Legfontosabb > Tartozékok

Fürdőszoba tálca

Mielőtt kiválasztaná a fürdőszoba zuhanyzójának kívánt modelljét, meg kell határoznia a helyiség pontos helyét a helyiségben, annak konfigurációját és anyagát. A modern piac széles választékot kínál mind a kész kabinok és alkatrészeik széles választékával, köztük egy öntöttvas tálcával a fürdőszobában. De ahhoz, hogy a megfelelő választást megtehessük, ismernie kell az egészségügyi felszerelés néhány jellemzőjét.

Kész formatervezés vagy előgyártmány?

A standard zuhanytálca zuhanytálca, zuhanytálca a fürdőszobában, speciális zuhanyberendezés és falak. Vásárolhat kész készletet, amelyet csak gyűjthet, vagy külön vásárolhat meg minden tételt.

Tipp: Ha menteni szeretné, a második lehetőség olcsóbb lesz. Például, ha saroktálat kíván telepíteni, ebben az esetben általában nincs szükség falra. Végül is a fürdőtálca a fürdőszoba falánál található a két fal közelében, ahol az ízületeket egyszerűen lezárják.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő felszerelést?

Először is, a tálca a fürdőszobának kiváló minőségűnek kell lennie. Egy jó eszköz:

 • csúszásmentes bevonattal rendelkeznek;
 • ne alakuljon deformálódjon vagy hajlítsa meg a terhelést;
 • a felszerelésnek kényelmes és tágasnak kell lennie.

A vízvezeték szerelvények sokféle anyagból készülhetnek, mindegyiknek mind előnyei, mind hátrányai vannak.

 • A fajansz berendezés sok súlyt képes ellenállni, ugyanakkor ez az anyag fél a mechanikai sérüléstől. Egy ilyen tálca a fürdőszobában a csempe lesz előnyös, de a készülék nagyon gondos hozzáállást igényel.
 • A mesterséges márványból készült termékek tartósak és nagyon tartósak, de az egyetlen hátránya a többi modellhez képest a magas ár.
 • Az acél eszközök egy kicsit megtakarításra kerülnek, de ez a fajta berendezés problémákat okoz a hangszigeteléssel kapcsolatban.
 • Az akril dizájn nagyon praktikus. Könnyűek és tartósak, sérülés esetén helyreállíthatók. Az akril készülékek azonban félnek a savaktól és lúgoktól, ezért a termékek felületén múlik a különös gondosság.

Melyik bevonat jobb: sima vagy hornyos?

Csak azt szeretném tudni, hogy az acél raklap lesz a leginkább veszélytelen, mert felülete nagyon csúszós. Annak érdekében, hogy megvédje magát, jobb, ha olyan modelleken marad, amelynek hornyolt alja van. Az ideális választás csúszásmentes bevonatú kivitel.

Tipp: Ha valamilyen oknál fogva még mindig megcsapoltál egy csúszós edényt a fürdőkád alatt, helyezhetsz benne egy gumimatszőt.

A mesterséges márványból készült modelleknél is lakhat, felülete nem csúszik.

"Zajos" vagy "csendes"?

Ha bosszantja a zaj, akkor jobb, ha nem vásárol fémes raklapokat a fürdőszobában. Az ilyen terméknek vékony falai lesznek, és a vékonyabb anyagréteg, annál kevésbé hangszigetelő. Az öntöttvas tálca nem is jó hangszigeteléssel rendelkezik, így a víz alatti belépése meglehetősen magas zajszintet eredményez.

A polimer tálcák a fürdőszobában és az öntött műanyagból készült higiéniai eszközökben valóban "csendesek". A hangszigetelés mellett a márvány struktúrák is nagyon szilárdak, ami a képen is jól látható.

Hogyan állapítható meg a berendezés megfelelő mérete?

Mielőtt telepítené a tálcát a fürdőszobába, pontosan meg kell határoznia a fürdőszobában lévő raklapok méretét.

A mélytálca tálak nagyon tágasak, de meg kell értened, hogy egy szifont kell elhelyezni az eszköz aljánál. Ha a tálcát saját kezével a fürdőszobába kívánja telepíteni, kérjük, vegye figyelembe, hogy a telepítés után a készülék magassága legalább tíz centiméterrel magasabb.

A különböző modellek mélysége 5 és 32 cm között változhat. A 30 centiméteres fürdőszobák különösen kedvelik a gyerekeket. Végül is ilyen fürdőkád helyett használhatók. Az ilyen berendezések egyetlen hátránya az oldalak magassága. A magas oldalú zuhanyzás kényelmetlenül érkezik. Ezért jobb, ha nagy mennyiségű raklapot hoz a fürdőszobába, hogy kényelmesebbé tegye a lépéseket.

Milyen anyagok gyorsulnak fel gyorsabban?

A tálcás fürdőszoba kialakítása fontos a fogyasztók számára, így a márvány termékek gyakran megtalálhatók az elegáns szobákban. De az ilyen anyag hosszú ideig melegszik fel, ami kényelmetlenséget okozhat.

By the way, kerámia és öntöttvas eszközök is felmelegszik egy darabig. Ezért, mielőtt megkezdi a vízkezelést, várnia kell, amíg a berendezés meleg.

Az acélból vagy akrilból készült tálca fürdője mentes a hátránytól, mivel ezek az anyagok gyorsan felmelegszik és hosszú ideig képesek a hőmérséklet fenntartására.

Melyik modell alkalmas kis helyiségekre?

Sokan kíváncsiak arra, hogyan készítsek kádat egy kis méretű fürdőszobában? A szoba kompakt méretének köszönhetően a megvásárolható vásárlási modellek jelentősen szűkültek, de a tálca fürdőszobájának kialakítása nem szenved ettől.

Ha önmagát szeretné felhelyezni a fürdőtálcára, akkor a sarokmodelleket előnyben részesítse. A sarokkád tálcák nem sok helyet foglalnak el a szobában. Néhány ilyen aljzatú zuhanyzónak még nincs faluk sem, ami lehetővé teszi számukra, hogy a fürdőszobában értékes métereket takarítsanak meg. A kialakítás a két falhoz közel helyezkedik el, majd a szifon fel van szerelve, és a termék oldalai és a falak közötti csatlakozások vízzáróak.

Kis méretű fürdőtálcákat is vásárolhat, nem fognak sok helyet foglalni a szobában.

Az Ön adatai: A kis méret miatt zuhanyozás közben vizet lehet a padlóra költözni, ezért mindig vegye fel a függönyöket a zuhanytálcában a fürdőszobában. A kompakt termékek ideális csúszó függönyök, amelyek több szárnyból állnak. Az ilyen eszközök görgők segítségével mozognak, amelyek a zuhanykabin keretein belül rejtve vannak.

