Legfontosabb > Tervezés

Olcsó fürdőszoba munkalap
egy mesterséges kőből

Gyári minőség közvetlenül a gyártótól

Azt ajánljuk, hogy vegyen egy pultot mesterséges kőből a fürdőszobában a gyártó cégtől. Rendelhet asztaltól mindkettőt egy standard méretben és egy egyedi projektben.

A mesterséges kő hatalmas színválasztékának köszönhetően kiválaszthatja a fürdőszobájához legjobban illő színt.

A fürdőszoba egyéni megrendeléséhez a legjobb megoldás, ha a bútorok vagy a szoba nem szabványos formában van.

Az éjjeliszekrény szélessége a fürdőszobában általában 40-50 cm. Bármely szélességű munkalapot készíthetünk, beleértve a keskeny (10,20, 30 cm) és a széles (60,70,80 cm) munkalapot.

A terméket már a készletben szállítjuk - azaz van egy pultja egy öntött mosogatóban. Egy ilyen asztallap felszerelése az éjjeliszekrényen egyszerű - még saját magad is megteheti! De hozzáteszünk, kiegészítő szolgáltatást nyújtunk a termékek objektumokhoz történő telepítéséhez.

A mesterséges kőből készült munkalapokat széles körben használják nemcsak az otthonokban (fürdőszobákban, konyhai készleteknél), hanem közintézményekben (például a nyilvános fürdőszobákban lévő fürdőszobákban). És ez nem véletlen: a mesterséges kő ellenáll az ilyen extrém terheléseknek, mint a táblaszekrények használata a bevásárlóközpontok és klubok nagy számára.

Az egyenletes munkalapok megválasztása egy öntött mosogatóval a fürdőszobájához, biztos lehet benne, hogy sok éven át szolgálja Önt: az ilyen termékek egyáltalán nem félnek a nedvességtől.

Az Ön kényelme érdekében cégünk professzionális mérőeszközökkel rendelkezik, akik minden nap, beleértve a hétvégéket, mérlegelésre indulnak. A mérnökök teljes színekkel (és ez körülbelül 500 árnyalatban), valamint a teljes szerződéscsomagot tartalmazó csomagot hoznak létre, amely meghatározza a feltételeket és a garanciát.

Nincs rejtett és kiegészítő kifizetés.

Mesterséges kőből készült munkalapok a fürdőszobában

A Moszkvában működő Style Stone cég ügyfeleinek a fürdőszobákhoz tervezett, kiváló minőségű kőpadló gyártását, szállítását és beszerelését kínálja. Ezek az akril termékek nem félnek a nehéz körülmények között magas páratartalmú, és nem veszítik el tulajdonságait még sok év használat után. A fürdőszobában mesterséges kőből készült munkalapok a szoba igazi dekorációivá válhatnak. Kiváló esztétikai tulajdonságaik vannak, amelyek megismételik az ilyen jellegű természetes anyagok mintáját: márvány, malachit, gránit, stb.

Megrendelést vagy telefonos konzultációt kérhet:

+7 (495) 132 11 90

Vagy hagyja az elérhetőségeket az alábbi formában.

kérés elküldve

Kérése elküldve, menedzserünk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

A kőpadok előnyei

A fürdőszoba belseje nem csak esztétikai szempontból vonzó, hanem funkcionális, praktikus is. A kőpadló ideálisan megfelel ezeknek a követelményeknek az alábbi tulajdonságok miatt:

 • a magas páratartalom és a jelentős hőmérsékleti különbségek ellenállóképessége;
 • nagy szilárdságú és következésképpen tartósság;
 • még korrózió sem állandó nedvesség hatására;
 • vízálló felület;
 • a szappanfoltokra, a fogkrémekre és más háztartási vegyi anyagok hatásaira;
 • könnyen kezelhető és könnyen tisztítható különböző szennyeződések;
 • a káros anyagok levegőbe történő kibocsátásának hiánya, amely az ilyen bútorokat biztonságossá teszi;
 • a gumi és a penész anyagának felületén való fejlődés lehetősége, mivel az anyag szerkezetében nincsenek olyan pórusok, amelyek reprodukciójukhoz szükségesek.

A fürdőszoba egy pulttal való megválasztása

Megrendelést munkalapok a fürdőszobában közvetlenül a honlapunkról. Határozza meg a megfelelő modellt, vagy egyszerűen hívjon egy mérőt egy termék egyedi tervezésű vásárlásához. Cégünk sokféle formát, konfigurációt, árnyalatot és színt kínál. Végül is az anyag technikai jellemzői lehetővé teszik, hogy pontosan olyan akril munkalapokat alkossanak, amelyek tökéletesen illeszkednek a belső téredbe. Ez lehet egy lehetőség egy mosdóval és anélkül, csövek, rackek és sok más nyílásokkal. A Style Stone precíziós projekteket valósít meg.

