Legfontosabb > Tartozékok

A mosdó kiválasztása a fürdőszobában

Tartalom:

Mosdókagyló a fürdőszobában. Kiválasztási szabályok

A fürdőszoba dekorációja sok szempontból napi hangulatot teremt. Reggel energiával számolunk fel, megtisztítjuk és felkészülünk az erőteljes tevékenységre, esténként pihenünk, "mosogassuk le" a problémákat és aggodalmakat, felkészülve az ágyra. E kis szoba minden eleme esztétikai és funkcionális szempontból is fontos. Például, mi legyen a mosdó a fürdőszobában, hogy a vízkezelések még kényelmesebbé váljanak?

 1. Az arányosság. A szekrénybe épített, nagyméretű mosdó "enni" a kis fürdőszoba használatos területét, és a kompakt modell elveszik a tágas teremben, megzavarva a teljes együttest.

Tipp: Ha a fürdőszobai méretek megengedik, ajánlott két mosogatószert elhelyezni. Ezután a családnak nem lesz problémája a munka, a tanulmányok stb. Gyűjtése során.

 1. Stílus egysége. A mosdó kialakítása nem szabad ellentmondani a belső térnek.
 2. Ergonómia. Kényelmes lenne a mosogatóhoz menni? Mennyire könnyű gondoskodni róla? A csövek javíthatók-e? Lehetséges-e a padló alatti és körüli tisztítása problémamentesen? Hol tárolják a személyi higiéniai termékeket és háztartási vegyi anyagokat? Mindegyik kérdésre választ kell adni a megfelelő modell kiválasztásakor.
 3. Kényelem és biztonság. Ha a családban kisgyermekek vannak, az üveghámok potenciális veszélyt jelentenek. A felfüggesztett változatok szintén nem a legjobb megoldás, mivel a konzolos tartó nem a legmegbízhatóbb. Optimálisan alkalmas "tulipán" vagy modellek, amelyek beépítették a pultba, és anyagok - fajansz vagy mesterséges kő. Az alak jobb választani ovális vagy kerek csökkentése sérülések.

A mosdók típusai a fürdőszobában

A mosogatók kiválasztásakor fókuszáljon a telepítés módjára. Az a tény, hogy a vízvezeték egyszerűen csatolva van, elsősorban az ára és az önállóan teljesítő munka elvégzésének képessége.

Lógó mosogató

Az ilyen modelleket közvetlenül a falra szerelik, akár tüskével, akár záróelemekkel, ha a termék elég masszív. Egy másik lehetőség az, hogy a mosogatót lógó állvánnyal szereljük fel, amely nemcsak a nem vonzó kommunikáció elrejtését teszi lehetővé, hanem megbízható tárolást is biztosít további tárolóhelyekkel.

Figyelem: Mosdó megvásárlásakor ügyelni kell a keverő alatt lévő lyukra. Ha nincs, akkor egy rést kell csinálnia, hogy elrejtse a vízvezetékeket, és szereljen fel egy csapot a falra.

Felfüggesztett szerkezetek ideálisak a kis fürdőszobák számára, mivel az alatta lévő helyiség szabadon marad. Itt egy mosodai kosár, polcok vagy állvány felszerelhetők fürdő tartozékokkal.

A mosdókagylatok modern vagy retro belső térben jól néznek ki, de a klasszikusok vagy a country zene esetében kevésbé választják őket.

Minus modell - problémás installáció, amely nem képes mindenkire nézni. A fal csak tőke lehet, a válaszfalak valószínűleg nem képesek ellenállni a termék súlyának.

A mosdóban lévő mosdókban:

Mosogató "tulipán"

Az ilyen típusú mosdókagyló nagyon pontosan tükrözi tervezési jellemzőit. A tál egy külön állványra van felszerelve, amely maszkolja a szifont és a kommunikációs vezetékeket. Kívülről a héj valóban úgy néz ki, mint egy vékony lábú virág.

A "tulipán", amely az egészségügyi eszközök között klasszikus lett, számos előnnyel rendelkezik egyszerre:

 • a rögzítés egyszerűsége és megbízhatósága
 • látványos megjelenés
 • kompakt méret
 • megfizethető ár, összehasonlítva például számlákkal vagy beépített analógokkal

Tipp: a mosdó és a talapzat a legalkalmasabb egy klasszikus stílusú fürdőszoba. Ez harmonikusan illeszkedik a belső térbe. Ezen túlmenően, egy tágas szobában (és a klasszikusok csak a nagy területű szobákat használják) nincsenek problémák a dolgok tárolásával. Ami fontos, mert ilyen mosdóban nincs helye számukra.

A fürdőszobában a "tulipán" mosogató megjelenése a következő képeken látható:

Shell mosogató

Az egyik legnépszerűbb modell. Ez egy edény bármilyen alapon. Leggyakrabban egy gardrób, ritkábban - asztali lábbal vagy konzol.

A bowl-mosogató nagyon stílusosnak tűnik, ami megszerzi a fogyasztók iránti szeretetet. De a kereslet modell nem csak az eredeti design miatt van. Előnyei közül:

 • a sebesség és a könnyű telepítés
 • mindenféle méretű munkalapra
 • számos anyagot és dekorációs technikát használnak
 • különféle formák
 • kényelmes tömítés az ízületek, garantált védelmet szivárgás ellen

Fontos: az asztalra és az összekötő összeköttetésekkel ellátott kötéseket gondosan szigetelni kell, hogy elkerüljék a nedvességet és a vele járó gondokat.

Az egyetlen dolog, amely megfélemlítheti a fogyasztókat, a tál ára. Ez a legdrágább modell a modern piac vízvezetékében.

Tovább a fotó - példák a felső asztalra a mosdókagylókon:

Beágyazott modellek

A gyakorlatiasság és az ergonómia szempontjából első helyen állnak. Alkalmas bármilyen méretű helyiségekhez, és kényelmesen használhatja felnőttek és gyermekek számára is.

Háromféle mosogató található a pulton a fürdőszobában:

 1. A tálca oldalai az alap felszíne felett helyezkednek el, és lehajolnak rajta. Ez a típus a legáltalánosabb és kényelmesebb telepíteni.
 2. A tál az asztallap alatt van. A telepítés itt bizonyos szakmai készségeket igényel: meg kell győződnie arról, hogy a mosogató alatt lévő lyuk valamivel kisebb volt, mint annak mérete.
 3. Félépítésű modell, amikor a héj részlegesen kitüremkedik a tartó sík szélén. Ez a lehetőség a kis fürdőszobák számára optimális.