A kompakt zuhanytálca fürdője stílusosnak tűnik, ugyanakkor elegendő hely marad a helyiségben a szabad mozgáshoz.

következtetés

A vízvezeték szerelvények kiválasztása nem egyszerű feladat. Elvégre egy zuhanytálcás fürdőszobának először is működőképesnek és kényelmesnek kell lennie, ugyanakkor nem szabad elfelejtenie az esztétikai elemet. Ha a tálca beszerelését a fürdőszobában függetlenül elvégzi, pontosan kiszámolja a berendezés javasolt felszerelésének méretét. Ne felejtsük el az eszköz optimális magasságát sem. Ha hallgatja a cikkben megadott ajánlásokat, az eredmény biztosan tetszeni fog.

Zuhanytálcák

A zuhanytálca egy olyan univerzális dolog, amely a zárt zuhanyzót a fürdőszobában helyettesítheti. A zuhanytálcákat általában egy zuhanyzókar felszerelésére használják. Az ilyen raklapok, a modern házak és még a lakások különböző méretei és elfogadható árainak köszönhetően egyre inkább találkozhatunk a zuhanyzónak egy ilyen változatával.

Ebben a cikkben megnézzük, milyen típusú zuhanytálca található a boltokban, azok árai, valamint hogyan kell megfelelően telepíteni és használni őket a fürdőszobában.

Tusoló tálca típusai

A zuhanytálcák különböző kategóriákba sorolhatók, beleértve a következőket:

 1. Magas fedélzeten;
 2. Egy átlagos fórumon;
 3. Testület nélkül.

A választani kívánt lehetőségek közül melyik a rajtad múlik, de láthatod, hogyan különböznek egymástól.

Egy másik fontos választás az Ön számára az anyag kiválasztása, amelyből a raklap elkészült.

Acél zuhanytálca

Az építési piacokon az egyik legáltalánosabb megoldás egy acél raklap.

Az ilyen típusú termékek előnyei a termék elegendő ereje és az alacsony ár. Így a 900 × 900 raklap ára körülbelül 1700 rubel.

Hátrányok is jelen vannak - ez nagy valószínűséggel zománcozás (tovább rozsdásodáshoz vezet) és zaj a vízfolyamatok során. Amikor vízcseppek ütnek a fémtálcán, a fürdőszobában nagyon zajos lesz.

Akril zuhanytálcák

Talán a legnépszerűbb típus az akril zuhanytálcák. Fő előnyük a gyönyörű megjelenés (az akril lehetővé teszi mindenféle változat lepecsételését) és a kényelmet. Ennek a könnyű és tartós anyagnak köszönhetően a zuhanykabinok a lehető legkényelmesebbek.

Az acéltól eltérően az akril zuhanytálca nem sok zajt tesz a zuhanyzás közben, és sokkal kellemesebb az érintésre.

Hátrányok: nagyon érzékeny a mechanikai igénybevételre, és általában van egy súlyhatár (meg kell nézni a vásárlást). Az ilyen raklap ára nagymértékben függ a gyártótól, de általánosságban 3000-4000 rubel tartományban találhat árakat 90 × 90 cm méretű jó minta esetén.

Ha az ilyen alsó poharat nem erősítik meg egy további keret, akkor egy személy súlya alá süllyedhet. Így az optimális használat érdekében kiegészítő készleteket (kb. 800 rubel / készlet) kell vásárolnia, és telepítenie kell őket.

Öntöttvas tálcák

Öntöttvas pan - a legjobb megoldás, amit egy zuhanyzópultra gondolhatsz. Nem hajlik meg, kellemes tapintású és nagyon tartós.

Azonban az egyetlen negatív - az ár. Az ilyen raklap 8 ezer rubel lesz. De ha tõzsdei zuhanyt tervezel, és feltételezzük, hogy sokáig szolgál majd neked - jobb, ha nem pénzt keresel.

Egzotikus lehetőségek

Az alapvető, klasszikus anyagok mellett a zuhanytálca gyártása is megtalálható és meglehetősen egzotikus lehetőségek. Különösen ezek a következők:

 • üvegpaletták;
 • kőpaletta;
 • fa.

Nem részletezzük ezeket a lehetőségeket, mert nem tartoznak a "tömeg" közé. Csak nézd meg a fotókat, hogy megértsd, hogyan különböznek a klasszikus termékektől.

Ha még mindig szüksége van egy fürdőszobával ellátott zuhanykabinra, akkor javasoljuk, hogy készítsen egy fürdőszobai tervet, mert hasonló eszközök nagyon nagy méretűek.

Do-it-yourself zuhanytálca telepítés

Tehát miután tanulmányozta a fő tálca típusainak előnyeit és hátrányait, megkezdheti a telepítés jellemzőinek áttekintését.

Vannak különböző lehetőségek is. Egy esetben a raklap egy speciális fém keretre van szerelve (amely tartalmazza). Jellemzően a keretet nagyméretű zuhanytálcák felszerelésére használják.

Itt nincs semmi bonyolult a szerelőeszköztől függően, az utasításoknak megfelelően, melyeket össze kell összeszerelni, és rögzíteni kell az invertált serpenyőben lévő speciális helyeken. Szintén meg kell fúrni a lyukakat a falakon, ahol a serpenyő csavarozva lesz.

Amikor minden készen áll - átfordítjuk a zuhanyzót, és rögzítjük a falhoz egy rögzítővel, amelyet bele kell foglalni.

Ha a választása alacsony oldalra vagy akár oldalra rakott raklapra esett, akkor általában nincs keret, de egy raklapot szerelnek fel poliuretán hab segítségével, amely "akril" ragasztja a padlót. Előzetesen ügyeljen arra, hogy telepítse a szifont a zuhanytálcára.

A jó ragasztás érdekében a sarkon belül, a padlón, a telepítési helyszínen kell sütni a vizet. Ezután "rakd le" a raklap belső részét kifejezetten kijelölt területeken.

Most forgassa el a sarokba, és ragassza a helyére.

Fontos pontosan rögzíteni a helyzetét, mert a jövőben nem lesz lehetséges kijavítani.

Ha a raklap megfelelően ki van téve, akkor 50-60 kg súlyt kell rá tenni. Azonban ez előtt meg kell tenni egy egyenletes rétegelt lemez vagy OSB rajta, hogy az akril ne hajlítsa meg. A terhelés alatt a zuhanytálca kb. 20 órán át álljon, amíg a hab meg nem gyógyul.

Mi a csúcs?

És persze, azonnal le kell foglalnia, hogy mi lesz a tálca tetején. Annak megakadályozására, hogy a víz a teljes fürdőszobába fröccsenjen, egyszerű zuhanyfüggönyöket vagy üvegajtókat is elhelyezhet.

A kényelmes vízkezeléshez a zuhanyzó állvány a legjobb megoldás.

Függönyök - egyszerű, olcsó és gyors megoldás. Az épületboltok különleges sarki sávokat árulnak nekik. Azonban hátrányuk az, hogy a vízfolyamatok során a testhez tapadhatnak.

