Legfontosabb > Tartozékok

Számolja ki a költségeket a fürdőszoba kulcsrakész - online számológép

Az egyedülálló online számológépünk segítségével kiszámolhatjuk a Moszkvában és Moszkva régiójában akár 100% -os pontosságú fürdőszoba és toalett, vagy kulcsrakész fürdőszoba kombinációjának költségét.

 • fürdőszoba
 • TERVEZETT
 • Válassza ki a fürdőszoba típusát, ha a fürdőszoba és a WC különállóak, kérjük, adja meg a paramétereket, a befejező lehetőségeket és a fürdőszobai elemek típusát külön-külön.

  Válassza ki a FÜRDŐ TÍPUSA

  Összesen négyzetméter

  Összesen négyzetméter

  Kérjük, töltse ki az összes mezőt a számítások fogadásához!

  A becslés összege hozzávetőleges, ezért javasoljuk, hogy hagyjon jóvá pontosabb számítást és ingyenes javításra vonatkozó tanácsokat.

  A fürdőszobai anyagok jelentős átalakításának hozzávetőleges költségének kiszámításához 60% -ot kell hozzáadni a kapott összeghez.

  A 2017-es árlistán szereplő javítási munkák árai

  Indulás a tanácsadás és a költségvetés INGYENES (495) 664-64-35!

  Online - számológép a kulcsrakész fürdőszoba átalakításának költségének kiszámításához

  A fürdőszobában nehéz előzetesen megnevezni a javítás pontos költségeit: a folyamat során majdnem mindig olyan pillanatok merülnek fel, amelyek növelik az árcédulát, mert további munkát végeznek. Megértjük, hogy a javítás megkezdése nélkül megérteni, hogy mennyire tehet rosszul. Ezért kifejlesztettünk egy online kalkulátort, figyelembe véve a fürdőszoba javításának minden ismert jellemzőjét. Használatával előzetesen megteheti a javítás költségeit, az épület sajátosságainak és saját kívánságainak megfelelően.

  Mennyire pontos a számított költség?

  Az online számológép a fürdőszoba vagy a fürdőszoba javításának előzetes költségét határozza meg. Hasznos lehet azoknak, akik csak megkezdik javítani ezeket a helyiségeket, és szeretnék megérteni, hogy mennyibe kerül. Vagy azoknak az ügyfeleknek, akik kiválasztják a vállalkozót, és legalábbis nagyjából meg akarják érteni a különböző cégek árpolitikáját a becslések és konzultációk rossz becslése nélkül. A pontosságot illetően, a tapasztalatból elmondhatjuk, hogy a számológép által kibocsátott összeg közel van az utolsóhoz: a különbség körülbelül 20% az olcsóbb vagy drágább.

  A fürdőszoba számológép jellemzői

  Figyeljen a számológép számos fontos jellemzőjére:

  1. Az ebből eredő költségek a munkák költségei, kivéve az anyagokat. Az ilyen számológépben lévő anyagok kiszámítása nem praktikus: valaki a legolcsóbb hazai termékeket, valakit - olasz csempéket és német szanitereket használ. A gyakorlat azt mutatja, hogy ennek eredményeképpen a költségvetés 60% -át anyagi támogatásra fordítják, a többi pedig a javításért fizetett költség.

  2. A számológép szabványos tömítéstechnikai standard fürdőszobákhoz van kötve. De vannak kivételek az egyedi épületek számától, amelyek különleges megközelítést igényelnek: ha egy saját kezű házat vagy egy szokatlan elrendezésű lakásban élsz, próbáld meg kiválasztani a legközelítőbb lehetőséget, de ne felejtsd el - a kapott összeg pontossága alacsonyabb lesz.

  oktatás

  Kidolgoztunk egy intuitív online kalkulátort, amely könnyen használható:

  • válassza ki az otthoni fürdőszoba típusát - ha egyik opció sem tükrözi teljes mértékben a tulajdonságait, válassza ki a legközelebb
  • jelölje meg a helyiség méretét - kívánatos kézi és független mérések elvégzése, gyakran a műszaki tervekben szereplő adatok megbízhatatlanok
  • határozza meg a fal- és padlóburkolat típusát - ha csempéről beszélünk, középméretű szabványos formázású termékekről van szó. Ha egy cserép tervezett méretének csökkentése, nem szabványos forma, akkor a lefektetés költsége tisztázást igényel.
  • adja meg, hogy milyen típusú WC-vel és fürdőkáddal / zuhanyzóval fogják használni • ha további munkára van szükségük - meleg padló elhelyezése, az ajtókeret cseréje - jelölje be a jelölőnégyzeteket

  Ha minden tételt feltöltött, kattintson a "Tovább" gombra - az online számológép automatikusan meghatározza az előzetes költségeket. Ha részletes számítást szeretne kapni, töltse ki az alábbi űrlapot - szakembereink ingyenesen feldolgozzák az alkalmazást, és egy idő után részletes becslést küldünk a fürdőszobának a megadott e-mailre történő javítására.

  A modern típusú fal dekoráció könnyen összezavarodik, mert sok van. Vannak hagyományos és új eredeti megoldások, valamint az, ami illeszkedik a belső térbe.

  Nehéz egy gyönyörű, elegáns és kényelmes kis konyhát készíteni, de ha tudod, hogy milyen javítási opciókat kell alkalmazni, és mi a legjobb, ha nem kísérel meg kísérletezni.

  A modern befejező anyagok sokfélesége miatt könnyű választani a helyiség javításának megfelelő megoldását, de nagyon fontos, hogy figyelembe vegye számos árnyalatot az óvodában.

  Fürdőszoba javítás költségkalkulátor

  A költség meghatározása a lakás látogatása után történik kiszámítja a javítás költségeit

  A fürdőszoba és a WC kulcsának hozzávetőleges költsége

  Ha tudni szeretné, mennyibe kerül a fürdőszoba és a WC javítása, vagy nagyjából kiszámítja, hogy mennyibe kerül a javítás, ebben az esetben javasoljuk, hogy használja a becsült számológépet.

  Használja a szabványos szobák méreteivel rendelkező gombokat az előzetes költség meghatározásához.

  Vegye figyelembe, hogy a becslés csak a legnehezebb munkát veszi figyelembe, a fürdő állapotától és az ügyfél kívánságaitól függően, akkor a javítások listája és a helyiség mennyisége megváltoztatható.

  Lakásjavítás

  Online magazin a javításról és a tervezésről

  Becsült fürdőszoba javítási tippek és mintabecslések

  • fürdőszoba
  - 2014. december 14. 2014. december 14. 0

  Tegyük fel, hogy összegyűjtött és úgy döntött, hogy teljesíti hosszú ideig tartott álmodat - javítani a fürdőszobát.