A mosdó alatti fürdőszoba tányérja számos funkciót lát el. Ez egy öltözőasztal és egy hely a személyes higiéniai termékek tárolására, valamint az alsó polcokra vagy éjjeliszekrényekre fröccsenő védelemre. És egy elegáns bútor, ami egyedülállóvá teszi fürdőszobánkat.

Meg kell jegyezni, hogy a beépített mosdókagylók kevésbé hajlamosak a repedésekre és a forgácsokra, ráadásul könnyen moshatók, mivel a külső felület zárt és szinte nem szennyezett.

Képek a mosdókról, a pultra a fürdőszobába:

Mosogató szekrénnyel a fürdőszobában

A modern értelmezésben ezek a modellek a híres "Moidodyr" legközelebbi hozzátartozói, a szemnek tetszenek, és lehetővé teszik a tér hatékony szervezését. A szegélykövek egyfelől maszkolják a backstage vízvezetékeket, másrészt - tágas raktárként szolgálnak, amely lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a rendetlenségtől.

A nagyméretű helyiségekben a szekrény mérete lehetővé teszi a mosógép beépítését. Javasoljuk, hogy a kabinet a mosdókagyló alatt használják kis fürdőszobákban, különösen akkor, ha a fürdőkádat egy zuhanykabin helyettesíti.

Tipp: Kis helyek esetén jobb, ha egy medálot választasz, nem padlót. Az ilyen modell vizuálisan megnöveli a helyet, alkalmas a tisztításra, és kevésbé szenved a nedvességtől, mivel a levegőztetés nemcsak az oldalakon, hanem az alján is megtörténik.

A szögletes fajták előnyben részesítik a közvetleneket - kisebb területet foglalnak el.

Mik a szekrények a mosdó alatt a fürdőszobában. Kiválasztott fotók:

"Vízililiom"

A sima alj és a vízszintes lefolyó mosogatója kifejezetten a mosógép fölé telepíthető. Ez kiváló megoldás a kis fürdőszobák számára, bár a modellnek hátrányai vannak:

 • A szerkezet szifonja rendszeresen eldugul és tisztítandó.
 • Fennáll annak a veszélye, hogy a "mosó" elektronikus modulra öntik a vizet.
 • A háztartási készülékek "láthatóak", ami befolyásolja a szoba megjelenését.

És mégis a mosogató mosogatója elengedhetetlen, például a "Hruscsov" és más hasonló méretű fürdőszobákban.

Tanács: jobb egy kész készlet megvásárlása: egy mini-automata, amely mosdó és tál alatti felszerelésre lett tervezve - ma már számos vezető gyártó kínál ilyen "duettet".

Példák a "liliom párnákra" az alábbi fotón:

Sarok mosogató a fürdőszobában

Ez a modell még egy apró fürdőszobát is kényelmessé teszi, általában egy üres területet használva a két fal találkozásánál.

A sarok mosogatók:

Az első lehetőség a hosszú távú vízkezelések és a kikapcsolódás szerelmeseinek, nem pedig a zuhanyzók felismerésének. Ebben az esetben egy kompakt aszimmetrikus kád kerül mentésre, amelynek keskeny része a lógó sarokmosó. Ez a technika lehetővé teszi, hogy helyet takarítson meg, és növelje a helyiség ergonómiáját.

A beépített sarokmosó kiválasztása kis fürdőszobában további tárolást biztosítunk. Minél kevesebb helyet foglal el, a mosdó alatt lévő kabinet nagyon nagy méretűvé válik.

Érdekes példák a fotón:

Az anyagok összehasonlító elemzése

Mosdóink nagy terhelést szenvednek, mert a higiéniai eljárások mellett gyakran mosnak vagy játszanak (kisgyermekek esetében). A tálban véletlenül egy súlyos palackot dobhat kozmetikussal, vagy megüthet rajta, és kellemetlenül megfordul a fürdő szűk helyén.

Ezenkívül a mosogatót a víz befolyásolja, amelynek összetétele távol áll az ideális és agresszív háztartási vegyi anyagoktól, amelyek megsértik a felső bevonatot.

Ezért a termék anyagának:

 • tartós
 • tartós
 • ellenáll a mechanikai és kémiai hatásoknak
 • jó dekoratív jellemzőkkel

Tekintsük a legnépszerűbb lehetőségeket.

Egészségügyi fajansz

Kerámia - a legjobb választás a mosogatóhoz a fürdőszobában. A tervezési megoldások széles választéka, a nedvességgel és a mosószerekkel szembeni ellenállás, beleértve a csiszolóanyagokat, az egyszerű gondozást, itt csak egy kis lista az anyag előnyeiről.

A modern technológiának köszönhetően a földfestékek már nem tartják a hófehéritet, és a szivárvány minden színével játszanak. A fürdőszoba színes mosogatói különböznek a nagy expressivitásban és a különböző formatervezésben. A klasszikus és modern belső térben tökéletesen illeszkednek.

Kerámia termékek hátrányai:

 • nagy súly
 • a felső üvegezett réteg idővel repedve
 • alacsony ütésállóság, ami repedésekhez és forgácsokhoz vezet, amelyeket szinte lehetetlen megszüntetni.

A fotó - cserép mosogatók:

üveg

Üveg mosogató a fürdőszobában ma a népszerűség csúcsán. A megfelelő keményítéssel ez a látszólag törékeny anyag tartós és ellenáll a fürdőszobák különleges mikroklímájának.

A látványos dizájn az üveg további előnye. Átlátszó tálak a belső világosságot és a levegőt.

Ugyanakkor jelentősen hátrányt jelent az üvegedények - az ellátás bonyolultsága. A mészkő, a szivárgás és a folt azonnal elkapja a szemet, és eltávolítása nem könnyű, mivel a csiszolószemcsékkel és ecsetekkel rendelkező készítmények látható karcolásokat hagyhatnak a felületen.

A viszontbiztosítás üveg, még edzett, jobb, hogy megtagadja a kisgyermekes családok.

Fotók üveg tálak a belső tér:

fém

Kis esztétikus, zománcozott mosdókagylók elhalványultak a múltban, helyükre jó minőségű, rézből vagy rozsdamentes acélból készült termékek kerültek (lásd a fotót).

Fémhéjak - inkább ritkaság, mint közös jelenség, jóllehet tartósak, szépek és szerények a gondozásban.

A hátrányok közül: a tálban halk foltok vannak, és a víz hangos hangot ad, amikor érintkezésbe kerül a mosogatófelület felszínével.

Márvány a mesterséges kő ellen

Vannak olyan stílusok, amelyek luxus vagy egzotikus designt igényelnek. Ez egy klasszikus, Art Deco és Ethno. Ebben az esetben egy kerámia vagy üveg mosogató nem valószínű, hogy méltó választás.

