Legfontosabb > Dekoráció

Rádió a fürdőszobába: beépített és hordozható rádióvevők (70 fotó)

Az utcán az átlagos ember hetente legalább 40 órát tölt a munkahelyen. Nagyon szerencsés, ha ez a szám nincs második nulla, és a munka nem a bányában történik. A pihenés még könnyű terhelés esetén is szükséges.

Sokan azt tartják szükségesnek, hogy élvezzék az új találatok szelíd jegyzetét, vagy éppen ellenkezőleg, a gyermekkori zenét.

Valaki szeretni kezd a fürdőszobában, és átadja a meleg víz áramlását. De valaki meg akart menni, és ünnepeket egy igazi mesékké változtatna. Ma a fürdőszoba rádiója kapja.

A cikk összefoglalása:

leírás

A fürdőszobába beépített rádió, szemben a szokásos vevőkészülékkel, védelmet nyújt a nedvességtől. Ez egy vízálló tokon keresztül érhető el. Számos rádiótípus létezik. A vevők a hangminőség, az anyag, a hangerő és egyéb jellemzők függvényében változhatnak. Ne felejtsük el a lehetséges kiegészítéseket.

Feltételesen lebegő, hordozható és beágyazott.

A fürdőszobai rádiók típusai

Itt leírjuk a fő rádió típusát a fürdőszobában.


Úszó vevők - meglehetősen drága, de szokatlan öröm. A rádióvevő nem rosszabb, mint egy vitorlás, úszhat a vízben, és kérje a szemét, ha egy kicsi óceánra sérthetetlenné válik.

Sok ilyen lehetőség létezik egy ilyen csoda számára. Ezek különböznek a funkciók, a tervezés és a minőség terén. Ajándéktárgyak (kacsa, állatok, hajók) formájában, vagy világos formatervezéssel állíthatók elő.

A hordozható rádió a fürdőszobában, mint általában, speciális műanyag horoggal rendelkezik. Minden szárnyra vagy kötélre horoghat. Rendszerint kis méretű. Ez az aranyos eszköz is szereti a változatosságot. A szín, a tok alakja (az ajándéktárgyig) tetszőleges estét adhat.

Van egy bizonyos hátránya. A rádió elég törékeny és óvatos. Az eső és a szemétpolcokat el kell kerülni. Ne felejtsük el annak kis méretét, mert sebezhetővé válhat.

A hordozható rádió, mint az első lehetőség, a zuhany mellett kívül is használható.

Beépített rádió a fürdőszobában: a név azt mutatja, hogy a vevőegység be van építve a belső térbe. A fürdőszobába beépített rádió általában a szoba mennyezetére vagy falára van szerelve. Ez egy nagyszerű kiegészítő a fürdőszobai tervezéshez. Nagyon kényelmes, mivel nem zavarja a mozgást, és nem kell nagyon óvatos.

A megfelelő eszköz kiválasztása

Annak ellenére, hogy egyszerűen az eszköz, nem szabad sietni a választás. Érdemes arra gondolni, hogy milyen kritériumok a legfontosabbak. Ez csökkenti a költségeket.

Főleg figyeljen a hangerőre és a hangminőségre, valamint a csatornák számára, amelyeket a vevő elkaphat. Olyan funkciók is hasznosak lehetnek, mint az automatikus csatorna keresés, a távvezérlő a vezérléshez, a kiegészítő eszközök csatlakoztatásának lehetősége, az automatikus bekapcsolási funkció.

Az automatikus bekapcsolási funkció egy speciális érzékelő rovására működik, amely felveszi a belépő személy hangját.

A külsõ tulajdonságok, mint pl. A vevõ kialakítása, mérete, alakja és súlya szintén nagy fontossággal bírnak. Ne vegye be az eszközt, ami irritációt okoz.

Tegyük fel, hogy a gyermekkorú ember pánikba esik a rovarok. A bogár formájában készült eszköz undorodni fog. Használatának öröme elkényeztethető.

És ami a legfontosabb, amit a fogyasztók szemügyre vesznek, a minőség és az élettartam garanciája. Sok üzlet felvette a helyükre fotó rádió a fürdőszobában.

Nagyon ajánlott rádió-gyártók, mint például a Peha, a GIRA és az EIS.
Ha van egy bizonyos költségkeret, akkor több lehetőség közül választhat, amelyek közel azonos áron vannak.

A fontos paramétereknek a legjobb teljesítményt kell nyújtaniuk. Másrészt kiválaszthatja azokat a funkciókat, amelyek nem számítanak. Ebben az esetben a szükséges paraméterek valószínűleg felül lesznek. Mégis érdemes megkeresni egy eszközt egy átlagos árért. Óvakodj a hamisítványoktól és a kétes olcsó ajánlatoktól.

Olyan emberek véleménye, akik ilyen eszközzel rendelkeztek tapasztalattal

Ha elolvassa a fórumon elhangzott véleményeket, sok pozitív érzelmet és dicséretet láthat az ilyen berendezések irányába. De vannak apró panaszok, hogy egyes vevők csak a külföldi hullámokat fogják meg. Ezért ne vásárolja meg a készüléket külföldön.

Gyakran előfordul, hogy a készülék nem képes elkapni a helyi rádióállomások összes hullámát. Ne aggódj. Ez a probléma szinte az összes rádióvevő. Ha a vásárlás a városban lévő áruházban történik, mindenképpen tesztelje azt anélkül, hogy lemondan a pénztárgépről.


Ha online áruházból vásárol, hívja a forródrótot.

óvintézkedések

Az összes vevőkészülék, kivéve a lebegést, nem alkalmas vízbe merítésre. Már említettük, hogy a padló alá esett az is rendkívül kedvezőtlen.

A patak alatt nem szabad megengedni a lebegő vevőkészüléket, és erősen ütközik a fürdő szélein. A testrészekkel való ütés szintén károsíthatja azokat. A vízbe merülve nem is érdemes.

Ha a tapadókoronghoz a falhoz van erősítve, akkor a falfelület nem lehet zsíros, mint maga a tapadókorong. A tapadókorongot vízzel meg kell nedvesíteni és szorosan meg kell nyomni.

Megvizsgálta az eszköz általános jellemzőit. Vásárláskor legyen pozitív és nyugodt. A megfelelő választás csak örömet okoz. És az ilyen eszköz beszerzésére vonatkozó döntés valószínűleg nem téves lépés.

Minden percben élni kell örömet. Tegye meg a nyaralását sokkal könnyebb, mint amilyennek látszik!

Rádió a fürdőszobában: a beépített jobb hordozható és lebegő

Komfortot törekszünk. A fürdőszobában, a test- és lélekhigiénia templomában - főleg egy lakásban vagy házban. Napjainkban senki sem lepődik meg meleg melegvizes WC-vel és habfürdővel. A szokásos WC-bidé, mosdó-kád zuhany nem elegendő. Reggel felfrissülni fog a frissítő vízsugarak alatt az automatizált zuhanyzóban, kiválasztva a módot a színes érintőképernyőn. Este pihenjen egy hidromasszázs és aromaterápiás foglalkozással a fűtött pezsgőfürdőben.

Videó történet vízzáró rádió fürdőkád és zuhanyzó ↑

Mi lehet "fürdeni" a rádiót?

