Legfontosabb > Tervezés

A mosogató alatti mosogatóval ellátott kövek

Ár a teljes készlet megrendelésénél: 21 385 rubel. 20 300 dörzsölje.

 1. Comfort-105M szett padlóval és mosdóval - 21 385 rubel.

Ár külön-külön: 21,385 rubel.

A készlet a bal és a jobb oldali változatban elérhető, attól függően, hogy a mosogató tálca helyén van-e.
A készlet tartalma:
Ellenálló mosogató standard öntött öntött csonkkal;
Rozsdamentes köralakú mosdópadló két szekrényes fiókkal;
Rögzítőelemek a mosogatóhoz.

Fürdőszobai komfort Comfort-110D mosógéppel 2 280 dízel árengedménnyel.

A teljes készlet megrendelésének ára: 21 980 rubel. 19 700 dörzsölje.

 1. Comfort-110D állvánnyal és mosdóval - 21 980 rubel.

Ár külön: 21 980 rubel.

A készlet a bal és a jobb oldali változatban elérhető, attól függően, hogy a mosogató tálca helyén van-e.
Az öntött márványból készült beépített mosdó.
A szekrényház nedvességálló LCB-ből, a nedvességálló MDF homlokzatából készül.
A hajótest és a homlokzat PVH filmmel van bevonva membrán-vákuumos préseléssel. A doboz puha zárószerkezettel van felszerelve.
Színes végrehajtás:
- mosdó fehér vagy színes RAL (+ 2700 rubel) szerint
- test fehér.

Mosdókagyló LOTOS 120 mosogatógéphez függő szekrénnyel 2 665 dl.

A teljes készlet megrendelésének ára: 24.490 rubel. 21 825 dörzsölje.

 1. Countertop mosogató LOTOS-120 szabványos leeresztő - 14 000 rubel.
 2. Mosdókagyló mosdókagylóhoz LOTOS-120 függesztett, rozsdamentes acél betét - 10 100 rubel.
 3. Túlfolyó egy mosdó számára - 390 rubel.

Ár külön: 24 490 dörzsölje.

A készletet bal és jobb oldali mosogatófelületekkel állítják elő, a tál helyétől függően.
Ezenkívül elvégezheti a következőket:
- konzol (650rub);
- szifon felszabadítással (350rub)
- kihúzható talppal, összecsukható tetővel (7100rub), amely a rejtett keréktartókon mozog;
- nagy tükörméret 120x70 (12900rub), LED-es lámpákkal, aljzatokkal és kapcsolókkal ellátva.
A készlet funkcionalitásának bővítéséhez használhat oszloprekeszet (13300 rubel), két oszlopra osztva. A tetején - az üvegpolcokkal ellátott ruhásszekrény, alul - egy üveg polc vagy egy kényelmes mosodai kosár.

Fürdőszobasarok Comfort-120D, mosógéppel 2 475 rubel árengedménnyel.

A teljes készlet rendelésekor: 22 975 rubel. 20 500 dörzsölje.

 1. Comfort-120D álló talapzattal és mosdóval - 22 975 rubel.

Ár külön: 22 975 dörzsölje.

A készlet a bal és a jobb oldali változatban elérhető, attól függően, hogy a mosogató tálca helyén van-e.
Az öntött márványból készült beépített mosdó.
A szekrényház nedvességálló LCB-ből, a nedvességálló MDF homlokzatából készül.
A hajótest és a homlokzat PVH filmmel van bevonva membrán-vákuumos préseléssel. A fiókok puha zárómechanizmussal vannak felszerelve.
Színes végrehajtás:
- mosdó fehér vagy színes RAL (+ 2700 rubel) szerint
- ház és homlokzat fehér, krém, wenge.

A bútorok a LOTOS 120 fürdőszobában, padlóállvánnyal, 2 930 rubel árengedménnyel.

A teljes készlet rendelésekor: 26 690 rubel. 23 760 dörzsölje.

 1. Countertop mosogató LOTOS-120 szabványos leeresztő - 14 000 rubel.
 2. Mosdó mosdó LOTOS-120 padló, rozsdamentes acél betét - 12 300 rubel.
 3. Túlfolyó egy mosdó számára - 390 rubel.

Ár külön: 26 690 dörzsölje.

A készletet bal és jobb oldali mosogatófelületekkel állítják elő, a tál helyétől függően.
Ezenkívül elvégezheti a következőket:
- konzol (650rub);
- szifon felszabadítással (350rub)
- nagy tükörméret 120x90 (13300rub), LED-es lámpákkal, aljzatokkal és kapcsolókkal ellátva.
A készlet funkcionalitásának bővítéséhez használhat oszloprekeszet (13300 rubel), két oszlopra osztva. A tetején - az üvegpolcokkal ellátott ruhásszekrény, alul - egy üveg polc vagy egy kényelmes mosodai kosár.

ALISIA-120 szett: mosogatóasztal asztalhoz mosógéphez, szekrénnyel, 2,640 rubel engedménnyel.

Ár a teljes készlet megrendelésénél: 26 390 rubel. 23 750 dörzsölje.

 1. Mosdó LOTOS Alicia-120 mosógépekhez - 12,600 rubel.
 2. Faliszekrény mosdókagylóhoz LOTOS Alicia-120 két fiókkal - 13 400 dörzsölje.
 3. Túlfolyó egy mosdó számára - 390 rubel.

Az ár külön-külön: 26 390 drab.

A téglalap alakú mosogató-asztallap öntött kőből, offset tálcával, jobb és bal kivitelben kapható.
Az ALICIA bútorok homlokzatai és szekrénye a jól ismert és jól bevált anyagokból készült bútorok - MDF gyártása. Ez az anyag a későbbi alapozással és festéssel jelentősen megnöveli az élettartamot.
A szekrény burkolatát fehérre festették, a fiókok homlokzatát festették, kivéve a standard színű Lotos színeket, vagy a wenge (+ 4000r)
A bútorok ellenállnak a nedvességnek. Ezenkívül az ellátás megkönnyíti a fogantyúk hiányát. Az ajtók közvetlenül a fiókok eleje mögött nyílnak.

Fürdőszobai készlet LOTOS 130 medál állvánnyal, 2 955 rubel árengedménnyel.

Mosogató mosogatója (60 fotó): típusok, hogyan kell választani

Fürdőszoba - az egyik legfunkcionálisabb hely a lakásban. Ezt nem szabad elfelejteni a vízvezeték, bútor és háztartási felszerelés kiválasztásakor. Annak érdekében, hogy egy kis helyiség ne váljon zsúfolt raktárká, a gyakorlatiasságra és többfeladatosságra összpontosítva. Minél több részlet kombinálható egyben - annál jobb. Az atipikus és nem a legnyilvánvalóbb megoldás az, hogy a mosogatót közvetlenül a mosógép fölé helyezzük. De annak érdekében, hogy minden működjön és nézzen szépen, ki kell választania a megfelelő alkatrészeket és alkatrészeket.

Előnyök és funkciók

A mosógép fölé helyezett mosdókagylónak van egy nyilvánvaló és legfontosabb plusz -megtakarítási helyük. Különösen fontos a kisebb helyiségekben, ahol egyébként egyszerre nem lehet mindkét fontos elemet elhelyezni. Még egy öltözőt is csatolhat. Ehhez a mosást kissé előre kell hajtani, és a mosás alatt semmi sem zavarja a térd szintjét.

