Legfontosabb > Tartozékok

A fürdőszobai csempék online számítása

Néha nagyon nehéz elképzelni, mi lesz a fürdőszoba a felújítás után. Sok ember, gondolkodási raktár alapján, nem tudja látni a csempe, képzeld el, hogyan fog kinézni zárt térben. Természetesen megnézheti a gyártó tervezőinek által kínált belső kialakításokat, és egy-egy-egyet is készíthet. De ez a lehetőség gyakran nem megfelelő, mivel a tervezési belső kialakítású szobák ritkán méretük és formájuk egybeesnek az igazi, tipikus fürdőszobákkal.

Hogyan értsük meg, hogy ez vagy a csempe megfelel Önnek, vagy sem? Az egyik lehetőség az, hogy találkozzon egy tervezővel az egyik üzletben. Speciális programok segítségével méreted szerint létrehozhatsz egy virtuális lapkakészletet. A mínuszok - akkor vásárolni csempe ebben a boltban, akkor tölteni sok időt a tervező, mert az emberek ritkán értik egymást az első szóból. És minél több csempe opciót vesz figyelembe - annál több időt töltesz.

A második lehetőség az, hogy megtanulják használni a csempeelrendező szoftvert. Sajnos a programok teljesen kifizetődnek, és sok időt vehet igénybe, hogy tanulmányozzák.

A harmadik lehetőség az, hogy a saját rétegezésű csempeinket használjuk. Teljesen ingyenes, nemcsak a csempe színkombinációinak megjelenítését teszi lehetővé, hanem részletesen kiszámítja a szükséges mennyiséget, figyelembe véve a csempe vágása megtakarításait. A csempe elrendezésének kialakításáról ebben a szolgáltatásban meg fogjuk jeleníteni ezt az oldalt.

 • A fal összes falának méretei
 • Az ajtó mérete. Ha az ajtót be van építve, akkor az ajtólap szélességét 10 cm-re kell 5 cm-es magasságig hozzáadni.
 • A fürdő mérete. A hossza általában egyenlő annak a falnak a hosszával, amelyhez a kád hozzáfeszül. Szükségünk van a szélességre és a magasságra is. A fürdő magasságát rendszerint a lábak szabályozzák, ezért el kell döntenie a kívánt magasságot.
 • Csempe gyűjtemény.

Menjen a gyűjtemény oldalára, amelynek elrendezését szeretné. Keresse meg a "Lap létrehozása" gombot az oldalon, és kattintson rá. A program létrehoz egy csempe elrendezést.

A felső részen vannak olyan fülek, amelyeken a vezérlő és a beállítási gombok csoportosulnak.

A "Helyi beállítások" lapon kattintson a gombra. Megnyílik egy párbeszédpanel, amely lehetővé teszi a szoba méretének beállítását. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a paraméterek módosításakor az összes bevitt adat törlődik. Ezért az elrendezési szolgáltatással együtt kezdeni kell őket. Amikor a helyiség méretét adja meg a munkaterületen, a szoba falai a megadott méreteknek megfelelően jelennek meg. A dimenziók beállítása után a zoom gombokkal nagyíthatja vagy kicsinyítheti az elrendezést, hogy illeszkedjen a képernyőhöz a kényelmes folytatáshoz.

A "Tárgyak a szobában" lapon kádat, mosdót, tükröt, ajtót helyezhet el a szobájában. Ha az ikonra kattintasz az objektum képével, megnyílik egy párbeszédpanel az objektum dimenzióinak és pozíciójának beírásához. A beviteli eredmények a munkaterület elrendezésében jelennek meg.

A "Csempe" lapon áthelyezheti a csempe elrendezések rácsát, megváltoztathatja az elrendezés irányát (függőlegesen, vízszintesen), telepítheti a határokat és mozaikokat. A rácshálózati számítások mérete automatikusan kiszámításra kerül az alaplap méretének megfelelően.

 • A kijelző iránya (függőlegesen vagy vízszintesen)

A csempe mind "hazudni", mind "álló" lehet, ha lehetővé teszi dekoratív elemek rajzolását és a határok méretét. A kijelző irányának megváltoztatásához kattintsunk arra a falra, amelyen meg szeretnénk változtatni a kijelző irányát, majd kattintsunk az első gombra a két nyíl képével. Ha a számítás irányát meg kell változtatni minden falon, akkor végezze el ezt a műveletet minden falon.

 • Shift rács, az első csempe mérete, szélsőséges csempe, vágási vezérlés

  A gyönyörű csempézés magában foglalja még a csempéket is a bal és a jobb oldalon, a dekorációs elemek középpontba helyezésével, a varratok hozzáigazításával a fürdő magasságához és még sok máshoz. Mindezt a fal aktiválásával teheti meg, ha rákattint az egérrel a kép fölé, majd a nyílgombokkal (). A nyíl iránya jelzi, hogy a kijelzőrács melyik irányba tolódjon el. Nyírási lépés - 1 cm.

