Legfontosabb > Tartozékok

Fürdőszoba burkolatok

Eessz teleszkópos Wess Dandra D 22/25 140-260 cm

Teleszkópos ernyők TATKRAFT D22steel 110-200cm

Euroshower ereszkedő rugalmas krómozott 3 m

Eaves Euroshower rugalmas fehér 3 m

Euroshower ponyva kombinált fehér 90 cm

Teleszkópos ponyva Tatkraft D25 acél 130 - 240 cm

Verran teleszkópos ponyva színezett 140 - 260 cm

Verran ponyvás fürdőszoba teleszkópos 140x260 cm

Lokee gyűrűk függönyökhöz Lokee átlátszó átmérő 5 cm

Teleszkópos fehér ernyők 105-190 cm

Eaves fürdőszoba teleszkópos Sibo fehér

Csak a hipermarketben

Verran teleszkópos ponyvás bézs 140 - 260 cm

Eaves fürdőszoba teleszkópos Sibo króm

Wess ponyvás teleszkópos sárgaréz

Az Euroshower ereszkedő kombinációja 90 cm-es króm

Lokee gyűrű 5 cm átmérőjű függönyökhöz

Lokee gyűrűk függönyökhez Lokee fekete átmérő 5 cm

Verran gyűrűk Lokee 5 cm-es zöld átmérőjű függönyökhöz

Lokee gyűrűk függönyökhöz Lokee kék átmérője 5 cm

Legutóbb megtekintett

Vásároljon rudakat és fürdőszobai kiegészítőket az OBI online áruházban

Az otthoni és kerti OBI online áruházában egy 1100-2600 mm hosszú fürdőszobás teleszkópos függönyrudat vásárolhat. A termék hosszúságának beállítása integrált rugós mechanizmust biztosít. A modellek könnyen felszerelhetők és alkalmasak bármilyen méretű fürdőszobának. Feszültség opció megvásárlásakor előzetesen meg kell mérni a helyiség falai közötti távolságot, különben fennáll annak a veszélye, hogy a méretet nem találják meg. A formák széles választéka (L-alakú, ívelt) lehetővé teszi, hogy egy kerek vagy sarokkádba vásároljon egy modellt. Az alumínium rugalmas ereszek bármilyen formát ölthetnek, és a legjobb megoldás a nem szabványos tervezési projektek kialakításához.

Az OBI katalógusban bemutatott modellek előnyei:
• alumíniumból vagy rozsdamentes acélból készültek, amelyeknek köszönhetően nagy szilárdságúak és 10 kg-ig tartanak;
• alkalmasak magas páratartalmú és szélsőséges hőmérsékleti körülmények közötti működésre;
• nincsenek korróziónak és mészképződésnek kitéve;
• krómozott bevonattal rendelkezik, amely miatt a fényes felület nem fog elhalványulni a teljes működési idő alatt;
• a kis súlyban és a telepítés kényelmében különböznek.

A fém ereszeknél javasoljuk, hogy az OBI online katalógusából olcsó függönygyűrűt rendeljenek. A műanyag modellek, ellentétben a fémekkel, csendben mozognak a sávon, és széles színű vonalzójuk segít kiválasztani egy olyan opciót, amely pontosan illeszkedik a függöny hangjához.

Ahhoz, hogy egy fürdőszobából teleszkópos ponyvát vásároljon, elegendő online megrendelést rendelni. Az összes termék az oldalon részletes leírást tartalmaz az ár, ezért válassza ki a megfelelő lehetőséget nem nehéz. A szállítmányozás Moszkvában 1-2 napon belül, kényelmes idő alatt teljesíthető. A futár az érkezés előtt 1 órával felveszi Önnel a kapcsolatot.

A legközelebbi OBI boltban Moszkvában, Szentpéterváron, Nizhny Novgorodban, Volgogradban, Krasnodarban, Saratovban, Kazanban, Jekatyerinburgban, Surgutban, Omszkban, Ryazanban, Bryanskban és Tula-ban a legközelebbi OBI boltban is felvehet rendelést.

Tartály vagy bot a függönyökhöz a fürdőszobában: típusuk és jellemzőik

Lehetetlen elhelyezni egy zuhanykabinot kis fürdőszobákban és kombinált fürdőszobákban. A kijárat az, hogy gondoskodjon a fürdőszobáról egy speciális függönyön. A tartozékok kiválasztásával nem fog felmerülni problémák, de telepítése bonyolult lehet. A függöny kényelmesen és biztonságosan történő használatához speciális füllel kell ellátni a függönyöket a fürdőszobába, melynek kiválasztása nem könnyű feladat. A gyártók széles választékot kínálnak a tartók, nem csak a méret, hanem a termelési anyag, alakja. És mivel a bár, valamint egy partíciót vesz egy zuhanyzó a fürdőszobában műanyag, - az elemek a belső tér, hogy ha be van jelölve, kívánatos, hogy vegye figyelembe az egyéni jellemzőit a helyszínen. Milyen típusú birtokosok vannak ott? Hogyan lehet a legjobb választást az ereszről?

A fürdőszobai tartók típusai

Még 35 évvel ezelõtt a függönyöket a fürdőszobában egy függõleges függõleges fémcsõrõ lerakta. Az ellenkező falakon rögzített végek voltak. Ez a tartozék elég volt, mert a fürdőszobákban szabványos vízvezeték szerelték fel. Egy szabványos téglalap alakú fürdõszobában, melyet dekoráció és feleslegesek nem tartalmaznak, egy egyenes függönyrúd tökéletesen illeszkedik.

De ma, az idők megváltoztak. A fürdőszobai berendezések gyártói különböző kialakítású és minőségi fürdőket kínálnak, és ami a legfontosabb, a stílus. A klasszikus, minimalista vagy retro belső kialakításban a fürdőszobafüggöny egyenes tartója túlságosan könnyűnek tűnik. Célszerű kiválasztani a tartozékokat vízvezeték formájában, nevezetesen:

Alkalmas zuhanytálcák (nyitott kabin) vagy függönyök beszereléséhez a sarokkádhoz. A tartó téglalap alakú vízvezetékkel is használható. Csak ebben az esetben a fürdőszobai függöny nem fedezi az egész teret, hanem annak egy részét.

Ha kész függönyöket választ, javasoljuk, hogy tekintse át a katalógusunk teljes részét:

 • Félkör alakú bot modell.

Ideális választás egy hasonló alakú műanyag (akril) fürdőszobából. Ma a félkörös, mély, mély tálcák a zuhanykabinokhoz ugyanabból az anyagból készülnek. Számukra ez a forma birtokosa is tökéletes.

Tágas design, amely nagyszerűen néz ki egy tágas szobában, nagy fürdőszobával. A vízvezeték telepíthető távolságban a falról. Az U-alakú távtartó a fürdőszobában lévő védőfüggöny számára mind a négyszögletes edényekhez, mind a vízvezetékhez illeszkedő formákkal. A modelleket gyakrabban használják a modern belső megoldásokban.

 • Univerzális teleszkópos tartó függönyökhöz a fürdőszobában.

Ezek modern kiegészítő modellek. Két csövekből állnak, amelyek lehetővé teszik a bot méreteinek beállítását. Kényelmes birtokosok úgy, hogy vásárlásuk elvégezhető mérések elvégzése nélkül.

