Legfontosabb > Csapok

Mosogató tál (42 fotó): kiválasztás és telepítés

Van-e a tálaló mosogatója bármilyen tulajdonsággal? Milyen praktikus ez a megoldás? Mit kell keresni a vásárláskor? Hogyan épül fel ez a mosdó? Kitaláljuk.

A cikkünk hőse.

Mi az?

Ez a típus a mosdókagylók, amelyek telepítve vannak a pulton, és úgy néz ki, mint... nos, igen, tálak. Inkább még egy széles tálat is.

Az ilyen termék jellemző átmérője (persze, ha tökéletesen kör alakú) 40-50 cm. A mélység (az alulról a széle felé függőlegesen) 10 és 25 cm között változik.

Megjegyzés: a használhatóság szempontjából az ésszerű minimum mélység körülbelül 15 cm.
A sekély héjban a fő probléma a kifröccsenés, amely nem marad a falakon, hanem lefedi a tulajdonos asztalát, falát és ruháját.

A legfontosabb különbség a klasszikus felső szerkezetek között az, hogy az asztallap egy alsó tányér alatti tál; Általában éppen ellenkezőleg, az alsó szint alatt van az asztal vagy a talapzat szintje.

Előnye és hátránya

Ez a design praktikus?

méltóság

 • Egyedi megjelenés.

Nem lehet egyetérteni: a design sokkal érdekesebb, mint a szovjet minta fehér fajansz mosdója.

 • A szekrény teljes térfogata a mosogató alá. Természetesen mínusz az, amelyet a szifon és a térd a szivárgó és a csatorna között elfoglal.

hiányosságokat

Sajnos, ebben az esetben semmi panaszkodni.

 • Egy átlagos magasságú mosdókagyló magassága kb. 85 centiméter. A táblázat - a mosogató és az asztallap összekötésének módja miatt - legalább 15 centiméterrel alacsonyabb lesz, ami a kényelem méretein túlmutat. Ennek megfelelően szükség van arra, hogy a felszínre folyamatosan hajlítsa le, vagy egy változtatható magasságú asztallapot állítson össze.
 • Ha egy klasszikus hézaggal vagy süllyesztett héjjal hátrameneti elmozdulással rendelkező rendszer lehetséges, itt nem találkozunk. A csatorna mindig a leginkább kellemetlen a helyiség használatának szempontjából a szekrényben - közvetlenül a táblagép közepén.
 • Elfelejtheti annak lehetőségét, hogy kis mosógépet vagy térfogat kazánt helyezzen a mosogató alá. A szekrény magassága és a felszabadulás helye nem engedélyezett

Az egyetlen módja annak, hogy a mosogatót a hosszú pulton lévő oldalra helyezzük.

 • Végül a mosogató szekrénye - a csésze az egyetlen hely a keverő felszerelésére. A mosdóban nincs beépítési lyuk.
  Mi a kényelmetlen?
 • Nagyszerű ganderrel kell felvennünk a keverőt, ami kiküszöböli a legtöbb elegáns és olcsó utasítást. A megfelelő méretű termékek ára valószínűleg túl magas.
 • A forgatható gander egy pár gyűrűs gumitömítéssel van felszerelve, amely biztosítja a mozgatható kötés tömítettségét. Ugyanazok a tömítések vannak jelen minden modern kranbukh, beleértve a kerámia.

Előbb vagy utóbb a tömítések elhasználódnak, és amikor a víz be van kapcsolva, a keverő teste áramlik.

Tehát: ha mosogatóba helyezve víz áramlik benne és lefelé a lefolyóba, akkor a nedvesség az állvány felszínén lesz. Általában higroszkópos anyagból készül, amely vízzel való tartós érintkezés után nem működik.

A probléma, sajnos, nemcsak a régi keverőkre jellemző.

Segítség a választásban

Mit kell figyelni a vásárláskor, ha a megoldás jellemzői nem ijesztenek meg?

Exotika a megjelenés szempontjából, itt nem találkozunk. Például egy mosdókagyló két tálcával egyszerűen a mosdó nagyon fogalmának köszönhetően lehetetlen. Az optimális forma a megfelelő kör; ugyanakkor kevés hatása van a használat kényelmére, amelyet biztonságosan csak az esztétikai preferenciájukra támaszthat.

Az átfogó méretek, amelyeket be kell tartani, már említésre kerültek: átmérő - legalább 40 cm, mélység - legalább 15 mm.

Üdvözöljük a túlcsordulás jelenlétét. A felszabadulásban elakadt rongy hosszú időre felboríthatja a szomszédjaidat; a túlfolyás megakadályozza a szivárgást a padlóra.

A mosogató - porcelán legjobb anyaga. Egyszerűen és biztonságosan tisztítható mosószerrel, beleértve a legagresszívabbakat is; ugyanakkor a sima, hiányos nagy pórusú felület összegyűjti a minimális szennyezést.

Rendkívül helyes termék - porcelán mosdó túlfolyóval.

telepítés

Bármilyen speciális trükk a telepítés szempontjából nem várható.

A mosdókagylónak a kézzel történő felszerelésére vonatkozó utasítások kis mértékben különböznek a szokásos mosómosás esetétől.

 1. Jelölje fel a rögzítő lyukak helyét a mosogató és a keverő alatt.

Tipp: a keverő kényelmes helyzete - ott, ahol a kinyújtott kar tenyere közepén megy, amikor a szekrény mellett áll.
A mosogató központja általában szigorúan a keverő és a legközelebbi munkaterület széléig helyezkedik el.

