Legfontosabb > Tartozékok

Fürdőszoba rádió

Az a vágy, hogy egy jó hangulatot tartson a zuhanyzóban a fürdőszobában, nem hagyta észre a modern piac fogyasztói szenvedélyeinek kutatói. Gyakran egy személy a fürdőszobában nem zavarja a hang maga, hanem a tartalom. Ezért a fürdőszobában a rádióban friss tartalom megszerzése egyre inkább megszokottá válik, valamint a mobilhírek közlekedésben történő olvasása során.

Mi az - rádió a fürdőszobában

A vízálló műanyag zacskókba csomagolt terjedelmes rádiós vevőkészülékek már régóta eltűntek, mivel nehéz volt és veszélyes volt a fürdő nedvességtartalmának körülményei között.

Az ipari technológiák és a mikroelektronika lehetővé tette számunkra, hogy kényelmes, praktikus és enyhén szokatlan rádiómodelleket hozzunk létre a fürdőszobában a legigényesebb ízléshez:

 • Rádió a pihenésre a fürdőszobában - a vevők nem félnek a forró vízektől és nem igényelnek hálózati áramellátást, általában univerzális rádiómodellek képesek ellenállni a nedvességnek, úszni és nem fulladozni.
 • Rádió, beépítve a fürdőszoba belsejébe vagy csak a szoba falába;
 • Exkluzív fürdőszobai modellek távoli hangvezérléssel vagy távirányítóval.

Fürdőkádas hordozható rádió

Számos jól ismert cég - az otthoni bútorgyártók már évtizedek óta kiadják a hordozható és beépített rádiómodelleket a fürdőszobában több évtizeden keresztül, ez idő alatt számos tisztán szórakoztató lehetőség vált elegáns fürdőszobai kiegészítővé sok pénzért.

A fürdőszoba hordozható rádiójának legegyszerűbb és legnépszerűbb változata - egy kis Silver Crest modell. A rádiót kis méretű, 24x8 cm-es, kis súlya 340 grammos és hosszú munkája megkülönbözteti még intenzív zuhanyzók esetén is. A rádió áramforrása három ujjas elem.

A vezérlőgombok és az elemtartó hátlapja gumi tömítéssel rendelkezik, amely ellenáll a nagy nedvességnek a fürdőszobában. A horog és az alacsony súly lehetővé teszi, hogy a készüléket a legváratlanabb helyeken rögzítse. A szokatlan, egyszerűen formázott alak könnyen hordozható és szállítható, de a fürdőszobában csak felfüggesztett állapotban kell használni.

Az AM és az FM mint vevőkészüléknek nincs meglepetésük, nagyjából megfelel a szokásos FM vevőkészülék költségvetési verziójának, az ár körülbelül 10 dollár, tökéletes szabadtéri kikapcsolódásra.

Fürdőszoba rádiómodellek

A fürdőszoba falába épített legrangosabb modellek közül megemlítheti a német GIRA cég termékeit. A fürdőszobába beépített modellek jellemzője a könnyen felismerhető elrendezés, minden modellben megismételve, kivéve a "CLASSICX ART-1" -et. A kötelező attribútum egy stílusos kettős keret. A modellek közötti különbség csak a formatervezési mintában, üveg vagy színezett műanyag.

A bútorok megjelenésével a GIRA termékek kifinomult technikai eszközökkel rendelkeznek, amelyek jó minõségû vételt és egy szabványos FM-sáv jelének megtartását biztosítják. A rádió elolvassa az RDS csatornaüzeneteket, automatikusan szabályozza a hangszórók hangját, és aktiválhatja magát, ha be van kapcsolva egy zuhany, fény vagy más jelforrás. Az ART-1 költsége körülbelül 300 dollár. A beszédfelismeréssel rendelkező modellek háromszor drágábbak. Gyakran a GIRA rádiót sikeresen integrálják különböző intelligens otthoni vezérlőrendszerekbe.

A legdrágább és legrangosabb modell a német PEHA rádiója. A legismertebb rádiómodellek a NOVA márkanév alatt sikeres vonalaknak számítanak. Ez valójában multimédiás központ. A fürdőszobában a PEHA kiadott egy "IDOCK" vízálló modellt. A modell lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli jeleket fogadjon egy külső adóról, és játsszon bármilyen tartalmat.

A beépített mikrofon és hangsugárzó rendszer nem csak a program vagy a hangsáv hallgatását teszi lehetővé, hanem a telefon teljes körű kommunikációját is lehetővé teszi, hogy a zuhanyzást a rádió különleges funkciója maszkolja.

Ha összehasonlítani, a PEHA termékek a Bentley analógjai, az autók nyelvén.

Kevésbé népszerű és drága, de a piacon népszerűbb a beágyazott fürdőszobai rádió a KBSOUND spanyol márkanév alatt. A rádió népszerűsége viszonylag elfogadható áron és meglehetősen széles körű lehetőségekkel járt.

Eladó a KBSound PLUS rádióval ellátva:

 • Egy pár hangszóró 1,5 W, 16 Ohm, átmérője 5 cm és magassága 2,5 cm;
 • Digitális FM-vevő jelerősítővel;
 • A vezérlőpanel az összes rádióparaméter folyadékkristályos kijelzőjén;
 • Távérzékelő érzékelő jelkonzol;
 • 76 cm-es antennás lágy típus;
 • Patch hangszórókábelek 10 méter - 2 db.

A KBSOUND ISelect 2.5 "modellekhez csatlakoztatható egy speciális KBSOUND BLUETOOTH kiegészítő modul, amely lehetővé teszi, hogy bármely olyan eszközről audio jelet kapjon, amely rendelkezik megfelelő csatornával, például egy laptopról.

Beépített rádió beszerelése a fürdőszobában

Az egyik legegyszerűbb telepíteni a KBSound márkát, az eszköz normál működéséhez szinte az összes alkatrészet a gyártó az értékesítési készletben már összeállította. Ráadásul az egy-egy hangsugárzó méretei egybeesnek a normál fényszóró átmérőjével és magasságával, így könnyebb ráhelyezni a modell rádiót felfüggesztett álmennyezetre.

Rádió telepítési feltételek a fürdőszobában

Ha a mennyezet mennyezetét nedvességálló gipszkartonból vagy OSB-ből szerelik össze, a hangszórók hangja tökéletesen tökéletes. Ha a felfüggesztett szerkezet egyes lamellákból, csempékből vagy profilból beszerezhető, a normál működés dinamikája nem fog működni a hordozóprofil alacsony merevsége miatt.

Ha a fürdőszobában nincs függesztett mennyezet, amelyre a hangsugárzók rögzíthetők, a vízhatlan gipszkartonból egy fürdőszobában szögletes rést vagy emelt padlót kell készíteni.

