lehetnek hazai és külföldi gyártás is. Az anyagok minősége nem változik jelentősen, de a külföldiek költségei többszörösek. Ne feledje, a legnépszerűbb:

 • Az egyik legszélesebb körben használt zománc a hazai "Svetlana" márkanév. A készlet tartalma: utasítások, mérőedény, festékkefék, négy színű színezékpaszták, csiszolópapír és oxálsav. A zománcot 400 ml kapacitással osztják szét, különösen kétlépcsős festéssel. Szárítja ezt az eszközt 1 hétig.
 • Szintén jó eszköz egy hazai gyártó számára a "Fantasia" vasfürdő fürdőjavító készletének, az utasításokból, a mérőüvegből, az oxálsavból és a keményítőből áll. A "Fantasy" kész színben kapható: kék, fehér, rózsaszín, világoszöld és bézs.
 • A fürdő zománcának helyreállítására szolgáló készlet tökéletesen bebizonyította az "Epoxin" fürdő helyreállításához szükséges eszközöket. Ennek az eszköznek a kétségtelen előnye, hogy egy jól megtervezett sima réteg, amely nem rendelkezik maszkkal, és minden kisebb hibát kitölt. Ez az anyag sokkal gyorsabban szárad, kb. 1-2 nap, ami után a fürdő teljesen használható. Ugyanakkor a létrehozott bevonat élettartama eléri a 10 évet. Ez a jelző a megfelelő működéstől és gondosságtól függ.
 • A jól bevált javító készletek közül kiemelheti a "Reneszánsz" nevű fürdő helyreállításának eszközeit. Ez a zománcozó eszköz a fürdők, mosogatók bevonatának javítására szolgál, valamint a burkolólapok, üvegek és porcelánok burkolásának helyreállítására. A kikeményedés után a bevonat képes ellenállni a -20 és +100 fok közötti vízhőmérséklet-csökkenésnek. A készlet tartalmaz oldószert, keményítőt, színt és utasításokat. A piacon a reneszánsz fürdő helyreállító készlet hét különböző színkombinációban áll rendelkezésre: fehér, kék, mész, sárga, rózsaszín, bézs és türkiz. Ez az eszköz tökéletesen eltávolítja a különböző hibákat, és olyan fényes és sima bevonatot hoz létre, amely az oldalsó falakon semmiféle szennyeződést nem tartalmaz.
 • Kisebb kozmetikai műveletekhez használhat aeroszolos szert a fürdők javítására. A kannák zománcát könnyen és egyenletesen alkalmazzák, és gyorsan szárad. Leggyakrabban ilyen zománcot használnak a mosogatók, mosogatók, gázkazánok és oszlopok, radiátorok és különböző elemek zománcozott bevonására. Ez a javítási módszer gyors, de sajnos az alkalmazott réteg nagyon vékony, így lehetetlen eltávolítani még a kis hibákat karcolások és forgácsok formájában is.

Zománcozás alternatívája

A fürdő zománcozásának alternatívájaként használhat fürdőjavító készletet, amely magában foglalja a "folyékony akril" -ot. Ez az akrilágazat számos előnnyel rendelkezik a zománcozáshoz képest, ezek közé tartozik:

 • nem kellemetlen csípős szag a bevonat alatt;
 • 10 évnél hosszabb élettartam;
 • a kikeményedés és a teljes száradás ideje többszörösen kisebb, mint a zománc;
 • a felület sokkal erősebb és kevésbé érzékeny a károsodásra;
 • a "folyékony akril" borítású fürdő jobban megőrzi a hőt;
 • a felület könnyen tisztítható és tisztítható.

Az ilyen bevonatok felsorolt ​​előnyei ellenére van mínusz is: a folyékony akril helyreállítása drágább, mint a zománcozás.

Minden helyreállítási módszer pozitív és negatív oldala. Ezért a választás a tiéd.

Néhány szó összefoglalva

Annak érdekében, hogy a helyreállítási folyamat eredményessége kiváló minőségű legyen, kövesse a készletben feltüntetett utasításokat. Ha minden műveletet helyesen hajt végre, akkor a frissített felület hosszú ideig tisztességesnek tűnik.

Fürdő zománcozott chip javító készlet, Cramer Alpine White

Fájlok letöltése

 • leírás
 • jellemzői

Szakszerű eltávolítása kis károk és zsetonok a konyhában és a fürdőszobában.
A mosogatók, a konyhai mosogatók, a zuhanytálcák és a zománccal, kerámiával vagy akril felületekkel ellátott fürdők hosszú távú működtetése esetén valószínű, hogy fúrást vagy hámlást okoz. Az ilyen hibákat magas színvonalú javítással javíthatják anélkül, hogy a sérült termékeket újakkal helyettesítenék. A Cramer készlet kerámia és zománcozott felületek professzionális javításához segít.

lehetőségek:
- 1 tartály kétkomponensű töltőanyagból, 30 g
- 1 cső fixáló, 8 ml
- 1 aeroszol, 50 ml
- 1 spatula
- 2 db kerámia / zománcozott csiszolópapír (barna)
- 1 darab akril (szürke) homokpapír.

alkalmazás:
1. Először készítse fel a felületet, győződjön meg róla, hogy a sérült terület tiszta és száraz. Vigye el. Vegye ki a laza alkatrészeket és a rozsdát.
2. Alaposan keverje össze a töltőanyagot és a keményítőt. A keveréket egyenletesen terítse a spatulával.
3. Hagyja 30 percig.
4. A mellékelt súrolópapírral óvatosan hajlítsa le és homassza fel a felületet.
5. Vigyük fel a spray-t több vékony rétegben.

Kérjük, vegye figyelembe:
- A vékony hosszú repedések és a stressz okozta repedések nem javíthatók.
- A fényes fényes felületek hatékonysága nem garantált.
- Az akrilból készült termékek javításakor jelentéktelen színeloszlások lehetnek.
- A kezelt felület nem érintkezhet vízzel 4 napig.
- A javításra használt anyagok ellenállnak a 60 ° C-ig terjedő hőmérsékletnek.
- Ne használjon koncentrált vagy súroló tisztítószereket a javított terület kezelésére. Alkoholos polírozók, fertőtlenítőszerek vagy szerves oldószerek használata tilos.

Chip on the bath: 3 módja a helyreállított zománc és bónusz recept helyreállítására Baba Glasha módszere szerint

A fotó - egy chip a fürdő felületén.

Ne feledje, nem is olyan régen elmondtam magáról, hogy a szomszédom, Glasha lakásában levő linóleumot tisztítottam és cseréltem. Miután befejezte a munkát, hálásan töltötte el, és táplálta a pitét, de körülbelül egy hónappal később hozzám jött, és azt mondta, hogy van egy chip a fürdőben.