Egy kis helyiségben a műanyag burkolatok elválaszthatatlanok. Vizuálisan elrejtik, és annyira elhanyagolható szabad helyet, valamint a függönyök birtokosait, kiszállnak a belső megoldásból. Ezért sok gyártó kínálja aszimmetrikus és nem szabványos modelleket fürdőszoba pólusok a függönyök - illeszkedik a körvonalai a tálak a népszerű egészségügyi berendezések.

A szoba díszítésének érdekes eleme a fotónyomtatással ellátott függöny, ezért nehezebb belőlük választani őket, mert a legtöbb esetben nem monokróm, hanem színmintája:

Teleszkópos tartó opciók

Egy nagyon könnyen használható teleszkópos bot a fürdőszobában lévő zuhanyfüggöny számára a leginkább megvásárolt tartozékká vált, annak ellenére, hogy ez a piac relatív újdonsága. A rúd népszerűségének titka a hossza megváltoztatásának és a könnyebb telepítésének a titka. A telepítés során nincs szükség lyukak fúrására a falban és a kivitelben, ami egyszerűsíti és felgyorsítja a folyamatot. Ez a modell kedvezően illeszkedik a műanyag vagy az üveg fürdőszobájában lévő zuhanyt tartalmazó válaszfalakhoz.

A teleszkópos modell kijavításához szüksége van:

 • jelölje meg a botot a falhoz rögzítő helyet;
 • vegye le a műanyag kupakot a tartó egyik végéről;
 • tedd a fürdőszobába a függönyt a gyűrűkkel, és tegyem rá a kupakot;
 • szerelje be a tartót a falak közé;
 • igazodjon a bastinghez;
 • Nyúljon a falhoz.

A műanyag fröccsenés elleni védő zuhanytelep beépítése nem biztosít további felszerelést és rudakat. De teleszkópos bot esetén kétféle védelmi eszköz megengedett. A bár modern modelljének kiválasztásakor figyelembe kell venni, hogy közvetlen alakja van. Ez azt jelenti, hogy a fürdőszobában a partíciókat falról falra szerelik. Képes, P vagy L alakú modellek nem termelnek. A szerelés rögzítés nélkül magas színvonalú megállást igényel.

A redőnyök népszerűsége az utóbbi időkben lendületet kap, a csavart mechanizmus miatt kapta a nevüket, aminek eredményeképpen tekercsekké válnak, amelyek miatt nagyon kevés hely van a házban, nagyon praktikus, nézd meg magad:

Rod gyártási anyagok

A fürdőszobai elválasztóként a tartók különböző anyagokból készülnek:

 • rozsdamentes acél;
 • alumínium ötvözetek;
 • műanyagból.

Stick a fürdőszoba műanyag - a leginkább megfizethető, de kevésbé tartós. A modell gondos kezelésével évekig tart. Az ésszerű árak mellett az ilyen modellek változatosabb díszítéssel rendelkeznek. Különböző színekben készülnek. De ugyanúgy, mint a zuhanytálca műanyag burkolata a fürdőszobában, így a műanyag rúdhoz alacsony a mechanikai terhelés és fényviszonyok. Néhány idő elteltével hibák jelennek meg a felületen, a szín nedvességtől, víztől és hőmérsékletváltozásoktól elmosódik, de deformációs helyek is megjelenhetnek.

Vannak olyan gyártók, akik kiváló minőségű műanyag zuhanytálcákat kínálnak, de az áruk csak 30% -kal alacsonyabb, mint a fémmodellek. Ezért érdemes megfontolni a rövid életű tartozék megszerzésének megvalósíthatóságát ebben az esetben. Az üzletek polcaira műanyag rudak találhatók a fürdőszobában teleszkópos függönyökhöz. Ezeket azonnal kinyomtatják a kisméretű gyűrűkkel, ami nagyon kényelmes és csökkenti a tartó felszerelési idejét.

A legdrágább és tartósabb ragasztási lehetőségek rozsdamentes acélból készülnek. Ezek a modellek tökéletesek a modern és minimalista belső stílusokhoz. A fürdőszobában lógó rozsdamentes acél keresztléc ezüst fényű vagy fémes matt árnyalattal rendelkezik. Mindkét lehetőség jól néz ki a belső térben, bár az esztétikai adatok tekintetében a matt opciók praktikusabbak. Nem láthatóak a szárított vízcseppek és szappanok. Ha a fürdőszobában egy klasszikus belső tér előnyös, akkor a függönyök díszes színű réteggel borított rozsdamentes rúdra lehetnek felfüggesztve. De az ilyen lehetőségek kicsit drágábbak lesznek.

A fő előnye az alumínium bot a függöny függöny a fürdőszobában - nem rozsdás. De még a kiváló minőségű ötvözet kevésbé ellenáll a feszültségnek, mint a rozsdamentes acél. Az alumínium szilárdsága és tartóssága időnként magasabb, mint a műanyag. Ezért a fémtartók és a fürdőszobai akadályok előnyösebbek a műanyag válaszfalak és a függönypólusok számára.

Mi legyen a függönyök ponyva?

 • Tartós. Mechanikai igénybevétellel a függöny rúdja nem szakadhat meg, deformálódhat vagy megtörhet a fürdőszobában, kedvezőtlen körülmények között. A helyiségek befogadására szolgáló helyiségek a megnövekedett veszélyhelyzetek helyszínéül szolgálnak, ezért a fürdőszobában és a függönyrúdokban lévő válaszfalaknak erősnek és stresszállónak kell lenniük.
 • Megfelelő forma (külső) tál. Az eltérés egyenlőtlenséget teremt.
 • Könnyen telepíthető.
 • Csak kiszolgált. Ha a fürdőszoba függönyfalának szüksége lesz időigényes tisztításra speciális tisztítószerek használatával, az ilyen ponyva tartóssága minimális lesz.
 • Ellenáll a nedvességnek és a stressznek.
 • Javításra alkalmas. A függönyfal gyémánt pontja a műanyag vagy fémfüggönyök számára. Különösen, ha műanyagból készülnek. Rengeteg mérsékelt súlyossággal felrobbantak.
 • Megfelelő méretben. Mindegyik típus a szabványos és a nem szabványos méretekben található. A fő szabály - a tartó méretének meg kell felelnie a tál belső méreteinek.
 • Megfelel a belső megoldásnak. És maga a pálca a fürdőszobában, és a függönyökkel ellátott gyűrűk sokféle kialakítással rendelkezhetnek.
A tartalomhoz

Ajánlások a kiválasztáshoz és a telepítéshez

A megragadás az ablak összetételének szerves része. Nem mindig mindig megfelelően választott függönyök, figyelembe véve a gyakorlati tanácsokat és ajánlásokat - a sikeres eredmény kulcsa. Csak néhány részlet és az egész ablak dísze elegánsabbnak tűnik. A tulajdonosok kifinomult hangsúlyt fektetnek a belső térre, jól nézik ki, sikeresen díszítik az ablakokat, mivel a befejezett összetétel szerves részét képezik:

Csúszó bot a fürdőszobában

Elfogadjuk a cookie-k használatát (nézze meg részletesen az adatvédelmi szabályzatunkat). Beállíthatja a cookie-beállításokat a lefthand menüben.

