Legfontosabb > Tervezés

Mosogatóval mosogatóasztalok: hogyan válasszuk ki?

A mosógép a legismertebb háztartási készülékek, amelyek szinte minden otthonban megtalálhatók. A tényleges probléma az elhelyezése. Ez különösen fontos, amikor egy kis helyet szervezünk. Azok, akik szokásos lakásokban élnek, eljutnak a mosógép különböző trükkjeihez, amilyen ergonómiai szempontból lehetséges.

Típusok és tervek: jellemzők

Az Ön által választott modell és telepítési mód elsősorban a fürdőszoba méretétől függ. A kiválasztott mosdókagyló asztallal határozza meg a szoba szépségét és kényelmét.

A táblaszerkezeteket általában két nagy csoportra oszthatjuk.

 • Szilárd, ahol a mosdó és a padló egy. A bemutatott modellek általában üvegből vagy természetes kőből készülnek. Előnye az, hogy nincs olyan hely, ahol a káros baktériumok felhalmozódhatnak és gomba alakulhatnak ki. Hátrányként érdemes kiemelni azt a tényt, hogy a bemutatott attribútum drága, különösen más típusokhoz képest.
 • Munkaasztal, amelyen egy héjhéj található. A bemutatott típus sokkal olcsóbb, mint az előző, míg a telepítés nagyon egyszerű. Ez a kialakítás nemcsak mosógépet, hanem mindenféle fiókot, polcot stb. Ennek a moduláris asztalnak a negatív oldalán érdemes kiemelni azt a tényt, hogy a mosogató közelében lévő varrások nem védettek. Ebben a szakadékban valószínűleg felhalmozódik a nedvesség, ami a káros baktériumok szaporodásához vezet.

Fontos megjegyezni, hogy a munkaterület a fürdőszobában különböző verziókban kivitelezhető.

Különböző anyagokból készülhet. A választás megállítása erre a változatra, úgy véli, hogy nedvességálló, különben a tabletta hamarosan alkalmatlanná válik.

Tekintsük a legáltalánosabb anyagokat a termék gyártásához.

 • Természetes vagy műkő. Az ilyen asztallap fényűző és drága lesz. Nagyon tartós, különböző vegyszerekkel tisztítható, melynek jellemzője a tartósság és az ellenállóképesség a különböző típusú külső agresszorokkal szemben.
 • Fa, amellyel kényelmesen és kényelmesen kialakíthatja a fürdőszobát. Ez drága fát használ, melyet viszonylag rövid élettartam jellemez, ezért nem praktikus a fadoboz használata a fürdőszobában.
 • Üveg, amely Oroszországban nem különösen népszerű. Ahhoz, hogy ilyen asztalt használjon, olyan tökéletes csövekkel kell rendelkeznie, amelyek vonzónak tűnnek. Ezenkívül az üveg különös gondot fordít.
 • Forgácslap és MDF, melyet csak különleges bevonattal lehet használni a fürdőszobában. Meg kell azonban jegyezni, hogy ha egy ilyen asztallap megsérül, akkor a felesleges nedvesség miatt tovább megduzzad. Emiatt a termék hamarosan használhatatlanná válik.

Előnye és hátránya

Azok, akiknek asztal alatt van mosogatógépük, vegye figyelembe az ilyen elrendezés sok előnyét.

 • A mosogató, amelyet a munkaasztal egészíti ki, a leginkább ergonómikusan szervezi meg a háztartási eszközök fölötti helyet. A kapott felületen kozmetikumokat, törölközőket, higiéniai termékeket és különböző apró tárgyakat helyezhet el.
 • A tabletta jelenléte lehetővé teszi a mosógép megóvását a károktól és a különböző negatív hatásoktól. Ne felejtse el, hogy a nehéz tárgyakat közvetlenül a háztartási készülékekre helyezi, és károsítja a felületét. Az alaplap képes teljes mértékben megbirkózni a terheléssel. Ezenkívül a mosógépet nedvességtől és mosószerektől védik.
 • A tervezett megoldás lehetővé teszi, hogy a fürdőszobát ugyanabban a stílusban rendezzék. A tábla teteje más belső részletekhez kapcsolódó tárgyaként működhet.

Ennek a kialakításnak két fő hátránya van.

 1. Amikor kiválasztják az asztallapot, kiválasztják egy adott háztartási készülék modelljére. A mosógép mérete és műszaki jellemzői alapján. A legjobb megoldás egy olyan beépített írógép kiválasztása, amely harmóniában áll a bútorok színével és stílusával.
 2. Ha az Ön választása megállt egy mesterséges vagy természetes kőből készült asztallapon, akkor készen kell állnia a nagy pénzkiadásokra. Az egyéb anyagok sokkal kevesebbet költenek, de a kőpadok látványosabbnak tűnnek.

Hogyan válasszunk?

Ha úgy döntenek, hogy a mosdó egy asztali tetején a fürdőszoba, akkor figyelembe kell vennie a sokféle meglévő struktúrák. A megfelelő választáshoz fontos szempontokat és bizonyos ajánlásokat kell figyelembe venni.

Figyelembe kell venni a gyártás anyagát. Az ilyen munkalapok gyártói különböző nyersanyagokat használnak a szóban forgó termék előállításához. El kell ismerni az alapanyagok előnyeit és hátrányait.

 • Az MDF viszonylag alacsony költséggel rendelkezik, de számos hátránnyal rendelkezik. Ez az anyag alacsony nedvességállósággal rendelkezik, különösen, ha a laminált bevonat sérült. Érdemes megemlíteni az alacsony erőt, ezért gyakran fordul elő ilyen károsodás. Előnyt érdemes kiemelni a legigényesebb projektek megvalósításának lehetőségét és a nagyszámú tárolódoboz létrehozásának képességét.
 • Az akril kiváló nedvességállósággal jellemezhető. A piac a különböző színű termékekre összpontosít, amelyek fontosak az eredeti belső kialakítás szempontjából. Ez az egyik leginkább elfogadható lehetőség, ahol kiváló ár-érték arány áll rendelkezésre. Ezeknek a munkalapoknak a megjelenése nagyon vonzó, míg az anyag nem fél a nedvességtől és nedvességtől. Határozott előnyt jelent az a lehetőség, hogy az egyéni vázlatok szerint munkalapokat készítsenek.
 • Az egyik leggyakoribb anyag a munkalapok gyártásához mosogató alatt műkő. Fő előnye a különböző textúrák és árnyékok jelenléte, kiváló mechanikai károsodással szembeni ellenállás és különböző külső agresszorok hatása, amelyek lehetnek tisztítószerek és tisztítószerek. Ebben az esetben rendkívül fontos választani azt az opciót, amely tökéletesen harmonizál a fürdőszoba más elemeiben.
 • Természetes kő, melyet a gyönyörű textúra és a kiváló megbízhatóság jellemez. Ez a tabletta több évtizedig tart, mert a kő kitűnő kopásállósággal rendelkezik, és az évek során nem változtatja meg eredeti tulajdonságait. A penész és a penész ellenáll, mely rendkívül fontos a fürdőszobában. Hátrányként csak az anyag magas költségeit és elég nagy építési súlyát lehet kimutatni.

A rendelkezésre álló helytől függően kiválaszthatja az egyik tervet.