És ezért hibáztatta. Állítólag a padló tisztítása és cseréje során nem vigyáztak gondosan vödröket és egyéb szerszámokat, aminek következtében károsítottuk a zománcot.

Nem kezdtem vitatkozni vele, azzal érvelve, hogy a fürdõje ugyanolyan korú volt, mint az én korom és a hasítás, valószínûleg már régebben jelent meg. Ehelyett úgy döntöttem, hogy saját kezemmel javítom meg a fürdő zománcát. Sőt, van némi tapasztalatom, de nem akarok megbántani egy idős embert. Igen, és a sütemények finomak voltak.

Megmondom Önnek, olvasóknak, hogyan lehet megszüntetni az azonosított hibákat a fürdő fedélzetén anélkül, hogy sok erőfeszítést és pénzt költene rajta.

A hibák okai

Kezdjük, megmondom, hogy honnan merülnek fel zománchipek az acélfürdőben. Természetesen Baba Glasha nem hallgatott rám, de szerintem érdekes lesz számodra.

Az esetek túlnyomó többségében (legalábbis a gyakorlatomban) az ilyen hibák a külső mechanikai beavatkozás eredménye. Bármelyik, még nem túl nehéz tárgy, a fürdőszoba alá esett, ennek oka lehet a baj. Micsoda szomszéd kihasználta.

A javítás során nagyon könnyű károsodást okozni egy új fürdőben.

Az öntöttvas zománcozott fürdőjén gyakrabban jelenik meg a forgács. Bár ez nem jelenti azt, hogy Ön teljesen biztosított tőlük. Ezért annak ellenére, hogy a nagymamának acélszerkezete van, azt is elmondom neked, hogyan kell önállóan öntöttvas kádban helyreállítani a kardot. Tehát nem aggódhat.

By the way, hibák gyakran megjelennek egy új, újonnan telepített fürdő. Ezt mondom azoknak a szerencsétlen építőknek, akiknek a fogók, a kerámia csempe és még a kalapács semmit sem költenek a fürdőszobába. Ezért javaslom a telepítés után a törékeny terméket rögtönzött anyaggal lezárni.

Használhatja mindazt, ami kéz a kézben van:

 • vágólapok;
 • gipszkarton darabok;
 • régi takarók vagy párnák;
 • buborékcsomagolás a csomagolásból;
 • habgumi vagy hab.

A javítások során a fürdőt rögtönzött eszközökkel kell védeni.

Baba Glasha szavai szerint a fürdőszobában a hasadékok fő oka lettem, amikor vigyáztam a vödrökre a linóleum mosása közben. Nem bűnösnek vallottam, de a büntetést nem lehetett elkerülni. A szomszéd bosszantóan beszélt: "Tudtam, hogyan kell elrontani a fürdőt, tudom, hogyan kell javítani." Erre nem volt semmi válasz, ezért üzletre kellett mennem.

A kár helyreállításának szükségessége

Mielőtt a zománc chipet felhelyezném a fürdőszobába, azt akarom, hogy elgondolkozzam, hogy elvben el kell-e végezni. Különösen azért, mert ezt a kérdést nagyon gyakran megkérték.

Vannak, akik úgy gondolják, hogy nem lesz képes visszaállítani a bevonat minőségét, mások azt mondják, hogy a fürdőszoba maga rozsdásodik tovább a tapasz alatt, mások panaszkodnak a bonyolult bevonat-restaurációs eljárásra.

Annak érdekében, hogy a fürdőt ne hozhassák be ilyen állapotba, időbeli hibák kiküszöbölése érdekében szükséges.

Elmondhatom neked, hogy ha tudod, hogy mit fedj fel a kárról és hogyan kezeljem, akkor kell cselekednie. Természetesen nem lehet helyreállítani a tökéletes zománcozott bevonatot, mivel ez magas hőmérsékletet és különleges körülményeket igényel. Azonban, hogy megakadályozzák a forgácsolást és visszatérjenek a fürdőszobába, vonzó megjelenés meglehetősen reális.

Néhány kézműves a zománcozott fürdő felosztása előtt felmelegíti a felületet fúvókával vagy gázégővel. Állítólag, annak érdekében, hogy az öntapadt tapasz olvadjon a zománc többi részéhez. Erősen javaslom, hogy ne tegye ezt, mivel ez az eljárás csak a zománcozott réteg további hámlását eredményezi.

Ami a korróziót érintette a sérült területen, ez a folyamat teljesen attól függ, hogy mi festeni és hogyan javítani a chipet. Ha egyszerűen egy tömítőanyagot használ a folt kezelésére, akkor a víz áthatol és rozsdát okoz. És akkor el kell döntenie, hogyan kell eltávolítani a fürdőből.

Ennek elkerülése érdekében tisztában kell lennie azzal a pontos technológiával, hogy hogyan javíthatja a chipet a zománcozott fürdőben. Maga a folyamat egyszerű, és szigorúan be kell tartania egy bizonyos cselekvési sorozatot, amelyet a következő szakaszban ismertetem.

A fürdőszobában megrepedt javítás módja

A zománcozásos fürdő hibáinak helyreállításához javaslom szakemberek szolgáltatásainak használatát. A munkájuk ára meglehetősen megfizethető, és nem kell aggódnia a felesleges részletekkel.

A zománc javítása különböző módon történhet.

Ha azonban szeretne mindent magával csinálni, vagy mint alázatos szolgáját nyomta a Glasha szomszéd nõi nyomás alatt, akkor semmi nem maradt hátra, hogy válasszon az alábbi módszerek egyikének:

 1. Porcelán zseton használata.
 2. A karcolás száraz, fehérítővel ragasztva.
 3. Helyi zománcozott tál fürdőszobája.

Ezeken a módokon kívül többször is megjavítottam a régi fürdőket az akril bevonatok belsejében vagy folyékony akril keverék alkalmazásával. Mindazonáltal javaslom ezeket a módszereket abban az esetben, ha a fürdõ teljesen megtört és régi. Akkor gyorsabban, jobbul és olcsóbb lesz.

Minden más esetben elég és pont javítás. Az egyes elemekhez tartozó műveletek sorrendjét külön-külön megmondom.

1. módszer - Porcelán morzsa

Nagyapám egyszer elmesélte ezt a módszert. Pontosabban, elmondta az apjának, és még mindig kisfiú voltam, de minden fontosnak emlékszem, és én magam is többször használtam.

Mielőtt megjavítaná a hibát a zománcburkolatra, meg kell szakítani a porceláncsészét vagy csészealjat. És nem kék vagy zöld, hanem a színes, a fürdőszobához illő, azaz a legtöbb esetben fehér.

Porcelán a zománc javításához.

