Legfontosabb > Dekoráció

A háztartási vegyi anyagok tárolására szolgáló polcos szekrények és szekrények: a tervezési jellemzők és a beépítési módszerek

Még a legmodernebb és divatosabb fürdőszobai design is megzavarhatja a fürdők oldalán megjelenő megjelenés nélküli megjelenést. Ennek a problémának a megoldása érdekében a tálban polcokkal ellátott képernyőt lehet elhelyezni, amely nem csak az esztétikai részét zárja le, hanem a háztartási csekkek tárolására is. Mielőtt megkezdené a funkcionális képernyő létrehozásának munkáját, figyelembe kell vennie a struktúrák típusát és a telepítés módját.

Konstruktív tulajdonságok

A fürdőképernyő a kis fürdőszobák belsejének szükséges eleme, mivel lehetővé teszi a helytakarékosabb használatát. Az üreges szerkezetek vízszintesen és függőlegesen is nyithatók. A csukott polccal ellátott képernyő, amely a gázemelkedéssel csendes nyitást biztosít, óriási népszerűségnek örvend. Összecsukható panelek biztonságosan rögzítik az ajtót mind a zárt, mind a nyitott helyzetben.

A háztartási vegyszereket vagy háztartási dolgokat tisztító rongyok, szivacsok és egyéb dolgok formájában tárolják a képernyő polcain. A formatervezés méretei lehetővé teszik a mosogatószerek egyenletes méretű csomagolását a tál konkáv formája miatt.

Az esztétikai funkció mellett a fürdőkádak védelmi és haszonelvű szerepet is betöltenek. A védő funkció az, hogy elrejtse a vízvezetékeket a nyilvános megtekintésből, és a segédprogram lehetővé teszi, hogy kiaknázza a tál alacsonyabb helyét, és a tárgyakat egy különleges nyílásba helyezze.

A képernyőt egy hagyományos vagy forró kád körül helyezheti el. A telepítésük technikája szinte azonos, és nem jelent különleges nehézségeket - elegendő csak a gyártási utasítások követésére. Ezen felül a fürdők nem csak téglalap alakúak, hanem félkör alakúak.

faj

A fürdőszoba díszítésére szolgáló képernyők különféle típusok lehetnek:

 • Standard - egy keretes műanyag profil, amely márványt utánozza;
 • multifunkcionális - ez egy műanyag profil keretezett alumínium keret, felszerelt sraffozással vagy tolóajtókkal, amelyek lehetővé teszik, hogy elrejtse a fürdőszoba alját;
 • vége - egy hajtogató kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy bezárja a tálca egy részét.

A fürdőszobai képernyők típusa csúszó és rögzített modellekre oszlik. A csúszó típus funkcionális ajtókkal vagy hornyokkal van ellátva, amely egy rekeszajtó. A rögzített eszközöknek nincsenek mozgó alkatrészei, ezért nem változtatják meg a helyüket. A rögzített szerkezetek ritkán használatosak, mivel teljesen megakadályozzák az egészségügyi berendezésekhez való hozzáférést, és törés esetén a teljes képernyőt leszerelni kell.

A gyártás anyaga szerint műanyagból, fémből, üvegből, kerámiából és fa képernyőkből áll. A legegyszerűbb lehetőség egy műanyag konstrukció fémkerettel. Ebben az esetben nagy korrózióállóságot biztosít sokáig.

Különleges szépségükkel figyelemre méltó üveges képernyők és különböző formatervezési minták és színek. A termékek széles választékának köszönhetően matt, átlátszó vagy mintás üvegből választhat. Ezen kívül a gyártás során a képernyők használt nagy szilárdságú üveg, amely nem fél a mechanikai stressz.

Az acél vagy fém képernyők leggyakrabban öntöttvas fürdőkbe történő beépítésre vannak kiválasztva, mert nagy szilárdsággal rendelkeznek és képesek maradni az eredeti megjelenés megőrzésére több év rendszeres működés után is. Az acéltermékek egyetlen hátránya a magas ár, amely gyakran dönt a vásárlás kérdéséről.

Gyakran, a tálca alatti tér védelmére nedvességálló MDF-et használnak, amely még állandó vízzel való érintkezéskor sem romlik vagy nem forog. De az MDF-termékek kis élettartammal rendelkeznek, és könnyen befolyásolják a külső hatások.

A műanyag formatervek különböznek a tartósság, a könnyűség és az alacsony ár tekintetében. A műanyag panelek széles választékát kínálják a színeknek és a textúráknak. Ráadásul egyszerűen csak a saját kezüket szerelik fel. Az anyag jelentős hátrányai közé tartoznak az instabilitás a magas hőmérséklet és a tűz.

A kerámia panelek a rendelkezésre állásban és az esztétikában különböznek egymástól. A kerámia fürdőkád képernyője, mint általában, gipszkartonból készült, melyet tetején burkoltak le. Ez a kialakítás önállóan elvégezhető, ha követi a részletes utasításokat.

A fából készült modellek praktikusak, tartósak és megfizethetőek. Könnyű kezelni őket: elég időnként törölni őket nedves ruhával. A fa minden pozitív aspektusa ellenére még számos hátránya van. Először is, a fa magas tűzveszélyt okoz, és másodszor, nincs túl magas nedvességállósága.

A fürdő képernyők több anyag kombinációjából állhatnak. Például vannak olyan szerkezetek, amelyek fém fenékből és üvegtestből állnak.

felszerelés

Mint fürdőképernyő, használhatsz egy kész szerkezetet, vagy saját kezűleg készíthet paneleket. Sokkal könnyebb beszerelni egy megvásárolt modellt, mint rögtönzött, mert a folyamat akár 20-30 percet is igénybe vehet. De a termék által készített, lesz ideális méretek, alkalmas egy adott fürdő. Ezért a szakértők inkább házi készítésű eszközt telepítenek.

A kiviteli alak modelljétől és anyagától függetlenül a telepítés a következő sorrendbe van szerelve:

 • A padlón és a falon levő szint segítségével egy jelölés készül, amelyet a jövőben rögzítenek;
 • Megjelölt helyek, amelyek mentén a képernyő felszerelhető;
 • Az építési szalag megméri a szükséges méréseket: a magasságméréseket legalább három ponton kell elvégezni annak érdekében, hogy a készüléket szögben rögzítsék - ez megkönnyíti a folyadék áramlását a lefolyóba;
 • Olyan keretet hoztak létre, amelyhez fémprofilok vagy fadarabok használhatók (a keret tégla képernyője nem igényel);
 • Az összes keret elem rögzítése a jelölésnek megfelelően történik;
 • A részleteket kivágják a kiválasztott anyagból;
 • Faragott paneleket szerelnek a keretre;
 • A szembenézett munka végén.

Ahhoz, hogy az akril kád alá helyezze a képernyőt, elegendő ahhoz, hogy közvetlenül az oldalán rögzítse a kötőelemeket. A öntöttvas edény komoly feldolgozást igényel, ellenkező esetben elronthatja a zománcozott bevonatot.

