Legfontosabb > Tartozékok

Üvegajtók a fürdõszobához: az üvegajtók fajtái, áttekintése azok előnyeirõl és hátrányairól

A belső tér minden elemének ügyességi kiválasztásától függ a helyiség jellege. Az eredeti tervezési megoldások segítenek egy kicsit kifinomultságnak és eleganciának. Ma egy trend: pasztell színek, természetes anyagok, sima vonalak és görbék. A tervezők rendelkezésére bocsátott anyagok közül az üveg megfelel minden modern követelménynek és specifikációnak.

Tartós és környezetbarát, gyakran használják a válaszfalak és ajtók gyártásához. Ma az üveg fürdőszobaajtó egyre népszerűbb. Használatuk nem csak divatos trend, hanem remek lehetőség arra, hogy bármilyen stílusban - a klasszikustól a hi-techig - egy érdekes, modern belső teret hozzon létre. Üvegajtók lehetnek és átlátszatlan, fényes, lenyűgöző felületűek, különböző vastagságúak és méretűek.

Üvegajtók - luxus és stílus

Az üvegajtó nem csak trend. Üvegajtók a fürdőszobába - stílusos, szép, praktikus. A fürdőszobában levő üvegajtó választása a lakók szokatlan gondolkodásáról szól.

Ez az üvegajtó lehet a csúcspont, amelyen a belső tér benyomása függ. Előnye a természetes anyagoknak a belső térben, például az üvegben, kifinomult stílusú, futurisztikus és csúcstechnológiájú rajzolókat adnak. Ezenkívül az üveg tökéletesen kombinálható az összes összetételű anyaggal.

Gyönyörű, gyönyörű, beágyazott vagy festett ólomüveg ablakokkal, a fürdőszoba üvegajtója a belső tágasságot, a könnyedséget és a nagyszerű kezdetet szolgálja otthonának belső frissítésére.

Mielőtt megvásárolná az üvegajtókat a fürdőkádban, meg kell vizsgálnia azok tulajdonságait - hogyan hasonlítanak más ajtókhoz, és hogyan különböznek szignifikánsan. A valódi szakemberek segítenek nekünk kitalálni. Megosztják ismereteiket és segítenek navigálni a választásban:

Milyen üvegajtók vannak?

Tehát, az üvegajtók beszerzése a fürdőszobába, tudnia kell, hogy ezek a következők:

 • csuklós (lehet egy vagy két levél a csuklópánton, azonos vagy különböző méretű és csak egy irányban nyílik);
 • inga (befelé és kifelé nyíló);
 • mozgatható (oldalirányban, a fal mentén);
 • csúszó (két ajtó, két irányban csúsztatva).

A függesztett ajtók speciális mennyezetre, padlóra vagy falakra vannak rögzítve.

A fürdőszobába csúsztatható üvegajtókhoz görgősmechanizmusra van szükség, amely szerint a szárnynak könnyen elmozdulnia kell. A mechanizmus nem túl bonyolult, de helyes telepítése fontos, hogy a gördülõkocsi a csapágyakon könnyedén és könnyedén mozogjon a vezetõsín mentén.

A legkedveltebb a csúszós design (a la szekrény). Kényelmes, ergonómikus és stílusos megjelenésű. Ez a design helyet takarít meg.

Az ajtóüveg panel méretei szinte ugyanolyanok, mint a szabványosak. Az egyetlen dolog, amit ebben az esetben figyelembe kell venni, hogy az üvegajtók nem csak a keretre, hanem közvetlenül a nyílásra is felszerelhetők.

Igaz, az ajtókeret jelenléte növeli a helyiség hangszigetelését.

Az üvegajtók formatervezése az alábbiakra oszlik:

 • Rectilinear (hagyományos téglalap alakú, amely standard a lakások átépítése nélkül).
 • Kanyargós (radiálisak is - kényelmes, ha a falakat és az ajtót kerekítik). Jellemző: korlátozások vannak a radiális ajtók magasságában (ez nem haladhatja meg a 198 cm-t és a szélességet (optimális - 100-600 cm).

Az üveg fürdőajtók előnyei

Az üvegajtót a fürdőszobában fel lehet felejteni a "duzzadt" fa panelek, penész és penész az ajtókeret alatt, amely a magas páratartalom miatt üldözi a régi ajtót.

Az üvegajtók fontos jellemzői:

 • vízállóság;
 • szilárdság;
 • környezetbarát;
 • higiénia;
 • egyszerű kezelhetőség és karbantartás.

Az űrtakarékosság fontos tényező, amely növeli az üvegszerkezetek vonzerejét. Az üveg plaszticitásának köszönhetően bármely ajtó konfigurációját és alakját létrehozhatja. A kompakt üvegszerkezet kevesebb helyet foglal el, és vizuálisan növeli a helyet. Az üveg átlátszósága miatt több fény jut be a helyiségbe.

Az üveg bőséges tervezési lehetőséget biztosít számunkra - az üvegajtók stílusának és exkluzív kialakításának köszönhetően sok változata érdekes megoldásoknak alig büszkélkedhet más anyagokkal. Az üveg lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen alakú ajtólapot készítsen, beleértve a kanyarokat is.

A fürdőben található biztonsági üvegtípusok:

 • edzett üveg (az üveg magas hőmérséklet hatására megkeményedik);
 • Triplex (átlátszó védőfólia van az üveg belsejében);
 • az egyesített struktúra (a tartalék merev film egy vagy két féltől származik).

Jellemzők üvegajtók

Meglepő módon az üveg kiváló hangszigetelő anyag. Hermetikus tömítésekkel együtt az ajtók ajtónyílása szorosan lezáródik, megakadályozva a rajzolást és a felesleges hangok behatolását.

Meg kell jegyeznünk az üvegszerkezet erejét is. Hat-tizenkét milliméter, amelyek az üvegajtók optimális vastagságát alkotják, lehetővé teszik számukra, hogy elég hosszú ideig szolgáljanak.

Ha az ajtó alapú edzett üvegre épül, szinte lehetetlen megszakítani, hacsak nem célszerű megtenni, mert tízszer erősebb, mint a hagyományos üveg.

Ha vannak gyermekeik a családban, akkor néhány szakértő azt javasolja, hogy egy "foglalás" filmet is "karoljon" az ajtón. Lehetséges, hogy az ajtót ne temperált üvegből rendeljék, hanem "triplex" típusú rendszerrel. Ebben az esetben, üveg előállításakor polimer réteget használnak, és semmilyen körülmények között nem képes szétszóródni, ha ütött. Súlyos károsodás esetén (ütközés esetén) csak a szerkezet belsejében tört össze.