A következő munkamódszer a lehető legegyszerűbb:

 1. Szükséges alaposan zsírtalanítani a bevonat felületét, amelyen megtalálta a chipet. Ehhez használhat kerozint, benzint, fehér szellemet és más hasonló eszközöket.
 2. A sérült területet csiszolópapírral kezelje.
 3. Ismételten törölje le a tisztított foltot egy zsíroldószerrel, hogy megszabaduljon a finom portól.
 4. Porcelán csésze vagy csészealj apróra vágott darabjait.
 5. Ezután keverje össze a kétkomponensű epoxi ragasztót a címkén feltüntetett arányokban. Ezután alkalmazza a kompozíciót a sérült területre.
 6. A ragasztófolt felett porcelán morzsákat kell porni, és körültekintően kell a területet spatulával felfelé helyezni.
 7. Az epoxi készítmény végleges megszilárdulása után, ami rendszerint 2-3 órát vesz igénybe, a fürdőszobát a szokásos módon lehet használni.

Potenciális áldozat a fürdésre.

Baba Glasha nem merte adományozni a porceláncsészét a zománcburkolat helyreállításához, így a választás más javítási módszerek mellett is kedvezett. Én azonban többször alkalmaztam ezt a technikát, és őszintén mondom, az eredmény elég kielégítő.

Ily módon lehetséges, hogy nemcsak a maszkolt maszkot, hanem az elhasználódott zománc bevonat helyreállítását is lehetővé teszi.

2. módszer - Száraz fehér

Ez a módszer azokra az esetekre vonatkozik, amikor kár, hogy porcelán csészét használjanak a fürdőszoba javítására. Ebben az esetben a porcelán zsetonok szerepe száraz kandírozás. Csak azt kell keverni, nem epoxi, hanem a BF ragasztó, amely megvásárolható szaküzletekben.

A következő munkamódszerek:

 1. A fehéret és a ragasztót össze kell keverni egy pépes konzisztenciára.
 2. Csiszoljuk le és zsírtalanítsuk azt a területet, ahol a zománcburkolat hibás volt a fürdőszobában.
 3. Az eredményül kapott méregvegyületet spatulával (jobb gumi) kell felhordani, és gondosan mérsékelni.

Csináltam egy kicsit másképp. Az elkészített területet ragasztóval feldolgoztam, aztán könnyedén fehérre porították. És többször is megismételte, amíg az új zománcos réteget helyre nem állították.

Ne feledje azonban, hogy egy új réteget csak akkor kell alkalmazni, ha az előző teljesen megragadta. Ezért az egész eljárás nagyon sokáig tart. De a minőség méltó.

3. módszer - Akupunktúra zománcozás

Azt tanácsolom, hogy használja ezt a módszert, ha a fürdőben lévő hiba nagy területet foglal el (centiméterről többre). Nem rögtönözött eszközöket, hanem különleges anyagokat kell használni a bevonatok helyreállításához. Ezek értékesítése vízvezeték üzletek.

Hasonló eszközöket használtam. Könnyen kezelhetőek és nemcsak csiszolt zománccal, hanem a tálban lévő hornyokkal is képesek megbirkózni. Például olyan hibák miatt, amelyeket a kalapács a fürdőbe dobott.

Megfelelő képességgel és készséggel az ilyen vegyületek segítségével a lakkozást egy csempe vagy háztartási készülékek (konyhai tűzhely, mosó stb.) Maszkolhatja. Tehát azt javasolnám, hogy vásárolj egy üveged magadért és tartsd "csak abban az esetben".

Helyreállítási séma zománc bevonó fürdő.

A kompozícióval való munka nagyon egyszerű:

 • a hiba területét csiszolópapírral csiszoljuk, zsírtalanítsuk és alaposan megszárítjuk;
 • ecsettel, zománccal, egyenletesen elosztva a sérült terület felett (a rétegnek a lehető legvékonyabbnak kell lennie, mivel bázisként használják);
 • akkor a fő réteg kerül alkalmazásra, amely a bevonatok szintetizálására szolgál.

A teljes beállítás körülbelül 24 órát vesz igénybe. Az adott időszak a kiválasztott összetételtől függ, a csomagon olvasható. Akkor azt javaslom, hogy alaposan öblítse le a fürdőt forró vízzel, majd használhatja.

Javító készlet a fürdő zománc helyreállításához.

Kisebb hibák kiküszöbölése

Az előzetes felderítés azt mutatta, hogy a Baba Glasha problémája némiképp feltalálódott, hiszen a fürdőben egy pár repedés nem haladta meg a centiméter hosszúságot. Úgy döntöttem, hogy nem merészelnek filozófizálni és károkat kijavítani epoxi ragasztóval.

A zománcozásban kis hibák kiküszöbölése.

A rendszer a lehető legegyszerűbb. Én így tettem:

 1. Mint minden más esetben, amiről már elmondtam, a károkozás helyét tisztító papírral tisztítottam.
 2. Egy kis átmérőjű csavarhúzó egy kicsit fúrta a repedés csúcsát (ahogy a nagyapám megtanított nekem, ezt úgy végezzük, hogy a hiba ne növekedjen a további működés során).
 3. Ezután óvatosan mossa le és szárítsa meg a jövőbeli javítás helyét.
 4. A sérült és előkészített területet gőzölgővel ellátott kerozinnal zsírtalanították.
 5. Dörzsölje a gitt keveréket epoxigyantával. Két összetevőből áll. Nem tudok részletesebb utasításokat adni, mivel az a ragasztó típusától függ.
 6. Aztán egy spatulával javította a repedést.
 7. A kompozíció megszilárdulása után finom szemcsés csiszolópapírt vett igénybe, és gondosan csiszolta a javított repedéseket.

Így történt, hogy még az aprólékos szomszéd is nehéz helyzetbe hozta a kár helyét. És boldogan aláírta az "Elfogadási Tanúsítványt", miután a konyhába futott, hogy megcsípje a pite-ket, amiről már elmondtam.

Lyukakon keresztül

A gyakorlatban többször is foglalkoztam a kádok végponttól végpontig történő károsodásával. Ebben az esetben a hiba kiküszöbölése érdekében nagyszerű munkát kell végezni. Nemcsak a dekoratív burkolatot kell helyreállítani, hanem megoldást kell találni a repedésre, amelyen keresztül a víz elfolyik.

Először is elmondom neked, hogyan lehet lezárni a chipet a fürdőszobában a fémhez. Személy szerint nem használtam házi készítésű eszközöket, hanem javító készleteket, amelyeket a kedvenc épületem szupermarketben adnak el.

A komoly forgácsok javítására speciális javító készleteket használnak.