 • A mosdót speciálisan kialakított mélyedésbe helyezzük. A héj ebben az esetben nagy, ezért érdemes megfontolni egy ilyen hely rendelkezésre állását. Ilyen szögletes modell kombinálható, és teljesen megteremthető.
 • A padlóburkolat beépített mosdóval rendelkezik, amely egy bizonyos alakú oldalsó tálca résszel van felszerelve. Hasonló lehetőség van arra, hogy tömített ízületek jelenjenek meg, hogy megakadályozzák a nedvesség bejutását.
 • Felfogó mosdók, amelyek a tervezők között keresletet igényelnek. Ebben az esetben lehetséges megvásárolni egy eszközt egy szív, egy ovális vagy egy virág alakjában. Ez a design nagyon eredetinek tűnik, és finomabbá teszi a belső teret.
 • Az értékesítés során vannak olyan modellek, amelyek a falhoz történő beszerelést biztosítják. Ez a lehetőség helyet takarít meg.
 • A tartószerkezetből álló konzolok. A falhoz és a padlóhoz vannak rögzítve. A hasonló megoldás bármely helyiségben alkalmazható, a tartósság és a biztonság szempontjából eltérő. Lehetőség van egy hasonló konstrukció elkészítésére önállóan, gipszkarton vagy tégla bevonásával.
 • Kültéri munkalapok, a szekrényhez hasonlóan. Különféle szekrényekkel vannak ellátva, ahol mosogatószerek, higiénia és kozmetikumok tárolhatók.

Gépi követelmények

Figyelembe kell venni, hogy a mosogató alatt lévő berendezésnek kompakt méretűnek kell lennie. A gyártók olyan kisméretű eszközöket kínálnak, amelyek legfeljebb 3 kg maximális terheléssel jellemezhetők. Ezek a modellek rendszerint nem többek mint 70 cm-es magasságban. Az ilyen eszköz egy mosogatóval történő összekapcsolása esetén a padlószint a padlóról 90 cm-re lesz. Ebben az esetben lehetetlen megállítani a választást egy függőleges fedélen lévő mosógépen, mivel ezek a termékek nem kompatibilisek az asztallappal.

A felszerelés helyét fel kell szerelni a szükséges kommunikációval.

Le kell fednie egy vízelvezetőt, áramot és vizet. Megállíthatja a választását egy olyan mosógéppel, amely maximálisan 5 kg-ig terjed, de szűk modelleket kell választania.

Gyakorlatilag a mai napon értékesített mosógépek fehérben készülnek, de manapság olyan háztartási készülékek találhatók, amelyek színe hasonló lesz a kályhához és a mosdóhoz. Nem kell ugyanazt az árnyékot választania, de összhangban kell lennie a fürdő teljes belsejével. Egy mosógépet egyszerre kell kiválasztani az asztallap és a mosogató között, vagy a kiválasztás után.

telepítés

Ebben az esetben szükség van egy asztali, mosogató és mosógép telepítéséről. Ebben a helyzetben egymással kapcsolatban állnak egymással. Mind a 3 elem telepítésénél kell gondolkodnod. Ha valahol hibát követ el, akkor az arra vezethet, hogy például a mosógép egyszerűen nem tud belépni az elkészített nyílásba.

Gyakran előfordul, hogy az emberek hibát követnek el a pulton kiválasztásában, és megszerzik azt a modellt, amely nem illik a háztartási készülékekhez. A felszerelés előtt figyelembe kell venni a különböző pontokat.

Fontos, hogy figyeljünk néhány árnyalatra:

 • Mielőtt megvásárolná és felszerelné a pultot, a mosót és a mosógépet, meg kell korrelálni a felsorolt ​​elemek méreteit. Felhívjuk figyelmét, hogy a szükséges kommunikációhoz elengedhetetlen bizonyos mozgástér.
 • Különös figyelmet kell fordítani a mosógép magasságára. Számos szabványos modellt viszonylag nagy magasság jellemez, mivel fontos a táblagép jelentős növelése. Jobb, ha leállítja a választást az alacsony mosógépeken, mivel a magas asztallap bizonyos kényelmetlenséget okoz a használat során.

A mosogató és a mosógép munkapultja kiválasztása a fürdőszobában

Nem mindenki rendelkezik tágas fürdőszobával. Egyre nagyobb méretű, kis méretű fürdőszobák, amelyek túl sok különböző nem megfelelő alkatrésszel, polcokkal és szekrényekkel vannak tele. Ebben a fürdőszobában nincs elegendő hely a mosógép befogadására, amely a modern élet szerves részét képezi. Azonban egy kis fürdőszoba is esztétikusabbá, gyönyörűvé, praktikusabbá és nem rosszabbá tehető a nagy fürdőszoba funkcionalitásában. A mosogató és a mosógép megfelelő kiválasz- tott munkalapja segít megtakarítani a helyet, és tágabbá és kényelmesebbé teheti fürdőszobáját.

A modellek típusai és jellemzői

A típus típusa és beépítési módja teljesen függ a fürdőszoba méretétől, és hatással van a szépségre és a könnyű használatra. Az összes munkalapot két csoportra lehet felosztani a telepítés és elhelyezés módja szerint:

 1. Szilárd öntött tömbök. Ebben az esetben a munkalap és a mosdó egyetlen egység. Szabályszerűen szilárd modellek üvegből vagy természetes kőből készülnek (gazdaságos változatként, műkőből). A szilárd tabletta jó, mert nincs helye a patogén baktériumok felhalmozódásának. Van hátránya is - jelentős készpénzt igényel.

A munkaasztal beállításai

Tehát az optimális konstrukciót választottad, most itt az ideje, hogy eldöntsd, milyen anyagból készül a munkalap.

Fontos! A táblagép kiválasztásakor ne feledje, hogy a nedvességtől nem ellenálló anyag hamar elveszítheti eredeti megjelenését, és az egész szerkezetet újra kell cserélni.

Az ilyen anyagokat használó, a fürdőszobában használt munkalapok gyártásához:

 1. Kő (természetes vagy mesterséges). Az asztallap felülete különösen tiszteletre méltó, drága és gyönyörű. Nagyon tartós, nem tisztítható mosószerekkel, nagy kopásállósággal, nem fél a hirtelen hőmérsékletváltozásoktól és a túlzott nedvességtől.

Mit kell keresni, amikor egy pultot választanak a fürdőszobába

A mosogató és mosógéppel ellátott egy munkalap kiválasztásánál előnyben részesítsük a csuklós szerkezeteket. Bár a padló lehetőségei olcsóbbak és ergonómikusabbak, a felszín alatti autó felépítése meglehetősen nehéz feladat. Semmi esetre sem szabad az anyagokat megtakarítani, mert egyszer minőségi munkafelületet készített, sok éven át szolgál.

Egyetlen munkalap előnyei és hátrányai

Egy fürdőszoba a fürdőszobában megoldja a háztartások számát, amelyek számos apró szórakoztató területre vonatkoznak:

 • a mosógép fölött további munkafelület, amelyre higiéniai termékeket helyezhet el anélkül, hogy több helyet lenne a polcokon vagy a szekrényben. Azonban nem hoz létre további polcokat és rekeszeket, mivel a szabad helyet a gép fogja elfoglalni.
 • a kommunikáció kiváló maszkolása, ha nem lehetséges, és ideje a csőnek az esztrich vagy a falak alatt történő tisztítására. Az asztallap munkafelülete elrejti az összes hibát.
 • harmonikusabbá teszi a dizájnot, segít enyhíteni a készülékek, szekrények, szappanok és egyéb apróságok fürdőszobájának telítettségét, amelyek szükségesek a háztartások számára a napi higiénia érdekében.

Az ilyen struktúrák fő hátránya a pénzügyi költségek, amelyek néha igen jelentősek. Azonban, miután egyszer kiváló minőségű, egységes munkalapot készített, sok éven át komfortot kölcsönöz a fürdőszobában.