Az üvegajtók hátrányai

Vannak üvegajtók és hátrányok. Az első a fröccsenés és a kondenzáció. A fürdőszobának kiváló szellőzést kell biztosítania a túlzott nedvesség megakadályozására), és speciális bevonatot lehet alkalmazni az üvegre, ami megakadályozza a páralecsapódást is.

A második hátrány a magas költségek. Igaz, ez a tétel ritkán kezeli az árnyékot az üvegajtók súlyos kínálatával szemben a hagyományosaknál.

Az üvegszerkezetek eredetisége, a kiváló megjelenésük és a különböző árfekvésű modellek sokasága kiváló alkalmat kínál arra, hogy minden pénztárca ajtaját kiválasszák.

Az üvegszerkezetek költsége

Az üvegajtó árát számos különböző, többé-kevésbé fontos tényező befolyásolja. Csak a legfontosabbakat nevezzük meg:

 • a helyiség egyedi építészeti jellemzői;
 • a szerkezet méretei
 • azoknak az anyagoknak a költségeit, amelyekből az ajtókat készítik;
 • a dekoráció típusa és mennyisége;
 • a tartozékok minősége;
 • az üvegajtók dekoratív feldolgozásának módszerei;
 • a telepítés bonyolultsága.

A nem szabványos méretek, a különböző anyagok kombinációja, az egyedi rajzolás az ajtókon nagyobb költséggel jár, mint a szabványos modellek mérete és kialakítása.

Üvegajtók: mítoszok és valóság

Tekintettel arra, hogy a fürdőszobában a házban elegendő hely van, az üveg átlátszó tulajdonságai néha jelentős akadályt jelentenek a belső újítások megvalósításában.

Valójában az ilyen típusú ajtó abszolút átláthatósága egy másik mítosz. Az üvegajtók gyártásánál régóta használják az edzett üvegt vagy triplexet, ami jelentősen csökkenti vagy teljesen eltávolítja az átlátszóságot.

Ráadásul a statisztikák azt mutatják, hogy teljesen átlátszó üveg lángoló támogatói vannak, de csak 5% -uk van. A többi, szemben a teljesen matt üveg népszerűségével, az átláthatóság 35-40% -át teszi ki.

Ezért sokféleképpen fejlesztették ki, amelyek lehetővé teszik, hogy az ajtóüveg üvegtáblával bevonva legyen.

Az üvegfelület dekoratív feldolgozásának módszerei:

 • A rendelésre készített minták domborúak, barázdáltak, domború vagy homorú alakúak, az üveg tökéletesen alakítható bármilyen textúra illeszkedéséhez.
 • Színes üvegablak - díszíti az ajtó üvegfelületét egy több színű üveg elemek mozaikjával. Ezenkívül a fuzionálás most népszerű - összeolvasztja a többszínű üveg puzzle különféle részeit.
 • Festett mintázat ólomüveg festékekkel.
 • Matting, permetezés, tonizálás.
 • Művészeti metszet.
 • Fényképnyomtatás.
 • A megkönnyebbülés és a színes filmek beillesztése az üvegre.

Fontos beszerelési árnyalatok

A fürdőszobai üvegajtókhoz általában rozsdamentes acélból vagy krómozott bronzból készült rögzítőelemeket és szerelvényeket ugyanabból a gyártóból kell választani, mint maguk az ajtók, így a csuklópántok, fogantyúk, csuklók, szerelvények, reteszek és klipek ideálisan illeszkednek az üvegtárgyhoz.

A fürdőszoba üvegajtója nem igényel különös gondosságot. Sokkal könnyebb gondozni, mint fém, fa vagy polimer analógok esetében.

Egy tiszta, száraz ruhával ideális a szeszélyes és drága szerelvényekhez, egy nem-súroló speciális permetező szerszámot kell használni az üvegfelülethez.

Az üvegajtók felszerelése bizonyos ismereteket, jó készségeket és tapasztalatokat igényel. Annak érdekében, hogy a végén egyes részek ne legyenek "feleslegesek", vagy az üvegtálca ne menjen "tervezési repedésekre", jobb, ha a szakemberek számára az ajtó felszerelését bízza meg.

Az üvegajtók bonyolultságának szintje, mint bármi más, a típusától függ. A rejtekhelyeket felhajtható, mozgatható, csúszó-gördülő mechanizmusokra szerelik fel.

Az üvegajtók telepítésének lépésről lépésre így néz ki:

 • szerelt ajtókeret, ha van;
 • megjelölés történik;
 • minden rögzítőelemet fel kell szerelni;
 • ajtók vannak szerelve;
 • a tartozékok létre vannak hozva;
 • az ajtók állíthatóak.

Vásárolni vagy nem vásárolni?

Az üvegajtók ára két-kétszázezer rubel.

Ha a legolcsóbb üvegmodellek általában nem hordoznak művészi értéket, keményített szaténanyagból készülnek, szabványos méretűek, akkor akár 20 ezer modell is készül kifinomultabb innovatív technológiák felhasználásával.

Jellegekhez hasonlítanak, egy mágikus barlang bejáratához, a festészet klasszikus művészeti vászonjához.

Az ilyen ajtók az egyéni vázlatok szerint készültek, nagyon különleges felülettel rendelkeznek, amelyek a világ minden tekintetben játszanak, és igazi csoda érzését keltik. Az ügyfél kérésére különböző díszítmények és matricák díszítik őket.

De a dekoráció nem a fő dolog. Minél drágább az ajtó, annál jobb a szerelvény, annál hosszabb a garancia. A megfelelő használat és gondozás miatt az ilyen ajtók sok éven át nemcsak az Ön számára, hanem a gyermekei számára is tartanak.

Gyártó kiválasztása

Ma az üvegajtók hazai gyártói között az AKMA az 1991-ben, Szentpéterváron alapított vezető.

A cég szakemberei különböző kialakítású és üvegajtós költségeket fejlesztettek ki.

A cég katalógusában a fénysorozat matt és átlátszó laconikus modelljei (4500 rubel), az Illusion sorozatból származó minták (5000-8000 rubel), a Florid színes betétek (7000-14 000 rubel), eredeti modellek a Fantasy sorozatból (14 000 rubelből).

A sorozat minden modelljét egyedülálló technológiája szerint gyártják. A Flowers sorozat csúcspontja, a fejlesztők készítették a virágrajzokat, és az Emalit sorozat - a gyártás anyaga.

A sorozat minden modellje reflex üvegből készült, amely hozzájárul az ajtó megvilágított oldalának fényvisszaveréséhez.

Az Astral-Design egy másik népszerű üvegszerkezet gyártója, amely az eredeti belső megoldásokat fejlesztette ki ajtószerkezetekkel. A funkció - tolóajtó a texturált üveg a fürdőszobában vagy szobában. Köszönhetően egy érdekes textúrának, a belső tér különleges varázsa van.

