Legfontosabb > Bútor

15 hasznos tipp a fürdőszobájának kényelméről

Annak ellenére, hogy a fürdőszoba javítása az egyik legproblémásabbnak számít, biztosak vagyunk benne, hogy nagyon egyszerű a tipikus fürdőszoba átalakítása egy kényelmes fürdőszobába, amely néha be akar maradni. És ha a fürdőszoba belseje nem egyezik álmaival és szükségleteivel, itt az ideje, hogy cselekedjünk - mondjuk el, hogyan kell díszíteni az álmok fürdőszobáját és nem hibázni.

Tipp 1: gondoljon a csövek elhelyezéséről

A javítási szakaszban vegye figyelembe, hogyan és hol csöveket és csapokat helyeznek el. Telepítésük a falon segít felszabadítani a helyet. Azonban ha összetévesztik azt a kockázatot, hogy a cső "áramlik", akkor jobb, ha kívül hagyja, de zárja le a cserépdobozt egy esztétikusabb megjelenés érdekében.

Tipp # 2: Keresse meg a helyét minden nagyobb tételhez.

Helyezze a mosdót a bejárat előtt vagy a sarokban, ahol kevés helyet foglal el, és hagyja, hogy a sarokszekrény fel legyen függesztve. A mosdó közelében ne legyen mosogató, mivel szabad helyet kell biztosítani a kézmozgáshoz. A fürdőkád közelében lévő mosdót is elhelyezheti abban az esetben, ha ez utóbbi szögletes, ezért a mosdó harmónikusabb lesz a kisebb szög mellett.

Ne tegye a WC-t a mosogatóhoz. Konzol - lógó - WC segít megmenteni egy kis alapterületet. Ha zuhanytálca telepítését tervezi, ügyeljen arra, hogy van-e elég hely az ajtók kinyitásához.

Tipp száma 3: olyan különféle típusú világításokat készíthet, amelyeket külön lehet bekapcsolni

Különböző világítási forgatókönyvek nem csak a nappaliban, hanem a fürdőszobában is. Adja meg a legfényesebb világítást a mosogató mellett: itt vannak a fő kozmetikai eljárások. A fényt nem kell a szemébe irányítani, hanem világítani kell az arcot.

A fürdőszoba mellett felszerelhet egy lámpát, amelyet vagy higiéniai eljárások során kiegészítő fényként használhatunk, vagy háttérvilágításként, ha a fürdőszoba alatt fekszik.

Játék 94% Tárgy a fürdőszobában?

Segíts át. Olyan játék, mint 100: 1, meg kell találnod az emberek válaszát.

A legmagasabb százalékarány a szappannal szemben 53%

ezt követi a fürdőszoba tulajdonsága - Matath, mert kapunk 20%

a mosogatórongy után a válasz nyitva volt - Törölköző, a becslések szerint 9%

Ezután megnyílt - fogkefe, 6%

Az alábbi sor található - Dush, 5% jutalmazásra kerül a válaszért.

és lezárja a játékot - Szilárd, mert 1% támaszkodik.

Használja a válasz választásait, és boldog leszel, jó szerencsével)

A játékban "94%" a helyes válasz a "Tárgy a fürdőszobában" kérdésre. az alábbiak szerint oszlik meg:

 • az első pozícióban a válasz szappan - 53% -uk van;
 • a második sorban - bast 20% -kal;
 • a harmadik helyen - egy törülköző - 9% -ról;
 • a negyedik vonal egy fogkefe - 6%;
 • az ötödik pozícióban van egy zuhanyzó, 5% -uk van;
 • az utolsó sor a héjhoz tartozik, amelyhez 1% -ot kell fizetni.

A játék 94% -án kíváncsi a fürdőszobában.

A helyes válaszok a cookie-kkal a következők:

 • Szappan - 53%, minden mosószer anyja, barátságtalan a bőrön. Nem számít, mennyi olajat adnak hozzá, a pH-tényező mindig majdnem kétszerese az egészséges bőrnek. Beleértve a gyermeket. Ne feledje!
 • mosogatórongy - 20%, masszázs és mechanikus peeling.
 • törölköző - 9%, fontos a fürdés után.
 • fogkefe - 6%, a fogak és az íny legjobb barátja, a cádiák és a lustaság ellensége.
 • zuhany - 5%, sokkal higiénikusabb fröccsenés a fürdőszobában. Olyan importszó, amely semmi köze a lélekhez és a fulladáshoz.
 • héj - 1%, azaz mosogató, és nem az, amelyben a puhatestűek élnek.

8 elem a fürdőszobában: kényelem részletesen

A fürdőszobában sok dolog van. Mások nélkül lehetetlen, mint fürdőkád vagy mosdó nélkül. Nagyon fontosnak tartjuk a keverőt vagy a toalettpapírt, például kazánt. De vannak olyan elemek, amelyekre már nem akarsz elválni. Könnyebbé teszik az életet, díszítik az életet, a fürdőzést vagy a kéz- vagy lábmosást sokkal kényelmesebbé teszik. Állítsd be ezeket az egyszerű találmányokat a saját fürdőszobádban és tedd különlegesvé!

tartalom

Asztal - polc - a fürdőszoba ↑

Kezdjük a javítást a fürdőből. Ki ne akarja lemosni a fáradtságot meleg vízben egy nehéz nap után? És sokan töltöttek benne, egyedül egy csésze kávét, egy könyvet vagy táblagépet, az egész estét. Lehet, hogy felidézi a filmfelvételeket, ahol a hősnő lustán lappang a magazinon, a buja habban, és egy pohár bort hoz ajkához. Elgondolkodott már arról, hogy hova helyezi ezt az poharat, és hogyan tartja kezét a magazin? Ez az egész, nem kell többé székletet cserélni, a köröket és a tányérokat szendvicsekkel körbezárni a fürdő sarkában! Vásárolunk vagy csinálunk saját kezűleg a táblázat legegyszerűbb találmányát - egy tálca a fürdőhöz. Vágja egy poharat, egy könyvet vagy egy tabletta polcát, és egy lemez vagy bögre lévő mélyedést. Pihenjen kényelmesen!

