Legfontosabb > Tervezés

Kis mosdók a WC-ben

A kombinált fürdőszoba tulajdonosai sok kellemetlenséget szenvednek, de ez az elrendezésnek is vannak bizonyos előnyei. Például minden higiéniai eljárás elvégezhető egy helyen, nem pedig a WC és a fürdőszoba között.

Az a képesség, hogy a mosdót közvetlenül a mosdó után mosogatja, anélkül, hogy megérintene volna az ajtókilincsek és a kapcsolók, nagy előnye. Külön fürdőszobákban gyakran nincs elég hely a teljes mosogató beépítéséhez, de a vízvezetékgyártók elegáns és praktikus megoldást találtak erre a problémára - a WC-vel ellátott kis mosogatókat.

Részletesen megismerjük a mai cikket ezen egészségügyi berendezések jellemzőiről és fajtáiról.

Különlegességek

Az ilyen mosogatók fő jellemzője a miniatűr méret, amely lehetővé teszi számukra, hogy a legkisebb helyiségekben is elhelyezhetők legyenek. A jól átgondolt design és a lakonikus kialakításnak köszönhetően a mini mosdó szinte mindenütt telepíthető, anélkül, hogy zavarja a fürdőszoba ergonómiáját.

A kis WC-mosdók számos kulcsfontosságú paraméterben különböznek: a méretek, az alak, a szerelési módszer, a gyártás anyaga. A vásárlók több száz modell közül választhatnak, ezért mindenki, aki zavarba ejtheti az ilyen héj beszerzését, biztosan megtalálja a megfelelő lehetőséget.

Különösen a mosdóban lévő miniatűr mosogatók esetében szaniterberendezést fejlesztenek - csapok, csaptelepek stb., Amelyek a szokásos méretekhez képest tömörebbek.

méretek

Egy kis mosogató kiválasztása a WC-hez, először is meg kell határoznia a méretét. Szükséges a fürdőterület területéről és a szabad hely szabad rendelkezésre bocsátása. Az ilyen mosogatóknak számos mérete létezik, de vannak olyan nem szabványos méretű modellek is.

A szaniter berendezések méretét általában három paraméter határozza meg: hosszúság, szélesség és magasság.

hossz

A mosdókagyló hossza nagyon kicsi, mert csak kézmosásra szolgálnak, ezért nincs szükség nagyméretű tálakra. A leghosszabb mini héj 45 cm, a legrövidebbek pedig kb. 20 cm hosszúak. A miniatűr modellek általában népszerűbbek: leggyakrabban az ügyfelek 23 cm hosszú vödröket vásárolnak.

szélesség

A mosogató szélessége vagy mélysége az egyik legfontosabb kritérium, hiszen attól függ, milyen kényelmes lesz a szaniter szerelvény használata. A legnagyobb modellek aligha nevezhetők kompaktnak, mivel szélessége 65 cm, és a legkeskenyebb mosdókagyló szélessége mindössze 18 cm.

magasság

A mosogató magassága általában nem túl fontos a vásárlók számára, mivel szinte semmilyen hatással van a használatra szánt helyre, amelyet ez a szanitereszköz elfoglal. A modellek magassága a piacon 7 és 62 cm között van, és általában az a talapzat magassága, amelyen a tálat fel vannak szerelve, rendszerint figyelembe kell venni. A legnagyobb igény a 18 cm-es szabványos magasságú mini héjakra.

Mini opciók

A mosdók legkisebb mosogatói nem nagyon funkcionálisak - csak mosogatják a kezüket, és tisztítják a szivacsot, de többet nem szükséges, mert minden máshoz egy nagy, teljes értékű mosdó található a fürdőszobában. Ezért a kényelem és a tömörség között a legtöbb vevő választja az utóbbit.

A legkisebb helyeket sarok mosdókagylók foglalják el, valamint nem szabványos formájú mintákat - kerek, ovális stb. Annak a ténynek köszönhetően, hogy az ilyen kagylóknak nincs sarkuk, bármelyik oldalról megközelíthetőek, ezért a telepítési hely sokkal könnyebb választani.

Íme néhány lehetőség a miniatűr mosdókagylókra:

 • sarokmosó Melana MLN-8010A, 23x23x13 cm;
 • Kerek mosogató Scarabeo IN-OUT 25 8019, 24,5x24,5x14 cm;
 • téglalap alakú mosdó Hidra LOFT LO20,232x20x12 cm;
 • Melana MLN-7947A félköríves mosogató, 40,5x22,5x13 cm.

Lógó mosdók

Mivel a szabad helyhiányos körülmények között minden tér centrum fontos, a WC-vel ellátott kis mosogatók kialakítása ilyen telepítést biztosít, amelyben annyi helyet "elfogyasztanak". Ezért a legnépszerűbbek a felfüggesztett modellek, amelyek telepítéséhez nincs szükség talpra vagy talapzatra.

Felfüggesztett mini mosdókagyló fémrögzítéssel a falra rögzítve. Ezzel a telepítési móddal azonban a mosogatóhoz csatlakozó összes cső és tömlõ látható marad, ezért ha nem fedezed le a hamis fal mögötti kommunikációt, ez a design nem fog túlságosan esztétikusnak lenni. A mosogatók előnye, hogy egyáltalán nem zavarják a WC-t.

Corner modellek

A legközelebbi toalettek tulajdonosai, rendszerint, válasszanak sarokfogókat. Ezek a modellek a nem szabványos helyiségekre is alkalmasak, például nagyon hosszú vagy keskeny toalettek. Háromszögletes mosogatók is kiválóan alkalmasak fürdőszobákhoz, amelyek rések és falak vannak.

Amikor vásárol egy sarok mini mosdó, akkor figyelembe kell vennie a sok részletet. Tehát nem szabad zavarni a WC-ajtó nyitó-zárását, és ennek megfelelően a bejárati-kilépési helyet. A keverőnek olyan kompaktnak és alacsonynak kell lennie, amennyire csak lehetséges, ellenkező esetben a vízsugár a helyiségben szórni kezd.

A WC-k kis mosogatóinak jellemzői és fajtái

Egy modern ember számára az otthonfejlesztés az egyik prioritás. Mindig azt szeretné, hogy otthona legyen kényelmes, kényelmes és kényelmes. De gyakran, a helyhiány miatt, lehetetlen elrendezni, amit akarok.

Ebben a tekintetben a tervezők kifejlesztettek egy minimális változatot a rendes mosogatók, amelyek telepítve vannak a fürdőszobában. Az ilyen apró mosdók nagy örömmel helyezkednek el a WC-kben. Ez egy egyszerű és gazdaságos megoldás, amely lehetővé teszi a személyes higiéniát naponta és minden nehézség nélkül.

Mi vagyunk?