Ezután végezze el a rádió telepítését a következő sorrendben:

 1. 25-30 cm távolságban az oldalfaltól egy gipszkartonban lévő gyűrűs fúróval, vágjon egy lyukat a hangszórók felszereléséhez. Megszüntettük a rádió tápegység tápkábelének dugóját, tisztítsuk és forrasztjuk az ón érintkezőket;
 2. A kivágott nyílásokon keresztül a tápegységet a felfüggesztett mennyezet vagy a gipszkarton üregébe helyezzük. A készülék tápkábelének megtisztított érintkezői a legközelebbi lámpatest csatlakozóihoz vannak csatlakoztatva. Most, amikor bekapcsolja a villanyt, a hálózati feszültség automatikusan bekerül a rádiós tápegységbe;
 3. A fogadó FM-tuner csomópontokat a tápegységhez csatlakoztatjuk, szükség esetén csatlakoztatjuk a KBSOUND BLUETOOTH készüléket, és elrejtjük az összes elektronikus elemet a felfüggesztett mennyezet és a padlólap között;
 4. A hangszórókból a rádióerősítő kimenetére húzzuk és csatlakoztatjuk a patch kábeleket, bekapcsoljuk a fényt, ezzel aktiválva a rádiót. Ha sikerült a konzol sikeres tesztelése, akkor kapcsolja ki a készüléket;
 5. A kivágott lyukak szélén a hangszórók beszereléséhez egy réteg tömítőanyagot kell elhelyezni, és be kell helyezni a hangszórókat.

A mennyezeten kívül a rádió reprodukciós része a fürdőszoba falaira is felszerelhető. Az egyetlen feltétel a világítás vagy a tápkábel tápvezetékének telepítési helyszínén való jelenlét, amelyhez a tápegység csatlakoztatható. A mennyezethez hasonlóan a hangszórókat erős és merev szerkezetre kell szerelni.

Ezenkívül a tapaszkötelek elhelyezése és telepítése során 20-25 mm-es mélységet kell kialakítania a falban. Leggyakrabban a zsinórok felfüggesztett mennyezeten vagy a fürdőszoba díszítő elemei alatt haladnak keresztül.

Annak ellenére, hogy a gyártó megbizonyosodott arról, hogy minden alkatrész abszolút stabilitást mutat nedvességre, jobb, ha az eszköz összes érintkezőjét és csatlakozóját egy tömítőanyag réteggel tovább feldolgozza.

befejezés

A fürdőszobában használt audiovizuális műsorok elképzelése egyre több rajongó megtalálása, és gyakran az egyes modellek magas ára sem akadályozza meg őket. A gyakorlat ismét megerősíti, hogy a személy modern kapcsolatban van a kommunikációs eszközökkel, és a használatból való elhagyása, még a fürdőszobában is, nincs értelme.

Fürdőszoba rádió

Szeretne még otthonra kényelmesebbé tenni, és kiváló minőségű fürdőszobai rádiót keres? A KBSOUND beépített rádió ideális erre a célra, mivel kifejezetten a fürdőszobába vagy zuhanyozásra készült. Most a zenekarban énekelhetsz a KBSOUND cég csúcstechnológiás és kiváló minőségű termékeinek köszönhetően, amely nem fog megtörni, és nem okoz kellemetlenséget. A KBSOUND márkanév alatt gyártott berendezések csak pozitív érzelmeket okoznak a kiváló minőségű és csodálatos teljesítmény miatt.

Gyártó honlapja: http://www.eissound.com

KBSound® BASIC

Beépített fürdőszoba rádió távirányítóval

KBSound® prémium

Beépített rádió fürdőszoba és konyha számára

KBSound® iSelect 2.5 Bluetooth

Rádió a fürdőszobában, távirányító, 95 mm-es hangszórók

KBSOUND® iSelect 5 Bluetooth

Rádió a fürdőszoba és a konyha, távirányító, hangszórók 182 mm

KBSOUND® SELECT BT 2,5 "

Bluetooth beépített rádió, mennyezet, okostelefon, 95 mm-es hangszórók

KBSOUND® SELECT BT 5 "

Beépített mennyezeti rádió, Bluetooth, okostelefon vezérlés, 182 mm-es hangszórók

KBSOUND Bluetooth® a falba

Bluetooth audio vevő. Futtassa kedvenc zenéit.

KBSOUND Bluetooth® 2.5 fal

Bluetooth fali rádió, internetes rádió, 95 mm-es hangszórók

KBSOUND Bluetooth® az 5. falon

Bluetooth fali rádió, internet rádió, 182 mm-es hangszórók

KBSound® Classic

Rádió a falba történő beépítéshez. A tökéletes megoldás a fürdőszobában

KBSOUND® ISELECT 2.5

Rádió a fürdőszobában, távirányító, 95 mm-es hangszórók, Bluetooth nélkül

KBSOUND® ISELECT 5

Fürdőszoba rádió, távirányító, 182 mm-es hangszórók, Bluetooth nélkül

KBSOUND Bluetooth® 4 "fal

Bluetooth audio vevő. Futtassa kedvenc zenéit.

KBSOUND Bluetooth® egy szaunában 5 "falon

Bluetooth audio vevő. Futtassa kedvenc zenéit.

KBSOUND® SELECT 6.5 BT

Rádió a fürdőszobában mennyezet, okostelefon vezérlés

KBSOUND® Space bt 4 hangszóró

Rádió bluetooth-val a fürdőszobában

-4 hangszóró 135 mm

KBSound® Wi-Fi SOUNDAROUND CONTROLLER

Fali kezelőpanel EisSound Wi-Fi SOUNDAROUND vezérlő (60201)

KBSound® SOUNDAROUND, 2 hangszóró 95 mm

Multiroom akusztika

KBSound® SOUNDAROUND, 2 hangszóró

Multiroom akusztika

KBSound® SOUNDAROUND 6 hangszóró

Több hangsugárzó rendszer
-Wi-Fi
-Bluetooth
-AUDIO-IN

KBSOUND® Space bt Új

Beépített bluetooth rádió, okostelefon vezérlés, kihangosító készlet

WALL DYNAMIC MINI

Hangszórók falra szereléshez, 2 db

SQUARE DOUBLE-STRIP SPEAKERS

Süllyesztett hangszórók mennyezetre vagy falra szerelhető, 2 db

KBSOUND® Remote az iSelect számára

LCD távirányító az iSelect készlethez

bluetooth modul

Bluetooth modul KBSound iSelect készlethez, vezeték nélküli tartozék.

