Legfontosabb > Csapok

Mély tusoló tálcák: méretek és alakzatok

Az élet modern ritmusai olyanok, hogy az üzletemberek kevésbé hajlandók fürdeni (aromás, pihentető, megnyugtató), de gyakrabban használják a zuhanyzó szolgáltatásait. Ez időt, helyet és pénzt takarít meg.

Jellemzők: előny és hátrány

A népszerűség csúcsán ma mély zuhanytálcák vannak. Ezek a csodálatos eszközök lehetővé teszik a hasznos és a kellemes ötvözést: a zuhanyozást minigolfként használva és a fürdő hasznos területének megtakarítását.

A mélytálcákkal ellátott zuhanykabinok fő jellemzői a jó minőségű előnyök a nagyméretű fürdőkhöz képest:

 • a kabin gyors felmelegedése;
 • kényelmes használatot baba fürdőben;
 • egyes magas modellek olyan ülésekkel vannak felszerelve, amelyeken nagyon kényelmes a fogyatékkal élők és az idősek ülni;
 • szerény gondozás.

A hátrányok közé tartozik az egyes építmények magas költsége, a túlzottan magas küszöb jelenléte, amely megakadályozza a minél kényelmesebb behatolást és minimalista tervezést.

Egészen a közelmúltig mindenki használta csak a fürdőszobát. Ezért továbbra is kis helyiségekben élnek, mini-fürdőket vásárolnak, amelyekben néha egy felnőtt számára nem lehet pihenni. A zuhany lehetővé teszi, hogy teljes magasságba nyúljon, enyhítse a fáradtságot, a frissességet és az energiát.

A komplett konzervatívok számára egy mini mosogató sarkait egy standard fürdővel kombinálhatja. Ehhez meg kell vásárolnia egy teljes építményt, a Hydrobox-ot. De ne felejtsük el, hogy ilyen megoldások csak a nagy területű fürdőszobák esetében lehetségesek.

A zuhanytálcák három típusból állnak:

 • lapos - 100 mm-ig;
 • közepesek - 100-180 mm;
 • mély - több mint 180 mm.

A raklap minden típusához saját anyaga van, formája és funkcionalitása harmonikusan alkalmas erre a különlegességre.

Gyártási anyagok

A választás igazolásához elengedhetetlen, hogy a mély zuhanytálcák olyan fontos jellemzőjével foglalkozzunk, mint az anyagot, amelyből készültek. A fülkék előnyeit feltárva, hagyjuk a zuhanyszerkezetek minden nyersanyagelemét.

Az öntöttvas klasszikus lehetőség a fürdők számára. Korábban az öntöttvas fürdőket a jólét és az íz jeleként tartották számon. Ma mindannyian megtalálhatjuk ezt a terjedelmes és összetett anyagot. Azonban az öntöttvas zuhanytálcák a modern fürdőszoba kiegészítőkben vannak jelen, ezért nézzük részletesebben az anyag jellemzőit. Az öntöttvas nagy szilárdsága és tartóssága lehetővé teszi, hogy a raklapok megfelelően működjenek majdnem kétszer hosszabbak, mint bármely más anyag szerkezete. A selyemvas felületek lassan felmelegszenek, de hosszú ideig tartják a hőt. A zárt zuhanyzóházban egy mini gőzkamrát és egy aromaterápiás terem létrehozható egy kád meleg vízzel.

Az akril tálcák korunk klasszikusak. Ez az anyag lehetővé teszi, hogy sokféle formát, méretet és egyenletes textúrát kapjon. Az ilyen szerkezetek átlagos élettartama 10-15 év. Könnyen kezelhetőek, egyszerűen kezelhetők és egyszerűen javíthatók. Elég, ha különleges paszta-pasztát veszünk, és a kisebb mechanikai sérülések megszűnnek. Az akril tálcákat általában egy további belső megerősítő (vas) réteggel látják el - ez a szerkezet fém keretként szolgál a termék számára. Ezen lehetőség nélkül a mini fürdõzuhany minden családtag súlya alatt törni fog.

A Quarille az akril és a kvarc sokoldalú keveréke. A második elemnek köszönhetően a nyersanyagból készült tálcák tovább tartanak és tartósabbak. A kvartilis építésének költsége ebben a pillanatban némileg túlbecsült, összehasonlítva az azonos akril termékkel.

