Legfontosabb > Bútor

Fürdő telepítése - mi legyen a lábak alatt?

Fürdő - öntöttvas Repó, súly 110kg + 180l térfogat: ">
A szett lábak állítható csavarokkal. A csavarok magassága nem elég, szükség van valamire. A padló már burkolva van.

Van egy ötlet, hogy 4 cölöp kandallólapot telepítsenek a fürdőszobában, 5 db-ot minden egyes halomban. Ragasztja a csempeit a padlóhoz, és köztük szilikonnal vagy ragasztóval (mert a csempe ragasztó nem ragaszkodik a sima lapkához). Ezután egy rakás csempe, hogy állítsa be a fürdőt a rendszeres lábak és állítsa be a magasságát a csavarok.

Lehetséges? Megtörik-e a csempe? 5 rubel érmét kell a csavarok alá rakni? Úgy tűnik számomra, hogy bármilyen módon jobb a tégla, mint a tégla, tégla törékenyebb.

a csempe felrobban. milyen magasság nem elég? tudja, milyen mechanikus vytochit új szög?

A mellékelt lábakon található csavarokat hosszabb ideig cserélheti, állítsa be a kádat, majd tegye a következőket. Vegyünk darabokat 6-8 téglából, és tegyük ki a támasztóoszlopokat a fürdő közepén a lábtérben, a fürdő alja és a tégla között, a cementhabarcsot, néhány napig szárítsuk és használjuk.

hülye blondie írta:
a csempe felrobban. milyen magasság nem elég?

nem elegendő 4-6 cm-re, a ceramó-granit csempe felrobbanhat? Még akkor is, ha 5 rubelt raksz? Tényleg valaki tört, vagy csak elméletileg?

A mellékelt lábakon lévő csavarokat hosszabb ideig is kicserélheti

Nem találtam ilyen hosszú csavarokat. Vannak mérő hosszú szegecsek eladása, de neked is bütykök velük: a szálakat vissza kell állítani a vágási ponton, és nincsenek rajta sapkák, mintha csavaroztak volna.

Fém csatorna vagy profil. A szélességtől függően a magasság 25 és 60 mm közötti. Minden piacon, a maradéktól elvágva a szükséges 60 cm-t, vagy mennyit kell ott. Helyezze át a kádat, mindegyik lábpár alatt. Festsd le valami hammeraite-vel. Végtére is, a képernyő még mindig az oldalsó?

A csavarokkal nem zavartam volna - reszketni. Általában véleményem szerint minél inkább kihalnak, annál jobb.

Ha a fémprofil nem illeszkedik, akkor tegyen egy csavart a padlólapra (kb. 6-7 cm). A padló és a csempe között szilikon vagy rugalmas ragasztó található.

Beliy írta:
mindegyik csavar alatt feküdt a burkolólemezen

Gondolod, hogy a burkolólapok erősebbek, mint a kerámia gránitlapok? És mi lesz, ha még a csempe és a repedés? A láb még mindig nem esik át a repedt csempe mentén.

Egyszer a fürdőszobai lábak alatt a hagyományos csövekből tálaljuk. típus hüvelyk? Valami törékeny - természetesen nem teheted. Tégla? A lábak alatt - ami illeszkedik - távcsövek a csövekből és a fürdő közepén - a fadarabokig. Az ötödik oszlop... vagy kettő a szélein. Általában - a fából készült bélés nem szabad figyelmen kívül hagyni.. Tudod, hogy a fából készült bélés helyezik még a gerinc és az alsó óceán hajók, amikor felemelik a víz a dokkok. Fúj - de tart. ;-)

Látod "> sikerek

Moszkvában minden építési piacon van egy sátor, amit nem emlékszem pontosan, piros jelzéssel "kötőelemek, csavarok" vagy valami ilyesmi. Volt egy hasonló helyzetem, ott találtam megfelelő méretű csavarokat, 250 mm-ig.

2Hours Annak érdekében, hogy a láb meghibásodjon, szükséges, hogy a csempe a repedés mentén szétoszlik a csavarfej szélességében. Feltéve, hogy a csempe legalább a padlóhoz ragasztva van, akkor ez nem fog megtörténni.
Mindenesetre a csavarok fejezete alatt műanyagot vagy gumit kell elhelyezni.

Egy jégkorong pókercsapatnál valaki itt van. 2-3 zsetonmennyiség tűnt normálisnak.

Mindenkire hallgattam, és mindent megtettem:

Szilikát téglákra csavaroztam egy kádat, csavarok alatt kb. 100x50x3 mm-es acéllemezeket helyeztem. A fürdőmagasság 65 cm - kicsit túl sok, de a jó vízelvezetés drágább számomra. Még nem rögzítettem a téglákat, azt hiszem, a kerület körül kérni fogom őket, nehogy véletlenül mozgassák őket. A fürdő három fal ellen helyezkedik el, és az elülső falat burkolólapokkal borított nyelvcsíkok fedik le.

Vettem hosszú csavarokat, de nem telepítettem őket, instabil volt rájuk.

És most egy teljes istenkáromlás erre a fórumra: 30 rubelt tartalmazó hullámfürdőt csatlakoztattam. Az alternatíva: 50mm / 45grd + üveg 50 / 40mm + cső 40mm + adapter szifoncsatlakozáshoz - túl zavaros volt. Most ki kell állnunk egy hatalmas nyílással, hogy megváltoztassuk ezt a gazdálkodást a duzzadás alatt.

Watch írta:
Állítsa be a kádat a szilikát téglák rendszeres csavarjain,

Csak 1997-ben tettem.
míg nincs probléma

(Hol élnek az emberek mosolyogni?)

jobb, ha a nyílást a műanyag iparvágány - ha habarcs csempe
szorosan ragaszkodik hozzá, és az öt év alatt az építkezés részleteit el fogják felejteni.
Az egész fürdő alatt kellett felmásznom, és belovagoltattam a mágneseket.
Problémák merültek fel: a műanyag hasonló színű, és nem érinti a szemet.

A választott állvány a lábak alatt a fürdő

A fürdő nagyon hasznos találmány. Nem lehet elképzelni egy fürdőszobát nélkülük, és még ha egyes lakástulajdonosok inkább a zuhanyfülkéket kedvelik, nem hasonlíthatók össze egy hagyományos fürdőszobával a vízkezelés kényelméhez.

A fürdőszoba szerves része a lakásoknak, ezért figyeljen a formatervezésére.

A lábak fürdők nagyon szépnek és esztétikusnak tűnnek. Annak érdekében, hogy az ilyen fürdők egyenletesen álljanak, és ne lengjenek, különleges állványokat helyezhet a lábak alatt. A fürdők különböző anyagokból készültek. Ennek megfelelõen a lábak számára megfelelõ állványt kell választani.

Lábfürdő: a megoldások jellemzői és változatossága

A lábfürdő már régóta nem egzotikusnak tekinthető, és minden szaniter áruházban könnyen megvásárolható, valamint különleges díszítő lábak és a mellékelt úszók.

A különféle lábak nem fogják megkeresni a megfelelő lehetőséget hosszú ideig.

A fürdőkád lábai nagyon különbözőek: hagyományos és állítható, hagyományos és eredeti kialakítás. Otthon, ha ilyen igény mutatkozik, a fürdő lábát és a megfelelő állványt saját kezével készítheti.

Nem mindig a lábak végzik pontosan a fürdéshez szükséges támogatás funkcióit. Néha az eredeti lábakon elhelyezett fürdõk díszekké válnak, egyfajta tervezõ tárgyakká, és nem egy közönséges mosóeszközhöz. Általában ilyen eredeti és gyönyörű kilátást alakítanak ki a tervező lábakra és alátétekre felszerelt kádak. Ezek a fürdők már klasszikusok és sok éven át nem mennek ki a divatból. És ha modern technológiákat ad hozzá ezekhez a szerkezetekhez: csúszásgátló aljzat, hidromasszázs és mások, akkor a fürdők teljesen új státuszt és sok előnyt szereznek. Azonban a fürdőnek a lábak megfelelő és stabil felszereléséhez különleges támaszok szükségesek, amelyek a padlóburkolat károsodásának megelőzésére is használhatók.

A díszítő fürdő lábak gyakran bronzból készülnek, oroszláncsapok formájában, és néha eredetileg mitikus állatokkal vagy virágokkal vannak díszítve. Ezek az eredeti lábakra és alátétekre felszerelt fürdők tökéletesen illeszkednek a modern fürdőszobákba és az antik stílusú fürdőszobákba. Ebben az esetben azonban fontos, hogy ne csak a fürdőt az eredeti lábakra és állványokra helyezzük, hanem válasszuk ki a megfelelő vízvezeték-tartozékokat, nehogy elrontsuk a kompozíció általános megjelenését.