Az ilyen telepítés az egyik leghatékonyabb módja a térhasználatnak. De van egy második jelentős előnye: a mosogatók különböző típusai és a telepítési módszerek. Bármelyik belső térben van egy alternatív lehetőség.

A közös telepítést hagyományosan a fürdőszobában használják. Ez nem a legjobb megoldás a konyhában. Kényelmes mosni a kompakt és sík mosdókon, de nem szabad az edényeket mosni és a házimunkát elvégezni.

Hátrányok és nehézségek

Ami a hátrányokat illeti, a legnehezebb a szifon felszedése, mivel a mosogató alatt van egy készülék. A telepítés bármilyen pontatlansága súlyos biztonsági problémákkal küzd, a rövidzárlattól kezdve. Jobb, ha egy speciális mosogatót választunk a készletben lévő szifonnal történő közös szereléshez. Ellenkező esetben nem lesz könnyű megtalálni a megfelelőt.

A lefolyó elrendezésének sajátosságai miatt magas a víz stagnálása. Ez sokkal lassabban jön ki, mint a hagyományos függőleges szerelésnél, és még egy kis folt is komoly zavarokhoz vezethet.

A hely helytelen megválasztása azt eredményezi, hogy a szoba kényelmetlen és mozgásban van. Ezért először alaposan ki kell dolgozni és értékelni kell a telepítési tervet.

Hogyan válasszunk mosogatót a mosógép felett?

A mosogató kiválasztásának fő tényezői nem változnak, függetlenül a telepítési helytől. Először is fontolja meg annak méretét, konfigurációját és telepítési módját. A legkényelmesebb - szinte lapos és sekély vízililiomok, amelyek helyet takarítanak meg. Ez az űrlap nem eszik fel értékes magasságokat. De ne feledje, hogy a teljesen lapos mosogatók nem tartalmaznak vizet, ezért nem védik a fröccsenéstől. Veszélyes a készülékre. Ezért fontos megtalálni a középső helyet.

anyagok

A leggyakrabban használt műanyag vagy földi vízi liliomok. Az öntött márvány modellek szintén népszerűek: speciális beton, polimerek és aggregátumok. Tartósak, gyönyörűek, szerények és ellenállnak a kémiai mosószereknek. A természetes kőhöz képest a utánzás fő előnye egy kis súly. Ezenkívül az öntött márvány bármilyen mélységet és alakot kaphat.

A kibocsátás két fő típusát a konfiguráció határozza meg: függőleges és vízszintes. Az első praktikusabb - nem teszi lehetővé a víz stagnálását. A második a megtakarítási magasság tekintetében kompaktabb. A vízszintes szilva a gép testén kívül, a mosogató oldalához vagy hátsó falához vezethet. Ez biztonságosabb, de egy ilyen lefolyó gyakran eltömődött, ezért rendszeresen meg kell tisztítani.

biztonság

A vízilipek közös felszerelésének legnehezebb része - biztonsági berendezés. Ezért a héjok speciális leeresztő-túlfolyó rendszerrel vannak felszerelve. A feladata egyszerű: a víz túlcsordulásának megakadályozása. A túlfolyó lyuk az oldalán helyezkedik el. Vannak olyan dugaszolható rendszerek, amelyek a legmodernebbek - az automatizálással.

méret

A mosogató méreteinek kiszámításához hozzon létre egy kis margót a mosógép paramétereihez. A legkisebb kifelé legalább 2 cm-re van az egyes élektől. Meg kell akadályozni a víz bejutását a berendezésbe. A szokásos mélység 18-20 cm, a mély héj túl magas, ha fel van szerelve, és ez kellemetlen és csúnya.

Hogyan válasszuk ki a mosógépet

Ilyen telepítéshez csak a mosógépet lehet előmelegíteni. Most már vannak speciális modellek a közös szereléshez. De felveheti a szokásos, ha helyesen kiszámolja a méretet.

Az optimális magasság 60-70 cm, a mélység legfeljebb 45 cm, a gép és a mosogató közötti távolság legfeljebb 3 cm, figyeljen a kompakt mini készülékekre, akár 3 kg terhelésig.

A speciális mosogatók dokumentációjában néha megnevezik, hogy a mosógép-típusok milyen kompatibilisek. Kész készletben is értékesíthetők. Sokkal kényelmesebb, mert a gyártó minden paramétert és árnyalatot már kiszámított, és sokkal könnyebb összeszerelni egy ilyen szerkezetet.

Telepítési jellemzők

A teljes szerkezet kényelmessége, funkcionalitása és biztonsága a telepítés minőségétől függ. Ezt a munkát szakértőknek kell kezelniük. Először megtörténik a mosdó, és csak ezután - a mosógép. Alapértelmezés szerint a készlet már tartalmaz minden zárójelet. De ha a fürdőszobában már vannak kötőelemek, amelyeket az építés alatt helyeztünk el, akkor jobb, ha hagyjuk őket - megbízhatóbbak.

Alapszabályok

Tehát a mosogató mosogatóval történő felszerelése során az alábbi kritériumoknak kell megfelelniük:

- A mosogató teljesen lezárja a berendezést, hogy elkerülje a folyamatos fröccsenést és a vizet;

- A lefolyót nem lehet közvetlenül a gép felett elhelyezni, amely a centrifugálás során vibrál és mozog. Idővel károsíthatja a csővezetéket, és ez áttöréshez vezet;

- a mosogató átlagos szélessége - 50 cm-tõl a gép szabványosított szélessége vagy 58 cm-es csatorna-csõ jelenlétében;

- A padló, amelyen az ilyen szerkezet fel van szerelve, tökéletesen egyenletes. Ezért hibák vagy elfogultság jelenlétében először kompenzálni kell őket;

- Annak megakadályozása érdekében, hogy a gép mosolyogjon a mosás során, helyezhet el egy különleges gumitartót;

- Ha a fürdőszobai csaptelep és a mosdó közös, ellenőrizze, hogy a kifolyó szabadon mozog-e. Ellenkező esetben a mosogatót úgy kell felszerelni, hogy a pereme átfedje a fürdőszobát.

Szerelőelemek

Ha a fal nem tartalmaz zárszerkezetet az építés során, csatlakoztassa azokat. Először csatlakoztassa a tálat a falhoz jelöléshez. Csak ezután fúrja meg a rögzítőelemek lyukakat. A csavarok nem húzódnak meg az ütközőhöz: 5-7 mm-t hagyni.

Mosogatószerelés

Mosogató szifonnal a tartóhoz rögzítve. Egy fémhorgot helyeznek be az előkészített lyukba a tálca hátsó falán, amely a falon van rögzítve. Minden csatlakozót és kiemelkedést speciális habmal lezárnak. Csak ezután lesz rögzítve a rögzítő csavarokat.

Mixer telepítés

A mosógépet a mosás után szerelik fel. A daruval ellátott csöveket speciális tömlők csatlakoztatják. Ideális esetben, ha sikerül észrevétlenül tartani őket. Az autó csatlakoztatásához vegye be a pólót.

Mosógép csatlakozás

Miután a mosogatót egy keverővel szerelték fel, helyezze a mosógépet a helyére. A falhoz közelíthető, de először távolítsa el a nyitott kommunikációt. A vízvezetékek egy rést rejtenek.