Az üvegajtók drágább megoldást jelentenek, de kényelmesebbek. A gyártók sokoldalú ajtókat is kínálnak, amelyek megfelelnek a klasszikus zuhanykabinoknak.

Hasznos cikk? Értékelje és adja hozzá könyvjelzőit!

Zuhanytálcák függönyökkel

Fürdőszoba - egy különleges hely a házban, amelyet úgy terveztek, hogy őrködjön a tisztaság és a rend érdekében. Ezeknek a helyiségeknek a helyiségei túlzott követelményeknek vannak kitéve a dekorációhoz használt anyagok, valamint a beépített szerkezetek tekintetében. Kompaktnak, tartósnak kell lenniük, és nem kell félniük a magas páratartalomtól. Az utóbbi időben a zuhanyfüggöny népszerű módja lett a fürdőhely kialakításának, amely egy tálcával kombinálva lehetővé teszi, hogy jelentős helymegtakarítást érjen el egy kis helyiségben.

Jellemzők és fajták

A függönyökkel ellátott zuhanytálcák a kis fürdőszobák és a nagy szobák jellemvonásává váltak, ahol helyet biztosít a helyhez kötött fürdőszoba és a zuhanyzó. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy egy zuhanyzót vagy valami hasonlót telepítsen a helyiség bármely kényelmes helyén. Ugyanakkor egy speciális alapra szerelt zuhanyfüggöny lehet különböző anyagokból, valamint magából az alapból, amely a legkülönbözőbb formákból állhat.

A raklap típusa változó lehet a formában és a méretben, az anyag típusa és a telepítési helyén, valamint a függönyök típusától függően.

A raklap alakjának és méretének megválasztása

Ezek a paraméterek eltérőek lehetnek a szerkezet magasságában, hosszában és szélességében. A perem magassága olyan sekély raklap, amelynek magassága nem haladja meg a 4 cm-t, valamint közepes és mély típusok, amelyek magassága legfeljebb 10-18 cm. Az oldalak hossza akár 90x90 cm-es vagy annál nagyobb is lehet (130x130 cm), valamint a legkisebb (70x70 cm).

Az alábbi képen láthatja, hogy milyen felszerelési opciókat a zuhanyfüggöny az alap méretétől függ.

A helyiség preferenciáitól és alakjától, valamint a tárgyak helyétől függően ki kell választani azt a formát, amelyet a raklapnak meg kell adnia.

Ezen paraméterek mellett figyelmet kell szentelni azoknak az anyagoknak, amelyekből a zuhanytálca és a zuhanytálca készülnek. Meg kell felelniük az egészségügyi előírásoknak és biztonságosan kell használni, és nem félnek a nedvességtől és nedvességtől.

akril

Gyakorlati és bármilyen formájú alak lehet. Egy ilyen anyagban egyszerűen beágyazza a szükséges kiegészítő elemeket, könnyű és tartós. Könnyen mosható, és egy ilyen termék élettartama legfeljebb 15 év.

Öntöttvas

Erős és tartós, de nehéz, de megőrzi a hőt és könnyen tisztítható. A modern öntöttvas raklapok különböző formájúak és méretűek lehetnek (a legkedveltebb méretek a 90x90 cm-es paraméterek).

acél

Ez a design kivitelezhetetlen és nem nagy kereslet a vásárlók körében. Nagyon lassan felmelegszik, és nagy zajszint jellemzi, rendszerint felülete zománc borítja, amely idővel repedésekké válik, és az egész szerkezet csúnya megjelenést kölcsönöz. A raklapra csúsztatható függönyök, vagy az üveg védelme a fröcskölés ellen elég problémát jelent.

kerámiai

Ez drágább lehetőség, mint a fent leírtak, de több csúcstechnikai működési jellemzőkkel is rendelkezik. Különlegessége az elegancia és a stílusos megjelenés, tartós és tartós. A könnyű karbantartás és a jó hővezető tulajdonságok megkülönböztetik az ilyen anyagokat, így előnyösebbek.

A raklapra szerelt zuhanyfüggönyök különböző típusú anyagokból is készülhetnek:

 • Ez lehet üveg, amelyet nagy szilárdság és tartósság különböztet meg, mivel elsősorban ilyen szerkezetekhez speciális, edzett üvegt használnak, amely nem sérül meg apró darabokban, és különböző típusú anyagokkal kombinálható.

A videóban bemutatják a zuhanytálcák fajtáit:

Kiválasztási szabályok

Ha függönyökkel kell választani egy zuhanytálcát, akkor figyeljen ezekre a kritériumokra és fontos tényezőkre:

 • A szerkezet telepítési helye. Ha a helyiség sarkában van felszerelve, akkor nem lesz probléma a kommunikáció ellátásával, míg a központba történő beszereléskor a vízellátás és a szennyvíz leküzdhetetlen akadálygá válhat. A szoba közepén, hogy helyezze a serpenyőt függönyöket csak akkor kell, ha a nagy négyzet a fürdőszobában, kis méretű szükséges, hogy előnyben részesítse a szögletes elemek, amelyek segítenek a helytakarékos;
 • A költségvetés vágyától és méretétől függően kiválaszthat egy előre gyártott szerkezetet, különféle elemeket vásárolhat, vagy kész megoldást vásárolhat. Az első esetben a vásárlás olcsóbb lesz, de nehéz lehet telepíteni, ha az összetevők nem egyeznek egymással a rögzítés vagy méret típusa szerint;
 • Biztonság. Ez fontos paraméter a választásnál, ami a raklap fedelének típusától függ. Hullámosított alj, csúszásgátló réteggel borítva, ami segít elkerülni az esést, miközben a sima padozatot választja, gumitömlőt kell lefednie;
 • Az oldalak magassága. Ha a választás egy fiatal család által történik, célszerűbb a nagyszerkezeteket előnyben részesíteni, de az idősebbek számára sokkal kényelmesebb az alacsony oldalú raklap használata, vagy a padlóhoz közel. A képen ez a design egy változata látható;

Tusoló tálca függönyökkel - modern és eredeti megoldás, amely minden fürdőszobában megtalálja a helyét. Kényelmes zuhanyzást biztosítanak, megakadályozzák a víz bejutását a padlóra és a falakra, és segítsen megőrizni a belsőépítészet minőségét. A minimalizmus, a kényelem és az elegancia ötvözete a világ minden táján több millió embert választ a fürdőszobában. A különféle formatervezési minták és anyagok, amelyekből elkészíthetők, lehetővé teszik, hogy minden tárhelyhez és minden ízléshez megtalálja a lehetőséget.

9 Ways to make a zuhanytálca a fürdőszobában

belépés

Miért van szükség a fürdőkád új épületekben történő felszerelésére? Nagyon egyszerű. Vannak olyan építési szabályzatok és előírások, amelyek szerint lakást és családi típusú kollégiumot kell beépíteni a lakás kialakításakor és építésénél.