  A határok a keskeny dekoratív elemek, amelyeket rendszerint a különböző virágok csempe közötti harmonikus átmenethez, valamint a helyiség elrendezéséhez hoztak létre. A falon belüli falak telepítése a fal teljes hosszának vagy magasságának kell lennie, ellenkező esetben a csempe elrendezés geometriája eltolódik, ami rendkívül csúnya. A határokat a gomb két egymást követő függőleges (függőleges) vagy vízszintes vonalak () függőleges gombjával lehet megnyitni. A gombra kattintva megnyílik egy párbeszédpanel, amelyben először kiválaszthatja azt a falszámot, amelyen a járdaszegélyt telepíteni kívánja, majd a rendelkezésre álló küszöbök listáján - a járdaszegélyen, majd a felfelé és lefelé mutató nyílgombokkal a sor jobbra vagy alulról történő mozgatásához. Mozaik (gombok és gombok) telepítésekor áll rendelkezésre a mozaik sor szélességének beállítása.

  Az "Elrendezés" lapon telepíti a lapokat a falain, az előző lépésekben szerkesztett. Tudjon meg többet a lépés és a kezelőszervek képességeiről:

  • Módosítsa a varrat színét

  A számítás vizuális észlelésének javítása érdekében megváltoztathatja a csíkos öltés színét. A változtatáshoz kattintson a "Varrás színe" gombra, és a megnyíló párbeszédpanelen válassza ki a kívánt színt. Sajnos a varratok színe nem változtatható meg az egyes soroknál vagy csempéknél. Az eredményt azonnal látja a munkaterületen.

  A számítások vizuális érzékelésének javítása érdekében megváltoztathatja a falak háttérszínét. Például ha egy csempe egységes szürke színnel rendelkezik, akkor nehéz megnézni azokat a helyeket, ahol nem telepítette a lapkát. Ha a háttérszínt sötétebb vagy világosabb színre változtatja, akkor azonnal megjelenik a kijelző üres területe. A változtatáshoz kattintson a "Háttérszín" gombra, és a megnyíló párbeszédablakban válassza ki a kívánt színt.

 • Csempék kiválasztása a telepítéshez

  A kiválasztható lapka kiválasztásához kattintson a "Cserép választása" gombra. Megjelenik egy párbeszédpanel, amelyen a csempe képei lesznek elhelyezve. Kényelem érdekében a lapok lapokra vannak felosztva, a csempefajták nevével - Sima (alap, háttér) csempe, díszek - mintás csempe és panelek - mintás csempék készlete, együtt elkészítve a kész mintát vagy kompozíciót. A csempe kiválasztása a képre kattintva történik. A kiválasztott csempe a szolgáltatás tetején jelenik meg.

 • 180 fokos csempe forgatás

  Bizonyos esetekben meg kell adni a mintázat kialakításának irányát a minta gyönyörű dokkolásához. Ehhez a cserép 180 fokos elforgatásának lehetősége biztosított. A szolgáltatás tetején található egy jelölőnégyzet, amelynek "Flip" felirat szerepel (a tick / birdies jelölőnégyzet). Ha ez az opció be van kapcsolva, az összes telepített lapot 180 fokkal elforgatja a képhez képest.

 • A csempék telepítése a falakon

  Ha egy cserépet választasz, csak helyezze az egeret a falra, ahová a lapkát fel kívánja szerelni. A megfelelő helyen kattintson az egérre, ahol a csempe képe telepítésre kerül. A telepítés megszakításához kattintson ismét erre a helyre - a csempe eltávolításra kerül.

  A falon lévő csempék helyszínének vizuális megjelenítése mellett a kiszolgáló kiszámolja a felhasznált csempék számát is. Továbbá, ha a böngésző beállításaitól függően lehetőség van a kép kis torzulására, a számítások teljes mértékben az egyes objektumok koordinátáinak matematikai számításán alapulnak. A számításokat a jobb felső sarokban található "Számlák megjelenítése" gombra kattintva tekintheti meg. Az eredmények a falfelvételek alatt elforgatható táblaként jelennek meg. A táblázat tartalmazza a függőleges (Рв), vízszintes (Рг), két síkra vágott (Рвг), a tényleges lefektetés területét, az elrendezéshez szükséges mennyiséget.

  Ha problémái vannak az elrendezések létrehozásával kapcsolatban - kérjen segítséget, feltétlenül válaszolunk:

  Csempék kiszámítása egy speciális program nélküli fürdőszobában: online számológép és utasítások

  Az anyag megvásárlása előtt szükséges egy fürdőszobai csempe kiszámítása annak érdekében, hogy a szükséges mennyiséget vásárolhassák. Kétféle módon számolhatjuk ki a csempék számát a fürdőszobában: az online számológép használatával vagy manuálisan. A számológép gyors számítást ad, de sokoldalúsága miatt lehet pontatlanság. Ha drága luxuscserépet vagy dekorációt vásárol, akkor jobb, ha kézzel ellenőrizni fogja a számításokat.