A fürdőszobában rádió van

Az adio-mania.ru online áruház örömmel kínálja a KBSOUND fürdőszobai rádiók széles skáláját. Ezek az eszközök a következő jellemzőkkel rendelkeznek:

· Fehér hangszórók;

· Kényelmes rögzítés bármely felfüggesztett mennyezetre;

· Elegáns megjelenés;

· Nedvességállóság, jó elektromos szigetelés;

· A Bluetooth elérhetősége (egyes modelleken);

· Vezérlés okostelefonon vagy táblagépen;

· Antenna csatlakozó az F-dugóhoz

Az adio-mania.ru online áruház több éve működik csak a legjobb beágyazott rádiók gyártóival, amelyek minőségét a szükséges tanúsítványok igazolják. Ha otthoni beépített rádiót választ, az online áruház radio-mania.ru azt tanácsolja, hogy komolyan vegye ezt a feladatot, vegye figyelembe az összes árnyalatot, és csak akkor folytassa a vásárlást. Ha például egy konyhai vagy fürdőszobai eszközt választ, akkor a legjobb megoldás a KBSOUND márkája.

Rádió a fürdőszobában: vásárlás és telepítés

Hogyan változik a fürdőszobai rádió a normál rádiótól? Először is meg kell jegyeznünk, hogy a fürdőszobában magas páratartalmú szoba van, emellett nem ajánlott nyílt nyílásokat elhelyezni ebben a teremben. Ezért a beépített rádió modell ideális választás azok számára, akik a vízkezelés során szeretnének zenét hallgatni. Egy ilyen rádió felszerelése olyan egyszerű, mint a spotlámpák.

Három lehetőség van rádiók beszerelésére a fürdőszobában: a mennyezeten, a falon és kombinálva (falon és mennyezeten). A fürdőszoba rádiófunkciói függenek az Ön preferenciáitól és természetesen a költségvetéstől: a legolcsóbb modellek FM tunerrel és sztereó hangszórókkal vannak felszerelve, és a legfejlettebb rádiók képesek iPod-ról és iPhone-ról zenét játszani Bluetooth használatával; Szükség esetén további hangszórókat is telepíthet. Számos rádió távirányítóval rendelkezik.

Az online áruházunk rádiót szállít a fürdőszobába egész Oroszországban, és a vevőegység telepítése meglehetősen egyszerű, ezért nem kell a mesterhez kapcsolódnia. Mind a javítás, mind az utána felszerelhető. Mi érdekli a tőlünk vásárolt rádióvevő, hogy minél többen szolgálhassunk Önnek, ezért garantáljuk a gyártási hibák észlelésének esetét. Biztos lehet benne, hogy ha az eszközt az utasításoknak megfelelően működtetjük, hosszú időre elkerülhetjük a meghibásodásokat.

Vásárolhat egy beépített rádiót Moszkvában zuhanyzóval és fürdőszobával az online áruházban.

A fürdőszoba rádió egy közvetlen út a nirvana eléréséhez

Fotó rádió a fürdőszobában

Stresszes helyzetek kísérik életünket, és sajnos nem lehet teljesen megszabadulni tőlünk az élet ritmusától. De léteznek módszerek az idegrendszer nyugtatására, pihenésre, fiatalításra és a környező valóságba való küzdelemre. Ezek közül az utolsó, de nem utolsósorban a vízkezelés és a kedvenc zenéinek hallgatása.

Ezért úgy döntöttem, hogy egy fürdőszobai rádiókészülék telepítésével két esemény pozitív hatásait ötvöznék, és minden reggel és este, vagy legalább egy közeli állapotban képesek lennék merülni a nirvánába. Ebben az esetben a megfelelő eszköz kiválasztása komolyan közeledett, amint azt tovább fogom mondani.

előnyök

A "Nirvana" szó minden bizonnyal erősnek hangzik, de még mindig van egy keleti idegen eredetű, és nem mindenki érthető. Ezért szeretném kiemelni és leírni a legfontosabb előnyöket a rádió megvásárlásához a fürdőszobában egy életerős nyelven:

 1. A vízkezelések élvezetének maximalizálása. Képzeld el, hogy egy kemény munkanap után este egy teljesen nyugodt állapotban vagy, meleg betűkkel fekszik, bezárja a szemét, és minden zavaró gondolat a háttérbe szorul. És most hirtelen a kedvenc zeneszerzése kezd játszani. Osztály, igaz?

A teljes kikapcsolódás egy jól megérdemelt jutalom a hektikus mindennapi élet végére.

 1. Az energia és a jó hangulat túlfeszültsége. És reggel lehet például egy kontrasztzuhany a klubtánc zene alatt, ami lehetővé teszi, hogy hatalmas vidámság díjat kapjon az egész napig;

Rádió a fürdőszoba egyenlően is, mint nyugodt és hang

 1. Érdekes a belső tér. A megfontolt eszközöknek lehetnek a legszokatlanabb körvonalaik és színeik, így elég lehet választani egy olyan mintát, amely a fürdőszobád igazi dekorációjává válik;

A rádió kacsa meglehetősen különleges formája egy ilyen eszköznek.

 1. Időtakarékosság. Végül is a vevő lehetővé teszi, hogy ne csak zenét hallgasson, hanem segítsen elolvasni a híreket vagy kideríteni az időjárás-előrejelzést, anélkül, hogy elvonná őket a vízfolyamatoktól.

kiválasztás

Tehát egy fürdőszobai rádió természetesen nem szükségszerű, de nagyon kényelmes és hasznos tartozék. És ez több értelmezésben is elvégezhető:

Rádiófajták

A fürdőszobák meglévő típusainak ábrája

 1. Hordozható. Különböző formájú zárt szekrényben készül, és kizárólag elemeken működik. Főbb jellemzők:
  • Mobilitás és tömörség. A készüléket fel lehet függeszteni egy horogra, a fürdő szélére helyezve, vagy akár egy másik helyiségbe is áthelyezhető;

A hordozható verzió bárhová csatlakoztatható.

  • Alacsony ár Az ilyen típusú rádiók a legolcsóbbak saját típusuk képviselői között;

Ha a család költségvetését a lehető legtávolabb akarjuk menteni, amikor rádiót vásárolunk a fürdőszobában, akkor érdemes egy hordozható analóg eszközt választani, a vásárlás a legkedvezőbb. Igaz, azonnal figyelmeztettelek arra, hogy a digitálistól eltérően nem lehet csatornákat memorizálni.

 1. Lebegő. Első pillantásra nagyon hasonlít a rádió korábbi verziójához, mert magas feszültsége is van, és biztonsági okokból csak elemek működnek. De van néhány jelentős különbség, ami nem olcsó, hanem éppen ellenkezőleg, a legdrágább vevőkészülék:
  • Eredeti tervezés. A kacsa, a tengeralattjáró, a polip, a hal és a kék más lehetséges lakói, és nem csak a tenger képviseltetheti magát ilyen típusú aggregátumként. Ez a fürdőszobát különleges varázshoz és gyermekekhez vezeti, és így leírhatatlan örömet okoz;

Még egy nagyon zajos pingvin is élhet a fürdődben.