Zuhany a fürdés helyett

Azonban a szóban forgó SNiP 2.08.01-89-ben nincs tilalom a fürdő helyett egy zuhanykabin felszerelésére. Még ha ilyen tilalmak is lennének, akkor nem bántanánk emberünket, ha szükséges, a kád felújítása, és a tér bővítése érdekében tegyen egy zuhanytálcát a fürdő helyett.

Mi teszi a zuhanytálcát?

A városi lakások mérete a régi épület házaiban nem túl nagy, és gyakrabban csak kicsi. A vágy, hogy növelje a szabad hely a fürdőszoba, már régóta ihlette tervezők tervezése tucat aprócska kis fürdőszoba. Minden ilyen felújításban részt vesz a zuhany, ahelyett, hogy egy fürdő.

A gyakorlatban elmondom. Tény, hogy a padló, zuhanyzó (zuhanyzó, zuhany) ahelyett, hogy kádat szabadít fel egy meglehetősen nagy helyet. Másrészt, telepítés után, mondjuk egy zuhanytálca, úgy tűnik, hogy a fürdőszoba kisebb lett. Ez a kész zuhany és annak méretei magasságának köszönhető.

Az ilyen vizuális rendellenességek csökkentése érdekében a telepítés nem fejezhető be a zuhanyzóval, és a zuhanyzó tálca kialakításának lehetősége a fürdőszobában.

9 Ways to make a zuhanytálca a fürdőszobában

Ezután 9 lehetőség közül fogok beszélni, hogy egy zuhanytálcát készítsenek a fürdőszobában.

Megjegyzés: Mint megértettük, a kész zuhany zuhanyozásának telepítési lehetősége itt nem szerepel.

Vásároljon kész zuhanytálcát

Egyszerű és optimális megoldás acél vagy akril kész készlet vásárlására. Közvetlenül a kész zuhanytálca szubjektív hiányosságairól:

 • A magas színvonalú akril raklap ára. Maga a raklapon kívül speciális tartószerkezetet is kell vásárolnia. A tégla vagy a beton tálcája alatt állványt építhet;
 • Alacsony minőségű, olcsó acélból készült raklap. Az acél raklapok nagyon zajosak és félnek a tárgyak leesésétől;
 • Nagy raklapméret. A szabványos méretek 900 × 900 és 800 × 800 mm, nem sok helyet takarítanak meg a standard fürdőben. És 700 × 700 raklapot nehéz megtalálni és "harapni" az árért, mert akril és import.

Itt az ideje, hogy emlékeztessem önöket arra, hogy a zuhanytálca nem egy szekrény, amely be van építve és állva. A víz leeresztéséhez csatornacsövet kell elhelyezni, és a leeresztő lyuk alatt szereljen szifont. Ezt csak alulról lehet elvégezni. Ez azt jelenti, hogy technikai távolságot kell biztosítani a csatorna és a szifon felszerelése számára a raklap alatt. És ez legalább 12 cm (butt).

Tedd magadnak egy zuhanytálcát

Nagyszerű lehetőség a kezeid elkészítésére, hogy egy zuhanytálcát készítsen a fürdőszobában. Meg tudod csinálni;

 • Téglából készült;
 • Tégla és nedvességálló építőelemekből készül;
 • Betonból készült;
 • Acélból.

Tégla tálca

A vörös tömör tégla nem fél a nedvességtől, és jól használható egy raklap felépítéséhez. A méretre nincs korlátozás, kivéve a helyet a szifon alatt. Szabványos tégla méretek 120 × 65 (w × h) lehetővé teszik, hogy egy raklapot használjon falazással: egy tégla (két sor), háromnegyed egy tégla vagy egy tégla padló.

Tégla és blokk raklap

Itt az ötlet a következő. A raklap alját téglából minden falazattal lefektetik. A raklap falai nedvességálló blokkokból készülnek.

Beton zuhanyzó

A zsaluzás betonozásának technológiájával könnyű beton helyett raklapot készíthetünk.

Acél tálca

Ha hozzáférhet a rozsdamentes acélhoz, akkor miért ne rakható meg. Mondja, hogy olyan lesz, mint egy vályú. Fel fogom válaszolni, hogyan csinálod, és hasonló lesz. By the way, az acél tökéletesen fedett kétkomponensű zománc a fürdő.

Extrudált polisztirol tálca

extrudált polisztirol tálca

Van olyan anyag, amelyet extrudált polisztirol anyagnak neveznek vízszigetelő réteggel. Ne keverje össze a szigeteléssel.

Ezek 10-12 cm vastag, merev lemezek, amelyek rétegvastagsággal vannak bevonva. Egy raklapra egy négyzet vagy négyszögletes darabot kell vágnia, vágnia kell egy lyukat a rétegek alatt, hogy a raklap helyett a padlóra lehessen feküdni.

Mivel az anyag jól van vágva. Ezután kiválaszthatja bármelyik raklapot. Ajánlott raklapok egy szinten a padló a fürdő, de ez nem szükséges. A polisztirol bármilyen formájú és mélységű raklap kialakítására használható.

Egy raklap terítése

fedélzet

A terasz fedélzetén, egy kárpitos anyag a verandák, a nyitott területek, a zuhanyzó és más helyiségek és területek befejezéséhez, a töltésekig. Ön már megértette, hogy a terasz nem félek a vízből. Opcióként egy raklap padlójának egy példáját láthatjuk.

Készíts egy raklapot a fából

Teljes, ésszerű lehetőségek, hogy egy zuhanytálca a fürdőszobában egy rendes fa, amely nem fél a víz. A fürdőben, hogy a padló a fa, miért nem a padló a zuhanyzó vagy egy raklap fa nedvességálló fajok.

Kész üveglapok

A végén két nem ésszerű alternatíva, hogy egy raklap. Az első üveg tálca. Opcióként. A szegélyek csempével vannak bevonva, és egy raklap helyett egy páncélozott üveglapot tartalmaznak, amelyhez lyuk van.

Készíts egy plexi tálcát

Ha a fürdő tál plexiüvegből készül, akkor miért nem készít egy plexiüstöt. Nincs fénykép.

megállapítások

Ahogy láthatja, számos lehetőség van a zuhanytálca elkészítéséhez, még a saját kezével is. A következő cikkekben részletesen megmagyarázom, hogyan kell gyakorolni egy zuhanytálcát a fürdőszobában. Például a következő cikkben: Mit kell tudni a megfelelő eszköz raklapok a fürdőszobában a saját kezét.

Zuhanytálcák

négyszögletes
aszimmetrikus

Magas - több mint 30 cm

Közepes - 15 cm és 30 cm között

Alacsony - kevesebb, mint 15 cm

 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. újdonság
 1. újdonság
 1. újdonság

Elfogadjuk a fizetést:

115487, Moszkva, 2. Nagatinsky Ave, 6a, 1. o

Online áruházunk magas színvonalú termékek vásárlását kínálja alacsony áron. Szállítás Moszkvában és Oroszországban.

