Legfontosabb > Tartozékok

Melyik vízmelegítőmelegítő jobb: megtanulod helyesen választani

Nehéz elképzelni egy fürdőszobát fűtött törölköző nélkül. A minimális helyet elfoglaló eszköz segítségével gyorsan megszabadulhat a túlzott nedvességtől a helyiségben, és megszáradhatja a nedves kiegészítőket. Bemutatják a "szárító" értékesítését nemcsak tökéletesen megbirkózni a hiányosságok a mikroklímát, hanem díszítik a belső. Azonban a design vonzerejét egyszerűen össze kell kapcsolni a funkcionalitással, egyetért vele?

Hasznos tudnivalók a fürdőszobai szerelvények legjobb felszerelésének kiválasztásához, örömmel oszthatjuk meg veled. A bemutatott cikk tartalmazza a szerző által összegyűjtött információkat a készülék megvásárlásának aktuális előkészítése során. Bontott minden olyan kérdést, amely a vevő felmerülhet.

Részletesebben leírjuk azokat a jellemzőket, amelyeket a vásárlás előtt figyelni kell, áttekintést nyújt a szegmens vezető gyártóinak termékeiről. A kiválasztási kritériumokat kényszerítő érvek indokolják, az információkat a fotók és a videó ajánlások is megerősítik.

A vízvezetékekre vonatkozó követelmények

A fürdőszoba a legveszedelmesebb hely a házban és a lakásban, ezért a szoba további fűtését kell biztosítani. A fűtött törülközőtartó gyorsan szárítja a törülközőket vagy ágyneműt, megakadályozza a penész megjelenését és megakadályozza a padló és a fal nedvességét.

Ezen felül a modern modellek a fürdőszoba belsejének stílusos dekorációi, mivel a progresszív tervezők folyamatosan dolgoznak a készülékek megjelenésén.

A szabványos vízmelegített törülközőtartó úgy néz ki, mint egy ívelt cső, amely közepén forró víz cirkulál. Ha a vízellátás megszűnik, a termék működése megszűnik. A vízmelegített törülközőtartó kiválasztásakor először figyelembe kell venni a csövekben a nyomás mértékét. A GOST jelenlegi építési szabványai és követelményei szerint a vízbeviteli szerelvények víznyomása több mint 6 atm.

A lakóépület csövekben a víznyomás 2,5-7,5 atm. A mutató az építési helytől, a kommunikáció minőségétől és az épületben lévő padlók számától függ. A magánlakásokban a csövekben a nyomás általában 2-3 atm. Ezért a felvásárlás előtt meg kell találni a vízvezeték-rendszer mutatóit, és hozzá kell adni az értékhez, amely több pozíciót eredményezett a víz kalapálásához.

A víz törölközőszárító hatékonysága a csővég területétől függ. Az eredeti kialakítás létránként képes maximális hőmennyiséget biztosítani, és könnyen átadhatja a víz kalapácsát. A szárító kiválasztásakor különös figyelmet kell fordítani a csövek átmérőjére. Bizonyos esetekben egy speciális adapterre van szükség a fűtőberendezés felszereléséhez és csatlakoztatásához.

A vízmodell kiválasztásának fő kritériumai

A fürdőszoba felújítása magában foglalja az elavult vízvezeték-berendezések cseréjét, beleértve a melegvíz-rendszerhez (melegvíz) vagy fűtéshez csatlakoztatott fűtött törölközőt is. A fűtőberendezés kiválasztásakor nem csak a termék vonzerejét kell értékelni, hanem az anyag erejét is.

A fűtött törölközőt nem minden modell képes elviselni a lakóépületek központi fűtési rendszerében felmerülő működési nyomás rendszeres csökkenését. Érdemes megfontolni, hogy a csövek csúcsnyomás értéke elérheti a 10 atm értéket. Ezért fontos tudni, hogy a fűtőtest műszaki jellemzőit és jellemzőit hogyan kell először figyelni.

Fontos, hogy megfelelően telepítse a vásárolt víz törölközőt. A legtöbb esetben a szerkezet felépítése a befejező munkák elvégzése előtt történik a fürdőszobában. Ez jelentősen megtakarít pénzt és a telepítésre fordított időt. Számos telepítési problémát könnyű megoldani a modern elektromos modellek használatával.

Fűtött törülközőtartók külső megjelenése

A vízmelegített törülközőtartók alakja többféleképpen osztható meg. A szabványos modellek közé tartoznak az ívelt csőnek tűnő melegítők. Külsőleg a "P" vagy az "M" betűhöz hasonlóak.

Az elmúlt években a szokatlan méretű és alakú fűtési struktúrák modern modellei egyre népszerűbbek. A modern belső kialakításhoz a fogyasztók gyakrabban tekintik a progresszív kialakítás modelljeit, például zigzag vagy létrák formájában, amelyeket a gyártók különböző változatokban mutatnak be.

Javasoljuk, hogy válasszon egy szárítóeszközt, amelyben a fogasok száma megegyezik a házban élők számával. Ebben az esetben a vállfák közötti távolságnak elegendőnek kell lennie.

Korszerűsített modellek állnak a fogyasztók rendelkezésére, amelyek a polc típusának további funkciói lehetnek. Napjainkban a formatervező típusú szárítók, amelyeknek eredeti alakjuk van, egyre népszerűbbek. Ebben az esetben a praktikus lámpatest a fürdőszoba stílusos dekorációjává válik, fényes és egyedülálló érintést kölcsönöz a belső térnek, vagy hangsúlyoz egy bizonyos stílust.

Így a modern piac széles választékot kínál a különféle formájú víztörlo sínek modelljeinek:

A fürdőszobai vízmelegítők szabványos modellek mellett kizárólagos tervezői modelleket is kínálnak a fogyasztóknak. Különböző egyedi kialakításúak.

A polcokat vagy speciális kampókat néha hozzá kell adni az eredeti formanyomtatványhoz. A külső vonzerő és a praktikusság befolyásolja a törölközőszárító költségét.

Elsődleges gyártási anyag

A víztípusú fűtőberendezés kiválasztása során nem csak a termék műszaki jellemzőire és alakjára kell összpontosítani. Az is fontos, hogy milyen anyagból készült. A következő anyagok használatosak a vízmelegített törölközősávok gyártási folyamatában:

 • rozsdamentes acél;
 • fekete acél;
 • színesfémek (sárgaréz, réz, alumínium).