Szolgáltatásaink

A fürdőszobába kerítéssel ellátott kőpadló nagyszerű módja annak, hogy díszítsen egy szobát, és hozzáfűzi a funkciót. Cégünk a következő vállalatok termékeit használja: a Tristone, a Samsung Staron, a DuPont Corian, a DuPont Montelli, a Hanex, a Hi-Mac. Ön képes lesz arra, hogy vegye fel a belsõ árnyalatot, és minõségi terméket kapjon az analógok alatti áron természetes kõbõl. A megrendelés általában 3 napig tart. A szállítást Moszkvában és Oroszország bármely más régiójában végzik.

Kő és teak mosogató

Az ősi idők óta az ember mindig is vonzódott a természetes kőhöz. Úgy vélik, hogy a kőben olyan különleges energia rejlik, amely kedvező hatást gyakorol a személyre. A természet által létrehozott egyedi texturált minták egyedülálló megjelenést és természetes szépséget kölcsönöznek a kőtermékeknek. Ezért a ma természetes kőből készült kagyló nagyon népszerű. A kő mosogató, akár onyx, márvány, folyami vagy kőzettfa, környezetbarát, nedvességálló és tartós. Ők képesek lesznek újraéleszteni, tölteni a pozitív energiával és díszíteni a fürdőszobát. A mi boltunkban csak olyan tervezőeszközöket talál, amelyek drágák és hitelesek, és biztosan tetszeni fognak. Minden termék egyedülálló, ezért jelenléte garantálja a vendégek lelkes nézeteit.

Függetlenül attól, hogy a fürdő belsejének melyik változatát választja Önnek, a legfontosabb az, hogy elérjék a praktikum és a harmónia egyensúlyát. A természetes kőből való mosogatók stílusosan, valójában, kecsesen.

Moszkvából és Szentpétervárból származó teak-ház társaságában vásárolhatunk mosogatót egy természetes kőből. Az ónixból, márványból, folyami kőből és megkövesedett fából készült héjak széles választékát kínáljuk. Ez a tulajdonság tökéletesen hangsúlyozza a fürdő kialakítását, és különlegesvé teszi.

A természetes kőlemezek előnyei.

 • Tartósság. Az anyag nagy szilárdsága miatt egy kőből készült mosogató több mint egy tucat évig szolgál Önnek.
 • Környezetbarát. Természetes kövek nem bocsátanak ki mérgező anyagokat, nem károsítják a környezetet, hozzáadnak egy "öko" hatást a helyig.
 • Ellenáll a mechanikai sérülésnek. A kőhéj meglehetősen nehéz karcolás vagy megosztás.
 • Bemutatható. Az egyik "nagyszabású" lehetőség a klasszikus stílusú fürdőszoba kialakítása. Egy ilyen ötlet nagy területen megvalósítható, hiszen a klasszikus a kifinomultságot, az ünnepélyességet és a kétségtelen luxust jelenti.
 • Hygiene. A kagyló előállításához használt kő sűrű, nem porózus szerkezetű. Emiatt nem okoznak betegségeket okozó gombákat és spórákat.

Természetes kőből kapható mosogatót találhat honlapunkon: Teak House, vagy az egyik szalonban.

Kő mosogató a fürdőszobában

A fürdőszobai munkalapok gyártása - tevékenységünk egyik iránya. % -Os arányban ez a megbízások teljes számának 25-30% -a. A legalsó anyag a pultra a mosogató alatt, ma egy mesterséges akril kő. És nem meglepő, hogy mivel ilyen asztalt rendelt el, sok éven át és évtizedekig kényelmet és használhatóságot biztosít. A jövőbeli munkalapot telefonon hívhatja, vagy küldhet nekünk egy dimenziót tartalmazó üzenetet. Ezután kiszámítjuk a költségeket, és ahogyan egyetértünk, a méréshez kőminta bemutatásával indulunk el.

A munka feltételei.
A munkaidő a munkadarabok előállítása a fürdőszobában 3-7 napig terjed. A termék méretétől függ. integrált mosogató és különböző kiegészítések, például - integrált oldal, göndör perem, "nem-kiömlés" stb.

visszacsatolás

visszacsatolás

Köszönöm! Az e-mailje elküldve!