Sanicom Vállalat © 2010-2017 Minden jog fenntartva.
Minden védjegy a megfelelő tulajdonosok közé tartozik. A webhely egyes részeinek másolása, amelyhez
függetlenül attól, hogy az űrlap a szerzői jog tulajdonosának engedélye nélkül tilos.

Ez a weboldal csak tájékoztató jellegű, és semmilyen körülmények között sem lehet az interneten közzétett tájékoztató anyagok és árak az Orosz Föderáció Polgári Törvénykönyve 437. cikkének rendelkezései által meghatározott nyilvános ajánlattételnek.

Szállítási költség Moszkvában és Moszkvában:
Az áru ára a weboldalon a szállítási költségeket nem tartalmazza. A Moszkvai Ring Roadon belüli szállítás költsége a megrendelés összegétől függ:

 • Akár 5000 dörzsölje. - 750 rubel.
 • 5000 dörzsölje. akár 65 000 - 550 rubel.
 • 65 000 rubelből. - ingyen.

A moszkvai körgyűrűn kívül a megfizetett költség 40 rubel / 1 km-re a moszkvai körgyűrűtől fizetendő.

A szállítás az áruknak az ügyfél bejáratába történő szállítását jelenti. Lehetséges emelkedkedés közvetlenül a lakáshoz. Az emelés költsége a menedzsernél.

Bizonyos termékek esetében a Moszkvai körgyűrűben a szállítási költség csökkentett / megnövekedett, a termék kártyája az ár alatti.

Az Orosz Föderáció régiói részére történő szállítás költségei a következőkből állnak:

 • a szállítási társaság szolgáltatásainak költsége, amelyet az egyes szállítmányozó vállalatok külön számolnak ki a szállítmány mennyiségének, tömegének és szállítási feltételeinek megfelelően;
 • Szállítási költség Santehnica.ru a szállítási terminál és a rakomány clearance - 750 rubel.
 • További információ a régiókba történő szállításról itt olvasható.

A kézbesítés általában az alkalmazás kézhezvételét követő napon történik. A szállítási szolgáltatás hétfőtől szombatig működik 09: 30-18: 30 között.

Az ügyfél igénylésének kérésére este 18: 30-22: 00 között lehet.
A szolgáltatás költsége "Szállítás este" - 350 rubel. + 10 rubel. 1 km-re a Moszkva körgyűrűtől (hozzáadva az alapárhoz).

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megrendelés utáni napon történő szállítás nem mindig lehetséges, mert a szállítási szolgáltatás terhelésétől függ. A korábban kapott megrendeléseknek elsőbbségi szállítási határidejük van. Az áru átvételére a következő napon ajánlatos megrendelni az aktuális nap 14-00-ig. A rendelés napján történő szállítás a Santehnica.ru vezetőjével egyetértésben lehetséges.

A raktárból történő árufelvétel a diszpécser előzetes egyeztetésével lehetséges.
Raktár cím Moszkvában: Nagatinskaya metró, Kolomenskaya metró, 2. Nagatinsky Ave., 6a, 2. o.
A raktár működik: Hétfőtől péntekig - 09: 30-tól 17: 00-ig, szombaton - 09-30-tól 15-00-ig, vasárnap.

Fizetési módok: itt láthatja

Használhatja a "Felkelni a padlóra" szolgáltatást. Ezt a szolgáltatást fizetik. Az online áruház munkatársai közvetlenül a lakásba szállítják megrendelését, függetlenül attól, hogy van-e lift a házban.

Az alábbiakban a termékcsoporttól függően a költség standard számítása található. Az emelkedés végső költsége a padlóra, mindig ellenőrizheti a menedzserünket. Jó vásárlást kívánunk Önnek.

Mély tusoló tálcák: méretek és alakzatok

Az élet modern ritmusai olyanok, hogy az üzletemberek kevésbé hajlandók fürdeni (aromás, pihentető, megnyugtató), de gyakrabban használják a zuhanyzó szolgáltatásait. Ez időt, helyet és pénzt takarít meg.

Jellemzők: előny és hátrány

A népszerűség csúcsán ma mély zuhanytálcák vannak. Ezek a csodálatos eszközök lehetővé teszik a hasznos és a kellemes ötvözést: a zuhanyozást minigolfként használva és a fürdő hasznos területének megtakarítását.

A mélytálcákkal ellátott zuhanykabinok fő jellemzői a jó minőségű előnyök a nagyméretű fürdőkhöz képest:

 • a kabin gyors felmelegedése;
 • kényelmes használatot baba fürdőben;
 • egyes magas modellek olyan ülésekkel vannak felszerelve, amelyeken nagyon kényelmes a fogyatékkal élők és az idősek ülni;
 • szerény gondozás.

A hátrányok közé tartozik az egyes építmények magas költsége, a túlzottan magas küszöb jelenléte, amely megakadályozza a minél kényelmesebb behatolást és minimalista tervezést.

Egészen a közelmúltig mindenki használta csak a fürdőszobát. Ezért továbbra is kis helyiségekben élnek, mini-fürdőket vásárolnak, amelyekben néha egy felnőtt számára nem lehet pihenni. A zuhany lehetővé teszi, hogy teljes magasságba nyúljon, enyhítse a fáradtságot, a frissességet és az energiát.

A komplett konzervatívok számára egy mini mosogató sarkait egy standard fürdővel kombinálhatja. Ehhez meg kell vásárolnia egy teljes építményt, a Hydrobox-ot. De ne felejtsük el, hogy ilyen megoldások csak a nagy területű fürdőszobák esetében lehetségesek.

A zuhanytálcák három típusból állnak:

 • lapos - 100 mm-ig;
 • közepesek - 100-180 mm;
 • mély - több mint 180 mm.

A raklap minden típusához saját anyaga van, formája és funkcionalitása harmonikusan alkalmas erre a különlegességre.

Gyártási anyagok

A választás igazolásához elengedhetetlen, hogy a mély zuhanytálcák olyan fontos jellemzőjével foglalkozzunk, mint az anyagot, amelyből készültek. A fülkék előnyeit feltárva, hagyjuk a zuhanyszerkezetek minden nyersanyagelemét.

Az öntöttvas klasszikus lehetőség a fürdők számára. Korábban az öntöttvas fürdőket a jólét és az íz jeleként tartották számon. Ma mindannyian megtalálhatjuk ezt a terjedelmes és összetett anyagot. Azonban az öntöttvas zuhanytálcák a modern fürdőszoba kiegészítőkben vannak jelen, ezért nézzük részletesebben az anyag jellemzőit. Az öntöttvas nagy szilárdsága és tartóssága lehetővé teszi, hogy a raklapok megfelelően működjenek majdnem kétszer hosszabbak, mint bármely más anyag szerkezete. A selyemvas felületek lassan felmelegszenek, de hosszú ideig tartják a hőt. A zárt zuhanyzóházban egy mini gőzkamrát és egy aromaterápiás terem létrehozható egy kád meleg vízzel.