A mai napig számos féle fürdő található a lábakon: öntöttvas, acél és akril. Ha kiválasztja, hogy mit lehet a lábak alatt elhelyezni, figyelembe kell vennie ezt a pillanatot.

A fürdőszobának a lábakra és állványokra történő helyes felszereléséhez a következő eszközökre lesz szüksége:

 • véső;
 • kalapács;
 • csavarhúzó;
 • bolgár;
 • szilikon tömítőanyag;
 • gázkulcs;
 • cement;
 • homok;
 • elektromos potenciálkiegyenlítő;
 • poliuretán hab;
 • olajfesték;
 • szigetelőszalag.

Az öntöttvas fürdő lábakkal történő felszerelésének jellemzői

Az öntöttvas fürdők általában az íves lábakon vannak elhelyezve, antikból készültek.

Az öntöttvas fürdők visszatértek a divatba. Az ilyen konténerek egyre inkább városlakásokba kerülnek. A lábakkal ellátott öntöttvas fürdő tökéletesen alkalmas bármilyen méretű elhelyezésre ezek szintén különböző méretűek 0,7 m-ről. Figyelembe kell venni az ilyen szerkezet súlyát, és a szakértőkből kiderül, hogy a padló ellenáll-e. Ennek a lehetőségnek kétségtelen előnyei a higiénia és a tartósság. A hátrány a túlzott törékenység.

Az öntöttvas kádak általában a hajlított lábakon vannak elhelyezve, stilizált antik. A lábakkal ellátott öntöttvas fürdő számos különféle hasznos funkcióval rendelkezik: világítás, hidromasszázs, krómterápia és automatikus hőmérsékletszabályozó rendszer. Egy ilyen fürdõ nemcsak gyönyörû, de hasznos is lehet, így teljes pihentetést és kényelmes eljárást biztosít. Azonban további funkciók jelenléte jelentősen megnöveli a fürdőszoba súlyát, ezért külön állványt kell telepíteni a lábak alatt. Az ilyen fürdőkészülékeket általában egy kis téglaalapra szerelik fel, amelynek megépítésének sorrendjét tovább kell tárgyalni.

Acél és akril lábfürdő

Az acél fürdők általában szabványos fém lábakkal vannak felszerelve.

Az ilyen fürdők maguk kevésbé könnyűek, mint az öntöttvas szerkezetekhez képest. Ezért a lábaikon nagyon kicsi, és alacsony költségük miatt szinte mindenki számára elérhető. Leggyakrabban, egy acél fürdőszoba máris rendes lábak, amelyek lehetővé teszik a kívánt magasság beállításához. Azonban ha szükséges, megvásárolhatja a díszítő lábakat, amelyek lehetővé teszik, hogy a szoba belsejét jobban megváltoztassa. Az ilyen fürdők lábai alatt fel lehet rakni a padlóburkoló lapokat, vagy elhagyni az állványokat.

Az akril lábfürdő is nagyon népszerűvé vált az utóbbi időben. Önmagukban az akril fürdõk olyan figyelemre méltóak, hogy kevésbé súlyosak, és széles színválasztékban jelenik meg, különféle színekben és formákban. És hozzátéve nekik gyönyörű lábak, akkor kap egy látványos és meglehetősen szokatlan megjelenésű fürdő, ami egy nagy kiegészítő a fürdőszoba belsejében.

Rendszerint az akril szerkezeteknek saját hordozó keretük van, amely az ügyben rejtve van. Azonban a modern tervezők számára javasoljuk, hogy ilyen keretet használjanak a csapágy lábakra, amelyekre tökéletesen támaszkodhat. És ezeknek a lábaknak a változatosságát egy meglehetősen széles modelltartomány képviseli, amely lehetővé teszi a megoldás kiválasztását saját belátása szerint. Ezek a fürdők kiváló esztétikai tulajdonságokkal rendelkeznek, és tökéletesen visszatartják a hőt, lehetővé téve Önt, hogy lazítson és teljesen élvezze a vízkezelést.

Az akrilfürdő lábai alatt nem tud semmit elhelyezni, közvetlenül a csempére vagy a betonpadra telepítve.

Modern fürdők szokatlan lábakon

Az akril fürdők színei változatosak, ami a fürdőszobát igazi mesterművé alakítja.

A fürdők magja, a lábak és a támaszok hatalmas választéka biztosítja azt a szabadságot, hogy akár a legelterjedtebb és legfejlettebb vevők közül választhat. A lábakkal ellátott fürdőszoba nagy előnye: nincs szükség falra szerelésre, minden oldalról különféle képernyőkhöz kell zárni a fürdőszobában, hogy elrejtse a felszerelés során felhasznált szerelvényeket és anyagokat.

Minden fürdésnél az eredeti lábakat nyitott keret formájában lehet megvásárolni és állni. Az ilyen lábak és alátétek kitűnő támogatást nyújtanak, ugyanakkor nem változtatnak jelentősen a fürdőszobában.

Az állványok könnyű acélból készülnek, és a levegőben úszó fürdőkád benyomását keltik, bár a valóságban szilárdan és biztonságosan van felszerelve.

A legszokatlanabbak talán a lábak fából készült alátétjei, amelyek a fürdőben nem rosszabbak, mint mások. Egy ilyen összetétel általános nézete az egész teremnek a zendülete. Azonban, ha fadarabokat választanak a lábakhoz, figyelembe kell venni, hogy nagy páratartalmú körülmények között használják őket. A kerámia burkolólapokkal díszített talapzat állvány nagyon szép és szokatlan. Az ilyen talapzat téglából épül fel.

Tégla alátétek - univerzális megoldás

Ahhoz, hogy egy tégláb álljon a fürdőszoba lábához, fel kell készülnie:

Először téglákat kell telepíteni a lábak alatt.

A fürdõnek a lábakba történõ helyes szerelése kb. 15 vörös téglából indul ki, amelyen a jövõben állni fog. Az a tény, hogy nem lehet megfelelően felszerelni a fürdőt csak a lába által jött a fürdő. A standard alátétek általában a fürdõbõl készült anyagból készülnek, és csavarokkal vannak összekötve. A meglévő terhelésekkel való ilyen kapcsolat meglehetősen megbízhatatlan, és nem képes a szerkezet teljes működésképtelenségének biztosítására működés közben. De a rendszer immobilitása, különösen hosszú időn át, amely lehetővé teszi a repedések kialakulását olyan helyeken, ahol a szerkezet a falakhoz csatlakozik, ami a víz áramlása mellett a fürdőhöz vezethet, ami a hosszú szárítási nedvesség következtében penész kialakulását eredményezheti. A fürdő csévélésének kiváltó okainak kiküszöbölése és a telepítés alkalmazása a téglákon.

A tégláknak olyan magasságúnak kell lenniük, hogy a kád felhelyezése után a felső és a padló közötti távolság 60 cm, a rackek hozzávetőleges magassága: elöl 170 mm, a második pedig a kész padló szintjétől 190 mm. Ha a kinyúló kötőelemek a téglaszekrényre esnek, le lehet vágni, vagy csökkenteni lehet a rackek magasságát. A téglák szokásos megoldása helyett jobb, ha csempe ragasztót használnak, ami vékonyabbá teszi a varratokat. Ezenkívül a ragasztó megnövekedett tapadása miatt a kádak lábai alatt a tégla alátétek teljes falazata monolitikusabb lesz. Egyes fürdők eltérő mélységben vannak, és a munka előtt jobban meg kell mérni a szerkezet mélységét, és ennek megfelelően ki kell igazítani a rekeszek magasságát.

A tégla közötti távolság 50-60 cm.

A téglák közötti távolságot a tartály hossza határozza meg, és általában 50-60 cm-es. A rackek ilyen elrendezése optimális, ha pl. Ha a jövőben tervezed, teljesen bezárja egy képernyővel, akkor a rackek méretei nem különösebben fontosak, és a telepítés megbízhatóságának növelése érdekében 2 rack helyett 3.

Az ilyen 3 tartót szükségszerűen fel kell szerelni hosszú és széles acél fürdők szerelésekor, vékony vasalommal, amely a felhasználó súlya és az öntözött víz alatt hajlik. Kívánt esetben ilyen nagy fürdőknél hagyja nyitva a nyitott fülkéket, a 3 tégla támaszték helyett a szilárd lábakra támaszkodva, amelyek a legkülsőeknél helyezkednek el. A hegesztett acélcsövek alkalmasak erre a célra. Ezek lehetővé teszik, hogy szinte rugalmatlan platformot hozzon létre többféle merevítő kialakulásának köszönhetően.