Anyagok, amelyekből asztal tetejét rendelheti a fürdőszobában.

A mesterséges kő nagy választéka lehetővé teszi, hogy kiválassza a belső terének legjobban illő színt, és díszítse a szobát. A képviselt gyártóknak kiterjedt palettája van a gyűjteményekben.

Példák a kézművesek által készített fürdőszobai tetejére.

Önálló szekrény belső polcokkal, munkalapokkal és beépített mosdóval a Tristone F-105 Gold Twilight anyagból.

Egyenes munkafelület beépített mosdóval, melyet az LG Hi-Macs Marmo "kifolyhatatlan" és filctollal szerelt fel.

Kicsi, függőleges téglalap alakú mosdó, kőből készült falpanelekkel SAMSUNG BW-010 Bright White.

Függesztett asztallap mosdóval és sugárral a végén. PFS szilárd hordozójára. Hanex S-001 R-White anyagból készült,

Felfüggesztett asztallap két öntött mosogatóval és egy keret a tükör számára. Tabletop vastagsága 100mm. Cseh kő Kerrock.

Függesztett mosdó fehér négyszögletes mesterséges kőből kettős aljjal. Grandex Stone P-104 Pure White.

Egy kis, háromszög alakú, falpanellel ellátott pultos mosdó. Mosogató filé Corian Gleccser Fehér.

Egyenes felfüggesztett asztallap négyzetes mosdóval és magas falszegélyekkel. Használt anyag LG.

Fali tartópanel és azonos színű beépített mosdó. Stone Face LG Hi-Mac S-028 alpesi fehér

Pulttel nagy mosogatóval. Függesztett típusú rögzítőelemek a három falon. Komain LG Hi-Mac T-008 Jupiter.

Ellenálló padozat egy fehér öntött mosdóval és egy egyenes Tristone bizánci sorozatú Tristone falél. Színes TS-201 Firenze.

A szekrény egy szokatlan alakú, 475 mm szélességű, ovális fehér mosogatóval. Stone LG M-323 Colosseum

Egyenes munkaasztal kivágott kerámia mosdóval és a mosógép fedelével. A koreai Saron-kőből.

Ellenálló pad a fehér koreai anyagból készült mosogató alatt. Telepítés az éjjeliszekrényen. Kihúzás a mosogatóhoz. LG Hi-Mac G-113 Iceberg.

Födémlemez aljzatba szerelt padlóburkolat, kő- és fémtartók. Oldal nélkül. Gyártva a Hanex NA-03 Avena.

A fürdőszoba padlója. A tabletta sugara és kivitele van a patch ovális burkolatának felszereléséhez. Tristone F-104 Frost Land.

Ellenálló padló a beépített kerek mosogatóval a mosókonyhához. Kitűnő anyagból Corian Dupont Antarktisz.

Kárpitozott éjjeliszekrény, nyitott polcokkal, asztallappal asztali porcelán mosogatóhoz. Corian Dupont Cameo Fehér.

Egyenes munkalap a mosdókban színes munkalapon a nyilvános fürdőszobában a bevásárlóközpontban. Staron SG-441.

Szokatlan, mesterséges kőből készült téglalap alakú tálca a termék teljes hosszában, a gyermek fürdőszobájában. Dupont Montelli Amalfi.

Háromszögletű mosdó fehér kőből a fürdőszobához, lyukkal a csaptelephez. Mesterséges kő Hanex C-001.

Fekete munkalap a kivágásokkal a fajansz mosogatók telepítéséhez. Telepített egy nyilvános fürdőszobában. Staron ON095.

Felfüggesztett asztallap egy nyilvános fürdőszobához, a felső kerámia mosogatóval ellátott kivágásokkal. Stone Tristone A-109 sötét barlang.

Érdekes munkalap a téglalap alakú mosogatóval a mosó- és szárítógép felett. Staron SO446.

visszacsatolás

visszacsatolás

Köszönöm! Az e-mailje elküldve!

A szélek feldolgozásának lehetséges típusa az asztallapon.

Az asztallap különösen jól illeszkedik a belső térbe, csak a megfelelő feldolgozással. A legkülönbözőbb megmunkálási élű munkalapok közül a legnagyobb választék!

Képes szélfeldolgozás.

Kiváló a belső tér klasszikus stílusában.

Típusú falburkolat, amely megrendelhető a padlótéri a fürdőszobában.