Biztosítsa a szifon és a leeresztő tömlő csatlakozását egy tömlőbilincskel. Erre azért van szükség, hogy a szerkezet hirtelen csökkenjen az intenzív kisülés alatt. Telepítés után ismét ellenőrizni kell az összes csatlakozás tömítettségét, és a rendszer készen áll a használatra.

Mosogató mosogató - kép

A mosogatógép fölé helyezett mosogatók felhúzása érdekében érdekes gyakorlati lehetőségeket készítettünk. Nézze meg, hasonlítsa össze és válassza ki a kényelmes megoldást a fürdőszobájához!

Vanity egységek a mosógép alatt

Ön választása

 • Szélesség 40-59 cm | nbsp
 • Szélesség 60-69 cm | nbsp
 • Szélesség 70-79 cm | nbsp
 • Szélesség 80-89 cm | nbsp
 • Szélesség 90-99 cm | nbsp
 • Szélesség 100 cm és több | nbsp
 • Növelt nedvességállóság | nbsp
 • Átalakítás kedvezményes alapon | nbsp
 • Szöglenyomatok | nbsp
 • Lógó talapzatok | nbsp
 • Klasszikus stílus | nbsp
 • Elit osztály | nbsp
 • Gazdasági osztály | nbsp
 • Mosodai kosárral
 • Dallas (5)
 • Gyártó Style Line
 • Gyártó Style Line

Online bolt "Fürdőszoba bútorok"
Pickup cím:
Moszkva, Építési átjáró d.7Ak28

Hívást kapunk éjjel-nappal, hetente hét nap alatt!
8 (800) 555-86-21, 7 (495) 540-48-65

Minden védjegy a megfelelő tulajdonosok közé tartozik. Tilos a weboldal egyes részeinek másolása a szerzői jog tulajdonosának engedélye nélkül.

A weboldalon bemutatott információ nem ajánlat.
A gyártónak joga van megváltoztatni a termék jellemzőit.

Vászonkövek a mosógép alatt - verziók: hogyan válasszunk

A modern háztartási készülékek meglehetősen nagy mérete számos nehézséget okoz a kihelyezésükben. Az egyik legnépszerűbb botrány a mosógép. A modern lakások kis képei csak súlyosbítják ezt a problémát.

A köracél a mosógép belsejében - előnyei

A modern bútorok választéka lehetőséget kínál egy éjjeliszekrény felszerelésére a mosógép mosdója alatt. Ez a megközelítés számos előnnyel jár:

 • Lehetőség arra, hogy szerves módon belépjen a berendezés bármely belső térébe. A szekrényhez egy sorban állva a gép sokkal szebbnek látszik;
 • A nagy hatékonyságú tér használata;
 • Lehetőség van a mosás mosásához szükséges kiváló minőségű tárolására. És ez segít egy speciális, fémkosárral hajtogatott szakaszban. A mosógép közelében fekvő piszkos mosdó halom el fog tűnni;
 • A járókerék csökkenti a munkadarab zajküszöbét;
 • Az ajtók mögött elrejtheti az összes tömlőt, csövet és keretelemet.

Elkerülhetetlen lesz néhány nehézség. Nehéz lesz némi javítást elvégezni, például egy szifont cserélni. Szivárgás esetén sokkal nehezebb lesz a víz eltávolítása következmények nélkül.

Mely helyiségek telepíthetők?

Az alátétekkel ellátott állványok leggyakoribb helyei a következők:

 • Fürdőszoba. Ez egyszerűen kényelmes. Normális elrendezésben ez a szoba a hálószobától távoli távolságra található. A zajok nem akadályozzák meg a többi család nyugalmi állapotát;
 • Kitchen. A mosogatógépet a főzőzónában a helyiség hiánya kényszeríti a fürdőszobában. A mosóporok, klímaberendezések és egyéb háztartási vegyi anyagok tárolása még mindig más helyen kell lennie. Alaposan figyelemmel kell kísérnünk a kisgyermekeket. A fürdőszobában sokkal rosszabbul;
 • A folyosó. A legkívánatosabb lehetőség. Nehéz áthaladni rajta. De néha ez az egyetlen módja annak, hogy megszabaduljon a kézmosástól. A lakások elrendezése nem mindig felel meg a tulajdonosok valós igényeinek.

A típusok típusai

A mosogatógép mosdója alatt található minden szekrény a következő kategóriákba sorolható:

 • Emeleten. Szerelés után nincs szükség további manipulációra. Csak helyezze őket a padlóra a kiválasztott helyen. Sima legyen. Erős tuberositás később a mosogatóban vagy szifonban lévő víz stagnálását idézheti elő. Ez különösen a talapzatok modelljeire vonatkozik, a mosogatóval kombinálva. A lábakra vonatkozó lehetőségek is előnyben részesíthetők azokkal, amelyek alapokkal vannak felszerelve. A lábak megkönnyítik a tisztítási folyamatot. Ne zavarja a természetes légáramlást. Az állítható magasság lehetővé teszi, hogy a szekrényt még egy hajlított padon is beállíthassa;
 • Függeszteni. Több eredeti megjelenés. Nem okoz nehézséget a mopeléssel, a kiömlött víz eltávolításával. De a falnak hordozónak kell lennie. Ebben az esetben a kiváló minőségű, tömör falazású válaszfalakat előnyben részesítsük. A gipszkarton gipszkarton vagy más puha anyagok jelenléte nem kívánatos. Önnek is szüksége lesz a minőségi hardverre. Minél nagyobb a szekrény súlya, annál erősebbnek kell lennie a fém rögzítőknek. A bútorok sarkainak és speciális tartóknak köszönhetően;
 • Építettek. Mind a teljes, mind a részleges beágyazás megengedett. Előzetes szakképzésre van szükség. De a mosógép ajtókkal fedett.

Keret és méretek

Olyan anyag esetében, amely a mosdó alatti mosdókagyló alá kerül, a vízzel, hővel és rezgéssel szembeni ellenállás kötelező:

 • műanyagból;
 • Kemény fa;
 • MDF vagy lakkozott változata (LMDF);
 • Tartós üvegből készült fémkombinációk;
 • Bútor pajzs. Sűrített vékony fa lemezek. Annak érdekében, hogy erőt adjon hozzá a ragasztó kompozíciókhoz.

A szekrények tipikus méretei a táblázatos modell példáján alapulnak, amely alatt az alátétet elhelyezik. Az asztallap hossza 1,2 m. Ebben az esetben az éjjeliszekrény szélessége pontosan megegyezik a gép szélességével (60 cm). A magassága 85 cm, és a mélység 45 cm-re elég. Itt érdemes megemlíteni, hogy jobb vagy egy mosógép megvásárlása, akár a palack előtt, akár egy időben. A mélységi paraméter teljesen a technika ezen dimenziójától függ. A gép alatt lévő rés elrendezésénél pontos méretei vannak. Minden oldalról kb. 2-3 cm-t takar a természetes hűtéshez. De mélységben 10-20 cm-t kell dobni, ez a hely a tömlők befogadására. Ezenkívül a gép nem fúj a falhoz a spin üzemmódban.

homlokzatok

Az állványok következő típusai a homlokzatok:

 • Nyílt. Egyes szakaszok vagy polcok láthatók lesznek;
 • Lezárva. A szekrény belseje az ajtó mögött van.