  • Sokoldalúságát. Amikor elkezdi keresni a megfelelő úszó rádiót a fürdőszobában, kiderül, hogy a modellek túlnyomó többségében van egy óra, fények és még tükrök is;
 1. Beágyazott. Ha valódi minőségi hangsugárzó rendszert szeretne a saját fürdőszobájában, és igazán élvezni fogja a zenét a vízkezelés folyamatában, akkor ez a tökéletes megoldás az Ön számára. Én magam választottam. Az egyetlen dolog, ami összezavarhatja az összetettséget az ilyen készülékek saját kezével történő felszerelésével, különösen a hangszórók elhelyezésével kapcsolatban. Az erőfeszítések eredményét azonban minden háztartás tagjai tiszteletben tartják.

Beépített rádió a fürdőszobában - tökéletes választás a zenészek valódi ismerőseinek

Függesztett mennyezet jelenlétében javaslom, hogy felett oszlopokat helyezzenek el, és kivágják őket, mint a spotlámpák. Ez a legkevesebb erőfeszítést igényel a maga részéről, és hatékony eredményt ad.

Kiválasztási kritériumok

Már beszéltem egy kicsit a választásomról, de ezt senkinek sem róla, mivel ez mindenki személyes ügye. De itt van egy figyelmeztetés arra, hogy mit kell figyelni a jövőben, hogy ne csalódjék a vásárlás során, mégis nem tartom feleslegesnek:

 1. Természetesen el kell kezdeni a rádió típusát a fenti tétel szerint: hordozható, lebegő vagy beépített;
 2. Ezenkívül bizonyos márkát előnyben kell részesíteni. És jobb, ha egy jól ismert cégnél lakik, mivel az eszközt nem egy évig vásárolják meg. Lehet, hogy az eminent gyártója olyan modellt talál, melyet túlságosan drága, de hidd el nekem, az egység megfelelő működésének több éve, a beruházás többször is kifizetődik, ellentétben a gyanús egynapos irodai gyenge minőségű másolattal;

Az időben bizonyított bizalom például megérdemli a "GIRA" cég termékeit,

 1. Design. Itt érdemes nemcsak a saját ízlési preferenciáit folytatni, hanem annak megértését is, hogy bizonyos tervezési döntések súlyosan befolyásolják mind a készülék működőképességét, mind a fürdőszoba egész belsejét. Íme néhány ilyen jellegzetesség:
  • A horgolt fogantyúval ellátott rádió kényelmesen lóg a fürdő szélén vagy egy törülközőtartón, de senki sehol sem tud állni;

A horgot bármiiyen méretarányra lehet felakasztani

  • Egy beépített órával rendelkező eszközt egyszerű látásra kell telepíteni, különben egyszerűen nincs értelme ennek a kiegészítésnek;

Órák a fürdőszobában nem lesz felesleges, de a hely, amire szükségük van, majd válassza ki a megfelelőt

  • A tükörbe épített eszköz általában teljesen megváltoztatja a fürdőszoba kialakítását, bár azonnal megjegyzem, hogy ez a lehetőség meglehetősen lenyűgözőnek tűnik;

Tükör rádió - nem csak funkcionális, hanem egy nagyon szép felvásárlás a fürdőszobában

 1. Műszaki paraméterek. Ez az elem teljesen meghatározza a vevõ teljesítményét, ezért különös gonddal kell kezelni. Minden szükséges információt a készülékhez mellékelt utasítás biztosít. A fő jellemzők a következők:
  • A készülék ereje, valamint a hang hangereje és tisztasága felelős azért, hogy mennyire élvezheti a kedvenc zenei összetételét;
  • A rádiócsatorna beállításainak típusa: kézi vagy automatikus. Ez az egység működésének kényelmére utal. Itt azt is tanácsolom, hogy figyeljen a kedvenc rádióhullámok memorizálásának funkciójára;
  • A távirányító jelenléte. Ha a hordozható és lebegő modellek esetében a távollét nem annyira kellemetlen, mivel gyakran vannak a közelben, ez komoly kényelmetlenséget okoz a beágyazott modell számára;

A konzol lehetővé teszi a készülék falába épített csatornák átkapcsolását a fürdőből való felemelés nélkül

  • Külső adathordozók csatlakoztatásának képessége. Ezzel kiegészítve nemcsak a rádióműsorokat, hanem a saját zenei gyűjteményét is meghallgathatja, amelyet flash meghajtón rögzítenek;

Az USB flash meghajtó jelentősen bővíti a megvásárolt eszköz dalreakcióját

  • A be- / kikapcsolás időzítője kellemes kiegészítő lehet, bár opcionális. Vannak olyan modellek is, amelyek jelenléti érzékelőkkel rendelkeznek, de számomra személyesen ez máris olyan brutálisnak tűnik, amelynek célja egyszerűen növelni a termék költségét.

Példák az üzletek által kínált termékekre

Most át akarok menni a specifikumokra, és megismertetek néhány olyan javaslattal, amelyekkel találkoztam a vásárlás folyamatában:

 1. "KBSOUND ISELECT BT 2.5" típus:

Rádiók a moszkvai fürdőszoba számára

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

28 online áruházban

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

21 online áruházban

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

29 online áruházban

Raktáron. Szállítás Moszkvából

9 online áruházban

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

3 online áruházban

23 online áruházban

7 online áruházban

41 online áruházban

22 online áruházban

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A rádió ára a fürdőszobában a moszkvai boltokban

A helyszínen kiválaszthatja a fürdőszobához tartozó rádiót a jellemzőknek megfelelően, részletes fényképeket, véleményeket olvashat és összehasonlíthatja Moszkva online áruházainkat. Könnyen vásárolható fürdőszoba rádiók egy olcsó (beleértve a hitel)! Csak meg kell menni a kedvenc ajánlata, olvassa el a fizetési feltételeket, és hagyja a szállítási kérelmet Moszkvában.

Beépített rádió fürdőszoba és konyha számára

57. pozíciók 1-9

Nézet: Rácslista

Kosárba helyezés

Kosárba helyezés

Kosárba helyezés

Kosárba helyezés

Kosárba helyezés

Kosárba helyezés

Kosárba helyezés

Kosárba helyezés

Kosárba helyezés

57. pozíciók 1-9

Nézet: Rácslista

Kell egy beépített rádió a konyhába vagy a fürdőszobába? Nagy választékunk van.