 1. Vágja le őket. Súlyok: ballerina, fúrás és a szélek későbbi feldolgozása egy fűrészlettel vagy fűrészeléssel elektromos fúróval. Ez utóbbi esetben 10-12 mm átmérőjű lyuk van előfúrva, amelyen keresztül a kirakós fájl be van helyezve; Az íves vágásokhoz tartozó fájlnak a lehető legszűkebbnek kell lennie.
 2. A rugalmas béléseket a keverőhöz rögzítjük.
 3. Miután megcsavarta a rögzítőcsapot a tokjába, és ráhelyezve gyűrű alakú tömítést, helyezze a keverőt az asztalra, és húzza meg anyával. Az erőnek mérsékeltnek kell lennie: csak akkor szükséges, ha a gander megfordításakor a test nem mozog a talapzaton.
 4. A pultonhoz egy rögzített kifolyóval ellátott mosdó található, szabványos kötőelemekkel; a csatlakozást porózus gumival vagy szilikon tömítőanyaggal kell lezárni.
 5. A szifon a csatlakozóaljzatra van felszerelve és a csatorna csatlakozójához csatlakozik.
 6. A keverő rugalmas csatlakozói a vízellátó rendszerhez kapcsolódnak. Természetesen extra erőfeszítés nélkül is könnyű a gyűrűtömítések áthelyezése a kupakanyák alatt.

A fotózáshoz a vízvezetékhez és az egészségügyi berendezéshez.

következtetés

Mint mindig, további információt kapsz a videó megtekintésében. Sok szerencsét!

Fejfedők: a választott típusok és árnyalatok

A vízvezeték ma határozott lépést tett. Ez a mozgalom sok kellemes meglepetést hozott az új termékek rajongóinak és a fejlődésnek. A konzervatívok sajnos a véleményük és a változás iránti hajlandóságuk miatt maradtak. Senki sem fogja lepődni a beépített berendezéssel, amely egy monolit szerkezetű, bútorokkal. A beépített felső burkolatok nemrégiben vált népszerűvé, de már több millió ember szívét és elméjét elfogták világszerte.

Különlegességek

A mosdó egy szabványos mosdó, amelyet egy működő, előkészített felületre szerelnek fel: pultra vagy szekrényre. Az eredeti formák, színek és anyagok különlegessé teszik ezt a szaniterterméket.

A főbb mosdók fő előnyei.

 • Tömörség. Az ilyen modellek nagyon kényelmesek a legkisebb helyiségekben is. Különösen ismerős a sarok mosogató a fürdőszobában, beépítve a szekrénybe.
 • Telepítés. A hüvelymosó telepítése meglehetősen egyszerű és gyors folyamat. Ráadásul korlátlanul választottál helyet.
 • Felületre. Ezt a pluszot hangsúlyozza az a tény, hogy az asztallap vagy az éjjeliszekrény egy további terület, amely mind a rögtönzött fürdőkádat, mind pedig a díszítő díszeket és a belső jellemzőket illeti.
 • Lezárjuk. A készülék vízszigetelése a lehető legkényelmesebb és legegyszerűbb, ami hatással van az élettartam növelésére és a nedvesség, a penész és a gombák megjelenésének megakadályozására.
 • Megjelenés. Valamennyi előnye valahogy éppen a felsővezetékek használatának pozitív oldalához vezet. A készülék könnyen illeszkedik minden belső térbe és bármely tárgyba. Még egy tetőtéri stílusú fürdőszoba is vonzónak tűnik.

Sink Bowl

Hüvelyhossz, cm: 44

Mosogató mélysége, cm: 44

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 58

A mosogató mélysége, cm: 34

Végrehajtási lehetőségek: 1
További lehetőségek: 5

Hüvelyhossz, cm: 46

Mosogató mélysége, cm: 39

Végrehajtási lehetőségek: 1
További lehetőségek: 4

Hüvelyhossz, cm: 60

Mosogató mélysége, cm: 42

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 53

A mosogató mélysége, cm: 34

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 53

A mosogató mélysége, cm: 34

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 42

Mosogató mélysége, cm: 42

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 40

Mosogató mélysége, cm: 40

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 64

A mosogató mélysége, lásd: 43

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 55

Mosogató mélysége, cm: 40

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 60

Mosogató mélysége, cm: 47

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 65

Mosogató mélysége, cm: 40

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 42

Mosogató mélysége, cm: 42

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 52

Mosogató mélysége, cm: 39

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 66

Mosogató mélysége, cm: 38

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 43

A mosogató mélysége, lásd: 43

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 49

Mosogató mélysége, cm: 39

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 40

Mosogató mélysége, cm: 40

Színválaszték: színpaletta, fekete, fehér

Végrehajtási lehetőségek: 7

Hüvelyhossz, cm: 48

Mosogató mélysége, cm: 48

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 45

Mosogató mélysége, cm: 45

Végrehajtási lehetőségek: 1

Hüvelyhossz, cm: 58

Mosogató mélysége, cm: 40

Végrehajtási lehetőségek: 1

 • Oldalnézet:
 • csempe
 • lista

Emellett más termékeket is vásárolhat tőlünk, azt javasoljuk, hogy nézzen meg az összes Európában gyártott mosdókagylót.

cím
Moszkva, sz. Pryanishnikov, 23Ac4

+7 (499) 390-3223
+7 (495) 744-6529

Munkaidő:
Hétfőtől vasárnapig:
09-00 és 21-00 között

Tálas alakú mosogatók kényelmesen használhatók?

Hello mindenkinek! Van valaki a fürdőszobában egy mosogató tálat? Hogyan használják? A megjelenés természetesen nagyon szép, de a kényelmi kérdésre is vonatkozik...

Natalia Preobrazhenskaya | Stúdió "Cozy Apartment"

Jó napot! Gyakran praktikus a gyönyörű kialakításhoz, magas keverőre van szükséged, asztalra vagy szekrényre legfeljebb 70-75 cm magasságban kell elhelyezni, így a fröcskölés szempontjából kényelmesen használható, akkor a szokásosnál kisebbek. És jobb, ha egy mosogatót egy sárgás bevonattal, ez nagyban leegyszerűsíti a tisztítást, ha a szokásosról beszélünk.) Sok szerencsét!

