Legfontosabb > Tervezés

Kőből készült mosogató: a természetes kő előnyei és hátrányai, összehasonlítás alternatívákkal, beépítési árnyalatok

A fürdőszobai berendezéseknek funkcionálisnak, tartósnak és esztétikusnak kell lenniük. Természetes kőből készült termékek megfelelnek ezeknek a követelményeknek. Mi vonzó anyag, milyen előnyei és hátrányai vannak?

Tekintsük ezt egy olyan tulajdonság példájára, mint a kőből készült mosogató. Fogadjunk a telepítéssel kapcsolatos kérdésekben: telepíthetjük a berendezést saját vagy a szakemberekkel?

A természetes anyagokból származó termékek jellemzői

A természetes kőből készült mosdókagylók megkülönböztethetők azzal a ténnyel, hogy nagydarabokból faragtak vagy több részből állnak össze. Az anyag a sziklakert, a márvány, az onyx, a bazalt, a gránit, a homokkő, a travertin és más díszítő ásványok, amelyek a szükséges szilárdsággal rendelkeznek és alkalmasak a mechanikai feldolgozásra.

Formázáshoz, vágáshoz, őrléshez, csiszoláshoz és polírozáshoz használják.

A külső réteg porozitásának csökkentése érdekében további feldolgozást alkalmaznak, amely nem sérti az anyag szerkezetét és az egyedi mintázatot. Ez védi az egyes laza minőségű márvány, travertin és homokkő hatásait a nedvesség és a háztartási szennyezőanyagok hatásaitól. Ez a mosdó funkcionális, könnyen kezelhető. Ezenkívül kitűnő mutatója az ízlésnek és a gazdagságnak.

Az anyag esztétikája nem csak a termékek tervezési formájában fejeződik ki, hanem a minta megjelenítésében és a természetes kő színének telítettségében is. Különálló megoldások megkövetelik a monotonitás, mások - a foltok, vénák, rétegek és zárványok sokszínű vagy hangsúlyos mintázata. A márvány, a malachit, az onyx, a jaszter gazdag palettája, a travertin, a jáde és a homokkő a legkényesebb árnyalatokat biztosítja.

Az Onyx héjak tökéletesen polírozottak, a monokróm kövek tökéletesen illeszkednek a domborművekhez. A gazdag textúrájú termékeknél előnyösebb egy egyszerű forma és egy semleges környezet. Nézzük részletesebben a legnépszerűbb anyagokat.

gránit

A viszonylag alacsony költség miatt ez a legnépszerűbb anyag. A gránit más színű. Rózsaszín árnyalatok, piros vagy szürke rózsák uralják. Tartós, nedvességgel és vegyszerekkel szemben ellenálló, granit mosogató tartós és könnyen tisztítható.

márvány

A palotacsarnok méltó anyagából készült termék díszíti a fürdőszobát. A gyönyörű hideg árnyalatú márvány gyönyörű, kényelmet és harmóniát kölcsönöz a szobának. Az anyag tartós, nem repedéseket okoz, nem rétegez, nem képes ellenállni a súlyos terheknek. Megkülönböztető jellemzője a higroszkóposság, ami további gondosságot igényel.

ónix

Az anyag réteges szerkezete drága és fényűző. A különféle árnyalatok - a világos sárgától a sötétbarna színig - egyedi mintázatokat hoznak létre. Az Onyx teljesen átlátszatlan vagy áttetsző, fényes, mint az üveg. A vízállóság és a keménység mutatói sokkal magasabbak, mint a márvány.

bazalt

Gyakran talált kőzet használt shell termelés. A termékek erős és tartós, fekete, szürke és zöldes-fekete árnyalatokat eredményeznek. A bazalt nehéz és ugyanakkor göbös, könnyen feldolgozható kő. Vízzel és kémiai reagensekkel szemben ellenálló, elnyeli a hangot.

travertin

Gyönyörű, világos és sötét árnyalatok, fémből készült kő, mintás mintázatú. Erõs, könnyû és tartós, különféle formájú termékek készülnek. A hátrány a szerkezet porozitása, amely a termékek gondos karbantartását igényli.

A kőből készült mosogató minden stílus belsejében megfelelő lenne. Az egyedülálló minta, a mágikus energia és a tervezési megoldások kombinációja különleges világot teremt a fürdőszobában.

Kőkemény gyártás

A kőtermékek mindig exkluzívak, termelésük összetett folyamat, amely valódi műalkotásokat eredményez.

Kezdetben a szerszámgépen feldolgozott alkatrész el van választva a sziklától. A későbbi műveletek manuálisan kerülnek végrehajtásra, mivel különös gondosságra és aprólékos befejezésre van szükség.

A termékek előnyei és hátrányai

A természetes anyagokból készült héjak előnyei a következők:

 • tartósság;
 • nagyobb erő;
 • az eredeti újdonság fenntartásának képessége;
 • magas funkcionalitás;
 • környezetbiztonság;
 • hőmérséklet-stabilitás;
 • textúra gazdagság;
 • bemutatható.

A természetes kőből készült mosdók egyedi formában, méretben, számlázásban és súlyban egyének. Nem lehet hasonló termékeket előállítani. A leggyakoribb forma - önkényes, amelyet egy kődarab körvonalai, valamint kerek, négyzetes, ovális, téglalap alakúak vagy kúp alakúak diktálnak. A komplex formatervek általában egyediek, egy monolith vagy alakos tál formájában lehetnek.

Kő Fürdőszoba mosogatók

Kő Fürdőszoba mosogatók

A katalógus ebben a szakaszában különböző kiskategóriájú fürdőszobákba eső mosdókat mutatnak be. Csehországból, Oroszországból, Bulgáriából, Lengyelországból, Nagy-Britanniából, Finnországból, Spanyolországból és más országokból kiváló minőségű vízvezetékeket ajánljuk lakások, házak, szállodák és egyéb nyilvános létesítmények fürdőszobájának összeszereléséhez. A gyönyörű szögletes és egyenes mosogatók körében, monolitikus, teljes asztallapokkal, talapzattal és külön-külön:

 • felfüggesztett, felső, hornyos, süllyesztett és félig süllyesztett;
 • kerek, ovális, négyszögletes, négyzetes, aszimmetrikus
 • lyukak a keverőhöz és anélkül;
 • lyukakkal a vészkiürítéshez;
 • tetősínnel felszerelt;
 • kiegészítve egy egyedülálló clik zsemlevel;
 • vadkő, természetes gránit, márvány utánzása.

A legnépszerűbb mosogató kő a fürdőszobából a fürdőszobába, egy pulttal, öntött. A kiterjesztett formájú felső modellek nagy igényeket támasztanak. Eredetileg eredetinek tűnnek a belső térben, eleganciát és stílust adnak a dekorációhoz.