Azokban a helyeken, ahol a fürdő lábszárai a téglaállványra támaszkodnak, egy szalag tömítőanyagot alkalmaznak, lehetőleg szövet alapon. Az ilyen réteg csak vasfürdőkön készül, hogy elkülönítse a rugalmas vastartályokat, ami megváltoztatja méretét és alakját, függetlenül a feltöltött víz hőmérsékletétől és a megoldástól. Az öntöttvas szerkezeteknél ilyen közbenső réteg nem szükséges: maga a fürdő súlya öntöttvasból nem engedheti meg, hogy elmozduljon az oldatból. A tartály felhelyezése előtt a szövetek alapját a jobb tapadás érdekében és a légrések kialakulásának megakadályozását csempe ragasztóval kell megkenni.

Vasfürdõ, ha közvetlenül a tégla tartóra telepíti, teljesen ragaszthatja a ragasztószalagot. Ez csökkenti az öntözött víz zaját. A merevség növeléséhez, és ennek eredményeképpen a zajszűréshez jobb, ha fóliával ellátott tömítőanyagot használ.

Miután a fürdőt bármilyen állványra telepítette, azt szintre kell állítani. Könnyedén elérheti a kívánt eredményt, a tégla töredékeit a racken.

A fürdő lábszárai és egyéb tartozékok a beépítéshez

Melyek a vasöntvény fürdő lábai? És acélhoz? Hogyan szereljünk fel akril fürdőt, kivéve a deformációját és elmozdulását? Milyen magasnak kell lennie az oldalaknak és a fenéknek? Megpróbálom válaszolni ezekre és néhány más kérdésre a cikkemben.

Acélkád rendszeres lábakon.

Magasság és lejtés

A vas és acél fürdők szabványos beépítési magasságát a GOST 18297-96 és a GOST 23695-94 szabvány írja elő:

Ezenkívül a GOST 18297 azt javasolja, hogy a kifolyó és a padló közötti távolság legalább 145 mm legyen. Szükséges a kényelmes karbantartáshoz és (ha szükséges) a pántok cseréjéhez.

A kád fenekének meredekségének kell lennie a körülbelül 2 cm-es lineáris mérő felszabadulás irányában. A lejtő jelenlétét könnyű ellenőrizni, ha egy vödör vizet öntünk a vízvezeték-szerelvénybe: teljesen le kell üríteni a csatornába, és nem szabad tócsát hagyni. A lejtõt általában a készülék táljának alakja biztosítja, vízszintes felszereléssel az azonos magasságú lábakra.

A fürdő úgy van beállítva, hogy az oldalak vízszintesek.

Milyen legyen az akrilfürdő magassága?

Az ilyen típusú készülékekre vonatkozóan nincsenek egységes szabályozási dokumentumok: különböző előírásokat (műszaki feltételek) gyártanak. Ugyanakkor az akril, öntöttvas és acél fürdők használatát végző személyek anatómiája ugyanolyan volt, így logikus lenne ugyanazon 600 - 630 milliméteres magasság korlátozása.

Bizonyos esetekben a csatornarendszer kialakítása miatt néhány centiméterre fel kell emelni a készüléket, hogy biztosítsa a víz áramlását. Hogyan lehet ezt tenni?

 • Acél- és akrilfürdőkben, valamint modern öntöttvas készülékeknél az állítható fürdő lábak szolgálják ezt a célt. A csavaros lábat a kívánt hosszúságúra kell csavarni és anyával rögzíteni. Ebben az esetben természetesen a fürdõnek stabilnak kell lennie, és a felszabadulással kell rendelkeznie;

Állítható lábak modern öntöttvas fürdővel.

 • Retro öntöttvas fürdő lábakkal díszítő képernyő jelenlétében egyszerűen csak négy vörös tömör téglára van kitéve. Pontosan vörös és testes: a porózus téglának nincs elegendő ereje, és a szilikát fél a víztől. Nyitott fürdő az oroszlán lábán vagy más díszítő állványokon egy alacsony téglagyárra vagy más vízálló anyagokra szerelhető.

A dobozon álló, lánctűlyével stilizált lábakkal ellátott önálló kád található.

Ha a fürdőt 10 vagy több centiméterrel emeli fel, jó ötlet lenne hozzá egy csempézett lépcső közelébe. A gyermekek, az idősek és a mozgáskorlátozott családtagok kényelmetlenül lépnek fel a készülékbe, ha a táblák magassága meghaladja a 70 cm-t.

Súlyproblémák

Öntöttvas

A szovjet minta öntöttvas fürdőjének telepítése? Igen, nagyon egyszerű:

 1. A fedélzetre vagy függőlegesen helyezkedik el;
 2. A lábakat a tálca alján lévő öntöttvas fülekhez nyomják;
 3. Az egyes fülek és a lábszárak között egy acél ék van. Miután mind a négy ék eldugult, a fürdő vízszintes helyzetbe kerülhet. Egyenletesen stabil lesz: a készülék szilárd tömege kiküszöböli a spontán elmozdulást.

A soviet minta egészségügyi eszközén lévő sertésvas lábak.

A klasszikus lábak az öntöttvas fürdőhöz masszív öntöttvas tartók, amelyek magasság-beállítást nem tartalmaznak. Az új készülékek azonban állítható lábakkal vannak felszerelve. A beállítás nagyon hasznos lesz, ha a fürdőkád egyenetlen padlón mozog: ilyen szabályozatlan támaszok alatt ilyen esetekben szükség van a lenolajjal impregnált fából készült ékkel, vagy cementelni őket.

Akril, acél

A téglalap alakú fürdőkád klasszikus méretei, melyek kis lakások fürdőszobákba és fürdőszobákba történő beépítéséhez alkalmasak, a következők:

 • Hossz - 150 - 170 cm;
 • Magasság - 60 - 63 cm;
 • Szélesség - 70 - 75 cm.

Ezekkel a méretekkel az öntöttvas fürdő súlya 96-120 kg, az akril és acél pedig legfeljebb 35-et tesznek ki. Áruk akril és öntöttvas javára szól: ezek a fürdők 3-4-szer olcsóbbak, mint az öntöttvas analógok.

Acélkád 170 cm hosszú Súly 28 kg.

Az alacsony súly természetes következménye az a tény, hogy az acélkád vagy az akril vízvezeték szerelvények számára kialakított lábak nem teszik lehetővé az abszolút rögzítésüket. Az asztalra ültetve vagy ülve elkerülhetetlenül a fürdetés eltolódását vagy döntését okozza.

Gyakorlati következmény: az acél vagy akril fürdők felszerelése biztonságos rögzítést igényel a falhoz. Alternatív megoldásként a készülék merev vázra szerelhető - hegesztett, víztaszító impregnáló vagy horganyzott profilból álló rúdból.

Személyzeti felszerelés

A hagyományos lábak az acél fürdőkhöz kettővel vannak összekötve és a csuklóval rögzítve vannak a fülekhez az elején és a sima alsó rész végén. Rendszerint a szerelési készletek univerzálisak és alkalmasak ennek a gyártónak a teljes skálájára.

Az acélszerkezet lábai.

Az akrilfürdő beszerelési készlete általában:

 • Könnyű keret vagy két iker láb, amelyek az egészségügyi berendezés vastagított aljához vannak rögzítve horganyzott öncsavarral;
 • Műanyag vagy horganyzott sarkok - bélés, amelyek a fő falhoz vannak rögzítve és a fürdő oldalán vannak elhelyezve. A gyöngynek ezekkel a sarkokkal való rögzítésének megbízhatósága, őszintén szólva, komoly kétségek merülnek fel. Ezenkívül gyakran a fürdőt nem a fő falra telepítik, hanem egy könnyű válaszfalra, amelyre a szabványos kötőelemek elvileg nem telepíthetők.

A rendszeres rögzítés eleme.

Az értékesítés során megtalálhatja azt a keretet, amelyen a fürdőt nem csak az alsó, hanem az oldalak is támogatják. Az ilyen szerelési készletek a legjobb megoldás: elég, ha a kádat egy szilárd keretre fektetik a falhoz, és biztosítják az illesztés tömítettségét.

Az ilyen akrilfürdőkeret minden dicséretet érdemel.

Gyakorlati telepítési ajánlások

Hogyan rögzítsd a vasfürdőt a saját kezedben, kiküszöbölve a hajlamokat és elmozdulást?

Amikor először találkoztam ezzel a problémával a saját lakásomban, megoldtam ezt a problémát:

 1. A fürdőt a szabályos lábakon a fal közelében helyezték el;
 2. Egy csempézett kötényt a falon közvetlenül a fedélzet mentén helyeztek el, minimális résszel. A csempe matricánál kőből készült lisztet használtam, ami rendkívül erős varrást eredményezett. A kötény oldalára felakasztva kiküszöböli a kád dőlését, amikor a fedélzeten lévő terhelés távol van a falról;

A csempe alsó sora a fürdő polcán lóg.