A kisméretű mosdók gyakran a WC-ben vannak elhelyezve. Ezek a helyiségek, különösen a régi elrendezésű lakóházakban gyakran nagyon kicsi területek. Csak a WC-k befogadására szolgálnak. De manapság van egy kényelmes megoldás ilyen helyiségekhez - mini-mosogatókhoz. Legtöbbjük kizárólag kézmosásra szolgál.

Ilyen kompakt mosdókészleteket kezdtek elhelyezni az irodahelyiségekben, szállodákban, éttermekben és kávézókban, mozikban vagy bevásárlóközpontokban. És valóban ez a megoldás nagyon kényelmes volt. Ezért a WC-mosogatók gyorsan népszerűvé váltak, és elkezdték elhelyezni házakban és apartmanokban.

A kis mosdók mindkét WC-vel és fürdőszobával vannak felszerelve. Gyakran nem lehet teljesen mosdót elhelyezni a fürdőszobában. Ebben az esetben a kompakt mosogató tökéletesen illeszkedik.

Ezenkívül jelen pillanatban hatalmas választéka van ezeknek a mosdóknak, attól függően, hogy milyen méretűek, alakúak és még az anyagot is, ahonnan készültek.

A Mini-shellek számos előnnyel és hátránnyal rendelkeznek.

Pozitív oldalak:

 • helytakarékos kis helyiségekben;
 • hogy szinte bárhol telepítsék őket.

A hátrányok között szerepelnek:

 • Kis méret, amely csak mosson kezet. Az ilyen mosogatóban való mosáshoz vagy vízhez szinte lehetetlen.
 • Ilyen mosogatószerek használatakor a vizet gyakran permetezik, és a falakon és a padlón maradnak. Bár ez a leggyakrabban akkor fordul elő, amikor a csaptelep rossz választása van ilyen vízvezetékhez.

Ha úgy gondoljuk, hogy a mosogató ezen verziója a fürdőszobában van, és a megfelelő keverőt választja, akkor feltételezhetjük, hogy a telepítés nem rendelkezik minimális mosdókamrákkal.

Az ilyen mosogatók növekvő népszerűsége miatt folyamatosan növekszik a kínálat. Minden vásárlónak ki kell választania a mosogató modelljét és konfigurációját, amely megfelel az elrendezésének, a helyiségtervezésnek és a szükségleteknek.

Ezért jelenleg többféle kompakt mosogató létezik.

 • Függeszteni. Ez a mosdólap a falon van rögzítve. Ez lehetővé teszi, hogy helyet takarítson meg a mosogató alá, tisztaságot és rendet tartson a szobában. Megjelenése könnyen beilleszthető bármilyen belső térbe, és minden kommunikáció könnyen elvégezhető a fal mögött.
 • Emeleten. Lábra szerelve, amely a padlóhoz csatlakozik. Leggyakrabban a láb vékony és kompakt, mögötte könnyen elrejthető az összes kommunikáció. Ennek a lehetőségnek a változata a mosogató, amely a szekrényre van szerelve. Sokan inkább egy ilyen modellt kedvelnek, mivel helyet takarítanak meg a WC-ben vagy a fürdőszobában, és nincs szükség további fiókok vagy polcok felszerelésére. Minden készlet illeszkedik az éjjeliszekrénybe. És az ilyen módon beszerelt kagylók lehetnek különböző formák. Ezek lehetnek kerek, ovális, téglalap alakúak vagy akár négyzetek is.
 • Hamis. Az ilyen kagylók leggyakrabban szögletesek. Leginkább a téglalap alakú helyiségekbe vannak helyezve. Ez a forma helyet takarít meg, lehetővé téve a további helyeket, például mosógépet, mosodai kosarat vagy talapzatot, ha ez természetesen lehetővé teszi a helyet. A fürdőszobák esetében egy ilyen háromszög alakú fürdőszoba tökéletesen kombinálható egy ilyen mosdóval.
 • Építettek. Ez a típus bútorokba van építve, például egy szekrényben vagy polcon. Van egy olyan lehetőség, mint a mosogató beépítése a WC-tálra. Az ilyen mosogatókat leggyakrabban vécécsészében vásárolják. Ezek a legkompaktabbak, mert egyáltalán nem foglalnak helyet a szobában.

méretek

A modern mini-shellek különböző méretűek lehetnek. Leggyakrabban a kívánt paraméter választható ki a boltban. De vannak nagyon különleges esetek, ahol még a szakemberekhez is fordulhatsz, és megrendelheted a mosogatót. Természetesen sokkal több lesz.

A miniatűr mosogatók szabványos méretei:

 • szélessége általában 30-55 cm;
 • a mélység 25-55 cm lehet;
 • A hossza eltérhet, de általában 20-50 cm között mozog.

Téglalap alakú mosdók 40x20 cm-es, 30x15-es vagy négyzet alakúak, például 25x25 cm-esek, a mosogatók optimális mélysége általában 18 cm, elég ahhoz, hogy könnyedén megmoskozzék.

A 40 x 20 cm-es vagy 30x15 cm-es négyszögletes mosogatók a legjobb helyen helyezkednek el a vécéttel ellentétes fal mentén, de nem túl közel ehhez.

A héj minimális szélessége 12 cm.

Az ilyen kompakt mosogatópálcák beszerelésekor figyelni kell a keverőre, amelyre telepítik őket. Jelentősen különbözik a megszokotttól, rövidnek és rövidnek kell lennie. Ez lehetővé teszi kényelmesen történő használatát, és minimalizálja a fröccsenést a kézmosás során.

alak

A miniatűr mosdókagylók formái nagyon eltérőek lehetnek.

A vízvezeték üzletekben mosdók találhatók:

 • kerek;
 • ovális;
 • téglalap alakú;
 • négyzet alakú;
 • háromszög;
 • gyémánt alakú.

Lehetőség van a héj egy keskeny, hosszúkás változatának megvásárlására és egy domború kerek megvásárlására is. Mindez a vágyaktól, a szükségletektől, a tervezéstől és az alapterülettől függ. Szerencsére ma az üzletek óriási kínálatot kínálnak ezeknek az áruknak, így a legoptimálisabb megoldás kiválasztása nem lesz nehéz.

szín

Ami az ilyen héj színét illeti, számos lehetőség is létezik. A fürdőszoba vagy a WC kialakítása alapján megvásárolható egy klasszikus fehér mosdó és minden egyéb szükséges mosdófesték, akár fekete is, ami mindig drága és nagyon elegáns.

Természetesen a legegyszerűbb színek kiválasztása, például fehér, tej, kék, mész vagy rózsaszín. Keményebb lesz a fényes és nem olyan közönséges színekkel. De bármikor megrendelhet egy ilyen héjat, bár kicsit várni kell, de az eredmény megéri.

anyagok

Ma szinte bármilyen anyagból fel lehet venni egy mosogatót. A választás csak attól függ, hogy milyen költségkeret szerepel a vásárlásban. A vízvezeték kerámiából, fajanszból, üvegből, kőből (természetes vagy mesterséges), színesfémből és akár kvarcból is készülhet. A választás hatalmas.