Beágyazott rádió a fürdőszobában és a konyhában - a modern világban ugyanaz a szükségszerűség, mint a háztartási készülékek. Szeretnénk meghallgatni a híreket vagy a kedvenc dallamot minden olyan helyiségben, ahol vagyunk. Nem sok helyet foglal el, hanem egyedi légkört teremt. Az alábbi európai gyártók beágyazott rádiót kínálnak: KBSound, GIRA, ABB, PEHA, EIS.

A telepítés típusai

A beágyazott rádió többféle módon telepíthető:

 • hangszórók és a falba beágyazott rádióvezérlő egység
 • hangszórók beépített mennyezet, távirányító
 • a hangszórók a mennyezeten és a falon lévő vezérlőegységen vannak

Beépített rádió a falon fényes keret:

Beágyazott rádió

Hallgassa meg a rádiót, élvezze a zenét okostelefonjáról, használjon otthoni színházat!

Nem látható, de hallható! Megoldás a fürdőszoba, konyha és hálószoba számára!

1. Mi a beágyazott rádió?

A beágyazott rádió olyan típusú rádió, amelyet egy mennyezetre vagy falra szerelnek fel vagy szerelnek be. Ez rendszerint hangszórókból, vezérlőmodulból, FM-antennából áll. Egyes készletek további modulokkal vannak felszerelve. Segítségével nemcsak az FM rádióállomásokat, hanem a kedvenc zenéit is hallgathatja bluetoothon keresztül, valamint a hangszórókat külső hangeszközökként is használhatja. Rendszerint ilyen rádiókat használnak lakásokban, nyaralókban, irodákban, kis helyiségekben. Különösen nagy teljesítményű beágyazott rádiók vannak, amelyek képesek több mint két hangszórót erősítővel ellátni. Az ilyen eszközöket nagyméretű helyiségekbe, házakba, üzletekbe, sőt bevásárlóközpontokba is fel lehet szerelni. A legnépszerűbb márkák Eissound, Artsound, Gira, ABB.

2. Ki, hol és miért telepíti a rádiót?

Ezeknek a készülékeknek a tulajdonosai nem csak azok, akik nem tudják elképzelni az életüket zene nélkül, hanem olyan embereket is, akik csak kényelmesen eltöltik az idejüket, pihennek, pihenjenek. Ezért leggyakrabban ezek a rádiók telepítve vannak a fürdőszobában, a hálószobában. Az adott telepítési helyszín nem létezik, mindenki egyedileg választja ki. Ez lehet folyosó vagy például konyha. Miért ne? Jelenleg szinte minden drága és fényűző lakás ezek az eszközök. De a legtöbb ember nem tudja ezt a nagyon érdekes és szükséges ápolószert. A Dushes.ru online áruház csapata vagyunk, ezért javasoljuk, hogy vásároljon egy beépített rádiót. Mivel a telepítés a falon vagy a mennyezeten történik, próbálja előre gondolni a javítás kezdetén, hogy mely helyen és milyen modellt telepít. A javítás után történő beszereléskor, különösen a felfüggesztett mennyezetek felhelyezése után, nehézségek merülhetnek fel. Ha nehéz megállapítani, mindig szívesen segítünk. Csak hívj!

3. Milyen kényelmes ez?

Kényelem az első oka annak, hogy a beágyazott rádió annyira hasznos. Képzelje el, hogy fürödik. Zárták a szemüket, bekapcsolták kedvenc zenéjüket, elképzelik az azúrkát és a fehér homokot. Ezt követően nyilvánvalóan nem akarsz ilyen kényelmes és kellemes helyet hagyni. A fürdőszobákban a rádiókészülékek általában távirányítóval vannak felszerelve. Beépített rádiót vásárolhat online áruházunkban.

Rádió a fürdőszobához (36 fotó): a választás jellemzői

A jó zene garantálja a nagy hangulatot, ezért érthető, hogy mindig és mindenütt, különösen a fürdőszobában szeretnénk hallgatni. Itt van, hogy reggelre pozitívak és aktívak vagyunk, és lazítson egy fárasztó nap után.

A nagy nedvességtartalom, a fröccsenés és a hőmérséklet csökkenése a fürdőszobában hamar elrontja a rendkívül érzékeny és alkalmatlan felszerelést. Ezért a beépített rádió a fürdőszobához elegáns és biztonságos megoldás.

A beépített FM rádióval felszerelt fürdőszobai tükör innováció az elektromos iparban.

A fürdőszoba felszerelésének három fő típusa van:

 • Hordozható rádió. Egy ilyen vízálló rádió, annak ellenére, hogy kis mérete még mindig elfoglal egy határozott, de nem mindig állandó és stabil hely egy fürdőszobában, amely túlterhelt a szükséges dolgokat.
  Egy másik hátrány az, hogy nem emlékszik a kedvenc rádió csatornáira.
 • Úszó modellek. A kacsa, a tengeri lény vagy a kalózexotika formájában megduplázott termékek mindig rossz helyen vannak, és mechanikai károsodásnak vannak kitéve.
 • Beépített rádió. Csak egy ilyen rádió van a legnagyobb keresletben, ezért az innovatív technológiák vezetői javítják.
  Van azonban néhány hátránya: néhány külsõ tervezési lehetõség, a helyiség felújítása során a másik helyre való elmozdulás nehézségei.

A fürdőszoba beépített rádiója a következő gyártók közül választható

EIS (EIS)

Haladó EIS Mini-rádió

Ez a spanyol cég elindította a fürdők számára a legfrissebb 5 beágyazott KBSound rádió gyártását.

 • Könnyű összeszerelni. A falakon, a mennyezeten vagy a bútorokon könnyen felszerelhető, divatos és elegáns kiegészítő, amely hatékonyan kiegészíti a fürdőszoba belsejét.
 • Nem igényel további vezetékeket, csatlakozik a hálózathoz.
 • Kiváló minőségű hang. A dobozos forma magas színvonalú hangzást biztosít. 2 oszlop, átmérője 5 "hasonlít a halogén lámpák a fürdőszoba mennyezet.
 • Kényelmes kezelőfelület, könnyen elérhető opciók. Van egy kompakt infravörös vevő és tápegység, valamint egy továbbfejlesztett távirányító modern kijelzővel, amely bemutatja a rádióállomások és az aktivált funkciók frekvenciáját.
  Legfeljebb 30 rádióállomást memorizálnak, és az iSelect legújabb modelljét iPod, iPhone rendszerhez csatlakoztatják.
 • Minden szükséges felszerelés. Minden a gyors telepítéshez: kábelek, vezetékek, önálló vezérlőegység.
 • Az "intellektuális" mód jelenléte.

"Intelligens" üzemmód - a fürdőszoba zajszintjére reagáló automatikus hangerőszabályozás alapvető részlet, amelynek jelenlétét a vásárlás során tisztázni kell.

Végtére is, a víz hangja a fürdőszobában képes kihúzni a rádió hangját.