A kerámia zuhanytálcák gyönyörűek, drágák, de nagyon praktikusak. Az anyagból készült termékek élettartama rendkívül nagy, és az üzemeltetési folyamatot kellemes kényelem jellemzi. Ugyanakkor nagyon jelentős hátrányai vannak: lassan felmelegszik és gyorsan hűl, nagyon törékeny, és nem tolerálja a durva hozzáállást. A fő probléma az, hogy a kerámia zuhanytálca könnyen eltörhet, még a zuhanyfejet rá is dobja rá.

Tusoló tálca 120x80 mély

Termék kód: 007908

Termék kód: 014329

Termék kód: 007910

Termék kód: 014237

Termék kód: 016773

A fürdőszobai használat kényelmének és a hasznos hely felszabadításának lehetővé tétele érdekében egy mély zuhanytálcát (120 x 80) szerelhet fel. A kiváló minőségű akrilból készült erős és megbízható termékek nem igényelnek különösebb gondosságot és könnyen telepíthetők. A MissAqua mindenféle ízhez és színhez széles választékot kínál.

Milyen raklapok vannak a MissAqua-nak?

Az online áruházban és a bemutatóteremben raklapot vásárolhat. Az online áruház kiválasztásánál alaposan tanulmányozza a katalógust fotókkal és részletes leírással. Vannak raklapok:

 • különböző színek és formák;
 • alkalmas fürdőszobák különböző kialakítására;
 • különböző gyártók és árak (olcsó hazai gyártók és drága a külföldiek).

Mély zuhanytálcák

négyszögletes
aszimmetrikus

Magas - több mint 30 cm

Közepes - 15 cm és 30 cm között

Alacsony - kevesebb, mint 15 cm

 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások
 1. Hit eladások

Elfogadjuk a fizetést:

115487, Moszkva, 2. Nagatinsky Ave, 6a, 1. o

Online áruházunk magas színvonalú termékek vásárlását kínálja alacsony áron. Szállítás Moszkvában és Oroszországban.

Sanicom Vállalat © 2010-2017 Minden jog fenntartva.
Minden védjegy a megfelelő tulajdonosok közé tartozik. A webhely egyes részeinek másolása, amelyhez
függetlenül attól, hogy az űrlap a szerzői jog tulajdonosának engedélye nélkül tilos.

Ez a weboldal csak tájékoztató jellegű, és semmilyen körülmények között sem lehet az interneten közzétett tájékoztató anyagok és árak az Orosz Föderáció Polgári Törvénykönyve 437. cikkének rendelkezései által meghatározott nyilvános ajánlattételnek.

Szállítási költség Moszkvában és Moszkvában:
Az áru ára a weboldalon a szállítási költségeket nem tartalmazza. A Moszkvai Ring Roadon belüli szállítás költsége a megrendelés összegétől függ:

 • Akár 5000 dörzsölje. - 750 rubel.
 • 5000 dörzsölje. akár 65 000 - 550 rubel.
 • 65 000 rubelből. - ingyen.

A moszkvai körgyűrűn kívül a megfizetett költség 40 rubel / 1 km-re a moszkvai körgyűrűtől fizetendő.

A szállítás az áruknak az ügyfél bejáratába történő szállítását jelenti. Lehetséges emelkedkedés közvetlenül a lakáshoz. Az emelés költsége a menedzsernél.

Bizonyos termékek esetében a Moszkvai körgyűrűben a szállítási költség csökkentett / megnövekedett, a termék kártyája az ár alatti.

Az Orosz Föderáció régiói részére történő szállítás költségei a következőkből állnak:

 • a szállítási társaság szolgáltatásainak költsége, amelyet az egyes szállítmányozó vállalatok külön számolnak ki a szállítmány mennyiségének, tömegének és szállítási feltételeinek megfelelően;
 • Szállítási költség Santehnica.ru a szállítási terminál és a rakomány clearance - 750 rubel.
 • További információ a régiókba történő szállításról itt olvasható.

A kézbesítés általában az alkalmazás kézhezvételét követő napon történik. A szállítási szolgáltatás hétfőtől szombatig működik 09: 30-18: 30 között.

Az ügyfél igénylésének kérésére este 18: 30-22: 00 között lehet.
A szolgáltatás költsége "Szállítás este" - 350 rubel. + 10 rubel. 1 km-re a Moszkva körgyűrűtől (hozzáadva az alapárhoz).

