Legfontosabb > Dekoráció

Tipikus vinil padló, mesterkurzus - vinil padló a fürdőszobában

A fürdőszobai dekoráció lehetetlen esztétikus és ugyanakkor nedvességálló padló nélkül. Vinyl csempe - univerzális padló és falburkolat. A kerámiacsempével ellentétben a vinil nem csúszós. Ez az anyag olcsó, de jó és tartós.

Mi a vinil csempe?

A vinil padlólemezek tartós laminátumok. Korábban, a padló a konyha és fürdőszoba használt PVC termékek.

Az új generációs csempe a vastagság alatt pigmentet tartalmaz, így a kopás nyomai és a mechanikai sérülés nem észrevehetők. Az elülső felületet áttetsző PVC réteg védi, az ultraibolya sugárzás hatását semlegesíti és egy átlátszó kopásálló poliuretán réteget. A megfelelő telepítéssel a vinil padló legfeljebb 20 évig tart.

A vinil csempe 2 mm vastagságban készül, osztályokba osztva a tartósság függvényében.

Vinyl bevonatok típusai

Kétfajta vinil-finiselő anyag készül - vinil-laminátum és tekercs. A rögzítés is más. A vinil rögzíthető zárakkal, például parkettával vagy ragasztva az alaphoz, mint például a laminált.

Emellett a vinil bevonatok különböznek a gyártási technológiában és az összetételben.

 1. A préselt vinil csempe vinil, gyanták, stabilizátorok és lágyítók keveréke. Átlagosan az ilyen bevonat vastagsága 3 mm.
 2. A vinil kvarc csempe vinil, kvarc és adalékanyagok keveréke. A kvarc mennyisége eléri a 80% -ot. Ez a bevonat tartós, kemény, nem vezet elektromos áramot. Vastagsága 1,5-3,5 mm.

Vinyl csempe tulajdonságai

A vinil bevonatnak számos előnye van. Tartós, ellenáll a nehéz mechanikai terhelésnek és a kémiai expozíciónak. Ebben az esetben a vinil nem észrevehető kopás és karcolás.

Ez az anyag nem higroszkópos. Nem veszi fel a nedvességet, és nem befolyásolja annak hatását, ezért nem termel tápanyagot a gomba és a penész kialakulásához. A vinil csempe nem csúszós, még nedves is.

Az ilyen burkolólapok elhelyezése nem szakember által. A legegyszerűbb módja az öntapadós csempe behelyezése. A vinil padló javítása általában a hibás területek újakká történő cseréjére korlátozódik.

A vinil hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami kedvezően hasonlítható össze a kerámiával.

A nedves helyiségekben a vinil csempe kiváló választás.

 • Könnyű gondozás és működés;
 • Tűzbiztonság;
 • Környezetbarát;
 • Hatalmas színválaszték és textúrák.

Az utolsó tulajdonság lehetővé teszi, hogy szinte minden belső térre kiválassza a csempeit.

Dekoratív vinil csempe

A modern gyártási technológiáknak köszönhetően a vinil bevonatok bármelyik formatervezéshez választhatók. Természetes eredetű különböző anyagokból készült vinil utánzatok vannak jelen a piacon. Eredetileg úgy néz ki, mint egy padló vagy fal a fürdőszobában, amelyet a formában tengeri kavicsok. A felszíni átlátszó rétegeknek köszönhetően a falon vagy a padlón megjelenő mintázat nagyszerűnek tűnik.

Kényelmes és széles termékválaszték. A csempe négyzet vagy téglalap alakú. A határ utánzása hatékonyan néz ki. A sima, éles szélek lehetővé teszik a szilárd, sima felületek kialakulását.

Vinil padló szerelés

A telepítési folyamat határozza meg a választott rögzítési módot: ragasztóval vagy zárak segítségével.

A reteszelési módszerrel való felszerelés nem különbözik jelentős mértékben a tojófólia gyártásától. Ezért a ragasztóanyag, a masztix segítségével részletesebben a csempék burkolásán dolgozunk.

A telepítést száraz betonhabarcsokra, faforgácslapra, rétegelt lemezekre vagy rostlemezekre gyártják. Minél simább a padló, annál erősebb a két felület közötti érintkezés. Tile dokkoló, hogy egyenes vonalakat kapjunk, vagy a kötést (mint a tégla).

A helyiségben lévő előtéteknél jelölje meg a középpontot. Ettől a ponttól a fal felé haladva határozza meg a helyet, ahonnan kezdeni. Először is a csempe száraz felületre van állítva, hogy kiszámítsa számát, és meghatározza a csempék számát és méretét.

A maszkot egy simítóval kell felhordani. A burkolólapok elhelyezése a jelölő vonallal kezdődik. Az első csempe helyének pontosságától függ a teljes padló telepítésének minősége.

Először is, az egész csempe lefektetett. A fennmaradó fel nem töltött helyeket lefektetik, és a megfelelő méretű lapokat levágják. Annak érdekében, hogy a csempe simán vágódjon, egy vonalzó segítségével egy vágóvonalat jelöl. Ezután vágjon egy késsel, és szakítsa meg. Ezután a csempe a masztix helyén marad.

Nedves helyeken ajánlott a padló és a padló közötti rés lezárása. Kényelmes ez egy szilikon tömítőanyaggal, fecskendőadagoló használatával. Ezt az eljárást gondosan elvégezheti az alaplapon és a padló szélén alkalmazott maszkolószalag használatával. Miután a tömítőanyag megszilárdul, megszűnik a szalag.

Burkolólapok elhelyezése a falakon

Ugyanúgy, mint a padló felhelyezéséhez, a felület előretöltött. Az első sor elaludni kezd a padlóról. Ha lehetséges, vágott csempéket kell elhelyezni bútorok borításával. Vízszintes és függőleges időről időre ellenőrzött szint.

A varrat szélességét speciális műanyag keresztezéssel állítják be. A masztirozás megjavítása után az ízületeket nagy nedvességtartalmú helyiségekkel dörzsöljük. Szárítás után a falakat vízzel mossuk.

Stílusos tippek

 1. A felületet, amelyen a csempe van elhelyezve, legyen száraz és vízszintes.
 2. A telepítés után nedves helyeken be kell tömíteni az ízületeket a padló és a lábazat között. Szükséges, hogy a víz ne essen a padló alá.
 3. A maszkírozást meg kell szüntetni, mielőtt megszilárdulna.

Így a vinil csempe univerzális burkolat a falak és a padló. Árának és praktikusságának köszönhetően nem rosszabb a népszerűségnél más típusú lefedettségnél.

PVC padlólapok elhelyezése, típusai és fényképei

A PVC padlólapok nagyon népszerűek. A PVC csempék pozitívak, és az árak megfizethetők. A polivinil-klorid bevonat hatalmas terjedelmet kapott. Ezt a megoldást előnyösen alkalmazhatjuk nyilvános, lakóhelyiségekben. A PVC sokoldalúsága, praktikussága, kifinomultsága és változatossága miatt az egyik legkedveltebb megoldás a padló lefektetése szempontjából. Nyilvánvaló, hogy a PVC csempe ígéretes és sokoldalú anyag. Beszéljünk részletesebben.