  A munka megkezdése előtt előzetesen számításokat kell készíteni a lehetséges költségekről, kiválasztani a legjobb befejező lehetőségeket, és kiválasztani a szükséges vízvezetékeket.

  Ahhoz, hogy az összes szükséges kiadást dokumentumok formájában jelenítse meg, a fürdőszobában történő javításra vonatkozó becslés szükséges. Beszerezheti összeállítását egy építőipari cégnél, amely könnyen kiválasztható az építési piacon képviseltekből, vagy saját maga is összeállíthatja.

  Hogyan lehet elkezdeni a költségvetést?

  A fürdőszoba javításának költségeinek kiszámításához először is el kell döntenie, hogy ki fogja elvégezni a munkát - a hivatásos dolgozók vagy maguk.

  Az építőanyagok vásárlása meglehetősen jelentős része a költségeknek.

  Nagyon egyszerű kiszámítani a fürdőszobában és a WC-ben lévő javítás költségeit a szükséges mennyiségű anyag felhasználásával az interneten keresztül. Ebből a célból a nagyjavítással széles körben elterjedt fürdőszobajavítási kalkulátor jól bebizonyosodott. Itt például.

  A szabványos fürdő kijavításának költségeinek kiszámításához szüksége van:

  • a fürdőszoba minden lineáris méreteinek mérése;
  • hozzon létre egy méretezett rajzot a falakról, mennyezetről és padlóról;
  • válasszon anyagot falakhoz, padlókhoz és mennyezetekhez;
  • tisztázza az építési anyagok értékesítésének pontos lehetõségét (csomagokban, táskában vagy egyenként, mennyisége);
  • kiszámítja az építőanyag mennyiségét az anyag mérete és területe alapján;
  • kiszámítja a keverékek számát és a szükséges kötőelemeket a szakemberekkel való előzetes konzultáció után;
  • számolja ki az összes építőanyag megvásárlásához szükséges pénzmennyiséget, amely a piacokon vagy a hardverraktárakra vonatkozik.

  Lineáris méretek mérése

  Mérőszalag alkalmazásával minden egyes mérés során több ponton mérést végzünk egy méterrel. Ez a szükséges munka pontos meghatározásához szükséges.

  A régi épülethez tartozó házak nagy része tönkremegy, még a matematikát is, bonyolult épületszerkezeti geometriájával. Tegyük fel, hogy a padló 165 cm, szélessége 170 cm. Ennek megfelelően a kapott téglalap területe 2,805 négyzetméter. A terület kb. 3 négyzetméterre kerekíthető.

  A falak magasságát mérjük. A falak területét úgy számolják ki, hogy magasságukat a padló szélességével és hosszúságával megszorozzák. Minden mérés elvégzése után a padlóra, a falra és a mennyezetre egy papírt tervez. Az adatok szerint kiszámítjuk a szükséges anyagmennyiséget.

  A fürdőszoba és toalett befejezéséhez szükséges anyagok kiválasztása

  A legkedvezőbb megoldás a padlóburkolat befejezéséhez a csempe használatának lehetősége.

  A gyártók különböző méretű, négyzet alakú vagy téglalap alakú csempe gyártására szolgálnak. A legelterjedtebb csempe oldalhosszúsága 0,3 méter, ezért területe 0,09 négyzetméter. A padlófelületet a csempefelületen osztjuk meg, a megfelelő összeget a teljes emeleten 34 darabnak találjuk.

  Annak a ténynek köszönhetően, hogy nagyon gyakran szükség van a csempeburkolásra, kis burkolattal kell cserepet vásárolni annak érdekében, hogy ne lépjen kapcsolatba a bolttal. A legrosszabb dolog, ami ebben az esetben történhet, hiányzik a hiányzó csempe a boltban.

  Ugyanezt a módszert alkalmazzák a faldíszítéshez szükséges befejező anyagok kiszámításához.

  Amikor kerámia lapkát választasz a falburkoláshoz, akkor egy téglalap alakú csempe, melynek mérete 0,2-0,3 méter. Ennek következtében az egyes lapkák területe 0,06 négyzetméter.

  Ezzel a rendszerrel meglehetősen könnyű kiszámítani a fürdőszoba és toalett, valamint bármely más szobát vagy szobát.

  A falak szintezéséhez szükséges anyagmennyiség nagymértékben függ a falak egyenetlenségének mértékétől.

  A legjobb, ha a mennyezetet a fürdőszobában egy csuklós függesztett mennyezetre szeretnék befejezni, amelynek paneljei alumíniumból készülnek, és különböző színválasztékkal rendelkeznek a befejezéshez. Befejezheti a mennyezetet zökkenőmentes műanyaggal, valamint műanyaggal a falburkolat alatt, ami alacsonyabb költséggel jár.

  A pénzmennyiség kiszámítása a fürdőszobában

  Javítás, mint tudják, az öröm nem olcsó. Előfordul, hogy a választott befejező anyagok, vízvezeték vagy kerámia cserép a fürdőszoba javítására a költségek kiszámítása után nem engedhetik meg maguknak. Ebben a helyzetben segít néhány tipp:

  • elhagyni a drága típusú bevonatokat, és kicserélni őket egy olcsóbb gyűjtéssel vagy olcsó anyagokkal;
  • végezze el a fürdőszoba és toalett javításának tervezett verzióját, de szakaszosan, az első szakaszban vásárolja meg az összes szükséges anyagot, és egy idő után a második szakaszban vásároljon vízvezetékberendezéseket és végezzen minden szükséges javítást;
  • Számos építőipari vállalat, partneri bankokkal együttműködve, fizetéseket fizet a javításokért a fürdőszobában és a WC-ben.

  Fürdőszoba Hruscsovban - minta becslések

  Ház: panel, 9 emelet
  Apartman: 2 szoba, konyha, loggia, külön fürdőszoba
  Fürdőszoba: 1,5x1,5 m
  Mennyezeti magasság: 2,50 m
  A mennyezet / fürdőszoba padló teljes területe: 2,25 m?
  A teljes terület a falak a fürdőszoba: 15 m?

  Számolja ki a fürdőszobai javítás költségeit - online számológép

  Az Ön kényelme érdekében a Bath Service Company szakemberei kifejlesztettek egy egyedülálló online kalkulátort, amely 80% -os pontossággal kiszámíthatja a Moszkvában és a moszkvai régióban kulcsrakész mosdókagylók javításának költségeit.

  • fürdőszoba
  • TERVEZETT
  • Adja meg a fürdőszoba típusát, adja meg annak hosszát és szélességét, válassza ki a listából a legmegfelelőbb befejező lehetőségeket, és jelölje be a szükséges munkákat.

   Válassza ki a FÜRDŐ TÍPUSA

   Összesen négyzetméter

   vázlatos anyagokkal

   Összesen négyzetméter

   Kérjük, töltse ki az összes mezőt a számítások fogadásához!