 • Szereti: 2
 • megtartása
Szeptember 4-én 2017-kor 3: 30-kor
Byuro9

Gyakran használják a formatervezésben. Opcionálisan ovális, és négyszögletes.

 • mint
 • megtartása
Szeptember 5-én 2017-kor 2:27-kor
Liliya Ilyina

Nekem van egy mosogató, nem csak a fürdőben, hanem a konyhában is! Nagyon kényelmes, szép, tartós! Mindig meg akarjátok tartani egy ilyen mosogatót, amit csinálok. Rozsdamentes acélból nem volt ilyen motiváció)))

 • mint
 • megtartása
Szeptember 5-én 2017-ben 2: 36-kor
Irina Primak / Design Bureau "Kényelmes megoldások"

Gyönyörű és kényelmes. Gyakran használjuk projektekben.

 • Mint: 1
 • megtartása
2017. szeptember 5. 4:19
Eduard Lyalechkin

Nekem is tetszik, de csak akkor illik hozzád (a konyhában), ha nem hajlandó megmosni a 10 literes serpenyőket és piszkos edényeket tárolni)

 • mint
 • megtartása
Szeptember 5, 2017, 23:50
Olenka P

Köszönjük a válaszokat! Általában álmodom, hogy ezúttal egy mosogatót és egy asztallapot készítek ugyanabból az anyagból (javítok a fürdőszobában, teljesen megváltoztatom a design...). Talán tanácsot ad valakinek (tervezőnek)?

 • mint
 • megtartása
2017. szeptember 7, 0:12
Stanislav Starykh

Az alábbiakban néhány példa található a saját gyakorlatunkból. Vízvezeték ideális szabvány. Az ügyfelek elégedettek voltak, nem voltak megjegyzések.

Ha az asztallap és a mosdó ugyanabból az anyagból készült, akkor a Samsungban készült mesterséges kőzetet, mint a Staron-ot kell használni. Az alábbiakban néhány kép a munkaterületről, és a Moszkvában található Dessange szépségszalon belsejében elmerül. By the way, ott és a kötény ugyanabból az anyagból készül, és a szekrények ajtajához. Tehát javaslom az anyagot.

 • mint
 • megtartása
2017. szeptember 7., 2:18 Legutóbbi módosítások: 2017. szeptember 8., 2:58

BumPlaner-t tudom tanácsolni, ezeken keresztül találtam egy ilyen tervezőt másodszor. Modern, ökotípust készítettem a régi "a la 2000-es" fürdőből. Nem csak egy mosogató tál, hanem egy kavicsos padló és még sok más! Nem fürdő, hanem gyógyfürdő))))

 • mint
 • megtartása
2017. szeptember 8-án, 0:17
Csodás falak
 • Mint: 1
 • megtartása
2017. szeptember 8. 1:16
Olenka P

Éva, remek! Örülök az Ön számára)))), és drága, vagy a munkaterületen múlik? Mit számít?

 • mint
 • megtartása
2017. szeptember 8. 23:41
Minden ajtó

Hát, adj hozzá a légyet a kenőcsbe. Van egy ilyen tál, az igazság üvegből készült és felfüggesztett (asztal nélkül). Természetesen jól néz ki, de:

- az üveg folyamatosan cseppek és foltok (hogy csökkentsék, ami fekszik egy mikroszálas ruhával, és minden alkalommal: mosott a kezét - dörzsölte a mosogató)

- A szappancsésze minden irányban kifröccsen, a szappantartó a falon a tartóban lóg, mint ahogy minden más - csak nedves kézzel húzva - csepp, ahol szükséges és ahol nincs szükség.

- hogy hajolj rá (legalábbis nekem), nem kényelmes és ijesztő

- asztal nélküli asztal - vásárolt egy szekrényt a mosogató alá.

Nos, és más hóvihar. Számomra - szép és kényelmetlen. E tapasztalat megismétlése nem.

 • Szereti: 2
 • megtartása
2017. szeptember 9-én 7:42
Nea italia

Sink-tál inkább esztétikailag jó. Gyakorlatilag nem mindenki számára alkalmas (mindez a felhasználás céljától, használat gyakoriságától (pl. Mester vagy vendég fürdőszoba) stb. Függ.

Az öntött pultos mosdóval (monoblokk) egyedülállóan nagyon praktikus, nagyon kényelmes. Esztétikai szempontból: ha a fürdőszoba modern stílusban van, minden rendben van. Egy mosdókagylóval könnyebb létrehozni egy art deco fürdőszobát és valami hasonlót.

Nézze meg példáinkat: (Mi vagyunk az olaszországi Nea Italia (Pesaro) gyárban az Orosz Föderáció képviseleti irodája, és sok a Moszkvában található raktárunkban):

További képek és információk itt találhatók: Nea Italia on houzz

 • Szereti: 2
 • megtartása
2017. szeptember 9-én 14.45-kor

Óránkénti fizetségük szerint óránként körülbelül 2000-t vesz igénybe, de körülbelül 100 ezer ellenőrzést végeztünk.

 • mint
 • megtartása
2017. szeptember 10. 12:31
Olenka P

Eve, mi van ebben az árban? Kidolgoznak egy tervet, és akkor milyen órákra van szükség? Csak kíváncsi...

