Legfontosabb > Csapok

Do-it-yourself fürdőszoba javítás - A legjobb módja annak, hogy hozzon létre egy szép belső! (71 kép)

Ahhoz, hogy minőségi javítást végezzen a fürdőszobában, nincs szükség nagy pénzügyekre. Végül is, ha akarod, jelentősen megtakaríthatsz pénzt.

Például elutasíthatja a tervező szolgáltatásait, és olyan stílusokat készíthet, amelyekben a javításra kerül sor.

Ön is mentheti az építési csapat és csináld magad.

De ahhoz, hogy a folyamatot ki lehessen igazítani és az elért eredményeket előre meg kell tenni egy részletes akciótervet.

Szükséged lesz:

 • Jöjjön fel egy design;
 • Töltse fel a szükséges anyagokat és eszközöket;
 • Készítsen költségvetést;
 • Számolja ki a fürdőszoba pontos méretét és a vízvezeték méreteit;

Kiválasztásakor ügyelni kell a helyiség területére. Egy kis terület tulajdonosának figyelembe kell vennie, hogy egy kis hely kevésbé funkcionális.

Néhány tipp a kis fürdőszoba javításakor

A világos színek a belső térben és a nagy falak tükrében, vizuálisan növelik a szobát.

Megtagadhatja a fürdő felszerelését és a zuhanyozás előnyben részesítését. Így a helyiség nagyobb lesz.

Higéniai termékekhez a nagyméretű padlószekrények helyett levehető kompakt ládák.

Miután eldöntötte a design kiválasztását, szükség van egy cselekvési terv kidolgozására. Végül is, hogy a folyamat folyamatosan folytatódjon, minden tevékenységet következetesen végre kell hajtania.

A korábbi munkák iránti gondatlan hozzáállás jelentősen befolyásolhatja a végeredményt.

1. lépés: Számítsa ki az építőanyagok mennyiségét

Ez egy nagyon fontos szakasz a javításban. Egy kellemetlen pillanat lehet az a tény, hogy ha nem számítanak helyesen, akkor nincs elég csempe, panel vagy más építőanyag.

Valójában, az eljárás során vágás és lefektetése néhány anyag károsodhat. Az ilyen esemény elkerülése érdekében kezdetben az építőanyagokat marginális áron kell megvásárolnia.

2. lépés: Vegye ki a régi felületet

A csempe eltávolításához a padlóról a falakról és a csempékről egy kalapácsot és vésőt kell készíteni. Azonban könnyebb lesz a munkával megbirkózni egy lyukasztóval vagy egy fúróval. Két lehetőség van a leszerelésre: megtakarítás és vészhelyzet.

Az első kalapáccsal és vésővel készült. Először be kell áztatnia a habarcsot, majd óvatosan el kell különíteni minden csempe a falról vagy a padlóról.

A második lehetőség sokkal gyorsabb, de "porosabb" és "zajos". Ehhez csak a perforátorral kell levenni a bevonatrétegeket.

3. lépés: javítsa meg a padlót

Először telepítse a készülék esztrichét. Ha egy további "meleg padló" rendszer telepítését nem tervezik, akkor az esztrich magassága 1-1,5 cm, 3 - 4 cm magas lesz, ha a padlót tovább melegítik.

A "meleg padló" rendszer többféle típusú: víz, film és elektromos. Bármelyik rendszer jól megőrzi a mikroklímát a fürdőszobában, miközben ez nem drága és egyszerűen telepíthető.

4. lépés: Faldíszítés

A mai napig a piac a "minden tárca" anyagát mutatja be a fürdőszobában. Először is, mindez attól függ, hogy milyen pénzügyek vannak. Leggyakrabban a falakon feküdt a csempe.

De lehet választani egy több költségvetési lehetőség, mint pl. Műanyag panelek vagy egy speciális nedvességálló gipsz. A javítás ezen szakaszában mindez a képzelőerejétől és a pénzügyektől függ.

5. lépés: Mennyezet

A mennyezet javításakor a falakon alkalmazott anyagokra kell építeni. Például csempe és műanyag nagyon rugalmas vinilfilm.

Ha különböző mennyezetű mennyezeteket tervez, akkor használjon speciális nedvességálló gipszkarton. Azonban van még egy költségvetési lehetőség: műanyag panelek.

Miután elvégezte a befejező munkát, felszerelhet egy fürdőszobát, bútorokat és vízvezetéket. A DIY javítás nem könnyű, de nagyon informatív. Ezenkívül pénzt takaríthat meg, és a tervezést pontosan úgy készítheti el, amennyit csak akar!

Photo javítás a fürdőszoba kis méretű: hozzon létre egy fürdőszobát bölcsen

Kis és nagy fürdőszoba hasonló a fő. Mindkettőnek kényelmesnek, gyönyörűnek kell lennie, és a tulajdonosok minden igényét kielégítenie kell. Az egyetlen különbség az, hogy 5 m²-nél nehezebb minden szobát elhelyezni, mint 12 m²-en. De semmi sem lehetetlen, a legfontosabb, hogy gondosan mérlegelje a bútorok és a vízvezeték elrendezését. Mielőtt elindulna a boltba vásárolni, érdemes megnézni egy kis fürdőszobai javítás fényképét. Ez segít megérteni, hogy mit kell.

Fürdőszoba mérete 4 négyzetméter. m. a megfelelő tervezéssel befogadhatja mindazt, amire szüksége van

Elkezdjük a fényképezőgép javításával foglalkozó tanulmányt a kis méretű fürdőszobában

A fürdő design terv elkészítése nem csak a gazdagok és a híresek sokasága. A szokásos módszer teljesen felkészülhet ceruzára, papírra vagy számítógépes eszközökre. A különálló fürdőszobás apartmanokban nyereséget nyerhet a partíció lebontásával és a fürdőszoba WC-vel történő igazításához. Íme néhány fénykép a javítások a fürdőszobában Hruscsov a felújítás.

A kis fürdőszoba stílusos és funkcionális lehet.

Csővezetékeket tervezünk

A legfontosabb szabály, amit követni kell, hogy elrejtse mindazt, ami lehetséges. A probléma megoldására többféleképpen lehet megoldani:

 1. Gipszkarton doboz segít elrejteni a vízszintes vezetékeket.
 2. Sok Hruscsov vízelvezető csövek és vízvezeték szerelt fali fülke mögött WC. Zárható gipszkarton falával, ugyanabban a csempe burkolatában, vagy kis szekrénybe alakítva.
 3. A mosdó vízellátó tömlői és lefolyócsatornái a fürdőszoba mögött rejtve lehetnek. Ha nincs kád, akkor a padlóban egy speciális horonyban tartható.

Ideális kis fürdőszobához - zuhanyzó felszerelése

Bútor és tároló hely kiválasztása

A kis fürdőszobában gyakorlatilag nincs hely a bútorok számára, és általában helytakarékos. A "Hruscsov" fürdőszobájában keskeny, magas dobozokat használhat, amelyek polcain különböző kis tárgyakat helyezhetnek el. Egy másik lehetőség - egy zsanéros szekrény. Ez nem annyira tágas, de gyakran tükör található az ajtón, lehet, hogy nem ad helyet a falon egy külön tükör számára.

A világos színek és a tükrök jelenléte tágasabbá teszi a szobát

Jó tanács! Az egyik módja annak, hogy hatékonyan használhassuk a vízvezetékekhez tartozó rést, egy apró szekrénybe tegyük. Ehhez két vagy három polc van felszerelve a résszel, és a műanyag nyílások kívülről vannak felszerelve.

Kád és mosdó kompakt elhelyezése

Mint egy kis polc a kis piperecikkek tárolására, használhat gipszkarton dobozokat csövekhez. Különösen fontos az olyan fürdőszobákban, ahol oszlopos gázcsövek általában 1 m magasságban futnak, ezért elég magas csatornára van szükségük.

A beépített WC-tartály használatával felszerelhet egy kis kiegészítő polcot

Vízvezeték és mosógép választása

Kompaktság - a fürdőszobai berendezések fő jellemzője egy kis fürdőszobának. A helytakarékos megtakarítás érdekében jobb, ha teljesen lemond, mivel a felhasználható hely legalább egyharmadát teszi ki. Ha a család szeretett volna felmelegedni a forró vízben, érdemes a kompakt sarokfürdőket előnyben részesíteni. Teljes mértékben teljesítik küldetésüket, és lehetővé teszik számukra, hogy további centiméteres teret töltsön ki más célokra.