A telepítés bonyolultsága a tervezés bonyolultságától függ. A csúszó panelekkel ellátott képernyő felszerelése a vezetőprofil felső és alsó részén található szerkezeti elemeket igényel. Ezután két ajtót kell vágni, kissé eltérő hosszúsággal. Ezután be kell illeszteni őket a vezetőprofilba, és rögzíteni kell a fogantyúkat.

A szerkezet merevségéhez a keret felső részének és a tálca oldalának helyét habjal kell feltölteni. Cserélhető egy épület tömítőanyaggal, és további függőleges támaszték segít a keret megerősítésében.

A következő videóban láthatja, hogy hogyan készíts egy képernyőt a kád alatt a saját kezével.

Hogyan készítsünk egy funkcionális képernyőt a fürdőszoba alatt, polcokkal

Nem számít, mennyire modern és modern a fürdőszoba kialakítása, a tányér oldalainak esztétikus megjelenése és a bélésen lévő lábak lecsillapíthatják az összes erőfeszítést. A fürdőszoba alatt működő funkcionális képernyő segít nemcsak a csúnya kommunikáció álcázásában, hanem a háztartásban szükséges kis méreteket is.

Mi a lehetőségek a tervek és hogyan kell őket magukat, fontolja meg a cikkben.

A képernyők tervezési jellemzői

Fürdőszobai képernyő - a fürdőszobák elengedhetetlen eleme a tágas dimenziók között. Végül is lehetővé teszik, hogy racionálisabban használják a helyet.

Az üregek vízszintes vagy függőlegesek lehetnek. Könnyű elhelyezni őket:

 • háztartási vegyszerek (gélek és porok, légfrissítők és öblítések);
 • apró dolgok (szivacsok és pamutszalvéták a tisztításhoz).

A legtöbb vegyi anyag csomagolása meglehetősen nehézkes. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a tál testének homorú alakja van, a falak közötti szabad tér betölthető fiókokkal vagy nagy polcokkal. Könnyen illeszkedhetnek bármilyen méretű háztartási vegyszeres dobozokba és zsákokba.

A szerkezet falai mögött könnyű elrejteni minden kommunikációt, megvédve őket a mechanikai sérüléstől. Ugyanakkor egy ilyen "képernyő" telepítése nem zavarja a csövekhez való hozzáférést. Szükség esetén könnyen eltávolítható.

A gyönyörűen kialakított fürdőképernyő tökéletesen kiegészítheti a belső teret, ami egyfajta extravagáns és szingularitást jelent. A befejező anyagok sokaságának köszönhetően fantasztikus designt hozhat létre, amely minden alkalommal örömet okoz, és ugyanakkor csodálkozni fog.

Ha nem lehet olyan zárt képernyőt készíteni, amely nem engedi meg a víz bejutását a képernyő falai által határolt helyre, akkor szellőztetni kell. Minden, ami a külső maszk mögött rejlik, kiszáradni kell, és a kondenzátumot fel kell múlnia.

Népszerű végrehajtási beállítások

A modern képernyők nem csak üres falak, amelyek lefedik a tál lábát és a köztük lévő kommunikációt. Majdnem minden szerkezet legalább egy ajtóval van felszerelve a dolgok tárolásához és a kommunikációhoz való hozzáféréshez.

A design kiválasztása a szoba méretétől, a tulajdonos ízlésétől és pénzügyi lehetőségeitől függ.

Szorosan zárva

A tömör falak, amelyek üreges falak, lefedik az összes felesleges helyet, eltakarja a víz és a csatornarendszer rendszert a szemekből.

Emiatt a zárt süket verzió képernyőinek telepítésekor győződjön meg róla, hogy a cső telepítése tökéletes. A tömör falakat csak akkor kell felszerelni, ha műanyag csöveket használnak, amelyek nincsenek korróziónak kitéve.

Csuklós ajtókkal ellátott kivitelek

A tágas fürdőszobákhoz csuklós ajtókkal ellátott képernyőket választanak. Végül is, az ajtók 90 ° -os megnyitásához további hely szükséges.

A fürdőkád méreteitől függően a képernyő egy vagy két ergonomikus nyílászáróval is felszerelhető.

Tolóajtó rendszerek

A tolóajtókkal ellátott képernyőket gyakran kis méretű fürdőszobák tulajdonosai választják. Végül is a rendszer nyitása nem igényel további helyet. A kényelmes csúszó rendszer lehetővé teszi a legmélyebb sarkok elérését a fürdő alja alatt.

A vezetőknek köszönhetően az ajtók könnyedén mozoghatnak a rendszeren belül, így a "coupe" típusú csúszást eredményezik. Az egyetlen dolog - ha a por és a kis tárgyak eltömődnek a hornyokban, az ajtó mozgatása nehéz.

Anyaggyártási keret és szárnyak

A fürdőkádas ajtókkal vagy polcokkal történő vetítéshez szükséges alapok bármely anyagot előállíthatnak: műanyagból és MDF-ből, fém- és kerámiacsempékből, tükrökből és üvegből... A fő követelmény az, hogy a fürdőszobában használt anyagok nem félnek a nedvességtől és a hőmérsékleti ingadozásoktól. Ezenkívül nem szabad a penész vagy a penész okozta gyors pusztításnak alávetni őket.

De ha természetes felületek ragaszkodnak hozzá, és tervezik, hogy a képernyő nyílásait ugyanabból a fáról készítsék el, fontolja meg - ügyeljen arra, hogy kevésbé nedvesség jut a panelekhez. Ezenkívül rendszeresen szellőztetni kell a szobát.

Ha egyes anyagok önmagukban vonzó tulajdonságokkal rendelkeznek, mások további befejezést igényelnek. Például, hogy a gipszkarton zökkenőmentesen keveredik a fürdőszoba kialakításával, a csempézett mozaikokkal találkozik.

A bemutatható és funkcionális képernyő kialakításának legegyszerűbb módja a műanyag panelek használata.

A szennyeződés és a plakk eltávolítása érdekében csak nedves ruhával törölje le a felületet.

Nem szeretem a szükséges elemeket és dolgokat hosszú ideig keresni? Szerelje fel a plexiüveg paneleket. A plexi, ellentétben a "közönséges" fickójával, könnyebb és erősebb, aminek köszönhetően széles körben használják a belső tárgyak gyártásának alapját.

Előnyben részesítik a szokásos módon, hogy elkülönítsék a helyet a fürdőszobában? Kiváló megoldás ebben az esetben nejlonszövetből készült szövetdarab. A burkolólapokat nem nehéz elvégezni önállóan.

Építés gipszkarton doboz formájában

A konstrukció a képernyő a fürdőszobában ideális nedvességálló gipszkarton, vonzza az egyszerűséget a munka és a megfizethető költség. A funkcionális kialakításnak egy doboz formájában történő gyártása nem igényel speciális készségeket, ráadásul az építési piacon mindig megvásárolhatja a szükséges anyagokat a telepítéshez.