 • Legjobb mérkőzés
 • Ár (emelkedő)
 • Ár (csökkenő)
 • Megrendelések száma
 • Az eladó értékelése
 • Hozzáadás dátuma (újból régibe)

Nincs találat

Nincs termék a "% @" kérésre.

Nincs találat

Nincs termék a "% @" kérésre.

 • vissza

Kategóriák 0? "Zuhanyzáras zárak": "Minden") '> Zuhanyzáras zárak

Polcok a fürdőszobában

Kategória: Polcok a fürdőszobában

 • Termék kód: 346582
 • Méretek (shgv): 30,6x23x20,1
 • Típus: polc
 • Anyag: MDF
 • Szín: fehér / sötét fa
 • Termék kód: 346634
 • Méretek (shgv): 20x17,4x80
 • Típus: polc
 • Anyag: MDF
 • Szín: fehér / sötét fa
 • Termék kód: 346612
 • Méretek (shgv): 20x44,3x50
 • Típus: polc
 • Anyag: MDF
 • Szín: fehér / sötét fa
 • Termék kód: 345065
 • Méretek (shgv): 28x20x46
 • Típus: polc
 • Anyag: acél
 • Szín: króm
 • Termék kód: 351968
 • Méretek (shgv): 30,5x30,5x61
 • Típus: polc
 • Anyag: üveg / sárgaréz
 • Szín: króm
 • Termék kód: 296775
 • Méretek (shgv): 20x20x42,5
 • Típus: polc
 • Anyag: acél
 • Szín: króm
 • Termék kód: 345059
 • Méretek (shgv): 20x28x26
 • Típus: polc
 • Anyag: acél
 • Szín: króm
 • Termék kód: 302720
 • Méretek (shgv): 25x25x5
 • Típus: polc
 • Anyag: üveg / sárgaréz
 • Szín: króm
 • Termék kód: 302838
 • Méretek (shgv): 59x25x12
 • Típus: polc / törülközőtartó
 • Anyag: Sárgaréz
 • Szín: króm
 • Termék kód: 296769
 • Méretek (shgv): 19x19x25
 • Típus: polc
 • Anyag: acél
 • Szín: króm
 • Termék kód: 351966
 • Méretek (shgv): 30,5x30,5x42
 • Típus: polc
 • Anyag: üveg / sárgaréz
 • Szín: króm
 • Termék kód: 302719
 • Méretek (shgv): 60x12x4.3
 • Típus: polc
 • Anyag: üveg / sárgaréz
 • Szín: króm
 • Termék kód: 234012
 • Méretek (shgv): 30x9,5x6,7
 • Típus: polc
 • Anyag: Sárgaréz
 • Szín: króm
 • Termék kód: 328546
 • Méretek (shgv): 30x12,7x4,5
 • Típus: polc
 • Anyag: rozsdamentes. acél
 • Szín: króm
 • Termék kód: 258209
 • Méretek (shgv): 19,5x19,5x46
 • Típus: polc
 • Anyag: acél
 • Szín: króm
 • Termék kód: 351909
 • Méretek (shgv): 27,5x13,3x10
 • Típus: polc
 • Anyag: rozsdamentes. acél
 • Szín: króm
 • Termék kód: 328548
 • Méretek (WGW): 21x21x4,5
 • Típus: polc
 • Anyag: rozsdamentes. acél
 • Szín: króm
 • Termék kód: 296766
 • Méretek (shgv): 19,5x19,5x36,5
 • Típus: polc
 • Anyag: acél / bambusz
 • Szín: króm / könnyű fa

Fürdőszobai polcok

Az online áruházunkban mindent megtalál, amire szüksége lehet, mielőtt javítaná a lakását, nem csak a vízvezetékeket, hanem a fürdőszobai bútorokat is, de más apró, de minden fontos részletet is (kiegészítők), amelyek nélkül nehéz elképzelni a belső térséget. és működését. Például hasznos "kis dolgok" magukban foglalják, kétségtelenül, a polcok a fürdőszobában. Kiváló alternatívát jelentenek a bútorok tárolására, ha a helyiség olyan kicsi, hogy nem lehet öltözni.

Az árak nagyon változatosak - előállíthatók a vezető globális beszállítók, majd a költségek természetesen magasabbak; vagy egy helyi gyártót, amely lényegesen alacsonyabb az árban.

Próbálja meg kiválasztani az optimális méretet - és mélységet, szélességet és magasságot. Amikor kiválasztja, tolja le a tervek tárolásáról. Ha nagy és nehéz lámpatestek, akkor jobb, ha a modellt előnyben részesítené a drágább. A gazdaságossági kínálat között sokkal nehezebb lesz ilyen találatot elérni, főleg nagyon egyszerű modellek alacsony áron.

polc

Ön választása

 • Konténerek | nbsp
 • Polc | nbsp
 • Adagolók | nbsp
 • Tintapatronok | nbsp
 • Bárok törülközőkhöz | nbsp
 • Légzőkészülékek | nbsp
 • Szappanos edény | nbsp
 • Törölközőtartók | nbsp
 • Függönyök | nbsp
 • Toalettpapír tartó | nbsp
 • Szőnyegek | nbsp
 • WC kefe | nbsp
 • Mosoda kosarak | nbsp
 • Horgok | nbsp
 • Tisztítószerek | nbsp
 • Bins | nbsp
 • Üveg polcok | nbsp
 • Fogkefe szemüveg
 • Grohe Tempesta új gyűjtemény (4)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Raiber Gyűjtemény (169)
 • Gyártó Raiber
 • Gyártó Raiber
 • Raiber Gyűjtemény (169)
 • Gyártó Raiber
 • Gyártó Raiber
 • Grohe Relexa plus kollekció (9)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Grohe Eurosmart Cosmopolitan Collection (22)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Grohe Eurocube Collection (31)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Grohe Eurodisc Cosmopolitan Collection (31)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Grohe Eurostyle Cosmopolitan Collection (28)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Zorg inox gyűjtemény bltava (45)
 • Gyártó Zorg
 • Gyártó Zorg
 • Grohe Concept Gyűjtemény (38)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Vod-ok kollekció Polc tükör (3)
 • Gyártó Vod-ok
 • Gyártó Vod-ok
 • Vod-ok kollekció Polc tükör (3)
 • Gyártó Vod-ok
 • Gyártó Vod-ok
 • Zorg Antik Gyűjtemény (116)
 • Gyártó Zorg
 • Gyártó Zorg
 • Grohe Grohtherm kocka gyűjtemény (8)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Raiber Gyűjtemény (169)
 • Gyártó Raiber
 • Gyártó Raiber
 • Zorg inox gyűjtemény bltava (45)
 • Gyártó Zorg
 • Gyártó Zorg
 • ArtMax Felicia Collection (36)
 • Gyártó ArtMax
 • Gyártó ArtMax
 • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
 • Gyártó Ridder
 • Gyártó Ridder
 • Fixsen Kvadro kollekció (39)
 • Gyártó Fixsen
 • Gyártó Fixsen
 • Fixsen Europa Collection (21)
 • Gyártó Fixsen
 • Gyártó Fixsen
 • Grohe Movario Collection (9)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Defesto Pro gyűjtemény (11)
 • Gyártó Defesto
 • Gyártó Defesto
 • ArtMax Felicia Collection (36)
 • Gyártó ArtMax
 • Gyártó ArtMax
 • ArtMax Felicia Collection (36)
 • Gyártó ArtMax
 • Gyártó ArtMax
 • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
 • Gyártó Ridder
 • Gyártó Ridder
 • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
 • Gyártó Ridder
 • Gyártó Ridder
 • Fixsen Kvadro kollekció (39)
 • Gyártó Fixsen
 • Gyártó Fixsen
 • Zorg Antik Gyűjtemény (116)
 • Gyártó Zorg
 • Gyártó Zorg
 • Raiber Gyűjtemény (169)
 • Gyártó Raiber
 • Gyártó Raiber
 • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
 • Gyártó Ridder
 • Gyártó Ridder