Több időt töltünk a fürdőszobában. A csendtől és a csendes gondolatoktól függetlenül, mi, az MTV és az internet gyermekei folyamatos információáramlásra van szükségünk. Egy iPhone vagy iPad belecsúszott a fürdőkádba, vagy a mosdókba és a mosdókba. Szükség van más külső források használatára. Azok, akik gazdagabbak, összekapcsolják egy intelligens otthont egy többszobás szobában. Rendelnek és nézik kedvenc filmjeiket, zenét hallgatnak, a rózsaszirom és a pezsgő pezsgőbuborékok között a fürdőszobában. A kevésbé gazdagok különleges vízálló TV-t kapnak. A Blu-ray minőségi filmeket nem szabad figyelni, de nem fogod hiányozni a kedvenc sorozatodat. És csak a szegény emberek kénytelenek lesznek megelégedni a zenével és a hírekkel, olcsó fürdőszobát vásárolni a fürdőszobában.

Fűtött fürdőszoba tükör csatlakozik a többszobás és ellenőrzött az iPhone már nem újdonság.

Attól függően, hogy a rádió modell a fürdőszobában:

 • Fogadjon jelet és játsszon rádiós adásokat az FM sávban, néha eléggé elfogadható hangminőséggel. A sztereó hangzás, sajnos, ritka.

Lehet hallgatni a diagramok és hírek nem csak fekve a fürdőszobában, hanem ül a WC-vel. Talán ez még fontosabb.

 • Úszni és merülni.
 • Az idő megjelenítése sok modellt tartalmazhat. Egyes gyártók úgy vélik, hogy a riasztó a fürdőszobában is nem fáj.

Szükségem van egy ébresztőóra a rádióban a fürdőszobában, egy vitás pont, de...

 • Sötétben ragyog, még akkor is, ha gyenge, ha hirtelen kikapcsolta a fényt. Nem minden, de sok vevõ rendelkezik világos kijelzõkkel, LED-jelzõkkel, egyesek még beépített lámpákkal is rendelkeznek

Kompakt vízálló rádió

Vigyázzon a biztonságára ↑

Az amerikai horrorfilmekben szereti megmutatni, hogy egy gazember áldozatot, fürdőkádat, elektromos készüléket gyújt be, és ezután görcsökön hal meg, és egy szikrázó kört vesz körül. Ne aggódj, ez nem fog történni veled. Először is, a moziban gyakran nem egy vevőt, hanem egy konyhai kenyérpirítót használnak, de honnan származik a fürdőszobában? Másodszor, a fürdőszobákhoz (valamint más nedves helyiségekhez - fürdőkhöz, medencékhez, nyitott teraszokhoz) tervezett rádió hatékonyan védett a nedvességtől, az IP65 szabványnak és a fentieknek megfelelően.

Használat előtt gondosan olvassa el az utasításokat, és győződjön meg arról, hogy ez így van. A legtöbb eszközt a szokásos háztartási akkumulátorok táplálják, az áramerősség túl alacsony ahhoz, hogy embereket károsíthasson. Vannak modellek is (álló), csatlakoztatva a 220V-os vonalhoz. A telepítésre vonatkozó utasításokat gondosan követni kell, nem szabad elfelejtenünk a készletben található tömítõ tömítõelemeket, helyesen csatlakoztatjuk a talajt, kívánatos, hogy a mosógép elektromos vezetékén RCD legyen.

A fürdőszoba rádió nem fél a víz, a szappan vagy a mosogatórongy

Forma-tényező "nedves" rádiók ↑

Hordozható vevők ↑

A legegyszerűbb és olcsóbb, bár közülük nagyon "feltört" modellek vannak.

Normál rádió "tégla", csak vízálló

A forma nagyon változatos lehet, a fürdő szélén függeszthető egyéni modellek. Nem ijesztő, ha egy ilyen vevő vízbe esik, de nem hosszú kádra tervezve, nedves lehet.

Egy ilyen rádióhordozót (a bal oldalon) fel lehet függeszteni egy zuhanyrúddal vagy egy keverővel. A jobb oldali modell inkább a vízi turisták számára készült: a test anti-sokk, a horog helyett, a karabiner

Úszó rádió ↑

Az ilyen modellek nagyon szeretik a gyerekeket. Ezért van a "búvár" vevőkészülék változatos kialakítása, és gyakran hasonlít a játékokra. Az egyik legnépszerűbb formája a klasszikus sárga kiskacsa.

A lebegő eszközöknek teljesen zárt, tartós esetük van, de drágábbak, mint a hordozható társaik.

Bár ez a víz alatti rádióhajó fekete, nem sárga színű, a The Beatles melódiákat tökéletesen reprodukálja a fürdőszobában. Emellett képes búvárkodni, mint egy igazi tengeralattjáró

Beépített rádió a fürdőszobában ↑

Vezető helyet foglal el a listánkban. Nem előfordulás, hanem potenciál. A hordozható és lebegő változatoktól eltérően a fürdőszoba beépített rádiója nem korlátozott méretű, nagy antennával, tisztességes hardveres töltéssel, sztereó, és akár négy hanggal rendelkezik. A bélésbe szerelhető, a fülke falán, hamis mennyezeten. A hangsugárzók gyakran távoliak, elég erősek lehetnek és olyan módon állíthatók be, hogy az optimális akusztikus képet hozzanak létre. Szinte minden tisztességes modell távirányítóval is rendelkezik, és vízálló is.

Egy egyszerű készlet, beépítve a mennyezetbe. Maga a vevő nem víz közvetlen kitettségére készült, de nincs kitéve a víztartalomnak.

A "Cool" nagyon jó teljesítményt és sokat költ. Külön verzió - rádióvevők, amelyek zuhanyokat állítanak elő. A fülkével a párosított rádió nem csak víz, hanem hőálló is.

A rádiót beépítettük az akril fürdőbe

Összefoglalásként emlékeztetünk arra, hogy csak olyan szakember, aki ismeri az áramütés elleni védelmi módszereket, 220V-os feszültségre kell csatlakoztatnia.

Hogyan készítsünk egy beépített rádiót a fürdőszobában?

A javítások során ugyanakkor azt gondolom, hogy a fürdőzés közben hallgathatom a rádiót. Eddig azt gondoltam, hogy nedvességálló hangsugárzókat építek be a mennyezet alá, hogy a falon huzalokat helyezzenek. De nem tudom, hogyan kell magának a rádiót csinálni. Láttam egy kínai zuhanycsapot eladásra, de nincs értelme a teljes panelt megvásárolni a rádió kedvéért, körülbelül 100 dollár. Ki a szál egy ilyen kérdéssel szembesült, léteznek-e külön eszközök, vagy valamit meg kell-e készíteni?

Még nem fejeződött be a javítás, ha távirányítóval foglalkozik a televízióval?
Személy szerint laptopot használok.

By the way, van bárki tapasztalata a költségvetés TV megoldás a fürdőszobában? Időjárás-mentes ó, milyen olcsó.

És tárcsázni Yandex "rádió a lélek"? Bár nem valószínű, hogy beépített modellek lesznek

Evgen10 írta:
A javítások során ugyanakkor azt gondolom, hogy a fürdőzés közben hallgathatom a rádiót. Eddig azt gondoltam, hogy nedvességálló hangsugárzókat építek be a mennyezet alá, hogy a falon huzalokat helyezzenek.