De a mosdó természetes kő a fürdőszobában fog kinézni. Erős, enyhén porózus kőzeteket használnak rájuk általában: gránit, onyx vagy márvány. Az ilyen termékek magas költséggel rendelkeznek, amelyet teljes mértékben igazol a feldolgozás összetettsége és az anyag kizárólagossága.

A márvány a felsorolt ​​ásványok leginkább sérülékeny. Rendszeres tisztítást igényel, különben kellemetlen, nehéz eltávolítani plakk formákat a mosogatón. Zsetonok és repedések is állandó fenyegetést jelentenek a márvány fürdőszobai felszerelésre.

A mesterséges kő nem kevésbé gyönyörű, mint a természetes társaik, de megfizethető és a legjobb teljesítmény jellemzőkkel rendelkezik. A polimerek és a kőpor alapanyaga bármilyen stílusi trendhez alkalmazható, amit az általunk bemutatott fotók összehasonlításával könnyen meg lehet tekinteni:

faipari

Ezt az anyagot ritkán használják a mosogatók gyártásában. Az abból készült termékek az elithez tartoznak, és kézzel készültek speciális kezeléssel és impregnálva vízzel szemben repedező készítményekkel.

A fa különös gondot igényel - csak semleges tisztítószerekkel és puha szivaccsal kell tisztítani. A védő felső réteg sérülése esetén a mosdókagyló gyorsan feleslegessé válik a víz hatása alatt.

Figyelem: négy évenként helyre kell állítani a fa mosogatót, hogy meghosszabbítsa az életét.

Shell alakú

A modern mosdók lehetnek:

 • négyszögletes
 • ovális
 • kerek
 • szögletes
 • aszimmetrikus

A legrugalmasabb egy négyszögletes mosogató. Minden méretű és stílusos fürdőszobához alkalmas:

A fürdőszoba kerek mosogatója szokatlannak tűnik, emlékezetes képet hoz:

De talán a legtapasztaltabb mosdókagylók oválisak:

Shell szín

A héjnak nem kell fehérnek lennie. A színe bármilyen lehet, mindaddig, amíg összhangban van a fürdő teljes színes megoldásával. Nagyon szép majolika vagy kézzel festett üveg:

Fürdőszoba mosogató méretek

A mosdó méretei a helyiségtől és a különleges igényektől függően változnak. Nem feltétlenül egy tágas fürdőszobában van szüksége nagyméretű mosogatóra, két kisebb tálat is behelyezhet, ha például több ember is használhatja a fürdőszobát egy időben reggel.

A standard héj optimális szélessége 50-65 cm, a mélységnek közel azonosnak kell lennie. A készülék magassága általában 80-85 cm.

A héj maximális szélessége 90 cm. Dimenziójának növelése érdekében ajánlatos kettős modelleket használni.

Kreatív fürdőszoba mosogató. Fényképkiválasztás

Összefoglalva, a mosogatók érdekes tervezési lehetőségeit kínáljuk. Talán inspirálnak valakit, hogy valami hasonlóat hozzanak létre otthonukban.

Gyűjteményes mosdók

Kagylók - a természet csodálatos alkotása, szépségét feltűnővé téve. Az eredeti formák és a lenyűgöző színek csodálják a vonalak és színkombinációk tökéletességét. A "Tengeri kagylók és korallok" online áruházának ez a szakasza a csodálatos tengeri minták igazi ismerőseinek és kollektorainak szentelték el magukat. Itt gyűjthető tengeri kagyló.

Itt találja:

 • Megfizethető, különféle formájú és különböző típusú héjak, amelyek érdeklődnek a kezdő kollektoron.
 • Ritka formák és színek mintái, amelyek alkalmasak a tengeri kiállítások kifinomult szeretőjének.
 • Egyedi ritka tengeri kagyló és kagyló. Alig találhat ilyeneket máshol, kivéve a drága magángyűjteményeket.

Szokatlan gyűjtemények készítéséhez alaposan kiválogattuk a szokatlan alakú kagylók legjobb példáit és egyedi rajzokat. Itt kaphat Cyprias (Cypraea), Cones (Conus), Chicoreus (Chicoreus), Murex (Murex) és még sok más.

Szeretne vásárolni tengeri gyűjthető kagyló? A kezdő gyűjtők számára javasoljuk, hogy hivatkozzunk a Sea Shell katalógus hasonló részére. Itt vannak az alapvető népszerű minták, amelyek nélkül lehetetlen bemutatni a gyűjteményt. Ha kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy érdemes megvenni bizonyos tengeri kagylókat, vegye fel a kapcsolatot az üzemeltetőinkkel. Mindenképpen segítünk Önnek a választásban!

Kedves gyűjtők! Ha mindig szeretne maradni a legutóbbi gyűjteményünkben lévő tengeri kagylókból, akkor iratkozzon fel a gyűjtőknek szóló hírlevelünkre.

Szintén nagy segítséget nyújt saját gyűjteményének létrehozásában a "Tengeri kagylók, egy rövid útmutató" című csodálatos könyvben, amelyet a "Könyvek a kagylóban" című részben lehet megvásárolni.

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy a minimális rendelési összeg az online áruházunkban 5.000,00 rubel. Az áruszállítás külön kerül kifizetésre, a szállítási költség a megrendelés visszaigazolásán alapul.

Mosogató a fürdőszobában - 105 kép gyakorlati ötletekből és új termékekből

Mosogató a fürdőszobában - alapvető jellemző. Szinte lehetetlen elképzelni ezt a szobát mosdó nélkül.

Nézzük meg, mit kell figyelni, amikor kiválasztja ezt az elemet vízvezeték és fontolja meg a népszerű lehetőségeket.

Melyik méret közül választhat?

A megoldás a felületen van. Egy kis fürdőszobához egy kis mosogatót kell elhelyezni. Kényelmes lesz ilyen mosdó, mert nem sok helyet foglal el.

Egy nagyméretű yardáért egy kis mosogató nem lenne helyénvaló. Nem illeszkedik sem stílushoz, sem mérethez.

A mosdót a helyiségnek megfelelően kell felszerelni. Néhány tervezési megoldás kettős mosogató telepítésére szolgál. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a távolságnak legalább egy méteresnek kell lennie.