 1. A fürdő csatlakozását a kötény alá a falhoz szilikon tömítőanyaggal lezártuk. Nem csak a varrás tömítettségét biztosította, hanem a ragasztó funkcióját is teljesítette, megbízhatóan összekötötte a falat a táblával.

És itt van néhány évvel később, hogy egy gipszkartonfalon lévő fürdőszobában egy akrilfürdőt telepítettek:

 1. A táblák alatt 15 mm-es vastag rétegelt lemez készült és szerelt fel.
 2. Az ugyanolyan magasságú rétegelt lemezcsíkokat a gipszkarton falának keretébe rögzítették;
 3. Ezután a rétegelt lemezeket közvetlenül a gipszkarton keresztül csavarokkal húzták meg. Így határozottan megnyomtam a fürdő oldalát a válaszfalhoz, és magasságba rögzítettem. A fürdõt csaknem három éven keresztül állították rétegelt lemez tartókon; deformációk, szivárgási csomópontok és egyéb problémák nem jelennek meg.

A fotó - az egyik a rétegelt állványok, általában rejtett dekoratív képernyőn.

Természetesen ez nem az egyetlen módja annak, hogy biztonságosan rögzítsük az akril fürdőt. Íme néhány ötlet:

 • Telepítés téglaállványra;
 • A keretet egy horganyzott profilból, amelyet már említettem.

Hogyan telepítsem a fürdőt egy téglára? Az utasítás több, mint egyszerű:

 1. Az alsó fenek alatti alacsony pódiumot vörös téglából szerelik fel cementhabarcsokkal;
 2. Fürdő a habszerelvényre ül, és több vödör vízzel vagy más rakománnyal van betöltve. A hab megbízható hordozót hoz létre, megszünteti a zaj megjelenését a víz beírásakor és a ragasztó szerepének betöltésében, kiküszöböli a készülék mozgását.

Akril fürdő telepítése tégla és poliuretán habra.

Hogyan készítsd el saját kezedet a profilból?

Szintén nagyon egyszerű:

 1. A keret egy CW rack profilból és egy 50 mm átmérőjű UW-vezetőből áll össze 9 mm hosszú, fém horganyzott öncsavarral. A felső vezetőprofil a gyöngy teljes peremén helyezkedik el. Az állványok közötti lépés nem több mint fél méter;
 2. Az elülső oldalról a keretet nedvességálló gipszkarton burkolja a csempe alatt. A burkolat további merevséget kölcsönöz a keretnek, így ellenáll a teljes fürdő tömegének.

A csempeburkolatú képernyő sokkal vonzóbbá teszi a fürdőszoba belsejét, és lehetővé teszi, hogy a mosdók, mosóporok és más háztartási cikkek tárolására szolgáló helyiséget a fürdőszobában használhassa.

A vázszerkezet profiljának helyett a lenszéllel impregnálható.

A kádkeret feloldása ellenére nem védi meg. Itt érdemes egy legalább 60 cm szélességű, illetve a padlóról a fürdő oldalán levő csúszó vagy csuklós ajtót felszerelni. A heveder és a szifon hamarabb vagy később kell hozzáférni; Higgye el, hogy a kis csatorna és a zseblámpa fényében való átváltás vagy tisztítás öröm az átlag alatt.

A falra támaszkodás

Hogy fürödjünk - kitaláltuk. Azonban csak véletlenül említettem, milyen módon pecsételjem a falhoz. Gyorsan fogom kijavítani ezt a hibát.

A varrás kicsi vastagsága egyszerűen szilikon töltött. Ez az egyszerű munka azonban számos finomsággal rendelkezik:

 • Nem univerzális, de az egészségügyi tömítőanyag előnyös. A gombaellenes adalékanyagok megkülönböztetik azokat, amelyek nem engedik meg, hogy a varrat nedves helyiségben sötétedjen;

Az egészségügyi tömítőanyag nagyon ellenáll a penésznek.

Az átlátszó tömítőanyag jóval hosszabb ideig megőrzi eredeti megjelenését, mint a fehér.

 • A varratot teljes mélységig kell betölteni. Ez biztosítja, hogy a falon ne legyen szivárgás, még akkor sem, ha a tömítések részben sérültek. Ezenkívül a szilikon szilárdan ragasztja a fürdő oldalát a falhoz, megint megakadályozza annak elmozdulását;
 • Mielőtt a tömítőanyagot lezárná, a polcot és a falat maszkoló szalaggal lezárják. Ez megvédi Önt attól, hogy tisztítsa meg a szorító szilikont. A maszkolószalag közvetlenül a varrás kitöltése és a felesleges tömítőanyag eltávolítása után jön ki.

Tömítse össze a csomópontot szilikon tömítőanyaggal. A fürdőfelületek és a falak maszkoló szalaggal vannak védve.

Mi lehet a falhoz csatolni, ha a varrás jelentős falvastagságú falvastagságokat okoz? A probléma megoldásához dekoratív műanyag sarkokat adnak el a befejező anyagok tárolóhelyeiben. A sarok ragasztva van a csomópont tetején ugyanazon szilikon tömítőanyagon.

Amikor a sarok matricát alkalmazzák, a szilikont nem rá, hanem a fürdő polcára és a falra helyezzük. Ebben az esetben kevésbé valószínű, hogy megfestik a fürdőt.

A csomópontot dekoratív sarok zárja le.

következtetés

Remélem, hogy ajánlásaim hasznosak lesznek a megkülönböztetett olvasó számára. Tudjon meg többet arról, hogy mi a lábak a fürdőhöz és hogyan vannak felszerelve, segít a videó ebben a cikkben. Várja a kiegészítéseit és megjegyzéseit. Sikerek, elvtársak!

plitochkin.ru

Energiát, időt, pénzt és idegeket takarít meg!

Jelentkezzen be:

Legutóbbi megjegyzések

 • admin a rekordhoz Hogyan kell egyenesíteni a betont a vastag drót alatt?
 • Tim, hogy rögzítse Hogyan lehet egyenesíteni a betont a vastag huzal alatt?
 • admin a rekordhoz Hogyan kell egyenesíteni a betont a vastag drót alatt?
 • Tim, hogy rögzítse Hogyan lehet egyenesíteni a betont a vastag huzal alatt?
 • admin a rekordhoz A csempe nyílásainak felszerelése a mágnesekre
 • Legutóbbi bejegyzések

  oldal

  11 hiba történt a fürdéskor

  1. A felső sík a szintből

  A fürdő kialakítása magában foglalja a saját alapos razuklonka kialakítását. Ez azt jelenti, hogy a felső éle szintre van állítva, míg az alsónak saját lejtése van a lefolyó felé. A további dőlés nemcsak felesleges, hanem káros is - ilyen fürdőben a csúszás esélye nő.

  2. A vízelvezető csatorna túl kicsi

  A szennyvízelvezető csövek magasságkülönbsége az SNiP-knél - F50mm - 3 cm / méter, F110mm - 1,5 cm / méter. Ha nagyon feszült a magassággal, akkor az ötvenedik csövet 1,5 cm-re lehet elhelyezni méterenként - a lefolyó normális lesz. A szerző ellenőrzi.

  Ha kevesebbet hoz a razuklonku, akkor a víz lassan megy. Meg kell várni sokáig, hogy öblítse le a fürdőt fürdés után. Szintén hab és piszok lesznek a fürdő falaira és a csövekre, amelyeket nehezebb mosni. És a csövek általában teljesen elakadhatnak tőle, és tisztítaniuk kell őket.

  3. A hullámosság a szifon szennyvízzel történő összekapcsolására szolgál.

  Csak kemény csövek, elkerülve a derékszögeket.

  4. A lábak rögzítését a fürdőbe az acélkádban húzzák meg

  Nem véletlen, hogy az ilyen csavarok anyacsavarjai hüvelykujj formájúak. Húzza meg őket kézzel. Ha kulcsot vagy fogót használ, akkor a csésze rögzítésének pontján lévő fürdő zománc könnyen kialszik, és nem lehet megjavítani! Tehát sok évvel ezelőtt egy kádat egy újabb helyre kellett cserélnem.

  5. Használt rugós párnák

  Semmilyen esetben ne helyezzen gumi vagy hasonló bélést a fürdő lábai közé, sem a fürdő alja alá. Ha a fürdõ a használat során rugózik rajta, akkor minden bizonnyal megtörténik a fürdés és a fal közötti repedés. És folyni fog a víz.

  Az acél kádak öntapadó tömítésekkel vannak ellátva a kád és a lábak között. Lehetőségük van elhagyni. További rugós tömítéseket el kell kerülni.

  6. Nincs fürdőhely

  Az SNiP normái szerint a fürdőt földelni kell (csatlakoztatva) olyan elektromos vezetékkel, amelynek keresztmetszete nem kevesebb, mint a fázisvezetőé, vízvezetékekkel és elektromos panelekkel.