   A becslés összege hozzávetőleges, ezért javasoljuk, hogy hagyjon jóvá pontosabb számítást és ingyenes javításra vonatkozó tanácsokat.

   Anyagvázlat: 0 dörzsölje

   A fürdőszobai javításról szólva nehéz megítélni a költségét anélkül, hogy gondos hibás számításokat végeznének: "szemmel": túl sok pontot kell figyelembe venni. És néha még a költségbecslést is javítani kell, ha a javítás közepén olyan problémák vannak, amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni, sőt veszélyes is. Másrészt pedig ésszerűtlen a javítások elindítása, legalábbis nem tudva, hogy mennyit fog kerülni, és hogy a családja megengedheti-e azt.

   Hogyan tudhatjuk meg ezt a költségeket, ha még nem döntöttünk el a javítás összes árnyalatáról, vagy nem tudjuk teljesíteni a mérőt és válaszolni minden kérdésére? Használja az online kalkulátort, amelyet kifejezetten a fürdőszobában végzett javítások előzetes költségének meghatározására fejlesztettünk ki.

   A fejlesztés előtt elemezték a fürdőszobai javításokat, amelyeket a vállalati alkalmazottaknak meg kellett tenniük annak érdekében, hogy kiválasszák a legszükségesebb, "kötelező" típusú munkákat, amelyeket a fürdőszobában egy nagyjavítás során meg kell tenni. Ezért az előzetes költségek a lehető legpontosabbak lesznek.

   Mennyire pontos a fürdőszoba javításának költsége?

   Kísérletileg számoltam ki, hogy az online számológép segítségével szerzett előzetes javítási költség és az ára, amelyet a szakember a becslések mérése és becslése előtt bejelenteni fog, körülbelül 20% -ot tesz ki egy irányban. Néha több, néha kevesebb.

   Online fürdőszoba számológép

   A számológép használatával meghatározhatja a költségeket, tartsa szem előtt a két fontos jellemzőjét:

   1. Figyelembe veszi két kiadási tételt - a munkavállalók munkáját és a tervezet anyagát. A befejező anyagok, berendezések, vízvezeték - a színfalak mögött marad. Lehetetlen meghatározni a végső költséget minden anyaggal előre, és néha még a becslés sem menti - a munkaerő-megfontolás során az árak és az ügyfelek kívánságai drámaian megváltoztak.
   2. A számológép szabványosított - kötődik a leggyakoribb lehetőségekhez a fürdőszoba tervezéséhez, tipikus vízvezeték-, szennyvíz-, villamosenergia-elrendezéssel. Ezért nehezebb kiszámítani a speciális vagy egyéni házak házak helyreállításának költségeit - a javasolt opciók, még a legértékesebbek is, nem teljesen tükrözik a helyzetet, ezért a kiszámított költségek pontossága alacsonyabb lesz.

   Hogyan kell használni a javítási kalkulátort?

   Egy online számológép használata egyszerű, minden világos és átlátható, az egész eljárás pár percet vesz igénybe az erővel:

   • adja meg a fürdőszoba típusát - ne hagyja figyelmen kívül ezt a tételt: ha a javasolt opciók közül egyik sem tükrözi a 100% -os tervezési opciót, válassza ki a legjobban illő beállítást;
   • Adja meg a szoba méreteit - annál pontosabbak, annál jobbak. Ajánlatos minden mérést manuálisan elvégezni, ahelyett, hogy a helyiség műszaki útlevelét használná: az onnan származó adatok nem mindig teljesen egybeesnek a valósággal;
   • a javasolt listákból válassza ki a fal- és padlóburkolat típusát;
   • meghatározza a használni kívánt vízvezeték-opciókat - WC, kád vagy zuhany;
   • a további munkák javasolt opcióitól válassza ki azokat, amelyekre szüksége van.

   Miután befejezte az összes elemet, kattintson a Következő gombra, és egy másodperc múlva az online számológép kiszámítja a fürdőszoba javításának előzetes költségeit. Azonban nem sokkal nehezebb megismerni a javítások pontos költségeit - csak hívjon minket, találkozzon egy mérővel, aki ingyen látogatja a létesítményt, és miután várt egy kicsit, kap egy részletes becslést.

   Becsült javítani a fürdőszobában: hogyan kell kiszámítani

   Tegyük fel, hogy úgy dönt, hogy eleget tesz a régóta várt álomnak - felújítani a fürdőszobát. Mielőtt elkezdené a közvetlen munkát, meg kell tervezni minden lehetséges költséget, tanulmányoznia kell a meglévő lehetőségeket a falak, a padló, a mennyezet, és a legjobb vízvezeték kiválasztásához.

   Minden kiadási tétel megjelenítésének dokumentálásához szükséges becslések a fürdőszoba javítására.

   Mit keres

   Tehát úgy döntöttél, hogy kiszámítja a javítás költségeit. Hol kezdjem? Döntsd el, hogy magad csinálod-e a munkát vagy megbíztad-e a munkásoknak.

   Figyelj! Ha úgy dönt, hogy támaszkodik a munkásokra, ne feledje, hogy a szabad építők kevesebbet költenek, mint egy professzionális brigád. Az utóbbi lehetőség azonban biztosítja a garanciális kötelezettségek teljesítését az elvégzett munkához, és bármilyen előre nem látott helyzet esetén javíthat a munkájával.

   A költségek következő jelentős része az építő- és befejező anyagok beszerzése. A javítást az anyagmennyiség segítségével egyszerűen kiszámíthatja egy egyszerű online fürdőszobajavítási kalkulátor segítségével.

   Tipp Számológép használatával időt takaríthat meg, és elkerülheti a számítások hibáit.

   Ehhez szükség van:

   • mérje meg a helyiség összes vonalméretét (hosszúság, szélesség, magasság) egy centiméterben;
   • hogy a falak és a mennyezet padlózatot rajzoljon;
   • határozza meg az anyagot a padlóra, a falra és a mennyezetre;
   • tisztázza a választott anyag értékesítésének lehetőségét (egyenként vagy csomagokban, a csomagok mennyiségében);
   • a szükséges anyagmennyiség kiszámítása az anyag és a felület nagyságának összehasonlításával;
   • miután ellenőriztük a szakmai építészekkel, számítsuk ki a kötelező kötőanyagok, kötőelemek előírt számát;
   • kiszámítja az összes anyag megvásárlásához szükséges összeget, a referencia ebben az esetben az ár a hardverraktárakban vagy piacokon lesz.

   hirdetés

   Méretek mérése

   A szalagmérés segítségével több ponton 0,5-1 m lépésenként mérjük az egyes felületeket, ami a munkaterület pontosabb meghatározásához szükséges. A régi épületek sok házának a matematikája a struktúrájuk geometriájával csorbulhat.