A gipszből készült doboz felülete műanyaggal vagy kerámia burkolattal ragasztható mozaikokkal, bármilyen falburkolattal vagy más burkolóanyaggal bevonva.

Fürdőszobai képernyõ polcokkal

A kád alá helyezése és felszerelése nem annyira nehéz. Ha minden rendben történik, egy ilyen többfunkciós formatervezés több évig fog tartani.

A szükséges anyagok előkészítése

A fa keret 40x40 mm-es szakasza, vagy PN 27 * 28 fém profil profilból készül.

A csúszó képernyő standard paraméterei: 148 vagy 168 cm hosszú, a modelltől függően a magasság 57-65 cm.

A munkához elő kell készíteni:

 • egy sor asztalosipari szerszám;
 • építési szint;
 • ütni;
 • bolgár;
 • tömítőanyag;
 • poliuretán hab;
 • "Folyékony köröm";
 • építő kés;
 • csavarok és csavarok.

A csavarok méretének kiválasztásakor ellenőrizni kell a keretprofil vastagságát annak érdekében, hogy elkerülje a tál károsodását a beszerelés során.

Fakeret kialakításakor, a beszerelés előtt, 2-3 rétegű, különleges impregnálással kell bevonni. A primer kettős hatással lesz: megakadályozza a mikroorganizmusok növekedését és védi a fát a nedvességtől.

Ha gipszkarton-képernyőt szeretne készíteni, használjon nedvességálló lemezeket munkához. A vízzel való esetleges érintkezés esetén azokat vízzel rugalmas alapozóval vagy gittal kell kezelni.

Szerkezeti szerkezet

A fő hiba, amelyet egyes kézművesek tesznek, hibát jelent a vízvezetékhez viszonyított szerkezeti dimenziók meghatározásában, és nem veszi figyelembe a fürdőkád előállításához szükséges anyagot is. Tehát egy helytelenül kialakított kerettartó akár egy könnyű akril és acél tálat is felemelhet. Ennek eredményeképpen, amikor először vizet akar gravitálni, a szerkezet egyszerűen deformálódik.

A keret kialakítása a következő sorrendben történik:

 1. A fürdő jelölés kerületén keresztül kerül alkalmazásra.
 2. A tervezett vonalakon a padlóburkolathoz dugók segítségével rögzítik a kezdőprofilot.
 3. Függőleges profilok vannak felszerelve, egyenlő távolságra tartva 60 cm-t.
 4. Az oldalsó megállóknál és a helyeken, ahol a doboz megtalálását vagy a polc felszerelését tervezi, készítsen egy extra rackot.

A keret emelvényének vetülete egy vízvezetékkel van ellátva.

A keret telepítéséhez a vonal vázolásakor ügyeljen arra, hogy a befejező kivitelnek is van egy bizonyos vastagsága. Tehát a kerámia burkolólapok furnérozásához való tervezése érdekében szükség van arra, hogy a "keretbe" a keretet mélységbe hozzuk.

Sokkal kényelmesebb egy mosdótál fürdőszobát mosni vagy ruhát mosni, ha van lábszárnyak a külső részen. A lábak mélyedésének biztosítása érdekében a keretet a tál elülső élén 10-15 cm-rel lehet eltemetni, és egy ilyen horony szélessége 30-35 cm legyen.

A vonal mentén elhelyezett indító profil a csavarokhoz van erősítve, mind a padlóhoz, mind a szomszédos falakhoz rögzítve. Körülbelül az oldalsó állványok magasságának közepén helyezkednek el a vízszintes kapuk. Hozzáadják a szerkezet merevségét.

A padlóhoz feszes kötés kialakítása és a nedvesség behatolásának akadályai megakadályozzák, hogy a fektetett profil alsó széle tömítőanyaggal ragasztva legyen. Annak érdekében, hogy a tálat ne agresszív kötőelemekkel károsítsa, célszerű a felső profilt felszívni a habarccsal.

Ha tolóajtókat terveznek telepíteni, a keret felső és alsó oldalára egy vezetőprofil található. Hosszának szigorúan meg kell felelnie a nyílás szélességének. A profil úgy van rögzítve, hogy az oldalfal és a sín között nincs rés.

A funkcionális polcok gyártása

A beépített polcok a szétszerelt szekrényekből, ugyanazon gipszkarton lapokból vagy rétegelt lemezekből maradt forgácslapokból épülhetnek.

Határozza meg a helyüket és számítsa ki a méret segít rajz vagy rajz készítéséhez.

Az oldalsó polcok szélességének meg kell felelnie a szoba falának és a tál alsó részének külső felülete között kialakított fülke méretének, mínusz a határoló szakaszok vastagsága. A számításnál figyelembe kell venni a keret fém profiljának szélességét, amely legalább 27 mm mélységben 50 mm.

A keret méretét és a felépítés tömbjét a rés mérete határozza meg. De minél egyenletesebb a nyílás falai, annál könnyebb a beépített szekrény felszerelése.

Az elülső fal mentén egy vagy két polc egy sor alacsony modulja helyezhető el a padlóról a tál gyöngyszemébe. A polcok számának meghatározásakor az a tény, hogy a köztük lévő távolság elegendő a nagy tárolók és palackok elhelyezéséhez.

Miután levágta a szükséges darabokat a forgácslapról, folytassa a szerkezet összeszerelését. Csatlakoztassa a szekrény polcait nyitott módon. Ehhez a felső és az alsó paneleket csavarral rögzítik az oldalra. Mielőtt fúrja a csavarok lyukakat, célszerű előzetes jelölést végrehajtani.

Az opcionális polcok bármelyik lehet. A bútorok sarkaira szerelhetők, tépőzárra helyezhetők vagy eltávolíthatók, a tartóoszlopra helyezve. A szerkezet hátsó oldala nyitva maradhat, vagy vékony MDF-ről vagy rétegelt lemezről vágható.

Fiókos rögzítés

A fiók szélességének néhány centiméterrel keskenyebbnek kell lennie, mint a határoló szakaszok belső szélessége. Ellenkező esetben a behúzható szerkezet egyszerűen nem lép be a testbe.

A fiók gyártásához útmutatókra van szükség. Hosszukat a doboz falainak vastagsága alapján választják ki.

Az értékesítésen kétfajta rendszer létezik:

 • samboksy - egyszerű görgős útmutatók;
 • tandembox - fejlett rendszerek önzáró eszközzel.

A fiók legfejlettebb verziója - amikor az oldalfalak úgy vannak elhelyezve, mint az elülső és a hátsó rész között. Ezzel a megoldással a tartozékokat láthatatlanná teheti, ráadásul nincs szükség a célok kezelésére.

Az alsó méretek 1-2 mm-rel kisebbek lehetnek, mint a doboz mérete. Az ilyen összeszerelt szerkezeti kialakításnak nincsenek kiálló végek.