  A számításhoz a következő paramétereket kell eldöntenie:

  Online számológép

  A készlet nem kevesebb, mint 5%

  A készlet nem kevesebb, mint 10%

  A készlet nem kevesebb, mint 10%

  A készlet nem kevesebb, mint 10%

  magyarázatok

  Hogyan lehet kiszámítani a csempe a fürdőszobában vagy WC-ben egy számológép használatával:

  • Szoba méretei - írja be a hosszt, a szélességet és a magasságot méterben.
  • Az ajtó mérete - lesz kivonva a teljes területről.
  • A fürdőkád méretei - meg kell adnia, hogy a kád alatt lévő végek és a padló kerül-e szembenézni.

  Kalkulátor nélküli számítások

  • Mérje meg az egyes falak hosszát és a mennyezet magasságát. Ha a fürdőszobai képernyőt megverik - mérlegeljük annak méretét.
  • Számítsa ki a bélés teljes területét, kivéve az ajtót, az ablakot, a fürdőt (ha már be van építve).
  • Ismerje meg a csempe méretét, amely illeszkedik és kiszámolja az 1 db területet.
  • Ossza meg a teljes bélésterületet egy csempe területével.
  • Különösen vegye figyelembe a dekor és a határokat, és vonja le őket a főtérről. Ne felejtsd el, hogy a dekor nem vágható, így csak egy pontot lehet elhelyezni, vagy cserélni csak az egész csempe alátámasztás nélkül. A járdaszegélyt általában nem használják, mivel a jelentésük majdnem 0, és a javítás költsége nagyon drága. Fő célja, hogy elkerülje a keskeny alépítéseket a mennyezet közelében, de a feszített és szerelt szerkezetek megjelenésével ez elvesztette a jelentését.
  • Bonyolult rajzok esetén, ahol több színt használnak, jobb számítani a vázlaton lévő fürdőszoba csempeinek számát. Ezt kézzel vagy speciális programokban is rajzolhatja (például a SketchUp 3D szerkesztőben).
  • Az eredményhez a házasság esetén 10% -os különbséget kell biztosítani a dokkoláshoz és a vágáshoz. Jobb, ha egy kicsit többet veszel, különösen azért, mert szinte minden szokásos bolt nélkül problémákat okoz a visszatérítés néhány hónapon belül, ha van egy csekket, és nem nyitott csomagot.

  Összekötési szélesség

  A varratok szélessége 1 és 10 mm között lehet a csempe típusától, geometriájától és méreteitől függően, de leggyakrabban 2 mm.

  A varratok méretei nem vehetők figyelembe, ha a megfelelő elrendezést választja. Megmutatom egy 150 cm hosszú fal és egy 40 cm hosszú csempe példáján.

  1. Mérje meg a fal hossza (150 cm).
  2. Megszámoljuk, hogy hány cm lehet csempézés nélkül csempézni (40 cm * 3 = 120 cm).
  3. Kivonjuk az egész csempe (120-40 = 80 cm), és kivonjuk ezt a méretet a fal hosszától (150-80 = 70 cm). Osszuk 2 részre, mivel 2 azonos vágás lesz a széleken (70/2 = 35 cm).
  4. Elindulunk a központból. 2 teljes csempe (80 cm) és 2 él a széleken (35 cm). Teljesen - pontosan 150 cm, a vágás egyenletes és a lapok több mint fele kanyarodott. Valójában kicsit kevésbé lesznek a varratok miatt, de ez nem számít, bár 1 cm-esek lesznek.
  5. Ne feledje, hogy csak a teljes csempe kell esnie egy rejtett egészségügyi fedélzeten, így ez az elrendezés módszer nem mindig alkalmas a falak titkos nyílásokkal.

  következtetés

  Ha túl lusta vagy, hogy magad végezz el minden számítást, akkor lépjen kapcsolatba a boltban levő menedzserekkel, ahol megvásárolja az anyagot, és megtudja, hogy hány csempe van a fürdőszobában. Csak a helyiség minden mérését kell elvégezni. Még sok kőműves is ezt teszi, hogy időt takarítson meg, amikor egyszerre megvásárolja az egész tárgyat.


 • Layout csempék online

  Agatha

  BRAZIL

  Absolut Keramika, Spanyolország

  Fulham

  Absolut Keramika, Spanyolország

  RETRO

  TEA 02 FOSKER

  Absolut Keramika, Spanyolország

  Porcelanite Dos, Spanyolország

  3D Fal

  Atlas Concorde, Olaszország

  Porcelanite Dos, Spanyolország

  800 ITALIANO

  Porcelanite Dos, Spanyolország

  Porcelanite Dos, Spanyolország

  Porcelanite Dos, Spanyolország

  A csempe számológép használatához válassza ki a gyűjteményt, amelyet kiszámítunk és eljutunk a kezdőoldalra. Így néz ki például a Karaoke gyűjteményre.

  A teljes számítás 4 alapvető lépésből áll.

  Első lépés: meghatározza a csempe célját és a falak méretét a kiszámításához

  A függőleges oszlopban állítsa be a mennyezet és a falak magasságát. Példánkban egy olyan fürdőszobát készítünk, amelynek mennyezeti magassága 2,7 m, két 2,5 és két szélességű, 1,7 m széles, 2,5 m hosszú, míg az ajtók méreteit levonjuk később.