 • mint
 • megtartása
2017. szeptember 11, 0:35

Nos, megrendeltünk egy teljes szolgáltatáscsomagot, beleértve a tervezői felügyeletet és a cuccokat. Nem kell ezt csinálnod, ott akár egy nap is rendezhetsz, és kiderül a költségvetés. Rendelkezniük kell az oldalon található információkkal)))

 • mint
 • megtartása
2017. szeptember 11, 22:44
Olenka P

Nagyon köszönöm a tanácsot és a fotót! Már megnyitotta az oldalt, nézek... Az árak hűek))))

 • mint
 • megtartása
Szeptember 12, 2017, 23:09
Elena Blagushina

Nea Italia, a fürdőszobai bútorok iránt is érdekeltek. A projekt szerint 1500-1550-ig egy mosdóval ellátott asztal lesz. Nem tudom eldönteni, hogy melyik mosogató lesz tartósabb és praktikusabb: egy mészkőből vagy egy kerámia mosogatóból készült padlóba integrált mosogató. Mivel nem lesz fürdőszoba, csak egy zuhanytálca, így talán néhány mosogató (áztatás) lesz ebben a mosogatóban. És azt mondták nekem, hogy a mesterséges kő mosása idővel sárgulni kezd.

 • mint
 • megtartása
2017. szeptember 13, 0:46
Nea italia

Elena Blagushina, ha mosogatórongyokat tervez a mosogatóban, javasolnánk egy mély kerámia mosogatót.

A meglehetősen nagy és mély kerámia burkolat költségvetés-változata megtalálható például az Ikea-ban. Egy drágább, de még inkább bemutatható lehetőség a "wash-up" a fürdőszobában - amikor az egész padlót az integrált mosogató kerámia készült. Lehetőség van a 150-160 cm szélességre, például a Laufenre, és mint minta vételére hasonló árat keresni.

Moszkvai túlfedők (tálas mosogatók)

 • Prémium (2)
 • Gazdaság (15)
 • A fürdőszobába (17)
 • WC-hez (17)
 • 40 cm (8)
 • 50 cm (6)
 • 55 cm (1)
 • 60 cm (5)
 • 70 cm (5)

Megjelenítve 1-12 a 17 eredményből

Bowl Let's Dance 69

Bowl Let's Dance 69

jellemzői

 • Gyűjtemény: GO
 • Bowl mérete: 68,5 × 32,5 × 13,5
 • Nettó súly: 8 kg
 • Telepítés: a pulton
 • Helyszín: Közép
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: kisülés
 • Kiegészítő komplett készlet: felszívó szifon + autotank túlfolyó nyílás nélkül, keverő
 • Szín: csak Ashland
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Őfelsége tál 70

Őfelsége tál 70

jellemzői

 • Gyűjtemény: Ő FESZTIVÁL
 • Tál mérete: 70x40,5x18
 • Nettó súly: 7 kg
 • Telepítés: a pulton
 • Helyszín: Közép
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: kisülés
 • Kiegészítő készlet: felengedő szifon túlfolyó nyílás nélkül + autotube, keverő
 • Szín: csak Ashland
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Sink Minima + 42

Sink Minima + 42

jellemzői

 • Gyűjtemény: MINIMA +
 • Méretek (cm): 41,5x25x12
 • Nettó súly: 4 kg
 • Telepítés: bútorokra
 • Hely: balra / jobbra
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: ürítés, nyílás a keverő alatt
 • Extrák. teljes készlet: felszabadító szifon + öntartó, keverő
 • Szín: csak Ashland
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Minima mosogató 42

Minima mosogató 42

jellemzői

 • Gyűjtemény: MINIMA
 • Méretek (cm): 41,5x25x12
 • Nettó súly: 4 kg
 • Telepítés: bútorokra
 • Hely: balra / jobbra
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: kisülés
 • Extrák. teljes készlet: felszabadító szifon + öntartó, keverő
 • Szín: csak Ashland
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Chalice Mood 45

Chalice Mood 45

jellemzői

 • Gyűjtemény: MOOD
 • Bowl mérete: 45 × 44,5 × 16
 • Nettó súly: 14 kg
 • Telepítés: a pulton
 • Helyszín: Közép
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: kisülés
 • Kiegészítő komplett készlet: felszabadító szifon + öngyűjtő mosogatóhoz túlfolyó nyílás nélkül, keverő
 • Szín: csak Ashland
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Bubing Bowl 51

Bubing Bowl 51

jellemzői

 • Gyűjtemény: BUBINGA
 • Méretek (cm): 50,4x50,4x38
 • Nettó súly: 15 kg
 • Telepítés: a bútorokon / a pulton
 • Helyszín: Közép
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: kisülés
 • Extrák. teljes készlet: keverő, felszabadító szifon túlfolyó nyílás nélkül + öngyűjtő
 • Szín: kivéve az onyx utánzását
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Bow of Soul 48

Bow of Soul 48

jellemzői

 • Gyűjtemény: SOUL
 • Bowl mérete: 48x48x10,5
 • Nettó súly: 6 kg
 • Telepítés: a pulton
 • Helyszín: Corner
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: ürítés, nyílás a keverő alatt
 • Extrák. teljes készlet: keverő, felszívó szifon + autotalk túlfolyó nyílás nélkül
 • Szín: kivéve az onyx utánzását
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Bowl Kupel 70

Bowl Kupel 70

jellemzői

 • Gyűjtemény: KUPEL
 • Bowl mérete: 70 × 45,5 × 31,2
 • Nettó súly: 13 kg
 • Telepítés: a pulton alatt / alatt
 • Helyszín: Közép
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: kisülés
 • Kiegészítő komplett készlet: felszívó szifon + autotank túlfolyó nyílás nélkül, keverő
 • Szín: csak Ashland
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Bowl Mosaic 67

Bowl Mosaic 67

jellemzői

 • Gyűjtemény: MOSAIC
 • Bowl mérete: 67 × 37 × 18
 • Nettó súly: 10 kg
 • Telepítés: a bútorokon / a pulton
 • Helyszín: Közép
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: kisülés / túlcsordulás
 • További komplett készlet: felszabadító szifon + öngyűjtő, keverő
 • Szín: több mint 800
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Bowl Electra 56