Ugyanakkor a homlokzati rendszer megnyitásának módjai eltérhetnek:

 • Swing. Zsinórral rögzíthetjük a bútorok hurkolását és a szabadtéri nyitást. Megbízható. De ajánlott elkerülni a nyomást, éles ráncokat. "Egyél" sok helyet nyitott állapotban;
 • Összecsukható. A zsanérokat a szárny lefelé hajtja. Nyitott állapotban az ajtóhoz képest 45 ° -kal leereszkedik. Jó lehetőség egy kosárral ellátott részre a piszkos ruhák alatt;
 • Fiókot. Így dobozokat dob. Az oldalsó vezetékekkel rendelkező mozgatható görgők szállítják. Széles helyet igényel a szekrény előtt;
 • Behúzható rakományrendszer. Lényegében ez egy magas behúzható fiók. Egy szabványos keretkeret helyett egy nagy fémkosárral van felszerelve. Egy másik nagyon kényelmes módja a ruhák tárolására.

Az alváz elülső oldalán minden egy kicsit egyszerűbb. Ez vagy lengőajtó vagy csúszó. Egy ilyen rendszerhez az ajtókat csuklópántokkal kell csuklózni. Amikor kinyílik, oldalra mozogjon. Fel van szerelve egy felső görgős kocsival. Mindezek a módszerek lehetségesek, ha a gép be van ágyazva. Külön hurok van a lógáshoz. A hagyományos alátétek gyakrabban maradnak nyitva. A ház rejtve van a fülke belsejében, és az elülső rész egy dob látható.

Tabletop típusok - építmények, anyagok és dekorációk

Amikor kiválaszt egy pultot, ne feledje, hogy többféle lehet:

 • Zökkenőmentes. A legmodernebb anyagok a munkafelületek gyártásához, lehetővé teszik a legfeljebb három méter hosszú, tömör szövedék gyártását. A süllyesztett asztallap felületének szervesabbnak tűnik;
 • Integrált mosdóval. Ebben az esetben a mosdókagyló a munkafelület szerves része. Ugyanabból az anyagból egyszerre készülnek. Az opció kiküszöböli a lyuk lecsapolásának nehézségét a mosogató alá;
 • Gondoltam. A tabletta elülső oldalát összetett, görbületi kontúrral vágják. Rendkívül dekoratív hatású.

A nagy szilárdságú anyagok felhasználásával készült munkalapok gyártásához:

 • Természetes kő. A legfinomabb felületek kvarcból származnak. Nagyon tartós, sima, nem karcos. Egy kicsit rosszabb nekik gránit. Ügyeljen arra, hogy vásároljon, ha érdekel a kvarc százalékában. Gránitjának legalább 30% -nak kell lennie. Nagyon gyakran vannak hulladékhulladék-termékek (a kvarc aránya kevesebb, mint 10%). Figyelembe véve a jelentős árat, ez fontos. Végül is ez az erőtől függ. A leginkább szeszélyes márvány. Felszívja a festéket, a karcolásokat. Rendszeresen csiszolni, viaszt megkenni. De a megjelenés kifogástalan;
 • Mesterséges kő. Az agglomerátum nagyon tartós, de durva az érintés. De nem fél a kis csiszolóanyagoktól. De az akril kő jobban mosható gélekkel. Könnyedén karcolódik, de lényegesen kisebb súlyú;
 • Wood. Luxus lehetőség magas árcédulával. A felület kötelező antiszeptikus impregnálást igényel. Azt is jobb, hogy lengyel, majd fedjük le a bútorok lakk 2 rétegben. Így megszabadulhat a szennyeződés felszívódásától és a víztől való megduzzadástól;
 • Vastag üveg ürítéssel. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy egy rendkívül eredeti designt hozzon létre. A felület sima lehet, észrevehető megkönnyebbüléssel, mintázva, matt, színezett, színezett. A választás nagyon gazdag. Ebben az esetben feltétlenül minden minta nem ellenáll a mechanikai sérülésnek. A karcolásokat később nem lehet álcázni.

Minden típus, kivétel nélkül, a díszített vágás (csiszolás) formájában díszíti a szélét. Ehhez számos elem van:

 • Körpad (keresztmetszetben);
 • Körülbelül egy negyed. Konvex vagy konkáv lehet;
 • hullám;
 • Ovális padló (henger);
 • Negyed ovális (félhenger);
 • Direct. Normál, enyhén lekerekített él;
 • Evrofaska. A kinyúló borda az él fölött van vágva. Ezenkívül a szálhoz képest szöget zár be;
 • Több él. A letörés lehet több. Mindegyikük az előzőtől valamivel behúzva van. Lehet lapos vagy ferde.

Az egyszerű elemek kombinálásakor összetettebb csiszolási minták jönnek létre. Csak néhány tucat.

Mosógépek típusai mosógépekkel - szerelési lehetőségek

A mosogatók általános formája között fontos, hogy hogyan szereljük fel:

 • Függeszteni. Fali rögzítést igényel. Ehhez a konzolokat előbe kell helyezni. Ne válasszon vékony, elvékonyodott partíciókat. A könyökök a mosogató teljes felszerelése után felszerelhetők teljesítményellenőrzéssel;
 • Bevésőzár. Adja meg a munkalapok használatát, amelyek közül néhány a mosógép felett helyezhető el. Ahhoz, hogy a mosogatót a pultba helyezze, a kívánt méretű lyukat kell vágnia. Ez elég nehéz pillanat. Ezt követően a mosogató vagy fentről lefelé, vagy a táblázat alól felemelkedik. A második lehetőség esztétikailag kellemesnek tűnik, de nehezebb elvégezni;
 • Telepítés az állványra. A táblagépben vágjon egy lyukat a lefolyó méretei alatt. A többi tál felület felülete felett marad. Nagyon szép ebben a dizájnban a lekerekített mosdók magasra nézve;
 • Bútor tartó. Ruhát az összeszerelt keretszekrényre, mint egy fedelet. Teljesen cserélje ki a keret felső horizontját.

Mosogató a mosógépen

A közelmúltban sok ember egyre jobban megkülönbözteti a megfelelő belső tárgyak választékát. Végtére is, szinte mindig olcsó berendezések kerülnek repedés után több éves működés. Különösen fontos, hogy kiváló minőségű tárgyakat válasszon a fürdőszoba elrendezésének, mivel ez a szoba a lakástulajdonosok által leggyakrabban használt.

Kis mosdókagyló kiválasztása

A kényelem kedvelői közül a legnépszerűbbek az Altasan mosogatók, amelyeket európai formatervezésük, tisztességes minőségük és meglehetősen kedvező áruk jellemez. Érdemes megjegyezni, hogy ez a gyártó ideális számos orosz fogyasztó számára, mivel valamennyi terméke nagyon közel áll a működési feltételeinkhez.

Nem is olyan régen a vállalat részt vett az ilyen berendezések felszabadításában, mint a mosogató mosogatói. Hasonló eszköz (mosogató mosogató) iránti kereslet aktív kérdése a kis helyiségek tulajdonosaitól.

Jelenleg egy vízililiom mosogató használatával jelentősen megtakaríthat szabad helyet a fürdőszobában, amely más funkcionális berendezésekhez is használható. Érdemes megjegyezni, hogy ilyen megtakarítások esetén a személy semmilyen módon nem veszíti el az ehhez szükséges egészségügyi ellátás teljes körű használatához szükséges kényelmet.