Mi a jó kályha mosdó a fürdőszoba

A természetes kőzeteket utánozó kompozit anyagokból készült vízvezeték vizuális fellebbezéssel rendelkezik. A berendezés felülete kellemes tapintású, kedves a kifogástalan textúrájával, amely mélyebb és telítettbb, mint a kerámia mosogató. A gránitmodellek remekül néz ki a modern klasszikus belső terekben. A dekoratív előnyök mellett a vad kőzet alatt lévő mosdókagylók praktikus előnyökkel is rendelkeznek. Sokkal könnyebbek, mint a természetes granit mosogatók. A kis súly egyszerűsíti a berendezések felszerelését, kiküszöböli a masszív bázis felszerelésének szükségességét, a speciális hardveres nagy szilárdság használatát. A vízvezeték egy ilyen tervet a fürdőszobákban és az egészségügyi létesítményekben használt készülékekre jellemző terhelésekhez igazítja. Higiénikus, tartós, nagy biztonsággal rendelkezik, praktikus gondozásban.

A mesterséges gránitból készült mosdó megfelelő paramétereinek megvásárlásához használja a szűrőket az oldal bal oldali oszlopában. A navigáció segítségével beállíthatja a méretezési paramétereket, az árkategóriát, a vízvezeték típusát és felszerelését, a tervezést stb.

További információ a termékekről, a berendezések értékesítésének feltételeiről telefonon vagy elektronikus kapcsolaton keresztül. A kapcsolatok a webhelyen vannak, feltéve, hogy visszahívják a vevőt.

Kő mosogatók: használat és gondozás

A mosdó a belső tér nagyon fontos eleme, számos különböző funkciót lát el. Nagyon fontos, hogy modern, elegáns és kényelmes. A modern üzletekben bemutatott modellek széles skálája nagyon széles. A kavicsok nagy népszerűségnek örvendenek a fogyasztók körében: diszkrét, kifinomult megjelenésük képes bármilyen belső tér díszítésére. Tekintsük az ilyen termékek használatának jellemzőit és gondozásuk finomságait.

Különlegességek

A kályhacső díszíti a konyhát és a fürdőszobát. A konyhában a megfelelő munkaterületet választják ki, és egy speciális számláló telepítve van a fürdőszobában. Ez a szokatlan mosogató felhívja a figyelmet mindenkire a szobában. Nagyon gyakran ez a fő hangsúly a belső térben. A modern gyártók kőmodelleket hoznak létre mind természetes, mind összetett anyagokból.

A kályhából való mosogató kiválasztásakor felmerül a kérdés, hogy melyik anyagot kell választani - természetes vagy összetett. A gyártók azt állítják, hogy a mesterséges kő több paraméterben felülmúlja a természetet. Egyes gyártók évtizedek óta garanciát vállalnak.

Meg kell érteni, hogy a természetes és mesterséges kő mosása gyakorlatilag ugyanaz, egyszerűen más termelési technológiákat használnak. A mesterséges kő öntéssel és öntéssel készül. Ásványi komponensek és akrilgyanták keverékét használják.

Ebben az anyagban - a természetes részecskék akár 80% -áig, és mindössze 20-an esik a kötőanyaggyanta. Bizonyos esetekben színezék hozzáadásra kerül. Az ilyen anyag könnyebb, mint egy kő, különböző színű lehet, és semmiképpen sem rosszabb a környezetbarát módon.

A mesterséges kőből készült mosdók gyakorlatilag zajmentesek, az anyag elnyomja az ételek hangját és a leeső víz zaját. Ezenkívül elektromos szigetelést is biztosít, ami egy további plusz lehet a konyhában, ahol elektromos készülékek és víz vannak.

termelés

A természetes kőből készült termékek összetett folyamat eredménye. Egy nagydarabból vágja le azt a részt, amely alkalmas a jövőbeli termékre. Ez feldolgozásra kerül a gépeken. Amikor a durva munkadarab készen áll, kézi feldolgozásra van szükség. Minden művelet nagy készségeket és speciális eszközöket igényel.

A gyártás során a mesterséges kő technológiája más. Az anyag összetett, amely természetes anyagokból (morzsák formájában) és kötőelemekből áll. Ezek általában gyanták és polimerek.

Ez az anyag környezetbarát, nem okoz allergiát, nem szívja fel a vizet és a szagokat, ellenáll a mechanikai igénybevételnek.

Az ilyen kőből készült termékeket védő réteggel - gélköpeny borítja. Nagyobb ellenállást fejt ki a külső hatásokkal szemben.

A kagylók különböző természetes kőből készülnek: márvány, sziklakert, onyx, travertin, gránit, bazalt, homokkő és más feldolgozható anyagok. A természetes anyag egyaránt alkalmas monokróm és színes beltéri használatra.

 • Gránit. Ez az egyik olcsó anyag. Ez lehet rózsaszín, vöröses vagy szürke. Ez az anyag nagyon ellenáll az agresszív háztartási vegyi anyagoknak, könnyen tisztítható. Az ilyen anyag a legnépszerűbb.
 • Márvány. Az ősi idők óta palotákat és gazdag házakat díszítenek. Ez egy nagy anyag, amely azonnal beállítja a belső "magas" hangot. Az árnyalatai általában hidegek, nem repednek, nem hámlaszkodnak, nagy terhelésnek ellenállnak. Ez az anyag elnyeli a nedvességet, amelyet figyelembe kell venni a távozáskor.
 • Onyx. Lehetővé teszi a sárga és barna árnyalatok színének megváltoztatását. Ugyancsak átlátszó, áttetsző és fényes, mint az üveg. Vízálló.
 • Bazalt. A kőhéjak színtartományát szürke és zöldes árnyalattal gazdagítja. A bazalt alkalmas a feldolgozásra (a meglehetősen súlyos tömeg ellenére). Ez az anyag jól tolerálja a nedvességet, ellenáll a vegyi anyagoknak, nem hagyja a hangot.
 • Mészkő. Általában van egy minta világos vagy sötét háttér. Az ilyen anyag jól feldolgozott, könnyebb, mint a bazalt. Jellemzője porózus felület, amely megnehezíti a karbantartást.

A mosogató beépíthető, folyókövekből vagy többrétegű fából. A mesterséges anyagból készült mosdók majdnem nem különböznek természetes megjelenéstől. Összetételük azonban vegyi összetevőket tartalmaz. Az anyagok színei és formái nagyon eltérőek, csak az ügyfelek képzeletétől függenek.

Mesterséges anyagok:

 • kerámia gránit;
 • fragranit;
 • szil- granit;
 • granitek és így tovább.

Az anyagok különböznek a természetes és szintetikus komponensek arányos arányában. A legnépszerűbb anyag gránit csipekkel, mivel a felület nem porózus. A kvarc-zsetont is gyakran használják. Ezzel az összetett szinte lehetetlen megkülönböztetni a természetes kőből. Az akril anyag előállításával fehér agyagot adunk hozzá.