Üvegajtó a fürdőszobába és a WC-vel

Jelenleg a fürdőszoba és a WC-ajtók különböző anyagokból készülnek. Az európai országokban a fa már nem használatos erre a célra. A swing és a csúszó üvegmodellek ma egyre népszerűbbek. Lehetővé teszik, hogy ne csak a fürdőszoba eredeti kialakítását tegye lehetővé, hanem a lakás belső stílusának stílusához is. Sokan tévesen úgy vélik, hogy üvegajtók a fürdőszobában - túl merész döntés. Napjaink innovatív technológiái sokféle ilyen terméket kínálnak. Kiválaszthatja a lakására alkalmas formatervezést, dekorációt és szerelvényeket. Fontolja meg, hogy a fürdőszobák üvegszerkezete a modern építőanyag-piacon kínál-e.

A termékek jellemzői és fajtái

Ha frissíteni szeretné a fürdőszoba belsejét, de összetévesztette azzal a lehetőséggel, hogy ilyen áttetsző szerkezetet telepítsen otthonában, ne siessen, hogy feladja a csábító ötletet. A fürdőszoba üvegajtója nem feltétlenül átlátszó. A leveleket a kíváncsiskodó szemekből dekorációval vagy más bonyolultabb feldolgozási technológiákkal lehet lezárni:

 1. Spray arany vagy ezüst réteg.
 2. A felület beillesztése különleges filmekkel.
 3. Üvegszőnyeg homokszórással.

Sok lakás tulajdonosának kétségei vannak, hogy a fürdőszoba és a WC üvegajtói elegendő erővel rendelkeznek. Valójában a gyártók sikeresen megoldották az ilyen struktúrák megerősítésének problémáját.

A fürdőszobában és a WC-ben található üvegajtók különféle anyagból készülnek - triplex.

Ez egy különleges edzett üveg, amely biztonságosan használható. Az anyag vastagsága 7-10 mm. A gyártás technológiája több pohár ötvözését jelenti film vagy folyékony polimer segítségével. Néha az ajtóblokkok akrilüvegből és polikarbonátból készülnek.

Mivel a fürdőszoba ritkán lenyűgöző méretű, az ajtók számára a lehető legnagyobb ütésállóságot kell biztosítani. Az ilyen termékek még súlyos mechanikai sérülés esetén is, ha töröttek, nem szétesnek a töredékekbe. A triplex polimer párnázata megőrzi a törött szövedék töredékét, és nem teszi lehetővé számukra, hogy leesnek.

Ezek az anyagok meglehetősen erősek és megbízhatóak, nem könnyű őket felosztani. Ha az üvegajtó deformációja a fürdőszobába kerül, a töredékeknek lekerekített, éles szélei vannak, amelyek lehetővé teszik a sérülések és vágások elkerülését.

Ezenkívül további lehetőség van az ilyen termékek ütési ellenállásának növelésére. Ebből a célból speciális foglalási filmeket ragasztanak a vászonra.

Az átlátható tervek titkosságának biztosítása különböző tervezési megoldások alkalmazásával lehetséges. Például kívánatos, hogy rajzot készítsen egy ajtószövetre. A fürdőszoba és a mosdó üveges ajtói szintén matt textúrát tesznek lehetővé. Ma már mindenféle ízlés és tárca széles választékát kínálja ilyen modelleknek.

Előnyei és hátrányai üvegajtók

A klasszikus faüveg termékekkel ellentétben sok tagadhatatlan előnye van:

 1. Vonzó megjelenés és az egyedülálló design kialakítása a szokatlan formák számára.
 2. Az üvegajtók vékonyabbak, mint a fából készültek, ugyanakkor kiváló szilárdságuk és kopásuk ellenére is.
 3. Nedvességnek nincs kitéve, ami fontos a fürdőszobában való használathoz.
 4. Könnyű gondozás.
 5. Különböző dekorációs lehetőségek.
 6. A fényforrás további forrása lehet a fürdőszobában.

Az üvegajtók egyik hátránya a felületen képződött kondenzáció. Mindazonáltal ez a probléma könnyen megoldható, ha rendszeresen elszállítja a fürdőszobát, és minden használat után nyitva hagyja a szobát. Egy idő után a nedvesség elpárolog.

Nem szabad elfelejteni, hogy a piszkos üvegszövet törlése nem kívánatos, mert foltok lesznek rajta. Jobb, ha az üvegajtókat fürdőkádra vagy zuhanyzókra szerelhetjük fel egy speciális víztaszító vagy antifoltos bevonattal. Bár az ilyen termékek drágák, hatékonyan megakadályozzák a kondenzációt.

Egyetlen stílusú megoldás párosított üvegajtókhoz egy fürdőszoba számára lehetővé teszi a szoba megjelenését és egyedi egyedi kialakítását.

Mivel az üveg erős és meglehetősen megbízható anyag, és mindenütt sikeresen alkalmazzák az új technológiákat a befejező és feldolgozó technológiákhoz, a fürdőszobai ajtókellékeknek nem kell másnak lenniük.

Az ajtózárak, zsanérok és fogantyúk ugyanolyan konfigurációjúak lehetnek, mint a hagyományos fablokkok.

Azonban annak érdekében, hogy a telepítés során ne tévedj, jobb választani a fürdőszoba szerelvényeinek üvegajtói gyártó szerelvényeit. Akkor biztosan nem lesz probléma a termék későbbi felhasználásával.

Rendszerint ilyen rendszerek keret nélküliek - közvetlenül a fürdőszobai falakra vannak felszerelve.

Az üvegajtók típusai

A konfiguráció megkülönbözteti az ilyen ajtóblokkot:

Swing üvegajtók. Ezek szabványos pántszerkezetek, amelyek egy vagy két levelet tartalmaznak. Az ajtólapok szélessége azonos vagy eltérő lehet.

A fürdőköpeny rendszerek egyfajta lengőtömbök, amelyek nyílása bármely irányba nyitható.

A csúszó modellek megtakarítanak helyet. A levelek nem nyílnak meg, hanem csak a görgősmechanizmus miatt a fal mentén haladnak a vezetők mentén. Ebben az esetben a felső horony a szerkezet csapágyrésze. Ebben az esetben a henger rá van függesztve. Az alsó vezető csúszó eszközön nyugszik.

A csúszó üveg rendszerekben mindkét szárny ellentétes irányban mozog, amikor kinyílik.

Ma az üvegajtók gyártási technológiája lehetővé teszi, hogy ilyen termékeket alakítson ki bármilyen alakú fürdőszobák falán. Vannak lapos minták és lekerekítettek vagy sugarúak.

Ez a sokszínűség sok lehetőséget teremt a fürdőszobák eredeti kialakításának.