Vannak krómozott, polírozott és festett víz törölköző. Ha egy ház vagy egy lakás tulajdonosa úgy döntött, hogy megváltoztatja a fűtőtestet a fürdőszobában, akkor érdekli, hogy milyen anyagból jobb választani egy fűtőberendezést a törülközők és a textília szárításához. A megfelelő választás érdekében elemezzük a különféle anyagokból származó vízszerkezetek jellemzőit és jellemzőit.

A hagyományos acélból készült eszközök. Acél - vas ötvözet szénből és más elemekből. Az acél műszaki jellemzői és tulajdonságai a kiegészítő elemektől függenek.

A tartós fekete acélból készült megbízható fűtött törölközőtartók gyakorlatilag ugyanolyanok, mint a hagyományos rozsdamentes acél. Az acél radiátorok tökéletesen vezetnek a hőt, és kívülről egy speciális réteggel vannak bevonva, amely védi a korróziótól.

A vasból készült vízmelegítők a leginkább költségvetési lehetőségnek tekinthetők, és ideálisak a megmenteni kívánt fogyasztók számára. Az ilyen típusú modellek hiánya a termék viszonylag rövid élettartama. Ha a javítás során nincs jelentős pénzeszköz, akkor a vas egység a legjobb megoldás.

A vasaló és ötvözeteinek fűtött törülközőtartója önálló fűtési rendszerű vidéki házak számára is alkalmas. Az a tény, hogy a lakásban az anyagból készült radiátor gyorsabban rozsdásodik el, eltömődik azokkal a szennyeződésekkel és sókkal, amelyek naponta telepednek a cső belső falaira.

Ez jelentősen csökkenti az eszköz élettartamát, ezért a szakértők nem javasolják, hogy az acélból készült vízkészüléket egy központi fűtési rendszerhez csatlakoztassák.

Rozsdamentes acél törölközőszárító. A rozsdamentes acélból készült fürdőszobai fűtőberendezések megbízható egységek, amelyek hosszú ideig szolgálják a tulajdonosokat.

A rozsdamentes acélból készült fűtött törölközősínek fő előnyei magukban foglalják a nagy nyomás és a korrózió ellenálló képességét. A rozsdamentes acélmodellek kiváló hővezető képességgel rendelkeznek.

Az ilyen törölközőmelegítők hátrányai közé tartozik a termékek magas költsége. Az árért többszörösen drágábbak, mint az acél és réz szerkezetek. A modern piacon egy fűtőtest - egy rozsdamentes acélból festett fűtött törölközőtartó - egyenértékű. Termék mínusz - gyakori használat esetén gyorsan elveszti vonzó megjelenését.

Függetlenül a víz minőségétől, a rozsdamentes acél radiátor hosszú ideig tart. Vannak krómozott, polírozott és festett rozsdamentes acél víztisztító sínek. Annak érdekében, hogy az acél radiátor hosszú ideig elégedett legyen a vonzó megjelenésével, választhatja a hazai vagy az importált gyártók krómmodelljeit.

Sárgaréz és réz eszközök. A sárgaréz csövekből készült fűtött törülközőtartók az acélsugárzók két típusának "aranyos átlaga".

Az anyag vonzó aranysárga színű, amelyet az alkotóelemek adnak hozzá. A rézötvözet rézötvözetet tartalmaz cinkkel, gyakran vas, alumínium, ón és más elemek hozzáadásával. Ez a legelterjedtebb rézötvözet, amelyet a duktilitás jellemez.

A sárgarézből vagy rézből készült vízmelegített törülközőtartók nem hajlamosak a korrózióra, kevésbé költenek a hasonló rozsdamentes acéltermékeknél. Az ilyen sárgaréz vagy réz radiátor maximális megengedhető nyomása 6 bar. Ezzel a tulajdonsággal kapcsolatban kiválóan alkalmasak magánházakba történő beépítésre, ahol a víznyomás általában nem haladja meg a 3-4 atmoszférát.

Az eszközök felszerelésének módja

Fontos szempont, hogy figyelmet kell fordítanunk a fürdőszobai vízsugár kiválasztásánál a rögzítés vagy a beszerelés módja. Bár a telepítés nem túl nehéz feladat, a szakembernek megfelelő telepítésre van szüksége. A szakképzett szakember nem csak kompetens módon végzi el az egység szerelését, hanem megtartja a gyártó garanciáját is.

Minden típusú vízmelegített törülközőtartó csatlakozik a felszállókhoz, mivel azokat a meglévő vízellátó vagy fűtési rendszerhez kell csatlakoztatni. Leggyakrabban a falra rögzítik, ritkábban a padlón a falon. A telepítési beállítás a modell sajátosságaitól és az előnyben részesített telepítési opciótól függ.

Víztekercs "tekercs"

A "Coil" tekercs "Terminus" a legjobb ár-érték arány. A modellek széles választékát kínáljuk és garantáljuk a kiváló minőséget. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy minőségi terméket vásároljon megfizethető áron Moszkvában és más városokban. Megrendelés a weboldalon vagy telefonon +7 (495) 181-04-48!

Víztekercs "tekercs"

A biztonságos vízlágyító melegítők széles körben elterjedtek a magas hatékonyság és megbízhatóság miatt. Ezek a praktikus eszközök a klasszikus vízvezeték kategóriában hatékonyan száraz törölközőt és ágyneműt tartalmaznak, valamint melegítik a fürdőszobát, melegítik és szárazítják. Az egyik legnépszerűbb a "tekercs" törülköző tekercs. A "Terminus" cég a modern készülékek széles skáláját kínálja, fokozott biztonsági és magas korrózióállósággal.

Tervezés és telepítés

Víztekercs "tekercs", amely cső formájában van, amely belsejében forró víz áramlik. Rozsdamentes AISI 304L rozsdamentes acélból készültek. Egyes modellek elegáns polcokkal is felszerelhetők.

Az ilyen típusú fűtött törülközőtartók könnyen felszerelhetők. A szerelvényeket úgy szerelik fel, hogy megcsapolják a fürdőszobába forró vízzel ellátott tartót. A csövek speciális tartókkal, hüvelyekkel és csavarokkal vannak rögzítve. Fűtött törölközőtartó felszerelésénél a felszálló közvetlen közelében kell elhelyezni.

A tekercs törülközőtartó különlegességei

Ezek a fűtött törülközőtartók szigorú klasszikus stílusban készülnek, és a minőség, a praktikum és a költség optimális egyensúlyát képviselik. A "tekercs" eszközöket olcsó modellek jellemzik. A tervezési jellemzőknek köszönhetően kevés hely van a szárításra, azonban viszonylag magas hőátadást biztosít.

Beszélhet az együttműködési kérdésekről és konzultálhat a különféle típusú vízitálcák működési lehetőségeivel a technikai szakértőinkkel az oldalon felsorolt ​​telefonszámok felhívásával.