  Az öntöttvas fürdőkhöz való megbízható érintkezés biztosítása érdekében elegendő, ha a huzalt a lábfej beállító csavarja köré fújja, és mindkét oldalon meghúzza az anyákat és alátéteket, valamint egy forgóalátétet.

  Acélfürdő esetében ez a lehetőség nem megfelelő, mivel öntapadó tömítésekkel elkülönítik a fürdőt a lábaktól. A földeléshez az acélkádban különleges szirmok, lyukakkal vannak ellátva.

  De szinte mindig ezek a szirmok zománcozottak, mint az egész fürdő. Mivel a zománc nem továbbítja az elektromos áramot, a földelés előtt gondosan eltávolítani kell a kívánt területről.

  Ez végezhető a sarokcsiszolók (csiszolók) segítségével, eltávolítva a festéket az érintkezési ponton. Lehetőség van arra, hogy a szalagot kissé hajlítsa meg a huzal érintkezési pontján, a zománc ezen a ponton "lőni". A munkát ezért védőszemüvegekkel kell elvégezni.

  7. Szilikon és hajlékony szögek alkalmazása a fürdőkád csomópontjának kialakításához

  A fürdőkádra szerelt műanyag rugalmas szögek gyorsan elveszítik megjelenésüket. Ugyanez vonatkozik a szilikonra is. A statisztikák szerint átlagosan évente egyszer meg kell változtatni őket. Jobb, ha teljesen elhagyod őket a tetején lévő csempékhez és a fugázáshoz.

  8. A fürdőtartók nem vízállóak és nem elég kemények.

  10-ből 10 esetben a kádat magasabbra kell növelni, mint a gyári beállító csavarok. Ha erre a célra használni, fából vagy gumi áll, az első esetben - tudnak crack a szárazság, és a második - mint már említettük, a fürdő „lélegezni”, és elkerülhetetlenül képződő repedések a fürdőben fali csatlakozó.

  9. A csempék polcja nem a fej, hanem a "lábak"

  Ha a polc és a fal között, a fürdőszoba (hosszúságú) nem a fejét, és a „lábainál”, ha vesz egy zuhanyzó, a fő áramlási víz fog folyni a polcon, és esetleg majd a földre. Ha a polcok lejtése kicsi, akkor a benne lévő víz stagnál. Ha nagy, akkor nem tehetsz semmit rajta.

  Következtetés - a polc a fején sokkal kényelmesebb és praktikusabb.

  10. Túl mélyen beágyazódott a falba.

  Ha a fürdő oldala mélyebb mélységbe merül a falba, akkor kényelmetlenül ül a fürdőbe - a fal túl közel van. Kényelmetlen, hogy a fürdőbe más polcokat és helyeket is elhelyezzenek.

  Igen, és úgy tűnik, nem túl aranyos.

  11. Az ellenőrzéshez való hozzáférés tilos.

  Ha a fürdőbe saját készítésű képernyőt helyeznek el, akkor biztosítani kell a fürdőkötözőhöz való hozzáférést. Néha meg kell tisztítani a szifont vagy más javítást kell végezni.

  Műanyag vagy fém nyílásokat helyezhet el a mágnesekre. De ez a lehetőség nem tűnik nagyon jónak. Legjobb a süllyesztett titkos nyílások használata a csempe alatt. Ugyancsak megengedett egy 4 mágnescserép telepítése az itt leírt módon.

  Hagy egy megjegyzést a cikk alján, és ajándékként válogasson hasznos tanácsokat Stanislav Plytochkin-től:

  • Hogyan kell ragasztani a törött műanyag termékeket, hogy erősebbé váljanak, mint az újak.
  • A legjobb módja egy lyuk fúrásához egy cserépben.
  • A sarokcsiszolók felülvizsgálata, melynek költsége 85 rubel és 1 óra munkaidő, ami növeli a sarokcsiszolók és a gyémánt kerék erőforrását kétszer.
  • Hogyan készítsünk egy gyönyörű és tartós fürdőszobát az olcsó anyagokból?
  • Hogyan húzzuk meg a fúrótokmányt kulcs nélkül.
  • A víz alatti kő telepítése egy fal WC-tál.

  otthon

  114 hozzászólás

  Köszönöm szépen.
  Minden világos és érthető. Rengeteg hasznos dolgot tanultam magamnak. Különösen a mágnesek nyílásánál, a téglák csövek készítésénél, a fűrészelt lapok ragasztására.
  Köszönjük ismét.

  Kérem, Szergej! A kritika elfogadott.
  Az e-mailhez küldött ajándék.

  Bonyolult szó számít az egész webhelyen. És így - jó!

  Köszönjük a minősítést! A számításról - vegye figyelembe.

  Köszönöm, Stanislav a cikkért!
  Megengedett, a szilikon gyakran elveszíti megjelenését a használat első hónapjaiban. De itt van egy paradoxon - a húgom több mint 10 évvel ezelőtt javított a fürdőszobában - a szilikon újszerű. Sajnálom, hogy nem emlékszem a gyártóra.

  Igen, ez jó ügy. Jó szilikon és jó szellőzés, valamint a házigazda gondos kezei (Biztos vagyok benne, hogy gyakran törölje le a maradék vizet a fürdés után) - az eredmény biztosan kérem.

  Jelenleg kádfelszerelést készítek. Ott az alfejezet leírja a fürdőszobai használat és gondozás szabályait.

  Ajándék küldött a postához.

  Már több éve befejeztem, és még mindig találtam magam, a weboldalon valami újdonságot találtam magamnak. Sokan nem a speciális iskolákból, hanem véletlenül jöttek létre. Sok szempontból meg kell tanulnod magad, vagy tanulnod mások tapasztalataiból. A sai jó segítség azoknak, akiknek még fejleszteniük kell képességeiket, és növelniük kell szakmai képességeiket.
  A fal és a fürdőszoba közötti polcról érdemes figyelni a csaptelep helyére. Vajon a víz nem áramlik a polcon, magasság, nem zavarja? Kívánatos, hogy a fürdõ és a keverõ már jelen volt, és ott voltak a tárgyon. Ez eltávolítja a kérdéseket és a felesleges fájdalmat.

  Köszönjük a megjegyzést! Igen, Alexander, én is nem tanultam a főiskolán, meg kellett szereznie tudást a könyvek és a kommunikáció más befejező. De a legnagyobb élményt a saját kúpjai szerezték meg. Most rájövök, hogy ez a rossz megközelítés, és határozottan javaslom, hogy találja meg a megfelelő leírást a munka előtt és tanulmányozza. Sőt, sokkal könnyebb ezt megtenni az interneten!
  Ami a keverőt a polc felett illeti, csak a cikk kilencedik bekezdésében olvasható. De igazad van, nekem magától értetődik, hogy a keverő kell helyezni „lábainál” (a fürdő mosdó), és ez nem annyira nyilvánvaló, hogy a tapasztalatlan olvasó. A kézikönyvben ezt a pillanatot fedezik.
  Küldött bónuszok.

  Megértem, hogy semmiért sem ragaszkodtam egy sarokba

  "Semmi sem érthető, hogy egy sarokba ragasztottam" - Ez semmi, a legfontosabb az, hogy jó szellőzést biztosítson a fürdőszobában. Kijelölt küldött.

  És amikor műanyag csöveket használnak a kád felszínére?

  Természetesen. A víz áramot is vezet, így a potenciális különbség is előfordulhat - nem találja meg! A fürdő mellett a vízvezetékeket is földelni kell. Ha a kábelezés és a felszálló polipropilén, akkor földelés végezhető a vízmérők, csapok vagy durva szűrők fémrészeihez.

  Köszönöm! Sok hasznos információt megtanultam.

  Kérlek! Bónusz elküldve.

  Köszönöm, informatív! Jelenleg probléma van a fürdő lábszárának megválasztásában... egy öntöttvas, nehéz fürdő, lábak állítócsavarokkal. Meg tudsz mondani valamit?

  Kérem, Alexander! A módszer e-mailben elküldve. Post, kérlek, tetszik vagy sem...

  Köszönjük a hasznos tippeket. Ami a „tetszett, akár nem,” Azt mondhatom: egyetértek veled, hogy alátét tégla esztétikus, a második módszer, amely magában foglalja a töltőcső maradékot bizonnyal érdekes és jól néz ki, igaz, nem azért jöttem, mert nincs szükség a kád felemelésére, a natív csavarok hossza elég ahhoz, hogy jól lehessen üríteni, és a kényelmes használatát a fürdőszobában. Azonban, ha valaha fürdőre "rövid" lábak, én valószínűleg ezt a módszert. Én személy szerint kedveltem és hasznosnak tartottam a polipropilén csődugaszok használatát. Nagyon egyszerű, olcsó és a cserép nem karcolja meg. Amire szükségem van.