Az akciók sorrendje ebben az esetben egy kicsit hosszabb:

 1. Annak érdekében, hogy elkerülje a repedés további növekedését, javaslom, hogy a furatok végét fúróval készítsék. Elegendő 2-3 mm átmérőjű fúrót használni.
 2. Ezután tisztítsa meg a sérülést csiszolópapírral. A bőrt kis frakcióval használom, hogy ne karcolja meg az egész zománcot. Végül, a finom por eltávolítása érdekében egy alkoholtartalmú rongyot törölni fogok.
 3. Ezután készítsen epoxi ragasztót. Ehhez keverje össze a folyadékokat a két buborékból, amelyek vele együtt járnak. Az arányokat a használati utasítás határozza meg, azokat szigorúan be kell tartani.
 4. Ezután kenje meg a fürdőben a repedést az elkészített ragasztókompozíció rétegével. Ezt követően egy tömítőanyagot használnak, amely a javító készlet része. Meg kell nyomni a réteg a ragasztó és a repedés magát.
 5. Miután elvégezte ezt a műveletet, várjon, amíg a ragasztóanyag száraz lesz. Az ehhez szükséges idő a javító készlet használati utasításában is szerepel.
 6. A következő szakaszban a javított területet ismét megtisztítják és zsírtalanítják. Ezt követően egy speciális paszta kerül fel a tetejére, helyreállítva a zománc bevonatot.
 7. A munka befejezése a javított terület alapos polírozása, puha flanellel.

Ha nem tudod, hogy mit kell csinálnod az akril fürdővel történő forgácsolással, biztonságosan használhatod a fent leírt technológiát, de vegyél egy javító készletet a polimer bevonat helyreállításához, a zománcozás helyett.

A kár megelőzése

Mint korábban mondtam, Baba Glasha hibáztatta a fürdőszobájában megjelenő hibákat. De ha nincs megfelelő jelöltünk, javaslom a repedések és a zsetonok megjelenésének elkerülése érdekében néhány egyszerű tippet:

 1. Zománcfürdõk mosására olyan enyhe háztartási tisztítószer használata ajánlott, amely nem tartalmaz csiszolószemcséket. És függetlenül a frakció méretétől.

Fürdőszobai tisztító.

 1. Kívánatos, hogy ne engedje, hogy a zománcfelület érintkezzen kemény tárgyakkal (pl. Fémmedencével). Különös figyelmet fordítsunk a biztonságra, amikor javításokat végzünk a fürdőszobán vagy annak közelében.
  Ha például vágyunk arra, hogy a polcot tetejére lehessük, először fedjük le a törékeny felületet takarókkal vagy tegyünk egy táblát (karton) a tetejére.
 2. Semmilyen esetben ne öntsön a kád savas készítményekbe. Veszélyes nem csak a zománc, hanem a csatornarendszer számára is. Túl koncentrált oldat égethet a műanyag csatorna-kommunikáción keresztül, ami, hidd el nekem, nem ad hozzá jó hangulatot.
 3. Ne karcolja meg a zománcot késsel vagy más éles tárgyakkal. Ha ily módon tisztítani szeretnéd a foltokat, akkor semmi jó nem lesz. Jobb, ha megvásárol egy megfelelő szerszámot az üzletben, hogy később ne zavarjon zománc restaurálással.

Ne használjon fehérítőt ("Fehérség") a fürdéséhez. Csak porcelán vagy fajansz WC-t tud elviselni. Az ebben az anyagban lévő alkálifém ugyanolyan destruktív hatást fejt ki a fürdő felületére, mint sav.

 1. Ne csinálj akrobatikát a fürdőszobában. Még akkor is, ha vékony lány vagy, nem javaslom ezt, különösen a műanyag szerkezetekben.

A fürdőzéshez nem kell ugrani, különben repedések jelennek meg.

Azt is szeretném megemlíteni egy dolgot akril fürdők. Vásároljon meglehetősen vastag falú termékeket. Néhány olcsó kínai modell összeomolhat, mert túl sok vizet vett be.

következtetés

Most már tudod, hogyan tisztítsd a forgácsot a kádban. És nem egyszerre, de többször egyszerre.

És ki tudja, hogyan kell csinálni valahogy másképp, meséljen erről a megjegyzésekben. Hirtelen Baba Glashának van társa, és a tanácsod hasznos lehet valakinek. Viszonzásképpen, a megjegyzése hálás olvasója küld rágócédulát futárral.

A vasalóban lévő zománcban egy chip volt, 2x2 mm, nem is rozsdásodtam, úgyhogy jobb megoldani.

Igor, vízvezeték üzletek eladják a javító készleteket ilyen esetekben. Epoxi ragasztót, akrilfestéket és spatulát tartalmaz. Először helyezze az epoxidot a csipre, csiszolja le a chip helyét, majd festse át rajta.

Jó estét! Van egy kérdésem: minél jobb és olcsóbb megjavítani egy régóta álló és már rozsdás chipet egy acélfürdőben a lefolyó közelében

Valentine, Modern anyagok lehetővé teszik, hogy megszüntesse a forgácsolást a zománcfürdőn, így a kár helyszíne majdnem észrevehetetlen. Legalábbis nem fog rozsdásodni a chipen. A legmegfelelőbb és megfizethetőbb az autóipari gitt és zománc. Még keményebb körülmények között is dolgozniuk kell - az autó vékony fém karosszériája meggyűrődik és rezeg, a hőmérséklet csökkenése ötven fokos, a nedvesség és az út reagensek folyamatosan támadnak. Ezért kényelmesen képesek lesznek ellenállni a puha működésnek egy kényelmes otthoni környezetben. A legfontosabb az, hogy megtartsuk a technológiát.

1. A chipet alaposan megtisztítják. Egy régi chip, amelynek rozsdásodása különleges előkészítést igényel. A laza rozsdát megfelelő szerszámokkal távolítják el - egy késsel, egy csavarhúzóval, tűvel. Nem lehet teljesen eltávolítani az oxidokat a fém felületéről. Ezért a hasítást szépen körbeveszi egy műanyag szegély és néhány csepp folyékony rozsdás átalakítóval kezeljük. Használhatja az "Elkon-P", "páncél", "Mail" és más hasonló rozsda-átalakítót. A feldolgozást az eszközhöz mellékelt használati utasítás szerint végezzük. A csipet, használhatja a tisztább Cillit Bang. Miután ezt a hasítást alaposan mossuk vízzel, és a maradék átalakítót ecsettel távolítjuk el.

2. A lemezt mosószerrel mossuk, amely eltávolítja a zsírt és más szennyeződéseket. Ebben az esetben nincs sok különbség - lehet hirdetni Fairy, vagy a legegyszerűbb mosószer. Ezután a hasítást ismét vízzel mossuk és hajszárítóval szárítjuk.

3. Skol jól zsírtalanított acetonnal, jól hajszárítóval szárítva, a fürdő felületét felmelegítve.

4. A chip fel van töltve automata gitttel. Gyakorlatilag bármilyen, a testfelületekhez igazított gitt.

Ha a felület egyenetlenül alakul ki, finoman finom szemcsés csiszolópapírral finoman kiegyenlíthető. Ha üregek képződnek, a gitt egy második réteggel is felvihető. Ebben a formában a fürdő már biztonságosan kiaknázható. Legalábbis itt nem lesz rozsdásodás.