Bowl Electra 56

jellemzői

 • Gyűjtemény: ELECTRA
 • Bowl mérete: 56 × 40 × 13.8
 • Beszerelés: a bútorra / 2 db tartóra 35 cm
 • Helyszín: Közép
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: kisülés / túlcsordulás
 • Kiegészítő komplett készlet: felszabadító szifon + öntartó, keverő, zárójel
 • Szín: több mint 800
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Felay 60 mosdó + bélés

Felay 60 mosdó + bélés

jellemzői

 • Gyűjtemény: FELAY
 • Bowl mérete: 60 × 36 × 14.5
 • Nettó tömeg: 9,41 kg
 • Telepítés: a pulton
 • Helyszín: Közép
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: kisülés
 • Kiegészítő komplett készlet: felszívó szifon + autotank túlfolyó nyílás nélkül, keverő
 • Szín: csak Ashland
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

Viso héj + 41

Viso héj + 41

jellemzői

 • Gyűjtemény: Vizo +
 • Méret: 40,5x22,5x13
 • Nettó súly: 6 kg
 • Telepítés: bútorokra
 • Hely: balra / jobbra
 • Anyag: öntött márvány
 • Teljes készlet: ürítés, nyílás a keverő alatt
 • Kiegészítő / berendezés: felengedni a szifont túlfolyás nélkül + autómosó, keverő
 • Szín: több mint 800
 • Gyártó: Color and Style
 • Garancia: 5 év
Válasszon opciókat

A fürdőszoba mosogató kiválasztásakor mindenkinek szembe kell néznie a termékek széles választékával, amelyek mérete, alakja, formatervezése és anyaga eltér. Gyártunk öntött öntött mészkő mosdókat a fürdőszoba és a WC felállításához. A márványból készült termékek különböznek a megnövekedett tartósságtól és zajtól. Ellenállnak a kiváló minőségű anyagok hatásainak, és magas antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek.

Az egyik legkedveltebb formában a mosdó. Ez a mosdó telepíthető a pultra vagy közvetlenül a bútorokra. A felső burkolat lehet ovális, kerek, négyzet alakú, téglalap alakú, szögletes és nem szabványos. A katalógusban kiválaszthat egy mosogatót minden ízhez és színhez. Sőt, azt is kínáljuk, hogy azonnal válasszon bútorokat a fürdőszobában. A választékban számos elegáns szekrény található, amely magában foglalja egy mosogató felállítását.

Sokan szívesen vásárolnak lefolyót az egyszerűség és a könnyű telepítés miatt. Szintén nagy jelentőségű a szép megjelenés és a modern design. Velünk azonnal egy mosogatót és egy megfelelő asztallapot is vásárolhat.

Ha szeretne fényes tárgyakkal kísérletezni a lakberendezésben, javasoljuk, hogy vásároljon színes mosogatót. Több, mint 800 színbeállítás közül választhat, amelyek maximalizálják a fürdőszoba stílusát és szépségét. A klasszikusok kedvelői számára a standard fehér fényes vagy matt kivitelben tökéletes.

A cég honlapján több tucat modell található a felső, a padlón, a lógó, a süllyesztett és más mosogatókon. A szalonok vezetői segítenek abban, hogy kiválassza, mi felel meg neked, és tanácsot is kaphat a webhelyen feltüntetett telefonszám hívásával. Ismerkedjen meg a tetszőleges héj technikai jellemzőivel, felszerelési lehetőségeivel, alap és opcionális felszereléseivel, valamint a színekkel kapcsolatos információkat az elektronikus katalógus ingyenes letöltésével.

A "Color and Style" szivattyúgyártás Moszkvában található hivatalos boltokban vásárolható meg, amelyek nagyvárosokban találhatók, mint például Moszkva, Szentpétervár, Kazán, Jekatyerinburg és Novoszibirszk. Fejlesztett kereskedői hálózatunk is van, amely lehetővé teszi, hogy rendelést rendeljen a legközelebb fekvő városba. Az online áruházban összehasonlíthatja a termékek költségeit, lásd a késztermékek valódi fotóit és olvassa el az ügyfelek véleményét.

Mosogató tál: a fajták és azok jellemzői

Jelenleg egyszerűen csak egy sor olyan különböző formatervezési minta létezik, amelyet különböző megjelenésű és még működési elvű egészségügyi eszközök létrehozására hoztak létre. Azonban néhány típusuk kiemelkedik, különösen azért, mert eredeti formájuk és rögzítési módjuk van. Például a pulton lévő mosdókagyló tökéletesen illeszkedik a belső térbe, és jól illeszkedik a hozzárendelt funkciókhoz.

Amatőr fénykép a kész építésű márványból a szekrény ugyanazon anyag

Fajták és azok jellemzői

Kezdetben érdemes megjegyezni, hogy a hasonló termékek különböző alkalmazásokkal rendelkeznek. Azonban leggyakrabban mosogatót teszek egy fürdőszoba tálba, mivel nem okoznak bizonyos kellemetlenségeket a tervezésükhöz, és ideálisan hangsúlyozzák a szoba kialakítását. Ezért ezeket a modelleket a leggyakoribbnak kell tekinteni.

Egyes ügyfelek több hasonló terméket szeretnek telepíteni, amelyeknek különböző funkciói lehetnek.

tervezés

Először is, a tálban lévő mosogató tényleg úgy néz ki, mint ez a háztartási cikk. Kerek alakja van, amely általában a fő sík fölé emelkedik. Ebben az esetben a leggyakrabban ilyen termékek nem rendelkeznek további platformokkal vagy felépítményekkel.