A falikarral tükörrel mosdót helyezhet

Helyet takaríthat meg a mosdóban. Ehhez a szokásos WC-telepítés helyett. A legtöbb a falba épül, és csak a tálat hagyja kívül. A telepítés helyeként használhatja a vízvezetékek nagyon rést.

Kis fürdőszobák esetén jobb, ha kompakt mosogatógépeket vásárolnak.

A kis fürdőszobák mosogatóit gyakran teljesen elhagyják, de nagyon kényelmesek a mosáshoz. Ezért a kompakt mosogatók racionális használata. A kis fürdőszobában lévő fiókos mosdókat általában nem használják. De lehetőség van egy mosógép megvásárlására, amely csak a mosogató alá történő beépítésre alkalmas - ebben az esetben a mosdókagyló vagy a mosdókagyló is tökéletesen illeszkedik.

Egy mosógépet a polcok alatti résbe helyezni

Jó tanács! A legkisebb kompakt lehetőség egy kis fürdőszobában vertikális terhelésű mosógép. Azonban érdemes megemlíteni, hogy a fölötte lévő felső tér nem használható. Igen, és ez a gép a szokásosnál drágább.

Sok gyártó kínál kompakt szaniter szerelvényeket, amelyek tökéletesek a kis fürdőszoba tervezéséhez.

Mennyezeti és fürdőszoba világítás

A fürdőszobában jó használni a feszített vagy felfüggesztett álmennyezeteket a léc típusú vagy armstrong. Nem félnek a nedvességtől, és tökéletesen ötvözik a csempe és fürdőszobai felszerelések között. Mielőtt a végső döntést, figyeljen a fotó javítás a fürdőszobában Hruscsov különböző lehetőségeket a mennyezet burkolatok.

A hosszú és keskeny fürdőszobában a zuhanyzóterületet egy üveg részre zárva blokkolhatja a helyiség egy részét

A fürdőszoba világításának kérdése meglehetősen nehéz, mivel az elektromos vezetékezéshez kapcsolódik. Korábban a szabályok megtiltották az aljzatok és mennyezeti világítás beszerelését a fürdőszobában, hogy elkerüljék a rövidzárlat veszélyeit. Most nehéz ezt nélkülözni. De szem előtt kell tartani, hogy a fürdőszobában lévő aljzatok alkalmasak nedves helyiségekben való alkalmazásra.

Példa a vízvezeték helyének egy kis fürdőszobában

Jó tanács! A csatlakozódobozokat jobbra kell vinni a fürdőszobán kívül a folyosóra vagy a következő helyiségbe: ha a szomszédok felülről áradanak, kevésbé valószínű, hogy az érintkezők vízzel áradnak és rövidzárlat keletkezik.

A padlástérben lévő fürdőszobát a mennyezet magassága korlátozza, így a zuhanykabin elhelyezése nem lehetséges.

A fürdőszobai padló vízszigetelése: anyagok

Fürdőszobai vízszigetelés szükséges a falak nedvességtől való védelme és egy további akadály a szomszédok áradásakor, amikor áthaladnak a vízvezetéken. Sokféle vízszigetelő anyag van a fürdőszobában:

 • bitumen masztix;
 • lap vagy hengerelt vízszigetelés bitumenes impregnálással;
 • cement és polimer alapú keverékek;
 • gumi korlátok.

Még 1,4 m-es szélességű szobában is elhelyezhető egy kis sitz-kád.

A vízszigetelést önmagában nem használhatja polietilén alapú anyagokon. Nem engedik a vízgőz áthaladását, és a nedvesség felhalmozódik a fürdőszobában, kényelmes körülmények jelennek meg a gombák és a penész megjelenéséül. Javasoljuk, hogy bármilyen tekercs vízszigetelést telepítsen, és fedje le további bevonattal a legjobb vízszigetelés érdekében.

A mosdókagyló pozíciója több helyet nyerhet

Jó tanács! A fürdőszobai szellőztetés további stimulálásához ajánlott 3-4 cm-es légrést tenni a fürdőszobaajtó alsó részén. A dekoratív rács felhasználásával kevésbé észrevehető, de a rés méretét arányosan növelni kell.

Kis szoba - nem indokolja, hogy hidromasszázs kádat megtagadjon

A csempe választása a fürdőszobában

A 21. században a monokróm falfalak nem tisztelik. A dísz népszerű használata különböző színű vagy mintájú csempebetétekkel.

Kapcsolódó cikk:

A zuhanytálcák formája és mérete: egy lépésről-lépésre telepítési útmutató. A tálca optimális anyagának, alakjának és méretének megválasztása. Lépésről lépésre telepítési utasítások raklap.

A kis fürdőszobák legnépszerűbb színei között vannak olyan lehetőségek:

 • lédús "trópusi" árnyalatok (piros, sárga, narancssárga, élénkzöld) kombinációi;
 • "Tengeri" téma: különböző kék árnyalatok kombinációja az élénk kéktől a halványzöldig;
 • kávé és csokoládé árnyalatai: a barna, bézs, fehér színek előnyben részesülnek.

Homokos csempézett fürdőszoba

De a sötét színek nem ajánlottak a "Hruscsov" fürdőszobájában. Vizuálisan csökkentik a helyet, és a fürdőszoba igazi "ketrecnek" tűnik. A kis fürdőszobai javítási fotók példái segítenek a legjobb megoldás kiválasztásában. Sok kereskedelmi vállalatnak számítógépes programjai vannak a 3d fürdőszoba modell létrehozására a vevő méretének megfelelően, a tartományban lévő bármely lapkában.

A fürdőszobában két kontrasztos árnyalatú csempe kombinációja néz ki

Nagy jelentőséggel bír nemcsak a csempe színtartománya, hanem a telepítés módja is. A vízszintes vagy függőleges szerelés szabványos módszerein kívül lehetséges:

 • a csempe és a mozaik kombinációja egyedülálló mintákat és dísztárgyakat hoz létre;
 • zónás stílus (négyzetek, rombuszok vagy más alakzatok);
 • átlós csempe burkolás;
 • a vízszintes és a függőleges kialakítás kombinációja.

Színes ékezetek a fürdőszobában foltok fényes zöld csempe

Még a legkisebb fürdőszoba is gyönyörű és funkcionális. És korlátozott méretei csak a tulajdonosok képzeletét serkentik, és gondolkodnak rajta. Természetesen nagyobb gonddal kell választani a bútorokat és a vízvezetékeket, de a végén egy olyan egyedi fürdőszobát hozhat létre, amely tökéletesen illeszkedik a kényelmed fogalmába.

Komplett javítása kulcsrakész fürdőszobával 10-14 nap alatt, garancia akár 5 évig