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megrendelés utáni napon történő szállítás nem mindig lehetséges, mert a szállítási szolgáltatás terhelésétől függ. A korábban kapott megrendeléseknek elsőbbségi szállítási határidejük van. Az áru átvételére a következő napon ajánlatos megrendelni az aktuális nap 14-00-ig. A rendelés napján történő szállítás a Santehnica.ru vezetőjével egyetértésben lehetséges.

A raktárból történő árufelvétel a diszpécser előzetes egyeztetésével lehetséges.
Raktár cím Moszkvában: Nagatinskaya metró, Kolomenskaya metró, 2. Nagatinsky Ave., 6a, 2. o.
A raktár működik: Hétfőtől péntekig - 09: 30-tól 17: 00-ig, szombaton - 09-30-tól 15-00-ig, vasárnap.

Fizetési módok: itt láthatja

Használhatja a "Felkelni a padlóra" szolgáltatást. Ezt a szolgáltatást fizetik. Az online áruház munkatársai közvetlenül a lakásba szállítják megrendelését, függetlenül attól, hogy van-e lift a házban.

Az alábbiakban a termékcsoporttól függően a költség standard számítása található. Az emelkedés végső költsége a padlóra, mindig ellenőrizheti a menedzserünket. Jó vásárlást kívánunk Önnek.

Fürdőszoba tálca

Mielőtt kiválasztaná a fürdőszoba zuhanyzójának kívánt modelljét, meg kell határoznia a helyiség pontos helyét a helyiségben, annak konfigurációját és anyagát. A modern piac széles választékot kínál mind a kész kabinok és alkatrészeik széles választékával, köztük egy öntöttvas tálcával a fürdőszobában. De ahhoz, hogy a megfelelő választást megtehessük, ismernie kell az egészségügyi felszerelés néhány jellemzőjét.

Kész formatervezés vagy előgyártmány?

A standard zuhanytálca zuhanytálca, zuhanytálca a fürdőszobában, speciális zuhanyberendezés és falak. Vásárolhat kész készletet, amelyet csak gyűjthet, vagy külön vásárolhat meg minden tételt.

Tipp: Ha menteni szeretné, a második lehetőség olcsóbb lesz. Például, ha saroktálat kíván telepíteni, ebben az esetben általában nincs szükség falra. Végül is a fürdőtálca a fürdőszoba falánál található a két fal közelében, ahol az ízületeket egyszerűen lezárják.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő felszerelést?

Először is, a tálca a fürdőszobának kiváló minőségűnek kell lennie. Egy jó eszköz:

 • csúszásmentes bevonattal rendelkeznek;
 • ne alakuljon deformálódjon vagy hajlítsa meg a terhelést;
 • a felszerelésnek kényelmes és tágasnak kell lennie.

A vízvezeték szerelvények sokféle anyagból készülhetnek, mindegyiknek mind előnyei, mind hátrányai vannak.

 • A fajansz berendezés sok súlyt képes ellenállni, ugyanakkor ez az anyag fél a mechanikai sérüléstől. Egy ilyen tálca a fürdőszobában a csempe lesz előnyös, de a készülék nagyon gondos hozzáállást igényel.
 • A mesterséges márványból készült termékek tartósak és nagyon tartósak, de az egyetlen hátránya a többi modellhez képest a magas ár.
 • Az acél eszközök egy kicsit megtakarításra kerülnek, de ez a fajta berendezés problémákat okoz a hangszigeteléssel kapcsolatban.
 • Az akril dizájn nagyon praktikus. Könnyűek és tartósak, sérülés esetén helyreállíthatók. Az akril készülékek azonban félnek a savaktól és lúgoktól, ezért a termékek felületén múlik a különös gondosság.

Melyik bevonat jobb: sima vagy hornyos?

Csak azt szeretném tudni, hogy az acél raklap lesz a leginkább veszélytelen, mert felülete nagyon csúszós. Annak érdekében, hogy megvédje magát, jobb, ha olyan modelleken marad, amelynek hornyolt alja van. Az ideális választás csúszásmentes bevonatú kivitel.

Tipp: Ha valamilyen oknál fogva még mindig megcsapoltál egy csúszós edényt a fürdőkád alatt, helyezhetsz benne egy gumimatszőt.

A mesterséges márványból készült modelleknél is lakhat, felülete nem csúszik.

"Zajos" vagy "csendes"?