A doboz alját, leggyakrabban farostlemezből készült, 20 mm-es körmökkel és 16x4 mm-es csavarokkal "erősített". Alkatrészek csatlakoztatásakor fontos, hogy az átlósok azonosak legyenek.

A hengerrendszert az alsó peremre szerelik: először vékony a dobozon, majd vastag a határoló szakaszokon.

Az útmutatók felszerelésével és rögzítésével a rendszert erre a célra tervezték.

Zárószárnyak felszerelése

Az ajtók teszik az utolsóat. MDF lapokból vágják őket a test méretének megfelelően. A csuklós ajtók felszerelésének tervezésekor két énekelõt kell vásárolnia elõre és alul.

A hurok "csésze" beszereléséhez csavarja be a csavarokat. Ahhoz, hogy a szárnyat maga a szerkezethez rögzítse, az ajtót úgy szereljük fel, hogy ne nyúljon az alatta lévő lyuk élein. Állítsa be a megfelelő pozíciót a beállító csavarokkal.

A csuklós levelek felszerelése esetén eredményt kell elérni, hogy a levél élei és a fal végei egybeessenek. A távolságnak azonosnak kell lennie az egész kontúr mentén.

Néhány modellnél mágneseket használnak a szelepek rögzítéséhez. A mester feladata, hogy kicsavarja a zárócsavart, állítsa be az ajtó elrendezését úgy, hogy a mágnesek egybeesnek.

Képernyőpanelek

A lefelé néző műanyag vagy MDF lemezek vágása darálóval vagy késsel történik. A képernyő magasságának megfelelő vágások. A "folyékony körmök" a keret rudakra vannak rögzítve.

Ha a panelelemeket a felső profilra ragasztja, ne felejtse el elég helyet hagyni a műanyag lábazathoz. A csavarral rögzített, fémtermékekkel való munkavégzésre vagy "folyékony körömre" ragasztva. Ragasztást alkalmaznak, kissé megnyomva a falat, majd a helyére helyezve.

Az ízületek javítása érdekében a fal melletti falak alatt egy műanyag lábazat is csúszik.

Ha gipszkarton lapokkal dolgozik, az üregek néhány centiméterrel rövidebbek lesznek. Ezek fixek, a padlóról és a tál felső széléről egy centiméterrel távoznak.

Az üregek a kerethez vannak rögzítve, 15-20 cm-enként "ültetni" őket a csavarokra.

A vágott lapokból a panelek a képernyő felületét nyerik. A technikai lyuk helyén lyuk van vágva.

A kereskedelemben kapható egészségügyi betétek nedvességálló gipszrostlemezből vagy alumíniumból készülnek. Sokszor erősebbek, mint a műanyag társaik, ezért sokszor hosszabb ideig tudnak szolgálni.

Az eltávolítható panelek, amelyek a mágnesek segítségével kényelmesen rögzítik a képernyő elülső falát, méltó alternatívát jelentenek a rögzített szerkezetekhez.

Ennek következtében díszíthetõ egy rácskal, mesterséges kõvel vagy tükrökkel. Emiatt a sraffozás harmonikusan egyesül a falzal, láthatatlanná válik.

Hasznos videó a témában

A fürdőkád alatt egy fülke a lábak számára:

A fiók összeállítása:

A fürdőkád polcokkal praktikus megoldás. A szelídség szempontjából semmiképpen sem érinti a beépített szekrényeket, de egyáltalán nem foglal helyet a fürdőszobában.

Fürdőszobai képernyők polcokkal

A fürdőkádas polcok nem csak esztétikai vonzerők, hanem kényelem is! Végtére is, a plexiglas német műanyag homlokzatok sima simasága mögött funkcionális polcot helyezhet el a háztartási vegyi anyagokhoz és egyéb olyan tárgyakhoz, amelyeket a kíváncsiskodó szemek elől el kell rejteni. Az online áruházunkban készenléti modelleket vásárolhat a fürdőszoba méretéhez, valamint különálló polcokat a képernyő mögötti önmegvalósításhoz. Belülről rögzítve: balra, jobbra vagy középen.

 • Hossz: 103 cm
 • Keret: alumínium
 • Panelek: PVC 10 mm
 • Keret: alumínium
 • Panelek: PVC 10 mm
 • Keret: alumínium
 • Panelek: 3 mm-es plexi - a legmagasabb minőségű német műanyag
 • Hossz: 148, 168, 178 cm
 • Magasság: 50-65 cm
 • Keret: alumínium
 • Panelek: plexi - a legmagasabb minőségű német műanyag
 • Hossz: 148, 168 cm
 • Magasság: 50-65 cm
 • Keret: alumínium
 • Panelek: plexi - a legmagasabb minőségű német műanyag
 • Hossz: 148, 168, 178 cm
 • Magasság: 50-65 cm
 • Keret: alumínium
 • Panelek: plexi - a legmagasabb minőségű német műanyag
 • Hossz: 148, 168, 178 cm
 • Magasság: 50-65 cm
 • Keret: alumínium
 • Panelek: plexi - a legmagasabb minőségű német műanyag
 • Hossz: 148, 168, 178 cm
 • Magasság: 50-65 cm
 • Keret: alumínium
 • Panelek: plexi - a legmagasabb minőségű német műanyag
 • Hossz: 148, 168, 178 cm
 • Magasság: 50-65 cm
 • Keret: alumínium
 • Panelek: plexi - a legmagasabb minőségű német műanyag
 • Hossz: 148, 168, 178 cm
 • Magasság: 50-65 cm
 • Keret: alumínium
 • Panelek: plexi - a legmagasabb minőségű német műanyag
 • Hossz: 148, 168, 178 cm
 • Magasság: 50-65 cm
 • Keret: alumínium
 • Panelek: plexi - a legmagasabb minőségű német műanyag

A vonzó design és a magas funkcionalitás kombinációja

A modell nem csak a szobának esztétikai megjelenését teszi lehetővé, hanem a szükséges elemek, például háztartási vegyszerek vagy tisztítószerek sikeres elhelyezését is. Az elem megszerzése kiváló megoldás lehet egy kis méretű fürdőszoba tulajdonosainak, amelyekben nagyon időigényes a bútorok elhelyezése. Egy nagy teremben a polcok semmi esetre sem jelentenek felesleges funkcionális bútorelemet, amely lehetővé teszi a hely hatékony kihasználását. Ezenkívül a telepítés az egyik legegyszerűbb és legkényelmesebb módja annak, hogy elrejtse a leeresztő csöveket.

A kivitel könnyen felszerelhető, a magasság könnyen beállítható. A standard csúszó 50-65 cm magasságú, 148, 158, 168 és 178 centiméter hosszúságú. Ha a fürdő nem illeszkedik ezekhez a paraméterekhez, akkor egyedi méreteket rendelhet a tálba. A szembenézés is a saját belátása szerint marad.

Mi a fontos tudni?