Nem csak a kulcsrakész javítást választjuk, hanem a szépséget is

Fürdőszoba felújítás Moszkvában: 3 formátum 2 árkategóriában

 • a mosdó és a régi befejezése leszerelése
 • Burkolási padlólapok
 • falburkolat műanyag panelekkel
 • mennyezetre szerelhető
 • a lámpa felszerelése és csatlakoztatása
 • WC-csésze felszerelés
 • rögzítő tartozékok
Kérjen tanácsot
 • a mosdó és a régi befejezése leszerelése
 • csővezetékek és elektromos berendezések
 • szekrény telepítés
 • a kikötő felszerelése az ellenőrző szekrénybe
 • a falak és a padló illesztése a csempeburkoláshoz
 • fal- és padlóburkolat
 • mennyezetre szerelhető
 • a lámpa felszerelése és csatlakoztatása
 • WC-csésze felszerelés
 • rögzítő tartozékok
Kérjen tanácsot
 • a régi vízvezetékek és csempe bontása
 • Burkolási padlólapok
 • falburkolat műanyag panelekkel
 • mennyezetre szerelhető
 • mosogató telepítés
 • műanyag képernyőt telepít a fürdőkád alatt
 • csaptelep telepítés
 • festeni a törülközőt (ha szükséges)
 • rögzítő tartozékok
Kérjen tanácsot
 • a régi vízvezetékek és csempe bontása
 • víz- és szennyvízelvezetés
 • elektromos vezetékek
 • a falak és a padló illesztése a csempeburkoláshoz
 • fal- és padlóburkolat
 • a fűtött törülközőtartó felszerelése
 • mennyezetre szerelhető
 • mosogató és fürdő telepítés
 • a képernyő alá helyezése a fürdő alatt
 • csaptelep telepítés
 • a lámpák felszerelése és csatlakoztatása
 • a mosógép felszerelése és csatlakoztatása
 • tükröket és tartozékokat
Kérjen tanácsot
 • a régi vízvezetékek és csempe bontása
 • alapozó és padlóburkolat
 • falburkolat műanyag panelekkel
 • kábelezés a konnektor alatt, világítás
 • mennyezetre szerelhető
 • műanyag képernyő beszerelése a fürdő alatt
 • csaptelepek beszerelése a fürdőre és a mosdókagylóra
Kérjen tanácsot
 • a régi vízvezetékek és csempe bontása
 • a falak és a padló illesztése a csempeburkoláshoz
 • fal- és padlóburkolat
 • víz- és szennyvízelvezetés
 • elektromos vezetékek
 • szaniteráruk gyártása
 • a láthatatlan akna behelyezése
 • mennyezetre szerelhető
 • mosogató, fürdőszoba, WC szerelése
 • a képernyő alá helyezése a fürdő alatt
 • csaptelepek beszerelése a fürdőre és a mosdókagylóra
 • a fűtött törölközőtartó cseréje
 • a mosógép felszerelése és csatlakoztatása
 • tükröket és tartozékokat
Kérjen tanácsot

Tudjuk, hogyan kell megközelíteni a legnehezebb projektet.

 • Kombinálja a fürdőszobát és a WC-t
 • Külön WC és fürdőszoba terület
 • Adjon helyet a mosógépeknek
 • Hozzon létre egy olcsó, modern javítást
 • Felvette a Prestige javítási osztály egy verzióját
 • Hozzon létre egy tervezési projektet az ügyfél által készített fotó alapján
 • Szétszerelték a régi vízvezetékeket, és újból felállítottak a GWP-ről
 • Befejezett padló és mennyezet vízszigetelés
 • A falakat és a padlókat kerámia burkolattal töltötte
 • Szerelt fülke a mosógép alatt
 • Pódiumot készítettünk, és fürdőhely helyett egy zuhanykabinot tettünk
 • A fürdőszoba felújítása
 • Növelje a helyet a régi vízvezeték lebontása miatt
 • Adjon helyet további WC-hez.
 • Telepítse a mosdót a mosdóba
 • Felvette a Prestige javítási osztály egy verzióját
 • Tervezett projekt kidolgozása az ügyfél feladatának megfelelően
 • Nedvességálló GWP falak építése
 • Telepített egy további WC-t a fürdőszobában
 • Helyezett lógó mosdó a WC-ben
 • A KERAMA MARAZZI vonalról egy 9% -os kedvezményt kapott
 • A standard WC-t felváltotta a telepítés
 • Hajtson végre olcsó javításokat
 • Maradj 3 nap alatt
 • Adja a szobába tisztességes megjelenést.
 • Könnyebbé tegye a fürdőszobát
 • Felvette a javítási osztály "Economy"
 • Tisztította a felületet, és speciális megoldással kezelt
 • A falakat PVC burkolatokkal burkolják a csempe alatt.
 • Függesztett mennyezet felszerelése
 • A cserép a padlóra fektetett
 • Cserélt vízvezeték
 • Helyezzen be új mosdót és mosdót

Minden javítást a legmagasabb szinten végzik.

Rendeltem a kombinált fürdőszobában kulcsrakész alapon a "Bath szolgáltatás" javításában. A szoba kicsi, így fogalmam sem volt róla, hogy minden rendben lehet. Ravil megállt. Külön köszönet neki. Rögtön rámutatott a problémás területekre, tanácsolta az anyagok kiválasztását, így olcsó és gyönyörű volt. Minden kész gyorsan és hatékonyan. 12 nap múlva a javításom készen állt. Maguk a srácok...

Kellemesen meglepődtem a "Bath Service" cég szakembereinek munkájából. Építettem egy vidéki házat, és csak dobtam egy fényképet a fürdőszobában, amit a postahivatalban akarok. Ugyanazon a napon egy szakértő jött hozzám, mindent megmérett és javasolta. Kiszámítottuk a kívánt projekt költségeit, és egy másikat, amelyet a tervező javasol. Megoldásuk vizuálisan nem rosszabb, de 38 ezerrel olcsóbb volt, minden jó minőségű és...

A legjobb árgarancia a fürdőszoba javítására

Elkészítjük az ár és a szolgáltatások minőségének optimális arányát. Ha úgy találja, hogy az ár alacsonyabb, mint a miénk, 3 lehetőség van:

 • Dömping. Egy fiatal cég, aki különböző tapasztalatokkal nem rendelkező alkalmazottakkal rendelkezik, csökkenti az árat.
 • Csalás. A webhely érdemes egy árat, a végén lesz egy másik, körülbelül 50% -kal magasabb.
 • Szállítószalag A vállalat mindent rövid idő alatt, alacsony költséggel csinál, anélkül, hogy a minőségre koncentrálna.

Fotójavítás a fürdőszobában és ajánlások

Tartalom:

Javítsd meg a fürdőszobát. Világos és releváns ötletek a fotókkal

Mi kezdődik a javítás a fürdőszobában? Először is el kell döntenie, hogy milyen típusú fürdőszobát szeretne elérni a végén: külön vagy kombinálva.

Az első lehetőség különösen kényelmes, ha egy nagy család él a lakásban, a második pedig a tervezői képzeletnek ad helyet, és lehetővé teszi, hogy a maximális kényelem érdekében helyet biztosítson a higiéniai eljárásoknak. A kétfajta fürdőszoba közötti különbség láthatóvá tétele érdekében ajánlatos először megtekinteni a fürdőszobák és a WC-k fotóit az interneten vagy speciális katalógusokban történő javítás után.

Ha a tervezési döntés mellett dönt, akkor itt az ideje, hogy döntsön a stílusról. És csak ezt követően elkezdheti keresni a megfelelő befejező anyagokat, a vízvezetékeket és a bútorokat.

Fürdőszoba javítási lehetőségek különböző stílusokban

A környezeti téma vált a legnépszerűbb lakóépületek tervezésébe. Nem kímélték ezt a trendet és a fürdőszobákat. Természetes felületkezelő anyagok, homályos, természetes árnyalatok, puha formák, agresszív sarkok és antropogén kifejezés nélkül olyan aktuális trendek, amelyeket figyelembe kell venni a fürdőszoba javításakor.

A legnépszerűbb stílusok még mindig minimalizmus és modern.

Nem vonzódik a modern fürdő design? Szereted a klasszikus irányokat? A javítási lehetőségek megválasztása mellett nem szabad elhagyni egy álom megvalósítását a megváltoztatható divat kedvéért. Ráadásul a klasszikusok is trendek, nem csak tiszta formájukban, hanem többféle stílusáram eklektikus keverékében.

Kombinált fürdőszoba, a terület növekedése miatt lehetővé teszi a legeredetibb ötletek megvalósítását. A mai kreatív és rendkívüli személyiségek számára nincsenek korlátozások, a standard fürdőszobát egyfajta művészeti szalon, egy gyarmati bungaló vagy egy viktoriánus nappali lehet.

Úszni az ilyen luxus között az összehasonlíthatatlan élvezet! Reméljük, hogy az alábbi példák a fürdőszobai felújításról egy fotón fogják inspirálni azokat, akik csak arra gondolnak, hogy átdolgozzák a fényes kreatív alkotást. Ne félj a képzelettől. Az ilyen kísérletek eredményei magukért beszélnek.

Vessen egy pillantást például a felújítás után a szokatlan fürdőszobában lévő fotókra. Nincs itt valami, amit itt tanulhatnék?

Kényelmes környezetet teremtünk. Érdekes fényképjavítás a fürdőszobában

A fürdőszobának van egy speciális mikroklíma - szinte mindig magas a páratartalom, amelyhez a fürdéskor a hőmérsékletkülönbséget is hozzá kell adni. Ezért fontos kiválasztani a befejező anyagokat és berendezéseket, ha szeretnénk meghosszabbítani az életüket.