Táblázatfőzési tanácsok

A kőpadló felülete egy speciális impregnálással nedvesített ruhával tisztítható. Ez az eszköz olyan átlátszó filmet alkot, amely nem látható a szemnek, és képes védeni a természetes anyagot a túlzott nedvességtől.

Az üveg és a fényes asztallapok tisztításához ne használjon súroló súrolószivacsokat és porszerű anyagokat, könnyen karcolhatja a felületet, aminek következtében a felület dekoratív hatása csökken. Ha gondoskodik róla, használjon üvegtisztítót és puha ruhát vagy papírtörölközőt.

A fafelületeket időről időre olajozni kell. A jobb abszorpcióhoz speciális olajat alkalmaznak egy meleg asztallapra.

A keményfából és a forgácslapból készült munkalapokat száraz, puha ruhával vagy papírtörölközővel minden használat után szárazra kell törölni. Még vízcseppeket sem szabad a felületükre hagyni, különben rövid idő alatt egy ilyen asztallapot használhatatlanná válik.

Pultos mosdók

Mosogató IFO Orsa 411180100 félig süllyesztett

Bútorbemutató Aquanet Elegance 00183610 75 egy kerettel

Bútorborda Santek Baikal 1WH110259 75

Bútorbemutató Aquanet Calypso 00185476 60 fehér, keretezett

Bútorbemutató Aquanet Calypso 00185343 70 fehér, keretezett

Bútorbemutató Aquanet Style 00185345 75 fehér

Sink Jacob Delafon Structure EGH112-00 45x35 cm

Aquanet Dreja Lagoon 75 mosogatópult

Bútorbemutató Aquanet Elegance 00183609 105 egy kerettel

Bútorbemutató Aquanet Style 00185346 85 fehér

Mosogató Jacob Delafon Struktura EGF112-00 50x40 cm

Bútorbemutató Dreja Drea 105

Aquanet bútorhomlokzat Domino 00185340 90 keretben

Mosogató Jacob Delafon Struktura EGD112-00 60x48 cm

Bútorbemutató Aquanet Style 00184263 105 fehér

Bútorbemutató Aquanet Shenxin 70 (008U) (7116)

Bútorbemutató Aquanet Shenxin 80 (008U) (8116)

A bútorok mosogatója Roca America 327206000 85 cm

Bútorbemutató Aquanet Sanovit Atria 00182319 9075-KL 75

Mosogató Jacob Delafon Struktura EGC112-00 65x48 cm

Aquanet Dreja Lagoon 105-as mosogatópult

Bútorbemutató Aquanet Line 00164743 60 Marmite Pernilla

Mosogató Jacob Delafon Struktura EGE111-00 55x40 cm

Bútorbemutató Roca America 327205000 105 cm

Mosogatók a fürdőszobába munkalapok

A falra szerelhető és süllyesztett mosogatók alternatívájaként egy egy darabos mosogató található egy pulttal. Többféle funkciót egyesít: egy tárolópolcot és egy mosdót a higiéniai eljárásokhoz. Ez a design funkcionális, praktikus, megbízható, könnyen tisztítható és könnyen telepíthető.

besorolás

A katalógusban szereplő online áruházunkban mindenféle ízlést alkalmaznak. Polc az egyik oldalon és a tál két oldalán, dupla mosogató, egy nagy asztal.

A katalógusban a modellek nemcsak formában különböznek (négyzet alakúak, téglalap alakúak, kerekek és más modellek is), hanem színben is.

Méretek. Kompakt mosogatóasztal asztalig 50 cm-ig, normál 55-60 cm, nagy 60 és több.

A mélység legjobb a 25 cm-nél nagyobb választáshoz, így a víz nem forog.

A szerelés módjával számlát, medált vagy talapzatot választhat.

Mosogatóval ellátott mosogatóval ellátott mosdó: 4 előny

Általában a fürdőszobáknak van egy kis területe, amelyre mosogatóra van szüksége. A mosogató alatt lévő munkafelületű mosdók eltérő alakúak és méretűek lehetnek.. A mosogatógép asztalainál megfelelően megválasztott mosogató nemcsak helyet takarít meg, hanem a szoba belsejét finomabbá és tisztábbá teszi.

A mosdókagyló előnyei a mosogatógép asztalánál

Néha a fürdőszobában a fő elemek (mosógép, szárító, zuhany, stb.) Ilyen kényelmetlen elrendezése következtében romlik a szoba általános működése, és nő a karcolások, zúzódások, kopások és egyéb sérülések száma. Ez az oka annak, hogy a modern tervezők sokféle háztartási trükköt keresnek, így nem csak kényelmesek, hanem biztonságosak is. Az egyik ilyen újítás a fürdőszobában mosogató és asztal a mosógép alatt.

A mosdókagyló előnyei közül a mosogatógép asztalánál érdemes megemlíteni a kompaktságot és a kiváló esztétikai tulajdonságokat

A fürdőszobában a mosógép alatt lévő padlófülke a tudás ebben az időben. Helytakarékos a helyiség funkcionalitásának és vonzerejének fenntartása mellett.

Ha asztalra szerel egy mosdót, akkor számos előnye van:

 • Védje a mosógépet a károsodástól, víztől és szennyeződéstől;
 • További szabad hely;
 • A telepítés egyszerű, munkaigényes szerelés nélkül;
 • Szokatlan dizájn, amely az egész terem belsejébe lendül.

Ezeknél a mintáknál lapos szifont válasszon, amely csökkenti az eltömődés esélyét, és a csaptelep lyuk a falon vagy a kályhában készül, bár maga a mosogató is lehet.

A mosogató asztalra szerelésének fő feltétele a vízszintes lefolyórendszer elhelyezése a mosogató oldalán.

A műszaki jellemzők szerint a munkalapokkal ellátott mosdókagylók a munkalap méretének, alakjának és a gyártás anyagának megfelelően vannak felosztva. A rögzítés módjától függően is alkalmazható - felfüggesztve, félig felfüggesztve. Amikor a bútorok a mosogató rögzítésének alapjaként működnek, használjon patch tapadót. A felfüggesztett rögzítés a falhoz rögzíthető speciális tartóelemek (záróelemek) segítségével, amelyeket félig felfüggesztett rögzítéshez is használnak. A félig felfüggesztéses rögzítési módszer magában foglalja az asztallap külső lábakkal történő kiegészítő rögzítését. Egyes modellek bármelyik ilyen módon felszerelhetők.

Milyen asztallap a mosogató és a mosógép között választhat

Az egyik vagy másik rögzítési módszer attól is függ, hogy melyiket választotta. A mosdókabinok egy padlófülkével a fürdőszobában 3 típus közül választhatnak: padlótancsok beágyazott mosdókkal, hamis mosdókkal, tömör öntött polcokkal.

A tömör konstrukciók egy, a mosogatóval kombinált munkalapok, egy csomagban, ami megakadályozza a baktériumok felhalmozódását, valamint a penész vagy gomba megjelenését.

Amikor a mosogató és a mosógép alatt egy pultot választanak, figyelembe kell vennie a teret és a stílust

A felső burkolatokkal ellátott munkalapok lehetővé teszik, hogy a dizájnt exkluzív és szokatlan legyen (pl. Egy virág alakú mosogató). A falburkolatokkal ellátott munkalapok egy mosdókagyló kiválasztását javasolják, a padlólap jellemzőinek megfelelően (anyag, forma, méret). Amikor a mosogatót egy munkalapra választjuk, különös figyelmet kell fordítanunk az anyagról, amelyből készült.