A mosogató mosogatójának műszaki jellemzői

A bemutatott berendezéseket csak olyan készülékeken szabad felszerelni, amelyek csak szennyezett ruhanemű frontális módon vannak felrakva. Ezen felül a Water Lily kagylók a következő tulajdonságokkal rendelkeznek:

 1. A lefolyó speciális kialakítása, amely könnyen lehetővé teszi a mosogató alá helyezését bármilyen, akár dimenzionális, mosógéppel.
 2. Splash védelem. Ennek a funkciónak köszönhetően a készülék kezelőpanelje mindig tiszta marad.
 3. Kényelmes forma. A bemutatott mosogató megfelelő kialakítása kiváló működési tulajdonságokkal rendelkezik.

Minőség és termelési technológia

A Santek mosogatók a legmodernebb felszereléssel készültek, kiváló minőségű és környezetbarát anyagokat használva. Ennek köszönhetően a bemutatott márka nagy érdeklődést mutat sok fogyasztó körében, akik e termékekben nem csupán a kényelmet és a vonzó külsőt értékelik, hanem a maguk és a környezet biztonságát is.

A mosogató alatti mosogatóval ellátott kövek

Ez az építmény neve, amely egy mosogatóval ellátott kis szekrényből és egy beépített mosógépből áll. Ez egy nagyon kényelmes és gazdaságos konstrukció a térben. Ez az optimális megoldás a kis méretű fürdőszoba és konyha számára.

nyalánkság

 1. Sok szempontból helyet takarít meg azzal, hogy további munkahelyet hoz létre a fürdőszobában vagy a konyhában.
 2. A bútorba épített mosógép esztétikailag kellemesnek és tisztának látszik, ha csak azért, mert a csaptelepek a talapzat mögött lesznek elrejtve. Ez a megoldás tömör belső dekorációt eredményez.
 3. A mosdó és a mosógép kombinációja, valamint a fürdőkád és a konyhák tárolása nagyon kényelmes.
 4. Helyezze a készüléket a szekrény belsejébe történő mosáshoz, ezzel minimalizálva a sötét sarkok számát a szobában.
 5. Bútor a mosógép számára további zajszigetelést hoz létre működés közben.
 6. Ha a beltéri padlófűtési rendszer be van szerelve, a lábak talapzata lehetővé teszi, hogy elkerülje a bútorok és készülékek szükségtelen fűtését.

A mosógép beépített mosogatóval számos lehetőség van a hüvelykujjokra. Fel lehet függeszteni, a padló és a lábak. Ezen kívül különböznek azok méretétől, anyagaitól, amelyeket gyártásukban, céljukban, megjelenésükben és végül árukban használtak. Éjjeliszekrények, mint például mosógép, elhelyezhetők a konyhában vagy a fürdőszobában. A fürdőszobában általában egy egyszerű, szabványos méretű szekrényt helyeznek el egy mosogatóval és egy külön nyílást a mosógéphez. A konyhában inkább bonyolultabb bútorokat kínálnak. A mosógép és a talapzatok, amelyek mellett egy asztallapot helyeznek el, további munkahelyet teremt a főzési folyamatokhoz.

Ezenkívül ezen típusú tartóállványok változatai is vannak, amelyeknek van egy ajtója, amely elrejti a mosógépet, amikor erre nincs szükség. Ez egy egységes stílust hoz létre a szoba számára. Ha a szoba tágasabb, akkor biztonságosan választhat egy szekrényt egy mosógéphez, további fiókokkal, mosodai kosárral, polcokkal stb. Számukra nagy mennyiségű háztartási cikket, kozmetikumokat, törölközőt, szennyezett mosót és egyéb szükséges felszerelést rejthet el.

Népszerű méretek

A legkompaktabb mosógép szekrény 1100 mm széles, 878 mm magas és 616 mm mély. Az ilyen szekrény mosogatóból, kis mosdókagylóból és egy mosógép nyílásából áll. Egy fiókkal ellátott mosdó áll a lábán, és egy mosógép közvetlenül a padlóra van szerelve. Az ilyen bútorok kompaktsága és elfogadható ára miatt nagyon népszerű fürdőszobai bútorok.

Nagyobb helyiségekben 1300 mm szélességű, 600 mm mélységű és 900 mm magasságú szekrények választhatók. Az ilyen mosdóval ellátott szekrény kényelmesebben használható nagyobb munkaterület és két fiók vagy egy nagy fiók miatt, ahol több dolgot tárolhat. A konyhákban, főszabály szerint, a konyhaszekrényből és a mosógépből készült szekrények egy asztallappal vannak lefedve. Ebben az esetben úgy fog kinézni, mint egy nagy szekrény, sok fiókkal és szekrénnyel a tárgyak tárolására. A padlólap mérete eltérő lehet, és a konyha méretétől függ.

tervezés

Ma lehetetlen elképzelni az életünket mosógép nélkül. A szinte minden ház kötelező tulajdonságává válik, általában a fürdőszobában vagy a konyhában helyezkedik el, ezáltal megsérti a helyiség tervezési döntéseinek harmóniáját. Ezért válik szükségessé a kifinomult éjjeliszekrény, amely elrejti a mosóeszközöket és egyéb olyan elemeket, amelyek nem teszik lehetővé a helyiség gondtalan rendezését. Bútor a mosógép alatt, és meg lehet vásárolni és rendelni ízlését. A második egy kicsit több időt vesz igénybe, mint az első, de ebben az esetben a valószínűsége, hogy pontosan azt kapja meg, amit jobban akartál. Ugyanakkor meg kell jegyeznünk, hogy a bútorkereskedelemben ma már olyan sokféle állvány van, amelyek között talál valami megfelelőt.

Ha minimális pénzt szeretne eltölteni, és csak egy egyszerű lehetőséget keres, csak helytakarékos és konyhai vagy fürdőszobai kiegészítők elrejtésére, akkor azonnal fordítsa a figyelmet a kis és olcsó edényekre egy mosdókagylóval a mosógép alá. Általában világos árnyalatokkal vannak festve, és nincs rajta díszítőelem. Ilyen hüvelykujj, bár látszólag nem látszik, tökéletesen megbirkózik a feladataikkal.

A drágább állványminták különböznek abban, hogy több nemes és megbízható anyagból készülnek. Különböző méretűek és formatervezettek lehetnek.

Könnyen kiválasztható egy szekrény egy már elkészült belső tér számára, elegendő figyelembe venni a szoba külső jellemzőit. Ha már bútorzattal rendelkezik, lekerekített sarkokkal és elegáns formákkal élénk színekkel, akkor egy sötét éjjeliszekrény éles sarkokkal teljesen elfogy. Vagy a klasszikus stílusban díszített fürdőszobában, ahol drága arany és ezüst elemek vannak, fényűző fából készült bútorok faragott rajta stb., Egy szerény, csúcstechnikai stílus teljesen nem működik. Helyénvaló vásárolni vagy megrendelni egy szekrényt mosogatógéphez, mesterséges kőből készült mosogatóval, és mindig egy mosógép ajtóval.

A belső bútorok beszerzésének megkönnyítése érdekében a bútorok színei és anyagai által vezérelve, amelyek már jelen vannak a szobában.

Tippek a választáshoz

Bútorok mosogatógéphez való mosogatásakor ne rohanjon, mivel a megfelelő választás számos tényezőtől függ.