  Köszönöm a tippet, Alexander!

  Üdvözlünk! Lehet, hogy túl késő lesz a téma megvitatása....
  Két kérdés van.
  1. Az akrilfürdőt földelni kell?
  2. Vásárolt egy akril sarok és egy keret számára. A lábak annyira rövidek, hogy minden mosdó nem illeszkedik, a lábak súlya és a kád a leeresztő csőben van. Ráadásul a fürdőkád aljánál lévő középső lábak rövidebbek, mint a sarkoknál. A magas lábak megvétele drága, a keret drága... Lehet, hogy megosztja a módját?
  És mégis, talán egyáltalán úgy, hogy a kád alja kissé ívelt, míg a víz jól vezet a lefolyóba, oldalán valami kényelmes. A férj azt mondja, hogy időt vesz igénybe, hogy elcsússzon és egyenletesen kiálljon. És azt hiszem, hogy a fürdõnek mereven kell állnia, és úgy, hogy az alsó nem játszik, ami annyira fogant

  Hello, Elena!
  Az akrilfürdő földelésére nincs szükség.
  A lábak rövidek - növelik a hosszúságukat. Ehhez elegendő a megfelelő átmérőjű mérőcsavart és csatlakozókat beszerelni, valamint a csavaranyákkal vagy menetes rögzítőkkel megkötni a paszta formájában.
  A második lehetőség az, hogy az állványokat, amelyeket a bónusz ír le. De nehezebb lesz telepíteni őket egy akril fürdő - hozzáférés a távoli lábak túl nehéz.
  A fürdő alja nem fog ívni. Ha játszik, akkor jobb, ha egy alátámasztást alakítanak ki habosított téglák vagy rácsok formájában.

  Köszönjük a tippeket! Javítok a fürdőszobában, és nagyon aggódom az eredmények miatt, különösen a cikked után. Hány veszély!.u problémája van a láb öntöttvas kád Rosa.Regulirovochnye csavarok szállítjuk lábai túl rövidek voltak (mivel a doboz a csöveket, hogy szüntesse meg a magasabb, hogy álljon a falhoz közel), mi több kell alátéteket a csavarokat. Kérdés - Nem ajánlod a fát és a gumit, de mit válasszasz? Járólapok, fém tömítések? Már van egy tölgyfa bárja, de valami kezdett kételkedni. Bár Velence áll a tölgyfűrészeken...

  Elvileg Galina, tölgy gerendák is jó választás. Az én módom postai úton küldte el, kérlek írd be, mit választottál?)

  Továbbra is felderítem a webhelyet. Minden jó. Be kellett ragasztania a "Shumkov" acélfürdőt? Milyen anyagokat használt és hogyan ragasztottak be? Valójában nagyon, holnap elveszem a Van Roca állomást, Szeretném módosítani a telepítés előtt.
  Szeretném látni, hogyan javította a sarokcsiszolókat. Köszönöm!

  Páratlan Caldevey acél fürdők szabványos hangszigeteléssel, lásd itt: http://plitochkin.ru/%D
  Szigetelve is habszerkezettel - 3 palackot hagy fürdőre. De ez a helyzet, ha a kádat szorosan fel kell húzni. Holnap a szokásos energoflexet formálom a folyékony körömre. Igaz, nem lesz hőszigetelés, hanem hő. Egy jó lehetőség - autóipari szigetelés. A gyakorlatban a drágább, annál jobb...

  Ami a darálót illeti, minden rendben van, csak nem vett észre. Mosó fúvókák?

  Igen, a mosógépből. Itt több és további finomítást láthatsz: http://plitochkin.ru/%D1

  Köszönöm, jó cikk.
  Szeretnék olvasni további tippeket is.

  Tippek elküldve. Sok szerencsét!
  PS Ami nem egyértelmű - kérdezz.

  Nagyon köszönjük a mognits kikötőjét, közvetlenül mentette meg az "építkezési helyünket", már megpróbáltunk mindenféle hamvaszt, a módszered egyszerű)))

  Kérlek! Örülök, hogy segítek! Más választási lehetőséget küldök, talán valami más hasznos!

  Mondja meg, hogy a falon lévő csempe már le lett-e fektetve a padlóra
  Szükség van-e valamilyen gödröt készíteni a széna alatt a fürdőkád alatt, vagy csatlakoztatható-e a csempehez, hogy rögzíthető legyen és lábazathoz legyen?

  Természetesen kívánatos egy 1 cm-es mélyedés, de nagyon nehéz ezt megtenni, főleg azért, mert nélküle tökéletesen meg tudod csinálni. Nézze meg, hogyan lehet megoldani: http://plitochkin.ru/%D1/

  Gyakorlati tanácsok, amelyeket nem az ujjból szívtak ki, ahogy ez most is így van. A gyakorlatban 3 cm / méteres lejtés egy kicsit túl nagy - ennek következtében túl nagy emelkedés érhető el. Köszönöm!

  Igen, erről és a beszédről. Kijelölt küldött. Gyere be!

  Köszönöm a cikket! Szeretnék a GURU-tól tanácsot kapni az öntöttvas Roca fürdő rendszeres rövid lába emelésével kapcsolatban. Mi a gumiabroncs helyett jobb használni? És hogyan lehet a legjobban földelni, ha a csatorna túlfolyása réz, és minden cső polipropilén?

  Kiválasztás küldött, Olga. Az első kérdésre adott válasz. Az öntöttvas fürdő földeléséről: A SNIP-ek szerint a fürdőt legalább 4 mm2 keresztmetszetű rézvezetékkel kell földelni, amely az elektromos panelből nyúlik ki. A meleg és hideg vízfelületek ugyanazon a huzalon vannak földelve. Ha a polipropilén felszáll, a vezetéket a mérő fém részeihez vagy a durva szűrőhöz rozsdamentes acél szorítók segítségével lehet csatlakoztatni. Csatlakoztathatja a huzalt a fürdőhöz úgy, hogy meghúzza a csavart egy speciális fülben, és ha nincs benne, az egyik lábán található anyák közé szoríthatja.

  Mit mondasz nekem az akril fürdők csomópontjáról? A gyártók nem javasolják a csempe szomszédságát az akrilfürdő tetején, csak egy út - szilikon vagy műanyag sarkok.

  Mindenki helyesen mondta, Dmitry. Szilikon vagy műanyag sarkok. De személyesen volt lehetőségem három hónappal ezelőtt telepíteni egy akril kádat a szomszédos csempékkel a tetején. Igaz, hogy nagyon fontos intézkedéseket tettek a fürdő lehetséges mozgásának kiküszöbölésére. A csomópontot fehér szilikon lezárta. Megjegyzem, hogy a fürdő egyidejű cseréje szintén nagyon bonyolult. De óvatos működés mellett az akrilfürdő halkan 15 évig vagy tovább.

  Köszönjük az oldalon található információkat! Kár, hogy később találtam - jobb lenne felkészülni a csempék elhelyezésére, vízvezeték szerelésre!

  Ez történik...) Ajánlja ezt az oldalt a barátainak! Választás postai úton.

  Olvassa el a választást. Érdeklődik a fürdő telepítésével kapcsolatban. Egy pillanatra nem értettem, úgy tűnik, a szöveg eltér a fotótól.

  "Megszeleteljük a hajtűt, biztosak lehetünk abban, hogy megpróbáljuk, ahogy kellene; A szokásos alátétet, mint a fényképet, megtartjuk. Javasoljuk, hogy biztosítsunk egy fedő alátétet, bár nem szerepel a lábakkal, de nem lesz felesleges.

  Annak érdekében, hogy a csap nem egy ponton álljon a padlón, akkor a csavar végénél két csavart érhet el a csap végénél, úgyhogy a súlyt az anyára is elosztják. Jól néz ki, ha polipropilén csövekre műanyag dugókat helyezsz. "

  Ha még mindig tisztában van a Groverrel, akkor nem tudom a súlyeloszlást és a két anyát a sapkák végén?

  Úgy döntöttem, hogy a fürdőszobai sárgaréz dugók lábai helyett 1 hüvelykre cserélik. Úgy gondolom, ez segít a nyomás terjesztésében. És a rézdugók alatt - PP sapka a csatorna 40 mm, hogy ne karcolja meg a cserép. És az egész szerkezet a ragasztó! Mit mondasz? Közös gondolat?

  Köszönjük a webhelyet! Sajnálom, a keresésben nem a csúcson van!