  Kényelmesen a méretek kétféleképpen adhatók meg: manuálisan, vagy a vonalzó csúszka mozgatásával a kívánt mutatóhoz.

  Itt állíthatja be a burkolat szélességét a csempe között, mivel ez a mutató szintén befolyásolja a számítást. Kiválaszthatja az elrendezés opciót is - vízszintesen vagy átlósan elhelyezve a csempeinket. Szűk varrást választottunk, 1,5 cm-t és vízszintes elrendezést.

  Győződjön meg róla, hogy az összes kötelező mező kitöltődött? Nagyszerű, menj a következő lépéshez.

  By the way, ha kell csempe számítás kisebb falak száma, például a kettő, akkor távolítsa el a felesleges falakat. Ehhez állítsa a kurzort a felesleges fal értékére, és válassza ki a "távolítsa el a falat" gombot. A jobb sarokban, az uralkodók alatt található. Ha hirtelen meggondoljuk magunkat, és úgy döntünk, hogy falat adunk a számításunkhoz, akkor kattintsunk a bal oldali "Fal hozzáadása" gombra.

  Második lépés: Tile Layout

  A csempe számológép bal oldalán a gyűjtemény tartományát látjuk: a fő csempe és díszek. A jobb oldalon, amely szélesebb és nagyobb, mint a bal oldalon, a falainkat a korábban beállított paramétereknek megfelelően fogjuk megjeleníteni.

  A "falakkal" szembenézzünk a falakon, és kiválasztjuk őket az alábbi listából: 1. fal, 2. fal és így tovább.

  Az első fal felé nézzen, válasszon egy bézs csempe, amelyet vízszintes sorokban akarunk rendezni. Ehhez a bal egérgombbal húzza a kívánt táblát a falhoz.

  Kérjük, vegye figyelembe, hogy ahhoz, hogy a csempe kitöltse egy bizonyos helyet, be kell vinni a "sorrendbe rendezés" elembe. Ha csak húzzuk a csempe a falra, akkor egyetlen elemként fog esni. Kényelmes dekorációhoz, de nem alkalmas nagy területekre.

  A lapok elrendezése lehet vízszintes vagy függőleges. Ha hozzá akarunk adni egy kontraszt sávot, akkor ismét a bal oldali kívánt színt válasszuk ki, és a "Teríték sorok rendezése" segítségével válasszuk ki a kívánt területet.

  Ha az egész falat bélelték, díszeket is elhelyezhet. Ehhez válasszon egy külön díszítőelemet, és vigye azt a helyre, ahová szükségünk van. Az egész díszítőcsíkot választottuk, ismét a "Menetrend a sorokban" elemet használva.

  Helytelenül helyezett elem? Ne aggódjon. Használja a radírt. A fal bal alsó sarkában található. Fogja meg az egérrel, húzza azt a helyre, ahol a hiba történt - és a rossz elemet már eltávolították.

  Itt van az egyik fal, amit kaptunk:

  Amikor az egyik falon lévő csempe elrendezésének eredménye eleget tesz nekünk, folytassa a következő lépést.

  Ha meg akarjuk ismételni egy fal másik oldalra való elrendezését, akkor használhatjuk a "hasonlóan rendezni egy falhoz..." parancsot, és kiválaszthatunk egy falat a menüben.

  Miután megkezdte az összes falat, folytassa a következő lépéssel.

  3. lépés: mentés (kivonás ajtók, fürdők stb.)

  Most ki kell választania a területet a csempe nélkül. Ezt egy konkrét falon kell elvégezni, azok közül, amelyeket már megtaláltunk a listából.

  Először az ajtót. Pontos méretei kézzel beállíthatók, vagy a csúszkák mozgatásával a vonalzókon. A kiválasztott terület tükröződik a falunkon.

  Másodszor, tetszőleges régiót adhat meg. Például úgy döntöttünk, hogy nem tilos a fürdőszoba mögötti hely. Ezután válassza ki a kívánt falat, és jelölje meg azt a területet, amelyet a csempe felszabadít. Kedvenceink tetszés szerint hozzáadhatók vagy eltávolíthatók a számológépben. Nagyon kényelmes.

  Mind megjelölve? Ezután menj a negyedik lépéshez.

  4. lépés: Végelszámolás

  A kijáraton teljes körű elrendezést kapunk tervezési törekvéseinknek, szobánk méretének és kiválasztott tetszőleges területeknek megfelelően.

  A csempe, az ár, a felvétel, a készlet (ha szükséges, például nem díszítésre kerül), a teljes összeg. Az állomány csökkenthető, növelhető vagy teljesen eltávolítható.

  A számítás alatt láthatjuk a csempe elrendezését a falakon, ahogy fogantuk.

  A kész számítást el lehet küldeni az e-mail címére, elmentheti a könyvjelzőkbe, vagy közvetlenül elhelyezheti a megrendelést a megfelelő gomb használatával.