   Tegyük fel, hogy a padló oldalainak hossza 170 cm, az így kapott terület területe 2,89 m 2. Körülbelül három négyzetméter.

   Mérje meg a falak magasságát. A falak magasságát a padló hosszának hosszával megszorítjuk, kiszámítjuk a falak területét. Papíron alkalmazzuk a falak, a padló és a mennyezet képét. Az adatok alapján kiszámítjuk az anyag mennyiségét.

   A befejező anyag kiválasztása

   Padlóburkolat

   Egy gyakori lehetőség a padló befejezésére a csempék használata. A csempe különböző méretű négyszögletes vagy négyzet alakú. A legnépszerűbb, 0,3 vagy 0,33 m oldalú lapok, az egyik területe 0,09 m² vagy 0,11 m².

   A padló teljes területét egy lapka területével osztjuk fel, megkapjuk a szükséges összeget - 34 vagy 28 db.

   Ne felejtsük el, hogy a csempe vágásához szükséges lesz, ezért vegyél egy kis készletet, hogy ne kelljen visszamenni a boltba és megvásárolni a hiányzó mennyiséget. A legrosszabb az, hogy nem találja ugyanabból a tételből származó csempéket, és az azonos márkanévvel azonos gyártótól származó termékek eltérőek lehetnek a különböző tételekben.

   Tipp Még akkor is, ha kiszámította a csempék számát, figyelembe véve a "vágást", kívánatos, hogy házasság vagy kár esetén több darabot kapjon.

   Fal dekoráció

   Ugyanígy végezzük el a falak javítására szolgáló befejező anyagok számítását. Ha tetszik a kerámia csempe, választhatsz egy téglalap alakú csempe, melynek oldalszöge 0,2 × 0,3 m, így minden termék területe 0,06 m².

   A javasolt rendszer szerint nemcsak a 170x170 cm-es szoba javítását lehet kiszámítani, hanem bármely más szobát is kiszámíthatunk.

   Szükséges figyelembe venni a telepítéshez szükséges anyagmennyiséget, amennyiben szükséges a falak gipszeléséhez, szükségessé válik a vakolat kompozíciók. Számuk az épületszerkezet szabálytalanságainak nagyságától függ.

   A mennyezet javítása a fürdőszobában a leggyakoribb megoldás az alumínium panelekből készült függesztett mennyezet, fehér szegéllyel, arany vagy tükör ezüst felületével. Használhat olcsóbb megoldást - zökkenőmentes műanyag vagy műanyag a falburkolat alatt.

   Rács álmennyezet

   Pénzt számítás

   Mindenki tudja, hogy a javítás drága. Miután gyakran választotta a kerámia burkolólapok, műanyagok és vízvezetékek gyűjteményét, a szükséges pénzösszeg kiszámítása után a fogyasztó megérti, hogy nem kell a fürdőszobai javítási opciót pillanatnyilag kihúzni. Mit tudunk hasonló helyzetben? Számos lehetőség van:

   • hagyja abba a kiválasztott drága opciót, és olcsóbb analógot használjon, például a cserép helyett, a falakat műanyag panelekkel lehet átlapozni, a padlót linóleummal lefedheti, és festeni a mennyezetet;
   • ne adja fel a kedvelt kollekciót, és végezze el a fürdőszoba fokozatos javítását, az első évben vásárolja meg az összes anyagot egy tételből (kivéve a csemperagasztót, alapozót és más rövid élettartamú anyagokat), és a következőket - vásároljon vízvezetéket és telepítse;
   • Számos, a partnerbankokkal dolgozó építőipari cég kínálja a javításokat részletekben (kapsz kulcsrakész fürdőt, és fizetnek a renderelt szolgáltatásért az év során).

   Így ez a cikk egyértelműen bizonyítja, hogy a fő dokumentum, amelynek nélkülözhetetlen a fürdőszobában végzett javítás kiszámítása, becslés. Csak ő képes valódi elképzelést adni arról, hogy mennyibe kerül a javítás költsége, megakadályozza az indokolatlan költségeket és meghatározza a szükséges anyagmennyiséget.

   Kompetikusan összeállított építési becslések - az optimális költségek garantálása. Ha úgy dönt, hogy megvalósítja a fürdőszoba javítását a szakemberek kezében, akkor fő feladata az, hogy alaposan megvizsgálja a vállalkozó által nyújtott becslést, és még jobb, ha saját maga vagy együtt dolgozik.

   Összefoglalva

   Reméljük, hogy a mi cikkünk hasznos volt számodra, és meg tudod változtatni a javítást. A technológiai és gyakorlati kérdések pontosabb megértése érdekében weblapunkon részletes fotó- és videolejátszás található, melyben hasznos információkat talál a témáról.

   Hogyan lehet kiszámítani a fürdőszoba javításának költségeit?

   Előbb vagy utóbb egy házat vagy lakást nagyjavításra, a kommunikációs rendszerek cseréjére, a falak rekonstrukciójára és az új elektromos berendezések leszerelésére van szükség. A szobák közül a fürdőszobát funkcionalitás jellemzi. A fő vízvezeték-komponensek itt koncentrálódnak, mivel a fürdőkád, a WC, a mosogató, a zuhanyzó olyan tárgyak, amelyek csövek, csatornák stb. Stabil működését igénylik.

   A javításhoz használt fürdőszoba számos munkát foglal magában, beleértve a falak befejezését, az ajtók cseréjét és a WC lebontását. A vízellátáshoz, vízelvezetéshez és villamosenergia-ellátáshoz kapcsolódó bármely tevékenységet szakembernek kell elvégeznie ezen a területen, ezért jobb, ha egy ilyen helyiség komplett javítására Nordfor szakembert hívhat.

   A vásárlók kényelmesebb kiszolgálásához a cég honlapján egy kényelmes és praktikus számológép található. Köszönhetően munkájának, bárki kiszámíthatja a kulcsrakész fürdőszoba javításának költségeit. Ennek az online szolgáltatásnak a fő előnye a nagy pontosság. A felhasználó meghatározza a megrendelés minden jellemzőjét: hálózati csere, vízellátás, fal, mennyezet díszítése stb., Majd a számológép számít. A Nordfor-tól származó összes összeget azonnal megismerheti a "kiszámítható sorrend" cellára kattintva. A becslés lehetővé teszi, hogy gyorsan módosítsa a költségvetést, vagy rendeletet rendeljen el, és azonnal megkapja annak végrehajtását, miután a kérelmet a vállalat szakembere ellenőrzi.

   Anyagok a fürdőszoba javításához: kiválasztjuk a legjobbakat

   A mai napig, hogy megtalálja és válasszon anyagok javítására a fürdőszoba nem különösebben nehéz.

   Végtére is, a modern építőanyag-piac a fogyasztók számára a legszélesebb választékot kínálja az építőanyagok és a burkolóanyagok számára.