Finishing anyagok kiválasztása. A tényleges tendenciák

A globális tendencia a díszítés a fürdőszoba kerámia csempe "sertés", vagy annak nyugati - "metró". Rendelkezik egy hosszúkás alakkal és kúpos élekkel, amelyek további térfogatot biztosítanak. Ez a csempe egyaránt alkalmas egy tágas fürdőszoba egy vidéki ház, és a "Hruscsov", ahol a teljes terület a fürdőszoba és a WC 4 négyzetméter. m.

"Hog" ajánlott kombinálni más típusú csempe - nagy téglalap, négyzet vagy mozaik, hogy hozzon létre egy dinamikus képet. Ezenkívül szelektíven használhatja a burkolólapokat, csak olyan felületek esetén, amelyek közvetlenül érintkeznek a vízzel (zuhanytálca, kötény a mosogató fölött), és a fennmaradó falakat nedvességgel szemben ellenálló festékkel vagy tapétával takarja le.

Photo javítás a fürdőszobában, részben vagy teljesen díszített csempe "sertés" és a "metró".

Mutassa a fürdőszoba javítását

A FÜRDŐK JAVÍTÁSA

Hívás számológép

Akár 15% kedvezmény minden műre

+ 5% kedvezmény

amikor megrendelésre dolgozik

Hívás számológép

Siess, hogy 2018 szeptember 1-je előtt ajánlatot tegyek a javításra

Ossza meg barátaival:

Dolgozunk
előrefizetés nélkül

 • legfontosabb
 • Munkánk

Siess, hogy 2018 szeptember 1-je előtt ajánlatot tegyek a javításra

Mi legyen a fürdőszoba a javítás után? Az elülső anyagok elrendezése és kiválasztása

A különálló vagy kombinált típusú fürdőszobák a komplex épületek kategóriájába tartoznak a tervezés és a tervezés szempontjából. A javítás utáni fürdőszobai fotó mindig szépnek látszik, és a mûvészi szakmaiság és a kreatív kreativitás mestermûve. A szoba felszerelésére szolgáló fürdőszobai befejező példák kiválasztásakor mindig figyelni kell a gyönyörű és kényelmes elrendezésre és a formatervezési lehetőségekre, mivel a fürdőszobának segítenie kell az egész megjelenésében, hogy pihenjen és fizikailag pihenjen.

Fürdőszoba felújítás után

A fürdőszoba befejezésének kezdetén alaposan meg kell fontolnia mindent az utolsó részletességgel, hiszen a belső tárgyak, a vízvezeték-szerelési és tervezési lehetőségek helyszíne meghatározó szerepet játszik. Sokan nem tudják elképzelni, hogy a fürdőszoba hogyan fog kinézni a felújítás után, ahol jobb, ha gondoskodik a vízvezeték elemekről, a bútorok használatáról és arról, hogy milyen stílusú stílust választani erre a szobára. Ennek oka a térbeli és figuratív gondolkodás hiánya, valamint az információ elégtelen mennyisége. A probléma megoldásához a felújítás után megtekintheti a fürdőszobák számos fényképét, melyek mindegyike biztosan gondoskodik a gondolatról, és segít közelítő képet alkotni a jövő szobájáról.

A felújított fürdőszobák fényképeit tekintve számos egyedi megoldást tudunk betartani, és azonnal meghatározhatjuk, hogy melyik alkalmas nekünk.

A mintákat vizsgálva értékeljük azokat olyan paraméterekkel, mint:

 • szoba mérete;
 • elrendezése;
 • a használt vízvezeték-típusok;
 • bútor- és dekorációs minták;
 • színteljesítmény;
 • a befejezéshez használt anyagok.

Ebben az anyagban megfontoljuk a fürdőszoba javításának lehetőségeit különböző finomanyagokkal és különböző térfogattal.

Javítási lehetőségek a különböző helyiségméretekhez

Az első kritérium, amellyel mindenki megfelelő megoldásokat keres magának, a meglévő helyiség nagysága. Egyetértek azzal, hogy nem megfelelő a nagyméretű házakban vagy penthouseokban lévő fürdőszobai javítás mintáinak vizsgálata, ha egy kis helyiséget kell felszerelni egy Hruscsov házban. A nagy szobákhoz teljesen eltérő tervezési szabályok állnak rendelkezésre, amelyek inkább egy adott formatervezési stílus átadására irányulnak, és ugyanazt a Hruscsovka javítását követően szükségünk van egy fürdőszobai fényképre.

Felújítás tágas fürdőszobákban

A nagy térfogatok figyelemre méltóak abban, hogy gyakorlatilag nem korlátozzák a képzelőerejét, és lehetővé teszik bármilyen ötlet megvalósítását. Itt nem terheli meg a helytakarékossággal kapcsolatos gondolatokat, a partíciók lebontásával, kompakt bútorok megvásárlásával vagy a vizuális térbeli növekedés gondolkodásával. Például a nagyméretű szobákban lévő fürdőszobák helyreállítása mindig egy bizonyos belsőépítészeti stílust mutat, és itt minden gondolat nem a helytakarékosságra irányul, hanem a választott téma megfelelőségének maximalizálása érdekében a megfelelő szintű kényelem elérése érdekében. Az ilyen kész fürdőszobai javítás valószínűbb jelzi a tulajdonos életképességét és kifinomult ízét, mint a kemény munka tervezése a tér tervezésében.

Javítások közepes méretű helyiségekben

A közepes méretű szobák már nehezebb feladat, nem csak a belsőépítészek számára, hanem a tulajdonosok számára is. A fürdőszobák fényképei az ilyen terek javítása után már kevésbé különböző tervezési stílusokat tartalmaznak, mivel a legtöbb erőfeszítést már a helyiség elrendezésére és a belső tér minden elemének kompakt elhelyezésére fordították. Ha megnézed egy közepes méretű fürdőszoba felújítását, világossá válik, hogy a fürdőszoba, a WC és az mosdó közötti tér jelentősen csökken. Ez annak köszönhető, hogy ilyen helyiségekben a vízvezeték-elemek elhelyezkedése már a vízellátó és szennyvízhálózatokhoz kötődik, amelyek távolról sem mindig tudnak jelentősen megváltozni az épület tervezési jellemzői miatt. Ez látható a képen, ahol a fürdőszoba képviselteti magát a javítás előtt és után.

Fotó a fürdőszobában a javítás előtt és után

Javítás kis szobákban

Az ilyen helyiségeknek már nincs szükségük a belsőépítészek szolgáltatásaira, hiszen gyakorlatilag nincs helye a tevékenységeinek. Az ilyen helyiségek fő feladata a szabad tér maximális megtakarítása, amit az alábbi fürdőszobai javítási minták megtekintésével lehet megtekinteni.

Javítási példák kis fürdőszobákban

Sokan úgy vélik, hogy gyakorlatilag lehetetlen az ilyen helyiségek kompakt felszerelése, ellenállni egy bizonyos stílusnak és maximális kényelmet elérni. De ez egy általános tévhit, és ezt meg lehet győzni a fürdőszobai javítóminták vizsgálata révén, amelyeket az úgynevezett Stalinka-ban vagy Hruscsovkában gyártanak.

A fürdőszoba befejező anyagainak mintái

Ugyanilyen fontos szempont a különböző típusú helyiségek befejező anyagának megválasztása. Számos belsőépítész választja ki az anyagot a szoba méretétől és a tervezési jellemzőktől függően. Ha például a nagy helyiségekben végzett javítás után megnézzük a fürdőszobai fényképeinket, sok esetben ezek az anyagok a következők:

 • természetes fa;
 • díszítő vakolat vagy gitt;
 • Tapétarétegek;
 • festékek és lakkok.

Míg a kis helyiségekben műanyag vagy kerámia csempe szinte mindig használatban van. Ez annak köszönhető, hogy a kis fürdőszobákban a működésük során nagyon magas a gőz és a nedvesség koncentrációja, és ez csak vízálló anyagokat igényel, mint bélést. Míg a nagy méretű kész fürdőszobák fotójában kevesebb nedvességálló terméket látunk.