A KBSound rádió hátrányai:

Gira (GIRA)

Rádió a fürdőszobában GIRA - 30 design lehetőség

Több mint 100 éve a jól ismert és tiszteletben tartott német márka Gira az innovatív és minőségi szimbólum az elektronikai gyártók számára az "intelligens épületek" számára.

A cég mini rádiója a fürdőszoba kialakításához univerzális, megbízható és kapcsolóként van szerelve.

A rádiókészülék előnyei:

 • Funkcionalitás. A memóriába való felvétel idején 2 korábbi beállítás van, valamint a "csúszás" funkció. Világító kapcsoló esetén a rádió automatikusan bekapcsol és kikapcsol.
 • A tartomány 87,5-108 MHz, a rádióhullám 4,84 - 2,78 m. A kedvenc állomása kiváló minőségű vételét biztosítja Önnek.
 • A tervezés változékonysága. 2-5 férőhelyes és közbenső keretek süllyesztett szereléshez. Az E2 sorozat - műanyag fehér és antracit.
  Az ESPRIT sorozat - egyenletes vagy fehér üveg, és EVENT CLEAR - zöld műanyag keret.

A Gear Radio hátrányai:

 • A készlet mono, de megrendelhet egy második hangsugárzót és csatlakoztathatja a rádiótelefonhoz.

Ha egy rádiós vevőt egy másik szerelvényegységbe vagy a közvetlen környezetükbe telepítenek, elektromágneses interferencia léphet fel rádióállomások fogadásakor.

Ezért a rádiókészülék telepítése előtt teljesítményvizsgálatot kell végezni a tervezett telepítés helyén.

Az interferencia megszüntethető a szomszédos elektronikus eszközök közötti távolság növelésével.

Reha (Peha)

Peha Rádió - minden funkciót egyetlen rendszerben valósítanak meg

A német RENA cég 80 év alatt kiváló minőségű villamosmérnöki tevékenységet folytat.

A RENA rádió előnyei:

 • A rádió beágyazása mindenféle lehetőséget kínál: a kijelzőt vízszintesen és függőlegesen állítva, további hangszórókat, audió eszközöket, zenerportot és WHD sztereó erősítőt csatlakoztat.
 • Számos modell. A Nova (NOVA) fekete vagy fehér sorozat innovatív fejlesztésekkel készül: 174233 MP3 és vezeték nélküli hangszórók, rádiós audio pont (audio pont), memóriakártya, távirányító és egy fürdőszoba rádió C Idoc (IDOCK) - egy iPhone állomás, egy LED keret.


A rádió hátrányai RENA:

 • A C Idoc sorozat ideális megoldás a rádió felszereléséhez, de nagyon drága is.

Rádió a fürdőszobába: beépített és hordozható rádióvevők (70 fotó)

Az utcán az átlagos ember hetente legalább 40 órát tölt a munkahelyen. Nagyon szerencsés, ha ez a szám nincs második nulla, és a munka nem a bányában történik. A pihenés még könnyű terhelés esetén is szükséges.

Sokan azt tartják szükségesnek, hogy élvezzék az új találatok szelíd jegyzetét, vagy éppen ellenkezőleg, a gyermekkori zenét.

Valaki szeretni kezd a fürdőszobában, és átadja a meleg víz áramlását. De valaki meg akart menni, és ünnepeket egy igazi mesékké változtatna. Ma a fürdőszoba rádiója kapja.

A cikk összefoglalása:

leírás

A fürdőszobába beépített rádió, szemben a szokásos vevőkészülékkel, védelmet nyújt a nedvességtől. Ez egy vízálló tokon keresztül érhető el. Számos rádiótípus létezik. A vevők a hangminőség, az anyag, a hangerő és egyéb jellemzők függvényében változhatnak. Ne felejtsük el a lehetséges kiegészítéseket.

Feltételesen lebegő, hordozható és beágyazott.

A fürdőszobai rádiók típusai

Itt leírjuk a fő rádió típusát a fürdőszobában.


Úszó vevők - meglehetősen drága, de szokatlan öröm. A rádióvevő nem rosszabb, mint egy vitorlás, úszhat a vízben, és kérje a szemét, ha egy kicsi óceánra sérthetetlenné válik.

Sok ilyen lehetőség létezik egy ilyen csoda számára. Ezek különböznek a funkciók, a tervezés és a minőség terén. Ajándéktárgyak (kacsa, állatok, hajók) formájában, vagy világos formatervezéssel állíthatók elő.

A hordozható rádió a fürdőszobában, mint általában, speciális műanyag horoggal rendelkezik. Minden szárnyra vagy kötélre horoghat. Rendszerint kis méretű. Ez az aranyos eszköz is szereti a változatosságot. A szín, a tok alakja (az ajándéktárgyig) tetszőleges estét adhat.

Van egy bizonyos hátránya. A rádió elég törékeny és óvatos. Az eső és a szemétpolcokat el kell kerülni. Ne felejtsük el annak kis méretét, mert sebezhetővé válhat.

A hordozható rádió, mint az első lehetőség, a zuhany mellett kívül is használható.

Beépített rádió a fürdőszobában: a név azt mutatja, hogy a vevőegység be van építve a belső térbe. A fürdőszobába beépített rádió általában a szoba mennyezetére vagy falára van szerelve. Ez egy nagyszerű kiegészítő a fürdőszobai tervezéshez. Nagyon kényelmes, mivel nem zavarja a mozgást, és nem kell nagyon óvatos.

A megfelelő eszköz kiválasztása

Annak ellenére, hogy egyszerűen az eszköz, nem szabad sietni a választás. Érdemes arra gondolni, hogy milyen kritériumok a legfontosabbak. Ez csökkenti a költségeket.

Főleg figyeljen a hangerőre és a hangminőségre, valamint a csatornák számára, amelyeket a vevő elkaphat. Olyan funkciók is hasznosak lehetnek, mint az automatikus csatorna keresés, a távvezérlő a vezérléshez, a kiegészítő eszközök csatlakoztatásának lehetősége, az automatikus bekapcsolási funkció.

Az automatikus bekapcsolási funkció egy speciális érzékelő rovására működik, amely felveszi a belépő személy hangját.

A külsõ tulajdonságok, mint pl. A vevõ kialakítása, mérete, alakja és súlya szintén nagy fontossággal bírnak. Ne vegye be az eszközt, ami irritációt okoz.

Tegyük fel, hogy a gyermekkorú ember pánikba esik a rovarok. A bogár formájában készült eszköz undorodni fog. Használatának öröme elkényeztethető.

És ami a legfontosabb, amit a fogyasztók szemügyre vesznek, a minőség és az élettartam garanciája. Sok üzlet felvette a helyükre fotó rádió a fürdőszobában.