  A fürdőszoba csempe számítása: az elrendezés módjai és a fogyóeszközök mennyiségének meghatározása

  A csempe a legalkalmasabb anyag az egészségügyi létesítmények befejezéséhez, de meglehetősen drága. Ezért annak érdekében, hogy ne kelljen újra megvásárolnia, vagy el kell dobnia a többletet, helyesen kell kiszámítania a fürdőszoba burkolólapját, és ehhez speciális csempe számológépet vagy online számítási és elrendezési programokat használhatunk.

  De minden esetben vannak bizonyos árnyalatok, amelyeket figyelembe kell venni a maximális anyag pontos kiszámítása érdekében.

  Fektetés csempe a fürdőszobában

  A csempe elhelyezése nem számít, a mennyiség további kiszámításával. A burkolat helyétől függően többféle elrendezés létezik:

  • Szabványos vagy alapvető ("varrás a varratra").
  • Diagonális, halszálkás, labirintus, öltözködés, sakk, feltöltés, szőnyeg vagy moduláris elrendezés, sok lehetőség.

  Hogyan kell megfelelően elhelyezni a csempe?

  Esztétikai szempontból fontos figyelembe venni az elrendezés módját, a díszítés elrendezését és a színkombinációkat az alapterületnek megfelelően. A befejezés vizuálisan megváltoztathatja a helyiség arányait.
  Annak érdekében, hogy vizuálisan kinagyítsák a szobát, egy csempe világos árnyalatokat használnak, vízszintes lefektetési módot a mintázat keresztirányú elrendezésével.

  A magasságot függőleges elrendezéssel lehet növelni, kontrasztos csíkok használatával, frizek vertikális elrendezésével, és ebben az esetben jobb, ha a dekódolt elemeket közvetlenül a szem szintje fölé helyezi. A sötét színű csempe vizuálisan csökkenti a szobát. A padlólapok színének kiválasztásánál fontos figyelembe venni, hogy a sötét padló és a világos mennyezet vizuálisan növeli a helyet, és fordítva.

  Fontos, hogy a csempe telepítési rendszert minimálisan lehúzzák. Ez nemcsak megkönnyíti a szerelést, hanem vizuálisan is javítja és finomítja a célt.

  A falakon levágás szimmetrikusan helyezkedik el a sarkok között. A padlón a rajz úgy van kialakítva, hogy a látható zónában vannak beépített elemek, és az egész vágás a legkevésbé látható oldalra, vagy a belső tárgyak alá rejtve marad. A tervezés területén a csempe elrendezése felbecsülhetetlen értékű online, ami segít a legpontosabb vizuális modell kialakításában.

  Helyiségmérések

  A csempe számítása előtt fontos a helyiség megfelelő mérése. Végezze el azt, miután a falak fel vannak készítve a cserépre. Mindkét oldalon mindig külön mérik, még akkor is, ha a helyiség helyes alakú. A kapott értéket nagyban fordítsa. Az ajtó és az ablakok mérete az általános mérettől elvont. Néha a teljes terület is elvett területek, amelyek nem fognak megszabadulni, például rejtve a fürdőszoba mögött.

  Ha egy helyiség komplex konfigurációjú, akkor a kiálló elemek, fülkék vagy dobozok külön-külön mérhetők. Jobb, ha rögzítjük az összes eredményt, így a helyiség méretarányos tervét készítjük el, amelyen a vízvezeték, a bútorok és egyéb belső részletek elhelyezése meg van jegyezve. Az összes szám pontosabb kiszámításához jobb milliméterre konvertálni.

  A csempe számításának módszerei

  Egyetlen univerzális számítási séma nem létezik. Mindegyik esetben minden a szoba elrendezésének jellemzőitől, a csempe méreteitől függ, a fürdőszoba burkolatának elrendezését figyelembe veszik. És attól függően válassza ki a három számítási módszer közül a legmegfelelőbbet.

  • Tervezet;
  • Képletszámítások;
  • A csempe elrendezése és kiszámítása a fürdőszobában számítógépes programok segítségével.

  A projekt rajza, az anyag darabonkénti kiszámítása.

  A legmegbízhatóbb eredményeket a projekt papírra vázolásával érhetjük el. Ehhez használjon tetszőleges tetrád lapot egy cellába vagy egy grafikonra. A helyiséget léptékben húzzák, minden fal és padló külön-külön. Végezze el a csempe elrendezését, méretétől és lefektetési módjától kezdve. Csempe különböző árnyalatok, dekoratív elemek, ha használják, a kényelem, árnyalat színes ceruza. Egy ilyen projekt lehetővé teszi, hogy ne csak el tudja képzelni, hogy a szoba hogyan fog kinézni a befejezés után, hanem az anyag mennyiségét a lehető legpontosabban kiszámítja.

  Képlet számítások

  Ebben az esetben az anyag mennyiségét a helyiség és az anyag mérete alapján határozzák meg. Tegyük fel, hogy számolni kell a csempék számát, hogy lefedjék a standard fürdő padlóját. Ehhez ismernie kell a fürdőszoba teljes négyzetét, amelyet standard geometriai képletekkel számolnak ki, például: 1,73 × 1,73 = 3,46 m2, az így kapott szám körül, 3,5 m2 területet kapunk. Ezután ismernie kell az egyik padlólap területét: 0.335 × 0.335 = 0.112 m2. Ezután kiszámoljuk, hogy hány egész csempe szükséges az egész terület lefedéséhez: 3.5 / 0.112 = 31.2 db. Az összeget 32-re kerekítik, és 10% -ot adnak a törmelék és a szegélyezéshez, átlós elrendezés esetén - 15%. A teljes 35 vagy 37 csempe.