Ajánlások a mosogatók kiválasztásakor:

 • Ragaszkodjon ugyanolyan stílushoz minden vízvezetékhez;
 • Válasszon olyan modelleket, amelyek a víz túlcsordulásából egy lyukkal rendelkeznek;
 • Ügyeljen arra, hogy a mosogatóban lévő lyukak száma a keverő telepítésétől függ;
 • Ellenőrizze az elemet zsetonokra, repedésekre és egyéb károkra;
 • Mérje meg előre a méreteket;

A konzol mosogatói

A mosdók a fürdőszobában nem ritkák. A konzolos modellek a legegyszerűbb, ugyanakkor népszerű modellek.

előnyei:

 • A mosdókagyló telepítése nem sok időt vesz igénybe.
 • Gyakorlati és egyszerű használat;
 • Alkalmas kisebb helyiségekhez;
 • Helytakarékos. A konzolokkal való rögzítés lehetővé teszi a helytakarékos és elhelyezést: egy kosár ruhával, további polcok beszerelése.

hátrányai:

 • Látható kommunikációs csövek, amelyek megzavarják az esztétikai megjelenést.

Bútor mosdókagylók

Függönyök a mosdó alatt a fürdőszobában - egy klasszikus változat, amely megtalálható minden 3 apartmanban. Ez egy darabból álló kialakítású, és további polcokra és fiókokra is lehet szüksége.

A telepítés percek alatt történik, csak csatlakoztatni kell a mosogatót a kommunikációhoz.

Fej és beágyazott opciók

Stílusos és elegáns opció - szállítmány mosdó, minden formatervhez alkalmas.

Jellemzők:

 • Formák sokfélesége;
 • Nincs lyuk a keverőhöz;
 • Felszerelt felső szekrények vagy munkalapok.

Figyelmeztetés. A felső szintek csak nedvességtől védett tárgyakra telepíthetők a termék gyors károsodásának elkerülése érdekében.

A beépített mosdó a fürdőszobában kis helyiségekben használható.

előnyei:

 • Nem sok helyet foglal el;
 • Illeszkedik a munkalapba;
 • Stílusos és modern design;
 • Egyszerűség és megbízhatóság. Könnyű szerelés és merev rögzítés zárójelekkel.
 • A süllyesztett kialakításnak köszönhetően védve van.
 • Tartósság és tartósság.

Anyagkiválasztás

Sokféle munkalap van a mosdó alatt a fürdőszobában. A vízvezeték tulajdonságai a kiválasztott anyagtól függenek:

Üveg mosogatók alkalmasak a high-tech stílusban. Készítsük el őket az edzett üvegből, ezért különböznek a tartósságtól. És a stílusuk egyedi stílusos megjelenést kölcsönöz a belső térnek.

Az acél mosdókagylók tartós megoldást jelentenek. Nagyszerű kiegészítés lesz minden fürdőszobában. Jelentős hátrány: nem tisztítható a csiszolópor - tönkreteszi a felületet.

Porcelán mosogatók - népszerű választás, mert olcsó ár és kiváló formatervezés.

Corner mosogató a fürdőszoba fajansz nagyon ergonómikus. Lehetővé teszik, hogy ne csak helytakarékosak, hanem funkcionálisan is.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő keverőt?

A mosdócsapot a fürdőszobában megfelelően ki kell választani, különben a víz egyszerűen lecsaphat különböző irányokba és kényelmetlenséget okozhat a tulajdonosok számára.

Ajánlások a kiválasztáshoz:

 • Döntse el a mosogató pontos célját: mossa meg kezét, macskát stb. A keverő magassága attól függ;
 • Válasszon egy keverőt a mosogató alakjának és méretének megfelelően (széles, keskeny, mély, lapos).

A keverő magassága és hossza e paraméterektől függ.

Vezérelve tanácsunkat, biztonságosan elmehet a boltba.

Az alábbiakban egy galéria a fénykép mosdók a fürdőszoba, ahol előre kiválasztani a megfelelő design.

Hosszú fürdőszoba mosogató

Lásd még

Moszkvában és Jekatyerinburgban a Dusheva üzletben minden vásárlás élvezetes lesz. A megfelelő tulajdonságok szerint könnyedén felvehet egy mosogatót. Hosszú mosogató a fürdőszobában - ez az értékesítési vezető, akit szeretni fog

Készek vagyunk nyereséges együttműködésre:

 • mindig boldog az egyedi design
 • Sok termék a kategóriában: 448 különböző modell
 • Fizetés különböző módon: bankkártyák, internetes fizetés, banki átutalás, készpénz
 • Nagy kedvezmények az építőipari vállalatok számára

Az árak és megrendelések megtekintéséhez Hosszú fürdőszoba mosogatók Chelyabinsk, Perm, St. Petersburg, Tyumen, Yekaterinburg, válassza ki a kívánt város a jobb felső sarkában a helyszínen.

Mintás kerámia mosogatók

Az online áruházunk kirakatában választhatunk maguknak mintázott kerámia mosogatók: virágok, a "Gzhel" stílusában, geometrikus mintákkal, a craquelure hatásával, mázas kerámiából készült tálas mosogatók hatásával. Lehetőség van különböző színű héjak megvásárlására is: barna, bézs, fehér, arany, fekete.

Dekoratív kerámia mosogatós mintával

A fehér (fekete, tejszerű, bézs) háttér mono- vagy polikróm mintázata mellett a klasszikus opciók mellett a gyűjtemény különböző textúrájú és monokromatikus elemeket tartalmaz. A zökkenőmentes termékeken kívül konvex díszítésű mosogatók is vannak - külső díszítésű, matt és fényes felület.

A kézzel festett kerámia mosogatók minta és ötletek széles skálájával ezek a termékek egyedi kiegészítéseket tesznek lehetővé, amelyek még a szokásos fürdőszobai belső térben is egyediek.

Sink Bowl

Hüvelyhossz, cm: 44

Mosogató mélysége, cm: 44

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 58

A mosogató mélysége, cm: 34

Végrehajtási lehetőségek: 1
További lehetőségek: 5

Hüvelyhossz, cm: 46

Mosogató mélysége, cm: 39

Végrehajtási lehetőségek: 1
További lehetőségek: 4

Hüvelyhossz, cm: 60

Mosogató mélysége, cm: 42

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 53

A mosogató mélysége, cm: 34

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 53

A mosogató mélysége, cm: 34

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 42

Mosogató mélysége, cm: 42

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 40

Mosogató mélysége, cm: 40

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 64

A mosogató mélysége, lásd: 43

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 55

Mosogató mélysége, cm: 40

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 60

Mosogató mélysége, cm: 47

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 65

Mosogató mélysége, cm: 40

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 42

Mosogató mélysége, cm: 42

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 52

Mosogató mélysége, cm: 39

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 66

Mosogató mélysége, cm: 38

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 43

A mosogató mélysége, lásd: 43

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 49

Mosogató mélysége, cm: 39

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 40

Mosogató mélysége, cm: 40

Színválaszték: színpaletta, fekete, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 7