Szerkezete szerint a termék is készült szilárd üveg és keret. A keret műanyagból vagy fémből készült. Jelentős előnyök az alumínium profilja. Az ilyen minták tartósak, rozsdát nem korrodálnak. Ezenkívül ez az anyag meglehetősen rugalmas.

A keretblokkok összeszerelésekor a kötőelemek a keretre, valamint az összes üvegtermékekre vannak felszerelve - maga az ajtólapon.

Termékparaméterek

Az üveg fürdőszoba konstrukcióinak méretei megegyeznek az egyéb beltéri ajtókkal. A tipikus mutatók (a dobozméret kivételével) általában 1980 mm magasságról 860 mm szélességre, 50 mm lépcsőre vonatkoznak. A sugármodellek szélessége legalább 1000 mm és legfeljebb 6000 mm lehet. Az egyetlen kivétel egyedi megrendelésre alkalmas termék. Ezek a követelmények kapcsolódnak e rendszerek gyártási módjához.

Az üvegajtókat könnyű felszerelni, még egy kis fürdőszobában is.

A funkcionalitáson túlmenően a fürdőszoba belseje fényes részlete is. A legsikeresebb tervezési megoldások üveg és fém kombinációját foglalják magukban. A fényes krómozott elemek, csapok, zuhanyzók és egyéb részletek tükrökkel és áttetsző ajtókkal kombinálva lehetővé teszik, hogy egy teljes egy darabból álló képet készítsen a szobából.

Annak ellenére, hogy az üvegajtók levágják a folyosót, vagy a fürdőszoba melletti lakás másik részét, sok tulajdonos nem adja fel az ötletet az ilyen ajtók felszerelésére. Egy átlátszó anyaghoz különféle lehetőségeket kínál a dekoratív bevonatokhoz, az üveg átlátszatlan vagy tükrözött, speciális filmeket és matricákat használ. Ebben az esetben mindez az Ön preferenciáitól és kreatív képzeletétől függ. Az üvegajtók különböző fürdőszobákba illeszkednek. Ezért gyakran használják eredeti tervezési típusok létrehozására.

Hogyan törődjünk az üveg ajtajával a fürdőszobában?

Az ilyen termékek nem igényelnek különös gondosságot. Rendszerint ugyanúgy moshatók ugyanúgy, mint a fürdőszobai belső üveg többi részletét.

Időről időre speciális eszközöket kell alkalmazni az ajtólapra. Olyan kompozíciókat választhat, amelyek nem igényelnek öblítést és elpárolognak.

A krómozott ajtóelemeket ezenkívül az ehhez tervezett keverékekkel is kezelik. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ebben az esetben üvegtárgyak használata nem ajánlott, mert tartalmazhatnak olyan anyagokat, amelyek a fémfelületet elpusztítják.

Az ajtó zsanérokat és a bútorok mozgó elemeit rendszeresen kenőolják a motorolajjal, mivel magas páratartalmúak.

Ha az ajtó ajtaján különféle díszítő elemek vagy színes üveg rajzolásra van szükség, gondoskodni kell róluk a gyártó utasításai szerint.

A fürdőszobai üvegajtók árai a termék mérettől, a profil és a tartozékok, az anyag tulajdonságaitól függenek. Amikor ilyen ajtóegységet szeretne vásárolni, figyelembe kell vennie a szállítás és a beszerelés költségeit is.

Egyes vállalatok különböző promóciókat és értékesítése üvegajtók. Kedvezõ áron kerülnek értékesítésre, ha szükséges frissíteni a hatótávolságot. Az innovatív technológiáknak és az új divatirányoknak köszönhetően ma számos különböző típusú ajtórendszert állítanak elő. Ezért eltölthet egy kis időt a megfelelő típusú termék keresésére, és jó minőségű és megfizethető áron.

Az üveg meglehetősen tartós, könnyen használható és karbantartható anyag, amely szintén jó esztétikai tulajdonságokkal rendelkezik. Használata a fürdőszoba belsejében elengedhetetlen. Ezért az üvegajtók kiváló választás a fürdőszoba díszítésére. Az exkluzív formatervezés segítséget nyújt, nem korlátozhatja magát az anyagok kiválasztására: homokfúvott, hullámosított üveg, színes termékek és vászon homokfúvott képekkel, gravírozással vagy ólomüveggel.

A megfelelő típusú ajtót csak egy adott fürdőszobához kell kiválasztani, helyesen telepíteni és követni a használati utasítást. Ezután a belsőépítészet e divatos eleme évek óta örömet okoz a tulajdonosoknak.

Csúszó üvegajtók a fürdőszobában

Az üvegből készült tolóajtók tökéletesen megfelelnek gyakorlati funkcióinak, és a belső eleganciát és teljességet nyújtják. Az ilyen struktúrák hatékonyan zónák a szobát, adnak vizuális térfogatot és növelik a megvilágítás mértékét.

A BSK üveggyárakban az eredeti csúszdás üvegajtók vásárolhatók. Egyedi megrendelésekkel dolgozunk, és a késztermék teljes mértékben megfelel az Ön elvárásainak és igényeinek.

Előnyök és funkciók

A tolóajtók a fürdőszobát megtakarítják, és lehetővé teszik, hogy a nyílászáróknak köszönhetően optimálisan használhassuk: az ajtók oldalra nyílnak, és ne vegyenek be több helyet, mint a swing ajtók. A fürdőszobában lévő csúszásmentes kialakításnak is van egy lenyűgöző előnye:

 • sok lehetőség a dekoratív tervezéshez;
 • hosszú szolgálati idő;
 • szerény gondozás;
 • megbízható hangszigetelés és hőszigetelés;
 • kivételes vízállóság;
 • tartósság és biztonság.

Gyártási technológia és anyagok

A fürdőszobában csúsztatható üvegajtók gyártásához 10-12 mm vastagságú edzett anyagot alkalmaztak, amelynek erőssége nagyobb. Gyakran használják a triplexet - üvegből, amely 2-3 üvegtáblát tartalmaz, ragasztva egy polimer filmmel.

A fürdőszoba tolóajtók gyártásához üveg lehet átlátszó, színezett, tisztított, matt vagy tükrözött.

Üvegajtók a fürdőszobába: lehetőségek, telepítés

Az üvegajtó beépítése a fürdőszobába eredeti formatervezési megoldásnak számít, amely lehetővé teszi a legmodernebb belső kialakítást. A Thu új anyagok és technológiák számára az ajtók nemcsak szépek, hanem teljesen biztonságosak is. Az üveg dizájnjának hatalmas választéka lehetővé teszi minden fogyasztó számára, hogy pontosan válassza ki a változatát, az üveg nemcsak akadály, hanem művészi elem is, amely fontos terhet jelent a helyiség kialakításában.