Természetesen a fajanszanyagok és a kerámiák a legáltalánosabb anyagok, mivel viszonylag olcsó áron, üzemi tartósságban és a boltokban elterjedtek.

Minden más anyag sokkal drágább, és nem olyan népszerű. Bár nagyon hosszú ideig is szolgálhatnak.

Kerámia és fajansz mosdókagyló található minden vízvezetékházban. Az ára számukra demokratikus, és sok végrehajtási változat létezik. Emellett óriási előnyt jelent az ilyen termékek kiválasztásakor, hogy az ilyen mosogatók gondozása nagyon egyszerű. Szinte bármilyen tisztítószerrel tisztíthatók. Az egyetlen hátránya, hogy elég törékeny. Ezért ne tegye ki sokknak és nehéz terhelésnek.

A kvarcból készült kisméretű kagyló szintén jó vételi lehetőség. Drága megjelenést adnak a szobának, ugyanolyan megjelenésűek, mint gránit. Ez az anyag nagyon tartós, gyakorlatilag nincs mechanikai kár nem fél.

A kemény mosdók általában nagyon drágák. Tartósak, tartósak és a belső teret különleges szépség és vonzerővé teszik. A nagy hátrány az, hogy a kő nagyon érzékeny a szennyeződésre, és különös gondot igényel. Minden tisztítószer nem fog működni.

Az üveges mosogatók tökéletes megoldást jelentenek a modern fürdőszoba és WC-dizájn számára. Rendkívül szokatlannak és ugyanakkor bemutathatónak tűnnek. Általában edzett üvegből készülnek, ezért különösen tartósak. Az ápolás is bizonyos bonyolultságot mutat, mivel leggyakrabban vízből és szappanból álló mészkalapot alkot, amelyet nehéz eltávolítani. Minden használat után ajánlott törölni egy száraz, puha ruhával. Az ilyen kagylók lehetnek matt, színes, hullámosított üvegek, és rajzokkal is díszíthetők. Bármely belső térre választhatók.

Kis (mini) mosdók WC-vel és fürdőszobával

Mosogató IFO Arret RS031040000 40 L

Santek mosdópálya Breeze 1WH110445 40 cm R

Santek mosdópálya Breeze 1WH110442 40 cm L

Mosdókagyló Jika Lyra 8152710001069 40 R

Mosdó IFO Frisk RS020350000 szögletes (35 cm)

Mosdó Santek Forum WH110542 L

Santek mosdófülke WH110545 R

Santek héj Iris WH110514 sarok

Santek Baikal héj WH109651 65

Mosdó Jika Zeta 8153930001041 40

Mosogató Jika Lyra 8142730001041 45x35

Mosdó Jika Olymp 8156120001041 45

Mosdó Jika Olymp 8166120001041 45 sarok

Sink Laufen Pro 8.1695.6.000.104.1 35x35 cm sarok

Mosogató Jika Cubito 8114240001061 45x25 R

Mosogató Gustavsberg Logic 5393 L

Mosogató Jacob Delafon Odeon Up E4701 50x22

Mosogató Gustavsberg Logic 53939R01 R

Mosogató Jacob Delafon Odeon E4152-00 45x35

Mosdó Laufen Pro B 8.1595.3.000.104.1 (50 cm)

Mosogató Roca Gap 327477000 45x42 cm

Roca Bol 32787600N 42 mosogató fehér

Mosogató VitrA Geo 4422B003-0001 38

Mosogató Jacob Delafon Odeon Fel E4759G-00 L (40x25)

Hibaüzenet

Kérjük, írja le az aktuális oldal hibáját, és javítani fogjuk!

Mosdókagyló

Mosdókagyló

A különböző gyártók széles formájú és méretű WC-mosdókat készítenek, gondosan átgondolt formatervezéssel. Az orosz, olasz, bolgár, német és cseh márkák kiváló minőségű vízvezeték-felszerelést kínálnak széles körben és különböző árkategóriákban (a gazdaságosságtól a prémium termékekig). Itt elegáns, ergonomikus, praktikus és könnyen karbantartható szaniter termékek találhatók, amelyek könnyen beférnek a fürdőszobába.

A katalógusunkban bemutatjuk:

 • kis kompakt és nagy mély;
 • keskeny és széles;
 • felső, felfüggesztett, süllyesztett;
 • kerek, négyzet alakú, téglalap alakú, ovális és aszimmetrikus héjakkal.

Hogyan válasszunk

Egy 50 cm-es mélységű mosdó kicsinek számít, ezért érdemes egy kis mosogatót vásárolni abban az esetben, ha a WC-vel és a fürdőszobával egy kis szobában van. Egy nagy mosogató jól néz ki egy tágas külön fürdőszobában. A keskeny mosdó könnyen illeszkedik a legcsekélyebb helyiségbe is, és egy széles, nagyszerű helyiségben jól látható a higiéniai eljárások.

A vécé mosogatójának formájának és módjának megválasztása az adott fogyasztó preferenciáitól függ. Az egészségügyi termékek (mosogató, WC, bidé) telepítése egy kollekcióból a fürdő belsejét esztétikusabbá teszi.

A mosdó kiválasztásakor is érdemes figyelni a gyártási anyagot. A különböző anyagokból (természetes kőből, üvegből, fémből) származó vízvezetékeket eladó, de a fajansz a leginkább praktikusnak tekinthető. A környezetbarát anyagból készült vízvezetéktermékek hosszú ideig megőrzik eredeti megjelenését, könnyű mosni és kiváló hangszigetelést biztosítanak. A legigényesebb vásárlók, akik a kő esztétikáját és könnyű használatát kívánják kombinálni, a mosogatót a mesterséges márványból készült WC-ben vásárolhatják.

Mosdó kiválasztása a WC-hez - javuló higiénia a családban

A mosdó a fürdőszobában nem lehet teljesen a mosdó mosdójában a WC-ben, mert ez utóbbi lehetővé teszi, hogy mossa meg a kezét anélkül, hogy elhagyná a WC-t. Természetesen a városi lakások WC-ének szabályai szerint a szabad hely nagyon korlátozott, azonban egy kis méretű speciális mosogató jó megoldás.

Kis mosdó a WC-ben

Igazából úgy döntöttem, hogy ezt a cikket a vízvezetékhez fordítom, amelyben megismerkedünk a WC-k mosdók típusával és a választékukkal kapcsolatos néhány árnyalattal.

Tényleg szükségem van mosdóra a mosdóban

Első pillantásra soknak tűnhet, hogy a WC-mosogatóban nincs értelme, mert a kézmosáshoz csak néhány lépést tehet, és bejuthat a közeli fürdőszobába. Ezen túlmenően, a WC-ben, mint fent már említettük, általában kevés hely van mosdó nélkül.