Hüvelyhossz, cm: 48

Mosogató mélysége, cm: 48

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 45

Mosogató mélysége, cm: 45

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 58

Mosogató mélysége, cm: 40

Végrehajtási lehetőségek: 1

 • Oldalnézet:
 • csempe
 • lista

Emellett más termékeket is vásárolhat tőlünk, azt javasoljuk, hogy nézzen meg az összes Európában gyártott mosdókagylót.

cím
Moszkva, sz. Pryanishnikov, 23Ac4

+7 (499) 390-3223
+7 (495) 744-6529

Munkaidő:
Hétfőtől vasárnapig:
09-00 és 21-00 között

A mosdókagylók típusai a fürdőszobában: leírás és fotó

Nehéz elképzelni egy fürdőszobát a fő eleme nélkül - egy mosdót. Először is, a mosdókagyló közvetlen hasznossági funkcióját végzi. A közelmúltban azonban egyre nagyobb jelentőséget tulajdonítanak dekoratív tulajdonságainak. Idővel a mosdókagyló megjelenése, alakja és formatervezése megváltozott annak érdekében, hogy nagyobb esztétikát és kényelmet biztosítson.

A vízvezeték-tervezés nem a helyén van, nem csak a színek, az alakzatok és az anyagok változnak, sok munka célja a maximális kényelem elérése a fürdőszobában. Érdekes a kész megoldásokról készült fotók tanulmányozása.

Annak érdekében, hogy ne szaladhasson el a jelenleg forgalmazott mosdócsaládok minden típusában, érdemes megvizsgálni a gyártott modellek fajtáit, mielőtt elvégezné a fürdőszobában végzett javításokat.

A mosogatók fajtái

A fürdőszobával együtt a mosdó a szoba belsejének központi eleme, amely meghatározza megjelenését. Így egy adott modell kiválasztásával előzetesen meghatározzuk a konfigurációt és a többi komponenst.

Összesen öt fő fajtája van:

Tekintsük őket részletesebben.

A tulipán

Nem nehéz kitalálni, hogy a mosdó megvan ennek a névnek az alakja miatt. Szerkezetileg ez egy héj, amelyet egy talapzaton helyeznek el. A héj bármilyen alakú lehet, de gyakrabban kerekített. A talapzat alakja teljes mértékben a tervező kívánságaitól függ: lehet hengeres, vázában vagy egyéb díszes alakban. A tartószerkezet, attól függően, hogy a design, vagy eléri a padló, vagy rövidíteni, csak a bélés a mosogató.

Sokan pontosan választják ezeket a lehetőségeket, mivel az alacsony költség legfontosabb előnyei közé tartoznak. Ezenkívül maga a talapzat lehetővé teszi, hogy tökéletesen álcázza a szállított kommunikációt.

Ezt a típust tekintik a legnépszerűbbnek, és az értékesítési minősítések vezetik.

felfüggesztett

Szintén klasszikus megoldás. A falhoz rögzítve speciális elem. Az előző típustól az állvány hiánya miatt különbözik. A kommunikáció általában a hamis panel mögé rejtőzik. Ezenkívül a kereskedelemben kapható, magas dekorációs jellemzőkkel rendelkező kommunikációs bélés lehetőségeit nem kell maszkolni.

Függesztett mosdókagyló is számít a költségvetési lehetőségek között.

szögletes

Számos otthonban jelentős hiány van a fürdőszobában. Ebben a tekintetben megoldásokat kell találni a térhasználat maximalizálására és a fürdőszobában lévő összes berendezés hatékony helyére. Ilyenkor a sarok mosdókagylók a tökéletes megoldás.

Ezt a típust jellemzi, hogy a mosogató hátlapja a szoba sarkához illeszkedik.

beépített

Egy másik módja annak, hogy hatékonyan használják a kis fürdőszobát. Az ilyen mosogatók elhelyezésének elve egy kombináción alapul. A legtöbb esetben egy mosógéppel kombinálható.

Az ilyen modellek nem olyan lenyűgözőek, de bizonyos esetekben ez az egyetlen módja annak, hogy a szükséges mosógépet a fürdőszobába helyezzük.

Egy szekrényben

Ezek a legsikeresebb modellek. Nemrégiben nagyon népszerű volt, különösen akkor, ha nincs különösebb kényszer a fürdőszobában. Ez a lehetőség nemcsak a kommunikáció elrejtését teszi lehetővé, hanem a szekrényt is tágas tárolóként használja a higiéniai termékekhez, mosószerekhez és egyéb dolgokhoz. Egyes szekrények olyan nagy méretűek lehetnek, hogy lehetővé teszik még a mosodai kosarak tárolását is.

Érdemes megemlíteni az ilyen struktúrák telepítésének néhány jellemzőjét:

 • meg kell őrizni a fürdőtől a lehető legnagyobb távolságot a nedvességtől való károsodás elkerülése érdekében;
 • Ha a fürdőszobában van egy fűtött padló, akkor az állványnak a padló felett kell lennie, azaz lábakkal vagy felfüggesztve, mivel gyakran fél a fűtéstől.

A mosdók minden típusából készült képek nagy mennyiségben kaphatók.

A hiúság egységeinek típusai

A talapzatok három fő típusa létezik:

Fogjuk meg az egyes típusokat részletesebben.

A lábakon

Ezek a szekrények klasszikusak. Minden kívánt helyre felszerelhetők. A lábak jelenléte megkönnyíti a szekrény alatti tisztítását.

A vásárlás során különös figyelmet kell fordítani a lábak anyagára. A legjobbak a rozsdamentes fémek lábai. A műanyag lábak kevésbé tartósak és deformálódhatnak vagy megszakadhatnak az idő múlásával.

Figyelnie kell arra is, hogy vannak-e olyan speciális tapaszok a lábakon, amelyek megakadályozzák a csúszást és a karcolásokat a padlón. Ez különösen fontos, ha a padló csempézett.

felfüggesztés

Ez alternatívája a hüvelykujjoknak a lábakkal. Ez csak abban különbözik, hogy nem pihen a padlón, hanem felfüggeszti a falról. Még nagyobb kényelem jellemzi a fürdőszoba tisztítását.

Ennek a megoldásnak a fő hátránya a telepítés bonyolultsága. Ha a falak a fürdőszobában még nem elégek, a felfüggesztett verzió telepítése lehetetlen. Ezenkívül a méretek gondos kiszámítását és a helyek gondos jelölését a kötőelemek befogadására szolgálja. A tartó felszerelése speciális képességeket is igényel.