Egyébként meg lehet vásárolni a legegyszerűbb FM vevőt (a legfontosabb az, hogy a hangszórók kihúzódnak). És ha szükséges, az otthoni médiaközpont FM adójához. Ezután általában minden, amit a szíved hallgat. És a vezetékek a központból nem szükségesek.

2 Cyrillic at mnu fürdő és SU együtt, és nincs vendég, így 3 ember ül a WC-ben a konzolok és notbukami megkerülhetetlen luxus. Azt hiszem, a rádió elég lesz.

anuta__ írta:
És tárcsázni Yandex "rádió a lélek"? Bár nem valószínű, hogy beépített modellek lesznek

Persze, persze, nincs semmi beépítve, és tisztességes is, egyfajta pornó AA elemeken. A szükséges mennyiség normális. Ha magad csinálod, akkor értelemszerű a panelben, ezért nem értem, hogyan kell végrehajtani. Természetesen mindent levághat a fából, fedheti le azt poliuretán lakkokkal, a panel maga a csempe mérete, csatlakoztassa egy vevõvel és erõsítõvel ellátott szálhoz, amelyet a fal mögött egy panelben rögzít, de ez egy év mûve, és nem tény, hogy ez meg fog felelni.

A fürdőszoba rádió egy közvetlen út a nirvana eléréséhez

Fotó rádió a fürdőszobában

Stresszes helyzetek kísérik életünket, és sajnos nem lehet teljesen megszabadulni tőlünk az élet ritmusától. De léteznek módszerek az idegrendszer nyugtatására, pihenésre, fiatalításra és a környező valóságba való küzdelemre. Ezek közül az utolsó, de nem utolsósorban a vízkezelés és a kedvenc zenéinek hallgatása.

Ezért úgy döntöttem, hogy egy fürdőszobai rádiókészülék telepítésével két esemény pozitív hatásait ötvöznék, és minden reggel és este, vagy legalább egy közeli állapotban képesek lennék merülni a nirvánába. Ebben az esetben a megfelelő eszköz kiválasztása komolyan közeledett, amint azt tovább fogom mondani.

előnyök

A "Nirvana" szó minden bizonnyal erősnek hangzik, de még mindig van egy keleti idegen eredetű, és nem mindenki érthető. Ezért szeretném kiemelni és leírni a legfontosabb előnyöket a rádió megvásárlásához a fürdőszobában egy életerős nyelven:

 1. A vízkezelések élvezetének maximalizálása. Képzeld el, hogy egy kemény munkanap után este egy teljesen nyugodt állapotban vagy, meleg betűkkel fekszik, bezárja a szemét, és minden zavaró gondolat a háttérbe szorul. És most hirtelen a kedvenc zeneszerzése kezd játszani. Osztály, igaz?

A teljes kikapcsolódás egy jól megérdemelt jutalom a hektikus mindennapi élet végére.

 1. Az energia és a jó hangulat túlfeszültsége. És reggel lehet például egy kontrasztzuhany a klubtánc zene alatt, ami lehetővé teszi, hogy hatalmas vidámság díjat kapjon az egész napig;

Rádió a fürdőszoba egyenlően is, mint nyugodt és hang

 1. Érdekes a belső tér. A megfontolt eszközöknek lehetnek a legszokatlanabb körvonalaik és színeik, így elég lehet választani egy olyan mintát, amely a fürdőszobád igazi dekorációjává válik;

A rádió kacsa meglehetősen különleges formája egy ilyen eszköznek.

 1. Időtakarékosság. Végül is a vevő lehetővé teszi, hogy ne csak zenét hallgasson, hanem segítsen elolvasni a híreket vagy kideríteni az időjárás-előrejelzést, anélkül, hogy elvonná őket a vízfolyamatoktól.

kiválasztás

Tehát egy fürdőszobai rádió természetesen nem szükségszerű, de nagyon kényelmes és hasznos tartozék. És ez több értelmezésben is elvégezhető:

Rádiófajták

A fürdőszobák meglévő típusainak ábrája

 1. Hordozható. Különböző formájú zárt szekrényben készül, és kizárólag elemeken működik. Főbb jellemzők:
  • Mobilitás és tömörség. A készüléket fel lehet függeszteni egy horogra, a fürdő szélére helyezve, vagy akár egy másik helyiségbe is áthelyezhető;

A hordozható verzió bárhová csatlakoztatható.

  • Alacsony ár Az ilyen típusú rádiók a legolcsóbbak saját típusuk képviselői között;

Ha a család költségvetését a lehető legtávolabb akarjuk menteni, amikor rádiót vásárolunk a fürdőszobában, akkor érdemes egy hordozható analóg eszközt választani, a vásárlás a legkedvezőbb. Igaz, azonnal figyelmeztettelek arra, hogy a digitálistól eltérően nem lehet csatornákat memorizálni.

 1. Lebegő. Első pillantásra nagyon hasonlít a rádió korábbi verziójához, mert magas feszültsége is van, és biztonsági okokból csak elemek működnek. De van néhány jelentős különbség, ami nem olcsó, hanem éppen ellenkezőleg, a legdrágább vevőkészülék:
  • Eredeti tervezés. A kacsa, a tengeralattjáró, a polip, a hal és a kék más lehetséges lakói, és nem csak a tenger képviseltetheti magát ilyen típusú aggregátumként. Ez a fürdőszobát különleges varázshoz és gyermekekhez vezeti, és így leírhatatlan örömet okoz;

Még egy nagyon zajos pingvin is élhet a fürdődben.

  • Sokoldalúságát. Amikor elkezdi keresni a megfelelő úszó rádiót a fürdőszobában, kiderül, hogy a modellek túlnyomó többségében van egy óra, fények és még tükrök is;
 1. Beágyazott. Ha valódi minőségi hangsugárzó rendszert szeretne a saját fürdőszobájában, és igazán élvezni fogja a zenét a vízkezelés folyamatában, akkor ez a tökéletes megoldás az Ön számára. Én magam választottam. Az egyetlen dolog, ami összezavarhatja az összetettséget az ilyen készülékek saját kezével történő felszerelésével, különösen a hangszórók elhelyezésével kapcsolatban. Az erőfeszítések eredményét azonban minden háztartás tagjai tiszteletben tartják.

Beépített rádió a fürdőszobában - tökéletes választás a zenészek valódi ismerőseinek

Függesztett mennyezet jelenlétében javaslom, hogy felett oszlopokat helyezzenek el, és kivágják őket, mint a spotlámpák. Ez a legkevesebb erőfeszítést igényel a maga részéről, és hatékony eredményt ad.