A gyakorlat azt mutatja, hogy a kiváló kopásállóság, a karcolások ellenállásának ellenállása, széles formatervezési minták, csempék bármilyen helyiségben használhatók.

Ebben a tekintetben ma összpontosítunk az erősségek az anyag, ajánlások használatát, telepítése. De először hasonlítsuk össze a PVC burkolólapokat egy ehhez hasonló anyaggal - például linóleumot, vagy pontosabban egy PVC tekercs burkolatot

 • 1 A linóleum fölötti csempe előnyei
  • 1.1 Előnyök
 • 2 PVC lemez különböző felületeken
 • 3 telepítési folyamat

A linóleum fölötti csempe előnyei

PVC csempe szerkezet

Ha figyelembe vesszük ezt a két sok tekintetben hasonló fedezetet, akkor még mindig a lemezek lesznek. És miért.

 1. A hengerelt bevonat problémás a szállítás során. Ez egy csomó súly, meg kell tölteni a kocsik elég nagy mennyiségű szabad helyet. A felhúzás felemelése nyilvánvalóan nem könnyű feladat.
 2. Ha a linóleum felületén hibák alakulnak ki, akkor kétféleképpen lehet megoldani: teljesen cserélje át a bevonatot vagy átrendezze a bútorokat úgy, hogy a szekrény vagy a kanapé bezárja a hibát. A lemezek esetében minden sokkal egyszerűbb - egyszerűen távolítsuk el a sérült elemet, és ragasszuk be a helyére egy újat. Ráadásul ugyanazokat a lemezeket hígíthatja olyan anyagokkal, amelyek más rajzokkal és textúrájú anyagokkal vannak ellátva, ezáltal a belső tér belsejébe behatol.

Nem titok, hogy a PVC lemezek ugyanazok a linóleumok, csak téglalap alakú, négyzet alakú elemek. Olyan fürdőszobában, ahol fontos a minőségi, tartós és megbízható padlóburkolat elhelyezése, a padlólap kiváló döntés. És minden, mert nem fél a nedvességtől, megakadályozza a penész, gomba megjelenését. Elfogadom, hogy ez a fürdőszobában használt bevonat egyik fontos minősége, ahol a páratartalom magas, ahol a hőmérsékleti ingadozások folyamatosan előfordulnak. Megfelelő telepítés, kiváló minőségű vinyl csempe - ez egy kiváló módja, kiváló alternatíva a kerámiákhoz.

méltóság

A fürdőszoba kialakításának fényképét, amelyben a PVC burkolólapot használták

Most érdemes részletesebben megvitatni a mai hősünk erősségeit. És hogy őszinte legyek, elég több, mint elég.

 1. A többrétegű kompozíció jelentősen növelheti az anyag élettartamát. A felső réteg szerepet játszik a védelemben, megakadályozza a deformációt, a mintázatot és így tovább.
 2. A sokoldalúság egyike a PVC burkolólapok erősségeinek. Az ilyen vinyl csempe használható a fürdőszobában. És nem csak a padló lefektetésekor. Az anyag tökéletes a falak ragasztásához.
 3. Az anyag vágható, egyszerű, gyorsan illeszkedik. Kiváló rugalmassággal kombinálva még az ívelt felületek sem jelentenek problémát. És ez jelentősen megtakarítja a pénz, az idő és az erőfeszítést, ami a padló, a falak szintjének eléréséhez szükséges.
 4. A bevonat praktikus, ütésálló, jól felszívódik, biztosítja a szükséges hőszigetelést, és garantálja a csikorgó padló hiányát. Tudod, milyen érzés, hogy valami fémeset dobjon a csempere. A zajszint összehasonlítása a PVC lemezekkel, nyilvánvalóvá válik az utóbbi kedvéért.
 5. Modern vinil öntapadó PVC csempe - ez egy újabb innováció. Segítségével a javítás gyorsan elvégezhető, felesleges cselekvés nélkül. Nem kell megvásárolnia, külön kell ragasztani. A lemezek már olyan kompozícióval rendelkeznek, amely tökéletesen lehetővé teszi a felülethez való ragaszkodást.
 6. A bevonat nem fél a vegyszerektől, lángtól, nem csúszik a felszínen, az anyag nem halmoz fel statikus elektromosságot.
 7. A nedvességgel szembeni ellenállás elég magas szinten van. Azonban néha a nedvesség túlcsordulása miatt a lemezek lehúzódhatnak a felületről. De ugyanakkor a helyükre való rögzítésük nem jelent problémát.
 8. Aljzat, profilok, keret. Ez nem lesz szüksége, ha PVC burkolólapokkal foglalkozik.
 9. Mindezen előnyöket figyelembe véve, úgy érzi, hogy az anyag pénzt fog fizetni. Valójában, az ára nagyon, nagyon vonzó, lehetővé téve, hogy vásároljon lemezeket bárkinek, aki gondolkodik javítások a fürdőszobában.

Nem tudjuk figyelembe venni a hiányosságokat. Tetszik, akár nem, de megtalálhatók bármilyen befejező anyagban. A PVC lemezek esetében a hátrány az anyagok mesterségessége, amelyből készültek. Mindezek ellenére számos teszt egyértelműen bizonyítja - a lemezek környezetbarátek. Következésképpen nincs veszély az emberi egészségre. És mivel problémamentesen helyezhetők el a padlón, a falak bármely lakóövezetben, beleértve a fürdőszobát is.

PVC lemezek különböző felületeken

Padlólap burkoló eljárás

A lefektetési folyamat minden felületen megegyezik, de vannak bizonyos jellemzők.

 1. Fa padló A táblákat ilyen felületen kell felhordani, a lemezek előzetes összeállításával speciális kompozíciók segítségével. Ne felejtsük el ügyelni arra, hogy a körmök ne nyúljanak sehova.
 2. Csempe. Nem ritkán PVC lapokat helyeznek a csempe tetejére. Ezután be kell állítania a lemezek szintjét, valamint be kell vonni a varratokat.
 3. Beton. Betonpadlók esetén használjon vízszintesítőt. Lehetővé teszi, hogy kitöltse a repedéseket, hogy tökéletesen simítsa a felületet. Fontolja meg, hogy a PVC burkolólapok elhelyezésénél a padló nedvességtartalma nem haladhatja meg a 2,5 százalékot.

Összeszerelési folyamat

A telepítés több fő szakaszra osztható.