Ezért javasoljuk bizonyos szabályok betartását:

 1. Miután úgy döntött, hogy ilyen szekrényt vásárol, először határozza meg a szekrény helyét. Ez a hely lehet mind a konyhában, mind a fürdőszobában.
 2. Mint bármely más bútor beszerzéséhez, meg kell határoznia azt az összeget, amelyet a szekrényen hajlandó költeni.
 3. Ha már vásárolt egy mosógépet, akkor mérnie kell annak magasságát, mélységét és szélességét, és vegye figyelembe őket a szekrény kiválasztásakor. Mivel a gépnek először be kell illeszkednie a szekrényben tárolt helyiségbe, és másodszor is hagynia kell egy kis helyet annak körül, hogy a berendezés rezgése a működés közben ne kerüljön a bútorzatba.
 4. Ezenkívül még mindig el kell gondolkodnod, hogy a vízvezetékcsövek hogyan kerülnek ki a mosogatóból és a mosógépből.
 5. Ne felejtse el a vásárolt bútorok kompatibilitását a szoba stílusával.
 6. Ügyeljen arra, hogy a termék és tartozékai milyen anyagból készültek. A Chrome-fém egy jó lehetőség a lábak, tollak és énekek számára. A műanyag krómozott vagy aranyozott szerelvények egy hónapon belül elveszíthetik eredeti megjelenésüket. A festékszekrénynek tökéletesen sima legyen.
 7. Fontos, hogy a szekrény anyagai nedvességállóak legyenek. Csak ebben az esetben hosszú és hatékonyan szolgálhat Önnek.

Jelenleg 13000 rubel vagy annál nagyobb áron megvásárolható egy mosókonyha mosogatóval ellátott állványa. Megvásárolható mind a helyi, mind a külföldi gyártók közül. A belföldi gyártók elég magas színvonalú bútormintákat kínálnak egy mosógép számára. Az ilyen hüvelykujjok ára általában 20 000 rubel. A mosogató mosogatógépeinek mérete (megrendelésenként) átlagosan 45 000 rubelt fog fizetni.

telepítés

Ma minden bútorszalonban vagy hardverraktárban ingyen vagy kis mennyiségben kínálják a megvásárolt áruk összeszerelését és telepítését. Ha a bútorgyártó cég bútorok gyártását rendelik, akkor rendszerint ingyenesen telepítik őket.

Ha még mindig úgy dönt, hogy a mosógép mosogató alá helyezi a szekrényt, javasoljuk, hogy tartsa be ezeket a szabályokat:

 1. A bútorok belsejében történő felszereléskor legalább néhány centimétert kell hagyni közöttük, különben vibráló mosógép károsíthatja a talapzat integritását és zavarhatja a pihenést.
 2. Amikor a bútorokat zárható ajtóval helyezi el, ne felejtse el, hogy kényelmesen hozzáférjen hozzá. Nem számít, hány ajtó lesz, fontos, hogy szabadon nyíljanak és bezárjanak.
 3. Óvatosan vegye figyelembe, hogyan kell elektromos áramot és vizet vezetni a berendezéshez, valamint egy leeresztő csövet.

Bármely bútort önállóan lehet készíteni, feltéve, hogy rendelkezik az asztalos vágyával, idejével és fő tapasztalatával. Különösen ma fűrészelt szerszámokat és anyagokat vásárolhat. Azonban, mielőtt elkezdené készíteni a saját szekrényét, készítsen költségbecslést. Ez lehetővé teszi, hogy megtudja, olcsóbb lesz-e vásárolni vagy létrehozni egy szekrényt a saját kezével.

anyagok

Érdemes megjegyezni, hogy a mosógép alatt lévő bútoroknak folyamatosan magas páratartalmú körülmények között kell dolgozniuk. Ezenkívül veszélyben van a víz bejutása. Ezért az ilyen anyagokból készült anyagok nedvességállósága kötelezővé válik az ilyen bútorok számára. Ezek MDF, kezelt fa, üveg, fém és műanyag bútorok. Az MDF lapok felületét különleges nedvességálló film fedte le, de ennek ellenére a víz behatolhat a végekbe és a rögzítési területekbe, amelyek miatt a bútorok hamarosan romlanak.

A fémből és üvegből készült szekrény hosszabb ideig tart, mint bármely más lehetőség. Ugyanakkor az üveg lehet átlátszó, és tükör. Vagy választhat egy tiszta üvegből készült modellt. Az ilyen bútorok egyetlen mínusz az a magas ár. Épp ellenkezőleg, a műanyag bútorok meglehetősen olcsóak. Ezen kívül nagyon világosak és nagy nedvességállóság jellemzi. Az egyetlen hátránya az, hogy a műanyag nem a legerősebb és legmegbízhatóbb anyag. Bútor fából. nedvességgáttal áztatott, nagyon szép és elegánsnak tűnik, de általában az ilyen bútorok költsége magas, és emellett fokozatosan elveszíti minőségét is MDF-ként.

Mosogató a mosogatógép felett

Rendezés: név (növekvő | csökkenő), ár (emelkedő, csökkenő), értékelés (növekvő csökkenő)

A "Bath and I" online áruház eredeti megoldást kínál - a mosógép felett található mosdókban található mosdók. Katalógusunk kényelmes készleteket tartalmaz az orosz Lotos gyártó cégtől.

A fő előnye, hogy mosogatót helyeznek egy mosógépre, hogy helyet takarítson meg. Gyakran előfordul, hogy a kompakt fürdőszobák tulajdonosai kényszerítik ezeket a készülékeket a konyhába, és csak az ilyen mosogatók lehetővé teszik, hogy kényelmesen helyezze a gépet a helyiségbe. A Lotos fejhallgatók azt javasolják, hogy a mosógépet nem a tálba helyezzük, hanem a szárny alatt. Ez az elem sík felülete a tál jobb vagy bal oldalán, amelyen fürdőszobai kiegészítőket, kozmetikumokat stb. Lehet elhelyezni. A mosogatónak a fürdőszobában való elhelyezésének köszönhetően szabványos szifont és tálat használhat bármilyen mélységben. A háztartási készülékek jobb vagy bal oldalán található egy kényelmes padló vagy polcos akasztós szekrény. Két ajtóval ellátott szekrényt is választhat, amely nemcsak a polcokat, hanem a mosógépet is magában foglalja.

Ha a Mosógép fölött lévő mosdóban érdekel egy megbízható gyártó, vegye fel a kapcsolatot a "Bath and I" online áruház szakembereivel. Részletes tájékoztatást kap telefonon +7 (495) 764-81-70.

Bath és én ©, 2000-2018 Nosovihinskoe autópálya, Possession 4, Nikolskoe TVC, épület 9 Telefon: 8 (495) 764-81-70

A webhelyen található bármely űrlap kitöltésével elfogadja az adatvédelmi szabályzatot

Vízilabda mosogató - a kis fürdők számára

A szovjet mérnökök által tervezett apartmanaink szinte mindazt, amire szüksége van az életre. Amellett, hogy a hely a fürdőszobában, amelyben nem csak mosógép, de sehol se forduljon. Mi volt az egyetlen dolog, amit az emberek találtak a szobában: mind a falra szerelt polcok, mind a hajtogató szárítók, és igyekezett maximalizálni a helyet a fürdőszoba alatt. De még mindig nagyon hiányzik.

Hogyan takarít meg helyet a fürdőszobában?

A fürdõszobák nagyon kicsiek, ezért állandóan feltalálni kell a szükséges felszereléseket. Ez az, hogy megoldja a kérdést az elhelyezés egy kis területen jól illik mosogató-liliom.