Kiválasztási kritériumok

Már beszéltem egy kicsit a választásomról, de ezt senkinek sem róla, mivel ez mindenki személyes ügye. De itt van egy figyelmeztetés arra, hogy mit kell figyelni a jövőben, hogy ne csalódjék a vásárlás során, mégis nem tartom feleslegesnek:

 1. Természetesen el kell kezdeni a rádió típusát a fenti tétel szerint: hordozható, lebegő vagy beépített;
 2. Ezenkívül bizonyos márkát előnyben kell részesíteni. És jobb, ha egy jól ismert cégnél lakik, mivel az eszközt nem egy évig vásárolják meg. Lehet, hogy az eminent gyártója olyan modellt talál, melyet túlságosan drága, de hidd el nekem, az egység megfelelő működésének több éve, a beruházás többször is kifizetődik, ellentétben a gyanús egynapos irodai gyenge minőségű másolattal;

Az időben bizonyított bizalom például megérdemli a "GIRA" cég termékeit,

 1. Design. Itt érdemes nemcsak a saját ízlési preferenciáit folytatni, hanem annak megértését is, hogy bizonyos tervezési döntések súlyosan befolyásolják mind a készülék működőképességét, mind a fürdőszoba egész belsejét. Íme néhány ilyen jellegzetesség:
  • A horgolt fogantyúval ellátott rádió kényelmesen lóg a fürdő szélén vagy egy törülközőtartón, de senki sehol sem tud állni;

A horgot bármiiyen méretarányra lehet felakasztani

  • Egy beépített órával rendelkező eszközt egyszerű látásra kell telepíteni, különben egyszerűen nincs értelme ennek a kiegészítésnek;

Órák a fürdőszobában nem lesz felesleges, de a hely, amire szükségük van, majd válassza ki a megfelelőt

  • A tükörbe épített eszköz általában teljesen megváltoztatja a fürdőszoba kialakítását, bár azonnal megjegyzem, hogy ez a lehetőség meglehetősen lenyűgözőnek tűnik;

Tükör rádió - nem csak funkcionális, hanem egy nagyon szép felvásárlás a fürdőszobában

 1. Műszaki paraméterek. Ez az elem teljesen meghatározza a vevõ teljesítményét, ezért különös gonddal kell kezelni. Minden szükséges információt a készülékhez mellékelt utasítás biztosít. A fő jellemzők a következők:
  • A készülék ereje, valamint a hang hangereje és tisztasága felelős azért, hogy mennyire élvezheti a kedvenc zenei összetételét;
  • A rádiócsatorna beállításainak típusa: kézi vagy automatikus. Ez az egység működésének kényelmére utal. Itt azt is tanácsolom, hogy figyeljen a kedvenc rádióhullámok memorizálásának funkciójára;
  • A távirányító jelenléte. Ha a hordozható és lebegő modellek esetében a távollét nem annyira kellemetlen, mivel gyakran vannak a közelben, ez komoly kényelmetlenséget okoz a beágyazott modell számára;

A konzol lehetővé teszi a készülék falába épített csatornák átkapcsolását a fürdőből való felemelés nélkül

  • Külső adathordozók csatlakoztatásának képessége. Ezzel kiegészítve nemcsak a rádióműsorokat, hanem a saját zenei gyűjteményét is meghallgathatja, amelyet flash meghajtón rögzítenek;

Az USB flash meghajtó jelentősen bővíti a megvásárolt eszköz dalreakcióját

  • A be- / kikapcsolás időzítője kellemes kiegészítő lehet, bár opcionális. Vannak olyan modellek is, amelyek jelenléti érzékelőkkel rendelkeznek, de számomra személyesen ez máris olyan brutálisnak tűnik, amelynek célja egyszerűen növelni a termék költségét.

Példák az üzletek által kínált termékekre

Most át akarok menni a specifikumokra, és megismertetek néhány olyan javaslattal, amelyekkel találkoztam a vásárlás folyamatában:

 1. "KBSOUND ISELECT BT 2.5" típus:

Fürdőszoba rádió

A rádió általában minden házban van. Javítja a hangulatot, és lehetővé teszi, hogy pihenjen, vagy fordítva, töltse fel az elemeket. Rendkívül logikus, hogy a rádiónak a fürdőszobában kell lennie, mert ez a szoba, ahol magával maradhatsz, és hallgasd a jó zenét.

A fürdőszobai rádiókat a következő fő típusok képviselik:

Mindegyikük kényelmes a maga módján, ezért hasznos lehet különböző emberek vagy helyzetek számára. Egyesítési jellemzőjük megbízható védelmet nyújt a víz bejutása ellen, függetlenül annak koncentrációjától vagy mennyiségeitől, máskülönben teljesen különbözik egymástól. Ez természetesen elválasztja árkategóriák alapján.

hordozható

Ez a leginkább kompakt és mobil típusú. Működik a digitális és analóg platformon. A különbség az, hogy az első (digitális) több csatornát fogad, és memorizálhatja azokat is.

Az analóg platformon lévő rádió olcsóbb. A rádióvevõ burkolatának védelme biztosítja a cseppek nedvességét és a vizet. Kényelmesen viszi a zuhanyt, ahol magas horgokkal felakaszthatja (így a hang minél közelebb kerül Önhöz), és biztonságosan elhelyezheti magát a fürdőszobában lévő vízben is. A készülék működtetését az elemek biztosítják.

úszás

A legdrágább modellek ebben a sorban szerepelnek. Ennek oka ennek a tartozéknak az eredeti terve, valamint annak a ténye, hogy víz alatt működik és nagy erejű. A vevőkészülék kiegészíthető egy órajel, fül nélküli tükörrel és többszínű háttérvilágítással.

Az előzőhöz hasonlóan vízzel védett és elemekkel működik. Egy ilyen rádió tökéletesen felidézi a gyerekeket, interaktív játékként, különösen akkor, ha hajó, csillaghal, stb.

Beépített

Nem lehet csak megvásárolni ezt a rádiót, és azonnal elkezdeni használni. A vevőt először a falba vagy mennyezetbe kell beépíteni.

Ugyanez a szükségesség a hangszóró rendszer telepítése, amely erősíti a hangot, így nem akadályozza meg a vízáramlás, és 3D hangot biztosít. A munka elvégzése után folyamatosan élvezheti az eredményt, mivel a vevőkészülék mindig a fürdőszobában lesz, nem kell figyelnie az elemek cseréjét, a rádióadó hangja a legmagasabb frekvenciájú és tuning tartományokkal rendelkezik. A rádiót a falba szerelhetjük, speciális rést kell kialakítanunk.

A mennyezet egyszerűbb - a rendszer általában felfüggesztett álmennyezet alatt helyezkedik el, az akusztika halogén háttérvilágítással van beépítve. Az utolsó sorokban a rádiót rendszeresen tükrözik, kis kijelzővel, általában a jobb alsó sarokban.

Hogyan válasszunk

Tekintettel a pozitív tulajdonságokra, ne felejtsd el azokat a pontokat, amelyek kellemetlenséget okozhatnak. A hordozható és lebegő rádió használata esetén valószínűleg folyamatosan elfelejtjük azt a padlófülke fürdőszobai tükrében, a gyermekek képesek lesznek ezt elvenni, majd elveszíteni, vagy felhasználni más célokra. Továbbá véletlenül egy csempével (egy másik padlóburkolattal) egy kézzel megcsiszolhatja, majd megszakíthatja.

De ez nem jelenti azt, hogy a beépített rádió a legjobb megoldás, mert ha hirtelen lebomlik, vagy csak a legjobbra, az újra akarja változtatni, akkor sok munkát kell elvégeznie a leszerelés és az újratelepítés terén. Abban az időben - egy meghibásodás, hogy jött be, egy kompakt hordozható eszköz egyszerűen dobni a szemetet.

Ha az esztétikai oldal fontos az Ön számára, akkor figyeljen a lebegő rádióra, mert ez a típus sokféle formában, színben és kiegészítő funkciókkal rendelkezik.

A beépített rádiórendszer kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy hogyan fog összeillő más dolgokkal és a belső térrel.