Vízmelegített törülközőtartó tekercs

 1. Hit eladások
 1. Kedvezmény!
 2. készlet

© 2014 - 2017 Polotenhik.ru - a legjobb törölköző melegítők!

COURIER SERVICE

Moszkvában történő szállítás Moszkvában - 400 p. a Moszkva Ring Road - 30 rubel / km.

Az áru szállítását heti 7 napon, munkaidőben és hétvégén 10:00 és 22:00 óra között végezzük. Szállítás a cég irodájába vagy az ügyfél címére a bejárat előtt.

SZÁLLÍTÁSI TERMÉK

Költség: 0 dörzsölje. + 5% kedvezmény a megvásárolt árucikkekre, ha erre a pozícióra korábban megállapított kedvezményt nem adtak.

Ha az ügyfél kifejezte a vágyat, hogy önállóan vegye fel az árukat, akkor tisztázni kell a megrendelés teljességét. Jelentse az áru érkezési idejét.


SZÁLLÍTÁS ÖSSZES RUSSIA

A szállítást csak a 100% -os banki átutalás után végzik.

Fűtött törölközőtartó - tekercs

Nagy méret választék raktáron és rendelésre. színes polírozott rozsdamentes acél, menetes átmérő 1 ", szállítás Moszkvában és Oroszországban.

Nagy méret választék raktáron és rendelésre. színes polírozott rozsdamentes acél, menetes átmérő 1 ", szállítás Moszkvában és Oroszországban.

Sorozatban 3 méretben kapható és a megrendelés alapján a színek kiválasztása - fehér, polírozott rozsdamentes acél, festés a RAL palettán, szállítás Moszkvában és Oroszországban.

Eredeti és nem megdöntött formájuk van, a nem szabványos profilok elhelyezése a belső tér "fényerejévé" válik. Nagy méret és színválaszték. Rendelhető és megrendelhető.

Eredeti és nem megdöntött formájuk van, a nem szabványos profilok elhelyezése a belső tér "fényerejévé" válik. Nagy színválaszték. Rendelhető és megrendelhető.

Eredeti és nem megdöntött formájuk van, a nem szabványos profilok elhelyezése a belső tér "fényerejévé" válik. Nagy méret és színválaszték. Rendelhető és megrendelhető.

Eredeti és nem megdöntött formájuk van, a nem szabványos profilok elhelyezése a belső tér "fényerejévé" válik. Nagy méret és színválaszték. Rendelhető és megrendelhető.

Eredeti és nem megdöntött formájuk van, a nem szabványos profilok elhelyezése a belső tér "fényerejévé" válik. Nagy méret és színválaszték. Rendelhető és megrendelhető.

Eredeti és nem megdöntött formájuk van, a nem szabványos profilok elhelyezése a belső tér "fényerejévé" válik. Nagy méret és színválaszték. Rendelhető és megrendelhető.

Van egy eredeti, stílusos design. Harmonikus stílus. A méretek és színek kiválasztása. Rendelhető és megrendelhető.

Krómozott polírozott rozsdamentes acélból. Ez a fűtött törölközőt bemutató kiállításon a kiállításon mutatjuk be.

Rozsdamentes acélból széles színválaszték áll rendelkezésre a raktáron és a rendelésen, vízben és elektromos kivitelben. Ez a fűtött törölközőt bemutató kiállításon a kiállításon mutatjuk be.

Rozsdamentes acélból széles színválaszték áll rendelkezésre a raktáron és a rendelésen, vízben és elektromos kivitelben. Ez a fűtött törölközőt bemutató kiállításon a kiállításon mutatjuk be.

Rozsdamentes acélból széles színválaszték áll rendelkezésre a raktáron és a rendelésen, vízben és elektromos kivitelben. Ez a fűtött törölközőt bemutató kiállításon a kiállításon mutatjuk be.

A rozsdamentes acélból széles színválaszték áll rendelkezésre, és a megrendelés, a vízvíz szállítása. Ez a fűtött törölközőt bemutató kiállításon a kiállításon mutatjuk be.

A vízmelegített törülközőtartó rozsdamentes acélból, mérete 500h900 mm. Színes arany A bemutatótermünkben kapható.

A legnépszerűbb és egyidejűleg a legkedvezőbb árú megoldás a tekercsben elhelyezett fűtött törölközőtartó. Ma ezt a designot nemcsak a klasszikusok képviselik, hanem egy ívelt cső formájában is, hanem egy szögletes profilból származó szokatlan tervezőmodellek is.

A tekercs megválasztása a szoba területére fókuszál. Kicsi helyiségekhez képest meglehetősen kompakt kialakítás egy vagy két kanyarral. Nagyméretű helyiségekbe történő beépítés esetén hosszúkás készülékeket használhat nagy számú kanyarral.

előnyök

A fűtött törülközőtartó fő előnye, a hasonló klasszikus modellekkel rendelkező tekercs, a nagyszámú fűtőfelület elhelyezkedése korlátozott területen. A készüléknek ezenkívül van néhány előnye:

 • funkcionalitást. A készülék mind a ruhák száradására, mind a szoba fűtésére szolgál, részben az akkumulátor cseréjére;
 • tömörség. Még egy hosszú csőhosszúság esetén is egy kis falfelületet vesz igénybe;
 • megfizethető költség.

Ezenkívül, ellentétben az U alakú modellekkel, a tekercs vonzóbb megjelenést mutat, és ezáltal a szoba kialakításának esztétikai elemévé válik.

Elérhető változatok

Az online áruházban a fűtött törölközőtartó egy tekercs, amelyet vízvisszatartás jellemez. Ez egy gazdaságos, egyszerűsített modell, amely a forró vízrendszerhez csatlakozik, és hőforrást biztosít a forró vízellátás időtartamára. Ez az opció könnyen telepíthető és használható.

Minden modell különbözik a megjelenés, a szín, valamint a szakaszok méretétől és számától.

Lehetőség van nyereséges, kiváló minőségű fűtött törölközőt vásárolni - a bevált gyártókból származó tekercs a Dom-Termo online áruházban kapható. A honlapunkon számos modellek találhatók megfizethető áron.

Vásárlás víz törölköző melegebb

A klasszikus tekercs a fürdőben szárítja a levegőt és a ruhákat, mivel a forró víz hője áthalad rajta. A víz hőmérséklete sokkal alacsonyabb, mint a radiátoroknál, ezért szinte lehetetlen túlmelegíteni a tekercset.