Egy fürdőszoba asztal készítése ↑

Szüksége lesz: egy tábla, mérőszalag, fűrész, fúró, kirakós, csavar, ecset, lakk vagy védőbevonat fa számára. A fórumon a legjobb választani a fa nem lágy, ahogy áztatják. Ennek elég vastagnak kell lenni ahhoz, hogy az asztal ne hajlítsa meg a szükséges hosszúságot. Előzetesen minden hibát megtisztítunk, és csiszolópapírral vagy csiszológépvel őröljük. Bemutatjuk a jövő asztalunkat középen, és az alján látható jeleket a képen látható módon rajzoljuk két vonalat a fürdő belső szélének és a tábla közötti érintkezési pontok mellett. Ez lesz a jelölés a táblázat rögzítéséhez. Ezt követően az előzőleg elkészített sávból két azonos szegmenset láttunk. Hosszuknak kissé kisebbnek kell lennie, mint a tábla szélessége. Csiszolni és csavarozni a fő felületre. Az utolsó szakaszban egy darabot vágunk az üveg alatt egy kirakós és egy fúró segítségével. Továbbra is feldolgozni kell az asztalunkat, amely a fedélzetet a víz ellen védi.

És a videó egy kényelmesebb asztal létrehozásának módját mutatja, de azok számára, akik jobban szeretik a munkát.

A fürdőszoba lépései: részletes videó - egy lecke a saját kezű létrák készítéséhez ↑

A létra - lépcsőház a fürdőszobában egy praktikus kialakítás, amely jelentősen megkönnyíti a víztisztítás vételét. Egy ilyen eszköz segítségével az ember könnyedén leküzdheti a fürdőszoba oldala által képviselt akadályt, kényelmes emelkedést és leereszkedést eredményezve. Természetesen az idősek és a gyermekek többnyire ezt a tételt igénylik, de ha a fürdő magas és a tulajdonos kicsi, akkor a lépések teljesen egészséges felnőttek számára szükségesek.

A fürdőszoba létrájának kiválasztásánál a következő tényezőket kell figyelembe venni: a gumiból készült burkolatok jelenléte a lábakon, csúszásmentes bevonat a lépcsőn, az anyagok szilárdsága. Kívánatos, hogy a felnőtteknek tervezett fürdőszoba lépcsője krómozott acélból készült, mivel ez az anyag gyakorlatilag nem fél a magas páratartalmától, és ezért nem ad korróziót. És köszönhetően a párnáknak vagy a gumi lábának csúcsainak, a létra nem csúszik. Nézd meg a fotót, hogy mi a különböző lépések a fürdőszobaipar számára.

Ellentétben a felnőttek eszközeivel, a gyermekek lépcsője főként műanyagból készült. Ez annak köszönhető, hogy a gyerekek kis súlya és az a tény, hogy a polimer termékek könnyen átalakíthatók valami fényes és mesés. De ebben az esetben a fürdőszobai lépcső gyártásakor a termékeknek meg kell felelniük bizonyos szabványoknak: az anyagoknak nem szabad a gyermek súlya alá süllyedniük, és a felületet csúszásmentes anyaggal kell lefedni.

Azok számára, akik a saját kezükbe akarnak lépéseket tenni, javasoljuk, hogy tanulmányozzák a videó anyagát.

Tükör és polc a higiéniai termékek számára: a tisztításhoz szükséges minimális mennyiség

A fürdőszobában nem lehet anélkül, hogy ilyen belső tárgyak, mint a tükör és a polc. Az emberek általában borotválkoznak, és a nők, hogy rakják fel vagy távolítsanak el sminket, szükségük van egy tükörre. Kényelmesen, ha egy csuklós szekrénybe van szerelve, ahol minden higiéniai tételt elhelyezhet. De az ilyen bútorok beavatkoznak egy kis helyiségbe. A Hruscsovban, általában a samponok és a kozmetikumok kiosztják helyet a mosdó alatt, beállítva az éjjeliszekrényt. A tükröt csak a falra vagy az ajtóra lehet lógni.

A helytakarékosság érdekében a fal részeit tükrökkel simíthatja be, ha a tulajdonosok úgy döntnek, hogy elhagyják a mosógépet a mosdó alá, akkor a kád felett, vagy inkább az oldalfalon, ahol a csaptelep fel van szerelve, polcot hozhat létre. Nem zavarja senkit, és nem veszi a használható helyet. Ezzel az elrendezéssel azonban a zuhanyzó öntözés a másik oldalra szerelhető fel, ellenkező esetben a kozmetikumok folyamatosan feltöltődnek vízzel. És ha a csövek helyzete nem teszi lehetővé a zuhanás másik falra való áthelyezését, akkor kaphat egy polcot fedéllel, mint egy kenyérkefe, és zárja le a vízkezelés időtartamára.

A mennyezet alatt egy nagy polccal - egy mezzanine-vel gondoskodik. Egy kombinált fürdőszoba esetén kényelmesen nyitott polcokat is használhatunk rack formájában a WC-k és más készülékek közötti felépítéssel. Tehát ugyanúgy a mosdóteret lefedik valakinek, aki mosakodik, miközben szüksége van rájuk, és sok kis tárgyhoz és dobozhoz fog helyet találni, amely minden fürdőszobában tele van: tiszta törölköző, tisztító- és tisztítószerek, kozmetikumok stb.

Mosogató a lábak mosásához - luxus vagy a fürdőszobához szükséges tartozék ↑

Milyen gyakran szembesülünk a gyors mosás problémájával, vagy csak a meleg szezonban a lábakat öblítjük ki. Van egy mosdó a kezekhez, és a lábakhoz önt kell mosni vagy fürödni. És mi van akkor, ha nincs idő, például gyermeket gyere el egy sétából, vagy vendégeket vársz. A lábfürdő ebben az esetben nem elegáns, hanem szükségszerű. A nagyméretű fürdőszobákban ez a tárgy elegáns és jó megjelenésű, és nem csak szükségesnek tűnik, hanem a belsőépítész tervezője is.

A fürdőkád ilyen kényelmes kombinációját mosdókagylóval és törülközőtartóval lehet mosni.

De mi a teendő, ha a fürdőszoba mérete nem teszi lehetővé, hogy ne csak egy extra fürdőszobát adjon hozzá, de még egy mosdó is luxus lesz? Majd jöjjenek a felfújható fürdők lábak mosásához. Gyorsan felpuffadt - felrobbantott - tedd be a szekrénybe. Egyszerű!

Kompakt és nagyon kényelmes, hogy egy kis kád hidromasszázs. Az üzletek mind a költségeket, mind a funkcionalitást kínálják.