A vízilipszegélyek kitűnő vízvezeték szerelvények kis helyiségek számára. Különböző modellek lehetnek, és mivel közvetlenül a mosógép felett helyezkednek el, a gyártók olyan változatokat hoznak létre, amelyek megfelelnek a mosógép különböző típusainak és méreteinek. A legközelebbi fürdőszobában is van egy hely ilyen mosogató telepítésére.

A vízililiom mosogatójának fejlesztői figyelembe veszik, hogy milyen mosógép lesz benne

Tányérok típusai, vízi liliomok

A vízililiom mosogató alakja lehet négyzet vagy téglalap alakú, kerek vagy félkör alakú, de fő különbsége az, hogy a tál alacsonynak, általában sík fenekű, különben a mosógép az egészségügyi berendezés alá nem emelkedik. A héja mélysége körülbelül 20 cm. Természetesen ez nem pontosan az, amire szoktunk, de idővel egy ilyen különbség még kérheti is.

A vízililiom mosogató lehet négyzet

A mosogatós-víz liliomok mérete változó, ami lehetővé teszi, hogy felvehesse őket egy meglévő mosógép alatt. A mosógép standard méretei 600x600 mm. Ennek megfelelően a kagyló szélessége és mélysége 600x600, 640x600, stb.

A vízimadarak kagylója is különböző lehet: függőleges és vízszintes. Ne feledje, hogy a mosógép csak horizontálisan használható. Ezt fontolja meg a mosogató kiválasztásakor. A szifonok alakja és mérete több, mint a szilva zuhany.

A kerek liliom mosogató esztétikailag kellemesnek tűnik, a görög kifejezés szellemében

A mosogató anyagának megválasztásakor figyelembe kell venni, hogy nem csak fajanszként, hanem műanyagként is szolgálhatnak.

Most vannak olyan modellek, amelyek az úgynevezett öntött márványból (speciális beton ötvözetből) készültek.

A keverő típusától függően a vízililiomok két típusból állnak: fény és uni. A fény kategóriában vannak olyan modellek, amelyek alkalmasak bármilyen mosógépre, nincs lyuk a keverőhöz. Ez lehetővé teszi, hogy különleges kegyelemben, az úgynevezett lux fényben elegáns hüvelyeket készítsen. De a Yuni típusnak van egy lyuk a szabványos verzió keverőjéhez.

Fotógaléria: a vízililiom belesül a vízbe

A mosogató és a mosógép kombinációja

A két szerkezet optimális összekapcsolása érdekében jobb, ha egy elöltöltős mosógépet választanak. Az alátét ajánlott magassága 70 centiméter. Ebben az esetben a felett elhelyezkedő héj 85 cm magasságban lesz, ami az átlagos magasságú ember normája.

Készletek mindkét eszköz kényelmes használatához:

 • mosogató-liliom keskeny mosógéppel együtt;
 • vízililiom mosdó, mini mosoda;
 • gépet és mosdót tartalmaz.
A készlet (mosógép és mosogató) vásárlása kevesebb, mint az egyes termékek külön megvásárlása

A legracionálisabb lehetőség egy olyan készlet megvásárlása, amely tartalmaz mosogatót és mosógépet. Így kizárhatók a telepítés során felmerülő esetleges eltérések. A mosogató mérete kissé nagyobb lesz, mint a gépé, ami lehetővé teszi a vászon kirakodásához. Egy másik plusz: a készlet olcsóbb, mint az egyes eszközök külön megvásárlása.

Videó: tervezési megoldások a vízi liliomok elhelyezéséhez.

Kapcsolódó cikkek a vízililiomok számára

A készülék legjobb működéséhez megfelelő elemeket és alkatrészeket kell kiválasztania és telepítenie.

Szifonok és keverők

A mosogatógép fölött elhelyezkedő, sekély zacskó elhelyezésének jellemzője bizonyos eltéréseket okoz a szifonkiválasztásban. A lefolyó középen helyezkedik el, mivel a szokásos modelleken vagy oldalán, leggyakrabban a jobb oldalon helyezkedik el.

Szükséges figyelni a szifon kiválasztására. Gyakran van egy mosogató, de néha érdemes megvenni külön. A szifon fő funkciója a mosogató és a mosogató mosogató összekötése. Ez biztosítja a mosogató egyszerű eltávolítását a csatornába.

A szifon kiválasztásakor győződjön meg róla, hogy összekapcsolja az írógép mosogatóját és a mosdót.

A keverő kiválasztásakor gyakorlatilag nincs korlátozás, de sok szempontból egyszerűsíti a telepítést, ha csatlakoztatja a mosógép kimenetéhez.

Szekrény a mosogatógép alatt mosdóval

Több racionalitással a helyiség a fürdőszobában segít nem csak a mosogató, vízililiom telepítésében. Ma három részből álló készletek kerülnek felosztásra, amelyek maguk a mosdóból, egy kompakt mosógépből és egy stilizált palackból állnak. A szegélykövek segítik a mosogatószerek és a ruhanemű tárolására szolgáló, szükséges polcokkal ellátott fürdőszobát felszerelni, és a gépet is le kell zárni.

Az egyetlen olyan dolog, amelyet a szekrények beszerelésekor fontos figyelembe venni, az az anyag, ahonnan készült. Mivel a bútorok a fürdőszobában lesznek elhelyezve, az anyagnak rendkívül ellenállónak kell lennie a nedvességgel szemben. Ezek közé tartozik az üveg és műanyag, MDF és faforgács, fém. Ha a fürdőszoba elég kicsi, akkor válasszon egy szekrényt összecsukható ajtókkal, így amikor kinyílik, akkor nem töltik ki az összes szabad helyet.

Éjjeliszekrény a mosogató alá kell választani összecsukható ajtók, ha a méreteit a fürdőszoba nagyon kicsi

Mosogató a pulttal

Egy másik lehetőség a mosogató elhelyezése, nem csak használható helyet takarít meg, hanem látványosnak is tűnik - asztalhoz egy mosogató. A táblatípus típusának és típusának megválasztása, valamint a telepítés módja ebben az esetben csak a fürdőszoba méretének és az Ön ízlésének megfelelően határozható meg. Figyelembe véve, hogy a természetes kőből készült munkalapok gyártásához műalkotást készíthet a fürdőszobából. Nyugtalanabb verzióval üveg, fa, forgácslap, MDF és műanyag asztallapok megengedettek.

A padló a természetes kő mosogatója alatt különleges ízűvé válik a fürdőszoba kialakításában

Tulajdonságaik szerint a mosogató alatt lévő munkalapok két típusból állnak:

 • mortise héjjal;
 • szilárd öntött.

A szilárd öntött kivitelben a mosogató és a mosdó egy egész, ugyanabban a tartományban készült kész munka. A szilárd asztallapok sokkal drágábbak, de az esztétika megéri.

Ha a táblaszerkezet hézagot biztosít, akkor jogában áll a színek és az alakzatok kombinációját. Itt van egy mínusz - a varratok idővel szivároghatnak. De ez a lehetőség pénzügyi szempontból jövedelmezőbb.

A tömör asztallap nagyon lakonikus, és a varrások hiánya védelmet nyújt a baktériumok felhalmozódása ellen

Mindkét esetben érdemes előnyben részesíteni a felerősített szerkezetet, ami segít elkerülni a gép elhelyezési problémáit. Bár a padló lehetőségei olcsóbbak és ergonómikusabbak, nagyon nehéz lesz az alatta lévő alátétet felszerelni.