Azonban a felfüggesztett lábazatok használata a fürdőszobában széles körben elterjedt a kiváló esztétikai tulajdonságok miatt. A fürdőszoba nem tűnik zsúfoltnak, a talapzat úgy tűnik, hogy lebeg a levegőben.

Aljzattal

Ezekben a modellekben nincsenek lábak. A járókerék közvetlenül a padlóra van szerelve. Ezért gondosan meg kell fontolnia az anyagok kiválasztását, amelyek nem szabad félni a nedvességtől. Egyébként ez a faj hasonló a talapzaton.

Külön figyelmet kell fordítani arra, hogy az értékesítés során különféle szekrények vannak, amelyeket sarokmosókra terveztek.

A különböző típusú állványok képei meglehetősen széles körben képviseltetik magukat.

Mosdókagyló anyag

Jelenleg a mosogatógépek gyártására szánt anyagok szokatlanul széles választékát kínálják, még meglehetősen szokatlanok is. Nevezzük a legfontosabbakat:

 • Fazekas. A legtöbb fürdőszoba kerámia mosdóval rendelkezik. Ez klasszikus megoldás. A kerámia ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek, nem fél a nedvességtől, és nagyon ellenáll az agresszív tisztítószereknek.
 • Polimerek. Elég praktikus, szerényen kezelhető, nem fél az éles fújástól. A kiváló minőségű polimer jó ellenáll a vegyi tisztítószereknek. A teljesítmény jellemzői miatt hosszabb lehet a kerámia.
 • Glass. Működés közben az üvegtálcák hasonlóak a kerámiához. Nagy szilárdságú üveg gyártásához, amely ellenáll a mechanikai igénybevételnek. A fő előny az, hogy képes egy egyedi stílust létrehozni a fürdőszobában.
 • Kő. A mesterséges vagy természetes kő lehetővé teszi, hogy a fürdőszobában fényűző belsőséget testesítsen meg. Természetesen ez nagymértékben befolyásolja a költségeket. A kőzetnek sajátos sajátosságai vannak, de a mosogató tartálya magas.
 • Steel. Az acélból készült mosdókagylók eredetiek. A költségvetési modellekben nincsenek túlzás, de a drágák nagyon stílusosak lesznek. Tökéletesen alkalmasak fürdőszobák belsejébe, ahol sok krómozott elemet alkalmaznak.
 • Fa. A fa felhasználása új trend a mosogatók gyártásában. Csak nedvességálló kőzeteket használnak. A működés jellemzői közül fontos megjegyezni, hogy vízzáró bevonatok rendszeres alkalmazása szükséges. A fából készült modellek szokatlanul és exkluzívabbá válnak, lehetővé teszik, hogy egyedülálló belső teret hozzon létre a fürdőszobában, ami csodálattal jár.

A mosogató egy adott típusának megválasztása a fürdőszoba szabad területének elemzésével kezdődik. A formatervezés a fürdőszobák szervezésének jelenlegi szokásait sugallhatja. Az anyag kiválasztása jobban függ az egyéni preferenciáktól. A vásárlás előtt érdemes elemezni a kész belső terek fotóit, segíteni fogják a végső döntést. Megbízható, hogy most már nem lesz nehéz választani a szükséges modellt minden ízlés és költségvetés számára.

Fürdőszoba mosogató: összehasonlító áttekintés a mosogatók minden típusáról és azok jellemzőiről

A modern emberek életmódja a magas technika iránt. Egyre több összetett eszköz létezik, amellyel kényelmet és kényelmet biztosít. És még a szokásos szaniter felszerelések is, például a mosdó a fürdőszobában, új tulajdonságokat és formákat vesz fel, még vonzóbbá és kényelmesebbé válik.

A vízvezeték üzletek által kínált termékek széles választékának köszönhetően nem könnyű kiválasztani a megfelelő mosogatót. Milyen kritériumok követése? Kitaláljuk.

Mi lehet a mosogató?

A készülék tartóssága és szilárdsága attól függ, hogy milyen anyagból készült. Ma a boltok polcain leggyakrabban találkozunk:

Termékek fajanszból

A legnépszerűbb és legnépszerűbb felszerelés. Sütőszalagból, úgynevezett agyag és különböző adalékok keverékéből készül. A gyártási folyamatban a fajansz mosogatók üvegezettek, ami növeli erejét és csökkenti a pórusok számát a termék felületén.

A fajansz előnyei a következők:

 • költségvetési költség;
 • különböző formák és színek;
 • az egyszerű gondozás.

A fajansz mosogatók hátrányai a törékenység. A forgács és repedés meglehetősen könnyen felszínre kerül a felületén, és a termék egyszerűen megszakad egy erős ütés miatt.

A hagyományos fajansz jól néz ki új, szokatlan formákban. Hiányai ellenére továbbra is a szaniterek legnépszerűbb anyaga marad.

Az üvegezés ellenére számos pórus marad a készülék felületén, amely gyorsan piszokká válik. Ezért törekszik a tisztításra.

Porcelán berendezések

A porcelán mosogatók a szaniterek gyártásához hasonló technológiának megfelelően készülnek. Csak a termelésük alapanyagai különböznek, ezért az eszközök simábbak. Kevesebb szennyeződést és szagot szívnak fel, ezért kevésbé kell mosni őket. A porcelánhéjat néha díszítik festményekkel, nagyon szép és szokatlan termékeket mutatnak be. A berendezés előnyei:

 • vonzó megjelenés;
 • az egyszerű gondozás;
 • hosszú élettartam.

A hátrányok általában egy ilyen termék meglehetősen nagy tömegét és törékenységét foglalják magukban. A porcelán mosogatók költsége magasabb, mint a fajansz.

A porcelán festett kagyló nagyon szép. Ezek tökéletesen illeszkednek a Provence-ban, Vintage-be és hasonlókhoz

Acél készülékek

Különleges rozsdamentes acélból készült. Az ötvözet összetétele általában nikkelt és krómot tartalmaz, ami lehetővé teszi a termék teljesítményjellemzőinek javítását. Az acélhéj előnyei:

 • korrózióállóság;
 • erő és érzéketlen a lehetséges mechanikai sérülésekre;
 • agresszív anyagok ellenállása és hőmérsékletváltozás;
 • az egyszerű gondozás;
 • a termék kívánt alakjának megadása;
 • Hosszú élettartam.

A hátrányok közül meg lehet jegyezni a zajt, ami a mosogatót teszi, amikor vizet kap. Ez a probléma azonban egy különleges gumibetét segítségével oldható meg, amely a tálca hátoldalán található.

Másik hátránya a kemény víz megjelenése a mosogatófelület felszínén, és a fémdarabok koptatását lehetetlen használni.