A fürdőszobában vízmelegített törölközőtartót vásárolhat, ha egyszerű, klasszikus megoldásra van szüksége, amely nem igényel további karbantartási költségeket. A következő 20-30 évig csatlakoztatható és használható. Ez egy praktikus, egyszerű és gazdaságos lehetőség a buzgó lakástulajdonosok számára.

Különböző típusú és formatervezett tekercseket kínálunk - a klasszikus verziótól a modern megoldásokig, létrával és kiegészítő polcokkal. Valójában a fűtött törülközőtartó megjelenése csak az Ön igényeinek és a fürdőszoba stílusának korlátozott.

A fürdőszobában lévő vízmelegített törölközőtartó a helyes döntés, ha elég helyed van, és nem akarod azt gondolni, hogy a szárítót mindig be- és kikapcsolni kell.

A vízmelegített törölközőtartó "üresen" működhet. Ha nincsenek ruhák vagy dolgok rajta, melegíti a levegőt a szobában, szárazabbá és kényelmesebbé teszi. A fürdőszoba könnyebb lesz, a falak és a padló nagyon gyorsan szárad.

Tekercs kiválasztása a fürdőszobában

A fürdőszobában történő javítás meglehetősen komoly esemény, amelyhez hozzá kell járulni az illetékes megközelítéshez és gondos előkészítéshez. Ebben a nehéz ügyben minden apróság fontos, mert a vízkezelés helyének nemcsak szépnek és modernnek kell lennie, hanem mindenekelőtt praktikus és kényelmes. Ezért kell a fürdőszoba tekercset ugyanolyan súlyossággal kiválasztani, mint egy kád vagy zuhanykabin.

A választás során sok árnyalatot kell figyelembe venni. Annak érdekében, hogy ne tévesszen meg és vásárolja meg a szükséges fürdőhelyet, ismernie kell a készülék működésének műszaki jellemzőit és jellemzőit. A helyesen megválasztott törölközőmelegítő nem csak díszíti a szobát, hanem kényelmes körülmények között is a fürdőszobában.

A fűtött törülközőtartó kinevezése és jellemzői

Fűtött törülközőtartó - szükséges a fürdőszobában. Telepítése biztosítja az optimális hőmérséklet fenntartását a szobában, különösen a téli időszakban. Függetlenül attól, hogy milyen típusú készülékről van szó, ezek mindegyike számos jellemzőben különbözik.

A fürdőszoba egyenletes és folyamatos fűtése. A tekercs külön hőforrásként működik, optimális klímát teremt a fürdőkádban. A készülék a legkényelmesebb feltételeket biztosítja a vízkezeléshez.

A penész és a penész megakadályozása. A fürdőben a megnövekedett páratartalom nem csak hátrányosan befolyásolja a falak és mennyezetek kikészítését, hanem kedvezően hat a patogén mikroflóra kialakulásának, ami veszélyezteti a lakosság egészségét. A fűtött törölközőtartó ebben az esetben lehetővé teszi a hőmérséklet megfelelő szinten tartását, megelőzve a nedvesség előfordulását.

Gyors száraz törölköző és ágynemű. A tekercset nedves törülközők szárításához és kis mennyiségű vászon szárításához kell használni. Egy ilyen eszköz egyszerűen elengedhetetlen a télen.

A fűtött törülközőtartó elengedhetetlen műszaki eszköz, teljesen megóvja a szobát a felesleges nedvességtől és a falakon lévő kondenzációtól, valamint lehetővé teszi, hogy élvezze a meleg szobát és a száraz törölközőt.

A tekercs kialakítása

A modern piac széles választékát kínálja a különböző törülközőtartóknak. Minden évben új, továbbfejlesztett eszközök állnak rendelkezésre, amelyeket különféle formák, színek és méretek jellemeznek. Napjainkban többféle tekercs van, amelyeket a működési elv különböztet meg:

Minden modellnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy valamiféle tekercs rosszabb a funkcionalitás szempontjából, mivel a törölközőmelegítők összes modellje erősséggel és gyengeséggel rendelkezik. Ezért a tekercs megválasztását csak az egyes típusok alapos ismerete után szabad elvégezni.

Az anyagok különbsége

Fontos kritérium a fürdőszobai törölközőmelegítő kiválasztásához az anyag, amelyből készült. A modern eszközök többféle fémből készülnek.

Rozsdamentes acél. A rozsdamentes acélból készült modellek a legmegfelelőbbek. Az ilyen eszközök legfőbb hátránya a fém fokozatos megsemmisítése az agresszív vízösszetétel negatív hatásának következtében. A krómozott tekercseket népszerűnek és megbízhatónak tartják. Gazdaságos választás a festett termék.

Fekete acél védő bevonattal. Az ilyen tekercsek fő jellemzője, hogy a csövek belseje speciális korróziógátló anyaggal van bevonva. Ezenkívül a termékek külső oldala nem különbözik a rozsdamentes acélból készült analógoktól.

Színesfémek. A viszonylag magas költségekkel rendelkező modellek rézből és rézből készültek. Az ilyen anyagokból készült tekercseket fokozott hőátadás jellemzi, de az ilyen fémek élettartama kicsi.

A rozsdamentes acélból készült tekercs megválasztását a lehető legkörültekintőbbnek kell tekinteni, mivel nagy a kockázata a hamisítás megvásárlásának. Ezért a legjobb megoldás a szaküzletekben történő vásárlás.

Forróvíz tekercsek

A vízi serpentin klasszikus változata a fűtött törülközőtartóknak, úttörő. Az ilyen készülékek a melegvíz rendszerhez és a központi fűtéshez kapcsolódnak. Az ilyen modellek működési elve a forró víz cirkulációja a tekercsben, ezáltal a fürdőszoba fűtése.

Amikor vízkőtekercselést választ, akkor fel kell készülnie a szabálytalan működésre és a hőmérsékletváltozásra. Fontos figyelembe venni, hogy az ilyen készülékek kizárólag a fűtési szezon alatt működnek, az év hátralévő részében a fűtött törülközőtartó hideg marad, és a fürdőszobában függesztőként szolgál.

A vízalapú készülék beszerzése csak autonóm fűtési rendszer jelenlétében indokolható, de ebben az esetben a tekercs nyáron történő használatát nem igazolja a pénzügyi költségek.

Elektromos modellek

Az elektromos fűtött törölközőtartó jó helyettesíti az elavult víztekercseket. Az ilyen típusú készülékek az olajfűtés elvén működnek, de kevesebb energiafogyasztással. Az ilyen eszköz előnyeit az önállóságnak kell tulajdonítani, bármikor könnyen bekapcsolható, legyen az nyáron kívül vagy télen.