Üveg ajtó a fürdőszobába

Üveg dekoratív ajtók a fürdőszobákhoz

Az üvegajtók építési lehetőségei a fürdőszobában

Az üvegajtótól való rögzítés és az ajtónyitás / zárás rendszerétől függően különböző típusú lehet.

A szerelvények nagy hatást gyakorolnak az üvegajtók minőségére, teljesen eltér a rendes ajtószerkezetekhez. A beépítéshez szükséges ajtó típusától függően a következő szerelvények szükségesek.

Útmutatóprofilok (sínek) a csúszó rendszerekhez

Görgős szerelési rendszerek

Üveg Fabric profilok

A fürdőszobákban az üvegajtók komplex formatervezésének kialakítása érdekében emellett padlóvezetőket és tartóelemeket használnak, záróelemek automatikus zárással vagy anélkül, gömbzáras reteszek az üveg rögzítéséhez a nyílásban, speciális zárás nélkül stb.

Ajtómegállás

Üvegajtók zárószerkezete

A tartozékok kiválasztásakor ügyeljen a gyártóra. Üvegajtók - költséges élmény, ne hagyja károsodását rossz minőségű szerelvények miatt. Tapasztalt építők javasolják az ilyen cégek termékeinek használatát:

 • A német cég teljes készletet gyárt különböző üvegajtókhoz. A termékcsalád számos készletet tartalmaz a költséghatékony megoldásoktól kezdve a tekintélyes, magas árfekvésű készletekig. A költségek tekintetében a termékek a legdrágább árucikkek közé tartoznak;

Sprinz üvegajtók

FOA PORTE - olasz üvegajtók

A hazai vállalatok között nehéz kiválasztani a legjobbakat. Néhány közülük a tartozéktípusok teljes listáját állítja elő, és erősen nem ajánlott az ajtó kiegészítése a különböző gyártók elemeivel. Az ilyen ajtók gyakran sikertelenek, problémák merülnek fel a zárás / nyitás során. Ennek oka nemcsak a gyenge minőségű gyártás, hanem a különböző kopásállóság is.

Az AKMA az egyetlen olyan oroszországi gyár, amely egyenlő feltételekkel versenyezhet a vezető európai gyártókkal a termékek minőségének, formatervezésének és árának tekintetében.

Akma Maki üvegajtó

Milyen üvegeket használnak az ajtók gyártásához

A fürdőszobai üvegajtók gyártása során a gyártók három kritériummal bírnak: a biztonság, a tartósság és a tervezési vonzerő. Többféle üveg megfelel ezeknek a kritériumoknak.

 1. Ütésálló. A szokásos üveg speciális hőkezelésen megy keresztül. A feldolgozás után az anyag ellenáll a jelentős erőfeszítéseknek, beleértve a dinamikusakat is. Ha a fúvás meghaladja a kritikus paramétereket, akkor az üveg apró darabokra törik, ami kiküszöböli a vágások kockázatát.

Ütésálló üveg mintával

Az üveg vastagsága 8 mm-től kezdődik, annál nagyobb, annál erősebb a kialakítás. De a vastagság jelentősen növeli a súlyt, ezt figyelembe kell venni a szerelvények kiválasztásakor.

Az üveg felületének javítása érdekében a homokfúvott berendezések a tapéta ragasztása vagy a mozaik létrehozása. A természetes mozaikot ritkán használják magas költségek miatt. Leggyakrabban a felületeken mozaik utánzat festékek segítségével. Vannak lehetőségek a színes üveghez, mind tiszta formában, mind további díszítésen keresztül is használhatók.

Homokfúvó üveg

Üvegajtó a fürdőszobába, homokfúvott minta

Üvegajtók fotónyomtatással

A legolcsóbb megoldás az üveg ajtók díszítésére az, hogy rajzokkal, fényképekkel vagy festményi reprodukciós rajzokkal díszítsen. A drága arany vagy ezüstözött. Teljesen átlátszó lehetőségek a fürdőszoba festményeire. De tudnod kell, hogy még egy olcsó üvegajtó is sokkal többet fog fizetni, mint máskor. Ezeket az opciókat nem javasoljuk gyerekek vagy idős emberek apartmanaiban - a gyártó nem garantálhatja a 100% -os biztonságot.

Fagyott üvegajtók

Szemüveg portalanítással

Az üvegajtók előnyei és hátrányai a fürdőszobák számára

A fürdőszobában lévő üvegajtók tényleges előnye egy - egy gyönyörű és eredeti kialakítás. A többiek (vízállóság, környezetbarátság stb.) Nem más, mint a gyártók azon törekvései, hogy növeljék az eladások számát. De számos hátrány van, részletesen meg kell vitatni őket.

 1. Nagy súly. Telepítésükhöz szilárd hardver szükséges, és ez drága. Emellett megnövekedett követelmények vannak a csapágyfelületek csapágyazási mutatóira nézve, nem minden típusú építőanyagnak van ilyen paramétere. És egy másik probléma a tömegekből. Az üvegajtók nagy mozgási energiával rendelkeznek, ezeket gondosan le kell zárni / nyitni. Ellenkező esetben, ha a szövet nem szakad el teljesen, a tartozékok megsérülnek, az alumínium profilok stabilitása megszakad.
 2. A hővezető képesség magas értékei. Ezzel a paraméterrel az üveg majdnem olyan jó, mint a fém. Ennek eredményeként - az üveg felületén a vízkezelések során folyamatosan kondenzálódnak. Két probléma jelentkezik. Az első víz a padlóra áramlik. Mindegyik negatív hatással van a vízzel való tartós érintkezésre, különösen a fapadlók és laminált padlók számára, amelyek ma nagyon gyakoriak. A második - az üveg felületét gyakran kell lemosni. Bármelyik helyiségben por van, ragasztva van a kondenzátumhoz, és miután a víz kiszárad, szennyeződést okoz az üvegen.
 3. Alacsony fenntarthatóság. Az üvegajtók szerelvényeinek többségét nem javítják ki, ezért ezeket fel kell cserélni, amikor viselnek. Hosszú, nehéz és drága. Ráadásul nem minden lakástulajdonos képes megtenni magukat, szakmai szakértők segítségét kéri, ami tovább javítja a javítás költségeit. Nem is beszélve az üveg tökéletes cseréjére mechanikai sérülések vagy dekoratív elemek kritikus kopása esetén.
 4. Nagy költségek A telepítéssel ellátott üvegajtók ára sokszor magasabb, mint az alternatív és a szokásos lehetőségek.

Dekoratív üvegajtók - drága

Üvegajtók átlátszó beégetési módszer

Ne feledje el ezeket az információkat, mérje fel az előnyöket és hátrányokat, és csak akkor végezze el a döntést.