 1. Előállítás. Itt meg kell készíteni az alapot. Ehhez távolítsa el az összes szennyeződést, festse, zsírtalanítsa a padlót, falakat, attól függően, hogy hol ragasztja a lemezeket. Séta egy porszívóval, nedves ruhával. Ez megszabadul a portól.
 2. Először ajánlott ragasztani az úgynevezett beaconlapokat a tengely mentén. Segítségükkel meghatározzák a felület központját. Az axiális vonal párhuzamos az oldalfelületekkel (falakkal). Vagy kar a szobahőmérséklet paraméterekkel, pontos mérete, ha ilyen adatok állnak rendelkezésre.
 3. A ragasztót válassza ki az Ön által megvásárolt PVC-hez. Az egyes lapokra egy egyenletes ragasztóréteget alkalmaznak fogazott simítóval. A rögképződések, üreges területek a lemezen maradjanak.
 4. Figyeljük meg az anyag hátoldalán lévő nyilakat. A fektetésnek a középvonal mentén kell lennie, a nyilakra összpontosítva.
 5. Ha a felület nem túl lapos, álljon meg egy egyszerű hajszárítóval. Ezzel nagyobb anyagot ad az anyagnak.
 6. Szorosan fektetve, elkerülje az elmozdulást.
 7. Amikor az anyagot lefektetik, járassa körbe a lapot gumi görgővel. Ezután azonnal vegyen be egy nedves ruhát, és távolítsa el a felesleges ragasztót.
 8. Fél óra múlva ismét átengedni az anyagot egy hengerrel.
 9. Ha öntapadó lemezeket vásárolt, akkor a telepítés sokkal könnyebb lesz. Ragasztó nem szükséges. A felület előkészítése után távolítsa el a védőfóliákat, és az anyagot a padlóra vagy a falra helyezze. Nyomja le a görgőt.
 10. Ne rohanjon a padló mosásához a munka befejezése után. Várjon egy napot, amíg az anyag ragaszkodik a felülethez. Ami a bútorokat illeti, mindössze két nap alatt hozható. Ebben az esetben kívánatos, hogy a lábakra speciális fonott párnákat rögzítsenek, amelyeket gondosan alkalmazni kell a padlóburkolaton.

PVC csempe moszkvai fürdőszoba számára

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

Raktáron. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A megrendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A pvc csempe ára a moszkvai boltokban lévő fürdőszobában

A weboldalon a fürdőszoba tulajdonságait figyelembe vevő PVC csempék közül választhat, részletes fényképek, olvasási kritikák és Moszkva online áruházak árának összehasonlítása. Vásároljon pvc csempe a fürdőszoba olcsó (beleértve a hitel) könnyű! Csak meg kell menni a kedvenc ajánlata, olvassa el a fizetési feltételeket, és hagyja a szállítási kérelmet Moszkvában.

Ragasztó Vinyl Padlólap

Ragasztó PVC csempe és tartós kvarcburkolat a moszkvai lakó- és kereskedelmi helyiségekben a padló egyetemes megoldásai: elfogadható ár és praktikusság. A különleges, többrétegű szerkezet és a védőréteg miatt a kvarc vinil kopásálló, nagy terhelésnek ellenáll és nem igényel különösebb gondosságot. A felület utánozza a fa-, kerámia- vagy kőpadlókat, a helyes geometriát és a speciálisan kiválasztott textúrákat különféle vizuális hatások alkotják. Ugyanakkor a PVC padlók árai 2-3-szor alacsonyabbak a természetes anyagokhoz képest!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a weboldal nemcsak ragasztós PVC burkolólapokat, hanem számos különböző vinil padlót kínál:

 • Kényelmes, amikor kovácsolt ragasztott laminátumot készít.
 • Egyedi szőtt vinil, ami utánozza a szövetek textúráját.

A tapasztalt szakemberek ingyenes tanácsokat adnak a padló megválasztásáért: kérdéseket tegyen fel telefonon bármikor, és a hírszakaszban nézzen promóciókra és különleges ajánlatokra!

Ez érdekes!

A PVC padlólapok előnyei

A mi online áruházunkban a padló PVC burkolatát a gyártók árai és a Moszkvában és a Moszkvában gyorsan kiszállítják. A katalógusban népszerű európai és ázsiai vinilburkolatok, valamint ismert orosz vállalatok termékei. Ragasztó, záró, szabadon fekvő, valamint öntapadó padlók - válasszon padlót a szobájához! Moszkvában van lehetőség arra, hogy megvizsgálja és vegye fel a vásárlást egy üzletünkben.

A ragasztós vinil csempék fő előnyei:

 • Viseljen ellenállást. PVC padlóburkolat tartós és kemény, ellenáll a mechanikai sérülésnek, kopásállóságnak, karcolásoknak, repedéseknek.
 • Karbantarthatóság. A moduláris formátum előnyös tulajdonsága: ha a termék sérült, a panel könnyen leszerelhető, és a padló egy új része illeszkedik a helyére.
 • Hangszigetelés. A polivinilklorid burkolat oldalra van állítva: a védett varratok és homogén anyagok köszönhetően a hangszigetelési tulajdonságok javulnak.
 • Tartósság. A kvarc vinil bevonatok tartósak a praktikusságuk, nedvességállóságuk és a padlóelemek pontcseréjének a lehetősége miatt a padló padlóburkolása nélkül.
 • Megjelenés. Monokróm rajzok, különböző kompozíciók, háromdimenziós hatás létrehozása, természetes anyagok utánzása és egyéb tervezési technikák állnak rendelkezésre a modern kültéri anyagokkal!
 • Könnyű stílus. Bármely felületre történő felszerelés minimális előkészítéssel, egészségügyi vinilrel ragasztott ragasztóval, speciális ismeretekkel vagy szerszámokkal nem szükséges, mindössze egy kést, egy görgőt, egy uralkodót és egy szivacsot igényel!
 • Kényelmes szállítás. A 2 méter hosszú lamellákkal ellátott masszív parkettákkal ellentétben a PVC padlólapok - négyzet vagy téglalap alakúak - nem haladhatják meg a 100 cm-t a hosszú oldalon!
 • Alacsony költség. Lehet vásárolni egy vinyl padló 2-3-szor olcsóbb, mint a fa parketta, hasonló méretű, gránit vagy kő.

Csak 2 feltételes mínusz van polivinil-klorid: a felület érzékeny az oldószerekre és az agresszív kémiára, és az anyag eredete szintetikus. Ez azonban nem akadályozza meg a vinil használatát padlóburkolóként lakó- és használati helyiségekben lakásokban és falusi házakban: a PVC padlók minden környezetvédelmi szabványnak és a legszigorúbb követelményeknek vannak kitéve.

Tipikus alkalmazás

Lakóházak apartmanokban és házakban

A kvarcburkolat burkolólapok páratlanok, ahol tartós, vízálló és tartós bevonatokra van szükség. A fürdőszoba, a zuhanyzó, a fürdőszoba, a konyha, az étkező, valamint az erkély vagy a loggia olyan tipikus helyek, ahol praktikus PVC-t választanak kvarc hozzáadásával.

Segédszobák

Pincék, nedves raktárak, használati helyiségek - ahol néhány év múlva beton repedések keletkeznek, a parketta felszívódik és feloszlik, és drága kerámia vagy kerámia granit csempe használata nem praktikus. Kedvező ár és kivételes kopásállóság - válaszd ki a kvarcos vinil csempe! Tudjon meg többet a kvarc vinyl előnyeiről.