Polcok a fürdőszobához

A helyiség funkcionalitásának fenntartása a víztisztítási eljárások elfogadásához és a fürdő kiegészítők további tároló területeinek létrehozásához mindkét nagyméretű palackot és fürdőkádat használják. Az esztétikus és tágas polc a fürdőszobai sarokba vagy az elülső beépítésre törülközők, piperecikkek, szappanadagolók, adagolók, szemüvegek nyitott tárolására tervezték.

A fürdőszoba polcainak választéka

A fürdőszoba kiegészítők üzletekben polcot vásárolhat a fém, üveg, műanyag, MDF, természetes kő fürdőszobájában. Minden anyagnak megvannak a maga előnyei és hátrányai:
1. A krómozott acél polc könnyű, nedvességálló, gyönyörű megjelenésű és optimális költséggel rendelkezik. A keresztlécekkel ellátott polcot általában tiszta törölközők tárolására használják, így közvetlenül a fürdőszoba felett van felszerelve, a zuhany vagy a mosdó mellett.
2. Az üvegpolcok matt és tiszta üvegből készülnek. Az ilyen kiegészítők tökéletes összhangban vannak a fürdőszobák belsejével, és kozmetikumok tárolására szolgálnak. Megfizethető költség és praktikusság vitathatatlan előny, és törékenység - mínusz üvegtermékek.
3. A műanyag polcok meglehetősen gyakoriak, mivel alacsony költségűek, nedvességállóságúak, praktikusak és sokféle kialakításúak. A hátrány a műanyag termékek törékenysége és alacsony dekoratív értéke.
4. Az MDF-ből készült fa polcoknak és termékeknek magas színvonalúnak kell lenniük, mivel a magas páratartalom és a kémiai expozíció esetén a víz és az alkáli ellenálló anyagok használata szükséges.
5. Természetes kőből készült márványból, onyxből készült termékek ugyanazon asztali tetején és egyéb kiegészítőként használhatók nemes anyagokból készült fürdőszobában. Megemlítik a természetes kőből készült polcok magas esztétikai vonzerejét, de a viszonylag drága árat is.

Annak érdekében, hogy a fürdőszobát a szálloda vagy a magánházban polcokkal szolgálhassák hosszú ideig, növelve a személy kényelmét, jobb választani a termékeket a nedvességtől védett, tartós anyagoktól a megbízható gyártótól.

Fürdőszobai képernyők polcokkal

A fürdőkádas polcok nem csak esztétikai vonzerők, hanem kényelem is! Végtére is, a plexiglas német műanyag homlokzatok sima simasága mögött funkcionális polcot helyezhet el a háztartási vegyi anyagokhoz és egyéb olyan tárgyakhoz, amelyeket a kíváncsiskodó szemek elől el kell rejteni. Az online áruházunkban készenléti modelleket vásárolhat a fürdőszoba méretéhez, valamint különálló polcokat a képernyő mögötti önmegvalósításhoz. Belülről rögzítve: balra, jobbra vagy középen.

 • Hossz: 103 cm
 • Keret: alumínium
 • Panelek: PVC 10 mm
 • Keret: alumínium
 • Panelek: PVC 10 mm
 • Keret: alumínium
 • Panelek: 3 mm-es plexi - a legmagasabb minőségű német műanyag
 • Hossz: 148, 168, 178 cm
 • Magasság: 50-65 cm
 • Keret: alumínium
 • Panelek: plexi - a legmagasabb minőségű német műanyag
 • Hossz: 148, 168 cm
 • Magasság: 50-65 cm
 • Keret: alumínium
 • Panelek: plexi - a legmagasabb minőségű német műanyag
 • Hossz: 148, 168, 178 cm
 • Magasság: 50-65 cm
 • Keret: alumínium
 • Panelek: plexi - a legmagasabb minőségű német műanyag
 • Hossz: 148, 168, 178 cm
 • Magasság: 50-65 cm
 • Keret: alumínium
 • Panelek: plexi - a legmagasabb minőségű német műanyag
 • Hossz: 148, 168, 178 cm
 • Magasság: 50-65 cm
 • Keret: alumínium
 • Panelek: plexi - a legmagasabb minőségű német műanyag
 • Hossz: 148, 168, 178 cm
 • Magasság: 50-65 cm
 • Keret: alumínium
 • Panelek: plexi - a legmagasabb minőségű német műanyag
 • Hossz: 148, 168, 178 cm
 • Magasság: 50-65 cm
 • Keret: alumínium
 • Panelek: plexi - a legmagasabb minőségű német műanyag
 • Hossz: 148, 168, 178 cm
 • Magasság: 50-65 cm
 • Keret: alumínium
 • Panelek: plexi - a legmagasabb minőségű német műanyag

A vonzó design és a magas funkcionalitás kombinációja

A modell nem csak a szobának esztétikai megjelenését teszi lehetővé, hanem a szükséges elemek, például háztartási vegyszerek vagy tisztítószerek sikeres elhelyezését is. Az elem megszerzése kiváló megoldás lehet egy kis méretű fürdőszoba tulajdonosainak, amelyekben nagyon időigényes a bútorok elhelyezése. Egy nagy teremben a polcok semmi esetre sem jelentenek felesleges funkcionális bútorelemet, amely lehetővé teszi a hely hatékony kihasználását. Ezenkívül a telepítés az egyik legegyszerűbb és legkényelmesebb módja annak, hogy elrejtse a leeresztő csöveket.

A kivitel könnyen felszerelhető, a magasság könnyen beállítható. A standard csúszó 50-65 cm magasságú, 148, 158, 168 és 178 centiméter hosszúságú. Ha a fürdő nem illeszkedik ezekhez a paraméterekhez, akkor egyedi méreteket rendelhet a tálba. A szembenézés is a saját belátása szerint marad.

Mi a fontos tudni?

Az online áruházunk széles választékban kínál olyan polcokat, amelyek nem deformáltak, nedvességállóak, tágasak, vonzó megjelenésűek. A design magában foglalja: egy keret, amely alumínium keretből és általában több panelből áll. Az ezüst, arany, bézs, fehér, piros, zöld és más színekkel szemben álló, fényes szerkezetű és fából vagy márványból díszített. A stílusos designtól függetlenül minden bizonnyal megtalálja a megfelelő terméket: legyen az szigorú klasszikus vagy ultramodern belső tér. A fényes termék könnyen tisztítható a szennyeződésektől, és nem igényel különösebb gondosságot, valamint hosszú ideig tartós megjelenést biztosít, és a tisztítás után újszerűnek tűnik.