Lépésről lépésre telepítési utasítások üvegajtó

Például az ajtó beépítésének legáltalánosabb verzióját használjuk alumínium keret használatával. Ez a módszer univerzálisnak tekinthető, bármely falon használható, beleértve a gyenge habblokkokat is. Az alumínium keret lehetővé teszi a szerkezet rögzítési helyeinek számának növelését, a hardverek kiválasztását, figyelembe véve az egyedi feltételeket. Ez jelentősen növeli a szerkezet stabilitását és növeli a felhasználás biztonságát. Ezenkívül az üvegajtók beépítésének keretes változata megkönnyíti a vászon vagy a szerelvény egyedi elemeinek cseréjét.

Üvegajtó alumínium keretben

Belső ajtók szerelése alumínium dobozokkal

Figyelmesen olvassa el a gyártó utasításait, ellenőrizze a szállítás teljességét. A telepítéshez elektromos fúrógépre van szüksége egy sor fúrással, beleértve a szintet, a jelölőt, a tömítőanyagot, valamint a beton és kerámia burkolólapok fúrásának kulcsait.

Ellenőrizze a keretprofilokat. A gyártók abszolút többsége csak három lyukkal rendelkezik a rögzítéshez, ez csak akkor elegendő, ha a belső válaszfalak konkrétak. A házaknál a válaszfalak általában a habblokkokból vagy üreges téglákból készülnek. Ezen anyagokban lévő három rögzítési pont nem biztosítja a szerkezet stabilitását, továbbá legalább két további szerelési lyuk fúrásához, az átmérő növelhető vagy a gyárban megegyező marad. Az alumíniumot rosszul fúrja, a vágóél folyamatosan eldugul. Ha a profil vastag falú, rendszeresen tisztítsa meg a fúrót, ellenkező esetben túlmelegszik.

Lépés 1. Jelölje meg a falakat azon helyeken, ahol a dübeleket behelyezik. Pontosan állítsa be a tartóprofil szintjét, ellenőrizze a helyét, és jelölje meg a lyukak helyét ceruzával vagy jelölővel. Távolítsa el a profilt és óvatosan fúrjon lyukat. Ha a partíció tégla, akkor egy fúróval kell dolgoznod a gyedit forrasztással, ha habos betonból készül, egy rendes. Fúrjon óvatosan, folyamatosan tartsa a fúró egy helyzetben. Minden oszcilláló mozgás növeli a furatok átmérőjét, és ez nagyon negatív hatást gyakorol a rögzítés erejére.

Átlátszó fürdőszobaajtó

kategória

Legutóbbi publikációk:

A fürdőszoba áttetsző nyílása biztonságosan úgy tekinthető, mint egy igazi klasszikus, amely számos otthonban megtalálható mind hazánkban, mind más országokban. Úgy tűnik, hogy ez nem egy nagyon praktikus megoldás, de elragadja a szépségét és az eredetiséget. És a legtöbb félénk gyártója ilyen termékek jöttek létre a különböző módokon, hogy csökkentsék a szint átláthatósága a szelepek elfogadható. Ha elegáns és érdekes vászonot keres a zuhanyzó belsejéhez, ügyeljen arra, hogy ezt a lehetőséget vegye figyelembe.

Hogyan készítsünk egy tervet

Egy átlátszó fürdőszobaajtó képes teljes mértékben bemutatni mindazt, ami belülről történik, és részben elrejteni, hogy mi történik a kíváncsiskodó szemek. A második esetben egy speciális porkészítményt alkalmaznak a vászonra, amely a felület textúráját szemcsés alakúra változtatja, ezáltal a fénysugarakat bizonyos szögben megtörik. Most csak homályos sziluett látható kívülről, de a megvilágítás szintje következetesen magas lesz. Így a nap folyamán még nem kapcsolhatja be az elektromos lámpát.

Alternatívaként olyan speciális matt filmeket alkalmazhatunk, amelyek könnyen ragaszthatók a szárny üvegezett részéhez, és ugyanazokat a funkciókat látják el, mint a fent leírt kémiai összetétel.

Az áttetsző fürdőszobaajtónak számos külső tényezőnek ellen kell állnia:

 • Magas páratartalom;
 • Hőmérséklet-csökkenés;
 • A kórokozók fejlődése stb.

És a modern PVC része ezeknek a paramétereknek - egy olyan műanyagból, amely kiváló erõsítõképességgel, rugalmassággal és tartóssággal rendelkezik. Ezenkívül előnyben részesítheti a természetes üvegeket vagy más szintetikus analógokat, amelyek ma már elég nagyszámúak.

Fürdőszoba ajtókonfigurációk

Egy átlátszó ajtó a fürdőszobában lehet klasszikus swing formátum, és gazdaságosabb, a fogyasztás szabad tér, csúszó. Az első esetben az ajtó kifelé vagy befelé nyílik (a mozgás irányát függetlenül kell meghatározni). És a második - mozogni párhuzamosan a szomszédos fal, ragaszkodva hozzá a "nyitott" helyzetben. Melyik választási lehetőség Öntől függ. Mint egy áttetsző ajtó öltöző, ez a szoba eredeti és vonzónak tűnik.

Üvegajtók fürdőszobához

Annak ellenére, hogy az üveg alapértelmezés szerint átlátszónak és nem megfelelő egészségügyi létesítményeknek, például a fürdőszobának és a WC-nek, a fürdőszobai üvegajtók teljesen eltörik ezt a sztereotípust, és egyre népszerűbbek a javítások.

A nyilvánvaló előnyök mellett: 100% környezetbarát, vízhez és gőzhez való immunitás, deformációval szembeni érzékenység stb. Van még egy fontos pont - az üvegajtók a fürdőszobában nagyon szépek esztétikai szempontból. Nem jó érezni magát minden este, mint a világ legjobb szállodáinak?

Például minden második üvegajtót a cégünk üzleteiben kizárólag a fürdőszobában vagy a WC-ben történő beszerelésre értékesítenek.