A lebegő (mert nagyon gyakran víz alatt használják) a tervezők, és a beépített rádió gondoskodott a hang erősségéről és tisztaságáról.

gyártók

Az ilyen berendezések tartós mûködése csak szakemberek általi létrehozásukkal lehetséges. Ezért először is érdemes felhívni figyelmét a jól ismert gyártókra. A felhasználók által ajánlott ajánlások és visszajelzések, amelyek bőségesek a márkakereskedők weboldalain, segítenek a termékkínálat változatosságában.

EIS (EIS)

A spanyol gyártó nemrég bemutatta legújabb fejlesztését - KBSound (KBSound).

Ebben a felállásban öt fajta kerül bemutatásra. Ezek telepítése az elődökkel összehasonlítva meglehetősen egyszerűsített, mivel most nem kell időigényes telepítési munkát végezni - a rádió a konnektorhoz csatlakozik. Annyira fejlettek, hogy automatikusan beállíthatók a vízáramlás hangjára.

GIRA (Gira)

Ez a gyártó kéz a kézben jár együtt olyan kollégákkal, akik "egészséges otthonokat" hoztak létre az egész századra. Ez idő alatt a német márka a felhasználók körében jelentős népszerűséget és hatalmat szerez a területén.

Rádión, ez a gyártó nagyon kis méretű kapcsolóként működik. Ezzel egyidejűleg a fényt (megjelenését) is be- és kikapcsolhatja, amit az "alvás" funkció biztosít.

A kiváló hangzás garantálja azt a tartományt, amely képes a 87,5-108 MHz-es rádiót és a hullámot 4,84-ről 2,78 m-re lefedni. A következő bekapcsolás után az előzőleg eltárolt két mentett állomás beállításait használhatja.

A tervezők a következő megoldásokat kínálják, amelyek segítik a rádiót a legkülönbözőbb belső térhez igazítani:

 • ESPRIT sorozat - fekete vagy fehér üveg;
 • E2 - fehér műanyag antracit díszítéssel;
 • EVENT CLEAR - zöld műanyag keretben.

A rejtett telepítés lehetséges a közbenső vagy a 2,5 férőhelyes keretek miatt. Ebben az esetben érdemes előzetesen ellenőrizni az eszköz működését, amelynél bizonyos elektronikus készülékek közelsége miatt interferencia léphet fel. Ez azt jelenti, hogy csak növelned kell a távolságot. A készletben csak egy hangsugárzó kerül megvásárlásra (mono hang), de további tartozékot is csatolhat.

Reha (Peha)

Ez a gyártó már több mint 80 éve jelen van a piacon. A márka a létezés során megértette a felhasználók kívánságait, ezért széles választékát kínálja a rádió számos telepítési lehetőséggel, valamint számos cserélhető adathordozó csatlakoztatásának képességével. Ez a márka az egyik legdrágább.

 • NOVA sorozat - fekete vagy fehér újításokkal, például a rádió adóval 174233 MP3, vezeték nélküli hangszórók;
 • a rádiómodeles Audio Studio távirányítóval és a memóriakártya használatának képességével;
 • Radio C IDOCK az iPhone állomáson, LED keretben öltözve.

KBSound

A legújabb kiadott rádiós vevőkészülékek az EIS (EIS), melynek minden előnye és hiányzik a márkanévben korábban tapasztalt hátrányok. A rádió egy olyan apró kifinomult tartozék megjelenését látta el, amely könnyen és szervesen fel van szerelve a mennyezetre, a falra vagy a fürdőszobába, így élénkíti a belsejét.

Az 5 hüvelyk átmérőjű hangszórók inkább halogén spotlámpákhoz hasonlítanak. A csomag tartalmaz minden szükséges vezetéket, kábelt, önálló vezérlőegységet, valamint egy távirányítót, amely a vezérlőgombokon kívül egy kijelzőt is tartalmaz, amely megmutatja, hogy a rádióállomás milyen frekvenciával rendelkezik és milyen funkciókat foglal magában. Nem szükséges a huzalokat a kábelezéshez csatlakoztatni, a rádió a hálózaton dolgozni.

A rádió kényelmes és intuitív kezelőfelülettel rendelkezik, a funkciók még intuitív szinten is rendezhetők. Az egyik legfrissebb iSelect modell az Apple intelligens minialkalmazásokkal való együttműködésre szolgál, amelyek eltávolítható adathordozóként is csatlakoztathatók.A rádióerősítő akár 30 állomást tárolhat, és "intelligens móddal" rendelkezik - a zajszinttől függően automatikusan emeli vagy csökkenti a hangerőt, víz által előidézett.

Megjelenés és formatervezés

A legkülönfélébb megjelenésnek köszönhetően biztosan büszkélkedhet a lebegő rádiókészülékekre, amelyeket sokféle játék formájában lehet készíteni, legyen az hajó, kacsa, víz daru és így tovább. Ez a rádió tökéletes egy ajándékért, mivel ez egy teljesen eredeti és egyben funkcionális tartozék minden fürdőszobában.

A hordozható rádióvevők sokkal egyszerűbbek és szerényebbek. Kicsi méreteik vannak, sima görbék és nem feltűnő színek. Ezek a szokásos hordozható rádió analógjai, de a magas páratartalmú környezethez illeszkednek, és sokkal elegánsabbak, kényelmesen illeszkednek a kézbe.

Történelmileg a beágyazott rádiók a legkisebb tartományban vannak megjelenítve. Minden itt szép lakonikus, fehér, fekete, zöld és néhány más matt árnyalat a leggyakrabban használt. Érdemes szem előtt tartani, amikor ön maga vagy ajándékként vásárolja meg ezt a készüléket, mert a színeltérés lassan, de biztosan elpusztíthatja a rádió örömét, ami esztétikai kényelmetlenséget teremt.

További jellemzők

A kiegészítők fejlesztői már régóta észrevették a multi-tasking gadgetek előnyeit, és úgy döntöttek, hogy kiegészítik utódaikat a következő funkciók és funkciók segítségével:

 • vezérlés a távvezérlővel. Elsősorban beágyazott modellekben használják. Segít a jobb kikapcsolódásnak, és nem ugrik fel a vevőkészülékre minden egyes alkalommal, amikor át akarja kapcsolni a csatornát;
 • Az "intelligens" mód a vízáram zajának úgynevezett "felülbírálása", és ha szükség van rá, szeleteljen. Amikor csend van a fürdőszobában, a hangerő mérsékelt lesz;
 • a rádióállomások memorizálása szinte minden típusú rádióban rejlik, a hordozható tartományon kívül, de különböző méretben - 2-től 30-ig. Egyes beépített vevőkészülékeknek is van funkciójuk az utolsó hallgatott állomások memorizálására;
 • kapcsolat más eszközökkel. Itt beszélünk arról a lehetőségről, hogy a rádiót egy fénykapcsolóval egyidejűleg működtetjük, és a cserélhető cserélhető adathordozókról, beleértve az "alma" gadgetek sorát is.