   Fürdőszoba belső

   Költségbecslés

   Mi a becslés?

   A becslés egy olyan táblázat, ahol bizonyos adatok szerepelnek. Ez lehetővé teszi, hogy vizuálisan meghatározzuk, mennyibe kerül a javítás a fürdőszobába.

   A becslés tartalmaznia kell:

   • Az építési szolgáltatások költsége. Ha szakmai építészek segítségét kéri, a cégnek árajánlatot kell adnia az egyes építési szolgáltatások költségeinek feltüntetésével.
    Miután az ügyfél meghatározza a nyújtott szolgáltatások teljes körét, a végrehajtó cég készen áll a szolgáltatásnyújtásra vonatkozó becslésekről.
   • Az építési és befejező anyagok költsége.

   Számolunk és írunk

   Javításakor sokan úgy vélik, hogy a fürdőszobai javítás becslése időpocsékolás. Azonban a szakértők tanácsot adnak még az önálló teljesítmény mellett, hogy mindenféle munkát végezzenek becslések készítése során.

   Hol kezdjem?

   A szükséges építési munkák sorrendjének meghatározása és meghatározása után gondoljon arra, hogy önállóan tudja-e elvégezni a munkák egész komplexumát.

   Ha úgy dönt, hogy bízza a javító szakember elvégzését, ne felejtse el, hogy a fürdőszoba javítására vonatkozó becslésnek tartalmaznia kell minden elvégzett munka költségeit.

   Az "ingyenes" munkavállalók szolgáltatásai gyakran alacsonyabbak, mint a professzionális építőcsapatok szolgáltatásai.

   A szakértőkkel kötött szerződés megkötése azonban biztosítja az egyes garanciális kötelezettségeknek a szerződő felektől való rendelkezésre állását.

   Méretek mérése

   Egy szabványos építési mérleg vagy más mérőeszközök segítségével mérje meg a fürdőszoba minden felületét. Minden egyes felületet különböző pontokon kell mérni, hogy pontosabb eredményt érjen el körülbelül fél méterrel.

   Pontosabb rajzot kell összeállítani, mivel a régi épületek sok házának elrendezése még egy híres matematikusot is összekeverhet.

   Rajz készítése

   A rajz kidolgozása nemcsak a fürdőszobai javítások költségének pontos kiszámítását teszi lehetővé, hanem a fürdőszobának a lehető legkényelmesebb kialakítását is lehetővé teszi:

   • Először is, a választott skála tiszteletben tartásával húzza ki a fürdőt egy papírlapra.
   • Másodszor jelölje meg a rajzon a kész helyiségben tervezett elemek helyét.
   • Harmadszor, határozza meg azokat a helyeket, ahol a szennyvízcsövek, valamint a forró és hideg víz csatlakozik.

   Minta rajza a fürdőszoba, figyelembe véve a helyét tárgyak

   • Negyedszer, gondosan mérlegelje a rajzot. Elégedett ezen a helyen?

   A fürdőszobájához ideális opció kiválasztásához egyszerre több rajzot rajzoljon. Ez lehetővé teszi az objektumok optimális kényelmes elhelyezkedését.

   Az anyagok kiválasztása

   Miután húzta a fürdőszobát, folytathatja a választható anyagok falburkolat, padló és mennyezet. Ezt azonban részletesebben az alábbiakban ismertetjük.

   A szükséges anyagok kiszámítása

   A befejező és építőanyagok beszerzése a javításra szánt költségek lényeges része. Napjainkig az anyagfogyasztás különböző számológépekkel számolható, amelyek különböző építkezéseken nyílt hozzáférésűek az interneten.

   A fürdőszoba javításához szükséges:

   1. Mérje meg a fürdőszoba minden vonalméretét: hosszúság, magasság és szélesség.

   Tipp A méréseket egy centiméter pontossággal kell elvégezni.

   1. Ezután meg kell terveznie a fürdőszoba falát és mennyezetét a legkedvezőbb skálán.
   2. Döntse el az anyagot, ami a fürdőszoba felé néz.
   3. Az anyag vagy a matematikai képletek felhasználásának kiszámításához használt számológép segítségével kiszámolhatja az épület és a szemben lévő anyagokat.
   4. Számítsuk ki az építőelemek és a különféle kötőelemek előírt mennyiségét.
   5. Adja meg a választott anyagok értékesítését (darab vagy csomag, az egyes csomagok mennyisége).
   6. Az építési piacok és üzletek árai alapján kiszámolja a pénzt, és megy vásárolni.

   Ne felejtsük el, hogy a fürdőszoba javításának becslése tartalmazza az összes kiválasztott anyag költségét.

   Az anyagok kiválasztása

   A padlóra

   Gyakran előfordul, hogy mennyibe kerül a fürdőszobai javítás költsége, attól függően, hogy mekkora költséggel jár a kiválasztott burkolat és az építőanyag.

   Amikor a fürdőszoba padlójára néző anyagot választanak, a következő jellemzőket kell figyelembe venni:

   • Az anyagnak jó nedvességgel és gőzzel szemben ellenállónak kell lennie.
   • Az anyagnak ellenállónak kell lennie az agresszív anyagokkal és sókkal szemben.

   A padló bejegyzésének lehetősége a fürdőszobában

   A fürdőszobában a padlózat legáltalánosabb megoldása csempe. A gyártók különböző méretű és formájú csempéket kínálnak. A legnépszerűbb csempe 0,3 és 0,33 méteres oldalával. Így egy csempe területe 0,09 m / 2 és 0,11 m / 2.

   Számolja ki a padlózat felületének befejezéséhez szükséges csempék számát a fürdőszobában, a padló teljes területét az egyes lapkák területére osztva. Azonban érdemes kis margót készíteni és kicsit többet cserélni, mint a számítások.

   Ez akkor szükséges, ha csempe vágása szükséges, vagy gyártási hibák esetén. így drága javításokat nem kap a fürdőszobában.

   A falaknál

   A falburkolatokhoz általában 0,2x0,3 méteres oldalparaméterekkel rendelkező téglalap alakú lapok kaphatók. Ebben az esetben az egyes lapkák területe 0,06 m / 2.

   A szükséges anyagmennyiséget ugyanúgy kell kiszámítani, mint a padlóburkolat esetében. Az egyes falak teljes területét külön lapra osztjuk. Kis méretű anyagot is vásárolunk.

   A fürdőszobában lévő falak befejező anyagaként a következők használhatók:

   • Kerámia burkolólapok - a hagyományos falburkolat lehetőség. Tartós, vízálló, praktikus és meglehetősen széles színekkel és különböző mintákkal és mintákkal rendelkezik.

   Kerámia fürdőszoba csempe

   • Műanyag panelek. Ez a fajta befejező anyag lehetővé teszi, hogy gazdaságos fürdőszobai javítást végezzen. Ugyanakkor nagyon praktikus és más színes megoldásokkal rendelkezik.