Néhány jó kis dolog a fürdőszobában ↑

Mágneses tartók fürdőszobákhoz ↑

Mindenki szereti, ha minden közel van, és nem kell elérnie a kedvenc sampont, vagy szappanot kell szednie egy nedves szappantartóból. A mágnesek tartói közvetlenül a zuhanyzón, a fal felett helyezkednek el, a mosdókagyló felett. A falhoz csatolva légies légkört teremtenek, ugyanakkor zavart keltenek.

Emlékszel egy szappan mágnestől gyermekkor óta? A kicsi csak annyira alkalmas a szappan tartására és megtartására.

A borotválkozó lábak állványa: ajándék egy nőnek ↑

Briliáns az egyszerű témában. Rendszerint porcelánból vagy műanyagból készült, bordázott szélekkel, így a női szappan ujjai nem csúsznak el. Ez a készülék a saját fürdőszobájában falhoz tapasztja helyes helyét, és meglepődni fog, hogy még mindig nélküled maradt.

Vanity állvány: videó készítés útmutató és fotó ötletek ↑

Ez egy olyan elem, amely gyakran a legfőbb funkcionális megoldás a fürdőszobában, mint a különféle dolgok tárolására szolgáló szekrény, és a csatornahálózat fedőcsöveként. Ha a piac kínálatából indulunk, ma a mosdókagyló alatti tartóállványok sokasága képviseli. Vannak szekrények mosdók kis fürdők, vannak - a nagyok. Ami a szekrény alakját és típusát illeti, ez függ a fürdőszobától, az igényeitől és természetesen az ízlésedtől.

A mosogató alatt lévő szekrény saját kezűleg is elkészíthető, köszönhetően a videó útmutatónak

De ha még mindig készterméket szeretne vásárolni vagy megrendelését a megfelelő kézműveseknek megrendelni, fontolja meg a különböző típusú talapzatokat.

A lógó talapzat módja a helytakarékos kis fürdőkben. A lógó mosogató felszabadítja a padlón lévő helyet, és lehetővé teszi a fürdőszoba gyors tisztítását.

A fényűző szekrény nem csak tágas szekrény, hanem műalkotás is.

A mosogató alá süllyesztett kövek - egy olyan tárgy, ahol elrejthet egy csomó szükséges dolgot

Nagyméretű tálalókhoz - egy tágas, falra szerelhető fülke asztalként, polcként vagy csak tervezői tartozékként használható.

A kis fürdőszobák tökéletes megoldása a sarokállvány.

Bármit is választhat - házi készítésű terméket vagy kész szekrényt, ne hagyja figyelmen kívül ezt a bútort a fürdőszobában.

Megvizsgáltuk 8 szokatlan, és sok tantárgyat már ismerős. Adja hozzá a fürdőszobába, és még kényelmesebbé és moderné válik.

Kis fürdőszoba kialakítása (valódi fotók)

A fürdőszoba olyan helyiség, amelyben mindennek a lehető leghatékonyabbnak és esztétikainak kell lennie. Ebben a cikkben lehet majd megtudni egy kis fürdőszoba árnyalatát, mely belső elemeket választani, mely fürdőszobai felszerelést előnyben részesíteni, valamint hogy hogyan lehet elérni a maximális helytakarékosságot.

Kis fürdőszoba, hogyan kell felosztani a szabad helyet.

A standard fürdőszoba mérete 4-6 négyzetméter. m., minden fent (7-10 m²) egy nagy fürdőszoba.

Fürdőszoba mérete 2-3 négyzetméter. nagyon kicsi. Egy ilyen szobában csak az összes szükséges, azaz: fürdőszoba és mosdó található.

A fürdőszobai jellemzők alapelvei:

 • A kényelem és a tér növelése érdekében az ajtónak kifelé és lehetőleg üres falra kell nyílnia (ahol semmit sem lehet elhelyezni);
 • Javasoljuk, hogy a mosdót és a tükröt helyezze el úgy, hogy amikor belépsz a szobába, a szemed azonnal rájuk esik;
 • A fürdőszobát a falhoz kell helyezni, és fel kell venni a helyet (így a fal és a fürdőszoba között nincs semmiféle rés);
 • A helytakarékosság érdekében a mosógép a mosogató alá helyezhető;
 • A mosdó alatt mosógép helyett szekrény lehet;
 • A helyet zuhannyal lehet megtakarítani.

Külön fürdőszoba és WC

A fürdőszoba általában 2-3 négyzetméter. nagyon kicsi. A helyiség minden mérését pontosan el kell távolítani, majd válassza ki, hol és milyen elemek találhatók. És csak akkor válassza ki a vízvezetéket, mert ha korábban választottad, akkor nem illeszkedik a mérethez.

Külön fürdőszoba és egyebek:

 • Ha két vagy több ember van egy családban, akkor fürödni és mosdóhelyet foglalni anélkül, hogy bárki zavarná;
 • Nem elég hely, minden szükséges kommunikációnak zsúfoltnak kell lennie;
 • A mosdó után folyamatosan kellemetlen kényelmetlenség szükséges a következő helyiségbe való belépéshez.

Kombinált fürdőszoba

Ebben a kiviteli alakban vannak előnyök és hátrányok is.

Pozitív szempontok:

 • Több hely;
 • A mosdó után nincs szükség a fürdőszobába;
 • Lehetőség van minden szükséges kommunikációra a fürdőszobában.

hátránya:

 • Hátránya nagy családnak, amikor a fürdőkészülék elfoglalt és a WC-hez való hozzáférés blokkolva van;
 • A frissítő illata a fürdőszobában.

A sarokkád egy jó hely egy kis szoba számára.

A sarokkád jó megoldás egy kis fürdőre. Segít megtakarítani a helyet.

A helytakarékosság a sarokkád méretétől függ, de szerény és nagy is lehet.

És arról is, hogy a vízvezeték többi része hogyan kerül a helyiségbe. És attól függően, hogy, mint az evés helyét, úgy optimalizálja.

Egy nagyon szerény sarokkádban a felnőtt valószínűleg nem tud kényelmesen belemenni, de zuhanyozni fog.

De ebben az esetben zuhanyozhat.

De ha a családnak van gyermeke, akkor kényelmesebb lesz a fürdőben fürdeni.