Ennek több oka is van:

 • vízállóság: a rendes teremtől eltérően az üvegruhák egyáltalán nem félnek a víztől, és nem reagálnak a gőzre.
 • tartósság: mivel az ajtók munkaigényesek, ritkán változnak. Az üvegajtók pedig a leghosszabb élettartammal rendelkeznek, amely 50 évig tart.
 • biztonság: ismert, hogy az átlag feletti hőmérsékleten (amely általában a fürdőszobában van) számos kémiai elem kezd el bocsátani az egészségre ártalmas anyagokat. Az üveg NO szennyező anyagokat tartalmaz és teljesen egészségre káros.
 • elérhetőség: csak cégünk raktárából gyorsan és olcsó áron vásárolhat 100% üvegből készült fürdőszobai ajtókat, mivel a szokásos rajzokon a raktár rendelkezésre állását támogatjuk.
 • az L és Z alakú alumínium dobozok lezárásának lehetősége, amely teljesen megszünteti a szerkezet deformációjának tényezőjét.
 • telepítés garanciával: csak azok a mesterek vehetnek részt, akiknek minden készségük van üvegen való munkavégzésre és tudniuk kell sajátosságaikat. Garantáljuk a magas színvonalú és megbízható beszerelést az ajtók számára az üvegből készült fürdőszobákhoz és WC-khez, valamint a szaunához vagy a fürdőkádhoz való ajtókhoz egy év garanciával.
 • hitel- vagy részletfizetési terv: a RamHaus szalonjaiban Moszkvai vezető bankok számára kedvező feltételek mellett áruhitel vagy részletfizetési tervet bocsáthat ki.

A RamHaus üzleteinkben Moszkvában a legalacsonyabb árakat kínáljuk ezekre a termékekre, mivel közvetlenül a gyártóval dolgozunk. A szabványos készlet kulcsrakész alapon 15 ezer rubelt termel a vevő számára, beleértve a kiváló minőségű és megbízható szerelvényeket (zár, zsanérok, fogantyú).

Gyere és nézze meg a mintákat - minden szalonban bemutatják őket, és az illetékes szakértők megmagyarázzák neked ezt a nehéz terméket!

Üvegajtók a fürdőszobába.

Üvegajtók a fürdőszobába

A tervező tervezési döntései mindig eredetiek, egyediek és szokatlanok. Az ilyen megoldások általában meghaladják a hagyományos gondolkodás kereteit, és ebben az esetben az üvegajtók nem jelentenek kivételt. Nem mindenki tudja eldönteni az üvegajtókat, amelyeken keresztül a személyes higiénia minden titka felfedezhető a bizonytalan pillantások alatt. Szóval azt mondja a fogyasztók túlnyomó többsége. És csak kevés ember tudja, hogy a modern technológianak köszönhetően az üvegajtók teljesen inaktívak lehetnek, vagy csak részben láthatók.

Az üvegajtók típusai

Minden fürdőszoba üvegajtós kivitel négyféle lehet. Ezek csuklós üvegajtók, hagyományos fürdőszobás fürdőszobákhoz, amelyek egy irányban vagy egy másik irányban nyithatóak. Ezek egy vagy két szórólapból állhatnak. A tolóajtók csúsztatják a síneket és a fal mentén oldalra csúsztatják.

méltóság

A fürdőszobában lévő ajtók kivételes vízállósággal rendelkeznek, ami fontos a nagy páratartalmú helyiségekben (fürdőszoba). Nagy szilárdságú, mivel az ajtók vastag falú, edzett üvegből készülnek, ami nem könnyű megtörni. Ajtók, bármilyen formát hozhat létre. Hatalmas lehetőségek a dekorációra és az egyszerű gondozásra.

Rendeljen egy üvegajtót egy fürdőszoba vagy WC-hez

A Moszkvában található mosdókhoz és mosdókhoz használt üvegajtóknak számos jellemzővel kell rendelkezniük, melyek fő jellemzői a magas páratartalom és hőmérséklet változások ellenállóképessége.

Az üvegajtók tökéletesen illeszkednek a belső térbe, így a könnyedség, fény és vizuálisan bővítik a helyet.

Az üvegajtók előnyei a fürdőszoba és a WC számára:

 • Esztétika és elegancia;
 • egyedülálló nedvességállóság;
 • környezetbarát (az üveg nem bocsát ki semmilyen káros füstöt, szemben a festékekkel, lakkokkal és gyantákkal, amelyeket fából készült termékek előállításához használnak);
 • a penészgombák, a visszadobható baktériumok és a rovarok hiánya;
 • higiénia (könnyű gondozás);
 • tartósság (a gyártás során csak a biztonságosan erősített üveg, 8-10 mm vastag);
 • ellenáll a magas hőmérsékletnek (az eredeti megjelenés megőrzése nélkül deformáció nélkül);
 • ne fakuljon a napsütésben;
 • hosszú élettartamú (25 év garancia!)
 • minimális vastagság (5-szer vékonyabb a szokásosnál is);
 • magas hő- és hangszigeteléssel rendelkeznek;
 • különféle változatok (matt, mintás, gravírozott, speculáris, színes üvegbetétekkel, fotónyomtatással stb.);
 • még a kedvtelésből tartott állatok sem képesek károsítani a zuhanyzó és a fürdőszobai termékeket.

Rendeljen minőségi üvegajtókat Moszkvában és a régióban velünk, és minőségi terméket kapjon a gyártó garanciájával.

A fürdőszobában az üvegajtók lehetnek hagyományos csuklós ajtók, vagy csúszó, vagy akár inga ajtók, mindkét irányban nyitva. Kiválaszthatja a katalógusból vagy a megrendelésből származó egyedi modellekből.

Hívjon minket telefonon +7 (499) 754-86-53 vagy hagyja kérését, és menedzserünk 15 percen belül kapcsolatba lép Önnel!

Üvegajtók a fürdőszobához: csúszó és csuklós

A megakadások szűkös állapotában az emberek nagyon hiányoznak a fény. Ezért a homlokzat, és (különösen) a belső kialakítás olyan népszerű üveg minták. Különösen az üvegajtók a fürdőszobában.

A jobb megvilágítás mellett a nedves helyiségek üvegajtója más előnyökkel is rendelkezik:

- nem fél a víztől (a fa anyagokkal ellentétben);

- a fürdőszobai üvegajtók nem félnek a szennyezéstől, könnyen moshatók háztartási vegyszerek nélkül is. A kémia nem romlik;

- nincs hőkifejtés a magas hőmérséklet hatására (a műanyagtól eltérően);

- nem vezet hőt (a fémektől eltérően);

Ezért az üveg a legszükségesebb anyag a fürdőszobák, WC-k, konyhák, úszómedencék, szaunák, és mostanában az orosz és a török ​​fürdők számára is.

A fürdőszobai üvegajtók mind belépésként, mind a zuhanyzókabinok tervezésénél közvetlenül a fürdőszobában használatosak.

A fürdőszoba üvegajtója edzett üvegből vagy triplex-ből készül. És az egyiket és a másikat nagyon nehéz megszakítani az életkörülmények között. És megsemmisülés esetén a sérülés valószínűsége szinte lehetetlen: az edzett üveg nem veszélyes töredékekké válik, és a triplex darabok ragasztva vannak a filmhez.