6. Az esztétikus megjelenés megteremtése érdekében a csiszolt zsetonfestéket autós zománnyal lehet festeni. A legegyszerűbb esetben - javító festék színű "ceruza" megfelelő színű. Még jobb - kétkomponensű akril zománc. A zománc erõssége alacsonyabb, mint a töltõanyag, ezért a színt néhány évenként meg kell ismételni.

Javító készlet fürdős zománc restauráláshoz

CRAMER javító készlet.
Az eszköz készletét szakszerű javításra, valamint otthoni javításra tervezték, kisebb károkat.
és az akril fürdők, kerámiák, zománcozott termékek felületén forgácsok (megengedett felhasználás)
hogy kijavítsa az akril fürdők alját). Könnyű használat és kiváló eredmény a szakembereknek és a kezdőknek. Nincs probléma, ha akril, kerámia és zománcozott felületekre cramerjavító készletet vásárolnánk.

Gyártó: Cramer (Németország) - csepp hajó.
A készlet tartalma: gipsz (30 g) 8 g indítószerrel, 50 ml akril zománc. spatula, polírozott papír (2 db).

Javításra vonatkozó kérelem: nem mély karcolások, kisebb károsodások, kis forgácsok.

A CRAMER javító készlet használatára vonatkozó utasítások.
1. Az alap legyen tiszta, száraz és nem zsíros. Távolítsa el a rozsdát és a delaminált töredékeket.
Keverjük össze a szükséges mennyiségű gitt kis mennyiségben.
a keményítő 30: 1 arányban van. A keményítő hozzáadását követően az oldatot fel kell használni.
4 percen belül.
TIPP: Ahhoz, hogy keverés közben ne jelenjenek meg levegőbuborékok, a kész massza vékonyra kerül
réteg egy papírlapra, majd a mellékelt simítóval eltávolítjuk
buborékok.
2. Csiszolja a helyet tiszta barna csiszolópapírral. Győződjön meg arról, hogy hiányzik
kiugrások vagy lyukak. Távolítsa el az őrlést.
MIKOR A TERMÉKEK KORMÁNYZÁSA AZ AKRIL- ÉS ÜVEGSZERELÉSBŐL FIGYELEM:
Ebben az esetben a gittömeg alkalmas zsetonok és mély karcolások beágyazására. Teljesen tiszta
homokozza a gitt helyét mellékelt szürke papírral a nedves csiszoláshoz (800 mikron szemcseméret)
vízzel.
3. Használat előtt, rázza fel a ballont az aeroszol kútjával 3 percig, próbálkozzon
permetezés (legalább 20 ° C-os hőmérsékleten). Az aeroszolt vékony réteggel 15-20 cm távolságban kell felhordani.
TIPP: Egyenletes alkalmazáshoz egy papír vagy karton mintát használhat lyukkal, mérettel
amely megfelel a sérült terület nagyságának. Tartsa a sablont 1-2 cm távolságra
a sérülés helyét, a sablonnal való permetezést, és az egész lyukon keresztül fusson. ismétlés
ez a folyamat egészen addig, amíg a sérülési hely teljesen be nem záródik. 4 napos felújítás után
a helyszínt hagyományos autópolírozással lehet kezelni.
FONTOS: Nem alkalmas felületi feszültség és vékony hosszú repedések által okozott repedések javítására.
A fényes fényes felületek hatékonysága nem garantált. A színeket a minták szerint választják ki.
zománcot a vízvezetékgyártók gyártótól. A kezelt felületnek nem szabad vízzel érintkeznie
4 nap alatt. A javításhoz felhasznált anyagok ellenállnak a 60 fokos hőmérsékletnek.

CARE UTASÍTÁSOK: Ne használjon koncentrált vagy
súroló tisztítószerek. NE használjon alkoholos polírozókat és
fertőtlenítőszerek, valamint szerves oldószerek!

Remkomplekt az akril fürdők számára

Napjainkban az akril fürdők nagy igényeket támasztanak. Az ilyen fürdőszobát gyakran helyettesíti a régi öntöttvas vagy acélszerelvény, mert az akrilból készült termék számos előnnyel jár. Ezek közé tartozik nemcsak a könnyű használat és a különböző formák, hanem a képesség, hogy gyorsan és egyszerűen javíthatja a fedelet foltok, repedések, forgácsok és más károk esetén.

Az akril fürdők önjavításához használjon speciális javító készleteket. Az értékesítés során számos olyan javító készlet látható, amelyek eltérőek a céljukon. Néhány közülük univerzális, és fel lehet használni az akril fürdő felületének bármilyen károsodására, míg mások speciálisabbak és csak egy adott típusú kezelésre alkalmasak.

A karcolásoktól és egyenetlen felületektől

A készlet, amely segít megszabadulni a fürdő felületén kialakult karcolásoktól vagy érdességektől, tartalmaz egy különleges pasztát a polírozáshoz (általában folyékony akril és keményítő), valamint különböző szemcseméretű csiszolópapír.

Néhány ilyen típusú készlet tartalmaz speciális ragasztót epoxigyantával.

A forgácsolástól

 • Kevesebb, mint 1 mm. Az ilyen repedések kiküszöbölésére használt epoxi ragasztó. Szintén a javító készletben csiszolópapír, ragasztószalag és polírozó kell legyen.
 • Több mint 1 mm. Az ilyen chipek segítenek megszüntetni egy speciális javító szalagot. Ezenkívül az anti-crack javító készlet tartalmaz akril-redukálószert, csiszolópapírt és polírozó pasztát.

A lyukakból

Az akril fürdőkben kialakított lyukakon keresztül történő tömítéshez használják az erősítő készletet. Csiszolópapírt, speciális keményítőgyantát, erősítőanyagot (üvegszőnyeg), javítószalagot, ragasztót és polírozót tartalmaz.

A foltoktól

A szokásos foltokat mosogatószerekkel le kell mosni (gyakran használnak tusfürdőt, mosogatószert vagy folyékony szappant), de a fogak, a speciális polírozás vagy a folyékony akril használata a tartósabb foltoknál történik.

Ha a foltok söpredék, könnyen eltávolíthatók ecettel (fűtött) vagy citromlével.

Polírozáshoz

Az ilyen javító készlet a legegyszerűbb, és tartalmaz csiszolópapírt, polírozást és utasításokat az akril felületek kezelésére. Egy ilyen készlet segít megszüntetni az érdességet és a sárga foltokat, és vonzó megjelenést kölcsönöz az akril fürdőbe.

Használati utasítások

A karcolások kiküszöbölése:

 • Hántolja a kapart területeket csiszolópapírral.
 • A papír közepes szemcse feldolgozása után tisztítsa újra a felületet finom szemcsézettséggel.
 • A polírozó pasztát helyezze a megfelelő helyre, és végül csiszolja le a fürdő területét.