  Ez a módszer akkor alkalmazható, ha a fürdőszobában a csempe elrendezése szabványos, és az egyes elemek nem különböznek egymástól. A nem szabványos módszerekkel a csempék számának megállapítására csak a projekt vázlatának méretezésével számítható ki. Vagy különleges szolgáltatásokon keresztül, ha a csempe elrendezésekre vonatkozó program azt sugallja, hogy a kárpitozási elemek elhelyezhetők. Pontosabban a csempék kiszámításánál találhatunk cikket.

  A falaknál

  Az anyag mennyisége külön-külön kiszámítható az egyes falakra, de jobb, ha a teljes terület alapján kiszámoljuk.

  Rendszerint a falfestést két árnyékban kell elvégezni, amelyeket egy határ választ el egymástól, ezért először is meg kell határozni az egyes rétegek magasságát. Ugyanakkor az alsó sötét rétegben jobb, ha nem vágjuk, vagyis a magassága a csempe magasságának többszöröse lesz. A csempe méretétől függően 3-4 sorból áll. A határ magassága ettől eltérő lesz. A fal fennmaradó magassága a fényréteg.

  Számítsd ki a sötét sávot. A fürdőszoba kerülete megszorozódik a sötét réteg magasságával és felismeri annak területét. Az így kapott szám egy sötét csempe területére oszlik, és meghatározza annak mennyiségét. Adj 10% -ot vágás, csata és házasság.

  Ugyanez a módszer alkalmazható a fénycsempe számításához. A fal területe a könnyűfény alatt, osztva a már ismert terület egy cserép és kap a mennyiségű világos színű kerámia. Add hozzá 10% -ot.

  A gátló elemek számlálása. Ehhez a terem kerületét elosztja a gátfészek hosszával. A kapott számból kivonja az ajtóhoz érkező részt. Az eredményeket mindig felfelé kerekítik, egy egység vagy felének többszörösei, mivel a feleket is használják például a sarkokban.

  A padlóra

  A helyiség elrendezésétől és konfigurációjától függően válassza ki a legkényelmesebb módot.

  Összterületen. Felismeri a szoba padlójának teljes területét, anélkül, hogy kivonja a dobozt és a fülkét, és megosztja azt egy csempe területével. Így tudni fogják, hány csempe fog tartani egy adott felület fedésére. Az így kapott számhoz hozzáadunk 10% -ot, amelyet a házasság elleni küzdelemre és a házasság elleni biztosításra fordítunk, vagy az anyag károsodására. Az értéket nagyobb értékre kerekítik. A számlálás ezzel a módszerrel való hibája igen jelentős lehet.
  Az oldalakon. Először megtudja, hogy hány csempe kerül az egyes falak mentén.

  Ehhez a fal hosszát felosztja az adott csempe oldalának hossza, amely megfelel ennek. Ugyanezt a számlálást végezzük a csempe másik falával és oldalával. Így meghatározható, hogy hány csempe van elhelyezve ugyanabban a sorban egy fal és egy másik fal között. Az így kapott számok egymás között szaporodnak, adjunk hozzá állományt - 10% -ot, és kapjuk meg a teljes összeget.

  Ha a fürdőszoba padlóburkolatának elrendezése átlósan történik, a számítás hasonlóan történik, de ajánlott a készlet 10% -os, de 15% -os hozzáadását javasolni.

  Online számológép

  Az online kalkulátor segítségével kiszámolhatja a csempeit is, ebben a számológépben nemcsak a csempe mennyiségét, hanem költségeit is kiszámíthatja.

  3D design projekt fürdőszoba és WC

  1) Szabadítsd meg magad. Ön 3D-s tervezési projektet készíthet a 3D online szolgáltatásunkban "SanViz" ingyen. A tervezési projekt létrehozása legfeljebb 1 percet vesz igénybe. Ha a szolgáltatás nem helyesen töltötte be a lapok képét, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a [email protected] címen. meg fogjuk oldani. Ha a csempék nem szerepelnek a webhelyen, akkor nem adhatjuk hozzá a SanViz-hez.

  * Ha összeomlik, vagy nem töltődik be, javasoljuk, hogy dolgozzon a Microsoft Explorer böngészőjében, és indítsa el a WebPlayer verziót (nem szabad összetéveszteni a Microsoft Edge-del, egyáltalán nem működik)

  ** nem működik telefonon / táblagépen

  2) A tervező távolról 1000 rubel. A 30 ezer rubel csempe megrendelésénél kedvezményt adunk erre az összegre. Tervezőnk egy tervezési projektet készíthet Önnek egy jó program megvalósításában. Elküldjük a projektet, és elfogadjuk a módosításokat e-mailben.