Az acéllemezek vonzóak, praktikusak és tartósak. A megjelenésük nem változik az évek során, csak akkor fontos, hogy ne használjon csiszolószemcséket a tisztításhoz, különben a fém felület megsérül

Természetes kőmosók

A fürdő kőből készült mosogatók előállításához márvány, travertin, gránit, márvány és kálcedon onyx használt. Mindkét típusú onyx egyedisége abban a tényben rejlik, hogy részlegesen fényt közvetítenek, ami miatt meglepően szép színárnyalat jön létre.

A labradorita mosogató (gabbro) a fürdőszobában egyedülálló dolog

A granit eltér a kopásállóságtól és a tartósságtól. Amellett, hogy a kő csodálatos megjelenését a kő számos előnye van:

 • ökológiai tisztaság, amelyet igazolással kell igazolni;
 • hosszú élettartam;
 • érzéketlen a szélsőséges hőmérsékletekre;
 • az egyszerű gondozás;
 • nagy ellenállóképességű különböző gombaalakzatokkal szemben.

A termékek hátrányait nagy tömegnek, magas költségeknek és ellenállóképességnek tekintik mindenféle mechanikai károsodáshoz. A kőhéj felszínén lévő dudoroktól karcolásoktól és csipekből lehet megjeleníteni, amelyek azonban visszaállíthatók.

A kőből készült mosdók fényűző megoldást kínálnak exkluzív belső kialakításra. A tervezők különböző típusú mosogatókat kínálnak a különböző formatervezési mintákhoz.

Mesterséges termékek

Az ilyen eszközök előállításához leggyakrabban akrilgyantából, ásványi töltőanyagból és színező pigmentből készült akril anyagot használtak. Az eredmény egy olyan termék, amely közel azonos a külső megjelenéshez és a természetes kő alapvető tulajdonságaihoz. Fő előnyei:

 • viszonylag könnyű;
 • egyszerű telepítés és megmunkálási lehetőség;
 • magas kopásállóság és tartósság;
 • higiénia.

Az akril termékek hiánya nem tekinthető elegendő ellenállásnak a magas hőmérsékleten. Ez festést okozhat. Ezenkívül megkarcolhat. Igaz, hogy mindezek a hibák könnyen alkalmazhatók a helyreállításhoz, ami a termék szétszerelése nélkül történik.

Üveg mosogatók

A gyártás során nagyon tartós, speciális módon edzett anyagot használ. Az üvegtermékek kétségtelen előnyei:

 • szélsőséges hőmérsékleti ellenállás;
 • nagy szilárdságú, kiváló porcelán és fajansz;
 • érzéketlen minden vegyszerre;
 • a sima felület nem szennyezi a szennyeződéseket és szagokat;
 • a design teljes abszolútsága, az üvegfelület forrasztási technológiájának sajátossága miatt;
 • vonzó megjelenés;
 • hogy szinte bármilyen formájú és színű üvegtermékeket hozzon létre.

Mindez csak a jól ismert vállalatok által gyártott minőségi termékekre vonatkozik. Az olcsó imitációk nem rendelkeznek ilyen tulajdonságokkal.

Az ilyen mosogatók hátránya tekinthető az ápolás nehézségeinek, ami nem a szennyeződések mosásának problémája, a termékek könnyen moshatók bármilyen szappanos eszközzel, de ez szinte minden eszköz használatát követően szükséges. Mivel a szárítás után a víz kellemetlen foltokat hagy az üveg felületén. Egy másik hátrány az, hogy a magas színvonalú üvegkoncsok meglehetősen magasak.

Az üveghéjak formája és színe nagyon különböző lehet. A tervezők különösen szeretik ezt az anyagot, ami viszonylag egyszerűvé teszi a valódi remekművek létrehozását.

Hogyan különböznek a termékek a rögzítéssel?

A mosdó rögzítésének módja alapján, amely a fürdőszobában van, különböző típusú eszközöket lehet megkülönböztetni.

Konzol vagy szerelt

Az egészségügyi eszköz a falra van rögzítve speciális tartókkal. A telepítés során a konzolokat először a falhoz rögzítik, majd egy mosogatót szerelnek fel. A konzolok változatosak. Ezek lehetnek egyenesek és szögletesek.

Ez utóbbi különösen jól illeszkedik a kis fürdőszobákba, mivel lehetővé teszi, hogy a helyet maximális előnyökkel szervezze meg. Különböző eszközök és a keverő felszerelésének módja. Vannak olyan modellek, amelyek alatt lyuk van, és vannak monolitikus szerkezetek.

Az értékesítés során talál egy másik érdekes típusú mosogató-konzolt, amelyet "vízililiomnak" neveznek. Ezt a tálat kifejezetten a mosógép fölé történő felszerelésre tervezték. Alacsony mélységgel és nem szabványos eltereléssel rendelkezik, amely a ház hátsó falán található.

A legjobb, ha megvásárolja a készülékhez mellékelt eszközt, mert tökéletesek egymáshoz. A mosogató-konzol előnyei a következők:

 • Megbízhatóság a tartós záróelemek használatához, amelyek a falhoz vannak rögzítve a tűkön vagy speciális rögzítőkön.
 • Ingyenes hozzáférés a kommunikációhoz, amely szükség esetén könnyű karbantartani vagy javítani.
 • Egyszerű telepítés. Ezt még egy kezdő vízvezeték-szerelő is elvégezheti.

A szerelt mosogató fő hátránya nem elegendően esztétikus megjelenés, mivel a szifon és az eszközhöz illő kommunikációk teljes nézetben jelennek meg. Ez a probléma egy kis éjjeliszekrény segítségével megoldható, amely lezárja a csöveket. Ebben a módban tárolhatja a szükséges dolgokat.

Sink-liliom, a függelékek egyik fajtája. A csésze hátsó falában lévő csatorna jelenlétében különbözik, amely lehetővé teszi, hogy alatta egy mosógépet helyezzen el

Talpas mosogató

Az ilyen eszközöket tulipánnak is nevezik. Ez annak köszönhető, hogy az első modellek hasonlítottak egy tulipánvirágra a száron. A berendezés talapzat-mosogató. Ez utóbbi két funkciót végez egyszerre. Támogatja a tálat és bezárja az alacsony esztétikai mérnöki kommunikációt.

Két ilyen típusú eszköz készül: monolitikus és különálló. És a második lehetőség gyakoribb. Vannak egyenes és szögletes minták.

Egyfajta berendezést egy félpótkocsi mosogatónak tekintünk, amely különbözik az állvány méretétől. A mosdó és a padló közötti távolság körülbelül egyharmadát nem érte el a padlón, és a falhoz rögzítve.