A fürdőszobában lévő padlófelület olyan felület, amely folyamatosan érintkezésbe kerül a vízzel. Annak megakadályozása érdekében, hogy a víz bejusson a fal és a táblaszél közötti résbe, javasoljuk, hogy a táblát falpanellel rendelje meg. A tabletta síkjával való szoros és szoros kapcsolat miatt megakadályozza a folyadék áramlását a tabletta felett, és kényelmesen ápolja a terméket.

Mosdókonyhák a fürdőszobában.

Most egyszerűen lehetetlen elképzelni egy mosdó nélküli fürdőszobát. A vevő azonban mindig szembesül a termék kiválasztásának problémájával, a piac egyszerűen tele van minden ízlés és költségvetés kínálatával. Tekintsük a fő kritériumokat.

A mosogató anyaga.

Különösen gyakoriak a cserépedények. Ez az ilyen termékek magas költségeinek köszönhető. Az anyag kezdetben porózus, és különleges mázzal van bevonva, hogy sima felületet érjen el.

A porcelán mosogatók a leginkább környezetbarátak. A hosszú távú tüzeléssel az anyag hihetetlenül sűrűvé válik. Ez nagy szilárdságú terméket eredményez. A kilépés egyszerűsége az ilyen mosogatók megkülönböztető jellemzője. Ugyanakkor hátrányai is vannak, sok a súly és a törékenység.

Természetes kő mosogatók kétségkívül nagyon szép, de a szeszélyes természeti kő, amikor a víz, nem teszi lehetővé őket, hogy széles körben elosztott. A márvány, a gránit, a malakiát és sok más természetes anyag is kellemetlen lehet, ha ilyen mosogatót szeretne.

A fémhéjak nem túl gyakoriak, mert képtelenek megtartani az eredeti megjelenést vízzel való érintkezés után. Bronz, réz, sárgaréz kétségtelenül tökéletesen illeszkedik a klasszikus stílus belsejébe.

A fából készült héjokat bizonyos fafajtákból kell készíteni, és csak egy magas színvonalú kézművesnek kell lenniük, különben gyorsan elveszítik megjelenésüket, és használhatatlanná válnak.

Az üvegből készült mosogatók meglehetősen praktikusak, edzett üvegből készülnek, ami nagy szilárdságot biztosít.

De érdemes megjegyezni, hogy az összes fenti mosogatónak van egy jelentős hátránya. Ez egy csomópont az asztallap felületével. Annak ellenére, hogy a telepítés módja, függetlenül attól, hogy a fej, a podshivnaya vagy az asztali mosogató, a rés az asztallap és a mosogató tele van tömítőanyaggal, ami később negatív hatást fejt ki a gomba és a penész formájában.

Milyen kagylókat kínálunk?

Munkalapból készült mosogatótalp.

Az integrált mosogató (vagy ahogyan sokan azt nevezik - öntött, beágyazott, monolitikus), amelyet kézművesünk készít, csak pozitív oldala van. Nagy szilárdság érhető el azzal a ténnyel, hogy egy darabból készült anyagból készülnek speciális sajtolással történő fűtéssel és formázással. A mesterséges kő tulajdonságai lehetővé teszik az asztal felszínének és a mosogató végének ragasztását, látható kötés nélkül! A csomópontok nem jelentenek helyet a baktériumok és a penész számára. Az ilyen mosogató napi gondozása nem okoz semmilyen problémát, és a használat teljesen biztonságos és higiénikus.

Az integrált mosogató a táblagép színében vagy egy másik kőből készíthető. Mindenesetre a mesterséges kőből készült mosogató sok éven át kényelmet és biztonságot nyújt.

Örömmel kínálunk Önnek többféle mesterséges mosogatót.

Munkalapból készült mosdópult - a legjobb választás a fürdőszobában!

Mesterséges kő mosdó a fürdőszobában

A fürdőszoba egyik fontos eleme természetesen a mosogató. Nemcsak fajanszból, majolikából és fémből készülhet, hanem üvegből vagy fából is. És mi van a kőmosóval, például egy mesterséges kőből? Ez egy nagyon jó lehetőség, amely több előnye van, mint a hátrányok. Sokan szeretik ezt a mosogatót, és most megtudhatják, miért.

előnyök

A műkőből készült vízvezeték szerelvények a modern technológia termékei.

A jelenleg népszerű termékek előnyei:

 • Kopásállóság és ütésállóság;
 • tartósság;
 • Hőállóság;
 • Nedvességállóság;
 • higiénia;
 • Nincs varrás;
 • Egyszerű gondozás;
 • Szokatlan formák;
 • Gazdag színválaszték;
 • A természetes kő jó alternatívája az ár és a súly.

hiányosságokat

Annak ellenére, hogy ezek a mosogatók előnyei vannak, ezek közül néhány még mindig nem felel meg a fenti követelményeknek.