Az online áruházunk széles választékban kínál olyan polcokat, amelyek nem deformáltak, nedvességállóak, tágasak, vonzó megjelenésűek. A design magában foglalja: egy keret, amely alumínium keretből és általában több panelből áll. Az ezüst, arany, bézs, fehér, piros, zöld és más színekkel szemben álló, fényes szerkezetű és fából vagy márványból díszített. A stílusos designtól függetlenül minden bizonnyal megtalálja a megfelelő terméket: legyen az szigorú klasszikus vagy ultramodern belső tér. A fényes termék könnyen tisztítható a szennyeződésektől, és nem igényel különösebb gondosságot, valamint hosszú ideig tartós megjelenést biztosít, és a tisztítás után újszerűnek tűnik.

Fürdő képernyős polc

Moduláris tárolórendszer - polcok "VannBox". Szervezi a helyet a fürdőszobában, és lehetővé teszi, hogy gyönyörűen és gazdaságosan befogadja a tisztítószereket. Polc méretek: 21, 31, 40, 60, 102 cm.

Telepíthető CLASS és LITE képernyőkre.

A polcok standard magassága 47 cm, a legszélesebb réteg vastagsága 10 cm, a képernyő hátulján található öncsavarokkal rögzítve. Öntöréses csavarok vannak mellékelve.

A polc gyártásának rendelése akár 52 cm magas is lehetséges.

Polc hossza 102 cm a legszélesebb. Kombinálhat több modulot.

Beépítési lehetőségek a fürdőkád alatti képernyőkhöz:

A LITE képernyőn egy 102 cm-es polc található a függőleges oszlopok között, így balra és jobbra helyet biztosít a csövek eléréséhez vagy a coxae tárolásához.

A CLASS képernyőn a modul helyét a fürdőszoba körülményeitől függően határozhatja meg: balra, jobbra vagy középen elrendezheti, helyet hagyva az egyik oldalról érkező kommunikációhoz és a medencék és a nagyméretű tárgyak tárolóhelyéhez a másik oldalon.

Szekrény a fürdőszoba alatt - a furgon típusai polcok és fiókok

A fürdőszobában lévő tér alig vonzó lehet. Emiatt sokan övezik. Ez nemcsak lehetővé teszi, hogy kompetens módon legyőzze a belső teret, hanem további helyet biztosítson a szükséges részletek tárolásához.

Fürdőszoba szekrény képernyő - jellemzők és előnyök

A kabinet ilyen megnevezését feltételesen jelölik. Nem biztosítja a keret összes szabványos elemének kialakítását. Gyakran ez csak egy homlokzati rendszer, amely a falhoz közel helyezkedik el. De mivel a képernyő lehetővé teszi, hogy tárolja a dolgokat, és felszerelje a részeket a polcok, gyakran hívják kabinet alatt a fürdő.

Telepítése számos előnnyel jár:

 • Az ajtók bezárják a mosdó nélküli kanyarokat;
 • A por felhalmozása helyett szokatlan designelemet kap;
 • A legördülő terület hatékony használata;
 • A szokásos mosogatóhely eredeti bútorokká válik.

A formatervezési minták és a gyártási anyagok fajtái

A szekrény-fürdő képernyő a következő lehetőségeket javasolja:

 • Vásárlás kész. Alkalmas, ha normál fürdővel rendelkezik. Ebben az esetben csak mérje meg paramétereit és menjen a legközelebbi tárolóba;
 • Egyéni megrendelés. Ehhez a megközelítéshez szüksége van, ha félkör alakú, szögletes vagy bármilyen más atipikus méretű és formájú fürdő. Az intézkedés sokkal több lesz. Vegye figyelembe az összes sarkot és kerekítési pontot. Egyidejűleg mérve a tetején és az alján, meg tudja határozni a hajlított padló területeit. Ezután egy vázlatos vázlatra és egy jó gyártóra van szükség. A mérésekhez szakértőt is bérelhet.

Az anyag kiválasztásakor vegye figyelembe a vízzel szembeni ellenállást:

 • Műanyag. Jó, költségvetési módszer a homlokzat kialakításához. Az anyag teljesen semleges a nedvességhez. Nem félek a hőtől. Túl olcsó és vékony opciók eldobása. Tartalmazhatnak mérgező zárványokat. Fűtött állapotban az ilyen műanyag elkezd mérgező váladékokkal mérgezni. Minimalizálja a mechanikus ütközést a lécek felületén. Gyorsan fedik le több karcolással. Gondosan, hosszú ideig tart, anélkül, hogy elveszítené a természetes fényt;
 • Glass. Ebbõl a célból jobb lehagyni ezt az úszó üvegt. Ha a vágy hangosabb, mint az elme, használjon többrétegű triplexet. A lemez egyszerre sok ütésálló filmet tartalmaz. A megsemmisült üveg nem ad töredéket. Csak repedéshálóval fedett. Nem fél a víztől. Javasoljuk, hogy az üvegeket keményedéssel válasszák meg. Nem érdekel, mennyire melegek. Mindazonáltal a szintetikus analógok előnyösek. Plexi, színes keményfa, üvegszál. Ők megkülönböztetik a kisebb törékenységet, csökkentett súlyt. Az erő jelentősen megnövekedett;
 • Metals. Egy másik megbízható módszer. Csak korrózióálló fajtákat válasszon. Ezek rozsdamentes vagy krómozott acél, alumínium, titán bevonatú alkatrészek. Tükör polírozott fém használható. Így a foltoktól is megszabadulni, és nehéz megdörzsölni az "ujjakat". Az anyagot nagy szilárdságú, hosszú élettartam jellemzi;
 • MDF vagy LMDF. Ne tévesszen meg azzal, hogy ezek a legveszélyesebbek a nedves fa táblákhoz. Szükségük van további víztaszító bevonatra. Ez a permet forrásának közvetlen közelségéből fakad. A védelem hiánya a szelepek deformálódását idézheti el zavarásával vagy megszakításával;
 • Wood. Csak a legnehezebb fajták (bükk, tölgy). Kötelező kezelés antiszeptikával és lakkokkal. Ez a megközelítés nem változtatja a szekrényt a fürdőszobában a penész és a penész melegágyaként.

A képernyőméreteknél a legszélesebb változat hosszú lehet. Ez a paraméter 105 cm-től (miniatűr) 190-ig terjed (hősi fürdő). A hossz növelésével együtt jár a tartósabb keret kiválasztásának szükségessége. Ezzel egyidejűleg felszerelhető lábakkal is. Az ilyen jelentős változás magassága nem. Ez a paraméter 50 és 60 cm közötti lehet, de elsősorban a fürdők méreteire összpontosít.