Kerámia burkolólapok

A kerámia csempe kétségtelenül vezető szerepet tölt be a magas páratartalmú helyiségekben. Csaknem minden minta a fürdőszobában befejeződik bármilyen méretű helyiségben, mivel ezt egyedülálló fizikai tulajdonságai, színes és texturális megoldások széles skálája, valamint a mechanikai igénybevétel ellenállása jellemzi. A fürdőszobai javítások például porcelán kőagyagot vagy agglomerátumot is tartalmazhatnak, amely szintén a csempeburkolatok kategóriájához tartozik.

Mozaik befejezési lehetőségek

A mozaiktervezés csak a nagy szobák díszítésére jellemző, mivel a drága kategóriába tartozik. De idővel a termék előnyei nyilvánvalóvá váltak, és nem csak a falak díszítésére használták, hanem a bútorok felületeinek kezelésére is, bármilyen méretű helyiségekben. Ezt láthatjuk a mozaikjavítással készített valódi fotókból.

Műanyag burkolat

A műanyag panelek a költségvetési anyagok kategóriájába tartoznak, és elsősorban közepes és kis méretű helyiségek díszítésére használják. Az anyag ellenáll a nedvességnek, de rövid élettartama a csempe vagy kőzethez képest. Példa a műanyag paneleket használó fürdőszobában történő javításra.

Természetes fa díszítési lehetőségek

A természetes faanyagot ritkán használják a fürdőszobákban, mert a speciális impregnálás és előkészítés nélkül a fa gyorsan elveszíti minőségét nedvesség hatására. A természetes fa javításával és befejeződésével egy nagy fürdő megszerzi a szilárdságot és a magas költségeket. Az ilyen anyagot azonban kizárólag az általános kialakítás dekoratív kiegészítéseként használják, és ritkán használják nagy mennyiségben.

Háttérkép bevonatok

Sokan azt állítják, hogy a nedvességálló tapéta használata a fürdőszobák díszítésére idő és erőfeszítés pazarlás, és nem fognak ott nézni. Alul van a fürdőszoba a javítás és tapétázás után, ami teljesen eloszlatja ezt az állítást. Érdemes megjegyezni, hogy ezt a tervezési lehetőséget általában csak nagy szobákban használják. Példák a fürdőszobák tapétafestésére nem sok, és elsősorban az angol tervezésben rejlik.

Festék- és lakktermékek

Különböző festékek használata a fürdőszobai díszítésre csak első pillantásra tűnik egy olcsó befejező lehetőségnek. De az ilyen díszítéshez tökéletesen lapos felületek vagy díszítő elemek, pl. Gipsz vagy gitt használata szükséges. A javítás és festés után a fürdők is gyönyörűek, és lehetővé teszik a különféle tervezési lehetőségek végrehajtását vízálló szerszámokkal.

A természetes kő használata

A természetes vagy mesterséges kőből készült fürdőszobák javítására irányuló példák mindig felkeltik a csodálatot és a csodálatot, mivel nagyon drága és szilárd. Azonban a legfontosabb dolog ebben az anyagban nem túlzás, mert a bőséges felhasználása csak elrontja az egész tervet.

Miután áttekintette az összes fenti tervezési lehetőséget, máris tisztán képzelheti el a fürdőszoba javítását előtte és utána, miután képzeletében világos képet alkotott.

Fürdőszoba javítási lehetőségek (60 fotó) - fő vagy kozmetikai?

A fürdőszoba egy lakás a lakásunkban, különösen a hőmérséklet és a magas páratartalom miatt. Ezért, a szoba javításának gondolkodásakor figyelembe kell venni minden tulajdonságát.

Annak érdekében, hogy az eredmény ne bánjon az elpazarolt erőkkel, alaposan meg kell mérlegelnie a fürdőszoba javításának minden lehetséges lehetőségét, és kiválasztania a legjobbat a helyzetéért.

Mint minden javításhoz, a fürdőszobában végzett javítások tőke és kozmetika is lehetnek.

A javítási munkák felújításakor a következőkre lehet szükség:

 • szétszerelve mindazt, ami régi és értéktelen (csövek, vízvezeték, burkolat, huzalozás);
 • egyes esetekben úgy döntenek, hogy összekapcsolják a fürdőszobát;
 • a falak és a padlók szintjei;
 • a padló és a falak vízszigetelése a közvetlen vízbe jutási helyeken, például a nyílt zuhanyzó helyén;
 • új válaszfalak építése;
 • új csövek, vízvezetékek, huzalozás;
 • padlófűtés;
 • fal, padló és mennyezet díszítése a fürdőszobában;
 • ajtócsere;
 • kényszerített szellőztető eszköz.

Ha kozmetikai, javítási lehetőségek a fürdőszobában lehet kiválasztani a fenti listán, vagy más, ha szükséges:

 • csapok vagy zuhanyfejek cseréje;
 • festő mennyezetek vagy falak;
 • régi vízvezeték-elemek cseréje;
 • a fürdő befejeződése műanyag panelekkel és így tovább.

Mindenesetre a fürdőszobai javításra vonatkozó tippjeinket nem szabad a minőségre megmenteni, csak a megbízható gyártók és a szakmabeliek munkáját válasszák.

Napfény fürdőszoba

A gyönyörű fürdőszobai felújítást keresi, nézze meg a magazinokban és a katalógusokban kínált kész megoldásokat. Végtére is, gyakran elméleti elképzeléseink arról, hogy mit akarunk kapni, nagyban különböznek a valóságos képetől a végén.

Válasszon a képek közül egy fürdőszobai javítás példáját, amely megfelel a fürdőszobának. Ezután gyorsan meghatározhatja a stílust, a színt és a töltőszivattyút.

Nagy tükör megduplázza a területet

Fogjuk meg a fenti felújítási munkák minden típusát.

Minden, ami régi és értéktelen leszerelése

- ez a fajta munka nagy javítások elvégzéséhez szükséges. Különös figyelmet kell szentelni a fürdőszobai költségvetés javításának és a pénz megtakarításának, a bontásnak és a használhatatlan felületek alapos tisztításának, mivel ez minden javítás alapja.

Ha a falak és a padlók duzzadt helyeket találnak, könnyedén megtalálhatják azokat megérintésével. Ne bánja a régi bevonatokat, és kalapáccsal és spatulával teljesen szilárd felületre távolítsa el őket. Ugyanez vonatkozik a rothadt csövekre és az elektromos vezetékekre. A csövek és huzalozás cseréje esetén a jövőben védekezhet a szomszédok elárasztásáról vagy rövidzárlatról.

Az elektromos munka jobban bízza a szakembereket. Csak kettős szigetelésű PVA kábelt használjon. A csatlakozódobozt a fürdőszobán kívül kell szállítani.

Fali átlátszatlan üvegblokkok, fém-műanyag ajtó

Fürdőszoba kombináció

Gyakran előfordul, hogy a fürdőszobában végzett javítások a fürdőszobai kombinációt kínálják, és megnyerik ezt a területet. Ez a lehetőség csak 2-3 fős családok számára alkalmas. Ellenkező esetben, különösen a reggelen, lehet, hogy egy sor olyan emberek, akik meg akarják látogatni a WC-t vagy zuhanyozni.

Ha ilyen döntés születik, szükség van a kihasználatlan mólók és az egyik ajtó rongyainak szétszerelésére, egy olyan ajtó elhelyezésére, amely szükségtelenné vált, és át lehet vinni az ajtót az új helyre.

Kombinált fürdőszoba osztva keskeny felosztással

Szintező falak és padlók

- ez a munka akkor szükséges, ha kerámia burkolatok falai és padlói a fürdőszobában néznek. Az összehangolás több időt és pénzt fog igénybe venni az előkészítő szakaszban, lehetővé téve a csemperagasztó gyorsítását és megtakarítását a csempézés folyamatában.

Költségvetési javítás a fürdőszoba, gyakran szemben a falak csempék helyett a néző műanyag panelek. Ebben az esetben a falak összehangolása nem történik meg.

vízszigetelés

- ez a fajta munka nagy javítások elvégzéséhez szükséges. Végül is, a régi felületek eltávolításakor a vízszigetelést valószínűleg megtörték vagy eltávolították velük. A készülékhez bitumenes pasztát vagy speciális szigetelő keveréket alkalmazunk egy sűrű rétegben a fürdőszoba körüli körzet körül 15-20 cm magasságban.