Ha bosszantja a zaj, akkor jobb, ha nem vásárol fémes raklapokat a fürdőszobában. Az ilyen terméknek vékony falai lesznek, és a vékonyabb anyagréteg, annál kevésbé hangszigetelő. Az öntöttvas tálca nem is jó hangszigeteléssel rendelkezik, így a víz alatti belépése meglehetősen magas zajszintet eredményez.

A polimer tálcák a fürdőszobában és az öntött műanyagból készült higiéniai eszközökben valóban "csendesek". A hangszigetelés mellett a márvány struktúrák is nagyon szilárdak, ami a képen is jól látható.

Hogyan állapítható meg a berendezés megfelelő mérete?

Mielőtt telepítené a tálcát a fürdőszobába, pontosan meg kell határoznia a fürdőszobában lévő raklapok méretét.

A mélytálca tálak nagyon tágasak, de meg kell értened, hogy egy szifont kell elhelyezni az eszköz aljánál. Ha a tálcát saját kezével a fürdőszobába kívánja telepíteni, kérjük, vegye figyelembe, hogy a telepítés után a készülék magassága legalább tíz centiméterrel magasabb.

A különböző modellek mélysége 5 és 32 cm között változhat. A 30 centiméteres fürdőszobák különösen kedvelik a gyerekeket. Végül is ilyen fürdőkád helyett használhatók. Az ilyen berendezések egyetlen hátránya az oldalak magassága. A magas oldalú zuhanyzás kényelmetlenül érkezik. Ezért jobb, ha nagy mennyiségű raklapot hoz a fürdőszobába, hogy kényelmesebbé tegye a lépéseket.

Milyen anyagok gyorsulnak fel gyorsabban?

A tálcás fürdőszoba kialakítása fontos a fogyasztók számára, így a márvány termékek gyakran megtalálhatók az elegáns szobákban. De az ilyen anyag hosszú ideig melegszik fel, ami kényelmetlenséget okozhat.

By the way, kerámia és öntöttvas eszközök is felmelegszik egy darabig. Ezért, mielőtt megkezdi a vízkezelést, várnia kell, amíg a berendezés meleg.

Az acélból vagy akrilból készült tálca fürdője mentes a hátránytól, mivel ezek az anyagok gyorsan felmelegszik és hosszú ideig képesek a hőmérséklet fenntartására.

Melyik modell alkalmas kis helyiségekre?

Sokan kíváncsiak arra, hogyan készítsek kádat egy kis méretű fürdőszobában? A szoba kompakt méretének köszönhetően a megvásárolható vásárlási modellek jelentősen szűkültek, de a tálca fürdőszobájának kialakítása nem szenved ettől.

Ha önmagát szeretné felhelyezni a fürdőtálcára, akkor a sarokmodelleket előnyben részesítse. A sarokkád tálcák nem sok helyet foglalnak el a szobában. Néhány ilyen aljzatú zuhanyzónak még nincs faluk sem, ami lehetővé teszi számukra, hogy a fürdőszobában értékes métereket takarítsanak meg. A kialakítás a két falhoz közel helyezkedik el, majd a szifon fel van szerelve, és a termék oldalai és a falak közötti csatlakozások vízzáróak.

Kis méretű fürdőtálcákat is vásárolhat, nem fognak sok helyet foglalni a szobában.

Az Ön adatai: A kis méret miatt zuhanyozás közben vizet lehet a padlóra költözni, ezért mindig vegye fel a függönyöket a zuhanytálcában a fürdőszobában. A kompakt termékek ideális csúszó függönyök, amelyek több szárnyból állnak. Az ilyen eszközök görgők segítségével mozognak, amelyek a zuhanykabin keretein belül rejtve vannak.

A kompakt zuhanytálca fürdője stílusosnak tűnik, ugyanakkor elegendő hely marad a helyiségben a szabad mozgáshoz.

következtetés

A vízvezeték szerelvények kiválasztása nem egyszerű feladat. Elvégre egy zuhanytálcás fürdőszobának először is működőképesnek és kényelmesnek kell lennie, ugyanakkor nem szabad elfelejtenie az esztétikai elemet. Ha a tálca beszerelését a fürdőszobában függetlenül elvégzi, pontosan kiszámolja a berendezés javasolt felszerelésének méretét. Ne felejtsük el az eszköz optimális magasságát sem. Ha hallgatja a cikkben megadott ajánlásokat, az eredmény biztosan tetszeni fog.