Előnye és hátránya

Természetes kőből készült termékek változatos formában, színben és méretben. A természetes anyagból készített termék alakja általában a munkadarab típusától függ. A mesterséges kő bizonyos paraméterek szerint készül.

A kőmosó előnyei:

 • A kő nagyon tartós. Mossa meg a karcolásokat, a csipeket és a mechanikai sérüléseket. Ez a legtartósabb hozzájárulás a gyönyörű belső térhez.
 • Még akkor is, ha a héj sérült, a szem számára észrevehetetlenül rögzíthető. A bevonatot a természetes anyag felületére nem alkalmazzák, ezért a mechanikai sérülést egyszerűen lemossák és megmossák. Kívülről nem lesz észrevehető.
 • A szennyeződés és a vegyi anyagok nem szívódnak bele ebbe a felületbe. A termék ápolásakor háztartási vegyi anyagokat használhat, de ne vegyen részt a nagy részecskékkel ellátott csiszolóanyagokkal.
 • A mosogató és a munkalap egymáshoz varrás nélkül rögzítve. Ez a technológia lehetővé teszi a termék vonzó megjelenését.
 • A méretek, típusok és alakzatok széles választéka. A kompozit anyagokkal való modern technológiák lehetővé teszik számunkra, hogy különböző alakú és árnyalatú modelleket hajtsunk végre. Mindig lehetséges egyedi gyártmányú gyártmány.
 • Hygiene. A modern gyártási módszerek lehetővé teszik, hogy megfeleljen az összes szükséges egészségügyi szabványnak.

Valószínűleg hátrányok:

 • A fő hátrány az ár. A kőmosó meglehetősen drága. Azonban az ár több mint fizetett az évek során a hibátlan kizsákmányolás.
 • Célszerű, hogy ne helyezzen forró tárgyakat: forró mélyedésű edények, amelyek a sütőből származnak. A forró edények károsíthatják a felső réteget, megolvasztják az anyagot.
 • Néha az ultraibolya sugarak hatása alatt a természetes kő ég.
 • Ha a mosogató feloszlik, akkor meg kell változtatnia az egész kompozíciót - az asztallap mellett.
 • Nehéz találni egy meglehetősen nagy kőből, amelynek színe és mérete alkalmas a belső téred. A cast opciókat a lehető legnagyobb gondossággal kell kiválasztani.
 • Az ilyen mosogató telepítésekor további fenntartható struktúrák telepítéséhez van szükség, mivel a mosogató súlya jelentős. Az öntelepítés nem ajánlott, jobb a szakemberek szolgáltatásainak használata.

Hogyan válasszunk?

Egy mosogató kiválasztása egy kőből, egy egyedi terméket kap. A természetes anyagok rajzai és textúrái soha nem ismétlődnek meg. Ez a mosogató több mint egy évtizede szolgál majd Önnek.

Győződjön meg róla, hogy a kiválasztott modell nem sérül a felületen, tenyeresse meg. Kérje meg az eladót a termék gyártójához tartozó dokumentumokról, a garanciajegyet mellékeljük. Olvassa véleményét a kiválasztott modellről.

A fürdőszobában

A mosdó kiválasztása a fürdőszobában, a szoba méretére kell összpontosítania. A kis helyiségekben sarokcsapágyakat is elhelyezhet. A négyszögletes és négyzetes modellek könnyebben telepíthetők, a legtágasabbak. Választhat egy puhább formát - kerek vagy ovális.

Ha megválasztja a kék fény árnyalatai, ez segíteni fog egy gyengéd és elegáns belső tér kialakításában. A sötét mosdó adja a helyiség dinamizmusát és stílusát. A színes minta elrejti a víz és a szappan fröccsenését.

Amikor a fürdőszoba mérete lehetővé teszi, választhat egy két rekeszes mosogatót. Gyermekes családok számára ez kétségtelenül kényelmes.

A konyha számára

Ha összehasonlítjuk a rozsdamentes acél mosogatóval vagy zománcozott termékekkel, meg lehet jegyezni, hogy a kályha mosdója magasabb. Akrilgyanta, igényes ellátással készült modellek. Nem ellenállnak a magas hőmérsékletnek, de könnyűek - műanyaghoz hasonlíthatóak.

Ha a természetes összetevõk több mint 80 százalékot tesznek ki, akkor az ilyen mosók nem félnek a hõmérséklettõl és a mechanikai hatásoktól, könnyen tisztíthatók. Természetes kő hozza őket közelebb a jellemzők a mosogatók kő monolith.

Jobb, ha megvásárol egy mosogatót, amely a táblára vág, külön-külön. Ha azt szeretné, hogy a munkalap ugyanabból az anyagból készüljön, mint a mosogató, akkor még jobb, ha külön elemként hajtja végre. Ez szükség esetén lehetővé teszi a csere elvégzését, anélkül, hogy megérinti az egész szerkezetet.

A méret is fontos. Egy nagy és tágas mosogató inkább egy kicsi. Ha a konyha mérete lehetővé teszi, szabadon válasszon nagyobb modelleket további "szárnyakkal". Ha a konyha kicsi, választhat a nem túl széles és mély mosogatók mellett további elemek nélkül. Kiváló lehetőség lehet egy sarokmosó.

Kétségtelen előnyt jelent a sötéttől a bézsig, a szürke és a fehérig terjedő különböző árnyalatok. Ezenkívül díszíti a konyhát.

A telepítés finomságai

Az ilyen bonyolult gyártmányú barkácskészletek saját tulajdonságokkal rendelkeznek. Leggyakrabban ezek a mosogatók ugyanazon anyag pultjain vannak elhelyezve. Ha szükség van egy másik anyagra, kiválaszthat egy fát.

A mosdót fel lehet szerelni a falra erősített talapzaton, vagy a padlóba építve. A tömör kő jobban alkalmazható a sarokba történő beszereléshez, míg az asztalra épített modellnek nincsenek kötései vagy varrásai.

A legkedveltebb megoldás a pecsétmosó. Kívül, asztallappal borított. Ezt a munkát egy kezdő telepítővarázsló is elvégezheti. A konyhaszekrény munkafelületén lévő lyuk előre elkészül a mosogató számára. A mosogató szélei a táblagéppel vagy valamivel magasabbra vannak szerelve.

A csövek és egyéb elemek "rejtettek" a táblaterület alatt, így a formatervezés nagyon rendesnek tűnik. A mosogató alátámasztó szekrény kiválasztásakor a felület nagyságára kell összpontosítania. Meg kell egyeznie egymással.

Néha a csésze részben be van ágyazva, legtöbbjük az asztalhoz tartozik. Ez mélyíti az oldalak szintjét. A mosogató egyszerűen merev alapra telepíthető, ez a felsővezeték.