Az akril kőből készült termékek, különösen fényesek, könnyen karcolódnak. Ebben a tekintetben ajánlott megvilágítani őket könnyű és nem egyenletes színekben, így a károk - ha hirtelen megjelennek - nem feltétlenül feltűnőek. A gyártók azt is állítják, hogy ilyen kellemetlenség, anélkül, hogy nehezen helyreállítható volna a helyszínen. De nem mindenki akar több pénzt és időt tölteni rajta.

A szintereléssel készült mosdókagylók tartósabbak, de az anyag gyenge plaszticitásának köszönhetően lehet, hogy az alakváltozás mikrokristályok formájában történik, amelyek egyszerre láthatatlanok lehetnek, de később a fő oka a nagy repedés vagy még rosszabb hasadás kialakulása.

Érdemes megjegyezni, hogy ha az agglomerált kő felülete fényes, akkor jobb, ha nem használnak csiszolószemcse tisztítószereket, így a termék megjelenése továbbra is csillogó és új.

A mesterséges kőzetek összes típusának általános hiánya a termelés által használt jelentős mennyiségű kémiai elemek tartalma. Azonban a gyártók azt állítják, hogy nem mindegyik olyan káros, amilyennek tűnik, ezért a vevő az egyetlen választás. Ha ez riasztó, akkor keresse meg a természetes kőből készült mosdókat.

Anyagtípusok

A mesterséges kő összetétele számos természetes és szintetikus komponenst tartalmaz. Az így kapott keveréket termikus és mechanikus feldolgozásnak vetjük alá, aminek következtében különböző típusú anyagok keletkeznek, de gyakorlatilag ugyanolyan jellemzőkkel bírnak. Homogén, a felület tökéletes, sima, teljesen porózus, ami higiénikus és víztaszító tulajdonságokat biztosít.

Vannak a következő típusú mesterséges kő:

Porcelán kőagyag

Ezt a mesterséges anyagot homogenizált anyagkeverék sajtolásával és égetésével nyerik. A tömeg fehér égő agyagból, kvarcból, kaolinból, pegmatitból, vízből és földpátból áll. A feldolgozás során a kristályszerkezet megszerzi a kő tulajdonságait, amelyből kagylók, asztallapok és homlokzati termékek készülnek. A színpaletta nagyon változatos.

A kerámia gránitból készült termékek nagyon tartósak - legfeljebb száz éves szolgálati idővel, ha nincsenek kitéve nehéz terheknek.

Egy pultot választanak a mesterséges kő fürdőszobájában egy mosdóval

A modern gyártók évente számos újítást kínálnak a lakás belső kialakításának. A gyártók minden fejlődése a szerkezetek és anyagok műszaki jellemzőinek javítására irányul. A fürdőszoba és a konyha mosogatója mesterséges kőből készült padlóburkolat nagy jelentőségű a vevők körében, annak ellenére, hogy viszonylag korábban megjelent a piacon.

Kiválasztási kritériumok

Fürdőszoba - magas páratartalmú szoba. A tabletta kiválasztása fontos, hogy fontolja meg ezt az árnyalatot. A kialakításnak tömörnek kell lennie, mivel a legtöbb esetben a fürdőszoba kis méretű.

Ezenkívül a terméknek korrózióálló bevonatnak kell lennie, amely különbözik a magas páratartalmú, kémiai és mechanikai igénybevétel ellen.

A modern fürdőszoba belseje és dimenziója nem a lábazatok használatát jelenti, nevezetesen a munkalapokat. Ez a termék kényelmes és hangulatos légkört teremt a szobában. A kő munkalap praktikus, többfunkciós és vonzó termék. Ennek a kialakításnak köszönhetően a fürdőszobai hely egyedi, egyedülálló megjelenést kölcsönöz, lehetővé teszi számodra, hogy hatalmas mennyiségű hasznos és szükséges tárgyat rendezzen.

Amikor kiválasztja a munkalapot, fontolja meg a mosogató modelljét. Az asztali mosogató beépítéséhez bármilyen anyagból készült formatervezés alkalmas. A süllyesztett mosogató szerelése egyszerűen vágható anyagokból készül. A legpraktikusabb és legkényelmesebb típusú munkalapok kombinálva a mosdóval.