   Műanyag panelek csempékhez

   • Wallpaper. Sokan úgy vélik, hogy a tapétát csak akkor lehet használni, amikor befejeződik a nedvességnek kitett helyiségek, de ez nem teljesen igaz.
    A falakon keresztül akár vinil tapéta is beilleszthető, mivel meglehetősen nedvességálló tulajdonságokkal rendelkezik.

   A tapétázás előtt fel kell készíteni a falak felületét. Laposnak és simanak kell lennie. Ne bánj a falak felszínének elkészítésével.

   A fürdőszobai tapéta díszítése

   • Festék. Festékek és lakkok hosszú ideig sikerrel használják a fürdőszoba felé.
    Ez a fajta kivitel ma már népszerű. Azonban ma a magas páratartalom mellett a szakértők a latex festék használatát javasolják.
    A fürdőszoba javítására szolgáló ilyen anyagot a falakra körülbelül két vagy három rétegben kell felhordani. Ebben az esetben a falaknak sima és sima legyen.

   Fürdőszoba latex festék

   • Más típusú befejező anyagok. Ezek közé tartozik a márvány, mozaik, öntapadó film, fal linóleum, üvegpanelek és csempe, természetes kő.
    Általában arra használják, hogy valami szokatlan dolgot hozzanak létre a fürdőszobában.

   Fürdőszobai dekoráció

   Az anyag megválasztása csak a művész tervezési projektjétől függ.

   A mennyezetre

   A fürdőszobában a mennyezet maximális befejezése:

   • A mennyezet színezése - az egyik legkedvezőbb áron. Sok fajta festék képes ellenállni a nedvességnek.
   • Üveg csomagolás. Az üvegszál nagyon egyszerű és kényelmes az önbevágáshoz.
   • Polc mennyezet. Gipszkarton lapokból áll, nagy nedvességállósággal.
   • Stretch mennyezet. Nedvességálló PVC filmből készül.

   A mennyezet változatai a fürdőszobában

   Az olcsóbb anyagok kiválasztása jelentősen megtakarítja a költségvetést, de gyakran meg kell áldoznia a minőséget. Ebben a tekintetben sokan inkább javításokat végeznek a fürdőszobában, ami lehetővé teszi a legmagasabb minőségű anyagok kiválasztását.

   Becsült javítani a fürdőszobában: hogyan kell kiszámítani?

   A fürdőszoba javítása, figyelembe véve a szoba sajátosságait, a lehető leghamarabb meg kell történnie. Ennek a feltételnek a teljesítése lehetséges a művek, anyagok, eszközök és költségek gondos tervezésével.

   Fontos eldönteni a helyiség megjelenését. A lakberendezést nem csak a tulajdonosok egyedi preferenciái határozzák meg, hanem a fürdőszoba méretét, műszaki berendezéseit, az épület szerkezeti jellemzőit és a közművekhez való csatlakozás feltételeit is.

   Előkészítő munka

   A javítás kezdeti szakasza a következőket tartalmazza:

   1. A fürdőszoba paramétereinek mérése 0,5 cm pontossággal:
   • A legfontosabbak a mennyezet magassága, a padló hossza és a szélessége. A megbízhatóbb adatok megszerzése érdekében több ponton méréseket kell végezni;
   • a vízvezeték szereléshez, bejárati ajtókhoz, világításhoz, kiegészítőkhöz és dekorációs elemekhez kapcsolódó kiegészítő ellenőrző pontok;
   • mosdó;
   • fürdőszoba, zuhanyzó vagy jakuzzi;
   • világítási pontok;
   • kazán,
   • mosógép;
   • tápegységek más háztartási készülékekhez (elektromos borotvák, hajszárítók stb.);
   • elektromos vezetékek;
    A szobának a lehető legrészletesebbnek kell lennie, a kényelem érdekében különféle rajzokat készíthet a padlóra, a mennyezetre és az egyes falakra:
   1. Annak jelzésével, hogy az összes villanyszerelő, vízvezeték és bútor elhelyezése a skála szerint elhelyezkedésük racionalitásának elemzésére szolgál;
   2. Az anyagfelhasználás és a munkaterület felhasználásának meghatározása. A rajznak tükröznie kell a villamos energia és a víz összes csatlakozási helyét.

   Becsült fürdőszoba javítás: anyagok fogyasztása

   1. Határozza meg az egyes felületekhez használt anyagok típusát;
   2. A korábban elvégzett mérések alapján kiszámítsa a fal-, padló- és mennyezetburkolat építőanyagainak fogyasztását. Számítások során vegye figyelembe, hogy:
   • egyes felületeket nem lehet díszíteni, például a fal és a padló azon területeit, amelyeket egy álló fürdőszoba veszi körül;
   • Kerámia burkolólapok vagy műanyag panelek használata esetén figyelembe kell venni a vágást és a használatuk tervét;
   • kötőelemek;
   • szükséges építőelemek;

   Minél pontosabb a számítás, annál alacsonyabb a költség. A legkényelmesebben vásárolni mindent, amire szüksége van az olyan áruházakban, amelyek a csomag jelenlétében egy bizonyos időszakra visszaküldik az áruk visszaküldését. A fel nem használt mérlegek visszaadhatók.

   Becsült fürdőszoba javítás: munka

   Ha a munkát önmagában kell elvégezni, akkor a munka költsége nulla, ha szakemberek bevonásával, akkor minden az elvégzett munka listáján múlik.

   A fürdőszoba javításának költsége: mennyezet, falak és padló, ár

   Mindenki, aki saját fürdőszobájába kíván javítani (tőke vagy kozmetika), előzetesen meg akarja tudni, hogy mekkora lesz a munka teljes része. Végtére is, a nagy mennyiségű ingyenes pénz nem mindig áll rendelkezésre. Gyakran meg kell menteni az apartman felújítását. Segítünk kiszámítani a fürdőszoba javításának költségét, figyelembe véve a vízvezeték, az anyagok és a szakemberek munkájának költségeit.

   Kompetens előkészítés

   A megfelelő költségvetési tervezéshez szükségünk van:

   1. Mérje meg a fürdőszoba paramétereit (nem szemmel, hanem 0,5 cm-es pontossággal).

   Végy egy rulettet és szerezz:

   • főbb paraméterek (mennyezeti magasság, a padló méretei hossza és szélessége),
   • segédparaméterek (a vízvezeték szerelésének bázispontjai, bejárati ajtók, világító elemek, valamint tartozékok a dekorációhoz).

   2. Tervezze meg a villamos energia és a vízi fogyasztók helyét, akiknek állandó telepítést igényelnek:

   • mosdó (mosdó);
   • fürdőszoba (zuhanyzó, pezsgőfürdő);
   • világítási pontok;
   • kazán,
   • mosógép;
   • áramforrások más háztartási készülékekhez (elektromos borotvák, hajszárítók, stb.).