A felszíni típusú rendszer gyakorlatilag egy tál vagy tál, amelyen a víz áramlik.

Szinte mindig használt egy speciális szekrényt a mosogató tálban. Ez egy adott modell kialakításának és elveinek megfelelően történik, és feltételezi, hogy az ülés a daru alatt van. Vannak olyan termékek is, amelyeknél nem biztosítják az asztallapra való rögzítést, de ez inkább kivétel a szabálytól, amely ismét megerősíti azt.

A beágyazott termék kevésbé hatékony, de a helyes megközelítéssel a fürdőszoba igazi dekorációjává válhat

Meg kell jegyezni, hogy az ilyen struktúrákat általában olyan drága anyagokból készítik, amelyek minden belső térben nagyszerűen mutatnak. Azonban még a mosogatóüveg tál a fürdőszobában valódi dekorációvá válik.

Tipp
Mielőtt ilyen terméket választanál, világosan meg kell értened, hogyan fog kinézni egy adott belső térben.
Az ilyen szerkezetek eredeti kialakítása időnként túlságosan dacos.

Az ilyen termékek eredeti kialakítása néha elképesztő, és lehetővé teszi, hogy a design a szoba fő elemévé váljon.

faj

 • Először is, azt kell mondani, hogy van egy hasonló mosogató két tál. Lehetővé teszi az egyes szakaszok külön-külön történő használatát, nagymértékben bővítve a funkciókat.

A legegyszerűbb termék a függő típusú egy egyszerű design, és néha hasonlít egy hagyományos mosogató.

 • Leggyakrabban alkalmazott felsővezeték ilyen szerkezetek telepítésére. Feltételezi, hogy a terméket közvetlenül a munkafelületen rögzítik, külön szennyvízellátással.
 • Ezen eszközöknek egy fészek-kialakítása is van. Ugyanakkor a tálca mosogatójának szekrényének egy bizonyos átmérőjű lyuk van, amely lehetővé teszi a mosogató felszerelését, de a felső résznek feltétlenül egy bizonyos magasságban kell lennie.

A vízvezeték ezen elemének elvi elveinek rajzolása, feltételezve egy asztal vagy talapzat jelenlétét

 • Meg kell jegyezni, hogy vannak olyan minták, amelyek falra szereléssel járnak. Ezek hagyományosabbak és az áraik néha sokkal alacsonyabbak, mivel nem kell külön díjat fizetni az állványért.

Tipp
Egy adott modell kiválasztását az ügyfélnek vagy tervezőnek kell megbíznia.
Az a tény, hogy a funkcionalitás szempontjából szinte azonosak, bár megjelenésük nagyon különbözik egymástól.

Az ilyen típusú fémtermékek eredetiek is, de megfelelő belső kialakítást igényelnek.

Telepítési ajánlások

Ha a telepítést kézzel végezzük el, akkor minden esetben be kell tartani a kiválasztott modell telepítési kézikönyvében szereplő utasításokat. Az a tény, hogy minden egyes típusnak saját jellemzői vannak, amelyek jellemzik az ehhez a folyamathoz szükséges intézkedéseket.

Egy másikfajta ilyen rendszer a modern design használatával

Ha a termék csővel van felszerelve, elegendő csak a megfelelő helyre helyezni. Ha viszont kézzel készített összeállításra van szüksége, akkor rendszer vásárlásakor érdemes ellenőrizni, hogy a megfelelő utasítás a szállítási csomagban szerepel-e.

Különös figyelmet érdemel a keverő a mosdókagylók számára. Az a tény, hogy nagyon gyakran az ilyen felszerelést a talapzat munkaterületére vagy a falra szerelik fel. Ezért a teljes rendszer megszerzésének szakaszában ezt a tulajdonságot figyelembe kell venni.

Tipp
Néha jobb, ha az egész telepítést szakértőkre bízzák, mint magára.
Ezzel mentheti el a felhasználót a folyamattal kapcsolatos különböző problémáktól, és időt takarít meg.

Az ilyen termékek beszereléséhez használható szekrény különféle elemek tárolására használható, ami helyet takarít meg

következtetés

Miután elolvasta a videót ebben a cikkben, többet tudhat meg ezekről a termékekről és azok jellemzőiről. A fenti cikk alapján érdemes azt is megállapítani, hogy az ilyen termékek kialakítása nagyon eredeti, és bizonyos telepítési módszereket igényelhet.

Fejfedők: a választott típusok és árnyalatok

A vízvezeték ma határozott lépést tett. Ez a mozgalom sok kellemes meglepetést hozott az új termékek rajongóinak és a fejlődésnek. A konzervatívok sajnos a véleményük és a változás iránti hajlandóságuk miatt maradtak. Senki sem fogja lepődni a beépített berendezéssel, amely egy monolit szerkezetű, bútorokkal. A beépített felső burkolatok nemrégiben vált népszerűvé, de már több millió ember szívét és elméjét elfogták világszerte.

Különlegességek

A mosdó egy szabványos mosdó, amelyet egy működő, előkészített felületre szerelnek fel: pultra vagy szekrényre. Az eredeti formák, színek és anyagok különlegessé teszik ezt a szaniterterméket.

A főbb mosdók fő előnyei.

 • Tömörség. Az ilyen modellek nagyon kényelmesek a legkisebb helyiségekben is. Különösen ismerős a sarok mosogató a fürdőszobában, beépítve a szekrénybe.
 • Telepítés. A hüvelymosó telepítése meglehetősen egyszerű és gyors folyamat. Ráadásul korlátlanul választottál helyet.
 • Felületre. Ezt a pluszot hangsúlyozza az a tény, hogy az asztallap vagy az éjjeliszekrény egy további terület, amely mind a rögtönzött fürdőkádat, mind pedig a díszítő díszeket és a belső jellemzőket illeti.
 • Lezárjuk. A készülék vízszigetelése a lehető legkényelmesebb és legegyszerűbb, ami hatással van az élettartam növelésére és a nedvesség, a penész és a gombák megjelenésének megakadályozására.
 • Megjelenés. Valamennyi előnye valahogy éppen a felsővezetékek használatának pozitív oldalához vezet. A készülék könnyen illeszkedik minden belső térbe és bármely tárgyba. Még egy tetőtéri stílusú fürdőszoba is vonzónak tűnik.