Homlokzatok megnyitása

Nyitott ajtónyitó rendszer kialakításakor a legoptimálisabbak a következők:

 • Összecsukható. Alulra szerelve, 45 ° -os szögben hajlítva. Nagyon kényelmes és megbízható módon. A polcról bármit kaphat a fürdőből. A gondos tisztelet nem okoz nehézséget a művelettel;
 • Csúszott. Az ajtók a vízszintes hornyok mentén oldalra mozognak. Csúsztassa a szomszédos ajtók mögött. Csak a fürdőszoba mellett nyithatja meg. Előtétes szerelvényekkel kell ellátni;
 • Fiókot. Gyakran az ajtók alatt helyeznek el több fiókot. Nagyon kényelmes. A kapacitás jelentősen nő;
 • Cserélhető. Az ilyen ajtó nem kapcsolódik a homlokzati panelhez. Ezt kézzel kell eltávolítani. A hornyokba történő újratelepítés manuális eljárás is. Nem túl kényelmes, de kiküszöböli a rozsdásodó elemek nehézségét.

A szekrény belső terének kialakítása a fürdőszoba alatt

A tárolórendszer megfelelő megszervezésének leghatékonyabb módja egy fürdő egyidejű felszerelése a kád alatt lévő szekrénybe. De még akkor is, ha sokkal később csinálod, akkor fontolja meg számos funkciót.

 • Sikertelen homlokzat. Még nyitott állapotban sem látja a fürdő alját. Esztétikai szempontból jobb. De a gyönyörű megjelenést a polcok mélységének elkerülhetetlen csökkenése kísérte. Leggyakrabban nem tudsz többet elhelyezni mint egy sampon samponokat;
 • Egyrétegű homlokzat. Ebben az esetben, nyitott ajtókkal látni fogják a csöveket és más "varázst". Ez nem nagyon vonzó. De a fülke alatt egy pár fiókkal illeszkedhetsz. És maguk a polcok sokkal mélyebbek lesznek.

A fürdőhöz csak a legszükségesebb legyen. Ápolási termékek, só vagy fürdő hab, tisztítószerek. Minden cső és buborék nagyon nyugodtan reagál a fröccsenésekre és kis mennyiségű nedvességre. Ami nem mondható el a kartonok mosóporairól. Soha ne hajtson le textíliákat vagy törölközőt. Nedvesség és penész szaga vár rád. És nagyon gyorsan.

Fürdőszobai képernyő polcokkal

Amikor a fürdőszobai belső kialakítás gyakran felmerül a kérdés: hogyan lehet elrejteni a fürdő kellemetlen oldalát. Számos érdekes megoldás létezik, amelyek eltérnek a végrehajtás összetettségétől és a szükséges anyagok költségétől. Véleményünk szerint azonban a mai nap egyik legjobb lehetősége a fürdőkád polcok alatt álló képernyő.

Mi ez a design kényelme és funkcionalitása?

Először is, a fürdőkád alatt lévő polcok összecsukható kialakítása. Telepítésével bármikor eltávolíthatja az elemek egy részét, és eljuthat az alatta rejtett kommunikációhoz: csatornába és vízvezetékekbe.

A polcokon lévő képernyők második jelentős előnye a racionális térhasználat. Ez különösen fontos a kis méretű fürdőszobában. A mosdópor és egyéb háztartási vegyi anyagok, higiéniai termékek stb.

Fontos! A szerkezet viszonylagos szakadása miatt a fürdőszobában lévő térben nem lesz nedvesség. Ez biztosítja nemcsak a polcok tartalmának biztonságát, hanem megakadályozza a gomba és penész fejlődését.

Ezenkívül a képernyő kiváló lehetőséget nyújt a szoba belső terének diverzifikálására vagy frissítésére külön kiadások nélkül.

Anyag: mi a jobb?

Függetlenül attól, hogy készen áll a fürdőszobába szétválasztott polcokkal, vagy magának tervezi, először is el kell döntenie az anyagot, amelyről készült.

 • A legkedvezőbb árú és praktikus anyag műanyag. Könnyen telepíthető, ellenáll a cseppeknek, és nem igényel nagy erőfeszítést a tisztítás és a tisztítás érdekében.
 • A második legnépszerűbb anyag az MDF vagy forgácslemezből készült rétegelt lemez. Figyelembe véve a magas páratartalmat, amely szinte mindig jelen van a szobában, nedvességálló bevonattal ellátott paneleket kell választani. Annak érdekében, hogy a fa anyagból készült fürdőkeretekkel ellátott képernyő hosszabb ideig tartson fenn, javasoljuk, hogy rendszeresen szellőzzön a helyiségben, és ha lehetséges, próbálja meg a panelek burkolatának vízzel történő átadását.

Az Ön információiért: A laminált anyagok kétségtelen előnyei közé tartozik az árnyalatok és textúrák gazdagsága, amely lehetővé teszi majd szinte minden tervezési ötlet végrehajtását.

 • Nedvességálló gipszkarton is használható a képernyő létrehozásához. A szerkezet létrehozása után le kell fedni. Ebből a célból felhasználható különböző finomanyagok, amelyek megfelelnek a használati feltételeknek, és kiegészítik a belső teret.
 • Ha kívánja, akkor készítsen egy fürdőszoba képernyőt fából vagy csempe polcain, használjon vastag üveg vagy tükrök plating.
 • A keret gyártásához fát vagy alumíniumot használhat. Előnyös a második lehetőség kiválasztása, mivel a fém ellenáll a nedvességnek és tartós.

Képernyős tervek

A legegyszerűbb gyártás üres képernyő. Ez egy szilárd vászon, amely a fürdőszobában lévő helyet lefedi minden látható oldalról. Az eladó egy nagy választék kész szilárd szerkezetek. Ezek egyszerűen telepíthetők a távtartóknak és az állítható lábaknak köszönhetően, amelyek a fürdőszoba, a falak és a padló oldalán találhatók.

Egy népszerűbb modell a polcok fürdőszobai képernyője. Rendszerint egy kis szekrényhez hasonlít, amelyben a fürdőszoba oldala egy további fal mögé rejtőzik. Ha a polcok tartalmát el szeretné rejteni, felszerelheti az ajtót. Csúsztatható vagy csúsztatható, attól függően, hogy elegendő hely áll rendelkezésre a szobában.

Ha a fürdőszobában sok szabad hely áll rendelkezésre, a fiók alján lévő polcokra fiókokat is felvehet. Az opció személyre szabott verziójának megválasztásakor ne feledje, hogy a dobozos káddal ellátott képernyő jobban megfelel a tágas szobáknak, ahol a használatuk nem okoz némi kellemetlenséget.

Abban az esetben, ha a fürdõ a szoba közepén helyezkedik el, és a képernyõt négy oldalról kell megtenni, átgondolhatjuk a tervezést, amely a fürdőszoba szekrénye. Az ilyen szekrény nemcsak eredetinek tűnik, hanem további kényelmet is teremt.

Hogyan készítsek egy kész képernyőt polcokkal?

A késztermék beszerelése nem igényel sok erőfeszítést, de figyelembe kell venni a telepítés egyes funkcióit.

Ha nagy teljesítményű és jelentős súlyú öntöttvas fürdő modellt használ, csak össze kell szerelni a képernyőt az utasítások utasításainak megfelelően. Szükség esetén csak a lábak magasságát kell beállítania.