Valójában egy kis mosogató jelentősen javíthatja a család higiéniáját. Az a tény, hogy ha elhagyjuk a WC-t és belépünk a fürdőszobába, az ajtófogantyúkat kézmosás nélkül is megfogjuk, ami nem higiénikus. Emellett a gyerekek, akik mindig sietnek, néha nem látogatják meg a fürdőszobát.

Ezenkívül ne felejtsd el a kényelmet, mivel nagyon kényelmes a mosdó mosásának lehetősége. Ezért az egészségügyi berendezés jelenléte a WC-ben, ha ez nem szükséges, akkor legalább nagyon kívánatos.

Mosdó kis WC-vel

Mosogató kiválasztása

Tehát a mosdó mosogató használatával kitaláltuk, de hogyan kell felszerelni, mert a mosdó alapszélessége 80 cm? A probléma megoldása a mosdó mini mosdója. Ha egy hasonló vízvezeték szereléket helyez a sarokban, valószínűleg még a legkisebb WC-ben sem lesz felesleges.

Ugyanakkor szem előtt kell tartani, hogy jelenleg nagyon sok mosogató modell létezik. Ezért a választást helyesen kell megközelíteni.

Természetesen először is figyelmet kell fordítanunk a termék tervezésére, amelyet szeretne, és beleillik a helyiségbe. Ezenkívül vannak olyan fontos pontok is, mint például:

Alapvető kiválasztási paraméterek

Az alábbiakban közelebbről megvizsgáljuk a leggyakoribb vízvezeték szerelvények típusát és azok jellemzőit.

Stílusos kerámia mosogató

anyag

Tehát most a mosdók mosdók, leggyakrabban a következő anyagokból készülnek:

 • kerámia - a rendelkezésre állás, a vonzó megjelenés és a praktikusság miatt a leggyakoribb lehetőség. Meg kell jegyezni, hogy a kerámia alatt érti a fajansz és a porcelán. Ez utóbbi finomabb anyag, melynek nemes fényessége van, ugyanakkor sokkal drágább, mint a cserépedény - a porcelán mosdókagyló árai 3000-4000 rubelből indulnak.
  A kerámia hátrányai közül kiemelhetõ, hogy nem bírja a nagy szilárdságot - ezek a termékek félnek a sokkterheléstõl.

Üveg mosogató

 • üveg - a vonzó megjelenés miatt nemrég vált népszerűvé. Ráadásul az üvegtermékek vizuálisan nem vesznek fel helyet a helyiségben, így nagyszerűek a kis toalettek számára.
  Ezen termékek egyik másik előnye, hogy nem igényelnek gondosságot és könnyen tisztíthatók;

Kő mosdó

 • természetes kő - ez az anyag a luxus szimbóluma. A márványból készített mosdókagyló elegánsnak tűnhet, és képes bármilyen szoba belső terét díszíteni. Ezen kívül a kőtermékek gyakorlatilag időtlenek a nagy szilárdság miatt.
  A kőmosók hátrányai közé tartozik a magas költségek, amelyek 15000-20000 rubelből indulnak. Azonban meg lehet vásárolni olcsóbb alternatíva - a modell a mesterséges kő. Az ilyen mosogatók költsége 3000 rubelből indul. Igaz, fel kell hívni a figyelmet arra, hogy különös gondosságot igényelnek.

A tükröződő üvegtálak gyönyörűek és modernek. Ez utóbbi lehet a tengerészeti téma, vagy bármely más alkalmas a belső.

Válassza ki az anyagot az egészségügyi eszköz kell alapulnia a saját kívánságait, különösen a design a WC és a pénzügyi lehetőségek. Ha nem tudja eldönteni, a legjobb, ha a klasszikusokat preferáljuk, vagyis a klasszikusokat. kerámiák.

A WC-sarok mosdója mögött található

konfiguráció

A konfigurációtól függően a mosdókagyló a következő típusokra oszlik:

 • Corner - a sarokba rendezett kompakt kialakítás miatt helyet takarít meg a WC-ben. Ugyanakkor szem előtt kell tartani, hogy nem minden WC-vel lehet egy sarokmosó. Csak akkor használható, ha a szoba szélessége nagyobb, mint a bejárati ajtó szélessége, vagy ha a WC-t mögé lehet helyezni;
 • közvetlen - bármilyen falra szerelhető. Ennek a kialakításnak az a hátránya, hogy több helyet foglal el és zavarhatja a WC-hez való átjutást. Ennek a hiányosságnak a szűkítésére egy keskeny mosdót lehet elhelyezni egy kis WC-ben;

Mivel a mosdó a WC-ben csak kézmosáshoz szükséges, a mosdókagylónál kissé alacsonyabbra helyezhető.

A konfiguráció kiválasztása elsősorban a mosdó és méretének jellemzőitől függ.

Telepítési módszer

Egy másik fontos paraméter a műszer telepítési módja. Jelenleg az alábbi típusú héjak vannak forgalomban:

 • Felfüggesztve - a legjobb megoldás a kis terekre, mivel ezek minimális helyet foglalnak el. A kialakítás ebben az esetben felfüggesztésre kerül a zárójelben. Meg kell jegyezni, hogy nem nehéz ilyen mosogatót a saját kezével telepíteni, de először el kell rejteni a kommunikációt a falon;

Szekrény mosdóval

 • design egy szekrénnyel - ez a mosogató kényelmes használni, hiszen ez egy további hely a csonkok tárolására, és vonzó megjelenésű is, mivel a kommunikáció elrejti. Igaz, ezek a mosogatók csak tágas szobákban használhatók;

A képen a mosdó "tulipán"

 • "Tulipán" - ez a fajta design hazánkban a 80-as évek óta jól ismert. Ez egy tál, amely a lábán áll. Rengeteg helyet foglal el, mint egy szekrény, de ugyanakkor nem igényel kommunikáció telepítését a falba, mivel a "láb" elrejti őket;
 • beépített - mivel könnyen kitalálható a névből, ez a vízvezeték-szerelő beépül a bútorba. Valójában a design hasonlít a szekrényhez, azzal a különbséggel, hogy a mosogató a bútorba vág. Továbbá, mivel utóbbit éjjeliszekrényként és polcokként is lehet használni;

Set - mosdó WC-vel a hi-tech stílusában

 • a WC-tálra szerelve - ez a mosogatószerkezet egyáltalán nem foglal helyet a WC-ben, ezért kiváló megoldás még a legkisebb WC-k számára is. Meg kell jegyezni, hogy ez a vízvezeték a piacon megjelent a közelmúltban. Hátránya, hogy a mosogatót vécéval meg kell vásárolni.