A víz analógokkal ellentétben az elektromos fűtött törülközőtartó bárhol elhelyezhető a fürdőszobában, az egyetlen telepítési követelmény egy közeli aljzat jelenléte. Ez a legkedvezőbb opcionális törölköző melegítő, mivel a helyiség fűtése csak bekapcsolt állapotban történik.

Kombinált tervezés

Kombinált törölközőmelegítők - az elektromos és vízalapú eszközök pozitív tulajdonságainak kombinációja. Az ilyen mintáknak meglehetősen magas költségeiknek köszönhetően tagadhatatlan hatékonyságuk és egyediségük.

A tekercsek ezen verziója funkcionálisabb és könnyen használható, a telepítés biztosítja a fűtési rendszerek és a villamos energia optimális felhasználását. A készülék két üzemmódban működik, így a forró víz és a villamos áram megszakadása már nem szörnyű.

Telepítési szabályok

Mielőtt elkezdi a tekercs felszerelését a fürdőszobában, ki kell számolnia a szükséges kritériumokat.

A fűtött törölközőtartó vízbázisra történő felszerelésénél figyelembe kell venni, hogy bármilyen hiba hatással lesz az összes vízellátó rendszer működésére. Fontos, hogy a készülék üzemi nyomása ne legyen kisebb, mint maga a vízellátó rendszer. Ezért nyomásesés esetén meg kell tudni, hogy a készülék milyen maximális nyomást képes ellenállni.

A következő lépés a törölközősín szabványos hőteljesítményének kiszámítása, amelyet a hozzá csatolt táblák szerint kell végrehajtani.

A tekercs telepítésekor elkövetett hibák elkerülése érdekében tanácsos előzetesen konzultálni egy szakemberrel, megbizonyosodva a csővezeték jellemzőiről és a csatlakozás műszaki követelményeiről. Csak akkor, ha minden árnyalatot figyelembe vettek, a kézművesek elindítják a készülék önellátását a fürdőszobában.

Az elektromos tekercs telepítése nem igényel speciális készségeket, hanem saját árnyalatai is vannak:

 • Nyilvánvaló, hogy a fürdőszobát magas páratartalom jellemzi, ezért nagyon fontos a tekercs behelyezésekor a víz érintkezésének korlátozására a készülékkel.
 • A fürdőszobában lévő nyílásoknak megbízható fedővel kell felszerelni és védeniük.
 • A vészhelyzetek elkerülése érdekében kívánatos egy külön áramváltó beszerelése a fürdőszobában.
 • A fűtött törülközőtartók elektromos modellei vastag, kettős szigetelésű vezetékkel vannak összekötve.

A berendezés telepítésének titkai

A telepítés főbb fázisai:

 • Az első lépés az, hogy előkészítse a helyet a fürdőszobában a telepítéshez és szétszereljük a régi készüléket.
 • A következő lépés egy új tekercs felépítése a mellékelt utasításoknak megfelelően.
 • A szerelés végén a tekercset meg kell próbálni, a kötőelemek elsődleges jelöléseit.
 • Egy lyuk vagy fúrási lyuk segítségével készülnek. Csavarhúzó segítségével végezze el a készülék beszerelését.
 • Az utolsó lépés a készülék vízellátásra való csatlakoztatása.

Az ilyen manipulációk bizonyos készségek és ismeretek jelenlétét igénylik, így a legjobb megoldás az, ha szakképzett segítséget keresnek.

A fürdőszobai tekercs nemcsak hőforrás, hanem a belső tér dekoratív eleme is. Ezzel az emberek gyorsan kiszáríthatják a törölközőt és az ágyneműt. Ezért a tekercs egy univerzális dolog, ami minden modern fürdőszobában szükséges.

Melyik tekercs jobb választani a fürdőszobában?

Gyakran kis fürdőszobáinkban nincs külön fűtő vagy radiátor, de kényelmes körülmények között a fürdőszobában még mindig biztosítani kell. Ehhez sok évvel ezelőtt a többszintes házak fejlesztői egyfajta fémtekercseket kezdtek telepíteni a fürdőszobában, egy fűtőberendezés és egy törülközőszárító szerepét játszva.

Egy ilyen eszköz hamar népszerűvé vált, mert köszönhetően a fürdőszobában meleg és barátságos lett. Most, hogy elhagyják a zuhanyzót, a hőmérsékletkülönbségtől nem fedjük le a libamintákkal. És hasonló fűtőberendezés esetén is nedves törölközőt és kis ruhát száraz.

A készülék klasszikus formája "serpentine" -nak, egy cikcakk csővé vált, amely lehetővé teszi, hogy a ruhákon és ruhákon is lehessen ragasztani.

A régi, még mindig szovjet építésű apartmanokban biztosan találkozik ennek a formának az eszközével. És az új lakásokban van esély arra, hogy jobb formákat láthassanak: lépcsők, cseppek stb.

Funkciók és cél

Vegyél egy tekercset a fürdőszobában - ez egy kötelező elem a javításhoz, mert az eszköz számos tulajdonsággal rendelkezik, amelyek nélkül a lakás kényelmes tartózkodása lehetetlen.

A fűtött törülközőtartó funkciói a fürdőszobában:

 • a fürdőszoba fűtése: az optimális hőmérsékletet helyreállítják a szobában, így akár egy gyermek is félelheti a fürdőzést;
 • a fürdőszobában néha túl nedves a házban, ezért a falakon levő kondenzátumot azonnal el kell távolítani, mivel hozzájárul a bútorok száradásához, a felület károsításához és a fertőzések kialakulásához; a hőmérséklet megfelelő szinten tartása megakadályozza a nedvesség, a penész és a gombás fertőzések előfordulását, nem beszélve a szaglásról;
 • folyamatosan száraz és meleg törölköző;
 • a ruhák gyorsabb száradási képességét.

Sajnálatos módon nem minden szellőztetés képes megoldani a fürdőben lévő levegő tisztítását, így a fürdőköpeny ideális beszerzés.

kiválasztása

A modern vízvezeték-termelés nem áll meg, és új és továbbfejlesztett fűtött törölközőtípusokat kínál. Ezért a vásárlás előtt érdeklődni kell a különböző lehetőségekről és a legjobb választásról.

A fűtött törülközőtartók megkülönböztetik a munka alapelvét:

Minden típus különbözik a munka költségétől és természetétől. Nem vitatható, hogy az egyik rosszabb, mint a másik, mert mindegyiknek számos előnye és hátránya van. Ezért, miután megvásárolta az egyes típusok jellemzőit, könnyedén választani tud.