Felfogó mosdók (tálak) a pulton a fürdőszobába

 • Hidra Ceramica
 • Gyűjtemény: Polis
 • Gyártási ország: Olaszország
 • Shell anti-sár bevonat: nem
 • Termék kód: 9686
 • Gyűjtemény: Fehér
 • Gyártási ország: Olaszország
 • Méretek, lásd: 40x40x15
 • Shell anti-sár bevonat: nem
 • Gyártó: Melana
 • Termék kód: 56988
 • Gyűjtemény: Fehér
 • Gyártási ország: Olaszország
 • Méretek, lásd: 40.5x40.5
 • Shell anti-sár bevonat: nem
 • Gyártó: Melana
 • Termék kód: 56984
 • Gyűjtemény: 803
 • Gyártási ország: Olaszország
 • Méretek, lásd: 41,5x41,5x12,5
 • Shell anti-sár bevonat: nem
 • Gyártó: Melana
 • Termék kód: 354413

A fürdőszoba feletti mosdók a pultra vannak szerelve, amely a szekrény vagy egy független funkcionális elem része lehet. Ha a vízvezeték kiválasztásakor elsősorban a külső komponensre koncentrál, akkor a mosogatóhoz vonzódik a figyelem. A márkás modellek egyike a Sanner.ru online áruházat kínálja.

Mosogató - tál: méltóság

Az ilyen típusú termékeket nemcsak a jelenlegi design, hanem más előnyök is megkülönböztetik:

 • esztétika. A formatervek rejtett kommunikációnak köszönhetően tiszták;
 • Helytakarékos. Számos eszköz felszerelhető például egy mosógépen, amely lehetővé teszi, hogy ne becsapódjon egy értékes helyről;
 • Egyszerű telepítés. A legtöbb modell alkalmas az önellátásra, velük nincs nehézség a felfüggesztett változatokra jellemző;
 • Tervezési változékonyság. A kerek és ovális termékek a leginkább kedveltnek tekinthetők a jó moshatóság és könnyű karbantartás miatt. A keverő lyuk nem minden kivitelben van, ami lehetővé teszi, hogy Ön önállóan válassza a helyét a tálhoz viszonyítva.

Az eszközök valójában nincsenek hátrányok, csak kettőt nevezhet:

 • A tál alsó részének tisztításának szükségessége, szemben a beágyazott lehetőségekkel. Ez a követelmény nehezen mérlegelhető hátrány;
 • A márvány, az üveg és a design termékek magas költsége a gyártás összetettsége miatt.

A vezetés továbbra is kerámia-, porcelán- és szaniteráru-készleteket tart, de a tervezési funkciók lehetővé teszik a márványból, üvegből, kompozit polimerekből, műkőből készült berendezéseket.

A legjobb megoldás az ár és a tartósság szempontjából - egy porcelán mosdó a pulton a fürdőszobába. Nem veszíti el a színt, nem szennyezi a szennyeződéseket, és ellenáll a mechanikai és kémiai hatásoknak.

A szaniterek olcsóbbak a porcelánnál, de pórusai vannak, ami azt jelenti, hogy képes a szennyezést megőrizni, ami idővel megnehezíti a felület tisztítását. Kerámia - prémium, ütésálló anyag, mély színnel és kifejezett nemes ragyogással.

Gyönyörű, de drága lehetőség - üveg. Keményített, vastag, ütésálló és a legegyszerűbb tisztítani. Azonban a nagy ütőerők károsíthatják a felületet.

A prémium modellek közül választhat egy mesterséges kőből. Tartós, kellemes tapintású, tartós és a legimpozánsabbnak tűnik.

Bowl mosdók

Mosogató VilleroyBoch Artis 41725801

Mosogató VilleroyBoch Artis 41725801.

Sink Hatria Grandangolo YXET

Sink Hatria Grandangolo YXET Szállítmány..

Mosogató Scarabeo Square 8007B

Scarabeo Square Jellemzők: A következő színekben kapható: 30-31-32-33-34-35-36, r n37..

Scarabeo Next Sink 8307

Sink Scarabeo Next Features: Az alábbi színekben kapható: 31-32-33-34-35, 37-..

Mosogató Scarabeo Gaia 8033

Mosogató Scarabeo Gaia Tulajdonságok: A következő színekben kapható: 30-31-32-33-34-35-36..

Mosogató tál Bronze de Luxe 09169

Sink-tál Bronze de Luxe 09169.

Mosogatócsésze Bronze de Luxe 60 140121

Üvegedény-tál Bronze de Luxe 60 140121.

Sink Hatria Abito YXZY18

Sink Hatria Abito YXZY18..

Mosogató tál Bronze de Luxe 40 10127

Üvegedény-tál Bronze de Luxe 40 10127.

Mosogató VilleroyBoch Artis 43 417943

Mosogató VilleroyBoch Artis 43 417943 Fehér.

Scarabeo mosdó Thin-Line 8029

Mosogató Scarabeo vékony vonalbeli jellemzők: Az alábbi színekben kapható: 30-31-32-33-34-..

Scarabeo Thin-Line Sink 8045

Mosogató Scarabeo vékony vonalbeli jellemzők: Az alábbi színekben kapható: 30-31-32-33-34-..