Ne felejtsük el, hogy a fürdőszobában végzett költségvetés javításával bármit megtakaríthat, de nem olyan előkészítő munkáknál, amelyek minősége hosszú élettartamot biztosít a javításhoz.

Padlófűtés

Ha a fürdőszobában van egy kis terület és egy rosszul működő szellőztető rendszer, ez a fürdőben állandó nedvességet eredményez. És a jövőben is vezethet mold és egészségügyi problémák lakói a lakásban.

A fűtött padló elrendezése nem növeli jelentősen a költségeket, a fürdőszobai javító kalkulátor segít meggyőződni róla. Ennek ellenére száraz, meleg és kényelmes fürdőszobát kap.

Ajtócsere

A fürdőszobai ajtó cseréje súlyos ügy. Ne felejtsd el a magas páratartalmat ebben a teremben. A fürdőszobai javítás különböző példáit figyelembe véve nem élvezhetünk exkluzív mintákat korlátlan költségvetéssel. Általában a fürdőszobaajtók ugyanabból a dizájnból készülnek, mint az egész lakás ajtaja.

A választott ajtók bármelyikén, amelyeknek kiváló minőségű gyári teljesítményük van:

 1. Ha ez egy fából készült ajtó, akkor feltétlenül több réteg védő lakkot kell bevonni, de ebben az esetben is az ajtónak még enyhe bővülése lesz a páratartalom növelésével. Ezeknek az ajtóknak a költsége meglehetősen magas.
 2. Ha egyszerűen javíttatsz a fürdőszobában, javasoljuk, hogy a végein PVC résszel ellátott laminált ajtót helyezzen be, a legkedvezőbb választás. A nedves környezetben történő kibővítés gyakorlatilag hiányzik.

Fa belső a fürdőszobában őszinte otthon

Kényszerített szellőztető készülék

- csak egy szükséges intézkedés, ha a fürdőszobai falakat kondenzátum vagy ködös tükör borítja a zuhany használata közben. Ez egy kicsit költséges és egyszerű kérdés. A meglévő légutak nyílásánál a szokásos rács helyett egy háztartási elszívó ventilátort szerelnek fel és csatlakoztatják a tápegységhez. A teljesítmény kiszámításához ismernie kell a helyiség levegőjének mennyiségét.

Már elvégezte a falak hosszának, szélességének és magasságának mérését, megkezdve javíttassa a fürdőszobát: a számológép ezeket az értékeket megszorozza és válaszol. Például vegye be a 20 m3 értéket. A ventilátor teljesítményének meghatározásához ezt a számot meg kell szorozni a levegőcsere arányával, amely a zuhany és a fürdőszobák 3-tól 8-ig terjed. Ezért a ventilátor teljesítménye: 20x3 = 60 - min és 20x8 = 240 - max érték. Kívánatos egy olyan ventilátor kiválasztása, amelynek teljesítménye közelebb áll a maximális értékig, így gyorsan frissítheti a helyiség levegőjét.

Modern belső tusolóval

Ne feledje, hogy a fürdőszobában végzett javítás évek óta egyszer elvégezhető. Ezért nem csak a szépség, hanem a minőség is függ a lakosság hangulatát a lakás, valamint a kényelem és a kényelem a fürdőszobában. Kívánjuk a megfelelő választást és könnyű javítást!

A fürdőszobának a "New Vnukovo" lakóparkban történő javítása

 • Térfogat: 6 m2
 • Időtartam: 22 nap
 • A munka költsége: 73 000 Є

Javítás fürdőszoba az utcán. Bachurinskaya (a "New Star" -ben)

 • Térfogat: 3,1 m2
 • Időtartam: 14 nap
 • A munka költsége: 45 000 Є

A fürdőszoba felújítása a régi fürdõk nagy bontása után

 • Térfogat: 3,5 m2
 • Időtartam: 10 nap
 • A munka költsége: 43 000 Є

A kulcsrakész zuhanytálca és a WC fürdőszobájának javítása 3 éves garanciával.

 • Térfogat: 5,1 m2
 • Időtartam: 18 nap
 • A munka költsége: 63 000 R

Javítás fürdőszoba területén a botanikus kert LCD "Life"

 • Térfogat: 3,1 m2
 • Határidő: 11 nap
 • A munka költsége: 51 000 Є

A JAVÍTÁS KÖLTSÉGÉNEK ÁTALAKÍTÁSÁRA VONATKOZÓ KÉRELEM

Fürdőszobai fotójavítás

A "YASK-STROY" multidiszciplináris építőipari szervezet felkéri Önt, hogy látogassa meg honlapunkat a munkákkal és ismerkedjen meg a fürdőszobai fotó javításával a már befejezett projektek példáján. A honlap több mint kétszáz fényképet tartalmaz munkáinkról, amelyek a teljes javítási folyamatot, a háromdimenziós terveket és becsléseket mutatják, valamint a cég főbb előnyeit is jelzik:

 • Ingyenes hívás és érkezés a mérő objektumára!
 • Az építési becslések ingyenes elkészítése!
 • Állandó kedvezmény 5% -tól 20% -ig katonai személyzet, fiatal és nagycsaládok, nyugdíjasok részére!
 • A szezontól függően akár 15% -os szezonális kedvezmény is lehet az új otthonra!
 • Öt év garancia javítás!
 • A szerződésben előírt javítási munkák feltételei!
 • Indítsa el a javítást előrefizetés nélkül és még sok más!

A bemutatott fényképeket (fürdőszobai javító fotók) professzionálisan és a legtöbb esetben kiváló minőségű berendezésekkel végezték el, azonban nem tudják megjeleníteni a javítások valamennyi árnyalatát és megmutatják képességeinket az építkezés során. Ezért a portfólió megtekintésén kívül kérjük, látogasson el Moszkva fürdőszobájának felújítására, és nézze meg önmagáért, hogy a YASK-STROY a szükséges cég!

Moszkvai felújítás: rövidebb kirándulás a mi objektumainkon:

 • Fürdőszobák fotó javítás - környéken "Katyushki" penthouse. A fürdőszobai háromdimenziós modellezésénél a "Hi-Tech" stílus modern objektumát tervezték. Itt láthatja a javítás minden szakaszát és a szokatlan tervezési megoldásokat, mint például: "lebeg" a padlófülke felett a LED-világítás dobozában, tolóajtós bútorokkal és rejtett készülékekkel, ötféle különböző típusú kerámia burkolólapokkal és még sok mással. A 14 négyzetméteres zavartalan javítás szakembereinkből 1 hónapot vett igénybe, és 135 ezer rubelre fordította az ügyfelet.
 • Fürdőszoba kulcsrakész fénykép javítás - Novopresnensky sáv, 10. Itt történt: a kommunikáció (szennyvíz, víz) átkerült egy másik falra, a fürdőkádat lebontották, a hidroboxot a karcolásoktól kezdve készítették, a "trópusi zuhanás" rendszert használták, üvegszerkezeteket szereltek fel, PVC mennyezetet szereltek és új világítást szereltek fel. A munka költsége 65 ezer rubel volt, és 23 nap alatt elvégezték őket.
 • Javítás fürdőszoba a fénykép - LCD "Zodiac". Ebben a projektben komplex elektromos munkát végeztünk, hiszen 4 négyzetméteres területen nagy mennyiségű világítást szereltek fel az emelt létesítményekre és egy padlófűtést helyeztünk el. További beültetett zuhanyzó, szokatlan bútorok két mosdó alatt, fürdőszoba fa szegélyével és bidével. A javítás szerves és elegáns volt 26 napig, 83 ezer rubel áron.

Látogasson el a YASK-STROY cég honlapjára, tegyen választást, rendelje meg moszkvai fürdőszoba javítását, és a tervezési javítás büszke lehet a galériánkra!

Fürdőszoba tervezés

A szűk fürdő nem az, ahol az építészek túl kevés négyzetmétert vettek a fürdőszoba alatt, hanem az, ahol a belső teret helytelenül rendezték. Még egy szoba, ahol a minimális számú "négyzet" megfordítható a javítás után egy minta a fejlett tervezési ötletek. A legfontosabb dolog - megszabadulni a feleslegesektől. Tekintsen egy képet a fürdőszoba különböző kialakítási lehetőségeiről.