  Mintegy két dió a végén - ez az, ami az:

  Szia, Stanislav. Nagyon szeretem a cikkeket, ezekről a fontos "kis dolgokról" beszélünk, amelyek lehetővé teszik a javítások örömmel és minőséggel történő javítását. A mágnesek sraffozásáról szóló tanácsadás már elfogadott. Egyszerű, és ami a legfontosabb, esztétikus. Nagyon várom a cikkek válogatását, és szeretnék hozzáférni a jelszóval védett oldalakhoz. Mit kell tennie?

  Helló, Mamtria! Köszönjük a visszajelzést! Egy titkot felfedtetek neked: Minden cikkre vonatkozó minden jó észrevételhez hozzáférést fogok küldeni minden bónuszhoz és jelszóval védett anyaghoz.) Ha valami nem jön, írj - adok hozzá. Bátran kérdezhet bármilyen kérdésedet, igyekszem mindenre válaszolni.

  Mint a hozzáállásod!

  Köszönöm, Andrew! Választás postai úton.

  Jó napot!
  Nem tudom kitalálni a 3. pontot. „3. A hullámosságot a szifon szennyvízzel való összekötésére használják
  Csak kemény csövek, elkerülve a derékszögeket. "
  Hogyan lehet ezt megvalósítani? Talán van egy fotó?
  Milyen merev cső használható és hogyan kapcsolódik ez a kapcsolat a későbbiekben?
  Köszönöm előre.

  Üdvözlet, Michael! Ez az, ami az: a szifont a szennyvízzel egy hullámosságon keresztül csatlakoztathatja, mint az első két képen, és egy csövet is használhat, mint a harmadik. A kapcsolat fenntartása nagyon egyszerű - távolítsa el a szifont, csavarja le a csavaranya anyáját vagy csavarját, és készen áll.

  Sajnos nem látok egyetlen képet ezen az oldalon... (

  Lassan feltöltve) Az első képen láthatjuk, hogy a víz lassan elmúlik a fuvolák megereszkedése miatt. A második képen a hullámosság idővel megremeg, és ugyanaz a történet kiderül. És a harmadik - minden rendben van.

  Valóban hasznos tippek az oldalon. Vital kis dolgok és nem csak csekélyek, az SVDN mentésére.
  Ajánlom az érdeklődőknek.

  Cső F40, majd megy 50? Egy pillanat a 45 fokos vízcsatorna csomópontnál - az építkezés a kád alatt áll (abban az értelemben, hogy nem tudja lezárni a képernyőt), vagy sem? És ha a 90-es póló közössége sem jó...

  Természetesen a 90 fokos pólusú opció kizárt. Szinte mindig 45 fokos szögben lehetett kezelni, vagy közvetlenül, és ugyanakkor elrejteni a képernyő mögött.

  Nagyon köszönöm a tanácsot, és én is megtaláltam a webhelyedet. Szeretném tudni, hogy melyik támasz, milyen anyagból telepíteni egy ilyen fürdőt http://es26.ru/products/6518937 És a fenék alján a kád, mit kell telepíteni a tömítéseket. Csak a fürdőt telepítették már régen, mások nem jól értettek, szeretnék ezt elmélkedni.

  Hello Sergey! Nem értettem, hogy a fürdőed most már lábad van. Ha rokonok, majd alatta csak jó állni és telepíteni. Ebben az esetben a fürdőt a helyén leírt módon kell rögzíteni: http://plitochkin.ru/%D0%B.. Hogyan készítsünk bélelt borítékot - postai úton elküldjük Önnek. A lábak és a fürdőszoba közötti műanyag bélés, a készleten belül, elég jó, nem kell semmit tenni velük.
  Ha a lábak nem bennszülöttek, akkor a fürdő oldalát be kell állítani, amint a fentebb leírtuk, távolítsuk el a régi lábakat és szereljük fel a tartókat a nedvességtől védett gipszblokkból, 10... 15 mm résszel. A rést habbal töltsük be, amelyen a kád jól fog tartani, alul pedig a gipszkartonra szereljük fel a csemperagasztóra vagy perlfixre. Ugyanígy teheti meg a téglából a "szélén".

  Kérdés, javítás befejeződött 1,5 évvel ezelőtt. Nem értesültek azonnal arról, hogy a javítóink "meglepetést" hagytak. A kádban a lefolyó nem működik jól, a víz folyamatosan áll, nem értem, hogyan kell minden pillanatban megtörni a fürdőt.

  Xenia, szimpatizálok a bánatoddal... Ha 100% -ban biztos vagy benne, hogy ez egy kis magasságkülönbség, akkor csak egy út - a fürdő felemelése. Nem javaslom a Sololift rendszert kényszerített szivattyúzással, nehéz és drága. Ha szükséges, írjon a postahivatalnak - adok tájékoztatást a fürdő felemelésének technológiájáról.

  Jó napot!
  Köszönöm a cikket és az üzlet becsületes megközelítését.
  Hamarosan 6 cm-re kell emelni az öntöttvas fürdőt.
  A járda burkolólapokat akarták. A cikkből megtudhatja, hogy ez nem a legjobb lehetőség?
  Tájékoztasson, plz. Mi legyen a fürdő lábai.

  Üdvözlet, Lyudmila! Kijelölt egy leírást, amelyet az e-mailbe küldtek.

  Üdvözlünk! Roca Bath 100 × 70. A csavaros lábak a porcelán padlóján siklik, mint a jégen. Mit lehet helyettesíteni? A polipropilén csövek csatlakozói is csúsztathatók! !! Mit gondolsz? Igen, megjegyzem, hogy a PVC panelek falai, pl. Ne kösse be a kádat. Köszönjük előre a válaszát.

  Megértem, hogy Natalia-nak öntöttvas fürdőt kell a padlóra helyezni. A következő módszert kínálhatom:
  Helyezze be a fürdő lábát 1/2 "sárgaréz dugóval a belső menettel. Előfúrjon néhány lyukat egy körben a dugókban, és telepítés után töltse be őket ragasztóanyaggal, mint a "folyékony üveg" vagy "epoxi". A lyukakon keresztül a ragasztó megragadja a padlót, és megakadályozza, hogy a fürdő lecsússzon. Annak megakadályozására, hogy a ragasztó kifolyjon a kupakból, csomós agyag körül. Könnyebb a ragasztót befecskendezni egy fecskendővel; töltse fel a csonk felső széléhez. Ragasztó helyett egyszerűen átfúrja az egyik lyukat a padlón.

  Üdvözlünk! megvásárolt egy öntöttvas Roca fürdőt csúszásgátló bevonattal, de nagyon rövid, 8 cm-es lábak jönnek vele... Meg tudná mondani, hogy mit tehetek fel? Úgy gondoltam, hogy gumi vagy szilikon rezgéscsillapító hordozókat lehetett volna használni a mosógéphez vagy fadarabokhoz a fenyőlapon, de a weboldalad adatai alapján rájöttem, hogy ez nem kívánatos...

  Üdvözlünk! A válasz postai úton történik.

  Üdvözlünk! Ahhoz, hogy a fürdőszobai falat a falhoz illessze, az öntöttvas csövek az úton vannak, a mester azt tanácsolta, hogy fém-műanyagra cserélje, a padlóra állítva, így teljesen elrejtve. A mester a csövet csak a fürdőszobában változtatja, amely átmérője kisebb, mint az öntöttvas. Aggódom a fűtési rendszer biztonsága miatt, és a szoba elég meleg lesz, és a keringés az egész házban nem lesz károsodott. Várja a választ. Köszönöm!

  Hello Julia! Sajnos nem tudtam megérteni a kérdést (küldhetnék egy fotót e csőről és annak helyéről? Például a címre: [email protected]

  Üdvözlünk!
  Úgy tervezem, hogy egy öntöttvas fürdőt építek egy csempere, de aggódom, hogy a csempe sarkában megrepedhet vagy felszakad a lábai alatt, mert a lábak a lyukakba behatolnak.
  Kérjük, javasoljuk, hogy jobb legyen eltávolítani a pontterhelést a lábaktól, lehetőleg a kád kissé felemelésénél (annak érdekében, hogy jobb lefolyó legyen).
  Köszönjük előre!

  Üdvözlet, Alexey! A pontterhelést eltávolíthatja a bélések használatával, amelyeket az Ön által küldött bónuszban leírtak. A második lehetőség a padlóburkoló lapok elhelyezése a lábak alatt. Különböző vastagságban és konfigurációban készülnek. De ami a legfontosabb, a csempe alatt lévő üregek egyszerűen kiszámíthatók a cserép egyszerű csomópontján. Ha van üres, a hang azonnal megváltozik. Tehát talán az ön aggodalma hiábavaló.

  Üdvözlünk! Tájékoztassa a legjobb lépést: az akrilfürdőt a lábakra szerelték fel, mert az akril rugalmassága miatt a habarcs gyorsan leesett, miután úgy döntöttek, hogy a szilikon tömítőanyaggal vízálló, de nem is tart sokáig. Van lehetőség a fürdő megerősítésére és a rugalmasság eltávolítására anélkül, hogy lebontnák a fürdőszobát, és hogyan lehet a pecsétet tökéletesíteni.