Az akril tálcák korunk klasszikusak. Ez az anyag lehetővé teszi, hogy sokféle formát, méretet és egyenletes textúrát kapjon. Az ilyen szerkezetek átlagos élettartama 10-15 év. Könnyen kezelhetőek, egyszerűen kezelhetők és egyszerűen javíthatók. Elég, ha különleges paszta-pasztát veszünk, és a kisebb mechanikai sérülések megszűnnek. Az akril tálcákat általában egy további belső megerősítő (vas) réteggel látják el - ez a szerkezet fém keretként szolgál a termék számára. Ezen lehetőség nélkül a mini fürdõzuhany minden családtag súlya alatt törni fog.

A Quarille az akril és a kvarc sokoldalú keveréke. A második elemnek köszönhetően a nyersanyagból készült tálcák tovább tartanak és tartósabbak. A kvartilis építésének költsége ebben a pillanatban némileg túlbecsült, összehasonlítva az azonos akril termékkel.

A kerámia zuhanytálcák gyönyörűek, drágák, de nagyon praktikusak. Az anyagból készült termékek élettartama rendkívül nagy, és az üzemeltetési folyamatot kellemes kényelem jellemzi. Ugyanakkor nagyon jelentős hátrányai vannak: lassan felmelegszik és gyorsan hűl, nagyon törékeny, és nem tolerálja a durva hozzáállást. A fő probléma az, hogy a kerámia zuhanytálca könnyen eltörhet, még a zuhanyfejet rá is dobja rá.

Zuhanytálcák

A mosdó mosogatásakor fontos, hogy egy szilárd, kényelmes alátámasztást biztosítson a lábad alatt - az online áruházban bemutatott zuhanytálcák kiválóan alkalmasak erre a szerepre. Külföldi és orosz márkák felszerelését kínáljuk, melyeket a szakemberek és a felhasználók elismertek a minőség és a megbízhatóság érdekében.

 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. berendezés: 025390
 • Méret: (L x M)
  900 x 900 mm
 • Garancia: 2 év
 • Csehország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 025397
 • Méret: (L x M)
  900 x 900 mm
 • Garancia: 2 év
 • Csehország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 025454
 • Méret: (L x M)
  1000 x 800 mm
 • Garancia: 2 év
 • Csehország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 025455
 • Méret: (L x M)
  1200 x 900 mm
 • Garancia: 2 év
 • Csehország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 010055
 • Méret: (Sz x M)
  900 x 750 mm
 • Garancia: 2 g
 • Csehország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 010087
 • Méret: (L x M)
  900 x 750 mm
 • Garancia: 2 év
 • Csehország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. berendezés: 017844
 • Méret: (L x Sz x Ma)
  800 x 800 x 150 mm
 • Olaszország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 017845
 • Méret: (L x Sz x Ma)
  900 x 900 x 150 mm
 • Garancia: 3 év
 • Olaszország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 017846
 • Méret: (L x Sz x Ma)
  1000 x 1000 x 150 mm
 • Olaszország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszereltség: 017849
 • Méret: (L x Sz x Ma)
  900 x 900 x 150 mm
 • Olaszország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 017850
 • Méret: (L x Sz x Ma)
  900 x 900 x 150 mm
 • Olaszország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. berendezés: 017851
 • Méret: (L x Sz x Ma)
  1000 x 1000 x 150 mm
 • Olaszország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. berendezés: 017869
 • Méret: (L x Sz x Ma)
  1200 x 800 x 150 mm
 • Olaszország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 017870
 • Méret: (L x Sz x Ma)
  900 x 900 x 150 mm
 • Olaszország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 017871
 • Méret: (L x Sz x Ma)
  1000 x 800 x 150 mm
 • Olaszország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 017872
 • Méret: (L x Sz x Ma)
  1000 x 900 x 150 mm
 • Olaszország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszereltség: 017873
 • Méret: (L x Sz x Ma)
  1100 x 900 x 150 mm
 • Olaszország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 017874
 • Méret: (L x Sz x Ma)
  1400 x 900 x 150 mm
 • Olaszország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 017875
 • Méret: (L x Sz x Ma)
  1200 x 1000 x 150 mm
 • Olaszország
 • 2 konfiguráció
 • adatbázis kód. felszerelés: 017876
 • Méret: (L x Sz x Ma)
  1200 x 900 x 150 mm
 • Olaszország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 141533
 • Méret: (L x Sz x Ma)
  1200 x 900 x 130 mm
 • Olaszország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszereltség: 017886
 • Méret: (L x Sz x Ma)
  900 x 900 x 130 mm
 • Olaszország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszereltség: 017888
 • Méret: (L x Sz x Ma)
  1200 x 800 x 130 mm
 • Olaszország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. berendezés: 017889
 • Méret: (L x Sz x Ma)
  1200 x 900 x 130 mm
 • Olaszország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. felszerelés: 017892
 • Méret: (D)
  900 mm
 • Olaszország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. szedés: 018909
 • Méret: (L x M)
  900 x 750 mm
 • Garancia: 2 év
 • Csehország
 • 1 teljes készlet
 • adatbázis kód. berendezés: 018910
 • Méret: (L x M)
  800 x 800 mm
 • Garancia: 2 év
 • Csehország

A berendezés hatósugarát számos modellek jellemzik, amelyek a következő jellemzőkben különböznek egymástól:

 • magasság - magas raklapokon, ha szükséges, kaphat vizet, az alacsonyabbak kényelmesebbek a korlátozott mobilitású vagy gyermekek számára;
 • alakja - a katalógusban négyzet alakú, félkör alakú vagy negyedkörös, aszimmetrikus és más modellek vannak, amelyek közül a választás a helyiség sajátosságainak köszönhető;
 • anyag - a zuhanytálcák kerámiából, akrilból, acélból, mesterséges kőből vagy fából készülnek, attól függően, hogy különböző erőtől, hővezető képességtől, tömegtől és más jellemzőktől függenek;
 • elrendezési séma - kereskedelmi forgalomban kapható fali modellek állnak rendelkezésre a tágas fürdőszobákhoz és a sarkokhoz, amelyek lehetővé teszik a sarkok helyének hatékony használatát kompakt fürdőszobákban.

A zuhanytálca választását is befolyásolja a szifon, a piszoktól mentes és csúszásgátló bevonat jelenléte, valamint a támasztó lábakra való felszerelés lehetősége. Ha bármilyen nehézséged van, hogy melyik modellt vásárolja meg, vezetőink kiválaszthatják az Ön kívánságainak megfelelő terméket.