Az első dolog, amit meg kell tennie ahhoz, hogy a kis fürdőszoba mérete sokkal tágabb legyen - TISZTA SEMMILYEN. Hagyományosan folytatjuk:

 • a dolgokat ne tartsa ott, ahol tényleg vannak
 • hogy ne csak a szükséges, hanem minden, ami "hirtelen szükség van"
 • helytelenül használja a fürdőt

A szervezetünk hiánya és a gyerekkora óta kialakult szokások miatt a díszítő kozmetikumok, a ruhák mosásához, 5 üveg samponhoz vagy tusfürdőhöz (ha elég van), mosodai mosószerrel és tisztítószerekkel (helyük külön szekrényben vagy kamra).

FONTOS! A megfelelő zónázattal és tervezéssel egy kombinált fürdőszoba sokkal vonzóbbnak tűnhet, mint egy császári fürdőkád egy hatalmas teremben, kandallóval.

Kis fürdőszoba belseje

Kis fürdőszobák (és a posztszovjet térben, szinte minden lakásban tervezett fürdőszobák építéséhez - kicsi) a minimalista kialakítás ideális. Barokk, színes dísztárgyak és rengeteg részletek teszik még közelebb a kis fürdőszobát. A ruhák, a fodrok, a rózsák és a bonyolult kanyarok nem a mi lehetőségünk. Egy kis helyiségben célszerűbb lesz az objektumok és dekoráció egyértelmű vonala.

FIGYELEM! A fali tükör jó módja annak, hogy vizuálisan bővítse a szobát. Ne feledje azonban, hogy a nagy nedvességtartalmú fürdőszobában a tükör izzad. Az egyik legfontosabb feltétele a stílusos fürdőszoba kialakításnak, a steril tisztaság (falak, padlók, üvegek és fajansz).

Egy másik módja annak, hogy vizuálisan megnöveljék a helyet, a világos színeket díszítik, egyedi fényes ékezetekkel. Ne nyúljon el tiszta fehérben. Egy teljesen fehér szobában nehéz lehet hosszú. Ezenkívül a fehér cserép napi gondoskodást és mosást igényel. Jobb, ha bármilyen színű árnyékot választasz, és egy fürdőszobát egy kontrasztos vagy ugyanolyan árnyalatú elemekkel egészítünk ki, de telített.

Figyelj! A helyiség kialakítása ugyanazt a szabályt követi, mint a ruházat kiválasztásakor. A falakon vízszintes csíkok teszik teljesebbé a szobát, és a függőleges "emelő" mennyezeteket.

A kis fürdőszobában lévő lógó vagy padlószekrények helyett jobb a beépített bútorok használata - vagy a polcok egy darabból álló "ruhával" történő felszerelése a rések nélkül, hogy teljesen lefedjék a falat. Úgy tűnik, hogy ez a lehetőség csökkenti a helyet. Valójában a közelség érzését nem annyira a tényleges terület okozza, sem az, hogy hány különálló objektumot lehet megkülönböztetni. A beépített szekrény vagy a tiszta polcsorok egyetlen egésznek tekinthetők, és a fürdőszoba nagyobbnak tűnik a térérzékelés pszichológiájának köszönhetően. Ugyanezen okból minden benne rejlik, amit el lehet rejteni a szekrényben.

Minél kisebb a kis dolgok és kiegészítők, annál közelebb kerül a fürdőszoba.

A fürdőszobában lévő tükör fénnyel világít, de nem szabad elutasítani a felső világítást. A tér világos megvilágítása egyenletesen egy másik módja a fürdőszoba bővítésének.

Az ajtó befelé nyitása egy további fél métert fogyaszt. Cserélje ki a csuklópántokat, és szerelje be az ajtókat, amelyek kívülről nyílnak - vagy tegye a csúszkát. Ez a lehetőség sokkal kényelmesebb, de drágább a telepítéshez és a gondozáshoz.

Kombinált fürdőszoba tervezés

Még ha a fürdőszoba külön is van, az egyik lehetőség a teret bővíteni, hogy ezeket a szobákat ötvözze. Tehát nem szabad szomorítania, ha a lakosztályban lévő fürdőszobát összekeverik.

Népszerű elrendezések kombinált fürdőszobához:

 • egyszerű - a fürdőszoba széles, a többi bútor a hosszabb oldalra épül.
 • sarkok nélkül - A fürdő körül félkör alakú "rés" alakul ki. A használatos helyek egy része "elfogyasztott", de ez könnyen kompenzálható, ha nagyméretű tükröt helyez el a fürdőszobába.

Kombinált fürdőszoba - kényelmetlen döntés, ha az egész család lakik a lakásban, szülők és gyermekek, nagyszülők. Ebben az esetben olyan dekoratív képernyőt használhat, amely vonzóbbnak tűnik, mint az olajfüggönyök, és teljesen fürdik a szekrényben (a függönyökkel ellentétben, ami vizuális zajokat okoz, még akkor is, ha sarokba süllyed).

Hogyan készítsünk egy sarokkádat

Sarokfürdő - kompromisszumos megoldás a fürdő elutasítása és a szokásos ovális-téglalap alakú között. Helyet takarít meg egy kis fürdőszobában. A négyzet alakú tér alakja miatt a sarokkádnak a szokványos "testvér" helyére kellene válnia.

A sarokkád elhelyezésével minden könnyebb, mint egy téglalap alakú. Sarokfürdő - négyzet vagy ovális - legyen a sarokban, ahol ő és a hely.

A szabályok többi része pontosan megegyezik azzal, amikor egy standard ovális fürdővel ellátott fürdőszobát tervez. Ezenkívül a sarokkádnak nem kell négyzet alakúnak lennie. A modern vízvezetékgyártók bármilyen konfigurációt kínálnak:

 • ovális (lekerekített szélű)
 • szögletes (egyenes és éles vonalakkal)
 • kerek (nem a legjobb lehetőség a kis terek számára, de létezik)
 • hajlított alakú (a fürdőszoba szélessége bonyolult alakú, de jobb szögben tartja)

Hogyan válasszuk ki a bútorokat

A szoba minden bútorának nedvességállónak kell lennie. Ez a szabály nem függ a szoba stílusától vagy méretétől. Ki szeretné megváltoztatni a bútorokat egy évvel a vásárlás után? Az intelligens ember nem akar pontosat lenni. Mindenekelőtt a fürdőszobai bútorok kiválasztásánál nem a tervezésre, hanem a teljesítmény minőségére összpontosítunk. A főbb anyagok, amelyekből a fürdőszobai bútorok készülnek:

 • MDF
 • Forgácslemez
 • műanyag
 • üveg
 • természetes vagy mesterséges kő

A természetes fa praktikus és gyönyörű anyag. De sajnos nem a valóságunkban. Az európai gyártók, akik a természetes alapanyagokat használják fürdőszobájuk gyűjteményében, Európa tipikus elrendezésével, ahol a fürdőszoba szokásos mérete 4-9 négyzetméter. Tipikus fürdőszoba a mi körülmények között általában nem haladja meg a 4 "négyzetek". A természetes fából készült bútorok nem fogják elviselni a megnövekedett páratartalmat és szorongást. Ne gyötörje őt, vagy magát (az árakkal és az elkövetkező években a helyiségek újbóli felszerelésével kapcsolatban) - hagyja abba a gyakorlati anyagok kiválasztását. Vagy válassza ki az elitgyártók bútorát egzotikus, de nedvességálló fajtákból. Megfelel Önnek:

Szekrények vagy polcok?

A közelben nincs hely a szekrények számára! A szabadon álló belső tételek - minél közelebb van a szoba. Az ideális megoldás egy beépített szekrény lenne a mennyezetre.

Ezenkívül a fürdőszoba a szekrény tükörfalai miatt bővíthető. De ne felejtsd el - rendszeresen le kell mosni a raidet. Nem egyszer egy héten, de naponta.

A szekrények cseréje egy darabból álló nyitott polcok ajtó nélküli vagy tolóajtóként használható.