A telepítésnél nehezebb megoldás a mosogató monolitikus konstrukciójának felszerelése asztallappal. Nincs ízületük, ami hozzájárul az esztétikához és a higiéniához. Ezeknek a modelleknek a súlya speciális kötőelemeket és tömítőanyagokat igényel. Néha kötőelemeket is tartalmaznak, és néha további költségekre van szükség.

Néhány telepítési tipp:

 • A tartószerkezetet jelentős héjú súlyra kell tervezni. Stabilnak és tartósnak kell lennie. Jobb, ha speciális kovácsolt vagy fém kereteket készít az asztalhoz.
 • A mosogatónak jó vízelvezetőnek kell lennie, a nedvesség stagnálása nem megengedett.
 • A leeresztőcső telepítésekor nem kell túlfeszíteni a fonalat, ezért nem szabad túlzott feszültséget okozni.
 • Végezze el a telepítést, hogy a nehéz termékek később ne essenek bele a mosogatóba.

Ha meg szeretné tudni, hogyan kell beépíteni egy mesterséges kőből készült mosogatót a pulton, nézze meg a következő videót.

kizsákmányolás

Annak érdekében, hogy a belső térnek ez a csodálatos eleme sok éven át kellemes legyen, bizonyos működési szabályokat figyelembe kell vennie. Mindig tartsuk szem előtt, hogy a felesleges nedvesség károsíthatja a természetes anyagokat, és erős étel és mesterséges színek megfesthetik a kőzetet.

A kőhéjakat védeni kell a savakkal és a lúgokkal szembeni expozíciótól. A borokból és a természetes gyümölcslevekből álló foltokat azonnal le kell mosni, különben szivacsra emlékeztető porózus felületre szorulnak. A szennyeződést és a zsírt mindig időben le kell mosni.

Kemény víz keletkezhet. A mosogatót mindig szárazon kell tartani, hogy a mész ne halmozódjon fel. Javasoljuk, hogy szűrőt telepítsen a folyóvízhez: hasznos mind a tulajdonosok, mind a mosogatók számára.

A kő nem szereti a hőmérsékleti ingadozásokat, és a mosogatóból kifolyt forró vízből feltörhet vagy felszakadhat. Az összetett anyagok ellenállóbbak, de nem tolerálják a magas hőmérsékletet.

javítások

A mosogató gondos használatával majdnem örökre működtethető. A kár fő oka az emberi tényező. A napi használat során szokás van ennek a drága bútornak, és az üzemeltetés során figyelmen kívül hagynak.

A restaurálást csak szakember végezheti. Vannak azonban olyan esetek, amikor a helyreállítást önállóan lehet végrehajtani. Néha meg kell fúrni a terméket, néha - ragaszkodni.

A legfontosabb lehetséges problémák:

 • nehéz tárgyak károsodása;
 • zöldségek vágása egy kő munkalapon;
 • kémiai és termikus hatások.

Ha a hiba kicsi, akkor a szétkapcsolható darab speciális ragasztóval ragasztható. Ezután a felújított területet csiszolópapírral vagy csiszolókoronggal kell polírozni.

Egy speciális ragasztó alkalmas kisebb karcolások eltávolítására is. A széteső kődarab porrá tört, ragasztóval keverve, majd a karcolást megdörzsölik. Száradás után a felületet csiszolni kell.

Ha repedések jelennek meg, akkor a mosogató belső oldalát különleges tömítéssel kell ragasztani. Csak ezután lehet elkezdeni a repedések javítását és kiküszöbölését.

A kémiai és a magas hőmérsékletű égési sérülések eltávolításához tiszta kéznél van. Ezután speciális sérüléseket alkalmaznak a sérült területeken, és a polírozást végzik.

A felületi fény visszatéréséhez a mosogató csiszolható. Mindegyik termék számos ilyen eljárást viselhet, ezért ne felejtse el alkalmazni ezt a módszert.

Ha a sérülés jelentős, akkor a kívánt területet speciális szerszámokkal kell fúrni. Ezután a terméket megfelelő kompozícióval lezárjuk. Ez a javítás jobban bízza a szakembereket.

Hogyan törődjünk?

A konyhai mosogató, a mosdókagyló megfelelő gondosságot igényel. Bár az összetett vagy természetes kőből készült mosogatók megnövekedett tartósságuk miatt figyelemre méltóak, még mindig túlzottan agresszív vegyi anyagok és csiszolóanyagok szenvedhetnek. Ebben az esetben tisztítás szükséges.

Ha a felület nem túl piszkos, elegendő egy egyszerű szivaccsal és edény mosogatószerrel törölni. Ha a kő kavicsos vagy kemény vízből készült, használhat speciális mérőeszközt. Fel kell töltenie őket a mosogatóba fél óra alatt, és mossa le.

Foszlatott kávé és tea citromléval nedves és mosott. A gyümölcslevet citromsavval helyettesítheti. Különleges készítmények fertőtlenítésre alkalmasak, amelyeket a mosogatóhoz adnak és 20-30 percig hagynak. A kezelést követően a felületet szárazra kell törölni.

Ne feledje, hogy a kő mikrobák nem halmozódnak fel a kőzeteken, ezért nagyobb figyelmet kell fordítani az ízületekre és a lefolyó lyukra.

Jól eltávolítja a szennyezett foltokat szódabikarbóna. Oldja fel egy nedvességtartalomba, dörzsölje a szennyezett területet, és folyó vízzel öblítse le.

A mustárpor napi gondozásra alkalmas. Kíméletes hatása könnyű csiszoló hatással van kombinálva. Szinte minden foltot és szennyeződést eltávolít.

A makacs szennyeződést eltávolítja a csiszolóanyagokkal, de ne használjon durva és durva részecskéket tartalmazó termékeket. A terméket nem szabad nagyon dörzsölni, majd vízzel öblíteni. Néha gél-fogkrémet használhat: tökéletesen frissíti és tisztítja a mosogatót.

Jobb, ha nem használsz fém keféket és szivacsokat. A felületen apró karcolások hagyhatók el, ahol a piszok és a baktériumok összegyűlnek.

A klór fehérítő nem károsítja a kőzetet, de havonta legfeljebb kétszer használható. Lehetőség van arra, hogy a szerkezetet permetezéssel, közvetlenül a vízzel töltött mosdóként alkalmazzuk. A fehérítőt 6-8 órán át kell hagyni, majd mossa le a mosogatót és törölje száraz ruhával. Meg kell védeni a kőt érintő agresszív vegyszerektől: aceton, terpentin, savak.

A kőtáblák gyártói különleges termékeket gyártanak, amelyek gondoskodnak róluk. Kompozit termékek kompozíciói vannak. Paszták, folyékony oldatok formájában készülnek. Az ilyen eszköz használata visszaadja a felület fényét és ragyog.