  Üdvözlet, Ivan! Ismerős probléma. Az akrilfürdő szélei nyomásra vannak nyomva, és ez a fő hátránya ezeknek a fürdőknek. Hogyan verni? - A hozzáférhető helyeken a kád oldalának kanyarulása a falhoz fúrható. A megközelíthetetlenségben azt javaslom, hogy csúsztasson egy botot, vagy jobb, egy duralumint négyzetet a fürdõ oldalánál, és felszedje a padlóra. Nehéz, de lehetséges. Növelheti a nyomáscsíkot.
  A varratot egy kétkomponensű autóipari gitthez lehet lezárni. De ez csak akkor biztos, ha a fal elég erős, száraz és pormentes. Például nehéz beton vagy cserép. De ha a fal gipsz vakolat, akkor jobb, ha megy keresztül egy jó akril alapozó és szárítsa meg.
  Bónusz elküldve.

  Jó napot, van egy probléma, amit fent írtam. Az öntöttvas fürdőt 5 cm-rel kell felemelni, a telepítéskor hibát követtem el,
  a lábakat a fürdőbe kötögette, azaz máris problémás lesz, hogy kihúzzák. 2 a lába alatt tegye be a rudakat, amelyek végül elszáradtak. Ennek eredményeképpen a perem megrepedt és a habarcs megrepedt.
  most két emelőt akarok felemelni, kissé emelje fel a kádat, húzza ki a rudakat, és helyezze őket fémlemezek alá.
  A lemezeket fúrni és két csavart kell behelyezni úgy, hogy ez a szerkezet fel lehet emelni a fürdőszobával együtt.
  Kérem, mondja meg, hogy jobb, ha a csavar feje alá helyezi, hogy a csempe ne szakadjon el.
  köszönöm és sikeres

  Üdvözlet, Timur! A csavarjaid alatt az Ön esetében megfelelő méretű, duralumin sarokba vagy lemezre vágott kört cserélhetsz. Minden tartós vízálló anyag alkalmas: réz, rozsdamentes acél, textolite, getinaks, polikarbonát. Ha jól értettem, a fürdő lábát a lemezen kell elhelyezni, amelybe két csavart ragasztanak le. De miután minden ilyen építkezés nagyon instabil. A stabilitás érdekében három csavar szükséges. Úgy látszik, te kemény ember vagy. Jó módon. De itt azt tanácsolom, hogy ne bonyolítsd a probléma megoldását. Elég, ha felemeli a kádat egy fogóval, és elhelyezi a lábukat, amelyek leírását már elküldték neked, a lábak alatt. Mivel már feltörted a habarcsot a fürdő oldalán, nincs különösebben szükséged arra, hogy a fürdő eredeti helyére kerüljön - még mindig meg kell tisztítanod a repedt habarcsot, és törölned kell az újat. Azonban a csempék károsodásának veszélye a csavarok befogása vagy összenyomásakor elég nagy. Ezért jobb, ha nem próbálja meg felemelni a fürdőt, hanem egyszerűen egy aljzat segítségével támasztja azt, hogy eltávolítsa a terhelést a lábaktól. Akkor ne húzza ki a rudakat, és szétvágja őket egy vésővel és egy kalapáccsal. Ezután tegye a tartóelemeket a lábak és, ha szükséges, a hordozó alá érme vagy törmelék formájában a festő kés pengéjéből.

  Köszönjük a tanácsát, nagyon hasznos, megteszem, ahogy tanácsolta.
  minden a legjobb neked!

  Köszönöm! És neked is!

  A habarcs azt jelenti, hogy csak akkor kell hímezni, ha teljesen felrepedt vagy megtisztult? és törölje az újakat?
  Vízszaggató raszterrel áztattam, szerinted az új habarcs esik? bár körülbelül 3 éve van, valószínűleg ez az impregnálás már eltűnt)

  Nincs különösebb különbség. Ha a habarcs nem túl kemény ahhoz, hogy tiszta legyen, akkor jobb, persze tisztítani az egészet, és törölni az újat. De lehet és hímezni és törölni. Nem szabad elfelejteni, hogy az új habarcs és az öreg árnyékban különbözik. Az impregnáló habarcsnak normálisan kell lennie. Egyszerűen mindig jobb, ha a habarcsot nem vékony réteggel, hanem legalább 2 mm mélységgel helyezi el. Így hát tovább fog tartani.

  Jó napot, és szeretnék tanácsot kapni tőled az öntöttvas Roca fürdő rendszeres rövid lába emelésével és annak biztonságos rögzítésével kapcsolatban, hogy a padló és a falak burkolólapjai már mindenütt megtalálhatók.
  A fürdő szett, de ezek a lábak nem okoznak bizalmat valamilyen oknál fogva. Köszönöm előre.

  Jó napot! A Rockfürdő rövid lábai hosszabbítókkal helyettesíthető csavarokkal rendelkeznek. Vagy használd a tengeralattjárókat, amelyeket a neked küldött levél ír le.

  Helló Köszönjük értékes tanácsát. Rövid és pontosan. Sok új dolgot tanultam. Csak bontottam a régi fürdőt, és most megpróbálom visszahelyezni. De van egy probléma. A fürdőszoba gipszfalakból áll - ez a 9. emelet aljzata, a fürdőkapcsolódási területek falai szürke porrá alakultak, és megértettem, hogy ez a vakolat reakciója a víznek. Most már nem gondolom, hogyan kell "visszaállítani" ezeket a falszakaszokat, hogy azok a falak eredeti geometriáját adják, konkrétan az anyagokat. Tudna tanácsot adni a gipszkarton falburkolásának javításában, figyelembe véve a jövőben ezeknek a területeknek a lehetséges vízbefolyását? Azt is tanácsolhatjuk, hogy a penész ellen szanitáris tömítőanyagot használjunk, beleértve azokat is, amelyekre a penész valóban nem nő? Aztán sok gyártó írja a tömítőanyagokat, hogy ők a penészgomból származnak, de a penész nem képes jól olvasható és jól növekszik ezeken a tömítőanyagokon. Köszönöm.

  Hello, Roman! Köszönöm a jó kérdést. A vakolatról. Ne aggódj, ez javítható. Kezdjük, mindent eldobunk, majd kiszáradunk. Ezután lépjen a falakba folyadékkal, egyenesen ecsettel vagy hengerrel, hogy a lehető legnagyobb mértékben felszívódjon. Ha úgy tűnik, hogy rosszul felszívódik, vízzel hígítsa meg. Ha száraz, akkor újra megy. Ez a legjobb alapozó és vízszigetelés. Csak óvatos - szárítás után a folyékony üveg nem tisztítható a csempe és a fajansz. Ezután vakoljuk meg a falakat bármilyen vakolattal, száraz, normál alapozóval vagy újra folyadékkal. Víz a falakon keresztül a csempe, ha megfelelően ültetni és őrölt csempe, kizárt. Ne aggódj ezért. De a penészről - ez egy nagyon fontos pont. Helyesen azt mondta, hogy a tömítőanyagok gyártói táncolják a fogyasztókat. Én személy szerint nem láttam ilyen tömítőanyagot, amely száz százalékban legyőzheti a gombát. Itt stratégiai megközelítésre van szükség - a gomba megjelenésének megszüntetésére. A legkedveltebb oka a fürdőkád szűkössége. Ez azt jelenti, hogy az ajtót egy küszöbértékkel vagy egy minimális távolsággal helyezzük a vászon és a padló között, majd várjuk, hogy a fürdőt ventilátorral lehessen szellőztetni. De ha nincs helye a levegőnek, akkor a páratartalom nem megy sehova, és egyetlen rajongó sem fog segíteni. Szükség van a motorháztető ellenőrzésére - függetlenül attól, hogy jól működik-e. Van még egy ok a nedvesség a fürdőszobában - kondenzáció a falakon. Ha a falat egy utca vagy egy bejárat határolja, akkor a kondenzátum is folyamatosan megjelenik rajta. A jelenség elkerülése érdekében szigetelni kell a falat vagy további fűtést kell biztosítani.

  A tömítőanyagokról azt mondhatom, hogy idővel gyakran fekete színűvé válnak, mivel "kudarcot" alkalmaznak, vagyis a mosogató és a fal közötti sarkon kialakul egy horony, amelyben a víz stagnál. Ilyen esetekben a penész természetesen elkerülhetetlen. Általában a következtetés egyszerű - a penész fő ellensége a szárazság, és arra kell törekedned, hogy minden eszközzel biztosítsd.
  Kijelölt küldött.

  Köszönöm szépen! Nagyon informatív cikk egy fiatal tervezőnek!