Ezek lehetnek a következő anyagokból készült munkalapok:

 • Kő (természetes vagy mesterséges);
 • MDF Il DSP;
 • üveg;
 • Wood;
 • Gipszkartonból.

Természetes vagy természetes kőből készült, tartós, tartós, fizikai és kémiai hatásoktól mentes modellek, de ezek a modellek drágák és nehezebbek. A fából készült termékeket, valamint a forgácslap és az MDF anyagból készült munkalapokat kis áron különböztetik meg, de a különleges kezelés hiányában rövid életűek lehetnek, és fogékonyak penész és penészképződésre. Az üvegfelületek kiválasztásánál célszerűbb a matt vagy színezett modellek kiválasztása, mivel az átlátszó felületen látható a kommunikáció, amelyet a tabletta el kell rejteni.

A mosógép mosógépének felszerelése a tábla alján a fürdőszobában

A mosogatógép asztal alatt legyen keskeny, kompakt és kicsi legyen, legfeljebb 70-80 cm legyen, vízszintes borítással, és ne nyúljon túl a táblaszél határain.

A berendezés telepítésének helyére minden kommunikációt meg kell tenni: szennyvíz, vízellátás és villamos energia. Legjobb, ha a munkalapot néhány cm-rel magasabbra helyezzük, mint a mosógépet, hogy csökkentsük a készülék tetején lévő terhelést.

A mosógép jobb, ha a mosogató másik oldalára helyezi

Amikor a mosdót a mosdóban lévő munkafelületre telepíti, meg kell fontolnia néhány árnyalatot:

 1. A vásárlás és a beszerelés előtt méréseket kell végezni, figyelembe véve az egész hely szabad helyiségét, a mosógép magasságát, a tabletta anyagát és vastagságát.
 2. Készítsen vásárlást és kommunikáció előkészítését (csövek szennyvíz és hideg víz, nedvességálló aljzatok stb.).
 3. A mosogató szereléséhez szükséges beszerzési eszközök (tartók, rögzítők, bilincsek és szilikon tömítőanyag).

A rögzítőelemeket és a fémhorgaszt a munkalapok és mosogatók méretei szerint szerelik fel, és a mosogatók felületét szilikon tömítőanyaggal kezelik. Ezt követően vízvezeték-kommunikációt hoznak létre, és az ízületeket is feldolgozzák. Ha szilárd modellt választasz, általában megkönnyíti a mosogató és a talapzat felszerelését, mivel ez egyidejűleg történik.

A mosogató telepítésének meg kell kezdenie a hely azonosításának helyét, ahol a berendezést elhelyezni kell - ezen a helyen sík padlónak kell lennie, hogy ne legyen rezgés.

Más modellek használata esetén a modell kerete telepítésre és rögzítésre kerül. A keret legoptimálisabb anyaga gipszkartonnak minősül, nedvességnek ellenálló. A kereten egy asztali egység van felszerelve, és maga a mosdó található egy tetején vagy egy speciális résbe. Javasoljuk, hogy az összes éleket és csatlakozásokat egy tömítőanyaggal kezeljék úgy, hogy nedvesség ne kerüljön a nyílásokba, és ne keletkezzen gomba vagy penész.

Mosogató és mosógép egy pulton alatt: hogyan kell törődni

A mosogató és a munkaasztal az egyik legmegfelelőbb és kényelmes megoldás a fürdőszobában. Bár ez a design megkülönböztethető a könnyű tisztítással, minden esetben különös gondosságot igényel.

A mosógépet időről időre ajánlott kihúzni és tisztítani a mögött felhalmozott szemetet.

Kezelés:

 1. A mosogató és a munkaasztal megfelelő karbantartása attól függ, hogy milyen anyagból készültek.
 2. A mesterséges vagy természetes kőből készült modellek speciális impregnáló kezelést igényelnek.
 3. Az üveg- és kerámiafelületeket üvegtisztítókkal tisztítják.
 4. Ne felejtse el, ha asztalra, forgácslapra, MDF-re vagy fafajtára választ, akkor különös gonddal kell.

Ne engedje, hogy a víz a padlófelületen vizet jelenjen meg, és a helyiségben túlzott páratartalmat. A mosogató és a padlófülke gondozásánál fontos, hogy ne jelenjenek meg karcolások (különösen üveg- vagy kőtermékek esetén), és rendszeresen kezeljék azokat egy különleges megoldással, amely védő réteget hoz létre a felületen.

A fa asztalokat rendszeresen speciális olajjal kell lefedni, és minden művelet után szárazra kell törölni, elkerülve a felhalmozódást és a nedvesség felszívódását.

Mosogató beépítése asztalhoz a mosógép alatt (videó)

A mosogató és a padlófülke gondozásához szükséges valamennyi eszköz bármely hardverboltban vásárolható meg. A mosogatógép alatti mosogató tökéletes mind a kis szobák, mind a nagy szobák számára. A mosogató és a asztallap modelljének és kialakításának választása nagy felelősséggel történik. Ne feledje, hogy a helyes választás az egész fürdőszoba ergonómiájától és funkcionalitásától függ.

100 cm-es mosdókagyló

Modell kiválasztása paraméterek szerint

 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 95
 • Mélység (cm): 53
 • Gyártói garancia (év): 2
 • Telepítés: a falhoz, a szekrényhez
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 95
 • Mélység (cm): 50
 • Gyártói garancia (év): 1
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 100
 • Mélység (cm): 46,5
 • Gyártói garancia (év): 25
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 100
 • Mélység (cm): 55
 • Gyártói garancia (év): 1
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 99
 • Mélység (cm): 47
 • Gyártói garancia (év): 3
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 98,5
 • Mélység (cm): 48
 • Gyártói garancia (év): 5
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 100
 • Mélység (cm): 45
 • Gyártói garancia (év): 1
 • Telepítés: a falhoz, a szekrényhez
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 95
 • Mélység (cm): 54
 • Gyártói garancia (év): 1
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 95
 • Mélység (cm): 54
 • Gyártói garancia (év): 1
 • Telepítés: a falhoz, a szekrényhez
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 100
 • Mélység (cm): 50
 • Gyártói garancia (év): 10
 • Szerelés: a szekrényhez
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 95
 • Mélység (cm): 46
 • Gyártói garancia (év): 3
 • Telepítés: a falhoz, a szekrényhez
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 100
 • Mélység (cm): 47
 • Gyártói garancia (év): 4
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 100
 • Mélység (cm): 49
 • Gyártói garancia (év): 4
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 95
 • Mélység (cm): 53
 • Gyártói garancia (év): 2
 • Telepítés: a falhoz, a szekrényhez
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 100
 • Mélység (cm): 46
 • Gyártói garancia (év): 10
 • Telepítés: a falhoz, a szekrényhez
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 100
 • Mélység (cm): 46
 • Gyártói garancia (év): 10
 • Telepítés: a falhoz, a szekrényhez
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 100
 • Mélység (cm): 49
 • Gyártói garancia (év): 25
 • Szerelés: a szekrényhez
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 95
 • Mélység (cm): 50,4
 • Gyártói garancia (év): 5
 • Szerelés: a szekrényhez
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 100
 • Mélység (cm): 50
 • Gyártói garancia (év): 4
 • Szerelés: falra szerelhető
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 99
 • Mélység (cm): 47
 • Gyártói garancia (év): 3
 • Szerelés: a szekrényhez
 • Lyukak a keverőhöz: egy lyuk
 • Szélesség (cm): 95
 • Mélység (cm): 42
 • Gyártói garancia (év): 5

Moszkva, a kereszteződés a Yaroslavl autópálya és a Moszkva Ring Road 95 km (külső oldalon), üzlet "Kerámia csempe, vízvezeték".
Helyszín térkép

Munkaasztal a mosógép fölé

Termékkatalógus

A mosógépek a modern lakhatás elengedhetetlen tulajdonságává váltak, ami a szükséges kényelmet biztosítja, de a felszerelés elhelyezkedésének problémája mindig is releváns. A mosógép fölött lévő asztallap stílusos és elegáns, ami a belsőépítészet vonzó harmóniáját nyújtja.