Zsetonok és repedések eltávolítása:

 • A károsodást és a körülötte lévő területet homokos ruhával kell megsemmisíteni.
 • Az 1 mm-es fúrót a fúrófej végéig készítsük el (ez megakadályozza a repedések megrepedését).
 • Miután a tisztított helyeket meleg szappanos vízzel mosva és hajszárítóval szárítottuk, epoxi ragasztót használjunk, és hagyjuk teljesen megszáradni.
 • Kezelje a kezelt területet.
 • Ha a repedés nagy, helyezze fel a javítószalagot a ragasztó helyett a sérülés helyére, majd simítsa jól a légbuborékok eltávolítását. A tapétázott fürdőt három órán át hagyjuk megszáradni.

A foltok eltávolítása:

 • A tisztítószert egyenletesen kell felhordani az akril felületre.
 • Öt vagy tíz perc elteltével szivacsot és öblítést.
 • Szükség esetén ismételje meg az eljárást.
 • A fürdőbe is meleg vizet, a mosószert hígíthatja, majd egy idő után leöblítheti a vizet és alaposan öblítse le a fürdőt.
 • Ha a foltokat folyékony akrilnal eltávolítják, az ezzel az anyaggal kezelt felületet speciális pasztával törölni kell.

A lyukak kiküszöbölése:

 • Fúrjon néhány lyukat 2-3 mm mélységben az átmenő lyuk éleinél.
 • Tisztítsa meg a sérülés helyét csiszolópapírral, majd zsírtalanítson alkohollal.
 • Tegye a lyukat a külső felületen javítószalaggal.
 • A gyantát a javító készlet utasításainak megfelelően keverjük össze.
 • Helyezze az erősítő anyagot a tetejére, és nyomja be a gyantába.
 • Vegyen fel egy másik gyantaréteget az erősítő anyag teljes impregnálásához.
 • Hagyja megszilárdulni az utasításokban megadott időtartamra.
 • A kezelt területet keskeny papírra, majd finom szemcsézettségre szúrja.
 • Miután mindent alkohollal kezelt, használjon egy lencsét, és óvatosan törölje át a beágyazott lyukat flanellel.
 • Ha nem rendelkezik fehér fürdővel, festse a kezelt területet egy léggömb segítségével, és miután a festék teljesen megszáradt, újítsa meg a fürdőt.

Javító készlet fürdős zománc restauráláshoz

8 (495) 105 92 90 [email protected]

RENDKÍZÜLI BATH RESTAURATION

Turbó akril

A Super White Turbo Spray Akril alkalmas fém, akril, kerámia berendezések festésére. Tökéletesen festeni fürdőket, zuhanytálcákat, mosdókat, hűtőszekrényeket, mosógépeket stb.

Art Eco Epoxi vegyület

Art Eco - epoxigyanta alapú anyag, átlátszó, alacsony viszkozitású, szagtalan.

Remkomplekt megerősítő fürdő

A megerősítő remkomplekt - a lyukakon keresztül
A kiváló minőségű kompozíciónak köszönhetően az erősítőjavító készlet segít az akrilfürdőben lévő átmenő lyuk kiküszöbölésében.

Javító készlet polírozó fürdőkhöz

Polírozó készlet
A kád karcolódott, elvesztette a ragyogást? A javító készlet segíthet a polírozó készlet javításában, amelyet kifejezetten akril fürdőkhöz és azok helyreállításához terveztek.

Javító készlet zsetonokhoz és repedésekhez

A forgács és repedések javító készlete magában foglalja: akril-redukáló szert - 2 db 20 ml-es edényt (ez elég ahhoz, hogy kb. 30 zsetont kíméljen a fürdőben), smashpapír készletet (a javítóhely csiszolásához), polírozó paszta (finom polírozáshoz és fényes felülethez) és részletes utasításokat az akril fürdő javítására.

Hogyan cseréljék fel a zsetonokat a fürdőben

Mi a teendő, ha a fürdetés csípősnek tűnik? Gyakran előfordul, hogy ez megtörténik a javítás során, egy csempe vagy kalapács véletlenül az otthon vagy az objektumra esik. Vagy a szállítás során új fürdő érkezik a falra vagy ajtónyílásba, és egy zománcdarab leesik. Ez szégyen.
De legyen ez, ahogy lehet. A baj történt. Hogyan távolítsuk el a chipet? Fürdő, mert egy chip nem akar zománcozni, és a bélés, hogy tegye vagy vesz egy újat annál is inkább.

Három módja a forgács forgácsolásának javítására.

Az első módszer

Az első módszerrel megvásárol egy kész Remkomplektet, amely mindent tartalmaz a hasítás (gitt, csiszolópapír) javítására, majd a későbbi festéshez (spray-doboz különleges zománccal).

Második út

Ebben a készülékben önállóan szerelik össze a javító készletet, hogy lezárják a fürdőszobában a hasadást (autóipari gitt, aceton, stb.) A szükséges anyagok beszerzésével a szokásos háztartási áruházakban.

Harmadik út

Ebben a megrendelésben a szolgáltatás lezárja a hasítást és a zománc későbbi helyreállítását az egész fürdőben. A forgácsolás teljes eltávolítása a fürdőben. Így nem volt látható nyom.

Az első módszer - a legkönnyebb - kész fürdőjavító készletet vásárol.

A hazai termékek gazdagok mindenfajta készletet találnak a "házi" készítéshez. És a kereslet, ahogy tudjuk, kínálatát hozza létre.
Az orosz gyártók javaslata nem feltétlenül a legrosszabb minőségű, de az ellenőrzés és az érthető tanúsítás hiánya miatt nem hitelesek.
Talán valakit, aki hisz az üzletemberek altruizmusában és őszinteségében, hasonló analógokat kereshet. Ebben a cikkben megemlítem a háztartási fürdők háztartási termékek legelismertebb gyártóját, amely a Cramer márkanév alatt a fürdőkben való forgalomból való készletet készíti. Cramer német cég, amely kizárólag vízvezeték-hibák javításával foglalkozik.
Így találkozunk. Kit "Keramik-Email-Acryl Reparatur-Set"

A forgácsoló készlet tartalmazza:

 • maga a gitt keverék (a képen egy üvegedény és egy műanyag cső).
 • Spatula, a gitt keveréséhez a keményítővel.
 • Csiszolópapír, kétféle akril (szürke) és zománcozott (barna).
 • Hát, permetezz speciális zománccal. Alkalmas kerámia, zománcozott és akril fürdők bevonására.

Mindent kihúzzuk a dobozból, és folytatjuk a chip leállítását, ha az alábbi utasítások érdekelnek a spoiler alatt.

+ A spoiler felfedése:

Első lépés - sweep.