Ideiglenes szex

A múzeumok, kiállítótermek, galériák és más hasonló helyiségek főbb emeletei tartósan megrongálódhatnak, ha nagyszámú látogató tömegével terveznek eseményeket, és nehéz, dimenziós kiállításokat mutatnak be: monumentális szobrok, belső elemek, ipari berendezések, autók vagy nehéz speciális berendezések. A PVC padlólapok összecsukható szerkezete megóvja a drága padlókat a műsorok időtartamára!

Általános telepítési irányelvek

Alapítvány előkészítése

A PVC csempe közvetlenül a padlóra helyezkedik el szubsztrátum nélkül. Betonalap, rétegelt lemez, farostlemez, forgácslap, régi linóleum vagy csempe - öntapadós kvarc vinil tökéletesen illeszkedik bármilyen anyaghoz, ha a felület előzetesen szintetizált, alapozott és alaposan megszáradt.

Anyaganyag

Javasoljuk 2-3 m2-es PVC csempe vásárlását, mint a szoba számított területe. A falaknak le kell vágniuk az anyagot, növeli a fogyasztást. Ezenkívül rendelkeznie kell vinil-tartalommal, ha a művelet során váratlanul megrongálódott a felület.

Stílus jellemzői

A PVC burkolólapot 18-20 ° C fölötti léghőmérsékletre helyezzük, és a helyiségben legalább 24 órán át megőrzöttük. A minta pontosan illeszkedése érdekében el kell végezni a vágást az elülső oldalon. A beszerelés előtt minden szegélylécet speciális szalaggal távolítanak el vagy ragasztanak kívülre. Ha nem öntapadónak választja, akkor hozzá kell adnia a ragasztókompozíciót PVC-hez vagy kétoldalas ragasztószalaghoz. A padlót a telepítés után 48 órával szabad használni.

A telepítés főbb fázisai

 1. A durva alap - előkészítés, feldolgozás, szárítás.
 2. Axiális burkolólapok elhelyezése, meghatározva a padló középpontját a helyiségben.
 3. A padlóburkolat fennmaradó darabjainak felszerelése.
 4. Az alap és a csempe ragasztóval van bevonva, a tömörítést hengeres vagy gumi sisakkal végzik.
 5. A felesleges ragasztót meg kell tisztítani, hogy ne szennyezze a bevonatot.
 6. Az öntapadós csempe még könnyebbé válik - csak távolítsa el a védelmet a ragasztó oldaláról.

Javasoljuk, hogy tanulmányozza a részletes utasításokat a vinil padlóburkolással kapcsolatos videókísérethez, vagy használja a professzionális kezelők szolgáltatásait.

Vezető Vinyl Floor Gyártók

Nedvességálló vinil csempe "Aquaflor" 43 osztály díszek, amelyek utánozzák a textúra különböző fafajok, természetes kő, parketta. Az Aquafllor egyedi kvarcos ásványi padlóval is rendelkezik, közepes rétegű márványporral.

Az online áruház polov.ru választéka exkluzív vinil csempe a Tarkett gyártótól származó áron - a fából és kőből készült textúrák stílusos kombinációja.

Semmi sem felesleges, csak a minőség és a biztonság - Decoria vinyl padlólapok ingyenes szállítás Oroszországban.

Kvarc vinil padló ReFloor - megfizethető ár, megnövelt mechanikai szilárdság, teljes vastagsága mindössze 2 mm!

Csúszásgátló felülete és továbbfejlesztett tulajdonságai - Art Tile vinyl kvarc vinil és a 2018 újdonság - vinyl csempe világos művészcsempével A fa díszek illeszkednek a házhoz és az irodához.

Környezetbarát PVC csempe Art House padló - álló kvarc homok, a gyártás lágyítók nem használják, és formaldehid - minőségi padlóburkolat és falak.

Az alpesi padló - a kvarcburkolat eredeti formája megőrizhető, tartós és stílusos a klasszikus és modern belső terekben.

A színek és textúrák hatalmas színe - fafajok és természetes kő - ez FineFloor készült Belgiumban.

Vinyl CorkArt Vinyl Concept - innovatív technológiák és exkluzív design megoldások a portugál márkától.

Vinyl csempe a belső térben

Kínálunk PVC burkolólapokat megfizethető áron a vezető gyártók garanciával Moszkvában. Csak hívja fel a megadott telefonokat - a minősített tanácsadók kiszámítják a kívánt anyagmennyiséget, kiválasztják az optimális gyűjteményt és válaszolnak az összes kapcsolódó kérdésre. Lépjen kapcsolatba velünk, hívása fontos!

PVC csempe a fürdőszobában - új megoldás!

De a kerámia és a csempe számos hátránnyal rendelkezik:

 • Az önbeálló kerámia burkolólapok nehézkesek.
 • Amikor a nehéz tárgyak esnek, a csempe megrepedt, néha elegendő ahhoz, hogy egy rendszeres üveg vastag WC-vízt lehessen dobni.
 • Nedves csempe - az anyag nagyon csúszós. Vizes eljárással és nedves padlón történő léptetéssel nedves csempeburkolaton könnyű elcsúszni és sérülést okozni.
 • A csempe hővarrása nem ritkán szennyezett, megváltozik, penészes.
 • A kerámiacsempékből hideg drága megoldásokra van szükség, mint például a "meleg padló" rendszer.

Mindazonáltal a kerámia csempe nagyon fontos tulajdonságokkal rendelkezik: vízálló csempe, megfelelő beépítéssel, biztosítja a padló és a falak integritását, képes ellenállni a hőmérséklet és a páratartalom változásainak.

Van más hasonló tulajdonságú anyag? Ma ezt a kérdést bizalommal "igen" válaszolhatjuk!

A PVC csempe egy új generáció befejező anyaga, amely nem minősül alacsonyabb fogyasztói minőségének, mint egy csempe, és bizonyos szempontból kiváló.

Néhány szó a fogyasztói jellemzőkről:

Például láttál már valaha egy fából készült, teljesen díszített fürdőszobát? PVC burkolólapokkal lehetséges!


A fürdőszoba belseje rendkívül szokatlan lesz, de ugyanakkor nagyon praktikus és tartós lesz. Nem hagyhatod el a hagyományokat és díszítheted a falakat és a padlót a kőből, kerámiából és egyéb anyagokból vinil csempékkel.

PVC csempe: sokoldalú és szép

A javítás fontos feladat, amely időt és energiát igényel. Azonban nem kevésbé kaptak készpénz költségeket az építőanyagok. Az építőanyagok piacát a klasszikus építőanyagok teljesítmény-jellemzői modern és nem rosszabbá teszik.

Például egy jó helyettesítő parketta, laminált és linóleum lehet PVC padlóburkolat. Hasonló lehetőségeket használnak a falak befejezésére bármilyen helyiségben, például a fürdőszobában.