Zuhanykabin - remek kis fürdőszoba

A zuhanyzófülke jelentős helyet takarít meg a fürdőszobában. Csakúgy, mint a szín és az anyag vizuálisan bővíteni a teret.

előnyei:

 • Helytakarékoskodás (kis fürdőszobákban ez nagyon fontos);
 • A víz nem permetezett a zuhany alatt;
 • A hideg levegő nem lép be a kabinba zuhany közben;
 • A gyermekek számára speciális modellek vannak, mély tálcával;
 • A zuhany alatt a sérülés kockázata alacsonyabb, mint a fürdőszobában;
 • A víz megtakarítása (fürdés közben a fürdőszobában, a víz többet költ, mint a zuhanyzóban).

hátrányai:

 • Nem lehet teljesen vízbe merülni és élvezni az órát;
 • Az idősek hátrányai;
 • Napi karbantartást igényel (tisztítandó plakk).

Hogyan helyezhetünk el egy mosógépet

A mosás elegendő helyet foglal a fürdőszobában, különösen akkor, ha a fürdőszoba kicsi.

Számos jó lehetőség van a mosógép elhelyezésére:

 • A mosdó alatt (ha van egy hely ellene);
 • Az asztal alján, a mosdó közelében (a mosdó alatt elhelyezhetsz egy szekrényt vagy polcokat);
 • A konyhában (fel lehet szerelni a pulton alatt).

Az első kiviteli alaknál, a mosógép mérete miatt, a mosogató magas lesz. Ehhez tanácsos felemelni a padlót javításkor, a gép helye mellett.

A második lehetőség egy kis fürdőszobában kevésbé lehetséges, ha már van egy teljes fürdőszoba. De ha inkább fürdőszobára helyezi el a zuhanyzót, akkor elég lesz.

Ebben az esetben a szoba könnyen elfér egy szekrényt, polcokat, mosodai kosarat.

A harmadik esetben ez a megoldás meglehetősen nyereséges, hiszen a helyet a fürdőszobában tárolják.

Ennek számos hátránya van:

 • A zaj a gépből (a fürdőszoba ajtaját le lehet temetni, valaki rendszeresen belép a konyhába, a zaj pedig bosszantó lesz);
 • Gyakran használják mosógépet a kosár helyett kosár helyett, kevésbé megfelelő a konyhában, mint a fürdőszobában (gyakran a gép ajtaja nyitva van, ami kellemetlenséget okoz);
 • A por és a termékek tárolása nem ajánlott (valószínűleg szétszóródik a mosási folyamat során, és a közelben vannak termékek).

Kis fürdőszoba díszítése

A fürdőszoba fontos és gyakran látogatott hely a lakásban. Meg kell kényelmes, kényelmes és funkcionális. A fürdőszoba befejezéséhez szükséges anyag a pénzügyi kapacitástól, a vele való együttmûködés bonyolultságától, valamint a jövõben attól függ, milyen egyszerű és egyszerû a tisztítás.

Kerámia burkolólapok

Ez egy általánosan használt és meglehetősen gyakori anyag. A kerámia csempe ellenáll a nedvességnek, megbízható, tolerálja a hőmérséklet ingadozásokat.

A csempék gyártásának folyamata nem bonyolult, így magad is megteheti. Egy ilyen csempe hosszú ideig tart, könnyen kezelhető, és nincs szükség különös gondosságra. Ő is elég stílusosnak tűnik.

Választhat bármilyen színt és mérett. Ennek az anyagnak egy mínusz az a magas ár.

mozaik

Ezt az anyagot gyakran használják kerámia cserépként. A mozaik ellenáll a nedvességnek, tolerálja a hőmérséklet változásait. Ez az anyag is tartós és megbízható.

A mosogatón a mozaik falán, a fürdőszobán, a négyzetek, téglalapok, gyémántok, hatszögek formájában választhatók.

És mi is a plusz, segítségével, bármilyen felületet furnérozhat (ívelés, párkány vagy rés formájában).

A mozaik olcsóbb, mint a kerámia csempe, de drágább, mint a műanyag panelek. Legfőbb hátránya a lefektetés (nagyon hosszú és időigényes, mivel sokkal kisebb, mint a méretű csempe). A kiváló minőségű munkavégzéshez és a jó esztétikai megjelenéshez szakértőt kell felvennie.

Műanyag panelek

Ez a lehetőség a faldíszítés olcsóbb, mint a kerámia csempe és mozaik. Az ilyen anyag elviseli a hőmérsékletet és ellenáll a nedvességnek.

A műanyag panelek könnyen tisztíthatók és nem igényelnek speciális szerszámokat. Megbízható, ha a munkát jól és megfelelően végezték (ha a varratok nem tömítettek tömítőanyaggal, akkor nedvességet adnak).

A műanyag panelek bármilyen színben választhatók. Ennek az anyagnak nagyon fontos és jelentős hátránya, hogy az idő múlásával megjelenik a gomba formája és spórái.

Szekrény és tükör kiválasztása a fürdőszobában

Egy kis fürdőszobában elég sok hely van. Ennek megfelelően minden, ami létezik, a lehető legtágabbnak kell lennie.

A belső térnek azonban minimálisnak kell lennie. Nem szabad sok helyet foglalniuk, mivel a helyiség kicsi, ezért kicsi tárgyakat ajánlani.

Két lehetőség közül lehet választani:

Az első változatban minden nagyon egyszerű. A szoba sarkában egy zuhanykabin telepíthető, a szoba többi részében egy mosdó található a pulton, a mosdó alatt egy szekrény található, mellette egy mosógép.

A mosogató felett tükör telepíthető a táblagép teljes hosszára.

A második verzióban kevés hely van a szobában. Ilyen esetekben a mosógép a mosogató alá van szerelve, és egy tükörszekrény felett van (nem sok helyet eszik, mindent el tud tárolni, és nem kell tükört telepíteni).

A kényelem és a helytakarékosság a hely, hogy a niche (tárolási szappan, sampon, stb), akkor sokkal jobb, mint a további polcok.

A padló és mennyezet befedése a fürdőszobában

Leggyakrabban a dekoráció a padló a fürdőszobában használják:

 • Mozaik (az anyag tart sokáig, nedvességálló, könnyen tisztíthatók vele, vízzel érintkezve a padló csúszós);
 • Linóleum (a legegyszerűbb és anyagilag előnyös anyag);
 • Természetes fa (drága lehetőség, az anyag állandó ápolásra szorul, fél a nedvességtől (védő bevonattal kell kezelni));
 • Természetes kő (az anyag meglehetősen drága, nedvességgel szemben ellenálló, hosszú ideig tart).