Ami az ilyen megoldások tervezését illeti, teljesen eredetinek és modernnek tűnik. Ez különösen igaz az egyedi tervezési modellekre.

Ha a fürdőszobát összekapcsolják, az elülső éjjeliszekrénybe vagy polcokra épített mosdó kiváló lehetőség. Ugyanakkor a bútorok a fürdőszoba felszerelésének tárolójaként szolgálnak.

Amint láthatjuk, a választás ebben az esetben a WC méretétől függ. Ami a telepítés bonyolultságát illeti, akkor elvileg bármilyen típusú eszközt nem lesz nehéz önállóan telepíteni. Súgó a kézikönyvben, amely általában a termékhez tartozik.

méret

A héj szélessége és hossza általában nem okoz problémát. A paramétereket az adott WC-hez választják ki. Például, ha a mosdót az oldalfalra szerelik fel, az optimális méret 40 × 20 cm.

Ami a mélységet illeti, akkor ez a paraméter gyakran nem annyira egyértelmű. Ha az egészségügyi berendezést kizárólag kézi mosáshoz tervezik használni, akkor egy sík mosdótálcát telepíthet.

Igaz, ebben az esetben helyesen kell kiválasztania a keverőt. Ha az utóbbi túl magasra van helyezve, akkor mindent körülölel. Ha a kifolyócső alacsony lesz, hatással lesz a kézmosásra.

Azokban az esetekben, amikor a mosogatót úgy tervezték, hogy funkcionálisabbak legyenek, például akkor, ha cipőt vagy más hasonló célra használják, jobb egy mély szaniter szerelvény beszerzése.

Mosdókagyló és higiénikus zuhanyzó

A

Végül néhány mini-shell hüvelyk árát adom. Végül is a leggyakrabban az ár, amely a minőségi mutató, valamint a választás egyik fő tényezője. Ezért az alábbi táblázat segít navigálni az árakon:

A kis mosdók a WC-hez (41 fotó): azok típusai, paraméterei és telepítési módszerei

Ha meglátogattál egy mini mosogatót a WC-ben egy látogatás során, egy szállodai szobában, vagy egy meglátogatott irodában, és tetszett neked ez a megoldás, semmi sem akadályozza meg Önt abban, hogy otthoni hasonló készüléket helyezzen el. Először meg kell mérni a szobát, és figyelembe kell vennie a tervezést. Ezután válassza ki az eszköz típusát és modelljét az adott körülményekhez és kívánságaihoz.

Leggyakrabban egy kisméretű mosdókagyló helyezkedik el egy kis helyiségben, amelynek méretei nem teszik lehetővé a szokványos készülék felszerelését. A miniatűr eszköz a legjobb megoldás a szabad hely hiányában.

A képen egy mosdó található egy kis WC-vel.

Ajánlások a kiválasztáshoz

 1. A mosogató megvásárlása előtt mérje meg a helyiséget. Ezt azért kell elvégezni, mert nem számít, mennyire apró a termék, még akkor sem alkalmas egy nagyon kis WC-nek.
 2. Téglalap alakú helyiségek esetén ajánlatos egy kis sarokmosóhelyet választani a WC-hez. A készüléket a WC-hez vagy mögötte lehet elhelyezni.
 3. Előzetesen határozza meg, hogy milyen eszközt telepít. Végtére is lehet fal vagy sarok. Kisméretű, mosdókagylóval ellátott kabinet is előállítottak, felszerelve, fölé vagy beágyazva.

Válasszon egy kis keverőt az eszközhöz.

 1. A kis mosdókagyló keverőjének alacsonynak kell lennie. Ellenkező esetben a vízpermet leesik Önre, a falra és a padlóra.

Figyelj!
Egészségügyi eszköz vásárlásakor fordítson nagy figyelmet a gyártás minőségére.
A terméknek nem szabad repedések, zsetonok, festetlen helyek, foltok és egyéb hibák.

 1. Ha egy mosdót szeretne felszerelni egy higiénikus zuhany mellett egy WC-tálhoz a saját kezével, válassza ki azt a modellt, amely megfelelő kialakítású, amely lehetővé teszi a szükséges kommunikáció csatlakoztatását.

Termékparaméterek

Nagy jelentőséggel bír az anyag, ahonnan a héj készült, és annak mérete.

Gyártási anyagok

Az anyagok, amelyekből a miniatűr WC-mosdók készülnek, igen változatosak.

Fajansz, kerámia, kvarc, természetes és mesterséges kő, különleges üveg, színesfém, műanyag kompozit.

 1. Fajansz és kerámia termékek a leggyakoribbak. Áruk viszonylag magas, és minden vásárló számára elérhető. Az ilyen eszközök formái, típusai, stílusbeli döntései és színei nagyon változatosak. Egyszerű gondoskodni a fajansz és a kerámiákról. Elég, törölje őket közönséges mosószer készítményekkel.
 2. A kvarc kompozitból készült kis méretű mosogatók, mint a gránit. Ezért gazdagon gazdagítják a szobát. Ez az anyag rendkívül praktikus, mert Ellenáll a korróziónak és a mechanikai igénybevételnek.
 3. A kőtermékek meglehetősen drágák, de kopásállóak. A gondoskodást speciális kompozíciókkal kell elvégezni, mert például a márvány gyorsan felszívja a szennyeződéseket és a vízben feloldott szilárd anyagokat.
 1. Az üveg mosdók láthatók és drágák. Tapasztalt edzett üvegből készülnek. Ezért a forgácsolással szemben ellenálló, repedések, nagyon nehéz megszakítani őket. Az üveg gondos karbantartást igényel. Vízfoltok maradhatnak. Ezen az alapon az üvegből egy mosdókagylóval mosdószekrényt gyakran le kell törölni.
 1. A nem vasfémekből készült mosdók és mosdókagylók a legdrágább élvezetek, és különleges eleganciát adnak a szobának. A réz, réz, bronz speciális ápolószereket igényel. Az utasítás szerint lehetetlen vegyületeket alkalmazni olyan kémiailag aktív komponensekkel, amelyek hátrányosan befolyásolják a fémeket.

A mini mosdók méretei

Népszerű mosdókagyló méretek.

 1. Az átlagos mini mosdókagylók 30/55 cm szélesek és 25/55 cm hosszúak.
 2. A leginkább keresett modellek hossza 45 centiméter. Szélességük nagyon eltérő lehet, 18 cm-es távolságban. Hasonló méretű kis vízvezeték szerelvények optimálisnak tekinthetők.

Figyelj!
A mini mosdók nagymértékben megkönnyítik a kis méretű WC-létesítmények üzemeltetését és tisztítását.
Lehetővé teszik a polcok vagy szekrények szerelését.
Ennek következtében a padlóról a készülékbe helyezett minden helyiség háztartási cikkek tárolására használható.