Rádió a fürdőszobában saját kezűleg

Szép pihentető fürdő vagy zuhanyozás a kedvenc dallam hangjára. Természetesen a csendnek megvannak az előnyei, de a jó zene a kényelem további elemévé válik. És ha egy csecsemő nőtt fel egy családban, örömmel hallgat, miközben úszhat egy érdekes mese vagy dal. A cikkben megfontoljuk, hogyan válasszunk rádiót a fürdőszobának: beépített, lebegő vagy hordozható?

előnyök

Még a legelterjedtebb rádiós rádió számos előnnyel rendelkezik:

 • Rest. Természetesen a fürdőnek pihentető, pihentető hatása van a testre. A nyugtató gyönyörű zene kellemesen kellemes élményt nyújt a fürdőzéshez.
 • A jó hangulat. Egy másik felejthetetlen professzor, Preobrazhensky megjegyezte, hogy az újságok elolvasása káros volt. Talán ugyanez vonatkozik a hírek meghallgatására is. Próbálj meg hallgatni egy humorista show-t vagy kedvenc dalokat a reggeli során - garantált a jó hangulatban az egész nap.
 • Stílusos megjelenés. A fürdőszobában lévő rádió is érdekes részlet a belső térben. Nem szabványos "high-tech" termék vagy egy jó vevő, az ókorban dolgozott, díszíti a fürdőszobát.
 • Sokoldalúságát. A készülék egyidejűleg több funkciót is kombinálhat: órajel, termosztát, páratartalom jelző, ébresztőóra, stb. Mindez képes egy miniatűr eszköz létrehozására valóban nélkülözhetetlen dolog.

Fontos! Rádió kiválasztása a fürdőszobában, előnyben részesítse a magas páratartalomnak és agresszív környezetnek megfelelő eszközöket.

Osztályozás, előnyök, lehetőségek

Ha úgy dönt, hogy megvásárolja a vevőkészüléket, akkor döntse el, mi a legkedvezőbb - beépített rádió a fürdőszobában, úszó vagy hordozható eszköz.

hordozható

Ez a legegyszerűbb univerzális lehetőség. Megkülönböztethető a megnövekedett ütésállósággal, a ház nedvességálló védelemmel és agresszív környezetben. A fő előny a biztonság. A készülék normál elemekkel működik, speciális horoggal felszerelve, hogy helyét a megfelelő helyen helyezze el, és ha szükséges, nagyobb legyen.

Fontos! Ügyeljen arra, hogy az eszköz maga memorálja a csatornákat és az állomásokat. A költségkeret-eszközökben hiányzik a funkció.

úszás

Ez egy nagyszerű lehetőség a gyerekeknek. A funkciók megegyeznek egy hordozható eszközzel, de az űrlapok száma sokkal kiterjedtebb. Halak, delfinek, csónakok vagy bájos kiskacsák - ez nem egy teljes körű e termékek. Számos modell hőérzékelővel, ködlámpával vagy háttérvilágítással van felszerelve. Azonban a jó "lebegő" modell ára jóval alacsony.

Fontos! Ha a gyerek önállóan veszi a kádat, akkor érdemes egy kaputelefonnal felszerelt modellt vásárolni. Biztos vagy benne a gyermeke biztonsága érdekében.

Beépített

Ez a tartozék elengedhetetlen az elhelyezéshez. Előnyei:

 • Tiszta hang.
 • Erő.
 • Ellenáll az agresszív környezeteknek.

Egy ilyen eszköz használatával nem csak zenét hallgathatsz, hanem beszélhetsz a telefonon. A készülék megbízhatóan eltorzítja az idegen hangokat.

Beépített rádió a fürdőszobában - telepítési eljárás

A leggyakoribb védjegy a KBSound. Szinte mindent, ami szükséges, benne van. Különösen kényelmes a mennyezetre szerelt szerkezet a nedvességálló gipszkartonból.

Fontos! Egyetlen álmennyezetből készült felfüggesztett mennyezetről sokkal rosszabb a hangminőség.

Algoritmus telepítése:

 1. Kerek fúró segítségével, 250-300 mm távolságra a falról fúrjon lyukat a hangszóróhoz.
 2. Vegye le a dugót a tápkábelről. Csavarja le az érintkezőket és a forraszt ónnal.
 3. A kivágó nyíláson keresztül helyezze a tápegységet a mennyezet üregébe.
 4. Csatlakoztassa a tápkábel csupasz tüskéit a rádiós lámpatesthez legközelebbi csatlakozókhoz. Most, amikor bekapcsolja a fürdőfülkében lévő fényt, a rádió érintkezőire kerül alkalmazásra.
 5. Csatlakoztassa az FM tunert, ha szükséges - a KBSOUND BLUETOOTH, a tápegységhez.
 6. Húzzon el minden vezetéket a mennyezet és a gipszkarton szerkezet között.
 7. Keresse meg és csatlakoztassa a patch kábeleket az erősítő kimenete és a hangsugárzók között. Miután bekapcsolta a fényt, ellenőrizze a felszerelt készülék működését.
 8. Tegyen be tömítőanyagot a hangszóró lyukak széléig.
 9. Hangszórók beszúrása.

Fontos! A patch kábelek a dekoráció alatt vagy egy felfüggesztett mennyezeti struktúrán mennek keresztül. Az eszköz összes csatlakozóját és érintkezőit egy tömítőanyaggal kezelje. A nedvesség ellenállás jó dolog, de nem zavarja a biztonságot.

Videó felvétel

A hangfelvétel használata a fürdőszobában egyre népszerűbb. Miért tagadja meg az információforrást, ha viszonylag kicsi munkaerő- és készpénzkiadásokkal lehet telepíteni?

Fürdőszoba rádió

A rádió általában minden házban van. Javítja a hangulatot, és lehetővé teszi, hogy pihenjen, vagy fordítva, töltse fel az elemeket. Rendkívül logikus, hogy a rádiónak a fürdőszobában kell lennie, mert ez a szoba, ahol magával maradhatsz, és hallgasd a jó zenét.

A fürdőszobai rádiókat a következő fő típusok képviselik:

Mindegyikük kényelmes a maga módján, ezért hasznos lehet különböző emberek vagy helyzetek számára. Egyesítési jellemzőjük megbízható védelmet nyújt a víz bejutása ellen, függetlenül annak koncentrációjától vagy mennyiségeitől, máskülönben teljesen különbözik egymástól. Ez természetesen elválasztja árkategóriák alapján.

hordozható

Ez a leginkább kompakt és mobil típusú. Működik a digitális és analóg platformon. A különbség az, hogy az első (digitális) több csatornát fogad, és memorizálhatja azokat is.

Az analóg platformon lévő rádió olcsóbb. A rádióvevõ burkolatának védelme biztosítja a cseppek nedvességét és a vizet. Kényelmesen viszi a zuhanyt, ahol magas horgokkal felakaszthatja (így a hang minél közelebb kerül Önhöz), és biztonságosan elhelyezheti magát a fürdőszobában lévő vízben is. A készülék működtetését az elemek biztosítják.

úszás

A legdrágább modellek ebben a sorban szerepelnek. Ennek oka ennek a tartozéknak az eredeti terve, valamint annak a ténye, hogy víz alatt működik és nagy erejű. A vevőkészülék kiegészíthető egy órajel, fül nélküli tükörrel és többszínű háttérvilágítással.

Az előzőhöz hasonlóan vízzel védett és elemekkel működik. Egy ilyen rádió tökéletesen felidézi a gyerekeket, interaktív játékként, különösen akkor, ha hajó, csillaghal, stb.

Beépített

Nem lehet csak megvásárolni ezt a rádiót, és azonnal elkezdeni használni. A vevőt először a falba vagy mennyezetbe kell beépíteni.