A fürdőszoba mennyezetét leggyakrabban festették. Ritkán feszített mennyezet. Mindkét lehetőség mindenképpen alkalmas, de a felfüggesztett mennyezet sokkal szebb és elegáns.

Fény megválasztása

A nap különböző időpontjaiban a fürdőszobában lévő fény különböző célokra szükséges, ennek megfelelően néha kevesebb, és néha több is szükséges.

Nagyon fontos, hogy ezt a szobát nagyon jól megvilágítsa, ugyanakkor ne felejtsük el a biztonságot.

A világítás fő típusai:

 • A fő fény (egy fényforrás található a mennyezeten, megvilágítja az egész szobát, de a fürdőszobában gyakran függöny használ (megakadályozza, hogy a fény bejusson a fürdőszobába));
 • Spotlámpák (egyenletesen elhelyezve a helyiségben, és ennek megfelelően az egyes területekkel kapcsolatos problémák nem).

Ne felejtsük el a munkafényt - ez a mosogató fölött vagy a tükör felett lévő fény. Ehhez fali lámpatesteket, pontlámpákat vagy irányított lámpákat használhat.

A tükör felett vagy a tükör oldalán helyezhető el (így a világítás egyenletesebb).

10 tipp a tárgyak elhelyezéséhez a fürdőszobában

A fürdőszoba felújítása során mindenki csodálkozik. Hogyan kell a WC-t elhelyezni? Milyen magasságban telepíti a keverőt. Mennyire kényelmes a törülközőtartó és egyéb kiegészítők rögzítése?

Néhány tippet kínálunk a fürdőszoba behelyezésekor. A fürdőszobában található vízvezeték és tartozék megfelelő elhelyezése segít a napi használatuk kényelmének javításában.

1. A mosdó átgondolt elhelyezése nem csak a használat kényelmét javítja, hanem csökkenti a vízpermetezést. A mosdót általában a padlószinttől 85-90 cm-re felfüggesztik. Ebben az esetben ne hajlítsa meg a mosást. Azonban a kézmosáshoz nem kell túl magasra emelni.

2. Ha a mosogató alatt lógó talapzatot szeretne telepíteni, fontos figyelembe venni a mosogató típusát - süllyesztett vagy felszíni felszerelést. Ha a mosogató beépítve van, akkor a szekrény a megadott magassághoz csatlakozik. Ha a számlát - akkor a szekrényt kissé alacsonyabbra kell helyezni, a mosdó oldalainak magasságának megfelelően.

3. A fürdőhöz tartozó tükör közelében, amely a fürdőszoba egyik jellemzője, gyakran felszerelnek lámpatesteket vagy falikarokat. Néhány ember, mint a tükör felső széle fölé helyezett speciális lámpák, valaki klasszikus, két fényforrással rendelkezik, a tükör bal és jobb oldalán. Az ilyen lámpák közötti optimális távolság 90-100 cm, természetesen érdemes megfontolni, hogy az ilyen méretek optimálisak legyenek, a tükör szélességének megközelítőleg egyenlő legyen a mosdó méreteivel - 50-70 cm-rel.

4. A törülközőtartó 120 centiméteres magasságban használható. Ezzel az elrendezéssel nem kell törölközőhöz jutnia. Ugyanakkor, ha gyermeke van a házban, akkor lehet, hogy optimálisabb a tartó kiszerelése. Vagy készítsen külön törülközőtartót a gyermekek számára - pl. Telepítse a mosdószekrény oldalára.

5. Végül, a horoghoz, amely általában köntöst vagy más ruhát lóg, az optimális magasság egy és fél méter.

6. Mi fordulunk a fő tulajdonsága a WC vagy közös fürdőszoba - WC.

A legtöbb ember számára a WC-ülés kényelmes magassága 43-48 cm, és ha kompakt WC-vel vagy csatolt modellekkel alig tudjuk befolyásolni a beépítésük magasságát, akkor a beépített helyiség magasságának beállítása a beépítési helyzet beállításával állítható be.

7. Ne felejtse el elfelejteni a WC-tekercs tartó optimális felszerelését. A WC-hez való távolság jobban ellenáll a 20-30 cm-es tartományban. Egyetértek, nem nagyon kényelmes, ha el kell érnie a papírt.

8. A zuhanyozás megszervezésénél gondosan mérlegelni kell a keverő helyét a fali vagy beépített típusoktól függetlenül. A vízvezetékcsövek optimális beépítési magassága körülbelül egy méter. Ugyanakkor a zuhanykészletet rendszerint fel kell szerelni azzal a ténnyel, hogy az öntöződoboz kb. Két méter magasságban helyezkedik el. Ez az opció alkalmas a közepes magasságú emberek számára.

9. Úgy gondolják, hogy a zuhanykabin minimális mérete 90x90 cm, jobb, ha tágasabb rekesszel rendelkezik. Ha a terem helyzete korlátozott, akkor trükkökre támaszkodhat - hogy a tusolószoba téglalap alakú legyen, ezzel kompenzálva a szélesség szélességét.

10. A fürdőszobai belső tér kölcsönös elrendezése szintén nagy jelentőséggel bír. Ha a padlóméret megengedi, a mosdókagyló vagy a fürdőszoba előtt legalább 75 cm-nek kell lennie, és ne felejtse el elhagyni a helyet a WC és a fal vagy mosogató között. Az optimális érték körülbelül negyven centiméter.

Összefoglalva, érdemes megjegyezni, hogy a méretek csak ajánlottak. Ezért néha jobb, ha az értéket kicsit módosíthatja. Például, ha a magasság átlag felett van, akkor célszerű egy zuhanykészletet beállítani valamivel magasabbra, mint az ajánlott. Ugyanez vonatkozik a fürdőszobában lévő más tárgyakra és kiegészítőkre is.

Sok szerencsét teremt a legkényelmesebb környezetben a fürdőszobában, kényelmes az Ön számára!

15 ötlet a tökéletes megrendelésre a fürdőszobában

Minden nap a fürdőszobában kezdődik és végződik, ezért nagyon fontos, hogy minden szép és ergonómikus. Legyen óvatos bárhol a házban, és a fürdőszoba sem kivétel.

Az AdMe.ru összegyűjtött néhány nagyszerű ötletet, amelyek nem drágák és átalakítják a fürdőszobát.

A helyiség használata a fürdőszoba alatt

A csuklós ajtókkal ellátott fülke lehetővé teszi, hogy kényelmesen elférjenek a különböző kis dolgok, anélkül,

Polc az ajtó felett

A bejárati ajtó felett felfüggesztett polc további helyet biztosít a hasznos részletek tárolásához.