Nagyon ajánlott rádió-gyártók, mint például a Peha, a GIRA és az EIS.
Ha van egy bizonyos költségkeret, akkor több lehetőség közül választhat, amelyek közel azonos áron vannak.

A fontos paramétereknek a legjobb teljesítményt kell nyújtaniuk. Másrészt kiválaszthatja azokat a funkciókat, amelyek nem számítanak. Ebben az esetben a szükséges paraméterek valószínűleg felül lesznek. Mégis érdemes megkeresni egy eszközt egy átlagos árért. Óvakodj a hamisítványoktól és a kétes olcsó ajánlatoktól.

Olyan emberek véleménye, akik ilyen eszközzel rendelkeztek tapasztalattal

Ha elolvassa a fórumon elhangzott véleményeket, sok pozitív érzelmet és dicséretet láthat az ilyen berendezések irányába. De vannak apró panaszok, hogy egyes vevők csak a külföldi hullámokat fogják meg. Ezért ne vásárolja meg a készüléket külföldön.

Gyakran előfordul, hogy a készülék nem képes elkapni a helyi rádióállomások összes hullámát. Ne aggódj. Ez a probléma szinte az összes rádióvevő. Ha a vásárlás a városban lévő áruházban történik, mindenképpen tesztelje azt anélkül, hogy lemondan a pénztárgépről.


Ha online áruházból vásárol, hívja a forródrótot.

óvintézkedések

Az összes vevőkészülék, kivéve a lebegést, nem alkalmas vízbe merítésre. Már említettük, hogy a padló alá esett az is rendkívül kedvezőtlen.

A patak alatt nem szabad megengedni a lebegő vevőkészüléket, és erősen ütközik a fürdő szélein. A testrészekkel való ütés szintén károsíthatja azokat. A vízbe merülve nem is érdemes.

Ha a tapadókoronghoz a falhoz van erősítve, akkor a falfelület nem lehet zsíros, mint maga a tapadókorong. A tapadókorongot vízzel meg kell nedvesíteni és szorosan meg kell nyomni.

Megvizsgálta az eszköz általános jellemzőit. Vásárláskor legyen pozitív és nyugodt. A megfelelő választás csak örömet okoz. És az ilyen eszköz beszerzésére vonatkozó döntés valószínűleg nem téves lépés.

Minden percben élni kell örömet. Tegye meg a nyaralását sokkal könnyebb, mint amilyennek látszik!

Fürdőszoba rádió

A rádió általában minden házban van. Javítja a hangulatot, és lehetővé teszi, hogy pihenjen, vagy fordítva, töltse fel az elemeket. Rendkívül logikus, hogy a rádiónak a fürdőszobában kell lennie, mert ez a szoba, ahol magával maradhatsz, és hallgasd a jó zenét.

A fürdőszobai rádiókat a következő fő típusok képviselik:

Mindegyikük kényelmes a maga módján, ezért hasznos lehet különböző emberek vagy helyzetek számára. Egyesítési jellemzőjük megbízható védelmet nyújt a víz bejutása ellen, függetlenül annak koncentrációjától vagy mennyiségeitől, máskülönben teljesen különbözik egymástól. Ez természetesen elválasztja árkategóriák alapján.

hordozható

Ez a leginkább kompakt és mobil típusú. Működik a digitális és analóg platformon. A különbség az, hogy az első (digitális) több csatornát fogad, és memorizálhatja azokat is.

Az analóg platformon lévő rádió olcsóbb. A rádióvevõ burkolatának védelme biztosítja a cseppek nedvességét és a vizet. Kényelmesen viszi a zuhanyt, ahol magas horgokkal felakaszthatja (így a hang minél közelebb kerül Önhöz), és biztonságosan elhelyezheti magát a fürdőszobában lévő vízben is. A készülék működtetését az elemek biztosítják.

úszás

A legdrágább modellek ebben a sorban szerepelnek. Ennek oka ennek a tartozéknak az eredeti terve, valamint annak a ténye, hogy víz alatt működik és nagy erejű. A vevőkészülék kiegészíthető egy órajel, fül nélküli tükörrel és többszínű háttérvilágítással.

Az előzőhöz hasonlóan vízzel védett és elemekkel működik. Egy ilyen rádió tökéletesen felidézi a gyerekeket, interaktív játékként, különösen akkor, ha hajó, csillaghal, stb.

Beépített

Nem lehet csak megvásárolni ezt a rádiót, és azonnal elkezdeni használni. A vevőt először a falba vagy mennyezetbe kell beépíteni.

Ugyanez a szükségesség a hangszóró rendszer telepítése, amely erősíti a hangot, így nem akadályozza meg a vízáramlás, és 3D hangot biztosít. A munka elvégzése után folyamatosan élvezheti az eredményt, mivel a vevőkészülék mindig a fürdőszobában lesz, nem kell figyelnie az elemek cseréjét, a rádióadó hangja a legmagasabb frekvenciájú és tuning tartományokkal rendelkezik. A rádiót a falba szerelhetjük, speciális rést kell kialakítanunk.

A mennyezet egyszerűbb - a rendszer általában felfüggesztett álmennyezet alatt helyezkedik el, az akusztika halogén háttérvilágítással van beépítve. Az utolsó sorokban a rádiót rendszeresen tükrözik, kis kijelzővel, általában a jobb alsó sarokban.

Hogyan válasszunk

Tekintettel a pozitív tulajdonságokra, ne felejtsd el azokat a pontokat, amelyek kellemetlenséget okozhatnak. A hordozható és lebegő rádió használata esetén valószínűleg folyamatosan elfelejtjük azt a padlófülke fürdőszobai tükrében, a gyermekek képesek lesznek ezt elvenni, majd elveszíteni, vagy felhasználni más célokra. Továbbá véletlenül egy csempével (egy másik padlóburkolattal) egy kézzel megcsiszolhatja, majd megszakíthatja.

De ez nem jelenti azt, hogy a beépített rádió a legjobb megoldás, mert ha hirtelen lebomlik, vagy csak a legjobbra, az újra akarja változtatni, akkor sok munkát kell elvégeznie a leszerelés és az újratelepítés terén. Abban az időben - egy meghibásodás, hogy jött be, egy kompakt hordozható eszköz egyszerűen dobni a szemetet.

Ha az esztétikai oldal fontos az Ön számára, akkor figyeljen a lebegő rádióra, mert ez a típus sokféle formában, színben és kiegészítő funkciókkal rendelkezik.

A beépített rádiórendszer kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy hogyan fog összeillő más dolgokkal és a belső térrel.