Először is megtisztítjuk a chipet.
Nem mosakodtunk mosóporral, de óvatosan tisztítsuk meg a szennyeződéseket, ha rozsdásodunk benne, azt is eltávolítjuk. Javasoljuk, hogy a bontási helyet a Sanoks WC-kkel töltsék be, és várják, amíg az aktív komponensek enyhén elenyészik a hasadást.
Sanox mosással végzett mosás után zsírtalanítsuk fel sima szódabikarbónát és szárítsuk.
Ha van aceton otthon, ne bánja meg, és kezelje a chipeket és azokat.

A második lépés a gitt keverék előkészítése.

Az óntartalom (gitt) és a műanyag cső (keményítő) tartalmát 30: 1 arányban kell összekeverni egymással.
Annak érdekében, hogy könnyebben megértsük, mérjük ki a gitt méretét dió, és a keményítő borsóval. A csip méretétől függően mérje meg az anyák és a borsó felét.
Ne feledje. Ebben az esetben a keményítő kisebb mennyisége jobb, mint feleslege.
Alapos keverés után a keveréket egyenletesen fel kell használni a csipre.

A harmadik lépés. Kaparás.


Fél óra várakozás, és csiszolópapír csiszolja a gitt. Nincs külön tanács, csak győződjön meg róla, hogy nem érzi át a fürdő és a gitt közötti átmenetet az ujjaival. Ahogy az építők "flush" -nak mondják. Használjon szürke csiszolópapírt, ha van akril kád, barna, ha a zománc fürdő.

A negyedik lépés. Festés.

Itt azt hiszem, minden világos is. 15 - 20 cm távolságban permetezze a permetet a hasítás helyére. Jobb, ha ehhez egy sablont használsz.
Ne próbálja meg a hasadási helyet egy "passzban" festeni, permetezni a permetet 1-3 percenként. Rétegenként.
Ha megállítja a színek megkülönböztetését a fürdőszoba és a chip helyén, a javítás végét jelenti.
2 óra múlva megérintheti a kádat. És a zománc teljesen megszárad 48 órán belül. De ne feledje, az utasítás csak 4 nap után igényli a fürdőszobát.

Egyébként ezzel a készlettel nemcsak egy fürdőkádban rejthetjük el a chipeket, hanem egy mosogatóba, mosogatóba vagy akár sütőbe vághatók, ahogy a gyártó a tűzhelyen állítja.

Második módszer - Összeszereljük a készletet.

"Sanoks", aceton, szóda

Annak érdekében, hogy eltávolítsa a forgácsot a piszoktól és az úgynevezett "szappannal" (vékony réteg zsírozott szárított szappan, sampon), szükségünk van mosószerre.
Vásárolunk az egyik legnagyobb költségvetési források "Sanoks" az ára 2016 augusztusában körülbelül 50 rubel. Oxálsavat tartalmaz, és jól elfogy a rozsda.
Egyszerű, szódabikarbóna.
Aceton.

Gépi gitt

Hogy majd lezárja a fürdőben. Nincsenek alapvető követelményei. Ha a fürdő csak egy pár zsetont, akkor jobb, hogy válasszon egy kisebb tubust és lehetőleg világos színű, sötét színű nem mutatják az új fürdő zománc. (költség 50-90r.).
Véleményünk szerint az üvegszálas gitt megőrzi a hőmérsékletet. Személy szerint, amikor a fürdőkádban felszedjük a chipeket, ezt használjuk, de egy drágább gittért is költ.

csiszolópapír

Csiszolópapír, a legolcsóbb. Különleges minőségre nincs szükség, ezért a "flush" gitt polírozása a fürdőszobából és puha. A fürdőkád egyik részének lezárásához elegendő lesz egy pár levél. Egy 80 grit, egy kicsit kisebb. Nincs értelme a nedvességálló papír felvételéhez, egyszerűen elvégezni. (18-20 p.)

Fürdő zománc

Tűzzománc fürdők jönnek a különböző mennyiségek természetesen lezárására 1-2 zseton akkor nem kell egy liter üveg „Reafleks50” vödör vagy „folyékony akril.” Tehát menj a santekh boltba, és kérj zománcot a zsetonok lezárására. Kis csövekben értékesítik őket, ami elég 3-4 zsetonnal. Az egyértelműség kedvéért ezek közül néhány a következő képen látható:

A bemutatott zománcok közül a legjobb a "Rust-Oleum" "Tub" zománcának tekinthető Tile "(a képen zöld a jobb oldalon) Az igazság és az ára ez a készlet körülbelül 900 rubel (ez Moszkvában Leroy Merlin).
Hogyan kell a gitt-chipet és a festéket?

Az egyetlen hátránya ennek a két módszernek a lezárása a repedések vagy spalling a fürdőszobában az, hogy mivel nem próbálja meg, és a helyén a spall is látható lesz. Nem sok, de mégis észrevehető lesz. Az alábbiakban néhány fényképes példát láthatsz, amennyire láthatod:

A fenti képen a chipet egy spray zománc javító készletbe ágyazták. Az első dolog, hogy látható, hogy maga a chip is jól megcsinált, egy másik dolog az, hogy a zománc színe nem egyezik a fürdő gyári burkolatának színével. Erről világosan látható.

Ebben a fotón a fürdőt ecsettel zománccal festették. Minden pontosan ugyanaz, mint az első fotón. A zománc színe nem egyezett a zománc gyári színével. És ez 10 esetből közel 9 esetben fordul elő. Ezért javasoljuk ezt a módszert csak azoknak, akik maguk fürödnek. Vagyis felelősek a munkájukért.
Ha a fürdő új vagy mester vagy, és el kell venned egy tárgyat, akkor ez a módszer biztosan nem fog működni az Ön számára, mert észrevehető lesz. Csak a harmadik és az utolsó módszer segíthet Önnek - olvassa el alább.

A harmadik út. Hogyan készítsünk tökéletesen a fürdőben a kavicsot?

Fotó először: Szóval. Van egy kád, lecsapott. Skol nagy, piszkos. Ehhez valamit meg kell tennie.
Először is, mindenekelőtt tisztítunk mindent a szennyeződéstől és a rozsdától. Scrub, hogy a chip belsejében a lehető legtisztább legyen. A chipbe öntse egy kicsit "Sanox" -ot és alaposan csiszolópapírt. Miután alaposan lemosták a vizet és a szódát (oltsa le a savat, hogy részecskéi ne maradjanak a gittréteg alatt.

Skol mosott. Rendben, száraz.
Van idő - bőven lemosni egy csipet forró vízzel, és várni, amíg a víz elpárolgott, és a csipke szárított, ha van egy hajszárító, szárítsa meg vele - időt takarít meg.


Most szárítsd meg a gitt. 20-30 percig és a gitt készen áll a sztrippelésre


Előfordul, hogy az első alkalommal a gitt nem tökéletesen illeszkedik, és benne vannak "hornyok", ez nem ijesztő, csak egy másik réteget használjon.