Üvegtálak

A szokásos üvegedények nagyszerűek a kis kiegészítők tárolásához. Polcra rakhatod, vagy rögzíthetsz a falra.

Kis fürdőszoba belseje

Egy kis terület a fő probléma azok számára, akik a fürdőszobát nem csak funkcionálisak, hanem stílusosak is szeretnék. Még a legnehezebb is, nem mindig lehet gondoskodni arról, hogy a fürdőszoba ne legyen zsúfolt és túl közel, és a dekoratív kiegészítőkről semmi köze. Eközben a kis szoba kialakítása nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik, ha helyesen közelítené ezt a problémát.

Kis fürdőszoba belseje

Megfelelő elrendezés

A fürdőszoba kicsi, ha területe nem haladja meg a 4 m2-t. Sok városi apartmanban csak 2-3 m2 van elosztva egy fürdőszoba számára. És ezen a kis területen egy kádat, mosdót, WC-t, mosógépet és legalább néhány polcot kell elhelyezni a kellékek tárolására. Ezenkívül mindent úgy kell elhelyezni, hogy szabad utat és kis helyet biztosítson a vízvezeték szerelvények előtt.

Kis fürdőszoba design

A tervezést gondosan át kell gondolni. Először is, rajzoljon egy fürdőszobai tervet, amely feltünteti a pontos méretet és kijelöli a kommunikációs eredményeket. Ezután meg kell határoznia, hogy mi a vízvezeték mellett a legfontosabb, és amely nélkül teheti meg. Ez vonatkozik a fűtött törülközőtartókra, a bútorokra, a terjedelmes kiegészítőkre. Minden elemet vázlatosan fel kell tüntetni a terven a tervezett telepítési helyszínen.

Fürdőszoba tervezés lehetőségei

Az elhelyezkedésnek bizonyos szabályai vannak, a fürdő alakjától és az ajtó helyétől függően:

 • négyszögletes szoba, bejárat a sarokból vagy az oldalról - ajánlott egy kádat (zuhanyzó) tenni a bejárattal szemben vagy átlósan az ajtóból. Mosdó a fürdő egyik oldalára, WC-re - a másik oldalon. Ha a bejárat a fal közepén helyezkedik el, a kád vagy a kabin az ajtó egyik oldalára van szerelve, a mosdó és a WC pedig a másik oldalon helyezkedik el. Az ajtóval szemben lévő szabad tér vizuálisan bővíti a szobát;

Fürdőszoba belső lehetőségek

A fürdőszoba világos belső része, kényelmes tárolórendszer és a vízvezeték jó elhelyezkedése

A fülkékkel és kidudorodással rendelkező helyiségek esetében ezek az ajánlások csak részben alkalmasak, mivel minden egyes esetben az elrendezésnek figyelembe kell vennie a falak kialakítását.

Fürdőszobai ergonómia

Vízvezeték kiválasztása

A szabványos vízvezeték sok helyet foglal el, és egy kis helyiségben kényelmes elrendezni. A kisméretű fürdőszobák teljes vonalvezetése, a kompakt méretek és a magas funkcionalitásúak kombinációja. Legtöbbjük szimmetrikus vagy aszimmetrikus alakú szögletes kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a leghatékonyabb térhasználatot.

Zuhanykabin

Kis méretű szobák elrendezésénél szükség van a zuhanykabin előnyben részesítésére, ha természetesen egyik háztartás tárgya sincs. Valóban, annak ellenére, hogy a kabinban minden funkció megtalálható, soha nem fogja teljesen helyettesíteni a kádat.

A 3-4 m2 területű szobák tökéletesek a különféle formájú, teljes hosszúságú zuhanykabinokhoz, a legfontosabb az, hogy kiválasztják a megfelelő helyet. Ha a terület 3 m2-nél kisebb, előnyben kell részesíteni a kisméretű kabinokat - 70x70 és 90x90 cm között. Kedvelt lehetőség a zuhanyzókeret kialakítása, amelyhez még kevesebb helyre van szükség.

Hogyan helyezzünk el egy zuhanyzót

Zuhanyzó kis fürdőszobában

Javasoljuk, hogy egy tálaló vagy egy összecsukható ajtót válasszon, mivel a csuklós ajtó nagyobb szabad helyet igényel a belépés előtt. Annak érdekében, hogy a fürdőszoba könnyebbé és tágabbá válhasson, ajánlatos egy tuskabin felszerelését átlátszó üvegházzal. A keret nélküli üvegmodellek, amelyek vizuálisan könnyebbek és kompaktabbak, nagyon meggyőzőek.

Zuhany a kis fürdőszobában - a legjobb megoldás ebben az esetben, mivel kompakt és működőképes

fürdő

Ha nem akarja lemondani a fürdőről, könnyen felvehet egy kis modellt. A 100x100 cm-130x130 cm méretű szögletes szimmetrikus fürdõ tökéletes egy négyzet alakú helyiséghez, egy aszimmetrikus 75-80 cm széles és 110-150 cm hosszú szûk egy négyszögletes helyiségben. és téglalap alakúak, amelyek nem csak kompakt zuhanyzók.

Fürdő a távoli falon

Egy kis kád tökéletesen illeszkedik egy kis helyiségbe.

Azok számára, akik fürdeni és zuhanyozni akarnak, van egy kombinált lehetőség - hidroboxing. A méretek szempontjából sokkal kompaktabb, mint a közeli kabin és kád, nagyon kényelmes a használat, sok hasznos funkcióval ellátva. Igaz, nem alkalmas a legkisebb fürdőszobákra, és a hidro doboz árak nem mindenki számára elérhetőek. De van egy alternatíva: egy zuhanykabin elhelyezése a fürdő oldalán. Sokkal olcsóbb, mint egy kabin megvásárlása, és lehetővé teszi, hogy mind a zuhanyzó, mind a fürdőszobát egy korlátozott területen használja.

Zuhanyzós fürdőszobával

Mosogató és WC

Maga a héj nem sok helyet foglal el, de alakja jelentős hatással van a tér optimalizálására. Például a felfüggesztett szerkezetek lehetővé teszik a térség racionális használatát a tálban, míg a talapzaton lévő mosogatók kizárják ezt a lehetőséget vagy részlegesen korlátozzák azt. Az éjjeliszekrényű mosdók nagyszerűek a szükséges dolgok és higiéniai termékek tárolásához, de még nehezebbnek tűnnek.