Telepítési módszerek

A fürdőszobába vagy a WC-vel ellátott mini mosdók számos telepítési módja lehetővé teszi a legösszetettebb feladatok megoldását a WC-k tervezési és funkcionális berendezéseiben. A telepítés módja szerint választhat falra szerelhető, padlóra szerelhető, beépített vagy elrendezett kis mosogatót a WC-ben szekrénnyel vagy anélkül

Corner mini mosogatók

Egy nagyon kényelmes telepítési mód egy kis WC-ben - a sarokszaniterek felszerelése.

 1. Ezzel az opcióval a leginkább szabad helyet takarít meg. A készülék nem akadályozza a folyosót, és a wc belsejében jól néz ki.
 2. Nagyon fontos kiválasztani a megfelelő csapot az ilyen mosogatók számára. Nem lehet túl magas vagy masszív. Meg kell kényelmesen mosni a kezét.
 3. A wc-ban kis zuhanytálca van felesleges problémák nélkül, mivel a hulladék elszállítása és kiselejtezése a mosdókagyló közelében történik.

Felfüggesztett mini mosdókagyló

Függesztett készülék higiénikus zuhannyal.

Sokszor igénylik őket, mint például a múlt század 80-90-es években. Ez a körülmény azzal a ténnyel magyarázható, hogy a technikai és stilisztikai fejlesztések egyik modern és divatos trendje.

Lehetővé teszik a legkomfortosabb otthoni, otthoni vagy más helyiségek kialakítását.

 1. A megjelenésük esztétikus megjelenése mindig vonzza a vásárlókat. Talán ez annak a ténynek tudható be, hogy az összes szükséges műszaki kommunikáció nem látható, és a szoba kialakítása nem elrontja.
 2. A mosdó és a mosdó alatt rendkívül kényelmes a tisztítás. Ő a tervezése miatt nem teljesen blokkolja a padló síkját.
 3. Az ilyen eszközöket a hagyományos módszerrel telepítik. Ezt egy padlón rögzített támasztószál segítségével végezzük, amely támogatja a pohártestet.
 4. Általában ezek az eszközök a falhoz közel helyezkednek el. A lábuk a fal síkjából 15-20 cm. Ez nagyon kényelmes, mivel az ilyen kis és keskeny tartók nem okoznak problémát a mosdókagyló közelében, és tisztán tartják a tisztítást.

Figyelj!
Nagyon fontos szempont a tulipánhéj telepítésekor.
A lábának keskeny átmérője van.
Ez azt jelenti, hogy erős ütések és jelentős mechanikai terhelések esetén a láb egyszerűen felrobbanhat.

Mini mosdókabin szekrénnyel

Mosdókagyló éjjeliszekrényen.

Amikor egy WC-vel ellátott kabinet kis mosogatóval szereltek fel, ez a telepítési módszer a gyakorlatban a legaktívabb és leghatékonyabb.

Ez azért történik, mert a mosdó alatti éjjeliszekrénynek van polcja vagy csak szabad területe. Háztartási tárgyak tárolására használhatók: toalettpapír, tisztítószerek, dezodorok, rongyok, különleges mosogatószerek stb.

Az építési piacon igen sok formában, dimenzióban és színskálán van az ilyen talapzatok. Ezen az alapon nem szabad, hogy gondot okozzon a speciális egészségügyi berendezés kiválasztása.

következtetés

Még akkor is, ha a WC-szobája nagyon kicsi, a lehető legkényelmesebbé tehető. Egy kis mosdó az optimális megoldás az egészségügyi higiénia problémáira. Csak választania kell a típusát, és telepítenie kell ezt az eszközt a lehető legjobban.

Ha elolvassa a videót ebben a cikkben, akkor további információkkal szolgál a mi aktuális témánkban.

WC kialakítás egy kis mosogatóval, válasszon modelleket modern stílusban

Nem mindenki engedheti meg magának egy nagy, több fürdőszobás házat. Ha a városlakások többségéről beszélünk, akkor még egy külön WC és egy fürdőszoba sem létezik. Ezért az ilyen ingatlantulajdonosoknak különféle lehetőségeket kell keresniük a helytakarékosság érdekében.

Soha nem lesz egy kis kis mosogató a WC-ben. Ez higiénikus és helyes, mivel a személynek lehetősége lesz arra, hogy megfelelően mossa meg a kezét. De leggyakrabban ezeknek a szobáknak a mérete a standard elrendezésű apartmanokban kicsi. Ezért nem számíthat arra, hogy teljes körű egészségügyi eszközre támaszkodjunk. Azonban, hogy megtalálja a sarok egy miniatűr mosdó teljesen valódi. Ilyen esetekben a gyártók olyan különleges modelleket gyártanak, amelyek nemrég nagy igények voltak. A fürdő szabad helyének sérelme nélkül megteremtheti a higiéniai követelményeknek való megfelelés feltételeit.

Kis mosdók a WC-hez

Funkcióik szempontjából a kompakt típusú vízvezeték-szerelvények nem rosszabbak a teljes értékű termékeknél. De méreteik meglehetősen kicsiek, ezért ne gondoljon arra, hogy ételeket vagy más hasonló eseteket lehet használni. De a kezében a mini-lehetőségek nagyon alkalmasak.

A közelmúltban a WC-k kis mosogatói nagyon nagy igényeket támasztanak. Nem csak ezekbe a helyiségekbe, hanem kis méretű fürdőszobákba is beépítésre kerülnek. Az ilyen lehetőségek lehetővé teszik a helytakarékos megtakarítást, és ezt nagyon értékelik a kis szobák rendezése során.

Az ilyen vízvezeték-termékek több csoportra oszthatók, bizonyos jellemzőktől függően:

Nagyon kényelmes, ha a kialakítás szekrény. De ezek az opciók több helyet foglalnak el. Ezért egy olyan modellt kell választania, amely nem fogja fel a hasznos helyet egy kis helyiségben.

A mini-termékek megjelenése is fel van osztva. A tervezési megoldások annyira egyediek, hogy sok vásárlónak egyszerűen csak a szeme van. Annak ellenére, hogy az ilyen vízvezeték-termékek nagyon kicsiek, és fő célja a kézmosás, a helyiség valódi dekorációjává válhatnak. Például az értékesítés során mini-modellek találhatók, amelyek vízcsepp formájában készülnek.

Az ilyen tervezési ötlet tökéletesen kiegészíti a fürdőszoba kialakítását.

Ami a színtartományt illeti, teljesen más lehet. Mini héjok fehér, fekete, kék, csíkos és akár mintás kivitelben készülnek. Néhány termék teljesen átlátszó, mivel speciális anyagokat használnak fel.

A kiválasztásnál először figyelembe kell venni a helyiségben rendelkezésre álló szabad helyet. Nagyon fontos, hogy az eszköz ne zavarja a fürdőszobát. Ha a szoba nagyon kicsi, akkor nézze meg a felfüggesztési lehetőségeket. A szögszerkezet optimális használata. Más esetekben választhat a kis mosdók között, a szekrényhez pedig a WC-hez és a lábakhoz.