PVC a padlón? Nagyon egyszerű!

Ez a lehetőség a padló befejezésére viszonylag nemrég jelent meg, de nagyon népszerű. A PVC padlólap így néz ki (a rétegek a padlóról a díszítő rétegre mutatnak):

 1. Profilozott szubsztrátum, amely lehetővé teszi a csempe lefektetését szinte minden előkészített alapon;
 2. A polivinil-klorid fő rétege, amely elegendő szilárdságot biztosít, rugalmassággal kombinálva;
 3. Baleseti réteg a terhelés terjesztésére és a termikus torzítás megelőzésére;
 4. A díszítő réteg minta, amely szinte bármilyen színes kép - a parketta vagy laminált anyagból a természetes kő képére;
 5. A védő réteg, amely bezárja a képet az eltömődéstől és a kopástól.

Ennek eredményeként a PVC padlóburkolat kitűnő választás a költségvetés számára, ugyanakkor elegáns és modern javítás. Rendszerint elég könnyen illeszkedik - ehhez egy öntapadó alapot lehet használni, amelyet papírokkal borítanak, mielőtt lefektetik. A leggyakoribb az alábbi lehetőségek a padlóra történő helyezéshez:

 1. "Deck". A PVC burkolólapokat csíkokra helyezzük. A folyamat a szoba közepén kezdődik, amely merőleges a rövid falra. Ő állítja be az egész első sort, a második pedig az első 1/3-ban kezdődik. A szilárd padló kialakítása érdekében fontos figyelni a szomszédos csempék sűrűségét.
 2. „Halszálkás”. Ebben az esetben a telepítés a helyiség közepétől is elindul, de a csíkok egymásra merőlegesek. Helyük pontossága rajz négyzet segítségével szabályozható.

Ami az alapítvány előzetes előkészítését illeti, a következő cselekvési sorrendből áll:

 1. Egy régi padlót bontanak (öntapadó PVC csempe esetén ez nem szükséges, de fontos, hogy az alap egyenletes, kinyúló vagy gödrök nélkül).
 2. Az alapot egy esztrichtel egyenlítik ki. Ha elegendően sima, akkor az egyéni hibák kitöltődnek, és szárítás után csiszolják.
 3. Az akril alapozó réteget egy egyenletes és tiszta alapra helyezzük, amely biztosítja az öntapadó PVC burkolólapok maximális tapadását.

Miután az alapozó végső szárítása megkezdődik a csempe elhelyezése. Fontos, hogy a szoba hőmérséklete pozitív. Kívánatos, hogy mielőtt a cserépet egy ideig ideiglenesen elhelyezni a javított helyiségben kiegyenlíteni a padlófelület és a csempe hőmérsékletét.

A padló PVC csempe előnyei és hátrányai

Annak megítélése érdekében, hogy a PVC burkolólapok szabványos és bevált padlóburkolattal cserélhetők, érdemes tudni az előnyeiről és hátrányairól. Így előnyei a következők:

 1. Széles körvonalú tervezési lehetőségek, amelyek a formák és a színes lehetőségek óriási változatossága miatt nyílnak meg. A fentebb ismertetett styling lehetőségek mellett biztonságosan kísérletezhetsz úgy, hogy gyönyörű díszet vagy egyfajta mozaikot készítesz a padlón.
 2. Nagy kiterjedésű, amely ennek az építőanyagnak az egyszerűségét biztosítja. A PVC csempe ellenáll a nedvességnek, így sikeresen alkalmazható falra vagy padlóra a fürdőszoba és a WC-ben, valamint a folyosókon, ahol a páratartalom sokkal magasabb, mint egy normál lakóövezetben.
 3. Egyszerű telepítés. A PVC burkolólapok rugalmasságának köszönhetően kényelmesen elhelyezheti szinte bármilyen felületen. És a fent leírt alap készítése nem sok időt vesz igénybe, így mindent függetlenül lehet megtenni. Kis súlyának és kényelmes PVC csomagolásának köszönhetően a fal vagy a padlólap egy hagyományos gépkocsi kis törzsében szállítható.
 4. Részleges telepítés lehetősége. Ez akkor igaz, ha nincs hely a bútorok kiiktatására a helyiségekből. Először a padlót a padló első felére helyezzük, majd a bútorokat a kész padlóra átrendezzük, a burkolatot a szoba második részére helyezzük.
 5. Jó kopásállóság, ami hasonló a 33. osztályú laminált kopásállóságához.
 6. Könnyen kezelhető, ami a szokásos nedves tisztítás. Biztonságosan alkalmazható mosogatószer készítmények, amelyekről nem mondható el a laminált vagy parketta.

Amint láthatjuk, a PVC padlólapok előnyei sokak, de ne felejtsük el néhány hátrányát:

 1. A további alapozó kompozíciókra való ráfordítás szükségessége (ezt a hátrányt a laminátumhoz képest egyenlíti ki az esztrich öntése és az aljzat megvásárlása);
 2. Az ár, ami szinten van a jó laminált - mintegy 25 $ négyzetméterenként a felület. Azonban ez alacsonyabb, mint a drágább padló.
 3. Nem elégséges a kisvárosokban, míg a laminált fajták már elég nagyok. Ez azonban csak idő kérdése.

A hiányosságok többsége kritikátlan, ezért a PVC padlóburkolat biztonságosan tekinthető a legjobb megoldásnak bármely helyiségben. Minden szoba, valamint a felület.

PVC csempe a falak és a fürdőszoba

Amint fentebb említettük, a PVC burkolólapok gyakorlatilag bármely felületen sikeresen használhatók. Nincs kivétel - a falak és a mennyezet. Az alkalmazás eredményeképpen modern és friss formatervezés érhető el - változatossága mellett a PVC csempe bármilyen belsőépítészeti stílushoz illeszkedhet. A fő előnye, hogy a PVC csempék biztosítják a fürdőszobát, nedvességállóság. Ennek eredményeképpen a kerámia burkolatok klasszikus változatának hatékony cseréjévé válik. Mivel a PVC burkolólapok nincsenek kitéve a nedvesség negatív hatásainak, biztonságosan ragaszthatók a fürdőszoba falához vagy mennyezetéhez.

Mint a padló esetében, a falak és mennyezet beillesztése előtt alaposan meg kell tisztítani minden meglévő szennyeződést, például szappanfoltokat. A jobb tapadás érdekében a felületet primerrel kezeljük.

Most meg kell jelölni a felületet, ez lehetővé teszi, hogy pontosan helyezze csempe a jövőben. Ha a padló esetében különböző lefektetési lehetőségeket használnak, akkor a falak és a mennyezetek esetében nem szabad túl nagy kísérletet végezni - a legjobb, ha függőleges vagy vízszintes sorokban helyezkedik el. Ezzel elkerülhető az ízületek szükségtelen száma, amelyek potenciálisan nedvességnek vannak kitéve a talaj felületéhez - a betonfalhoz.