Fontos! Az acél és akril (különösen) fürdőmodellek sokkal könnyebbek, így a beszerelés során biztosítani kell, hogy a képernyő ne emelje fel a fürdőszobát. Ellenkező esetben a termék deformálódik az első kísérletben, hogy vizet húzzon.

Emlékeztetni kell arra, hogy az akril modellek nagyon törékenyek, ezért minden telepítési munkát a lehető legnagyobb gonddal kell végrehajtani. A szerkezet további erősítése érdekében a szitát alumínium sarkokkal lehet a falhoz rögzíteni.

Hogyan készítsünk egy képernyőt a saját kezünkkel?

Kezdjük el, végezzük el a szükséges méréseket: határozzuk meg a jövőbeli struktúra hosszát, szélességét és magasságát. A rejtett falak számától függően számítani kell a szükséges anyagot.

A munka első szakaszában a keret fából készült rudakból vagy fémekből épül fel. A keretnek biztosítania kell a hátsó fal és az oldalsó támasztékok rögzítését fiókok vagy polcok számára. Ha úgy dönt, hogy tolóajtókat telepít, ebben a szakaszban telepíteni kell a szükséges útmutatókat a keret felső és alsó profiljára.

Ezután a képernyő belső falának bélése, és ha szükséges, oldalai. Az utolsó lépés a polcok vagy fiókok szerelése, az ajtók felszerelése és a szerkezet díszítése. Ha egy fürdőszobában lévő polcot telepítesz, saját kezedben vásárolt vagy készített, akkor nem csak a belső tér diverzifikálását, hanem a szobát is funkcionálisabbá teszi.

Képernyő a műanyag panelek fürdőjében: csináld magad

Miután elvégezte a fürdőszobában végzett összes felújítási munkát, valószínűleg el kell rejtenie a fürdőszobában lévő kommunikációs csövek kifogástalan megjelenését és elrontja a kommunikációs csövek teljes belsejét. Nagyszerű módja a csövek álruhájának és az összes csúnya sarkának, hogy a saját kezűkkel készítsen egy képernyőt a műanyag panelek kádja alatt.

Miután a funkciót funkcionálisabbá tette, pl. A különféle szabad polcokba szerelt polcokat, egyszerűen elrejtheted a kíváncsiskodó szemekből a háztartási és háztartási csínányokat - ecseteket, porokat, géleket.

A műanyag panelek fürdőkád alatt lévő képernyők típusai

A kialakítástól függően a képernyők szilárdak vagy csúszósak. Mindenki képes megoldani néhány működési problémáját.

A fürdő legegyszerűbb és legegyszerűbb megoldása egy tömör képernyő (a képen). A legegyszerűbb módja annak, hogy csináld magad. Azonban ennek az építménynek az a hátránya, hogy szorosan lefedi az egész fürdőszobai területet, beleértve a víz- és csatornacsöveket. Ha szükség van a vízvezeték javítására vagy cseréjére, akkor ezt a képernyőt szét kell szedni.

Fontos! A tömör képernyõ olyan műanyag vízvezetékek használatát jelenti, amelyek nem rozsdásodnak meg. Telepítés előtt ellenőrizze az összes vízvezeték állapotát és a gomba és a penész hiányát a falak felületén.

A csúszó képernyő némileg praktikusabb, mint a szilárd, de kevésbé esztétikusnak tűnik. Egy kicsit nehezebbé válik a csúszó képernyő, de az eredmény megéri. Ezenkívül a fürdő külső falának és a műanyag panelek közötti helyiségben a tárgyak számára a fülkék is csatlakoztathatók. Nagyon kényelmes polcok függőlegesen beszerelve a gázemelőkben.

A fürdőkád alatt lévő képernyők alakja

Mielőtt elkezdi készíteni a képernyőt a fürdő alatt, el kell döntenie a jövő alakját.

Így a fürdőkupakok három típusból állnak:

 • egy üres fal - ez a fajta képernyő teljesen lefedi a fürdőszobában lévő összes helyet, anélkül, hogy bármilyen üregre lenne szüksége a kényelem vagy a fülke számára. A beszerelés során gondosan ellenőrizni kell minden vízvezeték és csővezeték állapotát, azóta problémás lesz. Általában az ilyen típusú képernyők egy kis ajtó jelenlétét feltételezik a vízvezeték állapotának ellenőrzéséhez.
 • feltételezve a lábszárakat - ez a fajta képernyő kényelmesebb használni. Az ásatás segít abban, hogy közel kerüljön a fürdőhöz anélkül, hogy bármilyen kellemetlen érzés lenne a fürdéskor, vagy a fürdéskor.
 • az előző esethez hasonlóan ferde szögű képernyő is kényelmesen használható, és különösen a fürdőszoba használatának kényelmét szolgálja.
 • A lekerekített fürdők tulajdonosai számára íves vagy szögletes képernyő szükséges. Vásárolja készen a boltban nem lehetséges. Ez a képernyő csak manuálisan készül.

Készítsen egy keretet a képernyő alá a fürdő alatt

Tehát kiválasztotta a szükséges alakot és típusú képernyőt, a következő lépés a keret létrehozása a következő műanyag panelek telepítéséhez. A munka megvalósításához a következő részekre lesz szükség: a kezdő csík (általában a képernyőhöz hasonló színű), a profil, a dűbelek, a ragasztó "folyékony szögek" és valójában a műanyag panelek. A keret felszerelése magában foglalja az ilyen eszközök használatát: írószer vagy építő kés, elektromos csavarhúzó, épületszint, perforátor, négyzet és tűzőgép.

Az első dolog, amit meg kell tenni, a jövőbeli tartószerkezet jelölése a padló és a fal felszínén. Az épület szintjén vonalat függőleges irányba rajzoljon azon a helyen, ahol a képernyő a falak felületére kerül. Tekintsük a fürdő felső oldalának kiindulópontját. A fürdőkád helyével párhuzamosan kapott oldalsó vonalakból húzzon egy másik vonalat, amely megegyezik az elkészített műanyag panelek vastagságával. A falszerkezet felépítésének kényelméért a padlózat teljes hosszában megfelelő jeleket kell elhelyezni a fürdő hossza mentén.

Ezt követi az elülső és oldalsó keretelemek összeállítása. Ehhez mérje meg és vágja el a rudak vagy a profil kívánt hosszúságát, rögzítse őket a jelölések mentén és rögzítse. A keret merevebbé és tartósabbá tétele érdekében készítsen további egy vagy két kereszttartót a profilból. Abban az esetben, ha a keret fából készült rudakból készül, a csavarok és a csavarok rögzítőként használhatók. A profil speciális hardver használatával.

A keret telepítésekor helyet kell adni a nézõablaknak (ha meg akarja csinálni). Ehhez további jumpereket kell elhelyezni egy függőleges alakú állandó helyre: a jobb oldali felsőkereteket rögzítik, és a bútormágneseket a bal oldalon rögzítik.