A márvány felületet néha speciális víztaszító habarccsal kell kezelni. Ez megóvja a víztől, portól és piszoktól.

A kőműveseket fokozott erő jellemzi, nagyon tartósak.

Kő és teak mosogató

Az ősi idők óta az ember mindig is vonzódott a természetes kőhöz. Úgy vélik, hogy a kőben olyan különleges energia rejlik, amely kedvező hatást gyakorol a személyre. A természet által létrehozott egyedi texturált minták egyedülálló megjelenést és természetes szépséget kölcsönöznek a kőtermékeknek. Ezért a ma természetes kőből készült kagyló nagyon népszerű. A kő mosogató, akár onyx, márvány, folyami vagy kőzettfa, környezetbarát, nedvességálló és tartós. Ők képesek lesznek újraéleszteni, tölteni a pozitív energiával és díszíteni a fürdőszobát. A mi boltunkban csak olyan tervezőeszközöket talál, amelyek drágák és hitelesek, és biztosan tetszeni fognak. Minden termék egyedülálló, ezért jelenléte garantálja a vendégek lelkes nézeteit.

Függetlenül attól, hogy a fürdő belsejének melyik változatát választja Önnek, a legfontosabb az, hogy elérjék a praktikum és a harmónia egyensúlyát. A természetes kőből való mosogatók stílusosan, valójában, kecsesen.

Moszkvából és Szentpétervárból származó teak-ház társaságában vásárolhatunk mosogatót egy természetes kőből. Az ónixból, márványból, folyami kőből és megkövesedett fából készült héjak széles választékát kínáljuk. Ez a tulajdonság tökéletesen hangsúlyozza a fürdő kialakítását, és különlegesvé teszi.

A természetes kőlemezek előnyei.

 • Tartósság. Az anyag nagy szilárdsága miatt egy kőből készült mosogató több mint egy tucat évig szolgál Önnek.
 • Környezetbarát. Természetes kövek nem bocsátanak ki mérgező anyagokat, nem károsítják a környezetet, hozzáadnak egy "öko" hatást a helyig.
 • Ellenáll a mechanikai sérülésnek. A kőhéj meglehetősen nehéz karcolás vagy megosztás.
 • Bemutatható. Az egyik "nagyszabású" lehetőség a klasszikus stílusú fürdőszoba kialakítása. Egy ilyen ötlet nagy területen megvalósítható, hiszen a klasszikus a kifinomultságot, az ünnepélyességet és a kétségtelen luxust jelenti.
 • Hygiene. A kagyló előállításához használt kő sűrű, nem porózus szerkezetű. Emiatt nem okoznak betegségeket okozó gombákat és spórákat.

Természetes kőből kapható mosogatót találhat honlapunkon: Teak House, vagy az egyik szalonban.

Kő mosogató

Kő mosogatók

Méltó alternatívája a népszerű kerámia és fém mosdókagylóknak - természetes vagy mesterséges kőből készült mosogatók, amelyek környezettudatosságáról és tartósságáról híresek.

anyag

 • Természetes kő:
  • gránit;
  • márvány;
  • jade;
  • onyx;
  • travertin;
 • Mesterséges.

Természetes kő mindig nagyszerű választás. Az anyagot minimális feldolgozásnak vetik alá, ami garantálja a tartósságát. Nem tartalmaz kémiai vagy mérgező anyagokat, ezért optimálisan alkalmas olyan intézmények egyéb otthonaira, lakásaira, egészségügyi intézményeire, ahol gyermekek vannak allergiásak.

felállás

A tartományt különböző formák, méretek, színek képviselik. Közülük biztosan megtalálja a természetes anyagok, textúrák és színek megfelelő modelljeit. Különböző stílusú stílusban készültek. Vágjon ki szilárd szilárd anyagból.

Típusú kő mosogató

A fürdőszobában fel kell függeszteni a felfüggesztett modelleket, valamint a talapzatra mosni.

 • A beágyazott elemek lehetővé teszik a természetes anyagok minden előnyének, valamint a mesterek pontosságának hangsúlyozását.
 • Overhead - a fürdőszobád egyik fontos dekoratív eleme. Mivel széles vásznon nyújtanak bőséges lehetőséget kézzel festett, lehet váratlan alakja.
 • A gránit, az onyx, a márvány és más kőzetek jól alkalmazhatóak a fészekfajtákhoz. Külső felülete faragható, faragott vagy öntött.

A kőmosó funkcionális, megbízható és stílusos. A mosdókagyló megfelel a legfrissebb divatirányzatoknak a vízvezeték-piacon, valamint a modern trendeknek a tervezés területén. A táblagép alján elhelyezett mosogató gondozása egyszerűbb, mint a felülről épített modellek miatt az oldalfal miatt.

a technológia

A legtöbb kőzetnek porózus felülete van, amely gondos használatát és gondozását igényli a foltok és csíkok elkerülése érdekében. A savalapú tisztítószerek nem használhatók márványra. Bizonyos típusú kőzetekre speciális bevonatot kell alkalmazni, hogy megakadályozzák a foltokat, karcolásokat.

A mesterséges kő a morzsák és gyanták összetett szerkezete. Ez könnyebb, olcsóbb alternatíva a természetes anyagokhoz. De hasonló módon dolgozzák fel és tartják fenn.

Hogyan válasszunk?

Fontos tippek:

 • figyeljen a telepítési módra, a modell magasságára;
 • a költségek szintén fontosak: a természeti érték többszörösen drágább, mint a mesterséges;
 • Néhány kövek könnyebben károsodnak, mint mások. Például a gránit könnyebben piszkos, karcos;
 • győződjön meg arról, hogy a fali tartószerkezet támogathatja a mosogató súlyát.

előnyök

 • Kopásállóság;
 • Vonzó design;
 • Kellemes az érintésre;
 • Csuklók nélkül készülnek;
 • tartós;
 • Könnyen telepíthető, üzemeltethető és karbantartható.

A kő mosogatók luxus vízvezeték. Az ilyen mosogatók évtizedekig szolgálnak anélkül, hogy elvesztenék eredeti teljesítményét.