Szekrény mosogatók

Ha egy mosógépet kell mosni a fürdőszobába, akkor a legjobb a vízililiom mosogató megvásárlása, ami egy lapos szifonnal ellátott tál. Ebben az esetben a mosógép közvetlenül a mosogató alá van szerelve, és további helyet szabadít fel. A legkisebb fürdőszobák számára a kompakt lógó sarokmosók optimális megoldást jelentenek.

A WC-k különböző változatokban is kaphatók, amelyek közül a szögletes termékek a legösszetettebbek. Teljesen semmiképpen sem alacsonyabbak a szabványos modelleknél, de lehetővé teszik a fürdő hasznos felületének hatékonyabb kihasználását. Lógó WC-t is fel lehet szerelni: ezeknek a modelleknek a méretei szabványosak, de az üres helynek köszönhetően kisebbek és vizuálisan megnövelik a fürdőszobát.

Stílusos fürdőszoba lógó WC-vel

A vízvezeték és a bútor közötti távolság

Tanács. A felfüggesztett vízvezeték megválasztásakor vegye fontolóra annak a bázisnak a szilárdságát, amelyhez csatlakozni fog. Mind a mosogató, mind a mosdó súlya sokat jelent, ráadásul a terhelés a használat során megnövekszik, így a gipszkarton válaszfalai vagy a könnyű blokkokból készült falak felszerelése lehetetlen a keret előerősítése nélkül.

Bútor kis fürdőszobához

Szoros körülmények között nehéz helyet találni a fürdőszobában a bútorok számára, ezért a legszükségesebbre kell korlátozódnia A legalkalmasabb választás a szekrény szekrény és a kompakt lógó polc. Egy keskeny szekrényt lehet elhelyezni bármely szabad sarokban, az ajtó közelében vagy a vízvezeték szerelvények között. A függőleges elhelyezkedésnek köszönhetően kevés helyet foglal el és jó kapacitása van.

Fürdőszoba szekrény

Ami a polcokat illeti, sokkal több lehetőség van. A felfüggesztett szerkezetek nem blokkolják a folyosót, nem zavarják a vízvezeték használatát, így bármely kényelmes helyen rögzíthetők. De itt fontos, hogy ne vigyük túlzásba: minél több polc, annál közelebb van a fürdőszoba, különösen, ha a polcok szélesek és a bejárat mindkét oldalán találhatók. Kiváló megoldás az ajtó felett álló polc, mivel lehetővé teszi, hogy kényelmesen elhelyezzen egy csomó szükséges részletet, és ugyanakkor ne érje a szemét.

Vízszintes fali szekrény a fürdőszobában

Padló és fali polcok a fürdőszobában

Csempe kiválasztása

A falak és a padló belső dekorációja nem kevésbé fontos, mint a bútorok. Helytelenül választott csempe vizuálisan csökkentheti a fürdőszobát, sötét vagy homályos, kifejezéstelen vagy túl fényes és dacos. Itt figyelembe kell venni nemcsak a színt és a textúrát, hanem a csempe méretét is, valamint a helyét.

A bélés színkombinációját vissza kell állítani, elsősorban a világos színeket:

 • meleg gamma - homok, bézs, pasztell árnyalatú korall és narancs;
 • hideg gamma - minden kék árnyalat, lila, citrom, könnyű türkiz;
 • semleges színek - gyöngyház szürke, fehér, halvány rózsaszín.

Egy kis fürdőszobában nem szükséges vízszintes szétválasztás különböző színű csempékkel, de ez nem jelenti azt, hogy a célnak szilárdnak kell lennie. A szoba vizuális bővítéséhez egy színhatárat helyezhet el a fal tetején és alján, a függőleges betét pedig növeli a mennyezet magasságát. Ha bizonyos területeket szeretnénk kiemelni, használjon sötétebb színű csempe, mint a fő háttér. Az azonos tartományú árnyalatok legjobb kombinációja, de túlságosan ellentétes színek nem kívánatosak.

A fehér csempék és a virágnyomatok kombinációja

Fürdőszoba hűvös színekben

Továbbá ne válasszon egy csempe egy nagy mintát. Ez vonatkozik a geometrikus mintákra és a különféle díszekre és panelekre is. Minél nagyobb a kép, annál kisebb a helyiség. Ha dekoratívabbá kívánja tenni az arccsont, beillesztheti az egyes csempeburkolatokat egy kis mintával vagy csak egy más árnyalattal. A mozaikbetétek is nagyon látványosak.

Kis fürdőszoba dekorációval

Ami a csempe méretét illeti, nincsenek szigorú követelmények, bár nem ajánlott túl nagy elemeket használni. A legjobb választás a téglalap alakú 75x150 mm-es és 200x200 mm-es négyzet. A téglalap alakú burkolólapok használata vizuálisan bővíti a fürdőszobát, és a négyzet és téglalap alakú elemek kombinációja növeli a felület dekoratív jellegét. De a legnagyobb hatás nem szabványos csempe, például honeycombs formájában.

Méhsejtlemez

A kis méretű fürdőszobában lévő csempeburkolatok leggyakrabban klasszikus módon készülnek - varrás a varratba, a zaklatás módja is népszerű, különösen, ha a csempe négyzet alakú. Az alacsony mennyezetű szobák esetében az átlós telepítés a legjobb megoldás.

A lapok elhelyezése átlósan

Népszerű csempegyűjtemény kis fürdőszobákhoz

24 legfontosabb elem a fürdőszobában

A fürdőszobában dolgokat választottunk - mindent, amire szüksége van, a mosdókról a tükrökre.

1. Forma fürdő, Livingtec kompozit, Toscoquattro.

2. A S.200 kollekció, fa, lakk, arany levél, Meroni Francesco e Figli mosogató konzol.

3. Két típusú travertin, Thrace, 41.538 rubel. (45 × 90 cm).

4. Curveprime keverő, krómozott fém, tervező Andreas Dimitriadis, Laufen.

5. A fűtött törülközőtartó a Versailles-gyűjteményből, fém, Volevatch.

6. Vécé eladó Awe kollekcióból, szaniterek, AM.PM, 379 €.

7. Hammam Topkapi, fém, üveg, márvány, Effegibi.

8. Bath Ring a Kubik, Milltek, Milldue gyűjteményéből.

9. Mosogató, kis kerámia, Arch-Skin.

10. Kapcsolja be a keverőt, krómozott fémből, Jörger.

11. A Grimilde fürdőszobai bútorgyűjteményből, fából, fémből, kerámiából, Visionnaireből származó mosdóval és székzel ellátott konzol.