Ez a modell kiváló pozitív tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek magukban foglalják:

 • könnyű és könnyű az ellátás;
 • esztétikai fellebbezés;
 • egyszerű termékek telepítése;
 • funkcionalitás.

faj

Kétféle mesterséges kő van: akril és agglomerált. Agglomerátumok előállításához kötőanyagként gránitot, márvány vagy kvarc-forgácsot és poliésztergyantát használnak. Ez az anyag nagy szilárdsággal rendelkezik, és könnyen eljuttatja a különböző mintákat. Az agglomerátumok bármilyen színben és árnyalatban festhetők. Különböző adalékanyagokat és összetevőket használó akril kő előállítására, mivel a fő anyag akrilgyantát használt.

Az akril kő jól más anyagokat utánozza, bármilyen formát ölt. Az akril kőből készült munkalapok könnyen illeszkednek a belső terembe. A színminták bármilyenek lehetnek. Az akril kőzetek számos előnnyel rendelkeznek az egyéb anyagokból készült polcokon.

előnyök

Ezek a minták meglehetősen rövid idő alatt nagy népszerűségnek örvendenek. A munkalapok megfelelnek az ügyfelek igényeinek és kívánságainak.

Az akril kőből készült modellek kiváló műszaki jellemzőkkel és előnyökkel rendelkeznek.

 • A modellek különböznek a megnövekedett tartósságtól, a mechanikai és kémiai hatásokkal szemben.
 • Nem érinti a napfény és a magas páratartalom. E tulajdonságok miatt a munkafelületek sokáig tartanak anélkül, hogy elvesztenék az eredeti színt.
 • Figyelemre méltó külső adattermékek. A mesterséges kőpadló tökéletesen illeszkedik a fürdőszobába. A design kedvezően hangsúlyozza a stílust, és díszíti a szobát.

Mosdókonyhák mesterséges kőből

A luxus és a kifinomult mosdó minden fürdőszobának méltó díszítése lehet. Ha megbízható és eredeti terméket kíván vásárolni megfizethető áron, figyeljen a mesterséges kőből készült termékekre. A kiváló minőségű anyagokból készült, stílusos és tartós mosogatók gyártásával foglalkozunk.

A mosdók ára a műanyagból egy fürdőszobában

Hagyja el az alkalmazást a weboldalon, és kap egy DISCOUNT - 5%

Példák munkánkra

Méret: 0.4 * 0.5

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 10 800 per m 2

Méret: 0.4 * 0.5

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 10 800 per m 2

Méret: 0,4 * 1? 2

Vastagság: 40mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 11 800 per m 2

Méret: 0,4 * 1? 2

Vastagság: 40mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 11 800 per m 2

Méret: 0.4 * 1.2

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 11 500 per m 2

Méret: 0.4 * 1.2

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 11 500 per m 2

Méret: 0.4 * 1.2

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 10 800 per m 2

Méret: 0.4 * 1.2

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 10 800 per m 2

Méret: 0,5 * 1,3

Vastagság: 50mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 12 800 m2-enként

Méret: 0,5 * 1,3

Vastagság: 50mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 12 800 m2-enként

Méret: 0.4 * 0.5

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 10 800 per m 2

Méret: 0.4 * 0.5

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 10 800 per m 2

Méret: 0,3 * 1,8

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 12 800 per m 2

Méret: 0,3 * 1,8

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 12 800 per m 2

Méret: 0,4 * 0,6

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 12 500 per m 2

Méret: 0,4 * 0,6

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 12 500 per m 2

Méret: 0,4 * 0,4

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 11 500 per m 2

Méret: 0,4 * 0,4

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 11 500 per m 2

Méret: 0.4 * 1.4

Vastagság: 30mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 12 500 per m 2

Méret: 0.4 * 1.4

Vastagság: 30mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 12 500 per m 2

Méret: 0.4 * 0.5

Vastagság: 28 mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 10 500 per m 2

Méret: 0.4 * 0.5

Vastagság: 28 mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 10 500 per m 2

Méret: 0,5 * 1,4

Vastagság: 28 mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 11 500 per m 2

Méret: 0,5 * 1,4

Vastagság: 28 mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 11 500 per m 2

Méret: 0,6 * 0,8

Vastagság: 50mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 13 500 per m 2

Méret: 0,6 * 0,8

Vastagság: 50mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 13 500 per m 2

Méret: 0,4 * 0,6

Vastagság: 50mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 13 500 per m 2

Méret: 0,4 * 0,6

Vastagság: 50mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 13 500 per m 2

Méret: 0,4 * 0,6

Vastagság: 30mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 12 500 per m 2

Méret: 0,4 * 0,6

Vastagság: 30mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 12 500 per m 2