Kő mosogató

Termék kód: 124381

Méretek (shgv): 85x45x12,4

Anyag: igény. márvány

Termék kód: 125342

Méretek (shgv): 40x22x12

Típus: felfüggesztett / félig beépített / mosdó

Anyag: igény. márvány

Termék kód: 124373

Méretek (shgv): 55x45x15,5

Anyag: igény. márvány

Termék kód: 214235

Méretek (shgv): 60x60x12

Anyag: igény. márvány

Termék kód: 124380

Méretek (shgv): 85x45x12,4

Anyag: igény. márvány

Termék kód: 214411

Méretek (shgv): 40x22x11,4

Típus: felfüggesztett / félig beépített / mosdó

Anyag: igény. márvány

Termék kód: 124397

Méretek (shgv): 80x49x20,7

Típus: felfüggesztett / asztallap / félig süllyesztett

Anyag: igény. márvány

Termék kód: 124405

Méretek (shgv): 56,6x46,6x15

Anyag: igény. márvány

Termék kód: 124395

Méretek (shgv): 70x49x20,7

Típus: felfüggesztett / félig süllyesztett

Anyag: igény. márvány

Termék kód: 125056

Méretek (shgv): 45x45x18

Típus: felületi / süllyesztett / félig süllyesztett / vízadagoló

Anyag: igény. márvány

Termék kód: 124374

Méretek (shgv): 55x48,5x15,5

Típus: felfüggesztett / félig süllyesztett

Anyag: igény. márvány

Termék kód: 124378

Méretek (shgv): 95x53x19

Anyag: igény. márvány

Termék kód: 124379

Méretek (shgv): 95x53x19

Anyag: igény. márvány

Termék kód: 125053

Méretek (shgv): 35x35x15

Típus: felületi / süllyesztett / félig süllyesztett / vízadagoló

Anyag: igény. márvány

Termék kód: 124383

Méretek (shgv): 50x57x18,5

Anyag: igény. márvány

Termék kód: 124393

Méretek (shgv): 130x49x20,3

Típus: felfüggesztett / félig beágyazott / többszöri

Anyag: igény. márvány

Termék kód: 125052

Méretek (shgv): 35x35x15

Típus: felületi / süllyesztett / félig süllyesztett / vízadagoló

Anyag: igény. márvány

Termék kód: 124404

Méretek (shgv): 56,6x46,6x15

Anyag: igény. márvány

Termék kód: 124390

Méretek (shgv): 70x49x18,8

Típus: felfüggesztett / félig süllyesztett

Anyag: igény. márvány

Termék kód: 213976

Méretek (shgv): 60x39x14

Anyag: igény. márvány

Termék kód: 214221

Méretek (shgv): 50x40, 7x14

Anyag: igény. márvány

Termék kód: 214130

Méretek (shgv): 50x39x14

Anyag: igény. márvány

Termék kód: 124382

Méretek (shgv): 50x57x18,5

Anyag: igény. márvány

Termék kód: 124396

Méretek (shgv): 80x49x20,7

Típus: felfüggesztett / asztallap / félig süllyesztett

Anyag: igény. márvány

Természetes és mesterséges kő már régóta a fürdőszobák és a WC legkedveltebb dekorációja. Vegyél egy kőből készült mosdót a fürdőszobában, inkább azokat, akik értékelik az anyag egyedülálló tulajdonságait. A gránitból, márványból vagy mesterséges analógokból álló kőlemezeket nagy ütésállóság, megbízhatóság, a megjelenés pompája, szélsőséges hőmérsékleti ellenállás és kémiai hatások jellemzik. A kőből készült fürdőszobai kiegészítők higiénikusak, könnyen tisztíthatók, tökéletesen ellenállnak a rendkívüli terhelésnek és fényűzően díszítik a stílusos belső tereket.

A mesterséges és természetes kőből készült színek és árnyalatok gazdag palettája lehetővé teszi, hogy különböző típusú mosogatót és konyhai mosogatást válasszon, különböző formában, beépítési módban, méretben.

A mesterséges kőből készült termékek jellemzői és előnyei

A kő tálak alatt a különböző típusú anyagokból készült termékek: a tartós, kopásálló és exkluzív szaniterek gyártásához használják a természetes gránitot, márványt, akril kőt és szintereket, kerámia gránitot és kompozitot.

A mosdók egy mesterséges kő a fürdőszobában a szintetikus termékek összetétele egy morzsa egy természetes kő és kötőelemek. Például kvarc, gránit és márvány lapkák használják a szintereket és a kompozitokat, az agyagok, a kvarc, a pegmatitok és a felszapta keverékét használják porcelángyártáshoz, ásványi anyagokat és polimer kötőanyagokat használnak az akril kőhöz.

A szintetikus kő előállításának magas technológiai folyamata a késztermékeknek ellenáll mindenféle mechanikai és kémiai hatásnak. Ezeknek az anyagoknak a megjelenése szinte ugyanaz, mint a természetes kő: a munkalapok és a mosdók sima hideg szerkezetűek, nagy sűrűségűek, kiváló teljesítményt nyújtanak.

A gránit mosdó szinter, akril kő vagy kerámia gránitból készül. Ezek az anyagok tökéletesen megismételik a gránitlap szerkezetét, színét és mintázatát. A mesterséges kő legjobb tulajdonságai:

 • higiénia;
 • Megnövelt élettartam;
 • Kémiai semlegesség;
 • Nedvességállóság;
 • Crack ellenállás;
 • Jó hangelnyelő képesség;
 • A különböző tálak kialakításának lehetősége.

A kályha alatt lévő mosdó minden fürdőszobát díszít. Még a legegyszerűbb forma a tál lesz elegáns és drága miatt a gyönyörű textúra, ismételve a mintát a természetes anyag. A mosogatók méretei és alakjai lehetnek: a mesterséges anyagok egyszerűen elfogadják az egyszerű és összetett konfigurációkat. A vevők kiválasztásánál a különböző márkájú vízvezetékek az alábbi típusú egészségügyi felszerelést kínálják: felső, süllyesztett, dupla tálak, mosdókagyló talapzaton. A héjfelület modell könnyen telepíthető. A készülék felszerelése az asztal tetejére és a tálra helyezett lyukra illeszkedik, és lezárja azt a helyet, ahol két elem támaszkodik az érintőképernyőn.

A szaniterek és a kő kombinációja nagyon népszerű a vízvezetékben: a mesterséges kőből készült pulton lévő mosdó sokáig megőrzi eredeti megjelenését a terhelés szintjétől függetlenül. Természetesen a mesterséges vagy természetes márványból készült szilárd öntött málna jobban szorosan illeszkedik, mint a kőburkolatba ágyazott mosogatók, de az ilyen termékek ára sokkal magasabb.

A természetes anyagokból készült mosogatók modelljeinek előnyei és változatossága

Rajongók a természetes luxus ideal ideális eső természetes kő. A választófogyasztók az egészségügyi berendezések egyéni gyártását rendelik, de hatalmas mennyiségű gránit, márvány, onyx, bazalt és travertin mosdókagyló található. A kőzetből készült termékek négyzet alakú, kerek és aszimmetrikus alakúak. A pultra szerelt tálca a WC-vel van felszerelve, a fürdőszobával együtt, és a luxus konyhákban is megtalálja azt, ahol természetes anyagok kombinálódnak - tömörfa és természetes kő.