Zuhanytálcák

Kaldewei 5200 tartókeret 90x90 cm-es raklapokhoz

Zuhanykazetta Aquanet HX108 90x90

Zuhany tálca Bravat-R1 típus

Akril zuhanytálca Grossman PR-ST-90D poligonális

Akril zuhanytálca Grossman PR-ST-90 negyedkör

Akril zuhanytálca Grossman PR-ST-90Q négyzet

Akril zuhanytálca Grossman PR-ST-100D poligonális

Am.Pm Like Twin Slide W80T-301-090W 90 zuhanytálca

Tusolótálca IFO Silver RP6116900000

Mosdótálca IFO Silver RP6216900000

Zuhanytálca Alvaro Banos Granada Plato de GRANADA S90

Zuhanyzótálca Alvaro Banos Malaga Platós MALAGA C90

Akril zuhanytálca Cezares tálca CZR-AF-99-2 radiális

Akril zuhanytálca Grossman PR-120L aszimmetrikus

Akril zuhanytálca Grossman PR-120R aszimmetrikus

Akril zuhanytálca Grossman PR-ST-120QL-R négyszögletes

Zuhany tálca Am.Pm Sense 80

Akril zuhanytálca Cezares Pratico PRATICO-TRAY-GL-A-90-15-W tér

Cezares zuhanytálca TRAY-M-R-90-550-35-W SMC radiális

Zuhanytálca Am.Pm Bliss L Twin Slide 90

Akril zuhanytálca Cezares tálca TRAY-A-A-90-15-W négyzet

Akril zuhanytálca Cezares tálca TRAY-A-R-90-550-15-W radiális

Akril zuhanytálca Cezares tálca TRAY-A-A-80-15-W négyzet

Akril zuhanytálca Cezares tálca TRAY-A-R-80-550-15-W radiális

A zuhanykabinok nagy választéka a Víztisztító-katalógusban

A zuhanytálcák sokoldalú kialakításúak, amelyek helyettesíthetik az egész zuhanykabinot. Leggyakrabban ezek a raklapok egy lakásban vagy egy magánházban egy sarokkád elhelyezésére szolgálnak, különféle formák esetén a fürdőszobában a kényelemnek megfelelő modellt választhatja ki.

 • akril - gyakran vásárolt, könnyen mosható, különböző formák kiválasztása, az élet eléri a 15 évig.
 • Mesterséges márvány - esztétikus, nagy zajszigeteléssel, erős.
 • Kerámia - esztétikus, nagy zajszigetelés és ellenálló. A raklap felmelegítése hosszú ideig tart.
 • Öntött márvány - megbízhatóság és hosszú élettartam
 • Acél - élettartama hosszabb, mint akril, és olcsóbb. Ezek deformálódhatnak, rosszul tartják a meleget és a zajszigetelés nem biztosított. Állítsa be a lábakkal ellátott keretet.
 • Üvegszálas - alacsony hővezető képességgel rendelkezik (a tálca gyorsan felveszi a víz hőmérsékletét és fenntartja azt). A cezárák ilyen anyagból készülnek.
 • Fajansz. Gyártó Hatria

Zuhanytálcák

A zuhanytálcák a zuhanyzók sarkaihoz, fülkeihoz és szekrényekhez szükségesek. Ez a tálca a mosás során kényelmet biztosít a lábaknak, és van egy eszköz a víz elvezetésére. Annak ellenére, hogy a raklapokat különböző típusú egészségügyi berendezések alkotják, külön megvásárolhatóak.

Modell kiválasztása paraméterek szerint

 • Típus: zuhanytálca
 • Tájolás: standard
 • Anyag: akril
 • Szélesség (cm): 80
 • Mélység (cm): 80
 • Típus: zuhanytálca
 • Tájolás: standard
 • Anyag: akril
 • Szélesség (cm): 80
 • Mélység (cm): 80
 • Típus: zuhanytálca
 • Tájolás: standard
 • Anyag: öntött márvány
 • Szélesség (cm): 80
 • Mélység (cm): 80
 • Típus: zuhanytálca
 • Tájolás: standard
 • Anyag: öntött márvány
 • Szélesség (cm): 90
 • Mélység (cm): 90
 • Típus: zuhanytálca
 • Tájolás: standard
 • Anyag: öntött márvány
 • Szélesség (cm): 100
 • Mélység (cm): 80
 • Típus: zuhanytálca
 • Tájolás: standard
 • Anyag: kerámia
 • Szélesség (cm): 90
 • Mélység (cm): 90
 • Típus: zuhanytálca
 • Tájolás: standard
 • Anyag: kerámia
 • Szélesség (cm): 80
 • Mélység (cm): 80
 • Típus: zuhanytálca
 • Tájolás: standard
 • Anyag: HeavyCril
 • Szélesség (cm): 160
 • Mélység (cm): 80
 • Típus: zuhanytálca
 • Tájolás: standard
 • Anyag: HeavyCril
 • Szélesség (cm): 150
 • Mélység (cm): 80
 • Típus: zuhanytálca
 • Tájolás: standard
 • Anyag: HeavyCril
 • Szélesség (cm): 140
 • Mélység (cm): 80
 • Típus: zuhanytálca
 • Tájolás: standard
 • Anyag: kerámia
 • Szélesség (cm): 120
 • Mélység (cm): 80
 • Típus: zuhanytálca
 • Tájolás: standard
 • Anyag: kerámia
 • Szélesség (cm): 100
 • Mélység (cm): 80
 • Típus: zuhanytálca
 • Tájolás: standard
 • Anyag: kerámia
 • Szélesség (cm): 90
 • Mélység (cm): 90
 • Típus: zuhanytálca
 • Tájolás: standard
 • Anyag: kerámia
 • Szélesség (cm): 80
 • Mélység (cm): 80
 • Típus: zuhanytálca
 • Anyag: akril
 • Szélesség (cm): 90,5
 • Mélység (cm): 90,5
 • Típus: zuhanytálca
 • Tájolás: Univerzális
 • Anyag: acél
 • Szélesség (cm): 90
 • Mélység (cm): 90
 • Típus: zuhanytálca
 • Tájolás: standard
 • Anyag: kerámia
 • Szélesség (cm): 120
 • Mélység (cm): 70
 • Típus: zuhanytálca
 • Tájolás: standard
 • Anyag: kerámia
 • Szélesség (cm): 100
 • Mélység (cm): 70
 • Típus: zuhanytálca
 • Tájolás: standard
 • Anyag: kerámia
 • Szélesség (cm): 90
 • Mélység (cm): 70
 • Típus: zuhanytálca
 • Profil típusa: fehér
 • Anyag: öntött márvány
 • Szélesség (cm): 90
 • Mélység (cm): 90
 • Típus: zuhanytálca
 • Anyag: öntött márvány
 • Szélesség (cm): 90
 • Mélység (cm): 90

A legelterjedtebb típus téglalap alakú zuhanytálcák. A függönyöket könnyű felvenni, könnyű telepíteni és működtetni. A négyzetes zuhanytálcák klasszikusak is. Gyakran használják az ipari helyiségek szaniterhelyiségeiben, mert a négyzet alakú raklapok segítségével egyéni zuhanyzókat állíthatnak be a személyzet számára, miközben helyet takarítanak meg.