Méret: 0,5 * 0,8

Vastagság: 48 mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 13 000 / m 2

Méret: 0,5 * 0,8

Vastagság: 48 mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 13 000 / m 2

Méret: 0,6 * 1,4

Vastagság: 50mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 15 500 per m 2

Méret: 0,6 * 1,4

Vastagság: 50mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 15 500 per m 2

Méret: 0.4 * 0.5

Vastagság: 30mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 17 500 per m 2

Méret: 0.4 * 0.5

Vastagság: 30mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 17 500 per m 2

Méret: 0,4 * 0,4

Vastagság: 30mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 15 500 per m 2

Méret: 0,4 * 0,4

Vastagság: 30mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 15 500 per m 2

Méret: 0,5 * 1,4

Vastagság: 30mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 13 500 per m 2

Méret: 0,5 * 1,4

Vastagság: 30mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 13 500 per m 2

Mesterséges kőmosó előnyei

 • Ne felszívja a nedvességet.

A mesterséges kőből készült termékek jellemzőik meghaladják a természetes anyagokból származó analógokat. Például a higroszkópos márvány alaposabb és rendszeresebb ellátást igényel. Mesterséges kőzet, mikroszkópos pórusok nélkül időről időre elegendő ahhoz, hogy nedves szivaccsal törölje le. Nemcsak a szennyezést nem felhalmozza, hanem a veszélyes baktériumokat sem.

 • Tartósság, ellenállás a karcolások és forgácsok kialakulásával.

A mesterséges kő gyakran kerámiák helyett kerül kiválasztásra, mert nagyobb erőt és mechanikai igénybevételt eredményez. Ezenkívül az akrilból és agglomerátumból készült termékek különböző színekben kerülnek bemutatásra, kezdve a hagyományos fehér színnel és világos kontrasztos árnyalatokkal. Kísérletezhet az űrlapokkal is.

 • Ellenáll az agresszív vegyi anyagoknak.
 • Komfort a működés során: meleg mesterséges kő sima textúrájú;
 • Nincs irritáló zaj a használat során: ez a tulajdonság az anyag nagy vastagságának köszönhető.

Mesterek szívesen segítenek meghatározni a mosogatót, ami harmonikusan kiegészíti a fürdőszobai belső teret. Az együttműködés eredménye az ő őszinte öröme a termék tökéletes kivitelezésének és exkluzív kialakításának!

Akrilkő Fürdőszoba mosogatók és munkalapok

Készítse el saját fürdőszobáját, rendelje meg a mesterséges kőből készült mosogató és mosogató kedvenc modelljét!

Termékeink széles skáláját kínáljuk a költségvetésből a luxusig - a különböző jövedelmű vásárlók itt találhatják meg a fürdőszobában egy fényes elemet.

Az akril kő tartós, nedvességgel és szennyeződéssel szemben ellenálló, kőből és mosogatóból készült mosdókagylóból áll, ami évtizedek óta örömet okoz.

Mosogató természetes kőből egy fürdőszobához

Ma a piac számos különböző formájú, színű és textúrájú mosdókagylóval rendelkezik. Ilyen sokaságból néha felbukkannak a szemek, de még mindig sok van, hogy kiválaszthassuk az álmai vízvezetékét. Különösen szelektív vásárlók megrendelhetik a gyártótól egy szokatlan és egyéni kőből készült mosdót.

A természetes anyagok rajongói, valamint a fényűző, egyedülálló dolgok szerelmeseinek, a természetes kőből készült talpfedelekhez egy talapzaton.

Minden kő mosdó mindig exkluzív. Az ilyen termékek előállítása összetett folyamat, egy egész mű. Kezdetben egy bizonyos méretű rész el van választva a szikla nagy részétől, majd speciális gépek segítségével a jövő termékének ürege el van vágva. A többi, a legtöbb munkaigényes műveletet főként kézzel végzik.

nyalánkság

A természetes kőmosók kétségtelen előnyei:

 • tartósság;
 • Nagy szilárdság;
 • alkalmassága;
 • Ökológiai tisztaság;
 • Alkalmazkodás a hőmérsékleti környezethez;
 • Hosszú távú kezdeti újdonság;
 • Stílus és megjelenés;
 • Gazdag textúra.

ellenérvek

Ezeknek a kagylóknak a hátrányai kevesek, de nagyon jelentősek. Először is, az ilyen termékek árkategóriája igen magas, és nem mindenkinek kell megfizetnie. Másodszor, nagy tömegük, ami néha zavarja az önszállítás, telepítés. Harmadszor, bizonyos típusú természetes anyagok higroszkópossága megnehezíti a gondoskodást.