A fürdőszoba granit mosogatói a következő előnyökkel járnak:

 • tartósság;
 • Kémiai semlegesség;
 • Nagy mechanikai szilárdság;
 • gyakorlatiasság,
 • Környezetbiztonság;
 • A textúrák gazdagsága;
 • Megjeleníthető nézet.

A gránitból készült termékek nagy sűrűsége és vízállósága miatt nagyon egyszerű a gondozás: fontos, hogy a szennyeződést rendszeresen mosogatószerekkel és lágy szivacsokkal tisztítsa meg.

A márvány mosogató, minden szépsége és ereje tekintetében, a granit mosdójától a működési feltételekre való hajlamtól különbözik: a higroszkópos anyag "nem szereti" a víz felhalmozódását, ezért a vízkezelés után a márvány mosdót vízzel kell tisztítani és a fürdő nedvességtartalmát ellenőrizni kell. A barna, rózsaszín, gyöngyház márványból készült mosogatók tisztítását a Satra.ru online áruház tanácsadói javasolják. A mesterséges kőzet mosogatója alacsonyabb költséggel jár, mint egy természetes márványból készült mosdó, de az utóbbi termék mellett természetes eredete és az anyagösszetétel szintetikus szennyeződései hiányoznak.

Ha a belső vonal fekete kővel vonz, akkor válasszon egy bazalt mosogatót. Ez a nehéz, sűrű, vízálló anyag kiváló hangelnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, viszonylag olcsó áron és kiváló megjelenésű.

Termékek online áruház Satra.ru

Az online áruház, a Satra.ru kínálja a kályhacső megvásárlását a konyhába vagy a fürdőszobába, és minden ízlést és pénztárcát választott a katalógusban. A megkülönböztető vásárlók széles választékot kapnak a hazai és külföldi gyártók kiváló minőségű termékei, a nagy design mosdókagyló, a termékek ésszerű árai.

Ha rendelni szeretne egy terméket, csak választania kell kedvenc modelljét, mielőtt a műszaki leírást és a termékfotót tanulmányozta. Az online szolgáltatás menedzserei azonnal feldolgozzák a kérelmet, és megállapodnak a fizetési feltételekről, valamint a szállítási határidőről.

Érték eltávolítása Anyag: műkő, mesterséges márvány

Mosdókonyhák mesterséges kőből

A luxus és a kifinomult mosdó minden fürdőszobának méltó díszítése lehet. Ha megbízható és eredeti terméket kíván vásárolni megfizethető áron, figyeljen a mesterséges kőből készült termékekre. A kiváló minőségű anyagokból készült, stílusos és tartós mosogatók gyártásával foglalkozunk.

A mosdók ára a műanyagból egy fürdőszobában

Hagyja el az alkalmazást a weboldalon, és kap egy DISCOUNT - 5%

Példák munkánkra

Méret: 0.4 * 0.5

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 10 800 per m 2

Méret: 0.4 * 0.5

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 10 800 per m 2

Méret: 0,4 * 1? 2

Vastagság: 40mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 11 800 per m 2

Méret: 0,4 * 1? 2

Vastagság: 40mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 11 800 per m 2

Méret: 0.4 * 1.2

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 11 500 per m 2

Méret: 0.4 * 1.2

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 11 500 per m 2

Méret: 0.4 * 1.2

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 10 800 per m 2

Méret: 0.4 * 1.2

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 10 800 per m 2

Méret: 0,5 * 1,3

Vastagság: 50mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 12 800 m2-enként

Méret: 0,5 * 1,3

Vastagság: 50mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 12 800 m2-enként

Méret: 0.4 * 0.5

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 10 800 per m 2

Méret: 0.4 * 0.5

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 10 800 per m 2

Méret: 0,3 * 1,8

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 12 800 per m 2

Méret: 0,3 * 1,8

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 12 800 per m 2

Méret: 0,4 * 0,6

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 12 500 per m 2

Méret: 0,4 * 0,6

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 12 500 per m 2

Méret: 0,4 * 0,4

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 11 500 per m 2

Méret: 0,4 * 0,4

Vastagság: 38mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 11 500 per m 2

Méret: 0.4 * 1.4

Vastagság: 30mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 12 500 per m 2

Méret: 0.4 * 1.4

Vastagság: 30mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 12 500 per m 2

Méret: 0.4 * 0.5

Vastagság: 28 mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 10 500 per m 2

Méret: 0.4 * 0.5

Vastagság: 28 mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 10 500 per m 2

Méret: 0,5 * 1,4

Vastagság: 28 mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 11 500 per m 2

Méret: 0,5 * 1,4

Vastagság: 28 mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 11 500 per m 2

Méret: 0,6 * 0,8

Vastagság: 50mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 13 500 per m 2

Méret: 0,6 * 0,8

Vastagság: 50mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 13 500 per m 2

Méret: 0,4 * 0,6

Vastagság: 50mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 13 500 per m 2

Méret: 0,4 * 0,6

Vastagság: 50mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 13 500 per m 2

Méret: 0,4 * 0,6

Vastagság: 30mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 12 500 per m 2

Méret: 0,4 * 0,6

Vastagság: 30mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 12 500 per m 2

Méret: 0,5 * 0,8

Vastagság: 48 mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 13 000 / m 2

Méret: 0,5 * 0,8

Vastagság: 48 mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 13 000 / m 2

Méret: 0,6 * 1,4

Vastagság: 50mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 15 500 per m 2

Méret: 0,6 * 1,4

Vastagság: 50mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 15 500 per m 2

Méret: 0.4 * 0.5

Vastagság: 30mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 17 500 per m 2

Méret: 0.4 * 0.5

Vastagság: 30mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 17 500 per m 2

Méret: 0,4 * 0,4

Vastagság: 30mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 15 500 per m 2

Méret: 0,4 * 0,4

Vastagság: 30mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 15 500 per m 2

Méret: 0,5 * 1,4

Vastagság: 30mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 13 500 per m 2

Méret: 0,5 * 1,4

Vastagság: 30mm

Gyártási idő: 7 nap

Ár: 13 500 per m 2

Mesterséges kőmosó előnyei

 • Ne felszívja a nedvességet.

A mesterséges kőből készült termékek jellemzőik meghaladják a természetes anyagokból származó analógokat. Például a higroszkópos márvány alaposabb és rendszeresebb ellátást igényel. Mesterséges kőzet, mikroszkópos pórusok nélkül időről időre elegendő ahhoz, hogy nedves szivaccsal törölje le. Nemcsak a szennyezést nem felhalmozza, hanem a veszélyes baktériumokat sem.

 • Tartósság, ellenállás a karcolások és forgácsok kialakulásával.

A mesterséges kő gyakran kerámiák helyett kerül kiválasztásra, mert nagyobb erőt és mechanikai igénybevételt eredményez. Ezenkívül az akrilból és agglomerátumból készült termékek különböző színekben kerülnek bemutatásra, kezdve a hagyományos fehér színnel és világos kontrasztos árnyalatokkal. Kísérletezhet az űrlapokkal is.