Vízi serpentin: klasszikus

A vízalapú tekercs a fűtött törülközőtartó szabványos fajtája, amely úttörővé vált. Az ilyen körülmények a nagymamák és a szülők lakásai voltak és vannak.

Egy ilyen fűtött törülközőtartó kapcsolódik a központi fűtési rendszerhez, és csak a hideg évszak alatt működik, azaz szigorúan a fűtési szezon alatt. Meleg víz cirkulál a víztekercsben, ezáltal felmelegíti a fürdőszobát.

A fürdővíz tekercsének megválasztásánál előkészítettek szabálytalan működésre és hőmérsékletváltozásra. Az év nagy részében egy törülközőtartó szerepét játssza.

Ha önálló fűtési rendszerrel rendelkezik, akkor egy vízkészülék beszerzése teljesen indokolt. A Lakásügyi Minisztérium nem lesz különbség és nem tervezett kiesések, azonban nyáron ön maga kapcsolja ki a fűtési rendszert.

A víz törülközőtartály működése során problémák léphetnek fel a légiforgalmi dugók vagy üledékek miatt a készülék falán. Mindkét probléma könnyen megoldható.

Túl alacsony vízminőség esetén a mechanika belsejébe helyezett söpredék nem javítható, a fűtött törölközőt teljesen ki kell cserélni.

Elektromos tekercs

Fűtött törölközős vasaló elektromos árammal - remek alternatíva az elavult vízmikrofonokhoz. Az elektromos tekercs előnye az önállósága, bármikor be- és kikapcsolhatja a készüléket, függetlenül attól, hogy nyár van-e vagy télen.

Az eszköz fűtőelemek, olaj vagy víz segítségével működik. A fűtőelem felmelegíti a folyadékot, amely megtartja a fűtött törülközőtartó hőmérsékletét.

A vízelosztótól eltérően az elektromos fűtött törölközőtartó bárhol elhelyezhető, mindaddig, amíg a kiömlőnyílás a közelben van. Ezért ezek az eszközök megtalálhatók a konyhában vagy a folyosón.

A szakértők azt mondják, hogy az elektromos készülékek telepítése után a villanyszámlák nem fognak jelentősen megváltozni, hiszen a készülék havi működtetése egyenértékű lehet egy hagyományos villanykörték erejével.

Mindazonáltal, egy elektromos tekercs kiválasztásánál figyeljen az áramfogyasztásra és a termosztát jelenlétére, hogy ellenőrizze a fürdőszobában a hőmérsékletet.

Ne féljen az elektromos készülékek beépítéséhez a fürdőszobában, a tekercs teljesen biztonságos. Természetesen nem szabad vizet önteni a tesztelésre, de nincs félelem.

Kombinált serpentin

Egy egyedülálló eszköz, amely tartalmazza a víz és az elektromos törölközőtáblák pozitív tulajdonságait, ami mindenképpen viszonylag magas költségekkel jár.

A kombinált tekercs funkcionálisabb és könnyen használható, ami nagyban igazolja az árát.

Kombinált eszköz megvásárlásakor ne féljen a forró víz vagy elektromos áram megszakításától, mert a készülék mindkét üzemmódban működhet.

Gyártási anyagok

A készülék működési elvének ellenére készítsen törülközőt a következő anyagokból:

 1. Rozsdamentes acél: praktikus választás, de figyelembe véve az otthoni víz agresszív összetételét, a víz különböző szennyeződései negatív hatással vannak a rozsdamentes acélra. A rozsdamentes acél tekercsének felülete krómozott, polírozott vagy festett. A tartós és megbízható króm modellek különbözőek. A vonzó és alacsony költség a festett készülékekben rejlik, azonban a festék nem tart sokáig.
 2. Keményített fekete acél: az anyagot árnyékoltnak nevezik, mivel az acél belső falai korróziógátló anyaggal vannak bevonva. A fekete acél tekercsének külső része szinte nem különbözik a rozsdamentes anyag eszköztől.
 3. Nemvasfémek: a sárgaréz és a réz nagy hőátadással jellemezhető, de az élettartama túl kicsi. A nemvasfémekből készült fűtött törülközőtartók esztétikai funkciót végeznek, nem pedig gyakorlati szempontból.

Rozsdamentes acél tekercs vásárlásakor rendkívül óvatosnak kell lenni, mivel a készülék gyakran kovácsolt. Annak érdekében, hogy ne legyenek csapdába ejtve, vásároljon egy szaküzletben, és kérjen dokumentumot és garanciát a termékre.

vásárlás

A vásárlás során a megfelelő választás érdekében vegye figyelembe a következő feltételeket:

 • az eszköz működési elve: fontolja meg, hogy van-e problémája melegvízzel vagy elektromos árammal az otthonában;
 • gyártási anyag: ellenőrizze a korrózióval szembeni ellenállást és az agresszív komponenseket a vízben;
 • termékméretek: a tekercscső átmérőjének aránya meg kell egyeznie a vízvezeték méretével (víztartály felvásárlása esetén);
 • tekercs kialakítása a fürdőszobában;
 • műszaki útlevél törölközőmelegítő elérhetősége.

A fenti tulajdonságok tanulmányozása után a megfelelő és jó minőségű választást teheti meg. A készülék működésének elvétől függetlenül a tekercs alakja gyakorlati és vonzó megoldás lehet a fürdőszobában. A tekercs eredetileg tervezett és funkcionális, mivel több törölköző is szárítható rá ugyanabban az időben.

A tekercs megválasztása a fürdőszobában és a csatlakozás szabályai

Az oroszországi modern fürdőszobát nehéz elképzelni olyan elem nélkül, mint például egy fűtött törölköző. Különféle formák és méretek széles választékát kínálják, többek között: szárító létrák, padló- és sarokbeállítások, beépített polcok és mások. Azonban a legnépszerűbb hagyományos V alakú tekercs. Nem sok helyet foglal el a szobában, ami fontos a kis fürdőszobák számára, de a szobában egyszerre több funkciót is ellát. Először is tökéletesen kezeli a nedvesség problémáját - a fűtés során felszabaduló energia szárazabbá teszi a helyiséget. Ezenkívül a további fűtés lehetővé teszi, hogy kényelmesen végezhessenek higiéniai eljárásokat a hideg évszakban, és ne hagyd, hogy a hidegből minden alkalommal kilépjen a kádból vagy a zuhanyozásból. A fürdőköpeny egy nagyszerű hely a törölközők vagy a textília szárításához.

A tekercs behelyezése a fürdőszobába mind a javítás, mind a befejező munkák végrehajtása után lehetséges. Mindez az alkalmazott termék típusától függ. A legtöbb esetben, ha van legalább minimális egészségügyi tapasztalat, a kapcsolat kézzel, szakemberek bevonása nélkül történhet.