Fotó példák a munkára

Munkalapok a mosdó alatt a fürdőszobában - a legjobb megoldás

A termékek számos előnnyel járnak, amelyek népszerűségükhöz vezetett:

 • a mosógép mosdójában lévő asztali tálca, amelyet a MAG-Stone-nél vásárolhat, kiváló lehetőséget nyújt a készülékek feletti helyiség hatékony és kézzel fogható előnyeinek kihasználására. A felszínen különféle eszközöket készíthet a zuhanyzás és a higiénia igénybevételére: samponok, zselék vagy fürdőhabok. A belső tér eredetisége a potot mesterséges virágokkal, szokatlan szobrokkal vagy más érdekes díszítő elemekkel emeli ki;
 • a mosogatógép mosdója alá tartozó mosdófelület a védőfunkcióval szembeszáll. A termék megakadályozza a mechanikai károsodást és egyéb negatív hatásokat a berendezésre. A nehéz tárgyak gyakran károsíthatják a készüléket, és a praktikus anyagból készült minőségi megoldás ellenáll a terhelésnek és megszünteti a vízbe való belépés veszélyét;
 • a mosogatógépre szerelt munkalapok, amelyek elfogadhatóak, lehetővé teszik, hogy eredeti helyiségben díszítse a szoba belsejét és ellenálljon egy stílusiránynak.

Rendelje meg az ellenséges mosdó mosógép mosógépének mosdóját

A színes és formatervezett megoldások széles választékát kínáljuk, a termék megrendelésének lehetősége, a személyes ízlés alapján, kiváló lehetőséget kínál egy asztali tányér megvásárlására egy mosógépen a fürdőszobában, amely teljes mértékben megfelel az ügyfél igényeinek és érdekeinek.

A modern technológiák használata, a munka minden fázisának szigorú ellenőrzése és a munkavállalók kompetenciája lehetővé teszi a kínált termékek magas színvonalának garantálását.

HOGYAN MŰKÖDIK

1. szakasz

Mérési kérelem. A mérési idő koordinálása

Fürdőszobai komfort Comfort-105, mosdóval, 1085 rubel árengedménnyel.

Ár a teljes készlet megrendelésénél: 21 385 rubel. 20 300 dörzsölje.

 1. Comfort-105M szett padlóval és mosdóval - 21 385 rubel.

Ár külön-külön: 21,385 rubel.

A készlet a bal és a jobb oldali változatban elérhető, attól függően, hogy a mosogató tálca helyén van-e.
A készlet tartalma:
Ellenálló mosogató standard öntött öntött csonkkal;
Rozsdamentes köralakú mosdópadló két szekrényes fiókkal;
Rögzítőelemek a mosogatóhoz.

Fürdőszobai komfort Comfort-110D mosógéppel 2 280 dízel árengedménnyel.

A teljes készlet megrendelésének ára: 21 980 rubel. 19 700 dörzsölje.

 1. Comfort-110D állvánnyal és mosdóval - 21 980 rubel.

Ár külön: 21 980 rubel.

A készlet a bal és a jobb oldali változatban elérhető, attól függően, hogy a mosogató tálca helyén van-e.
Az öntött márványból készült beépített mosdó.
A szekrényház nedvességálló LCB-ből, a nedvességálló MDF homlokzatából készül.
A hajótest és a homlokzat PVH filmmel van bevonva membrán-vákuumos préseléssel. A doboz puha zárószerkezettel van felszerelve.
Színes végrehajtás:
- mosdó fehér vagy színes RAL (+ 2700 rubel) szerint
- test fehér.

Mosdókagyló LOTOS 120 mosogatógéphez függő szekrénnyel 2 665 dl.

A teljes készlet megrendelésének ára: 24.490 rubel. 21 825 dörzsölje.

 1. Countertop mosogató LOTOS-120 szabványos leeresztő - 14 000 rubel.
 2. Mosdókagyló mosdókagylóhoz LOTOS-120 függesztett, rozsdamentes acél betét - 10 100 rubel.
 3. Túlfolyó egy mosdó számára - 390 rubel.

Ár külön: 24 490 dörzsölje.

A készletet bal és jobb oldali mosogatófelületekkel állítják elő, a tál helyétől függően.
Ezenkívül elvégezheti a következőket:
- konzol (650rub);
- szifon felszabadítással (350rub)
- kihúzható talppal, összecsukható tetővel (7100rub), amely a rejtett keréktartókon mozog;
- nagy tükörméret 120x70 (12900rub), LED-es lámpákkal, aljzatokkal és kapcsolókkal ellátva.
A készlet funkcionalitásának bővítéséhez használhat oszloprekeszet (13300 rubel), két oszlopra osztva. A tetején - az üvegpolcokkal ellátott ruhásszekrény, alul - egy üveg polc vagy egy kényelmes mosodai kosár.

Fürdőszobasarok Comfort-120D, mosógéppel 2 475 rubel árengedménnyel.

A teljes készlet rendelésekor: 22 975 rubel. 20 500 dörzsölje.

 1. Comfort-120D álló talapzattal és mosdóval - 22 975 rubel.

Ár külön: 22 975 dörzsölje.

A készlet a bal és a jobb oldali változatban elérhető, attól függően, hogy a mosogató tálca helyén van-e.
Az öntött márványból készült beépített mosdó.
A szekrényház nedvességálló LCB-ből, a nedvességálló MDF homlokzatából készül.
A hajótest és a homlokzat PVH filmmel van bevonva membrán-vákuumos préseléssel. A fiókok puha zárómechanizmussal vannak felszerelve.
Színes végrehajtás:
- mosdó fehér vagy színes RAL (+ 2700 rubel) szerint
- ház és homlokzat fehér, krém, wenge.

A bútorok a LOTOS 120 fürdőszobában, padlóállvánnyal, 2 930 rubel árengedménnyel.

A teljes készlet rendelésekor: 26 690 rubel. 23 760 dörzsölje.

 1. Countertop mosogató LOTOS-120 szabványos leeresztő - 14 000 rubel.
 2. Mosdó mosdó LOTOS-120 padló, rozsdamentes acél betét - 12 300 rubel.
 3. Túlfolyó egy mosdó számára - 390 rubel.

Ár külön: 26 690 dörzsölje.

A készletet bal és jobb oldali mosogatófelületekkel állítják elő, a tál helyétől függően.
Ezenkívül elvégezheti a következőket:
- konzol (650rub);
- szifon felszabadítással (350rub)
- nagy tükörméret 120x90 (13300rub), LED-es lámpákkal, aljzatokkal és kapcsolókkal ellátva.
A készlet funkcionalitásának bővítéséhez használhat oszloprekeszet (13300 rubel), két oszlopra osztva. A tetején - az üvegpolcokkal ellátott ruhásszekrény, alul - egy üveg polc vagy egy kényelmes mosodai kosár.

ALISIA-120 szett: mosogatóasztal asztalhoz mosógéphez, szekrénnyel, 2,640 rubel engedménnyel.

Ár a teljes készlet megrendelésénél: 26 390 rubel. 23 750 dörzsölje.