Ne felejtsd el, minél finomabb a lakkot a fürdőszobában finomítani, annál egyenletesebb lesz a hely. Így egyáltalán nem lesz észrevehető.


Végül az egész fürdőszobát új, zománcozott réteg borítja. Ez minden. Csak ez a módszer garantálja a szín abszolút "egyenletességét".

Fürdő zománcozott chip javító készlet, Cramer Alpine White

Fájlok letöltése

 • leírás
 • jellemzői

Szakszerű eltávolítása kis károk és zsetonok a konyhában és a fürdőszobában.
A mosogatók, a konyhai mosogatók, a zuhanytálcák és a zománccal, kerámiával vagy akril felületekkel ellátott fürdők hosszú távú működtetése esetén valószínű, hogy fúrást vagy hámlást okoz. Az ilyen hibákat magas színvonalú javítással javíthatják anélkül, hogy a sérült termékeket újakkal helyettesítenék. A Cramer készlet kerámia és zománcozott felületek professzionális javításához segít.

lehetőségek:
- 1 tartály kétkomponensű töltőanyagból, 30 g
- 1 cső fixáló, 8 ml
- 1 aeroszol, 50 ml
- 1 spatula
- 2 db kerámia / zománcozott csiszolópapír (barna)
- 1 darab akril (szürke) homokpapír.

alkalmazás:
1. Először készítse fel a felületet, győződjön meg róla, hogy a sérült terület tiszta és száraz. Vigye el. Vegye ki a laza alkatrészeket és a rozsdát.
2. Alaposan keverje össze a töltőanyagot és a keményítőt. A keveréket egyenletesen terítse a spatulával.
3. Hagyja 30 percig.
4. A mellékelt súrolópapírral óvatosan hajlítsa le és homassza fel a felületet.
5. Vigyük fel a spray-t több vékony rétegben.

Kérjük, vegye figyelembe:
- A vékony hosszú repedések és a stressz okozta repedések nem javíthatók.
- A fényes fényes felületek hatékonysága nem garantált.
- Az akrilból készült termékek javításakor jelentéktelen színeloszlások lehetnek.
- A kezelt felület nem érintkezhet vízzel 4 napig.
- A javításra használt anyagok ellenállnak a 60 ° C-ig terjedő hőmérsékletnek.
- Ne használjon koncentrált vagy súroló tisztítószereket a javított terület kezelésére. Alkoholos polírozók, fertőtlenítőszerek vagy szerves oldószerek használata tilos.

Fürdőszobai javító készletek

Rem segítségével. A fürdőkészletek kiküszöbölhetik a következő hibákat:

- Karcolások az akril fürdőben. Rozsdás foltok. Csupaszított felület.
- Chips az akrilon. Repedések. Égett helyek.
- Az akrilfürdőben lévő lyukakon keresztül.

Az akril fürdõk barkácsjavítása nem nehéz és megfizethetõ. Minden sérülést meg lehet javítani. Különleges készleteket kínálunk az akril fürdők javításához, amelyek segítségével mindenki kármentesítheti a fürdőt, függetlenül a károsodástól: az akrilfürdőben történő felosztás, az akrilfürdő kipirítása vagy az akril karcolás.

Háromféle javító készlet létezik, mivel az akril fürdők minden károsodása 3 csoportra osztható.

A készítmény tartalmaz:
- Utasítás
- Steklomat
- Alap (80 gr.) + Keményítő (2 gr.)
- Spatula
- Kesztyű

A "megerősítő javító készlet" készlet tartalmaz gyanta és üveg matrac. Ezekből az anyagokból készült a külső réteg a fürdő.

Az átmenő lyuk rögzítéséhez először ki kell zárnia a sérülést kívülről, majd egy hektárnyi redukálószert kell beadnia a fürdő belsejéből. A megerősített réteg legalább három réteg üvegtáblát igényel. Ideális esetben minden réteg felülbírálja az előzőt 2 cm-rel. A gyanta polimerizációja után növelje a fürdő belső rétét akril-redukálószerrel. Az anyagot a fürdő falai is nagyon jól tartják. Alkalmazása után nem fog feltérképezni. És a szolgáltatás teljes időtartama nem veszíti el a megjelenést.

Ha az akril-redukálószer polimerizálódik, a felületet szintén csiszolni kell.

A készítmény tartalmaz:
- Utasítás
- Alap (40 gr.) + Keményítő (1 gr.)
- Polírozó készítmény (10 g)
- Csiszolópapír készlet
- Polírozó ruhával
- Spatula
- Kesztyű

Az akrilfürdő javító készlet tartalmaz akril-redukáló szert - 2 db 20 ml-es edényt (elég ahhoz, hogy kb. 30 zsetont kíméljen a fürdőben), egy csiszolópapír készletet (a javítási pont csiszolásához), polírozó pasztát (finom csiszoláshoz és fényes felülethez) Részletes utasítások az akrilfürdő javítására.

A repedés megjavítása előtt az élek köré kell fúrni, hogy ne növekedjen.

A fúrónak nagyon óvatosnak kell lennie, hogy ne menjen át a fürdőben. A lyuk nem haladhatja meg a repedés mélységét.

Annak érdekében, hogy az akril-redukálószer teljes mértékben behatoljon a belső térbe, tegye a sérülést késsel vagy fúróval. Ezután a javított helyet jól mossuk, szárítsuk és zsírtalanítsuk.

A javító készlet utasításai szerint készítse elő a kompozíciót, és alkalmazza a sérülést.

Az akril-redukálószer fő tulajdonsága, hogy feloldja a forgácsok és repedések széleit, ami miatt a felület egységes lesz.

Az akril-redukáló szer minden fajta akril fürdőhöz alkalmazható. A polimerizáció után a javított helyet csiszolni és polírozni kell. Minden, amire szüksége van egy javító készletben.

A készítmény tartalmaz:
- Utasítás
- Csiszolópapír készlet
- Polírozó ruhával
- Polírozó kompozíció (20 gr.)

A polírozó paszta a Remkomplekt polírozó készlethez tartozik.

Ha karcolásai vannak az akril fürdőn, vagy a fürdõ elvesztette fényét, különleges javításra nincs szükség. Az akrilfürdő egyszerűen polírozható. Nem is kell elektromos kéziszerszám - minden munkát manuálisan lehet elvégezni. A lényeg az, hogy a fürdő valóban akrilból készült, nem pedig üvegszálból.

A készítmény tartalmaz:
- Utasítás
- Spatula
- Javítási összetétel - 4 db.

Gyorsan kikeményedő tixotróp kétkomponensű vegyület öntöttvas és acél fürdők javításához és helyreállításához, valamint a "Liquid Acrylic" epoxi gyantán alapuló fürdők.

A vas és acél fürdők különböző hibáinak gyors felszedésére és javítására tervezték: repedések, forgácsok, karcolások stb.