Ha az Ön számára a hátrányok meghaladják az előnyöket, javasoljuk, hogy nézze meg a mesterséges kőből készült mosogatókat.

A természetes kőből készült mosogatók előállításához főként márvány, gránit vagy onyx használják. A travertinból és a bazaltból származó termékek egyre gyakoribbak.

Vegye figyelembe az egyes rockokat részletesebben.

gránit

Ez a típus a gyártók legáltalánosabb anyaga a nyersanyagok viszonylag alacsony költsége miatt. A kompozíció jellemzői szerint eltérő színű. Például egy kő lehet rózsaszín, rózsaszínű vörös vagy szürke árnyalat. A gránit jellemzői szerint a legtartósabb és tartósabb. Megfelelően ellenállnak a víznek és a vegyi anyagoknak, ez megmagyarázza, hogy könnyű gondoskodni róluk.

márvány

A kályhák mosogatója kiváló lehetőség a fürdőszobában. Nem hiába volt nekik, hogy a palotákat ősidők óta díszítik. A márvány nem csak gyönyörű, hanem kellemes hangulatot és harmóniát nyújt az árnyalatok hidegségének ellenére.

Az anyag ellenáll a nehéz fizikai megterhelésnek, nem reped, nem rétegez, ami fontos a gyakori használat során. De higroszkópikus, ezért gondos karbantartást igényel.

ónix

Ez egy fényűző és drága anyag, réteges szerkezettel. Különféle színekkel és árnyalatokkal - a világos sárgától a barnaig különleges mintákkal - meglepő. Az Onyx lehet olyan áttetsző (üveges ragyogással), így teljesen átlátszatlan lehet.

A teljesítmény szempontjából valamivel magasabb a márványnál. A permeabilitása és keménysége sokkal magasabb.

travertin

Ez egy másik természetes kő, amelyből egészségügyi készletek készültek. A travertin könnyen feldolgozható, ami lehetővé teszi, hogy a termék más formáját kapja. A gyönyörű mintás textúrájáról híres. Világos árnyalatok és sötétek lehetnek.

Ennek az anyagnak kétségtelen előnye a tartóssága, szilárdsága és alacsony fajsúlya. De a kőnek meglehetősen porózus szerkezete van, ezért nagyon érzékeny a szennyezésre.

bazalt

Egy közös szikla, amelyből erős és tartós kagyló készül, és nem csak. A termékek színe szürke vagy fekete, vagy akár zöldes-fekete árnyalatú.

Ez elég nehéz, ugyanakkor műanyag kő. Vízzel és kémiai reagensekkel szemben ellenálló, valamint hangelnyelő tulajdonságokkal rendelkezik.

alak

Természetes kő mosogatók mindig egyediek és természetesen különböznek a méret, a súly és a textúra. Az ilyen anyag egyszerűen nem teszi lehetővé az azonos típusú gyártást. A mosdók általában egy szabványos geometriai alakot alkotnak kör, négyzet, téglalap vagy kúp formájában. A szokatlan formatervezési minták kevésbé gyakoriak, mivel elsősorban az egyéni megrendelésekhez készültek. Ezek lehetnek egy alakos tál formájában, vagy teljesen monolitikusak.

Alapvetően a kőtermékeket a munkalapokon helyezik el, vagy beágyazódnak. A munkalapok ugyanabból a kőből vagy más anyagból készülnek, és leggyakrabban fa.

Milyen design illik harmonikusan?

Természetes kő mosogatók díszítik minden belső. Az egyedülálló természetes minták és a mágikus energia különleges fürdőt teremt a fürdőszobában. És az eredeti tervezési megoldások lehetővé teszik, hogy harmonikusan helyezze egy kő mosogató a fürdőszobában szinte bármilyen stílusban.

A felső fürdőszoba kőkemény

Alatta van egy széles választéka a mosdók alatt a kő a pulton a fürdőszoba, amelyek különböznek a különböző formák, színek és méretek. Hosszú ideig a kőtermékeket méltónak tartották a felső osztályoknak, mert gazdagnak tűnnek. Boltunk ügyfelei számára luxusgondozást kínál alacsony áron a gyártó garanciájával.

Nálunk vásárolhatunk kőhöz és kapcsolódó termékekhez (szifonok, csapok, asztalkalapok stb.) Felrakó alátéteket úgy, hogy egy hívást intézünk a menedzserhez. Szállítás Moszkvában és Oroszország régióiban.