Ugyanez a szükségesség a hangszóró rendszer telepítése, amely erősíti a hangot, így nem akadályozza meg a vízáramlás, és 3D hangot biztosít. A munka elvégzése után folyamatosan élvezheti az eredményt, mivel a vevőkészülék mindig a fürdőszobában lesz, nem kell figyelnie az elemek cseréjét, a rádióadó hangja a legmagasabb frekvenciájú és tuning tartományokkal rendelkezik. A rádiót a falba szerelhetjük, speciális rést kell kialakítanunk.

A mennyezet egyszerűbb - a rendszer általában felfüggesztett álmennyezet alatt helyezkedik el, az akusztika halogén háttérvilágítással van beépítve. Az utolsó sorokban a rádiót rendszeresen tükrözik, kis kijelzővel, általában a jobb alsó sarokban.

Hogyan válasszunk

Tekintettel a pozitív tulajdonságokra, ne felejtsd el azokat a pontokat, amelyek kellemetlenséget okozhatnak. A hordozható és lebegő rádió használata esetén valószínűleg folyamatosan elfelejtjük azt a padlófülke fürdőszobai tükrében, a gyermekek képesek lesznek ezt elvenni, majd elveszíteni, vagy felhasználni más célokra. Továbbá véletlenül egy csempével (egy másik padlóburkolattal) egy kézzel megcsiszolhatja, majd megszakíthatja.

De ez nem jelenti azt, hogy a beépített rádió a legjobb megoldás, mert ha hirtelen lebomlik, vagy csak a legjobbra, az újra akarja változtatni, akkor sok munkát kell elvégeznie a leszerelés és az újratelepítés terén. Abban az időben - egy meghibásodás, hogy jött be, egy kompakt hordozható eszköz egyszerűen dobni a szemetet.

Ha az esztétikai oldal fontos az Ön számára, akkor figyeljen a lebegő rádióra, mert ez a típus sokféle formában, színben és kiegészítő funkciókkal rendelkezik.

A beépített rádiórendszer kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy hogyan fog összeillő más dolgokkal és a belső térrel.

A lebegő (mert nagyon gyakran víz alatt használják) a tervezők, és a beépített rádió gondoskodott a hang erősségéről és tisztaságáról.

gyártók

Az ilyen berendezések tartós mûködése csak szakemberek általi létrehozásukkal lehetséges. Ezért először is érdemes felhívni figyelmét a jól ismert gyártókra. A márkakereskedők weboldalán bővelkedő felhasználók ajánlásai és visszajelzései segítenek a termékkínálat sokszínűségében való navigálásban. A beágyazott rádiók legfontosabb gyártói a következők: EIS (EIS), GIRA (Gira), Peha (Peha).

EIS (EIS)

A spanyol gyártó nemrég bemutatta legújabb fejlesztését - KBSound (KBSound).

Ebben a felállásban öt fajta kerül bemutatásra. Ezek telepítése az elődökkel összehasonlítva meglehetősen egyszerűsített, mivel most nem kell időigényes telepítési munkát végezni - a rádió a konnektorhoz csatlakozik. Annyira fejlettek, hogy automatikusan beállíthatók a vízáramlás hangjára.

GIRA (Gira)

Ez a gyártó kéz a kézben jár együtt olyan kollégákkal, akik "egészséges otthonokat" hoztak létre az egész századra. Ez idő alatt a német márka a felhasználók körében jelentős népszerűséget és hatalmat szerez a területén.

Rádión, ez a gyártó nagyon kis méretű kapcsolóként működik. Ezzel egyidejűleg a fényt (megjelenését) is be- és kikapcsolhatja, amit az "alvás" funkció biztosít.

A kiváló hangzás garantálja azt a tartományt, amely képes a 87,5-108 MHz-es rádiót és a hullámot 4,84-ről 2,78 m-re lefedni. A következő bekapcsolás után az előzőleg eltárolt két mentett állomás beállításait használhatja.

A tervezők a következő megoldásokat kínálják, amelyek segítik a rádiót a legkülönbözőbb belső térhez igazítani:

 • ESPRIT sorozat - fekete vagy fehér üveg;
 • E2 - fehér műanyag antracit díszítéssel;
 • EVENT CLEAR - zöld műanyag keretben.

A rejtett telepítés lehetséges a közbenső vagy a 2,5 férőhelyes keretek miatt. Ebben az esetben érdemes előzetesen ellenőrizni az eszköz működését, amelynél bizonyos elektronikus készülékek közelsége miatt interferencia léphet fel. Ez azt jelenti, hogy csak növelned kell a távolságot. A készletben csak egy hangsugárzó kerül megvásárlásra (mono hang), de további tartozékot is csatolhat.

Peha (Peha)

Ez a gyártó már több mint 80 éve jelen van a piacon. A márka a létezés során megértette a felhasználók kívánságait, ezért széles választékát kínálja a rádió számos telepítési lehetőséggel, valamint számos cserélhető adathordozó csatlakoztatásának képességével. Ez a márka az egyik legdrágább.

 • NOVA sorozat - fekete vagy fehér újításokkal, például a rádió adóval 174233 MP3, vezeték nélküli hangszórók;
 • a rádiómodeles Audio Studio távirányítóval és a memóriakártya használatának képességével;
 • Radio C IDOCK az iPhone állomáson, LED keretben öltözve.

KBSound

A legújabb kiadott rádiós vevőkészülékek az EIS (EIS), melynek minden előnye és hiányzik a márkanévben korábban tapasztalt hátrányok. A rádió egy olyan apró kifinomult tartozék megjelenését látta el, amely könnyen és szervesen fel van szerelve a mennyezetre, a falra vagy a fürdőszobába, így élénkíti a belsejét.

Az 5 hüvelyk átmérőjű hangszórók inkább halogén spotlámpákhoz hasonlítanak. A csomag tartalmaz minden szükséges vezetéket, kábelt, önálló vezérlőegységet, valamint egy távirányítót, amely a vezérlőgombokon kívül egy kijelzőt is tartalmaz, amely megmutatja, hogy a rádióállomás milyen frekvenciával rendelkezik és milyen funkciókat foglal magában. Nem szükséges a huzalokat a kábelezéshez csatlakoztatni, a rádió a hálózaton dolgozni.

A rádió kényelmes és intuitív kezelőfelülettel rendelkezik, a funkciók még intuitív szinten is rendezhetők. Az egyik legfrissebb iSelect modell az Apple intelligens minialkalmazásokkal való együttműködésre szolgál, amelyek eltávolítható adathordozóként is csatlakoztathatók.A rádióerősítő akár 30 állomást tárolhat, és "intelligens móddal" rendelkezik - a zajszinttől függően automatikusan emeli vagy csökkenti a hangerőt, víz által előidézett.

Megjelenés és formatervezés

A legkülönfélébb megjelenésnek köszönhetően biztosan büszkélkedhet a lebegő rádiókészülékekre, amelyeket sokféle játék formájában lehet készíteni, legyen az hajó, kacsa, víz daru és így tovább. Ez a rádió tökéletes egy ajándékért, mivel ez egy teljesen eredeti és egyben funkcionális tartozék minden fürdőszobában.

A hordozható rádióvevők sokkal egyszerűbbek és szerényebbek. Kicsi méreteik vannak, sima görbék és nem feltűnő színek. Ezek a szokásos hordozható rádió analógjai, de a magas páratartalmú környezethez illeszkednek, és sokkal elegánsabbak, kényelmesen illeszkednek a kézbe.