Mosdótálca Cezares

Cezares sorozat

Modell kiválasztása paraméterek szerint

 • Típus: zuhanytálca
 • Tájolás: Univerzális
 • Anyag: SMC (üvegszálas)
 • Szélesség (cm): 100
 • Mélység (cm): 80
 • Típus: zuhanytálca
 • Anyag: akril
 • Szélesség (cm): 90
 • Mélység (cm): 90
 • Típus: zuhanytálca
 • Anyag: akril
 • Szélesség (cm): 80
 • Mélység (cm): 80
 • Típus: zuhanytálca
 • Anyag: akril
 • Szélesség (cm): 100
 • Mélység (cm): 100
 • Típus: zuhanytálca
 • Anyag: SMC (üvegszálas)
 • Szélesség (cm): 80
 • Mélység (cm): 80
 • Típus: zuhanytálca
 • Anyag: SMC (üvegszálas)
 • Szélesség (cm): 90
 • Mélység (cm): 90
 • Típus: zuhanytálca
 • Anyag: SMC (üvegszálas)
 • Szélesség (cm): 80
 • Mélység (cm): 80
 • Típus: zuhanytálca
 • Anyag: SMC (üvegszálas)
 • Szélesség (cm): 90
 • Mélység (cm): 90
 • Típus: zuhanytálca
 • Anyag: öntött márvány
 • Szélesség (cm): 90
 • Mélység (cm): 90
 • Típus: zuhanytálca
 • Anyag: akril
 • Szélesség (cm): 80
 • Mélység (cm): 80
 • Típus: zuhanytálca
 • Anyag: akril
 • Szélesség (cm): 90
 • Mélység (cm): 90
 • Típus: zuhanytálca
 • Anyag: akril
 • Szélesség (cm): 100
 • Mélység (cm): 100
 • Típus: zuhanytálca
 • Anyag: SMC (üvegszálas)
 • Szélesség (cm): 80
 • Mélység (cm): 80
 • Típus: zuhanytálca
 • Anyag: SMC (üvegszálas)
 • Szélesség (cm): 90
 • Mélység (cm): 90
 • Típus: zuhanytálca
 • Anyag: SMC (üvegszálas)
 • Szélesség (cm): 90
 • Mélység (cm): 90
 • Típus: zuhanytálca
 • Anyag: SMC (üvegszálas)
 • Szélesség (cm): 100
 • Mélység (cm): 100
 • Típus: zuhanytálca
 • Anyag: akril
 • Szélesség (cm): 120
 • Mélység (cm): 90
 • Típus: zuhanytálca
 • Anyag: akril
 • Szélesség (cm): 120
 • Mélység (cm): 90
 • Típus: zuhanytálca
 • Anyag: akril
 • Szélesség (cm): 90
 • Mélység (cm): 80
 • Típus: zuhanytálca
 • Anyag: akril
 • Szélesség (cm): 100
 • Mélység (cm): 80
 • Típus: zuhanytálca
 • Anyag: akril
 • Szélesség (cm): 110
 • Mélység (cm): 80

Moszkva, a kereszteződés a Yaroslavl autópálya és a Moszkva Ring Road 95 km (külső oldalon), üzlet "Kerámia csempe, vízvezeték".
Helyszín térkép

Sarokkád tálcák

A sarki zuhanytálca radiális kialakítású zuhanyzókban használható. A kör alakzatának alakja derékszögű a csúcson. A saroktálca tálca képes arra, hogy a függöny vagy a csúszó képernyő által bezárt zuhanyzó helyét rekonstruálja. Ha a fürdőszobában lévő helyiség nagyon korlátozott - javasoljuk, hogy egy saroktálca tálcát vásároljon magas oldalakkal. A funkcionalitás szempontjából egy ilyen serleg egy sitz fürdőhöz közeledik, és használható kisgyermekek fürdésére, sőt kis ruhák mosására is.

A "Corner zuhanytálcák" részben 96 márkájú modellt helyeztünk el 12 ismert márkából Oroszországból és más országokból. Az előállítási költség 2700 és 48600 rubel között változik. Ráadásul a hazai gyártó kínálja a legkedvezőbb árakat és alacsony árat. Ezenkívül az orosz zuhanytálcák is jelen vannak a csoport főáramú szegmensében. A legdrágább luxus radiális raklapokat olasz és francia márkák kínálják. A fennmaradó gyártók főként az átlagárak résszel szerepelnek.