Annak érdekében, hogy a tekercset a fürdőszobába telepítse, el kell döntenie a típusának megválasztásáról. Összességében számos fajta különbözik a tevékenységük jellegében:

Minden típusú törölközőmelegítőnek van erőssége és gyengesége. Meg kell választani az adott modellt csak akkor, ha figyelembe vesszük egy adott fürdőszobát az egyes területekkel, a tekercs elhelyezésének lehetőségét és a tulajdonosok igényeit. Annak megállapításához, hogy melyik törülközőmelegítő illeszkedik egy adott fürdőszobába, először meg kell fontolnia minden típusát.

Vízmelegített törülközőtartó

A víztekercsek klasszikusak a fürdőszobában. Annak érdekében, hogy ilyen helyiségbe telepíthető vagy megváltoztatható legyen, hozzáférést kell biztosítani a központi fűtéshez, mivel a fűtőtest fűtése és a termék fűtési funkciója biztosított.

Az ilyen típusú törülközők előnyei közül kiemelkedik az alacsony piaci érték. Az analógok közül a vízmodellek a legalacsonyabb árkategóriával rendelkeznek, ami meghatározza népszerűségét - a fürdőszobában szinte minden harmadik tekercs működik a központi fűtési rendszer rovására. Ugyanakkor jelentős hátrányuk van. Mivel a tervezés folytonos mozgást eredményez a tekercs belsejében, fennáll az elzáródás lehetősége. Különböző okok miatt fordulhatnak elő: a rossz minőségű víz a fűtési rendszerben, idegen tárgyak (például hámlasztott mérleg), légdugók. Ha a kagyló nem tisztítható, csak az egész tekercs cserélhető.

Általában azonban a víztekercsek tartósak - a helyettesítés csak 7-8 éves használat után válhat szükségessé.

Ezenkívül a meleg szezonban üres lesz, mert a csövekben lévő vízforgalom a nyári szezonban felfüggesztésre kerül. Telepítse a víz törülközőt jobb azok számára, akiknek szüksége van csak a hideg idő. Nehéz lesz a munkát saját kezével elvégezni, ezért jobb, ha felkészülsz rá, hogy pénzt kell fizetnie egy mester szolgálatára.

Elektromos lehetőség

Bizonyos esetekben bölcsesebb, ha megvásárol egy tekercset a fürdőhöz, amely az elektromos energia rovására működik. Bekapcsolható az év bármely szakában, és a telepítés csak egy közeli aljzathoz szükséges.

Az elektromos törülközőtartó működési elve egy csőüregben vagy feszített elektromos kábelekben lévő anyag fűtését jelenti. A telepítés elvégzéséhez nincs szükség további műveletekre, mint pl. Kívánatos csak a védelmi rendszerek jelenléte a feszültség túlfeszültségek és áramkörök ellen. Ha a tekercs még mindig nem működik, cseréje nem lesz nehéz.

A termék áramfogyasztása a normál tartományon belül van. Természetesen szükség van egy tekercs folyamatos használatára - például a mosás szárítására - ez a mutató sokszorosára nőni fog. Ebben az esetben jobb, ha egy víztörlőt vagy egy kombinált törölközőt vásárolna, amelyet az alábbiakban ismertetünk.

Kombinált törölközőmelegítők

Az ilyen típusú tekercsnek univerzális kialakítása van, amely lehetővé teszi a központi fűtési csőbe való behelyezést és télen hőt, nyáron pedig szükség esetén kapcsolja be az elektromos fűtést.

Az ilyen tekercs előnyei vitathatatlanok - lehetővé teszi, hogy optimálisan használhassa az elektromosságot és a fűtési rendszereket, hogy az egész évben száraz klímát biztosítson a fürdőszobában. Az eszköz ára azonban sokkal magasabb, mint az elektromos tekercseké, különösen a víz számára. A barkácsolás egyszerűbbé válik, mivel a tekercset be kell illeszteni a fűtési rendszerbe, és egy további villamos energiaforrást kell használni.

A törölközőszárító helyes helyzetének kiválasztásához, a fűthető területen lévő szükséges méretek kiválasztásához és az összes biztonsági előírás betartásához, jobb, ha a szakképzett egészségügyi technikusokat bízza meg. Ez időt takarít meg és megakadályozza a vészhelyzetek elkerülését.

Hogyan válasszuk ki a fürdőszoba csapot, akkor tanulni a mi közzétett anyag.

Hogyan készíts magadnak egy költségkeret javítást a fürdőszobában, olvassa el ezt a cikket.

Általános tekercs telepítési szabályok

Azok számára, akiknek a fűtött törülközőtartó csatlakozása nem jelent nagy problémát, először el kell döntenie egy szerszámkészletről. A tekercs felszereléséhez a fürdőszobában, és bármilyen típusú, akkor minden bizonnyal a következő eszközökre lesz szükséged:

 • perforátor vagy kalapácsfúró;
 • csavarhúzó;
 • vonalzó és épületszint a mérésekhez;
 • kötőelemek.

A fűtőcsövek és a tekercs csatlakoztatásához az úgynevezett "amerikai" is szükséges. Ezek szinte minden vízvezeték-áruházban megvásárolhatók. Ezek a csatlakozók kényelmes rögzítő rendszerrel vannak felszerelve, aminek köszönhetően gyorsan csatlakoztathatja a két csövet. Ezt követően ez megkönnyíti a sikertelen eszköz cseréjét - az "amerikai" használata esetén a bontás sokkal könnyebb, mint a hagyományos csatlakozások alkalmazása.

Maga a telepítés vagy csere a különböző típusú tekercsek nehézségi fokától függ.

A legegyszerűbb módja a saját elektromos törülközőtartóinak elkészítéséhez. Ehhez elegendő a termékhez mellékelt speciális tartók segítségével (még egyszerűbb, ha csak a tekercset kell cserélni), és csatlakoztatni kell a falhoz, és hozzáférést kell biztosítani a konnektorhoz. Ugyanakkor az utóbbit védeni kell a nedvesség behatolásától biztonsági célokra - a fürdőszobában magas páratartalmú helyiség van, ami nem jó barát a villanyárammal.

A víztekercsek összekapcsolása vagy kombinációja sokkal nehezebb. Először is magának a törülközőszárítónak a megvásárlásakor figyelembe kell vennie a fűtőberendezésbe beépített jellemzőit, például a gyártási anyagot és a nyomásnak ellenálló nyomást. Másodszor, vásárlás előtt meg kell venni egy ilyen tekercset, amely egybeesik a fűtővezetékek átmérőjével. A következő szerelési méretek vannak:

 • 19 mm (a fűtött törölközősávokra jellemző);
 • 25 mm (U alakú és M alakú tekercsek);
 • 32 mm (univerzális külső átmérő);
 • 40 mm (fűtött törülközőtartók és foxtrots).