Mosoda kosár

A mosás mosógépben mosás előtt nem lehetséges. De jobb, ha megszabadulni a kosárból a fürdőszobában - mozgatni egy kamrába vagy más helyiségbe. A fő feladat az, hogy a mosodai kosár ne álljon ki a tömegből. Ha teljesen eltávolítod semmit - elrejtsd ezt a "bútor" elől a beépített szekrényben. Ugyanúgy tehetünk egy mosógéppel, ha a rakodószerkezet nem felső, hanem frontális. Ez egyszerre két problémát fog megoldani: az írógépre hagyott örökkévalóság nem fog vonzani a szemet, és maga a gép szervesen illeszkedik a szekrény alsó részéhez a mennyezethez.

A tükör

A tükör is jobb választani egy falat és egy lapos (nélkül kísérő szekrény), de a maximális méret. A teljes méretű tükör ideális egy kis fürdőszobának. Ha nem félsz a nagy tükör síkjaitól való kilátás iránt - a belső tükörből kiválaszthatja a tükröt, és egy teljes tükört készíthet.

A tükrök korszerű gyártói speciális filmmel fedik le őket, ami megakadályozza a ködképződést. Ezek a tükrök sokkal drágábbak, mint a "szoba", de hosszabb ideig is szolgálnak. Érdemes megtakarítani a takarítás és a háztartási vegyi anyagok energiáját, és azonnal vegyen egy tükört, "adaptálva" a magas páratartalomra.

tartozékok

A minimalizmus szabálya szerint: minél kisebb a helyiség, annál kisebb az egyes elemek. És azok, amelyek szükségesek, a legkisebb méret legyen. A fogkefékhez használt üveg, a folyékony szappan vagy szappantartó palack, egyéb kicsi, de fontos tárgyak színesnek kell lennie a falakkal, és nem szabad vonzani a szemet. Ugyanez vonatkozik a fürdőköpenyre (ha megtartja a fürdőszobában) és a törölközőt. Az ékezetek hozzáadásához jobb a tematikus díszítő elemek elhelyezése a fürdőszobában - egy egzotikus héj, egy festmény vagy egy nedvességet szerető hegymászó üzem. Ez a megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy egy kicsit figyelmetlenül vegyük fel a rendkívül funkcionális fürdőszobát, anélkül, hogy felesleges részletekkel felborzolnánk a helyet.

Hogyan készítsünk elegáns fürdőszobát Hruscsovban?

Hruscsov - nem mondat. Nemcsak kényelmes, hanem stílusos is lehet. És a fürdőszoba is.

Az első dolog, hogy egy fürdőszoba egy tipikus Hruscsov - megszabadulni a standard fürdő és cserélje ki egy modern. A sarokfürdő egy kis helyet takarít meg. Mi van akkor, ha az előző "öntöttvas"? A kiváló minőségű akril megtartja a hőmérsékletet. De felszabadítottunk egy helyet egy mosógép számára, amelyet nem lehetett a hruscsov ház konyhájába ágyazni. Ahelyett, hogy elrejtette a mosógépet a beépített szekrénybe, elhelyezheti a mosogató alá. A tervező, aki erre a zseniális megoldásra gondolt, megérdemel egy emlékművet minden tipikus szovjet tervezésű apartmanok hálás lakóitól. Teljesen elhagyhatja a mosogatót a fürdőszobában.

Egy másik kedvelt és modern módja a helytakarékosságnak, hogy falra szerelt WC-t helyezzen a padlóra. Vizuálisan a szoba "könnyebb" lesz. A szokásos kérdésre adott válasz: nem, nem esik le. A felsővezeték szerelvényei akár 200 kg-ot is elviselhetnek.

Hogyan válasszunk csempe?

Ebből érdemes megkezdeni. Végül is a fürdőszoba javítása és díszítése a színek, árnyalatok, stílus és a padló és a falak cseréjének kiválasztásával kezdődik. Minél kisebb a fürdőszoba - minél kisebb a csempe kell választani. A pszichológiai hatás nagyon egyszerűen működik - nem látjuk a csempe méretét, hanem a számukat. Sok csempe - a tér úgy tűnik, több. Ha az eszközök és a türelem lehetővé teszik, kerámia mozaikokkal falakat helyezhet el. De ne tégy túlzásba a kontrasztokkal. A kis fürdő falán túl kockás mozaik keletkezik kaleidoszkóp hatással, és a szoba még közelebb fog kinézni.

Ne kövesse a népszerű tanácsokat, és tegye le a szoba alsó részét sötét csempe és a felső fény. Az ilyen "design" osztja azt a teret, amelyet szorgalmasan próbálunk összeilleszteni.

A kisebb helyiségekhez készült fényes csempe jobb, mint matt. Nehéz gondozni, de tükrözi a fényt és ugyanazt a szerepet játssza, mint a tükör - vizuálisan bővíti a szobát.

Hogyan tervezzük a modern designt?

A design stílusok szinte többek, mint maguk a belsőépítészek. Minden irányból kis fürdőszobában, az "antik" témával foglalkozóan, el kell hagyni. De ez inkább erőszakos plusz, függetlenül attól, hogy furcsának tűnhet egy ilyen megfogalmazás.

A díszítés gazdagsága, az arany és a csillogás a belső elemekben, dísztárgyak, rengeteg drapéria és nem funkcionális "díszítések" - mindezt kitalálták a tágas csarnokokkal rendelkező kővágások korában. Amire nincs szükség a középkorban, így további négyzetméter. Egy tipikus tervezésű házban élő modern ember nem engedheti meg magának, hogy elárasszon értékes helyet.

A legjobb megoldás egy tipikus fürdőszoba számára csúcstechnika vagy minimalista stílus. A klasszikus jól működik, ha kicsit alkalmazkodik hozzá. Szerencsére mindhárom stílus nem tűnik ki a divatból, nem fejlődnek ki és maradnak relevánsak.

Kevesebb részlet, praktikusság, tiszta egyenes vagy sima vonalak - a modern dizájn jelenlegi trendjei, amelyek nem alkalmasak egy kis fürdőszobának.

Fürdőszobai tervezés zuhanyzóval

Ha nem csak arra törekszünk, hogy több helyet hozzunk létre a fürdőszobában, hanem azért is, hogy valóban extra helyet kapjunk, talán nem kell fürödni?

Ha fürdés nélkül élhetsz - telepítsen egy zuhanyzót. Ha a "hazug" fürdő minimális mérete körülbelül 140 cm hosszú, akkor a kabin 70 cm-t vesz igénybe, és fél métert nyer vissza az építészekből, akik a régi házakat tervezik - a modern fürdőszobák szabványaival ez abszolút győzelem az űrön.

Ha a fürdés nélküli élet egyáltalán nem öröm - kompromisszumot találhat. Például egy zuhanykabin felszereléséhez, amelynek alsó részén egy ülőgarnitúra van. Természetesen még mindig lehetetlen teljesen lefeküdni és pihenni a forró vízben - de ülhet és pihenhet a forró vízben.

A kis fürdőszobában lévő zuhanyfalaknak átlátszó, nem matt üvegből kell készülniük. És mindig tiszta. Ezután a zuhany nem vonzza a figyelmet, feloldva a belső térben.

Hogyan szervezzen javítást?

A szovjet házban lévő fürdőhely javításának fő problémája nem a szoros, hanem a kommunikáció. A csővezetékek mereven vannak rögzítve, és a nagyobb átépítés jelentős erőfeszítéseket és költségeket igényel - ha ez egyáltalán lehetséges. A második helyen a komplexitás - a falak összehangolása. A csempe csak teljesen lapos falakon helyezkedik el. Ha nem szándékozik rendszeresen ragasztani a leesett csempéket, a javításnak gipsz- és gipsz falakkal kell kezdődnie.

A kommunikáció újbóli felszerelése előtt érdemes megírni új fürdőszobájának kialakítását. Számos program létezik ilyen feladatok elvégzésére - könnyen megtalálhatók az interneten. De befejezheti a projektet régimódi módon, kézzel, papírra. A legfontosabb az, hogy tisztában legyen azzal, amit akarsz - és mennyi helyet kapsz a tervezési fantáziák megvalósításáért. Ne felejtsd el megismerni anyagunkat a WC kialakításánál!

Tudja meg, milyen technikák a dekoráció és a dekoráció népszerű ebben az évben a tervezés a fürdőszoba!