A mosógépet a mosogató alá választjuk

Nem minden mosógép-modell alkalmas ilyen berendezésre. A választás azonban meglehetősen nagy. A mosogató alá helyezett mosógépek számos márkát gyártanak: Candy, Eurosoba, Bosh és Electrolux. Rendszerint ezek olyan kompakt egységek, amelyek maximális terhelhetőségűek 3,5 kg-ig.

A leggyakoribb gépek Eurosoba 600, amelynek paraméterei 0,46 m (szélesség) és 0,46 m (mélység) 0,68 m tengerszint feletti magasságban. Ilyen méretek mellett a gép alkalmas bármely vízililiomhéjba történő beépítésre.

Az Eurosoba 600 mosógép olyan méretekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy egy mosdókagylóval együtt telepítsék

Egy kicsit több lesz Zanussi FCS 1020 C mosógép, 0,7 m magassággal, mélysége és szélessége kissé nagyobb, mint az előző - 0,51 m. Ugyanezekkel a paraméterekkel megtalálható a Candy AQUA 80 F gép, és itt van a következő Candy AQUA A jelölt AQUA 100 F mélységének mélysége (0,44 m), de a gyártó további védelmet nyújtott a nedvességszivárgás ellen.

A Bosh egy vízililiomos mosogatóval történő felszerelésre is felszívta a gépeket. Ez a híres gyártó jelenleg két modellt tartalmaz: WIS24140OE Logixx 7 Sensitive és WIS28440OE. A Samsung már régóta rendkívül vékony mosogatóegységeket gyárt, amelyek tökéletesen alkalmasak mosogatóval való felszerelésre.

A Samsung elindítja a keskeny mosógép modelleket, amelyek kompatibilisek a mosdókkal.

Telepítse a mosdóvíz liliomot a mosógépre

A mosogató feletti mosogatószerkezet telepítésének technológiája nem túl bonyolult, de megköveteli a különleges árnyalatok betartását. Kérjük, először olvassa el figyelmesen az utasításokat.

 1. Először le kell szedned a régi mosdót. Ugyanakkor vegye figyelembe, hogy ha később cseréli a hazai modellt egy vízililiom mosogatóval, ne szedje le a régi rögzítőelemet, akkor hasznos lehet. De ha a vízililium süllyedni fog, amelyet egy importőr gyártótól telepítenek, akkor a tartót, amelyen a régi mosdót tartották, jobb eltávolítani, hiszen azt új, a vele együtt szállított helyettesíti.
 2. A következő lépés a mosógép magasságának mérése. Ehhez először telepítse a készüléket a jövőbeli telepítés helyére, jelölje meg a magasságot, majd távolítsa el, hogy ne károsíthassa a vízililiom mosogatójának telepítését. Ügyeljen arra, hogy a szerkezeti elemek illeszkedjenek mélységükhöz.
 3. Ezután meg kell próbálnia a mosogatógépet, figyelembe véve a mosógép korábban beállított magasságát.
 4. A következő lépésben fúróra lesz szükséged. Először meg kell fúrni a lyukakat a kötőelemek jövőbeli elhelyezéséhez, előzetesen meg kell mérni magasságukat és meghatározni a hely pontosságát. A rögzítőcsavarok a rögzítőelemek rögzítésére szolgálnak. A csavarokat nem kell teljesen meghúzni, a lezárást a mosogató szerelése után végezzük. Lyukak a jövőbeni kötőelemekhez
 5. És végül a leginkább felelős művelethez - a mosogató telepítéséhez - ügyeljünk arra, hogy az illesztési jelölés után rögzítsük az elhelyezést. Ebben a szakaszban a konzolcsavarok meghúzhatók. Annak elkerülése érdekében, hogy a víz ne kerüljön a mosogatóba, javasoljuk, hogy a fal és a fal közötti csomópontot szilikonnal hagyja ki.
 6. A szomszéd összeállításakor érdemes a következő lépésben is elvégezni, a csatlakozásokat pedig szilikonnal is át kell vinni. Ez segít elkerülni a gép hátulján lévő nedvességet, ami hosszú és problémamentes működést biztosít. A lefolyó összeszerelésekor minden csatlakozást le kell zárni.
 7. Szereljen fel egy szifont (ne hagyja figyelmen kívül a gumibetétek használatát) és egy hullámos tömlőt a csatornarendszerhez való csatlakoztatáshoz. A szifon felszerelésénél feltétlenül használjon szilikon és gumibetéteket.
 8. Ezután tesztelni kell a lefolyót víz tesztelésével. Ez a fázis nagyon fontos, mert a mosógép felszerelése és a szivárgások felderítése után rendkívül nehéz lesz összeszerelni az egész szerkezetet.
 9. A végleges lépések a gép üzembe helyezését és a leeresztő csatorna csatlakoztatását a csatornarendszerhez kötik. A gép, a szifon és a leeresztő csövek érintkezője elfogadhatatlan. Ellenkező esetben az ízületek nyomáscsökkentéséhez vezethet, ami a rezgésnek és a víz elektromos bejutásának következtében bekövetkezik. A gép, a szifon és a leeresztő csövek nem érintkezhetnek

Videó: saját kezűleg telepítünk egy mosogatóvíz-liliomot

Vélemények a mosdókagylóról

Ha ilyen tervet telepítek, az segít a döntések meghozatalában. Teljesen változatosak és a pozitívtól a negatívig terjednek.

Csak az egyik előnyösnek látom - helyet takarít meg. De az ilyen héjak hátrányai elégek. Mivel a mosogató szifon hátul fekszik, az alsó rész mindig piszkos, a kifolyó lyukak folyamatosan eltömődnek, magasak (a szabványos méret 80-85 cm), a telepítésnek sok az árnyalata. Bár, ha nincs más lehetőség, akkor ilyen héj használható.

Lier

http://www.woman.ru/home/medley9/thread/4052760/

Több mint tizenegy éve van ilyen kombináció, most a második autó... Mind az első, mind a második a Candy (általában a mosdó alá kerülnek)... A mosogató a messenger tőlünk... Sokolnikiban megvették... 3,5 kg kapacitás az autóból... Nem figyelem semmilyen kellemetlenséget

Liska

http://www.woman.ru/home/medley9/thread/4052760/

Uram, milyen emberek, és... Nem tudom - ne írj! 12 évvel ezelőtt csináltuk a fürdőszobában. Milyen rendetlenség. Milyen elzáródás. Van a fejedben, ki ír ilyeneket? Honnan jöttél fel? Egyik sem, és soha nem volt. Nem, talán valaki évente egyszer megtisztítja a mosogatót, és megmosja az edényeket, akkor igen... A gép érdemes Candy-t, a mosási osztály A! Tökéletesen törli, egyébként. És a "kényelmetlen mosni"... 47 láb 47 láb, lehet, hogy nincs helye számukra, és ez nem okoz szörnyű kellemetlenséget. Tehát nyugodtan tegye, és ne aggódjon, nincsenek fent említett problémák. Saját tapasztalataim alapján.

A vendég

http://www.woman.ru/home/medley9/thread/4052760/

Annak érdekében, hogy a mosogató, mosógéppel kombinálva, ne csak helytakarékossággal, hanem funkcionalitásával is vegye figyelembe a két egység méretét, megfelelő rögzítését és elhelyezését. A negatív visszajelzések legmagasabb aránya a helytelen telepítés vagy a helytelenül kiválasztott elemek után következik be.