 1. Mosdó LOTOS Alicia-120 mosógépekhez - 12,600 rubel.
 2. Faliszekrény mosdókagylóhoz LOTOS Alicia-120 két fiókkal - 13 400 dörzsölje.
 3. Túlfolyó egy mosdó számára - 390 rubel.

Az ár külön-külön: 26 390 drab.

A téglalap alakú mosogató-asztallap öntött kőből, offset tálcával, jobb és bal kivitelben kapható.
Az ALICIA bútorok homlokzatai és szekrénye a jól ismert és jól bevált anyagokból készült bútorok - MDF gyártása. Ez az anyag a későbbi alapozással és festéssel jelentősen megnöveli az élettartamot.
A szekrény burkolatát fehérre festették, a fiókok homlokzatát festették, kivéve a standard színű Lotos színeket, vagy a wenge (+ 4000r)
A bútorok ellenállnak a nedvességnek. Ezenkívül az ellátás megkönnyíti a fogantyúk hiányát. Az ajtók közvetlenül a fiókok eleje mögött nyílnak.

Fürdőszobai készlet LOTOS 130 medál állvánnyal, 2 955 rubel árengedménnyel.

A mosogató alatti mosogatóval ellátott kövek

kategória

szűrők

népszerű

26492.00 dörzsölje. 21194.00 dörzsölje.

17580.00 dörzsölje. 14285.00 dörzsölje.

22940.00 dörzsölje. 18352.00 dörzsölje.

Termékek oldalanként:

Termékek: 31

A ködfátyol mosdó felfüggesztett Lotos 120 a mosó / mash 1yashchik alatt

Szélesség: több mint 111 cm

Telepítési lehetőség: felfüggesztve

A mosogatópad padlója Lotos 130 a mosdó / maszk rejtett doboz alatt

Mosdó: tál a jobb oldali tálhoz

Szélesség: több mint 111 cm

Mosógép lógó Lotos 130 mosogató / mosogató 1 doboz

Szélesség: több mint 111 cm

Telepítési lehetőség: felfüggesztve

Lotos Alicia mosdó 120 mosogató / maszk

Mosdó: tál a jobb oldali tálhoz

Lemosópadlós mosdópadló Lotos 120 a mosó / csipke alatt

Mosdó: tál a jobb oldali tálhoz

Szélesség: több mint 111 cm

A szegélyköves mosdópadló Lotos 120 a mosó / mészárnyék alatt

Mosdó: tál a jobb oldali tálhoz

Szélesség: több mint 111 cm

A mosogató padló alatt a Lotos 130 mosogató padló mosdója / mosás alatt található

Szélesség: több mint 111 cm

Telepítési lehetőség: padló

Lotos Alicia mosdó 120 mosó / maszk elrejtve

Mosdó: tál a jobb oldali tálhoz

Szélesség: több mint 111 cm

Lotos Alicia 120 mosdómosó mosdó / mosogató padlóhoz (art.79)

Mosdó: tál a jobb oldali tálhoz

Szélesség: több mint 111 cm

Függővasas mosdókagyló Style Line Dallas 110 Lux Plus a mosás / mosás alatt

Márka: Style Line

Mosdó: tál a jobb oldali tálhoz

Szélesség: 101-110 cm

A Curbstone mosdópadló Style Style Dallas 120 Lux Plus a mosás / mosás alatt

Márka: Style Line

Mosdó: tál a jobb oldali tálhoz

Szélesség: több mint 111 cm

Curbstone mosdókagyló Style Line Dallas 100 Lux Plus a mosás / mosás alatt

Márka: Style Line

Mosdó: tál a jobb oldali tálhoz

Szélesség: 91-100 cm

Curbstone mosdókagyló Style Line Dallas 115 Lux Plus a mosás / mosás alatt

Márka: Style Line

Mosdó: tál a jobb oldali tálhoz

Szélesség: több mint 111 cm

Mosogató padló a Lotos 110 mosogató padló alatt

Mosdó: tál a jobb oldali tálhoz

Szélesség: 101-110 cm

Modul Concept 1 KolpaSan

Anyag: műkő

Márka: Kolpa san

Szélesség: több mint 111 cm

Termékek: 31

A legtöbb fürdőszoba egy kis területen van. Azonban még egy kis helyiség is funkcionális és kényelmes lehet. A mosógép bútorai segítenek a fürdőszobának hasznos helyének teljes kihasználásában.

A fülhallgató legnépszerűbb verziója egy mosdóval ellátott szekrény. Ez a legjobb megoldás azok számára, akik helyet kívánnak megtakarítani a fürdőszobában. Lehetővé teszi, hogy egy mosógépet a mosdó alá helyezett helyre ágyazjunk, és felszabaduljunk a szükséges helyiségekre, például egy mosodai kosárra.

Miért vásárolnak bútorokat mosógéphez?

 • Segítségével minimálisra csökkentheti a fürdőszobában lévő különböző szögek és kiemelkedések jelenlétét, valamint lehetővé teszi, hogy a legkényelmesebb módon rendezzék a helyiséget.
 • A mosógép bútora további zajszigetelést biztosít a működés során.
 • Ezeket a fejhallgatókat a különböző helyiségek lehetséges jellemzőivel tervezték. Például, ha a szoba padlófűtéssel rendelkezik, a fürdőszobában speciális lábbal ellátott mosógép szekrényt választhat. Segítenek megakadályozni a bútorok felesleges fűtését és csökkentik a rezgést a munkagép során.
 • Minden modell speciális nedvességálló tartós anyagból készül. A mosógép törése és szivárgása esetén a bútorok megbízhatóan védettek.
 • A különböző modellek kiterjedt területet kínálnak a méretek, színek, anyagok és kiegészítő tartozékok kísérletezéséhez.

7 ok arra, hogy bútort vásároljunk egy mosógéphez online áruházunkban

 • Együttműködünk a legnagyobb orosz és európai gyártókkal, ezért csak kiváló minőségű termékeket kínálunk.
 • Szakembereink minden kérdésre tanácsot adnak.
 • Az összes terméket a gyártó garantálja.
 • Szakembereink segítenek egy fürdőszobai projekt kidolgozásában.
 • Garantáljuk a megrendelés azonnali kézbesítését.
 • 14 naptári napon belül visszaadjuk a pénzt abban az esetben, ha valamilyen okból a mosógépre megrendelt kabinet nem felel meg Önnek.
 • Kellemes bónuszok és kedvezmények várják rendszeres ügyfeleinket.

Megrendelést rendelhet a weboldalunkon, vagy felhívhat Moszkvában +7 (495) 620-58-04.

A fürdőszoba felsõ lépcsõje: TOP 100 gyönyörû fotó a tökéletes tervezéssel

A fürdőszoba olyan hely, ahol bizonyos tulajdonságai megkülönböztetik a többi helyiségtől.

Ha nem minden részletre mélyül, akkor érdemes kiemelni két legfontosabb pontot - a hely kis méretét, valamint a csövekhez való folyamatos hozzáférést.

A mosogató alatti miniatűrök minimálisra csökkentik a nagyon kicsi méretű kellemetlenségeket. Meg kell jegyezni, hogy a pultnak a fürdőszobában történő felszerelése, megfelelő teljesítményével, számos problémát megold.

Ellenőrző szerelés

Ebből a pillanattól a drága beszerzés megvalósíthatósága várható. A padlólap behelyezése a fürdőszobába kétféleképpen.

A felfüggesztés típusának kialakítása a következő előnyökkel jár:

Kényeztető ellátás. A rögzítés a közvetlenül a falra szerelt záróelemek használatával történik. Nincsenek függőleges támaszok.