   3. Határozza meg a kommunikáció átadásának helyét:

   • elektromos vezetékek,
   • csövek hideg és forró vízhez,
   • csatorna kimenet.

   Az anyagok és a munka költsége

   Fotó növekedés, kattintson!

   A költségek nagy része attól függ, hogy milyen anyagokat használ a fürdő minden egyes felületére. Számítsa ki a javítás a fürdőszoba kiadási tétel "építőanyagok" lehet a már elvégzett mérések a falak, a padló és a mennyezet.

   A fürdőszobánk mérete 1,5x1,5 m., Ahol a mennyezet magassága 2,5 m. A teljes mennyezeti terület (és ennek megfelelően a padló) 2,25 m², és a falak teljes területe 15 m².

   A mennyezetre

   • műanyag panelek 3x0.375 m (vastagság -10 mm) - 3 db. (420 darab 1 db - összesen 1260 db);
   • műanyag álmennyezet 3 m (10 mm) - 4 db. (60 p. - összesen 240 p.);
   • mennyezet u alakú profil - 2 db. (60 p. - összesen 120 p.);
   • mennyezeti profil 0,06х0,027, 4 m - 2 db. (60 p. - összesen 120 p.).

   A mennyezetet önállóan tisztítjuk a régi mosogatóból, és beépítjük a műanyag paneleket és a padlót. De ha az érintett területek specialistáitól szakképzett segítséget kér, akkor további 1,5-2 ezer rubel lesz a munkára.

   A falaknál

   • gipsz, 25 kg. - 1 táska (220 db);
   • gitt, 18 kg. - 1 táska (500 rubel);
   • csempe ragasztó, 25 kg. - 1 táska (310 pont);
   • csempe 20x30 - 15 négyzetméter. m. (820 főt vettünk 1 négyzetméterre - összesen 12300 f.);
   • fugázás csempecsatlakozásokhoz, 2 kg egy zsákban - 2 táska (160 rubelenként - összesen 320 rubel);
   • kereszteződés alatt csempe, 200 db. - 1 csomag (70 pont).

   Speciális szolgáltatások

   • régi csempe bontása - 6-8 ezer rubel;
   • a falak összehangolásánál 5-6 ezer rubel;
   • a falba - 3-5 ezer rubel;
   • az új csempe - 10-20 ezer rubel (az árak az ilyen típusú munka nagyon különböző).

   A padlóra

   • önterülő keverék, 25 kg - 1 csomag (600 p.);
   • csempe ragasztó, 25 kg - 1 táska (310 pont);
   • padlólapok - 3 négyzetméter. m (1 200 p. - összesen 3.600 p.);
   • fugázás csempecsatlakozásokhoz, 2 kg egy zsákban - 1 táska (160 db).

   Miután elvégeztük az összes munkát, megmentettük az alapok jelentős részét:

   • szétszerelte a régi cserépet (1 ezer rubel),
   • a padlót egy esztrich (3-6 ezer rubel)
   • tegyen egy új csempe (3-4 ezer rubel).

   Általános számítás

   A fürdőszoba teljes körű javításának költségeinek kiszámításához előzetesen meg kell határoznia a munkájához szükséges eszközöket és fogyóeszközök listáját, ha mindent megtesz. Mindent biztosítson a spatuláktól és a keféktől a vödrökig és a lépcsőfokokig.

   Vízvezeték, kommunikáció, fény

   A korábban kidolgozott tervünk szerint a következőket helyezik el az új fürdőszobában:

   • fürdőszoba 1,5 m - 19000 r;
   • mosogató - 6000 p.;
   • talapzat - 4000 p.;
   • keverő - 7000 r.

   Ugyanakkor a régi fürdőszoba és a mosogató bontása esetén legalább 2,5 ezer rubelt fognak felszámolni, új készülékek telepítéséhez - 6-8 ezret.

   A vízvezeték-kommunikációval a fürdőszobában minden rendben van, újak, de ha még mindig ki kell cserélned a csöveket, akkor számoljon további 5-10 ezer rubel költséggel.

   Ami a világítást illeti, 2 db foglalat, 1 kapcsoló, 1 reflektor és 1 elektromos törölközőmelegítő vásárolt nekünk 15,260 db. A telepítéshez mindez körülbelül 7 ezer rubelt fog fizetni.

   Minden költségeinket kényelmesebbé, elegánsabbá és eredetivé alakítottuk. És figyelembe véve az önálló munkát, több mint 70 ezer rubelt töltöttünk.

   Egy ilyen részletes becslés használatával, amelyet példánk alapján adtunk meg, különböző méretű és stílusú fürdőszobákat lehet javítani, és egy ilyen frissítés költsége attól függ, hogy az Ön által választott befejezési költség milyen magas költséggel (mindig olcsóbb egyenértéket találhat) és ki lesz teljesítsen minden aktuális munkát.

   Árak javítása kád és WC kulcsrakész: kiszámítása költsége javítása egy fürdőszoba

   A fürdőszoba és a WC amelyeket a leginkább problémás helyeken a lakásban, ami helyrehozza a saját kezét nehéz, annak ellenére, hogy viszonylag kis felvételek a helyiségek és a rendelkezésre álló bármely építőanyagok. A fal- és padlólapok elhelyezése bizonyos készségeket igényel, a vízvezeték-berendezések cseréje rendkívül veszélyes esemény lehet egy tapasztalatlan mester kezében. Megéri, hogy mentse a javítást, ha a végén, a legjobb, miután összeomlott a fali csempe, padlóburkoló deformáció és csavarás a mennyezet, és a legrosszabb szivárgás az alsó szintekre kell vásárolni anyagok helyettesítésére sérült, fizetni javításokat szomszédok és elölről kezdeni az egészet? A problémák elkerülése érdekében és a felesleges anyagi veszteségeket jobb csak keresni képzett mesteremberek és kiszámítása javítási költség wc és fürdőszoba kulcsrakész.

   Mi a javítás a fürdőszoba és a WC kulcsrakész?

   A kulcsrakész fürdőszoba javítása olyan munkák komplexuma, amelyek:

   • a felszállók és csövek cseréje a hideg és melegvízellátás érdekében;
   • a falak, a mennyezet és a padlóburkolatok beigazítása és eltakarítása az ügyfél választása szerint;
   • fürdőszoba és toalett belső kialakításának tervezése;
   • vízszigetelő berendezések;
   • választás a felfüggesztés, padló vagy beépített szaniter berendezések - keverők, mosogatók, fürdő, zuhany, WC és bidé;
   • bútorok kiválasztása és elhelyezése a fürdőszobában, a WC-ben vagy a kombinált fürdőszobában;
   • vízvezeték- és villamos berendezés beszerelése;
   • befejeződött a helyiségek befejezése után a javítási munka, tisztító törmelék.