A félköríves zuhanytálcák lehetővé teszik a fürdőszoba terület optimális használatát, és a prizmás zuhanytálcák alkalmasak azoknak, akik otthonukban eredeti, modern belső teret kívánnak létrehozni.

A raklapgyártáshoz használt anyagok kerámiák, öntöttvas, acél, akril, mesterséges és természetes kő, az elit modellek pedig értékes fából készülnek. Melyik raklapot választja rajtad. De vegye figyelembe, hogy minden anyagnak megvannak a maga előnyei és hátrányai. Például a szaniterekből készült tálca tökéletesen illeszkedik a fürdőszobába, mivel más vízvezetékszerkezeteket leggyakrabban ugyanabból az anyagból készítenek. De ha valami nehézséget okoz, vagy megsérül a telepítés során, a szaniterek megszakadhatnak. Az öntöttvas raklapok praktikusak, de nagy tömegük és meglehetősen magas áruk van. Az acél sokkal könnyebb és olcsóbb, mint az öntöttvas, de az acél tálcába öntő víz hangja meglehetősen erős lesz. A kőpaletták elegánsnak tűnnek, és magas szintű kényelmet nyújtanak, de nem olcsóak - ez azonban nem akadályozza meg a népszerűség megszerzését.

Cégünk az Althea Ceramica, a Bette, a Hatria, a Huppe, az Ideal Standard, a Kerasan és a Ravak gyártók által kínált zuhanytálcákat kínálja. A vízvezeték minősége világszerte elismert. Most elérhető és az oroszok.

Házi zuhanytálca - friss
kis fürdőszoba megoldások

Ki gondolta volna, hogy néhány évvel ezelőtt a házi tálcák csoda és ritka esetekben megrendelték ezeket a lehetőségeket. A fő ügyfelek középkorú férfiak, akik sportos életmódot és mindenben a sokszínűség iránti vágyukat kedvelik. A fürdőszobák javításában a legfrissebb statisztikák egyre gyakoribbak az üvegkerettel ellátott raklapok kialakítására szolgáló eszközök kiválasztásával.

Fotópéldák házi készítésű tusfürdők tervezéseiről a fürdőszobában:

A divat vagy a hideg számítása?

A modern ügyfelek nagyobb mértékben megértik, hogy a múltbéli sztereotípiákban fogva tartott fogva tartás már nem divatos, a hideg számítás pedig a régi jég rétegeit mozgatja, és új ötleteket tisztít fel.

Házi zuhanytálca a fürdőszobában:

Pontos statisztikák ebben az évben

Társaságunk több mint tíz éve foglalkozik WC-k és WC-k javításával, éves statisztikákat mutatott be ügyfeleink preferenciáiról. Az alábbiakban egy listát találsz arról, hogy mi a preferencia.

Az ügyfelek választhatják:

 • Öntöttvas fürdő - 35%
 • Házi tálca - 30%
 • Műanyag zuhanykabin - 25%
 • Akril pezsgőfürdő - 10%

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a második elem nem a megrendelések listájában szereplő utolsó hely. A vezető még mindig öntöttvas fürdő, amely szintén kényelmes és praktikus - ki vitatkozhat! De miért válik népszerűvé a fürdőszobába telepítésre való hajlandóság egy saját készítésű zuhanyzószerkezet?

Fotó minta készülék házi tusoló piros
fürdőszoba mozaik csempe:

A házi készítésű zuhanytálca előnyei

 • Szokatlan fürdőszobai design
 • Különböző elrendezések a zuhanyzók körzetéhez: lekerekített szélekkel, négyzetekkel, téglalap alakúak, világítással, mozaik burkolattal, polcokkal, masszázs zuhanyzókkal és esőzuhannyal, kényelmes fogantyúval lehet csúsztatni vagy nyitható ajtókat elhelyezni.
 • Összehasonlítva a műanyag zuhanytálcákkal, amelyek folyamatosan megrepednek az emberi tömeg alatt, a szerkezeti tálcák bármilyen súlyú személyt tartanak. És ha nem akarsz állni zuhanyzás közben, akkor nem nedvesítő széket helyezhetsz el.
 • A házias zuhanytálca kialakítása nagyon kényelmes, és felszabadítja a modern fürdőszobákhoz szükséges hasznos helyet.

Példa egy tágas fürdőszoba házi tálca:

Hogyan történik a zuhanytálca gyártása

 • A régi kádat leszerelik, és ezen a helyen vagy egy másik sarkon a megegyezés szerinti kialakításnak megfelelően egy dobogót hozunk létre, amelyben szifont és csatornacsövet helyezünk.
 • Belső vízszigetelést végzünk. A légteret a szennyvízelvezető rendszerhez való hozzáférésre hagyjuk, felülről pedig cementhabarcsot töltünk, figyelembe véve a minimális lejtést a vízkivezetés irányában. A teljes felületet speciális alapozóval alapozzák.
 • Ezután ismét vízszigetelő anyagokkal bevonjuk az alapot, figyelembe véve a falakat, újragondoljuk és megcsípjük. Ez egy felszínes történet, anélkül, hogy figyelembe venné a folyamatban felmerülő nehézségeket.

Fotópéldák a zuhanytálca szakaszos felépítéséről:

Kész fürdőszoba házi tusolóval:

Előnyei és hátrányai házi készítésű raklapok beszerelésére

Amint kiderült, a zuhanyzósarok kialakítása nagyon praktikus és funkcionális, de javasoljuk, hogy mindig mérlegelje az előnyöket és hátrányokat.

A fürdőszoba finom kialakítása házi készítésű tálca felszerelésével:

nyalánkság
 • A zuhanykabin kialakítása praktikus és funkcionális. Néhányan olyan apartmanokban élnek, ahol a fürdőszobák területe nem több, mint két négyzetméter, és a házi készítésű tálca zuhanyozásának telepítése lehetővé teszi a szabad centiméterek szabadítását.
 • Kényelmes a fogyatékkal élők számára, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy felmászjanak a fürdő oldalán. Menj be, és azonnal kapcsolja be a zuhanyt.
 • Nem számít, mennyire vizslappant a vízben, egyetlen csepp sem jön ki.
ellenérvek
 • Nincs esély a fekvéshez
 • Ha kisgyermeke van, akkor ez a lehetőség nem megfelelő, míg a serpenyőben egy műanyag baba fürdőt helyezhet el, és a gyerek boldog lesz!

Képek a fürdőszobai tervezésről az ágy színein egy házi tálcával:

Cégünk számára fontos az álmaik megvalósítása, ezért ha úgy dönt, hogy javítja a fürdőszobát - kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Mini fürdőjével, és kiválaszthatjuk a család legfejlettebb megoldásait, és megvalósíthatjuk azokat.

Tervezés és javítás egy helyen - egyedi megoldások minden ízléshez

Kényelem és kényelem egy kis fürdőszobában a cég "Mini Bath"

A helyiség optimalizálása a fürdőszobában - modern ötletek az egész család kényelme érdekében