A függőleges polcokkal ellátott csúszó szekrény kerete további rögzítőelemeket jelent, amelyeken gázemelők vannak felszerelve.

A padlófelületen egy hajlított képernyőkeret szimulálására a vízfürdő görbületét követő jelölés építési szinten történik. Az alkalmazott jelölésre egy profilt helyeznek el - az oldalirányú perem mentén a hajlítás helyén 10 cm hosszú vágásokat rajzolnak rá, majd a profilban egy lyuk van, és a jelölt vonal mentén egy csavar és csavar van a padlóhoz rögzítve. A felső profil ragasztóval van ragasztva.

A műanyag panelek képernyőjének összeszerelése

Technológiailag egy műanyag képernyő összeszerelése elég egyszerű feladat, és a következőkből áll. Először is a kezdő szalagot a leggyakrabban beszerelt tartó keret peremén rögzítik öncsavarral. Olyan helyeken, ahol a termék függőleges és vízszintes elemekkel szomszédos, 45 fokos szögben kell vágni. Ezután műanyag csíkokat vágnak be és hornyozzanak be az előkészített kiindulási csíkba a képernyő végső töltése előtt. A sínek és a ragasztó fogantyúinak külső oldalán műanyag csúszó szalagelemek helyezkednek el. A sarokcsuklók műanyag sarkokkal vannak bezárva.

A telepítés befejeztével a rögzített nyílásokra (általában a leeresztő szifon oldaláról) egy látóajtót kell felszerelni. Az ilyen műanyag ajtók bármelyik hardverraktárban megvásárolhatók vagy a fennmaradó panelekből saját maguk készíthetők. További védelmet nyújt a nedvesség behatolásának a képernyő belsejében, ezért a padlófelület és a keret rögzítők közötti rések külön semleges színű, tömítőanyaggal vannak feltöltve.

A panelek íves képernyőn történő felszerelése némileg más, mivel figyelembe kell vennie a hajlítási szöget.

Figyelem! Túl széles műanyag panelek nem alkalmasak görbült sziták gyártására, mert otthon nem lehet hajlítani. Ideális 250 mm széles panelekhez.

 1. Először is meg kell mérni a keret magasságát a felső profilról az aljára. Ezután egy szén vonalzó segítségével mérje meg a szükséges hosszúságot, és szükség esetén vágja le a panel egy részét egy gipszkarton késsel.
 2. Az extrém első szalagnál ragasszon egy kis ragasztóanyagot "folyékony szögekkel", és rögzítse az azonos hosszúságú kezdő csíkot.
 3. Minden további műanyag lapot be kell illeszteni az előző panel hornyaiba. A műanyag tetején rögzített "folyékony szögek" vagy tűzőkapcsok, de csak úgy, hogy a külső oldal lyuk nélkül maradjon. A termék alját rögzíthetjük az alumínium profil belsejébe csavarokkal.

Hasznos tippek

Megfelelően megszervezi a fürdőszobában lévő helyet, különféle tárolókkal ellátott speciális tárolóeszközöket, például háztartási vegyi anyagokat és sok kis dolgot a fürdőszobában. Sokkal kényelmesebb és kellemesebb a háztartási kellékek tárolása. Az ilyen konténereket még kerekeken is előállítják, ami megkönnyíti azok mozgását a fürdőszobában.

A csúszó fürdőkád gyakran felszerelhető állványos polcokkal, amelyekben ecsetek, szivacsok, háztartási vegyszerek és fürdő kiegészítők is tárolhatók.

Fürdőszobai képernyők

Vízvezeték-beszerzés, ne felejtsd el, hogy egy kádat kapsz.

A képernyő a teljes szélességet elfoglalja, és magasságát a felső szélétől a padlóig tartja. Így a vízvezeték, a vízvezeték, a tisztítóberendezések és az összes többi nem kielégítő készlet rejtve marad. A fürdőszoba vonzóbbá válik.

A design egyszerre több funkciót is ellát:

 • dekoratív;
 • Védő;
 • Mosószerek és más tárgyak tárolása.

A dekoratív belső megoldás többnyire különböző anyagokból készülhet: műanyag, üveg, gipszkarton, kerámia csempe, MDF. Néha a tervezési maszk paneljei például márványosak. Fontos, hogy ne csak vízállóak, hanem egy olyan speciális kompozícióval dolgozzák fel, amely nem támogatja az égést.

Függetlenül attól, hogy a képernyő csúszó vagy csuklós ajtókkal van felszerelve, a telepítés egyszerű, és nem igényel sok időt.

Ügyeljen a megbízható és tartós MDF képernyőre

Az MDF konstrukciója a kényelem fenntartására és a szoba egyedülálló kialakítására szolgál. Az anyagból készült termékek tartósak: a gyártási folyamatban mindegyik nedvességálló filmrel van ellátva, amely közömbös az agresszív környezethez és a hőmérséklet-változáshoz.

A termék könnyen tisztítható, a gondozásban nem szokványos. Meg kell jegyezni, hogy rendkívül ellenáll a nedvességnek és hajlításnak. Egyáltalán nem nehéz kiválasztani az MDF anyagból készült szerkezetet, amely megfelel a többi bútornak és a vízvezetéknek. Sok vásárló inkább a fehér és a világos árnyalatokat választja. Volt egy igény a színmintákra.

Szeretne frissíteni a fürdőszobát drága javítások nélkül? Látogasson el online katalógusunkra, gondolja át a választását és rendeljen egy képernyőt.

Fürdő képernyős polc

Ez a termék a Plexiglas K 148/168 fürdőszárnyhoz (fehér) tartozik, amely részekből megvásárolható:

Sajnáljuk, de ez a termék már nincs raktáron.
Hívjon minket a 8 (800) 555-86-21 számon, és segítünk megtalálni az analógokat.

Jellemzői az áruk a polc a képernyő alatt a fürdő

 • Polc hossza: 103 cm.
 • Mélység: 10 cm.
 • Három magassági szabvány.
Ezt a polcot a Plexiglas K és Plexiglas L fürdőkádak számára ajánljuk. Ha polcra szerelt fürdőkupakot rendelünk, önfúró csavarokkal rögzítjük a képernyőre, és így egyetlen kialakításunk van.

Bővített specifikációk

Gyors vásárlás

Hamarosan hívunk: Mon-Fri 9.00-19.00,
Szo: 9.00-14.00, vasárnap: zárva

Online bolt "Fürdőszoba bútorok"
Pickup cím:
Moszkva, Építési átjáró d.7Ak28

Hívást kapunk éjjel-nappal, hetente hét nap alatt!
8 (800) 555-86-21, 7 (495) 540-48-65

Minden védjegy a megfelelő tulajdonosok közé tartozik. Tilos a weboldal egyes részeinek másolása a szerzői jog tulajdonosának engedélye nélkül.

A weboldalon bemutatott információ nem ajánlat.
A gyártónak joga van megváltoztatni a termék jellemzőit.