A lebegő (mert nagyon gyakran víz alatt használják) a tervezők, és a beépített rádió gondoskodott a hang erősségéről és tisztaságáról.

gyártók

Az ilyen berendezések tartós mûködése csak szakemberek általi létrehozásukkal lehetséges. Ezért először is érdemes felhívni figyelmét a jól ismert gyártókra. A felhasználók által ajánlott ajánlások és visszajelzések, amelyek bőségesek a márkakereskedők weboldalain, segítenek a termékkínálat változatosságában.

EIS (EIS)

A spanyol gyártó nemrég bemutatta legújabb fejlesztését - KBSound (KBSound).

Ebben a felállásban öt fajta kerül bemutatásra. Ezek telepítése az elődökkel összehasonlítva meglehetősen egyszerűsített, mivel most nem kell időigényes telepítési munkát végezni - a rádió a konnektorhoz csatlakozik. Annyira fejlettek, hogy automatikusan beállíthatók a vízáramlás hangjára.

GIRA (Gira)

Ez a gyártó kéz a kézben jár együtt olyan kollégákkal, akik "egészséges otthonokat" hoztak létre az egész századra. Ez idő alatt a német márka a felhasználók körében jelentős népszerűséget és hatalmat szerez a területén.

Rádión, ez a gyártó nagyon kis méretű kapcsolóként működik. Ezzel egyidejűleg a fényt (megjelenését) is be- és kikapcsolhatja, amit az "alvás" funkció biztosít.

A kiváló hangzás garantálja azt a tartományt, amely képes a 87,5-108 MHz-es rádiót és a hullámot 4,84-ről 2,78 m-re lefedni. A következő bekapcsolás után az előzőleg eltárolt két mentett állomás beállításait használhatja.

A tervezők a következő megoldásokat kínálják, amelyek segítik a rádiót a legkülönbözőbb belső térhez igazítani:

 • ESPRIT sorozat - fekete vagy fehér üveg;
 • E2 - fehér műanyag antracit díszítéssel;
 • EVENT CLEAR - zöld műanyag keretben.

A rejtett telepítés lehetséges a közbenső vagy a 2,5 férőhelyes keretek miatt. Ebben az esetben érdemes előzetesen ellenőrizni az eszköz működését, amelynél bizonyos elektronikus készülékek közelsége miatt interferencia léphet fel. Ez azt jelenti, hogy csak növelned kell a távolságot. A készletben csak egy hangsugárzó kerül megvásárlásra (mono hang), de további tartozékot is csatolhat.

Reha (Peha)

Ez a gyártó már több mint 80 éve jelen van a piacon. A márka a létezés során megértette a felhasználók kívánságait, ezért széles választékát kínálja a rádió számos telepítési lehetőséggel, valamint számos cserélhető adathordozó csatlakoztatásának képességével. Ez a márka az egyik legdrágább.

 • NOVA sorozat - fekete vagy fehér újításokkal, például a rádió adóval 174233 MP3, vezeték nélküli hangszórók;
 • a rádiómodeles Audio Studio távirányítóval és a memóriakártya használatának képességével;
 • Radio C IDOCK az iPhone állomáson, LED keretben öltözve.

KBSound

A legújabb kiadott rádiós vevőkészülékek az EIS (EIS), melynek minden előnye és hiányzik a márkanévben korábban tapasztalt hátrányok. A rádió egy olyan apró kifinomult tartozék megjelenését látta el, amely könnyen és szervesen fel van szerelve a mennyezetre, a falra vagy a fürdőszobába, így élénkíti a belsejét.

Az 5 hüvelyk átmérőjű hangszórók inkább halogén spotlámpákhoz hasonlítanak. A csomag tartalmaz minden szükséges vezetéket, kábelt, önálló vezérlőegységet, valamint egy távirányítót, amely a vezérlőgombokon kívül egy kijelzőt is tartalmaz, amely megmutatja, hogy a rádióállomás milyen frekvenciával rendelkezik és milyen funkciókat foglal magában. Nem szükséges a huzalokat a kábelezéshez csatlakoztatni, a rádió a hálózaton dolgozni.

A rádió kényelmes és intuitív kezelőfelülettel rendelkezik, a funkciók még intuitív szinten is rendezhetők. Az egyik legfrissebb iSelect modell az Apple intelligens minialkalmazásokkal való együttműködésre szolgál, amelyek eltávolítható adathordozóként is csatlakoztathatók.A rádióerősítő akár 30 állomást tárolhat, és "intelligens móddal" rendelkezik - a zajszinttől függően automatikusan emeli vagy csökkenti a hangerőt, víz által előidézett.

Megjelenés és formatervezés

A legkülönfélébb megjelenésnek köszönhetően biztosan büszkélkedhet a lebegő rádiókészülékekre, amelyeket sokféle játék formájában lehet készíteni, legyen az hajó, kacsa, víz daru és így tovább. Ez a rádió tökéletes egy ajándékért, mivel ez egy teljesen eredeti és egyben funkcionális tartozék minden fürdőszobában.

A hordozható rádióvevők sokkal egyszerűbbek és szerényebbek. Kicsi méreteik vannak, sima görbék és nem feltűnő színek. Ezek a szokásos hordozható rádió analógjai, de a magas páratartalmú környezethez illeszkednek, és sokkal elegánsabbak, kényelmesen illeszkednek a kézbe.

Történelmileg a beágyazott rádiók a legkisebb tartományban vannak megjelenítve. Minden itt szép lakonikus, fehér, fekete, zöld és néhány más matt árnyalat a leggyakrabban használt. Érdemes szem előtt tartani, amikor ön maga vagy ajándékként vásárolja meg ezt a készüléket, mert a színeltérés lassan, de biztosan elpusztíthatja a rádió örömét, ami esztétikai kényelmetlenséget teremt.

További jellemzők

A kiegészítők fejlesztői már régóta észrevették a multi-tasking gadgetek előnyeit, és úgy döntöttek, hogy kiegészítik utódaikat a következő funkciók és funkciók segítségével:

 • vezérlés a távvezérlővel. Elsősorban beágyazott modellekben használják. Segít a jobb kikapcsolódásnak, és nem ugrik fel a vevőkészülékre minden egyes alkalommal, amikor át akarja kapcsolni a csatornát;
 • Az "intelligens" mód a vízáram zajának úgynevezett "felülbírálása", és ha szükség van rá, szeleteljen. Amikor csend van a fürdőszobában, a hangerő mérsékelt lesz;
 • a rádióállomások memorizálása szinte minden típusú rádióban rejlik, a hordozható tartományon kívül, de különböző méretben - 2-től 30-ig. Egyes beépített vevőkészülékeknek is van funkciójuk az utolsó hallgatott állomások memorizálására;
 • kapcsolat más eszközökkel. Itt beszélünk arról a lehetőségről, hogy a rádiót egy fénykapcsolóval egyidejűleg működtetjük, és a cserélhető cserélhető adathordozókról, beleértve az "alma" gadgetek sorát is.