Fürdő képernyős polc

Moduláris tárolórendszer - polcok "VannBox". Szervezi a helyet a fürdőszobában, és lehetővé teszi, hogy gyönyörűen és gazdaságosan befogadja a tisztítószereket. Polc méretek: 21, 31, 40, 60, 102 cm.

Telepíthető CLASS és LITE képernyőkre.

A polcok standard magassága 47 cm, a legszélesebb réteg vastagsága 10 cm, a képernyő hátulján található öncsavarokkal rögzítve. Öntöréses csavarok vannak mellékelve.

A polc gyártásának rendelése akár 52 cm magas is lehetséges.

Polc hossza 102 cm a legszélesebb. Kombinálhat több modulot.

Beépítési lehetőségek a fürdőkád alatti képernyőkhöz:

A LITE képernyőn egy 102 cm-es polc található a függőleges oszlopok között, így balra és jobbra helyet biztosít a csövek eléréséhez vagy a coxae tárolásához.

A CLASS képernyőn a modul helyét a fürdőszoba körülményeitől függően határozhatja meg: balra, jobbra vagy középen elrendezheti, helyet hagyva az egyik oldalról érkező kommunikációhoz és a medencék és a nagyméretű tárgyak tárolóhelyéhez a másik oldalon.

polc

Ön választása

 • Konténerek | nbsp
 • Polc | nbsp
 • Adagolók | nbsp
 • Tintapatronok | nbsp
 • Bárok törülközőkhöz | nbsp
 • Légzőkészülékek | nbsp
 • Szappanos edény | nbsp
 • Törölközőtartók | nbsp
 • Függönyök | nbsp
 • Toalettpapír tartó | nbsp
 • Szőnyegek | nbsp
 • WC kefe | nbsp
 • Mosoda kosarak | nbsp
 • Horgok | nbsp
 • Tisztítószerek | nbsp
 • Bins | nbsp
 • Üveg polcok | nbsp
 • Fogkefe szemüveg
 • Grohe Tempesta új gyűjtemény (4)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Raiber Gyűjtemény (169)
 • Gyártó Raiber
 • Gyártó Raiber
 • Raiber Gyűjtemény (169)
 • Gyártó Raiber
 • Gyártó Raiber
 • Grohe Relexa plus kollekció (9)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Grohe Eurosmart Cosmopolitan Collection (22)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Grohe Eurocube Collection (31)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Grohe Eurodisc Cosmopolitan Collection (31)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Grohe Eurostyle Cosmopolitan Collection (28)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Zorg inox gyűjtemény bltava (45)
 • Gyártó Zorg
 • Gyártó Zorg
 • Grohe Concept Gyűjtemény (38)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Vod-ok kollekció Polc tükör (3)
 • Gyártó Vod-ok
 • Gyártó Vod-ok
 • Vod-ok kollekció Polc tükör (3)
 • Gyártó Vod-ok
 • Gyártó Vod-ok
 • Zorg Antik Gyűjtemény (116)
 • Gyártó Zorg
 • Gyártó Zorg
 • Grohe Grohtherm kocka gyűjtemény (8)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Raiber Gyűjtemény (169)
 • Gyártó Raiber
 • Gyártó Raiber
 • Zorg inox gyűjtemény bltava (45)
 • Gyártó Zorg
 • Gyártó Zorg
 • ArtMax Felicia Collection (36)
 • Gyártó ArtMax
 • Gyártó ArtMax
 • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
 • Gyártó Ridder
 • Gyártó Ridder
 • Fixsen Kvadro kollekció (39)
 • Gyártó Fixsen
 • Gyártó Fixsen
 • Fixsen Europa Collection (21)
 • Gyártó Fixsen
 • Gyártó Fixsen
 • Grohe Movario Collection (9)
 • Gyártó Grohe
 • Gyártó Grohe
 • Defesto Pro gyűjtemény (11)
 • Gyártó Defesto
 • Gyártó Defesto
 • ArtMax Felicia Collection (36)
 • Gyártó ArtMax
 • Gyártó ArtMax
 • ArtMax Felicia Collection (36)
 • Gyártó ArtMax
 • Gyártó ArtMax
 • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
 • Gyártó Ridder
 • Gyártó Ridder
 • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
 • Gyártó Ridder
 • Gyártó Ridder
 • Fixsen Kvadro kollekció (39)
 • Gyártó Fixsen
 • Gyártó Fixsen
 • Zorg Antik Gyűjtemény (116)
 • Gyártó Zorg
 • Gyártó Zorg
 • Raiber Gyűjtemény (169)
 • Gyártó Raiber
 • Gyártó Raiber
 • Ridder tartozékok Gyűjtemény (122)
 • Gyártó Ridder
 • Gyártó Ridder

Polcok a fürdőszobához

A helyiség funkcionalitásának fenntartása a víztisztítási eljárások elfogadásához és a fürdő kiegészítők további tároló területeinek létrehozásához mindkét nagyméretű palackot és fürdőkádat használják. Az esztétikus és tágas polc a fürdőszobai sarokba vagy az elülső beépítésre törülközők, piperecikkek, szappanadagolók, adagolók, szemüvegek nyitott tárolására tervezték.

A fürdőszoba polcainak választéka

A fürdőszoba kiegészítők üzletekben polcot vásárolhat a fém, üveg, műanyag, MDF, természetes kő fürdőszobájában. Minden anyagnak megvannak a maga előnyei és hátrányai:
1. A krómozott acél polc könnyű, nedvességálló, gyönyörű megjelenésű és optimális költséggel rendelkezik. A keresztlécekkel ellátott polcot általában tiszta törölközők tárolására használják, így közvetlenül a fürdőszoba felett van felszerelve, a zuhany vagy a mosdó mellett.
2. Az üvegpolcok matt és tiszta üvegből készülnek. Az ilyen kiegészítők tökéletes összhangban vannak a fürdőszobák belsejével, és kozmetikumok tárolására szolgálnak. Megfizethető költség és praktikusság vitathatatlan előny, és törékenység - mínusz üvegtermékek.
3. A műanyag polcok meglehetősen gyakoriak, mivel alacsony költségűek, nedvességállóságúak, praktikusak és sokféle kialakításúak. A hátrány a műanyag termékek törékenysége és alacsony dekoratív értéke.
4. Az MDF-ből készült fa polcoknak és termékeknek magas színvonalúnak kell lenniük, mivel a magas páratartalom és a kémiai expozíció esetén a víz és az alkáli ellenálló anyagok használata szükséges.
5. Természetes kőből készült márványból, onyxből készült termékek ugyanazon asztali tetején és egyéb kiegészítőként használhatók nemes anyagokból készült fürdőszobában. Megemlítik a természetes kőből készült polcok magas esztétikai vonzerejét, de a viszonylag drága árat is.

Annak érdekében, hogy a fürdőszobát a szálloda vagy a magánházban polcokkal szolgálhassák hosszú ideig, növelve a személy kényelmét, jobb választani a termékeket a nedvességtől védett, tartós anyagoktól a megbízható gyártótól.

Polcok a fürdőszobához - 7 legnépszerűbb opció + 3 különböző típusú, önállóan elkészíthető termék

A fürdõszoba nehéz üzemi körülmények között van, ezért a polcok megfelelnek a különféle követelményeknek: nedvességállóság, tartósság és esztétikai vonzerõ. Elmondom Önnek azokat a megoldásokat, amelyek a legjobban bebizonyosodtak, valamint tanácsot adtak arra vonatkozóan, hogyan lehet otthon vonzó designt kialakítani.