A mini mosdó műszaki jellemzői

Az ilyen vízvezeték-termékek fő jellemzője a méretük. Nagyon kicsiek, így kis helyiségekben is könnyen illeszkedhetnek. De a standard modellekkel ellentétben a mini verziók csak kézmosáshoz használhatók. Még az edényeket sem lehet mosni, mert a tál túl kicsi. A mini verziókban általában 30x30 cm méretet használnak, de vannak nagyobb modellek is. Alapvetően ezek a modellek állványra vagy lábra vannak felszerelve. A legkisebb mosogató a WC - a sarokban.

A kellemetlen szag a szennyvíz a fürdőszobában: hogyan lehet megszüntetni az okait

Do-it-yourself légmosás: részletes utasítások készítéséhez.

Műszaki adatok Az egészségügyi termékek változhatnak a vevő igényei szerint. Figyelembe véve azt a tényt, hogy a kis méretű fürdőszoba kialakításának tervezési megoldásai eltérőek, még meglehetősen szokatlan formák és paraméterek is előállnak. Kiváló példa a modell, amely hossza 45 cm, és csak a szélessége 18. Ez lehetővé teszi, hogy telepítse a falra és helyet takarítson meg.

Az értékesítés megtalálható, és a kezek kézmosására szolgáló eszközök, amelyek nagyon érdekes és legfontosabb - ergonomikus kialakításúak. A tervezők fejlődése annyira sikeres volt, hogy a mosdóhoz egy mini mosogatót alakítottak ki, amelyben mossa meg a kezét és ne permetezze a vizet.

Minivírus anyagok WC-hez

A modell kialakítása és színe eltérő lehet. Azonban mégis hasonló vízvezetéktermékek jelentősen eltérnek az alkalmazott anyagtól, amelyen a megjelenés, az erő és az ár függ:

 1. Az egyik legnépszerűbb lehetőség a kerámia. Előnye, hogy az ilyen termékek tartósak, tartósak és olcsóak. Különböző színekben szabadulhatnak fel.
 2. A kereslet a mesterséges kő mini-modelleiből áll. Ez egy nagyon tartós anyag, amely garantálja a vízvezeték tartósságát. Alapvetően kvarc agglomerátumot használnak, melyet egy speciális technológia hoz létre. Ez az anyag tökéletesen fenntartja a hőmérséklet-csökkenést és nem fél a folyamatos páratartalomtól.
 3. A kvarcitból létrehozhat bármilyen alakot és méretű modellt. E lehetőség mínuszából kiderül, hogy a költségek meglehetősen magasak a kerámiákhoz képest.
 4. A legdrágább WC-mosdók kis méretűek természetes kőből készültek. Az ilyen termékeket ritkán találják meg egy közönséges vízvezeték-üzletben. Alapvetően hasonló vízvezeték működik a megrendelés alatt. Ebben az esetben a vevőnek figyelembe kell vennie, hogy a természetes kő terméke nem csak nagyon drága, hanem különös gondot is igényel. Nem fog tűrni a vegyi anyagokat, késlelteti a szagokat és sokáig elnyeli a szennyeződéseket.
 5. Nem szabad választani a réz vagy bronz mini-opcióit. Természetesen ezek a modellek nagyon jónak tűnnek, de sok hibája van. Például a réz és a bronz oxidálható. Ugyanakkor csúnya foltok lesznek a felületen. Ezenkívül a termék idővel deformálódik, mivel nem különbözik a mechanikai sérülésekkel szemben.
 6. Sokkal kényelmesebb és szerényebb lehetőség lenne a mosdó mosogatója. Az ilyen egészségügyi termékek speciális üvegből készültek, magas technikai módszerekkel. Ilyen lehetőségek korunkban nagy szükség van. Ez elsősorban látványos megjelenésüknek köszönhető. Az üveg egyszerű vagy többszínű lehet. Ezért az ilyen lehetőségek között mindenki megtalálhat egy kis WC-t egy mosdóval, amely illeszkedik a designhoz.

Függetlenül attól, hogy milyen anyagból készül a termék, gondos karbantartást igényel. Ezért ajánlatos kiválasztani az adott terméktípusra ajánlott mosószereket.

Hogyan válasszuk ki a legkisebb mosogatót a WC-ben

Mielőtt kiválasztaná egy vagy másik lehetőséget, meg kell mérnie az előnyöket és hátrányokat. És először is, alaposan mérje meg a helyiséget a szobában, és határozza meg, hogy mennyi helyet rendelhet a termékhez. Ez megkönnyíti az űrlap meghatározását. Ha nincs elegendő hely, akkor a sarokmosó kis vécé vagy fali opciók számára alkalmas. Azokban a helyiségekben, ahol elegendő szabad hely áll rendelkezésre, egy modellt egy szekrénybe helyezhet, amelyben elrejtheti a különböző apró tárgyakat, például a toalettpapírt és a mosószereket.

A mosdókagyló kiválasztásakor a WC-t nem szabad az ár csak irányítani. Ebben az esetben a drága nem jelenti a legjobb és a minőséget. Példaként kemény modelleket készíthet, amelyek nagyon drágák, de használatuk kellemetlen lesz. Nehéz mosni, és a természetes anyag szaga sokáig tart.

Kerámia mini mosdó is alkalmas a fürdőszobában. A legfontosabb dolog az, hogy jól illeszkedik a méretéhez, nem kell repedések és zsetonok.

Kis mosdókagyló kialakítása mosdóval

A tapasztalt szakemberek akár egy négyzetméteres kényelmes WC-szobát is létrehozhatnak. Most kapható nagyon kis méretű modellek, amelyek alkalmasak bármilyen helyzetre, beleértve a legtöbb miniatűr helyiséget. Ne aggódj, hogy a vízvezeték túl kicsi. A tapasztalt tervezők mindig azt mondják, hogy még egy miniatűr változat is lehetővé teszi, hogy megfelelően mosson kezet, és még ennél is többet nem igényel az ilyen típusú vízvezeték. Minden másért van egy teljesen mosogató a konyhában és a fürdőszobában.

A vízvezeték-gyártók kínálata lehetőséget nyújt arra, hogy bármilyen megoldáshoz megfelelő megoldást találjon.

Tapasztalt tervezők és építészek ajánlják, hogy ne csak csaptelepet válasszanak, hanem egy mini zuhanyzó felszerelését is.

Ez nagyszerű helyettesíti a bidét.

Néhány további kép a mosdó kialakításáról egy kis mosogatóval:

Gyártók, modellek és árak

A gyártás anyagától függően a termék ára jelentősen változhat. De még az azonos típusú termékek között is jelentős árváltozás tapasztalható, mivel a különböző gyártók eltérő minőségűek.