  3) A 2500r-es bemutatóteremben a tervező. Tervezőnk egy tervezési projektet készíthet Önnek egy jó program megvalósításában. Ehhez előzetesen be kell jelentkeznie a tervezőnek telefonon, és előre meg kell küldenie a szoba méreteit. A csempe sorrendjében a 2500r diszkont lesz.

  • A tervezési projekt 1 órán belül megtörténik;
  • Több mint 50 ezer rubel projektet terveznek;
  • A csempegyűjteménynek a készletünkben és raktárunkban kell lennie.
  • A bemutatóteremben széles körű csempe, akkor válassza ki a kívánt lehetőséget.

  Példák a SanViz tervezési projektjeire

  Ön képes lesz függetlenül fogadni ezeket a képeket, a program becslést is készít, és egy csempe rakodási rendszert készít.

  Példa a tervező munkájára

  Példák egy tervező munkájára, aki professzionális programban dolgozik, amely lehetővé teszi, hogy nagy fotorealisztikus és különböző csempeelrendezést készítsen.

  Csempe számológép - 1 perces számítás

  Válassza ki a fürdőszoba alakját:

  Adjon hozzá információt a helyiségben lévő ajtók és ablakok méretéről.

  Ezeket a méréseket kivonják a végeredményből.

  Adja meg a lapok információit

  Tanácsunk

  Javasoljuk, hogy fontolja meg minden olyan területet, ahol a csempe nem illeszkedik. Szintén adja hozzá a lehetséges házasság becsült összegének 10% -át és veszteséget a csempék vágásakor.

  A számítás eredménye

  A szükséges csempék száma: m 2
  Csomagok száma csomagonként: m 2
  Kötelező számú csomag:
  Teljes költség: p.

  Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden számítás csak tájékoztató jellegű.

  A pontosabb számítás érdekében javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a professzionális építészekkel.

  Csempe számológép

  Fürdőszobai bélés

  Számítási eredmények

  Számológép használati utasításai

  Minden számítás a számológépen előzetes, mivel nem veszi figyelembe a szoba összes funkcióját. A pontosabb kiszámolás érdekében kérjük, lépjen kapcsolatba a mi vezetőinkkel, amikor rendelést tesz.

  1. Helyiségméretek - meg kell adnia a szoba méretét méterben.

  2. Az ajtó mérete - e terület területét le kell vonni a teljes területről.

  3. A fürdőkád méretei - jeleznie kell, hogy a csempe a fürdő oldalán és a fürdő alatt van.

  4. Elrendezés típusa - a háromféle elrendezés (klasszikus, egy kötetes és kombinált) elrendezése.

  A klasszikus elrendezésű oldalnézet két részre oszlik, amelyeket egy határ választ el. Ebben az esetben az alsó rész sötét árnyalatú a csempe, a felső rész világos.

  Kombinált csempe elrendezéshez több színt használnak, általában háromból.

  5. A csempe méretét milliméterben kell megadni.

  6. A dísztárgyakat darabokban számolják.

  7. A korlátoknál meg kell adnia a sorok számát. A sor a vízszintes, vízszintes és a padlóról a mennyezetre függőleges irányba néz.

  8. Végül meg kell adnia a szükséges csempe készleteket. Az ajánlott margó nem kevesebb, mint 5% (vágás, véletlen forgácsolás vágás közben).

  WC-bélés

  Számítási eredmények

  Számológép használati utasításai

  Minden számítás a számológépen előzetes, mivel nem veszi figyelembe a szoba összes funkcióját. A pontosabb kiszámolás érdekében kérjük, lépjen kapcsolatba a mi vezetőinkkel, amikor rendelést tesz.

  1. Helyiségméretek - meg kell adnia a szoba méretét méterben.

  2. Az ajtó mérete - e terület területét le kell vonni a teljes területről.

  3. Elrendezés típusa - a háromféle elrendezés közül választhat (klasszikus, egy térfogatú és kombinált).

  A klasszikus elrendezésű oldalnézet két részre oszlik, amelyeket egy határ választ el. Ebben az esetben az alsó rész sötét árnyalatú a csempe, a felső rész világos.

  A monoton bélés opció feltételezi, hogy minden csempe egy színben illeszkedik dekoratív elemek hozzáadásával.

  Kombinált csempe elrendezéshez több színt használnak, általában háromból.

  4. A csempe méretét milliméterben kell megadni.

  5. A dísztárgyakat darabokban számolják.

  6. Határok esetén meg kell adni a sorok számát. A sor a vízszintes, vízszintes és a padlóról a mennyezetre függőleges irányba néz.

  7. Végül meg kell adnia a szükséges cserépkészletet. Az ajánlott margó nem kevesebb, mint 5% (vágás, véletlen forgácsolás vágás közben).

  Csempe számítása online 3d

  A saját tervezési projektek létrehozására szolgáló program pár percen belül egyedülálló lehetőség a honlapunkon, hogy professzionálisan bontsa le a falak és a padlólapok összes csempegyűjteményét, hozzon létre egy tervet ízlésének és megvitatásának egy laza otthoni környezetben.