Amikor ilyen modellt szerez, fontos megjegyezni, hogy a műszaki kommunikációnak "magasabb "nak kell lennie a falba, mint a félpótkocsi. Az ilyen típusú egészségügyi eszközök mindegyikét előnyei különböztetik meg:

 • Sokoldalúságát. A berendezés könnyen illeszkedik a legkülönbözőbb belső stílusokhoz.
 • A különböző formák, színek és minták a kagyló.
 • A készülék eltakarja az esztétikai kommunikációt, míg a tálca alatti terület szabad marad.
 • Egyszerű telepítés, még otthoni kézműves számára is.
 • Alacsony költségű tervezés.

A tulipánhéjak hátrányait az anyag, amelyből készültek. Gyakorlatilag nincs konstruktív hátrány. Ezek rendkívül kényelmes és funkcionális eszközök.

A modern emeletek meglepően különböznek a "tulipánok" első modelljétől, de mindazonáltal funkcionálisak és praktikusak is.

Beágyazott berendezések

Az úgynevezett héjak, amelyek be vannak ágyazva a pultba. Van egy nagyon eltérő formája. A legkényelmesebbek a négyszögletes és ovális eszközök, amelyek aszimmetrikusabbak a sarokba történő beépítésnél. A tálat teljesen be lehet süllyeszteni a táblagépbe, vagy fölé lehet vetíteni.

Bármely bútorra, például egy asztalra, egy éjjeliszekrényre vagy egy szekrénybe lehet lyukasztani egy mosogatót. A legegyszerűbb módja az, hogy egy tálat felhúzunk az asztallapokra, amelyek a mosogatót az állványon tartják.

A beágyazott eszközök előnyei:

 • Gyakorlat és ergonómia. Bútor beépített mosdóval lehetővé teszi, hogy intelligensen megszervezi a helyet, így elég sok szabad hely. A helyzeten belül tárolhatja a szükséges elemeket. Ha a hely lehetővé teszi, akkor jobb egy nagyméretű asztal kiválasztása, amely további helyet biztosít a tartozékok elhelyezéséhez.
 • Nem kell rögzíteni a mosogatót a falhoz. Ez az előny különösen fontos a törékeny falú szobák és a gyönyörű és drága díszítésű szobák számára.
 • A mosogató további védelme a mechanikai károsodástól, mivel a tál a padlóba süllyesztett.
 • Vonzó megjelenés, valamint a műszaki kommunikáció álcázása.

Az eszköz hátránya meglehetősen nagynak tekinthető, ami nem mindig megfelelő a kis helyiségekben, ahol szinte soha nem használják őket.

A legegyszerűbb módja annak, hogy egy kezdő telepítse a beágyazott mosogatót az oldallal, hogy illeszkedjen az alapra.

Shell mosogató

A szaniter szerelvényt vízszintes síkra kell helyezni, például egy munkalapon. A tálca mind a központban, mind az állvány mindkét oldalán helyezkedik el. A héj alakja is más lehet. A leggyakoribb kerek és négyszögletes termékek, de más lehetőségek is lehetségesek.

A felsővezeték előnyei nyilvánvalóak:

 • A szabad hely gazdaságos használata. A asztal alatt könnyedén elhelyezhet egy mosodai kosár vagy egy mosógép, kis fiókok fiókjai.
 • A vízszintes felület jelenléte, amely a mosogató alapjává válik. Használható a szükséges részletek és kiegészítők befogadására.
 • Lehetőség bárhol telepíteni a szobában. A mosogatók nem szögletesek és egyenesek, mivel ezek bármelyikét a legmegfelelőbb helyre lehet felszerelni. A legfontosabb feltétel az, hogy egy asztallap.
 • Elég egyszerű kapcsolat. Ez magában foglalja egy kis nyílás bevezetését a táblagépen, amelyen keresztül a kommunikáció a mosogatóba kerül, ami nagymértékben leegyszerűsíti az eszköz és a bázis csatlakozási területének lezárására irányuló eljárást. Ez viszont meghosszabbítja az eszköz élettartamát és megszünteti a felesleges nedvességet a fürdőszobában.
 • Vonzó megjelenés.

A felületi héj hátrányai közé tartozik a meglehetősen magas költség.

A felső szintek nem egyenesek és szögletesek. Bármelyik modell a tulajdonos kényelmes helyére telepíthető.

Egyedi design

A gyártók olyan eszközöket állítanak elő, amelyek a szokatlan számokhoz köthetők. Úgy tervezték, hogy megoldja bizonyos problémákat. Vegye figyelembe a mosdókat, amelyek a fürdőszobába telepíthetők.

"Gazdaságos" eszköz

Ez egy mosogató, WC-vel kombinálva. Az ideális modell azok számára, akik meg akarják menteni a természeti erőforrásokat. Ezenkívül nagyon kényelmes lesz kis helyiségekben vagy vidéki házakban, ahol a vízellátás korlátozott. A berendezést közvetlenül a WC-tál tartályára vagy mellé helyezzük, hogy a mosdókagyló és a tartály egy speciális csővel legyen összekötve.

Így a tálca leeresztő csatornájába jutó víz belép a tartályba, felhalmozódik benne, és ezt követően öblítéshez használják.

Érdekes megoldás a természeti erőforrások megmentésére. A mosdóból származó víz belép a véciszekrénybe, és az öblítéshez használják

Dupla mosdó

A "páros" felszerelés bármilyen típusú lehet, de leggyakrabban csuklós szerkezet. Az eszköz lehetővé teszi, hogy minden családtag a fürdőszobában rendkívül kényelmes legyen, és az otthoni nyugalmat a forgalmas reggeli órákban tartsa.

Az ilyen design kétségtelen pluszja lehet egy "személyes zóna" rendezése, amelyet a háztartás minden tagja saját ízlésének megfelelően alakíthat ki. Például egy mosogatót csak a felnőttek használnak, a második pedig a gyermekeket.

Mi végül választani?

Válassza ki a mosogató a fürdőszoba nagyon egyszerű. Szükség van a készülék méretének, alakjának, anyagának és színeinek egyértelmű meghatározására. Fontos, hogy ez nem csak funkcionális vagy praktikus, hanem szép is. Érdemes megfontolni nem csak a héjat, a hagyományos formában és színben, hanem szokatlan tervezőmodelleket is. Az eredeti berendezés a fürdőszobának a legjobb dekorációja lesz, és új benyomást kölcsönöz a belső térnek.

Ne félj a modern technikától és a szokatlan designtól. Keressen egy olyan modellt, amely egy vonzó megjelenést és funkcionalitást ötvöz, majd a fürdőszoba csak a háztartás kényelmét és szépségét kínálja.