Mint minden fürdőszobai szerelvény, a raklapok nem érzékenyek a magas nedvességre és hőre. Nem vesznek fel vizet, könnyen mosakodnak, nem félnek a szennyezéstől, és a legszélsőségesebb körülmények között is megbízhatóan ellenállnak a gomba vagy a penész előfordulásának. Termelésük alapja az egészségügyi akril, tartós kerámia vagy öntött márvány. A raklap alja speciális textúrájú, amely megakadályozza, hogy a lábak a nedves felületen csússzanak. Ez biztosítja a mosható személy megbízható stabilitását és biztonságát.

A radiális zuhanytálcákat azonos formájú kabinokban használják. Egy másik konfigurációhoz a következő lehetőségeket kínálhatjuk:

Mindegyik kiváló minőségű és gyönyörű megjelenésű. Raklapot kapunk minden ízhez és minden formához.

Csak ezen a télen: Csehország teljes értékesítésének nagykereskedelmi áron. Vigyázz a promóciós kódokra, vagy regisztráljon az állandó kedvezményekre!

A költségek akár 10% -át is megtakaríthatja az összes szükséges vízvezeték megvásárlásával egy készletben! Adja meg a részleteket a vezetőknél.

Mély zuhanytálcák

Cikkek és tippek a választáshoz

Ha a fürdő nem illeszkedik a szobába, és valóban át akarja áztatni a meleg vizet, akkor egy mély zuhanytálcát kell kapnia. Az ilyen modellnek magas oldalai és elegendő térfogata van. A legpatinásabb termékek még a nagy termetűek számára is kényelmet nyújtanak.

Jellemző mély zuhanytálcák

A 90x90 mély zuhanytálca vagy a megfelelő méretű modell felhasználható egy sarok, egy kerítés vagy egy kabin készítésére. Természetesen nem lesz képes teljes méretű fürdő pótlására, de kiváló alternatívát jelent, különösen korlátozott térben.

A magas zuhanykazetta előnyei:

 • tömörség. A termék nem igényel sok helyet, fel lehet szerelni egy már telepített kerítésen. Nagyszerű lehetőség a fürdő újjáépítéséhez és a belső tér megteremtéséhez;
 • kapacitását. Például a négyzetmodellek nagy átlójúak, még kis átmérőjűek is. A tál elég ahhoz, hogy egy felnőtt félig üljön. A gyerekek is élvezhetik a meleg vizekben való fürdés nagyszerű élvezetét. A magas oldalú raklap valódi medence lesz számukra. Ráadásul a csecsemőknek való fürdés biztonságosabb lesz, mint a fürdés;
 • elfogadható áron. A magas oldalú akril vagy acél zuhanytálca és a gyönyörű zuhanykabin olcsó és stílusos kialakítású, bármilyen méretű fürdőszobához.
 • széles választékban. A gyártók különféle formájú és méretű mélytálca tálcákat kínálnak. Választhat olyan terméket, amely legjobban illik a belső térbe.

A kiváló minőségű és kedvező árú zuhanytálcák az ISOLUX épületegyüttes online nagykereskedelmi piacán kerülnek bemutatásra. Válasszon egy megfelelő modellt, rendeljen megrendelést a "kosár" segítségével, és győződjön meg róla, hogy az alkalmazás azonnal végrehajtásra került. Örömmel válaszolunk kérdéseire telefonon.

A hírlevélre való feliratkozással tájékoztatást kaphat a promóciókról, árengedményekről és különleges ajánlatokról. Az előfizetés után elküldjük Önnek a "Csalás varázslók, vagy hogyan lehet felismerni a gátlástalan építőket".

* Szükséges mezők

Mély tányér székkel

A padlóval érintkező lábak érintik a zuhanyzó általános benyomását. Válasszon a Ravak zuhanytálcák széles választékából, ami tökéletes az Ön számára. A RAVAK zuhanykabinokhoz kínálunk számos akril tálcát, valamint öntött márvány modelleket. Ravak akril tálcák kiválaszthatók a Galaxy és a Kaskada sorozatból. A katalógusban egy mély tálca van Sabina üléssel. A márványos zuhanytálcák a Galaxy Pro Flat, a Galaxy Pro és a Galaxy Pro Chrome sorozatban kaphatók. A fenti modellek elérhetők az online áruházban. Rendelést adunk, és az árut Oroszország bármely sarkába küldjük.