Ami az ízületeket illeti, a falak vagy a mennyezet befedése esetén a fürdőszobában különös figyelmet kell fordítani a ragasztásra. Győződjön meg arról, hogy a szomszédos csempék egymáshoz közel helyezkednek el, és ne mozogjanak a ragasztás után.

Is nézze meg a videót a PVC csempe és a minta szobák, ahol ez a fajta csempe volt használatban.

PVC burkolólapok elhelyezése

A többrétegű, tartós, rugalmas és tartós PVC csempe fokozatosan kiszorítja a díszítés vezető figuráit a színpadról, és egyre inkább használják a cserép és a kerámia helyett. Ez az anyag nem olyan régen népszerűvé vált, de mivel az első lakástulajdonosok vakolják a fürdőszobákat PVC csempékkel, és teljes mértékben megértékelték az előnyöket, igénye ezerszeresére nőtt.

Mi a PVC csempe?

Egy profilozott hordozóból, egy polivinil-klorid rétegből, egy hordozó, dekoratív és védőrétegből álló többrétegű lemez pl. PVC csempe. Minden réteg egymáshoz erősítve nyomja meg a nagy nyomást, amely lehetővé teszi a rétegek forrasztását és rugalmas, tartós és kopásálló lemez létrehozását, amely szinte a csempe összes hibájából mentes. A sajtolás folyamán a felső, díszítő réteg textúrája is létrejön, ami bármilyen felületet (fa, kő, rajz, minta) utánozhat.

A nyomott öntött többrétegű lemez megbízható, tartós és teljesen biztonságos.

A PVC csempe előnyei

 1. Nedvességállóság. A PVC csempék nem félnek a nedvességtől, ami automatikusan teszi ezt az anyagot a bélés fürdőszobájában.
 2. Ütésállóság. A polivinil-klorid lemezek nem törődnek a gondatlan hatás miatt, mivel ez csempével is járhat. Ezért nem lehet félni, hogy egy üveg vastag üveg sampont dobjon a padlóra.
 3. Csúszásmentes felület. A gyártók minden részletre átgondolták és különleges bevonatot készítettek a csempe számára, amely teljesen biztonságos és nem válik csúszósá, még akkor sem, ha a felületet vízzel nedvesítik.
 4. Különböző színek, minták és árnyalatok.
 5. Comfort. A csempével ellentétben a PVC-alapú termékek melegebbek, és a zuhanyzás elhagyása után könnyen lehet meztelen lábak lenni egy ilyen bevonattal, félelem nélkül.
 6. Tartósság és kopásállóság. A PVC bevonat évtizedekig szolgálhat, elhalványulása nélkül, a szín telítettségének és fényességének elvesztése nélkül.

Előkészítés PVC burkolólapok kialakítására a fürdőszobában

Bármely befejező munka alapja a munkaterület előkészítése és a padlók és falak síkosítása. A régi befejeződést el kell távolítani, a cementelt egyenlőtlenséget meg kell találni, majd fel kell vágni. Miután a szintező keverék kiszárad, alaposan vákuumozza a felületet, hogy ne maradjon por, és mélyen behatoljon az alapozóra. Ez növeli az adhéziót, csökkenti a ragasztóanyag fogyasztását és megakadályozza az alap megszakadását. A fektetés csak a felület alapos száradása után indítható el! A munkaterület nedvességtartalma nem haladhatja meg az 5% -ot, így érdemes hőpisztolyt használni, és éjjel behelyezni a fürdőszobába.

Tapadás - tapadás, adhézió, kapcsolat a különböző felületek között kapcsolatuk következtében. Ez azt jelenti, hogy javítani kell a tapadás eszközeit, hogy kapcsolatba léphessenek egymással, megbízhatóbbak és tartósabbak legyenek egymáshoz.

lefektetés

 1. A csempe és a ragasztó a munka megkezdése előtt legalább két napig 22-30 fokos hőmérsékleten legyen a helyiségben. A munka végén ugyanazt a hőmérsékleti rendszert kell figyelembe venni, hogy az anyag sík és megbízható legyen a felületen.
 2. A fektetés a fürdőszobai rajzolással és a központ azonosításával kezdődik. Ehhez át kell húzni egy szobát átlósan, egyik sarkából a másikba. És a vonalak áthaladásánál a falakra merőleges ellenőrző jelek (a helyiséget egy derékszögű keresztnek kell jelölnie).
 3. Az első csempe ragasztás nélkül helyezkedik el a középen, hogy lássa, hogyan fog kinézni a bevonat. Nagyon kényelmes az anyag elhelyezése a piramis módszerrel. Ha minden rendben van, és az elrendezés megfelel neked, akkor folytathatja a következő lépést. A helyes jelölés garantálja a minőségi, egyenletes bevonatot, világos geometriai mintázattal.
 4. A gyártók ajánlásai mindig jelzik az ajánlott ragasztó márkát, ezért a választásnak semmi problémája ne legyen. A ragasztót a munkalapon és a burkolat hátlapján kell felhordani. Fontos, hogy ne öt pontra kényszerítsük, mivel azt ajánlani kell, hogy megmentsük, hanem a teljes csempe kenésére. A piramis-módszer kiváló módja a PVC burkolólapok kiépítésének.
 5. A csempe szorosan a padlóra van nyomva, és a felesleges ragasztóanyagot azonnal eltávolítják. Javasoljuk, hogy használjon gumi görgőt, és dobja a csempe a padló vagy a fal lefektetése után.
 6. A következő csempe az elsőhöz közel helyezkedik el és szorosan benyomva van. A fektetés során meg kell követni a jelölő vonalakat, hogy ne lépjenek félre.
 7. A falak (sarkok) fektetése csak akkor történik, ha a felület többi része már be van ragasztva. A szükséges méretű előformákat vágják és szorosan össze vannak kötve a falhoz és az utolsó csempehez.

A PVC burkolólapok hasonló módon készültek. A fal le van fektetve, és a fektetés a középpontból indul, annak érdekében, hogy torzítás nélkül tökéletes geometriát tartsanak fenn. Sok gyártó a hordozón rajzol egy jelölést - egy nyíl, amely jelzi, hogy a termék melyik irányban kell elhelyezni a kívánt optikai hatás megőrzése érdekében. Ezért a munka megkezdése előtt ajánlott minden oldalról vizsgálni.

Valami, ami egy csomó dolgot okoz a PVC burkolatokkal való munka során, szinte lehetetlen. Ha a munkaállványt alaposan elkészítették, és nem voltak gödröcskék vagy gödrök, akkor a lemezek tökéletesen illeszkednek, és a ragasztót további 30-40 percig kijavíthatja. Két nap elteltével a megújult fürdőszoba fel lehet használni és értékelni a PVC burkolólap összes előnyét az analóg befejező anyagokon.

PVC csempe fali dekorációhoz a fürdőszobában

A modern technológiák lehetővé teszik a magas színvonalú javítások viszonylag alacsony pénzügyi költségeit.