  Ennek eredményeként ingyen kap:

  - 3d-projekt a helyiségek

  - fali szkennelés a telepítéshez

  - a csempe számának kiszámítása

  - a megrendelés költségeinek kiszámítása, figyelembe véve a 3% -os kedvezményt.

  A tervezési projekt elkészítéséhez válassza ki az Ön számára minden szempontból megfelelő csempe (pl. Szűrő használatával), majd kattintson az oldal alján található "make 3-d layout" gombra.

  Mielőtt elkezdi dolgozni a 3D-s lapkiosztási programot, javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a kézikönyvvel.

  Kerámia burkolólapok kiszámítása a fürdőszobában vagy a WC-ben

  Útmutató a kerámia csempe számológéphez

  Adja meg az összes méretet milliméterben:

  E - cserép szélessége.

  F - A csempe magassága.

  Az E és F értékei függenek a burkolóanyag (fal vagy padló) és a gyártó céljától. Mivel a kerámia burkolólapok gyártási technológiája nem teszi lehetővé egy adott névleges méretű, teljesen azonos csempe beszerzését, a csempe tényleges méreteit (az úgynevezett kalibert) a vásárlás helyén kell megadni (csomagon feltüntetve).

  A - Ez a szoba hossza.

  B - A szoba szélessége.

  Y - Magasságban levő falak (a padlóról a mennyezetre való távolság).

  Az A, B, Y paraméterek az elrendezés jellemzőitől függenek, és könnyen mérhetők épületmérő mérettel.

  A számológép képességei lehetővé teszik, hogy kivonjon egy olyan területet, amely nem lesz csempézve (pl. Egy ajtó, egy ablak), és pontosan kiszámítja az anyag mennyiségét, figyelembe véve a szoba jellemzőit. Ehhez adja meg, hogy az egyes falakon milyen magasságra (A1, B1, C1, D1) és szélességre (A2, B2, C2, D2 paraméterek) kell levonni, és a számológép automatikusan meghatározza azokat a területeket, ahol nincs szükség a lapra.

  Vegye el a falról: A1, A2

  Vegye ki a B falról: B1, B2

  Vegye ki a C falról: C1, C2

  Vegye le a falról D: D1, D2

  Ha a fal teljesen befejeződik (például D), írja be a megfelelő cellákba a D1 és D2 értékeket 0-nak.

  Mutassa meg a csempe ára négyzetméterenként.

  Az Ön településének munkaterheinek költsége az Ön régiójában (1 m 2).

  Kattintson a "Számítás" gombra.

  A kerámia burkolólapok online kalkulációja egy fürdőszobához vagy WC-hez biztosítja a csempe alatt lévő területet (valamint egy teljes és befejező nélküli), és meghatározza, hogy hány csempe szükséges az egyes falak felé nézni. Megtalálható lesz a lábazat kívánt hossza, az ízületek teljes hossza (a habarcs vásárlásához hasznos) és a perem értékét. A program kiszámítja a teljes csempe költségeit és a telepítés árát. A rajz az egyes falakhoz egyaránt megrajzolja a csempeelrendezések hozzávetőleges elrendezését, ami segít meghatározni a lefektetés optimális módját és a vágások számát. A számított csempék felett 10% feletti anyagkészletet kell készíteni.

  Csempe számítása online 3d

  Hozzon létre saját fürdőszobai tervezőprojektet

  néhány perc alatt - a csempe költsége automatikusan kiszámításra kerül

  Használja ki online 3D-s csempeépítőjét online!

  1. Válasszon egy meglévő fürdőszobai elrendezést, vagy készítsen saját 3D-ben
   a falak, ablakok és ajtók hossza és szélessége, amit kérdezel magadtól!
  2. Válasszon ki egy tetszőleges lapkát a kínálatunkból.
   hatalmas gyűjtemény a leghíresebb gyártók
  3. Helyezze a csempe falra és a padlóra, használja a különböző gyűjteményeket
   hozzon létre saját fürdőszobai tervezést
  4. Díszítés és testreszabás varratok
   számos lehetőség, hogy a belső érdekes és vonzó
  5. Rendezzük el a bútorokat és a vízvezetéket
   különböző fürdők és zuhanyzók sarkai, WC-k, szekrények, mosdók, tükrök stb.
  6. Nézd meg a kész tervezési projektet és a számítást
   Az új fürdőszoba 3D-ben és a csempe becsléséhez - azonnal!

  Tervezőlapok online - nézze meg, milyen az új fürdőszobája!

  A Tile Designer Online ingyenes program a csempék kiépítéséhez. Néhány percen belül hozhat létre saját fürdőszobai tervezési projektet, a csempe számológép funkció kiszámítja a lapkát online - megtudhatja, hogy hány csempe van szüksége a szobájához és a kerámia burkolólap áraihoz. Ön azonnal megnézni, milyen kerámia csempe a fürdőszobában van a kínálatunkban, és a "3D-s csempe elrendezés" funkció segítségével elhelyezheti a fürdőszobai tervezési projekt falaira és padlójára. Ha egy csempe számológépet keres, akkor a mi 3D-s csempeépítőnk az, amire szüksége van!