Egy vízkötő nagyon jól felszereli a következő lépéseket:

 1. Régi termék leszerelése vagy új hely kiválasztása. Ehhez egy lakásban vagy házban le kell állítani a vízellátást.
 2. Ezután a mellékelt utasításoknak megfelelően teljesen fel kell szerelni a fűtött törülközőtartót.
 3. A szerelvény vége után a tekercset a falra helyezzük a szintre, a kötőelemek elsődleges jelölése készül.
 4. Lyukakat fúrnak a kijelölt területeken. Egy csavarhúzó segítségével végezzük el a fűtött törölközőt.
 5. Az utolsó lépés a vízellátáshoz való csatlakozás. Ez megköveteli a csövek elhelyezését, további szelepek vagy termosztatikus eszközök beillesztését. A "csináld magad" telepítés csak elegendő képesítéssel lehetséges. Ellenkező esetben a legjobb megoldás a szakemberekhez való kapcsolódás.
 6. Abban az esetben, ha egy kombinált tekercset szerelnek fel, ügyelni kell arra, hogy az elektromos csatlakozót csatlakoztassa.

A fürdőtekercs garantálja a meleget és a kényelmet a szobában. Ezenkívül praktikus funkciót is végez, és lehetővé teszi, hogy gyorsan törölje száraz törölközőt és ágyneműt. Lehetőség van egy fűtött törölközőt a dolgozók és a saját kezeik segítségével felszerelni - ebben az esetben sok javítást lehet megtakarítani. Egy megfelelően szerelt tekercs nem igényel csere évekig. A választandó típus az egyéni preferenciáktól függ - mindegyiknek hátrányai és előnyei vannak.

S alakú víztisztító sínek

Az s-alakú törölközőmelegítő egyszerű kialakítása a népszerűség fő oka. Az ilyen szárítást sokáig a házban használták. De a régi öntöttvashoz képest az új tekercsek kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, és gyakorlatilag nincsenek korlátozások a használat során.

Az "S alakú víztisztító melegítők" részben 9 ilyen orosz és egy olasz gyártó modellt választottak ki. Az áruk ára 1900 és 1000 rubel között változik. A széles körű áraknak köszönhetően könnyedén megtalálhatja a megfelelő pénzügyi törölközőmelegítőt. Szeretnénk megjegyezni, hogy az orosz márkájú víz törölközőszárítók az átlagos fizetőképesség tömeggyártóját célozzák meg. Az olasz termékeit a jobb közönség számára tervezték, nemcsak a minőséget, hanem a magas szintű kényelmet és kényelmet is előnyben részesítve a mindennapi életben.

Ez a kategória kétféle termékhez kapcsolódik: víz és elektromos. Víztekercses fűtött törölközőtartó a falra szerelve és csővezetékekhez forró vízzel. Elektromos kígyó fűtött törülközőtartók nem olyan kritikusak a helyszín kiválasztásához, és fel lehet őket szerelni, ahol kényelmesebb. Az egyetlen követelmény ebben az esetben: a közelben van egy elektromos csatlakozó.

A kígyó alakú vízmelegítő melegítők könnyen használhatóak.

A fűtött törölközőtartó vízkígyó használható házak központi fűtés és vízellátás, valamint a házak és apartmanok egyéni vízmelegítés. Annyira népszerűek, hogy második, népszerű nevük van: vízzel cikcakkos fűtött törülközőtartók.

A fűtött törülközőtartó kiválasztásakor nem szabad elfelejteni, hogy ez a készülék nemcsak a szárítást, hanem a helyiség fűtését is szolgálja, ami azt jelenti, hogy a méretei és a hőteljesítménye a fűtési területnek felel meg. Ha kétségei vannak a választékban, vagy nem tud dönteni a szárítás méretéről és alakjáról, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal és tanácsadóinkkal, hogy gyorsan segítsen kiválasztani a vízmelegített törölközőt.

Ha az ebben a sorban lévő szárítók alakja nem felel meg Önnek, akkor látogasson el a szomszédos szakaszok egyikére, ahol a csodálatos U-alakú vízmelegített törölközőt és más típusokat vonzhatja: vízmelegített törülközőtartó, M alakú és vízmelegített törülközőtartó.

Csak ezen a télen: Csehország teljes értékesítésének nagykereskedelmi áron. Vigyázz a promóciós kódokra, vagy regisztráljon az állandó kedvezményekre!

A költségek akár 10% -át is megtakaríthatja az összes szükséges vízvezeték megvásárlásával egy készletben! Adja meg a részleteket a vezetőknél.

Vízmelegített törülközőtartó

A rozsdamentes acél víztörlő sínek széles választéka a fürdőszobák számára megfizethető áron, szállítással! Az online áruházunk széles választékot kínál, a gyártók és modellek széles választékát kínálja minden fürdőszobában, bármilyen stílusban és formatervezésben. És minden pénztárcához is! Termékeink tartósak és megbízhatóak!

Leggyakrabban ezek a modellek M, P, S vagy U betűk, valamint a "hárfa" formában készülnek, de vannak más verziók is. Jobb gondolni, hogy milyen törülközőszárító van szüksége a szobában előzetesen. Ma a megfelelő lehetőség kiválasztása nem nehéz. A SanPrice cégnél bármilyen fürdõszobába vízmelegítõ törülközőtartókat vásárolhat.

Hogyan válasszuk ki a fürdőszobai törülközőt?

Függőleges vagy vízszintes opció?

A legfontosabb kérdés, melyet a földesúr néz, melyik rendszert választja. A klasszikus, vízszintes rétegű víztekercseket a szabványoknak megfelelően gyártják, és a legmodernebb csőrendszereket a fürdőszobában illeszkedik.

A függőleges modellek jól bebizonyították, hogy kiszáradnak egy nagy teret, de a bélés nehezebb, további csövek használatával.

Ha csak egy rozsdamentes acél fürdőszobát szeretne vásárolni egy vízmelegített törülközőtartón, és gyorsan telepíteni, akkor jobb választani a lehetőséget vízszintes elrendezéssel.

Nem tehetsz választást? Hívjon bennünket, és tegyen fel egy kérdést egy tanácsadónak. Kiváló lehetőségeket és példányokat veszünk fel, és segítünk neked vásárolni őket a legjobb áron.