 • Például a mosdó a WC-ben egy kicsi (20 cm) a cég Serel kell fizetnie mintegy 6000 rubel.
 • Hasonló lehetőség az olasz teraszon 3000 rubelt fog fizetni.
 • Az orosz Lada héjat csak 800 rubelre lehet megvásárolni, bár a minősége meglehetősen magas.
 • Sok felhasználó ajánlja a lengyel vízvezetékeket. Az egyik vezető az Eco. A vállalat mini-terméke 1200 rubelért vásárolható meg.
 • Körülbelül ugyanannyi fog kerülni egy jó vízvezeték-szerelő Marlene Kyle készült az Egyesült Királyságban.
 • A középáras kategóriában kiemelheti a svéd skandináv új és a cseh rovatot. A gyártók mini kagylója az orosz vásárlónak körülbelül 3000 rubelt fog fizetni.

Szellőzés a fürdőszobában és a WC-ben: kivetítőventilátor kiválasztása és felszerelése

Tulajdonos véleménye

Nem mertem hosszú ideig mosogatni a fürdőszobába, azt hittem, minden kellemetlen lesz. De akkor találkoztam a Gustavsberg Nordik modelljével, jó, tartós és jó minőségű. A méretek mindössze 25x45 cm, így semmi sem akadályozza meg a WC használatát.

A javítás során a WC-ben jött az ötlet telepíteni és elsüllyedni. Ez nagyon kényelmes, nem kell a fürdőszobába mennie, miután a fürdőszobában megszálltak ebben a pillanatban. Kiderült, hogy nehéz megtalálni az opció kevesebb, mint 50 cm, de még mindig megvásárolta a Suntec Forum-45. Orosz modell, jó minőségű és olcsó.

Mikhail, Krasznojarsk

A mosdó kiválasztása a fürdőszobában azonnal elhatározta, hogy nem túl sokat költ, és megvásárolja a legolcsóbb megoldást. Lada mini modellt találtam. Nagyon kis mosdó és olcsó. A kicsivel több mint 30 cm nagyságú, amire szükségem van.

Yaroslav, Smolensk

Tekintettel arra, hogy a gyártók mindenféle ízhez és bármilyen mérethez kínálnak modelleket, mindenkinek könnyedén megtalálhatja a saját toalettjének megfelelő lehetőséget. Ne hagyja abba a hasznos vízvezetéket, ami sokkal kényelmesebbé teszi a fürdőszobát. A WC-vel ellátott mini mosogató nagyszerű megoldás egy nagyméretű család számára, amely egy fürdőszobás lakásban lakik.

Kis szekrények mosdóval

Falkövek mosogatóval "Selena 45.01

Szekrény mosdóval "Callao 40"

Mango 40 Vanity egység

A "Baby 33" süllyesztett mosogató kövekkel

Függönyök a City 40 mosdóval

Szekrény Elbe 45 mosdóval

Guruló kő mosdóval "Coral 47.10"

Éjjeliszekrény Cozy 45

Szekrény Elbe 50 mosdóval

Függönyök a City 50 mosdóval

Falköpeny a ventilátor Veer sarkával

Szekrény mosdóval "Callao 45"

Falkövek mosogatóval "Azov 40.10"

Vanity egység Katyusha 50 wenge

Falkövek mosogatóval Katyusha 50 könnyű vörösfenyő

Curbstone Largo 2 mosogatóval 40 Elm Swiss

Kis (mini) fürdőszoba mosogatók

A miniatűr mosdó már régóta nem egzotikus modern lakás. Kényelmes, aranyos kis WC-mosdók határozottan elnyerték országunk népességének nagy részét. Előfordulása elősegíti egy új típusú keverők megjelenése, amelyhez higiénikus öntöződoboz van csatlakoztatva, ami bidétként szolgál. A mosogatós mosdók ilyen keverők számára nagyon ígéretes alternatívát jelentenek a klasszikus bidéhez képest, és már nagyon népszerűek.

Mini mosdó - a tökéletes megoldás a WC-hez

A mini WC-mosogatók a világ számos fejlett országában elterjedtek. Kényelmüket és praktikumukat nehéz más módszerrel helyettesíteni. Ezeknek az eszközöknek köszönhetően a higiéniai problémák könnyen és kényelmesen megoldhatók.

Vásároljon mosdótál kis méretben egy fotóval az online áruházban

A kis méretű WC-k mosogatójának kiválasztásához nem csak a méreteire, hanem az egyes modellekhez kapcsolódó nagyformátumú képekre is összpontosíthat. A képen látható a választott modell általános kialakítása és minden tervezési jellemzője. Különféle lehetőségek szerepelnek a katalógusunkban:

A mosdó a WC-ben kicsi, a fénykép, amely tetszett, gyorsan szállítható bármely város az országban. Ha megfelelő választás, kétség vagy bizonytalanság felmerülése esetén lépjen kapcsolatba tanácsadóinkkal, és segít neked kiválasztani a legfontosabbakat. Minden mini mosdó a WC-hez, amit tőlünk vásárolhat, kiváló minőségű és nagy tartósságú.

Csak ezen a télen: Csehország teljes értékesítésének nagykereskedelmi áron. Vigyázz a promóciós kódokra, vagy regisztráljon az állandó kedvezményekre!

A költségek akár 10% -át is megtakaríthatja az összes szükséges vízvezeték megvásárlásával egy készletben! Adja meg a részleteket a vezetőknél.

Kis mosdók a WC-ben

Miért vesz egy kis mosogatót a WC-ben?

 • Gyártók Minden gyártó
  • AZZURRA
  • Cikkben létrehozott
  • GID
  • IDEÁLIS STANDARD
  • JACOB DELAFON
  • KERASAN
  • MIGLIORE
  • RAVAK
  • SIMAS
  • Villeroy & Boch
  • VITRA
  • FEHÉR STONE
 • Gyűjtemények több.
 • Szélesség, lásd még.
   • aszimmetrikus
   • szögletes
   • klasszikus
   • ovális
   • négyszögletes
   • szögletes
  • Színes több.
   • fehér
   • Fehér dekorációval
  • Pedestal még.
   • Vannak
  • Félállvány még.
   • Vannak
  • Ország még.
   • Belgium
   • Németország
   • Olaszország
   • Törökország
   • Franciaország
   • Csehország

  Munkakörülmények

  SanSmail

  Az ügyfeleknek

  együttműködés

  Az ezen az oldalon található összes információ csak tájékoztató jellegű, és semmilyen körülmények között sem nyilvános ajánlattétel.
  Ha többet szeretne megtudni a költségekről, a rendelkezésre állásról, az ezen a webhelyen bemutatott áruk megrendelésének lehetőségéről, kérjük, forduljon a kereskedőhöz telefonon, e-mailben vagy közvetlenül a boltban.