Fontos, hogy megtanuljon egy egyszerű igazságot: egy polc a belső elem teljes eleme, és amikor kiválasztja, ne feledje, hogy össze kell kapcsolni a környező tárgyakkal.

A képen: a fürdőszoba polcok különböző konfigurációkkal és méretekkel rendelkezhetnek.

A megoldások áttekintése

Kezdjük az üzletekben megvásárolható opciókkal, a tartomány nagyon széles, így sok érdekes ötlet közül választhat. Fontos előre meghatározni, hogy hol helyezkednek el a polcok, és ennek alapján megtalálják a legjobb megoldást.

1. opció - fali polcok

Ez a termékcsoport az egyik legnépszerűbb, mivel számos modell előnyei vannak. A költség is széles körben változik, így mindenki meg fogja találni egy lehetőséget megfizethető, beszélni fogok a leggyakoribb lehetőségekről:

A műanyag polcok ára alacsony, ez a fő előnye

Egy másik dolog a rozsdamentes acélból készült fürdőszobai polcok - szinte örökek, de költségeik többször is magasabbak (nem láttam olcsóbbat, mint egy kis polcnál 1000-nél). Ez az opció általában sikeresnek mondható, ha megfelel a környezet stílusának.

A vörösfenyő polcok nagyszerűek a fürdőszobában

Ami a termékcsoport előnyeit illeti, ezek a következők:

 • Bármely méret és konfiguráció egy változata megtalálható bármely helyiségben. Egyetlen polc lehet, többszintű kialakítás, egy speciális lehetőség választva az Ön helyiségeihez, a termékek köre olyan nagy, hogy nem lesz semmilyen probléma;
 • Ezeket az építményeket könnyű rögzíteni, leggyakrabban két vagy több csavarral vagy a falról kinyúló horogokkal vannak felfüggesztve, és egyes termékeket egyáltalán rögzítenek a tartók, amelyeket először a felülethez kell kötni. Vannak olyan formatervezési minták, amelyek a tapadókorongok költségén tartanak, de nem nagy terhelésre tervezték, ezt vegye fontolóra vásárláskor.

Falcsík tapadókorongokkal - egyszerű opció, amely lyukak fúrása nélkül telepíthető

Meg kell említenünk egy hátrányt: a polcok hasznos helyet foglalnak el, ami nagy probléma lehet a kis fürdőszobában. A legjobb, ha a mosógépeket és más elemeket a padlón helyezzük el;

2. opció - sarokpolcok

Ez a megoldás különböző verziókban is megtalálható, a gyártás összes anyagát nem soroljuk fel, mivel hasonlóak a fenti fejezetben ismertetettekhez. Jobb kezelni a legfontosabb előnyeiket:

 • A tervek a tér azon részeiben találhatók, amelyek szinte soha nem használatosak. Ebből a szempontból a sarokpolcok az egyik legracionálisabb megoldás;

Corner design - intelligens megoldás a fürdőszobában

 • A termékek széles választékban kaphatók, különböző méretű és konfigurációs lehetőségek közül választhat. Ez lehetővé teszi, hogy megtalálja az optimális megoldást minden belső térre;
 • A struktúrák megjelenése nagyon vonzó, személy szerint szeretem ezeket a rendszereket, mint a hagyományos falak. Természetesen ez az ízlés kérdése, de nagyon elegáns és szokatlan sarokpolcok találhatók, amelyeket nemcsak a rendeltetésükhöz használnak, hanem a fürdőszobát is díszítik;

A fürdőszobában lévő üvegpolc az eredeti rögzítő rendszerrel stílusos

 • Kiválaszthatja mind a hagyományos szerelési lehetőségeket, amelyekre a falon lévő lyukakat kell fúrni, akár a tapadókorongok módosítását is, fontos, hogy kiváló minőségű rögzítést találjanak, a kínai lehetőségek gyakran esnek, és nem javasolnám, hogy törékeny tárgyakat tartsanak rajta;

Függesztett polcos tapadókoronggal ideális a fürdőszoba kanyarodásához

 • A tervezési jellemzőknek köszönhetően a sarokpolcok kapacitása sokkal nagyobb, mint a szokásos lapos megoldásoké. Ez lehetővé teszi, hogy több tételt tároljon egy korlátozott területen, ami szintén fontos, mivel a szobák általában kicsiek, és minden további tárolóhely nagyon örülni fog.

3. opció - padló kialakítása

Ez a megoldás számos szempontból különbözik az első kettőtől, részletesen megvizsgáljuk őket:

 • Először is, szem előtt kell tartani, hogy egy ilyen ezred, vagy ahogy még mindig meg lehet nevezni, egy polc foglal helyet a padlón. Ezért előzetesen meg kell határozni, hogy van-e szabad helyed, amelyen fel lehet rakni a szerkezetet;

Óvatosan hajtsa végre az összes mérést, hogy meghatározza a rack optimális méreteit. Ne feledje, hogy a kényelmes mozgás érdekében az átjáró szélességének legalább 50 cm-nek kell lennie, ellenkező esetben előfordulhat, hogy a polc eléri az összes helyet, és oldalra kell szorítani körülötte.

A polc minden méretét figyelembe kell venni, hogy tökéletesen illeszkedjen a belső térbe.

 • Az ilyen formatervezési minták nagyon nagy kapacitással rendelkeznek, ami fontos, mivel a polcok a padlóról a legmagasabbra helyezhetők. A magasság változhat, de érdemes több lehetőséget választani - ugyanakkor a tér elfoglalt, ezért maximális haszonnal kell használni;
 • Amikor kiválasztja, figyeljen a keret megbízhatóságára, mivel ha gyenge, akkor kevés értelme lesz a nagy kapacitásnak. A legjobb, ha fém opciókat használnak, mivel a műanyag nem képes ellenállni a nehéz terheknek. Egy fa is jól működik, de különleges feldolgozást igényel;
 • Fontos az opció kiválasztása az optimális kialakítással, ha a megjelenés fontos az Ön számára, és egy luxus hangulatot kíván létrehozni a fürdőszobában, akkor megfontolhatja a kovácsolt termékeket. Sokat költenek, de jól néznek ki;

A kovácsolt termékek mindig a luxushoz kapcsolódnak.

 • Vannak még sarokbeállítások is, így ha van szabad sarka, akkor csak egy ilyen megoldást vehet fel. Nagyon szeretem a veretet metal állványokkal és üvegpolcokkal - stílusosnak tűnik, és ugyanakkor rendkívül megbízható;

Az üveg és fém kombinációja jól néz ki

 • Ha a szerkezet mérete nagy, akkor érdemes rögzíteni a falra, mert a nagy, keskeny polcok nehéz terhelés alatt egyszerűen átsiklanak.

4. opció - zárt polcok

Ez a típus magában foglalja az összes olyan szerkezetet, amelyek csuklós vagy tolóajtóval rendelkeznek. Vagyis a polc lehet fal, sarok vagy padló, de az ajtók jelenléte azonnal hozzárendeli ezt a típushoz, amelynek előnyei:

 • A design zárva van a fröccsenő vízből, ami lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen dolgot tegyen. Ezenkívül a raktározás során semmiféle tétel nem esik ki a polcokon, ami szintén fontos, ha gyermeke van a családban;

Ez egyfajta szekrény, amely sokkal jobban védi az elemeket a polcokon.