Minden modellt kínál különböző méretű Ravak zuhanytálcák, formák és szerelési módszerek. A RAVAK zuhanytálcák lábakon vannak elhelyezve, a padlón, és a padlóra is fel vannak szerelve. Könnyen alkalmazkodnak a nagy méretű zuhanykabinokhoz, például a "RAVAK" áruház legnagyobb raklapjának mérete 90 x 120 cm.


Sabina Deep Pallet
Ez a tálca ideális zuhanyzáshoz és úszáshoz. A Ravak székhellyel rendelkező mély tálca a legjobb megoldás azok számára, akik a zuhanyzókar és a fürdő funkcióit kombinálják. A mélység és a beépített ülés miatt a tálca lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy úszni kényelmesen, és csak üljön fel a felnőttek számára. A standard zuhanytálcák tipikus alakja. A klasszikus alaknak köszönhetően a mély gerendát kis helyiségekbe lehet helyezni, ahol nincs elég hely a fürdéshez.


A Sabina LA típusú üléshez tartozó mély raklapokat üvegszállal megerősítették, és padlóra szereléshez és további béléshez tervezték. Az LA + BASE típus a lábakra van szerelve, és a LA + BASE + SET a lábakra (Sabina 90 Base) van felszerelve egy panelrel. Kérjük, vegye figyelembe, hogy további elemeket (lábakat és paneleket) külön kell megvásárolni. A Sabina raklap magassága 42 cm, ezért a raklapot a Blix vagy a Supernova sorozat kis kerítéseivel lehet felszerelni.


Ha érdekelt egy mély raklapot a cseh RAVAK cég székhelyével, akkor rendelje meg tőlünk a honlapunkon, és mi a lehető leghamarabb elküldjük Önnek.

Zuhanytálcák

 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Stone Lite
 • Típus: Zuhany Pan
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Stone Lite
 • Típus: Zuhany Pan
 • Gyártó: Ideal Standard (Németország)
 • Gyűjtemény: Domoplex
 • Típus: szifon
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Stone Lite
 • Típus: Zuhany Pan
 • Gyártó: Geberit (Svájc)
 • Típus: szifon
 • Kinevezés: a zuhanytálca számára
 • Gyártó: Kludi (Németország)
 • Gyűjtemény: Tasso
 • Típus: szifon
 • Gyártó: Geberit (Svájc)
 • Típus: szifonzáró
 • Kinevezés: a zuhanytálca számára
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: НХ108
 • Típus: Zuhany Pan
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Típus: Zuhany Pan
 • Szín: Fehér
 • Gyártó: Aquanet (Oroszország)
 • Gyűjtemény: Delta
 • Típus: Zuhany Pan

Kosárba helyezett cikk

Kosárba helyezett cikk

A kosárba szedett kiválasztott elemek

Az összehasonlításhoz hozzáadott elem

Zuhanytálcák

A zuhanytálca, amelyen bármelyik zuhanykabin vagy sarok alapja, az alapja. Milyen zacskó a lábad alatt lesz, nagyrészt a zuhany kényelmessége határozza meg. A zuhanytálcák megfelelnek a zuhanyfüggöny alakjának, gyakran egyszerre vásárolnak, de ennek a formának a megválasztása a tulajdonos ízlésének és a fürdőszoba kapacitásának kérdése. Ezért a négyzet alakú, téglalap alakú, félkör alakú, és pentahedral is lehet. Ilyen ötszögletes serpenyő csak a zuhanyzó sarka rajzának megfelelően válogathat, és szakértőink segítenek abban, hogy megtalálja, ami pontosan megfelel. A téglalap alakú edényt könnyebb választani - szükség van a zuhanyzókar hosszára és szélességére, a félkör alakú is figyelembe veszi a sugarat.

A kiváló minőségű zuhanytálcák gyártásában az akril és öntött márvány a leginkább igényes. A modern anyagok előnyeit részletesen ismertetjük online áruházunk számos részében, különösen a márvány- és akrilfürdők fürdőszobájának leírásában. Öntöttvas, acél és kerámia is használatos.