Scarabeo mosdó Thin-Line 8010R

Mosogató Scarabeo vékony vonalbeli jellemzők: Az alábbi színekben kapható: 30-31-32-33-34-..

Scarabeo Thin-Line Sink 8009

Mosogató Scarabeo vékony vonalbeli jellemzők: Az alábbi színekben kapható: 30-31-32-33-34-..

Mosogatópalack Kolpa San Eban / S

Kolpa San Eban / S fülbevaló, rejtett csatorna.

Scarabeo Next Sink 8306

Sink Scarabeo Next Features: Az alábbi színekben kapható: 330-31-32-33-34-35-3..

Mosogatótál Kolpa San Eban

Mosogatótál Kolpa San Eba fuvarlevél.

Scarabeo mosogató Thin-Line 8030

Mosogató Scarabeo vékony vonalbeli jellemzők: Az alábbi színekben kapható: 30-31-32-33-34-..

100% garancia a következőhöz:
eladott árukat

Gyors szállítás
országszerte

Minőségi áruk
nagy választék

overhead mosogatók

 • Termék kód: 54038
 • Cikk: 00158755
 • Gyártó: AQUANET
 • Anyag: öntött márvány
 • Méretek (WxHxD): 75x18x48
 • Termék kód: 134606
 • Cikk: 8.1296.4.000.109.1
 • Gyártó: LAUFEN
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 52x15x39
 • Termék kód: 15336
 • Cikk: 100111655
 • Gyártó: NOKEN
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 40,5x18,5x40,5
 • Termék kód: 10678
 • Cikk: P-UM-CAS60 / 1-S / 438411
 • Gyártó: CERSANIT
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 60x15x42
 • Termék kód: 45748
 • Cikk: 4423B003-0016
 • Gyártó: VITRA
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 60x14x38
 • Termék kód: 20009
 • Cikkszám: 327876000
 • Gyártó: ROCA
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 42x23x42
 • Termék kód: 7403
 • Cikk: 5151 1001
 • Gyártó: VILLEROYBOCH
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 63x12x43
 • Termék kód: 19882
 • Cikkszám: 32788200H
 • Gyártó: ROCA
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 52x12,5x44
 • Termék kód: 77877
 • Cikk: K078501
 • Gyártó: IDEAL STANDARD
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 75,5x15,5x43
 • Termék kód: 35582
 • Cikk: W60
 • Gyártó: EDELFORM
 • Anyag: fajansz
 • Méretek (WxHxD): 60x16x45,5
 • Termék kód: 7397
 • Cikk: 5151 00R1
 • Gyártó: VILLEROYBOCH
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 58,5x15x38
 • Termék kód: 45750
 • Cikk: 4425B003-0016
 • Gyártó: VITRA
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 60x14x38,5
 • Termék kód: 54278
 • Cikk: 3241 bi * 1
 • Gyártó: KERASAN
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 50x17x40
 • Termék kód: 134634
 • Cikk: 8.1096.7.000.104.1
 • Gyártó: LAUFEN
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 70x17,5x46,5
 • Termék kód: 121577
 • Cikk: 5144 0101
 • Gyártó: VILLEROYBOCH
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 43x16x43
 • Termék kód: 19996
 • Cikkszám: 327225000
 • Gyártó: ROCA
 • Anyag: porcelán
 • Méretek (WxHxD): 45x18x45

Ez érdekes lehet:

Kagylóhéj: a kényelem öröksége

A kényelem, a kényelem és a szépség talán a három legfontosabb paraméter, amely szerint fürdőszobánkat vagy konyhát adunk. És mindhárom jellemző teljesen megfelel a héj fölött.

Hogyan kell telepíteni a számla mosogatóját?

A mosdók a fürdőszobába megtörténnek, függőleges, talapzattal, beépített és elhelyezett. Ez utóbbi típusú modellek a leginkább kényelmesek és gyönyörűek. Az éjjeliszekrényre vagy az asztali bútorra szerelik. Ennek eredményeként el lehet rejteni a szifont és a vízvezetékeket. Ezenkívül kiderül, hogy egyfajta szekrényt kínál fürdőszobai kiegészítők és kiegészítők tárolására. A konyhában a számláló mosdó ugyanúgy van felszerelve.

Hogyan kell telepíteni a hüvely mosdót?

Ez attól függ, hogy melyik modellt választja. Előfordulhat, hogy asztali számítógéppel rendelkező termékeket szeretne használni, amelyhez szabad hely áll rendelkezésre. Használható mosógép felszereléséhez. Nagyon kényelmes - a felső mosogató, mintha hozzá lenne kapcsolva.

Ha a fészket bútorokba ágyazják - egy éjjeliszekrényt vagy fiókos szekrényt, akkor a javítás kérdését a bútorok konfigurációja határozza meg, és a gyártó a tervezési fázisban gondolja át. Egyértelműen állíthatjuk, hogy a speciális nehézségek telepítése nem okoz.

Válasszon egy alakot, színt, anyagot

Üzletünkben bármilyen formájú számlázó mosdó található:

Miután döntött az űrlapon, folytassa az anyag megválasztását. A kínálatunkban különféle opciók állnak rendelkezésre:

 • kerámia;
 • öntött márványból;
 • porcelánból;
 • a fajansztól.

Szükséges továbbá a méret kiválasztása is, különben a sikeres telepítés lehetetlen. Itt felveheti a különböző szélességű számlák mosogatóját: 40 cm, 60 cm, 70 cm és több mint 90 cm.

A honlapunkon található fotón meg tudja ítélni a termékek tervezését.

Ami a minőséget illeti, a vezető globális gyártók termékeit kínáljuk: Roca, Villeroy Boch, Jacob Delafon, Laufen, Vitra. És az összes termék ára.

Vegye meg a felsővezetékeket - modern, szép és kényelmes!