Mivel a padló és az asztal között nincs semmi, érdemes racionálisan kitölteni a teret. Használt pult a fürdőszobában a mosógép vízszintes terhelésű vászon.

Van mínusz - a telepítés korlátozott. Annak ellenére, hogy vonzó a pult, nem lehet telepíteni minden fürdőszobában.

Tabletop lábak

A falakat függőleges támogatással csökkentik. Vannak olyan típusú munkalapok, amelyek nem kapcsolódnak a tartóhoz.

A lábak enyhén megnehezítik a tisztítási folyamatot, ráadásul a hely "rejtett". A fürdőszobában a kövekből készült falburkolat egy érdekes, elegáns és szép lehetőség, de nem mindig kényelmesen használható.

Tabletop típus

A szilárd csempe előnyei:

 • A termék "higiénikus". Monolitikus konstrukció, azaz mosogató. Nincsenek hiányosságok, nincsenek kötések, ezért nincs semmiféle szennyeződés felhalmozódása.
 • Könnyű telepítés, mivel nincs szükség behelyezni a mosogatót a telepítés végrehajtásához.

hátránya:

 • Az ár nagyon magas.
 • Alacsony fenntarthatóság - a mosogató nem változtatható meg.

A felület típusának mosogatója alatt a padlólapnak az alábbi előnyei vannak:

 • A polcon tegye a vízvezetékeket.
 • Nem kell mosogatni.

Hátrányok, ahogyan a vélemények azt mutatják, egyáltalán nem.

A süllyesztett mosogatófelületnek a következő hátrányai vannak:

A rend helyreállításához időre van szükség, mivel a szennyeződés olyan helyeken halmozódik fel, ahol a polc érintkezésbe kerül a vízvezetékkel.

További információk itt:

Nem könnyű telepítés. Ahhoz, hogy tökéletes legyen az eredmény, a készségeket és a drága eszközt kell használnod. Ha van egy nagy behúzás, akkor lehetséges, hogy hiányos lesz, és nem lesz könnyű elvégezni a tömítést.

Pult anyaga

Természetes kő - gránit, márvány, drága, és a padló vastagsága megfelelő. És minden előnye, hogy a kőpadok a fürdőszobában vannak a tervezéssel kapcsolatban.

A fő hátrányok a termék és a súlyának ésszerűtlenül magas költségei. Ezenkívül a telepítés csak szakembercsapatot végezhet.

Mesterséges munkalapok a fürdőszobában elfogadhatóbb és megfizethetőbb lehetőség. Előnyei:

 • Karbantarthatóság. Van néhány olyan eszköz, amellyel a karcolások "maszkolását" végezzük.
 • A színek kiválasztása.
 • Könnyű gondozás.

A fő hátránya még mindig magasabb, mint az építési piac átlaga, valamint a hőmérséklet csökkenése miatt bekövetkező deformáció.

További információk itt:

Laminált forgácslap

Előnyök:

 • Könnyű kezelni az anyagot, ezért nincs nehézség a telepítéshez.
 • Alacsony ár
 • A színek és a textúrák kiválasztása.

Mínusz fő - fokozott nedvesség felszívódás.

Forgácslap munkalapok kiválasztása

Figyelembe kell venni a laminált széleket. Jobb választani az opciót, ha az inverzió az alsó oldalon történik.

Ha a mosdó alá a mosdóban lévő padló nem szabványos forma, akkor a végeknél fogak vannak.

Fa tető

Napjainkban a fürdőszobában a divatos fából készült padlódeszka a környezettudatosságnak köszönhetően. Számos előnye van ennek a lehetőségnek, de vannak hátrányai is. Mit kell keresni a kiválasztási folyamatban?

További információk itt:

A fürdőszoba sajátosságaiban kissé olyan, mint egy kád - hőmérséklet csökkenés, magas páratartalom. Óvatosan kell eljárni - a fedélzetet rendszeresen áztatják fertőtlenítőszerrel.

Jobb, ha asztalt szeretne megrendelni az ilyen fáról, mint a vörösfenyőt.

Az üveg munkalapnak ilyen hátrányai vannak:

 • Csak vastag edzett üvegt használnak, ezért a szerkezet jelentős súlya.
 • Mosogató a pulton a fürdőszobában jön a készlet, és ezért válasszon egy másik lehetőség nem.
 • Nagyon óvatosan kell használni, mert az üveg törékenysége ismert.
 • A felszínen a válások.

Fürdőszobai építészet

Ha a fürdőszobában van egy rés, akkor a legjobb, ha egy beépített pultot épít fel a fürdőszobában, és bezárja a nyílásokat szekrényekkel.

Talán van saját kiválasztási kritériumai? Vagy ismered a pultok egyéb jellemzőit?

Mindig van lehetősége arra, hogy az interneten megtekintse a fürdőszobában lévő munkaterületek sok fotóját, hogy lássa, hogyan néz ki ez a lehetőség, és miután mérlegelte az előnyöket és hátrányokat, biztonságosan teheti meg a választását.

A mosogatógép mosdója és mosogatója mosogatója

A tetején lévő mosdókagyló egy modern fürdőszoba kényelmes dekorációja. Nem könnyű megtalálni a mosogatógéphez alkalmas asztalfelületet, és mindezt egy gyönyörű és funkcionális mosogatóval kombinálhatja. De ha sikerül mindezt megtenni, akkor nem lesz semmi baj, hogy sajnálja. Annak érdekében, hogy könnyebb legyen kiválasztani és telepíteni ezt a bútorokat, úgy döntöttünk, hogy kiadunk egy kiadványt ebben a témában, ahol a lakosság sok árnyalatát lefedtük.

A megállapodás előnyei

A mosógép nagyon szükséges, ugyanakkor nagyon nagy bútor. Nemcsak, hogy meg kellett találnia a helyet a szűk "Hruscsov-apartmanban", hanem szervesen be kellett illeszkednie a belső térbe, és ha nem lép be, akkor legalább bújjon el egy rést vagy egy bútorban. Willy-nilly, meg kell fontolnunk az emberekben népszerű belső megoldásokat, amelyek lehetővé teszik a mosógép "csatlakoztatását", hogy az ne zavarja és a lehető legkevesebb hasznos helyet foglalja el.

A "Hruscsov" lakásokban a fürdőszobák olyan kicsiek, hogy nehezen lehet megfordulni benne, ami nem elég jó ahhoz, hogy mosógép legyen, ennek ellenére megtörtént.

Az egyik legkedvezőbb választási lehetőség az, hogy egy mosógépet a mosdó és a padló alatt mosogasson a fürdőszobába. Ebben az esetben szinte semmit sem veszünk. Bíró maga.

 1. A táblagép lehetővé teszi, hogy gondoskodjon róla a háztartásban szükséges dolgok sokaságáról, amely mindig elérhető.
 2. A mosogató lehetővé teszi, hogy mosson kezet és mosson apró dolgokat.
 3. A mosógépet a padlódeszka alá kell rejteni, és nem lesz nyilvánvaló, ami nem zavarja a használatát, mint korábban.
 4. A mosogató és a mosógép teste fölött lógó asztallap nem csak magának a mosónak, hanem különböző egészségügyi kommunikációnak, például csöveknek, tömlőknek és szifonoknak is.
 5. A mosdó, a padló és a mosógép szokatlan kombinációja érdekes lehet a fürdőszoba belsejében, ami végül szokatlan designt eredményez.