Történelmileg a beágyazott rádiók a legkisebb tartományban vannak megjelenítve. Minden itt szép lakonikus, fehér, fekete, zöld és néhány más matt árnyalat a leggyakrabban használt. Érdemes szem előtt tartani, amikor ön maga vagy ajándékként vásárolja meg ezt a készüléket, mert a színeltérés lassan, de biztosan elpusztíthatja a rádió örömét, ami esztétikai kényelmetlenséget teremt.

További jellemzők

A kiegészítők fejlesztői már régóta észrevették a multi-tasking gadgetek előnyeit, és úgy döntöttek, hogy kiegészítik utódaikat a következő funkciók és funkciók segítségével:

 • vezérlés a távvezérlővel. Elsősorban beágyazott modellekben használják. Segít a jobb kikapcsolódásnak, és nem ugrik fel a vevőkészülékre minden egyes alkalommal, amikor át akarja kapcsolni a csatornát;
 • Az "intelligens" mód a vízáram zajának úgynevezett "felülbírálása", és ha szükség van rá, szeleteljen. Amikor csend van a fürdőszobában, a hangerő mérsékelt lesz;
 • a rádióállomások memorizálása szinte minden típusú rádióban rejlik, a hordozható tartományon kívül, de különböző méretben - 2-től 30-ig. Egyes beépített vevőkészülékeknek is van funkciójuk az utolsó hallgatott állomások memorizálására;
 • kapcsolat más eszközökkel. Itt beszélünk arról a lehetőségről, hogy a rádiót egy fénykapcsolóval egyidejűleg működtetjük, és a cserélhető cserélhető adathordozókról, beleértve az "alma" gadgetek sorát is.

Fürdőszoba rádió: mi van a piacon

Nagyszerű a zenével való együttélés. És ha korlátlan "zenevadász" vagy, akkor valószínűleg értékelni fogod a beépített rádiót a fürdőszobában. Végül is ez a helyiség magas páratartalom jellemzi, ami nem teszi lehetővé a hagyományos elektronikai alkatrészek használatát.

Rádiókészlet: vízálló egység és 2 beépített hangszóró

Mi kínálja a piac

Ha most el akarsz menni a boltba, és vásárolni egy speciális rádiót fürdetéshez vagy zuhanyozáshoz, akkor biztosan figyeljen:

 • Hordozható rádiók zárt helyiségben;
 • Fényes úszó rádiók játékok formájában;
 • Beépített rádió hordozható hangszórókkal.

A gyermekek rádiója úszó kacsa formájában

Mindegyiknek megvan a maga sajátossága és a funkcionalitás korlátozása, amelyet tovább fogunk vitatni.

A fürdőkád és a zuhanyzó rádió típusai

Ma a rádiókészülékek teljes skálája többféleképpen osztható meg:

 • Hordozható modellek - mindenütt dolgoznak és lezárt esetben;
 • Úszó modellek - mind a zuhanyzó vízsugarai alatt, mind a vízen úszó (a medencében, a fürdőszobában, a tóban);
 • A beágyazott modellek a professzionális szegmens termékei, melyeket magas hangminőség jellemez. Csak a helyszínen dolgozhat.

A rádióvevő professzionális modellje az EIS fürdőszobájában

Tipp: Mindegyikük különböző formájú és formájú, a modellek teljesítményjellemzői miatt. Önnek meg kell határoznia a prioritásokat, és ennek alapján választania kell egy adott modellt.

Hordozható modellek

Az ilyen típusú rádiós vevők nem tudnak nagy hangerővel büszkélkedni, a zajt pedig zajtalanítják. Ezért konstruktív módon tervezték:

 • Egy lezárt házban;
 • Párás környezetben;
 • Kezelés az előlapon;
 • A mosható ember feje fölé szerelhető a jobb hangzás érdekében.

A hordozható rádió legegyszerűbb verziója horoggal

Referenciaként: a hagyományos hangsugárzók speciális papírból készülnek, mert szétterjed a hanghullámokkal az űrben. És a fürdőszobában használt rádióban speciális cellulózt impregnálnak.

A rádió hagyományos formája emlékeztet egy üveg samponra

Az ilyen modellek korlátozottak:

 • A hangerő-szabályozó gomb a rádió bekapcsolásával kombinálódik;
 • Sávkapcsoló - AM és FM;
 • Frekvenciaváltó gomb.

Úszó modellek

Ez a fajta rádió elsősorban a gyermekek számára készült. Számukra a legtöbb modell feltalálkozott, amelynek alakja:

 • Népszerű meséreg-karakterekként tervezték;
 • Ez az úszóhajók egy példánya;
 • Lehet bármilyen formájú, amely felhajtóerőt biztosít.

Rádió a fürdőszobában tengeralattjáró formájában

Hivatkozás: ilyen modellekben a hangszórók nem érintkeznek a levegővel, és a rádióban hangzik. A hang ugyanakkor eltűnik.

Ráadásul ilyen rádiókban:

 • Nincsenek forgatógombok - minden kezelőszerv gumiszalaggal van ellátva;
 • Az elemrekesz lezárva van. Az elemek cseréjéhez mindig ellenőrizni kell a fedél tömítettségét;
 • A fürdőzés után a rádiót szárazra kell törölni és kikapcsolni.

A tapadókorongon található rádióhullám lehetővé teszi, hogy a falra szerelje

Beágyazott modellek

Ez a típus a professzionális szegmenshez tartozik és magában foglalja nemcsak a kiváló minőségű hangszórók, hanem az eredeti vezérlést is. Lehet, hogy:

 • Falra vagy tükrökbe épített;
 • Falra szerelt rejtett egységgel;
 • A rádió és a vezérlőpanel elválasztásával.

Beépített rádió a fürdőszobában: a tükrök modellje

Ha a tükrök modelljeiről van szó, a telepítés a következő műveletekre korlátozódik:

 • maga a rádió teste kapcsolódik a tükörhöz;
 • a képernyő és a vezérlőgombok alatt az ezüstszínű réteg eltávolításra kerül (törlődik) a tükörből;
 • a gombos fotóérzékelők és a kijelző a tükörre van ragasztva;
 • a hangszórók a mennyezet alatt vannak (vagy be vannak ágyazva);
 • minden össze van szerelve egyetlen struktúra segítségével a vezetékeket.

Távirányítóval ellátott modell és beépített rádióegység fürdőkád és konyha számára

Tippek a választáshoz

Szeretnék néhány hasznos tippet adni a rádió megválasztásához és a fürdőszoba felszereléséhez:

 • Vásároljon professzionális készleteket csak akkor, ha a fürdőszobában javításokat végez vagy tervez. Végül is el kell rejteni a huzalokat a falakba, telepíteni a hangszórókat a függesztett álmennyezetbe, csatlakoztatni őket kábelekkel és csatlakoztatni a tápfeszültséget;
 • Jobb, ha megvásárolni kell a tükör mögötti felszerelést is - az ezüstszínű réteg eltávolítására irányuló független kísérletek nem mindig végződnek minőségi eredménnyel;
 • A lebegő modellek jó és stabil jelvétel mellett választhatók. Legjobb az elektronikus frekvenciaváltó gomb segítségével. Az eladóknak meg kell mutatniuk a munkájukat közvetlenül a vízben.

Következtetések: e cikk elolvasása után tájékozott döntést hozhat a rádióról. És reméljük, hogy olyan kiváló minőségű modellt választasz, amely nem fog csalódni a hanggal vagy a funkcionalitással.