   Hogyan válasszuk ki a csapatok csapatát

   Ismerkedés a szakértők kiválasztási megjavítani, gondosan tanulmányozza a piac az ilyen szolgáltatások a városban, ismerkedés az emberek, akik dolgoztak az egyik vagy a másik csapat. Számos szakember rendelkezik olyan weboldalakkal, amelyekben javított helyiségek, munkakörülmények, részletes leírások és költségek állnak rendelkezésre, minden típusú szolgáltatás, cím és kapcsolattartási szám.

   Kiválasztása egy csapat, meg kell, hogy alaposan tanulmányozza az árlistában, figyelembe véve a pénzügyi kapacitás, hogy a művezető előzetes számítása a költségek javítási és megvitatják a részleteket a munka és a határidők.

   Amire az ügyfél igényelheti az előadókat:

   • a fürdőszoba és a WC mérése;
   • újításokat vezet be a belsőépítészet és a technológia terén;
   • készítsen becslést a szükséges építési és javítási anyagok és felszerelések beszerzéséről;
   • becslést készít a javítás során elvégzendő valamennyi munkaterületre vonatkozóan;
   • dolgozzon ki szerződést a javítási munka ütemezéséről és a garancia nyújtásáról, és nyújtsa be az ügyfélnek;
   • a szerződés aláírását követően ütemtervet állít össze az építési anyagok és az egészségügyi berendezések beszerzésére;
   • megvásárolja és szállítja a szerződésben részt vevő egyik fél anyagait és felszerelését;
   • javításokat végez a szerződéssel összhangban;
   • előkészíti a helyiségeket az ügyfél részére történő szállítás céljából.

   A vásárló vásárolhat építőanyagokat és berendezéseket a fürdőszoba és a WC felújításához az építési piacokon vagy szaküzletekben, és ezeket a funkciókat az előadóművészek számára önállóan vagy teljesen el tudja látni.

   Figyelj! A javító által kínált anyagok, eszközök és berendezések költsége gyakran kedvezően hasonlítható össze a piaci árakkal.

   A fürdőszoba és a kulcsrakész WC javítása

   Számos lehetőség van a kulcsrakész javításra - "Gazdaság", "Standard", "Tőke", "Prémium" vagy "Euro".

   • a mennyezet és a falak bevonása vízálló festékkel vagy PVC bevonattal, vízálló tapétázással;
   • padlóburkolatok;
   • elektromos munkát végezni;
   • egészségügyi berendezések telepítése.

   A "Standard" javítóosztály kiterjedt munkák:

   • mennyezetburkolatok felszerelése;
   • fal- és padlólapok;
   • szerelődobozok a felemelők alatt;
   • szaniter felszerelések felszerelése: kád, mosdó, csaptelep, törölközőmelegítő, zuhanyfülke, WC a WC-ben vagy kombinált fürdőszoba;
   • elektromos berendezések beszerelése - foglalatok, lámpák.

   Javítás "Tőke", hogy teljes körű tevékenységek, amelyek magukban foglalják:

   • meleg- és hidegvízcsövek cseréje, beleértve a felszállókat is;
   • számlálók és szűrők telepítése;
   • mennyezetburkolatok felszerelése;
   • fal- és padlóburkolat;
   • a dobozok felszerelése a telepítéshez és a felszállókhoz;
   • fürdőkád, csaptelep, zuhanyzó, beépítés, WC kombinált fürdőszobában vagy WC-ben;
   • berendezések felszerelése és csatlakoztatása - mosógép, törölközőmelegítő;
   • elektromos berendezések szerelése - lámpák, aljzatok;
   • ajtócsere.

   A prémium vagy euroosztályú javítás magában foglalja a csúcstechnikai eszközök és exkluzív anyagok, például a gránit, a természetes kő, a mozaikpanelek és a következőket:

   • helyiségek átalakítása egyedi tervezési projektek szerint;
   • a felszállók és csövek cseréje a hideg és melegvízellátás érdekében;
   • számlálók és szűrők telepítése;
   • rejtett revíziós nyílással ellátott doboz felszerelése;
   • vízálló vagy nyújtós mennyezet felszerelése;
   • falak és padlólapok, természetes vagy mesterséges kőfelületek;
   • egy egyedi projekt szerint készített pódiumra felszerelt zuhanykabin elhelyezése;
   • telepítés, fürdő, mosdó, mosogató, bidé, WC;
   • mosógép felszerelése;
   • villamos munkát végez a mennyezet- és falvilágítás, a padlófűtés, a fedél, a vízmelegítő telepítésekor.

   Ön kiszámíthatja a javítás költségeit a fürdőszobában és a WC-ben egy speciális online számológép segítségével.

   Kulcsrakész fürdőszoba javítása (ár)

   A kulcsrakész fürdőszoba javítása, az elvégzett munka típusától és a szoba felvételétől függően sokkal drágább lesz, mint a WC-létesítmények.

   • A költségkeret költsége legalább 40 ezer rubel lesz.
   • A fürdőhely javításának ára egy egyedi tervezési projekt szerint 80-100 ezer rubel tartományban változhat, vagy jelentősen meghaladhatja a feltüntetett határértékeket, függően a mennyezet, a fal és a padlóburkolatok, a berendezések és a munkát végző kézművesek képzettségétől.

   Pénzügyi problémák és nagyméretű felvételek hiányában a falak és a padló a természetes kőbe burkolhatja a fürdőszobában, installálhat falemissziós paneleket, felszerelhet két- és háromszintes mennyezeteket és padlókat, installálhat exkluzív vízvezeték szerelvényeket, bútorokat és világítást.

   Kulcsrakész WC javítása (ár)

   Számolja ki a javítási munkák költsége a WC-ben lehet egy hasonló rendszert egy fürdőszoba.

   • A standard Hruscsov lehet teljesen javított WC mintegy 20-25 ezer rubel.
   • Az elit új épületben a fürdőszobának jelentős beruházásokra van szüksége - 35 ezer rubelről és még többre, a személyes preferenciáktól és a pénzügyi lehetőségektől függően.

   Kombinált fürdőszobák, amelyek a mai napig nagy számban megmaradtak a régi alapítvány lakóihoz képest, speciális megközelítést igényelnek. Az ilyen helyiség kulcsrakész fürdőszobájának javításának költsége hasonló a különálló helyiségek átfogó átvizsgálásának árához. Mindazonáltal rendkívül nem kívánatos visszautasítani a szakemberek szolgáltatásait, mivel a rothadt felszállók és a vízellátás és a szennyvízcsövek cseréje, a saját kezükben lévő öblítőtartály és csaptelepek a régi vezetékekkel kombinálva balesethez vezethetnek.