12. Shells, crystalplan, Falper.

13. Modul mosogatóval Belle Époque, hárs, MDF, bükk, sárgaréz, Arca.

14. Mixer a Pétale de Cristal kollekcióból, sárgaréz, aranyozott, Baccarat kristály, THG, 11 635 euró.

15. Kagyló, kőzettfa, iFurnature.

16. Galéria zuhanyoszlop, fém, Systempool.

17. Mirror Norma, fa, ezüst levél, Devon Devon.

18. Hulladéktároló, porcelán, Sherle Wagner.

19. Fürdő a Origine gyűjteményből, kompozit anyagok kő és fa között, Oázis.

20. Keverő a gyűjteményből Quadrille, aranyozás, kristály, Serdaneli.

21. Mosogató és éjjeliszekrény a Joyce gyűjteményből, fa, kerámia, Villeroy Boch, 56 ezer rubel.

22. Bath a Morphing, a kristályos növények, Louis Louis és Roberto Palomba, Kos gyűjteményéből.

23. Zuhanytálca a Pan kollekcióból, krómozott sárgaréz, Zucchetti.

24. Monolith Plus egészségügyi modul háttérvilágítással és szagelszívással, Geberit.

olvassa el is

Előző anyag
Következő anyag

Comments

Víkendház nagy terasszal a külvárosokban

Apartman Moszkvában, 73 m²

Üdülőhelyek Olaszországban: 12 festői tengerparti város

Oroszország építészete: öt hely, amely inspirációt ígér

Tökéletes vidéki ház: 7 elem

Ház-legenda: P. P. Smirnov kastélya a Tverskoy körúton

Ház Fehéroroszországban, 260 m²

Marrakesh látnivalói: 9 tervezőhely

# Üzemeltetés: Baronok kastélya Skóciában

Velvet szezon: 5 szálloda szokatlan medencékkel

Hol indulhat szeptember: 10 esemény Moszkvában

Funkcionális íróasztal a Liqui szerződésekből

AD Oroszország
a facebookon

AD Oroszország
a Vkontakte-ben

AD Oroszország
a Twitteren

Videó feed
AD Oroszország

AD Oroszország
az instagramban

AD Oroszország
google +

Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Tisztelt olvasók! Sütiket használunk azért, hogy jobbá tegyük webhelyünket és megmutassuk Önnek, hogy mi igazán szeret. Visszatérve webhelyünkre, tovább olvasva a híreket, és megnézzük a belső tereket, elfogadjuk a cookie-k használatának szabályait a "KONDE NAST" JSC Szabályzatának megfelelően.

A szellemi tulajdonjogoknak való megfelelés érdekében forduljon a [email protected] címhez

Szerzői jogi megjegyzés: Az egyéni felhasználók hozzáférhetnek és letölthetik azokat az anyagokat, amelyek a webhely tartalmát alkotják. Az ilyen sokszorosítás csak ideiglenesen megengedett ahhoz, hogy hozzáférjen a honlap tartalmát képező információkhoz. Az ezen oldalon található információk és anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak, és nem szabad másolatot készíteni, felhasználni vagy sokszorosítani harmadik felek írásbeli engedélye nélkül. Ön felelősségre vonható a szerzői jog és más szellemi tulajdonjogok megsértése miatt.

Fürdőszoba ergonómia: a hely megfelelő elosztása

Hallottad a "konyhai ergonómia", a "fürdőszobai ergonómia" kifejezést, és szeretnéd tudni, hogy mi a tudomány az "ergonómia"? Ma örömmel elmondjuk róla. Az ergonómia olyan tudomány, amely egy gép és egy személy, berendezés és egy személy kölcsönhatását tanulmányozza.

Ergonómiai belsőséget nevezhetünk ilyen belső térnek, miközben gondolkodunk rajta, a feladat az volt, hogy maximális emberi biztonságot biztosítson, és olyan körülményeket teremthessen, amelyek a lehető legkényelmesebbek és kényelmesebbek lehetnek az élet számára. Különösen fontos az ergonómia az olyan helyiségekben, mint a fürdőszoba, a konyha, a tanulmány és az edzőterem.
Az ergonómia követelményeit figyelembe veszik a fürdőszoba minden részletének és elemének tervezésekor, beleértve a lámpákat, mosdókat, fürdőszoba bútorokat és még a törölközőt is.

Fürdőszoba ergonómia: távolságok és méretek

Az egészségügyi berendezések orvosai, tervezői és gyártói különös figyelmet fordítanak a fürdőszoba ergonómiájára. Számos tanulmány eredményei szerint az emberek 90% -ára alkalmas racionális elhelyezés és berendezésméret származik.
A fennmaradó 10%, amelyek nagyobb méretűek, vagy kényelmetlenséget vagy számok növelését, nagyobb tusolófülkéket kapnak, és nagyobb helyet hagynak a fürdőszobai elemek között.

Sajnos a fürdőszobák és a szaniterek mindig olyan kicsiek, hogy a fürdő ergonómiai marad álmainkban. De ha legalább megközelítené a szabályok figyelembe vételével a valóság, akkor hozzon létre egy kényelmes fürdőszoba belső.
Ideális esetben 75 cm szabad hely maradjon az összes vízvezeték szerelvény, valamint a fal és az ajtó között.

15 ötlet a tökéletes megrendelésre a fürdőszobában

Minden nap a fürdőszobában kezdődik és végződik, ezért nagyon fontos, hogy minden szép és ergonómikus. Legyen óvatos bárhol a házban, és a fürdőszoba sem kivétel.

Az AdMe.ru összegyűjtött néhány nagyszerű ötletet, amelyek nem drágák és átalakítják a fürdőszobát.

A helyiség használata a fürdőszoba alatt

A csuklós ajtókkal ellátott fülke lehetővé teszi, hogy kényelmesen elférjenek a különböző kis dolgok, anélkül,

Polc az ajtó felett

A bejárati ajtó felett felfüggesztett polc további helyet biztosít a hasznos részletek tárolásához.

Üvegtálak

A szokásos üvegedények nagyszerűek a kis kiegészítők tárolásához. Polcra rakhatod, vagy rögzíthetsz a falra.