 • Az ajtókat egy bizonyos módon lehet díszíteni, vagy alkalmazhatók egy mintára vagy formatervezésre, ami új lehetőségeket nyit meg a szoba kialakításában. Itt elkészíthet egy kész verziót vagy vásárolhat termékeket egyszínű ajtókkal és festheti azokat amennyire csak szüksége van;
 • Egy másik lehetőség egy műanyag visszahúzható kialakítás, inkább fiókos fiókos fiókos, de ezt a lehetőséget meg kell említeni a felülvizsgálatunkban. Ez a bútor kiválóan alkalmas nagy elemek, például törülközők tárolására. A méretek nagyon különbözőek lehetnek, mint a színek, a legjobb választás a fürdéshez;

A vákuumos tároló rendszer költsége 2000 rubel.

 • Nagyon érdekes megoldás - az elforgatható polcok zárt polcai, a saját tengelyük körül forognak, és a nyitott vagy a zárt oldalon elforgathatók. Leggyakrabban a sarokba szerelhető kialakításúak és kiválóak a samponok és szappanok számára, a polc egy kéz érintésével, a rendszer egyszerű és megbízható.

A kialakítás lehet átlátszó és zárt is

Opciószám 5 - teleszkópos rendszerek

Az ilyen típusú polcok nagyon kényelmesek a használathoz, de van néhány speciális funkciója, amelyek miatt nem minden fürdőszobában telepíthető:

 • A fürdőszobai csúszkához tartozó polcokat azért tartják fenn, mert a padlóra és a mennyezetre támaszkodnak. Ha a felület megbízhatatlan, akkor a rendszer áttörheti rajta, ezért ha gipszkarton-szerkezetet készítesz, akkor számolnod kell, ha a leállítás megtörténik és megerősíti a szerkezetet az adott helyen egy fémprofillal. Fontos, hogy a felület képes ellenállni a jelentős terhelésnek;

A teleszkópos kivitel nagyon kényelmes és jól néz ki.

 • A gyártás anyaga gyakran fém, de vannak olcsóbb lehetőségek fém állvánnyal és műanyag polcokkal. Ez biztosítja a tervezés magas megbízhatóságát;
 • Nagyon nagy előnyt jelentene a különböző polcok számának a lehetőségével, és minden olyan magasságra felszerelhetek, amely kényelmes Önnek. Be lehet szerelni és a törülközőtartókat, ha szükséges;

A csúszó rendszer önállóan határozza meg a polcok optimális helyzetét és számát

 • A beszereléskor fontos, hogy a rúd pozícióját ellenőrizzük a szint segítségével, azóta meg kell ismételni a tartószerkezetet.

Opció 6 - tükrök polcokkal

Az ilyen lehetőség, mint a tükör a fürdőszoba polc nagyon népszerű, mivel nagyon kényelmes. Ennek a megoldásnak az előnyei sokak:

 • A függesztett szerkezetek leggyakrabban a mosogató felett helyezkednek el, és kozmetikai és higiéniai eljárásokhoz használják. Nagyon kényelmesek az egyszerű oknál fogva, hogy minden szükséges tétel tárolható a polcokon, nincs szükség további tárhely feltárására;

Jobb, ha a polcok az oldalakon, nem pedig az alján helyezkednek el, így a tükörfelület nem záródik le

 • Annyi változata van a teljesítménynek, hogy nagyon szokatlanok lehetnek a legnagyobb eredetiekhez. Ami az árcédulát illeti, a legszélesebb körben változik: az 500 rubeltől a több tízezer rubelig;
 • Zárt polcokkal megvásárolhatja az opciót, majd kap egy szekrényt, amelyben minden higiéniai elem rejtve lesz a kíváncsiskodó szemek elől. Ezt a lehetőséget különösen kedveli azok, akik a tökéletes rendet szeretik, és megpróbálják elrejteni a feleslegeseket;

Opció polccal és szekrénnyel - racionális megoldás a fürdőszobában

 • Mielőtt felakasztaná az ilyen terméket, meg kell fontolnia a helyének optimális magasságát. Fontos, hogy minden családtag számára kényelmes legyen, ezért szükség esetén jobb tükör kiválasztása, hogy mind a felnőttek, mind a gyermekek megvizsgálhassák;

7. opció - egyedi tervek

Úgy döntöttem, hogy külön csoportba sorolom az összes olyan polcot, amelyet egy adott helyen vagy meghatározott célokra használnak, a fő lehetőségek a következők:

 • A fürdőszobában lévő törülköző különböző formájú lehet, és gyakran maga a design is szokatlan bútor. A lehetőségek széles választékát kínálja, nincs értelme leírni mindent, ezért ha kívánja, megadhatja a megfelelő lekérdezést a keresőben, és megtalálhatja a kívánt megoldást. Példaként egy fa verzió jelenik meg, amely egy rést talál;

Ez a polc sokkal jobb, mint a normál szerkezetek unalmas.

 • Egy másik lehetőség - egy polc a mosogató alatt, ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a mosogató alatt lévő helyet maximálisan kihasználja. A tervezési lehetőségek a mosogató méretétől függenek, és leggyakrabban fémből vagy kerámiából készülnek, hogy jól illeszkedjenek az alapelemhez;

Ez a polc jól néz ki, és lehetővé teszi, hogy további tárhelyet hozzon létre a szükséges dolgokhoz.

 • Könnyű felfüggesztési lehetőségeket helyezhet el bármelyik pódiumra vagy keresztlécre, vagy speciális kampót készíthet a megfelelő helyen. Ez a fajta termék jó, mert mozgatható a helyiségben és elhelyezhető a legmegfelelőbb helyen. A példa a zuhanyzófej helyének változatát mutatja - kényelmes és egyidejűleg szokatlan;

A mobil design nagyon eredeti lehet.

 • Nemrég láttam egy másik megoldást, amelyet nagyon tetszett - a polcok a fürdőszoba képernyőjén találhatók. A dekorációs panel mögött rejtőzik, és nagyon alkalmas tisztítószerek és tisztítószerek tárolására. Ismét a leggyakrabban eltűnő helyet élvezheti.

A fürdőszobai képernyőn lévő polcok minden tisztítószert tartalmaznak.

Házi tervek

Nem tévedek, ha azt mondom, hogy a fürdőszobában annyi különböző polcot készíthet a saját kezével, és ugyanolyan jó és gyakran jobban néz ki, mint a késztermékek. Elmondom Önnek azokat a lehetőségeket, amelyek véleményem szerint a legmegfelelőbbek és praktikusabbak.

1. opció - gipszkarton polcok

A beépített és a gipszkartonból készült felső polcok jól néz ki a fürdőszobában, de a javítás színpadán meg kell őket építeni. Számos alapvető lehetőség létezik:

 • A polcok méretét a fülke méretének megfelelően hozhatja létre, ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a felszínen számos üreg található, amelyek nagyszerűen tárolják a különböző apró tárgyakat. A megjelenés javítása és további dekoratív hatás elérése érdekében azt tanácsolom, hogy a háttérvilágítást a fülkében tegye, nagyon stílusosnak tűnik;

Ez a lehetőség ideális a minimalizmus stílusában kialakított fürdőszobákban.