 • Ellenáll az agresszív vegyi anyagoknak.
 • Komfort a működés során: meleg mesterséges kő sima textúrájú;
 • Nincs irritáló zaj a használat során: ez a tulajdonság az anyag nagy vastagságának köszönhető.

Mesterek szívesen segítenek meghatározni a mosogatót, ami harmonikusan kiegészíti a fürdőszobai belső teret. Az együttműködés eredménye az ő őszinte öröme a termék tökéletes kivitelezésének és exkluzív kialakításának!

Mosogatók és mosdók természetes kőből

Cégünk természetes kőből készült mosogatókat gyárt a konyha és a fürdőszoba számára. Márványból, gránitból, onyxból, travertinból és más természetes sziklákból álló mosogatók rendelhetők gyönyörű textúrájú és kiváló teljesítményű tulajdonságokkal.

A héjformák széles választékát kínáljuk. Cégünk tervezői egyedi igényes designt készítenek Önnek, figyelembe véve a funkcionalitást és a dekorációt.

A modern felszerelésnek köszönhetően, amely termelésünkkel és magasan képzett munkatársakkal rendelkezik, ügyfeleink számára különféle típusú mosogatókat kínálunk.

Anyag: Granit-12
Cél: sötét mosás a fürdőszobában
Mérete: 50x40 cm
Ár: kérésre
Gyártási idő: 10 munkanaptól

Anyag: Granit-23
Cél: fürdőszoba granit mosogató
Mérete: 60x40 cm
Ár: kérésre
Gyártási idő: 10 munkanaptól

Anyag: Granit-3
Cél: szürke mosdó
Mérete: 50x40 cm
Ár: kérésre
Gyártási idő: 10 munkanaptól

Anyag: Granit-31
Cél: fekete mosogató a konyhában
Mérete: 60x50 cm
Ár: kérésre
Gyártási idő: 10 munkanaptól

Anyag: Granit-48
Cél: Kerek mosogató granitból a fürdőszobába
Mérete: 60 cm
Ár: kérésre
Gyártási idő: 10 munkanaptól

Anyag: Mramor-13
Cél: sötét dupla mosdó a konyhában
Mérete: 50x40 cm
Ár: kérésre
Gyártási idő: 10 munkanaptól

Anyag: Volakas Fehér
Cél: könnyű mosogató a fürdőszobában
Mérete: 60x40 cm
Ár: kérésre
Gyártási idő: 10 munkanaptól

Anyag: Mramor-29
Cél: fürdőszoba dupla mosdó
Méret: 180x50 cm
Ár: kérésre
Gyártási idő: 10 munkanaptól

Anyag: Rosso Assoluto
Cél: márvány mosdó a fürdőszobában
Méret: 80x50 cm
Ár: kérésre
Gyártási idő: 10 munkanaptól

Anyag: Mramor-44
Cél: dupla mosogató a konyhában
Mérete: 100x50 cm
Ár: kérésre
Gyártási idő: 10 munkanaptól

Anyag: Mramor-45
Cél: dupla fekete mosogató
Méret: 180x60 cm
Ár: kérésre
Gyártási idő: 10 munkanaptól

Anyag: Volakas Fehér
Cél: márvány mosdó a fürdőszobában
Mérete: 60 cm
Ár: kérésre
Gyártási idő: 10 munkanaptól

Anyag: Oniks-21
Cél: könnyű mosogató a fürdőszobában
Mérete: 40x40 cm
Ár: kérésre
Gyártási idő: 10 munkanaptól

Anyag: Oniks-13
Cél: kerek mosogató a fürdőszobában
Mérete: 70 cm
Ár: kérésre
Gyártási idő: 10 munkanaptól

Anyag: Oniks-27
Cél: kerek mosogató a fürdőszobában
Mérete: 60 cm
Ár: kérésre
Gyártási idő: 10 munkanaptól

Anyag: Oniks-6
Cél: téglalap alakú mosdó a fürdőszobában
Mérete: 50x40 cm
Ár: kérésre
Gyártási idő: 10 munkanaptól

Anyag: Oniks-25
Cél: kerek mosogató a fürdőszobában
Mérete: 60 cm
Ár: kérésre
Gyártási idő: 10 munkanaptól

Anyag: Oniks-25
Cél: beépített mosdó a fürdőszobában
Mérete: 70x40 cm
Ár: kérésre
Gyártási idő: 10 munkanaptól

Megrendelhet tőlünk:

  • Felfogó mosdó kőből.

Ilyen mosdót helyeznek a konyhaszekrény munkafelületének munkalapjára vagy a padlószekrény padlófelületére a fürdőszobában.

Kerek, téglalap alakú, alakos, nem szabványos formában készíthető, különböző színekben és díszítésekben. Nagyon eredetinek és bemutathatónak tűnnek, de nehezebb gondozni.

A táblagépbe épített modellek, amelyek nem a fő felületre vonatkoznak. Könnyen használható és karbantartható, különböző formákban készíthető.

Ez a modell monolitikus, asztali tetején, amely szilárd szerkezet formájában készül. A kompozíció sértetlenségében (színek és textúrák), könnyű kezelhetőség és gondozás különböznek. De az ilyen mosogatók nehezen javíthatók, ráadásul lehetetlen egy háztartási hulladékkezelőt telepíteni ilyen mosogatók alatt.

Előnyei és hátrányai a természetes kő mosogatók:

 • nemes design;
 • magas mechanikai szilárdság, karcolás és ütésállóság;
 • csendes;
 • textúra, kellemes az érintés;
 • környezetbarát;
 • könnyű gondoskodás - a zsírok, foltok és más szennyeződések könnyen eltávolíthatók speciális mosószerek segítségével.

Miért rendelhető el tőlünk nyereséges

 • Minimális árak. Az anyagok fogyasztásának és a gyártási hatékonyságnak az optimalizálásával a szolgáltatásaink költségei kellemesen különböznek a versenytársak ajánlattól. Kiváló minőségű alapanyagok és alkatrészek.
 • Élethosszig tartó garancia.
 • A "kulcsrakész" szolgáltatások köre - a tervezéstől a gyártásig és a telepítésig.

Rendelés:

 1. Hívjon minket a 8 (495) 255-28-76 számon, hívja fel a visszahívást, vagy küldjön üzenetet a weboldalon található visszajelzési űrlapon keresztül.
 2. A vezető biztosítja a szükséges információkat a termék áráról és a gyártási időről.
 3. Egyezzen bele egy kényelmes időbe, hogy mérje meg szakembereinket, és válasszon ki anyagokat a mintákból.
 4. Szerződés aláírása és előtörlesztés.