Vízvezeték és bútor kiválasztása

Jobb gondoskodni a mosogatógép mosogatóval való felszereléséről a mosdókagyló alatt a helyiség javítása előtt. Sokkal nehezebb belépni az új belső elemekbe egy már felújított helyiségbe, különösen ha nem tervezte előre. Mielőtt kiválasztaná asztalát vagy mosogatóját, minden lehetséges lehetőséget megfontolnia kell. Csináljuk ezt és csináljuk.

 • Egy darab design. Ebben az esetben a pultról beszélünk, amely a mosdóval kombinálva, ami egy egészet képvisel. Ezeket a munkalapokat azonnal kagylóval öntik. Kicsit nehézkes és nehéz, de meglehetősen vonzó design. Legyen egy pult a fürdőszobában lehet természetes és mesterséges kő is, bár a modern anyagok sokasága miatt a lehetőségek sokkal többek lehetnek.

Egy egyszemélyes mosdóasztal asztallappal egy nagyon erős szerkezet, amely nem rendelkezik résekkel vagy ízületekkel, amelyek végül eldugulnak a szennyeződéssel, ami azt jelenti, hogy könnyebb lesz mosni és tisztábbnak tűnni.

 • Pulttal a mosogatók megérintésével. Ebben az esetben a munkalap és a mosogató külön mennek, bár gyakran ugyanabba a készletbe kerülnek. Az asztalos anyagból készült anyagok nagyon eltérhetnek a legolcsóbb forgácslaptól a természetes kőig. A mosogatót az asztallap anyagának és megjelenésének megfelelően választják ki, és az előre elkészített nyílásba kerülnek. A mosogatóhoz nincs rögzítés.
 • Munkaasztal mosdóval (éjjeliszekrények, fiókok) és mosogató. Ez valójában ugyanaz az asztallap, amely lehetővé teszi egy mosogató szerelését, de még mindig van egy mosogató, amelyben egyébként nagyon kényelmes mosogatógépet is elhelyezni. Bizonyos esetekben, a mosogató mellett, apró éjjeliszekrények, fiókos fiókokkal és polcokkal vannak felszerelve.

Külön megemlítjük, hogy jobb gyakorlati és szép bútorok kiválasztása. Az olcsóság elérése azt a tényt eredményezheti, hogy a fürdőszobában egy laminált faforgácslapból készült asztallapot vásárol, és ez 1,5-2 év alatt felborul, és elveszíti a megjelenés maradványait. Jobb, ha egy laminált MDF asztallapot vásárolnak, bár ez az anyag is nagyon feltételes a fürdőszobában, de természetes vagy mesterséges kő ideális, de az ilyen anyagok nem lesznek olcsóak.

Szintén jegyezze fel, hogy a hozzá csatlakoztatott munkalapot szereljük fel. Vannak bútorok padló és fel van szerelve. Mind az első, mind a második nagyon sok előnnyel és hátránnyal jár, ezért nézd meg magad, hogy jobb vagy.

A mosógép felszerelésének jellemzői

A mi esetünkben helyesebb többet beszélni nem egy mosógép telepítéséről, hanem egy asztali, mosogató és mosógép telepítéséről. Meg kell gondolnod, hogy egyszerre három elemet telepítesz, például egy hiba és egy mosógép, például nem esik egy olyan mosogató alá, amely túl alacsony vagy valami más történik.

Nagyon gyakran a lakók, akik saját mosogató alá akarják mosogatógépet telepíteni, egy nem megfelelő szifont vásárolnak, ami nem teszi lehetővé, hogy az "otthoni segítséget" a helyére tegye. Általánosságban elmondható, hogy a táblázatok, mosdók és mosógépek beszerelését olvassa el a kiadványban található utasításokat Mosógép a konyhában a pulton alatt. Esetünkben egy fürdőszobáról beszélünk, de a kiadványban szereplő rendelkezések meglehetősen alkalmazhatóak a bútorok fürdőszobába történő beszerelésekor.

Nem szándékosan fókuszáltunk ezen belső elemek telepítésének általános sorrendjére, hogy a cikket ne összezsugorítsuk nagy mennyiségű adattal. Mindazonáltal néhány árnyalatnál fogunk élni.

 1. Mielőtt a mosogatót, a pultot és a mosógépet vásárolná és telepítené, gondosan igazítsa be az elemek méreteit az állomány tekintetében a kommunikációhoz.
 2. Ügyeljen arra, hogy fontolja meg a mosógép magasságát. Ne feledje, hogy a magassági mosógépes szabvány arra kényszeríti Önt, hogy emelje fel a mosogatót az asztallapra egy tisztességes magasságra, ami problémákat okoz azok használata során.
 3. Kap egy speciális mosogató szifon egy mosógép. Különleges kialakítású, és nem árt, hogy helyezze el az "otthoni asszisztenset".
 4. Vigyázzon az automatikus mosógép kommunikációjára: egy nedvességálló kifolyócsatornát, egy csatornát a csatornahálózatra, egy cső hideg vízzel történő leeresztését.
 5. A mosogató és a mosógép asztalát jól rögzíteni kell, különösen akkor, ha a rögzítőelem csak a falhoz van kötve. Elővigyázatosan vegyen be speciális rögzítőket.

A csövek és a tömlők összes csatlakozását gondosan szigetelni kell, majd többször ellenőrizni kell, hogy van-e szivárgás.

Bútorok és szerelvények gondozása

A fürdőszoba padlója megfelelő gondosságot igényel, különben a bútorok és a vízvezeték nagyon gyorsan elveszítik megjelenésüket. Kétszeresen szomorú lesz, ha pénzt költenek drága anyagokból készült belső tárgyakra. Különösen a kőfelületet rendszeresen speciális impregnálással kell kezelni, amely a hardverraktárakban megvásárolható. Az impregnálás védő réteget hoz létre, amely nem teszi lehetővé a szennyeződés megszilárdulását a bútor felületén.

Üveg- vagy kerámia munkalapok ápolásához használjon üvegtisztítót. Bármelyik eszköz meg fog tenni, segít a felület kristálytiszta tisztításában. Egy kis permetet a felületre, majd száraz, puha ruhával törölje le a terméket. Ismételje meg az eljárást egy tiszta ruhával - ez eltávolítja a foltokat.

Ha Ön egy laminált faforgácslapból vagy MDF-ből készült olcsó munkafelület tulajdonosa, gondosan kezelje az ellátást. Vegyünk egy fürdőszobát, vagy csak véletlenül nedvesítsük meg a pultot, győződjön meg arról, hogy rongyot törölje le. Tisztítsa meg a szellőztetést, helyezze el a szellőztetést, nem engedheti meg, hogy a fürdőszobában állandóan magas páratartalmat tartsanak. A pulton kívül törölje le a mosdót, a fürdőszobai széleket és a mosogatót. Ne feledje, nedvesség - az első ellensége a bútorok készült forgácslap és MDF, különösen bútorok forgácslap. A laminált felület rosszul takarít meg.

Sok az interneten olyan házi készítésű termékek, amelyek megkérdezik, hogyan kell a pultot a mosogató és a mosógép alá önteni. A kezdeményezés természetesen érdekes, talán ezt a kérdést egy későbbi kiadványban fogjuk megválaszolni, ezért maradjunk hangosan.

Végül meg kell jegyeznünk, hogy még egy kis, még egy nagy fürdőszobában is a belső elem központi eleme, a fürdőszobán kívül, mosogató és mosógép mosogatója lehet. Ez a kombinált tervezési elem nem csak díszíti a szobát, hanem az integrált funkcionális komponensét is. Csak helyesen kell kiválasztania és telepítenie, de itt problémák merülhetnek fel!