 • Egy egyszerűbb megoldás egy nagyobb fülke, amelybe üveg vagy más anyag polcok csatlakoznak. Ez azt jelenti, hogy nagy mélyedést készítesz, és ehhez több szükséges polcot kell elhelyezni a szükséges távolságon. Ezek a lehetőségek a leggyakoribbak a fülkék esetében;

Ez a polc bármilyen típusú fürdőszobához illeszkedik.

 • A polcokat a kívánt helyre építheti a vázszerkezet felépítésével, nedvességálló gipszkartonra és további díszítéssel. A kikészítés lehet egy csempe, egy mozaik, és lehetséges, és egyszerűen festeni egy felület mosható festék,

Ez a polc nehéz megvalósítani, de az eredmény remek

 • Építhet partíciókat a beépített polcokkal, ezáltal megoszthatja a helyet, és szerezhet helyet a dolgok tárolására. Fontos, hogy előzetesen gondolkodjunk a szerkezet kialakításáról és elég erős legyen ahhoz, hogy ne terhelje a terhelést;

A válaszfal kombinációja polcokkal - ésszerű megoldás

2. lehetőség - házi polcok

Meg fogjuk találni, hogyan készítsük el a saját falra szerelhető polcainkat a fürdőszobában:

 • Először meg kell mérni a jövőbeli tervezés optimális méreteit. Ennek az opciónak az az előnye, hogy a dimenziók lehetnek, a legfontosabb az, hogy megfelelnek a követelményeknek;
 • Ezután el kell döntenie, hogy milyen anyagból készülnek a polcok, az üveg a legalkalmasabb erre a célra. Megvásárolhatja a szokásos opciókat, színes vagy matt termékeket. Jobb, ha nem takaríthat meg és vásárolhat sérthetetlen üvegt vagy üvegt ragasztott fóliával, amely nem teszi lehetővé, hogy a töredékek összeomlanak, még akkor is, ha a polc megtörik, akkor minden műhelyben kivágja a megfelelő méretű darabokat;

Még göndör vágóelemeket is rendelhet

A végeket a polcokon kell őrölni, különben nagyon könnyű vágni az ujjaikat. Ez a szolgáltatás a műhelyekben is rendelkezésre áll, nem szabad megmenteni.

 • A polctartók bármely bútoráruban megvásárolhatók, konfigurációjuk és méretük függ attól, hogy mely polcokat fognak használni, és milyen terhelést helyeznek el a szerkezetre;
 • A tartóelemek a falhoz vannak rögzítve, majd az üvegeket behelyezzük és rögzítő csavarokkal rögzítjük.

Ezek a polcok stílusosak és olcsóak.

Természetesen fából készült polcokat is készíthetünk, a legegyszerűbb megoldás ez: a tábla szélességet igényel, két oldalsó oldalt csatolnak az oldalra, és egy rack elé helyezve, hogy megakadályozzák az esedékeket. A függőleges elemekhez csavart a rögzítő szemek, amelyek egy fillért sem tartalmaznak, majd a polcot festették és bármely kényelmes helyen felszerelhetnék.

Nagyszerű lehetőség, amely szó szerint két párból készült.

Egy még egyszerűbb megoldás a polcok záróelemeivel - bútorok értékesítésével és különböző hosszúságú bútorok értékesítésével, a szükséges méret kiválasztásához. Ezután a tartó a falhoz csatlakozik, és a tábla hozzá van kötve - a polc készen áll.

Ezek a zárójelek nagymértékben egyszerűsítik a munkafolyamatot.

Végül egy másik szokatlan megoldás a keskeny polcok padlóról a mennyezetre való szerelése, minden egyszerű: egy 40x50 vagy 40x60 bar-ot vízszintesen rögzítenek a falhoz hosszú dugóval. Az elemek távolsága kb. 30 cm, a munka befejezése után a felület festett, és dekoratív elemeket és hasznos csíkokat lehet elhelyezni a keletkező nyúlványokra.

Hogy tetszik ez a megoldás?

3. opció - a kötél és a deszkák eredeti kialakítása

Ez a termék nagyon egyszerűen megvalósítható, de nagyon elegáns és szokatlan. A munkamódszerek így néz ki:

Bárki képes kezelni a munkát.

 • A munkához a következő anyagok szükségesek: egy kötél, lehetőleg vastag, mintha jobban néz ki, néhány polc, polc, festék vagy faanyag impregnálás. A szerszámoknak fűrész-, fúró- vagy csavarhúzóra, festékkefére és csiszolópapírra van szükség a fa csiszolásához. Kívánt esetben a polcokat fafaragokkal díszítheti, de ez a lehetőség bizonyos készségeket igényel;

Jute kötél eladta a mérő, meg kell vásárolni néhány méter

 • A munka azzal kezdődik, hogy a szükséges méretű polcokat vágják, a legegyszerűbb módja a szélezett tábla használatának, mivel csak darabokra kell vágnia. A nyersdarabokban lyukakat kell fúrni, amelyek mérete megegyezik a használt kötél átmérőjével. A munkát mind a fúró, mind a fűrészlap speciális fűrészlécével lehet elvégezni;

A legegyszerűbb módja annak, hogy a kívánt átmérőjű fúrót kapja - ez olcsó

 • Ezután jön a polcok feldolgozásának fordulója, óvatosan csiszolópapírral homokosítsuk őket, különös figyelmet fordítsunk a végekre, mivel ez a legproblémásabb terület az erdőben. A csiszolás után festéket vagy impregnációt kell alkalmazni, nem feltétlenül a fehérnek kell lennie, és kontrasztos színt kell készítenie;

A speciális sáv jelentősen leegyszerűsíti az őrlési folyamatot

 • Az utolsó konstrukció lesz - a felső polcról az aljára lévő kötelek ki vannak engedve, a csomó alulról kötödik, az elemek helyzete rögzíthető csomókötésekkel, ha a kötél vékony, vagy rudakat helyezett egy vastag kötélbe (csak ez a lehetőség látható). A készterméket kényelmes helyen helyezték el.

A vékony pálcák lehetővé teszik a polc helyszínének beállítását - minden nagyon egyszerű

Alternatív megoldásként figyelembe veheti a formatervezést is, amelynél a kötelek helyett a szíjakat használják, jobb a műanyagok változatos kiválasztása, mivel nem félnek a nedvességtől és nem rothadnak idővel. Itt a szerelvény más: a polcokat rövid csavarral helyezzük be és rögzítjük az övre a megfelelő helyeken, majd a szerkezetet fel lehet függeszteni a falra.

Kiváló polc lehet készíteni egy pár lemezből és régi övből.

következtetés

A fürdőszobák polcai kész állapotban megvásárolhatók, és építheted magad, kiválaszthatod a legjobban tetsző lehetőséget, és megvalósíthatod terveidet. Elmondtam messzire mindenféle termékről, különösen otthoni polcokról, és egyedülálló dizájnt készíthetsz magaddal a rendelkezésre álló anyagok felhasználásával. A jelen cikkben szereplő videó részletesebben megmutatja néhány fontos árnyalatot, és ha nem érti meg valamit, akkor írja meg kérdéseit az alábbi megjegyzésekben.