Az ajtó kialakítása bármilyen lehet. Tiszta üveg a fürdőszobákhoz nem használatos nyilvánvaló okokból. Általában a vászon üveges, domborított vagy színezett üvegből készült. A zuhanykabinok (és az ajtók is) gyakran átlátszó üvegből készülnek: ilyen kabinban jobb megvilágítás, és nincs szoros érzés.

Tipp: az üveg színe is eltérő, érdemes vászont választani, hogy illeszkedjen a csempe és a többi fürdőszoba belsejébe.

Tolóajtó a fürdőszobába

Egy kis méretű városi lakás esetén az optimális ajtószerkezet egy kupé (a swing ajtó gyakran egyszerűen sehol sem ingadozó). Egy tágas lakásban, amikor a fürdőszobai ajtó hosszú falakkal ellátott folyosóra nyílik, kétszárnyú, toló üvegajtót hozhat létre a fürdőszobában. De gyakrabban ezt a lehetőséget még mindig használják a szaunák és úszómedencék.

Üvegajtók a fürdőszobába

A lakásban lévő fürdőszobának meg kell felelnie a legmodernebb divatirányzatoknak, és a belső térnek elegánsnak és modernnek kell lennie. Kreatív megoldás lesz a fürdőszoba üvegajtója, amely kiválóan alkalmas a magas páratartalmú helyekre. Nem lehet teljesen átlátszó dizájnt telepíteni. Lehet áttetsző, matt, díszített mintákkal vagy világos színes üvegbetétekkel.

Termékek megrendelésre történő vásárlása, lehetséges a cégünk "Valódi üveg". A cég irodái Moszkvában találhatók. Az ajtók ára a gyártás során alkalmazott méretétől, méretétől és anyagától függ.

A vállalat menedzserei szívesen válaszolnak a kérdéseire, kiszámolják a szolgáltatások költségeit és elkészítik az egyéni kereskedelmi ajánlatot.

Típusú üvegajtók a fürdőszobába

Az üvegajtók tervezése:

1. Pendulum. A szerkezeti tulajdonságok lehetővé teszik, hogy az ajtók egyszerre kifelé és befelé nyissanak.

2. Swing. Ezek olyan klasszikus ajtók, amelyek csak egy irányban nyílnak. Egy vagy két félből állhat. Méreteik lehetnek azonosak vagy különbözőek. A fürdőszoba főként e nézettel rendelkezik.

3. Csúszás. Egy üvegajtót ábrázol, amely egy fele. Záródik és kinyílik, a falak mentén mozog a falak mentén.

4. Csúszás. Ez egy olyan nézet, amely két azonos vagy különböző méretű fémből áll, amelyeket egymás ellen irányított vezetősín mentén mozgatnak. Csak egy tágas fürdőszobát lehet felszerelni ezzel a fajta kialakítással.

A csúszó és csúsztatható üvegtermékek ára kissé magasabb lehet, mint a többi típus. Ennek oka az útmutatók és a gyártási komplexitás.

Az A-tól Z-ig terjedő munkaterv

Hívás vagy kérés a webhelyen

Hívhat bennünket, vagy hagyja kérését a visszajelzési űrlapon keresztül. Ajánlatos a levélhez mellékelni egy rajzot vagy egy részletes leírást az objektumról.

Előzetes számítás és konzultáció

A menedzserek örömmel tájékoztatják Önt az összes árnyalatról és becsült költségről.

A szakember kényelmes időre érkezik, tanácsot ad a konstruktív és minden mérést 1 mm-es pontossággal.

KP, szerződés, előtörlesztés

A mérések alapján kereskedelmi áron kínálunk vonzó árakat, aláírjuk a szerződést és elfogadjuk a fizetést.

A következő lépés a projekt jóváhagyása, amely tartalmazza a tervrajzot, a felhasznált anyagok listáját és a kiegészítőket.

Saját termelésünk van, amely lehetővé teszi számunkra a projektek hatékony és időben történő megvalósítását.

A telepítők egy csapata érkezik a kijelölt időpontra. A tapasztalt szakemberek hordozzák az összes szükséges eszközt, gondosan dolgoznak, és ne hagyjanak mögöttük törmeléket.

Üvegajtós dekorációs lehetőségek

Az ügyfél választhatja ki a katalógusban lévő fürdőszobai üvegajtók díszítésének lehetőségét, vagy javasolhatja a sajátját. Javasoljuk rajzok csatolása a projekthez. Az árak függenek a tervezés bonyolultságától, az elhasznált anyagoktól, a munkák típusától.

Az üvegajtók kialakításának jellemzői

Üvegajtók a technológia és a biztonság szempontjából gyártottak. Ezért nem csúszik fel a magas hőmérséklet hatása alatt. És erős ütéssel, apró, nem éles darabokra szétszóródnak, amelyeket nem szabad megsérteni. Emellett az üvegfelületet olyan filmbe lehet csomagolni, amely nem engedi, hogy az üvegdarabok összeomlanak, ha az ajtó megsérült.

Az ügyfél kérésére a kép, a logó, a műalkotások idézetei, a "szárnyas" kifejezések alkalmazása gravírozhat.

A felszíni páralecsapódás elkerülése érdekében a fürdő jó szellőzéssel van felszerelve.

előnyök

Üvegajtós kialakítás a fürdőszobában a következő előnyökkel jár:

1. Ellenáll a nedvességnek és a gőznek. A fürdőszobát folyamatosan magas páratartalomnak tesszük ki. Ez a negatív tényező nem befolyásolja az üvegt.

2. A fürdőhely megtakarítása. A szerkezet kis vastagsága enyhén nagyobb helyet biztosít. Az ilyen konstrukciókat nemcsak a fürdőszobában kell elhelyezni, hanem a zuhanyzókabinokban is.

3. Erő. A termékek gyártásához használt anyag forró üveg, amely még akkor sem sérül meg, ha erős fizikai hatást gyakorol.

4. Könnyű gondozás. Az üveg mosószerekkel és fertőtlenítőszerekkel mosható. Az átlátszó felületeknél célszerű speciális üvegtisztítót használni a víz nyomainak eltávolítására.

5. Számos lehetőség a dekorációra. A film vagy a festés ólomüveg festékekkel történõ ragasztása függetlenül elvégezhetõ. Ha rhinestones-t vásárolsz és az üvegre ragasztod, akkor az eredeti dekoráció alacsony áron kapható.

A fürdőben lévő üvegajtók fokozzák a természetes fényt és diffundálják a mesterséges fényt. Emiatt a szoba fényesebb és tágasabb lesz.

Moszkvában a fürdőkád üvegszerkezeteinek beszerzésének ára kissé magasabb, mint vas- vagy fából készült termékek beszereléséhez. Ez annak köszönhető, hogy a munka összetettsége és az önálló működésük képtelen.