Milyen zuhanytálca lenne megbízható és praktikus vásárolni? Az öntöttvas szinte a múlté, az acél raklapok viszonylag rövid élettartamuk van, mivel zománcuk rozsdásodik és szennyeződik. Az acél zuhanytálcák azonban szinte lehetetlenek károsodni: ha a diffúzió miatt magas hőmérsékleten égetnek, akkor a zománc az acélhoz illeszkedik, és a termék felületén szilárd üveges bevonat keletkezik. Az acéllemezek hátrányai közé tartoznak a zaj növekedése, amikor a víz felszíne esik, azonban ezt a problémát egy zajszigetelő készlet megoldja.

A kerámia raklapokon számos előnnyel jár - könnyen tisztítható mosogatószerekkel, a kerámiák kémiailag semlegesek, tartósak és higiénikusak. Azonban ezek a tálcák meglehetősen törékenyek.

És most talán a kedvenc akril zuhanytálcák. Ez egy azonnal meleg padló a zuhany, mert az akril tálak azonnal fűtöttek; zománc bevonat hiányában nem szívják fel a különböző lerakódásokat. Fontos előnye, hogy a zuhanykabinok akril tálcáira nincs olyan károsodás, amely idővel előfordulhat, és ha kisebb karcolások vagy forgácsok is kialakulnak, akkor finom csiszolópapírral vagy folyékony akrilnal könnyen elrejthetők. A nagyobb stabilitás és tartósság érdekében a zuhanytálcákkal ellátott tálcák fémkerettel vannak megerősítve.

A márványból készült zuhanytálca meglehetősen praktikus, teljesen elnyeli a víz hangját, és rendkívüli tartóssága különböztethető meg.

A mély zuhanytálca lehetővé teszi, hogy praktikus kombinációt hozzon létre egy fürdőkádas zuhanyzóval. Természetesen egy ilyen tálca nem lesz képes a teljes fürdő cseréjére, de funkcionalitásának egy része felelősségteljesen elvégezhető. A maximális kényelem érdekében 90x90 cm-es zuhanyozót választhat.

Mély vagy alacsony zuhanytálca, mit kell megállítani? Természetesen ez a függőség kérdése: valaki a vízbe mélyedő vizet veszi fel a zuhany alatt vagy fürdik a gyerekek között, valaki alig fogja felemelni a lábát reggel óta, hogy legalább lépjen túl a túl magas oldalán. Alacsony zuhanytálca - a legkisebb, amire szüksége van egy személy számára, aki kizárólag a higiéniai célokra használja a zuhanyzót.

Zuhanytálcák

Termék kód: 175014

Méretek (lb): 90x90x14,5

Telepítés típusa: fal / sarok / rés

Paletta színe: fehér

Termék kód: 218779

Méretek (shgv): 80x80x14,5

Telepítés: fal a sarkon

Paletta színe: fehér

Termék kód: 218780

Méretek (shgv): 90x90x14,5

Telepítés: fal a sarkon

Paletta színe: fehér

Termék kód: 172349

Méretek (lb): 80x80x15

Paletta színe: fehér

Termék kód: 172350

Méretek (lb): 90x90x15

Paletta színe: fehér

Termék kód: 176899

Méretek (lb): 80x80x15

Telepítési típus: Sarok

Paletta színe: fehér

Termék kód: 176901

Méretek (lb): 80x80x15

A telepítés típusa: fal és sarok / fal

Paletta színe: fehér

Termék kód: 172359

Méretek (lb): 90x70x26

Paletta színe: fehér

Termék kód: 174876

Méretek (lb): 80x80x26

Paletta színe: fehér

Termék kód: 172358

Méretek (lb): 90x70x26

Paletta színe: fehér

Termék kód: 174874

Méretek (lb): 80x80x26

Beépítés típusa: fal a sarokban / fülkében

Paletta színe: fehér

Termék kód: 174877

Méretek (lb): 90x90x26

Paletta színe: fehér

Termék kód: 172351

Méretek (lb): 100x100x15

Paletta színe: fehér

Termék kód: 176900

Méretek (lb): 90x90x16

Telepítési típus: Sarok

Paletta színe: fehér

Termék kód: 176902

Méretek (lb): 90x90x15

A telepítés típusa: fal és sarok / fal

Paletta színe: fehér

Termék kód: 212088

Méretek (shgv): 80x80x13

Telepítés: fal a sarkon

Paletta színe: fehér

Termék kód: 172360

Méretek (lb): 100x80x26

Paletta színe: fehér

Termék kód: 172361

Méretek (lb): 100x80x26

Paletta színe: fehér

Termék kód: 172346

Méretek (lb): 80x80x15

Telepítés típusa: fal / sarok / rés