Az egyik leginkább demokratikus típusú fali dekoráció a fürdőszobában - a csempe a polivinil-klorid (PVC).

Az általuk leplezett felület vonzónak és szépnek tűnik, és a színek és a textúrák sokszínűsége lehetővé teszi, hogy bármely beltér számára választhasson.

Tile funkciók

A PVC lemezek hosszúkás műanyag panelek, belső perforációval és laminálással az elülső oldalon. Az elülső oldalra rajzolva nagyon változatos, és a legújabb divatmodellek 3D-s képek vagy fotónyomtatás. A rajzon kívül az elülső oldal textúrák - fa, cserép, márvány stb.

A PVC lemezek fő előnye a nedvességállóság. Köszönöm neki, hogy méltó csere csempe.

Az új épületekben, ahol a korai években a ház zsugorodása várható, és a falak deformálódhatnak, az ilyen befejezés ideiglenesnek tekinthető.

Az ilyen anyagok felszerelése meglehetősen egyszerű, és minden kezdő mester megbirkózik vele. Könnyű mosni a díszített felületet, nem hagyja a nedvességet, könnyű furatokat fúrni benne a tartozékok kommunikációjához és felszereléséhez.

A PVC lemezek használata lehet külső használatra (falvastagság) vagy belső (falpanelek). Az oldalvászon nagyobb ellenállást biztosít az időjárásnak, a mechanikai károsodásoknak és az ultraibolya sugárzásnak.

Előnyök és hátrányok

Az alacsony költség mellett a PVC lemezek számos előnnyel is rendelkeznek:

 • nedvességállóság;
 • a gomba és a penész előfordulása ellen;
 • könnyű súly;
 • egyszerű telepítés;
 • a telepítés nem igényel felszíni előkészítést;
 • az alapítvány és a kommunikáció gyengeségeinek elrejtésére való képesség;
 • széles díszítő lehetőségek;
 • környezetbarát.

A PVC csempe nem csak egyszerűen telepíthető, hanem szükség esetén könnyen leszerelhető. Könnyű fúrni a lámpák, törülközők, horgok és egyéb kiegészítők beszereléséhez.

A lemezek megjelenése lehetővé teszi a különböző textúrák összekapcsolását és tervezési megoldások létrehozását, amelyek természetes anyagok használata esetén nem lehetségesek.

Az elkülönített sérült területek a fennmaradó terület károsodása nélkül cserélhetők. Alapvető plusz egy ideális geometria, ezért nincs szükség speciális eszközökre a telepítéshez.

A PVC csempék lehetővé teszik a kommunikáció és a műszaki struktúrák szabad hozzáférését. A falakon kívül padlók és mennyezetek befejezésére is használják őket. A csuklós struktúrák lehetővé teszik a kommunikáció, a vezetékek stb. Elrejtését.

A hátrányok közé tartozik az a tény, hogy ha a termékek helytelen beszerelése és a szivárgás valószínűleg gomba és penész. Telepítéskor mindkét oldalon 4-5 cm-es helyet vesz igénybe, ami fontos a kis méretű fürdőszobákban.

Tanuljon meg ebből a cikkből, hogyan válasszon szagtalan, vízálló fürdőszobai festéket.

Hogyan válasszunk?

A PVC burkolólapok minőségét a merevítők jelenléte határozza meg - minél többet, annál erősebb a termék. Ezért a minőségi választásnál figyelmet kell fordítani erre a mutatóra.

A merevítőknek minden károsodástól, deformációtól vagy egyéb hibától mentesnek kell lenniük.

A tányérokat egy tételből kell kiválasztani, hogy elkerülhető legyen a színtelítettség, textúra, árnyalat eltérése.

Az anyag pazarlásának elkerülése érdekében a beszerelés során a burkolat területét a termék anyagával és dimenziójával kell korrelálni, és számolni kell a helyes változatot.

Vásárláskor meg kell próbálnia összekapcsolni a két terméket. A csuklónak világosnak kell lennie, csavarodás és deformáció nélkül. Szinte észre kell vennie.

A PVC termékek kiválasztásakor a magas ár nem mindig jelent magas színvonalat.

Kiválasztásakor figyelembe kell venni a fürdőszoba méreteit, és gondolkodni kell a tervezésen - a könnyű árnyalatok képesek kis helyiségben adni a hangerőt.

A PVC csempe megvásárlásához ragaszkodni kell, a sarokba történő beszereléshez pedig be kell vágni.

Telepítési ajánlások

A lapok telepítésekor el kell dönteni a telepítés módjáról. Ha a falak simaak, választhat csavarokat vagy ragasztót. Ha gyakorlatiasságról van szó, és el kell rejteni a felszíni hibákat, a szellőzést és más kommunikációt, akkor választania kell a kerethez való csatolás módjáról.

A vásárlás után a termékeket a nap folyamán fel kell szerelni a helyiségbe. Nem helyezik üzembe 10 fok alatti hőmérsékleten.

Nem helyezhetők el fűtőberendezések közelében, és ha rendelkezésre állnak, telepítenie kell a hővisszaverő képernyőt.

A telepítés során számításba kell venni a kiegyenlítő réseket, mivel a panelek a hőmérsékleti cseppek lineáris méretét változtatják.

Hosszú PVC panelek esetén a rögzítés legjobb módja a műanyag sínek mentén való rögzítése. Minél nagyobb a vezetők száma, annál erősebb lesz a design. Az útmutatók a falhoz vannak rögzítve. A sarkokat és az ízületeket le kell fedni tömítőanyaggal, hogy elkerülhető legyen a nedvesség behatolása. A betéten vagy a PVC vezetőlemezeken csavarokkal vagy konzolokkal kell rögzíteni.

Egy másik telepítési lehetőség a ragasztás. Ha a felület sima, hiányosságok nélkül, egy alapozóval kezelik a jobb tapadás érdekében.

A lapok pontos elhelyezéséhez meg kell jelölni a felületet. A burkolólapoknak vízszintes vagy függőleges sorokkal kell rendelkezniük, hogy elkerülhető legyen az ízületek nagy száma. A kötések potenciális nedvességtartalmú helyek, és szoros kapcsolatban kell lenniük. Biztosítani kell, hogy ne mozogjanak ragasztás után.

A szereléshez, az anyagokon kívül egy szintet, egy csavarhúzót, egy szalagot, egy építőszerszámot, egy kalapácsot kell előírni.

A rögzítés ragasztási módja a gipszkarton falain is megfelelő, de ha szükséges, hogy eltávolítsák őket a felületről, ez nehéz lesz.

Ha a lemezek egy mintával vannak ellátva, akkor a telepítést balról jobbra, sima lemezek esetében pedig az irány nem számít.

A PVC lemezek típusai

A PVC csempe különböző formákban és textúrákban kapható, különböző mintákkal és árnyalatokkal. Az ilyen lemezek minimális mérete 45,7 cm, a különböző gyártók különböző méretűek és csempe és panelek. A panelek szélessége 25 cm lehet.

A gyártás technológiája különböző anyagokat tartalmaz, PVC hozzáadásával. Különböző textúrák és domborművek elérése érdekében magas nyomáson kezelik őket.

A lemezes bevonatok lehetnek egyrétegűek és többrétegűek. Az egyrétegű változatok színeinek választéka sokkal korlátozottabb a többrétegű bevonatokhoz képest. Működési tulajdonságaik nem különböznek egymástól.

A többrétegű paneleket összetettebb összetétel és összetétel jellemzi. Az egyrétegű bevonatokban az erőt PVC biztosítja, a többrétegű laminálófelület poliuretán és poliészter hozzáadásával. A felső réteg vastagsága 1 mm, a teljes vastagság elérheti a 7 mm-t.

Tanuljon meg ebből a cikkből, hogyan kell helyesen telepíteni az ajtót a fürdőszobába.

Hogyan törődjünk?

A PVC falba burkolt falak nem igényelnek különös gondosságot. Az egyik előnye a higiénia és a könnyű használat:

 • a nedvesség eltávolítására, törölje száraz ruhával;
 • a port eltávolítani, nedves szivaccsal törölni;
 • a foltok könnyen eltávolíthatók nem abrazív tisztítószerekkel.

Megfelelő felszereléssel és gondoskodással, az ilyen finomság tisztaságot és elég hosszú ideig tart.

Mint ez a cikk? Iratkozzon fel a webhelyfrissítésekre RSS-n keresztül, vagy maradjon hangosan a Vkontakte, az Odnoklassniki, a Facebook, a Twitter vagy a Google Plus.

Feliratkozás a frissítésekre E-mailen keresztül:

Mondja meg barátainak!

A csempe tökéletes a fürdőszobában. Ez egy nagyszerű költségvetési lehetőség, mivel a csempe nem túl drága és a választás nagy. Először is, a csempe nagyon könnyű, könnyen vágható, a kívánt mérethez. Másodszor, bárki telepíthet egy cserépet, nincs szükség különleges képességekre. Ezenkívül a csempe nagyon szép és könnyen ápolható.

Azt hiszem, a PVC csempe kiváló helyettesítő a falakhoz a fürdőszoba számára. Először is, időnként olcsóbb, Másodszor, még az a személy is, aki nem tud semmit a javításról, beillesztheti a fürdőszobába. Tehát az anyagot feltaláló személynek köszönhetően.)) Talán nem lesz elegendő az életnek mint csempe, de 10 év után megváltoztathatja a belső teret, és újra olcsóbb lesz, mint egyszer fürdeni a csempét.

PVC csempe a fürdőszobában

A főbb követelmények a fürdőszoba padló - nedvességállóság, valamint a tartósság, a hőszigetelés, a csúszásgátló hatás és az esztétikai megjelenés. Ezek a tulajdonságok a vinilben rejlik, amely fokozatosan felváltja a hagyományos fürdőszoba kerámia padlót.

A PVC-alapanyagok különböző méretű és formájú tekercsekben és modulokban állnak rendelkezésre. A bevonatok mindkét fajtája azonos működési jellemzőkkel rendelkezik, de a legtöbb fogyasztó inkább a csempeit részesíti előnyben - kompakt méretei megkönnyítik a szállítást, tárolást és telepítést.

Vinyl padló - a fürdőszoba optimális összetétele

A PVC csempe többrétegű anyag, ahol minden elemnek nagy a vízszigetelő tulajdonsága, és bizonyos funkcionális terhelést hordoz. A bevonat magában foglalja:

vízálló alap - védelmet nyújt a nedvességtől és az alaphoz való jó tapadástól;

a központi réteg kvarc homokkal / morzsával - kényelmet nyújt a séta során a lengéscsillapító tulajdonságok miatt;

erősítő réteg - üvegszálas anyag biztosítja a csempe geometriai paramétereinek szilárdságát és stabilitását;

dekoratív elem - monokróm színes nyomtatás, művészi díszítés vagy rajz, amely utánozza a természetes kő / fa textúráját;

fedőréteg - sima vagy durva poliuretán film, kopásállóság, nedvességtartalom, mosószerek, UV sugárzás ellenálló.

Ennek a kompozíciónak köszönhetően a kiváló minőségű vinil padlóburkolatok több mint 10 éve megőrzik az integritást, az esztétikai tervezést és a gazdag színt, még akkor is, ha nehéz körülmények között dolgoznak.

Moduláris PVC bevonatok felszerelése a fürdőszobában

A kompakt vinil csempe a lehető legegyszerűbb a fektetésnél, ami különösen fontos a kis helyiségek befejeződésekor. A modern gyártók körvonala négyszögletes és négyzet alakú modulokat tartalmaz, amelyekből egyszerű vagy összetett geometriájú rajzokat készíthet. Az alapfelülethez való tapadás érdekében különleges akrilalapú vinil csempe ragasztót használnak. A legalkalmasabb egy teljesen öntapadós alapú csempe vagy ragasztós csíkok az elemek ízületében. Kívánságra olyan anyagot választhat, amelynek rögzítő kuplungja van, ami illeszkedik a laminált fajtához. Függetlenül attól, hogy a vinil modulok között hogyan lehet telepíteni, nincs hiány és rés, ahol a nedvesség és a szennyeződés felhalmozódik.

A PVC burkolólapok bármilyen alapszintre - betonra, cementkötésre, önterülő vagy kerámia bevonatra is alkalmasak. A lényeg, hogy az alap száraz, tiszta és egyenlő volt. Javasoljuk, hogy a beton és a cementpadlók vízszigetelésének rétegét előzetesen helyezzük el - ez a megközelítés kiküszöböli a víz felhalmozódását a fedőréteg alatt, és növeli a vinil élettartamát.

A PVC padlóburkolat előnyei PVC burkolólapokkal

Teljes vízállóság - a kondenzátum és a nedvesség nem lép be a vinilszerkezetbe és gyorsan elpárolog a felületéről.

Kiváló teljesítmény tulajdonságok - ütésállóság, karcolás, kopás, UV-fény, agresszív mosószerek.

Biztonság - a fürdőszoba gyártóinak durva felületű anyagokat kínálnak (csúszásgátló hatás).

A hőmérséklethatásokkal szembeni ellenállás - a "meleg padló" rendszer tetejére vinyl csempe helyezhető.

Egyszerű gondoskodás - az ízület nélküli egyenletes bevonat nem halmoz fel a szennyeződéseket, könnyű tisztítani egyszerű vízzel.

A gyors telepítés - a burkolólapok nem igényelnek komplex előzetes munkát és speciális építési készségeket.

A V.V.K. Kiváló minőségű PVC padlóburkolatok kerülnek bemutatásra - meg lehet vásárolni Moszkvában és a régiókban különböző formájú és színű termékek lehetnek. Megrendeléshez használja a bevásárlókosárat a weboldalon, vagy hívja a +7 (495) 256-41-45 számot.